Page 46

s Bloggeren hjorne

Blogging er populært som aldri før! I Narvik ønsker å ta med en bit av denne verdenen, og har fått et knippe faste bloggere med på laget. Innen temaene interiør, mote, foto, mat og trening vil I Narviks lesere kunne la seg fascinere og inspirere. Denne utgavens blogger er Christine Røsnes Bussoli som er innehaver av bloggen www.hvitstil.com

baby bussoli og badbygging Det har vært en hektisk høst i Casa Bussoli.. Vi har fått en liten prinsesse til- Isabella Bari. Helt nydelig og mørk med masse hår. Livet er virkelig deilig. Jeg har stilt til valg og kommet inn i kommunestyre og formannskap. Vi har pusset opp bad og laget nytt barnerom. I dag tenkte jeg å skrive om badet. På grunn av en vannskade har vi måttet rive badet til grunnen og bygge det opp igjen. Vi benyttet sjangsen til å gjøre det mer praktisk for oss. Jeg brukte lang tid på å velge ut de fliser vi ønsket og baderomsinnredningen skulle være praktisk og ha god kvalitet samtidig som den ikke skulle være for dyr. 

For å utnytte lyset og nyte utsikten fikk vi snekkeren til å lage vindu mellom soverommet og badet. Plutselig ble det gjennomgående lys og de badende kan se hele by1.

Baderomsinnredningen er fra HTH. Søte Serina og jeg tegnet den perfekte løsningen for badet som har skråtak på en side. Det eneste som ikke er fra HTH er speilskapene. De er fra IKEA. Smarte greier. Jeg ville unngå å ha dype skap- for da forsvinner ofte ting bak i dypet, men heller ha grunne skap slik at det er lett å beholde oversikten. Vi fikk plass til 120 cm med speilskap over vasken, så der har vi masser av plass til alle sitt stasj.

For det estetiske kjøpte jeg plastflasker med pumpehode og helte all sjampo og såpe over i disse flaskene. Mye penere og ryddigere en 10 forskjellige flasker.

Da må jeg få ønske alle en deilig jul, blogges på nyåret! Christine.

På badet fikk jeg innstalert sensor, så når noen kommer i mørket inn på badet så klikker det på lys som er montert under skapene. Akkurat nok lys til å skifte på en liten trøtt baby men ikke nok lys til at man våkner helt. Helt genial løsning som alle er fornøyd med. Lyset slår seg av selv. I tillegg satset vi på led spotter i taket. Jeg var veeeeldig skeptisk og redd for at det skulle bli litt neonlys på badet, men etter masse nettsøk fant jeg frem til spotter som ga kjempefint lys. 

Økonor Narvik (Økopartner Narvik) Kongensgt. 51, 8501 Narvik • Tlf. 76 96 46 00 E-post: narvik@okonor.no

Når vi tar regnskapet får du mer tid til kunder og medarbeidere - til beste for din bedrift.

. I NARVIK

På bloggen spurte jeg om råd til å finne ett bra dusjkabinett (badet vårt er i 3.etasje, så vi tørr ikke dusje rett på flisene). Jeg ble tipset om showerama. Tipseren fortalte også at dette kabinettet brukte å komme på kampanje innimellom, så jeg lette og søkte litt, og jammen dukket det opp til under halv pris. (Det lønner seg å planlegge).

w w w . o k o n o r. n o

TID til gode relasjoner 46

Christine

Flisene på gulvet er fra Steinsenteret/Villeroy & Boch. Kjempefine i gammeldags stil. På veggene valgte vi noen billigere fliser fra Right Price Tiles, de var skjeve nesten alle sammen, så jeg tror jeg tenker meg om en gang til før jeg bestiller fliser derifra. Flinkingen Terje fra Trinity Rør fikk det fint til likevel. Veggflisene jeg valgte var ganske store (20*30), hvite, blanke og moderne og ble lagt i forskjøvet mønster for atdet skulle se litt ”gammeldags” ut.

Under speilskapene tok vi to dype skuffer. En smart løsning var å få stikkontakt på veggen inni skuffen slik at hårføner kan stå i støpselet og legges rett i skuffen etter bruk.

Ett enkelt og greit stellebord kjøpte vi på Bare Barn. De store plastknottene byttet jeg ut med lekre knotter fra min egen butikk.

Lurer du på noe? Stikk innom meg på Celines Hus eller besøk bloggen www.hvitstil.com.

I NARVIK 12 2011  

Gratisavis som distribueres i Narvik og omegn. En avis som skal ha de gode og positive sakene.

I NARVIK 12 2011  

Gratisavis som distribueres i Narvik og omegn. En avis som skal ha de gode og positive sakene.

Advertisement