Page 62

Museum Nord – Ofoten Museum forvalter Narvik kommunes store og verdifulle fotosamling. Ofte mangler viktige opplysninger om hvor et bilde er tatt, hva det viser og når det ble tatt. I NARVIK bringer i hver utgave et nytt bilde fra fotosamlinga, med ønske om informasjon om bildet fra leserne. Kontakt oss på mail: stine@inarvik.org eller på tlf 957 22 474. Flere bilder fra gamle Narvik ligger på nettstedet www.fotosamlinga.no.

Vet du hvem som er på dette bildet, og når det er tatt? Ta kontakt på 95722474 eller send en e-post til stine@inarvik.org.

Bildet fra en klassetur er tatt på en av alle de fantastiske turene som vår klasseforstander Bergeton Rydningen på naturfaglinja ved Narvik Gymnas tok oss med på. Bildet er tatt i 1968 eller 1969. De vakre jentene på dette bildet er fra venstre: May Edel Hjelm fra Gratangen, Ida Jakobsen fra Bø i Vesterålen, Berit (den gang Knutsen) Carlsen fra Malmveien, Brit Elin (den gang Edvardsen) Jørgensen og Else (den gang Nøst) Hegseth fra Magnus Bergs Gate. Bildet ble tatt på klassetur til Låktatjokka 2. september 1967. Den gang var det tog til Loktatjokka stasjon og så gikk vi opp til vannet, som er det klareste vannet i NordEuropa (hvertfall var det den gang). Mvh Øivind Irtun (gikk også i den herlige klassen.) Vi var russ i 1970.

Besøk oss i Dronningens gate 59 (Thorsengården) • www.narvik-thai-takeaway.com 62

I NARVIK

I NARVIK 12 2011  
I NARVIK 12 2011  

Gratisavis som distribueres i Narvik og omegn. En avis som skal ha de gode og positive sakene.

Advertisement