Page 1

Activiteiten, BMW Accessoires en BMW Lifestyle.

ALPE D’HUEZ HIGH PERFORMANCE OP EEN ICONISCHE BERG

WARTHSCHRÖCKEN 11 METER SNEEUW: EEN PAK PLEZIER

DE HOGE VENEN WANDELPLEZIER VOOR TWEE- EN VIERVOETERS

KNOKKE-HEIST

EXCLUSIEF UITWAAIEN AAN DE KUST

SENSATIE IN ZWEDEN

HET IJS OP MET EEN BMW M4


SCHITTERENDE VOORUITZICHTEN VOOR DE DONKERE MAANDEN. U hebt het ongetwijfeld al gemerkt: de herfst is in het land. Een natuur die zijn volle kleurenpracht toont, knusse avonden binnen, sfeervolle wandelingen buiten… En binnenkort verwelkomen we Koning Winter. In dit tweede nummer van Active geven we u heel wat inspiratie en tips om nog meer te genieten van deze seizoenen. Met uw BMW bereikt u vlot elke bestemming en er zijn heel wat bijzondere plaatsen te ontdekken de komende maanden. Wat dacht u van een uitstap naar de kust? In Knokke-Heist is Het Zwin nog steeds een van de mooiste natuurgebieden van het land, met vele wandelroutes om uit te kiezen. Of rij naar de andere kant van het land, waar de Hoge Venen u even dat weg-van-de-wereld-gevoel geven en betoveren met hun sprookjesachtige schoonheid. Is uw BMW winterklaar? Dan staat niets u een onvergetelijke wintervakantie in de weg. Beklim Alpe d’Huez met de wagen en daal af op ski’s of snowboard. Dit skigebied staat

bekend om zijn vele uitdagende pistes waar u niet genoeg van krijgt. We nemen u ook mee naar het Oostenrijkse Warth-Schröcken, een goed bewaard geheim en een echte aanrader. Wist u dat er elk jaar maar liefst elf meter sneeuw valt? Een must-see en een must-do! Last but not least trekken we noordwaarts, naar het Zweedse Arjeplog. 60 kilometer onder de poolcirkel beleven de winnaars van onze recente Winterwielenwedstrijd straks de tijd van hun leven met een BMW M4. Ontdek hoe u ook zo'n sensatie kan beleven. Uiteraard vindt u in deze Active ook tal van tips, tricks en nuttige accessoires voor uw BMW. Zo laat u zich straks niet verrassen door de winter. Veel leesplezier!

Uw BMW Naverkoopteam


DE HOGE VENEN:

ARDENS WANDELPLEZIER VOOR TWEE- EN VIERVOETERS. NERGENS IN ONS LAND KOMT DE HERFSTPRACHT BETER TOT ZIJN RECHT DAN IN DE HOGE VENEN. DIT STUKJE BELGIË IS EEN IDEALE BESTEMMING VOOR IEDEREEN OP ZOEK NAAR RUST, ONTSPANNING EN GEZONDE BUITENLUCHT.

De Hoge Venen zijn ideaal voor een daguitstap met de wagen. Dichtbij en toch een wereld apart. Met uitgestrekte open veenvlakten, heldere beken omringd door loof- en naaldbossen en unieke fauna en flora is dit het grootste natuurgebied van het land. U vindt er edelherten, reeën, everzwijnen, dassen, vossen en – na een afwezigheid van 300 jaar – zelfs lynxen in het wild. Ook imposante roofvogels zoals haviken, buizerds en valken zijn er thuis.

PROEVEN VAN DE VENEN.

WAAR BEGINNEN?

Tussenin al die natuurpracht vindt u dorpjes en stadjes vol bezienswaardigheden, markten en restaurants. De herfstperiode is traditioneel de start van het jachtseizoen. Proef dus zeker van de authentieke wildgerechten in de omgeving. De kans is ook groot dat u op een van uw wandelingen nog frambozen en blauwe bessen kan plukken. Die groeien volop in het wild hier in de vruchtbare grond.

