Page 1

Jaargang 2, editie 6, maart 2013

Woudenberg in Top10 Woningmarktcijfers.nl heeft samen met het vakblad Vastgoedactueel onderzocht welke gemeenten in Nederland het best presteren op de woningmarkt. En wat blijkt? Woudenberg staat in de top tien! Alle Nederlandse gemeenten werden met elkaar vergeleken. Zo werd onder meer gekeken naar de gemiddelde koopsom in 2012, het aantal transacties en de ontwikkeling van het woningaanbod. De dynamiek op de lokale woningmarkt werd daarbij afgezet tegen het jaar ervoor. Woudenberg doet het opvallend goed, zo bleek uit deze test. En daar is Makelaardij Woudenberg trots op. Aangezien de makelaardij een behoorlijk marktaandeel heeft op de Woudenbergse woningmarkt, heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de top tien-notering. Daarmee is de hoge notering ook een compliment aan het adres van Makelaardij Woudenberg. En dat is een kroon op het werk.

Makelaardij Woudenberg al 30 jaar actief

Makelaardij Woudenberg jubileert. Dit jaar is de woningmarktspecialist precies dertig jaar actief in Woudenberg en omliggende gemeenten.Vele duizenden

woningen werden er in die drie decennia verkocht. De door de wol geverfde makelaars Erwin Geijtenbeek en Marcel Donker bouwden samen met

binnendienstmedewerkers Marjan Willigenburg en Alice Hardeman een uitmuntende reputatie op. ,,We wonen en werken alle vier in Woudenberg,’’ vertelt Erwin Geijtenbeek, die er geboren en getogen is. ,,Zodoende hebben we hier in het dorp en in de omgeving een zeer groot netwerk opgebouwd,’’ vult Marcel Donker aan. En met resultaat. Dertig jaar na de oprichting heeft de makelaardij een belangrijk deel van de Woudenbergse woningmarkt in haar portefeuille! Het is nu twee jaar geleden dat Marcel Donker en Erwin Geijtenbeek -die elders als makelaar werkzaam was- besloten om de krachten te bundelen. Marcel had in de jaren daarvoor Makelaardij Woudenberg overgenomen van oprichter Hilbrecht Haan met wie hij al geruime tijd samenwerkte. Met elkaar doen Marcel, Erwin en hun medewerksters er alles aan om woningen onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Zij zijn vasthoudend, vindingrijk en creatief en dankzij hun uitgebreide netwerk kennen zij de woon- en verhuiswensen van heel veel streekgenoten. Het aantal verkooptransacties van Makelaardij Woudenberg groeit dan ook continu. ,,En dat geheel tegen de tijdsgeest in,’’ benadrukken de mannen voor wie de moeilijke situatie waarin de huizenmarkt zich momenteel bevindt, geen beletsel vormt. Zij werken graag en keihard, zes dagen in de week. Ja, dat betekent dat zij, in combinatie met hun drukke gezinnen, altijd bezig zijn. ,,Maar ons werk voelt niet als werk.

Het is een manier van leven,’’ reageert het tweetal lachend. De Woudenbergers zijn duidelijk vergroeit met hun werk en woonomgeving. Hoe groot hun verbondenheid met de gemeenschap is, blijkt ook uit het feit dat Makelaardij Woudenberg diverse plaatselijke organisaties steunt, waaronder de Oranjevereniging. Natuurlijk veranderde er veel in de dertig jaar dat de makelaardij nu bestaat. En dan niet alleen op het gebied van digitalisering waarbij woningzoekenden zich ook via internet gingen oriënteren. Ook Woudenberg zelf ontwikkelde zich. Het dorpje groeide uit tot een gemeenschap van 12.000 inwoners. Er werden diverse nieuwe wijken bijgebouwd. En het dorp en haar prachtige omgeving kregen een grotere aantrekkingskracht op mensen van buitenaf, mede dankzij de centrale ligging in het land en de betaalbare woningen. Wat niet veranderde in de aanpak van Makelaardij Woudenberg is de voortdurende focus op kwaliteit en op klantgerichtheid. Of de markt nu wel of niet moeilijk is: wat kopers en verkopers altijd willen, is een betrokken makelaar, die oog heeft voor hun wensen en mogelijkheden en die onvermoeibaar samen met hen zoekt naar de beste optie. Of zoals Erwin Geijtenbeek het verwoordt: ‘Als je stopt met beter worden, houd je op om goed te zijn. Als de wil er niet is om te veranderen en te verbeteren, sta je stil. En het is algemeen bekend: stilstand is achteruitgang.’’

Kom ons bezoeken tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 6 april 2013! udenberg

30 jaar Makelaardij Wo

Jubileumactie:

2013 Verkoop uw woning in rtage! cou 0% en maak kans op

.nl

berg www.makelaardijwouden

Wij trakteren op 0% courtage! Wie jarig is, trakteert! Vandaar dat alle opdrachtgevers van Makelaardij Woudenberg dit jaar kans maken op een doorberekening van nul procent makelaarscourtage, oplopend tot een maximum bedrag van 3500 euro. Courtage is het bedrag dat een makelaar ontvangt voor haar dienstverlening bij de verkoop van een woning. Dit bedrag, dat een percentage is van de verkoopprijs, wordt betaald door de opdrachtgever, oftewel de verkopende partij.

Het voordeel voor de winnaar van de jubileumactie kan dus flink oplopen. Hoe de actie in zijn werk gaat? Elke woning die tot en met 31 december van eigenaar verwisselt en waarvan de akte passeert, maakt kans op de nul procent courtage-actie. Dit geldt ook voor woningen die voor 1 januari 2013 in verkoop zijn genomen, maar in 2013 zijn verkocht. Notaris mr. E.J.Veldjesgraaf trekt rond 31 december de winnaar.

Twaalf keer voordeel bij Woudenbergse bedrijven Gedurende het hele jubileumjaar verstrekt Makelaardij Woudenberg in samenwerking met diverse woningbouw gerelateerde bedrijven een Woonwaaier. Hierin staan allerlei kortings- en tegoedbonnen die bij twaalf Woudenbergse ondernemingen verzilverd kunnen worden. Alle deelnemende relaties van de makelaardij bieden in hun branche een interessante actie aan waarmee nieuwe kopers twaalf keer hun voordeel kunnen doen.

Deelnemende bedrijven zijn: Brouwer Woudenberg, Dalhuiijsen Wonen en Slapen, Hoveniersbedrijf De Bart, Dorresteijn, Timmer- en onderhoudsbedrijf, Sanidrome Hofland, Keukengalerie Woudenberg, Bouwbedrijf Morren, Tripartie | Bert Hazeleger, Van der Knaap Installatietechniek, Tegelzetbedrijf Van Zoeren, Veldjesgraaf en Korlaar notarissen en XL-glas & verf.

Makelaar Makelaar zoekt Makelaar zoekt tussenwoning zoekt tussenwoning VERKOCHT tussenwoning De afgelopen maanden kwam bij een hele reeks tussenwoningen in Woudenberg het bord ‘Verkocht’ te staan. Zo vaak zelfs dat het aanbod tussenwoningen nu bijzonder bescheiden is. Terwijl er vanuit starters en doorstromers op de woningmarkt wél belangstelling voor is. Daarom deze oproep aan eigenaren van tussenwoningen: als u overweegt uw woning te verkopen, maak dan nú een afspraak met Marcel Donker of Erwin Geijtenbeek. Zij vertellen u De graag meer over prijzen kwam en verkoopkansen. afgelopen maanden bij een hele Met de cijfers van de recent verkochte woningen in de hand, kunnen zij uhet een reeks tussenwoningen in Woudenberg reëel beeld schetsen. Afspraak maken? Bel (033)te 286 44 11. bord ‘Verkocht’ staan. Zo vaak zelfs dat

VERKOCHT

het aanbod tussenwoningen nu bijzonder bescheiden is. Terwijl er vanuit starters en doorstromers op de woningmarkt wél belangstelling voor is. Daarom deze oproep aan eigenaren van tussenwoningen: als u overweegt uw woning te verkopen, maak dan nú een afspraak met Marcel Donker of Erwin Geijtenbeek. Zij vertellen u graag meer over prijzen en verkoopkansen. Met de cijfers van de recent verkochte woningen in de hand, kunnen zij u een reëel beeld schetsen. Afspraak maken? Bel (033) 286 44 11.

www.makelaardijwoudenberg.nl

www.makelaardijwoudenberg.nl De Nieuwe Poort 20 3931 JK Woudenberg

033-286 44 11 info@makelaardijwoudenberg.nl


Lagehof Journaal Laatste editie - Voorjaar 2013

Albert en Annet wonen in een Lagehof tweekapper

HEERLIJK WOONHUIS

Nog slechts 1 woning te koop

Laatste kans voor wie in plan Lagehof wil wonen Van onze verslaggever

WOUDENBERG - De woningen in het plan Lagehof in Woudenberg zijn vrijwel ‘uitverkocht’. Er is momenteel nog slechts één van de oorspronkelijk 20 woningen verkrijgbaar. Dit deelt verkopend makelaar Marcel Donker van Makelaardij Woudenberg mee. “Wie dus in dit plan, dat op 2 minuutjes fietsen van het dorpscentrum ligt, wil wonen moet snel zijn”. De enige woning die nog verkrijgbaar is betreft een royale twee-onder-één-kap. Het mooie van de laatste woning is dat deze door de toekomstig bezitters nog vrij indeelbaar is. Dit maakt de tweekapper geschikt voor zowel kleine als grotere gezinnen. “Of voor mensen die graag ruimte voor een royaal

Naamloos-1 1

02-11-2010 14:22:10

Scannen van QR-code geeft inkijkje in woning

Mensen die belangstelling hebben voor de laatste woning in plan Lagehof kunnen heel eenvoudig meer informatie krijgen. Door de bovenstaande QR-code te scannen met mobiele telefoon of tablet komt men direct op een internetpagina met alle gegevens. Natuurlijk staat deze informatie ook op www.makelaardijwoudenberg.nl en op www.funda.nl.

