Page 1

wonendoejezo Editie # 01 juli 2013

Magazine

Editie #01 juli 2013

Ons verhaal Niet ĂŠĂŠn woonwens is hetzelfde Wist je dat... Leuke weetjes over de woningmarkt Verhuizen doe je zo Op weg naar... Home Made Verticaal tuinieren

Home Style Je hebt blauw en blauw

Anders wonen Woongenot

Woningaanbod In uw regio


Boxspring Lloyd inclusief:

• gecapitonneerd hoofdbord • voetbord • 2x vlakke boxspring • pootjes • 2x matras • matrastopper • bycasta wit • gratis bezorging

op = op

/

(140x200cm) normaal 1.397,nu

998,-

Meerdere afmetingen mogelijk

Korting tot

70%

De kortingen vliegen in het rond meer dan 500 artikelen sterk in prijs verlaagd

Leefhoek Aim

Eetkamertafel Break

3-zits + ligelement, in stof broadway grijs (288x215cm)

In vergrijsd eiken (90x90cm)

/

2.499,- nu

op = op

999,-

60%

/

normaal 309,- nu

249,-

4e stoel

GRATIS* op = op

Korting

Eetkamerstoel Link In zwart bycasta

/

normaal 159,- nu

79,-

* Alleen geldig op deze set, zolang de voorraad strekt

Kijk voor de openingstijden op www.goossens.nl/winkels Acties geldig t/m 31 juli 2013. Acties niet geldig i.c.m. andere acties. Vraag naar de voorwaarden.

Meer inspiratie?

Volg onze stylistes op Facebook en maak kans op diverse prijzen www.facebook.com/goossenswonen

Nuenen, XXL store 14.000 m2 Duivendijk 4 Zevenaar, woonboulevard Edisonstraat 56e Heerlen, woonboulevard In de cramer 172 Roermond, woonboulevard Vrijveld Dr. philipslaan 49

Amsterdam, Villa Arena Villa arena 112-130 en 148-154, Rotterdam, Alexandrium Alexandrium woonmall 117-119 en 215 Waalwijk Prof. Kamerlingh Onnesweg 1a Leiderdorp, Woonboulevard Elisabethhof 30


Inhoud Tijd voor de volgende stap. U heeft uw woning verkocht. Op zoek naar een nieuwe woning? Laat u in dit magazine adviseren, inspireren

en begeleiden in deze route. WonenDoeJeZo Magazine maakt verhuizen leuk.

Ons verhaal

Actueel

Wist je dat ..? Wat je nog niet wist over …

9

… de woningmarkt

Up to date blijven in je collectie

Dimago Gebruik professionele verf…

Home Style … De nieuwste trends …

Verhuizen doe je zo Op weg naar …

Anders Wonen

4

8

Hypotheek-adviseur nodig?

Goossen wonen & Slapen

Veel leesplezier!

4

Een bijzonder woonwens

Woongenot tussen kerkmuren

Home Made Genieten van de tuin

12 13 36 40 42 46

WonenDoeJeZo is een initiatief van Cubic*Media. WonenDoeJeZo Magazine verschijnt 12 x per jaar.

36

Uitgever Cubic*Media BV - Lijnbaan 17a - 3231 AE Brielle T 0181-355100 - wonendoejezo@cubicmedia.nl

9 Facebook/wonendoejezo “Like” onze

Twitter @Woonteets “Follow” onze

facebookpagina en ontvang de leukste acties

tweets en blijf op de hoogte van het laatste

en aanbieden op woongebied.

nieuws en sfeertrends!

Disclaimer Niets uit deze uitgave mag, in welke vorm en op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij samenstelling van WonenDoeJeZo magazine is uiterste zorgvuldigheid betracht. Indien desondanks onvolkomenheden in de inhoud van het magazine voorkomen, dan aanvaard de uitgever voor eventuele schade die hieruit voortvloeit geen enkele aansprakelijkheid.


Een bijzondere

woonwens…

Niet één woonwens is hetzelfde. Modern of klassiek, strak of landelijk, felle of juist neutrale kleuren. Het maakt niet uit hoeveel verschillende interieurs je bekijkt, ze zijn allemaal anders. Er zijn zelfs mensen met een wel heel bijzondere woning. Petra Jordens Rehorst is één van hen. Samen met haar man, fysiotherapeut Sjaco en hun vijf kinderen woont zij in een voormalige kerk, in Krimpen aan de Lek.

4

? ?


De eerste keer dat Petra haar huidige woning zag, was zij 18 jaar. “Ik wist toen meteen al dat ik hier ooit wilde wonen”, vertelt Petra, “er was meteen al een klik met het gebouw.” Dit speelde zich 31 jaar geleden af, op dat moment was de voormalige kerk in handen van een aannemingsbedrijf. Enkele jaren daarna werd het pand verkocht, waarna er twee aparte woonhuizen van gemaakt zijn. Tien jaren streken er voorbij, voordat één van de twee huizen te koop kwam te staan en Petra haar droomwoning kon betrekken. Haken en ogen Zo kochten Petra en Sjaco 17 jaar geleden al de eerste helft van het pand. Zij woonden hier prachtig, maar met vijf kinderen was het toch wel wat krapjes. Toen twee jaar geleden het andere woonhuis te koop kwam, waren zij dan ook vastbesloten om dit deel er ook bij te kopen en er weer één groot pand van te maken. “Dit idee had nog wel wat haken en ogen”, legt Petra uit.

“Ik wist toen meteen al dat ik hier ooit wilde wonen” “Wij kochten het huis natuurlijk van onze buurvrouw en zij wist dat wij echt alleen dít huis wilden hebben. De woning werd in eerste instantie te hoog getaxeerd. Wij hebben zelfs meerdere aankoopmakelaars in de armen genomen voordat we er een vonden waarmee het klikte. Uiteindelijk zijn wij door deze makelaar uitstekend geholpen en hebben wij het huis voor een redelijke prijs kunnen kopen.” Een goed begin… Vijf aannemers mochten een offerte uitbrengen en ideeën opperen voor de renovatie van het pand. “We hebben de beste ideeën eruit gefilterd en op basis daarvan een keuze gemaakt voor een aannemer. Daarnaast hebben wij een architect ingeschakeld.” Petra, die zelf de opleiding tot Grafisch Ontwerper en Interieur heeft gevolgd aan de kunstacademie en jarenlang voor het magazine ‘VT Wonen’ heeft gewerkt, wist al heel goed hoe ze het wilde hebben, maar voor de technische aspecten liet ze zich goed informeren. “We hadden er ook nog eens mee te maken dat het een gemeentelijk monument is. Wil je dit renoveren, dan moet je aan bepaalde eisen voldoen. Het heeft dan ook wel een jaar geduurd voordat we alles rond hadden en konden beginnen met de verbouwing.”

Ons Verhaal

5


Verbouwing in stijl Op het moment dat Sjaco en Petra de sleutel in handen kregen lagen de bouwtekeningen al klaar De aannemer Klaas van der Kooij stond al in de startblokken, er kon meteen begonnen worden met de verbouwing. De achtergevel werd eruit gezaagd en werd vervangen door openslaande deuren. Ook de tussenmuren, die de twee woningen eens van elkaar scheidden, werden voorzien van grote deuren zodat je gemakkelijk heen en weer kunt lopen. “Eigenlijk is alles heel goed verlopen”, vertelt Petra. “Het is natuurlijk geen doorsnee huis en de aannemer dacht heel goed met ons mee om het geheel ‘in stijl’ te verbouwen, dit was heel fijn.”

Authentieke uitstraling De kerk werd gebouwd in 1910. Deze functie heeft het pand tot en met 1968 bekleed. Alle elementen die het verleden van het pand als kerk nu nog verraden, zijn behouden gebleven. Petra en Sjaco hebben hier bewust voor gekozen. “Je kunt het nu nog zien aan de toren op het dak en aan de glasin-loodramen. Maar ook de originele ingang is in ere gebleven. De buitenkant van het gebouw is nog helemaal authentiek. Ook bij de inrichting hebben we hier rekening mee gehouden. We hebben gekozen voor een klassieke, brocante uitstraling met antieke en houten meubelen. Een modern interieur zou afbreuk doen aan dit mooie gebouw”, aldus Petra. Hobby? Als we Petra vragen of ze tijdens de verbouwing struikelblokken tegen zijn gekomen, lacht ze: “Geld, haha. Veel geld”, waarna ze meteen vervolgt: “Maar verder is echt alles heel soepel verlopen. Het is één keer voorgekomen dat de kinderen een feest gaven voor 60 personen en we precies die dag ontdekten dat er een balk in de vloer doorgerot was. Als daar 60 man op was gaan staan hadden we een groot probleem gehad, maar de aannemer is toen meteen onder de vloer gekropen om de balk te vervangen. Dat soort dingen zullen we nog wel vaker tegenkomen, het is nu eenmaal een oud pand. Het moet wel echt een hobby van je zijn als je aan zo’n project begint. Mensen zeggen wel eens ‘een eigen huis is nooit af’, maar dat geldt zeker voor een huis als dat van ons.”

6

Ons Verhaal

Op de toekomst! Afgelopen december rondde de aannemer zijn werkzaamheden aan het huis van de familie Jordens af en was ook het tweede deel van de woning bewoonbaar. Het is precies wat ze ervan verwacht hadden. “Ik hoop hier de komende 30 jaar nog zeker te wonen. We voelen ons hier thuis en veilig en zijn blij dat we zo’n fijne plek hebben om thuis te komen. Ik voel me bevoorrecht om in dit mooie huis op deze heerlijke plek te mogen wonen.” Met deze mooie woorden sluit Petra het gesprek af. Woon jij zelf ook in een bijzonder huis of op een bijzondere plek en wil je graag jouw verhaal teruglezen in één van de volgende edities van WonenDoeJeZo Magazine? Stuur dan een mailtje naar wonendoejezo@cubicmedia.nl.


“De achtergevel werd eruit gezaagd en werd vervangen door openslaande deuren.�

Ons Verhaal

7


Thuis

Een NVM-makelaar kan zorgen dat u wél verhuist U wilt graag verhuizen. Naar uw eerste huis of een volgend huis. Misschien wilt u graag kopen of denkt u juist aan huren. Wat uw verhuiswens ook is, in deze tijd is het niet makkelijk om de juiste beslissing te nemen. Gelukkig kan een NVM-makelaar u helpen met concrete adviezen. Wist u bijvoorbeeld dat u zonder risico een ander huis kunt kopen met de NVM No-risk clausule? Of dat u uw huis sneller kunt verkopen als u doorgeeft waar u wilt gaan wonen, omdat er dan makkelijker matches met andere kopers en verkopers kunnen worden gemaakt? Ook als u een woning wilt huren of verhuren bent u bij een NVM-makelaar aan het juiste adres. Hij is niet alleen een deskundig bemiddelaar maar kan ook potentiële huurders voor u screenen. Zo zijn er nog tal van andere redenen, waardoor juist nú een bezoek aan een NVM-makelaar van grote waarde is. En de kans dus groter wordt dat u binnenkort toch verhuist van uw huidige huis naar uw nieuwe thuis. Kijk voor meer informatie op nvm.nl/wonen. Goed gevoel. NVM.


Wat je nog niet wist over de woningmarkt… De woningmarkt is continu aan allerlei veranderingen en ontwikkelingen onderhevig. Krantenkoppen en nieuwsberichten volgen elkaar in rap tempo op. In deze rubriek verzamelen wij allerlei opmerkelijke feiten en weetjes over de woningmarkt, die je niet op het nieuws hoort!

Wist je dat…? …de gemiddelde vraagprijs de afgelopen maand vrijwel gelijk is gebleven, namelijk € 238.857,-? …en dat het aantal te koop staande woningen licht gedaald is naar 229.151 woningen? …Bosch en Duin de duurste stad is om in te wonen? De gemiddelde vraagprijs van de te koop staande woningen ligt hier op € 1.191.452,-, de vraagprijs per m2 bedraagt € 5.284,-. …zo’n 4400 huishoudens in Nederland wel willen verhuizen maar dat vanwege rest schuld niet doen? Toch is het niet zo dat een restschuld per definitie niet meegefinancierd wordt. Er zijn mogelijkheden om een restschuld mee te financieren, een lening mag in dit geval bijv. wel meer bedragen dan de maximale 105 procent van de waarde van het huis. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de woonlasten verantwoord zijn. …zestigplussers veel vaker dan jongere huiseigenaren een aflossingsvrije hypotheek hebben? Een mogelijke verklaring hier voor is dat veel zestigplussers waarschijnlijk een nieuwe hypotheek hebben afgesloten om bijv. de overwaarde van hun huis te verzilveren, waarbij een aflossingsvrije hypotheek de aantrekkelijkste ste optie kan zijn. Overigens heeft ruim een derde van de woningeigenaren ouder dan 60 helemaal geen hypotheek meer op zijn of haar woning. …eind vorig jaar zo’n 1,3 miljoen huishoudens een hypotheek hadden die hoger was dan de waarde van hun woning? Volgens De Nederlandsche Bank bestaat deze groep vooral uit huiseigenaren die het afgelopen decennium een huis hebben gekocht en nog niet veel hebben afgelost of gespaard. Over het algemeen gezien hebben we in Nederland nog altijd overwaarde, maar de totale overwaarde neemt wel af.