Begin uw uitstap thuis, op go.eastbelgium.com. Hier vindt u een handige routeplanner voor al uw wandelingen in Oostelijk België. Lang, kort, steil, minder steil, langs stuwmeren of vlakten en bossen, … Aan u de keuze. U kan uw wandelroute meteen downloaden zodat u ter plekke altijd het juiste pad houdt.

TOPBESTEMMINGEN.

2 3

SPA – FAGNE DE MALCHAMPS (10 KM).

1

ROBERTVILLE - KASTEEL REINHARDSTEIN (6 KM). Aan de voet van de Hoge Venen ligt het idyl­lische dorpje Robertville in een groene oase vlakbij een prachtig stuwmeer en de middeleeuwse burcht Reinhardstein. Doorheen prachtige wouden kan u van de stuwdam helemaal tot aan het kasteel wandelen. Daar geniet u van een prachtig uitzicht over de hele omgeving.

Deze wandeling leidt u naar de uitzichttoren van de Fagne de Malchamps (die u ook kan beklimmen). Doorheen het dichte Bois des Minières en langs het arboretum de Tahanfagne geniet u van de stille natuur rondom u. Een aanrader voor iedereen op zoek naar een rustige wandeling.

STAVELOT – OUDE SPOORWEGBEDDING (9 KM).

Vanaf de brug van Amblève leidt de oude spoorwegbedding u langs de beboste flanken van de vallei. In het centrum van Stavelot passeert u oude vakwerkhuisjes, pleintjes en een 18de eeuwse abdij om dan terug te keren naar het vertrekpunt via een zandpad dat de bocht van de rivier volgt.


GAAT DE HOND MEE? CHECK DIT. Ook honden kunnen intens genieten van een lange wandeling in de natuur. Neemt u uw trouwe viervoeter mee? Controleer eerst of honden toegelaten zijn in het gebied waar u gaat wandelen. In de Hoge Venen is dat niet overal het geval. Hoe dan ook moeten honden in België altijd aan de leiband gehouden worden. Ga met uw trouwe viervoeter voor de touch van uw trouwe vierwieler en kies voor de BMW Active hondenhalsband en de BMW Active hondenriem. Ook belangrijk: neem altijd wat vers water mee voor uw huisdier, zeker als u eropuit trekt voor een lange wandeling.

BMW Active drinkfles € 25 Een lichte en mooie outdoordrinkfles met BMW logo in de dop en aan de zijkant. Inhoud: 0,5 l.

TIP VOOR IN UW BMW.

BMW Active hondendrinkbak € 50 Antislip voer- en drinkbak met BMW logo. Uitneembare binnenschaal. Rubber aan de onderkant. Inhoud: 700 ml.

BMW Bagageruimtemat BMW X4 € 165 Slipvast, waterdicht. Door de verhoogde rand kan vocht niet weglopen. Betrouwbare bescherming van de bagage­ ruimte tegen gebruikssporen, met waardebehoud van het voertuig als gevolg. Ook verkrijgbaar voor andere modellen.

Honden kunnen in hun enthousiasme de zetels en kofferruimte van uw BMW onder de modder zetten na een wandeling. Met een BMW Allweathermat of BMW Bagageruimtemat houdt u het op elk moment netjes en blijft uw wagen in topconditie. Op bmw.be/seizoensklaar vindt u meer informatie.

BMW Allweather automatten vooraan BMW 5 Reeks € 85 Passen

perfect in de beenruimte. Speciale groeven in de automat voorkomen de vorming van plassen. De matten kunnen gemakkelijk verwijderd worden uit het voertuig zonder vocht te morsen. Ook verkrijgbaar voor andere modellen.


KNOKKE-HEIST: EXCLUSIEF UITWAAIEN AAN DE KUST.

