Page 1

Avisa

I NARVIK

Se vårt spennende program i høst

uke 35/36 onsdag 27. august 2014

– din markedskanal

www.narvikkulturhus.no

Distribueres av Posten i Narvik og omegn • Årgang 5 • www.inarvik.org • ole@inarvik.org

Tilbudene gjelder 27–31/8 2014.

Fra seg av begeistring

ust Fredriksson, en av verdens fremste og mest g u Mattias a . 7 2 publiserte actionfotografer, besøkte nylig Narvik.

Åpning for ICA Nära Riksgränsen Side 6

Bursdagsbarn! Side 4

Kom og feir med oss! Onsdag 27. august kl 10 er du velkommen til å være med på den festlige invielsen. Vi har overraskelser som venter i butikken og vi byr blant annet på kaffe og nybakte boller direkte fra vårt eget bakeri.

Nye kinofilmer Side 8

129k

Nærmere grensen Vi ligger nær E10 og du parkerer gratis rett utenfor butikken. For at du skal slippe å stå i kø har vi generøse åpningstider og fire kasser.

Velkommen til stor åpningsfest hos oss i dag 27. august Kortpris hver uke Søk om ICA-kort direkte i butikken så får du kortprisrabattene samme dag. Obs! Du behøver din identifisering eller en kopi av identifisering for å søke.

Det er ossvelkommen! Varmt du møter i butikken. personal Petter Nilsson med Velkommen inn!

3

Matblogg Side 8

for

Utfløtter´n Side 22

299k

de o g e g man ud b l i t s g åpnin

Pepperbiff ICA. Fra Irland. Ca 250 g. Av okse indrefilét.

se side

+pant

Brus Coca-Cola. 24x33 cl. Jfr pris 12:59/liter +pant. Riksgränsvägen 2a 0980-311100

Riksgränsvägen 2a

/kg

4990

9

Serrano skinke José de la Montana. 300 g.

0980-311100

Riksgränsen

Lufttørket 12 mån. Jfr pris 166:33/kg.

ica.se/nara/riksgransen

Alle dager 9–20

ica.se/nara/riksgransen

FULLFARGE MOT LYS BUNN

Alle dager 9–20

Vi har nu sparket i gang med vår hjemmeside til alle smart telefoner. Last ned vår app på appstore og android market/google play eller scan qr- kode.

Ve l g e r d u o s s , v e l g e r d u t r y g g h e t Tone Merethe Viklem Olsen Daglig/faglig leder Advokat/megler Telefon: 40 49 41 19 tone@narvikmeglern.no

Ulf Bjørnsønn Kramer Megler MNEF Telefon: 90 90 92 06 ulf@narvikmeglern.no

Brit Foshaug Jenssen Megler MNEF Telefon: 48 25 45 16 brit@narvikmeglern.no

Følg oss på Facebook www.narvikmeglern.no QR-kode for http://app.narvikmeglern.no/


2

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

Utgivelser og annonsefrister Uke 37, utgivelse onsdag 10. september Annonsefrist for garantert korrektur onsdag 3. september. Ferdige annonser må leveres innen torsdag 4. september klokken 15.00. Uke 39, utgivelse onsdag 24. september Annonsefrist for garantert korrektur onsdag 17. september. Ferdige annonser må leveres innen torsdag 18. september kl 15.00. Våre annonsestørrelser: 1/16...................................58 x 87 mm 1/8................................... 120 x 87 mm 1/4..................................120 x 181 mm Halvside.....................246 x 181 mm Helside......................246 x 365 mm Dobbelside...............512 x 365 mm

Spennende ting skjer! I løpet av sommeren har avisa I NARVIK gjennomgått store endringer. Vi tilpasser oss markedet, endrer profil og kommer fra denne utgaven ut hver 14.dag!

Dette gir deg som annonsekunde en bred og fin markedsføring gjennom hele året. Med vårt opplag på 10.000 ex når du ut til hele regionen i alle postkasser fra Tjeldsund i vest til Kjøpsvik i sør, noe som gjør at kunden kommer til deg og ikke går til konkurrenten :) Avisa I NARVIK er annonsefinansiert og har mange leservennlige og salgsutløsende annonser. 

Avisa

I NARVIK

Dessuten garanterer vi best pris. Vi innfører prisgaranti! Vi skal være best på pris til en hver tid, noe som tilsier at hvis du som kunde får et bedre tilbud fra en annen avis i distriktet her, ja så matcher vi prisen.

– din markedskanal

Vennlig hilsen Ole-Eivind Johansen Markedssjef Avisa I NARVIK

Tlf. 950 74 326 • ole@inarvik.org www.inarvik.org

Avisa

I NARVIK

– Vi skaffer deg nye kunder. Ta kontakt med oss i avisa I NARVIK! QR-kode til skjema Jeg vil bli kontaktet angående annonsering.

– din markedskanal

Adresse: Dronningensgate 56, 8514 Narvik Telefon: 76 84 81 00 (kontor) Mail: rune@inarvik.org Internett: www.inarvik.org

Rune Dahl

Ole-Eivind Johansen

Sture Pettersen

Daglig leder/Redaktør rune@inarvik.org Tlf. 911 55 445

Markedssjef ole@inarvik.org Tlf. 950 74 326

Grafiker sture@inarvik.org Tlf. 951 60 513

Trykk: Polaris Trykk, Harstad Opplag: 10.000 ex Ansvarlig utgiver: Mediaguttan AS Annonsepriser: Kontakt Ole på ole@inarvik.org Ved feil på annonser er avisa I Narvik uten ansvar. Avisa I NARVIK gis ut av Mediaguttan AS.

Avisa I Narvik - 100 prosent Narvikregionen - GRATIS i postkassen din annenhver onsdag!


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

3

BedrifTsmArKedeT

Vi skal være hjelpsomme og profesjonelle rådgivere, tilgjengelig for deg uansett hvor i livet du er

Ass. Banksjef knut.sandberg@dnb.no Tlf. 91 34 02 68

Bedriftsrådgiver per.egil.voie@dnb.no

Bedriftsrådgiver sissel.eriksson@dnb.no Tlf. 90 87 99 96

Bedriftsrådgiver reidar.ramsvik@dnb.no Tlf. 90 52 40 29

Banksjef hilde.berthung@dnb.no Tlf. 97 71 90 87

Autorisert finansrådgiver jens-kristian.dybwad@ dnb.no Tlf. 46 88 70 72

Autorisert finansrådgiver anita.hjerto@dnb.no Tlf. 41 65 20 96

Autorisert finansrådgiver siri.abrahamsen@dnb.no Tlf. 99 59 56 23

Autorisert finansrådgiver lena.romsloe.johnsen@ dnb.no Tlf. 95 04 85 00

Autorisert finansrådgiver alf-petter.oksenberg@ dnb.no Tlf. 95 75 49 58

Kunderådgiver elsa.jespersen@dnb.no Tlf. 95 90 63 95

Tlf. 45 66 44 12

PersonmArKedeT

Banksjef erik.sommerli@dnb.no Tlf. 90 52 40 19

sentrumsgården narvik

Alltid åpent på

04800

Bank fra A til Å


4

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

Bursdagshilsener er gratis hos oss. Send på e–post til: hurra@inarvik.org Hver 14. dag deler vi ut en flott bursdagskake til en av de som har bursdag. Vinneren kan ta kontakt med oss i Dronningens gate 56 for å få kakebevis.

