Page 1

Vrijwel gedroomd... Het kan ĂŠcht! Aan de Molendijk in Oudenhoorn

bouwen aan morgen


Vrij Wonen Voorstraat 46 3231 BJ Brielle 0181 - 419 320 info@vrijwonen.nu www.vrijwonen.nu Alle informatie omtrent de verkoop van “kavel Molendijk te Oudenhoorn�. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Vrij Wonen B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


De weelde van Vrij Wonen Notariswoning Molendijk Oudenhoorn Prachtige vrije ligging (op 600 m2 grond) aan oostelijke zijde van Molendijk.


Kiezen voor vrij wonen


Algemeen De woning ligt in het buitengebied van Oudenhoorn en Hellevoetsluis. Aan de achterzijde grazen koeien en schapen op de weide, het keukenraam aan de voorzijde van de woning biedt zicht op de akkers met aardappels en tarwe.


Gedroomde ligging!


M

ole

g we Ee

nw eg

Oudenhoorn

g we len

Mo

Hellevoetsluis

g we Ee

ijk

nd

le Mo

ijk ed Ze

Tu s

se

nw eg

ijk ed Ze

Vo or w eg

g we Ee

Schiedam

Vlaardingen Brielle

A4

N15

s

e Maa Nieuw

A15 N218 N57

Spijkenisse

Hellevoetsluis

Hoogvliet

Oudenhoorn

N217

Oud-Beijerland

N215

Haringvliet A29

Middelharnis

Vanuit huis fiets je zo naar de Zeedijk met prachtig zicht op het Haringvliet, ben je zo in de dorpskern van Oudenhoorn, op de voetbalvelden of, richting Hellevoetsluis, op de tennisbanen van de Kooistee. Het lijkt wel vakantie!


l e v ka

w u o

b 2 w m u Nie 600 ca.

60

79

N

0

6 114


De kavel De woning is gesitueerd aan de voorzijde van de kavel. Deze indeling geeft een ruime en diepe achtertuin met volop zon. Aan de rechterzijde van de woning is er voldoende ruimte om twee parkeerplaatsen te realiseren.


Notariswoning De notariswoning type Mildenburg (3 type woningen van 550 m3, 600 m3 of 650 m3) heeft een monumentaal karakter en refereert aan de vroegere notabelenwoning van het platteland. Karakteristiek voor de notariswoning is de schildkap met donkere dakpannen.


Daarnaast springen de verschillende dakkapellen en de symmetrisch geplaatste schoorstenen meteen in het oog. De voorgevel laat een strakke, gespiegelde symmetrie zien: in het midden een voordeur met bovenlicht, links en rechts hoge ramen met roedeverdeling. De hoge ramen zorgen niet alleen voor een klassiek beeld, maar ook voor een geweldig licht interieur. De deurpartij wordt geaccentueerd door een monumentale omlijsting. Elementen als een omtimmerde goot, gootklossen en rollagen (sierbanden van staande stenen) zorgen voor de authentieke sfeer. De woning kan op verschillende manieren verder uitgewerkt worden.


De woning kan op verschillende manieren verder uitgewerkt worden Versie A: Traditioneel metselwerk, ĂŠĂŠn dakkapel en twee dakramen Versie B: Gevel voorzien van wit keimwerk, garage, luiken, voordeur met bovenlicht en klassieke omlijsting Versie C: Traditioneel metselwerk, twee dakkapellen, rode dakpannen en veranda Versie D: Gevel voorzien van wit keimwerk, garage, luiken, drie dakkapellen, voordeur met bovenlicht en klassieke omlijsting Versie E: Traditioneel metselwerk, drie dakkapellen, luiken, veranda, voordeur met bovenlicht en klassieke omlijsting

A


B

C

D

E


Gemak van vrij wonen


7960 70

3070

380

70

27 m2

3780

eetkeuken

hwa

4060

hwa

380

380

entreehal toilet

10700

3230

woonkamer

70

hwa

hwa

36 m2

3550 380

11460

meterkast

begane grond

De indeling De woning heeft een klassieke indeling met een grote U-vorm om de entreehal met vide en hard houten trap. Rechts de woonkamer, links de keuken.