Aan wie kun je nu beter vragen of het goed leven is in plan Lagehof dan aan mensen die er al wonen? Lagehof Journaal polste één van de bewoners, Albert en Annet. Zij wonen inmiddels 10 maanden in een twee-onderéén-kap. Hun conclusie: een heerlijk thuis. “We zijn in mei 2012 verhuisd naar deze woning”, vertelt Annet. “Daarvoor woonden we op de Laan van Blotenburg. Dat was ook een heerlijk huis, maar hier hebben we toch een paar extra voordelen. Zoals? Ruimte vooral. We hebben nu een garage en dat scheelt. Ook het uitzicht vinden we fijner. We kijken nu schuin op

kantoor aan huis hebben”, aldus Donker. De woning is gelegen in een rustig gedeelte van de Laan 1940-1945. De nabij de woning gevestigde Wartburgschool zorgt voor levendigheid in de directe woonomgeving. De woning is ontworpen in de tijdloze jaren-30 stijl en op traditionele wijze gebouwd. De laatste woning heeft een vrij op naam koopprijs van 359.000 euro. Makelaardij Woudenberg kan in de personen van Marcel Donker en Erwin Geijtenbeek nadere informatie geven of een bezichtiging verzorgen.

Heel veel ruimte voor woonplezier

DE CIJFERS SPREKEN BOEKDELEN 150 m² woonoppervlak, een perceel van 250 m² en woninginhoud van 558 m³. Ruim genoeg voor minstens 4 slaapkamers. De tuin op het zuiden? 10 x 10 m²! En dan is er ook nog een parkeerplaats en garage. Een huis om meter voor meter te benutten... Kom maar eens nameten hoeveel ruimte er is!

Zaterdag 6 april 2012

Albert en Annet de weilanden en het Groene Woud. Recht vooruit zien we de Wartburgschool, maar daar zitten nog parkeerplaatsen tussen. Het is voor ons een ideale locatie”. Schoolplein Wonen vlakbij een schoolplein, is dat wel handig? Annet heeft het er reuze naar haar zin. “De straat is superrustig, al helemaal in de weekeinden en de vakanties. Het is ‘s morgens gewoon fijn als het speelkwartier is, dat geeft meteen gezelligheid en levendigheid in de buurt”. Tuin Achter de woning hebben Albert, Annet en hun drie kinderen een royale tuin. “Daar kunnen we ‘s zomers heerlijk buiten zitten en weet je wat zo fijn is? Het is zo’n rustige wijk”.

Eenmalig open huis met high tea in laatste woning Lagehof

Onze eerste vraag bij een hypotheekgesprek: melk en suiker? Voor welke woning in deze woonkrant u ook valt, ga eerst voor een goed gesprek over de financiering naar Tripartie|Bert Hazeleger. De betrokken adviseur die een objectief en onafhankelijk advies geeft en u persoonlijk begeleidt. Maak een afspraak en ontdek dat we helemaal thuis zijn in particuliere financiën. En aanzienlijk slagvaardiger handelen dan bijvoorbeeld banken. Een afspraak is zo gemaakt via 033 454 32 70. De koffie zetten we klaar! Ekris 58 | 3931 PX Woudenberg | T 033 454 32 70 | M 06 222 44 728 bert@tripartie.nl | www.tripartie.nl

2

Makelaar geeft meer informatie

Wie meer informatie wil over de woning aan de Laan 1940-1950 nummer 39 kan contact opnemen met Marcel Donker of Erwin Geijtenbeek van Makelaardij Woudenberg. Zij zijn bereikbaar op telefoon 033 286 4411. Natuurlijk kunt u ook even het kantoor aan De Nieuwe Poort in Woudenberg binnenlopen.

De laatst verkrijgbare woning in de Lagehof opent op zaterdag 6 april 2012 tussen 14.00 en 16.00 uur haar deuren voor een bijzondere bezichtiging. Voor kijkers staat er dan een gezellige Engelse high tea op tafel! Een feestelijk moment om dit bijzondere huis te bekijken.

Het is wel belangrijk dat u zich even aanmeldt voor dit gebeuren via een mail naar info@makelaardijwoudenberg. nl. Dan zorgt de makelaar voor voldoende thee en zoete lekkernijen. Is de woning voor deze datum verkocht, dan gaat de high tea natuurlijk niet door.

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11


Woonnieuws

Brouwer Binnen

al 12,5 jaar sfeermaker thuis en op de zaak Eigenaar Benno Brouwer en zijn medewerkers nemen uitgebreid de tijd om wensen van klanten te vertalen naar een passend en sfeervol interieur. Daarbij verdiepen zij zich in de meest recente trends, mogelijkheden en technische ontwikkelingen. ,,Zo is er bijvoorbeeld nogal wat onduidelijkheid over de stofferingsmogelijkheden op een vloer waarin vloerverwarming is verwerkt,’ ’ vertelt Benno Brouwer. ,,Wij kunnen precies vertellen wat wel en niet mogelijk is en wat een verstandige keuze is.’ ’

ration Shop met voorbeelden van alle soorten raamdecoraties van de kwaliteitsmerken Sunway en Luxaflex. Klanten kunnen eveneens terecht voor twee raamdecoratie-huismerken die worden ingemeten en gemonteerd. En er is een uitgebreide collectie zonwering voor alle jaargetijden die veel verder gaat dan het klassieke uitvalscherm. Ook biedt de woonwinkel een brede gordijnencollectie met merken als Eijfinger, De Ploeg en Kendix en een fraaie, voordelige huiscollectie. Voor

bedrijven verzorgt Brouwer Binnen projectstoffering. En erg belangrijk: kwaliteit en ouderwets vakmanschap vormen de basis van het bedrijf. Geïnteresseerd? Bekijk dan de website: www.brouwerwoudenberg.nl. ,,Of loop eens binnen in onze winkel,’ ’ nodigt Benno Brouwer uit. ,, Dan nemen we uitgebreid de tijd voor u.’ ’

Dat is een uitkomst voor veel klanten, want tegenwoordig wordt in de meeste nieuwbouwhuizen vloerverwarming en geregeld ook vloerkoeling gelegd. ,,Pvc-vloeren zijn uitermate geschikt om op vloerverwarming neer te leggen,’ ’ weet Brouwer bijvoorbeeld te vertellen. ,,Dit soort vloeren hebben een minimale thermische weerstand, waardoor het profijt van de vloerverwarming direct merkbaar is. Pvc is leverbaar in houtstroken en steenmotieven en is gemakkelijk in onderhoud.’ ’ Het is in april precies 12,5 jaar geleden dat Brouwer Binnen, specialist in eigentijdse woonstijlen, de deuren opende aan de Emmastraat 1 in Woudenberg. In die jaren ontwikkelde de woonwinkel zich tot een sfeermaker thuis en op de zaak. Op meer dan 250 vierkante meter vloeroppervlak wordt een ruime collectie laminaat, tapijt, gordijnen, vitrages, jaloezieën, wandbekleding en accessoires getoond, zo blijkt tijdens een rondgang door de winkel.

De mooie woonwinkel -in 2010 werd het naastgelegen pand erbij getrokken - biedt keuze uit meer dan 180 kleuren laminaat. Ook is er een complete Sunway Exposure Store en Luxaflex Inspi-

Historisch pand Makelaardij Woudenberg al

jaar actief in uw regio Oud Woudenberg

Wandel eens spontaan binnen

in een te koop staande woning Aan de animo ligt het niet. Het kopen van een woning blijft onverminderd populair in Nederland, zo blijkt uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis.

Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen belangstellenden zonder afspraak en zonder tussenkomst van een makelaar binnenwandelen. Zo ook in woningen van Makelaardij Woudenberg.

Maar liefst 54 procent van de mensen die voor een huurwoning kiest, wil eigenlijk liever kopen. ,,Het probleem is alleen dat de helft van de Nederlanders wel wil verhuizen maar niet durft vanwege de omstandigheden op de huidige woningmarkt,’ ’ verduidelijkt een woordvoerder van Vereniging Eigen Huis. ,,Als gevolg van de voortdurende crisis is er de afgelopen vier jaar een stuwmeer aan voorgenomen verhuizingen ontstaan.’ ’

De makelaar zelf is daarbij dus niet aanwezig, maar de heer of vrouw des huizes vaak wel. Zij vertellen over hun woning, de buurt en beantwoorden allerlei vragen.

Het is natuurlijk begrijpelijk die vrees. Echter, er is bij nadere bestudering van iemands persoonlijke situatie vaak zo veel meer mogelijk op de woningmarkt dan in eerste instantie lijkt als het gaat om de aan- of verkoop van een huis. In dat licht is de NVM Open Huizen Dag, die zaterdag 6 april weer wordt gehouden, voor mensen met een stille verkoopwens een goede mogelijkheid om eens spontaan een te koop staand huis te bezichtigen.