HERFST, WINTER, ZOMER… KNOKKE-HEIST IS ALTIJD EEN IDEALE BESTEMMING VOOR EEN DAGUITSTAP OF WEEKENDTRIP. WANDELEN AAN HET STRAND, FIETSEN IN DE WIJDE OMGEVING, UITWAAIEN OP DE ZEEDIJK, EXCLUSIEF SHOPPEN IN HET ZOUTE, CULINAIR GENIETEN, DE UNIEKE NATUUR VAN HET ZWIN BELEVEN: OP KNOKKE GERAAKT U NOOIT UITGEKEKEN. De favoriete kuststad van levensgenieters heeft zoveel meer te bieden dan enkel zon en zee. In Knokke-Heist vindt u trendy winkels naast gerenommeerde traiteurzaken en meer dan 50 kunstgalerijen. Wandel iets verder en u komt in het voormalige vissersdorp Duinbergen, waar alleen al de architectuur van de woningen een uitstap waard is. Knokke-Zoute

is nog steeds een van de meest exclusieve gemeenten van het land. Statige lanen, kronkelende wegen doorheen groengebied met prachtige woningen en natuurlijk ook Het Zwin maken dit tot een van de meest begeerlijke plaatsen om te wonen.

HET ZWIN. Wie Knokke zegt, denkt meteen aan Het Zwin. Dit is een van de meest unieke biotopen in Europa. Door de wisselwerking tussen eb en vloed ontstond een gebied van slikken en schorren. Hier groeien zeldzame planten zoals zeekraal, lamsoor en de bekende zwinneblomme. Hier

strijken duizenden vogels neer op zoek naar voedsel in de rijke slikbodem. Op elk moment van het jaar kan u hier de meest uiteenlopende vogels spotten. Het Zwin Natuurpark is vrij toegankelijk, de Zwinvlakte kan u bezoeken onder begeleiding van een gids.


1 2

LEUKE BESTEMMINGEN.

ART KNOKKE-HEIST. Hét evenement voor kunstliefhebbers. Heel wat galerijen stemmen hun agenda 3 keer per jaar op elkaar af voor een vernissageweekend. Het eerstvolgende gaat door op 28 en 29 oktober. Ook doorheen het jaar bent u welkom in de vele Knokse kunstgalerijen.

WANDELING MET ZWINGIDS – ELKE ZATERDAG OM 14U EN ZONDAG OM 10U EN 14U. Wil u de natuurpracht van Het Zwin ten volle beleven? Elk weekend kan u op verschillende momenten met een gids dit gebied bezoeken. Hij toont u alles wat deze herfst zo uniek maakt aan dit natuurgebied. Dit kost u slechts € 1 en uw ticket geeft ook toegang tot de permanente doetentoonstelling van het Zwin Natuur Park, het park met belevingsparcours, het kijk­centrum en de unieke Zwinvlakte. Honden niet toegelaten. U kan online reserveren via zwin.be.

3

DUURZAAMHEID MET BEEODIVERSITY. Bijen zijn van levensbelang voor onze landbouw en het ecosysteem. Daarom heeft de gemeente Knokke een project ontwikkeld, helemaal in het teken van het bijenthema. In de tuin van Cultuur­ centrum Scharpoord vindt u een bijen- en bio­diver­ siteitstuin. Daarnaast zijn er ook twee fietsroutes van 13,3 km en 10 km, en een wandelroute van 6,2 km waar u heel wat kan opsteken over bijen, biodiversiteit, honingbloemen, etc. Ideaal voor een zonnige oktoberdag. Meer info vindt u op beeodiversity.be.

KNOKKE BY BIKE.

EEN DUWTJE IN DE RUG MET BMW.

Een fietstocht in Knokke, dat is altijd een uitstekend idee. In en rond de kustgemeente zijn er tal van mooie fietsroutes. Denken we maar aan de Riante Polderroute, een fietstocht van 44 km die u volop laat genieten van de gezonde zeelucht en niet te vergeten de weidse polder­ landschappen. Meer info en fietsroutes vindt u op myknokkeheist.be.

