Page 22

‘T CONTACT/PEELBELANG | donderdag 14 juni 2018 | pagina 22 ZORGASSISTENT, HELPENDE, VERZORGENDE IG, ZORGCOÖRDINATOR EN VERPLEEGKUNDIGE VOOR ZORGCENTRUM WITVEN EN WOONZORGCENTRUM EEGELSHOEVE

Vac a t u re s Zoek je nog vakantiewerk?? Komt goed uit, want wij zoeken nog enkele vakantiemedewerkers voor onze boomkwekerij. Periode juni-juli. Leeftijd vanaf 14 jaar, werktijden in overleg, evt. ook ’s avonds. Voor info: Boomkwekerij Engelen tel. 06-29996700, marcelengelen@kpnmail.nl

Maar wij hebben ook mogelijkheden in de functie van zorgassistent – een opleiding in de zorg is hiervoor niet nodig. Meer informatie Kijk voor meer informatie over onze vacatures op www.landvanhorne.nl. Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met de teamleiders, Anne Creemers, T. (0493) 49 70 33 (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag) of Annet Plasmans, T. (0493) 49 35 17 (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag).

WIL JIJ BIJ ONS JE HORIZON VERBREDEN IN WIL JIJ BIJ ONS JE HORIZON DE TECHNIEK? DE TECHNIEK? VERBREDEN IN

Past één van de openstaande functies helemaal bij jou? Solliciteer dan direct via onze website.

HET BEDRIJF HET BEDRIJF Fleuren & Nooijen BV ontwikkelt en Fleuren & Nooijen BV ontwikkelt en bouwt bouwt viskweek projecten in de breedste viskweek projecten in de breedste zin van woord voor een heel scala aan klanten in zin van woord voor een heel scala aan binnen- en buitenland. Onze klanten zijn klanten in binnen- en buitenland. Onze bedrijven die vis kweken voor consumptie, klanten zijn bedrijven die vis kweken voor maar ook instellingen die onderzoek doen consumptie, maar ook instellingen die met vis. onderzoek doen met vis. Elk project wordt door ons vakkundige Elk project wordt door ons vakkundige team volledig voorbereid in onze eigen team volledig voorbereid in onze eigen werkplaats in Nederweert, waarna werkplaats in Nederweert, waarna installatie van de materialen op locatie installatie van de materialen op locatie volgt. Ook deze stap wordt door ons volgt. Ook deze stap wordt door ons uitgevoerd en/of begeleid. uitgevoerd en/of begeleid. Fleuren & Nooijen heeft een open Fleuren & Nooijen heeft een open bedrijfscultuur waarin we als team nauw bedrijfscultuur waarin we als team nauw met elkaar samenwerken om elk project met elkaar samenwerken om elk project tot een succes te maken.

Wij zijn op zoek naar jou! Als zorgprofessional heb je veel redenen om dit mooie werk te doen. Ben je helpende, verzorgende of verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging laat ons dit dan weten wat jou motiveert. Wij hebben vast voor jou een leuke en passende vacature.

tot een succes te maken.

Fleuren & Nooijen BV Eindhovensebaan 9 6031 NB Nederweert T 0495-626163 Fleuren & Nooijen BV www.fleuren-nooijen.nl Eindhovensebaan 9 6031 NB Nederweert T 0495-626163 www.fleuren-nooijen.nl

Aarts Zwembadbouw specialiseert zich al bijna 25 jaar in de aanleg en onderhoud van luxueuze binnenen buitenzwembaden en totale wellnessprojecten. Wij plaatsen en onderhouden kwalitatief hoogstaande zwembaden en verzorgen het volledig technisch gedeelte zoals waterzuivering, luchtbehandeling en automatische besturing. Daarnaast leveren en installeren wij sauna’s en whirlpools. Naast de aanleg hebben wij een zeer uitgebreid service- en onderhoudspakket. Aarts kenmerkt zicht door kwaliteit, uitstekende service, innovatie en klantgerichtheid.

VACATURE INSTALLATIEMONTEUR VACATURE INSTALLATIEMONTEUR

OVER DEZE FUNCTIE OVER DEZE FUNCTIE Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een allround installatiemonteur Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een allround installatiemonteur voor zeer gevarieerde werkzaamheden, die worden voor zeer gevarieerde werkzaamheden, die worden uitgevoerd in onze werkplaats uitgevoerd in onze werkplaats en ook op locatie bij de klant in en ook op locatie bij de klant in binnen- en buitenland. Je bent flexibel, klantgericht binnenen buitenland. Je bent flexibel, klantgericht en collegiaal, en collegiaal, maar ook avontuurlijk ingesteld. maar ook avontuurlijk ingesteld.

