Page 1

Magazine

? 6 ge de a ho aar gin Te -w pa Z r O a W na a G

wonendoejezo Editie # 01 juli 2013

Editie #02 feb 2014

Woontips... De leukste woonweetjes Notaris FinanciĂŤle spin in het web Bijzondere Woonwens wonen in een vormalige kerk Milieucentraal Isoleren van uw huis Woontips Uw nieuwe WOZbeschikking

Home Made Je eigen fotolijstje

Woningaanbod In uw regio


wonen & slapen

ONTDEK DE VOORJAARSTRENDS in onze winkels Lodge

Eetkamertafel (140x100cm). Normaal 799,–

NU

699,– Butterfly Eetkamerstoel Normaal 149,–

NU

99,–

IEDERE ZONDAG OPEN * Kijk voor de routebeschrijving of openingstijden op www.goossens.nl/winkels

AMSTERDAM VILLA ARENA • BAARLE-NASSAU XXL-STORE WOONBOULEVARD • BREDA WOONBOULEVARD • HEERLEN WOONBOULEVARD LEIDERDORP WOONBOULEVARD WOOON • NUENEN XXL-STORE WOONBOULEVARD • PEER XL-STORE WOONBOULEVARD PEER ROERMOND WOONBOULEVARD VRIJVELD • ROTTERDAM ALEXANDRIUM • UTRECHT WOONBOULEVARD • ZEVENAAR WOONBOULEVARD

www.goossens.nl 130809 Advertentie Wonen doe je zo februari 2014 230x300mm.indd 1

BANKEN | FAUTEUILS | WOONACCESSOIRES | DRESSOIRS | HOEKBANKEN | TAFELS | STOELEN | KASTEN | BOXSPRINGS | LEDIKANTEN | MATRASSEN | KINDERKAMERS | BANKEN | FAUTEUILS | WOONACCESSOIRES | DRESSOIRS | HOEKBANKEN |

Goossens

03/02/14 16:05


Je hebt jouw woning verkocht. Inhoud

Gefeliciteerd! En nu op zoek naar een nieuwe woning...

Laat je door WonenDoeJeZo

Magazine

adviseren, inspireren en begeleiden in dit proces. Je ontvangt het WonenDoeJeZo Magazine de eerste drie maanden nadat je jouw woning (onder voorbehoud) verkocht hebt.

Wij wensen je veel

Uw nieuwe woning... Woontips

4

De leukste woonweetjes

Notaris Financiële spin in het web bij verkopen woning

7

Bijzondere woonwens

8

Wonen in een voormalige kerk

Uw regio uitgelicht...

leesplezier!

Woningaanbod en veel meer De helft van jou spullen gebruik je nauwelijks!

11

Uw nieuwe interieur... Home Style De nieuwste woontrends

Inspiratieboek Tips, trends en ideeën

Home made

8

Fotolijstje

12 14 16

Wordt energie bewust... Isoleren van uw huis

18

WonenDoeJeZo Magazine verschijnt 12x per jaar. Bezorgklachten Kun je melden via info@wonendoejezo.com Uitgever WonenDoeJeZo - Lijnbaan 17a - 3231 AE Brielle T 0181-355100 - info@wonendoejezo.com

14

16 Facebook.com/wonendoejezo “Like” onze facebookpagina en ontvang de leukste acties en aanbiedingen op woongebied.

Twitter @Woontweets. Volg onze tweets en blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws, stylingtips en sfeertrends.

Disclaimer Niets uit deze uitgave mag, in welke vorm en op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij samenstelling van WonenDoeJeZo Magazine is uiterste zorgvuldigheid betracht. Indien desondanks onvolkomenheden in de inhoud van het magazine voorkomen, dan aanvaardt de uitgever voor eventuele schade die hieruit voortvloeit geen enkele aansprakelijkheid.

Inhoud

3


Woontips Let op uw brievenbus U heeft hem al ontvangen of gaat dit binnenkort doen: uw nieuwe WOZ-beschikking met de waarde van uw woning, zoals door de gemeente vastgesteld. Ieder jaar weer een verrassing en het maakt altijd vele tongen los. Het geeft immers een inzicht in de marktwaarde van je woning per 1 januari 2013. De hoogte van uw WOZwaarde is ook belangrijk omdat er meerdere belastingen en hefďŹ ngen op zijn gebaseerd. Het is dan ook van groot belang te controleren of de beschikking klopt met de u bekende marktwaarde. U kunt dit eenvoudig checken door het taxatierapport bij de gemeente op te vragen. Daarnaast kunt u ook zelf kijken naar woningen in de buurt, die rond de peildatum zijn verkocht. Bij het Kadaster kunt u voor 1,50 euro de koopsom opvragen van een vergelijkbare woning bij u in de buurt. Geen enkele (bestaande) woning is precies hetzelfde. Er zijn dus vaak unieke zaken die de waarde kunnen beĂŻnvloedden. Let hier goed op en mocht u twijfelen, maak bezwaar!

Verhuizing in 2014 Was u op 1 januari eigenaar van het pand? Dan betaalt u de onroerendezaakbelasting (OZB) voor dit jaar. Wanneer u na 1 januari verhuist, heeft dit geen invloed op de OZB. De eigenaar of gebruiker op 1 januari is belastingplichtig en moet betalen. Dit staat in de wet en geldt dus voor alle gemeenten in Nederland. Meestal verrekent de notaris de eigenarenbelasting tussen de koper en verkoper. De verkopende partij moet dan de OZB aan de gemeente betalen.

n e t r a a k chten Beurs! s i t a r g Win bouwen + Inri uis Ver Eigen H

4 Woon Tips

Ga naar facebook.com/wonendoejezo en wordt vrienden met ons! Je maakt dan ook gelijk kans op 2 gratis toegangskaarten voor de Beurs Eigen Huis Verbouwen + Inrichten op 21 t/m 23 maart in Jaarbeurs Utrecht.


0:00 AM

Erkende verhuizers App van de maand De Organisatie voor Erkende Verhuizers heeft dit jaar een eigen app gelanceerd. De gratis app geeft toegang tot een interactieve checklist waarin klant en verhuisbedrijf samen de verhuizing voorbereiden. De app helpt de klant stap voor stap met de voorbereidingen, de Erkende Verhuizer kan de vorderingen live volgen en de klant daar waar gewenst ondersteunen. Verhuizen wordt vaak genoemd als een van de meest stressverhogende gebeurtenissen. Dit heeft twee belangrijke oorzaken. Verhuizen is vaak het directe gevolg van een andere ingrijpende gebeurtenis en verhuizen is voor de meeste mensen iets wat maar een paar keer in hun leven gebeurt. De meeste mensen krijgen dus nooit echt handigheid in verhuizen, grote uitzondering daarop zijn de Erkende Verhuizers. De Erkende Verhuizers hebben met hun kennis en ervaring hun eigen app gelanceerd die de klant stapsgewijs door de hele verhuizing kan begeleiden. De app biedt toegang tot een interactieve verhuischecklist die de klant kan afwerken in voorbereiding op zijn verhuizing. Door de checklist in een app te verwerken kan de klant makkelijk via zijn smartphone of tablet zijn eigen verhuizing organiseren. Via de app kan hij ook gratis offertes bij Erkende Verhuizers opvragen en makkelijk contact zoeken met een Erkende Verhuizer naar keuze. Zodra de klant een overeenkomst sluit met een Erkende Verhuizer krijgt hij inloggegevens en vullen ze samen de interactieve checklist in. Dit geeft de consument meer houvast en overzicht en voorkomt stress in aanloop naar zijn verhuizing. Uniek in deze app

is dat de klant zelfs live kan chatten met de Erkende Verhuizer. De Erkende Verhuizers app is onderdeel van de nieuwe campagne van de Erkende Verhuizers. De veelzijdige, vertrouwde en verantwoorde dienstverlening van de Erkende Verhuizers staan hierin centraal. Erkende Verhuizers kunnen de verhuizende consument en zakelijke klant met alles rond de verhuizing ondersteunen. Van alleen grote stukken verhuizen tot alles laten in- en uitpakken, binnen dezelfde straat verhuizen of naar een ander land. De Erkende Verhuizers kennen voor iedere wens en ieder budget een oplossing. Dat doen ze ook! is de slogan die deze veelzijdigheid onderstreept. De Organisatie voor Erkende Verhuizers is de brancheorganisatie voor de professionele verhuisbedrijven in Nederland met 260 aangesloten leden. Gezamenlijk verzorgen de Erkende Verhuizers jaarlijks ruim 100.000 kleine en grote verhuizingen. Download de Erkende Verhuizers app via de App store of kijk voor meer informatie op www.erkendeverhuizers.nl.

Jaaragenda 2014 Hieronder treft u enkele belangrijke data aan voor dit ‘woonjaar’ 2014. Noteer ze nu al in uw agenda, dan komt u niet voor verrassingen te staan. WonenDoeJeZo besteedt iedere uitgave natuurlijk ook ruim aandacht aan deze dagen en helpt u hiermee in uw zoektocht naar een nieuwe droomwoning en de inrichting ervan! Landelijke Open Huizen Dagen - Zaterdag 5 april - Zaterdag 4 oktober Nieuwbouwdagen - Zaterdag 12 april - Zaterdag 24 mei - Zaterdag 27 september - Zaterdag 22 november Feestdagen 2e Paasdag: maandag 21 april Hemelvaartsdag: donderdag 29 mei 2e Pinksterdag: maandag 9 juni Woonbeurzen - Woonbeurs Amsterdam: dinsdag 30 september t/m zondag 5 oktober - Excellent Wonen & Leven Beurs: vrijdag 12 t/m maandag 15 december

Woon Tips

5


Te hoge WOZ-waarde? U heeft hem waarschijnlijk alweer ontvangen: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u onroerendezaak-, inkomsten-, erf- en waterschapsbelasting. In veel gevallen is de WOZ-waarde door uw gemeente te hoog vastgesteld of zijn er bijzondere omstandigheden die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen. WOZ-Consultants is samen met een groot landelijk team van juristen en taxateurs gespecialiseerd in het voor u op basis van no cure, no pay verlagen van de WOZ-waarde. Als gevolg hiervan betaalt u als eigenaar van een woning al snel honderden euro’s per jaar minder belasting.

No cure, no pay. Hoe werkt dat?

Fantastisch, regel het maar...

Indien de gemeente de WOZ-waarde verlaagt op basis van het bezwaar- of beroepschrift van WOZ-Consultants, worden de gemaakte proceskosten via een regeling uit de Wet vergoed. Deze vergoeding dekt grotendeels de door ons gemaakte kosten. Aanvullend betaalt u bij een verlaging van de WOZ-waarde slechts 25% van het voor u gerealiseerde belastingvoordeel op de gemeentelijke belastingen.

Bezwaar maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde moet binnen 6 weken na dagtekening van de aanslag gemeentelijke belastingen. Daarom is het belangrijk dat u tijdig contact met ons opneemt.

Dus als u bijvoorbeeld € 200,- terugkrijgt vande gemeente betaalt u ons € 50,- excl. BTW (€ 60,50 incl. BTW). Alle bijkomende financiële voordelen in de inkomstenbelasting en overige WOZ gerelateerde belastingen zijn natuurlijk 100% voor uzelf.

U kunt de aanvraag voor het beoordelen van uw WOZ-waarde eenvoudig online indienen. Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij uw WOZ-waarde direct op juistheid. Pas nadat u de opdracht verstrekt, tekenen wij bezwaar voor u aan bij de gemeente. Kijkt u voor meer informatie en het inschrijfformulier op wozconsultants.nl. Hulp nodig of geen internet? Bel ons gerust, wij helpen u graag!

Uw WOZ-waarde kan in de meeste gevallen met succes worden verlaagd als: De WOZ-waarde hoger is dan de (ver)koopprijs

an Al meer d gen in n o w 40.000 s in met succe aagd! rl e waarde v

De WOZ-waarde hoger is dan 95% van de vraagprijs Uw woning nog in aanbouw is Er een grote renovatie gaande is Er sprake is van achterstallig onderhoud

WOZ-Consultants Nieuwe Kade 16 6827 AB Arnhem

T: 026 - 4721076 E: info@wozconsultants.nl www.wozconsultants.nl

Arnhem

Etten-Leur

Mobiel uw aanvraag indienen? Scan de QR-code of ga naar wozconsultants.nl/mobile

Den Haag

Leeuwarden


[Advertorial]

Notaris financiële spin in het web bij verkopen woning

Wat voor problemen kunnen er ontstaan? Natuurlijk denkt u dat er in uw situatie geen vuiltje aan de lucht is, maar de problemen ontstaan vaak juist als u het helemaal niet verwacht. Bijvoorbeeld de woningverdeling na een scheiding. Weet u zeker dat de woning nu echt alleen van u is? Anders moet uw ex-partner misschien nog meetekenen. En wat als de koper op het laatste moment afhaakt? Heeft u hiervoor wel een boeteclausule laten opnemen in de koopakte? Laat u niet verrassen. Ga op tijd naar de notaris.

Meer informatie Wilt u advies, neem dan contact op met een notaris uit de buurt. Via de zoekfunctie op de website www.notaris.nl is het eenvoudig om een notaris in de buurt te vinden. Bereid het eerste bezoek aan de notaris goed voor en lees de tips op www.notaris.nl/op-gesprek.

U gaat uw woning verkopen. Een spannende tijd. Komt u eruit met de koper? Heeft u al een andere woning? Zijn er geen addertjes onder het gras? U heeft dus veel om over na te denken. Maar heeft u ook al nagedacht over uw bezoek aan de notaris? Want de notaris is de financiële spin in het web bij de verkoop van uw woning. Hij krijgt die ‘addertjes’ boven tafel. Waarom naar de notaris? In Nederland regelt de notaris alle juridische zaken rond de overdracht. Hij is ook de enige die dat mag doen. Daardoor weten alle partijen zeker waar ze aan toe zijn. De notaris is onafhankelijk en onpartijdig en kijkt daarom naar uw belangen én naar die van de koper. Zoveel doet een notaris toch niet? De notaris doet juist heel veel voor u. Maar het meeste daarvan ziet u niet. De notaris doet veel werk namelijk al vooraf. Zodat u straks alleen nog uw handtekening onder de verschillende aktes hoeft te zetten. Zo doet hij ook allerlei onderzoeken naar uw achtergrond en die van de koper, het huis, de hypotheeksituatie en mogelijke bijzonderheden in de gemeente. Als er iets niet in orde is en problemen kan opleveren, trapt hij direct op de rem en zorgt ervoor dat die worden opgelost. Wat regelt de notaris allemaal? De notaris is de financiële spin in het web. Hij zorgt ervoor dat de koper de koopsom betaalt en dat uw bank en eventuele schuldeisers hun geld

krijgen. Ook zorgt hij ervoor dat u een deel van uw gemeentebelastingen terugkrijgt en dat de eventuele overwaarde naar u wordt overgemaakt. En uiteraard regelt hij alle juridische zaken rond de overdracht en lost eventuele problemen op. Zodat u zeker bent van een vlekkeloze verkoop. Waarom zou ik de koopakte door een notaris laten opstellen? Niet voor alles heeft u een notaris nodig. Een koopakte kunt u bijvoorbeeld samen met de koper opstellen. Maar het kan wel verstandig zijn de notaris om advies te vragen vóór u de akte ondertekent. Hij zorgt ervoor dat belangrijke ‘kleine lettertjes’ niet worden vergeten. Is zo’n akte niet standaard knip- en plakwerk voor een notaris? De notaris kan de koopakte voor u opstellen. Dat is altijd maatwerk, want iedere situatie is anders. Bepaalde stukken tekst zijn wel hetzelfde of lijken in ieder geval erg op elkaar. Dat moet ook wel. Het is belangrijk dat in de akten omschrijvingen en begrippen staan die wettelijk geldig zijn.

De KNB is de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Alle (kandidaat-)notarissen zijn verplicht aangesloten bij de KNB.

Gratis brochure ‘Woning verkopen’ In de brochure ‘Woning verkopen’ vindt u alles op een rijtje waar u aan moet denken als u een koper heeft gevonden. Denk hierbij aan onderwerpen als het koopcontract, de ontbindende voorwaarden, bedenktijd van de koper en verborgen gebreken. Maar ook wat u kunt doen als de koop niet doorgaat. Op al deze vragen, en nog veel meer, geeft dit boekje antwoord. Op notaris.nl kunt u de brochures downloaden of de doorbladerbare versies online lezen. Bij veel notariskantoren zijn de brochures ook af te halen. Nieuw Op notaris.nl kunt u de filmpjes ‘Een huis verkopen’ en ‘Een huis kopen’ bekijken. Ontdek waar u op moet letten en doe ook eens de online test op notaris.nl.

EEn woning kopEn of vErkopEn? Wat moet u regelen? Wat zijn veelvoorkomende problemen? En waarom moet u eigenlijk naar de notaris? Op www.notaris.nl is alles voor u op een rijtje gezet. Doe de online test en ontvang vrijblijvend advies op maat.

www.notaris.nl Je regelt het bij de notaris.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

7


Bijzondere woonwens

Niet één woonwens is hetzelfde. Modern of klassiek, strak of landelijk, felle of juist neutrale kleuren. Het maakt niet uit hoeveel verschillende interieurs je bekijkt, ze zijn allemaal anders. Er zijn zelfs mensen met een wel heel bijzondere woning. Petra Jordens Rehorst is één van hen. Samen met haar man, fysiotherapeut Sjaco en hun vijf kinderen woont zij in een voormalige kerk, in Krimpen aan de Lek.

8 Ons Verhaal

Ons Verhaal


De eerste keer dat Petra haar huidige woning zag, was zij 18 jaar. “Ik wist toen meteen al dat ik hier ooit wilde wonen”, vertelt Petra, “er was meteen al een klik met het gebouw.” Dit speelde zich 31 jaar geleden af, op dat moment was de voormalige kerk in handen van een aannemingsbedrijf. Enkele jaren daarna werd het pand verkocht, waarna er twee aparte woonhuizen van gemaakt zijn. Tien jaren streken er voorbij, voordat één van de twee huizen te koop kwam te staan en Petra haar droomwoning kon betrekken. Haken en ogen Zo kochten Petra en Sjaco 17 jaar geleden al de eerste helft van het pand. Zij woonden hier prachtig, maar met vijf kinderen was het toch wel wat krapjes. Toen twee jaar geleden het andere woonhuis te koop kwam, waren zij dan ook vastbesloten om dit deel er ook bij te kopen en er weer één groot pand van te maken. “Dit idee had nog wel wat haken en ogen”, legt Petra uit. “Wij kochten het huis natuurlijk van onze buurvrouw en zij wist dat wij echt alleen dít huis wilden hebben. De woning werd in eerste instantie te hoog getaxeerd. Wij hebben zelfs meerdere aankoopmakelaars in de armen genomen voordat we er een vonden waarmee het klikte. Uiteindelijk zijn wij door deze makelaar uitstekend geholpen en hebben wij het huis voor een redelijke prijs kunnen kopen.” Een goed begin… Vijf aannemers mochten een offerte uitbrengen en ideeën opperen voor de renovatie van het pand. “We hebben de beste ideeën eruit gefilterd en op basis daarvan een keuze gemaakt voor een aannemer. Daarnaast hebben wij een architect ingeschakeld.” Petra, die zelf de opleiding tot Grafisch Ontwerper en Interieur heeft gevolgd aan de kunstacademie en jarenlang voor het magazine ‘VT Wonen’ heeft gewerkt, wist al heel goed hoe ze het wilde hebben, maar voor de technische aspecten liet ze zich goed informeren. “We hadden er ook nog eens mee te maken dat het een gemeentelijk monument is. Wil je dit renoveren, dan moet je aan bepaalde eisen voldoen. Het heeft dan ook wel een jaar geduurd voordat we alles rond hadden en konden beginnen met de verbouwing.” Verbouwing in stijl Op het moment dat Sjaco en Petra de sleutel in handen kregen lagen de bouwtekeningen al klaar De aannemer Klaas van der Kooij stond al in de startblokken, er kon meteen begonnen worden met de verbouwing. De achtergevel werd eruit gezaagd en werd vervangen door openslaande deuren. Ook de tussenmuren, die de twee woningen eens van elkaar scheidden, werden voorzien van grote deuren zodat je

gemakkelijk heen en weer kunt lopen. “Eigenlijk is alles heel goed verlopen”, vertelt Petra. “Het is natuurlijk geen doorsnee huis en de aannemer dacht heel goed met ons mee om het geheel ‘in stijl’ te verbouwen, dit was heel fijn.” Authentieke uitstraling De kerk werd gebouwd in 1910. Deze functie heeft het pand tot en met 1968 bekleed. Alle elementen die het verleden van het pand als kerk nu nog verraden, zijn behouden gebleven. Petra en Sjaco hebben hier bewust voor gekozen. “Je kunt het nu nog zien aan de toren op het dak en aan de glas-in-loodramen. Maar ook de originele ingang is in ere gebleven. De buitenkant van het gebouw is nog helemaal authentiek. Ook bij de inrichting hebben we hier rekening mee gehouden. We hebben gekozen voor een klassieke, brocante uitstraling met antieke en houten meubelen. Een modern interieur zou afbreuk doen aan dit mooie gebouw”, aldus Petra. Hobby? Als we Petra vragen of ze tijdens de verbouwing struikelblokken tegen zijn gekomen, lacht ze: “Geld, haha. Veel geld”, waarna ze meteen vervolgt: “Maar verder is echt alles heel soepel verlopen. Het is één keer voorgekomen dat de kinderen een feest gaven voor 60 personen en we precies die dag ontdekten dat er een balk in de vloer doorgerot was. Als daar 60 man op was gaan staan hadden we een groot probleem gehad, maar de aannemer is toen meteen onder de vloer gekropen om de balk te vervangen. Dat soort dingen zullen we nog wel vaker tegenkomen, het is nu eenmaal een oud pand. Het moet wel echt een hobby van je zijn als je aan zo’n project begint. Mensen zeggen wel eens ‘een eigen huis is nooit af’, maar dat geldt zeker voor een huis als dat van ons.”

“Ik wist toen meteen al dat ik hier ooit wilde wonen”

Op de toekomst! Afgelopen december rondde de aannemer zijn werkzaamheden aan het huis van de familie Jordens af en was ook het tweede deel van de woning bewoonbaar. Het is precies wat ze ervan verwacht hadden. “Ik hoop hier de komende 30 jaar nog zeker te wonen. We voelen ons hier thuis en veilig en zijn blij dat we zo’n fijne plek hebben om thuis te komen. Ik voel me bevoorrecht om in dit mooie huis op deze heerlijke plek te mogen wonen.” Met deze mooie woorden sluit Petra het gesprek af. Woon jij zelf ook in een bijzonder huis of op een bijzondere plek en wil je graag jouw verhaal teruglezen in één van de volgende edities van WonenDoeJeZo Magazine? Stuur dan een mailtje naar info@wonendoejezo.com

Ons Verhaal

9


“De achtergevel werd eruit gezaagd en werd vervangen door openslaande deuren.�

10 Ons Verhaal


nieuw doejezo ou w Editie # 01 juli 2013

b

Match jij met de Markthal? Uw nieuwe thuishaven... Rustig en ruim wonen in Schiedam Nieuwbouw in de regio Nieuwbouw, dat staat voor meer belastingvoordeel

Nieuwbouw, dat staat voor meer toekomstige waarde

Nieuwbouw, dat staat voor meer (energie) besparing


Nieuwbouw doejezo


gst

?

Comfortabel Sfeervol en saamhorig

Elke nieuwbouwwoning heeft standaard een energieverbruik dat tenminste overeenkomt met energielabel A. Dat betekent dat uw huis zeer energiezuinig is. Daarmee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu. Ook merkt u het aan uw energierekening.

Uw woning is goed geïsoleerd, tegen kou en hitte Nieuwbouw leidt totzowel saamhorigheid. U en uwals buren maken tegen geluid.een Daarnaast zorgen technieken steeds is nieuwe start en moderne dat schept een band.inDaarnaast meer nieuwbouwhuizen aangename manier voor met ver- uw buren de omgevingop zoeen ingericht dat u gemakkelijk warming en in koeling. Dat maakt het binnenklimaat nog prettiger contact komt, bijvoorbeeld bij de speelplek of in de binnenen gezonder.tuin. Goed burencontact draagt bij aan uw woongenot.

Financieel aantrekkelijk

Ruimtelijk Gunstig gelegen

Voor een nieuwbouwhuis hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen; u koopt uw huis vrij op naam. Dat scheelt. In veel gevallen kunt u daarnaast gebruikmaken van kortingen met terugkoopgaranties. En om niet met dubbele woonlasten te zitten, is er vaak ook nog de overbruggingsgarantie.

Nieuwbouwwoningen zijn bijzonder ruimtelijk. Alles in uw huis ingericht Bij nieuwbouwwijken is of wordt uw woonomgeving voldoet aan volgens de nieuwste wettelijke inzichten eisen (Bouwbesluit). Datvan leefbaarde modernste op het gebied betekent onder meer de plafonds enindeuren hoger zijn en parken, heid. Dat dat betekent dat zich uw directe omgeving de trappen minder steil. Ook gelden minimale afmetingen voor openbaar groen, speelplekken, scholen, winkels en voldoende bevinden. Hetzelfde geldt voor de bijvoorbeeldparkeervoorzieningen toiletruimten en gangen. verbindingen via het openbaar vervoer.

Sfeervol en saamhorig Energielabels A++++ A+++ A++ A+ A B C D D E F G

Energielabel voor nieuwbouw

Nieuwbouw leidt tot saamhorigheid. U en uw buren maken een nieuwe start en dat schept een band. Daarnaast is de omgeving zo ingericht dat u gemakkelijk met uw buren in contact komt, bijvoorbeeld bij de speelplek of in de binnenUw woning is goed draagt geïsoleerd, zowel tegen kou en hitte als tuin. Goed burencontact bij aan uw woongenot. tegen geluid. Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer nieuwbouwhuizen op een aangename manier voor verwarming en koeling. Dat maakt het binnenklimaat nog prettiger en gezonder.