Opboksen tegen een strakke zeebries gaat voortaan een pak makkelijker met de nieuwe BMW Active Hybrid e-Bike. Deze bouwt verder op het succes van de BMW Cruise e-Bikes, en koppelt daar een nóg krachtigere dynamiek en enkele technische vernieuwingen aan. De nieuwe e-Bike onderscheidt zich echter

helemaal van zijn voorgangers door de perfect geïntegreerde lithium-ion accu en hulpmotor. Dit sportieve design vertaalt zich ook in prestaties: 25% extra batterijcapaciteit en 29% meer koppel in vergelijking met het vorige model. Goed voor een bijzondere rijervaring tijdens elke fietstrip, waarbij u moeiteloos 25 km/u haalt.

BMW Fiets en e-bikedrager Pro 2.0 voor trekhaak € 589 Hoog laadgewicht van 2 x 30 kg

BMW Active Hybrid e-Bike € 3.460 Stijvolle BMW e-Bike met ingebouwde batterij en motor.

fietsgewicht. Voor 2 fietsen of e-Bikes, 3de fiets­ uit­ breiding mogelijk. Eenvoudig in montage en gebruik: opvouwbaar tot zeer kleine afmetingen. Neerklapfunctie voor een betere toegang tot achterzijde van de auto. Afneembare en vrij plaatsbare houderarmen.


ALPE D’HUEZ. HIGH PERFORMANCE OP EEN ICONISCHE BERG. ALPE D’HUEZ SPREEKT NOG STEEDS TOT DE VERBEELDING. WE KENNEN DEZE MYTHISCHE COL OP 1860 METER HOOGTE NATUURLIJK UIT DE RONDE VAN FRANKRIJK. OOK IN DE WINTER IS HIJ HET DECOR VAN STERKE PRESTATIES. NAAST VELE GROENE PISTES ZIJN ER OOK ENKELE UITDAGENDE ZWARTE AFDALINGEN. EEN MUST VOOR ONZE BMW RIJDERS DIE OOK TIJDENS HUN WINTERSE VAKANTIE OP ZOEK GAAN NAAR DYNAMIEK EN OPWINDING.

250 KM OPWINDEND SKIPLEZIER.

CHARMANTE DORPJES RONDOM.

Alpe d’Huez is groot, met maar liefst 250 km aan skipistes. U kan makkelijk van dorp tot dorp skiën. Het gebied is zo uitgestrekt dat u een week lang elke dag wel een nieuwe tocht kan ondernemen. Voor snowboardfans zijn er vele funparks met een internationale reputatie.

Wie op skivakantie wil naar Alpe d’Huez heeft een overvloed aan keuze tussen hotels, familiepensions en appartementen vlakbij de skipiste of in en rond het dorp Alpe d’Huez. Houdt u van meer gezelligheid en een rustige sfeer? Dan zijn er ook verschillende bergdorpen in de omgeving waar u kan overnachten. Vaujany bijvoorbeeld, dat betovert met zijn prachtige decor én via meerdere liften direct verbonden is met het skigebied.

LANGSTE ZWARTE PISTE VAN DE WERELD! Voor beginners is Alpe d’Huez een aangenaam gebied met 75 km aan groene en blauwe pistes. Voor de gevorderden is het de hemel. Met vele lange rode en zwarte pistes, waaronder de beroemde Sarenne: de langste zwarte piste ter wereld. Deze ononderbroken afdaling van 16 km start op de gletsjer 'Le Pic Blanc' (3300 m) en laat u allerlei magnifieke landschappen ontdekken. En dan is er nog de Tunnel, een piste die u letterlijk door de berg voert. Wenst u het nog avontuurlijker? Dan zijn er de vele off-piste afdalingen. Lokale gidsen nemen u graag mee door dit uitdagende en spectaculaire gebied.

