__MAIN_TEXT__

Page 1

ORIGINELE MINI ACCESSOIRES. DE NIEUWE MINI 3- EN 5-DEURS. DE NIEUWE MINI CABRIO.


2

1

3

Typisch MINI: uiterst individuele accessoires met MINI Yours Customised (2) en persoonlijke boodschap. Sportief John Cooper Works accessoireassortiment met ruime keuze. Bijvoorbeeld de 17" JCW lichtmetalen velgen Multispoke 505 in Jet Black matt (1), de JCW luchtinlaat Carbon, de JCW buitenspiegelkappen Carbon (allebei afbeelding 3) of de machtige 18" JCW lichtmetalen velgen Cross Spoke 506 Bicolor in Jet Black, glansgedraaid (4).

2


JOUW MINI: PAS PERFECT WANNEER JIJ HET ZEGT. Wie steeds nieuwe wegen wil inslaan, vindt bij de originele MINI accessoires vrije keuze om nog meer plezier te beleven. Voor dynamische impulsen zorgen bijvoorbeeld de Sport Stripes of John Cooper Works Side Stripes (3, 4) en het aerodynamicapakket, dat in een kleur naar wens kan worden gelakt. De voorschort met ingewerkte mistlampen (3), zijdorpels (3, 4) en de achterdiffusor (4) onderbouwen de sportieve ambities.

4

3


AL IN STILSTAND EEN STAPJE VOORUIT. Stijlbepalend: expressieve lichtmetalen velgen zijn naast de standaarduitrusting en alle opties een eerste stap om de MINI van je keuze een unieke persoonlijkheid te verlenen. Het volledige assortiment vind je op www.minilover.be/nl/accessoires/ accessories-configurator

1

2

3

1

18" JCW CROSS SPOKE 506 BICOLOR (JET BLACK, GLANSGEDRAAID) Complete set RDC-zomerwielen met runflat banden.

2

18" JCW DOUBLE SPOKE 534 BICOLOR (NIGHT FEVER BLACK, GLANZEND GEFREESD) Complete set RDC-zomerwielen met runflat banden.

3

17" JCW MULTISPOKE 505, BLACK MATT Complete set RDC-winterwielen met runflat banden.

Originele MINI complete wielen zijn uitgerust met banden met stermarkering. Ze worden samen met toonaangevende bandenfabrikanten ontwikkeld en zijn optimaal op elk afzonderlijk MINI model afgestemd.

4


ONDERWEG VINDT ALLES EEN PLAATS. De stevige fietsdrager achteraan werd speciaal voor MINI ontwikkeld. Hij kan tot twee fietsen (van elk max. 15 kg) dragen en laat de achterklep ook in beladen toestand opengaan.

CAR COVER De precies passende Car Cover beschermt de MINI feilloos tegen zonnestralen, water, vuil en krassen.

SKI- EN SNOWBOARDHOUDER, UITTREKBAAR De afsluitbare ski- en snowboardhouder is zijdelings uitschuifbaar en past op alle MINI dakdraagsystemen. Beschikbaar vanaf september 2018.

DAKBOX 320 Met 320 liter heeft de zwarte dakbox plaats voor alles wat mee moet. Witte Racing Stripes optioneel.

5


GEEF EEN SPORTIEF TEKEN. Je moet de legendarische rallygeschiedenis van de Mini Cooper niet zelf beleefd hebben om elke dag de sportieve kant van je MINI te ervaren. Dynamische details drukken dit ook visueel uit. De Sport Stripes voor de motorkap, de kofferklep en het dak zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van hoogwaardige, in de massa gekleurde folie. Licht-, weer- en wasstraatbestendig.

De JCW buitenspiegelkappen in 2 designs en de JCW luchtinlaat Carbon staan symbool voor compromisloze kracht en prestaties.

John Cooper Works

6

Carbon

Carbon


START DE DAG IN DYNAMISCH BLACK.

TANKVULKLEP PIANO BLACK Versterkt het sportieve uiterlijk van je wagen.

DEURGREPEN PIANO BLACK Het frappante design legt krachtige individuele accenten.

VIND JE WEG IN HET BESTE LICHT. De extra LED-koplampen in Piano Black laten de weg met uiterst moderne LED-lichttechniek in nog helderder licht baden en zijn ook uitgeschakeld een echte blikvanger.

7


EEN KWESTIE VAN TRADITIE: DE UNION JACK. Statement of understatement – met de Britse Union Jack laat je je persoonlijke band met de Britse autosporttraditie duidelijk merken.

De buitenspiegelkappen kunnen gewoon in plaats van de standaard gemonteerde kappen bevestigd worden.

Black Jack

Union Jack

De Side Scuttles in verschillende designs worden gewoon in de plaats van de standaard Side Scuttles in de richtingaanwijzers op de flanken vastgeklikt.