Het is dé perfecte manier om eens ontspannen in één of meerdere huizen rond te kijken. En is de nieuwsgierigheid gewekt? Dan kan bij de betrokken makelaardij een

afspraak worden gemaakt voor een volgende bezichtiging. ,,Wie tijdens de Open Huizen Dag echt goed beslagen ten ijs wil komen, kan eerst zijn financiële mogelijkheden in kaart brengen,’ ’ adviseert de woordvoerder van Vereniging Eigen Huis. ,,Bedenk wat voor woning u zoekt en kijk dan naar huizen die aan uw selectiecriteria voldoen.’ ’ Op Funda.nl staan alle woningen die deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag uitgebreid beschreven.

Zelfstandige,

ben je de zolderkamer beu? Als zzp’er of zelfstandige werk je van huis uit.Toch mis je misschien wel een kantoor en collega’s om je heen. Als je dat herkent, neem dan contact op met Marcel Donker of Erwin Geijtenbeek van Makelaardij Woudenberg. Zij onderzoeken de mogelijkheden van een shared office in Wouden-

berg. Een kantoorruimte waar een groepje zzp’ers samen gebruik van maakt en waar ze ook gasten kunnen ontvangen. Interesse? Bel 033 286 4411.

Op de Algemene Begraafplaats aan de Voorstraat in Woudenberg liggen een achttal graven van de familie Cramer. Op één van de graven staat een marmeren afgeknotte zuil. Deze familie, die daar begraven ligt, kwam oorspronkelijk uit Amsterdam waar zij hoge functies bekleedden in verschillende beroepen. Een paar leden van deze familie behoorden tot de eerste gemeenteartsen van Woudenberg, tegenwoordig zouden we huisartsen zeggen. Alexander Cramer (1831-1902) was gemeentearts van 1860 tot 1900 en liet rond 1860 een witgepleisterde woning bouwen met een woon- en praktijk gedeelte aan de Voorstraat 58, toen nog Molenweg geheten, tegenover de oude ingang van de begraafplaats. Zijn zoon Gerard Hendrik Cramer (18731932) nam de functie van gemeentearts over van zijn vader. Hij was arts van 1900-1932 en liet in 1910 een nieuwe praktijk bouwen aan de Stationsweg, genaamd “Benvenuta”. In 1932 kwam hij op een spoorovergang van de trein Amersfoort – Kesteren met zijn auto onder de trein en overleed enkele dagen later. Vandaar de afgeknotte zuil op zijn graf.

delaar Klumpenaar die achter het huis enkele voorraadschuren liet bouwen. Tot aan de Tweede Wereldoorlog floreerde de meelhandel uitstekend maar in 1940 kreeg Klumpenaar een ernstige hartkwaal en werd daardoor bedlegerig waarop zijn vrouw en kinderen de meelhandel zo goed als mogelijk voortzetten. De bedrijfsvoering werd steeds zwaarder omdat de familie te maken kreeg met inkwartiering van de Duitse bezetter.Tegen het einde van de oorlog was het hele huis in beslag genomen en moest de familie uitwijken naar de schuur. Na het vertrek van de bezetters werd in het huis een noodhospitaal ingericht voor slachtoffers van de slag om Arnhem. Na de bevrijding zijn er nog zes weken Canadezen in het huis gelegerd geweest. Nadat ook deze soldaten vertrokken waren kon de familie het huis eindelijk herstellen en weer bewonen. Klumpenaar jr wilde het bedrijf voortzetten en uitbouwen. Hiervoor kreeg hij echter geen toestemming van de gemeente Woudenberg en moest het bedrijf zelfs inkrimpen vanwege huizenbouw. Dit betekende de genadeslag voor de meelhandel en het huis werd verkocht aan de familie van der Pluim. Een gedeelte hiervan wordt thans door Makelaardij Woudenberg te koop aangeboden. Wim Schipper

Zijn broer Samuel Arnoldus (1866 -1930) was lange tijd gemeentearts te Leusden en Stoutenburg. Het oude huis werd verkocht aan de meelhan-

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11

3


Woudenberg

Voorstraat 1

Woudenberg

Klein Landaas 12 & 14

Woudenberg

Parallelweg 2

Woudenberg

De Henschoterhof

In het centrum van Woudenberg gelegen winkelruimte welke uitermate geschikt is voor schoonheidssalon. De ruimte is goed afgewerkt en tevens voorzien van een douche ruimte!

Op het (nieuwe) industrieterrein Klein Landaas gelegen ZELFSTANDIGE BEDRIJFSRUIMTE met parkeergelegenheid. Deze bedrijfsruimte heeft een begane grond en een eerste verdieping. Beide verdiepingen zijn ca. 80 m2 groot.

Op zichtlocatie gelegen zelfstandige kantoorruimte van ca. 150 m2. Deze kantoorruimte is uitstekend afgewerkt en per direct beschikbaar.Tevens is extra opslag/archiefruimte in het souterrain bij te huren.

Een parkeerplaats in het centrum van het dorp? Veilig parkeren in de parkeergarage onder de Henschoterhof? Ideaal nooit meer krabben in de winter en in de zomer een heerlijke koele auto. De parkeergarage is afgesloten, het in-/uitrijden gebeurt met een afstandbediening.

Huurprijs op aanvraag

Huurprijs n.o.t.k.

Huurprijs € 1.500,- p/mnd

Vraagprijs € 16.500,- k.k.

Woudenberg

Voorstraat 44A

Woudenberg

Dorpsstraat 45H

Doorn

Kombos 119

Woudenberg

Dorpsstraat 45A

t! h c ko houd

Vnederr voorbe o

In het centrum van Woudenberg, op loopafstand van alle voorzieningen ligt op de tweede en tevens de bovenste verdieping van het appartementcomplex dit TWEEKAMER APPARTEMENT met een zonnige loggia op het zuiden.

In het centrum van Woudenberg, op steenworp afstand van alle voorzieningen ligt dit keurig afgewerkte TWEEKAMER APPARTEMENT. Dit appartement is gelegen op de tweede en tevens bovenste woonlaag en is aan de achterzijde van de winkelstraat gesitueerd.

Op de bovenste verdieping van het appartementencomplex met prachtig uitzicht over Doorn en de Kaapse Bossen ligt dit compleet afgewerkte TWEE-KAMER-APPARTEMENT (55m2) met een ruim en zonnig gesitueerd dakterras op het westen en twee bergingen.

In het centrum van Woudenberg, op steenworp afstand van alle dagelijkse voorzieningen ligt dit 2-KAMER HOEKAPPARTEMENT met een BUITENRUIMTE. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van appartementencomplex en aan de achterzijde van de winkelstraat gesitueerd.

Galerijflat • Bouwjaar: 1981 • Woonlaag: 3 • Woonoppervlakte: 39 m2 • Inhoud: 133 m3 • Aantal kamers: 2

Galerijflat • Bouwjaar: 2009 • Woonlaag: 2 • Woonoppervlakte: 42 m2 • Inhoud: 117 m3 • Aantal kamers: 2

Portiekflat • Bouwjaar: 1960 • Woonlaag: 4 • Woonoppervlakte: 55 m2 • Inhoud: 224 m3 • Aantal kamers: 2

Appartement • Bouwjaar: 2009 • Woonlaag: 1 • Woonoppervlakte: 42 m2 • Inhoud: 117 m3 • Aantal kamers: 2

Vraagprijs € 139.000,- k.k. Scherpenzeel

Marktstraat 16g

Vraagprijs € 139.500,- k.k. Woudenberg

Lindenlaan 11

Vraagprijs € 147.500,- k.k. Woudenberg

Schoolstraat 11

Vraagprijs € 150.000,- k.k. Woudenberg

Schoolstraat 27

t h c ko

Ver In het hart van het gezellige dorp Scherpenzeel (GLD), op steenworp afstand van alle voorzieningen ligt op de tweede verdieping van het appartementencomplex dit sfeervolle TWEE-KAMER-APPARTEMENT met lift, berging en loggia op het westen.

In de tweede fase van de jonge nieuwbouwwijk Het Groene Woud is te koop gekomen een luxe afgewerkt 3-KAMER APPARTEMENT van ca. 80 m2 gelegen op de eerste verdieping van appartementencomplex Magnolia. Deze woningen worden aangeboden met de Slimmer Kopen® regeling!

Aan een rustige straat, nabij het centrum ligt deze goed onderhouden, uitgebouwde en gerenoveerde HOEKWONING. De woning heeft een fraai aangelegde, zonnige tuin op het zuiden.

Starters opgelet!! Ben je al langer op zoek naar een hoogwaardig afgewerkte en sfeervolle woning welke je zonder enige aanpassing kan betrekken? Dan is dit je kans! Dit comfortabele 3-KAMER HOEKMAISONNETTE heeft een eigen opgang, twee slaapkamers en een zonnig balkon.

Galerijflat • Bouwjaar: 2006 • Woonlaag: 3 • Woonoppervlakte: 54 m2 • Inhoud: 166 m3 • Aantal kamers: 2

Portiekflat • Bouwjaar: 2011 • Woonlaag: 1 • Woonoppervlakte: 75 m2 • Inhoud: 223 m3 • Aantal kamers: 3

Hoekwoning • Bouwjaar: 1962 • Perceeloppervlakte: 140 m2 • Woonoppervlakte: 80 m2 • Inhoud: 272 m3 • Aantal kamers: 4

Maisonnette • Bouwjaar: 1987 • Woonlaag: 2 • Woonoppervlakte: 80 m2 • Inhoud: 220 m3 • Aantal kamers: 4

Vraagprijs € 155.000,- k.k.

