Buro voor de Boeg - introductie

Page 1

Een selectie van onze projecten.


Werken boven de kronen van

Het Park

Westerlaantoren

Wij zijn er aan verslaafd, wij kunnen niet meer zonder: Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. En natuurlijk zijn we trots als we in ‘onze’ wijk een mooi project mogen doen. Waarbij we de wijk ook als medium hebben ingezet. Want wonen en/of werken aan het park, met rondom zicht op de Rotterdamse horizon, dat vraagt om passende communicatie. Inmiddels is de toren vol in bedrijf en snapt iedereen waar we vanaf den beginne zo enthousiast over waren. Een aanwinst in onze portefeuille, een aanwinst voor de stad!


Weena 200

Een nieuwe positionering voor het ING Dutch Office Fund. Inmiddels zonder ING en onder de hoede van CBRE Global Investors, nu kortweg Dutch Office Fund. Vanuit de positionering “Reflecting Ambition� is dit fonds haar kwaliteit aan het etaleren. Want in dit fonds bevindt zich een select gezelschap van prominente panden. In vele gevallen voorzien van prominente huurders, en natuurlijk in een aantal gevallen nog niet. De vraag was een oplossing te bieden om deze huurders, in samenwerking met de makelaars, te voorzien van overtuigende documentatie.


Noordeinde 33

CBRE Global Investors zoekt een gebruiker die wil tekenen voor een bijzondere verhaal. Een onderneming of instelling met een passie voor Den Haag, een liefde voor onze geschiedenis en een hart voor ons Koningshuis. Noordeinde 33 bundelt een paar prachtige verhalen over kluizen, goud en Wilhelmina. Hier werken is bijzonder, en geeft elke dag een bijzondere glans. Die spirit, dit verhaal vangen in een ´gewone´ kantoorbrochure, dat was een mooie taak. Dat werd een mooi boek.


anno

1883 Noordeinde 33


Oog voor detail Neorenaissance stijl

Ooglijdersgasthuis

Voor een rijksmonument in Utrecht zoeken we een nieuwe gebruiker. Niet voor nu, maar voor over 3 jaar. Aan ons de taak om de komende tijd dit prachtige pand op het netvlies te krijgen van Utrecht. Want als gemeente, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, makelaars en buurtbewoners beseffen dat hier prachtige mogelijkheden zijn, dan zorgen we voor een mooie nieuwe toekomst. Misschien wel uit onverwachte hoek. En dat is nou net de vraag die we van de belegger kregen.


Prachtige glas-in-loodramen als eyecatchers Rijk gedecoreerd smeedijzeren hek

Oog voor ontwikkeling, Van Ooglijdersgasthuis tot UMCU

Gevelsteen met stichtingsdatum

Regentenkamer

Ooglijdersgasthuis

De Snellenboog boven de hoofdingang

Muuranker


“Rosada helps us to offer the highest level of service.” Robert Sens, district manager Levi’s the Netherlands

Rosada B2B book

De opdracht: een herpositionering van Rosada Fashion Outlet, een grotere focus op fashion. Als onderbouwing bij het werven van retailers voor een prachtige uitbreiding. En als de uitbreiding een feit is een relaunch richting de consument. En omdat we het niet kunnen laten, sinds voorjaar 2012 per direct gestart met activatie van de doelgroep. Huis-aan-huis, facebook, of bijvoorbeeld met een heerlijk voordelig zomerslippertje.


laat je verleiden door de merken

Rosada zomeractie


Weena Zuid | Center Plaza | Kruiskade | Karel Doormanstraat | van Oldenbarneveltstraat

Rotterdams finest

Het begon als een vraag van een losse ondernemersvereniging: zet ons op de kaart. Het vervolg is een visie op een groter winkelgebied, de hogere doelgroep, een ontdekkingsreis in Rotterdam. Waarbij we mensen, merken, ondernemers, beleggers, straten en beleidsbepalers samen brengen, en alle energie, enthousiasme en budgetten proberen te bundelen in ĂŠĂŠn campagne die het verschil kan maken. Start campagne: najaar 2012?