Narvik og Omegn Revmatikerforening Medlemsmøte – åpent for alle Torsdag 11. september 2014 kl. 19.00 på Quality Hotel Grand Royal – hovedinngangen. Foredragsholder er Berit Pouw fra Enklere Liv. Det blir informasjon, loddsalg og servering. Velkommen til en trivelig høstkveld sammen med oss! Hyggekveld – åpen for alle Torsdag 25. september 2014 kl. 18 – kl. 21 på Aktivitetssenteret i Alleen 6. Remix spiller til allsang og dans. Servering – informasjon – loddsalg. Inngang kr. 80,00 inklusiv servering. Velkommen Bassengtreningene våre startet opp 1. september. Mandag kl. 11 – kl. 12 Instruktør Torunn Knudsen Mandag kl. 18 – kl. 19 Instruktør Edel Hansen Onsdag kl. 18 – kl. 19 Instruktør Wilma Knutsen Møt opp i god tid! Har du lyst til å delta her må du melde deg inn som medlem i Norsk Revmatikerforbund. Møt opp på treningene, der får du hjelp vi med innmeldingen. Sittedans/Gym fra stol starter opp Tirsdag 2. september kl. 11 – kl. 12 på Aktivitetssenteret I Alleen 6. Instruktører: Wilma Knutsen og Kari Gjervan Hartander.

Bursdagbarnet Vi vil gratulere mamma/ svigermor/farmor Åse Dypvik Pettersen med 64-årsdagen den 27.august! :-) Vil og si gratulerer så masse til pappa/svigerfar/farfar Jan-Helge Pettersen som hadde bursdag 25. august! Vi e heldig som har dåkker! :-) Bursdagsklem fra Ørjan, Marianne, Fredrik, Ingrid og Einar :-)

Velkommen til høstens aktiviteter!

oss på Glamour Hairstyle

Hele familien gratulerer Trinelin med 28-årsdagen 28.august og Fredrik med 39-årsdagen 5.september. Vi e kjempeglad i dåkker :-)

Frida Enevoldsen 19 år. Hipp hurra for den fine bestevennina vårres som fylle 19 år 6. September. Du e superherlig og vi unne dæ alt godt. Vi e vedig glad i dæ. Hilsen Therese og Margrete.️

Håndarbeidskveldene starter opp Tirsdag 9. september kl. 18 – kl. 21 på kontoret I 2. etasje på Folkets Hus. Ansvarlig Laila Aag Mathisen.

Velkommen til

Mamma si apekatt, verdens beste tante og lillestoresøster fylle 22 år 1.september. Vi e så uendelig gla i dæ Christina Dragly :) Stor klem fra mami, HK, ninjaklubben,      Rognebærn, Sivert og Kjøpsvik bokklubb:))

Hurra for verdens beste kjekkas som har bursdag 5.sept. Bursdagsklem fra jenta di!

Månedens bursdagskake går til Levion Vår nydelige juvel fyller 1år 31.august! Hipp hurra for vesle Levion som er mamma og pappa sin sjarmør og storebror sin lille kompis:-) Vi gleder oss til å feire deg med masse kake,gaver og susser:-)

Månedens gratulant kan velge mellom en av disse kakene :)

Kaken er levert av

steinovnsbakeriet

M Y K L E V O L D

Tlf 76 94 45 00 • Kongens gate 54 (Capitolgården)


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

5

VIOLET ROAD Torsdag 18.september kl. 21.00 i Teatersalen. (Ståkonsert)

Violet Road kan ha både bandøving og familiefest samtidig. Fire av bandets fem medlemmer, Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg fra Kåfjord i Troms, er søsken. Femtemann er Kjetil Holmstad-Solberg fra Andøya. Ny plate i april 2014 og terningkast 5 og 6 i alle norske aviser.

Kultur

nytt

GEIR BERTHEUSSEN BLUES EXPRESS Torsdag 28.august kl.21.00. Geir Bertheussen Blues Express er et hardtsvingende bluesband fra Nord-Norge som baserer uttrykket sitt på Chicagobluesen. I oktober reiser de over til USA for å delta i nye festivaler men aller først kommer de til Mørkholla - vel verdt å få med seg ! Arrangør: Narvik Bluesklubb

Ukens bilde

bjørn sundquist og jan gunnar hoff tolker hamsun Søndag 31.august kl.19.00 i Mørkholla Søndag 31.august får vi storfint besøk i Mørkholla når Bjørn Sunquist og Jan Gunnar Hoff kommer for å gi oss jazz og lyrikk i en stemningsfull og sterk forestilling! Skuespilleren Bjørn Sundquist levendegjør Hamsun på særegent og kraftfullt vis. Pianisten og komponisten Jan Gunnar Hoff tolker Hamsuns lyrikk med melodiøse og utrykksfulle komposisjoner.

norsk reisning (Riksteateret) Tirsdag 16.september kl.19.00 Alarmen går! Norge er atter i krig! Men orker vi tanken på å gjemme oss i skauen uten getboks og caffè latte – og med skikkelig dårlig nettforbindelse? Alt håp er ute… om det ikke var for Henrik Wergeland! Som en hyperaktiv reiseleder vender vår bebrillede folkehelt tilbake fra det hinsidige for å forklare oss – for siste gang – hva det vil si å være en ekte nordmann. I et desperat forsøk på å redde oss, tar han oss med på en musikalsk rundreise i vår egen historie, for å lære oss hvor vi kommer fra og hvem vi egentlig er. Men er det for sent? Vi lover en garantert underholdende forestilling fra Riksteateret med mye humor og latter !

