Page 16

FAMILIELIV/DIT & DAT

Kastanjedyr Kastanjedyr er lette at lave og sjove at lege med. Alle kan være med og det er hyggeligt, at gå en tur og samle kastanjerne sammen. Når I samles om bordet er det kun fantasien der sætter grænser og du kan f. eks. lave skildpadder, rumvæsner, hundehvalpe og alt muligt andet. Q Find en masse kastanjer og læg dem i en bunke. Q Man sætter kastanjerne sammen med tændstikker, som også bruges til ben, arme, antenner osv. Q Bor huller der hvor tændstikkerne skal sidde. Q Knæk svovlet af den tændstik du skal bruge, bræk den i den længde du skal bruge, og stik tændstikken ind i det forborede hul.

Kastanjedyrene kan både bruges til pynt, til at lege med, til en gave til bedsteforældre.

Altid den perfekte temperatur Når en baby er utilfreds og sulten, må det gerne gå lidt tjept med serveringen. Hvis man har et ”flaskebarn”, er et Milkymeter en uvurderlig hjælp, fordi mælken får den rette temperatur hver gang. Det skal bare sættes i sutteflasken, inden den sættes i mikrobølgeovnen. Næringsindhold i modermælk ødelægges, hvis det opvarmes til for høj temperatur over længere tid. Det undgår du ved hjælp af dette termometer. Når mælken har den rette temperatur, blinker Milkymeter grønt. Nemt og hurtigt.

UNDGÅ

fodvorter

Halvåret, hvor vi rykker indendørs, har nu sit faste tag i os. I weekenden forlyster vi børnene med en tur i svømmehallen, og sæsonen for børnenes fritidsaktiviteter i diverse sportshaller har længe været i fuld gang. Det er rigtig dejligt, med det betyder også, at vi nemmere kommer til at smitte hinanden med fodvorter. Derfor er det smart at være forberedt og have en tube Spirularin VS klar i medicinskabet. Efter første behandling med Spirularin VS, regenererer huden naturligt, og danner nye hudceller, der smertefrit skubber vorten ud. De inficerede hudceller erstattes herefter af raske. Et tyndt lag påføres de inficerede områder morgen og aften og masseres ind i huden, indtil der ikke er overskydende creme tilbage.

16 · BØRN & FRITID · OK TOBER/NOVEMBER 2019 · NR 99

Profile for Børn & Fritid

Børn og Fritid nr. 99, Oktober/November.  

Børn og Fritid nr. 99, Oktober/November. Børn & Fritid nr. 99 er dit gratis online-magasin, hvor vi har sat fokus på allergi, eksem og hudp...

Børn og Fritid nr. 99, Oktober/November.  

Børn og Fritid nr. 99, Oktober/November. Børn & Fritid nr. 99 er dit gratis online-magasin, hvor vi har sat fokus på allergi, eksem og hudp...