Page 56

6X BO

Eindelijk zomer! Heerlijk genieten van die stralende zomerzon en bovendien het ideale seizoen om wat vitamine D op te doen. De zon heeft heel wat weldaden te bieden. Toch moet men er voorzichtig mee omspringen, want UV-stralen hebben schadelijke gevolgen voor de huid (ze doen haar sneller verouderen, kunnen huidreacties veroorzaken en op lange termijn zelfs leiden tot huidkanker). Om verstandig met de zon om te springen en haar weldaden optimaal te benutten, is een zonneproduct met hoge beschermingsfactor een must. Traditiegetrouw testte BO enkele heerlijke zonneproducten uit die je een zomer lang voldoende bescherming bieden.

COLISTAR

Collistar - Sun Cream SPF 30 - 34,95

MARIA GALLAND

De uiterst succesvolle lijn zonbescherming van Collistar is een besteller. De producten zorgen voor een snelle en egale bruining, versnellen het bruiningsproces, bieden een optimale bescherming, een doeltreffende vochtregulerende verzorging en bestrijden het proces van huidveroudering onder invloed van de zon. Het brede assortiment zonbescherming, die varieert van SPF 6 tot en met SPF 50, van Collistar bestaat, onder andere, uit zonnebrandcrèmes, zonnebrandsprays, zonnebrandolie en een Magic CC Stick met SPF 30.

TEKST KRISTEL VERHAEGEN

Summerproof

Dit nieuwe masker verzorgt intensief en regenereert de zongestresste huid. Zijn drie erkstofcomplexen zorgen voor vocht, anti-ageing en verlengen zelfs bruine kleur.Een extract van tamarinde-zaden, aloë vera en jojoba-olie kalmeren de huid, terwijl een anti-ageing complex met groene thee, fyto-extracten en een innovatief bio-actief complex de huid effectief en snel regenereert. Uniek in dit after-sun masker is een innovatief complex van tyrosine en plantaardige proteïnen, dat de melanineproductie in stand houdt en daarmee de bruine kleur nog intenser maakt. Een gezonde bruining en een intensief verzorgde huid – de hele zomer lang!

RITUALS De Sun Protection Body Oil – SPF30 - van Rituals is een droge, zonbeschermende lichaamsolie met een tan booster die zorgt voor een snelle bruining. Bovendien bevat deze olie natuurlijke oliën die de huid voeden en tegelijkertijd helpen beschermen tegen de symptomen van vroegtijdige huidveroudering door UVA- en UVB-straling. De droge olie wordt snel door de huid opgenomen, plakt niet en voelt niet vet aan.

Maque après-soleil visage – 75ml - € 49,00

• Love Stories

SISLEY

De Sun Protection Face 30 is een hydraterende zonnecrème mét anti-ageing effect en is perfect op de gevoelige huid van het gezicht is afgestemd. Deze emulsie dringt snel in en laat geen vette film achter. De huid voelt weer zacht aan. Vitamine E beschermt tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen. Deze vitamine vermindert het risico op vroegtijdige huidveroudering. Bovendien bevordert vitamine E het herstel van de huidbarrière en helpt de huid te regenereren waardoor de huid er gladder uitziet. Het vermogen om vocht in de huid (de hoornlaag) vast te houden, verbetert.

Er zijn duizend manieren om van de zon te profiteren, maar om de huid mooi te houden moet deze altijd en overal beschermd worden, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van een mooie teint. Daarom heeft Sisley voor alle vrouwen die met hun perfect zongebruinde teint willen pronken zonder achtereenvolgens een zonnecrème, een verzorging en een fond de teint aan te hoeven brengen, de collectie zonbeschermingsproducten verder ontwikkeld met als resultaat: Super Soins Solaires Teintés SPF 30 voor een jeugdige huid. Met deze producten kan in één gebaar de huid beschermd worden tegen de zon en door licht veroorzaakte huidveroudering, en tegelijkertijd wordt de teint geëgaliseerd door een optimale dekking en natuurlijke finish.

Louis Widmer Sun Protection Face 30 – 50ml - € 18.30

Sisley Super Soin Solaires Teintés – 40ml - € 113,00

Rituals 30 Sun Protection Body Oil – 150 ml - € 18,00

LOUIS WIDMER

Profile for BO Magazine

Editie 78 | BO Magazine  

BO Magazine zomer editie 2016 met artikels over Marisa Papen, badmode dames, Sharma Springs, Achielle, Claudia Cardinale, zomermode, badmode...

Editie 78 | BO Magazine  

BO Magazine zomer editie 2016 met artikels over Marisa Papen, badmode dames, Sharma Springs, Achielle, Claudia Cardinale, zomermode, badmode...