Vi vil se flere flotte bilder fra Narvik! Send inn bilder fra Narvikområdet, og få muligheten til å se de på trykk i neste utgave av avisa I NARVIK. Sendes inn på mail: konkurranse@inarvik.org To jenter som koser seg en varm sommerdag i Ornesvika. Fotograf: Ida-Helene Sivertsen www.inarvik.org


6

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

Var fra seg av begeistring Nylig besøkte en av verdens fremste og mest publiserte actionfotografer Narvik. Mattias Fredriksson var fra seg av begeistring over motivene som ble festet på minnebrikken. Snart får vi se bilder fra Narvik i en rekke sykkelmagasiner verden over. Tekst og foto: Rune Dahl

M

ed ski-og sykkeldestinasjonen Åre som utgangspunkt reiser Mattias Fredriksson ut i verden og fotograferer actionsport og reklame for magasiner og klesleverandører.

Vært her tidligere. I sommer fikk Micke Af Ekenstam, kjent ski- og sykkelprofil i Narvik, og også mannen bak den nye sykkelløypen i Fagernesfjellet, en telefon fra Fredriksson. – For rundt 10 år siden besøkte Mattias Narvik med noen av verdens beste freeridesyklister, blant annet Kyle Strait som vant Red Bull Rampage i fjor. Han har lenge ønsket å komme tilbake for å fotografere sykling. Han har nok fått med seg mine jevnlige oppdateringer om Narviksykling generelt og den jobb som er gjort de seneste årene for å få til bedre sykling i Narvikfjellet, forteller Ekenstam. Etter den positive samtalen med Micke så kontaktet Mattias Fredriksson det store amerikanske sykkelbladet Dirt Mountainbike Magazine. Fantastisk destinasjon. – De tente på ideen min med en gang. Det blir en artikkel fra Narvik med fokus på Micke som ”gammel” skikjører, men som nå brenner sterkt for sykling, forteller Fredriksson. Dirt-artikkelen var altså hovedoppdraget, men han ser for seg å få solgt inn tekst og bilder til mange andre blader. – Oppholdet her i Narvik har vært helt fantastisk. Stedet er uten tvil på vei til å bli en av verdens beste sykkeldestinasjoner, sier Fredriksson. Meldinger fra Mattias Fredriksson på sin egen Instagram-konto: ”Mega epic and unique mountain bike experience at Reinnesfjellet - Norway’s Moab - today. This place is like no other, beautiful location about an hour south of Narvik in the northern part of Norway.”

”Another memorable day in one of the most amazing mountain bike destinations on this planet; Narvik, Norway.” – Fra Mattias Fredrikssons Instagram-konto


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

7

! T E NYH

Avisa

I NARVIK – din markedskanal

SPENNENDE TING SKJER!

Bu

rsd

De

ag

, ju

sid

ive

Egn

lse

e te

nd

bil

ert

Utg

Mi

an

re

ter

be

st

hve

-o

re

da

ru

s

r 14

.da

Loka

l for

Op

ring

elt

,m

bil

de

pla

s av

ank

jon

de

Di g umm stribu ere er

man

ks

gb

pri

I løpet av sommeren har avisa I NARVIK gjennomgått store endringer. Vi tilpasser oss markedet, endrer profil og kommer fra august ut hver 14. dag! Dette for å bedre kontinuiteten og flyten i din egen markedsføring. Avisen får massevis med leservennlige og salgsutløsende annonser. Vi skal være best på pris!

er

re

ea

rg

g 10

Pr is nn

ra

tis

.00

0e x

Pos t

ga

en

Utgivelse hver 14. dag! www.inarvik.org

ole-eivind johansen Markedssjef Mediaguttan AS • Tlf: 950 74 326 ole@inarvik.org • www.inarvik.org

Jeg hjelper deg mer enn gjerne å nå dine kunder. Velkommen til å kontakte oss :)

on

ra

se

r

nt

i

Byens beste sen o n n a priser!


8

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

www.siwsmatblogg.no

PÅ KINO

Rekesuppe med koriander, chili, ingefær og enda mer Da jeg skulle lage rekesuppe spurte jeg å følgere på facebook om hva som bør være i en rekesuppe. Responsen var overveldende. Jeg fikk forslag på hele 22 forskjellige ingredienser til suppen. Disse var i tillegg til reker; chili, fløte, krepsehaler, hvitløk, fennikel, stjerneanis, tacokrydder, kokosmelk, ingefær, sitrongress, løk, hvitvin, creme fraiche, sitron, sjalottløk, purre, estragon, bacon, koriander, gressløk, tomat og champagne. Jeg har derfor valgt å lage en ny suppe denne uke som er blitt Siws rekesuppefavoritt. Suppen er ikke sterk og dersom man ønsker den sterkere er det bare å doble mengden med ingredienser. Jeg takker alle for gode ideer og stort engasjement. Ferske reker er fra Fiskehallen Narvik. Du trenger: Til 3-4 porsjoner 1/2 kg ferske reker med skall ca 1 liter vann 1 ss meierismør 2 stk sjalottløk 3 fedd hvitløk 4 cm fersk ingefær 1 stk rød chili 1 ss finhakket fersk koriander (eller 1 ts tørket koriander) 2 1/2 dl cocosmelk eventuelt 1 ss maizenna Rensk rekene, ta vare på skallet og legg rekene i kjøleskapet. Rensk og skjær løken i skiver. Ha meierismøret i varm gryte og ha i løk, grovhakket hvitløk, grovhakket ingefær, grovhakket chili, koriander og rekeskallet. Stekes i ett par minutter. Ha i vann som dekker rekeskallet, ca 1 liter. Senk temperaturen og la det småkoke i ca 1 time. Tøm alt gjennom en sil i en gryte. Varm opp suppen og tilsett cocosmelk. La det småkoke til ønsket konsistens. Dersom du ønsker litt «tykkere» konsistens kan du blande ut 1-2 ss maizenna i ½ dl kaldt vann og tilsette i suppen. Rør godt inn.  Ta rekene ut av kjøleskapet og fordel dem i hver skål på toppen av suppen. Server med godt brød til. Velbekomme:) Vintips: Wolfberger Riesling 2012 Stein Ivar Wold (Siw)

Fly 2: Brann og redning

Beatles

Premiere 29. august Når det verdensberømte ”racer”flyet Dusty får vite at motoren hans er skadet, og han muligens aldri kan konkurrere igjen, må han skifte gir og blir kastet inn i brannvesenets rednings- og slukningstjeneste.

Premiere 29. august Norges mest kjente roman blir høsten storfilm. ”Beatles” bygger på Lars Saabye Christensens fantastiske roman om Kim, Seb, Ola og Gunnar.

Gubben og katten masekråker og bestevenner Premiere 5. september Animasjonsfilm bygget på Sven Nordqvists kjente barnefigurene Gubben & Katten.