Net als nieuwe auto’s, koelkasten en wasmachines moeten ook nieuwbouwwoningen vanaf 1 januari 2013 een energielabel voeren. Daarmee ziet u in één oogopslag hoe energiezuinig uw toekomstige huis is. Dat is belangrijk; hoe beter de energieprestaties, hoe lager uw energierekening en hoe meer u bijdraagt aan een beter klimaat en milieu (bij gemiddeld verbruik).

Comfortabel

Energielabels

Gunstig gelegen

Energielabels op de woningmarkt geven in letters A++++ en kleuren aan hoe energiezuinig woningen zijn. Bij bestaande bouw gaan de A+++ klassen van G (rood = onzuinig) tot en met AA++ (groen = zuinig). Bij nieuwbouw gaat het om de klassen bovenA+de A; nieuwbouwhuizen moeten minstens energielabel A+ hebben. A

Bij nieuwbouwwijken is of wordt uw woonomgeving ingericht volgens de modernste inzichten op het gebied van leefbaarheid. Dat betekent dat zich in uw directe omgeving parken, openbaar groen, speelplekken, scholen, winkels en voldoende Nieuwbouwwoningen zijn bijzonder parkeervoorzieningen bevinden. Hetzelfderuimtelijk. geldt voorAlles de in uw huis voldoet via aanhet de openbaar nieuwste wettelijke verbindingen vervoer. eisen (Bouwbesluit). Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil. Ook gelden minimale afmetingen voor bijvoorbeeld toiletruimten en gangen.

Ruimtelijk

B

Nieuwbouw (en renovatie- of vernieuwbouw) is dan ook het hoogst C haalbare op het gebied van duurzaam wonen. D D E F Meer weten over het energielabel voor nieuwbouwwoningen? G

www.kiesbewustnieuwbouw.nl

7 Duurzaam

Energielabel voor nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen worden steeds duurzamer, omdat ze het milieu steeds minder belasten en minder CO2 uitstoten. Dat is onder meer te danken aan de goede isolatie en aan het gebruik van duurzame technieken zowel om uwtegen huis van Uw woning is goed geïsoleerd, kou warmte en hitte en alsstroom voorzien. Het groene karakter wordt nog versterkt doordat tegentegeluid. Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer ontwikkelaars en bouwersmanier duurzame meer steeds nieuwbouwhuizen op een aangename voorbouwvermaterialen gebruiken, zoals verantwoord gekapt hout. warming en koeling. Dat maakt het binnenklimaat nog prettiger

Comfortabel

en gezonder.

Waardevast Een nieuwbouwhuis is over het algemeen en op de lange termijn Ruimtelijk een bijzonder waardevaste investering. Terwijl u prettig woont, Nieuwbouwwoningen zijnsolide bijzonder ruimtelijk. Alles in uw huis vormt uw bezit een spaarpot voor de toekomst. voldoet de nieuwste wettelijke eisen (Bouwbesluit). Dat Bij aan stijgende energielasten zal uw energiezuinige huis relatief betekent meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en nog onder meer in waarde stijgen. de trappen minder steil. Ook gelden minimale afmetingen voor bijvoorbeeld toiletruimten en gangen.

8

Net als nieuwe auto’s, koelkasten en wasmachines moeten ook nieuwbouwwoningen vanaf 1 januari 2013 een energielabel voeren. Daarmee ziet u in één oogopslag hoe energiezuinig uw toekomstige huis is. Dat is belangrijk; hoe beter de energieprestaties, hoe lager uw energierekening en hoe meer u bijdraagt aan een beter klimaat en milieu (bij gemiddeld verbruik). Energielabels op de woningmarkt geven in letters en kleuren aan hoe energiezuinig woningen zijn. Bij bestaande bouw gaan de klassen van G (rood = onzuinig) tot en met A (groen = zuinig). Bij nieuwbouw gaat het om de klassen boven de A; nieuwbouwhuizen moeten minstens energielabel A+ hebben. Nieuwbouw (en renovatie- of vernieuwbouw) is dan ook het hoogst haalbare op het gebied van duurzaam wonen.

Veilig Nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Vaak hebben deze woningen zelfs het Politiekeurmerk Veilig Wonen, met bijvoorbeeld inbraakwerend hang- Nieuwbouwwoningen en sluitwerk. In een huis met dit keurmerk heeft uomdat ze het worden steeds duurzamer, negentig procent minder kans op eeneninbraak. nieuwbouwmilieu steeds minder belasten minder Bij CO2 uitstoten. Dat is wijkenonder is ookmeer uw woonomgeving ingericht volgens nieuwste te danken aan de goede isolatie de en aan het gebruik inzichten op het gebied van veiligheid. van duurzame technieken om uw huis van warmte en stroom

Duurzaam

te voorzien. Het groene karakter wordt nog versterkt doordat steeds meer ontwikkelaars en bouwers duurzame bouw-

Gemakkelijk materialen gebruiken, zoals verantwoord gekapt hout.

Aan een nieuwbouwhuis heeft u de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud. Dit gemak is mede te danken aan de gebruikte materialen. Extra pluspunt: u bespaart op uwEen onderhoudskosten. nieuwbouwhuis is over het algemeen en op de lange termijn

Waardevast

een bijzonder waardevaste investering. Terwijl u prettig woont, vormt uw bezit een solide spaarpot voor de toekomst. Bij stijgende energielasten zal uw energiezuinige huis relatief nog meer in waarde stijgen.

Meer weten over het energielabel voor nieuwbouwwoningen?

www.kiesbewustnieuwbouw.nl

Op maat Bij nieuwbouw kunt u kiezen uit verschillende indelingsvarianten. Meestal kiest u ook uw keuken, badkamer en sanitair zelf uit. In veel gevallen is daarnaast allerlei meerwerk mogelijk, zoals een dakkapel, aanbouw, opbouw of erker. Vaak kunt u, in overleg met de bouwer, ook andere persoonlijke wensen laten uitvoeren. Daar komt bij dat u de inrichting van uw tuin helemaal zelf bepaalt.

u

en. tige er at

Energiebesparing

ieuw bouw

kies bewust nieuwbouw

Nieuw Alles aan uw nieuwe huis is nieuw en fris. Dat ziet, ruikt en voelt u meteen. Daardoor is uw huis vanaf dag één ook echt úw huis. Dat geeft een bijzonder gevoel.

fi

www.kiesbewustnieuwbouw.nl

Nieuwbouw doejezo


Nieuwbouw in de regio

Ook op zoek naar uw ? g droomwonin Bekijk onze nieuwbouw selectie!

U bent op zoek... zoek... zoek... zoek... maar u vindt het lastig om een keuze te maken welke droomwoning het beste bij u past? Bekijk hier de nieuwbouwprojecten die wij zorgvuldig voor u hebben geselecteerd. Nieuwbouw doejezo


gen geopend

Modelwonin

Iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 tot 14.00 uur en op afspraak!

wonenindemarkthal.nl

Rotterdam, centrum

Schiedam, de Gorzen

Papendrecht, centrum

MARKTHAL Prijs: vanaf € 239.500,- v.o.n. Woonoppervlakte: van 80 m2 - 300 m2 Parkeerplaatsen optioneel te huur. www.wonenindemarkthal.nl

HOUTHAVEN Prijs: vanaf € 222.500,- v.o.n. Woonoppervlakte: 118 m² - 138 m² www.houthavenschiedam.nl

DE LAGEDIJCKE Prijs: vanaf € 349.000,- v.o.n. Woonoppervlakte: 165 m² - 167 m² www.delagedijcke.nl

Brielle

Heinenoord, Binnenmaas

Zierikzee

PORT BRIELLE Prijs: vanaf € 232.800,- v.o.n. www.portbrielle.nl

OOSTEINDE Prijs: vanaf € 249.500,- v.o.n. Woonoppervlakte: 102 m2 - 160 m2 www.woneninbinnenmaas.nl

NOORDERPOLDER Prijs: vanaf € 189.900,- v.o.n. Woonoppervlakte: 115 m2 - 150 m2 wonen.natuurlijknoorderpolder.nl

Nieuwbouw doejezo


Wo e i de Markthal

• 102 luxe koopappartementen vanaf ca. € 239.500,- v.o.n. • 24 penthouses vanaf ca. € 415.000,- v.o.n. • Woonoppervlak 80 tot 300 m2 • Parkeerplaats(en) te huur

Spectaculair wonen Wat nergens ter wereld kan, kan in Rotterdam: wonen boven de Markthal. In de boog over de marktvloer bevinden zich 102 huur- en 126 koopappartementen, waaronder 24 kooppenthouses. Variërend van 80 tot 300 m², met twee tot vijf kamers. Ieder appartement heeft zijn eigen unieke uitzicht. Op de Maas of op de Laurenskerk en van binnenuit vrijwel altijd op de levendige marktvloer, en dat zonder geluidsoverlast en geurtjes. Met het bruisende Laurenskwartier en de Meent enerzijds en het centrum en de Koopgoot anderzijds hoeft u zich nooit te vervelen.

Kom langs en bezoek de modelwoningen

Modelwoningen geo pend

Iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 tot 14.00 uur en op afspraak!

T 010 - 424 88 88 info@ooms.com

wonenindemarkthal.nl Nieuwbouw doejezo


Geen impressie maar werkelijkheid

De Markthal is – in navolging van Stockholm, Barcelona en Valencia – de eerste overdekte foodmarkt in Nederland. Een markt waar boodschappen doen een belevenis is. Onder een spectaculaire boog, waar u ook winkelt, parkeert, uit eten gaat, woont of een terrasje pakt.

Wonen en winkelen in de Markthal, Rotterdam De marktvloer Maar liefst 96 versunits met een aparte koel-, opslag- en preparatieruimte direct onder de markt-vloer, 15 foodshops, 8 restaurants en 1.200 parkeerplaatsen. Dit samen vormt de Markthal met een aantrekkingskracht tot ver buiten de regio. 7 dagen per week gonst het tot ’s avonds 20.00 uur op de overdekte marktvloer, waar ‘vers’ het aanbod vormt. De verwachting is dat de Markthal jaarlijks 4,5 tot 7 miljoen bezoekers zal verwelkomen én verrassen. Brood en zuivel, vlees en vis, groente en fruit, seizoensproducten, delicatessen, bloemen en planten: voor ieder wat wils. De Markthal wordt daarnaast een ontmoetingsplek voor een lunch, borrel of diner.

Winkels, foodshops en horeca Links en rechts van de marktvloer is op de begane grond en de eerste verdieping ruimte voor bijzondere restaurantjes en foodspeciaalzaken, zoals een kookwinkel of een koffie-en-theewinkel.

Er zijn ook plannen voor ‘De Wereld van Smaak’. Een kookschool waar workshops gegeven worden. Waar alles draait om combineren, koken, proeven, leren, ruiken en natuurlijk genieten van alle verse ingrediënten onder het toeziend oog van deskundige meesters.

hoeft u zich nooit te vervelen. Integendeel zelfs. Twee openbare scholen, de bibliotheek, de buitenmarkt en tal van overige stedelijke voorzieningen verhogen het dagelijkse woongenot. Nieuwsgierig geworden? Bel dan vrijblijvend de makelaar voor een bezichtiging.

En alsof dat niet genoeg is, zijn in de kelder van de Markthal ook nog eens Albert Heijn, Etos en Gall & Gall gevestigd.

Bereikbaarheid en parkeren

Spectaculair wonen Wat nergens ter wereld kan, kan in Rotterdam: wonen boven de Markthal. In de boog over de marktvloer bevinden zich 102 huur- en 126 koopappartementen, waaronder 24 kooppenthouses. Variërend van 80 tot 300 m², met twee tot vijf kamers. Ieder appartement heeft zijn eigen unieke uitzicht. Op de Maas of op de Laurenskerk en van binnenuit vrijwel altijd op de levendige marktvloer, en dat zonder geluidsoverlast en geurtjes. Met het bruisende Laurenskwartier en de Meent enerzijds en het centrum en de Koopgoot anderzijds

De Markthal is uitstekend bereikbaar. Trein, metro, tram en bus stoppen op station Blaak, nog geen 100 meter van de Markthal. Met de trein is er een directe verbinding met Centraal Station, Amsterdam, Den Haag en Leiden. Pal onder de Markthal is een parkeergarage, die vanaf de Blaakzijde toegankelijk is en plaats biedt aan 1.200 auto’s. Royale roltrappen brengen bezoekers vanuit de parkeerkelder naar de marktvloer.

Nieuwbouw doejezo MH advertorial 205x280.indd 1

13-02-14 14:22


Prognose start bouw zomer 2014

Uw nieuwe thuishaven... Rustig en ruim wonen in Schiedam! Genieten van een fraai uitzicht Houthaven is een nieuw gedeelte van de Gorzen aan het water. De laagbouwwoningen – 60 in totaal – grenzen aan het bestaande gedeelte van de wijk en aan de Havendijk. Dit laatste geeft u een fraai groen uitzicht op de dijk en het Spuikanaal.

Rustig en ruim wonen Houthaven heeft een kleinschalige opzet. De haakse straatjes tussen de woningen zijn ‘autoluw’, omdat de parkeerplaatsen op de kop van de woonblokken zijn gesitueerd. Hierdoor blijven de straten rustig en ruim en kunnen kinderen heerlijk buiten spelen.

Verkoop en informatie

De verkoopprijzen van de woningen beginnen vanaf € 222.500,- v.o.n. • Ooms makelaars, 010 - 273 01 02 • Kolpa makelaars, 010 - 422 61 44

www.houthavenschiedam.nl

Nieuwbouw doejezo


De Houthaven in Schiedam

• Houtloodsen van de N.V. Houthandel W.S. van de Wetering & Co.

Doodlopende straten die op dit gebied uitkwamen zijn: Goereesestraat, Hellevoetsestraat, Nieuwe Maasstraat en Zwartewaalsestraat. Mijn vader (A.C. Besemer) is in de Zwartewaalsestraat opgegroeid in een klein havenarbeidershuis, alsmede zijn 2 zussen en 3 broers.

Activiteiten op de houtwerf waren: opslag van de boomstammen in de Houthaven, die na enkele jaren in het water gelegen te hebben werden gedroogd in een van de vele loodsen die het bedrijf had. Na deze periode werden uiteindelijk de balken gezaagd, geschaafd en verkocht. In 1992 zijn de loodsen gesloopt. Zelf heeft mijn vader er als 15-jarige drie weken gewerkt, lang genoeg om een redelijk beeld van de activiteiten te verkrijgen. 55 jaar later, in 2014, was ik op zoek naar een mooi betaalbaar huis met een tuin. Na jaren in Rotterdam te hebben gewoond vond ik een nieuwbouwproject in de Gorzen. Deze huizen worden precies gebouwd op de plek waar de houthandel heeft gestaan, waar mijn vader dus als klein jochie heeft gewerkt en om de hoek is opgegroeid; volgens mij heeft het zo moeten zijn…

Zwart-wit foto’s zijn afkomstig van het Gemeentearchief Schiedam.

In 1930 kwam de firma W.S. van de Wetering terecht op een plaats in de Gorzen, Schiedam-Zuid. Het terrein van deze houthandel besloeg een relatief groot gebied, gelegen aan weerszijden van het Spuikanaal.

M. Besemer • 2014: Ouderlijk huis van mijn vader op de Zwartewaalsestraat. Op deze foto staat mijn moeder.

• Ingang van de houthandel, deze was te vinden aan de Nieuwe Maasstraat.

Nieuwbouw doejezo


De Lagedijcke - Papendrecht C en tr u m Papen d r ec h t

van mogelijkheden voor zowel gezinnen als mogelijkheden voor kantoor aan huis. De ligging ten opzichte van het centrum is hierbij ideaal. Het moderne winkelcentrum De Meent ligt op loopafstand, terwijl ook het gemeentehuis, de bibliotheek en diverse horecagelegenheden vlakbij zijn. De keuze van de materialen en de detaillering van deze tweeonder- een-kap dijkwoningen grijpen terug naar de jaren ‘30 en doet daarmee recht aan de specifieke

EEN DIJK VAN EEN WONING Nu extra voordelig geprijsd, al vanaf € 349.000,- VON

locatie van het project. Deze woningen beschikken naast een tuin van ruim 10 meter diepte, 167 m2 woonoppervlak en twee privé parkeerplaatsen op afgesloten terrein, over een onderhuis dat geschikt is voor vele doeleinden en zodoende ook uitstekend in gebruik te nemen is als kantoor/werkruimte. Optioneel en kosteloos kan er ook een woonkeuken in het onderhuis worden gerealiseerd.

De (woon)consument is op zoek naar steeds meer ruimte. Ruimte om te wonen, maar ook ruimte om ons heen. In de laatste fase van het project Lagedijcke, direct achter het centrum van Papendrecht gelegen, worden enkele zeer ruime dijkwoningen gerealiseerd. Fantastische 4 woonlagen tellende 2-onder-1kap woningen met ruimte voor het hele gezin, maar ook met mogelijkheden voor wonen en werken onder één dak.

Wilt u meer informatie over deze dijk van een woning? Bel dan vandaag nog met ons: 0184 - 677 200

Direct achter deze eerdere fase van het project zal de komende jaren ook aan het karakteristieke Westeind het een en ander flink veranderen. De laatste fase van het project Lagedijcke bevat dan ook de realisatie van enkele ruime 2-onder-1kap dijkwoningen in jaren ’30 stijl. Deze 4 woonlagen tellende woningen hebben elk hun eigen kenmerken en bieden tal Doorsnede van de ruime woning

214096 Advertentie + testimonial.indd 1

12-02-14 15:33

www.delagedijcke.nl Nieuwbouw doejezo


Overig woningaanbod in de regio Bezoek de nieuwe modelwoning en het experience center Zorgen op

‘t Schootsveld wonen in het woonleefhart

o over verk g? nin o w n e ig e n u nu Wij biede loos e 100% zorg * kopen!

R.E.C | 31448

Informatieavond 28 februari 2014 Aanvang: 19:30 uur

Ervaar zelf het uitzicht zaterdag 1 maart van 11.00 - 13.00 uur

Sportcomplex Poortzicht (kantine Ta-La-Ni) Waterlinie 1 in Nieuwpoort

De eerste appartementen zijn al opgeleverd

Op de informatieavond vertellen wij u graag meer over de plannen om op het wooneiland van het woonleefhart 14 karakteristieke kadewoningen en

Al vanaf € 219.650,-v.o.n. een ruim 4-kamerappartement met fantastisch uitzicht!

2-onder-1-kap herenhuizen te realiseren. Tijdens deze avond presenteren wij u hiervan de eerste schetsen,

Ga voor het mooiste uitzicht, het grootste woongenot in Rozenburg en alle andere voordelen naar de website of bezoek zaterdag 1 maart tussen 11.00 en 13.00 uur de volledig ingerichte modelwoning (Hoek Koninginnelaan / Boulevard te Rozenburg) en ontdek wat u al die jaren heeft gemist!

de planning en hoe wij u kunnen ondersteunen bij de eventuele verkoop van uw huidige woning.

Verkoop:

Centrum Papendrecht

EEN DIJK VAN EEN WONING, MET …

www.woonleefhart.nl

www.rozenburgboulevard.nl

KOPEN MET HET OOG OP DE TOEKOMST

EEN DIJK VAN EEN WONING NU EXTRA VOORDELIG

RUIMTE VOOR HET HELE GEZIN IN EEN GROENE OMGEVING

NU OOK

MA T WONA E MET

… circa 165 m2 woonoppervlakte … inhoud circa 600 m3 … 4 woonlagen … parterre geschikt voor Doorsnede werken aan huis … 3 tot 5 ruime slaapkamers … ruime zonnige tuin … 2 parkeerplaatsen NU OOK

MA

T WONA EN ®

VAN € 391.000,- V.O.N. NU VOOR € 369.000,- V.O.N. MET

Ontwikkelaar:

OF KIES VOOR DE LAAGSTE PRIJS VA. € 349.000,-*

ENERGIEZUINIGE WONING 100% ZORGELOOS KOPEN* WOONCHEQUE T.W.V. € 12.500,COMPLEET AFGEWERKT LAATSTE TWEE WONINGEN AL VANAF € 448.500,-V.O.N. * Kopen met No-Risk-clausule; compenstatie dubbele woonlasten of * inruilgarantie eigen woning. Vraag de makelaar naar de voorwaarden.

Makelaars:

EENGEZINSWONING MET RIANTE TUIN • Perceeloppervlakte ca. 300 - 340 m2 • Woonkamer van 43 m2 • Ruime woonkeuken van 24 m2 • 3 of 4 slaapkamers • Inclusief uitbouw 1e verdieping • Slaap- en 2e badkamer begane grond mogelijk

• Riante tuin • Parkeren op eigen terrein • Ook zeer geschikt voor mindervaliden Heeft u genoeg aan 2 slaapkamers? Dan kunt u al verhuizen voor € 428.500,- v.o.n.

Ontwikkeling

078 615 06 00

078 644 21 10

www.de lagedijcke.nl

*Vraag de makelaar naar de voorwaarden

0181 21 93 39

* Informatie over de 100% zorgeloos kopen regeling is te verkrijgen bij de makelaar.

www.mijnsheerenhof.nl

214096 Advertentie + testimonial.indd 2

Verkoopinformatie

0186 621 300

REC 31384

Schrijf u in op de website:

T: 0184 - 677 200 E: info@bmvanhouwelingen.nl

13-02-14 13:07

www.bm-woonaanbod.nl Nieuwbouw doejezo


Wonen aan het water in Port Brielle! Bezoek de Voor iedereen bereikbaar luxe appartementen.

Admiraal Jr. Type A vanaf € 127.500,- (v.o.n.)

Admiraal Jr. Type B vanaf € 147.500,- (v.o.n.)

modelwoning tijdens de inloopmiddag op 8 maart.

Luxe Admiraal app. vanaf € 245.400,- (v.o.n.)

Inloopmiddag op 8 maart van 13.00 tot 16.00 uur aan de Rochus Meeuwiszoonweg. Junior appartement nu al vanaf 127.500 euro v.o.n. Er is keuze tussen een 2-kamer appartement (127.500 euro v.o.n.) met balkon aan de haven of een 3-kamer appartement (147.500 euro v.o.n.) met balkon op het zuiden. Een Admiraal Junior appartement bestaat uit een woonkamer (keuken), één (of twee) slaapkamer(s), een badkamer, een berging in het souterrain en een eigen parkeerplaats. Admiraal appartement nu vanaf 245.400 euro v.o.n. Het luxe appartement heeft alles gelijkvloers met uitzicht naar twee kanten en een ruim zonnig balkon op het zuidwesten. Vanaf uw eigen parkeerplaats direct met de lift te bereiken. Grote woonkamer en twee of drie ruime slaapkamers, een luxe keuken en badkamer. En een prachtige woonomgeving met de historische binnenstad en het Brielse Meer op loopafstand.

www.portbrielle.nl Nieuwbouw doejezo

Telefoon 0181 - 487 120


Kaaiwoningen woningen Bouw 2e fase gestart

Inloop

zaterda g 13.00 - 8 maart 16.00 u ur Loop bin nen

• op de begane grond een berging, een aparte keuken,

in de co richte K mpleet aaiwon ingeing. Wij graag in verwelk omen u onze m odelwo Rochus ning aa Meeuw n de isznweg /Veerwe in Port g Brielle.

een royale lichte woonkamer met een groot terras direct aan het water van Port Brielle • een parkeerplaats voor de deur • op de verdieping 3 ruime slaapkamers met badkamer • inclusief een eigen ligplaats voor een boot aan het terras • gebouwd onder Woningborg garantiecertificaat • 2e verdieping en dakterras optioneel (constructieve voorzieningen worden in bouw meegenomen)

€ 232.800 (vanaf en V.O.N.)

www.portbrielle.nl

De Kaaiwoningen zijn een samenwerking van Uniform Vastgoed BV en Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV

Nieuwbouw doejezo


ist Mooi, mooier, moo

Nu 80% verkocht

!

Overheerlijk wonen op de mooiste locatie van Voorne-Putten, in het centrum van Oostvoorne (Hoflaan)

Wonen met een hoofdletter W Al in de 12e eeuw wisten de Heeren van Voorne wat de mooiste locatie van Voorne-Putten was. Hier bouwden zij hun burcht. Fraai en comfortabel wonen in een levendig centrum en op een groene locatie kan anno nu ook u ten deel vallen. Residentie Buitenlust als Het nieuwe Hof van Voorne. Hier wonen betekent resideren als de Heeren en Vrouwen van weleer. www.residentie www.residentie--buitenlust.nl

en in onze fraai ingerichte modelwoning !! r een afspraak OPEN HUIS: Neem contact op voo

kijk Graag nodigen wij u uit om te komen O

Residentie Buitenlust is uniek voor Voorne-Putten door haar groene ligging in het centrum van Oostvoorne, door de nabijheid van winkels en voorzieningen, door de historische omgeving maar bovenal ook door haar ruime opzet en haar bouwkundige en architectonische kwaliteiten. Beschikbaar zijn 2 royale appartementen. Het appartement (154 m²) op de begane grond heeft o.a. een zonnige tuin en 2 P’s in de ondergrondse parkeerkelder. Het appartement op de verdieping (141 m²) beschikt over o.a. een loggia, gezellig uitzicht op de Hoflaan en eveneens 2 P’s. Voor informatie of bezichtiging: Residentie Buitenlust als Het nieuwe Hof van Voorne. Resideren als de Heeren en Vrouwen van weleer.

Nieuwbouw doejezo


wonen doejezo Editie # 01 juli 2013

in de regio

e s s i n e k j i Sp

Spijkenissers geven hun stad een dikke 7! Woonboulevard Spijkenisse wintersale Divers woningaanbod van de lokale makelaar

Spijkenisse op LiVin’ Beurs 15 & 16 maart

Mooi wonen in Spijkenisse!