Reageren op deze vacature doe je via ZorgnetLimburg.nl is powered by Zorg aan Zet

FUNCTIE EISEN

FUNCTIE EISEN - je hebt een brede technische interesse en kennis (MBO+ werk- en denkniveau) • je - je kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed uit de voeten hebt een brede technische interesse en kennis (MBO+ werk- en denkniveau) In verband met het vertrek van een van onze medewerkers - je hebt de wil en mogelijkheid om af en toe in het buitenland te werken • je kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed uit de voeten zijn wij per 1 september op zoek naar een - je bent in bezit van rijbewijs B(E) • je hebt de wil en mogelijkheid om af en toe in het buitenland te - je beheerst, naast het Nederlands, de Engelse taal in ieder geval in woord werken • je - het hebben van ervaring in bij voorkeur installatietechniek en/of machinebouw bent in bezit van rijbewijs B(E) • je is een pré beheerst, naast het Nederlands, de Engelse taal in ieder geval in woord WIJ BIEDEN • het hebben van ervaring in bij voorkeur installatietechniek en/of - een salaris afgestemd op leeftijd en ervaring en op de functie machinebouw is een pré

gediplomeerde

doktersassistente

- bij gebleken geschiktheid een vaste baan - een afwisselende baan waarbij bijna geen dag hetzelfde is WIJ BIEDEN - een plezierige werksfeer met leuke collega’s • een salaris afgestemd op leeftijd en ervaring en op de functie • bij gebleken geschiktheid een vaste baan - een baan waarbij je ook af en toe wat van de wereld ziet!

voor 18 tot 22 uur per week.

In onze geaccrediteerde huisartsenpraktijk werken 5 huisartsen, 8 doktersassistentes, 2 POH-S en 2 POH-GGZ nauw samen in de zorg voor onze patiënten.

afwisselende baan waarbij bijna geen dag hetzelfde is • een Wij bieden een werkplek in een gezellige dorpspraktijk waar laagdrempeligheid en REAGEER • een plezierige werksfeer met leuke collega’s een goed contact met de patiënt centraal staan. Interesse? Bel met Bert-jan Roosendaal (0495-626163) of stuur een email, met • een baan waarbij je ook af en toe wat van de wereld ziet! U werkt als allround doktersassistente aan de balie en aan de telefoon. Daarnaast korte uitleg en CV, naar b.j.roosendaal@fleuren-nooijen.nl. verricht u zelfstandig medische handelingen zoals hechtingen verwijderen, bloeddruk REAGEER meten, CRP en glucose bepalen, injecties zetten, oren uitspuiten, ECG’s maken, Interesse? Bel met Bert-Jan Roosendaal (0495-626163) of stuur een zwachtelen en uitstrijkjes maken en u assisteert de huisarts bij ingrepen en bij de email, met korte uitleg en CV, naar b.j.roosendaal@fleuren-nooijen.nl.

opvang van spoedpatiënten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar:

Medewerker/werkvoorbereider bedrijfsbureau (32-38 uur) Ben jij technisch goed onderlegd, praktisch ingesteld en gedreven om jezelf en ons bedrijf tot een hoger plan te tillen?

Heeft u interesse in deze brede en sociale baan, dan nodigen wij u van harte uit om uiterlijk voor 29 juni 2018 een brief met CV te sturen aan:

Huisartsenpraktijk Bakel Bernhardstraat 2 5761 BJ Bakel info@huisartsbakel.nl tav HBR Peijs-van de Weijer, huisarts