A Dame to kill for Premiere 5. september Regissørene Frank Miller og Robert Rodriguez sin oppfølger til Sin City med Eva Green, Bruce Willis, Jessica Alba, Josh Brolin, Mickey Rourke og Rosario Dawson.

Into the Storm Premiere 12. september Katastrofefilm om high school-studentene som risikerer alt for å dokumentere tidenes storm. I løpet av en eneste dag blir byen Silverton herjet av de ekstraordinære naturkreftene. Hele byens skjebne er truet av en uberegnelig og dødelig tornado som ifølge eksperter bare vil fortsette å øke i styrke.


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

9

Tilbudene gjelder 27–31/8 2014.

st u g u a . 27

Åpning for ICA Nära Riksgränsen Kom og feir med oss! Onsdag 27. august kl 10 er du velkommen til å være med på den festlige invielsen. Vi har overraskelser som venter i butikken og vi byr blant annet på kaffe og nybakte boller direkte fra vårt eget bakeri.

129k

Nærmere grensen Vi ligger nær E10 og du parkerer gratis rett utenfor butikken. For at du skal slippe å stå i kø har vi lange generøse åpningstider og fire kasser. åpningstider og fire kasser.

/kg

Kortpris hver uke Søkom omICA-kort ICA-kortdirekte direktei butikken i butikkensåsåfår fårdudu kortprisSk rabattene samme samme dag. Obs! DuObs! behøver din kortprisrabattene dag. Du behøver din identifiseringeller elleren enkopi kopiav avlegitimasjon identifisering for å søke. legitimasjon for å søke. Varmt velkommen!

Petter Nilsson med personal

3

for

299k

+pant

Brus Coca-Cola. 24x33 cl. Jfr pris 12:59/liter +pant.

Riksgränsvägen 2a

Pepperbiff ICA. Fra Irland. Ca 250 g. Av okse indrefilét.

0980-311100

4990 Serrano skinke José de la Montana. 300 g. Lufttørket 12 mån. Jfr pris 166:33/kg.

ica.se/nara/riksgransen

Alle dager 9–20

Riksgränsen


10 

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

Svinekotelett med guacamolepotet. På ica.se finner du oppskriften.

Søk om IC A-kor t og få rabatten.

39k /kg

Svinekotelett ICA. Fra Sverige. Stor pakke.

Med ben. I skiver. Mittparti kjøtt av gris. Max 2 kjøp/hushold.

79k

129k /kg

Okse grytebiter ICA. Fra Sverige.

Pepperbiff ICA. Fra Irland. Ca 250 g. Av okse indrefilét.

4990 Saltet side

Nyhléns Hugosons. Ca 1500 g.

/kg

3

for Krydrede pølser ICA. 225–300 g.

Jfr pris 66:67–46:87/kg. Max 1 kjøp/hushold.

/kg

45k

Norrlandsfalukorv

Nyhléns Hugosons. 1300 g. Jfr pris 38:38/kg.

4990


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

11

Hamburger Scan. 720 g. 6-8-pack.

3790

Fryste. Jfr pris 52:64/kg. Max 2 kjøp/hushold.

2

for

15ª

Snack gulrøtter ICA. Danmark. 200 g. Klasse 1. Jfr pris 37:50/kg.

2

for

10ª

Ferske maiskolber Sverige. 220 g.

Klasse 1. Jfr pris 22:73/kg.

15ª /kg

Grønn zucchini Sverige. Klasse 1.

Det er oss du møter i butikken. Velkommen inn!

Riksgränsen


12 

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

Pizza med lufttørket skinke og chèvre. På ica.se finner du oppskriften.

1990 Pizzakit

Pop! Bakery. 400–600 g. Kjølt. Jfr pris 49:75–33:17/kg.

2

for

99k

45k

/kg

Grandiosa X-tra alt pizza

Kyllingfilét Kronfågel. Ca 600–925 g. Fersk.

Felix. 350 g. Fryst. Jfr pris 64:29/kg.

5ª Nachos, Tortillachips Santa Maria. 200 g.

Jfr pris 25:00/kg. Max 2 kjøp/hushold.

Godt til tacos!

4

for

35k

Soft tortilla, Taco Sauce, Kryddmix Santa Maria. 320–336 g, 230 g, 30–40 g. Jfr pris 291:67–26:04/kg. Max 1 kjøp/hushold.

9990 Kyllingfilét ICA Basic. 2 kg. Fryst. Jfr pris 49:95/kg.


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

Søk om IC A-kor t og få rabatten.

13

2790

Smør Arla. 500 g. Gjelder ikke laktosefritt. Jfr pris 55:80/kg.

Kortpris hver uke Søk om ICA-kort direkte i butikken så får du kortprisrabattene samme dag. Obs! Du behøver din identifisering eller en kopi av identifisering for å søke.

Riksgränsen


14 

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

Frokosttid!

Gode oppskrifter og frokosttips finner du på ica.se

20k

Pålegg

Lönneberga. 100–120 g. Flatpakket. Jfr pris 200:00–166:67/kg.

5990 /kg

Arla. Ca 667 g. Mild, mellomlagret. Fettinnhold 17-31%.

2

for

15ª

Svensk agurk Odlarna.se. 300–560 g. Klass 1. Jfr pris 25:00–13:39/kg.

D

L

V m

S

Herrgård, Präst, Grevé, Svecia

Godt på brødskiven!


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

15

2

for

2

for

10k

35k

Chips, Ostepop, Ringer OLW. Chips, 300 g, Ostepop, ringar, 180–250 g. Jfr pris 97:22–58:33/kg.

25k

+pant

Flerpakke glass Triumf. 8-/14-/28-pakke. Jfr pris 3:12–0:89/st.

10k Brus ICA. 1,5 l. Jfr pris 3:33/liter + pant. Max 1 kjøp/hushold.

Godteposer ICA. 170 g. Jfr pris 58:82/kg.

DANSBANDSLÖRDAG LÖRDAG DEN 13 SEPTEMBER | RIKSGRANSEN.SE

Vi firar att Ica Nära öppnar i Riksgränsen! Lördag 13 september håller vi öppet Hotell Riksgränsen med spa, middag i Restaurang Lapplandia och dans till "Donald med venner" på Grönan.

a,

RSON

tré

PER PE

en

Sp

695 SEK

T

DAN

N D S PA

KE

S

BA

m id d a g &

DANSBANDSPAKET MED LOGI | 1595 KR/PERSON För mer information och bokning: 0980-641 00 | riksgransen@laplandresorts.se

EN DEL AV LAPLAND RESORTS


16 

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

Alle dager

på ICA Nära Riksgränsen

75k 35k 299k 2

3

for

for

/kg

+pant

Husholdningsost Arla. 2,2 kg.