/#"I&C%%#'!D'E)! "!.'.GH%#/%'C)#&%I'J&0 ))!-""/J%K%L%&$&!K "I'C)M)C&% !"#$%&'

!"#()*+

!%%N'G"!C)GC'N%C'"!.'"/ %!'E#))K'!))#'$%'E""#F))#$%! !""#$%&!$%'()

*+,(')-'./&0-%!&..%

,(1('2(3'111

4567897:;;<459=<5>4?@A5B >>>AC"D..)&!CE)!F&0-A5B


Het is absoluut

mooi wonen &

goed leven in SPIJKENISSE.

Inhoud Ontdek Spijkenisse op de fiets Divers en aantrekkelijk woningaanbod

De ruim 72.000 huidige Wintersale op Woonboulevard Spijkenisse bewoners weten dit al! We presenteren ook u graag de vele mogelijkheden die Spijkenisse biedt op het gebied van wonen Kenmerken woningmarkt Spijkenisse en LEVEN Laat u inspireren en bezichtig al het moois wat Spijkenisse ook u te bieden heeft!

Facebook.com/gemeentespijkenisse

33.000 woningen totaal 17.500 koopwoningen

Te Koop: 700 woningen Nieuw in verkoop (laatste 3 maanden): 130 woningen Aantal verkocht (laatste 3 maanden): 110 woningen

Twitter @gemspijkenisse

Inhoud


KOZIJNEN EN DEUREN KUNSTSTOF - ALUMINIUM - HOUT

Serres, dakkapellen, schuifpuien, garagedeuren, zonwering, screens en rolluiken

TEL. 0181 31 31 30

www.belisol.nl


Winkels, cultuur, uitgaansmogelijkheden, groen, natuur... en betaalbare huizen

Spijkenissers geven hun stad

een dikke 7 Dat Spijkenissers de leefbaarheid in hun stad een dikke 7 geven, is bekend. De stad heeft dan ook grote kwaliteiten, zoals een sfeervol, nieuw stadscentrum, een spraakmakende bibliotheek, (straks) een prachtig nieuw theater, talrijke restaurants en volop groen. Maar er is meer wat Spijkenisse aantrekkelijk maakt. Winkelen kan volop in het vernieuwde stadshart; met meer dan 250 winkels is er keuze genoeg. En dankzij de vijf (!) parkeergarages kun je je auto altijd dicht bij de winkel(s) van je keuze zetten. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je overigens de wijk niet uit, want verspreid door de stad liggen diverse wijkwinkelcentra. Scholen, sport en verenigingen Aan onderwijs ontbreekt het evenmin in Spijkenisse. De stad biedt plaats aan talrijke basisscholen en zeven scholen voor voortgezet onderwijs. Verder zijn er talrijke mooie sportvoorzieningen en heeft de stad een rijk verenigingsleven. Veel ruimte, veel groen Spijkenisse is echt een stad voor gezinnen. Er is een bioscoop, een zwembad en veel ruimte voor kinderen om te spelen, onder meer op de talrijke speelplekken in de wijken. Ook de liefhebbers van groen komen in Spijkenisse volop aan hun trekken. Natuurlijk zijn er diverse fraaie parken ín de stad, en uitgestrekte polders rondóm Spijkenisse. Maar sinds kort is er ook nog het

splinternieuwe natuur- en recreatiegebied De Uitwaayer (nabij het Spui), waar je heerlijk kunt wandelen, hardlopen, mountainbiken, skaten of gewoon even kan gaan zitten en genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Tussen Rotterdam en Noordzeestrand De stad ligt bovendien erg centraal: niet ver van grote steden als Rotterdam en Den Haag (die heel snel via de metro en Randstadrail te bereiken zijn), niet ver van het Noordzeestrand en ook nog eens dicht bij de Rotterdamse haven, waar volop werk is. Betaalbare huizen Belangrijk: Spijkenisse heeft veel eengezinswoningen van een prima kwaliteit. Het grote voordeel is dat de huizenprijzen gemiddeld lager liggen dan elders. Een huis in Spijkenisse is al snel zo’n tien procent goedkoper. Vanaf 150.000 euro heb je in Spijkenisse al een nette gezinswoning. Voor meer informatie over Spijkenisse en het woningaanbod: www.mooiwonenspijkenisse.nl

Ontdek Spijkenisse op de fiets De kwaliteiten van Spijkenisse zijn nog lang niet bij iedereen bekend. Om te laten zien wat Spijkenisse allemaal in huis heeft, organiseert het Platform Mooi Wonen Spijkenisse op zaterdag 5 april diverse fietstochten door de stad en de omgeving. Deze tochten gaan langs bijzondere plekken die zelfs bij veel Spijkenissers niet bekend zijn, te koop staande huizen, beeldbepalende gebouwen, fraaie parken en bijzondere winkels- en horecagelegenheden. Meer informatie volgt binnenkort via onder meer de website www.mooiwonenspijkenisse.nl. Spijkenisse is zaterdag 15 en zondag 16 maart ook aanwezig op de grote Woonbeurs Rotterdam LiViN’, die in dat weekend in het WTC in Rotterdam plaatsvindt.


De Zoom 3 • 3207 BX Spijkenisse tel.: (0181) 61 19 19 www.devreemakelaardij.nl www.funda.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30 uur zaterdag: 10.00 - 13.00 uur alle avonden op afspraak

Het kantoor dat kennis met ervaring weet te combineren.

Pasteursingel 23b Rotterdam • Appartement • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 70 m2 • Inhoud: 200 m3 • Bouwjaar: 1937

Vraagprijs € 85.000,- k.k.

Snoekenveen 923 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 2 • Woonoppervlakte: 75 m2 • Inhoud: 200 m3 • Bouwjaar: 1978

Vraagprijs € 100.000,- k.k.

Jan Steenstraat 9c Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 65 m2 • Inhoud: 175 m3 • Bouwjaar: 1964

Vraagprijs € 119.000,- k.k.

Staringplantsoen 21c Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 70 m2 • Inhoud: 210 m3 • Bouwjaar: 1964

Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Doelweg 35 15. Goedereede • Recreatiewoning • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 40 m2 • Perceeloppervlakte: 270 m2 • Inhoud: 110 m3 • Bouwjaar: 2004

Vraagprijs € 90.000,- k.k.

Jan Steenstraat 7 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 55 m2 • Inhoud: 145 m3 • Bouwjaar: 1964

Vraagprijs € 109.000,- k.k.

Lenteakker 226 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 70 m2 • Inhoud: 170 m3 • Bouwjaar: 1984

Vraagprijs € 119.500,- k.k.

Uranusstraat 7b Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 75 m2 • Inhoud: 200 m3 • Bouwjaar: 1970

Vraagprijs € 132.500,- k.k.

Frans Halsstraat 14b Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 60 m2 • Inhoud: 150 m3 • Bouwjaar: 1960

Vraagprijs € 92.500,- k.k.

Orchideestraat 8c Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 72 m2 • Inhoud: 198 m3 • Bouwjaar: 1964

Vraagprijs € 114.500,- k.k.

Wilgensingel 3 Rozenburg • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 70 m2 • Inhoud: 200 m3 • Bouwjaar: 1964

Vraagprijs € 121.900,- k.k.

J. Sasboutstraat 8 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 73 m2 • Inhoud: 185 m3 • Bouwjaar: 1980

Vraagprijs € 134.000,- k.k.

Frans Halsstraat 18a Spijkenisse • Appartement • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 70 m2 • Inhoud: 190 m3 • Bouwjaar: 1960

Vraagprijs € 100.000,- k.k.

Sportlaan 3 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 65 m2 • Inhoud: 155 m3 • Bouwjaar: 1963

Vraagprijs € 115.000,- k.k.

Slakkenveen 210 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 2 • Woonoppervlakte: 55 m2 • Inhoud: 150 m3 • Bouwjaar: 1978

Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Schaduwgras 22 Spijkenisse • Tussenwoning • Kamers: 5 • Woonoppervlakte: 112 m2 • Perceeloppervlakte: 115 m2 • Inhoud: 260 m3 • Bouwjaar: 1983

Vraagprijs € 139.000,- k.k.


De Zoom 3 • 3207 BX Spijkenisse tel.: (0181) 61 19 19 www.devreemakelaardij.nl www.funda.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30 uur zaterdag: 10.00 - 13.00 uur alle avonden op afspraak

Het kantoor dat kennis met ervaring weet te combineren.

Eikenlaan 1e Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 85 m2 • Inhoud: 270 m3 • Bouwjaar: 1963

Vraagprijs € 145.000,- k.k.

Bachbaan 59 Spijkenisse • Tussenwoning • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 100 m2 • Perceeloppervlakte: 130 m2 • Inhoud: 300 m3 • Bouwjaar: 1984

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Vicky Baumstraat 9 Spijkenisse • Tussenwoning • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 120 m2 • Perceeloppervlakte: 105 m2 • Inhoud: 335 m3 • Bouwjaar: 2000

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Lijster 61 Hoogvliet • Tussenwoning • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 115 m2 • Perceeloppervlakte: 132 m2 • Inhoud: 330 m3 • Bouwjaar: 1979

Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Schaduwgras 81 Spijkenisse • Tussenwoning • Kamers: 5 • Woonoppervlakte: 114 m2 • Perceeloppervlakte: 109 m2 • Inhoud: 274 m3 • Bouwjaar: 1983

Vraagprijs € 145.000,- k.k.

Olijfgaard 9 Spijkenisse • Tussenwoning • Kamers: 5 • Woonoppervlakte: 125 m2 • Perceeloppervlakte: 142 m2 • Inhoud: 330 m3 • Bouwjaar: 1982

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Neptunusstraat 12b Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 90 m2 • Inhoud: 240 m3 • Bouwjaar: 2004

Vraagprijs € 179.000,- k.k.

Ina Boudier-Bakkerhof 4 Spijkenisse • Tussenwoning • Kamers: 5 • Woonoppervlakte: 120 m2 • Perceeloppervlakte: 149 m2 • Inhoud: 335 m3 • Bouwjaar: 1996

Vraagprijs € 189.900,- k.k.

Repel 34 Hellevoetsluis • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 80 m2 • Inhoud: 250 m3 • Bouwjaar: 1977

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Salamanderveen 216 Spijkenisse • Tussenwoning • Kamers: 6 • Woonoppervlakte: 130 m2 • Perceeloppervlakte: 136 m2 • Inhoud: 310 m3 • Bouwjaar: 1974

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

A.M. de Jongstraat 61 Spijkenisse • Hoekwoning • Kamers: 5 • Woonoppervlakte: 120 m2 • Perceeloppervlakte: 207 m2 • Inhoud: 325 m3 • Bouwjaar: 1963

Vraagprijs € 179.900,- k.k.

Maasboulevard 34 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 95 m2 • Inhoud: 220 m3 • Bouwjaar: 1988

Vraagprijs € 190.000,- k.k.

Selma Lagerlofstraat 168 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 90 m2 • Inhoud: 260 m3 • Bouwjaar: 1998

Vraagprijs € 164.000,- k.k.

Symfonielaan 76 Spijkenisse • Hoekwoning • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 118 m2 • Perceeloppervlakte: 185 m2 • Inhoud: 325 m3 • Bouwjaar: 1985

Vaste prijs € 175.000,- k.k.

Dr. J.M. den Uyllaan 193 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 105 m2 • Inhoud: 250 m3 • Bouwjaar: 2004

Vraagprijs € 179.900,- k.k.

Scherpgras 35 Spijkenisse • Tussenwoning • Kamers: 5 • Woonoppervlakte: 115 m2 • Perceeloppervlakte: 127 m2 • Inhoud: 320 m3 • Bouwjaar: 1984

Vraagprijs € 199.000,- k.k.


De Zoom 3 • 3207 BX Spijkenisse tel.: (0181) 61 19 19 www.devreemakelaardij.nl www.funda.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30 uur zaterdag: 10.00 - 13.00 uur alle avonden op afspraak

Het kantoor dat kennis met ervaring weet te combineren.

Beugstraat 31b Hoogvliet • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 94 m2 • Inhoud: 250 m3 • Bouwjaar: 2003

Vraagprijs € 200.000,- k.k.

Maasboulevard 201 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 2 • Woonoppervlakte: 85 m2 • Inhoud: 230 m3 • Bouwjaar: 1997

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Suze Robertsonstraat 15 Spijkenisse • Hoekwoning • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 135 m2 • Perceeloppervlakte: 217 m2 • Inhoud: 375 m3 • Bouwjaar: 1993

Vraagprijs € 239.000,- k.k.

Slakkenveen 341 Spijkenisse • Tussenwoning • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 140 m2 • Perceeloppervlakte: 141 m2 • Inhoud: 375 m3 • Bouwjaar: 1978

Vraagprijs € 209.000,- k.k.

Orgelpad 15 Spijkenisse • Hoekwoning • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 100 m2 • Perceeloppervlakte: 194 m2 • Inhoud: 270 m3 • Bouwjaar: 1985

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Kikkerveen 386 Spijkenisse • 2 onder-1-kapwoning • Kamers: 6 • Woonoppervlakte: 160 m2 • Perceeloppervlakte: 261 m2 • Inhoud: 440 m3 • Bouwjaar: 1974

Vraagprijs € 269.900,- k.k.

Slakkenveen 448 Spijkenisse • Hoekwoning • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 120 m2 • Perceeloppervlakte: 345 m2 • Inhoud: 330 m3 • Bouwjaar: 1978

Vraagprijs € 219.000,- k.k.

Vaartstraat 13 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 140 m2 • Inhoud: 378 m3 • Bouwjaar: 2005

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Mildenburgallee 44 Spijkenisse • Geschakelde woning • Kamers: 5 • Woonoppervlakte: 140 m2 • Perceeloppervlakte: 258 m2 • Inhoud: 400 m3 • Bouwjaar: 2002

Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Klavecimbelpad 11 Spijkenisse • Hoekwoning • Kamers: 5 • Woonoppervlakte: 125 m2 • Perceeloppervlakte: 149 m2 • Inhoud: 360 m3 • Bouwjaar: 1985

Vraagprijs € 219.900,- k.k.

Vlinderveen 240 Spijkenisse • Hoekwoning • Kamers: 6 • Woonoppervlakte: 135 m2 • Perceeloppervlakte: 312 m2 • Inhoud: 350 m3 • Bouwjaar: 1977

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Keizersmantelweg 151 Hoogvliet • Appartement • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 145 m2 • Inhoud: 400 m3 • Bouwjaar: 2006

Vraagprijs € 300.000,- k.k.

De Vree Makelaardij...

Hongerlandsedijk 258 Spijkenisse • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 95 m2 • Inhoud: 300 m3 • Bouwjaar: 2009

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Jan Campertkade 5 Spijkenisse • Geschakelde woning • Kamers: 6 • Woonoppervlakte: 190 m2 • Perceeloppervlakte: 93 m2 • Inhoud: 630 m3 • Bouwjaar: 2006

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Johan v.d. Poortenlaan 24 Spijkenisse • Tussenwoning • Kamers: 6 • Woonoppervlakte: 165 m2 • Perceeloppervlakte: 165 m2 • Inhoud: 410 m3 • Bouwjaar: 2010

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

...ook uw aankoopmakelaar!


De Zoom 3 • 3207 BX Spijkenisse tel.: (0181) 61 19 19 www.devreemakelaardij.nl www.funda.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30 uur zaterdag: 10.00 - 13.00 uur alle avonden op afspraak

Het kantoor dat kennis met ervaring weet te combineren.

Groede 38 Hekelingen • 2 onder-1-kapwoning • Kamers: 5 • Woonoppervlakte: 160 m2 • Perceeloppervlakte: 226 m2 • Inhoud: 450 m3 • Bouwjaar: 1989

Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Moleneind 13 Hekelingen • Vrijstaande woning • Kamers: 5 • Woonoppervlakte: 210 m2 • Perceeloppervlakte: 595 m2 • Inhoud: 570 m3 • Bouwjaar: 1995

Vraagprijs € 500.000,- k.k.

Oosterbakenpad 252 Hoogvliet • Appartement • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 130 m2 • Inhoud: 340 m3 • Bouwjaar: 2007

Vraagprijs € 360.000,- k.k.

Biertsedijk 9 Simonshaven • Vrijstaande woning • Kamers: 3 • Woonoppervlakte: 160 m2 • Perceeloppervlakte: 6630 m2 • Inhoud: 450 m3 • Bouwjaar: 1989

Vraagprijs € 550.000,- k.k.

Meerkoet 3 Rozenburg • Vrijstaande woning • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 145 m2 • Perceeloppervlakte: 457 m2 • Inhoud: 445 m3 • Bouwjaar: 2001

Zeedijk 5 Oudenhoorn • Vrijstaande woning • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 140 m2 • Perceeloppervlakte: 5670 m2 • Inhoud: 400 m3 • Bouwjaar: 1976

Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Duinzoom 14 Rockanje • Vrijstaande woning • Kamers: 4 • Woonoppervlakte: 140 m2 • Perceeloppervlakte: 1060 m2 • Inhoud: 400 m3 • Bouwjaar: 1936

Vraagprijs € 490.000,- k.k.

Drogendijk 37 Hekelingen • Vrijstaande woning • Kamers: 6 • Woonoppervlakte: 220 m2 • Perceeloppervlakte: 1767 m2 • Inhoud: 585 m3 • Bouwjaar: 1999

Vraagprijs € 575.000,- k.k.

Vraagprijs € 650.000,- k.k.

De kosten van een aankopend makelaar terug verdienen? U heeft besloten om te verhuizen. En het liefst wilt u een mooie woning die precies bij u past tegen een aantrekkelijke prijs. Maar wie kan u daar het beste bij helpen? Veel mensen kiezen voor een makelaar die is aangesloten bij de grootste brancheorganisatie in de makelaardij, de NVM. Het NVM-logo is in de loop der jaren uitgegroeid tot een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit. NVM-makelaars aangesloten bij de vakgroep Wonen, zijn specialisten die het hele traject van aan- en verkoop van woningen voor u kunnen begeleiden. Ze signaleren, adviseren en bemiddelen van begin tot eind voor u.

De Vree Makelaardij Wij werken anders dan meeste andere NVM-makelaars. Een groot deel van de makelaars brengt een vast courtage voor aankoop begeleiding in rekening. Uw aankopend makelaar heeft hierdoor dus geen belang bij een zo laag mogelijke prijs. Bij ons werkt dit anders, wij rekenen per € 1.000,-- verschil tussen de vraagprijs en uiteindelijke koopprijs een bedrag van € 125,-- exclusief btw*. Op deze manier verdienen wij onze courtage zelf terug en hebben beide partijen er baat bij om de woning voor en zo laag mogelijke prijs aan te kopen.

P.s. Indien u er nog niet uit bent of u wilt dat wij uw aankoop begeleiden, ook dan kunt u zich vrijblijvend en gratis in laten schrijven als woningzoekende bij ons.


Wintersale

op Woonboulevard Spijkenisse Het is Wintersale op Woonboulevard Spijkenisse! Dus profiteer van hele hoge kortingen. Of u nu specifiek op zoek bent naar een nieuw bankstel of gewoon een dagje met het hele gezin wilt rondneuzen, op Woonboulevard Spijkenisse vindt u gegarandeerd alles voor uw interieur! Bij Woonboulevard Spijkenisse draait immers alles om lekker wonen en lekker leven! Met ruim 36.000 m2 aan vloeroppervlak en 23 trendsettende woonwinkels onder één dak, bent u aan het juiste adres als het aankomt op de inrichting van uw nieuwe woning. En het is nog gratis parkeren ook! Uw woonkamer De woonwinkels bieden een groot aanbod op het gebied van woonkamerinrichting en -interieur. Een mooie en gevarieerde selectie aan winkels die de nieuwste trends, maar ook de klassiekers tentoonstelt. Een nieuw en gezellig interieur en (t)huis begint hier…. Uw slaapkamer De slaapkamer is een plek om te ontspannen en alle dagelijkse beslommeringen even los te laten. Het moet een ruimte zijn waar je je thuis kunt voelen. Op Woonboulevard Spijkenisse treft u een groot aanbod in bedden en slaapkamerinterieurs, die garant staan voor een heerlijke nachtrust. We staan er misschien niet altijd bij stil, maar we brengen een aanzienlijk gedeelte van ons leven slapend door. Een goede nachtrust is dan ook de basis voor een goede dag. Wie uitgeslapen en fris wakker wordt is actiever, scherper en vrolijker. Het is dus belangrijk dat

uw slaapkamer niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol is. U moet er immers in slapen. Daarom kiest u voor kwaliteit en design als het aankomt op bedden, matrassen en aanverwante artikelen. Bij de vele slaapspeciaalzaken op Woonboulevard Spijkenisse heeft u volop keuze! Uw keuken en sanitair Wie op zoek is naar een nieuwe keuken of badkamer staat versteld van de ongekende mogelijkheden in design en vorm. Gaat u zich eens oriënteren in onze winkelshowrooms. Er is voor elke wens en situatie een passende oplossing te vinden. De keuken is allang niet meer enkel een plek waar gekookt wordt. Je eet er, praat er, komt bij elkaar. Een plek voor gezellige momenten dus. Of u nu de voorkeur geeft aan een uitgebreid kookeiland met alle denkbare moderne snufjes, of op zoek bent naar een bescheiden keuken voor een kleinere ruimte, u vindt zeker een keuken naar uw gading in één van de keukenspecialisten op Woonboulevard Spijkenisse. Waar kunt u beter ontspannen dan in uw eigen badkamer? Omringd door luxe materialen, zachte handdoeken en heerlijke geuren. In een lig- of zitbad even helemaal tot uzelf komen. Geen tijd? Dan pakt u toch snel even een douche

of stapt u in uw eigen stoomcabine? U begint de ochtend met een brede glimlach en ‘s weekends geniet u van uw eigen ontspannende spa. Uw buitenleven Buitenleven in de tuin, op het balkon, terras, serre of dakterras brengt rust en nieuwe energie. Beleef het buitenleven in onze sfeervolle winkels en laat u inspireren door een breed assortiment op tuingebied. De tuin is een verlengstuk van het huis geworden. Als in de lente de eerste stralen van de zon door de wolken breken, verhuizen veel mensen hun leven naar buiten. Hier wordt ontspannen, gespeeld, gegeten en genoten. Als ‘s zomers de dagen langer worden, vaak zelfs tot diep in de nacht. Tuinmeubilair is er in alle soorten en maten. Er zijn loungebanken om heerlijk op te ontspannen, ligstoelen om op te zonnen en complete dining sets, waar de hele familie aan kan dineren. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het gegarandeerd in één van de vele woonwinkels op Woonboulevard Spijkenisse. Elke eerste zondag van de maand is de Woonboulevard open, kom dus zondag 2 maart en laat u inspireren! Zie ook www.woonboulevardspijkenisse.nl


Toldijk 24 • • • •

Hoogvliet

Vrijstaande villa aan de Oude Singel De woning is gelegen op 1465 m2 eigen grond Beschikt over 4 slaapkamers Voorzien van carport en royale garage

Hoogvliet

Hekelingen

Geervliet Oude Singel 20 • • • •

Curcumastraat 33

Goed onderhouden dijkhuis Woonkamer voorzien van vloerverwarming Royale slaapkamer op de 1e verdieping Rustig gelegen in Hekelingen

• • • •

Tieflandstraat 14

Royale 5-kamer woning Tuingerichte woonkamer Voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas Gelegen op loopafstand van het winkelcentrum

• • • •

Royale 6-kamer woning Voorzien van kunststof kozijnen Zonnige achtertuin met achterom 129 m2 eigen grond

Vraagprijs € 599.000,- k.k.

Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Vraagprijs € 100.000,- k.k.

Vraagprijs € 120.000,- k.k.

Hoogvliet

Hoogvliet

Hoogvliet

Hoogvliet

Joop Westerweelpad 11 • • • •

Zeer royale tussenwoning Ruime doorzon woonkamer Beschikt over 4 slaapkamers Gelegen in rustige kindvriendelijke buurt

Theo Dobbepad 27 • • • •

Royale 4-kamer tussenwoning Tuingerichte woonkamer met open keuken Zonnige tuin op het westen Gelegen op een rustige, kindvriendelijke en centrale locatie

Beugstraat 1 • • • •

Zuidzijdsedijk 91

Royale beneden woning met parkeerplaats Luxe keuken uit 2013 Eigen parkeerplaats in garage onder het complex Geheel voorzien van dubbelglas

• • • •

Hoekwoning met grote achtertuin Ruime dakkapel op de 2e verdieping Perceel oppervlakte van maar liefst 220 m2 3 ruime slaapkamers

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Vraagprijs € 152.500,- k.k.

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Vraagprijs € 189.900,- k.k.

Hoogvliet

Hoogvliet

Hoogvliet

Hoogvliet

Zuidzijdsedijk 85

Speerreep 108

Koolwitjespad 8

• Ruime 6-kamerwoning op 177 m2 eigen grond • Geheel voorzien van dubbel glas • De begane grond is afgewerkt met een natuurstenen vloer • Luxe badkamer en complete keuken

• Gelegen op eigen grond nabij Oude Maas • Zeer compleet en fraai ingericht herenhuis met eigen parkeerplaats • Woning voorzien van een veranda met wit houten overkapping • Achtertuin gelegen op zuidwesten

Vraagprijs € 192.500,- k.k.

Vraagprijs € 199.900,- k.k.

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Vraagprijs € 295.000,- k.k.

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Hoekwoning met fraai aangelegde achtertuin Buitenzijde recent geschilderd Perceel oppervlakte van maar liefst 136 m2 4 ruime slaapkamers

Wijnruitstraat 379 • Ruim 3-kamerappartement • Voorzien van een ruime living en een luxe open keuken • Fraaie ligging tegenover het bos en de Oude Maas • Op loopafstand van winkelcentrum Hoogvliet

Pernis

• • • •

Cremerstraat 143

Lobeliaplein 11C

• Geheel gemoderniseerde vrijstaande hoekwoning in Pernis • Karakteristieke elementen zijn behouden • 6 - kamerwoning • Gelegen op maar liefst 504 m2 eigen grond

• • • •

Vraagprijs € 469.900,- k.k.