7960

badkamer

mv cv

10700 380

11460

vlizotrap

zolder

380

2934

eerste verdieping

zolder

De woning heeft een voor de notariswoning herkenbare klassieke indeling in een grote U-vorm. Via de entreehal met toilet, en meterkast komt u linksom in de royale woon足keuken met openslaande dubbele deuren naar de tuin, aan de rechterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer van ruim 36 m2. De achterzijde van de woning is aan beide kanten voorzien van dubbele openslaande deuren. Daardoor ontstaat er een lichte woning, en kunt u de tuin via zowel de woonkeuken als de living bereiken. Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop met kast voor wasmachine en droger, de ouderslaapkamer van 19,7 m2, twee slaapkamers van elk 10,3 m2 en badkamer met douche, wastafel en toilet. Via een vlizotrap is de zoldervliering te bereiken.


Technische omschrijving Type Mildenburg ALGEMEEN Deze omschrijving vormt één geheel met de tekeningen. De aannemer heeft het recht af te wijken van het in de technische omschrijving gestelde, indien en voor zover dit architectonisch of technisch noodzakelijk mocht blijken, zonder dat het afbreuk doet aan de technische en esthetische kwaliteit. Ten tijde van het opstellen van deze technische omschrijving waren de uitkomsten van de EPC-berekeningen, alsmede berekeningen ter zake daglicht­toetreding nog niet bekend en zijn derhalve aannames gebruikt ten aanzien van Rc-waardes. Voorts heeft er nog geen toetsing plaatsgevonden van de in te dienen omgevingsvergunning, wat wellicht tot wijzigingen in de technische omschrijvingen kan leiden. Dit kunnen wijzigingen van bouwkundige en architectonische aard zijn. Deze technische omschrijving kan derhalve nog worden aangepast conform wet- en regelgeving, alsmede de voorschriften van Woningborg. PEIL / GRONDWERK Als peil geldt de bovenkant van de afgewerkte beganegrondvloer. Vanaf dit peil worden alle hoogtematen gemeten. Het peil zal in nader overleg met de gemeente Westvoorne worden vastgesteld. TUINEN/ BESTRATING / ERFAFSCHEIDING De toegang van de woning, 1.00 x 1.00 m wordt bestraat met betontegels 500 x 500 mm in een zandbed. Vanaf het voordeurplateau naar de erfgrens wordt een tegelpad breedte 50 cm aangebracht van betontegels 500 x 500 mm. Ter plaatse van de achtergevel wordt van betontegels een terras van ca. 6 m2 aangelegd. Vanaf de erfgrens tot aan de garagedeur worden twee tegelpaden, ieder 50 cm breed, aangebracht van betontegels 500 x 500 mm (enkel van toepassing bij woningen met garage). Bij de woningen, welke standaard zijn voorzien van een berging worden staptegels (beton) 500 x 500 mm aangebracht (zonder zandbed). In de bergingen worden betontegels 300 x 300 mm aangebracht in een zandbed. De tuinen worden geëgaliseerd en ontdaan van bouwresten. Op de hoek­punten van de percelen worden piketten geplaatst, tevens ter plaatse van de gevels.

RIOLERING / DRAINAGE De binnen- en buitenriolering worden volgens de geldende voorschriften aangebracht en uitgevoerd. De buitenriolering wordt als een gescheiden rioleringssysteem uitgevoerd in PVC-buis. De binnenriolering wordt uitgevoerd in PE / PVC en waar mogelijk weggewerkt in wanden en vloeren. Waar de riolering uit de fundering komt wordt een expansiestuk toegepast. De aanleg- en aansluitkosten en de eventuele kosten van ingebruikstelling met betrekking tot de riolering zijn in de koop-/aanneemsom begrepen. FUNDERING De woningen worden gefundeerd op betonnen palen. De lengte van de palen en de afmetingen van de funderingen worden door de constructeur bepaald en ter goedkeuring voorgelegd aan de dienst bouw- en woningtoezicht van de gemeente Westvoorne. BETONWERK De kwaliteit en samenstelling van het beton, afmetingen van betonconstructies worden in overeenstemming met de constructeur bepaald en ter goedkeuring voorgelegd aan de dienst bouw- en woningtoezicht. De woningen zullen worden voorzien van een kruipruimte. De beganegrondvloer van de woningen wordt uitgevoerd als betonnen systeemvloer en is geïsoleerd (Rc= 4,0 m2 K/W). De eerste verdiepingsvloer en zoldervloer worden uitgevoerd als een betonnen plaatvloer. De beganegrondvloer van de garages (voor zover van toepassing) wordt uitgevoerd als ongeïsoleerde vloer. De betononderdelen worden van het nodige wapeningsstaal voorzien. Ten behoeve van de installaties en de dienstleidingen van de nutsbedrijven worden waar nodig mantelpijpen, doorvoeren, sparingen enz. aangebracht. METSELWERK Het gevelmetselwerk wordt uitgevoerd in baksteen, waalformaat, in diverse kleuren nader te bepalen door de architect. De binnenspouwbladen worden uitgevoerd in Ytong-wanden, dikte 150 mm. De niet­dragende scheidingswanden worden uitgevoerd in gipsblokken, dik 70 mm. De gevels worden geïsoleerd met isolatie-

