Page 52

PÅ KINO Februar 2014

Død Snø

The Monuments Men

Lego filmen

Premiere 12. februar Martin er den eneste overlevende fra Herzogs nazizombie-blodbad på påskefjellet. En arm fattigere og mange mareritt rikere kommer han seg på sykehuset i tro om at zombiene for alltid er tilbake i sine kalde snøgraver. Men for verken første eller siste gang tar Martin grundig feil.

Premiere 14. februar En spesialgruppe med kunsthistorikere og museumskuratorer får i oppdrag å ta tilbake verdifull kunst som nazistene har stjålet, før Hitler ødelegger alt sammen. George Clooney regisserer og spiller selv hovedrollen i THE MONUMENTS MEN, og i de øvrige rollene ser vi bl.a. Matt Damon, Cate Blanchett, John Goodman og Bill Murray.

Premiere 14. februar Selv den mest ordinære kan bli alles helt! LEGO®filmen er det første 3D data-animerte LEGO® eventyret laget for kino. Vi følger Emmet, en helt vanlig og gjennomsnittlig LEGO® figur. Ved et uhell blir han utpekt som den mest ekstraordinære personen av alle og nøkkelen til å redde verden.

Robocop

300: Rise of an Empire

Ta meg med!

Peabody & Sherman

Premiere 21. februar Året er 2028 og det multinasjonale selskapet OmniCorp er i fronten av robotteknologi. I årevis har de levert droner til operasjoner i utlandet og nå er tiden inne for å ta teknologien hjem og enda et steg lenger. Alex Murphy (Joel Kinnaman) er en hengiven far og ektemann og en fantastisk politimann som kjemper mot korrupsjon og kriminalitet i Detroit.

Premiere 7. mars “300: Rise of an Empire” er oppfølgeren til filmen “300”: Den greske generalen Themistokles slåss mot en massiv invasjon fra Persia ledet av guden Xerex som nå ikke lenger er udødelig og den hevnlystne persiske marinekommandøren Artemisia. 300: Rise of an Empire er basert på Frank Millers grafiske novelle Xerex.

Premiere 7. mars Med Jan Eggum og Halvdan Sivertsens kulturarv og musikalske skattekammer som base bruker vi 25 av deres sanger til å lose oss gjennom denne kjærlighetshistorien fra en bygård i Oslo. Veien til ekte kjærlighet kan være uforutsigbar og smertefull. Og noen ganger er det bare Jan Eggum og Halvdan Sivertsen som kan få satt ord på lengslene, kjærligheten og lidenskapen som er i sving.

Premiere 7. mars Hr. Peabody er en oppfinner, businessmann, forsker, gourmetkokk, to ganger Olympisk mester og et geni, som tilfeldigvis også er en hund. Ved å bruke den mest fantastiske oppfinnelsen, tidsreisemaskinen TILBAK, reiser han og adoptivsønnen Sherman tilbake i tid og opplever noen av de største hendelser i jordens historie.

52

I NARVIK Nr. 2 2014

Tingeling og Sjørøverfeen Premiere 21. februar Fra Peter Pan’s verden kommer Tingeling og Sjørøverfeen, et spennende nytt eventyr om Zarina, en smart og ambisiøs støvvokterfe som lar seg trollbinde av det blå tryllestøvet og dets endeløse muligheter.

I narvik 02 2014  
I narvik 02 2014  
Advertisement