Vraagprijs € 100.000,-- k.k.

PARTNER IN DYNAMIS

Keurig 3-kamer appartement Rustige ligging met vrij uitzicht aan achterzijde Beschikt over 2 balkons Woning ligt op de bovenste etage

Uranusstraat 26D • • • •

Orchideestraat 18A

Nette 3-kamerwoning Woning beschikt over 2 balkons Gelegen in de wijk Sterrenkwartier Winkelcentrum op loopafstand

Vraagprijs € 112.500,- k.k.

www.ooms.com

• Perfect onderhouden 3 (voorheen 4) kamerappartement • Ruime doorzon woonkamer • Moderne keuken in wandopstelling • Geheel voorzien van dubbelglas

Vraagprijs € 115.000,- k.k.

Noordkade 15 • Spijkenisse • 0181 - 69 23 33


C. van Boshuizenstraat 22 • • • •

Maisonnette woning (2- laags) Gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Met 2 (voorheen 3) ruime slaapkamers Tuin op het zuiden

Spijkenisse

Ruim 3- (voorheen 4) kamerappartement Royale woonkamer Vrij uitzicht aan de achterzijde Winkels en andere voorzieningen op loopafstand

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse Uranusstraat 36B • • • •

Damstraat 2 • • • •

Achterstraat 38

Ruim 3-kamer hoekappartement Beschikt over 2 slaapkamers Gelegen in het centrum van Spijkenisse Geheel voorzien van dubbelglas

• Modern appartement in het centrum van Spijkenisse (2013) • Voorzien van vloerverwarming • Voorzien van kunststof kozijnen • Ruim balkon met openslaande deuren

Vraagprijs € 120.000,- k.k.

Vraagprijs € 122.500,- k.k.

Vraagprijs € 122.500,- k.k.

Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Raadhuislaan 90

Komijnhof 51

Akkerdonk 30

• • • •

Vraagprijs € 136.500,-- k.k.

Vraagprijs € 137.500,- k.k.

Vraagprijs € 139.000,- k.k.

Vraagprijs € 145.000,- k.k.

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Van Hogendorpstraat 30 • • • •

De woning is gelegen op 1362 eigen grond 4-kamer eengezinswoning gelegen aan het water 3 slaapkamers, achtertuin en goede ligging Deze woning beschikt over een eigen parkeerplaats

Royale 4-kamer maisonnette met dubbel glas 2 parkeerplaatsen in de afgesloten garage De woning is gelegen aan een gezellig hofje 3 slaapkamers, nieuwe badkamer en toilet (2013)

Zwaluwstraat 5 • • • •

• • • •

Reigerplein 12

• Fraai 3-kamerappartement in het centrum van Spijkenisse • Beschikt over 2 mooie slaapkamers • Gelegen op de 3e verdieping • Balkon aan achterzijde van het appartement

3-kamer appartement uit 1998 Goed onderhouden appartement met lift Goede en actieve VVe Balkon op het zuidwesten

• Knusse 3-kamer woning met vrij uitzicht • Moderne nieuwe badkamer • Diepe zonnige achtertuin gelegen met grote stenen berging • Rustig gelegen op loopafstand van het centrum

Tweede Kooistraat 10

Knusse 4-kamerwoning Geheel voorzien van dubbelglas Vrij uitzicht aan de voorzijde Ligging op loopafstand van het nieuwe centrum van Spijkenisse

Woonkreek 25

• Sfeervolle 2-onder-1 kapwoning • Woning ligt op één van de mooiste plekken van Spijkenisse • Beschikt over 3 slaapkamers • Gelegen nabij het centrum

• Goed onderhouden eengezinswoning • Ligging op loopafstand van winkels, scholen en groengebied • 3 slaapkamers, nieuwe badkamer (2013) • Parkeerplaats op eigen erf

Vraagprijs € 149.900,- k.k.

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Vraagprijs € 159.900,- k.k.

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Hieronymus Boschpad 6 • • • •

Goed onderhouden tussenwoning Gelegen nabij het Hartelpark Ruime woonkamer met schuifpui Beschikt over 4 slaapkamers

Vraagprijs € 162.500,-- k.k. PARTNER IN DYNAMIS

Ottersveen 136 • • • •

Van Hogendorpstraat 5

Ruime eengezinswoning Met 3 (voorheen 4) ruime slaapkamers Moderne keuken uit 2012 Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen

Vraagprijs € 165.000,- k.k.

Mackaystraat 27

• Keurige 5-kamer eengezinswoning • 4 lichte slaapkamers, achtertuin gelegen op het westen • Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen • Eigen parkeerplaats

• • • •

Vraagprijs € 166.500,- k.k.

Vraagprijs € 172.500,- k.k.

www.ooms.com

Ruime hoekwoning Parkeergelegenheid op eigen erf Zonnige tuin op het Zuidwesten Ligging op loopafstand van het centrum van Spijkenisse

Noordkade 15 • Spijkenisse • 0181 - 69 23 33


Planetenlaan 25

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse Lijsterbesstraat 46

Hongerlandsedijk 682

• • • •

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Vraagprijs € 179.500,- k.k.

Vraagprijs € 182.500,- k.k.

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Pampasgras 10

Nieuwstraat 93

Hyper modern appartement met terras Gelegen op de 6e verdieping Inclusief parkeerplek en berging Woonkamer met uitzicht op de Oude Maas

• • • •

Beverveen 201

Luxe 5-kamerwoning met eigen parkeerplaats De woning is gelegen op eigen grond Luxe badkamer, sanitair en keuken Vaste trap naar 2e etage met 2 dakkapellen

Ploegvoorde 26

• Luxe 5-kamerappartement in het centrum van Spijkenisse • Beschikt over de ruimte van een eengezinswoning • Luxe badkamer • 2 zonnige dakterrassen

• • • •

Vraagprijs € 182.500,- k.k.

Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Vraagprijs € 195.000,- k.k.

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Mooi verbouwde eindwoning Royale woonkamer Begane grond voorzien van vloerverwarming Beschikt over 4 slaapkamers

• • • •

Spijkenisse

• • • •

Ruime hoekwoning met 4 ruime slaapvertrekken Grote dakkapel op de 2e verdieping Tuin gelegen op het zonnige zuiden Scholen en buurtwinkelcentrum op loopafstand

Mackaystraat 20

• Goed onderhouden hoekwoning in de wijk Groenewoud • Geheel voorzien van kunststof kozijnen • Nette keuken met apparatuur en luxe badkamer • Garagebox naast de woning, koopsom € 20.000,- k.k.

Hongerlandsedijk 382

Amazonestraat 29

6- kamerhoekwoning Gelegen op eigen grond (260m2) Geheel v. v. kunststof kozijnen en dubbelglas, Fraai aangelegde achtertuin

• • • •

Rivierlaan 86

Unieke en goed verzorgde woning Tuingerichte woonkamer Beschikt over 4 slaapkamers Gelegen op circa 252 m2 eigen grond

Kometenstraat 175

• Luxe 3-kamer appartement uit 2010 • Gehele appartement is voorzien van vloerverwarming • Moderne open keuken • Eigen berging en parkeerplaats

• Ruime 4-kamerwoning met vrij uitzicht aan de achterzijde • Moderne keuken en badkamer • De achterzijde heeft een kunststof dakkapel • Parkeerplaats op eigen erf

• • • •

Vraagprijs € 199.900,- k.k.

Vraagprijs € 207.500,- k.k.

Vraagprijs € 207.500,- k.k.

Vraagprijs € 209.900,- k.k.

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Simone de Beavoirstraat 85 • • • •

Drive- in woning met 3 slaapkamers Elektrische paneeldeur (2012) Nieuw gestoffeerd trappenhuis Hoogglans witte luxe keuken (2009)

Vraagprijs € 219.900,- k.k. PARTNER IN DYNAMIS

Eerste Heulbrugstraat 34

Royale 5-kamer eengezinswoning in de Schenkel Luxe open keuken De woning is voorzien van een royale aanbouw Beschikt over 4 slaapkamers

• • • •

Reina Prinsen Geerligspad 40

Ruim appartement met vrij uitzicht Beschikt over 2 slaapkamers Zonnig terras met vrij uitzicht Buurtwinkelcentrum op loopafstand

Beneden Molendijk 15

• 4- kamer woning met hoge plafonds (2004) met dakterras • Eigen parkeerplaats in parkeergarage • Sfeervolle en luxe badkamer uit 2008 • Ruime woonkamer en woonkeuken

• Ruime hoekwoning met garage • Moderne keuken met inbouwapparatuur • Openslaande deuren naar keurig aangelegde tuin • In populaire woonwijk Maaswijk

• • • •

Vraagprijs € 229.000,- k.k.

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Vraagprijs € 242.500,- k.k.

www.ooms.com

Vrijstaande dijkwoning Unieke woning met woonkeuken Gelegen op 322 m2 eigen grond Royale tuin met veranda

Noordkade 15 • Spijkenisse • 0181 - 69 23 33


Pioenstraat 1 • • • •

Spijkenisse

Goed onderhouden vrijstaande woning Beschikt over 2 ruime slaapkamers Gelegen op maar liefst 268 m2 eigen grond Gelegen in een rustige straat op loopafstand van het centrum van Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse Molenlaan 16 • • • •

Kastanjestraat 26

Ruime 2-onder-1 kapwoning Beschikt over 4 slaapkamers Gelegen op circa 415 m2 eigen grond Tuin op zonnige westen

• • • •

Beb Vuykstraat 186

Vrij gelegen 2/1 kap hoekwoning Perfect onderhouden woning Beschikt over 3 (voorheen 4) ruime slaapkamers Diepe achtertuin gelegen op het zuiden

• Praktijk- Hoekwoning op goede zichtlocatie in de populaire wijk Maaswijk • Separate entree naar praktijkruimte • Woonkamer en keuken gelegen op de 1e verdieping • Beschikt over 3 slaapkamers

Vraagprijs € 249.900,- k.k.

Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Vraagprijs € 265.000,- k.k.

Vraagprijs € 299.900,- k.k.

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Madelon Lulofsstraat 16

Annette Versluys-Poelmanstraat 22

Vraagprijs € 317.500,- k.k.

Vraagprijs € 319.900,- k.k.

Vraagprijs € 359.900,- k.k.

Vraagprijs € 379.900,- k.k.

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

• • • •

Nienoordlaan 42

Fraai gelegen vrijstaand woonhuis Prachtige tuin aan het water met terrasvlonders Gerealiseerd praktijk-/ werkruimte Parkeergelegenheid op eigen grond

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 4

• • • •

Etty Hillesumstraat 124

Eigentijdse twee-onder-één-kapwoning Voorzien van moderne open woonkeuken Woonkamer van maar liefst 45m2 Achtertuin op het westen aan water

Catharina van Renneshof 20

• Goed onderhouden 2-onder-1 kap woning met eigen parkeerplaats • Rustig gelegen aan het water met tuin op het zuiden • Compleet nieuw sanitair • Open keuken met granieten blad en inbouwapparatuur

• • • •

Karel Doormanstraat 26

Moderne vrijstaande woning Luxe badkamer Beschikt over 4 slaapkamers Gelegen op maar liefst 424 m2 eigen grond

Nienoordlaan 28

• 2-laagse vrijstaande woning • Ruime woonkamer voorzien van vloerverwarming • Fantastisch uitzicht over het park • Tuin aan het water

• Robuuste vrijstaande villa op super locatie aan de rand van Spijkenisse! • 4 ruime slaapkamers en een moderne woonkeuken • Woonoppervlakte 210 m2, royale woonkamer 57m2 • Strak aangelegde voor-, zij- en achtertuin op het zuidwesten

• • • •

Vraagprijs € 419.900,- k.k.

Vraagprijs € 439.900,- k.k.

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Spijkenisse

Spijkenisse

Spijkenisse

Zuidland

Drogendijk 26

Schothorstlaan 14

In de leukste straat van Spijkenisse nabij winkels Ruime vrijstaande 7-kamerwoning Woonkeuken met openslaande deuren Gebouwd in 2002

Drogendijk 24 C

Irenestraat 1

• Vrijstaande woning aan buitenrand van de wijk Maaswijk • Gelegen op circa 1900 m2 eigen grond • Begane grond is voorzien van vloerverwarming • Beschikt over 4 slaapkamers

• Vrijstaande luxe afgewerkte woning • Gelegen in de geliefde wijk ‘Landgoed’ in Spijkenisse • Gelegen op circa 473 m2 eigen grond • Beschikt over 5 slaapkamers

• • • •

Vraagprijs € 580.000,-- k.k.

Vraagprijs € 585.000,- k.k.

Vraagprijs € 699.000,- k.k.

PARTNER IN DYNAMIS

• Verrassend ruime vrijstaande woning • Grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin • Ruime woonkamer voorzien van grote raampartijen • Beschikt over 4 slaapkamers

Prachtig uitgevoerde vrijstaande villa Luxe afgewerkt Royale living voorzien van vloerverwarming Gesitueerd nabij de polder op één van de meest geliefde locaties van Spijkenisse

www.ooms.com

• • • •

Royale 5-kamer woning Gelegen op 583 m2 eigen grond Beschikt over 2 badkamers en 4 slaapkamers Diepe achtertuin op het zuidwesten

Vraagprijs € 350.000,-- k.k.

Noordkade 15 • Spijkenisse • 0181 - 69 23 33


www.kvwmakelaars.nl Spijkenisse Tel: 0181-612 222 Spijkenisse - Aagje Dekenstraat 12c

Vraagprijs: € 119.900,-- k.k. Schitterend verbouwd 3-kamer hoek topappartement met uitzicht op waterpartij.

Spijkenisse - Appelgaard 22

Vraagprijs: € 112.500,-- k.k. Ruim 4-kamer appartement/bovenwoning met 1 dakterras, 1 balkon, stenen berging en centrale ligging nabij winkels en openbaar vervoer.

Spijkenisse - Accordeonpad 7

Vraagprijs: € 285.000,-- k.k. Schitterend afgewerkte 2/1 kap chaletwoning in een doodlopende straat in een geliefde wijk.

Spijkenisse - Apolloplein 9

Vraagprijs: € 199.500,-- k.k. Op fraaie en rustige locatie in het “Sterrenkwartier” gelegen zeer royale 5-kamer eengezinswoning met luxe keuken, fraai sanitair en verzorgde voor- en achtertuin met stenen berging + elektra.

Spijkenisse - Aïdastraat 60

Vraagprijs: € 155.000,-- k.k. Op rustige locatie aan voetpad gelegen ruime 4-kamer eengezinswoning met aangebouwde berging en betegelde achtertuin uitgevoerd met houten chalet.

Zuidland - Ben Goerionstraat 34

Vraagprijs: € 225.000,-- k.k. Rustig aan een voetpad gelegen zeer royale 5-kamer woning met garage, dakkapel en grotendeels uitgevoerd met kunststof kozijnen.

Spijkenisse - A.M. de Jongstraat 28

Vraagprijs: € 159.900,-- k.k. In rustige omgeving staat deze ruime 5-kamer eengezinswoning met betegelde achtertuin en voortuin met houten vlonders, stenen berging en centrale ligging nabij winkelcentrum, uitvalswegen en park.

Spijkenisse - Castorstraat 17

Vraagprijs: € 159.900,-- k.k. Zeer royale eengezinswoning met grotendeels kunststof kozijnen, 2 badkamers, splinternieuwe inbouwkeuken, geheel betegelde tuin met stenen berging op het Zuiden.

Zuidland - Breedstraat 5 / Kerkstraat 1

Spijkenisse - Christiaan Huygenslaan 9

Hoogvliet - Digna Johannaweg 107

Vraagprijs: € 697.000,-- k.k.

Vraagprijs: € 349.000,-- k.k. Op rustige locatie in de wijk “Sterrenkwartier” gelegen vrijstaande semi-bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond, aangebouwde serre en garage, “zonnige” achtertuin op het Zuiden!

Vraagprijs: € 159.900,-- k.k. Op rustige locatie gelegen moderne stadswoning met inpandige berging en royaal dakterras op het Zuid/Westen. Deze woning is gelegen op EIGEN GROND nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en Ruigeplaatbos.

Spijkenisse - Gaard 6

Dubbele bewoning voor unieke mogelijkheden. Uniek: - omdat het pand aan de Breedstraat een vergunning heeft voor een non-food winkel - om te gebruiken als kangoeroewoning, bijvoorbeeld ouders/kinderen - om een kantoor aan huis te vestigen - om een bed & breakfast te realiseren

Heenvliet - De Vroon 29

Spijkenisse - Drogendijk 14

Spijkenisse - Duprëpad 7

Vraagprijs: € 179.900,-- k.k. Op rustige en kindvriendelijke locatie, in het dorp Heenvliet gelegen, onderhoudsarme 5-kamer eengezinswoning volledig voorzien van kunststof kozijnen + dubbele beglazing en deels uitgevoerd met screens.

Vraagprijs: € 769.000,-- k.k. Op prachtige locatie in de Maaswijk gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen schuur met dubbele openslaande deuren, gesitueerd op fraai perceel eigen grond van ruim 4400 m2.

Vraagprijs: € 174.500,-- k.k. Op rustige locatie in de wijk “Vogelenzang” gelegen ruime 4/5-kamer eengezinswoning met stenen berging en tuin op het Zuid/ Westen.

Vraagprijs: € 159.900,-- k.k. Comfortabele, goed onderhouden 5-kamer eengezinswoning met verzorgde voor-en achtertuin en stenen berging. Metrostation, scholen en winkels bevinden zich op loopafstand.


www.kvwmakelaars.nl Spijkenisse Tel: 0181-612 222 Spijkenisse - Gangesstraat 30

Hekelingen - Groede 18

Hekelingen - Groede 62

Vraagprijs: € 175.000,-- k.k. 4-Kamerwoning in de gewilde wijk Schenkel gelegen nabij school en speelvoorzieningen.

Vraagprijs: € 279.900,-- k.k. Op schitterende locatie aan de rand van Hekelingen gelegen, zeer royale 2/1 kapwoning met garage en een geweldig uitzicht over polderlandschap.

Vraagprijs: € 179.500,-- k.k. In landelijke omgeving in het dorpje Hekelingen gelegen eengezinswoning (bouwjaar 1989) met dakkapel op de 1e verdieping en betegelde achtertuin op het Zuiden.

Spijkenisse - Tweede Kooistraat 8

Spijkenisse - Knoflookdonk 16

Spijkenisse - Kalmoesdreef 10

Vraagprijs: € 149.900,-- k.k. Charmante 2/1 kapwoning in een gewild wijkje nabij het centrum van Spijkenisse. Deze karakteristieke woning is v.v. CV door middel van een combi-ketel, geheel v.v. dubbel glas en biedt parkeermogelijkheid op uw eigen grond.

Vraagprijs: € 159.900,-- k.k. Ruime woning met diepe achtertuin, gedeeltelijk v.v. dubbel glas en grote schuifpui in de achtergevel.

Spijkenisse - Jan Steenstraat 15a

Spijkenisse - J. de Baanlaan 81

Vraagprijs: € 99.900,-- k.k. Nette 3-kamer woning met licht betegelde badkamer en lichte keuken, geheel voorzien van dubbele beglazing.

Vraagprijs: € 249.900,-- k.k. Dit fraaie appartement op de 5e etage heeft een balkon aan de “goede kant”. Dus gelegen op het Zuiden, aan de Boezem en met uitzicht over alle achtergelegen woningen en groen.

Spijkenisse - Ida Liefrinckstraat 3

Spijkenisse - Havikhoek 32

Vraagprijs: € 199.900,-- k.k. Op rustige locatie aan doodlopende straat gelegen ruime 5-kamer eengezinswoning met royale tuin en houten berging.

Vraagprijs: € 159.900,-- k.k. Hoekwoning met zijtuin en splinternieuwe keuken (2012). Totale perceeloppervlakte 19 4m2, grond is volledig eigendom.

Vraagprijs: € 119.900,-- k.k. Fraaie 3-kamer benedenwoning met het comfort van een eigen achtertuin en het gemak van een VVE.

Spijkenisse - Jacoba Pulskensstraat 3

Vraagprijs: € 369.900,-- k.k. Vrijstaande woning met garage, achterzijde vrij gelegen aan een speelweide.

Spijkenisse - Gruttohoek 6

Vraagprijs: € 145.000,-- k.k. Perfect onderhouden, moderne eengezinswoning met zonnige geheel betegelde achtertuin op het Zuidwesten (72 m2) met veel privacy en een houten blokhut met elektra.

Spijkenisse - Jupiterstraat 13

Vraagprijs: € 157.500,-- k.k. Ruime 5-kamer eengezinswoning met kunststof dakkapel en goten. Volledig v.v. dubbel glas, met zonnige tuin op het Zuiden.

Spijkenisse - Jacob Catsstraat 56c

Vraagprijs: € 109.900,-- k.k. Op de top-etage van dit rustig gelegen appartementencomplex mogen wij dit 3-kamer appartement aanbieden. Gelegen nabij voorzieningen als openbaar vervoer, zwembad en bioscoop.

Heenvliet - Heerenlaan 8

Spijkenisse - Hoogwerfsingel 1

Vraagprijs: € 199.900,-- k.k. Royale eengezinswoning met hardhouten kozijnen (draai/kiep) + dubbele beglazing; 3 grote slaapkamers; complete inbouwkeuken en grote voor- en achtertuin met stenen berging.

Vraagprijs: € 249.900,-- k.k. Deze schitterend verbouwde 2/1 kapwoning is grotendeels v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing, grote garage en tuin met veel privacy.


www.kvwmakelaars.nl Spijkenisse Tel: 0181-612 222 Spijkenisse - Hogeweg 91

Spijkenisse - Hudsonpad 34

Heenvliet - Hugo van Voorneweg 42

Spijkenisse - Lobeliaplein 1c

Vraagprijs: € 225.000,-- k.k. Hoekwoning met vrijstaande garage, kunststof kozijnen, airco, vloerverwarming én vrij uitzicht gelegen in de gewilde wijk Schenkel. Dit huis vinkt al uw woonwensen af!

Vraagprijs: € 179.900,-- k.k. Royale drive-in woning met inpandige garage, parkeerplaats op eigen grond en diepe achtertuin met betegeling.

Vraagprijs: € 115.000,-- k.k. Op schitterende locatie, aan de rand van het Hartelpark gelegen, 3 (v.h. 4) kamer hoek top appartement met combiketel, luxe keuken, moderne douche en 2 balkons.

Heenvliet - Leenmanstraat 15

Spijkenisse - Noordkade 56

Spijkenisse - Noordkade 44

Spijkenisse - Nieuwstraat 386

Vraagprijs: € 199.900,-- k.k. Op schitterende locatie aan rand van park en hertenkamp gelegen royale 5-kamer hoekeengezinswoning met kunststof kozijnen + dubbele beglazing en grote tuin met sierbestrating en stenen berging.

Vraagprijs: € 139.900,-- k.k. Keurig onderhouden 3-kamer appartement met berging en eigen parkeerplaats gelegen in het Stadshart van Spijkenisse met veel voorzieningen in directe omgeving!

Vraagprijs: € 139.500,-- k.k. In het centrum van Spijkenisse ligt een modern, geheel verbouwd 3-kamer hoekappartement met luxe sanitair, fraaie inbouwkeuken en eigen parkeerplaats.

Spijkenisse - Schouwenburglaan 8

Spijkenisse - Polluxstraat 21

Geervliet - Polderlaan 113

Vraagprijs: € 174.500,-- k.k. Op rustige locatie in de wijk “VogelenzangNoord” gelegen eengezinswoning met tuin op het Zuiden en stenen berging met elektra.

Vraagprijs: € 425.000,-- k.k. Op één van de mooiste locaties in het Landgoed gelegen vrijstaande watervilla met schitterend uitzicht over grote waterpartij. De woning is zeer luxe afgewerkt en beschikt over een badkamer en slaapkamer op de begane grond.

Vraagprijs: € 194.500,-- k.k. Royale 5-kamer hoekeengezinswoning met kunststof kozijnen + dubbele beglazing; teakhouten voordeur + dubbele beglazing. Aangebouwde veranda cq serre en stenen berging, gelegen in de wijk “Sterrenkwartier” op 157 m2 eigen grond.

Vraagprijs: € 139.900,-- k.k. In het dorpje Geervliet gelegen grote 5-kamer eengezinswoning met voor- en achtertuin en stenen berging met elektra, gesitueerd op 148 m2 eigen grond.

Vraagprijs: € 145.000,-- k.k. Scherp geprijsd appartement van 101 m2, prijs inclusief parkeerplaats in de parkeergarage.

Spijkenisse - Mintdonk 9

Vraagprijs: € 194.900,-- k.k. In kindvriendelijke omgeving gelegen ruime 2/1 kapwoning met garage, tuin op het zuiden en centrale ligging nabij winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer.

Spijkenisse - Nienoordlaan 32

Spijkenisse - Nieuwstraat 131

Zuidland - Prins Hendriklaan 35

Geervliet - Roosendaelweg 32

Vraagprijs: € 499.000,-- k.k. Op één van de fraaiste locaties in het plan “Landgoed” gelegen, riante vrijstaande villa met dubbele inpandige garage (incl. 7 parkeerplaatsen op eigen terrein), 5 slaapkamers, 3 badkamers (incl. studio-appartement op de begane grond en royaal perceel eigen grond.

Vraagprijs: € 155.000,-- k.k. Op schitterende locatie in het Stadshart van Spijkenisse gelegen modern en ruim 4-kamer appartement (incl. studio) met dakterras en balkon.

Vraagprijs: € 209.900,-- k.k. Keurig onderhouden 5-kamer hoek-eengezinswoning met vernieuwde hardhouten kozijnen + dubbele beglazing, stenen berging en royale tuin, gelegen aan voetpad in kindvriendelijke omgeving.