Koopsom € 168.300,- k.k.

Succesvol verkocht

Biedprijs vanaf € 175.000,- k.k. Woudenberg

Schanspark 18

Prachtig op tijd, slechts enkele weken nadat hij de sleutel van zijn nieuwbouwwoning had gekregen, verkocht Martijn Franck zijn middenwoning aan de De Klamp in Leusden. ,,We zijn in dezelfde wijk blijven wonen, maar wilden een groter huis,’’ verduidelijkt hij de reden om te verhuizen. Een jaar stond de woning te koop. De kansrijke verkoopprijs die Makelaardij Woudenberg bepaalde en gebrek aan concurrerende woningen in de directe omgeving, droegen bij aan de succesvolle verkoop, verklaart Martijn Franck de redelijk vlotte verkoop in een moeilijke woningmarkt. ,,Het huis was prima geschikt voor starters,’’ noemt hij ook als pluspunt. De samenwerking met Makelaardij Woudenberg is hem prima bevallen. ,,De medewerkers waren altijd mobiel bereikbaar. Dat is prettig. We kregen goed advies en als we het ergens niet mee eens waren, werd ons voorstel gevolgd. Het is dat we voorlopig lekker blijven wonen in ons nieuwe huis, anders was een verkoop via deze makelaar zeker voor herhaling vatbaar.’’

4

Ve

De Klamp 26 Leusden

t

ch o k r

Martijn Franck

Vraagprijs € 175.000,- k.k. Renswoude

Spikhorst 48

t

ch o k r

Ve

Dit unieke 3-KAMER-APPARTEMENT met royale TUIN op het zuiden is gelegen aan een park op korte loopafstand van het centrum. Het object is uitstekend afgewerkt en kan zo betrokken worden! Aangeboden met Slimmer Kopen regeling!

Ben je starter en zoek je een hoogwaardig afgewerkte MIDDENWONING welke direct te betrekken is, dan is dit je kans! Deze woning kenmerkt zich onder andere door zijn fraaie ligging, diepe tuin en een praktische inpandige berging. Perceeloppervlakte 99 m2. Bouwjaar 1996.

Appartement • Bouwjaar: 2008 • Woonlaag: 1 • Woonoppervlakte: 85 m2 • Inhoud: 250 m3 • Aantal kamers: 3

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1996 • Perceeloppervlakte: 99 m2 • Woonoppervlakte: 80 m2 • Inhoud: 225 m3 • Aantal kamers: 3

Koopsom € 180.000,- k.k.

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11

Vraagprijs € 183.500,- k.k.


Woudenberg

Koningin Julianaplein 7

t

ch o k r

Ve

Woudenberg

Omloop 11

Woudenberg

Geeresteinselaan 16

Woudenberg

Voorstraat 45

t

ch o k r

Ve

Vlakbij het centrum en scholen gelegen karakteristieke TUSSENWONING (poortwoning) uit de jaren ´50 met heerlijke diepe, besloten tuin op het westen met stenen berging en achterom. Deze woning heeft een vrij uitzicht en een ruime, leuke indeling.

Starters opgelet! Altijd gedacht dat een MIDDENWONING met GARAGE buiten jullie bereik is? Kom dan eens kijken bij deze woning. Deze woning is te koop voor een bedrag van ca. € 687,-- netto per maand! Dit is inclusief de vereiste verzekering en aflossing.

Altijd gedacht dat helft van een dubbel buiten uw bereik is? Kom dan eens kijken bij deze woning. Nabij het centrum gelegen jaren 50 uitgebouwd HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met stenen BERGING en oprit voor meerdere auto’s.

In het centrum van Woudenberg gelegen degelijk gebouwde, ruime HOEKWONING welke gemoderniseerd dient te worden. Deze is gelegen op een royaal perceel en heeft een diepe, zonnige achtertuin op het zuiden. Eventueel is er een ruime GARAGE tegen meerprijs bij te koop!

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1952 • Perceeloppervlakte: 147 m2 • Woonoppervlakte: 75 m2 • Inhoud: 273 m3 • Aantal kamers: 4

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1967 • Perceeloppervlakte: 171 m2 • Woonoppervlakte: 120 m2 • Inhoud: 397 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1950 • Perceeloppervlakte: 240 m2 • Woonoppervlakte: 111 m2 • Inhoud: 322 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1974 • Perceeloppervlakte: 261 m2 • Woonoppervlakte: 132 m2 • Inhoud: 477 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Woudenberg

Laan van Blotenburg 20A

Biedprijs vanaf € 200.000,- k.k. Woudenberg

Magnoliasingel 11

Biedprijs vanaf € 200.000,- k.k. Woudenberg

Gerard Doulaan 8

t

ch o k r

Ve In het hofje aan de kindvriendelijke Laan van Blotenburg ligt deze uitgebouwde MIDDENWONING met BERGING en een zonnige tuin op het zuiden. Naast de uitbouw heeft de woning vijf mooie slaapkamers en een gunstige ligging ten opzichte van scholen, centrum etc.

Heeft u altijd al gedroomd van het het bouwen van een woning geheel naar eigen stijl en wensen? Dan is dit uw kans! Aan de rand van de uitbreidingswijk Het Groene Woud is een kavel van ca. 360 m2 groot in de verkoop gekomen. U bent geheel vrij in architect en bouwer.

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1984 • Perceeloppervlakte: 156 m2 • Woonoppervlakte: 124 m2 • Inhoud: 388 m3 • Aantal kamers: 6

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1967 • Perceeloppervlakte: 144 m2 • Woonoppervlakte: 111 m2 • Inhoud: 393 m3 • Aantal kamers: 5

Biedprijs vanaf € 200.000,- k.k. Woudenberg

Te koop uitstekende onderhouden MIDDENWONING met ruime stenen berging en zonnige tuin op het westen. De bewoner heeft de voor- en achtergevel vervangen. Verder ligt er op de begane grond een fraaie parketvloer en is het huis v.v. stucwerkwanden en een fraaie badkamer.

Johan Willem Frisolaan 14

Woudenberg

Koopsom € 209.000,- k.k. Willem de Zwijgerlaan 117

t h c ko

Woudenberg

Voorstraat 36

Vraagprijs € 215.000,- k.k. Woudenberg

Rembrandtlaan 61

t h c ko

Ver

Ver

In een fraaie woonwijk, op korte afstand van scholen en het centrum ligt op een perceel van 144 m2 deze uitgebouwde MIDDENWONING met berging en een onderhoudsarme achtertuin op het zuiden.

In de nabijheid van basisscholen, op loopafstand van het centrum van Woudenberg ligt deze uitstekend onderhouden MIDDENWONING met een ruime stenen BERGING. De woning is geheel v.v. onderhoudsarme kunststofkozijnen.

Nog net in de winkelstraat gelegen karakteristieke jaren ‘30 TWEE ONDER EEN KAP WONING met tuin en grote GARAGE van ca. 40 m2. Deze sfeervolle, uitgebouwde woning heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en een hobbykamer op zolder. Eengezinswoning

Bent u op zoek naar een zeer ruime en goed onderhouden TUSSENWONING met een BERGING en een heerlijke tuin? Dan is dit de woning die u zoekt! In een kindvriendelijke woonwijk, op loopafstand van scholen en winkels ligt deze bijna grootste TUSSENWONING van Woudenberg!

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1964 • Perceeloppervlakte: 144 m2 • Woonoppervlakte: 115 m2 • Inhoud: 359 m3 • Aantal kamers: 6

Middenwoning • Bouwjaar: 1965 • Perceeloppervlakte: 180 m2 • Woonoppervlakte: 110 m2 • Inhoud: 390 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1935 • Perceeloppervlakte: 163 m2 • Woonoppervlakte: 97 m2 • Inhoud: 441 m3 • Aantal kamers: 4

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1974 • Perceeloppervlakte: 147 m2 • Woonoppervlakte: 134 m2 • Inhoud: 452 m3 • Aantal kamers: 4

Vraagprijs € 219.000,- k.k.

Vraagprijs € 219.500,- k.k.

Woudenberg

Karel Doormanlaan 2

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Succesvol verkocht Jan van Asselt Behoorlijk wat geduld moest Jan van Asselt hebben voordat zijn woning aan de Laanzicht 1 werd verkocht. Het stond 2,5 jaar te koop. ,,Tja, dat is lang. Dat is nu eenmaal zo in de huidige woningmarkt,’’ beseft hij. Makelaardij Woudenberg bleef continu zoeken naar verkoopmogelijkheden. En met succes. ,,De opluchting was groot toen we het uiteindelijk verkochten,’’ vertelt Van Asselt. We zijn daarvoor wel flink in prijs moeten zakken. Maar de prijs voor het appartement dat we terugkochten aan de Dorpsstraat in het centrum van het dorp was ook gedaald. Het was dus lood om oud ijzer.

Op een fraaie locatie, met vrij uitzicht over park gelegen ruime uitgebouwde HOEKWONING met besloten tuin op het zuidoosten en vrijstaande stenen GARAGE. Daarnaast is de woning gunstig gelegen op loopafstand van het centrum, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer Eengezinswoning • Bouwjaar: 1970 • Perceeloppervlakte: 266 m2 • Woonoppervlakte: 137 m2 • Inhoud: 462 m3 • Aantal kamers: 5

Afgelopen december was alles rond. Tot tevredenheid van Jan en zijn echtgenote die graag in Woudenberg wilden blijven wonen. Jan: ,,Ik ben hier geboren en getogen. Ook mijn vrouw wil hier nooit meer weg.’’

