Page 6

nyttårskonsert

Julia Sollie, Svein-Magne Henriksen, Eirik Edvardsen og Runar Sollie har tatt på seg partyhattene foran LKAB´s nyttårskonsert.

Inviterer til festlig nyttårskonsert

Klassisk litteratur. Nyttårskonserten er en av

konserten Narvik Kirke. – Nyttårskonserten er en tradisjon vi synes det er viktig å holde på. Vi har hatt flere forskjellige typer konsert, men fra starten av var temaet linket opp mot klassisk litteratur. Det gjeninnfører vi i år, sier Runar. Det blir blant annet musikk av Mozart fra Tryllefløyten og Figaros Bryllup. Vi får også høre innslag fra Carmen av Bizet. – Sangvirkelaget tar seg av kordelen og er med å berike konserten. De skal synge Nynnekoret fra operaen Madame Butterfly av Puccini og er også med på finalekoret fra Tryllefløyten, forteller Sollie.

de viktigste konsertene til LKAB Musikkorps og trekker normalt sett fullt hus. I år blir arenaen for

Sopran i toppklasse. Den kjente sopranen Anne-

LKAB Musikkorps er 85 år i år. Feiringen tar de under nyttårskonserten i januar. Tekst og foto: Rune Dahl

R

unar Sollie og resten av korpset har funnet frem partyhatten foran konserten 7.januar. – I år blir det fremført svisker fra opera-litteraturen. Det blir en storslått opplevelse, forteller Sollie.

Lise Sollied Allemano er hentet inn til solist-rollen under konserten. Hun er opprinnelig fra Senja, gift med en italiener og er i dag professor ved UiT i Tromsø. Allemano har vunnet flere internasjonale førstepriser, spilt inn cd- og dvdèr og sunget på prestisjefulle operascener og konsertarenaer. Hun har en fantastisk stemme, og vi gleder oss virkelig til å spille sammen med henne, sier Sollie entusiastisk. Petter Andersen inntar også solistrollen under konserten – da på trombone. Samme med seg har han Øyvind Bakken på orgel. Dato for konserten er lørdag 7.januar.

yrebutikk! d e t s r ø t s s n e y lb i t n e m m Velko Du finner oss i 2. etg ved Coop OBS

6

I NARVIK

Bolagsgata 20 | 2 etg ved Coop OBS | Telefon 76941900

I NARVIK 12 2011  
I NARVIK 12 2011  

Gratisavis som distribueres i Narvik og omegn. En avis som skal ha de gode og positive sakene.

Advertisement