Sjokoladekake Marabou. 180–200 g.

Brus Coca-Cola. 24x33 cl. Jfr pris 12:59/liter +pant.

Jfr pris 97:22–87:50/kg.

99k 20k 10k /kg

Svinekjøtt Fra Danmark. Fersk.

Falukorv ICA. 800 g. Jfr pris 25:00/kg.

Bacon Scan. 140 g. Jfr pris 71:43/kg. Max 5 kjøp/hushold.

Mer enn bare mat

I vår forbutik kan du blant annet kjøpe tobakk. Vi har også et pantrom og to kundetoaletter. Butikkens egen kaffemaskin er alltid på for at du ska kunne kjøpe en nybrygget kopp mens du handler eller ta med på veien. Vi har generøse åpningstider og fire kasser for at du ska slippe å stå i kø unødvendig. Velkommen! Riksgränsvägen 2a

0980-311100

ica.se/nara/riksgransen

Alle dager 9–20

Riksgränsen


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

17

kanontilbud kløv til hund planter ÷20% ÷30% akvarium

klorebrett

÷25%

÷15-30%

hundesnacks

÷50%

Tlf: 76 94 19 00

Aldri har så mange hester drukket så lite

2

Endelig på lager igjen!

Drivstofforbruk kombinert kjøring 3,9-5,6 l/100km. CO -utslipp 104-129 g/km, NOx 8-60 mg/km. Alle nye Mazda personbiler selges med 5 år/100 000 km nybilgaranti, 12 års rustbeskyttelsesgaranti og inntil 10 års Mazda veiassistanse. Fra-pris inkl. frakt og lev.omkostn. pålydende X XXX,-. Årsavgift tilkommer. Utstyrsnivået på avbildet bil kan avvike fra priseksemplet. Forbehold om trykkfeil.

Bolagsgt 20, 8514 Narvik • post@narvikdyrebutikk.no Du finner oss i 2 etg i Malmporten Handelspark.

nye M{zd{ 3 fra

231.800,-

Nye Mazda3 er banebrytende på mange måter. Den byr på enestående kjøreopplevelser og SKYACTIV-teknologiene tar deg lenger pr liter uten å gå på kompromiss med kjøregleden. Bak prisbelønt KODO-design finner du avanserte sikkerhetssystemer og et interiør som står i stil med bilens ytre. Opplev nye Mazda3 – den nye utfordreren i kompaktklassen!

Fagerthun Bil AS Ankenesveien 7, 8520 Ankenesstrand. Tlf. Åpningstider: www.fagerthun-bil.no www.fagerthun-bil.no • Tlf. 76 96 50 00

Du når alltid våre selgere på mobiltelefon; • Frode 918 55 670 • Rolf Kr. 916 28 300 • Trond 907 93 894


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

Kampanjeperiode til 22. oktober

18 

vinterlagring 129,-

Rainbow Loom Startsett

Før 179,-

,Kr 50et0er pr m Nå er det kampanjedager med en rekke knalltilbud hos Fargerike! Se etter vår kundeavis! Bobiler • Campingvogner og vi har Nå er det kampanjedager med en Har duNy konfirmant Har du konfirmant rekke knalltilbud katalog Båter • Motorsykler 3 for 2 tivitetssett, , eller skal du hos Fargerike! Se etter vår kundeavis! eller skal du Hobbylakk alle farger, 44/49,- gifte deg? gifte deg? 80 farger Tilbudene gjelder fra 3. til 19. april 2014

Tilbudene gjelder fra 3. til 19. april 2014

20%

ta vare på dine verdier - lagre trygt i Bjerkvik!

Kom innom

Inspirasjonshefte: Inspirasjonshefte: Dylon oss og se Ansiktsmaling Ansiktsmaling steg for stegsteg kr.for39,steg kr. 39,Tekstilfarge de flotte rabatt Sett med ansiktsmaling Sett med ansiktsmaling kr. 119,kr. 119,Maskinvask på all måltilpasset

30% 20% produktene fra 178 Diverse masker Diverse til kr. masker 34,- til kr.30% 34,rabatt

solskjerming

Finnes i 20 farger!

på all måltilpasset

rabatt

på alt du trenger til terrassen

178

Kontakt 451 51 000 eller 916 91 500 Før kr 348 2,7 ltr Lady vegg

Vi har kort,Vi div. har kort, div. 2,7 ltr Lady vegg 10 på mail: post@holtet.com flater som gir et flott bordpynt, stempler, bordpynt, stempler, Veggmaling for sletteBestilling sluttresultat. Lett å påføre og tørker raskt. pynt etc. pynt etc.

rabatt

Før kr 348 2,7 ltr

på alt du trenger til

solskjerming 20% rabatt på all måltilpasset solskjerming! 30% rabatt på alt fra terrassebeis, terrasseLady vegg terrassen Det som henger i vinduet er en viktig del av interiøret. Vi har et olje, terrasserens og terrassegress til lune 20% rabatt på all måltilpasset solskjerming! 30% rabatt på alt fra terrassebeis, terrasse- 2,7 ltr Lady vegg 10 ogetfarger, tar mål av dine lammeskinn. Seslette vår flater kundeavis Det som hengerenormt i vinduet erutvalg en viktigav delmodeller, av interiøret.vev Vi har olje,og terrasserens og terrassegress til lune Veggmaling for som gir etfor flottflere gode du får altmål skreddersydd! tilbud til terrassen din! og tørker raskt. enormt utvalg avvinduer modeller, slik vev ogat farger, og tar av dine lammeskinn. Se vår kundeavis for flere gode sluttresultat. Lett å påføre vinduer slik at du får alt skreddersydd!

Butikk Butikk 1 Fargerike ButikkFargerike 1 Fargerike 2 Fridtjof NansensFridtjof vei 12 Fridtjof Nansens Nansens vei 12vei 12 Drammen Oslo Drammen tlf 23 33 42 00 tlf 23 33 42 00 tlf 23 33 42 00

tilbud til terrassen din!