materiaal, waardoor een isolatiewaarde wordt verkregen van Rc ≥ 4 m2 K/W. De garages worden opgetrokken in halfsteens dragend metselwerk. De binnenzijde is uitgevoerd in “vuil-schoon” metselwerk. Conform tekening worden er keramische raamdorpels, prefab betonnen raamdorpels en spekbanden toegepast. Het voegwerk van het buitengevelmetselwerk is cementgebonden, kleuren nader te bepalen door de architect. De witte gevels worden uitgevoerd in baksteen, waalformaat welke in het werk gekeimd (wit geschilderd) worden. Enkele woningen worden conform tekening voorzien van een stucwerk plint. RUWBOUWTIMMERWERK De dakconstructie van de woning bestaat uit een prefab kap, opgebouwd uit 11 mm groene spaanplaat, de nodige sporen, de nodige folies en isolatie. De dakconstructie heeft een RC-waarde van 5,0 m2 K/W. De zichtzijde blijft onafgewerkt, schroefgaten, nieten en plaatnaden blijven in het zicht. De gootoverstekken, gootklossen, gootplanken en boeidelen (voor zover deze van toepassing zijn) worden uitgevoerd in hout. METAALCONSTRUCTIE De staalconstructie en lateien zijn volgens opgave constructeur. Boven de kozijnen, in het buiten spouwblad, worden waar nodig stalen lateien toegepast, verzinkt en gepoedercoat. KANALEN / VENTILATIEVOORZIENINGEN In het metselwerk, zijn de vereiste ventilatievoorzieningen aangebracht. De keuken, badkamer en het toilet worden afgezogen door het mechanisch ventilatie-­ systeem. Waar nodig worden, op de begane grond en op de verdieping, leidingkokers aangebracht ten behoeve van de ventilatieleidingen en de standleiding riolering. De op tekening aangegeven ventilatievoorzieningen worden geheel volgens NEN 1087 en de geldende voorschriften geplaatst. De natuurlijke ventilatie gebeurt door middel van het plaatsen van ventilatieroosters in kozijnen, ramen en deuren op het glas. De kruipruimte onder de beganegrondvloer wordt zwak geventileerd door middel van ventilatiekokers. De rookgassen van de cv-ketel worden direct door het dak naar


buiten toe afgevoerd. De cv-ketel is een zogenaamd gesloten systeem, wat inhoudt dat de ketel de benodigde zuurstof voor de verbranding niet uit de woning betrekt, maar rechtstreeks van buiten.

SCHILDERWERK Het buitenschilderwerk dat reeds fabrieksmatig is aangebracht, wordt op de bouwplaats bijgewerkt en eenmaal dekkend geschilderd. Zie Staat van Afwerking.

BUITENKOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN Alle kozijnen en ramen, alsmede de deuren in de buitengevel van de woning zijn van FSC hardhout en worden dekkend afgeschilderd. Raamdorpels worden in hardsteen uitgevoerd. De garagedeuren worden opgebouwd uit een stalen frame voorzien van houten bekleding aan de buitenzijde.

BUITEN- EN BINNENAFWERKING Het vloerluik is van plaatmateriaal en is voorzien van isolatie (Rc 3,5 m2 K/W) en een verzinkte omranding. De meterkast zal worden voorzien van een kunststof vloerplaat en een montagepaneel volgens de eisen van de plaatselijke nutsbedrijven. De leidingkokers zullen, indien van toepassing, worden betimmerd met plaatmateriaal.