Laanzicht 1 Woudenberg

Biedprijs vanaf € 225.000,- k.k.

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11

5


Badkamer Inspiratie Dagen

Ideaal bij vloerverwarming

Vrij. 12 april 09.00 - 17.30 uur Zat. 13 april 09.00 - 16.00 uur

Perfecte match! PVC vloer op vloerverwarming Een moderne PVC vloer op vloerverwarming? Brouwer verzorgt het! Door de kennis uit ons Brouwer HeatFlor programma zorgen wij voor een perfecte match tussen de vloerverwarming en de PVC vloer. Deze kunststof vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van hout of natuursteen. Maar ze bieden wel heel veel voordelen: ze zijn voordeliger, slijtvast, voorzien van een oppervlak met structuur én naadloos te leggen. Kom snel onze uitgebreide collectie bekijken!

Prijzen vanaf  29,95 per m2!

Nu maar

6% BTW op

de gehele badkamer* *vraag naar de actievoorwaarden!

Gratis

goodiebag • Gratis ontwerpsessies: meld u aan via onze website. • Diverse testactiviteiten: maak kans op een Hansgrohe Showerpipe. en test de douche-wc van Geberit. • Inspirerende showroom met vernieuwd assortiment badkamermeubelen. • Demonstratie geluidssysteem V&B More to See spiegel • Ga voor het complete programma naar:

www.sanidrome.nl/hofland

Emmastraat 1 - 3931 EC Woudenberg T 033 286 7911 F 033 286 7913 E info@brouwerwoudenberg.nl I www.brouwerwoudenberg.nl

Laat u inspireren en ontdek de betere badkamer hofland@sanidrome.nl | Voorstraat 6, Woudenberg, (033) 286 17 37

Bedrijfshuisvesting? 1-2-3 geregeld!

1

2

Klein Landaas 12 en 14 Woudenberg

3

Stationsweg-Oost 281-D Woudenberg

Briellaerd Noord Barneveld

Op goed bereikbare locatie gelegen luxe turn-key kANTooRkAMERS in ondernemerscentrum ‘De Pothbrug’ met fraaie entree/hal, centrale toiletgroepen, garderobe, reproruimte en pantry’s en daaromheen diverse zelfstandige kantoorkamers vanaf 19 m².

Te koop of te huur: BEDRIJFSUNITS in fonkelnieuw bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein De Briellaerd te Barneveld. Pal naast de A30. De units hebben een bedrijfsruimte op de begane grond (90m²) en kantoorruimte op de eerste verdieping (90 m²).

Afmeting 6,5 x 12 meter - Elektrische overheaddeur Meterkast met gas/water/elektra - In beton uitgevoerde verdiepingsvloer - Vloerverwarming op de begane grond alsmede 1e verdieping voorbereid

Voorzieningen

Voorzieningen

Huurprijs: in overleg te bepalen, afhankelijk van afwerkingsniveau.

Huurprijs: vanaf € 275,- per maand, exclusief BTW en servicekosten

koopprijs: € 129.000 v.o.n. Huurprijs: op aanvraag

Op het (nieuwe) industrieterrein Klein Landaas gelegen ZELFSTANDIGE BEDRIJFSRUIMTE met parkeergelegenheid. Deze bedrijfsruimte heeft een begane grond en een eerste verdieping. Beide verdiepingen zijn ca. 80 m².

Bijzonderheden

Vloerbedekking, patchaansluiting, klimaatbeheersing, elektrische screens, lamellen, systeemplafonds, geïntegreerd stofzuigsysteem, aparte pantry per verdieping.

Standaard casco opgeleverd met elektrische overheaddeur, aparte entree, draai/kiepramen, monolithisch afgewerkte grondvloer, vurenhouten trap, cementdeklaag (verdieping).

www.makelaardijwoudenberg.nl

6

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11

(033) 286 44 11


Woudenberg

Tabaksland 60

Woudenberg

Kersentuin 38

Woudenberg

Voorstraat 48

Woudenberg

Voorstraat 58a

t

ch o k r

Ve Op een rustige locatie aan een groenvoorziening gelegen, goed onderhouden uitgebouwde MIDDENWONING. Daarnaast beschikt deze woning over een zonnige achtertuin op het westen met stenen berging en achterom.

Uniek koopappartement met zorgmogelijkheden voor nu of later! Dit 3-KAMERAPPARTEMENT met TERRAS is gelegen op de begane grond van het gebouw "De Orangerie". Het gebouw heeft een grote overdekte binnentuin en in de kelder is een extra berging aanwezig.

Wonen op steenworpafstand van supermarkt, openbaarvervoer en ontsluitingswegen in een uitgebouwde 2/1-kap woning met zeer royale GARAGE/SCHUUR van ca. 50 m? Dan is dit uw kans!

In een groene omgeving, vlakbij het centrum ligt deze unieke, HALF VRIJSTAANDE WONING met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woning is aan de zijkant uitgebouwd en heeft een royale, zonnige tuin.

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1983 • Perceeloppervlakte: 127 m2 • Woonoppervlakte: 111 m2 • Inhoud: 367 m3 • Aantal kamers: 5

Galerijflat • Bouwjaar: 2010 • Woonlaag: 1 • Woonoppervlakte: 96 m2 • Inhoud: 350 m3 • Aantal kamers: 3

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1957 • Perceeloppervlakte: 217 m2 • Woonoppervlakte: 90 m2 • Inhoud: 435 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1876 • Perceeloppervlakte: 546 m2 • Woonoppervlakte: 142 m2 • Inhoud: 375 m3 • Aantal kamers: 5

Koopsom € 225.000,- k.k. Woudenberg

Rembrandtlaan 51

t

ch o k r

Ve

Koopsom € 227.500,- k.k. Woudenberg

De Omloop 7

Vraagprijs € 229.500,- k.k. Woudenberg

Laan van Nieuwoord 32

Vraagprijs € 234.500,- k.k. Scherpenzeel

Valeriaanlaan 12

t

ch o k r

Ve

Deze ruime HOEKWONING met GARAGE is gelegen in een kindvriendelijke buurt met scholen en winkels op loopafstand. De woning beschikt over vier prima slaapkamers en vijf (slaap)kamers behoren zeker tot de mogelijkheden!

In een rustige straat gelegen ruime HOEKWONING met erker, oprit voor drie auto’s, ruime CARPORT, GARAGE en tuin op het westen. Deze woning heeft een vrije ligging aan zowel voor- als achterzijde, vlakbij basisscholen en het centrum.

In de rustige wijk ‘Nieuwoord’, op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen ligt deze mooie MIDDENWONING. De woning is uitstekend geïsoleerd en beschikt over drie ruime slaapkamers en een open zolder, extra slaapkamer(s) behoren tot de mogelijkheden.

Op een mooie locatie, in een kindvriendelijke woonwijk met veel omgevingsgroen ligt deze goed onderhouden, uitgebouwde HOEKWONING met een stenen BERGING en een zonnige tuin op het zuiden. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd.

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1974 • Perceeloppervlakte: 196 m2 • Woonoppervlakte: 132 m2 • Inhoud: 449 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1967 • Perceeloppervlakte: 225 m2 • Woonoppervlakte: 120 m2 • Inhoud: 397 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1992 • Perceeloppervlakte: 149 m2 • Woonoppervlakte: 103 m2 • Inhoud: 345 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1973 • Perceeloppervlakte: 149 m2 • Woonoppervlakte: 123 m2 • Inhoud: 388 m3 • Aantal kamers: 6

Vraagprijs € 235.000,- k.k. Woudenberg

John F. Kennedylaan 81

Vraagprijs € 239.000,- k.k. Maarsbergen

Woudenbergseweg 54C

t

ch o k r

Ve

Biedprijs vanaf € 219.000,- k.k. Leusden

De Klamp 26

Vraagprijs € 239.000,- k.k. Maarsbergen

Kolklaan 19

t h c ko

Ver

Aan een mooie brede laan ligt deze zeer ruime HOEKWONING met een vrijstaande stenen GARAGE, oprit en een heerlijke, zonnige tuin op het zuiden. Deze goed afgewerkte en complete woning kenmerkt zich door haar ruimte en vrije ligging aan zowel de voor- als achterzijde!

Kijkers opgelet! Altijd al in een jaren dertig boederij stijl woning willen wonen maar niet het onderhoud ervan willen!! Dan is dit uw kans! Deze HOEKwoning is in 2006 gebouwd en heeft de bekende kenmerken zoals; gestucte trasraam, knipvoeg en raamluiken.

In de nieuwe wijk Tabakssteeg gelegen hoogwaardig afgwerkte MIDDENWONING met berging en fraai uitzicht aan de voorzijde. Deze woning is op de begane grond vanuit de bouw aan de achterzijde 1,5 meter UITGEBOUWD, waardoor een ruime, sfeervolle living is ontstaan!

Aan een rustige laan, in een groene omgeving ligt dit scherp geprijsde HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met oprit, royale stenen garage, separate berging en een diepe tuin op het noorden. De koffie en cupcakes staan tijdens het Open Huis voor klaar!!