TOP ADRESJES. La Folie Douce - De benen onder tafel strekken bij een heerlijk etentje of toch liever met de benen op de tafels tijdens een fantastische après-ski? La Folie Douce is de place to be. Waar? Bovenaan de skilift Les Marmottes. Restaurant Signal 2108 - Top restaurant met een fantastisch zicht op de gletsjer van Les Deux Alpes. Ook 's avonds kan u genieten van lokale gerechten op hoog niveau (2108 m). Een echte aanrader voor foodies. U vindt het restaurant bovenaan skilift Signal en Grande Sûre.

WELKOM WINTER!

BMW DENKT AAN UW VEILIGHEID EN ALLE-SEIZOENEN RIJPLEZIER.

1

BMW WINTERCHECK VOOR € 55.

2

Laat voor € 55 uw wagen op 20 wintergevoelige punten controleren. Ga daarom zeker langs bij uw BMW Partner voor een wintercheck. Met een batterij, vloeistoffen, remmen, airco, … in topconditie rijdt u geruster, en vermijdt u onvoorziene kosten & ongemakken. Safe driving! Bijvullen van koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en olie inbegrepen. AdBlue niet inbegrepen.

BIP&GO VLOTTER NAAR FRANKRIJK. Bespaar tijd en moeite onderweg naar uw vakantiebestemming in Frankrijk met een BIP&GO-badge en bevestig hem aan de voorruit van uw BMW. Zo passeert u vlot alle tolpoorten in Frankrijk en parkeert u op meer dan 300 Franse parkeerterreinen. Bij de à la carte formule betaalt u een basisbedrag van € 1,70/maand. Tolkosten en parkeerkosten worden dan bovenop het basisbedrag gefactureerd. Gebruikt u de badge een maand niet? Dan hoeft u er ook niet voor te betalen. Ontdek deze en andere formules op bipandgo.com en bestel in enkele clicks. Bon voyage!


3 4

1 JAAR GRATIS BMW ROAD ASSIST BIJ AANKOOP VAN EEN BMW AGM-BATTERIJ.

Een batterij met AGM-technologie biedt u enkel voordelen. Zo gaat ze drie keer langer mee dan een traditionele batterij en presteert ze in de winter ook betrouwbaar bij extreem lage temperaturen. Bovendien krijgt u nu 1 jaar gratis BMW Road Assist 24/7* in Europa als u een AGM-batterij koopt bij uw BMW Partner.

BMW ONDERHOUDSSET WINTER VOOR € 49.

* Enkel indien beschikbaar voor uw wagen en besteld vóór 31/12/2017. Geniet u al van BMW Road Assist 24/7? Dan krijgt u 1 jaar extra bijstand.

Sneeuw, ijzel, regen, strooizout, … Uw BMW krijgt het hard te verduren in de winter. Met deze onderhoudsset houdt u uw wagen alvast in topconditie. Ruitenreiniger met antivries, ruitontdooier, ijskrabber en interieurreiniger komen in een witte stijlvolle opbergtas en bieden u de kwaliteit die u verwacht van originele BMW Care producten.


11 METER SNEEUW, 305 KILOMETER PISTE VLAKBIJ, ONEINDIG VEEL SKIPLEZIER GEGARANDEERD. WIE OP SKIVAKANTIE VERTREKT, WIL IN DE EERSTE PLAATS SNEEUW, VEEL SNEEUW. IN HET GEBIED ROND DE OOSTENRIJKSE DORPJES WARTH (1495 M) EN SCHRÖCKEN (1269 M) HEBBEN DE WEERGODEN DAT GOED BEGREPEN. DAAR VALT ELK JAAR MAKKELIJK 11 METER SNEEUW – EEN PARADIJS VOOR WINTERSPORTERS.


WARTH-SCHRÖCKEN: EEN GOED BEWAARD GEHEIM. Hoewel nog niet zo toeristisch is het skigebied van Warth-Schröcken dé place to be voor wintersporters. Dat er elk jaar maar liefst 11 meter sneeuw valt, is voorlopig nog een goed bewaard geheim. In het dorpje Warth hebt u direct toegang tot het skigebied. En vanuit Schröcken brengt de skibus u in minder dan 10 minuten naar de piste. Makkelijker kan niet. De mogelijkheden van het skigebied beperken zich niet tot het gebied Warth-Schröcken zelf. Aangezien het deel uitmaakt van het Arlberg skigebied, kan u zich voluit uitleven op 305 km aan pistes.