OOSTAPPEN VAKANTIEPARKEN

Onze projecten zijn zeer omvangrijk en hebben diverse aspecten van bouw, installatie-, elektra- en besturingstechnieken in zich. Deze functie is daarom zeer veelzijdig en vraagt om een flexibele instelling. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer waar collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Meedenken wordt gewaardeerd, evenals aandragen van verbeterpunten. Je werkt nauw samen met de afdeling calculatie, verkoop, inkoop en planning. Werkzaamheden: • Je bent het eerste aanspreekpunt voor uiteenlopende vragen van klanten- en leveranciers, zowel per mail/telefonisch als in onze showroom/winkel • Je ondersteunt en werkt nauw samen met directie • Je optimaliseert ons ERP software systeem Syntess Atrium en houdt het up to date • Je maakt voor- en nacalculaties van projecten • Je maakt offertes en volgt deze op • Je beheert de projecten en verricht projectboekingen • Je verzorgt adequaat de bestellingen en beheert de voorraad, waarvan je ook de logistieke afhandeling verzorgt • Je plant de installatie- en onderhoudswerkzaamheden van onze monteurs en verzorgt de werkvoorbereidingen en afhandelingen • Je fungeert als helpende hand van onze monteurs in piek periodes • Je onderhoudt en beheert de website en social netwerken Wat vragen wij: • Eerlijke, enthousiaste, zelfstandige en kwaliteitsbewuste kandidaat • Een relevante opleiding op minimaal MBO4 niveau en de wil om zich verder te ontplooien. • Minimaal 3 jaar werkervaring bij voorkeur in een soortgelijke functie in de installatie- of bouwbranche. • Goede communicatieve eigenschappen in woord en geschrift en een klantvriendelijke houding • Nederlands, Duits • Goede kennis van Office pakket, Excel, Word, Outlook. • Ervaring met Syntess Atrium of een installatiebranche gericht informatiesysteem is een grote pré • Iemand die het leuk vindt om in een klein team van 6 vaste medewerkers te werken • Iemand die ervan houdt om een gevarieerd takenpakket te beheren • Een kandidaat die graag de handen uit de mouwen steekt Wat bieden wij: • Een brede functie waarin je volop wordt uitgedaagd. Je neemt deel in alle project- werkzaamheden van A tot Z • Bij gebleken geschiktheid een functie voor langere termijn • Ontplooiing en opleiding wordt gestimuleerd • Je komt te werken in een gezond, ambitieus en dynamisch bedrijf in Asten • Salariëring passend bij opleiding, ervaring en capaciteiten van de kandidaat Gelieve uw sollicitatie te richten aan Inge Aarts, e-mail; i.aarts@aartszwembadbouw.nl

Oostappen Groep Vakantieparken is voor het hoofdkantoor te Asten op zoek naar enthousiaste:

MEDEWERK(ST)ERS BOEKINGSCENTRALE Gasten bellen naar onze reserveringslijn met vragen omtrent een nieuwe reservering, gemaakte reserveringen of de beschikbare faciliteiten. Jij als medewerk(st)er van de reserveringsafdeling beantwoordt deze vragen. Hiervoor doorloop je eerst een 5 daagse interne cursus waarbij je het reserveringssysteem leert kennen en de basis in – en outs van de parken weet. Je gaat dus ook niet ‘koud’ bellen naar gasten om hun een vakantie te verkopen. Je werkt op basis van wisselende diensten, zowel overdag als in de avonden. Je wordt doordeweeks ingepland en/of in het weekend. Ook dien je beschikbaar te zijn in de vakantieperiodes. De roosters worden in goed overleg met de werknemer gemaakt. DE VOLGENDE TAKEN BEHOREN TOT JE VERANTWOORDELIJKHEDEN: Telefonisch gasten te woord staan over (nieuwe) reserveringen, wijzigingen, offertes of park informatie; Beantwoorden van e-mails van gasten; Administratief verwerken van reserveringen via diverse kanalen; In- en uitgaande postverwerking; Overige administratieve handelingen.

• • • • •

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU:

• Sterke communicatieve vaardigheden; • Een servicegerichte instelling; • Een initiatiefrijk, assertief en zelfstandig persoon, maar ook in staat samen te kunnen werken met de diverse afdelingen en personen waar nodig; • Stressbestendige instelling en houding; • Duits en Engels is één pré; WAT BIEDEN WIJ JOU?

• Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamisch team; • Flexibele werktijden; • Een goede en collegiale werksfeer.

Interesse?

Denk je deze uitdagende functie aan te kunnen? Stuur dan je reactie, voorzien van je CV naar Oostappen Groep Vakantieparken, t.a.v. mevrouw Marjel Bijvelds – Rovers naar po@oostappengroep.nl of bel voor meer informatie naar 0493 - 32 69 94.

Cointact wk24 2018  
Cointact wk24 2018