Page 51

Amundsen vs Nansen

Damer og Herrer - velkommen til Nansen vs Amundsen; sport og vitenskap, storhet, feighet, mennesker og mytteri. Amundsen og Nansen møttes kun ved noen få anledninger, blant annet i et tåkete London tidlig på 1900-tallet - hva ble sagt når de to var under fire øyne?

Nyttårskonsert med Operaorkesteret og solister

Nyttårskonsert, fredag den 13. januar kl.19.30 i Aulaen på Frydenlund Videregående Skole. DIRIGENT: Per Kristian Skalstad SOLISTER: Solveig Kringlebotn, Silvia Moi, Henrik Engelsviken, Carsten Stabell og Catharina Chen KONFERANSIER: Åse Kleveland / Tom Remlov Nyttårskonserter er fast tradisjon mange steder i verden, blant annet...

Noe av VUprogrammet klart

Julekonsert med Kor Arti

L

ørdag 10. desember har Kor Arti julekonsert i Sjømannskirka. Kor Arti beskriver seg som et ganske ungt og spenstig damekor. De startet opp høsten 2008, og har siden sunget og underholdt med alt fra barnesanger og pop til viser og julesanger. – Innimellom er vi hekser eller nisser, men kan også være veldige seriøse korister. Vi stortrives når vi kan holde konserter foran et fornøyd publikum, forteller jentene i Kor Arti. De holdt en julekonsert i fjor på denne tiden, og med konserten i år er en tradisjon skapt. Repertoaret inneholder de kjente og kjære julesangene, i tillegg til Disney og spansk sang. – Vi kommer i år til å forsterke opplevelsen ved hjelp av musikerne Zlatina Gitcheva, Gro Torvanger, Nina Rolland, Rasmus Iversen Seloter og Ole Martin Andreassen, og ønsker alle velkommen til en stemningsfull julekonsert. Dirigent for konserten, som starter klokken 13.00, er Brith Trude Rist. På bildet ser vi Kor Arti når de underholdt på Torvet under julemarkedet.

Skolekorets juleforestilling

Og du kan allerede kjøpe billetter til Uriah Heep og Bo Kaspers Orkester. Det er første gang at det er blitt lagt ut billetter til Vinterfestuka i forkant av jul, og i tillegg kan man kjøpe gavekort. I tillegg til å få Uriah Heep og Bo Kaspers til VU 2012, ventes også Ingrid Bjørnov. Og for ungdommen kommer gladnyheten om at Rallarrock skal gjenoppstå som det fantastiske ungdomsarrangementet det tidligere var. Alle de største konsertene under neste års Vinterfestuke blir å foregå i Nordkraft Arena, så også Rallarrock.

Fredag 9. desember kan du få med deg skolekorets juleforestilling Like til Bethlehem. Foto: Rune Dahl

F

or medlemmene i Narvik Skolekor er advent ei travel, men morsom tid. Da får de endelig vist frem noe av det de øver på, og første opptreden i førjulstida hadde de da julegrana ble tent første søndag i advent. Men det er nok juleforestillinga som får frem mest sommerfugler i magen på de flinke medlemmene, og fredag 9. desember kan du oppleve de i Narvik kirke. Det er niende gang forestillingen blir satt opp, og nytt av året er at de dagen etter skal opptre i Harstad kirke.

I NARVIK

51

I NARVIK 12 2011  
I NARVIK 12 2011  

Gratisavis som distribueres i Narvik og omegn. En avis som skal ha de gode og positive sakene.

Advertisement