Woodna agen

Bloem & Tuin 12 t/m 21 juli 2013 Op Landgoed Gulbergen te Nuenen vindt de 20e editie van de Bloem & Tuin beurs plaats. Bloem & Tuin staat bekend om het enorme tuinaanbod met nieuwe trends als de hippe duurzame tuin. Kleurige bloemen, exotische groene planten, exclusieve tuindecoraties, tuinmeubelen, showtuinen en vijvers en kwekers met nieuwe teeltwijzen. Tropisch Vlinder Festival 15 juni t/m 15 september Vanaf half juni zijn ze er weer in de Botanische tuinen Utrecht, onze fladderende schoonheden die we nu al voor het zevende jaar in de zomer laten zien. Ieder jaar een moment om naar uit te kijken voor de vele duizenden bezoekers van dit evenement. www.uu.nl/NL/BotanischeTuinen Het Bloemenpaleis 22 juni t/m 15 september Van 22 juni t/m 15 september 2013 organiseert Paleis Het Loo ‘Het Bloemenpaleis’, een tentoonstelling waarbij geurende bloemen en planten in paleis en tuin centraal staan. paleishetloo.nl Zomeravond in de kruidentuin 2 juli t/m 13 augustus Iedere dinsdagavond, van 2 juli t/m 13 augustus 2013, nemen deskundige rondleiders je mee langs de tuinen in het Nederlands Openluchtmuseum. Er staan zo’n 500 soorten kruiden, planten en bomen, elk met hun eigen toepassingen. – openluchtmuseum.nl

Noteer alvast in je agenda... Landgoedfair Marienwaerdt 21 t/m 25 augustus Beleef Landleven ‘Zien, beleven & doen’ 13 t/m 15 september Dutch Green Building Week 16 t/m 20 september

Woon agenda

9


10


Je interieur er stoer laten uitzien? Een saai meubelstuk of oude kandelaareen stoerdere uitstraling geven. Met het nieuwe product ‘paste wax’ van Painting the Past krijgt een saaie houtkleur een vergrijsde ‘look’. Hoe ze op het idee kwam, weet Sabine Markgraaf, eigenaresse van Painting the Past niet meer zo goed, zegt ze lachend. “Ik heb zoveel ideeën en wil ze allemaal graag uitvoeren”. Maar sinds kort is haar nieuwe product toegevoegd aan de collectie van Painting the Past. “Ik wilde graag een krijtwas die gebruikt kon worden bij de met Painting the Past geverfde meubels en accessoires, zodat je deze meubels en accessoires een landelijke, stoere uitstraling kunt geven in je interieur”, legt ze uit.

Dat resulteert in was met een poederige, doorleefde structuur. Het wordt zo heel sfeervol”.

“Vergrijsde tinten zijn op dit moment een belangrijke trend in interieurs. Accessoires met een poederachtige uitstraling sluiten daar mooi bij aan. Vandaar deze nieuwe lijn”. De nieuwe lijn is geen verf te noemen. Het is eigenlijk een soort pasta wax. “We hebben krijt toegevoegd aan de was om het dekkend te maken.

Van die saaie houtkleur kun je met deze was iets heel moois maken. Het is voor iedereen heel eenvoudig. Je hoeft je meubelstuk of oude kandelaar maar een keer te waxen met een doek of een kwast en daarna lichtjes op te boenen en je bent klaar”.

“Ik miste bepaalde kleuren, daarom ben ik toentertijd zelf gaan mengen” Je zou het dus ook krijtwas kunnen noemen. Door de toegevoegde krijt komt de was tot diep in de poriën en naadjes van het hout. Het kan ook gebruikt worden over onze matte houtverf, vertelt Markgraaf. De was wordt gemaakt volgens een oud recept op basis van bijenwas met veel krijt.

Interieurs sfeervoller en stoerder maken dat is iets waar Markgraaf bekend mee is. Ze is erin gespecialiseerd om interieurs geschiedenis te laten uitstralen. De verf van Painting the Past speelt daar een belangrijke rol in. “Veel mensen hebben houten meubels of houtsnijwerken thuis staan die ze eigenlijk niet meer mooi vinden.

En niet alleen je meubelstuk is daarna een plaatje om te zien. Ook de blikken waar de verf of was in zit zijn prachtig. “We besteden niet alleen veel aandacht aan de verf of was die in het blik zit, maar ook aan de buitenkant”. Painting the Past werd twaalf jaar geleden in de badkamer geboren. Markgraaf: “Ik wilde sfeer creëren, maar alle kleuren verf die ik zag waren of te glanzend of te mat.” “Ik miste bepaalde kleuren, daarom ben ik toentertijd zelf gaan mengen”. Ze zette verschillende lagen verf op de muur tot dat ze tevreden was. En niet alleen zij, ook iedereen die het zag was enthousiast. “Zo is Painting the Past ontstaan. En eigenlijk doe ik het nog steeds op deze manier met mengen. Zo is het bijvoorbeeld ook gegaan met deze krijtwas. Ik heb de krijtwas zelf ontwikkeld door steeds een beetje meer of minder krijt eraan toe te voegen. Totdat ik tevreden was”. En dat is ze. De pasta wax is niet alleen in Nederland te koop. Painting the Past maakt een enorme groei door en verkoopt in tal van Europese landen. Wat het volgende unieke product van Markgraaf is, wil ze nog niet verklappen. Ook geen tipje van de sluier. “Behalve dan, dat we niet stil zitten”, lacht ze.

Painting the past

11


[Advertorial]

SALE bij Goossens wonen & slapen

Als trendsettend bedrijf in de woon- en slaapbranche moet je natuurlijk up tot date blijven in je collectie. Vanzelfsprekend is dat ook het geval bij Goossens wonen & slapen. Maar dat betekent dat er natuurlijk ruimte gemaakt moet worden in de showrooms. En dus staan er nu heel veel showroommodellen in de uitverkoop met kortingen tot maar liefst 70%! Trendsettend en vernieuwend zijn is een continu proces bij Goossens wonen & slapen. Want twee keer per jaar vindt een grondige collectiewissel plaats, waardoor de winkels altijd up-to-date zijn met de laatste trends en ontwikkelingen op meubelgebied. Maar een collectiewissel omvat veel meer dan alleen het plaatsen van nieuwe meubelen, vertelt creatief directrice Margareth Goossens: “We spelen niet alleen in op nieuwe ontwikkelingen en trends op meubelgebied. In onze winkels presenteren we de meubelen als compleet ingerichte woon- en slaapkamers. We inspireren onze klanten met een complete aankleding en styling. Nieuwe kleuren, vloeren, behang en accessoires spelen daarbij een belangrijke rol. Je koopt niet alleen een nieuwe bank, boxspring of eetkamerset, maar het gaat om een complete sfeer en beleving

wonen 12 Goossens en slapen

die aansluiten bij wie je bent en hoe je wilt wonen, werken en leven.” Kortom: gezelligheid in je huis is belangrijk om van je huis een echt thuis te maken. Professioneel interieuradvies Met al deze trends in het achterhoofd kun je vast wel hulp gebruiken bij het creëren van uw persoonlijke stijl. De persoonlijke interieuradviseurs van Goossens helpen en inspireren duizenden mensen per jaar bij allerlei vraagstukken op interieur- en inrichtingsgebied. Wie maakt er gebruik van je interieur, wat is de samenstelling van het huishouden, waar moet het interieur aan voldoen, zowel praktisch alsook de sfeer die je wilt creëren, zijn belangrijke vragen die aan bod komen. En natuurlijk geven ze je op iedere vraag over trends een passend antwoord. Hoe het werkt?

Ga naar goossens.nl en vraag het interieuradvies aan of bel 0413-211436. Oh ja, het advies is natuurlijk helemaal gratis! Slaapspecialist Ook voor een uitstekend slaapadvies kun je bij Goossens terecht. De boxspringstudio’s zijn helemaal up-to-date met nieuwe materialen en kleuren van de boxsprings, ledikanten en kasten. Er zijn boxsprings, ledikanten en kasten in alle prijsklassen, maar altijd met een uitstekende kwaliteit. En worden vele nieuwe modellen aan het toch al uitgebreide assortiment toegevoegd en daarom staan er vele boxsprings, ledikanten, kasten, nachtkastjes in de uitverkoop om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk slaapadvies voor de juiste keuze van matrassen en bodems. In de slaapstudio’s kun je proefliggen op tientallen matrassen en wordt er ruimschoots de tijd genomen om je de verschillende slaapsystemen uit te leggen, te laten zien en ervaren. Test matrassen en bodems totdat je de ideale matras en de beste bodem voor jezelf hebt gevonden! Meer informatie? Kijk voor meer informatie op goossens.nl


[Advertorial]

Buiten schilderen? Gebruik professionele verf met professioneel gereedschap

Als u aan de slag gaat met het buitenschilderwerk is er eigenlijk maar één grondregel: kies voor professionele verf. Waar u in huis vaak ook prima met Doe-Het-Zelf verf kunt schilderen, ligt dat buiten écht anders. Zeker in ons Hollandse klimaat, waar regen, winterse buien, schrale wind maar ook felle zon voorkomen, moet het buitenschilderwerk optimaal beschermd worden. En dat betekent dat u dan kiest voor de verf waar de professionele schilders ook mee werken. Deze professionele verf is al vele jaren bij uw eigen verfspeciaalzaak beschikbaar voor iedere consument. Professionele verf is in aanschaf wat duurder, maar dat heeft u snel weer terugverdiend. Want professionele verf strijkt beter en is ook zuiniger in gebruik. Maar vooral, het beschermt uw huis veel langer. Professionele verf geeft al bescherming van 7 tot 8 jaar, wat met Doe-Het-Zelf verf niet haalbaar is. Dat betekent dat u, mits goed verwerkt, veel langer van het schilderwerk kunt genieten. En laten we eerlijk zijn, we besteden onze tijd liever aan het genieten van ons (mooi geschilderde) huis dan aan het schilderen ervan. Goede verf vraagt om goed gereedschap. Zo kent iedereen wel de irritatie van een haar in de verf. Met een professionele kwast heeft u daar nauwelijks tot geen last van. Bovendien geeft zo’n kwast ook een veel strakker schilderresultaat. Dimago® Tools heeft een professionele lijn verfgereedschappen waarmee ook de professionele schilder werkt. Onmisbaar als u gaat voor het beste resultaat. Ervaar het verschil zelf.

Kijk voor een winkel in de buurt op: www.verfenwand.nl www.decohome.nl

Doe-Het-Zelf verf

13


VIDEO

NAMACO, (GE)WOON BETER!

VERBOUWEN MEDIA ACTIVITEITEN

PLATTEGRONDEN 2D & 3D

PROFESSIONELE FOTOGRAAF OOK HOOGTE, 360˚, ENZ.

LANDELIJKE DEKKING

VERKOOP PLAN

CENTRALE ORGANISATIE FUNDA

INRICHTEN/ STYLEN

ONZE WEG NAAR SUCCES! NAMACO.NL

Louis Armstrongweg 48, Almere T 036-5397382 E info@namaco.nl


Bellingwolde

Foxhol

Garrelsweer verkocht

Heiligerlee

verkocht onder voorbehoud

Kastanjelaan 84 Vraagprijs € 99.000,- k.k.

Zwanenstraat 7 Vraagprijs € 75.000,- k.k.

Stadsweg 15 Vraagprijs € 159.000,- k.k.

Provincialeweg 61 Vraagprijs € 75.000,- k.k.

2-onder-1-kapwoning Bouwjaar: 1960-1970 Woonopp.: 105 m2

Tussenwoning Bouwjaar: 1965 Woonopp.: 90 m2

Vrijstaande woning Bouwjaar: 1900 Woonopp.: 95 m2

Hoekwoning Bouwjaar: 1931-1944 Woonopp.: 80 m2

Perceelopp.: 355 m2 Kamers: 5 Slaapkamers: 3

Perceelopp.: 213 m2 Kamers: 5 Slaapkamers: 3

Hoogezand

Perceelopp.: 227 m2 Kamers: 4 Slaapkamers: 2

Veendam

Perceelopp.: 388 m2 Kamers: 5 Slaapkamers: 2

De Knipe

verkocht

BEKIJK HET COMPLETE AANBOD OP

Sportterreinstraat 138 Vraagprijs € 145.000,- k.k. Tussenwoning Bouwjaar: 1931-1944 Woonopp.: 120 m2

www.namaco.nl

Perceelopp.: 283 m2 Kamers: 7 Slaapkamers: 4

Heerenveen

Leeuwarden

verkocht onder voorbehoud

Sinnigeslaantje 28 Vraagprijs € 99.000,- k.k.

Meyerweg 163 Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Vrijstaande woning Bouwjaar: 1930 Woonopp.: 90 m2

Vrijstaande woning Bouwjaar: 1906-1930 Woonopp.: 80 m2

Perceelopp.: 1.135 m2 Kamers: 4 Slaapkamers: 2

Sneek verkocht

Perceelopp.: 276 m2 Kamers: 4 Slaapkamers: 2

Emmen verkocht

Karst de Jongweg 20 Vraagprijs € 139.000,- k.k.

Borniastraat 113 Vraagprijs € 89.000,- k.k.

Willem Lodewijkstraat 22 Vraagprijs € 115.000,- k.k.

Laan van het Kinholt 167 Vraagprijs € 89.500,- k.k.

Tussenwoning Bouwjaar: 1960 Woonopp.: 78 m2

Tussenwoning Bouwjaar: 1931-1944 Woonopp.: 90 m2

Tussenwoning Bouwjaar: 1930 Woonopp.: 100 m2

Tussenwoning Bouwjaar: 1972 Woonopp.: 100 m2

Perceelopp.: 136 m2 Kamers: 4 Slaapkamers: 3

Meppel

Perceelopp.: 113 m2 Kamers: 3 Slaapkamers: 2

Perceelopp.: 107 m2 Kamers: 4 Slaapkamers: 0

Perceelopp.: 186 m2 Kamers: 4 Slaapkamers: 3

Meppel verkocht

Jan van Goyenstraat 160 Vraagprijs € 109.000,- k.k.