WARTH-SCHRÖCKEN

OOSTENRIJK

HET NUT VAN BMW SNEEUWKETTINGEN. In vele wintersportgebieden zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht. BMW Sneeuwkettingen passen perfect op uw BMW Sterbanden en zijn eenvoudig en snel te monteren. Probeer ze voor uw vertrek eerst even uit, zo wint u tijd onderweg. Belangrijk: rij met sneeuwkettingen nooit sneller dan 50 km per uur. BMW Sneeuwkettingen Comfort € 225

Pasvorm perfect afgestemd op uw BMW Sterbanden. Voortreffelijke tractie en uitstekende draaistabiliteit. Lange levensduur. Eenvoudige, comfortabele, veilige en snelle montage.

ENKELE BMW SKI- EN SNOWBOARD ACCESSOIRES.

BMW Dakdragers BMW 1 Reeks, 2 Reeks, 3 Reeks, 4 Reeks en X1 € 219 Solide basis

voor alle BMW Transportsystemen. Beantwoordt aan de strengste veiligheidseisen. Eenvoudige bediening en montage zonder werktuigen.

BMW Ski- en snowboardtas € 230 Voor het

veilig en proper vervoeren van ski's en snowboards. Tot 4 paar ski's met stokken of 3 snowboards. Zachte, stevige draaggordels. Veilige bevestiging in de wagen met haken. Beschikbaar in uni zwart, sport en urban/modern.

BMW Dakbox 420 L € 699 Afmetingen (l x b x h): ca. 206 x 80 x 41 cm. Extra grote opbergruimte van 420 liter en een laadvermogen van maximaal 50 kg. Goed voor maximaal 6 paar ski’s met een lengte tot 195 cm. Dubbelzijdig veiligheidssluitsysteem met 6 vergrendelingspunten. Ook verkrijgbaar in 520 L.


SENSATIE IN ZWEEDS LAPLAND: HET IJS OP MET EEN BMW M4.

De ultieme BMW Driving Experience beleeft u niet op een circuit, maar op het ijs. 60 km onder de poolcirkel om precies te zijn, in Arjeplog, Zweden. Ga bevroren meren op met een BMW M4, onder begeleiding van ervaren instructeurs en leer hoe u uw rijtalent maximaal aanscherpt. Deze driedaagse BMW Ice Power Training is een must voor BMW-rijders die houden van echt rijplezier in een unieke omgeving ver van de bewoonde wereld. Binnenkort staan de 6 winnaars van onze winterwielenvroegboekactie voor een ontzettend coole ervaring, letterlijk en figuurlijk...


HOGER, KOUDER, EXTREMER.

MEET OUR WINNING TEAM.

WINTERWIELEN ACTIE.

In Arjeplog daalt de temperatuur van de bevroren meren elk jaar diep onder nul. De ideale locatie om uw driving skills naar een volgende niveau te tillen. Het is hier dat u met een BMW M4 het ijs op kan en leert hoe u de wagen perfect controleert in deze extreme en uitdagende omstandigheden.

Als deelnemer van de BMW Ice Power Training wordt u ontvangen in stijl, zoals u van BMW verwacht. We verwelkomen u in een luxehotel voor een verblijf van 2 nachten. Natuurlijk staan de drie dagen bol van entertainment en avontuur, maar kan u er ook genieten van lekkere en gezonde maaltijden. Waar u eveneens zeker van bent, is een aangename sfeer in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Zo kunnen de instructeurs iedereen persoonlijk begeleiden.

Indien u tussen 12 september en 12 oktober een set BMW Winterwielen bestelde, maakte u kans op deze fantastische BMW Driving Experience. Binnenkort worden de 6 winnaars bekend gemaakt. Bent u net als wij ontzettend benieuwd naar hun straffe verhalen? Hou dan bmw.be/seizoensklaar in de gaten voor een boeiend verslag.