BINNENKOZIJNEN EN DEUREN Alle binnenkozijnen zijn stalen kozijnen met bovenlicht en afgeslankte bovendorpel. Alle binnendeuren zijn opdekdeuren. De binnendeuren worden uitgevoerd als dichte deuren. Daar waar aangegeven worden schuifdeuren voor de wand geplaatst inclusief stalen kozijn. HOUTEN TRAPPEN EN HEKKEN De trap op de begane grond wordt uitgevoerd als een dichte hardhouten trap met mdf stootborden. De trap op de verdieping (voor zover van toepassing) is een open vurenhouten trap. Conform tekening worden traphekken met houten spijlen geplaatst. DAKBEDEKKING De schuine daken worden voorzien van keramische pannen inclusief de benodigde hulpstukken. Platte daken worden voorzien van bitumineuze dakbedekking of EPDM-dakbedekking. Bij de garages zijn de daken ongeïsoleerd, uitgevoerd in balklaag voorzien van spaanplaat. De daken van erkers en dakkapellen worden geïsoleerd uitgevoerd. DAKGOTEN EN HEMELWATERAFVOEREN De dakgoten van de woningen worden uitgevoerd in zink. De hemelwaterafvoeren zijn van zink en worden aangesloten op de riolering. STUKADOORWERKEN EN TEGELWERKEN Alle niet-betegelde Ytong- en gipswanden worden behangklaar afgewerkt (geen behang). Voor de aankoop van vloertegels is er een verrekenprijs van € 12,- per m2 , exclusief btw opgenomen. Voor de aankoop van 2 wandtegels is er een verrekenprijs van € 10,- per m2 , exclusief btw opgenomen.

HANG- EN SLUITWERK Het hang- en sluitwerk is van goede kwaliteit en zal conform de eisen van het politiekeurmerk worden uitgevoerd. De voordeuren en achterdeuren worden voorzien van een sluiting die van binnen en buiten bedienbaar is met een profielcilinderslot. De dubbele deuren worden tevens voorzien van kantschuiven. De Franse balkondeuren worden voorzien van een sluiting die van binnen bedienbaar is met een profielcilinder. De draai-kiepramen worden voorzien van een sluiting die alleen van binnenuit bedienbaar is. De binnendeuren zijn voorzien van de benodigde sloten zoals vrij- en bezetsloten (in het toilet en de badkamers), loopsloten en kastsloten. BEGLAZING Kozijnen, ramen en deuren in de gevel worden voorzien van HR++ (U 1,1 W/ m2K) isolatieglas. Standaard roedeverdeling tussen glas, optioneel op het glas. SANITAIR De woning wordt opgeleverd met sanitair in een witte uitvoering op basis van Sphinx 300. De koper kan in overleg met de sanitairleverancier ander sanitair uitzoeken. De meerkosten komen voor rekening van de koper. Indien de koper geen ander sanitair uitzoekt, wordt het standaardsanitair geplaatst. Het standaardsanitair betreft: Toiletruimte: • closetcombinatie: waterbesparende closetpot vlakspoel met laaghangend reservoir (Wisa) en kunststof zitting en deksel. • fonteincombinatie: fonteinbakje 36 x 25 cm met kunststof plugbekersifon en vloerbuis, toiletkraan (Grohe Costa L of een vergelijkbaar alternatief).

Badkamer: • douchecombinatie: douchemengkraan (Grohe Costa L of een vergelijkbaar alternatief), doucheslang, douchekop en glijstang. • doucheplug voorzien van rvs rooster. • wastafelcombinatie: enkele wastafel 60 cm met kunststof plugbekersifon en vloerbuis, wastafelmengkraan (Grohe Costa L of een vergelijkbaar alternatief) met kunststof planchet en vierkante spiegel 57 x 40 cm. • closetcombinatie: waterbesparende closetpot vlakspoel met laaghangend reservoir (Wisa) en kunststof zitting en deksel. GASINSTALLATIE Vanaf de meterkast wordt een gasleiding gelegd naar de keuken met een afgedopt aansluitpunt (zonder gaskraan) voor een gaskookplaat. Verder wordt er een gasleiding gelegd naar de cv- ketel. De installatie zal voldoen aan de geldende voor­schriften en richtlijnen van het plaatselijke gasbedrijf. WATERINSTALLATIE De warmwaterleidingen worden aangesloten op: • a fgedopte aansluiting voor de gootsteenmengkraan in keuken; • de wastafelmengkraan in de badkamer; • de douchemengkraan in de badkamer. De koudwaterleidingen worden aangesloten op: • a fgedopte aansluiting voor de gootsteenmengkraan in keuken; • a fgedopte aansluiting voor vaatwasser in keuken; • de fonteinkraan in het toilet; • het reservoir in het toilet; • de wastafelmengkraan in de badkamer; • de douchemengkraan in de badkamer; • toilet in badkamer; • tappunt ter plaatse van de opstelplaats van de wasmachine; • aansluiting naar cv-ketel. Alle sanitaire toestellen worden aangesloten met stopkranen. ELEKTRISCHE INSTALLATIE De elektrische installatie wordt uitgevoerd overeenkomstig NEN 1010 inclusief de benodigde aardlekschakelaars. Waar mogelijk zijn de leidingen weggewerkt en wordt inbouwmateriaal toegepast. Dubbele wandcontactdozen worden uitgevoerd als volledig inbouw uitvoering. Het schakelmateriaal wordt wit uitgevoerd. De rookmelders worden aangesloten op de voorziening van de elektriciteit, de rookmelders zijn onderling met elkaar gekoppeld en zijn op één eindgroep


