Page 7

www.superfit.at

VIND

A R AKT

ER

A

R *

VI UDLODDER TO PAKKER Á 4 BIOGRAFBILLETTER SAMT MERCHANDISE. KLIK IND PÅ WWW.BORNOGFRITID.DK OG DELTAG I LODTRÆKNINGEN.

PK

F R

DreamWorks Animation præsenter nu en helt særlig film om en særlig helt og hans underhylere. Filmen om Kaptajn Underhyler handler om to drenge med en meget levende fantasi – de skaber en tegneseriefigur, der pludselig bliver virkelig, da de hypnotiserer deres dødbider af en skoleinspektør og overbeviser ham om, at han er…tra-la-la… Kaptajn Underhyler. Dav Pilkey har indtil nu, udgivet 8 bøger om Kaptajn Underhyler, som er en hylende morsom tegneserie til børn i alderen 9-11 år. Filmen har biografpremiere 1. Juni.

TO

Kaptajn Underhyler

L Æ G

E

VIND

THUNDERBIRDS TV-serien Thunderbirds fra 1960’erne har fået nyt liv i den nye animerede tv-serie Thunderbirds Are Go. Serien handler om de fem Tracy-brødre Scott, John, Virgil, Gordan og Alan, der sammen arbejder for den hemmelige livreddende organisation International Rescue, hvor hver bror er pilot i sit eget unikke Thunderbird-fartøj. Lad børnene tage Thunderbirds med på nye eventyr derhjemme – med det superseje legetøj fra serien. Med dette kæmpestore, seje Thunderbirds TB2-legesæt med TB4, er ungerne klar til enhver mission. Man kan slå vingerne ned for at løfte benene op og genskabe den måde, TB2 letter og flyver på. Ved landing kan man dreje på thrusterne og slå vingerne op for at udløse landingsstellet og åbne det hemmelige rum med TB4. Med over 20 action- og redningslyde og 2 minifigurer.

Stort ansvar for dine fødder. Perfekt pasform og kvalitet er vores højeste prioritet, derfor er Superfit et af de mest succesrige børneskomærker. Du finder den nærmeste Superfit forhandler på www.superfit.at

VI UDLODDER 3 LEGESÆT. KLIK IND PÅ WWW.BORNOGFRITID.DK OG DELTAG I KONKURRENCEN. * Resultatet er baseret på en analyse med 342 returnerede vurderingsskemaer på grundlag af en forud angivet vurderingsskala som god-jævn-dårlig.

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 84  

Børn & Fritid nr. 84