Vraagprijs: € 225.000,-- k.k. Op rustige locatie gelegen verrassend ruime geschakelde 2/1 kapwoning met badkamer en slaapkamer op de begane grond.


www.kvwmakelaars.nl Spijkenisse Tel: 0181-612 222 Spijkenisse - Slakkenveen 239

Vraagprijs: € 169.900,-- k.k. Modern, fraai verbouwde en onderhoudsarme drive-in woning met royale garage (circa 30 m2) en groot terras (10m2) op het zuiden.

Spijkenisse - Selma Lagerlofstraat 126

Vraagprijs: € 189.900,-- k.k. Op schitterende locatie gelegen 3-kamer top appartement met royaal balkon op net zuiden en ruim uitzicht over het nieuw aangelegde park “De Uitwaayer” aan het Spui.

Spijkenisse - M.D. Kielstrastraat 10

Vraagprijs: € 215.000,-- k.k. Royale 5-kamer hoekwoning met garage en betegelde voor- en achtertuin gelegen op 150 m2 eigen grond in de Maaswijk.

Spijkenisse - Valkhoek 82

Geervliet - Tolstraat 10

Vraagprijs: € 169.900,-- k.k. Op fraaie en rustige locatie zeer centraal gelegen, goed onderhouden eengezinswoning met keurig aangelegde tuin uitgevoerd met sierbestrating en houten chalet.

Vraagprijs: € 499.000,-- k.k. In de historische dorpskern van Geervliet ligt een fantastisch karakteristiek woonhuis (bouwjaar ca. 1900) met veel sfeer, comfort en nostalgie, gecombineerd met de gemakken van deze tijd. Kortom een woonbeleving die niet vaak te koop komt!

Spijkenisse - T.M. Bouwmeesterstr. 50

Spijkenisse - Symfonielaan 93

Zuidland - Prins Hendriklaan 4

Vraagprijs: € 225.000,-- k.k. Schotse Hooglanders direct als buren? JA…. Het is mogelijk. Op één van de mooiste locaties van Spijkenisse. Schitterend gelegen in park Vogelenzang, een kwadrantwoning met badkamer en (slaap)kamer op de begane grond met fraai aangelegde tuin.

Vraagprijs: € 189.900,-- k.k. Aan een plantsoen gelegen ruime 5-kamerwoning met uitbouw en een dakopbouw met nokverhoging. Grotendeels voorzien van rolluiken en geheel voorzien van dubbel glas.

Hoogvliet - Oudelandseweg 264

Spijkenisse - ’t Plateau 42

Vraagprijs: € 189.900,-- k.k. Ruim opgezet 4-kamer appartement met vrij uitzicht over een plantsoen, gelegen in een geliefd gedeelte van Maaswijk. Op de begane grond bevinden zich de afgesloten entree, beeldschermintercominstallatie en bergingen.

Spijkenisse - Wiekstraat 1

Vraagprijs: € 225.000,-- k.k. In een rustige woonomgeving in het centrum van Spijkenisse nabij de molen gelegen vrijstaand woonhuis met aangebouwde berging en grotendeels betegelde tuin op het Westen.

Vraagprijs: € 119.900,-- k.k. Op fraaie locatie aan de rand van Hoogvliet gelegen 4-kamer hoekwoning met houten berging en royale achtertuin op het Zuidwesten.

Spijkenisse - Thetfordstraat 126

Vraagprijs: € 195.000,-- k.k. Comfortabel 3-kamer appartement (bouwjaar 2008/2009) gelegen op de 6e verdieping,et balkon en uitzicht naar de “Oude Maas”. Het appartement (ca. 89 m2) beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de kelder.

Vraagprijs: € 99.900,-- k.k. Zeer ruim 4-kamer appartement met inpandige berging, modern sanitair, luxe keuken en centrale verwarming gelegen boven winkelcentrum ’t Plateau.

Spijkenisse - Prins Bernhardlaan 26

Vraagprijs: € 189.900,-- k.k. Op fraaie en rustige locatie in het centrum van Spijkenisse gelegen ruime 5-kamer eengezinswoning met onderhoudsarme kozijnen en dakkapel incl. rolluiken en royale achtertuin op het Zuidwesten.

Spijkenisse - T.M. Bouwmeesterstr. 126

Vraagprijs: € 199.500,-- k.k. Wonen in de “Maaswijk” kan in de ze ruime eengezinswoning met royale eetkeuken, 4 slaapkamers en tuin op het zuiden. Kortom pak de telefoon en maak een afspraak!

Spijkenisse - Wijngaard 35

Vraagprijs: € 159.900,-- k.k. Zeer ruime 5-kamer hoek eengezinswoning met moderne badkamer, compleet uitgevoerde keuken, royale tuin en 2 parkeerplaatsen op eigen erf.

Geervliet - Polderlaan 39

Vraagprijs: € 259.900,-- k.k. Onderhoudsarme 5-kamer hoek eengezinswoning met kunststof kozijnen + dubbele beglazing, aanbouw aan de achterzijde van de woning; garage en grotendeels betegelde tuin inclusief parkeerplaatsen.


Tuinen doe je zo In de wereld van de tuinaanleg neemt ons bedrijf een bescheiden plaats in voor wat betreft grootte. Daarentegen streven wij ernaar op de voorgrond te treden door ons produkt. Aanvankelijk wordt het maximale gehaald uit creatief overleg met de klant. Uitvoerend wordt dit gedragen door degelijk werk en degelijk materiaal gebruik. Kennis en lange ervaring van onze 4 medewerkers speelt hierin een belangrijke rol. Zelf werk ik bijna 40 jaar als hovenier. Als ontwerper ben ik voorstander van een strak lijnenspel waar welige plantengroei verzachtend op in werkt. Op deze basis kan met de wisselende omstandigheden en wensen van de klant steeds weer een uniek plan ontstaan. Echter als een klassiek ontwerp passend is, voeren wij dit uiteraard ook graag uit.

Helaas moeten wij af en toe een klant er van zien te overtuigen dat er naast diverse vormen van verharding toch ook wel planten in een tuin horen! Vaak lukt dit wel - gelukkig. Daarom is het goed dat wij een aantal inkooplijnen hebben naar betrouwbare, gespecialiseerde kwekers. Op duurzame wijze voorzien zij ons in de behoefte, jaar na jaar uniforme kwaliteit beplanting te leveren. Naast beplanting speelt water ook een belangrijke rol in Leen Noordermeer tuinen. Op basis van ervaring met de aanleg van grote vijvers, is er een begin gemaakt met aanleg van zwemvijvers. Verfrissend! Als de tuin te weinig ruimte biedt voor een zwemvijver kan er vaak wel een plekje gevonden worden voor een tuinhuis, garage of veranda.

Vooral het laatste is nu zeer populair. Onder onze eigen veranda dronken wij zelfs in december nog een paar keer kofďŹ e. Samen met Lugarde verzorgen wij voor de klant naast standaard modellen ook unieke concepten. Verrassend is dat vanaf begin dit jaar dubbel glas in alle ramen en deuren standaard is, terwijl de prijzen belangrijk lager uitkomen. Ons bedrijf is Groenkeur gecertiďŹ ceerd, sinds het bestaan hiervan. Voor de klant garantie voor probleemloos zaken doen. Bijvoorbeeld, goed uitleesbare offerte met werk- en kwaliteitsomschrijving. Schaaltekening, met waar nodig detail uitlichting. Gedetailleerde beplantingslijst. En natuurlijk een jaar lang volledige garantie. Graag gaan wij in een persoonlijk gesprek met u in op de mogelijkheden van uw tuin.

Leen Noordermeer Hoveniersbedrijf

0181-415293

Brielle

Kennis, Ervaring Oog voor detail! Vernieuwing: standaard dubbel glas in de tuinhuizen van Lugarde bsite! onze vernieuwde we ns ee k oo u t ek zo be

www.leennoordermeer.nl

info@leennoordermeer.nl


Een unieke handgemaakte keuken op maat gemaakt voor in uw woning. Ja, het is nog mogelijk… een keuken laten maken, die perfect aansluit bij uw wensen en niet die van de keukenketen.

Tegenwoordig wordt het keuken aanbod teveel

jaren ervaring en kennis van zaken. Vaak ook ken-

montage, oplevering en nazorg heeft u maar

bepaald door de grote keuken ketens. U vindt

nis die van generatie op generatie is overgedra-

één aanspreekpunt. Samen met u wordt een in-

de keukens die het goedkoopst te produceren

gen, met liefde voor het vak!

dividueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen

zijn en voor deze zaken dus het meest oplever-

vertaald zijn. Voor de realisatie van uw ontwerp,

en. Waardoor u als consument beperkt bent in

worden alle vakdisciplines beheerst door de me-

uw wensen bij het kiezen van een keuken.

Uw keuken: de belangrijkste ruimte van het

dewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur

Maar dit hoeft toch niet nodig te zijn?

huis

werkzaam zijn bij de keukenspeciaalzaak en kun-

Nee uiteraard niet! In dit artikel leest u dat

Het dagelijks bereiden van heerlijke gerechten met

nen helpen met al uw vragen en wensen.

het gelukkig nog ook anders kan.

uw familie en vrienden. Natafelen met een drankje in uw woonkeuken en een zondags ontbijt aan

Ook jaren na de aanschaf van uw keuken kunnen

Iedere keuken is uniek, maatwerk dus

de keukentafel. Hoe groot of klein uw keuken dan

deze specialisten u perfect verder helpen en zien

De grote keuken ketens doen het voorkomen dat

ook is, iedereen maakt op een veelzijdige manier

zij u nog steeds als belangrijke klant. Sterker nog

een keuken een groot kant-en-klaar bouwpakket

gebruik van zijn keuken. Dat is precies waar uw

ze weten precies waar uw keuken uit bestaat. Erg

is. U kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden en

keuken voor bedoeld is: Genieten!

prettig die persoonlijke service!

opties, dit wordt bij elkaar verzameld en samen-

Dus een goed advies: Ga naar een keukenspe-

gevoegd tot uw keuken. Maar een keuken is al

ciaalzaak die u ook zorgeloos laat genieten van

Het kopen van zo’n “handgemaakte” keuken,

jaren maatwerk. Daar is niets aan veranderd.

uw keuken.

hoe gaat dit nu precies?

En is het niet zo dat u de wensen aangeeft? Het

Allereerst is er natuurlijk geen standaard “route”,

gaat immers om uw keuken! En niet die van de

Een handgemaakte keuken, wat houdt dit nu

anders zou het nooit “persoonlijk en op maat”

keukenzaak.

precies in?

zijn. Maar in grote lijnen zouden we het als volgt

Simpelweg houdt een handgemaakte keuken in:

samen kunnen vatten:

Gelukkig zijn er in Nederland nog wel keukenspe-

“Kunt u bij het bestaande keukenaanbod niet de

ciaalzaken die het kopen van een keuken leuk

gewenste keuken vinden, dan laat je hem gewoon

1. Doe inspiratie op

maken en op zo’n manier werken dat u er zich

maken!” Dus heeft u ergens in een magazine een

Wat spreekt u aan? Welke stijl past bij u? Hoe wilt

prettig bij voelt. Die luisteren naar uw wensen en

betonnen werkblad, keukenfront van een bepaal-

u koken? Hoe groot moet de oven zijn? Vraag

hier ook het juiste advies bij geven. Deze keuken-

de houtsoort, of fornuis gezien maar geen idee

bijvoorbeeld diversen brochures of inspiratie ma-

speciaalzaken kijken goed naar uw persoonlijke

waar u dit kunt verkrijgen. De keukenspeciaalzaak

gazines aan en raadpleeg de checklist.

woonsituatie en zorgen dat over ieder detail is

kan u hierbij helpen! 2. Noteer uw wensen

nagedacht. Begeleiding van begin tot eind

Wat wilt u beslist in uw keuken hebben? En wat

Bij een echte keukenzaak merkt u dat u te mak-

In tegenstelling tot de grote formule ketens voe-

beslist niet (meer)? Welke stijl spreekt u aan?

en hebt met echte vakmensen. Het eerste inta-

ren de keukenspeciaalzaken vaak alles in eigen

Welk budget wilt u niet overschrijden?

kegesprek wordt gedaan door een persoon met

beheer uit. Vanaf uw eerste bezoek tot en met

Welke vragen heeft u?


3. Neem globaal de afmetingen van uw keuken-

7. Installatie

Enkele keurmerken zijn:

ruimte op

Afhankelijk van uw wensen, kan de keukenspe-

Uw Keukenspeciaalzaak, Keurmerk Kwaliteit Keu-

Hoe lang zijn de muren? Hoe hoog is de ruimte?

ciaalzaak de volledige installatie van uw nieuwe

kenbranche en CBW-erkend.

Welke muren zijn binnenmuren en welke zijn

keuken verzorgen. Desgewenst inclusief het aan-

buitenmuren? Waar bevinden zich de ramen en

leggen van het leidingwerk voor water toe- en

Op zoek naar een unieke keuken?

deuren? Of heeft u wellicht bouwtekeningen van

afvoer, electra, gas en luchtafvoer. Dit is het voor-

Bij het vinden van uw droomkeuken wilt u natuur-

de ruimte/de woning?

deel van een echte speciaalzaak, zij beschikken

lijk het liefst ge誰nformeerd worden over alle mo-

over de specialisten die ervaring hebben met alle

gelijkheden die er thans in keukenland zijn. Wij,

4. Ga naar de keukenspeciaalzaak

verschillende disciplines die komen kijken bij de

de medewerkers van Keukenstudio Maassluis, be-

Aan de hand van uw wensen, de afmetingen van

perfecte installatie van uw keuken. Doet u een on-

grijpen dit helemaal. Daarom gaan we graag met u

de ruimte, uw gezinssamenstelling en vele andere

derdeel liever zelf? Ook dan staat de keukenspe-

in overleg om die droomkeuken te realiseren, waar

gegevens, zal een adviseur in grote lijnen een mo-

ciaalzaak u met raad er daad ter zijde.

u jarenlang plezier van zult hebben. Door persoon-

gelijk ontwerp /mogelijke ontwerpen schetsen en een eerste kostenbegroting maken.

lijk advies kunnen wij u helpen met het vinden 8. Nazorg

van uw nieuwe keuken of het renoveren van uw

Na de installatie van uw keuken, zal de keuken-

bestaande keuken.

5. U ontvangt van dan een offerte

speciaalzaak navragen of alles naar wens is. Alle

Indien het geschetste voorstel u aanspreekt, dan

gegevens van uw keuken worden bewaard, opdat

wordt er vaak een aanbieding gedaan, vergezeld

de keukenzaak u ook jaren na aanschaf van uw

van een plattegrond en een fotorealistisch 3D ont-

keuken van dienst kan zijn.

werp op maat. Zo heeft u meteen een perfecte indruk van de door u gekozen keuken in uw ruimte. Beoordelingen van klanten zeggen genoeg 6. De specialist komt bij u langs om de ruimte

Een goede keukenspeciaalzaak herkent u aan wat

exact in te meten.

klanten zelf over de service en kwaliteit van de ke-

Indien u akkoord gaat met de aanbieding, dan

ukenzaak vertellen. Kijk daarom altijd of er beoor-

komt de adviseur de keukenruimte exact inmeten.

delingen van klanten op bijvoorbeeld de website

Tijdens het inmeten wordt er tevens gekeken naar

zijn te vinden.

de bouwkundige eigenschappen van de ruimte

Rob Leeuwenburgh Adviseur Keukenstudio Maassluis

Meer informatie? Keukenstudio Maassluis B.V. Mozartlaan 334

en kan de specialist adviseren hoe de technische

Er zijn ook diversen keurmerken waaraan u een

voorzieningen voor uw nieuwe keuken het beste

goede keukenspeciaalzaak kan herkennen. Deze

3144 NH Maassluis

aangebracht kunnen worden.

keurmerken worden alleen gegeven wanneer deze

info@keukenstudiomaassluis.nl

keukenzaak hier ook echt op beoordeeld is. Dit is

www.keukenstudiomaassluis.nl

ook aantoonbaar door de keukenzaak zelf.

010 592 02 00


VAN DIS ASSURANTIE- EN FINANCIERINGSKANTOOR VERZEKERINGEN | PENSIOEN | REGIOBANK | HYPOTHEEK

Op zoek naar een hypotheek? Zoek dan niet verder! Bent u aan het kijken voor uw eerste huis, wilt u gaan verhuizen? Of wilt u gaan verbouwen? Bij Van Dis Assurantie- en Financieringskantoor zit u goed! Van Dis Assurantie- en Financieringskantoor bestaat sinds 20 juli 1953 en is een ona�hankelijk assurantiekantoor in Middelharnis op het eiland Goeree-Over�lakkee. Wij houden rekening met uw wensen, voor nu en de toekomst. Voor verzekeringen, bankzaken, pensioenen en hypotheken bent u bij ons van harte welkom! W.J. van Dis Van Dis Assurantie- en Financieringskantoor Ring 54-56 |3241 CS Middelharnis T 0187-485537 | E info@vandis.nl

VAN DIS ASSURANTIE- EN FINANCIERINGSKANTOOR UW ADRES VOOR EEN ONAFHANKELIJK HYPOTHEEKADVIES

Welke warmtebron u ook zoekt: Gas, hout of elektrisch

Woningaanbod Maassluis Dr. Albert Schweitzerdreef 321

Al 90 jaar uw warmte specialist

Kom naar onze showroom in Dubbeldam en ontdek hoe u de winter warm en sfeervol door kunt komen

Bij Van de Merwe vindt u alles wat wonen fijn maakt Burgemeester Jaslaan 35 3319 AB Dordrecht Tel.: 078-6160364

www.vdmerwe.nl

Recent in prijs verlaagd! Royale en uitstekend onderhouden 3 voorheen 4-kamerappartement met royale GARAGE. Dit appartement is afgewerkt met duurzame materialen (o.a. Siematic keuken) en heeft een fraai uitzicht op de Waterweg en het voor gelegen park. Gelegen op eigen grond.

Vraagprijs: € 250.000,- k.k. Prins NVM Makelaars

T. 010 - 260 00 20 www.prinsnvmmakelaars.nl


Kleur kan heel wat veranderen. Uw keuken, bijvoorbeeld.

OP ZOEK NAAR BETAALBAAR SCANDINAVISCH DESIGN? Kvik biedt u keuken, badkamer en garderobe oplossingen voor een verrassend scherpe prijs. Dit innovatieve Deense bedrijf viert dit jaar haar 30 jarige jubileum en komt daarvoor met nieuwe kleurlijnen voor uw huidige of nieuwe keuken. Met de unieke Verner Panton collectie presenteert Kvik de meest kleurrijke accessoires van dit seizoen: vier kleuren en twee verschillende patronen die u kunt combineren om een echte, persoonlijke uitstraling te creĂŤren. We nodigen u van harte uit de totale Kvik collectie in onze showroom in Barendrecht te komen bekijken.

Verner Panton (1926-1998) wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke meubel- en interieurontwerpers van Denemarken. Hij creĂŤerde niet alleen een aantal ontwerpklassiekers maar durfde de hedendaagse normen uit te dagen om een verschil te maken. Net als Kvik.

Kvik Barendrecht Keukenboulevard Reijerwaard, Pesetastraat 34a, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 483 32 60

Jansenglas Voor al uw glas!

Dorpsweg 20, 3235 AG Rockanje Tel. 0181 - 401700

info@jansenglaswestvoorne.nl


Ruimte in een ander licht. Uw gehele ruimte zal opleven na het vervangen van uw kozijnen. De verbeteringen zitten het hem niet alleen in de voor de hand liggende technische aspecten zoals isolatie, veiligheid en geluidswerendheid. Maar ook in de minder tastbare dingen als licht, ruimtelijkheid, stijl en geborgenheid. Onderzoeken hebben uitgewezen dat daglicht een positieve invloed heeft op de gezondheid, prestaties en leercapaciteit van mensen. Het is daarom belangrijk daglicht als bouwelement te gebruiken in iedere ruimte in huis. Al meer dan 20 jaar staat het Alkuplus kozijn synoniem voor kwalitatief hoogwaardige en innovatieve Kozijnoplossingen voor iedere ruimte.

Kunsetnstof kozijn

Bij ieder mens past een kunststof kozijn.

Een leven lang zorgeloos genieten!

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Na de eerste plaatsingen, ruim 40 jaar geleden heeft een kwart van alle woningen in Nederland kunststof kozijnen. Niet meer dan logisch, als u bedenkt dat de techniek en het uiterlijk van kunststof kozijnen elk jaar weer verbetert. Vaak wekt het kunststof kozijn bij de meeste mensen een plastisch en koud gevoel op.

Een Alkuplus kozijn zorgt ervoor dat die prettige studeerkamer waar je je ’s avonds rustig terug kan trekken, die ruimte waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen of jullie droomslaapkamer straks werkelijkheid wordt. Comfort staat voorop bij het Alkuplus kozijn. Alkuplus bewijst met haar kozijnen dat zowel een elegant en tijdloos design perfect samengaat met hoge kwaliteit, duurzame materialen en complete afwerking door de beste vakmensen. Van perfecte isolatie en veiligheid tot innovatieve details, duurzaamheid en een exclusieve uitstraling die in de tijd niet aan kracht inboet.

Echter is het Alkuplus kozijn hèt bewijs dat een kozijn voor de meeste mensen al niet meer van hout te onderscheiden is. Door de vele opties die mogelijk zijn tijdens het samenstellen van het Alkuplus kozijn past werkelijk “Bij ieder mens past een kunststof kozijn”

Woon agenda

Kijk op www.alkuplus.nl voor meer inspiratie of technische informatie!


laat u inspireren in de mooiste en grootste showrooms voor kunststof kozijnen In onze showrooms ziet u een enorme keuze aan kunststof kozijnen, deuren, hefschuifpuien, dakkapellen en ontelbare accessoires. Er staan praktische proefopstellingen waar u van dichtbij de kwaliteit kunt zien en voelen. Kom geheel vrijblijvend langs en laat u overtuigen van de vele voordelen en mogelijkheden!

alKuplus tilburg

alKuplus middelburg

Zevenheuvelenweg 70 Tilburg Tel. 013 - 54 34 519

Klarinetweg 5 Middelburg Tel. 0118 - 628 707

Kijk voor openingstijden op www.alkuplus.nl

ALK-ZP1310xx AdvZomerWonenDoeJeZoDEF.indd 1

15-10-13 12:25


WESDIJK HOMESTYLE

Tuinkamers

203 x 130

VERLENG DE ZOMERTIJD EN GENIET VAN UW TUIN IN EEN OASE VAN GLAS Onze veranda's, tuinkamers & serre's bieden U bij iedere weersituatie het comfort van een beschut terras terwijl de maximaal transparante verticale glaswanden U beschermen tegen wind, kou en regen. U geniet het hele jaar door in alle comfort van de schoonheid van Uw tuin.

Profiteer nu van het verlaagde 6 % B.T.W. tarief op alle arbeidskosten ! * Vergroot eenvoudig Uw leefruimte en geniet ieder seizoen in alle comfort van Uw tuin. * Met ge誰ntegreerde staalversteviging tot 7 meter zonder middenkolom uitgevoerd ! * Eenvoudig uit te breiden naar een 4 seizoenen tuinkamer met volglas schuifwanden. * Op maat gemaakt en in iedere gewenste Ral kleur gepoedercoat. * Zeer solide en onderhoudsarm systeem, getest op extreme wind- en sneeuwbelasting. * Optioneel uitgevoerd met transparante & windvaste Vision screens aan voor- en zijkant. * CE normering en volledig afgewerkte montage door vakkundig opgeleide montageteams. * Vergunningsvrij in vrijwel iedere situatie te realiseren. * Gratis opmeten en een vakkundig advies aan huis. * Optioneel met Stobag veranda zonwering, windvast d.m.v. uniek gasveer mechaniek. * Het lichtdoorlatende en transparante dak beschermt U tegen regen, kou en wind. * 750 m2 showroom met een uitgebreid gamma aan tuinkamers en terrasoverkappingen. * Profiteer nu tijdelijk van het verlaagde 6 % B.T.W. tarief op alle arbeidskosten. * AKTIE : Gratis 6 LED spots bij aankoop van veranda of tuinkamer (geldig t/m 31 maart 2014).

Alle info en prijzen vindt U duidelijk online op www.mooierhuis.nl

Voor een gratis advies aan huis : Tel. 0111-417270

Showroom : Burg. Boumanstraat 1 4306 CP Nieuwerkerk (Zld) geopend van maandag t/m zaterdag.

WWW.MOOIERHUIS.NL VERANDA & TUINKAMERS ZONWERING ROLLUIKEN GARAGEDEUREN KUNSTSTOF KOZIJNEN DESIGN VLOEREN

Veranda Palazzo met

Ittalum schuifbare

Terrado Glas Tuinkamer met

ge誰ntegreerde zonwering en

terrasoverkappingen

Sunflex SV 1020 volglas

energiezuinige LED spots.

specialist.

schuifwanden.

WESDIJK HOMESTYLE

Top partner in Stobag zonwering en buitenleven producten.


Al meer dan 28 jaar uw vertrouwde schilder voor al uw schilderwerk. Is uw huis binnen of buiten aan een schilderbeurt toe? Geen probleem, wij doen het graag voor u.

Goed en vakkundig. tot wel Wij zijn zeer goedkoper (aantoonbaar) dan onze collega schilders, want wij zijn een kleine zelfstandige, en dat willen wij ook zo houden. Tevens krijgt u bij ons op al uw schilderwerk, zodat u zich over het schilderwerk 4 jaar geen zorgen meer hoeft te maken. Dus: bel snel Voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs Bel naar: Tel: 078 - 642 64 53 Mob. Willem: 06 - 537 50 768 Fax: 078 642 64 54 ABN/AMRO rek.nr.: 43 59 36 891 - K.V.K. Rotterdam nummer: 53045513 Schildersvakbond te Rijswijk nummer: 00-806583-0 e-mail: info@willemschilderwerk.nl website: www.willemschilderwerk.nl


• KNIKARMSCHERMEN • ROLLuIKEN • SCREENS • uITVALSCHERMEN

DEZE ZOMER

EQUINOX M MEgA

MIS DIT SPEK ST-2000 Dit mooie cassette knikarmscherm in de kleur roomwit -

incl. motor en schakelaar incl. gemoffeld “ral 9001” Alle maten leverbaar tot 5.5 mtr. Doek: Keuze uit de nieuwe Swela collectie van 2013, verlijmd doek!! incl. standaard montage en 5 jaar garantie

e

1.059,-

prijs voorbeeld 3.5 x 2.5 mtr.

