Page 89

SKØNHED/ANNONCE

❤ Vask og afrens Alle produkterne fra Cera Di Cupra indeholder alt lækkert fra naturen, ligesom alle produkterne også indeholder bivoks.

❤ Feminine noter POWDERBLOOM er navnet på den nye parfume fra Karmameju – en rigtigt dejlig og meget feminin duft, fra Karmamejus engelske mesterparfumør.

❤ Trylleri for en aften Peter Thomas Roth Eye Tightener, er en let og silkeblød gelé, der giver øjenomgivelserne et øjeblikligt bedre look. Huden opstrammes og de fine linjer, dybe rynker, kragetæer og hævelser under øjnene mindskes.

❤ Kropspleje Bodylotion fra Karmameju som beskytter og fugter tør hud. Den indeholder genopbyggende og aromaterapeutiske ingredienser. Divine Bodylotion indeholder næringsrige og aktive plantestoffer fra bl.a. økologisk aloe vera, samt klinisk dokumenteret hyaluronsyre som fremmer cellestrukturen og hudens naturlige evne til at binde fugt.

❤ Udglattende øjengel Til at reducere de fine linjer om øjenområdet, findes en fugtende og udglattende øjengel. Filorga Ncef- Reverse Eyes afhjælper rynker, mørke rande, hævelser, giver fasthed og glød. Produktet er beriget med en cocktail af fem aktive ingredienser: hyaluronsyre, kollagen, C-vitamin, aescin og koffein, som virker dybt nede i huden.

❤ Kan bruges af alle Læbepleje til de kolde efterårsdage, hvor læberne bliver ekstra tørre. Det er en multifunktionel, lindrende balm fra Karmameju til dine læber, men den kan også bruges til ansigt og krop.

❤ Masketid Efteråret og de kolde aftener er en perfekt tid til lidt selvforkælelse. Man kan blandt lægge en af de mange lækre ansigtsmasker fra Oh K. F.eks. den ultrafugtgivende sheetmaske som indeholder en kombination af botaniske ingredienser eller hydrogel fra Oh K, der er en ansigtsmaske som indeholder elementer af guldstøv.

NR. 99 · OK TOBER/NOVEMBER 2019 · BØRN & FRITID ·

89

Profile for Børn & Fritid

Børn og Fritid nr. 99, Oktober/November.  

Børn og Fritid nr. 99, Oktober/November. Børn & Fritid nr. 99 er dit gratis online-magasin, hvor vi har sat fokus på allergi, eksem og hudp...

Børn og Fritid nr. 99, Oktober/November.  

Børn og Fritid nr. 99, Oktober/November. Børn & Fritid nr. 99 er dit gratis online-magasin, hvor vi har sat fokus på allergi, eksem og hudp...