Fargerike Butikk Fargerike Butikk 3 2 Fridtjof Nansens vei 12 Fridtjof Nansens vei 12 Lier Oslo M tlf 23 33 42 00 ES ER tlf 23 33 42 00 T

Fargerike Butikk 3 Fridtjof Nansens vei 12 Lier M E S00 E R tlf 23 33 42 T

Ofoten Malerservice Ofoten AS -Malerservice Verkstedbakken AS -16, Verkstedbakken 8514 Narvik - 16, Tlf:8514 769 47 Narvik 298 - Tlf: Fax:769 76947 46298 466- Fax: 769 46 466

www.teltproffen.no

www.ofotenmalerservice.no

Økonomisk rådgivning? spØr oss om hjelp vi står til tjeneste, enten du har stor eller liten bedrift vi arbeider med: • Lønnsomhetsrådgivning • Regnskapsførsel • Lønn og fakturering • Nøkkeltallsanalyse • Budsjettering • Bistand ved selskapsstiftelse • Søknader  • Bistand med styrearbeid og generalforsamlinger

Tom Robert Johansen.

Evy Eriksen.

Tlf. 76 96 46 00 • narvik@okonor.no

vi hjelper deg fra a til å Mediaguttan produserer infobrosjyrer, reklamemateriell, aviser, nettsider, menyer, profesjonell fotografering m.m. Vi har byens beste bildearkiv med oppdaterte bilder. For mer info 76 94 81 00 www.inarvik.org

Ja, livet er ikke alltid like enkelt. Noen ganger mister vi noen vi er glad i. I slike situasjoner ønsker vi å være til støtte og bistå med praktisk hjelp.

Dronningens gt 43 • gt Tlf.4376• Tlf. 94 76 38 94 8438 • Postboks 147,147, 8502 Narvik • www.markussen.as Dronningens 84 • Postboks 8502 Narvik • www.markussen.as


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

19

Velkommen til Godisfabriken i Abisko

Toffifee 400g Coca-Cola & Pepsi Max 24x33cl box

79,90 NOK + pant

3 for 99:- Ord 49,90

Bassetts 800g

3 for 99:- Ord 59,90

Smarties 170g

Skippers pipes 340g

2 for 25:- ord 17,99

2 for 69:- Ord 49,99 Lösviktsgodis ca 200 sorter

69,99 Kr/Kg

Caprisonne 10-p

Anthon Berg 275g

4 for 79:- NOK

3 for 99:- Ord 34,99

Stort sortiment og bra priser på nye varer. Prisene gjelder tom 3. september 2014. Alla priser i SEK om ikke annet angis.

Marianne 500g

Liquer Fills 775g

59,90 Kr/st

89,90 Kr/St

Åpningstider: Mandag-søndag 10.00-18.00 Godisfabriken Abisko • Kalle Jons Väg 1 981 07 Abisko Tlf: +46980-40050 • www.facebook.com/godisfabbrikenabisko


20 

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

2 for

199k

23%= /st

coca-cola

capri sonne

24 pack. 33 cl. Pant tilkommer m/kr 1,- pr boks.

10x20cl.

16%= /st

41%=

c-vitamin brus

20 tabletter.

/st

norrlandsfalu

800 g.

handle billig i kirun

2 for

35k olw chips og ostepop

180-300 g.

S 14)%

48%= /st

potetmos

Felix. 33 porsjoner.

gelĂŠ bringebĂŚr Coop. 300 g.


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

21

9%=

/st

brus

kjøttboller

Coop. 1,5 liter. Pant tilkommer m/kr 2,- pr flaske.

bacon

Mama Scans. 1 kg.

14%=

Coop. 1 kg.

38%=

/st

na

S 59)%

48%=

/st

/st

fruktkarameller

X-tra. 350 g.

kjøttboller

Coop. 1 kg.

25p

795k

på selvheftende baderomstilbehør

ord: 995,-

1495k ord: 1995,-

baderomsmøbel

Elite.

baderomsskap

Sara.

1595k wc stol Cera. Hvit.

Coop Forum / Coop Bygg • Österleden 12, Kiruna • Tel vxl 0980-757 00 • Åpent alle dager 8-22 Vi er agent for Posten • DHL • ATG • Svenska spel • Apoteket reseptfrie legemidler


22 

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

UTFLØTTER´N Navn: Tor-Arne Hagve Alder: 60 Bor: Kolbotn, 20 km sør for Oslo Sivil status: Gift, to voksne barn Jobb: Overlege, Akershus universitetssykehus Grunnskole: Villaveien Ungdomsskole: Parken og Framnes Videregående: Narvik gymnas

Hva gjør du nå? – Jeg jobber nå som overlege i medisinsk biokjemi på Ahus og har en bistilling som professor i medisin på Universitetet i Oslo. Jeg bruker mye tid og ressurser i jobbsammenheng. Jeg trives godt med å kunne engasjere meg i forskning og studentundervisning. På vinteren går jeg som mange andre på ski og jeg fryder meg alltid over å være den eldste i alpinbakken som kjører snowboard. Blant sommerlige fysiske aktiviteter kan det nevnes at jeg hadde satt meg et mål om å gjennomføre Oslo halvmaraton som 60-åring, og det gikk faktisk bra. Min viktigste hobby for tiden er å være middelmådig og ivrig bassist i pop/rock bandet TØFT. Vi har våre spilleoppdrag i segmentet 50-års feiringer. Når flyttet du? – Jeg flyttet fra Narvik i 1972 for å starte utdanning og var tilbake i ferier frem til ca 1980. Etter det hadde jeg ikke familie igjen i Narvik og besøkene i hjembyen har vært sjeldne. Hva har du gjort siden du flyttet hjemmefra? – Jeg startet utdanningen i Brussel og det er ingen overdrivelse å si at det den gang var en stor endring, en stor utfordring og en stor opplevelse for en ung mann som nærmest aldri hadde vært utenfor trygge Narviks grenser å etablere seg i en storby. På fransk. Hjemlengsel er bare forbokstaven. Det tok over to døgn å reise hjem på ferie med tog, - fly var intet vanlig alternativ Etter tre år fortsatte jeg studiene i Oslo og fikk der etter ytterligere fire år eksamen. Jeg arbeidet så på Rikshospitalet i 25 år, avbrutt av forskningsopphold i USA og Frankrike. De siste seks årene har jeg jobbet på Ahus. Beste minne fra oppveksten? – Jeg ble født på Narvik sykehus (altså ekte Narvik-gutt) og de første årene bodde jeg på Frydenlund i den legendariske gården ”Kommunisten” som lå i krysset Kirkegata/ Ofotveien. Senere flyttet vi til høyhuset på Framnes. Vennene mine var naturlig nok de som bodde i nærmiljøet, og mine klassekammerater. Da jeg begynte på Villaveien skole kom jeg i Borghild Dahls klasse 1b der vi var Tor-Egil, Tor-Arne, Tor-Ivar, enda en Tor-Arne og Tor-Arild. Det er et tankekors at bortimot halvparten av guttene i klassen hadde navn som begynte på Tor, som må ha vært navnevinneren i 1953 Og så var det jentene, Sølvi, Elin og Ingrid og…..Det ble vel egentlig bare med ”sweet dreams”. Jeg var den dedikerte speider og begynte min lederkarriere som patruljefører for Ekorn, 4. Narvik. Mye har endret seg i disse 40-50 årene og noe handler om foreldre-engasjement. I forhold til dagens foreldrestyrte aktiviteter (korps, fotball, håndball, speider osv) var det den gang barna selv som i stor grad ordnet mye av den praktisk tilrettelegging i forhold til fritidsaktiviteter, med hjelp fra noen få voksne entusiaster. Min speideraktivitet startet feks i uthuset/hønsehuset i hagen til Trygve Romslo (den gang byarkitekt tror jeg). Skoletiden var ellers preget av at jeg jobbet mye etter skoletid, først som visergutt på Rognmo kolonial på Framnes og senere på Kolflaath (Narviks første supermarked?) Hvordan tror du skolekameratene husker deg? – Først og fremst håper jeg at noen faktisk husker meg, og jeg håper i så fall at de husker meg som en grei og ordentlig kamerat. Jeg tror de husker meg som en beskjeden, stillferdig og ikke helt synlig fyr, og en som ikke deltok i russefeiringen av prinsippielle grunner. Og nå angrer bittert på det.

