Page 87

Kender du det? At blive spurgt om man er træt eller trist, når man overhovedet ikke er nogen af delene. Relativt irriterende, men nogle af os får desværre rynker tidligere end andre. Disse rynker som bevirker, at ens sindsstemning bliver misfortolket. Det kan f. eks. være den klassiske bekymringsrynke mellem øjnene, fuger omkring munden eller tværgående linjer i pandeområdet. Det er muligt, at få reduceret rynker ved hjælp af små injektioner med botulinum toxin, også kaldet botox, og det endda af en stor kapacitet på området – Just Christensen, som er overlæge i klinisk neurofysiologi. Som den første i Danmark fik Just tilladelse til at behandle rynker med botox. Prisen for en rynkereducerende behandling, hos Just Christensen, er yderst rimelig. Idéen er, at det skal være muligt for alle, at få en rynkereducerende behandling. Derfor vurderer Just, ud fra sit lægefaglige synspunkt, om der er grundlag for at reducere de ønskede rynker, og hvis ja, er det hvad han gør. Man bliver hverken svøbt i lune tæpper eller beroligende kling-klang musik. Kort sagt er alle fordyrende elementer og hokus pokus skåret fra, hvilket er med til at holde prisen på et yderst fornuftigt leje. Læs på www.neruroklinikken.dk hvor du kan blive behandlet af Danmarks mest erfarne læge i rynkereduktion.

Lider du også af allergi? Atjuuu! Røde øjne og en næse der drypper som en utæt vandhane. Mange døjer med høfeber eller allergi og der går papirlommetørklæder i dusinvis til, når høfeberen eller allergien topper. Det klør ubehageligt i svælget, og endnu mere i øjnene der løber over, hvilket giver et forgrædt og lidet flatterende look. Har du hørt om antihistamin? Alnok® er lige netop et middel, antihistamin, som kan anvendes mod allergi, især nældefeber og høfeber. Tabletterne hæmmer virkningen af histamin, som medvirker til udviklingen af den allergiske reaktion.

Ren

samvittighed? Apotekets Alcogel er nem og effektiv hånddesinfektion, der stopper bakterier og virus og holder hænderne rene. Den er parfumefri og skånsom for huden. Læs mere på apotekets.dk

På rejsen kan der være langt til vand og sæbe

Ved sygdom er håndhygiejnen vigtig for at undgå smitte

På jobbet deler vi skriveborde, tastaturer, mødelokaler – og kantine…

Fritiden husk også håndhygiejnen udendørs

Apotekets Alcogel 500 ml Vejl. pris på tilbud kr. 59,15

Tilbuddet gælder t.o.m. 26.04.17. Normal vejl. pris 73,95. Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs brugsanvisningen på emballagen, før produktet tages i brug.

Sig farvel til rynkerne

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 84  

Børn & Fritid nr. 84