Haverstuk 15 Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Galerijflat Bouwjaar: 1968 Woonopp.: 93 m2

2-onder-1-kapwoning Bouwjaar: 1987 Woonopp.: 92 m2

Woonlaag: 4 Kamers: 4 Slaapkamers: 3

Nieuw Weerdinge

LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA

Perceelopp.: 208 m2 Kamers: 5 Slaapkamers: 4

Nieuw-Roden

Eerste Kruisdiep WZ 92 Vraagprijs € 249.000,- k.k.

Zevenhuisterweg 2 Vraagprijs € 259.000,- k.k.

Vrijstaande woning Bouwjaar: 2004 Woonopp.: 115 m2

Vrijstaande woning Bouwjaar: 1990 Woonopp.: 135 m2

Perceelopp.: 1.196 m2 Kamers: 3 Slaapkamers: 2

Perceelopp.: 582 m2 Kamers: 4 Slaapkamers: 3

facebook.com/namacoNL

Bekijk het complete aanbod op namaco.nl


Is een hypotheek-adviseur wel nodig? Er zijn toch nog maar twee hypotheekvormen… De financiering van je huis regelen. Hoe moeilijk kan het zijn? Er zijn sinds dit jaar toch nog maar twee hypotheekvormen? De Hypotheekshop kijkt verder dan alleen het financiële plaatje. Begrijp je wat je afsluit? Een gedegen advies gaat over meer dan getallen. Je hebt je droomhuis gevonden, nu de hypotheek nog. Sinds dit jaar lijkt de keuze een stuk gemakkelijker geworden. Je kunt eigenlijk alleen nog kiezen tussen een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek, want alleen bij deze hypotheekvormen is de hypotheekrente nog aftrekbaar. Dat scheelt een hoop keuzes, maar de goede hypotheek afsluiten bij de juiste partij is nog steeds niet gemakkelijk. Want wat ben je aan rente en aflossing bij die ene bank kwijt? En kan het bij die andere bank misschien toch goedkoper? En hoe zit het met de voorwaarden? Past het goed bij je persoonlijke situatie? Kom je in aanmerking voor een Starterslening? Het is een heel gepuzzel om dit uit te zoeken en het juiste advies is hierbij van essentieel belang. Maar het gaat hierbij om veel meer dan alleen bedragen. Heb je er ook een goed gevoel bij? Begrijp je wat voor hypotheek je afsluit? En wat betekent dit over tien jaar voor je, of als de rente stijgt? En wat gebeurt er in het geval dat je bijvoorbeeld je baan verliest? Lange termijn De Hypotheekshop verdiept zich in je persoonlijke situatie en wil meer weten dan je inkomen en de aankoop prijs van je woning. Alleen door die oprechte interesse in wie jij bent, krijg je een advies dat aansluit bij jouw wensen. En dan? De hypotheek heeft een looptijd van tientallen jaren. In die tijd kan er heel wat veranderen. De praktijk leert dat het onverstandig is wanneer je je na het afsluiten niet meer om je hypotheek bekommert. Bijna niemand staat stil bij de consequenties van een nieuwe baan, het oplopen van een pensioengat of het overlijden van een partner. Met de APK Service Hypotheken krijg je Financiële Nachtrust, én de APK kan geld opleveren. Elders in het blad lees je daar meer over.

Kijk op www.hypotheekshop.nl voor een vestiging bij jou in de buurt.

16 Actueel Nieuws


VBO.NLWoonaanbod De VBO-makelaar doet meer!

Altijd op de hoogte zijn? www.vbo.nl

Aantrekkelijk woonaanbod

17


Vereniging voor makelaars en en taxateurs taxateurs

Altijd op de de hoogte hoogte zijn? zijn? Ga Ga nu nu naar naar www.vbo.nl, www.vbo.nl, vul vul uw uwzoekprofiel zoekprofielin in

en en ontvang ontvang dagelijks dagelijks per per mail mail het het nieuwste nieuwste woningaanbod woningaanbod dat datvoldoet voldoetaan aanuw uwwensen! wensen!

www.vbo.nl www.vbo.nl


UW VBO-MAKELAAR 3

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige taxaties door gecertificeerde taxateurs tot pronieuwe woning!

J.W.A. van der Heide-Brummelhuis Hoogeveen, 0528-262801 www.woningtaxatie.info Jaap Jaspers Makelaardij Eext, 0592-263447 www.jaapjaspersmakelaardij.nl Keizer Makelaardij Dieverbrug, 0521-591159 www.keizermakelaardij.nl Loves Makelaardij Emmer-Compascuum, 0591-353475 www.lovesmakelaardij.nl

Desegno Groningen, 050-5731050 www.desegno.nl Harm Stuut Makelaardij Heiligerlee, 0597-431604 www.stuutmakelaardij.nl

IBB Makelaardij BV Groningen, 050-3145500 www.ibbmak.nl

Ommeland Makelaardij en Assurantiën Veendam, 0598-350700 www.ommelandmakelaardij.nl

Reitdiep Makelaardij Groningen, 050-5798391 www.reitdiepmakelaardij.nl S & R Beheer BV Groningen, 050-3119994 www.stadenregio.nl STARCK in Vastgoed Groningen, 050-2101005 www.starckinvastgoed.nl Stavast-de Vries BV Stadskanaal, 0599-612043 www.stavastdevries.nl Vermeer Vastgoed Groningen, 050-5281521 www.vermeer-vastgoed.nl VKM Makelaars Groningen, 06-20404889 www.vkm-makelaars.nl Woonraad Makelaars Loppersum, 030-2972182 www.woonraadmakelaars.nl

• •

Lienhoeve Vastgoed Aduard, 050-4030588 www.lienhoevevastgoed.nl Makelaardij Bultena Oude Pekela, 0597-675010 www.makelaardijbultena.nl Makelaardij Kok Stadskanaal, 0599-617542 www.makelaar-kok.nl Makelaardij Minerva Groningen, 050-3112482 www.makelaardij-minerva.nl Makelaardij Pieter Kooi Kropswolde, 0598-350664 www.makelaardijpieterkooi.nl

ADV Vastgoed Groningen, 050-3112303 Vereniging voor makelaars en taxateurs www.adv-vastgoed.nl All in Wonen Makelaardij Groningen, 050-5277880 www.all-in-wonen.nl

Havinga Makelaardij Briltil, 0594-500476 www.havingamakelaardij.nl

• • •

• • •

Makelaardij Reilink Vastgoed Siddeburen, 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

• Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur • Aankoopmakelaar en taxateur

• •

Pat Makelaardij Schoonebeek, 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Taxatiebureau Bart Ek Grolloo, 0592-309305 www.taxatiebureaubartek.nl

• •

Vodoz Makelaardij vof Klazienaveen, 0591-317681 www.vodoz.nl

VBO Makelaar Ton Meijer Emmen, 06 - 28967898 www.vbomakelaartonmeijer.nl Woonaccept Tynaarlo, 06-46162143 www.vbo.nl

Dijk Vastgoed Scheemda Scheemda, 0597-593529 www.dijk-vastgoed.nl

Makelaardij Schut & Lambers Veendam Veendam, 0598-619326 www.schutenlambers.nl Makelaardij Th. van der Laan Marum, 0594-643034 www.makelaardijvanderlaan.nl Makelaardij Th. van der Laan Leek, 0594-518271 www.makelaardijvanderlaan.nl Makelaardij van der Wier O.G. Opende, 0594-657401 www.makelaardijvanderwier.nl Mece Makelaardij Nieuwe Pekela, 0597-647121 www.mecemakelaardij.nl Muchall Musselkanaal, 0599-454005 www.muchall.com

Ludwig Makelaardij O.Z. Sleen, 0591-361388 www.ludwig.nl

Vodoz Makelaardij vof Coevorden, 0591-317681 www.vodoz.nl

• •

MD Makelaardij Emmen, 06-54767821 www.mdmakelaardij.com Otten Bemiddeling en Adviezen BV Hoogeveen, 0528-270422 www.boerderijen.nl

Groningen

• •

Huys Makelaars Hoogeveen, 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

De Blesse Oldeberkoop, 06-15094833 www.aankoopmakelaar-uendewit.nl Agricola Makelaardij Bolsward, 0515-577585 www.agricola.nl Annelies Atsma makelaar en taxateur Gorredijk, 06-14506552 www.anneliesatsma.nl AQ Raad makelaardij Lemmer, 0514-568350 www.aqraadmakelaardij.nl Aukema Makelaardij Waterrijk Wonen Friesland Sint Nicolaasga, 0513-418622 www.waterrijkwonenfriesland.nl A-Z Taxaties Achlum, 06-53147018 www.a-z.taxatie-service.com Beke Hendriksma Aankoopmakelaar Terwispel, 0513-462258 www.mijnbuitenplaats.nl Budgetmakelaars Sneek, 0515-438875 www.budgetmakelaars.nl De Bruin VBO-Makelaar De Westereen, 0511-442598 www.de-bruin-vastgoed.nl Dijkman Makelaardij Lemmer, 0514-569540 www.dijkmanmakelaardij.nl FactorNoord Makelaars & Taxateurs Dokkum, 0519-220708 www.factornoord.nl FactorNoord Makelaars & Taxateurs Burgum, 0511-462685 www.factornoord.nl Germ Wijnia Vastgoed Sneek, 0515-559019 www.germwijnia.nl Heerenwal Makelaars en adviseurs Heerenveen, 0513-651906 www.heerenwal.nl Jan Doeksen Jzn. Bemiddeling O.G. & Taxaties Baaiduinen, 0562-448962 www.vbo.nl

• •

Friesland

Omny Vastgoed B.V. Leeuwarden, 058-2941633 www.omnyvastgoed.nl Optima Taxaties en Projecten Appelscha, 0516-471020 www.optima-taxaties.nl Taxatie- en adviesbureau Noord-Nederland BV St.-Annaparochie, 0518-401555 www.tann.nl Taxatieteam - Paula Boom Drachten, 06-54214178 www.paulaboom.nl van Amerongen en Boskma Makelaardij Stiens, 058-2571300 www.amerongenboskma.nl Van den Berg Taxaties Heerenveen, 0513-682225 www.vdbergtaxaties.nl Van der Schaaf & Schievink Kollum, 0511-452221 www.vanderschaafschievink.nl Van Tuinen Makelaardij Berltsum, 0518-462426 www.vbo.nl Vastgoed Trynwâlden Gytsjerk, 058-2562329 www.trynwalden.eu Veenstra Makelaardij Heerenveen, 0513-650055 www.veenstramakelaardij.nl Woonstijlmakelaars BV Gorredijk, 0513-460064 www.woonstijlmakelaars.nl

Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal Stadskanaal, 0599-616967 www.schutenlambers.nl

• •

fessionele begeleiding bij de aankoop van uw

De Moderne Makelaar Hoogeveen, 0528-722203 www.demodernemakelaar.nl De Weide Brink Makelaardij Dwingeloo, 0521-594100 www.weidebrink.nl Duyndam Makelaardij Weiteveen, 0524-541521 www.duyndam-makelaardij.nl Fikkert Agra-Vastgoed Bruntinge, 0593-552254 www.fikkertagra.nl

Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg Akkrum, 0566-650070 www.wiebzandberg.nl

Beter Wonen Makelaars Groningen, 050-3182041 www.beter-wonen.nl Bouwmeester Vastgoed Advisering & Taxaties Zuidbroek, 0598-450770 www.bouwmeestervastgoed.nl Brongers Vastgoed Onstwedde, 0599-637794 www.brongersvastgoed.nl

van uw woning, maar ook met vele andere

Drenthe

• • •

Makelaardij Marten Groothof Lippenhuizen, 0516-463488 www.martengroothof.nl Makelaardij Noord Nederland Drachten, 0512-540090 www.makelaardijnoordnederland.nl Makelaardij Noord Nederland Appelscha, 0516-431510 www.makelaardijnoordnederland.nl

VBO Makelaar doet meer

Wij nemen u graag alle zorg uit handen. Van

Jikke Overdiep Makelaardij Heerenveen, 0513-610118 www.jikkeoverdiepmakelaardij.nl Leenstra Taxaties O.G. Heerenveen, 0513-623245 www.leenstrataxaties.nl Makelaardij Bijstra Tjerkgaast, 0514-531958 www.bijstra.nl Makelaardij van Keulen Terschelling B.V. Midsland, 0562-448433 www.makelaardijterschelling.nl Makelaardij Fisker Jubbega, 0513-466275 www.vbo.nl Makelaardij Hommes Homes LEEUWARDEN, 0513-625332 www.hommeshomes.nl

bezichtiging tot overdracht: wij kunnen het

gehele (ver)kooptraject voor u regelen.

www.vbo.nl


4 WONINGAANBOD APPINGEDAM - GRONINGEN

Appingedam Cornelis Albertsstraat 22

Finsterwolde Kromme-elleboog 2

Groningen Loppersummergang 1kamer 3

Groningen Akkerstraat 22a

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Groningen.

Groningen Boterdiep 109a-kamer 2

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 11 m2 Inhoud: 22 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1915 Woonlaag: 2 € 250,- p/mnd

Nieuw in verkoop Grachtenpand Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 445 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 154 m2 € 179.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1910 Perceeloppervlakte: 7.430 m2 € 274.900,- k.k.

