__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

ORIGINELE MINI ACCESSOIRES. DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN.


PERFECTE VOORBEREIDING OP EEN LEVEN VOL AVONTUUR.

HEB JE ALLES MEE?

Op naar nieuwe verhalen – maar alleen met de juiste uitrusting. De keuze van de passende accessoires maakt het enthousiasme voor de nieuwe MINI Countryman nog groter. Kies daarbij originele MINI producten, die dankzij hun hoge kwaliteit bestand zijn tegen alles wat ze op reis te verduren krijgen, en je niet in de steek laten – waar je ook heen reist.

FIETSDRAGER COMPACT ACHTERAAN. Voor twee fietsen/e-bikes (elk max. 30 kg), eenvoudig en veilig op de bol te monteren, samengevouwen botsveilig in de kofferkuip op te bergen.

SPORT STRIPES. Voor motorkap en achterklep in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van hoogwaardige, in de massa gekleurde folie. Licht-, weer- en wasstraatbestendig. EXTRA LED-VERSTRALERS. De in chroom (links op de wagen afgebeeld) of Black (omslagfoto) verkrijgbare extra LED-verstralers laten de weg met uiterst moderne LED-lichttechniek in nog helderder licht baden.

SIERRING LICHTEN HIGHGLOSS BLACK. Het frappante design in hoogglanzend Black legt krachtige individuele accenten aan de voorkant en achterkant van de wagen.

SIDE SCUTTLES CHECKERED FLAG. Leg met Checkered Flag Black/White (hier afgebeeld) of Black/Grey (omslagfoto) accenten vol effect en verleen de wagen de extra persoonlijkheid die het verschil maakt. Ze zijn optimaal op de zijwand van de MINI afgestemd en vullen zijn sportieve look perfect aan.

BUITENSPIEGELKAPPEN CHECKERED FLAG BLACK/GREY. Gewoon in de plaats van de standaard gemonteerde kappen bevestigen en van een weids uitzicht opzij genieten.

VORMMAT VOOR DE BAGAGERUIMTE. De slijtvaste, precies passende voorgevormde koffermat laat niets door en beschermt de kofferruimte tegen vuil en vocht. In Essential Black en dankzij de design-houdband met MINI logo en de textielboord vormt ze een al even stijlvol als praktisch grondvlak.

OPBERGVAK FIETSDRAGER COMPACT ACHTERAAN. Speciaal ontwikkeld voor de fietsdrager achteraan Compact, voor een botsveilig transport van de fietsdrager onder de laadvloer van de kofferruimte.

RELINGDRAGER. De corrosiebestendige dwarsdragers bestaan uit uiterst stevige profielbuizen van aluminium en beantwoorden dankzij hun diefstalontradende beveiliging aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Bruikbare breedte: ongeveer 900 mm. Voor een maximale dakbelasting van 75 kg. (Afbeelding toont ook de afzonderlijk verkrijgbare MINI dakbox.)


SPORTIEF TYPE, DEZE JOHN COOPER WORKS.

ONTDEKKERS ZIJN VOOR ALLES UITGERUST.

Hoe maak je de stijl van een Sports Activity Vehicle nog een paar graadjes sportiever? Met accessoires van John Cooper Works Pro Tuning – extreem sportieve producten, ruime keuze en in de autosport beproefde kwaliteit.

MINI ADVANCED CAR EYE.* Full-HD-frontcamera houdt de gebeurtenissen voor de wagen ook ’s nachts in het oog en kan ze opslaan.

JOHN COOPER WORKS PRO BUITENSPIEGELKAPPEN CARBON. Minutieus met de hand vervaardigd. Het in de autosport beproefde hightechmateriaal bestaat uit uiterst fijne koolstofvezels.

ALLWEATHER-VOETMATTEN. De waterdichte matten met hoog opgetrokken rand beschermen de voetruimte betrouwbaar tegen vocht en vuil. En tegelijkertijd de schoenen tegen opgehoopt vocht. Ze zijn uiterst robuust en in Essential Black voor de voorste en achterste voetruimte verkrijgbaar.

* De toelaatbaarheid van de opname en het gebruik van videobeelden wordt geregeld door de geldende bepalingen in het land van gebruik. Vraag inlichtingen voor je met rijden begint. De verantwoordelijkheid voor het gebruik en het nakomen van de geldende bepalingen in het land van gebruik ligt bij de gebruiker.

EERSTE KEUZE OP DE TWEEDE RIJ. JOHN COOPER WORKS KLEPPENUITLAAT. * Uitlaatpijpen van hoogwaardige chroom leggen opvallende autosportaccenten aan de achterkant van de wagen. Het uitlaatdempersysteem met kleppen beschikt over twee modi: “Sport” voor een rijke sound voor elke dag en “Track” voor de ultieme adrenalinekick op de racepiste.

19" JOHN COOPER WORKS RALLYE SPOKE. Sportief John Cooper Works Pro velgdesign van aluminium in Aspen White (hier afgebeeld) of Orbit Grey (omslagfoto). Met geoptimaliseerd gewicht, rode sierring en gelaserd Checkered Flag motief.

JOHN COOPER WORKS PRO SIDE SCUTTLES. De Side Scuttles in het kenmerkende John Cooper Works Pro design. Perfect aan de zijwand aangepast.

* Verkrijgbaar vanaf 3de kwartaal 2017.

MINI KINDERZITJES. MINI kinderzitjes bieden optimale veiligheid en comfort voor kinderen van 0 tot ong. 12 jaar (ong. 36 kg). Ze zijn voorzien van gepatenteerde airpads voor meer bescherming aan het hoofd bij botsingen en beantwoorden dankzij uitgebreide crashtests aan de hoge veiligheidsnormen van MINI, die strenger zijn dan wettelijk verplicht.

ONDERLEGGER VOOR KINDERZITJES. De onderlegger voor kinderzitjes zorgt voor een betrouwbare bescherming van de achterbank tegen verontreiniging en indruksporen door het zitje.

LEUNINGTAS. Met verschillende vakken en een extra flessenhouder kunnen de meest uiteenlopende reisbenodigdheden in de elegante leuningtas worden opgeborgen. Ze wordt tegen de achterkant van de voorzetel bevestigd en beschermt de zetel tegelijkertijd. Wanneer nodig kan ze worden dichtgeklapt om gemakkelijk te dragen.


De afgebeelde modellen zijn deels met opties uitgerust, die niet tot de standaarduitrusting behoren. Wijzigingen in constructie, uitrusting en omvang, evenals drukfouten en vergissingen voorbehouden. © BMW AG, München/Duitsland. Nadruk, geheel of gedeeltelijk, alleen na schriftelijke toestemming van BMW AG, München. Bestelnummer 5 11 060 099 64 3 2017, BM-32. Printed in Germany 03/2017.

Meer informatie op MINILOVER.be

facebook.com/MINI

Maart 2017 MINILOVER.be

Profile for BMW Group Belux

ORIGINELE MINI ACCESSOIRES. DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN.  

ORIGINELE MINI ACCESSOIRES. DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN.  

Profile for bmwbelux
Advertisement