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1969 • Perceeloppervlakte: 200 m2 • Woonoppervlakte: 119 m2 • Inhoud: 424 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 2005 • Perceeloppervlakte: 15 m2 • Woonoppervlakte: 102 m2 • Inhoud: 310 m3 • Aantal kamers: 4

Eengezinswoning • Bouwjaar: 2007 • Perceeloppervlakte: 115 m2 • Woonoppervlakte: 121 m2 • Inhoud: 401 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1962 • Perceeloppervlakte: 274 m2 • Woonoppervlakte: 83 m2 • Inhoud: 409 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 245.000,- k.k. Woudenberg

Kouweland 26

Vraagprijs € 247.500,- k.k. Woudenberg

Paulus Potterlaan 18

htd! c o rk ehou

Geheel VRIJSTAANDE WONING met GARAGE, gelegen op een royaal hoekperceel van 334 m2! De grote tuin ligt rondom het object en biedt veel privacy. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en op de zolder kan een extra kamer gerealiseerd worden.

Aan de rand van Woudenberg, op een mooie en rustige locatie ligt deze HOEKWONING met een AANGEBOUWDE GARAGE, carport en een oprit voor het parkeren van de auto. Deze keurig onderhouden woning heeft aan de achterzijde prachtig uitzicht over de weilanden.

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1961 • Perceeloppervlakte: 334 m2 • Woonoppervlakte: 79 m2 • Inhoud: 354 m3 • Aantal kamers: 4

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1977 • Perceeloppervlakte: 200 m2 • Woonoppervlakte: 130 m2 • Inhoud: 416 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Succesvol verkocht De heer Schuitemaker

Veder voorb on

Vraagprijs € 250.000,- k.k.

De familie Schuitemaker was blij dat net voordat de nieuwe hypotheekregels per 1 januari van kracht werden, de verkoop van de gezinswoning aan de Johan Willem Frisolaan in Woudenberg rond kwam. ,,Sinds begin september stond het te koop,’’ vertelt Rinke Schuitemaker over de verkoopperiode die achter hem ligt. ,,Net voor kerst konden we het verkopen. Dat is natuurlijk vrij snel.’’ Het gezin met vier kinderen wilde zijn tussenwoning graag verruilen voor een hoekhuis met garage. ,,Maar eerst wilden we ons huis verkopen. Aan de makelaardij lag het niet. Elke week hadden we wel een bezichtiging,’’ roept Rinke in herinnering. ,,Het was vrij druk met kijkers. Uiteindelijk moesten we wel wat in prijs zakken. Maar als we langer hadden gewacht, zou het bedrag nog verder zijn gedaald.

Johan Willem Frisolaan 14 Woudenberg

Vraagprijs € 265.000,- k.k.

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11

7


Colofon

© Ruiter Puzzel Schoutstraat 25 3417 SN Montfoort Tel. 0348-471972 Mobiel. 06-53858755 info@ruiterpuzzel.nl KVK Utrecht 30132927

Productie Cubic*Media BV Lijnbaan 17a 3231 AE Brielle 0181 - 355100 Ontwerp B&M Design Postbus 94 3230 AB Brielle Aan de inhoud van deze krant van © Ruiter Puzzel kan op geen enkele wijze enig recht worden ontleend. De advertenties zijn uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een bezichtiging van het betreffende object

Puzzel mee... ...en win ! Horizontaal

1 Vers 6 schild 12 mooi 14 Bijbels figuur 15 aan boord (afk.) 17 boek- en filmgenre (afk.) 18 plantenvloeistof 20 symbool voor beryllium 21 sint (afk.) 22 rechtsvoorbehoud 25 de laatstgekomene 28 familielid 29 mythologische figuur 31 kelner 32 persoonlijk voornaamwoord 33 Nederland (afk.) 35 beroep 36 internationale organisatie (afk.) 37 vermoeidheidsziekte (afk.) 38 schrede 40 vreselijke 42 soort mast 43 eten 44 maanstand (afk.) 46 trant 48 deel van het oog 51 water in Rusland 53 voorzetsel 54 fel 56 voorzetsel 57 symbool voor bismut 58 grondsoort 60 geducht 62 wildebeest 64 deel van een fiets 66 zeuren 68 rijksgrens (afk.) 69 administratieve organisatie (afk.) 70 weggetje 72 autoteken Israël 73 muzieknoot 74 stevig 76 groente 78 insnijding 79 iemand die taant.

Verticaal

1 Geestig 2 autoteken Denemarken 3 direct gereed consumptieartikel 4 kroeg 5 paardenkracht ( Engelse afk.) 7 opbergruimte 8 Bijbeltaal, aanspreekvorm van God 9 vis 10 aardrijkskundige term (afk.) 11 opschrijven 13 dag van de week (afk.) 16 ziltig 18 lang stuk hout 19 bosje haar 21 meningsuiting 23 voorzetsel 24 slecht horend (afk.) 26 middellijn 27 symbool voor antimoon 30 draaien 34 oude taal 36 asvazen 38 sluis 39 onbeweeglijk 40 achtervoegsel 41 plaats in Drente 45 kledingstuk 47 geveldriehoek 49 spijkeren 50 huisknecht 52 grote stapel 54 muziekinstrument 55 gezang van vogels 57 rommel 59 en anderen (afk.) 60 lidwoord 61 automobielconcern (afk.) 63 nummer (afk.) 65 houding 67 stad in Turkije 71 uitroep van pijn 74 Verenigde Staten (afk.) 75 tijdelijk (afk.) 76 familielid 77 idem (afk.).

Mevrouw Leenstra heeft in de vorige editie de puzzel gemaakt en het goede antwoord bij Makelaardij Woudenberg afgegeven. Zij is de gelukkige winnaar van een Dinerbon voor twee bij Eetcafé de Toekomst in Woudenberg. Namens Makelaardij Woudenberg, Eet Smakelijk! Zin om heerlijk te eten bij Eetcafe de Toekomst? Puzzel mee aan deze nieuwe puzzel en maak kans op een dinerbon voor twee. U kunt het antwoord van de puzzel inleveren bij het kantoor van Makelaardij Woudenberg aan De Nieuwe Poort 20 te Woudenberg voor 30 april 2013. * Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

1

2

3

4

5

6

12 15

13

16

17

22

19

24

28 32

33

27

35

36

46

41 44

47

52

48

53

58

54

59

70

74

57 62

66

69

50

56 61

65

68

49

55

60

64

63

67

71

72

75

73

76

78

77

79

J

U

J42 U40

Puzzel en maak kans op een Dinerbon voor twee, te besteden bij Eetcafe de Toekomst in Woudenberg. U kunt het antwoord van de puzzel inleveren bij ons kantoor aan De Nieuwe Poort 20 te Woudenberg voor 30 april 2013.

37

40

                                                                                                                                                                                                                         ©  Ruiter Puzzel

Naam: Adres: Plaats: telefoon:

21

43

45

11

31

39

42

10

26

30

34

38

9

20

25

29

8

14

18

23

51

7

42

40

B

B11 11

I

L

L51

!I

51

!

E

© Ruiter Puzzel

R

E22 0% R 22

0%

E

N?

E 4 N31 ? 4

31

79

68

14

35

47

66

79 36

68 30

14 43

35 71

47 62

66 44

36

30

43

71

62

44

Unieke appartementen vanaf

e 99.500

(casco/v.o.n.)

Iedereen mag het horen: het Groene Kruisgebouw wordt appartementencomplex In de vorige Woonkrant konden we nog niet veel verklappen, maar nu mag u het weten: het Groene Kruisgebouw wordt een appartementencomplex. Het conceptplan en de bouwaanvraag zijn ingediend. Het huidige kenmerkende pand wordt volledig vernieuwd en zal ruimte bieden aan 15 appartementen. n n

oppervlakte van 44 tot 58 m2 diverse appartementen met tuinen

in principe voor jongeren en ouderen (diverse types) diverse parkeergelegenheid op eigen terrein n verkoopprijzen van 99.500 tot 145.500 euro (casco, v.o.n.) n n

Inmiddels is op 5 van de in totaal 15 appartementen een optie genomen. Heeft u ook belangstelling? Kom dan snel naar Makelaardij Woudenberg en wacht niet te lang. Want een dergelijk centraal gelegen plan is uniek in Woudenberg.

www.makelaardijwoudenberg.nl

8

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11

(033) 286 44 11


Woudenberg

Voorstraat 39D

Woudenberg

Voorstraat 39F

In het centrum van Woudenberg, op steenworp afstand van alle dagelijkse voorzieningen mogen wij u te koop aanbieden dit goed onderhouden 3-KAMER APPARTEMENT met een balkon/loggia op het westen en een inpandige garage op de begane grond.

Uitstekend onderhouden, royaal 3-kamer appartement (85 m2) met balkon met vrij uitzicht op het zuiden. Dit appartement beschikt over een lift en een eigen parkeerplaats.

Galerijflat • Bouwjaar: 2002 • Woonlaag: 1 • Woonoppervlakte: 109 m2 • Inhoud: 370 m3 • Aantal kamers: 3

Portiekflat • Bouwjaar: 2002 • Woonlaag: 2 • Woonoppervlakte: 87 m2 • Inhoud: 262 m3 • Aantal kamers: 3

Vraagprijs € 269.000,- k.k. Woudenberg

Tromplaan 3

Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Woudenberg

John F. Kennedylaan 19

t

ch o k r

Ve

Woudenberg

Dorpsstraat 32F

t

ch o k r

Ve

Aan rustige laan over de gehele breedte uitgebouwde, keurig onderhouden HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met GARAGE en oprit. Deze royale woning heeft o.a. een sfeervolle woonkeuken en maar liefst zes (slaap)kamers.