Black Jack

8

Union Jack

Black Jack

Union Jack


TECHNOLOGIE VOOR EEN MODERN LEVEN. De John Cooper Works Track Fix voor action camera’s (1) is snel gemonteerd en maakt spectaculaire rijopnamen mogelijk. Met de flexibele basisdrager van het Click & Drive-systeem (2) worden vele smartphones of het MINI navigatiesysteem Portable XL veilig vastgezet.

1

3

De Full-HD-breedhoekcamera MINI Advanced Car Eye 2.0* (3) registreert automatisch mogelijk bewijsmateriaal bij eventuele ongevallen of (pogingen tot) inbraak. Het Head-Up Screen (4) brengt belangrijke auto- en navigatiegegevens rechtstreeks in het gezichtsveld van de bestuurder.

22

4

* De toelating voor het opnemen en gebruiken van de video-opnamen hangt af van de voorschriften die in het land van gebruik gelden. Controleer dit voor je vertrek. De gebruiker is verantwoordelijk voor het gebruik en voor de naleving van de geldende voorschriften in het land van gebruik. 1 Mag enkel op circuit gebruikt worden! GoPro camera niet inbegrepen in de prijs.

9


MINI YOURS CUSTOMISED. Had je graag een auto gehad met unieke uitrustingsdetails die perfect bij je persoonlijke stijl passen? Ontdek dan de mogelijkheden van MINI Yours Customised* en word creatief. Ontwerp tot 4 speciale uitrustingsdetails als unieke stukken volgens je eigen ideeĂŤn en maak zo je MINI even uniek als je vingerafdruk.

1

3

10

Je kunt je gepersonaliseerde MINI uitrusting selecteren en samenstellen in de MINI Yours Customised webshop (yours-customised.mini) via smartphone, tablet of desktop. Door digitale procedĂŠs zoals 3D-printen en lasertechnologie verzekeren wij de hoogste kwaliteit en een precieze pasvorm.

2

44


MINI YOURS CUSTOMISED. ZO WERKT HET: webshop op yours-customised.mini bezoeken – product selecteren en volgens je eigen ideeën ontwerpen – gekozen product online in of op de wagen bekijken – opslaan en bestellen – uniek stuk zelf of via je MINI concessiehouder verwisselen.

1

PERSOONLIJKE SIDE SCUTTLES Toon met zelf gecreëerde Side Scuttles ook aan de buitenkant wat je zelf belangrijk vindt. Kies uit het veelvoud aan opties de passende look en je persoonlijke opschrift. Verkrijgbaar in set van 2, rechts en links zijn verschillende designs mogelijk.

2

INDIVIDUELE INTERIEURLIJST AAN PASSAGIERSZIJDE** Om je persoonlijke lievelingsmotief steeds in het oog te hebben, kun je je eigen sierlijst aan passagierszijde met 3D-printtechnologie vormgeven: kies uit verschillende kleuren, patronen en speciale iconen. Voeg je persoonlijke tekst of naam toe. Voorwaarde is de uitrusting Piano Black**, waarbij de sierlijst gemakkelijk verwijderd en verwisseld kan worden.

3

VERLICHTE DEURDREMPELS MET PERSOONLIJKE BOODSCHAP Moderne lasertechnologie brandt je boodschap op je deurdrempels: je kunt kiezen uit kleurvarianten in zwart en geborsteld aluminium. Voor bestuurders- en passagierszijde zijn verschillende patronen mogelijk, van een icoon tot je eigen handtekening. Verlichting door LED’s met batterij.

4

LICHTPROJECTIE BIJ HET OPENEN VAN DE DEUREN Creëer de dia voor je persoonlijke deurverlichting*** en kies welk motief bij het openen van de deur op de grond geprojecteerd wordt – van iconen en patronen tot je eigen handtekening of je initialen. Verschillende designs rechts en links mogelijk.

* Beschikbaarheid kan per markt verschillen. ** Beschikbaar vanaf midden 2018. *** Mogelijk in combinatie met lichtpakket.

11


De afgebeelde modellen zijn deels met opties uitgerust, die niet tot de standaarduitrusting behoren. Wijzigingen in constructie, uitrusting en omvang, evenals drukfouten en vergissingen voorbehouden. © BMW AG, München/Duitsland. Nadruk, geheel of gedeeltelijk, alleen na schriftelijke toestemming van BMW AG, München. Bestelnummer 5 11 999 241 64 3 2018, BM-32. Printed in Germany 03/2018.

Meer informatie op MINILOVER.be

facebook.com/MINI

Maart 2018 MINILOVER.be

Profile for BMW Group Belux

Originele MINI Accessoires BE-NL 2018  

De Nieuwe MINI 3- en 5-deurs. De Nieuwe MINI Cabrio.

Originele MINI Accessoires BE-NL 2018  

De Nieuwe MINI 3- en 5-deurs. De Nieuwe MINI Cabrio.

Profile for bmwbelux
Advertisement