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 15 m2 Inhoud: 30 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 225,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 10 m2 Inhoud: 26 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 3 € 245,- p/mnd

Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

Harm Stuut Makelaardij T 0597-431604 www.stuutmakelaardij.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Van Swinderenstraat 28a-kamer

Groningen Nieuwe Blekerstraat 22A

Groningen Korreweg 113a-kamer

Groningen Meeuwerderweg 40kamer 2

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 14 m2 Inhoud: 30 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1933 Woonlaag: 3 € 255,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 14 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 260,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 15 m2 Inhoud: 30 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1932 Woonlaag: 2 € 275,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 17 m2 Inhoud: 35 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1915 Woonlaag: 1 € 275,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Parkweg 115kamer 1

Groningen Westerbinnensingel 19a-kamer 2

Groningen Nieuweweg 28a-kamer 3

Groningen Paterswoldseweg 98B

Groningen Helper Oostsingel 8kamer 5

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 19 m2 Inhoud: 49 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 1 € 275,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 18 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1915 Woonlaag: 3 € 275,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 11 m2 Inhoud: 30 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 280,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 17 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 295,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 17 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 12 m2 € 300,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Korreweg 115A

Groningen Tuinbouwdwarsstraat 23a-kamer 4

Groningen Rijnstraat 28b-kamer 3+

Groningen Rijnstraat 33a-kamer 4+

Groningen J.A. Feithstraat 11b-kamer

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 14 m2 Inhoud: 35 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 300,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 17 m2 Inhoud: 45 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1920 Woonlaag: 2 € 300,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 18 m2 Inhoud: 45 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1937 Woonlaag: 3 € 310,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 13 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 310,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 17 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 2 € 315,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl


WONINGAANBOD 5 GRONINGEN € 320,- P/MND - € 380,- P/MND

Groningen Verlengde Willemstraat 3a-k3+keuke

Groningen Blekerstraat 24a, kamer 1

Groningen Kremersheerd 84kamer

Groningen J.A. Feithstraat 27kamer 5+ke

Volg ons ook op

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 22 m2 Inhoud: 50 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1895 Woonlaag: 3 € 320,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 20 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 325,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 7 m2 Inhoud: 20 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1980 Woonlaag: 2 € 325,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 16 m2 Inhoud: 42 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 2 € 330,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Parkweg 112B

Groningen Professor Rankestraat 54kamer

Groningen Meeuwerderweg 40kamer 3

Groningen Winschoterkade 42 kamers i

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 16 m2 Inhoud: 42 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 330,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 20 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1922 Woonlaag: 1 € 330,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 19 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1915 Woonlaag: 1 € 335,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 21 m2 Inhoud: 50 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 335,- p/mnd

facebook.com/ vbomakelaar Groningen Herebinnensingel 14a-studio

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 20 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1896 Woonlaag: 3 € 340,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Steentilstraat 11A

Groningen Winschoterkade 42 kamers i

Groningen Albertstraat 251-studio 1

Groningen Helper Oostsingel 8b-kamer 2

Groningen Koolstraat 17a- Kamer m

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 23 m2 Inhoud: 55 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 345,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 23 m2 Inhoud: 60 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 345,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 18 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 350,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 26 m2 Inhoud: 60 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1934 Woonlaag: 2 € 350,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 18 m2 Inhoud: 45 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 350,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Lage der A 20kamer 1

Groningen Peperstraat 31A

Groningen Oppenheimstraat 3a

Groningen Rijnstraat 28b-kamer 5+

Groningen Oosterhamrikkade 56b-kamer 2

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 22 m2 Inhoud: 55 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 350,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 20 m2 Inhoud: 52 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 350,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 20 m2 Inhoud: 20 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 375,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 28 m2 Inhoud: 70 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 375,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 16 m2 Inhoud: 45 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 380,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl


6 WONINGAANBOD GRONINGEN - KOLHAM

Groningen Lopendediep 10kamer 5-So

Nieuw in verhuur Beneden + Bovenwoning Woonoppervlakte: 25 m2 Inhoud: 50 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1860 Woonlaag: 1 € 425,- p/mnd

Groningen Van Sijsenstraat 7studio

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 20 m2 Inhoud: 50 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1929 Woonlaag: 1 € 430,- p/mnd

Groningen Paterswoldseweg 9A

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 30 m2 Inhoud: 75 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 450,- p/mnd

Groningen Astraat 10a-kamer 1

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 26 m2 Inhoud: 70 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1751 Woonlaag: 2 € 465,- p/mnd

Groningen Akerkhof 24a-studio 5

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 40 m2 Inhoud: 120 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 500,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Korenstraat 6a-app. 2

Groningen Gorechtkade 32-appartem

Groningen Meeuwerderweg 104a-app. 6

Groningen Barestraat 1c-studio

Groningen Nieuwstraat 87c-app.

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 26 m2 Inhoud: 75 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 600,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 40 m2 Inhoud: 80 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2012 Woonlaag: 1 € 650,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 46 m2 Inhoud: 125 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 650,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 25 m2 Inhoud: 60 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 2010 Woonlaag: 2 € 695,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 26 m2 Inhoud: 55 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 3 € 695,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Meeuwerderbaan 26a-appartem

Groningen Jozef Israelsstraat 55d-appartem

Groningen Herman Colleniusstraat 46b-appartem

Groningen Hoornsediep 524 studente

Groningen Admiraal de Ruyterlaan 16

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 130 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 750,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 35 m2 Inhoud: 90 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 775,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Korreweg 165a

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 150 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 850,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 1 € 1.200,- p/mnd

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 35 m2 Inhoud: 100 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2002 Woonlaag: 1 € 79.000,- k.k.

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Nieuwstraat 97a

Harkstede Hamweg 64

Kolham Rijksweg West 42

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 119.000,- k.k. IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verkoop

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!

Bovenwoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1906 Woonlaag: 1 € 174.500,- k.k. IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1949 Perceeloppervlakte: 388 m2 € 119.500,- k.k. Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

Nieuw in verhuur Bedrijfspand Woonoppervlakte: 300 m2 Inhoud: 1.620 m3 Kamers: Bouwjaar: 2009 Perceeloppervlakte: 3.255 m2 € 600,- p/mnd Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl


WONINGAANBOD 7 LAUWERSOOG - BONTEBOK

Lauwersoog Vlinderbalg 10

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1991 Perceeloppervlakte: 533 m2 € 180.000,- k.k.

Musselkanaal Hanne Bruininghstraat 57

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 88 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 240 m2 € 69.000,- k.k.

Oldekerk Hoendiep 7

Overschild Graauwedijk 56

Nieuw in verkoop

Scheemda Wilhelminalaan 26

Nieuw in verkoop

Woonboerderij Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1959 Perceeloppervlakte: 21.230 m2 € 349.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 525 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 1.550 m2 € 275.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 138 m2 Inhoud: 475 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 569 m2 € 249.500,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal T 0599-616967 www.schutenlambers.nl

Havinga Makelaardij T 0594-500476 www.havingamakelaardij.nl

Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

Harm Stuut Makelaardij T 0597-431604 www.stuutmakelaardij.nl

Siddeburen Hoofdweg 211

Slochteren Stelling 5

Slochteren Twee Kerspelenweg 12

Stadskanaal Kajuit 10

Stadskanaal Blokwieke 56

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 385 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 678 m2 € 239.000,- k.k. Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 385 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 243 m2 € 175.000,- k.k. Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 122 m2 Inhoud: 415 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 449 m2 € 219.000,- k.k. Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 132 m2 Inhoud: 496 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1998 Perceeloppervlakte: 339 m2 € 219.500,- k.k. Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal T 0599-616967 www.schutenlambers.nl

Woonoppervlakte: 96 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2008 Woonlaag: 6 € 245.000,- k.k. Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal T 0599-616967 www.schutenlambers.nl

Tjuchem Hoofdweg 69

Ook uw woning in het VBO.nl Magazine? Nieuw in verhuur

Vraag uw VBO-makelaar naar de mogelijkheden of ga naar www.vbo.nl/actie voor de speciale actie!

Landhuis Woonoppervlakte: 250 m2 Inhoud: 1.200 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 1.400 m2 € 1.200,- p/mnd Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

Veendam Molenstreek 157Bedrijfsru

Wagenborgen Hoofdweg 50

Zuidbroek Uiterburen 51

Bontebok Eerste Compagnonsweg 36

Vanaf hier vindt u het Nieuw in verhuur Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 465 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 175 m2 € 850,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 520 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 728 m2 € 189.000,- k.k. Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

Woonboerderij Woonoppervlakte: 180 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 8.000 m2 € 465.000,- k.k. Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

aanbod van de provincie Friesland.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1913 Perceeloppervlakte: 570 m2 € 189.000,- k.k. Woonstijlmakelaars BV T 0513-460064 www.woonstijlmakelaars.nl


Vereniging voor makelaars en taxateurs

VBO Makelaar doet meer

Wij leveren kwaliteit en deskundigheid. Wij taxeren uw woning grondig en leveren kwalitatief goede taxatierapporten die door alle banken worden erkend.

www.vbo.nl


WONINGAANBOD 9 BURGUM - AALDEN

Burgum Minister van den Brinklaan 118

Gorredijk Aak 7

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 355 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 161 m2 € 147.500,- k.k.

Gorredijk 't Kiemke

Hallum Griene dyk 2

Hijum Ekersein 1

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 465 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 285 m2 € 232.500,- k.k.

Bedrijfspand

€ 250.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 464 m2 € 179.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 560 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 1.112 m2 € 349.000,- k.k.

Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg T 0566-650070 www.wiebzandberg.nl

Annelies Atsma makelaar en taxateur T 06-14506552 www.anneliesatsma.nl

Woonstijlmakelaars BV T 0513-460064 www.woonstijlmakelaars.nl

van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

Langedijke Klokhuisdijk 13c

Lemmer Smak 35

Lemmer Het Brekkense Wiel 157

Nieuwehorne Kalverkamp 1DUOKOOP

Oldeholtpade Westerse Kamp 5

Villa Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: - m2 € 219.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 475 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 362 m2 € 128.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 1.950 m2 € 325.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1967 Perceeloppervlakte: 142 m2 € 167.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 155 m2 Inhoud: 485 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 563 m2 € 298.000,- k.k.

Aankoopmakelaar U& De Wit T 06-15094833 www.aankoopmakelaar-uendewit.nl

Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Waterrijk wonen Friesland T 0513-418622 www.waterrijkwonenfriesland.nl

Annelies Atsma makelaar en taxateur T 06-14506552 www.anneliesatsma.nl

Aankoopmakelaar U& De Wit T 06-15094833 www.aankoopmakelaar-uendewit.nl

Reduzum De Trije Romers 3

Sint Nicolaasga Langwarderdyk 16--20

Sneek Quirijn de Blaustraat 29

St Jacobiparochie Nieuwebildtdijk 418

Stiens Ljurkstrjitte 21

Bungalow Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 415 m2 € 139.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 93 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1964 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 134.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1921 Perceeloppervlakte: 890 m2 € 299.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg T 0566-650070 www.wiebzandberg.nl

Waterrijk wonen Friesland T 0513-418622 www.waterrijkwonenfriesland.nl

Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Stiens Ljurkstrjitte 5

Stiens Petterhusterdyk 33

Sumar Solcamastraat 30-11

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 1.585 m2 € 189.000,- k.k. van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 233 m2 € 175.000,- k.k. van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

Aalden Aelder Hooghe

Vanaf hier vindt u het Eengezinswoning Woonoppervlakte: 147 m2 Inhoud: 407 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1967 Perceeloppervlakte: 376 m2 € 198.000,- k.k. van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

Woonboerderij Woonoppervlakte: 220 m2 Inhoud: 650 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 1.000 m2 € 349.000,- k.k. van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

Villa Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 664 m2 € 229.000,- k.k. Waterrijk wonen Friesland T 0513-418622 www.waterrijkwonenfriesland.nl

aanbod van

Nieuw in verkoop

de provincie Drenthe.

Prijs op aanvraag Peters Vastgoed bv T 0318-419600 www.petersvastgoed.nl


10 WONINGAANBOD BARGER COMPASCUUM - HOOGEVEEN

Barger Compascuum Verlengde Oosterdiep OZ 163

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 545 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 1.065 m2 € 199.000,- k.k.

Coevorden G J Soppestraat 13

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 117 m2 Inhoud: 393 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 331 m2 € 174.500,- k.k.

Drouwenermond Zuiderdiep 33

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 385 m2 Inhoud: 2.900 m3 Kamers: 11 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 6.236 m2 € 675.000,- k.k.

Emmen IJsspoorweg 19

Nieuw in verkoop Landhuis Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 10.195 m2 € 649.000,- k.k.

Vodoz Makelaardij vof T 0591-317681 www.vodoz.nl

Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal T 0599-616967 www.schutenlambers.nl

Vodoz Makelaardij vof T 0591-317681 www.vodoz.nl

Erica De Voorreep 62

Gasselte De Kremmer 20

Hollandscheveld Hollandscheveldse Opg 16

Hoogeveen Meerval 41*

Erica Pannekoekendijk 46

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 103 m2 Inhoud: 353 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 1.186 m2 € 178.000,- k.k. Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 412 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 260 m2 € 184.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 52 m2 Inhoud: 176 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 400 m2 € 45.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 2.567 m2 € 524.500,- k.k.

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 470 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 271 m2 € 950,- p/mnd

Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Ommeland Makelaardij en Assurantiën T 0598-350700 www.ommelandmakelaardij.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Hoogeveen Jennerstraat 66

Hoogeveen Alteveer 104

Hoogeveen Kanaalweg 9b

Hoogeveen Mantinghstraat 37

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1971 Woonlaag: 1 € 108.500,- k.k.

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!

Hoogeveen Braillehof 56

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 245 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 330 m2 € 157.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 153 m2 € 157.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 355 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1979 Perceeloppervlakte: 126 m2 € 169.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 123 m2 Inhoud: 435 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 152 m2 € 175.000,- k.k.

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Hoogeveen Kleine Beer 60

Hoogeveen De Zende 1

Hoogeveen Schelde 96

Hoogeveen Meerval 41

Hoogeveen Pijlkruid 12

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 515 m3 Kamers: 9 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 279 m2 € 179.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1990 Perceeloppervlakte: 308 m2 € 189.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 240 m2 € 189.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 470 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 271 m2 € 264.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 495 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 288 m2 € 267.500,- k.k.

