Page 57

Ny eier på Tropehagen Zoo Tone Slotten overtok i september dyrebutikken på Narvik Storsenter. De siste seks årene har hun hatt sin arbeidsplass der, før hun nå er daglig leder og eier. – Vi skal ommøblere litt i butikken, og kurse de ansatte. Det er viktig at de ansatte holdes oppdatert, dette er jo et fagområde som man aldri blir utlært på, forteller Tone Slotten. Hun har lang erfaring i dyrehold, og var selv fiskeleverandør til Tropehagen før hun begynte å jobbe der.

Anders i bua I år som i fjor er Anders Andersen å se bak salgsdisken sin på Narvik Storsenter. Han selger pølser i alle varianter fra Rørosbua. Biffpølser, krydderpølser, elg og reinpølse. – Pølsene er norskproduserte og oser kvalitet, sier Andersen selv.

Julegrantenning i skolegården 1.desember ble Frydenlund skole sin egen julegran tent. Noen av klassene underholdt med fine julesanger før det var tid for å gå rundt julegranen. Elevene i sjette klasse solgte pølser med brød, kaker og kaffe, og overskuddet gikk til konfirmasjonskassen. På tross av at været ikke viste seg fra sin beste side, ble det et koselig arrangement i ei travel adventstid.

Nille tilbake på Storsenteret 1. november åpnet Nille på 270 lyse kvadratmeter på plan 1 i Narvik Storsenter. Daglig leder er Ingjerd Wollan, som etter 30 år fra hjembyen Narvik endelig er tilbake. – Jeg har jobbet i Nille-kjeden de siste ti årene, og har bare ventet på at det skulle åpne seg en mulighet for å komme hjem til Narvik, forteller Ingjerd. Hun trives veldig godt i kjeden, som har vunnet både Årets Butikk-pris og en designpris det siste året. – Vi er veldig godt fornøyd med besøket så langt, og har veldig mange kunder som er glade for at vi er tilbake på Storsenteret, fortsetter Ingjerd. Butikken, som har 4 fast ansatte, er sesongen tro fylt med julevarer, men i januar er alle fastvarer på plass.

Gi en kinoopplevelsetil noen du er glad i.

www.aurorakino.no

I NARVIK

57

I NARVIK 12 2011  
I NARVIK 12 2011  

Gratisavis som distribueres i Narvik og omegn. En avis som skal ha de gode og positive sakene.

Advertisement