Op een mooie locatie, in een geliefde woonwijk ligt deze tot in detail hoogwaardig afgewerkte HOEKWONING met een riante GARAGE, oprit en een zonnige tuin op het zuiden. Het vrije uitzicht en het hoogwaardige afwerkingsniveau maken het geheel compleet!

Op de tweede en tevens bovenste verdieping van een kleinschalig complex gelegen royaal 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT (83 m2) met terras en GARAGE. Het app. is gunstig gelegen in het centrum van het dorp, met alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1969 • Perceeloppervlakte: 220 m2 • Woonoppervlakte: 151 m2 • Inhoud: 477 m3 • Aantal kamers: 7

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1965 • Perceeloppervlakte: 202 m2 • Woonoppervlakte: 123 m2 • Inhoud: 433 m3 • Aantal kamers: 5

Portiekflat • Bouwjaar: 1996 • Perceeloppervlakte: - m2 • Woonoppervlakte: 83 m2 • Inhoud: 364 m3 • Aantal kamers: 3

Vraagprijs € 269.000,- k.k. Woudenberg

Waterlelie 15

Vraagprijs € 269.500,- k.k. Woudenberg

Vraagprijs € 275.000,- k.k. Prangelaar 55

Woudenberg

Nico Bergsteijnweg 10

t h c ko

Ver

In de geliefde woonwijk “Het Zeeland” gelegen HOEKWONING met aangebouwde stenen GARAGE en diepe, brede achtertuin. Deze woning bevindt zich nabij speeltuinen, winkels en openbaar vervoer. Zeker een bezichtiging waard!

Op een mooie locatie gelegen royale geschakelde TWEE ONDER EEN KAP WONING met oprit, aangebouwde GARAGE en extra tuinberging. De fraai aangelegde tuin ligt op het noorden maar door de open ligging is hier altijd zowel schaduw als zonneschijn.

Op uitstekende locatie gelegen, zowel op de begane grond als 1e verdieping uitgebouwd HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met oprit, GARAGE en BERGING. Kenmerkend voor deze woning is de perfecte staat van onderhoud, de ruime tuin en ligging aan een brede weg met groenvoorziening.

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1995 • Perceeloppervlakte: 260 m2 • Woonoppervlakte: 88 m2 • Inhoud: 338 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1988 • Perceeloppervlakte: 245 m2 • Woonoppervlakte: 140 m2 • Inhoud: 470 m3 • Aantal kamers: 6

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1963 • Perceeloppervlakte: 269 m2 • Woonoppervlakte: 134 m2 • Inhoud: 418 m3 • Aantal kamers: 6

Vraagprijs € 275.000,- k.k. Woudenberg

Westerwoud 12

t och

k Ver

Vraagprijs € 275.000,- k.k. Woudenberg

De Wetering 8

hutd! c o rk beho

Vneder voor o

Op een fraaie locatie in de wijk Nieuwoord gelegen goed onderhouden 2/1-KAP -WONING met ruime oprit, brede CARPORT alsmede een diepe GARAGE. In 2005 is de woning aan de voorzijde uitgebouwd met een fraaie erker.

In een prettige woonomgeving ligt dit HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met een aangebouwde stenen GARAGE en oprit. Kenmerkend voor deze woning is de inhoud in combinatie met een zonnige achtertuin op het zuiden.

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1994 • Perceeloppervlakte: 297 m2 • Woonoppervlakte: 133 m2 • Inhoud: 425 m3 • Aantal kamers: 4

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1983 • Perceeloppervlakte: 253 m2 • Woonoppervlakte: 139 m2 • Inhoud: 495 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 299.500,- k.k.

Vraagprijs € 298.000,- k.k.

Succesvol verkocht Hans van de Haar ,,We mochten zeker niet klagen over het aantal kijkers dat we kregen in de ruim anderhalf jaar dat ons huis te koop stond,’’ blikt Hans van de Haar terug op de verkoop van zijn voormalige woning aan de Heinelaan in Woudenberg. Makelaardij Woudenberg deed er duidelijk alles aan om de woning goed in de markt te zetten. ,,Uiteindelijk kwam er iemand die ons huis of dat op de hoek zou kopen. De keuze viel op ons. Deze mensen hadden hun appartement verkocht en waren op zoek. Je merkt daaraan wel dat je het echt moet hebben van de doorstroming op de woningmarkt,’’ zo merkte Hans van de Haar. ,,Anders kan je het wel vergeten.’’ De verkoop biedt hem en zijn gezin de mogelijkheid om nu eindelijk nieuw te gaan bouwen op de kavel met bouwval die zij kochten. ,,We hebben daarmee bewust gewacht totdat ons huis zou zijn verkocht. Want voor hetzelfde geld had de verkoop jarenlang op zich laten wachten.’’

Heinelaan 26 Woudenberg

Vraagprijs € 299.500,- k.k.

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11

9


Woudenberg

Juliana van Stolberglaan 13

Woudenberg

Willem de Zwijgerlaan 20

Woudenberg

Frans Halslaan 26

Senioren opgelet! Bent u op zoek naar een ruime, vrijstaande BUNGALOW met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond? Dan is dit uw kans!! Deze BUNGALOW heeft een vrijstaande GARAGE, oprit voor het parkeren van meerdere auto’s en een fraai aangelegde tuin.

Op een royaal perceel gelegen vrijstaande bungalow met aangebouwde stenen garage en carport. De woning is op een uitstekende locatie nabij alle voorzieningen gelegen.

Aan de rand van Woudenberg, op een zeer fraaie locatie gelegen uitstekend onderhouden HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met aangebouwde stenen GARAGE en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze woning onderscheid zich door haar vrije ligging en zonnige tuin!

Bungalow • Bouwjaar: 1969 • Perceeloppervlakte: 393 m2 • Woonoppervlakte: 120 m2 • Inhoud: 420 m3 • Aantal kamers: 5

Bungalow • Bouwjaar: 1968 • Perceeloppervlakte: 710 m2 • Woonoppervlakte: 130 m2 • Inhoud: 425 m3 • Aantal kamers: 4

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1989 • Perceeloppervlakte: 298 m2 • Woonoppervlakte: 121 m2 • Inhoud: 453 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 300.000,- k.k. Woudenberg

Nico Bergsteijnweg 149

Vraagprijs € 325.000,- k.k. Woudenberg

Laanzicht 1

Vraagprijs € 325.000,- k.k. Woudenberg

Laan 1940-1945 39

Woudenberg

De Tol 5

30 jaar Makelaardij Woudenberg

t! h c ko houd

Vnederr voorbe o

t

ch o k r

Ve

Jubileumactie:

t

ch o k r

Ve

Zeer goed onderhouden luxe HALF VRIJSTAAND HERENHUIS met eigen oprit, GARAGE en diepe achtertuin. De woning bevindt zich nabij het centrum en de diverse scholen.

Op uitstekende locatie in de woonwijk Laanzicht gelegen, keurig onderhouden HERENHUIS met aangebouwde bijkeuken en vrijstaande GARAGE met oprit. Deze royale, half vrijstaande woning heeft veel leefruimte en de mogelijkheid voor maar liefst vijf slaapkamers.

Nog één 2/1-kap woning met oprit en garage te koop in het kleinschalige Nieuwbouwplan Lagehof! Deze woning heeft een jaren ’30 uitstraling met royale overstekken en erkers en beschikt over een zonnige achtertuin op het zuiden.

In een prettige, groene woonomgeving, ligt dit uitstekend onderhouden HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met aangebouwde eetkamer, stenen GARAGE en veranda op het zuiden. Naast vier ruime slaapkamers beschikt dit huis over een zeer luxe badkamer! Zeker een bezichtiging waard!

Herenhuis • Bouwjaar: 1990 • Perceeloppervlakte: 370 m2 • Woonoppervlakte: 132 m2 • Inhoud: 427 m3 • Aantal kamers: 4

Herenhuis • Bouwjaar: 1983 • Perceeloppervlakte: 251 m2 • Woonoppervlakte: 154 m2 • Inhoud: 520 m3 • Aantal kamers: 5

Herenhuis • Bouwjaar: 2011 • Perceeloppervlakte: 250 m2 • Woonoppervlakte: 150 m2 • Inhoud: 558 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1993 • Perceeloppervlakte: 242 m2 • Woonoppervlakte: 157 m2 • Inhoud: 513 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 325.000,- k.k. Woudenberg

Verkoop uw woning in 2013 en maak kans op 0% courtage!

Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Burgwal 6en 6A

Koopsom Vanaf € 359.000,- k.k. Woudenberg

Prangelaar 12

Vraagprijs € 375.000,- k.k. Woudenberg

Prins Clausstraat 1

30 jaar Makelaardij Woudenberg 30 jaar Makelaardij Woudenberg

Jubileumactie:

Verkoop uw woning in 2013 Jubileumactie: www.makelaardijwoudenberg.nl enVerkoop maak kans op 0% courtage! uw woning in 2013 Midden in het centrum gelegen omstreeks 1916 gebouwde WOONBOERDERIJ met voormalige TABAKSSCHUUR van ca. 170 m2. In 1971 heeft een ingrijpende verbouwing plaats gevonden, het achterhuis werd bij het woongedeelte getrokken waardoor dubbele bewoning mogelijk werd gemaakt. Woonboerderij • Bouwjaar: 1916 • Perceeloppervlakte: 711 m2 • Woonoppervlakte: 191 m2 • Inhoud: 1.583 m3 • Aantal kamers: 7

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

en maak kans op 0% courtage!

www.makelaardijwoudenberg.nl www.makelaardijwoudenberg.nl

Succesvol verkocht

Bent u op zoek naar een goed onderhouden TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING welke u zonder te verbouwen kunt betrekken? Dan is deze woning precies wat u zoekt! De woning heeft een extra berging en zonnige tuin op het zuiden.