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl


WONINGAANBOD 11 HOOGEVEEN - DUITSLAND NEUENHAUS

Hoogeveen Meerkoetlaan 36

Nieuw in verkoop

Hoogeveen Meerkoetlaan 40

Nieuw in verkoop

Kerkenveld Verbindingsweg 10

Nietap J.P. Santeeweg 6h

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Bungalow Woonoppervlakte: 190 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 544 m2 € 359.500,- k.k.

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Havinga Makelaardij T 0594-500476 www.havingamakelaardij.nl

Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl

Nieuw Schoonebeek Europaweg 219

Schoonebeek Frankrijklaan 8

Schoonebeek Middendorp 14

Spier Wijsterseweg 15--22

Veeningen Oud Veeningen 8a

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 159 m2 Inhoud: 686 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 535 m2 € 279.500,- k.k.

Galerijflat Woonoppervlakte: 102 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 3 € 235.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Bungalow Woonoppervlakte: 165 m2 Inhoud: 555 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 637 m2 € 324.500,- k.k.

Woonboerderij Woonoppervlakte: 430 m2 Inhoud: 2.169 m3 Kamers: 15 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 32.823 m2 € 549.500,- k.k.

Woonboerderij Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 670 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 6.265 m2 € 385.000,- k.k.

Nieuw Buinen Noorderdiep 103

Nieuw in verkoop

Nieuw in verhuur

Woonboerderij Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 1.207 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1800 Perceeloppervlakte: 5.690 m2 € 289.500,- k.k.

Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Wateren Hunerwold State 68

Zuidwolde Kerkenbosweg 3

Zuidwolde Bolster 9

Woonboerderij Woonoppervlakte: 190 m2 Inhoud: 490 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1905 Perceeloppervlakte: 4.170 m2 € 285.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 148 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 619 m2 € 124.000,- k.k.

Woonboerderij Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 1 m2 € 550,- p/mnd

De Weide Brink Makelaardij T 0521-594100 www.weidebrink.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Zuidwolde

Vereniging voor Suuddal makelaars en taxateurs 29

Woningen Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 84 m2 Inhoud: 245 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 370 m2 € 119.900,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1965 Perceeloppervlakte: 225 m2 € 157.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 142 m2 € 189.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 155 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 270 m2 € 239.000,- k.k.

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Duitsland Emlichheim Am Kanal 18

Duitsland Emlichheim Aatal Strasse 33

Duitsland Freren Am Berg 4

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 1.000 m2 Prijs op aanvraag Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 4.000 m2 € 172.000,- k.k. Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

buitenland.

Volg ons ook op Facebook

www.facebook.com/vbomakelaar Duitsland Neuenhaus

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 340 m2 Inhoud: 1.200 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1966 Perceeloppervlakte: 1.500 m2 € 249.000,- k.k. Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

in het

Königsberger Strasse 7

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 470 m2 € 92.500,- k.k. Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Duitsland Neuenhaus Veldhausener Strasse 50

Nieuw in verkoop Beneden + Bovenwoning Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 1.000 m3 Kamers: 10 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 1.043 m2 € 320.000,- k.k. Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl


12 UW VBO MAKELAAR

UW VBO MAKELAAR 3

Flevoland

Buisman Register Makelaars Lelystad, 06-44894247 www.buismanregistermakelaars.nl D.A.M. Vastgoed Zeewolde, 036-5223400 www.damvastgoed.nl Gert Muis vastgoed taxaties Emmeloord, 06-29383896 www.gertmuis-taxaties.nl Hermus Makelaardij Lelystad, 0320-282882 www.hermusmakelaardij.nl Kam & Bronotte Makelaars BV Lelystad, 0320-411211 www.marktmakelaar.nl Kuipers Makelaardij Zeewolde, 036-5220996 www.kuipersmakelaars.nl Leyten & Van der Linde Rentmeesters en Makelaardij BV Dronten, 0321-388790 www.leyten-vdlinde.nl

Makelaardij Thijssen B.V. Emmeloord, 0527-697768 www.makelaardijthijssen.nl

Mart Bolle Vastgoed Urk, 0527-683735 www.martbolle.nl

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige

RV Estate Almere, 06-41537372 www.rvestate.nl Sloterwijk & Heinen (Bedrijfs) Makelaars Lelystad, 0527-610260 www.shmakelaars.nl Takken Taxaties Almere, 06-54964778 www.vbo.nl Taxatiebureau Van Putte Swifterbant, 0321-322208 www.vanputtetaxatie.nl Uw Zekerheid B.V. Lelystad, 0320-233233 www.uw-zekerheid.nl Yska Makelaardij Emmeloord, 0527-623310 www.yska-makelaardij.nl

taxaties door gecertificeerde taxateurs tot professionele begeleiding bij de aankoop van uw

Droomhuis Makelaardij Rheden, 026-4951666 www.droomhuismakelaardij.nl Douwma Makelaardij Terwolde, 0571-291308 www.douwma-makelaardij.nl Enneman Vastgoed Wehl, 0314-683873 www.ennemanvastgoed.nl Erik Buwalda Makelaar/Taxateur OZ Vaassen, 0578-573226 www.erikbuwalda.nl Hangohr Taxaties Opheusden, 0488-441651 www.hangohr.nl Hermeling Makelaardij O.G. Driel, 026-4790880 www.hermeling-driel.nl

• •

Braam Makelaardij Oosterbeek, 026-3229673 www.braam.nu

• •

Buiten Makelaars & Adviseurs Beuningen Gld, 024-3888958 www.buiten.nu Buiten Makelaars & Adviseurs Oosterbeek, 026-3338285 www.buiten.nu Caboma BV Maurik, 0344-692976 www.caboma.nl De Aankoopmakelaar Martin Willemsen Duiven, 0316-281089 www.de-aankoop-makelaar.nl

De Roo Van Klaveren Makelaars BV Apeldoorn, 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

• •

Meeks van Oijen B.V. Beuningen Gld, 024-6773238 www.meeksvanoijen.nl

De Graaf Vastgoed Randwijk, 0488-491700 www.degraafvastgoed.nl DEMAKELAAR Bezorgt U Meerwaarde Wijchen, 024-3481978 www.demakelaar.info

• •

Diesman Taxaties & Makelaardij Ermelo, 0341-436090 www.diesmantaxaties.nl Dirk van der Houwen Makelaardij Vorden, 0575-555582 www.dirkvanderhouwen.nl Doreco Gaanderen, 0315-340170 www.dorecomakelaardij.nl Dorrestijn Vastgoed Advies BV Scherpenzeel, 033-2770705 www.dva-bv.nl

Mutters Makelaardij Heukelum, 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Niesink Makelaardij Doetinchem, 0314-333793 www.niesinkmakelaardij.nl Oude Keizer Makelaardij Berg en Dal, 024-6844965 www.oude-keizer.nl

Peters Vastgoed bv Bennekom, 0318-419600 www.petersvastgoed.nl

UW VBO Makelaar Zwolle, 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

• • •

Moes Taxaties B.V. Dedemsvaart, 0523-612436 www.moes-makelaardij.nl Morsink Bouwadvies & Makelaardij Goor, 0547-261795 www.morsink.net

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Mutters Makelaardij Vianen Vianen, 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Ommeland Makelaardij en Assurantiën Veendam, 0598-350700 www.ommelandmakelaardij.nl

Overige

Munninghoff Makelaardij Borne, 06-14186885 www.m-makelaardij.nl Orjohn Taxaties Deventer, 0570-511017 www.orjohntaxaties.nl Pereboom Makelaardij Steenwijk, 0521-521366 www.pereboommakelaardij.nl Pigge buitenmakelaars O.G. BV Bornerbroek, 0546-816751 www.buitenmakelaars.nl Real Assist Almelo, 0546-459589 www.realassist.nl

Valk Vastgoed Makelaardij Den Ham, 0546-673950 www.vvmmakelaardij.nl Van Brussel Makelaardij Enter, 0547-381755 www.vanbrusselmakelaardij.nl Van der Lelij Vastgoed VOF IJsselmuiden, 038-3338357 www.lelij.nl Van der Reijd Makelaars BV Zwolle, 038-4213290 www.vanderreijd.nl Van Ommen Makelaardij Almelo, 0546-455631 www.vanommenmakelaardij.nl Van Stenwic Makelaardij en Taxaties Onna, 06-51912336 www.vanstenwic.nl Vastgoed Beheer Twente Hengelo, 06-42970030 www.vastgoedbeheertwente.nl Vos Vastgoed Adviesbureau Zwartsluis, 038-3865565 www.vosvastgoedadvies.nl Wagemaakers Taxaties Delden, 074-8511819 www.vbo.nl Welbions Hengelo, 074-2468300 www.welbions.nl Withaar Makelaardij B.V. Kampen, 038-3316868 www.withaar-makelaardij.nl Woningcorporatie Domijn Enschede, 0900-3350335 www.domijn.nl Woonstaat IJsselmuiden, 038-7502995 www.woonstaat.nl Zomer Vastgoed Zwolle, 038-7440050 www.zomermakelaars.nl

Maxx Vastgoed B.V. Zwolle, 038-4222280 www.maxxvastgoed.nl Middelbrink, agrarische- en woonmakelaardij Blokzijl, 0527-253370 www.middelbrink.info Middelbrink, agrarische- en woonmakelaardij Steenwijk, 0521-820210 www.middelbrink.info

Makelaarskantoor Bakker Ommen, 0529-451032 www.makelaarskantoorbakker.nl

• •

• •

Verburg F. Vastgoed BV Ophemert, 0344-662041 www.fverburg.nl

Vastgoed Visie Culemborg, 06-16594282 www.vastgoedvisie.com

• •

AAGEE Makelaardij & Taxaties Denekamp, 0541-350670 www.aagee.eu Aarnink Makelaardij en Taxaties Nutter, 0541-670644 www.aarninkmakelaardij.nl Abe Dijkstra Makelaardij B.V. Oldemarkt, 0561-452382 www.abedijkstra.nl AgroFundus B.V. Den Ham, 0546-841012 www.agrofundus.nl Asbroek Makelaardij Enter, 0547-383868 www.asbroekmakelaardij.nl Berg Makelaardij B.V. IJsselmuiden, 038-3335620 www.bergmakelaardij.nl Bloem Vastgoed Enschede, 06-22815556 www.bloemvastgoed.nl Bouwhuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV Vroomshoop, 0546-642771 www.bouwhuismakelaardij.nl

IMMO Van Wijk Makelaardij Tiel, 0344-633333 www.immovanwijk.nl Impact Makelaardij & Hypotheken Wijchen, 024-3243113 www.impactadvies.nl J.J.B. Vastgoed BV Hall, 0575-476524 www.wij-wonen.nl Klematax Overasselt, 024-6222035 www.klematax.nl Koophuis Makelaars Nijmegen Nijmegen, 024-3603895 www.koophuis.nl Legemaat Makelaardij Voorthuizen, 0342-476623 www.legemaatmakelaardij.nl Living Changes Makelaardij Westervoort, 026-3194694 www.livingchanges.nl Makelaardij Bommelerwaard Hedel, 073-6315680 www.makelaardijbommelerwaard.nl Makelaardij De Wit Delwijnen, 0418-553100 www.makelaardijdewit.nl

Overijssel

HETWoonhart Herveld, 0488-481566 www.hetwoonhart.nl

Gerjan Wegereef Mak. & Tax. oz Hengevelde, 0547-352307 www.wegereef.nl Gjaltema Assurantiën & Makelaardij Dalfsen, 0529-488000 www.gjaltema.net Hanze Staete Makelaardij Kampen, 038-3556770 www.hanzestaetemakelaardij.nl Hemmink Taxaties Almelo, 0546-815920 www.vbo.nl Hoebert Taxaties en Advies o.z. Deventer, 0570-763000 www.hoeberttaxaties.nl ImmoYou Giethoorn, 0521-360022 www.immoyou.nl Keupink Makelaardij & Financieel Advies Ootmarsum, 0541-291598 www.keupink.nl Makelaardij Peter de Wolf Steenwijk, 06-45140415 www.makelaardijpeterdewolf.nl Makelaardij Wapstra Steenwijk, 0521-520016 www.makelaardijwapstra.nl

• •

Aaerde Interhuys Putten Putten, 0341-360146 www.interhuys.nl B&B Vastgoed Ermelo, 06-53106820 www.bbvastgoed.nl Basten Assurantiën en Makelaardij Ooij, 024-6631510 www.verzekeringsplaneet.nl Bell Makelaardij Velp, 026-4450818 www.bellmakelaardij.nl Berkien Onroerend Goed Assurantiën Lent, 024-3222155 www.berkienonroerendgoed.nl Bosman Makelaardij Emst, 0578-661844 www.bosman-makelaardij.nl