25% 2 0 %KORTING KORTING OP ALLE BINNEN ZONWERING

gegarandeerd de grootste keuze d e s i g n r o l g o r d i j n e n v a n Vo o r n e P u t t e n

TOT ZIENS IN EEN VAN

EquINOx ZONWERINg OOSTVOORNE | VOORWEg 35 A | 3233 SJ OOST

EquINOx ZONWERINg DORDRECHT | STEVENSWEg 92 | 3319 AL DORD


• TERRASOVERKAPPINgEN • MARKIEZEN • gARAgEDEuREN • BINNEN ZONWERINg

HEBBEN WIJ

MEGA DEALS DEALS

KTAKEL NIET EQUINOX TERRASOVERKAPPING

NU MET GRATIS HEATER

t.w.v.

e

OF GRATIS SET LET SPOTS

399.-

ROLLUIKEN SPEKTAKEL Rolluiken gaan voor de laagste prijs ooit van de hand.

M I S D I T S P E K TA K E L N I E T !

N ONZE SHOWROOMS

TVOORNE | TEL: 0181-870115

DRECHT | TEL: 078-6229348

WWW.EquINOx-ZONWERINg.NL


t in: Specialis te ok to s e Houtg en rd a a H CV

www.huizebrocante.nl www.huizebrocante.nl Gezelligheid van vroeger,

www.huizebrocante.nl www.huizebrocante.nl landelijke sfeer van nu Gezelligheid van vroeger,

Van de Merwe

Gezelligheid van vroeger, Gezelligheid van vroeger, landelijke sfeer van nu landelijke sfeer landelijke sfeer van nuvan nu

ekt: Welke warmtebron u ook zo. Gas, hout of elektrisch

webwinkel ~ brocante ~ webwinkel webwinkel webwinkel landelijke woonaccessoires ~ ~~ ~ brocante brocante brocante woonparty

Sfeermakers & Wooncomfort

Bij Van de Merwe vindt u alles wat wonen ďŹ jn maakt

Kom naar onze showroom in Dubbeldam en ontdek hoe u de winter warm en sfeervol door kunt komen.

Burgemeester Jaslaan 35 3319 AB Dordrecht Tel.: 078-6160364

~ ~ ~ landelijke woonaccessoires landelijke woonaccessoires landelijke woonaccessoires info@huizebrocante.nl ~ Tel.: 06-55706970 ~ ~ ~ woonparty woonparty woonparty info@huizebrocante.nl ~ Tel.: 06-55706970 info@huizebrocante.nl ~ Tel.: 06-55706970

www.vdmerwe.nl Steenoven 7 te Oostvoorne

In Oostvoorne staat deze goed onderhouden vrijstaande villa, type landhuis, in een rustige wijk! Het landhuis staat op 740 m2 grondoppervlakte met rondom tuin. De tuin is verzorgd aangelegd en heeft meerdere terrassen van waaruit je vrij uitzicht hebt op de weide. Via de hal met vide en dubbele deuren bereikt u de woonkamer met serre en open haard in een fraaie schouw. Via het eetgedeelte met schuifpui komt u in de open keuken volledig ingericht met de benodigde apparatuur. De bijkeuken biedt ruimte voor diverse wasapparatuur en opbergruimte. De verdieping is ingedeeld met 3 ruime slaapkamers en voorzien van eiken vloerdelen en een complete badkamer.

Vraagprijs: â&#x201A;Ź 595.000,- k.k. Neem voor meer informatie contact op met Van der Hoek Makelaars: 0181-484000.

www.vanderhoekmakelaars.nl

info@huizebrocante.nl

WonenDoeJeZo Online!

Like onze Facebookpagina en ontvang de leukste acties en aanbiedingen van onze partners!

facebook.com/wonendoejezo


1 Laminaat - incl. ondervloer, plinten en plaatsen

27,95

2 Tapijt - uw dichte trap incl. tapijt, rubberondertapijt

350,-

3 Tapijt - uw open trap incl. tapijt, rubberondertapijt

450,-

Keuze uit 18 kleuren! Per m 2:

Leg- en lijmkosten geheel voor de prijs van: Leg- en lijmkosten geheel voor de prijs van:

4 Vinyl - 400 cm breed geheel geplaatst

Keuze uit diverse kleuren! Per mtr, 400 cm breed:

44,95

5 PVC vloeren - informeer naar onze zeer exclusieve all-in prijzen Openingstijden:

MA DI WO DO VR ZA

GESLOTEN 12.00 - 18.00 12.00 - 18.00 12.00 - 18.00 12.00 - 21.00 10.00 - 17.00

Tevens ook op afspraak geopend

WW_JETE.indd 2

14-05-12 10:43


Turnhoutsebaan 75 • 2970 Schilde Bredabaan 391 • 2990 Wuustwezel BEL NU VOOR UW GRATIS SCHATTING! 03-383 50 60 ZOERSEL

SCHILDE

INSTAPKLARE VILLA OP 2050 M²

VILLA

UNIEKE CHARMEVILLA OP TOPLOCATIE

5000m²: ruime living op parket m OH, tv salon, luxe landel kkn, bureel, 5 slks, 2 badks. Prachtige tuin m terrassen, zwembad, jacuzzi en poolhouse.

5710 m²: ruim salon op parket m gashaard, eetk, luxe leefeetkkn, kantoor. 2 slks en badk op glvl, 3 slks en badk op verd, grote polyval rmte en aparte dubb gar. Prachtig aangel tuin m vijver en terrassen.

Ref. 2581 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 368 kWh/m² UC: 1390677

Ref. 1524 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 149 kWh/m² UC: 826317

Vraagprijs: € 995.000,-

Vraagprijs: € 1.175.000,-

Vraagprijs: € 1.195.000,-

‘S GRAVENWEZEL

SCHOTEN

SCHILDE

LUXUEUZE MANOIR MET BUITENZWEMBAD

LUXUEUS GERENOVEERDE VILLA MET VEEL PRIVACY

ZONNIGE RECENTE VILLA OP TOPLOCATIE

Op 2.000m²: 4 slaapkamers, 3 badkamers, fitness 47m², zolder 40m². Mooie tuin met veel privacy en verwarmd zwembad.

Toplocatie! 2230 m²: ruime lichte living, luxe keuken, bureel, 5 slaapkamers - 3 badkamers. Prachtig aangelegde tuin met verwarmd zwembad en terrassen.

Op 3.280m²: 5 slaapkamers, 2 badkamers. Onder architectuur aangelegde tuin met zwemvijver. Doordachte ruimteverdeling en zeer energiezuinig!

Ref. 2266 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv EPC: 171 kWh/m² UC: 1339530

Ref. 2348 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 249 kWh/m² UC: 1331756

Ref. 1935 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 174 kWh/m² UC: 11039-G-2009_11792/A001/D01/SD

Vraagprijs: € 1.490.000,-

Vraagprijs: € 1.695.000,-

Rustig gelegen: living op parket met open haard, strakke landelijke keuken, familyroom, bureel, 4 slaapkamers, 2 badkamers. Prachtige tuin met terrassen, zwembad en sauna.

Ref. 2518 Vg, Wp, Gdv, Gvkr EPC: 169 kWh/m² UC: 1475840

Vraagprijs: € 1.250.000,-

GEZELLIGE RIETBEDEKTE MET ZWEMBAD

‘S GRAVENWEZEL

WWW.IMMOPOINT.BE


Turnhoutsebaan 75 • 2970 Schilde Bredabaan 391 • 2990 Wuustwezel BEL NU VOOR UW GRATIS SCHATTING! 03-383 50 60 SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

STIJLVOLLE MEESTERWONING OP TOPLOCATIE

STIJLVOL INGERICHTE VILLA MET PERFECTE ORIËNTATIE

RUIME & INSTAPKLARE VILLA OP RUSTIGE LOCATIE

ca 4.220m². Prachtig afgewerkte villa, bj 1999, met 4 slaapkamers en studio, alsook 4 badkamers. Mooi aangelegde zuidtuin met boomgaardje. Deze villa heeft vele extra’s!

Gerealiseerd door Vlassak Verhulst, gerenoveerd in 2009. Luxueus wonen op een absolute toplocatie! Ruime en lichte living op parket m OH, strakke leefkeuken, bureel, 4 slks, 3 badks, prachtige tuin m verw zwembad.

Op 5.254m²: salon m oh, aparte eetkamer, bureel, tvsalon, rme leefeetkkn m aanp extra kkn, 4 slpks, 3 badks. Prachtig aangel tuin. Luxe afwerking!

Ref. 1658 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 222 kWh/m² UC: 966477

Ref. 1743 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 280 kWh/m² UC: 1051738

Ref. 9092 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 150 kWh/m² UC: 254348

Vraagprijs: € 1.895.000,-

Vraagprijs: € 2.200.000,-

Vraagprijs: € 2.290.000,-

SCHILDE

BRASSCHAAT

‘S GRAVENWEZEL

TOSCAANSE STIJLVILLA GENAAMD “PALAZZO DEL CUSTODE”

LUXUEUS EN HOOGWAARDIG AFGEWERKTE NIEUWBOUWVILLA

Op 6.000m²: 4 slaapkamers, 4 badkamers. Zwembadgedeelte 120m². Kantoorgebouw 210m². Kelder 230m² met ondergrondse garage voor 6 wagens.

Op 3.419 m²: 6 slaapkamers, 5 badkamers. Mooi aangelegde ZW-tuin. Rustig gelegen! Verkoop onder BTW.

Ref. 2490 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 170 kWh/m² UC: 1287481

Ref. 2277 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 86,93 kWh/m² UC: 11008-G-2010/B/217/EP02727/A00

Ref. 1584 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv EPC: 111,8 kWh/m² UC: 11039-G2007_10542/A001/D01/SD

Vraagprijs: € 3.250.000,-

Vraagprijs: € 3.700.000,-

Prijs op aanvraag

KASTEELVILLA OP 3.750 M² Absolute toplocatie! Klassevol en luxueus afgewerkte villa met lift, 5 slaapkamers en 4 badkamers. Prachtige tuin met zwembad en terrassen.

WWW.IMMOPOINT.BE


[Advertorial]

Met de BeeBoxx verhuisdoos verhuis je goedkoper, eenvoudiger en duurzamer!

De BeeBoxx verhuisdoos leveren wij binnen 24 uur bij u thuis of op kantoor. • Vandaag besteld, morgen in huis. • U bestelt de BeeBoxx, wij komen ze brengen. • U pakt in en verhuist. • Wij halen ze weer op.


[Advertorial]

Eindelijk komt er een einde aan de monopolie van de onhandige, dure en milieubelastende kartonnen verhuisdozen. BeeBoxx is vorig jaar gestart met de verhuur van duurzame, stevige en goedkope verhuisdozen van gerecycleerd kunststof. De BeeBoxxen kunnen eenvoudig via de website www.beeboxx.nl danwel telefonisch besteld worden. Binnen 24 uur worden ze dan thuis afgeleverd. Met deze innovatie bieden wij u een goedkoper, milieuvriendelijker en eenvoudiger alternatief voor de dure en vervuilende kartonnen verhuisdoos. Beeboxx combineert de verhuur met een hoog serviceniveau: de dozen worden thuisgebracht, de klant pakt in en verhuist en BeeBoxx haalt na gebruik de lege verhuisdozen weer op. Ondernemer Peter-Jan Hulsebosch zag na zijn eigen verhuizing tot grote frustratie tientallen kartonnen verhuisdozen deels gescheurd, werkeloos en waardeloos op zolder liggen. Hij zocht naar een duurzamer, goedkoper en eenvoudiger alternatief en stuitte op herbruikbare kunststof verhuisdozen. In Noord-Amerika is de verhuur van kunststof verhuisdozen uiterst succesvol. Hulsebosch ontwikkelde met een Nederlandse leverancier een 100% gerecycleerd kunststof verhuisdoos waardoor de duurzaamheid verder werd vergroot. Oprichter Peter-Jan Hulsebosch: “Jaarlijks gaan veel kartonnen dozen bij het afval, per jaar zo’n 1.500 ton, terwijl onze Beeboxx jaren meegaat. Na deze lange levensduur worden ze vermalen en opnieuw tot BeeBoxx verhuisdoos geperst. Een perfect voorbeeld van Cradle to Cradle.”

Afvalberg Per jaar worden er in Nederland naar schatting 35 miljoen kartonnen verhuisdozen gebruikt en na bewezen diensten veelal zinloos opgeslagen of simpelweg weggegooid. Bijna een kwart van al het afval bestaat uit papier en karton en hiervan wordt slechts 63% ingezameldenhergebruikt.Bijna13miljoenkartonnen verhuisdozen liggen dus ergens nutteloos te zijn of komen op de afvalberg terecht. Voor de productie van kartonnen dozen wordt vers houtpulp gebruikt, bomen en hun habitat zijn hierdoor de dupe. Daarbij zijn bij deze productie ook nog eens grote hoeveelheden energie, chemicaliën en schoon water gemoeid. De BeeBoxx is niet alleen een praktische oplossing, het gebruik ervan draagt ook bij aan een beter milieu! Bestel nu de Beeboxx voor uw verhuizing en ontvang een korting van €10,- op uw bestelling! Actiecode: WDJZ2014


â&#x20AC;&#x153;We wilden wat anders en hebben een huis laten ontwerpen. Maar waar begin je? En wat is er allemaal mogelijk? Het mooie van Studio Architecture is dat ze blijven doorvragen. Net zolang tot ze precies weten wat je wilt. Dan komen de mogelijkheden op tafel. In feite maken ze zichtbaar wat niet zichtbaar is. Voor ons in ieder geval. Toen werd het een stuk makkelijker kiezen. We wonen er nu bijna twee jaar. Het voelt heel prettig. Elke dag weer. Net een warme handschoen.â&#x20AC;?

Renate

Studio Architecture is een ervaren bureau. Energiek, fris van geest. We ontwerpen voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen in binnen- en buitenland. Gewoon een keer kennismaken en kijken hoe we u kunnen helpen? De koffie staat klaar. Bel voor een kennismaking met Paulus de Jager 0187 470715 of bekijk ons werk op www.studioarchitecture.nl. Studio Architecture. Je voelt je er prettig bij.


Kantoor aan huis... zo werkt het!

‘Het nieuwe werken’, ‘werken 2.0’ of gewoon ‘thuiswerken’. Steeds meer mensen werken aan huis, uit duurzaamheidoverwegingen vanuit het bedrijf of omdat ze voor zichzelf werken. Voor veel mensen is het de ideale oplossing, maar in huis raak je gemakkelijker afgeleid dan op kantoor. Wij geven je tips om jouw werkplek aan huis efficiënt in te richten. Jouw kantoor in huis is van grote invloed op je productiviteit. Daarom is het aan te raden een werkplek in te richten in een aparte kamer die je kunt afsluiten. Op die manier kun je je overdag afsluiten van de rest van het huis, om minder snel afgeleid te raken. En buiten werktijden genieten van je vrije tijd, zonder het werk te zien liggen. Het is belangrijk dat je voor jouw kantoor een ruimte kiest waar voldoende licht naar binnen schijnt en de temperatuur aangenaam is, zodat je je optimaal kunt concentreren. Kleur Als je de ruimte van jouw nieuwe kantoor hebt gekozen, is het tijd voor de sfeerbepaling. Door voor een lichte, neutrale kleur te kiezen op de muren, behoud je de rust voor jezelf. Felle kleuren stralen onrust uit. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om felle accenten aan te brengen met kleine accessoires, zoals bloempotjes of een schilderij. Ook voor de vloer kun je het beste een egale, rustige kleur gebruiken. Denk hierbij aan parket, laminaat of een effen tapijt. Inrichting Nu kan het inrichten beginnen! Het belangrijkste voor jouw nieuwe werkruimte is een groot bureau, en goede bureaustoel, een computer of

laptop en lampen die voldoende licht geven. Zorg er daarnaast voor dat er voldoende opbergruimte is. Ook een whiteboard of schoolbord is geen overbodige luxe. Je kunt hier al je taken op schrijven, waardoor je een beter overzicht houdt. Je hoeft natuurlijk niet per se een schoolbord op te hangen, je kunt er ook één verven op de muur, met behulp van schoolbordverf. Of gebruik deze verf op de binnenkant van je deur, voor een extra groot bord. Verder is het belangrijk dat je planten in de kamer zet. Planten werken stressverlagend en verhogen je productiviteit. Je kunt het nieuwe kantoor een persoonlijk tintje geven door bijvoorbeeld motiverende teksten op de muur te verven, of een paar fotolijstjes op te hangen. Zo wordt thuiswerken voor iedereen leuk! Efficiënt en effectief omgaan met ruimte Helaas heeft niet iedereen de luxe van een groot kantoor aan huis. Toch hoeft een kamer echt niet groot te zijn om te dienen als werkruimte. Maak gebruik van de volgende tips om een kleine ruimte om te toveren tot een praktische werkplek: • Maak gebruik van hoeken. Vaak worden de hoeken van een kamer niet gebruikt, maar je kunt hier prima een computer of printer neerzetten. • Houd rekening met de locaties van stopcontacten in de kamer. Vaak heb je deze juist rondom je bureau het hardste nodig. • Een kleine ruimte houd je opgeruimd door te zorgen voor voldoende opbergruimte. Dit kun je doen door kasten in de kamer te zetten, of planken aan de muren te bevestigen. Zorg er voor dat alles een vaste plek heeft, zodat er geen spullen rondslingeren op het bureau. Zo houd je je hoofd ook opgeruimd. • Koele, lichte en rustige kleuren maken de ruimte optisch groter.

Uitgelicht

Do’s & dont’s voor thuiswerkers Do’s: • Zorg voor een aparte telefoonlijn. Zo kun je voorkomen dat bijvoorbeeld de kinderen zakelijke telefoontjes beantwoorden. • Zoek thuiswerkers in de buurt om een keer in de week bijvoorbeeld gezamenlijk te gaan lunchen. Je voorkomt zo eenzaamheid en bouwt ook nog eens aan je netwerk! • Zorg voor routine. Ga eerst goed ontbijten, de kinderen naar school brengen en de hond uitlaten voor je aan je werk begint. Dont’s: • Stap niet in de ‘je bent toch thuis’-valkuil. Voor vrienden of familie kan het lastig zijn om te begrijpen dat je ook echt aan het werk bent als je thuis bent en dus niet af kunt spreken. • Sla geen pauzes over. Natuurlijk werk je nog even een uurtje door als je in de ‘flow’ zit, maar compenseer dit op een later moment. • Blijf niet de hele dag binnen. Buitenlucht is goed voor je en je krijgt er energie van. Neem ook echt een lunchpauze en loop een rondje door het park of naar de supermarkt. Je zal zien dat je hierna veel gemotiveerder bent.


Compleet & vertrouwd

in sanitair, keukens & tegels Wij zijn uw complete vakspecialist voor alles op het gebied van sanitair, keukens, tegels en natuursteen. Wij denken met u mee bij het ontwerp van uw badkamer, keuken, toilet of woonkamervloer en werken uitsluitend met A-kwaliteit producten. Door een combinatie van de juiste inkoopkanalen voor het sanitair, keukens, de eigen import van natuursteen en tegels en een eigen werkplaats voor het bewerken en zagen van natuursteen, leveren wij niet alleen maatwerk, maar ook zeer aantrekkelijke prijzen. Met onze expertise kunnen wij u desgewenst compleet ontzorgen in het gehele traject (inclusief installatiewerk) van ontwerp tot de oplevering van uw project. Kom eens langs en laat u verrassen door ouderwetse service en betaalbare prijzen.

Greeploos meubel Iris

Inloopdouche

Hoogglans badmeubel op 120 cm breed. Met soft closing lades. Ook leverbaar met een hardstenen wastafelblad en in de maten 60 cm, 80 cm en 100 cm

Inloopdouche van veiligheidsglas. Leverbaar op 80, 95, 105 en 115 cm. Ideaal in combinatie met een zijwand van 30 of 40 cm à € 75,-.

1485.

00

Mooie collectie tegelvloeren

249. vanaf

00

Hardstenen fontein inclusief luxe kraan en sifon

149.

00

• 3 jaar garantie op installatie • Wij zijn CBW-erkend • Ons eigen installatieteam staat altijd voor u klaar

INCLUSIEF LEGGEN

995.

00

vanaf

74.

95 pm2

Aktie wandtegel 30x60 cm hoogglans of matwit gerectificeerd. Geschikt voor een minimale voeg.

INCLUSIEF LEGGEN

24.95 pm2

Hoge Rijndijk 94-G 2313 KL Leiden Tel. 071 - 512 00 81

www.senfdesign.nl


VBO.NLWoonaanbod De VBO-makelaar doet meer!

Altijd op de hoogte zijn? www.vbo.nl

Aantrekkelijk woonaanbod


22 UW UWVBO-MAKELAAR VBO MAKELAAR VBO-MAKELAAR

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar En Endat datniet nietalleen alleenvoor voorde desuccesvolle succesvolleverkoop verkoop van vanuw uwwoning, woning,maar maarook ookmet metvele veleandere andere deeldiensten. deeldiensten.Aan Aanuude dekeuze! keuze!Van Vandeskundige deskundige taxaties taxatiesdoor doorgecertifi gecertificeerde ceerdetaxateurs taxateurstot totproprofessionele fessionelebegeleiding begeleidingbij bijde deaankoop aankoopvan vanuw uw

••

De DeTaxatiespecialist Taxatiespecialist Zoetermeer, Zoetermeer,079-7112121 079-7112121 www.taxatiespecialist.com www.taxatiespecialist.com De DeWekker WekkerMakelaardij Makelaardij Leiderdorp, Leiderdorp,071-5896193 071-5896193 www.dewekkermakelaardij.nl www.dewekkermakelaardij.nl Defi ner Defi ner Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,010-7200210 010-7200210 www.defi ner.nl www.defi ner.nl Den DenBraber Braber&&Ram RamVastgoed Vastgoed ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3557483 070-3557483 www.braberram.nl www.braberram.nl Den DenHaan HaanMakelaardij Makelaardij Noordwijk NoordwijkZH, ZH,071-3612103 071-3612103 www.vbo.nl www.vbo.nl DPS DPSProperties PropertiesB.V. B.V. ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3283906 070-3283906 www.dpsproperties.nl www.dpsproperties.nl Du DuBuf BufMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. Oostvoorne, Oostvoorne,0181-483302 0181-483302 www.dubufmakelaardij.nl www.dubufmakelaardij.nl Duijvestijn DuijvestijnWaarde Waardevoor voorWonen Wonen Wateringen, Wateringen,0174-768000 0174-768000 www.waardevoorwonen.nl www.waardevoorwonen.nl Edward EdwardPeeters PeetersMakelaardij Makelaardij Maasland, Maasland,010-5924444 010-5924444 www.edwardpeeters.nl www.edwardpeeters.nl Erbeva ErbevaMakelaars MakelaarsB.V. B.V. ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3459559 070-3459559 www.erbeva.nl www.erbeva.nl Esmeijer EsmeijerMakelaardij Makelaardij&&Taxatieburo Taxatieburo Spijkenisse, Spijkenisse,0187-490143 0187-490143 www.esmeijermakelaardij.nl www.esmeijermakelaardij.nl Flaton Flatonmakelaars makelaarsen entaxateurs taxateursV.O.F. V.O.F. Pijnacker, Pijnacker,015-3612691 015-3612691 www.fl atonmt.nl www.fl atonmt.nl Fred FredImholz ImholzMakelaardij Makelaardij Zoetermeer, Zoetermeer,079-3466288 079-3466288 www.imholz.nl www.imholz.nl

