Page 59

PÅ KINO Nye filmer uke 50 – 2 på kino 16. desember

norgespremiere 6. januar

EN ALMODÓVAR-FILM

ANTONIO BANDERAS

PÅ KINO NÅ

UNDER HUDEN

UNDER HUDEN

Den briljante plastiske kirurgen Robert Ledgard (Antonio Banderas) mister sin kone i en brann, og blir besatt av å utvikle en type syntetisk hud som kan tåle enorm skade.

norgespremiere 21. desember

THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO

The Girl with the Dragon Tattoo er den første av Columbia Pictures tre filmers bearbeidelse av Stieg Larssons boksuksess Millennium-trilogien.

MONEYBALL

Columbia Pictures' Moneyball er basert på den sanne historien om Billy Beane (Brad Pitt).

norgespremiere 13. januar

LØVENES KONGE 3D

Bli med på livets uendelige sirkel - Se Disneys Løvenes Konge for første gang på kino i 3D!

norgespremiere 13. januar

norgespremiere 26. desember

Soussjef Håvard Santi og salgssjef Jostein Andreassen på Quality Hotel Grand Royal byr på en flott julemeny.

Test av julemenyen Med sin lune atmosfære, hyggelig service og mat har Kroa gjennom en årrekke trukket besøkende og fastboende. Kjøkkensjef Martin Jønsson inviterte nylig til testsmaking av deres tradisjonelle julemeny. Kroa har opp gjennom årene hatt rykte på seg for å servere mat av ujevn kvalitet. Nå har man tatt grep og med kjøkkensjef Martin Jønsson i spissen serverer spisestedet mat av høy kvalitet. Som forrett blir vi servert rakørret med tilhørende rømme, rødløk, flatbrød og smør. Rakørret er kjent som en omdiskutert delikatesse. Tre fjerdedeler av testpanelet synes ørreten er velsmakende, med en smeltende mørhet. Som hovedrett fikk vi smaksprøver av både lutefisk, kveite og Kroas tradisjonelle Juletallerken. Lutefisken blir servert med ertestuing, bacon, sirup, sennepsaus og mandelpoteter. Som kjent er tørrfisk torsk som er utbløtt i vann, lutet og så vannet ut igjen. Her er det viktig at fisken ikke blir for geleaktig, og samtlige i panelet mener Jønsson har truffet blink. Gjennom lange tider har kveite blitt servert som festmat i de norske hjem. I jula var det for mange bare kveite som var godt nok. Så fast var tradisjonen med julekveite at det het seg at dersom ikke fiskeren hadde klart å skaffe kveite til jul, så måtte han sitte på nausttaket hele julekvelden. Martin Jønsson serverer Kroas kveite med steinsoppemulsion og potetpure, et tilbehør som setter en spiss på maten. Kveita smaker rett og slett fantastisk godt! Juletallerken
er neste rett ut. Det er en tradisjonell tallerken med pinnekjøtt, ribbe, kålrotstappe,
rødkål, julepølse, medister, potet
svisker og julesaus.
Velsmakende og godt OG svoren på ribba er sprø. Testpanelet er godt fornøyd, selv om vi allerede er alt for mette. Som en avslutning på måltid får vi julens mest populære dessert riskrem. Best på desserten er bringebærsausen, som er hjemmelaget fra grunnen av. Riskremen er vi leie av.

40

I NARVIK

MY WEEK WITH MARILYN SHERLOCK HOLMES A GAME OF SHADOWS

Robert Downey Jr. stråler igjen som verdens mest berømte detektiv, Sherlock Holmes. Guy Richie står nok en gang for regien, og Jude Law er tilbake som hans formidable kollega, Dr. Watson.

Den ukjente uken i livet til ikonet Marilyn Monroe. Marilyn Monroe er på bryllupsreise i England med sin nye ektemann Arthur Miller, samtidig som hun spiller inn filmen "The Prince and the Showgirl".

norgespremiere 13. januar

norgespremiere 26. desember

THE DARKEST HOUR

Når en uforklarlig katastrofe inntreffer jorden, klarer en gruppe amerikanske turister å overleve i Moskva.

ALVIN OG GJENGEN 3

Alvin, Simon, Theodor og Chipettene lever livets glade dager som bare de kan gjøre, dansende og syngende om bord på et cruiseskip i Karibien. Men når ulykken er ute og de havner over bord, skylles de i land og strandes på en tropisk øy...

norgespremiere 13. januar

norgespremiere 6. januar

SHAME

Brandon (Michael Fassbender) er en vellykket mann i 30årene som lever alene i New York.

DUNDERLAND

Året er 1695. En ung pike ved navn Johanne Nilsdatter beskyldes for hekseri. Bakbundet kastes hun i det bunnløse tjernet Djupkista i Dunderlandsdalen. Hun forsvinner i dypet og blir aldri funnet.

I NARVIK

59

I NARVIK 12 2011  

Gratisavis som distribueres i Narvik og omegn. En avis som skal ha de gode og positive sakene.

I NARVIK 12 2011  

Gratisavis som distribueres i Narvik og omegn. En avis som skal ha de gode og positive sakene.

Advertisement