OOK ZIN IN EEN BMW DRIVING EXPERIENCE? Kijk op bmw-drivingexperience.com voor meer informatie over deze en talrijke andere BMW Driving Experiences. Have fun!


MEET YOUR M. Voor deze BMW Ice Power Training staat er een BMW M4 klaar, uitgerust met winterbanden met spikes. Dit is de wagen waarmee u het ijs op mag na een paar praktische rijvaardigheids­ testen. Insturen, ondersturen, stabiliseren en driften aan sensationele snelheden terwijl u de G-krachten voelt inwerken en de sneeuw ziet opstuiven: hier krijgt u maar niet genoeg van.

BMW M Performance Track Fix houder voor GoPro camera's € 70 Voor bevestiging aan het exterieur van de wagen op het sleepoog. Ideaal voor analyse van uw rijstijl op het racecircuit. Beschikbaar voor alle BMW modellen. Gemakkelijk zelf te bevestigen.

VOEL DE MAGIE VAN HET NOORDERLICHT.

Vanaf eind augustus tot begin april kan u boven de poolcirkel een van de meest spectaculaire natuurfenomenen ter wereld live bewonderen: het noorderlicht. De beste plaats ter wereld om dit te spotten is het Aurora Sky Station in Abisko, met de wagen een goede 500 km ten noorden van Arjeplog. De droge lucht, zonder andere lichtpollutie staat er garant voor een heldere hemel.

CREËER EEN MAGISCHE SFEER IN UW BMW.

KIES VOOR MEER VEILIGHEID IN HET DONKER.

Korte dagen, lange nachten: de winter is het ideale seizoen om zelf wat meer sfeer te creëren in uw wagen. Met de BMW LEDinterieurverlichting wordt uw dakbekleding een magische hemel.

De BMW Blue-halogeenlampen geven tot 30% meer licht en een beter zicht. Resultaat: meer veiligheid en vertrouwen op de weg, waar u ook heen trekt. Ontdek het effect van deze lampen op bmw.be/bluehalogeen.

BMW led-binnenverlichtingpakket klein € 105 Biedt 5 keer hogere verlichtingssterkte dan

BMW Power halogeenlampen € 44 Helder

de standaard verlichting. Bevat 4 led-modules voor dakverlichting.

daglichtwit licht. 100% meer bereik t.o.v. een standaard CE-lamp. Voor dim- en grootlicht. 12 V, 60 W, 3200 K (wit). Langere levensduur.


LAAT U STRAKS NIET VERRASSEN DOOR DE WINTER. VERTROUW OP BMW WINTERACCESSOIRES.

Meer info over BMW Winteraccessoires en BMW Lifestyle? Ga langs bij uw BMW Partner of surf naar bmw.be/seizoensklaar Vermelde prijzen zijn btwi en exclusief montage. Onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Zolang de voorraad strekt. Prijzen geldig van 13/10/2017 t.e.m. 30/11/2017. Geldig bij de deelnemende BMW Partners in België. Daar specificaties en prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen zijn, houden wij het recht voor de inhoud van deze publicatie zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen. Voor specifieke informatie over uw BMW kunt u altijd bij uw BMW Partner of Erkend BMW Service Partner terecht. Hij vertelt u graag meer over de specifieke mogelijkheden voor uw type voertuig. Wenst u niet geïnformeerd te worden over onze aanbiedingen, of wilt u dat uw gegevens niet voor direct marketingdoeleinden worden gebruikt? Laat het ons weten op volgend adres: BMW Service Partner, Customer Care Contact Center, Lodderstraat 16, 2880 Bornem (contact.be@bmw.be).

V.U. : BMW Group Belux - Lodderstraat 16 - 2880 Bornem - BE 0413 533 863 - BMA1700120

Echt rijplezier

ACTIVE BE-NL  
ACTIVE BE-NL