RAS Makelaars & Hypotheken Zetten, 0488-420044 www.rasmakelaars.nl Recreatiewoningtekoop.nl Ermelo, 0341-556066 www.recreatiewoningtekoop.nl Regio Bronckhorst Makelaardij Hengelo (Gld), 0575-845717 www.rbmwonen.nl Rijnlandhaven Makelaardij BV Silvolde, 0315-324126 www.rijnlandhaven.nl RIKJO Makelaardij Groesbeek, 024-3995340 www.rikjo.nl SDS Senior Makelaardij Neerijnen, 0345-568616 www.seniormakelaardij.nl t Gantvoort BV Aalten, 0543-476980 www.gantvoort.nl T&A Van Es Makelaardij Scherpenzeel, 033-2770669 www.makelaarscherpenzeel.nl Taxateam Doornenburg, 0481-453821 www.vbo.nl Taxxo Nijkerk, 033-2454967 www.taxxo.nl Ter Avest Taxaties o.z. Harskamp, 0318-631019 www.taxatiegelderland.nl Thuis in de Achterhoek Ulft, 0315-696000 www.wonion.nl Twan Kesseler Makelaar-Taxateur Malden, 024-3880804 www.twankesseler.nl Uw Huismakelaar Beuningen Gld, 024-6775711 www.uwhuismakelaar.info Van Arendonk Makelaardij Herwijnen, 0418-584258 www.vanarendonkmakelaardij.nl Van de Wetering Vastgoed Brakel, 0418-672610 www.weteringvastgoed.nl Van den Berg Taxaties & Advies Lienden, 0344-604559 www.vandenbergtaxaties.nl Van der Louw Makelaardij Dodewaard, 06-28348137 www.vanderlouwmakelaardij.nl Van Doorn Advies Culemborg, 0345-521010 www.financieelgoed.nl Van Pijkeren Makelaardij B.V. Harderwijk, 0341-417870 www.vanpijkerenmakelaardij.nl Van ‘t Slot Makelaardij Harderwijk, 0341-266087 www.vantslotmakelaardij.nl Van Zelst Taxaties Doorwerth, 026-3391558 www.zelsttaxaties.nl

Reynaert Makelaardij Zwolle, 038-4202628 www.reynaertmakelaardij.nl Roeloffzen Makelaardij Hengelo, 074-2567979 www.roeloffzenmakelaardij.nl RVO Makelaardij B.V. Oldenzaal, 0541-537555 www.rvomakelaardij.nl Schotman Vastgoed Deventer, 0570-510969 www.schotman-vastgoed.nl Schutte Agrarisch Vastgoed Hardenberg, 06-53207894 www.vbo.nl Silderhuis Makelaardij Saasveld, 074-3494284 www.silderhuismakelaardij.nl SMQ Group b.v. Hengelo, 074-2566602 www.smq.nl Snel Hypotheken & Taxaties Hardenberg, 0523-270766 www.snelhypotheken.nl Taxatiebureau Robert ten Dam Hengevelde, 06-51997937 www.taxatiebureauroberttendam.nl Temmink Exclusief Makelaardij Hengelo, 074-3491485 www.temminkexclusief.nl Tijink Taxatie & Advies Tilligte, 0541-221396 www.vbo.nl Twentehuis Makelaardij Vriezenveen, 0546-568988 www.twentehuismakelaardij.nl Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. Oldemarkt, 0561-450606 www.unicusmakelaardij.nl Uniek Makelaars B.V. Enter, 0547-381823 www.uniekmakelaars.nl

EXTRA Makelaars Enschede, 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Gelderland

Vernooij Makelaardij & Taxaties Nijmegen, 0481-454003 www.vernooijmakelaardij.nl Vreeman Makelaardij Gendringen, 0315-685025 www.vreemanmakelaardij.nl Woonderijen Babberich, 0316-248768 www.woonderijen.nl

• •

nieuwe woning!

Vermeulen Verzekeringen Vastgoed Millingen aan de Rijn, 0481-431859 www.vermeulenvastgoed.nl

• Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur • Aankoopmakelaar en taxateur


4 WONINGAANBOD

WONINGAANBOD 13

ALMELO - ENSCHEDE

ALMELO - ENSCHEDE

Almelo Johannes Bosboomstraat 33

Dalfsen Haersolteweg 17-9

Dalfsen De Horst 7

Den Ham Rohorst 14

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Overijssel.

Diepenheim Herschelstraat 1

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 109 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2014 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 155.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 79 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 219 m2 € 100.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 140 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1990 Perceeloppervlakte: 457 m2 € 59.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 435 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 250 m2 € 264.900,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Peters Vastgoed bv T 0318-419600 www.petersvastgoed.nl

Diepenheim Herschelstraat 3

Diepenheim Herschelstraat 5

Diepenheim Herschelstraat 7

Diepenheim Herschelstraat 9

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 109 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2014 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 155.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 109 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2014 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 155.000,- v.o.n.

Morsink Bouwadvies & Makelaardij T 0547-261795 www.morsink.net

Morsink Bouwadvies & Makelaardij T 0547-261795 www.morsink.net

Morsink Bouwadvies & Makelaardij T 0547-261795 www.morsink.net

Enschede Brammelobrink 55

Enschede Tomatenstraat 15

Enschede Ypkemeulestraat 91

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 109 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2014 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 155.000,- v.o.n. Morsink Bouwadvies & Makelaardij T 0547-261795 www.morsink.net

Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: Woonlaag: 0 Prijs op aanvraag

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 109 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2014 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 155.000,- v.o.n. Morsink Bouwadvies & Makelaardij T 0547-261795 www.morsink.net

Enschede Van Musschenbroekstraat 58-2

Volg ons ook op

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 157 m2 € 110.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 99 m2 € 119.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 101 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 108 m2 € 119.000,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Enschede Adriaen Brouwerstraat 18

Enschede Pieter Bothstraat 41

Enschede Kottendijk 209

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

facebook.com/ vbomakelaar Enschede Haverkampweg 64

Nieuw in verkoop

Portiekflat Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 235 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1958 Woonlaag: 2 € 125.000,- k.k. EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Enschede Dahliastraat 50

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1958 Perceeloppervlakte: 127 m2 € 139.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 153 m2 € 145.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 114 m2 Inhoud: 341 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1953 Perceeloppervlakte: 202 m2 € 153.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 102 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 122 m2 € 167.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 312 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1936 Perceeloppervlakte: 138 m2 € 169.000,- k.k.

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl


14 WONINGAANBOD

WONINGAANBOD 5

ENSCHEDE - SIBCULO

Enschede Eversstraat 27

ENSCHEDE - SIBCULO

Enschede Gladiolenstraat 111A

Enschede Wooldriksweg 207

Enschede Schipholtstraat 426

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 390 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 138 m2 € 175.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1990 Perceeloppervlakte: 272 m2 € 175.000,- k.k.

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Temmink Exclusief Makelaardij T 074-3491485 www.temminkexclusief.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Enschede Ommerbos 32

Enschede Rhaanbrink 69

Enschede Mallumbrink 77

Enschede Lenteweg 70

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 200 m2 € 179.500,- k.k.

Nieuw in verkoop

Bungalow Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 362 m2 € 200.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!

Giethmen Hogeveldsweg 26-311

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 126 m2 Inhoud: 394 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 227 m2 € 249.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 470 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 258 m2 € 249.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 465 m2 € 300.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 170 m2 Inhoud: 536 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 762 m2 € 325.000,- k.k.

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Makelaarskantoor Bakker T 0529-451032 www.makelaarskantoorbakker.nl

Giethmen Hogeveldsweg 26-101

Giethoorn Noorderpad 10

Goor Catsstraat 34

Hengelo Oelerweg 217

Hengelo Oelerweg 124

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 1.574 m2 € 239.000,- k.k. Makelaarskantoor Bakker T 0529-451032 www.makelaarskantoorbakker.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 765 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1948 Perceeloppervlakte: 1.621 m2 € 495.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 355 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 259 m2 € 149.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 87 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 885 m2 € 149.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 48 m2 Inhoud: 120 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1975 Woonlaag: 1 € 102.000,- k.k.

Herenhuis Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 525 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 765 m2 € 315.000,- k.k.

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Morsink Bouwadvies & Makelaardij T 0547-261795 www.morsink.net

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Kloosterhaar Verlengde Broekdijk 41

Ommen Leeuwenbekstraat 2

Ommen Dennenlaan 5

Sibculo Korhoen 55

Volg ons ook op

Nieuw in verkoop

facebook.com/ vbomakelaar

Woonboerderij Woonoppervlakte: 260 m2 Inhoud: 870 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 3.680 m2 € 375.000,- k.k. Temmink Exclusief Makelaardij T 074-3491485 www.temminkexclusief.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 132 m2 Inhoud: 326 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 404 m2 € 185.000,- k.k. Makelaarskantoor Bakker T 0529-451032 www.makelaarskantoorbakker.nl

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1962 Perceeloppervlakte: 1.660 m2 € 395.000,- k.k. Makelaarskantoor Bakker T 0529-451032 www.makelaarskantoorbakker.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 260 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 411 m2 € 105.000,- k.k. Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl


6 WONINGAANBOD

WONINGAANBOD 15

VRIEZENVEEN - APELDOORN

Vriezenveen Westeinde 609

Nieuw in verkoop

VRIEZENVEEN - APELDOORN

Zwolle Frankhuizerallee 155*

Nieuw in verhuur

Zwolle Molendwarsstraat 11

Nieuw in verkoop

Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1800 Perceeloppervlakte: 895 m2 € 269.000,- k.k.

Herenhuis Woonoppervlakte: 170 m2 Inhoud: 530 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2006 Perceeloppervlakte: 188 m2 € 995,- p/mnd

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1910 Perceeloppervlakte: 75 m2 € 165.000,- k.k.

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Zwolle Dahliastraat 17

Zwolle Weerschijnvlinder 15

Zwolle Zomertalinghof 23

Zwolle Hanekamp 47

Zwolle Lindestraat 63

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 295 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 142 m2 € 172.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 120 m2 € 199.500,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Zwolle Abelenlaan 45

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1921 Perceeloppervlakte: 115 m2 € 210.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 155 m2 € 219.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 146 m2 € 224.500,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Zwolle Nilantsweg 77

Zwolle Voorstraat 3

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!

Apeldoorn Stationsdwarsstraat 158

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 420 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1965 Perceeloppervlakte: 209 m2 € 239.000,- k.k. UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Apeldoorn Kobaltstraat 31

Vanaf hier vindt u het Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 445 m2 € 250.000,- k.k.

Herenhuis Woonoppervlakte: 450 m2 Inhoud: 1.300 m3 Kamers: 11 Bouwjaar: 1884 Perceeloppervlakte: 208 m2 € 700.000,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

Apeldoorn Hofveld 115

Apeldoorn Albardastraat 58

aanbod van de provincie Gelderland.

Apeldoorn Karkietweg 58

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1980 Woonlaag: 3 € 100.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 63 m2 Inhoud: 185 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1960 Woonlaag: 1 € 125.000,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

Apeldoorn Kooikersdreef 512

Apeldoorn Heliosstraat 55A

Nieuw in verkoop Portiekwoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 238 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Woonlaag: 2 € 127.500,- k.k. De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

Portiekflat Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 234 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1960 Woonlaag: 1 € 138.000,- k.k. De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 84 m2 Inhoud: 332 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 112 m2 € 149.750,- k.k. De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 133 m2 Inhoud: 387 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1971_1980 Perceeloppervlakte: 172 m2 € 189.000,- k.k. De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 126 m2 Inhoud: 394 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 155 m2 € 198.000,- k.k. De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl


www.hypotheekshop.nl


Waarom naar de notaris?

Bijvoorbeeld de woningverdeling na een scheiding. Weet u zeker dat de woning nu echt alleen van u is? Anders moet uw ex-partner misschien nog meetekenen. En wat als de koper op het laatste moment afhaakt? Heeft u hiervoor wel een boeteclausule laten opnemen in de koopakte? Laat u niet verrassen. Ga op tijd naar de notaris. Meer informatie

Wilt u advies, neem dan contact op met een notaris uit de buurt. Via de zoekfunctie op de website www.notaris.nl is het eenvoudig om een notaris in de buurt te vinden. Bereid het eerste bezoek aan de notaris goed voor en lees de tips op www.notaris.nl/op-gesprek. De KNB is de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Alle (kandidaat-)notarissen zijn verplicht aangesloten bij de KNB. Gratis brochure Woning Verkopen

U gaat uw woning verkopen. Een spannende tijd. Komt u eruit met de koper? Heeft u al een andere woning? Zijn er geen addertjes onder het gras? U heeft dus veel om over na te denken. Maar heeft u ook al nagedacht over uw bezoek aan de notaris? Want de notaris is de financiële spin in het web bij de verkoop van uw woning. Hij krijgt die ‘addertjes’ boven tafel. Waarom naar de notaris?

In Nederland regelt de notaris alle juridische zaken rond de overdracht. Hij is ook de enige die dat mag doen. Daardoor weten alle partijen zeker waar ze aan toe zijn. De notaris is onafhankelijk en onpartijdig en kijkt daarom naar uw belangen én naar die van de koper. Zoveel doet een notaris toch niet?

De notaris doet juist heel veel voor u. Maar het meeste daarvan ziet u niet. De notaris doet veel werk namelijk al vooraf. Zodat u straks alleen nog uw handtekening onder de verschillende aktes hoeft te zetten. Zo doet hij ook allerlei onderzoeken naar uw achtergrond en die van de koper, het huis, de hypotheeksituatie en mogelijke bijzonderheden in de gemeente. Als er iets niet in orde is en problemen kan opleveren, trapt hij direct op de rem en zorgt ervoor dat die worden opgelost. Wat regelt de notaris allemaal?

De notaris is de financiële spin in het web. Hij zorgt ervoor dat de koper de koopsom betaalt en dat uw bank en eventuele schuldeisers hun geld krijgen. Ook zorgt hij ervoor dat u een deel van uw gemeentebelastingen terugkrijgt en dat de eventuele overwaarde naar

Een huis verkopen is niet altijd gemakkelijk in deze tijd. In de brochure Woning Verkopen vindt u alle informatie op een rijtje waar u aan moet denken als u een koper heeft gevonden. Denk hierbij aan onderwerpen als het koopcontract, de ontbindende voorwaarden, bedenktijd van de koper en verborgen gebreken. Maar ook wat u kunt doen als de koop niet doorgaat. Op al deze vragen, en nog veel meer, geeft dit boekje antwoord. U kunt de brochure afhalen bij veel notariskanwtoren. Of gratis downloaden via de website van de KNB: www.notaris.nl/een-woning-verkopen. Ook beschikbaar online als doorbladerbare versie.

u wordt overgemaakt. En uiteraard regelt hij alle juridische zaken rond de overdracht en lost eventuele problemen op. Zodat u zeker bent van een vlekkeloze verkoop. Waarom zou ik de koopakte door een notaris laten opstellen?