aangesloten. Alle wandcontactdozen worden uitgevoerd met randaarde. De wandcontactdozen, aansluitpunten ten behoeve van de Centrale Antenne Installatie en de Tel-aansluiting bevinden zich op ca. 300 mm boven de afgewerkte vloer. Schakelaars en wandcontactdozen boven het aanrecht worden op ca. 1250 mm boven de afgewerkte vloer aangebracht. De woningen zijn voorzien van een belinstallatie met een drukknop naast de voordeur. Voor de wasmachine wordt een wandcontactdoos voorzien op een aparte groep. Er worden loze leidingen voorzien van inspectiedraad vanuit de meterkast aangebracht ten behoeve van de vaatwasser en het fornuis. De CAI- en Tel-aansluiting in de woonkamer worden analoog afgemonteerd, indien koper gebruik wenst te maken van deze diensten dient hij zelf de hiervoor benodigde abonnementen af te sluiten. De aanleg- en aansluitkosten en de eventuele kosten van ingebruikstelling van de waterinstallatie, de gasinstallatie en de electriciteitsvoorziening zijn in de koop-/ aanneemsom begrepen. De kosten van gebruik zijn tot de dag van de oplevering voor rekening van de aannemer. CENTRALE VERWARMINGSINSTALLATIE De woning wordt uitgerust met een cv-installatie met HR combiketel. De temperatuur wordt geregeld door middel

van een thermostaat in de woonkamer. Als verwarmingslichaam wordt laagtemperatuur vloerverwarming toegepast m.u.v. de zolder. De badkamer wordt tevens voorzien van een elektrische radiator. De verdelers van de vloerverwarming worden geplaatst in de trapkast op de begane grond en op het ketelbord op verdieping of zolder, zonder aftimmering. De installatie is berekend volgens de geldende voorschriften ISSO- 51. Berekening van het benodigde vermogen voor het verwarmen van de ruimte. Bij een buitentemperatuur van -10 graden en een windsnelheid van 5 m/s is ervan uitgegaan dat de volgende ruimtetemperaturen bereikt moeten kunnen worden: • woonkamer 20 graden • keuken 20 graden • slaapkamers 20 graden • badkamer 22 graden • entree / hal 15 graden • toilet & zolder onverwarmd (zolder voor zover van toepassing) VENTILATIE- EN LUCHTBEHANDELINGSINSTALLATIE In de woning wordt mechanische ventilatie toegepast. De keuken, het toilet en de badkamer worden door middel van afzuigventielen op dit systeem aangesloten. Ten behoeve van het beluchten van het

rioleringsstelsel, de rookgasafvoer en de afvoer van de ventilatielucht worden dakdoorvoeren geplaatst. KEUKEN In de woning wordt geen keuken geplaatst. Uiteraard worden wel op de standaardplaats, zijnde de keukenopstelplaats, de nodige aansluitingen aangebracht, zodat na oplevering door de verkrijger een keuken kan worden aangebracht. Plaatsing van keukens van derden en aanpassingen naar aanleiding van keukentekeningen van derden dienen na de oplevering plaats te vinden. Indien u de keuken bestelt bij de door ons voorgestelde showroom kan deze voor oplevering geplaatst worden. SCHOONMAKEN EN OPLEVEREN Minimaal twee weken voor de oplevering, worden de kopers schriftelijk op de hoogte gesteld van de definitieve datum en het tijdstip waarop de oplevering gaat geschieden. De hele woning wordt “bezemschoon” opgeleverd behalve het sanitair, de tegelwerken en de glasruiten; deze worden gezeemd opgeleverd. Het bij de woning behorende terrein wordt ontdaan van bouwvuil en puinresten.

