Page 58

Glad vinner Når INARVIK trakk vinneren av et VIP-medlemskap på Modus i 1 år, var det Vibeke Elaine Kristoffersen som stakk av med premien. Konkurransen gikk enkelt og greit ut på at du måtte trykke liker på vår Facebook-side. Alle som gjorde det og delte linken, var med i trekningen. INARVIK gratulerer Vibeke Elaine Kristoffersen så mye med gevinsten!

Erik vant Avisen I NARVIK inviterte barna ved Ballangen barne- og ungdomsskole til en tegnekonkurranse i anledning forsiden til Jul i Ballangen. Vi fikk inn enormt mange flotte bidrag. Det var åtte år gamle Erik Kristoffer Kristiansen (fremst) i klasse 4B som stakk av med seieren.

Unike negler 22. november åpnet Jorid Nordbakk opp neglesalongen Nails Unique. Det tilbyr hun kunder alt innen manikyr og pedikyr. – Jeg fullførte min utdannelse som negleterapeut og – designer i 2006. Ideen om å starte opp en egen salong kom etter at jeg forgjeves søkte jobber innen mitt tidligere fagfelt. Negler er en lidenskap for meg, og nå har jeg åpnet Narviks første og eneste neglesalong, smiler Jorid. Med seg på laget har hun Anne Lundgren som tilkallingshjelp, og hun har planer om å utvide med flere tilbud fremover. – Jeg har lagt opp til en fleksibel timebestilling, slik at de som jobber også får mulighet til og ordne sine negler, med mulighet for å bestille time mellom 10.00 – 20.00. Butikken har åpent tirsdag til fredag fra 10.00 – 16.00. Det er også lagt opp til ettermiddags- og kveldstimer noen dager, avslutter Jorid.

58

I NARVIK

I NARVIK 12 2011  
I NARVIK 12 2011  

Gratisavis som distribueres i Narvik og omegn. En avis som skal ha de gode og positive sakene.

Advertisement