Niet voor alles heeft u een notaris nodig. Een koopakte kunt u bijvoorbeeld samen met de koper opstellen. Maar het kan wel verstandig zijn de notaris om advies te vragen vóór u de akte ondertekent. Hij zorgt ervoor dat belangrijke ‘kleine lettertjes’ niet worden vergeten. Is zo’n akte niet standaard knip- en plakwerk voor een notaris?

De notaris kan de koopakte voor u opstellen. Dat is altijd maatwerk, want iedere situatie is anders. Bepaalde stukken tekst zijn wel hetzelfde of lijken in ieder geval erg op elkaar. Dat moet ook wel. Het is belangrijk dat in de akten omschrijvingen en begrippen staan die wettelijk geldig zijn.

EEn woning kopEn of vErkopEn? Wat moet u regelen? Wat zijn veelvoorkomende problemen? En waarom moet u eigenlijk naar de notaris? Op www.notaris.nl is alles voor u op een rijtje gezet. Doe de online test en ontvang vrijblijvend advies op maat.

Wat voor problemen kunnen er ontstaan?

Natuurlijk denkt u dat er in uw situatie geen vuiltje aan de lucht is, maar de problemen ontstaan vaak juist als u het helemaal niet verwacht.

www.notaris.nl Je regelt het bij de notaris.

KNB

33


34


Voorkom verhuisstress

met de ✓ erhuis-checklist!

2 Maanden voor de verhuizing: ■ Huur opzeggen ■ Vrij nemen voor de verhuizing ■ Scholen van de kinderen inlichten ■ Orienteren op nieuwe scholen ■ Plattegrond maken van nieuwe huis ■ Gordijnen en vloerbedekking bestellen ■ Contact leggen met schildersbedrijf ■ Beslissen welke meubels u opnieuw aanschaft ■ Oude meubels te koop aanbieden 1 Maand voor de verhuizing: ■ Verhuisbedrijf/verhuiswagen vastleggen ■ Verhuisdozen aanschaffen ■ Labels voor verhuisdozen aanschaffen ■ Gaslevering verhuizen ■ Electriciteitslevering verhuizen ■ Waterlevering verhuizen ■ Kabelaansluiting verhuizen ■ Huispersoneel inlichten 2/3 Weken voor de verhuizing: ■ Adreswijzigingen versturen ■ Postbus stopzetten ■ Postbus nieuwe huis aanvragen ■ Verzekering afsluiten voor verhuizing ■ Ziektekostenverzekering inlichten ■ Bank inlichten ■ Arts en tandarts inlichten ■ Gemeente inlichten ■ Schoorsteen laten vegen ■ Kinderen aanmelden op nieuwe school ■ Naamplaatje voordeur laten maken ■ Schoonmaak nieuwe huis plannen ■ Kranten en dozen bewaren voor verhuizing ■ Grofvuil wegbrengen Inpaktips: ■ Overleg goed met het verhuisbedrijf ■ Begin zo snel mogelijk met inpakken ■ Nummer elke kamer in het nieuwe huis ■ Noteer op elke doos wat erin zit

■ Noteer op elke doos op welke kamer hij thuis hoort ■ Hang uw kleren in de speciale garderobe dozen ■ Doe kastjes e.d. op slot ■ Zware spullen zoals boeken verdelen over dozen ■ Zet flessen rechtop in de dozen ■ Houd brandbare en gevaarlijke spullen apart ■ Rol tafelzilver en servies op in krantenpapier ■ Stop geen scherpe dingen bij kwetsbare spullen ■ Zet de trommel van het wasmachine vast ■ Pak schilderijen en spiegels niet in ■ Zet kleine planten bij elkaar in een doos ■ Voorzie alles wat niet in dozen kan ook van labels ■ Hang de nummers van de kamers op de deuren 1 Week voor de verhuizing: ■ Afspraak maken voor sleuteloverdracht ■ Sleutels bij laten maken van oude huis indien nodig ■ Waardevolle spullen tijdelijk opslaan in kluis ■ Opvang regelen voor kinderen gedurende verhuizing ■ Opvang regelen voor huisdieren gedurende verhuizing ■ Standplaats voor verhuiswagen vrijmaken ■ Voldoende vuilniszakken aanschaffen ■ Bibliotheekboeken/huurfilms tijdig terugbrengen Enkele dagen voor de verhuizing: ■ Reinigen oude / nieuwe woning ■ Koelkast ontdooien ■ Vrieskist op koude stand zetten ■ Wasmachinetrommel vastzetten ■ Vaste lampen losmaken

■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■

Huisvuilcontainer legen en schoonmaken Chemobox legen Huishoudelijke attributen apart houden Drank / eten inslaan voor verhuizing Kamers in nieuwe huis nummeren Plaatselijke spaaracties inleveren Nieuwe huis op temperatuur brengen Thermostaat oude huis laag instellen

De verhuisdag: ■ Zorg voor voldoende contant geld ■ Meterstanden opnemen ■ Bij vorst waterleiding afnemen ■ Oude huis controleren op spullen ■ Sleuteloverdracht Na de verhuizing: ■ Verhuisschade opnemen ■ Retourneren van verhuisdozen ■ Inschrijven bij uw nieuwe gemeente ■ Regelmatig informeren naar post op oude adres Wat u moet weten van uw nieuwe huis: - Wat de hoogte, breedte en lengtematen van alle vertrekken zijn - Wat de breedtes van de deuren zijn - Wat de afstand tot de deuren vanuit een hoek is - Wat de hoogte en breedte van de ramen zijn - Wat de mogelijkheden zijn om zonwering te bevestigen - Wat de hoogte is van de muren onder de ramen - Waar en hoeveel stopcontacten er in het huis zijn - Of er aansluiting op het gasnet is - Of er aansluiting op de stadsverwarming is - Of er een aansluiting voor electrisch koken is - Of huisdieren zijn toegestaan

Voorkom verhuisstress

35


1 1. Zitmeubel Mountain Touch Weer helemaal trendy, meubelen bekleed met ruig leder, voor een stoere uitstraling. Ook leuk om een keer niet te combineren met eiken meubelen, maar juist met strakke hoogglans witte meubelen. 2-zits in leder normaal vanaf € 999,- nu vanaf € 699,Goossens

2. Opbergkast Luxur Onderdeel van een compleet programma. Combinatie van oude bielzen met hoogglans wit voor een spannend effect. De handvatten zijn ook in een rechte chromen variant verkrijgbaar. Met introductievoordeel van € 1.899,voor €1.399,-

3

Goossens

2

3. Eetkamertafel Lodge Onderdeel van een compleet programma, met een knipoog naar het verleden. Eetkamertafel in naturel geolied eiken met accenten in de lades in zijdeglans wit. In diverse afmetingen. Verkrijgbaar vanaf € 699,-. Goossens

4. Lume Di Candela Votive Holder “Glazen windlicht. Aan de buitenkant staat: ‘Lume di Candela’, wat kaarslicht betekent. Aan de binnenkant kunt u op verschillende hoogten een waxinelichtje plaatsen.” Riviéra Maison

5 Portofino Pillow “De adembenemende pracht van het vissersdorp Portofino, aan de Italiaanse Bloemenrivièra, staat garant voor een zomercollectie die bij de eerste aanblik het ultieme La vita è bella-gevoel geeft. Riviéra Maison

6. Main Lanterns “Serie lantaarns in verschillende maten, hoogten en soorten. Leuk om met elkaar te combineren. Het materiaal is mangohout.” Riviéra Maison

4 36 Home style

5

6


Home 7. Dimago® Raamdecortie Uw eigen kleurenpalet. Of u nu van zoet of stoer houdt, de dimago® collecties raamdecoratie, verf, behang, gordijnstoffen en vloeren zijn volledig op elkaar afgestemd, dus prima te combineren.

7

style

8

Deco Home / Verf & Wand

8. Je hebt blauw en blauw In veel behangcollecties zien we nu de kleur blauw terugkomen, variërend van grijsblauw en verstild blauw tot het frisse azuurblauw. Deco Home / Verf & Wand

9. Poef UK-style Afm. (lxbxh): 50x50x40 cm. Voor binnen- en buitengebruik. Van watervast en duurzaam nylon. Eenvoudig te reinigen. € 27,95 Karwei

9

10. Balkonparasol Zwart De parasolvoet met bloembakjes is mooi op een groot terras maar ook ideaal voor een balkon! Hij is dan ook perfect te combineren met de speciale balkonparasol. Deze parasol is rechthoekig, 2.5 x 1.5 mtr. Hierdoor past hij op ieder balkon. Verkrijgbaar in zwart en ecru € 39,95 Karwei

11. Parasolvoet kunststof Veruit de meeste parasolvoeten zijn lelijk, maar bij KARWEI is dit verleden tijd! KARWEI heeft een 20 kg zware parasolvoet waar je bloembakjes op kunt bevestigen. Hiermee krijg je een vrolijke uitstraling. Parasolvoet: € 29,95 Bloembakjes (per 4 stuks): € 9,99 Karwei

10

12. Eetkamerstoel Juke Trendsettend en tijdloos. Metalen frame met voorgevormde lederen kuip. In zwart outdoor leder voor slechts € 299,Goossens

12 11 Home style

37


38


Rockin’

Romance Een zwoele zomeravond, stof dat opwaait wanneer er een oud busje langsrijdt, op de radio de melodie van een Franse chanson. De robuuste buitentafel is gedekt met het mooiste servies, een kleurig veldboeket en subtiel geurende kaarsen. Zo moet de zomer zijn! De collectie Rockin’ Romance van Riverdale kenmerkt zich door producten met een natuurlijke uitstraling. Linnen, katoen, aardewerk, hout en glas zijn materialen die je ruimschoots in de collectie terugvindt. Eyecatchers zijn bijvoorbeeld de nieuwe lantaarns van aardewerk in wit met ‘shuttereffect’ en in zachtroze met romantisch bloemdessin. Deze verspreiden een speels en toverachtig licht. Zet er meerdere bij elkaar en je waant je in een sprookje. Voor het ultieme loungegevoel deze zomer bekleed je je bank (of bed) royaal met kussens in linnen en katoen. In fris wit, stoer naturel, maar ook in zachtroze en fuchsia. De mix van vierkante en langwerpige kussens met het woord ‘love’ en ronde kussens met kantdessin laten je elke keer weer zien waar je beslist niet zonder kunt, namelijk liefde en romantiek. Naast nieuwe bijzettafels, tijdschriftenrekken, kapstokhaken en fotolijsten in naturel en wit hout komt Riverdale met een uitbreiding op de succesvolle “mail” serie, namelijk een handige opberger voor notitieblokken, enveloppen, A4 papier en pennen. Kortom, de zomer staat bol van de romantiek en Riverdale geeft er een stoer tintje aan. Rockin’ Romance dus! P.S. De afgelopen najaar geïntroduceerde collectie JOY. zal worden aangevuld met de geur Wild Rose, diffusers en candlepots in trendy roze! Kijk op riverdale.nl voor de collectie, stylingtips & tricks en verkooppunten.

Rockin’ Romance

39


Verhuizen

doe je zo

Met of zonder

aankoopmakelaar? De volgende stap, de aankoop van een nieuw huis. Het aankooptraject bestaat uit veel meer fases dan alleen het zoeken naar de juiste woning. Het begint met de bezichtiging. Daarna volgen de bouwkundige inspectie, prijsonderhandelingen, ingewikkelde juridische zaken en tot slot de nazorg bij de oplevering. Natuurlijk kun je dit allemaal zelf regelen, maar in veel gevallen kan het lonen om een aankoopmakelaar in te schakelen.

“Voor het vinden van een huis heb ik geen makelaar nodig, of toch wel?” Vroeger kon je niet om de makelaar heen. Alleen hij wist welke huizen te koop kwamen, dus zonder makelaar was je niet op de hoogte van het actuele aanbod. Tegenwoordig kijk je op het internet en zijn bijna alle te koop staande huizen met een muisklik te vinden. Ook is er veel informatie over verkochte huizen beschikbaar. Zelfstandig aan de slag of met een aankoopmakelaar? Een aankoopmakelaar beschikt over een grote kennis van de (lokale) huizenmarkt en de regelgeving daar omheen. Hij weet van de hoed en de rand, met een aankoopmakelaar hoef je niet bang te zijn dat je misleid wordt. De aankoopmakelaar gaat mee tijdens de bezichtiging. Met een objectieve blik bekijkt hij de woning; eventuele gebreken vallen hem meteen op en hij zal je hiervoor waarschuwen. Jouw makelaar gaat zelf rekenen wat de waarde van de woning is, op basis van wat hij ziet. Zo weet je of de vraagprijs wel reëel is. En er is meer: jouw makelaar heeft geen ‘gevoel’ bij de te kopen woning en gaat dus met een koel hoofd de onderhandelingen aan. Hij begeleidt je gedurende het hele proces, van eerste bezichtiging tot en met de aankoop. Gaat de koop om welke reden dan ook niet door? De aankoopmakelaar heeft een nóg breder beeld van het aanbod aan beschikbare woningen.