Holder du kontakt med noen av barndomsvennene? – Jeg har dessverre ikke klart å holde kontakt med venner fra oppveksten i Narvik. Det er et savn, og det skulle gjerne vært annerledes. I 1989 var jeg i Narvik i forbindelse med en gjenforening for klassen fra ungdomsskolen og det var en stor opplevelse. Jeg ønsker veldig en ny gjenforening! Hva er den største forskjellen på hjemstedet ditt og der du bor nå? – Det er mye som er forskjellig men det viktigste er folkene. Nordlending er nordlending; mer åpen, mer impulsiv, mindre formell, enklere å komme i kontakt med….i det hele tatt savner jeg nordlendingen. Og jeg savner å banke på døra til naboen for å få en ”kjæft kaffe og litt slarv” uten å være invitert. Slik som det var for 40 år siden. Hvor ofte er du i hjemme i Narvikområdet nå? – Jeg har familie som opprinnelig kommer fra Kjelkvika/Tysfjord og søskenbarna møtes der annethvert år rundt St. Hans. Da reiser vi alltid via Narvik. Vi har hver eneste gang en klassisk nostalgitur: Hele Gate 1 med varm fiskekake på Torvet, Fjellheisen, Frydelund/ Rønningtomta (der huskene er de samme som for 50 år siden - tror jeg)., Framnes, inkludert ungdomskolen og badestranden ved flyplassen, skoleområdet med Idrettens hus, Stadion for å minnes hvordan Kjell Larsen, Klasken Iversen, Egil Mikalsen og resten av Mjølner spilte skoa av NOR, Vasvik med den gamle fergekaia til Øyord, Rallaren, Taraldsvik med ”moloen” og båthavna. Båthavna har blitt flott ikke minst i forhold til slik det var da jeg hadde min to-oget-halvtroms ”spisse” liggende der. Kjøpt for surt oppsarte visergutt-kroner. Og ikke nok penger til påhengsmotor. Følger du med på det som skjer hjemme? – Jo jeg følger med, men ikke veldig aktivt. Hverdagen preges av de nære ting og venner og familie som er rundt meg, og Narvik er dessverre ikke nært nok til daglig omtanke. Jeg lengter vel ikke så ofte til Narvik og NordNorge, men det hender en gang i blant. Jeg så for noen dager siden en reportasje på lokal-TV for Nordland fra Vinterfest Uka. Der skulle jeg gjerne ha vært. Men samtidig vet jeg at vinterfestuka er ikke lenger Oluf på Folkets Hus og det lokale danseband i Haigapet. Jeg er medlem i ”Narvik-klubben i Oslo” med Rolf Urke i spissen uten at jeg aktivt deltar mye men jeg holdes orientert. Jeg setter pris på den jobben Rolf gjør og fortjener absolutt utnevnelse som Æres Rallar 2014. Her om dagen var det bilde på NRK 1 fra ”Rombakstøtta” som fikk meg til å minnes de mange fine lørdagsturene jeg hadde dit. Stemmer det at personen på bilde hadde med seg ski? Utenkelig den gangen da. Flytte hjem? Sannsynligvis aldri. Men jeg har i alle 40 år betalt for medlemskap nr. 100899 i Narvik Boligbyggelag (OMT BBL)????? Hva tenker du om utviklingen på hjemstedet og i kommunen? – Jeg følger ikke godt nok med til å ha en fornuftig mening om for eksempel næringsutvikling og kulturell aktivitet i Narvik. Men jeg ble litt betenkt da jeg ved forrige besøk for vel et år siden observerte at en rekke butikker i Gate 1 og Gate 2 var nedlagt, og at vinduene dekket av papir. Det er ikke noe godt tegn for en aktiv og vital by at hovedgaten legges øde. Jeg skjønner nok at de mange kjøpesentra trekker kundene og at det har konsekvenser for de mindre enkelstående gate-butikkene. Hva gjør man med det? Jeg gleder meg til å komme tilbake til Narvik i juni, både til nostalgituren og til å finne ut at papiret er fjernet fra vinduene i butikkene i Gate 1.


Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014 

23

Til tjeneste – Vi er tilstede når du trenger vår hjelp Grillbar & Catering

bank

mat/catering

Vi gjør det mulig for kundene å nå sine mål

Hamburger • Pizza Overtidsmat Grillbar & Catering

Spisskompetanse innen regnskap og økonomi

– Din lokalbank

bestill VÅR NYe HUsKAtAlOG www.systemhus.no

Tlf. 76 96 46 00

Grillbar

torgsvingen 9 • tlf: 76 94 56 00 www.arilds.no • arild@arilds.no

Mobil: 483 69 092 E-post: ru@systembyggnarvik.no

narvik.okonor.no • Skistua 4

renovasjon

Stressa? Ditt lokale regnskapskontor!

(Tidligere Consis Narvik as)

Vi ønsker også nyetablerere velkommen og yter hjelp og bistand.

