Page 32

‘T CONTACT/PEELBELANG | donderdag 14 juni 2018 | pagina 32

Jumboplein

JAARMARKT EN ACTIVITEITEN SOMEREN 8 JULI Op zondag 8 juli is er een geheel vernieuwde jaarmarkt in het centrum van Someren. Veelzijdigheid maakt de markt dit jaar bijzonder. Snuffelend tussen het variërende aanbod leeft het festivalgevoel, wat we creëren op en rondom het Wilhelminaplein, op de markt ook door. Laat je tijdens het shoppen vermaken door het straattheater en geniet van een mooie markt. Wil jij ook met een kraam op de markt staan? Meld je dan aan via www.kennedymars.nl/jaarmarkt

Op het Jumboplein staan weer verschillende attracties voor kinderen. Wil jij een parcours afleggen in minicars, springen op springkussens, jezelf uitleven in de speeltrailer of testen hoe lang je op de Crazy Sweeper kan staan? Kom dan naar het Jumbo-plein! De attracties zijn open vanaf 9.00 uur en zijn gratis toegankelijk voor alle kinderen. Én grote kans dat je op het Jumbo-plein onze mascotte Jack tegen het lijf loopt! Ook is er op dit plein weer een kindermarkt. Heb jij mooie spulletjes die je niet meer gebruikt en denk er nog een centje voor te kunnen krijgen? Schrijf je in voor de kindermarkt via www.kennedymars.nl/inschrijven-kindermarkt

Festival Beleef dit jaar het festivalgevoel tijdens het Kennedymarsweekend!

Postelplein Naast de Main Stage (Wilheminaplein) draait Guus Hurkmans zowel op zaterdag als op zondag fijne reggae plaatjes in zijn reggae hut.

Loungen in een Oosters interieur met drankjes en cocktails. En daarbij kan je als je wilt ook een waterpijp bestellen. Met leuke muziek op de achtergrond die een echt club-lounge gevoel geeft. Een plek waar het oosten en westen samenkomen. Locatie, tussen Hotel Centraal en Ons Café.

Sportiviteit en challenges Het Postelplein staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit, en challenges. Healthclub One en BAS Bootcamp & Sports zullen aanwezig zijn en verschillende challenges verzorgen, waar jong en oud aan deel kan nemen. Dutch Obstacle Run Center zorgt er zelfs voor dat er een obstacle parcours aanwezig is waar kracht, doorzettingsvermogen en conditie getest kunnen worden. Voor de deelnemers zijn er mooie prijzen te winnen! Aanmelden voor deelname kan binnenkort via de Facebook pagina’s van bovengenoemde bedrijven, of alvast via evenementen@ kennedymars.nl

Geniet van een groot assortiment speciaal bieren op het Speciaalbierplein. Locatie, naast Queen Plaza. Op zaterdag en zondag.

Op de foodmarket geniet je van heerlijke hapjes en drankjes en koop je de lekkerste etenswaren voor thuis. Locatie, Jumboplein.

NIEUW Kennedymunt! Voor het eerst werken we dit jaar met de Kennedymunten die geldig zijn tijdens het Kennedymars-weekend. De munten zijn overal in het centrum te gebruiken bij de cafés en bierkramen. (m.u.v. de foodmarket) De munten zijn op diverse plekken op het Wilhelminaplein verkrijgbaar.

Inschrijven Wil je je nog inschrijven voor één van onze tochten? Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden daarvoor.

Kennedymars 80km • Tot 6 juli via de website www.kennedymars.nl • Zaterdag 23 juni van 10.00 tot 15.00 uur bij de inschrijfstand op het Wilhelminaplein in Someren • Zaterdag 30 juni van 10.00 tot 15.00 uur bij de inschrijfstand op het Wilhelminaplein in Someren • Zaterdag 7 juli bij de infostand op het Wilhelminaplein • Zaterdag 7 juli bij het inschrijfbureau achter het gemeentehuis Inschrijfkosten bedragen tot en met 30 juni € 22,50 p.p. Vanaf 1 juli betaal je € 27,50 p.p.

Rondje Someren 40km • Tot 6 juli via de website www.kennedymars.nl • Zaterdag 23 juni van 10.00 tot 15.00 uur bij de inschrijfstand op het Wilhelminaplein in Someren • Zaterdag 30 juni van 10.00 tot 15.00 uur bij de inschrijfstand op het Wilhelminaplein in Someren • Zaterdag 7 juli bij de infostand op het Wilhelminaplein • Zondag 8 juli bij het inschrijfbureau achter het gemeentehuis Inschrijfkosten bedragen tot en met 30 juni € 15,00 p.p. Vanaf 1 juli betaal je € 20,00 p.p.

Mini Kennedymars 8km • Zaterdag 23 juni van 10.00 tot 15.00 uur bij de inschrijfstand op het Wilhelminaplein in Someren • Zaterdag 30 juni van 10.00 tot 15.00 uur bij de inschrijfstand op het Wilhelminaplein in Someren • Zaterdag 7 juli van 09.00 tot 12.00 uur bij de inschrijfstand op het Wilhelminaplein Inschrijfkosten op 23 en 30 juni zijn € 3,00 p.p. Op 7 juli betaal je € 5,00 p.p.

Afhalen startbewijs Tijdens de voorinschrijving op 23 en 30 juni is het mogelijk je startbewijs op te halen. Dit kan op beide dagen tussen 10.00 uur en 15.00 uur op het Wilhelminaplein in Someren. Vergeet niet om je bewijs van inschrijving mee te nemen. Ook hierna is het nog mogelijk je startbewijs op te halen. Voor de Kennedymars is dat mogelijk op 7 juli vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Voor het Rondje Someren op 8 juli vanaf 05.00 uur. Je vindt ons op deze dagen bij het inschrijfbureau achter het gemeentehuis in Someren.

Cointact wk24 2018  
Cointact wk24 2018