••

••

••

Zuid-Holland Zuid-Holland

••

••

•• ••

Lagendijk LagendijkVastgoed Vastgoed Delft, Delft,015-2570247 015-2570247 www.lagendijk-vastgoed.nl www.lagendijk-vastgoed.nl Laros LarosMakelaardij Makelaardij Noordwijkerhout, Noordwijkerhout,0252-341538 0252-341538 www.larosmakelaardij.nl www.larosmakelaardij.nl M.A.G. M.A.G.Taxaties Taxaties ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,06-41497112 06-41497112 Maarten MaartenMakelaardij MakelaardijVOF VOF Rotterdam, Rotterdam,010-8181487 010-8181487 www.maartenmakelaardij.nl www.maartenmakelaardij.nl Makelaar MakelaarLagendijk Lagendijk Nieuwerkerk Nieuwerkerka/d a/dIJssel, IJssel,0180-323124 0180-323124 www.makelaarlagendijk.nl www.makelaarlagendijk.nl Makelaar Makelaarzonder zonderStropdas StropdasB.V. B.V. Delft, Delft,015-2630091 015-2630091 www.makelaarzonderstropdas.nl www.makelaarzonderstropdas.nl Makelaardij MakelaardijGebuijs Gebuijs Nieuwerkerk Nieuwerkerkaan aanden denIJssel, IJssel,010-3414552 010-3414552 www.vbo.nl www.vbo.nl Makelaardij MakelaardijMart-Goed Mart-GoedB.V. B.V. Poeldijk, Poeldijk,0174-243011 0174-243011 www.martgoed.nl www.martgoed.nl Makelaardij MakelaardijStuij Stuij&&van vanDijk DijkB.V. B.V. Hardinxveld-Giessendam, Hardinxveld-Giessendam,0184-630650 0184-630650 www.stuijenvandijk.nl www.stuijenvandijk.nl Makelaarshuis Makelaarshuis ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3229087 070-3229087 www.makelaarshuis.nl www.makelaarshuis.nl Makelaarskantoor Makelaarskantoorvan vanStralen Stralen Voorschoten, Voorschoten,071-5620000 071-5620000 Freek FreekFontein Fontein www.makelaarskantoorvanstralen.nl www.makelaarskantoorvanstralen.nl Makelaardij Makelaardij Makor MakorMakelaars Makelaars Rijswijk Rijswijk(ZH), (ZH),070-3030051 070-3030051 Numansdorp, Numansdorp,0186-615612 0186-615612 www.freekfontein.nl www.freekfontein.nl www.makormakelaars.nl www.makormakelaars.nl Malkenhorst MalkenhorstMakelaars Makelaars Naaldwijk, Naaldwijk,0174-628628 0174-628628 Goedhart GoedhartMakelaars Makelaars&&Taxateurs Taxateurs www.malkenhorstmakelaars.nl www.malkenhorstmakelaars.nl Alphen Alphenaan aanden denRijn, Rijn,0172-441275 0172-441275 MaMaison MaMaisonMakelaars Makelaars www.goedhartvastgoed.nl www.goedhartvastgoed.nl Wateringen, Wateringen,06-51273165 06-51273165 Goedhart GoedhartMakelaars Makelaars&&Taxateurs Taxateurs www.mamaisonmakelaars.nl www.mamaisonmakelaars.nl Leiden, Leiden,071-5146056 071-5146056 Marcel MarcelBal BalMakelaardij Makelaardij www.goedhartvastgoed.nl www.goedhartvastgoed.nl Sommelsdijk, Sommelsdijk,0187-484044 0187-484044 Goedhart GoedhartMakelaars Makelaars&&Taxateurs Taxateurs www.mbmakelaardij.nl www.mbmakelaardij.nl Rijnsaterwoude, 0172-509973 Rijnsaterwoude, 0172-509973 www.goedhartvastgoed.nl www.goedhartvastgoed.nl Goud GoudBedrijfshuisvesting BedrijfshuisvestingB.V. B.V. Match MatchMakelaars Makelaars Nieuwerkerk Nieuwerkerka/d a/dIJssel, IJssel,0180-318222 0180-318222 Rotterdam, Rotterdam,010-2330101 010-2330101 www.goud-bhv.nl www.goud-bhv.nl www.matchmakelaars.nl www.matchmakelaars.nl Gouwestad GouwestadMakelaardij Makelaardij Waddinxveen, Waddinxveen,0182-636021 0182-636021 www.gouwestadmakelaardij.nl www.gouwestadmakelaardij.nl Graafstroom GraafstroomVastgoed Vastgoed Meesters Ameide, Ameide,0183-589901 0183-589901 MeestersMakelaars Makelaars ‘s-Gravenhage, Groene ‘s-Gravenhage, GroeneHart HartVastgoed Vastgoed 06-28024077 ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3067220 070-3067220 06-28024077 www.meestersmakelaars.nl Groesbeek www.meestersmakelaars.nl GroesbeekTaxaties Taxatieso.g. o.g. Rotterdam, Rotterdam,06-51814978 06-51814978 GW GWMakelaars Makelaars Vlaardingen, Meliormakelaar/Meliorhypotheek Vlaardingen,010-2480220 010-2480220 Meliormakelaar/Meliorhypotheek www.gwmakelaars.nl De DeLier, Lier,0174-540654 0174-540654 www.gwmakelaars.nl Hameeteman www.melior.nl HameetemanMakelaardij Makelaardij www.melior.nl Meliormakelaar/Meliorhypotheek Ouddorp, Ouddorp,0187-684407 0187-684407 Meliormakelaar/Meliorhypotheek www.hameetemanmakelaardij.nl Hoek www.hameetemanmakelaardij.nl Hoekvan vanHolland, Holland,0174-310311 0174-310311 Heerenhuijs www.melior.nl HeerenhuijsMakelaardij Makelaardij www.melior.nl Mia Leerbroek, Leerbroek,0345-599047 0345-599047 MiaMakelaar Makelaar www.heerenhuijs.nl Oegstgeest, Oegstgeest,06-41399791 06-41399791 www.heerenhuijs.nl Heliport www.miamakelaar.nl www.miamakelaar.nl HeliportMakelaardij Makelaardij Molenaar Rotterdam, Rotterdam,010-4656010 010-4656010 MolenaarCové CovéMakelaars MakelaarsB.V. B.V. www.heliportmakelaardij.nl Alblasserdam, Alblasserdam,078-8907999 078-8907999 www.heliportmakelaardij.nl Hoevens www.molenaarcove.nl www.molenaarcove.nl HoevensMakelaardij MakelaardijBV BV Katwijk, Katwijk,071-2020202 071-2020202 www.hoevensmakelaardij.nl www.hoevensmakelaardij.nl Mom MomMakelaardij Makelaardij Hometaxaties HometaxatiesB.V. B.V. Rotterdam, Rotterdam,010-4322355 010-4322355 Groot-Ammers, Groot-Ammers,0184-669097 0184-669097 www.mom-makelaardij.nl www.mom-makelaardij.nl www.hometaxaties.nl www.hometaxaties.nl

••

••

••

••

••

••

••

••

••

•• ••

••

••

••

••

••

••

••

••

••

2V 2VMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-7074911 010-7074911 www.2vmakelaars.nl www.2vmakelaars.nl

••

Adwil AdwilVastgoed VastgoedBV BV Rotterdam, Rotterdam,010-4818187 010-4818187 www.adwil.nl www.adwil.nl

•• ••

Agro AgroAdviesBuro AdviesBuro Naaldwijk, Naaldwijk,0174-637637 0174-637637 www.agroadviesburo.nl www.agroadviesburo.nl Ahuys AhuysMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-4265620 010-4265620 www.ahuys.nl www.ahuys.nl AJK AJKMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3627526 070-3627526 www.ajk-makelaars.nl www.ajk-makelaars.nl Alblasserwaard AlblasserwaardMakelaars Makelaarsen enTaxaTaxateurs teurs Sliedrecht, Sliedrecht,0184-670733 0184-670733 www.alblasserwaard.nl www.alblasserwaard.nl Alblasserwaard AlblasserwaardMakelaars Makelaarsen enTaxaTaxateurs teursHardinxveld-Giessendam Hardinxveld-Giessendam Hardinxveld-Giessendam, Hardinxveld-Giessendam,0184-670733 0184-670733 www.alblasserwaardmakelaardij.nl www.alblasserwaardmakelaardij.nl Alkemade AlkemadeMakelaardij Makelaardij Roelofarendsveen, Roelofarendsveen,071-3316438 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl www.alkemademakelaardij.nl Areaal AreaalMakelaardij Makelaardij Bleiswijk, Bleiswijk,010-5222266 010-5222266 www.areaal.nl www.areaal.nl Arnold ArnoldTaal TaalMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-7071240 070-7071240 www.arnoldtaal.nl www.arnoldtaal.nl

•• ••

••

••

••

Bonnike BonnikeMakelaardij Makelaardij Noordwijk NoordwijkZH, ZH,071-3619365 071-3619365 www.bonnike.nl www.bonnike.nl

••

Bothof BothofMakelaardij Makelaardij Poortugaal, Poortugaal,010-5069130 010-5069130 www.bothofmakelaardij.nl www.bothofmakelaardij.nl

••

Bremmer BremmerOnroerend Onroerend Goed GoedVOF VOF Zwijndrecht, Zwijndrecht,078-6772792 078-6772792 www.bremmer.nl www.bremmer.nl

••

••

••

MAKELAARDIJ MAKELAARDIJ

AtAtHome HomeMakelaardij Makelaardij Barendrecht, Barendrecht,0180-556117 0180-556117 at athome home MAKELAARDIJ MAKELAARDIJ www.athome-makelaardij.nl www.athome-makelaardij.nl

••

••

••

B&L B&LVastgoed Vastgoed Alphen Alphenaan aanden denRijn, Rijn,0172-245902 0172-245902 www.benlvastgoed.nl www.benlvastgoed.nl Beroepsopleiding BeroepsopleidingMakelaars MakelaarsBV BV Nootdorp, Nootdorp,070-3563200 070-3563200 www.makelaarsopleidingen.nl www.makelaarsopleidingen.nl

••

••

••

••

Huurintermediair.nl Huurintermediair.nl Rotterdam, Rotterdam,010-2040660 010-2040660 www.huurintermediair.nl www.huurintermediair.nl Immobilia ImmobiliaMakelaardij Makelaardij&&Vastgoed Vastgoed Management ManagementB.V. B.V. Berkel Berkelen enRodenrijs, Rodenrijs,010-5110545 010-5110545 www.immobilia.nl www.immobilia.nl Johan JohanRos Rosadviseur adviseuronroerend onroerendgoed goed Rotterdam, Rotterdam,010-4660056 010-4660056 www.johanros.nl www.johanros.nl JSJSVastgoed Vastgoed Barendrecht, Barendrecht,0180-397338 0180-397338 www.jsvastgoed.nl www.jsvastgoed.nl Kanaalveste KanaalvesteMakelaars Makelaars&&Taxateurs Taxateurs Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,010-4580575 010-4580575 www.kanaalveste.nl www.kanaalveste.nl Kaptein KapteinVastgoed VastgoedBV BV Ter TerAar, Aar,0172-475123 0172-475123 www.kapteinvastgoed.nl www.kapteinvastgoed.nl Klavis KlavisMakelaardij Makelaardij Maasdijk, Maasdijk,0174-520304 0174-520304 www.klavis-makelaardij.nl www.klavis-makelaardij.nl Kok KokMakelaars Makelaars Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,010-4506777 010-4506777 www.kok-makelaars.nl www.kok-makelaars.nl Kool KoolMakelaardij Makelaardij Pijnacker, Pijnacker,015-3614473 015-3614473 www.koolmakelaardij.nl www.koolmakelaardij.nl

••

••

De DeDrie DrieLinden LindenMakelaardij Makelaardij Dirksland, Dirksland,0187-600425 0187-600425 www.de3linden.com www.de3linden.com De DeGroot GrootMakelaars MakelaarsO.Z. O.Z. Oud-Beijerland, Oud-Beijerland,0186-615233 0186-615233 www.degrootmakelaarsoz.nl www.degrootmakelaarsoz.nl

••

••

••

www.dejongmakelaardij.nl www.dejongmakelaardij.nl

••

••

Conform ConformMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-4144753 010-4144753 www.conformmakelaars.nl www.conformmakelaars.nl

••

B&N B&Nmakelaardij makelaardij Pijnacker, Pijnacker,015-3107200 015-3107200 www.bnmak.nl www.bnmak.nl

••

••

Huizenlinq Huizenlinq Lemmer, Lemmer,0514-534161 0514-534161 www.huizenlinq.nl www.huizenlinq.nl

••

B&N B&Nmakelaardij makelaardij Nootdorp, Nootdorp,015-3107200 015-3107200 www.bnmak.nl www.bnmak.nl

•• ••

•• ••

••

••

AXA AXAMakelaardij Makelaardij Voorburg, Voorburg,070-3466288 070-3466288 www.aeig.nl www.aeig.nl

••

••

BVA BVAMakelaardij Makelaardij Rotterdam, Rotterdam,010-3040198 010-3040198 www.bvamakelaardij.nl www.bvamakelaardij.nl Centraal CentraalTaxatie TaxatieBureau BureauB.V. B.V. Papendrecht, Papendrecht,078-6440588 078-6440588 www.centraaltaxatiebureau.nl www.centraaltaxatiebureau.nl

••

Atta AttaMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-4335710 010-4335710 www.atta.nl www.atta.nl

•• •• ••

••

••

at athome home

••

••

••

••

•• ••

••

••

••

••

•• •• ••

Beverwaard BeverwaardMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,06-11959398 06-11959398 www.beverwaardmakelaars.nl www.beverwaardmakelaars.nl Blijdorp BlijdorpMakelaardij Makelaardij Rotterdam, Rotterdam,010-8441018 010-8441018 www.blijdorpmakelaardij.nl www.blijdorpmakelaardij.nl Blokland BloklandMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. Zoeterwoude, Zoeterwoude,071-5809955 071-5809955 www.blokland-makelaardij.nl www.blokland-makelaardij.nl BOG BOGMakelaardij MakelaardijWestland WestlandB.V. B.V. ‘s-Gravenzande, ‘s-Gravenzande,0174-419061 0174-419061 www.bogmakelaardijwestland.nl www.bogmakelaardijwestland.nl Boek Boek77 Dordrecht, Dordrecht,078-8902226 078-8902226 www.boek7.com www.boek7.com Boek Boek77Makelaarsdiensten Makelaarsdiensten Noordwijkerhout, Noordwijkerhout,078-8902226 078-8902226 www.boek7.com www.boek7.com

Ongewoongenot Ongewoongenot Ouddorp, Ouddorp,0187-680095 0187-680095 www.vbo.nl www.vbo.nl

LaClé LaCléMakelaars Makelaars ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3001820 070-3001820 www.lacle.info www.lacle.info

m a kme al ak ae rl ad ai jr db ivj b v

nieuwe nieuwewoning! woning!

••

Kriga KrigaReal RealEstate EstateB.V. B.V. ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-8919155 070-8919155 www.krigarealestate.com www.krigarealestate.com

De DeJong JongMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3947272 070-3947272 www.dejongmakelaardij.nl www.dejongmakelaardij.nl

••

De DeJong JongMakelaardij Makelaardij Voorburg, Voorburg,070-3874200 070-3874200 www.dejongmakelaardij.nl www.dejongmakelaardij.nl www.dejongmakelaardij.nl www.dejongmakelaardij.nl

••

De DeRaad RaadMakelaars MakelaarsBV BV Katwijk, Katwijk,071-4051500 071-4051500 www.deraadmakelaars.nl www.deraadmakelaars.nl De DeRaedt RaedtVastgoed VastgoedConsultancy ConsultancyB.V. B.V. ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,06-54358700 06-54358700 www.deraedt.nl www.deraedt.nl

••

•• ••

•• ••

••

Koophuis KoophuisMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-2809256 010-2809256 www.koophuis.nl www.koophuis.nl

••

MTL MTLMakelaars Makelaars Hellevoetsluis, Hellevoetsluis,0181-760017 0181-760017 www.mtlmakelaars.nl www.mtlmakelaars.nl

•• •• ••

••

••

••

••

Post PostMakelaardij Makelaardij Pijnacker, Pijnacker,015-3615566 015-3615566 www.postmakelaardij.nl www.postmakelaardij.nl

••

Profi t tMakelaardij Profi MakelaardijVan VanHeiningen Heiningen Middelharnis, Middelharnis,0187-482606 0187-482606 www.profi tmakelaardij.nl www.profitmakelaardij.nl R. Van R. Vander derHart HartMakelaardij Makelaardij Spijkenisse, Spijkenisse,0181-453999 0181-453999 www.hartmakelaardij.nl www.hartmakelaardij.nl RE/MAX RE/MAXAdviseurs AdviseursLeidschendam Leidschendam Leidschendam, Leidschendam,070-3016060 070-3016060 www.remax.nl/adviseurs www.remax.nl/adviseurs Regio RegioMakelaardij Makelaardij Waddinxveen, Waddinxveen,0182-526861 0182-526861 www.regiomakelaardij.info www.regiomakelaardij.info Regio RegioMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,06-24898096 06-24898096 www.regiomakelaardij.info www.regiomakelaardij.info RE/MAX RE/MAXMakelaarsgilde MakelaarsgildeLeiden Leiden Leiden, Leiden,071-5162370 071-5162370 www.remax.nl/leiden www.remax.nl/leiden

••

••

•• ••

RE/MAX RE/MAX Makelaarsgroep Makelaarsgroep Barendrecht, Barendrecht,0180-615233 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht www.remax.nl/barendrecht

••

RE/MAX RE/MAX Hofstad HofstadMakelaars Makelaars ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage, 070-4483150 070-4483150 www.remax-hofstad.nl www.remax-hofstad.nl

••

RE/MAX RE/MAXTotaal TotaalMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-4535920 010-4535920 www.remax-totaal.nl www.remax-totaal.nl Rick RickReal RealEstate EstateMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3466497 070-3466497 www.rickrealestate.nl www.rickrealestate.nl Ridder RidderHuizen Huizenmakelaardij makelaardijo.z o.z Ridderkerk, Ridderkerk,0180-413666 0180-413666 www.ridderhuizen.nl www.ridderhuizen.nl Rieke RiekeVastgoed VastgoedB.V. B.V. Rozenburg, Rozenburg,0181-219339 0181-219339 www.riekevastgoed.nl www.riekevastgoed.nl Rosier Rosier&&Van Vanden denBurg BurgBV BV Wassenaar, Wassenaar,070-5175591 070-5175591 www.rosier.org www.rosier.org Rotterdam RotterdamEstate EstateBV BV Rotterdam, Rotterdam,0104122221 0104122221 www.rotterdamestate.nl www.rotterdamestate.nl Schippers SchippersMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-7503750 070-7503750 www.schippers.nu www.schippers.nu Schneider SchneiderAdvies AdviesBV BV Schiedam, Schiedam,010-4266230 010-4266230 www.schneidermakelaardij.nl www.schneidermakelaardij.nl Staetelande StaetelandeMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. Zoetermeer, Zoetermeer,079-7502362 079-7502362 www.staetelande.nl www.staetelande.nl Stapper StapperVastgoed VastgoedBV BV Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,010-2844444 010-2844444 www.stappervastgoed.nl www.stappervastgoed.nl

•• ••

••

••

••

••

••

•• ••

Swijnenburg Swijnenburg&&Valk ValkMakelaardij Makelaardij Krimpen Krimpenaan aanden denIJssel, IJssel,0180-510090 0180-510090 www.svmakelaardij.nl www.svmakelaardij.nl ‘t‘tGoeie GoeieHuys HuysVastgoed VastgoedBV BV Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,010-2028211 010-2028211 www.goeiehuys.nl www.goeiehuys.nl

•• ••

••

t tGoeie GoeieHuys Huys Vastgoed VastgoedB.V. B.V. Brielle, Brielle,0181-409000 0181-409000 www.goeiehuys.nl www.goeiehuys.nl

••

••

Object ObjectMakelaardij Makelaardij Hellevoetsluis HellevoetsluisB.V. B.V. Hellevoetsluis, Hellevoetsluis,0181-399910 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl www.objectmakelaardij.nl

••

••

••

Steef SteefMakelaars Makelaars Alblasserdam, Alblasserdam, 078-6991344 078-6991344 www.steef.nl www.steef.nl

••

Onesta OnestaVastgoed Vastgoed ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3459522 070-3459522 www.onesta-vastgoed.com www.onesta-vastgoed.com

•• ••

Orange OrangeMakelaars MakelaarsC.V. C.V. Rijswijk Rijswijk(ZH), (ZH),070-7113456 070-7113456 www.orangemakelaars.nl www.orangemakelaars.nl Overduin OverduinMakelaardij Makelaardij Giessenburg, Giessenburg,0184-654010 0184-654010 www.overduinmakelaardij.nl www.overduinmakelaardij.nl Oviron Ovironmakelaars makelaarsen entaxateurs taxateurs Zoetermeer, Zoetermeer,079-2600004 079-2600004 www.oviron.nl www.oviron.nl AM AMMakelaardij Makelaardij&&Financieel FinancieelAdvies Advies Dordrecht, Dordrecht,078-6543131 078-6543131 www.pammakelaardij.nl www.pammakelaardij.nl Paul Paulvan vander derHoek Hoek Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,06-45330486 06-45330486 www.paulvdhoek.nl www.paulvdhoek.nl Piet PietWarmerdam WarmerdamMakelaardij Makelaardij Noordwijkerhout, Noordwijkerhout,0252-377090 0252-377090 www.pietwarmerdammakelaardij.nl www.pietwarmerdammakelaardij.nl

••

MTL MTLMakelaars Makelaars Spijkenisse, Spijkenisse,0181-760011 0181-760011 www.mtlmakelaars.nl www.mtlmakelaars.nl MTL MTLMakelaars Makelaars Dordrecht, Dordrecht,078-7600018 078-7600018 www.mtlmakelaars.nl www.mtlmakelaars.nl MTL MTLMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-7600237 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl www.mtlmakelaars.nl MTV MTVMakelaardij MakelaardijBV BV ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3467579 070-3467579 www.mtvmakelaardij.nl www.mtvmakelaardij.nl Mugoma MugomaBV BV Naaldwijk, Naaldwijk,0174-626386 0174-626386 Noordam NoordamMakelaardij Makelaardij De DeLier, Lier,0174-528828 0174-528828 www.noordam-makelaardij.nl www.noordam-makelaardij.nl Nugteren NugterenMakelaardij Makelaardij Hendrik-Ido-Ambacht, Hendrik-Ido-Ambacht,078-6849104 078-6849104 www.nugteren-makelaardij.nl www.nugteren-makelaardij.nl Obèr ObèrMakelaardij Makelaardij Leiderdorp, Leiderdorp,071-5419957 071-5419957 www.obermakelaardij.nl www.obermakelaardij.nl

••

••

Optimakelaars OptimakelaarsB.V. B.V. Nootdorp, Nootdorp,015-2516171 015-2516171 www.optimakelaars.nl www.optimakelaars.nl

•• ••

‘t‘tJachthuis JachthuisTaxaties Taxaties Barendrecht, Barendrecht,0180-532060 0180-532060 www.jachthuistaxaties.nl www.jachthuistaxaties.nl Taxare TaxareMakelaardij Makelaardij Stolwijk, Stolwijk,0182-343747 0182-343747 www.taxare.nl www.taxare.nl Taxatiebureau TaxatiebureauBening BeningB.V. B.V. Haastrecht, Haastrecht,0182-502229 0182-502229

••


UW UWVBO-MAKELAAR VBO-MAKELAAR 33 ALBLASSERDAM € 159.000,- K.K. - € 525.000,- K.K. Vereniging Verenigingvoor voormakelaars makelaarsenentaxateurs taxateurs

••

Van Wiel Vander der Wiel Makelaardij Taxaties Makelaardij&& Taxaties Rotterdam, Rotterdam,010-4978441 010-4978441 www.wielmak.nl www.wielmak.nl

Taxatiebureau TaxatiebureauRUVADO RUVADO Brielle, Brielle,0181-477140 0181-477140 www.ruvado.nl www.ruvado.nl Taxatiebureau TaxatiebureauWim WimAdvocaat Advocaat Kinderdijk, Kinderdijk,078-6919502 078-6919502 www.wimadvocaat.nl www.wimadvocaat.nl Taxatrust TaxatrustB.V. B.V. Zoetermeer, Zoetermeer,079-3622655 079-3622655 www.taxatrust.nl www.taxatrust.nl Tulp TulpVastgoed VastgoedDen DenHaag Haag ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3889361 070-3889361 www.tulpvastgoed.nl www.tulpvastgoed.nl

••

••

••

••

••

••

kelaarkelaar Uw ma Uw ma

Van VanAlphen Alphen Makelaardij Makelaardij Middelharnis, Middelharnis,0187-476555 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl www.vanalphenmakelaardij.nl

••

Van Vanden denBerg Berg&& Opschoor OpschoorMakelaardij Makelaardij Rotterdam, Rotterdam,010-4412541 010-4412541 www.bergopschoor.nl www.bergopschoor.nl

••

Van Vander derElst Elst Makelaardij Makelaardij Delft, Delft,015-7009729 015-7009729 www.vanderelst.com www.vanderelst.com

••

Van Vander derElst Elst Makelaardij Makelaardij Rotterdam, Rotterdam,010-3100213 010-3100213 www.vanderelst.com www.vanderelst.com

••

Van Vander derMeer MeerAdviesgroep Adviesgroep Roelofarendsveen, Roelofarendsveen,071-3319019 071-3319019 www.meer-advies.nl www.meer-advies.nl Van Vander derPlas PlasMakelaardij Makelaardij Hellevoetsluis, Hellevoetsluis,0181-321318 0181-321318 www.vdrplas.nl www.vdrplas.nl Van Vander derVinden Vinden Makelaars MakelaarsB.V. B.V. Oud-Beijerland, Oud-Beijerland,0186-613644 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl www.vandervindenmakelaars.nl

••

••

Van Vander derVinden Vinden Makelaars MakelaarsB.V. B.V. Strijen, Strijen,078-6743622 078-6743622 www.vandervindenmakelaars.nl www.vandervindenmakelaars.nl

••

Van VanEgmond EgmondVan VanHirtum Hirtum Rijnsburg, Rijnsburg,071-4024141 071-4024141 www.ruimteomteleven.nl www.ruimteomteleven.nl Van VanGraafeiland Graafeiland Makelaardij Makelaardij&& Taxatie TaxatieBV BV Rijswijk Rijswijk(ZH), (ZH),070-3651662 070-3651662 www.vangraafeiland.nl www.vangraafeiland.nl

••

Vollebregt-Barten Vollebregt-BartenO.Z. O.Z. Glastuinbouw GlastuinbouwB.V. B.V. Honselersdijk, Honselersdijk,0174-631131 0174-631131 www.volbar.nl www.volbar.nl Waterstad WaterstadMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-4047757 010-4047757 www.waterstadmakelaars.nl www.waterstadmakelaars.nl Way WayofofLiving LivingMakelaardij Makelaardij Hoogvliet HoogvlietRotterdam, Rotterdam,06-20406163 06-20406163 www.wolmakelaardij.nl www.wolmakelaardij.nl Werk WerkMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. Leiden, Leiden,071-7400004 071-7400004 www.werkmakelaardij.nl www.werkmakelaardij.nl Wessels WesselsMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-7780510 070-7780510 www.wesselsmakelaardij.nl www.wesselsmakelaardij.nl

••

••

••

••

••

•• •• ••

Westmaas WestmaasMakelaardij Makelaardij Nootdorp, Nootdorp,015-3108873 015-3108873 www.westmaasmakelaardij.nl www.westmaasmakelaardij.nl Wilburg VOF WilburgMakelaars Makelaars VOF ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3996010 070-3996010 www.wilburg.nl www.wilburg.nl WitteWoning WitteWoningMakelaars Makelaars Delft, Delft,015-2157000 015-2157000 www.wittewoningmakelaars.nl www.wittewoningmakelaars.nl Woonhart Woonhart Noordwijk NoordwijkZH, ZH,071-3647602 071-3647602 www.woonhartmakelaars.nl www.woonhartmakelaars.nl Woonkoers WoonkoersMakelaardij Makelaardij Dordrecht, Dordrecht,078-6146633 078-6146633 www.woonkoers.nl www.woonkoers.nl

••

••

Van VanLeerdam LeerdamMakelaardij Makelaardij Den DenHoorn, Hoorn,015-2573898 015-2573898 www.vanleerdammakelaardij.nl www.vanleerdammakelaardij.nl Van VanSchieveen SchieveenTaxaties Taxaties Gouda, Gouda,0182-582237 0182-582237 Van VanWijnen WijnenMakelaardij Makelaardij Leerdam, Leerdam,0345-610951 0345-610951 www.vanwijnenmakelaardij.nl www.vanwijnenmakelaardij.nl Van VanZundert ZundertMakelaars Makelaars Wateringen, Wateringen,06-55153568 06-55153568 www.van-zundert.nl www.van-zundert.nl

••

ZebraHuis ZebraHuis ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3602334 070-3602334 www.zebrahuis.nl www.zebrahuis.nl

••

Woonvreugde Woonvreugde Hoek Hoekvan vanHolland, Holland, 0174-388301 0174-388301 www.woonvreugde.nl www.woonvreugde.nl Zuidstad ZuidstadMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-2404142 010-2404142 www.zuidstad.nl www.zuidstad.nl Verkoop-/ Verkoop-/aankoopmakelaar aankoopmakelaarenen taxateur taxateur Aankoopmakelaar Aankoopmakelaarenentaxateur taxateur

•• ••

•• •• ••

VBO VBOMakelaar MakelaarKooitje Kooitje Makelaarsdiensten Makelaarsdiensten Katwijk, Katwijk,071-3015748 071-3015748 www.kooitjemakelaarsdiensten.nl www.kooitjemakelaarsdiensten.nl

••

••

VBO VBOMakelaar Makelaardoet doetmeer meer

VBO VBOSecretariaat Secretariaat Nootdorp, Nootdorp,070-3458703 070-3458703 www.vbo.nl www.vbo.nl Veenland VeenlandMakelaardij Makelaardij Oude OudeWetering, Wetering,071-3313484 071-3313484 www.veenlandmakelaardij.nl www.veenlandmakelaardij.nl Verkerk VerkerkVastgoed Vastgoed Alphen Alphenaan aanden denRijn, Rijn,06-27414161 06-27414161 www.verkerkvastgoed.nl www.verkerkvastgoed.nl Verlaan VerlaanMakelaardij, Makelaardij, Hypotheken Hypothekenen enVerzekeringen Verzekeringen Zoetermeer, Zoetermeer,079-3620555 079-3620555 www.verlaanmakelaardij.nl www.verlaanmakelaardij.nl

••

Wij Wij staan staan voor voor no-nonsense no-nonsense en en duidelijke duidelijke communicatie, communicatie, zodat zodat uu

••

precies preciesweet weetwaar waaruuaan aantoe toebent. bent.De De

••

verkoop verkoopvan vanuw uwwoning woningkunt kuntuumet met een eengerust gerusthart hartaan aanons onsoverlaten. overlaten.