TM

TM

TM

TM

TM

TM

TM

TM

TM

TM

Strax Storkiosk TM

TM TM

TM

TM

TM

TM

www. peppes.no

• Fast Food • Bake Off

TM

TM TM

Kongensgate 44 TM

advokater

TM

utleie av maskiner og utstyr

TM

Tlf. 76 92 42 62 TM

blikkenslager

Tlf: 22 22 55 55

Tipping, Rikstoto, videoutleie og kioskvarer

TM

Tlf. 76 94 01 10

Narvik I Kjeldebotn Tlf 76 92 70 00 I alfa@amesto.no www.amesto.no/ofoten

TM

Kongensgate 66, 8511 Narvik

storkiosk

TM

AlfaregnskapsØkonomi og as økonomiVåre moderne løsninger gir deg maksimal tid til kunden! Avdeling Narvik: Avdeling Kjeldebotn: Kongens gate 40 Idrettsveien Kontakt 8514 Narvik 8543oss! Kjeldebotn Vi finner en god løsning for ditt behov. Tlf: 76 92 70 00 • alfa@amesto.net • www.amesto.no

Du merker forskjellen Frydenlundgata 4, 8516 Narvik

tlf: 76 92 20 70 | www.hrs.no

rekylreklame.no

elektriker

TM

Steinovnsbakeriet AS • Vekstedbakken 13 E-post: kontakt@myklevold.no

Tlf. 76 96 50 90 / narvik@averdi.no

Amesto er ledende i Norge på moderne www.averdi.no regnskapsløsninger, lønn og rådgivning.

TM

Sentrumsgården, Narvik

Tlf: 76 94 74 50

konteiner

Vi har «spa-avdeling» for regnskap, lønn og administrasjon. Averdi Narvik as, Frydenlundgt. 4

TM

Tlf. 04800

M Y K L E V O L D

TM

Bank fra A til Å

steinovnsbakeriet

Bli kvitt avfallet - lei en

TM

Kongens Narvik Kongens gt. gt.24, 50, 8502 8503 Narvik Telefon: 76 91 11 0006002 Tlf Privat: 06001, Bedrift: Åpent: Åpent:Man Man- -fre: fre:10:00 10:00 -- 15:30 15:00

byggmester

regnskap/økonomi

tannlege

ToRVeT TANNKlINIKK Dronningensgt. 46, 8514 NARVIK

Verkstedbakken 14 Alt innen faget!

Utleie av maskiner og utstyr

Tlf: 76 94 50 87 www.jfore.no

rørlegger

Forhandler for Kärcher, Jonsred og Univern. Alt av verktøy og tilbehør.

Tannlege Harry Pedersen Tannlege Monica Sandbakk

Kongens gt. 42, tlf: 76 94 45 50

Tlf. 46 44 87 76

Tlf.: 76 94 29 74

malermestere

gass & fyringsolje

teltutleie

Bytte av propanflasker Narvik VVS Service AS har konkurransedyktige priser og garanterer god oppfølging og service!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

5 kg: kr 170,10/11 kg: kr 239,-

Vi har de rette fagfolkene som hjelper deg med alt fra kundeservice til oppussing av hjemmet.

Tlf: 47 65 03 00 E-post: firmapost@narvikvvs.no Mer info: www.narvikvvs.no

Taxi Direkte

Tlf. 76 94 41 50

Dronningensgate 36, 8514 Narvik • Tlf: 76 94 29 38

www.holmlund.no • post@holmlund.no

Proffe/solide Partytelt til utleie for alle anledninger inntil 1000m². Bord, stoler, servise (på lager i Narvik. Skaffer større ved behov)

Tlf: 451 51 000 • www.teltproffen.no

Sentrum/Frydenlund 982 14 520

Taraldsvik 982 14 522

Furumoen/Oscarsborg 982 14 524

Beisfjord 982 14 526

Framnes/Storåsen 982 14 521

Straumsnes 982 14 523

Fagernes 982 14 525

Ankenesstrand 982 14 527

Forhåndsbestilling må fortsatt ringes inn på tlf: 07550


24 

Avisa I NARVIK uke 35/36, onsdag 27. august 2014

Alle gode ting er tre. 3 sterke nyheter til riktig pris! MSE 170 C-Q

(elektrisk)

MS 271

MS 231

Denne sagen har en forbedret skjæreytelse. Meget god ergonomi for å arbeide uanstrengt. Den er utstyrt med Quickstop kjedebrems, mykt håndtak, verktøyløst tanklokk (olje) og overbelastningsvern.

Meget godt egnet til saging av fyringsved. Kjedestramming på siden, langtids luftfiltersystem, verktøyløse tanklokk. Miljøvennlig og sparsom 2-MIX motor

God til saging av fyringsved. Miljøvennlig og sparsom 2-MIX motor. Langtids luftfiltersystem, verktøyløse tanklokk for sikker og enkel påfylling.

:: 230 V :: 1,7 kw :: 4,2 kg :: 35 cm sverd ::

:: 2,7 hk :: 42,6 cm³ :: 4,9 kg :: 35 cm sverd ::

:: 3,5 hk :: 50,2 cm³ :: 5,6 kg :: 32 cm sverd ::

1990,Veil: 2490,-

Vnr: 1209 200 0004

4990,-

3990,-

Veil: 5920,-

Veil: 4880,-

Vnr: 1141 200 0411

Vnr: 1143 200 0217

Din lokale faghandler:

Fagernesveien 3 • 8503 Narvik • Tlf: 76 94 11 75

VI HAR EGET SERVICEVERKSTED!

VelKoMMen til oMt BBl´S Mini-BoligMeSSe 2014

Årets happening! gratis inngang og Åpent for alle!

onSdag 27. auguSt 16.00 – 20.00 Punktveien Borettslag, Punktveien 1 Medlemsfordeler – rabatter og bonus på byggevarer, interiør kultur, strøm, billån, hotell og mye mer. Halv pris på innmelding og fri årskontingent ut 2014.

Halv pris g og n i d l e m n på in ent g n i t n o k s fri år ut 2014!

Snakk med leverandørene: · Nye boligprosjekter · TV/data, elektro, vinduer, tak, VVS og rørfornying · Balansert ventilasjon og radon · Totalforsikring · Innglassing av balkonger Konkurranser og servering av grillmat! På stand finner du: BALCO • TOTALFORSIKRING • mAGNORvINdueT • ByGGmAKKeR • SIGNAL • høyTRyKKSTeKNIKK BOhuS • hANeSeTh • vvS-pROFFeN • jOhN m. FøRe BLIKKeNSLAGeR • BvS • NARvIKmeGLeRN dNB • KRAFTINOR • LAveNeRGISySTemeR • NARvIK KuLTuRhuS • vIA TOuRS

OMT BBL

Ofoten Midt-Troms Boligbyggelag

Avisa I NARVIK uke 35 36  
Avisa I NARVIK uke 35 36  
Advertisement