Beursplein

In 2008 is ons gevraagd een visie te geven op de beurstraverse en de beurspassage. In onze visie veel mĂŠĂŠr dan de koopgoot, het gaat om het centrale winkelhart van Rotterdam. Daar hebben we dus een campagne voor gemaakt. Open Source, ook beschikbaar voor omliggende straten. En zo werken nu Beursplein, Lijnbaan en Binnenwegplein op regelmatige basis samen in de regio. En voeren we voor Beursplein ter plaatse, en op social media een intensieve campagne...


50% korting

WE heren

T-shirt €14,95 Broek €49,95

Expo Beursplein

Sparrow Key holder €13,95 Sparrow Key holder the Couple €19,95

Bongo

Van Dalen

Familieweekend €189,90 Dagje uit €24,90

Herenschoen €89,95 Pump €89,95

Tian Cheng

Space Leder

van €45,- voor €22,50

€169,95 in diverse kleuren

Ketting met jade boeddha

Damesjasje

lente gevoel

Baby-outfit (set)

C&A

Jurkje

€29,-

€19,-

D-reizen

Sabon

Flexpakket, niet aanbetalen en gratis omboeken!

Aroma, Special Edition 500 ml €99,95

Dockers

Alpha kaki broek €94,95 Overhemd €69,95

in twee heerlijke geuren

Vergeet de Verborgen pareltjes niet. in de passage Vind je een aantal prachtige winkels met mooie merken.

Siebel Juweliers Dameshorloge Rochemont €119,-

Must have?

Must win! Tuurlijk. Je zou alles wel willen hebben, maar dat kan nou eenmaal

niet. Maar misschien hoef je het toch niet aan je voorbij te laten gaan. Neem een foto van dat gave horloge, dat fantastische paar schoenen, die mooie telefoon, die bijzondere oorbellen of ‘what ever’ en plaats ’m voor eind april op onze Facebook pagina. Laat weten waarom of

Moois uit de passage

voor welke gelegenheid je dit graag in je bezit zou krijgen en wie weet…

krijg je het van ons cadeau! Doe je mee? rotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycente

nen!

sten en win

Spotten, po

Van Os Tassen en Koffers

Gianni Chiarini, kleine shopper € 189,Avondtasje € 39,95

Björn Borg Vest € 69,99 Broek € 69,99

Country House

Heren chino JC Rags € 89,99 Overhemd Scotch & Soda € 69,95

lein

om/Beursp

facebook.c

Lacoste

Skinny jeans dames € 99,95 Damespolo € 79,95

rotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycente rotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycentershoppingrotterdamcitycen

Beursplein


Het Gelders Orkest

Alweer sinds 2009 zijn we de integrale communicatiepartner voor Het Gelders Orkest. En dat is mooi werk, leuk werk ĂŠn een grote uitdaging. Want er waait een andere wind, er klinken andere akkoorden. En bij de omslag naar een ondernemend orkest zijn we nauw betrokken. Van productontwikkeling tot webshop, van strategie tot directe verkoop... Hier kunnen we veel creativiteit en energie kwijt. En dat geeft ons juist weer ĂŠxtra energie!


Mozart Manacorda Meets antonello Manacorda dirigent

Winnares Edison 2012

de VeReeniging 20.15 UUR

donderdag 04-10 nijMegen

WOENSDAG 12-12 DOETINCHEM AMPHION 20.00 UUR

O Ok in A r nhe m ( 0 8 -12 )

de Vereeniging 20.15 UUr

909_1281_poster_125001_VijfdeTsjai.indd 1

909_1281_poster_124901_MenSchu.indd 1

Het Gelders Orkest

22-08-12 14:12

O OK IN A r Nhe m ( 0 5 -10 )

125001 –VijfdeTsjai - a

124901 – MenSchu - a

O OK IN NI JME GE N (15 -12 ) E N A R NHE M (16 -12 )

29-08-12 12:36

124001 – MaMo - a

dondeRdag 29-11 nijmegen