Page 1

Hulp gezocht voor Amsterdam Golf Show 2013 - 9 t/m 12 mei Naam activiteit:

Achter en voor de schermen meehelpen bij de zevende editie van de Amsterdam Golf Show 2013

Naam bedrijf:

Holland Golf Events (HGE)

Korte beschrijving activiteiten van het bedrijf:

Voor het zevende jaar op rij organiseert HGE het grootste consumenten golfevenement van de Benelux. Het evenement vindt dit jaar voor het eerst plaats op Golfcentrum Amsteldijk. Hierdoor wordt het een complete golfbelevenis. Voorheen vond het evenement jaarlijks plaats in de Amsterdam RAI.

Website:

www.amsterdam-golf.com

Zoekt naar:

Studenten die ons zowel achter als voor de schermen kunnen assisteren voorafgaand aan en tijdens het evenement.

Datum:

7 en 8 mei 2013 (opbouwdagen) + 9 t/m 12 mei 2012 (beursdagen)

Tijd:

Tijdens het evenement het liefst drie volledige dagen beschikbaar van 9:00 tot 18:00 uur. Het is ook mogelijk om zowel tijdens de opbouw- als evenementdagen te helpen!

Korte wervende beschrijving werkzaamheden:

Voor ons evenement zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die ons kunnen helpen met de opbouw van het terrein, bemannen van informatiebalies, ontvangst van de gasten, het begeleiden van de activiteiten op het evenement etc. Initiatief tonen en oplossingsgericht zijn is een must, aangezien je tijdens een evenement vaak te maken krijgt met onverwachte situaties.

Waarom deze activiteit kiezen?

Elk jaar trekt Amsterdam Golf ruim 12.000 bezoekers. Dit is een unieke kans om te zien hoe het er achter de schermen aan toegaat bij de grootste evenementenorganisator op golfgebied in de Benelux. Altijd al benieuwd geweest wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een groot consumentenevenement? Meld je dan nu aan!

Uiterste inschrijfdatum:

01-04-2013

Reiskostenvergoeding:

Ja

Aanmelden:

Je dient je aan te melden door een e-mail te sturen naar: annemarie.stap@gmail.com Vermeld in de e-mail van welke opleiding je afkomstig bent en daarnaast jouw naam, klas, studentnummer en telefoonnummer. Indien van toepassing vermeld je tevens dat je aan deze activiteit meedoet voor studiepunten-/uren. We tekenen je stage-/meeloopuren af d.m.v. een referentiebrief.

Holland Golf Events | www.hollandgolfevents.nl

Werving studenten AGS 2013  

Werving studenten AGS 2013

Advertisement