KLEUR- EN MATERIAALSCHEMA ONDERDEEL

MATERIAAL

KLEUR

gevels

baksteen

nader te bepalen

voegwerk

zand, cement

nader te bepalen

plint

stucwerk

sauswerk, donkergrijs

kaders voordeuren

hout/metselwerk/stucwerk

nader te bepalen

buitenkozijnen

hardhout

wit

buitenramen

hardhout

wit

buitendeuren

hardhout

wit

voordeur

multiplex/hardhout

nader te bepalen

raamdorpels

verglaasde raamdorpels

nader te bepalen

gootomtimmering

multipaint

wit

boeidelen

multipaint

wit

dakgoot

zinken bakgoot

naturel

gootklossen

hardhout

wit

gootplank

multipaint

wit

hwa

zink

naturel

dakpannen

keramisch OVH

blauw gesmoord

kopgevel afdekking

zink

naturel

dakaftimmering dakkapel

multipaint

wit

dakrand

zinken kraal

naturel

zijwangen

houten delen

nader te bepalen


STAAT VAN AFWERKING Vrijstaande standaardwoning type A en B HAL Vloer: cementdekvloer Wand: behangklaar Plafond: spuitwerk Plinten: geen Uitrusting: een meterkast met de benodigde installaties, een dichte vuren trap naar de eerste verdieping, een ge誰soleerd vloerluik, een rookmelder TOILET Vloer: vloertegels Wand: wandtegels, hoogte 1,50 m 1+ daarboven spuitwerk Plafond: spuitwerk Sanitair: een fonteincombinatie met toiletkraan, kunststof plugbekersifon en vloerbuis, een closetcombinatie, met laaghangend reservoir en closetzitting met bijbehorend deksel Uitrusting: een rooster t.b.v. mechanisch ventilatiesysteem METERKAST Vloer: beton met kunststof meterkastplaat Wand: achterwand houten paneel Plafond: beton, onafgewerkt Uitrusting: de benodigde meters en groepindelingen, een belinstallatie, invoeren van de nutsaansluitingen WOONKAMER Vloer: cementdekvloer Wand: behangklaar Plafond: spuitwerk Plinten: geen KEUKEN Vloer: cementdekvloer Wand: behangklaar/onafgewerkt ter plaatse van de keuken-opstelplaats Plafond: spuitwerk Plinten: geen Uitrusting: een rooster t.b.v. mechanisch ventilatiesysteem

OVERLOOP Vloer: cementdekvloer Wand: behangklaar Plafond: spuitwerk Plinten: geen Uitrusting: rookmelder SLAAPKAMERS Vloer: cementdekvloer Wand: behangklaar Plafond: spuitwerk Plinten: geen BADKAMER Vloer: vloertegels Wand: wandtegels, hoogte 2,10 m1 + daarboven spuitwerk Plafond: spuitwerk Sanitair: een wastafelcombinatie, compleet met spiegel en kunststof planchet, kunststof plugbekersifon en vloerbuis en wastafelmengkraan, een douchecombinatie met douchegarnituur met glijstang, douchemengkraan, een closetcombinatie, met laaghangend reservoir en closetzitting met bijbehorend deksel Uitrusting: een rooster t.b.v. mechanisch ventilatiesysteem ZOLDERRUIMTE Vloer: OSB Wand: onafgewerkt Plafond: groene spaanplaat dakplaten in het zicht Plinten: geen Uitrusting: cv-unit / met warmwatervoorziening, mechanische ventilatie-unit


makelaar:

Oostzanddijk 8 3221 AL Hellevoetsluis 0181 - 335 710

architect:

aannemer:


Gezellig vrij wonen


bouwen aan morgen

Profile for Buro voor de Boeg

Brochure Molendijk, Oudenhoorn  

Brochure Molendijk, Oudenhoorn. Vrij Wonen in een vrijstaande notariswoning, gelegen aan de Molendijk in Oudenhoorn.

Brochure Molendijk, Oudenhoorn  

Brochure Molendijk, Oudenhoorn. Vrij Wonen in een vrijstaande notariswoning, gelegen aan de Molendijk in Oudenhoorn.

Profile for boeg