Midden in het centrum, op een kleine 100 meter van de Albert Heijn, Hema en Aldi gelegen SEMI BUNGALOW met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Eveneens bevindt zich hier nog een garage en berging.

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1986 • Perceeloppervlakte: 275 m2 • Woonoppervlakte: 186 m2 • Inhoud: 620 m3 • Aantal kamers: 7

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1989 • Perceeloppervlakte: 470 m2 • Woonoppervlakte: 160 m2 • Inhoud: 740 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Vraagprijs € 389.000,- k.k.

Woudenberg

De Kolk 11

Familie Van de Pol Drie jaar lang stond de woning van de familie Van de Pol aan de Juliana van Stolberglaan in Woudenberg te koop totdat het in december werd verkocht. Gelukkig hield deze situatie de bewoners niet in een wurggreep. ,,We konden de woning een paar keer verhuren,’’ verduidelijkt Jan van de Pol. En Makelaardij Woudenberg liet zich absoluut niet ontmoedigen. ,,We hebben de vraagprijs enkele keren naar beneden bijgesteld,’’ vertelt de verkoper. ,,De makelaar verdient echt een pluim. Steeds wist hij bijtijds naar het juiste prijsniveau te zakken. We werden niet onder druk gezet, maar kregen wel een reëel beeld van de woningmarkt voorgeschoteld waarbij ons de cijfers werden getoond. Makelaardij Woudenberg kent de markt erg goed, zo werd me duidelijk.’’

Op één van de mooiste locaties, aan de rand van de wijk ’t Zeeland gelegen GESCHAKELDE WONING met GARAGE en tuin rondom. Deze woning met vrij uitzicht aan de voorzijde is uitstekend onderhouden en heeft een SLAAPKAMER en BADKAMER op de begane grond!

Juliana van Sto lberglaan 15 Woudenberg

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1996 • Perceeloppervlakte: 314 m2 • Woonoppervlakte: 118 m2 • Inhoud: 442 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 396.000,- k.k.

10

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11


Woudenberg

Voorstraat 59

Woudenberg

Burgwal 16

Woudenberg

De Kolk 8

Deze karakteristieke, VRIJSTAANDE WONING met een GARAGE, oprit en een heerlijke tuin rondom is met recht een buitenkans te noemen! De woning beschikt over veel oude details zoals glas-in-lood ramen, kamer en suite en een prachtige granitovloer in de hal.

In het centrum van Woudenberg, in een rustige en kindvriendelijke woonwijk ligt deze UITGEBOUWDE TWEEONDER-ÉÉN-KAP WONING met een grote GARAGE en SCHUUR. In '97 is deze woning uitgebouwd en zijn een extra woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer gerealiseerd op de b.g

Op een uitstekende locatie, in de woonwijk ’t Zeeland ligt deze geschakelde VRIJSTAANDE WONING met een inpandige GARAGE en een oprit voor het parkeren van de auto. Het object heeft ook een extra badkamer en een slaapkamer op de begane grond.

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1941 • Perceeloppervlakte: 888 m2 • Woonoppervlakte: 105 m2 • Inhoud: 365 m3 • Aantal kamers: 4

Eengezinswoning • Bouwperiode: 1945-1959 • Perceeloppervlakte: 730 m2 • Woonoppervlakte: 192 m2 • Inhoud: 668 m3 • Aantal kamers: 7

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1997 • Perceeloppervlakte: 352 m2 • Woonoppervlakte: 147 m2 • Inhoud: 604 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 400.000,- k.k. Woudenberg

Ter Maatenlaan 38

Woudenberg

Vraagprijs € 420.000,- k.k. Henschoterlaan 14

Woudenberg

Koningin Wilhelminastraat 7

Vraagprijs € 425.000,- k.k. Woudenberg

Geeresteinselaan 31 In prijs verlaagd!

Uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING met GARAGE en oprit gelegen op een zeer ruime kavel van 609 m2!! Tijdens de bouw is ervoor gekozen om de eetkamer uit te bouwen en een praktische bijkeuken aan te bouwen. Inruil eigen woning bespreekbaar!

Aan een mooie laan, in rustige omgeving ligt deze ruime HALF VRIJSTAANDE WONING met GARAGE, oprit en een fraai aangelegde tuin op het noordoosten. De woning heeft een ideale ligging ten opzichte van het centrum, scholen, openbaar vervoer, bossen en het Henschotermeer.

Aan de rand van het centrum van Woudenberg gelegen goed onderhouden VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW met slaapkamer(s) en badkamer op de b.g. Deze sfeervolle woning is omringd door een prachtige tuin met diverse terrassen, vijverpartij, veranda en grote GARAGE (50 m2).

In het hart van Woudenberg, op een prachtig perceel ligt deze ruime, sfeervolle VILLA met vrijstaande GARAGE en een onder architectuur aangelegde tuin. Het object laat zich beschrijven in de woorden: ruimte, allure, licht, modern en authentiek.

Herenhuis • Bouwjaar: 2000 • Perceeloppervlakte: 609 m2 • Woonoppervlakte: 147 m2 • Inhoud: 560 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1988 • Perceeloppervlakte: 399 m2 • Woonoppervlakte: 162 m2 • Inhoud: 594 m3 • Aantal kamers: 5

Bungalow • Bouwjaar: 1952 • Perceeloppervlakte: 826 m2 • Woonoppervlakte: 140 m2 • Inhoud: 685 m3 • Aantal kamers: 5

Villa • Bouwjaar: 1926 • Perceeloppervlakte: 925 m2 • Woonoppervlakte: 208 m2 • Inhoud: 633 m3 • Aantal kamers: 8

Vraagprijs Vanaf € 425.000,- k.k.

Vraagprijs € 435.000,- k.k.

Woudenberg

't Schilt 4

Biedprijs vanaf € 450.000,- k.k.

Vraagprijs € 579.500,- k.k.

Woudenberg

Pijlkruid 3

30 jaar Makelaardij Woudenberg

Jubileumactie:

Midden in het centrum, maar op een privacy biedende kavel gelegen riante, VRIJSTAANDE VILLA met INPANDIGE GARAGE, oprit en tuin rondom. Dit royale WOONHUIS is eind jaren 70 degelijk gebouwd en keurig onderhouden. Eenmaal binnen ervaart u veel rust en ruimte!

Op een prachtige locatie, in een rustige woonomgeving ligt op een perceel van 532 m2 deze goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING met een inpandig te bereiken GARAGE, oprit en een besloten tuin op het noordwesten.

Villa • Bouwjaar: 1976 • Perceeloppervlakte: 962 m2 • Woonoppervlakte: 181 m2 • Inhoud: 780 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 2000 • Perceeloppervlakte: 532 m2 • Woonoppervlakte: 198 m2 • Inhoud: 761 m3 • Aantal kamers: 7

Verkoop uw woning in 2013 en maak kans op 0% courtage!

Vraagprijs € 590.000,- k.k. Woudenberg

Vraagprijs € 595.000,- k.k. Van Rijningenpark 16

30 jaar Makelaardij Woudenberg 30 jaar Makelaardij Woudenberg

Wouter Brouwer

Jubileumactie: Verkoop uw woning in 2013 Jubileumactie: www.makelaardijwoudenberg.nl

enVerkoop maak kans op 0% courtage! uw woning in 2013 en maak kans op 0% courtage!

www.makelaardijwoudenberg.nl www.makelaardijwoudenberg.nl

Succesvol verkocht

Op een bijzonder mooie locatie in het Van Rijningenpark gelegen goed onderhouden VRIJSTAANDE VILLA met GARAGE, WERKKAMER en prachtige tuin. Deze woning met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde is gelegen in een fraaie, rustige woonomgeving. Villa • Bouwjaar: 1997 • Perceeloppervlakte: 711 m2 • Woonoppervlakte: 200 m2 • Inhoud: 752 m3 • Aantal kamers: 7

Vraagprijs € 625.000,- k.k.

De woning van Wouter Brouwer aan de Gerard Doulaan was gemakkelijk in te richten. Het had geen rare hoeken. En de prijsklasse? Die was goed op te brengen voor starters. Dit alles droeg zeker bij aan de verkoopbaarheid van zijn huis, vermoedt Wouter die is gaan samenwonen in Culemborg. Afgelopen januari kwam de verkoop rond. ,,Dat was sneller dan verwacht,’’ blikt hij terug. ,,Het stond sinds februari 2012 te koop.’’ Wouter moest wel iets in prijs zakken. ,,Het stond voor 215.000 euro te koop. Ik heb het voor 196.000 euro verkocht. Makelaardij Woudenberg heeft er alles aan gedaan om het pand te verkopen,’’ vindt hij ook. ,,Mijn woning heeft in kranten gestaan. Ik heb zelfs meegedaan aan een open avond, een initiatief van de makelaar. De samenwerking was goed. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en alles werd netjes geregeld, ik hoefde nergens achteraan te lopen. En ik kreeg in totaal tien kijkers. Dat vind ik veel.’’

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11

Gerard Doula an 8 Woudenberg

11


nog twee kave ls te koop!

12

www.makelaardijwoudenberg.nl | tel: (033) 286 44 11

Makelaardij Woudenberg  

Woudenberg maart

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you