40 Verhuizen doe je zo

Voordelen van zelfstandig aankopen: Het grootste voordeel van het zelfstandig aankopen van een woning is voor veel mensen dat er geen extra makelaarskosten bijkomen. Het makelaarscourtage kan aardig oplopen. De tarieven variëren, maar meestal gaat het om 1 tot 2% van de koopsom. Daar staat wel tegenover dat het in de armen nemen van een aankoopmakelaar je in sommige gevallen geld kan besparen. Maar er zijn nog meer voordelen. Je hoeft geen rekening te houden met de drukke agenda van jouw makelaar, dus je kunt zelf het tijdspad bepalen. En de communicatie met de verkopende partij vindt rechtstreeks, zonder tussenpersoon, plaats.

Deeldiensten Een oplossing kan zijn dat u bepaalde delen van het koopproces zelf organiseert en een makelaar inschakelt voor de delen waarvoor u dat nodig vindt. Zoeken naar een woning bijvoorbeeld is tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld, terwijl u bij het voeren van onderhandelingen over de prijs of het tekenen van het koopcontract wellicht graag bijstand van een makelaar zou willen hebben. Tegenwoordig zijn er ook makelaars die voor een vast en relatief laag tarief een beperkte dienstverlening bieden.

Op weg naar een

aankoopmakelaar… Wij raden u aan om een makelaar te kiezen die is aangesloten bij een beroepsorganisatie. Veel makelaars zijn aangesloten bij een beroepsorganisatie, maar niet alle. Nederland kent drie grote makelaarsverenigingen: Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) www.nvm.nl Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) www.vbo.nl VastgoedPRO www.vastgoedpro.nl


Oost West, thuis best?

Een huis koop je niet zomaar. De aankoop van een woning is een weloverwogen beslissing die genomen wordt op basis van persoonlijke wensen en eisen, maar waarbij ook gevoel vaak een belangrijke rol speelt. Een huis koop je op de toekomst. Je doet er alles aan om het een ‘thuis’ te maken, daar wil je natuurlijk ook van profiteren. Misschien wel net zo belangrijk als de eigenschappen van het huis, zijn de omgevingsfactoren. In huis kun je er alles aan doen om je er thuis te voelen, op de omgeving heb je echter geen invloed. Dus is het belangrijk hier van tevoren bij stil te staan. Maar wat maakt een buurt nou aantrekkelijk om in te wonen en wat juist niet? Het antwoord hierop is in principe voor iedereen verschillend. Heb je kinderen of een kinderwens, dan wil je waarschijnlijk graag dat er een school in de buurt is en vind je het belangrijk dat jouw kinderen op straat kunnen spelen. Maak je veel gebruik van het openbaar vervoer, dan hecht je er waarde aan dat er goede bus-, trein- en metroverbindingen aanwezig zijn. Sommige mensen houden van de drukte van de stad, anderen voelen zich meer thuis in een dorpse sfeer. Zo zijn er voor iedereen andere omgevingsfactoren die meespelen bij de beslissing om een woning wel of niet te kopen. Bestemmingsplan De omgevingsfactoren die tot nu toe besproken zijn, hebben allemaal betrekking op de kenmerken van de buurt waarin een huis geplaatst is, zoals het er nu voor staat. Maar voordat je tot de aankoop van een woning overgaat, kan het geen kwaad om eens een blik te werpen in het bestemmingsplan van de gemeente. In ieder gemeentehuis of stadskantoor kun je dit document inzien. In het bestemmingsplan staat beschreven wat er in een bepaalde gemeente met de beschikbare ruimte mag gebeuren. Je vindt erin waar bijvoorbeeld winkels, bedrijven en woningen gebouwd mogen worden, maar ook hoe groot deze gebouwen mogen zijn. Door het bestemmingsplan te raadplegen kun je dus bijvoorbeeld voorkomen dat er, zodra jij net gesetteld bent in jouw nieuwe huis, ineens een tien verdiepingen tellend flatgebouw in de achtertuin verrijst.

Verhuizen doe je zo

41


42


Woongenot tussen dikke kerkmuren Bemuurde Weerd Oostzijde 56 Utrecht Robin Hagedoorn (42) woonde 10 maanden in de Sint Jacobuskerk in Utrecht. Een kortere periode dan het vergunningentraject en de verbouwing tezamen in beslag namen. Maar geen andere bewoner zou zich hier beter op zijn plek hebben gevoeld dan Robin; een ware bijzonder wonen-liefhebber. “Ik zal nooit in een Vinex-wijk terechtkomen.�

Anders Wonen

43


Moe van de negatieve berichten?

Een ander huis is wĂŠl mogelijk!

Wij helpen u graag!


“Kinderen zijn direct geneigd om te gaan schreeuwen”

Fotografie: Frank Hanswijk - www.woonkerkxl.nl

Zelf is Robin helemaal niet gelovig, of het moest het geloof in de mogelijkheden van deze kerk uit 1870 zijn. Onder architectuur verbouwden hij en zijn toenmalige partner deze kerk om tot een moderne stadsvilla, die zijn gelijke niet kent. Een woonkerk XL-genoemd. “Eerder hebben we samen in een kapel in Utrecht gewoond. We houden ook beroepshalve van het spelen met ruimtes in vastgoed. Deze plek kregen we op het oog toen we zagen dat hier partijen en borrels in konden worden gehouden. Met de eigenaar, die naast de woning woont, bespraken we de mogelijkheden voor een woning. In 2009 zijn we gaan verbouwen. En met trots kunnen we nu vaststellen dat we deze plek een andere functie hebben meegegeven. We wonen er zelf door een relatiebreuk helaas niet meer, maar de unieke woonbeleving blijft ons altijd bij”, vertelt Robin. Behoorlijke afstanden Wonen in een oude kerk is bijzonder. Neem alleen al de galm. “Kinderen zijn direct geneigd om te gaan schreeuwen, ouderen om te gaan fluisteren. Op den duur wen je aan die galm in het huis. Qua grootte vergde de woning ook aanpassingen. Op bezoek zijnde kinderen begonnen te rennen en voordat ik bij de deur was na het aanbellen moest ik 35 meter lopen. Ik legde behoorlijke afstanden af. De woonoppervlakte van 475 m2 had ook zijn mindere kanten. De energiekosten zijn een dure aangelegenheid. Je stookt een basistemperatuur, trekt s’ winters vaker truien aan en vertoeft in de warmere ruimtes. De speciale radiatoren verspreiden wel meer dan normale radiatoren de warmte door de ruimtes”, verklaart Robin. Ramenwassers De woning betekende bovenal een oase van rust achter 30 centimeter dikke kerkmuren in het

centrum van Utrecht. “Alleen de hoge ramen achterin de woning hebben we nieuw laten zetten. Om deze schoon te houden hadden dan wel weer ramenwassers met lange ladders nodig. De originele muren hebben we in tact gelaten, het plafond ook (eis van gemeentelijke Monumentendienst), dat hebben we alleen geschilderd. Binnenin hebben we alleen extra kamers gecreëerd die pasten bij het origineel, zoals het schip (het achterste gedeelte van een kerk). We hebben het zo verbouwd dat over 20 jaar er nog in gewoond kan worden, maar ook zo dat de kerk in oorspronkelijke staat kan terugkeren.” ‘Gods huis’ “Het huis was een ongekende luxe. We zaten op 8 minuten van de Utrechtse Dom. We hebben over het algemeen enthousiaste reacties op deze ‘andere woning’ gekregen, behalve dan van een principiële gelovige. ‘Dit is Gods huis. Hier wonen past gewoon niet’, vond hij. Maar mensen van de Oud Katholieke Parochiegemeenschap Utrecht van wie deze kerk bezit was en die op deze plaats bijvoorbeeld zijn gedoopt of getrouwd vertelden mij de bijzondere band tussen hen en mijn toenmalige woning. Ik kreeg vaak de vraag of ze even binnen mochten kijken. De binding was soms enorm. Wanneer ik in de tuin bezig was, zagen sommigen mij voor de koster aan.” In de genen Robin: “Terugblikkend kan ik stellen dat het een fantastische woning is. Mijn wooncarrière begon ik met mijn toenmalige partner op een zolder van een schoolgebouw, daarna kwamen we in een kapel te wonen. We wilden veel zelf doen. Zoals bij deze kerk. Het bijzondere wonen, zit mij wat dat betreft in de genen.”

Anders Wonen

45


Deze zomer gaan we genieten van de tuin! Als reactie op de ‘horrorlente’ die we achter de rug hebben, neemt de behoefte aan groen en kleur in de tuin toe. De mogelijkheden zijn eindeloos, zelfs als je niet in het bezit bent van een grote tuin. Verticaal tuinieren neemt in populariteit toe. Maak simpel je eigen tuin op een paar vierkante meter met behulp van de volgende tips!

46


Home made Heb je geen grote achtertuin en denk je dat een tuin daarom niet voor jou is weggelegd? Het tegendeel is waar. Ook op balkons, daken en tegen de gevels is van alles mogelijk. Verwijder een paar stoeptegels en zet een aantal kleurrijke of mooie volle planten neer. Klimplanten als druiven of kiwi’s doen het over het algemeen erg goed; deze hebben maar weinig grond nodig en gaan snel de hoogte in. De ideale oplossing voor mensen die slechts een beperkte ruimte tot hun beschikking hebben. Een geveltuin is, behalve productief, bovendien hartstikke gezellig! De eetbare tuin Of wat dacht je van een eigen kruidentuin of moestuintje? Een ‘eetbare tuin’ is gemakkelijk te realiseren op een kleinere oppervlakte en het levert je ook nog eens je eigen kruiden en groenten op. Denk aan tomaten, komkommer, sla, basilicum, bieslook, enzovoort. Verser kan niet en de maaltijd smaakt ook nog eens veel lekkerder als je jouw eigen kruiden plukt en gebruikt. Eetbare planten bieden daarnaast allerlei mogelijkheden om de tuin veel mooier te maken. De planten, inclusief bloemen en vruchten, groeien in de mooiste vormen en kleuren. Een goed samengestelde tuin is een waar genot om te zien, te ruiken en te proeven. Verticaal tuinieren: DIY Beginnen jouw groene vingers al te kriebelen bij het lezen van dit artikel? De volgende beschrijving vertelt je stap voor stap hoe je jouw eigen verticale tuin aan kunt leggen. 1. Allereerst heb je een constructie nodig die je kunt bevestigen aan de muur, zonder dat deze beschadigt. Er zijn kant en klare frames verkrijgbaar, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze zelf te maken. 2. De eerste stap is het bevestigen van een rooster op je gevel (ongeveer 15cm van de muur af), waar je jute of vilt achter spant waar de planten in kunnen wortelen. 3. Bevestig bakken of zakken aan de constructie en vul deze met potgrond. 4. De volgende stap is het aanleggen van een irrigatiesysteem (optioneel), wat het water geven zonder natte voeten te krijgen een stuk gemakkelijker maakt.

5. Nu kan het planten beginnen! Planten die het meeste water nodig hebben kun je het beste onderaan planten, zodat deze al het overtollige water opvangen. Complete tuin in een pallet! Zie je het niet zitten om een constructie aan je muur te bevestigen, dan kun je er ook voor kiezen om pallets te gebruiken als plantenbakken. Deze manier van verticaal tuinieren is erg gemakkelijk en geeft ook nog eens een sfeervol resultaat! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een pallet, antiworteldoek, potgrond en natuurlijk planten naar keuze. 1. Bedek de onder- en zijkanten van de pallet met antiworteldoek. 2. Leg de pallet plat op de grond en vul de vakken met potgrond en planten. 3. Laat de pallet een week of twee plat liggen, zodat de planten goed kunnen wortelen. Hierna kun je de pallet rechtop zetten en tot slot de opening aan de bovenkant vullen met planten. Beplanting Met name bij verticaal tuinieren is het belangrijk dat je de juiste planten uitkiest. Zware planten kunnen bijvoorbeeld teveel gaan hangen, of zelfs

uit de constructie vallen. Wil je er zeker van zijn dat de planten het goed doen in jouw verticale tuin? Kies dan uit de volgende planten. Schaduwtuin • Varens • Purperklokje (Heuchera) • Grassen • Tuingeranium • Longkruid (Pulmonaria) • Zenegroen (Ajuga reptans) • Longkruid (pulmonaria) Eetbare tuin • Aardbei • Bieslook • Sla • Tijm • Salie • Majoraan Siertuin • Maskerbloem (Mimulus guttatus) • Klokjesbloem (campanula portenschlagiana) • Lieve vrouwe bedstro (Galium odoratum) • Dovennetel (Lamium) • Viooltjes • Veronica (Erinus alpinus

Home made

47


Uw nieuwe huis al op het oog? U bent druk met de verkoop van uw huis. Wellicht heeft u uw nieuwe huis al op het oog, of misschien zelfs al gekocht. Natuurlijk maakt u dat weer tot uw eigen paleis met een volledige opfrisbeurt van binnen en buiten. Vergeet dan zeker het buitenschilderwerk niet, want een goede verflaag beschermt uw bezit tegen ons wispelturige klimaat. Voor het buitenschilderwerk adviseren wij altijd professionele verf. Deze is makkelijker verwerkbaar en beschermt uw huis langer, zodat u dus minder snel opnieuw de verfkwast hoeft te hanteren (en dus uiteindelijk voordeliger uit bent). Natuurlijk is het voor de binnenkant van uw nieuwe huis best lastig kiezen; welke kleur verf, welk behang, welke jaloezieĂŤn? Wij adviseren u daarom graag in onze winkels, waar u naast verf ook een groot assortiment behang, raamdecoratie, shutters, gordijnen en vloeren vindt! Kom dus langs in een van onze ruim 190 winkels of bestel nu ook online via onze webshop.

Professionele verf is verkrijgbaar bij:

Verf, behang, raamdecoratie, shutters, gordijnstoffen en vloeren. Kom langs in onze winkel of bestel nu ook via de webshop! www.decohome.nl - www.verfenwand.nl

WonenDoeJeZo Magazine  

Noord Nederland, juli editie 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you