••

Veth VethMakelaardij Makelaardij Papendrecht, Papendrecht,078-6154204 078-6154204 www.vethmakelaardij.nl www.vethmakelaardij.nl

••

Vivienda ViviendaMakelaardij Makelaardij Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel, 06-51067586 06-51067586 www.viviendamakelaardij.nl www.viviendamakelaardij.nl

Alblasserdam Adriaan G. Smitstraat 33

Alblasserdam Van der Leestraat 18

www.vbo.nl www.vbo.nl

Alblasserdam Esdoornlaan 17

Alblasserdam Akkerwinde 82

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Zuid-Holland.

Alblasserdam Blokweersingel 52

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 74 m2 Inhoud: 245 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1948 Perceeloppervlakte: 177 m2 € 159.000,- k.k.

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 79 m2 Inhoud: 294 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 290 m2 € 179.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 397 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 146 m2 € 217.000,- k.k.

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Alblasserdam Oost Kinderdijk 151A

Alblasserdam Elzenhorst 15

Alblasserdam Zeelt 170

Alblasserdam Vinkenpolderweg 20

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 107 m2 € 225.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 71 m2 Inhoud: 233 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 114 m2 € 167.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekwoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 1 € 265.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Bungalow Woonoppervlakte: 94 m2 Inhoud: 355 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 480 m2 € 350.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Nieuw in verkoop Vrijstaande Woning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 395 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1989 Perceeloppervlakte: 368 m2 € 400.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 162 m2 Inhoud: 492 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2006 Perceeloppervlakte: 640 m2 € 525.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl


4 WONINGAANBOD AMEIDE - DORDRECHT

Ameide Prinses Marijkeweg 140A

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 136 m2 Inhoud: 540 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2011 Perceeloppervlakte: 850 m2 € 495.000,- k.k.

Barendrecht Middeldijkerplein 78

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2003 Woonlaag: 5 € 875,- p/mnd

Barendrecht Avenue Carnisse 124

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 280 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2004 Woonlaag: 5 € 1.175,- p/mnd

Barendrecht Middenbaan 33a

Nieuw in verhuur Bedrijfspand Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: 1980 Woonlaag: 0 € 1.765,- p/mnd

Barendrecht Middeldijkerplein 234

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 113 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2008 Woonlaag: 6 € 224.500,- k.k.

Mutters Makelaardij Vianen T 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Barendrecht Scharwater 6

Barendrecht Elisabeth Catsvliet 34

Barendrecht Kofschip 36

Barendrecht Het Ruim 15

Barendrecht Waddenring 57

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1998 Perceeloppervlakte: 116 m2 € 224.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1987 Perceeloppervlakte: 180 m2 € 235.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 94 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1976 Woonlaag: 2 € 245.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekwoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1979 Woonlaag: 3 € 250.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 480 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 48 m2 € 250.000,- k.k.

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Barendrecht Meerwedesingel 115

Barendrecht Van Eesterenveld 19

Barendrecht Gouman-akker 13

Barendrecht Zoommeer 7

Barendrecht Middeldijk 113,113A

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 2 € 265.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 470 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1998 Perceeloppervlakte: 210 m2 € 335.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 156 m2 Inhoud: 485 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2006 Perceeloppervlakte: 300 m2 € 375.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 245 m2 Inhoud: 760 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 464 m2 € 650.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 210 m2 Inhoud: 560 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 3639 m2 € 686.000,- k.k.

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Capelle aan den IJssel Doelen 29

Den Bommel Beneden Oostdijk 12

Dirksland Essenlaan 76

Dirksland Watertoren 54

Dordrecht Van Ravesteyn-erf 85

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 312 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1983 Perceeloppervlakte: 100 m2 € 810,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 460 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 1020 m2 € 349.000,- k.k. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Penthouse Woonoppervlakte: 235 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 3 € 575.000,- k.k. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: 1999 Woonlaag: 0 € 625.000,- k.k. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 83 m2 Inhoud: 264 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1995 Woonlaag: 3 € 796,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl


WONINGAANBOD 5 GOUDSWAARD - NIEUW-LEKKERLAND

Goudswaard Dorpsstraat 53

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 288 m2 € 147.600,- k.k.

Hardinxveld Giessendam Van Damstoep 15

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 365 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 225 m2 € 229.000,- k.k.

Hellevoetsluis de Berk 14

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 335 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1979 Perceeloppervlakte: 141 m2 € 157.500,- k.k.

Hellevoetsluis Oranjetip 5

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 370 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 148 m2 € 174.900,- k.k.

Hellevoetsluis Marshalllaan 67

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 152 m2 Inhoud: 152 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 308 m2 € 285.000,- k.k.

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. T 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl

Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. T 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl

Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. T 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl

Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. T 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl

Hendrik Ido Ambacht Struisgras 12

Hendrik Ido Ambacht Paulusweg 25

Hoek van Holland Prins Hendrikstraat 204a

Hoek van Holland Willem Barentsstraat 58

Hoek van Holland 's-Gravenzandseweg 230

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 401 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2006 Perceeloppervlakte: 212 m2 € 285.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 240 m2 Inhoud: 890 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1979 Perceeloppervlakte: 742 m2 € 625.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1933 Woonlaag: 1 € 157.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1991 Perceeloppervlakte: 120 m2 € 235.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 103 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1953 Perceeloppervlakte: 346 m2 € 315.000,- k.k.

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Hoogvliet Kouwenaardseweg 77

Klaaswaal Margrietstraat 5

Klaaswaal Claes Danckaertzstraat 10

Klaaswaal Elzenlaan 18

Krimpen aan den IJssel Jan van de Cappellestraat 13

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 96 m2 Inhoud: 260 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1984 Perceeloppervlakte: 100 m2 € 731,- p/mnd

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 66 m2 Inhoud: 249 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1966 Perceeloppervlakte: 135 m2 € 123.300,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 66 m2 Inhoud: 249 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1966 Perceeloppervlakte: 135 m2 € 126.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 153 m2 € 169.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 114 m2 € 169.500,- k.k.

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Leerdam Spoorstraat 11

Lexmond Zuidernes 41

Middelharnis Prins Hendrikstraat 9

Middelharnis Prins Bernhardlaan 50

Nieuw-Lekkerland Lekdijk 173

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: 1883 Woonlaag: 0 € 985.000,- k.k. Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 176 m2 Inhoud: 617 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 600 m2 € 485.000,- k.k. Mutters Makelaardij Vianen T 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 253 m2 € 219.000,- k.k. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 335 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 117 m2 € 229.000,- k.k. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Herenhuis Woonoppervlakte: 476 m2 Inhoud: 1.550 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1899 Perceeloppervlakte: 312 m2 € 549.000,- k.k. Molenaar Cové Makelaars B.V. T 078-8907999 www.molenaarcove.nl


6 WONINGAANBOD NIEUWE TONGE - ROTTERDAM

Nieuwe Tonge Battenoordsedijk 6

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 4310 m2 € 569.000,- k.k.

Numansdorp Aart Reedijkweg 7

Oostvoorne Zeeweg 40a

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 108 m2 Inhoud: 361 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 152 m2 € 148.500,- k.k.

Oud Alblas Koningin Wilhelminalaan 2

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 165 m2 Inhoud: 475 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 725 m2 € 749.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 179 m2 € 175.000,- k.k.

Oud-Beijerland Ranonkelstraat 17

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 77 m2 Inhoud: 252 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1964 Perceeloppervlakte: 135 m2 € 131.400,- k.k.

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

MTL Makelaars T 0181-760017 www.mtlmakelaars.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Oud-Beijerland Bakhuis 13

Papendrecht Pontonniersweg 151

Papendrecht Pontonniersweg 179

Papendrecht Westeind 199

Puttershoek Zuidster 31

Nieuw in verkoop Maisonnette Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1980 Woonlaag: 1 € 142.200,- k.k.

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 101 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1992 Woonlaag: 4 € 891,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 101 m2 Inhoud: 280 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1992 Woonlaag: 7 € 931,- p/mnd

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 189 m2 Inhoud: 650 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 555 m2 € 698.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 264 m2 € 225.000,- k.k.

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Rhoon Prisma 47

Ridderkerk Kerksingel 20

Rotterdam Groene Hilledijk 262A1

Rotterdam Heemskerkstraat 19B

Rotterdam Vredeman de Vriesstraat 70

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 153 m2 Inhoud: 535 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2010 Perceeloppervlakte: 370 m2 € 395.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Woonboerderij Woonoppervlakte: 265 m2 Inhoud: 1.030 m3 Kamers: 9 Bouwjaar: 1870 Perceeloppervlakte: 477 m2 € 598.000,- k.k.

Bovenwoning Woonoppervlakte: 55 m2 Inhoud: 165 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1926 Woonlaag: 1 € 515,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 45 m2 Inhoud: 127 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1933 Woonlaag: 1 € 550,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 62 m2 Inhoud: 165 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1971 Woonlaag: 2 € 650,- p/mnd

Mom Makelaardij T 010-4322355 www.mom-makelaardij.nl

Ridder Huizen makelaardij o.z T 0180-413666 www.ridderhuizen.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Socratesstraat 257

Rotterdam Zuidplein 560

Rotterdam Gordelweg 206C

Rotterdam Lombardkade 45

Rotterdam Kleiweg 126

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1963 Woonlaag: 1 € 695,- p/mnd RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 86 m2 Inhoud: 224 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1993 Woonlaag: 3 € 695,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 274 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 2 € 750,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 170 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1952 Woonlaag: 1 € 800,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 220 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1925 Woonlaag: 1 € 825,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl


WONINGAANBOD 7 ROTTERDAM € 846,- P/MND - € 139.000,- K.K.

Rotterdam Max Woiskistraat 15

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 263 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 100 m2 € 846,- p/mnd

Rotterdam Zuidhoek 110-2

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 98 m2 Inhoud: 248 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 900,- p/mnd

Rotterdam Gaffelstraat 92

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 79 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1892 Woonlaag: 1 € 930,- p/mnd

Rotterdam Hoge Boezem 17D

Nieuw in verhuur Penthouse Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2004 Woonlaag: 5 € 1.020,- p/mnd

Rotterdam Laan op Zuid 74

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 98 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2006 Woonlaag: 1 € 1.044,- p/mnd

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Lumeystraat 22B

Rotterdam Oostmaaslaan 294

Rotterdam Terbregse Rechter Rottekade 80

Rotterdam Landverhuizersplein 110

Rotterdam Ridderspoorstraat 36c

Nieuw in verhuur Portiekwoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 365 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1937 Woonlaag: 2 € 1.150,- p/mnd

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 363 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1977 Woonlaag: 9 € 1.350,- p/mnd

Nieuw in verhuur Villa Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1925 Perceeloppervlakte: 300 m2 € 1.500,- p/mnd

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 435 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 26 € 2.300,- p/mnd

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 68 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1926 Woonlaag: 1 € 55.000,- k.k.

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Rotterdam Carnisselaan 63a

Rotterdam Buizerdstraat 5c

Rotterdam Lepelaarsingel 102a

Rotterdam Zuidhoek 110-1

Rotterdam Nieuwenoord 165

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 45 m2 Inhoud: 120 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1906 Woonlaag: 1 € 57.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 170 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1954 Woonlaag: 3 € 79.500,- k.k.

Benedenwoning Woonoppervlakte: 56 m2 Inhoud: 140 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1931 Woonlaag: 1 € 79.500,- k.k.

Woonoppervlakte: 62 m2 Inhoud: 162 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 84.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 68 m2 Inhoud: 185 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 3 € 108.500,- k.k.

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Rotterdam Bredenoord 85

Rotterdam Pendrechtstraat 11b

Rotterdam Oostzeedijk 146c

Rotterdam Fleringenstraat 37

Rotterdam Nieuwenoord 152

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 72 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 3 € 114.000,- k.k. Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1938 Woonlaag: 2 € 114.500,- k.k. Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 55 m2 Inhoud: 165 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1952 Woonlaag: 2 € 129.000,- k.k. Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 78 m2 Inhoud: 193 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1980 Woonlaag: 1 € 129.500,- k.k. Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Nieuw in verkoop Portiekwoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1969 Woonlaag: 2 € 139.000,- k.k. Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl


8 WONINGAANBOD ROTTERDAM € 140.000,- k.k. - € 219.500,- k.k.

Rotterdam 3e Carnissestraat 25

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 195 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1908 Perceeloppervlakte: 95 m2 € 140.000,- k.k.

Rotterdam Stavenissestraat 123

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1961 Perceeloppervlakte: 109 m2 € 169.500,- k.k.

Rotterdam Hordijk 130

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1934 Perceeloppervlakte: 146 m2 € 175.000,- k.k.

Rotterdam Kimbrenoord 24

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1964 Perceeloppervlakte: 123 m2 € 179.500,- k.k.

Rotterdam Schepenstraat 68c

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1938 Woonlaag: 2 € 185.000,- k.k.

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Rotterdam Albert Schweitzerplaats 144

Rotterdam Herman Teirlinckstraat 39

Rotterdam Keltenoord 52

Rotterdam Zevenoord 111

Rotterdam Tornadostraat 1

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 132 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1983 Perceeloppervlakte: 138 m2 € 189.500,- k.k. Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 122 m2 € 189.500,- k.k. Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1969 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 195.000,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1981 Perceeloppervlakte: 136 m2 € 195.000,- k.k. Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 148 m2 € 219.500,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Vereniging voor makelaars en taxateurs

Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/vbomakelaar


WONINGAANBOD 9 ROTTERDAM - KAMPERLAND

Rotterdam Nieuwe Binnenweg 60

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: 1938 Woonlaag: 0 € 265.000,- k.k.

Schiedam Van Beethovenplein 97

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 78 m2 Inhoud: 249 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1972 Woonlaag: 13 € 468,- p/mnd

Schiedam Hargplein 139

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 252 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2007 Woonlaag: 2 € 902,- p/mnd

Schiedam Puttershoeksestraat 56

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 195 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1925 Perceeloppervlakte: 84 m2 € 115.000,- k.k.

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Spijkenisse Westersingel 9

Vlaardingen Roemer Visscherstraat 152

Zwijndrecht Willem de Goedeweg 12.

Zwijndrecht Mechelsestraat 3

Schiedam Burgemeester Van Haarenlaan 1502

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 180 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2009 Perceeloppervlakte: 100 m2 € 339.000,- k.k. Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Vanaf hier vindt u het Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 166 m2 Inhoud: 490 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1962 Perceeloppervlakte: 1026 m2 € 499.900,- k.k.

Nieuw in verkoop Maisonnette Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1963 Woonlaag: 5 € 114.900,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1969 Perceeloppervlakte: 170 m2 € 162.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 180 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 436 m2 € 439.000,- k.k.

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl

Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl

Axel Molenstraat 2

Axel Noordpolderstraat 1

Biervliet Oudestad 17

Heikant Ellestraat 14

Nieuw in verhuur Bedrijfspand Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: 1960 Woonlaag: 0 € 985,- p/mnd

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 0 € 295.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1948 Perceeloppervlakte: 337 m2 € 114.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 540 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 840 m2 € 339.000,- k.k.

aanbod van de provincie Zeeland.

Heinkenszand Hof van Zeeland 50

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 258 m2 € 87.500,- k.k.

Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Heinkenszand Hof van Zeeland 142

Hulst Lorentzstraat 8

Kamperland Jupiterlaan 4

Kamperland Peppeldreef 60

Kamperland Zand 23

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 425 m2 € 129.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 430 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 252 m2 € 675,- p/mnd Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 543 m2 € 139.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 220 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2007 Woonlaag: 1 € 145.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 593 m2 € 229.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl


10 UW VBO MAKELAAR VBO-MAKELAAR

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar

Minnaard Makelaardij BV ‘s-Gravenpolder, 0113-232480 www.minnaardmakelaardij.nl Monique Facchin Makelaars & Taxateurs Heinkenszand, 0113-850466 www.facchinmakelaars.nl

En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere

Monique Wurth Makelaardij Vlissingen, 06-19663514 www.wurthmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Yerseke, 0113-573100 www.neeskens.com Ongewoongenot Noordgouwe, 0187-680095 www.vbo.nl

Vereniging voor makelaars en taxateurs

• •

Schrijver Versluys Makelaars Goes, 0113-223946 www.schrijverversluys.nl Sonja Boogaard Makelaardij Middelburg, 0118-639925 www.sonjaboogaard.nl Taxatie & Adviesbureau Minderhoud Westkapelle, 0118-571903 www.taxatie-minderhoud.nl Taxatieburo A. Kooman V.O.F. Middelburg, 0118-616251 www.vbo.nl

Van den Ouden Makelaardij VOF Bruinisse, 0111-420020 www.vandenouden.nl Versluijs makelaardij Oostburg, 0117-440009 www.versluijsmakelaardij.nl

V.O.F. Leunis Makelaars Tholen, 0166-604522 www.leunis.nl

Taxatie- en Adviesbureau Anita Sinke Middelburg, 06-46706652 www.anitasinke.nl

Taxatiekantoor Zeeland Clinge, 06-24930117 www.taxatiekantoor-zeeland.nl Taxaties & Zaken Middelburg, 0118-506141 www.taxatiezaken.nl

Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur BV Terneuzen, 0115-618344 www.witteboussen.nl WOOONmakelaardij Goes, 06-23363754 www.wooonmakelaardij.nl Zwin Regio Makelaardij Sluis, 0117-420688 www.zwinregiomakelaardij.nl Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur Aankoopmakelaar en taxateur

• •

deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige taxaties door gecertificeerde taxateurs tot professionele begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning! Zeeland Anthonise Makelaars Goes, 0113-270406 www.anthonise.nl

Het Taxatiehuis Zeeland Oostkapelle, 0118-583958 www.hettaxatiehuis.com

Ben Makelaar Hulst, 0114-320212 www.benmakelaar.nl Bos Wonen Heinkenszand, 0113-562969 www.vbo.nl Bouwkundig Expertise/Adviesbureau en Makelaarskantoor de Nooijer Arnemuiden, 0118-602154 www.denooijer-makelaars.nl Compiet en Kemp Taxatie- en adviesbureau Terneuzen, 0115-610516 www.compietenkemp.nl De Zeeuwsche Makelaar Goes, 0113-220220 www.dezeeuwschemakelaar.nl

Delta Makelaardij VOF Zierikzee, 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Ass.& Bedrijfsadviesburo Van Meerendonk Sluiskil, 0115-471691 www.van-meerendonk.nl

Houmes Makelaars Westkapelle, 0118-571539 www.houmesmakelaars.nl Immo de Nijs Cadzand, 0117-391613 www.denijs.info Immoregio Wemeldinge, 0113-622000 www.immoregio.nl JMC Onroerende Zaken Goes, 06-53705835 www.jmc-oz.nl Kater Makelaardij Nieuwerkerk, 0111-641000 www.katermakelaardij.nl Kooiker Makelaar en Taxateur O.Z. Kwadendamme, 0113-312315 www.vbo.nl Kooijman Makelaardij B.V. Nieuwerkerk, 0111-644145 www.kooijmanmakelaardij.nl Krijger & Dieleman Makelaars en Taxateurs Vlissingen, 0118-764036 www.krijgerdieleman.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij Hulst, 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Geerse Advies o.z. Middelburg, 06-20509899 www.geerseaoz.nl Haas Vastgoed Scharendijke, 0111-672270 www.haasvastgoed.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij Terneuzen, 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Op zoek naar een woning? www.vbo.nl

Makel B.V. Veere, 06-51276001 www.woonbest.nl Makelaardij en Adviesbureau ‘De Oosterschelde’ Bruinisse, 0111-482277 www.betaalbarekwaliteit.nl Makelaardij Ruud de Meijer Sas van Gent, 0115-454544 www.ruuddemeijer.nl Makelaardij van der Peijl BV Terneuzen, 0115-696774 www.vanderpeijl.info Makelaardij Van Gassen Vastgoed Ossenisse, 0114-686377 www.vangassenvastgoed.nl Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV Domburg, 0118-580055 www.wissevastgoed.nl Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV Oostkapelle, 0118 580000 www.wissevastgoed.nl Marijke Berrevoets Makelaardij Ouwerkerk, 0111-417299 www.mbm-makelaardij.nl

• •

• www.vbo.nl

Putter Vastgoed BV Terneuzen, 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

R+ Makelaardij Kwadendamme, 0113-644398 www.rplusmakelaardij.nl Reham Vastgoed BV Zaamslag, 0115-432514 www.reham.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs Vlissingen, 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. Kamperland, 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

VBO Makelaar doet meer

Wij leveren kwaliteit en deskundigheid. Wij taxeren uw woning grondig en leveren kwalitatief goede taxatierapporten die door alle banken worden erkend.


WONINGAANBOD 11 KAMPERLAND - SINT JANSTEEN

Kamperland Veerweg 1

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 420 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 777 m2 € 249.000,- k.k.

Kamperland Dennenlaan 25

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 220 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 528 m2 € 249.500,- k.k.

Kamperland Dennenlaan 25.

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 220 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 528 m2 € 249.500,- k.k.

Kamperland Veersegat 28

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 570 m2 € 279.500,- k.k.

Kamperland Veersegat 4

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 470 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 1103 m2 € 450.000,- k.k.

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Kortgene Hoofdstraat 39A

Kortgene Veerse Meerdreef 86

Koudekerke Kaapduinseweg 5X

Koudekerke Tramstraat 42

Oost Souburg Oosterscheldestraat 3

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 130 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 1 € 97.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 453 m2 € 209.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 18 m2 Inhoud: 70 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2014 Perceeloppervlakte: 1 m2 € 139.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 124 m2 Inhoud: 366 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1959 Perceeloppervlakte: 362 m2 € 239.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 160 m2 € 119.500,- k.k.

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Monique Wurth Makelaardij T 06-19663514 www.wurthmakelaardij.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Oost Souburg Oosterscheldestraat 30

Poortvliet Schoolstraat 21

Scherpenisse Weststraat 7

Scherpenisse Laban Deurloostraat 18

Sint Annaland Nieuwstraat 37

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 165 m2 € 122.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 128 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1964 Perceeloppervlakte: 306 m2 € 215.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 58 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 401 m2 € 109.900,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 234 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1959 Perceeloppervlakte: 234 m2 € 129.900,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 64 m2 Inhoud: 234 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1873 Perceeloppervlakte: 103 m2 € 109.500,- k.k.

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Sint Annaland Cureestraat 23

Sint Annaland Kloosterstraat 21

Sint Jansteen Prins Hendrikstraat 39

Sint Jansteen Roskamstraat 16

Sint Jansteen Heerstraat 17C

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 93 m2 Inhoud: 314 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 95 m2 € 147.500,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 133 m2 Inhoud: 386 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1959 Perceeloppervlakte: 264 m2 € 183.500,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 380 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1958 Perceeloppervlakte: 617 m2 € 199.000,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 448 m2 € 297.000,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 764 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1979 Perceeloppervlakte: 620 m2 € 324.500,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl


12 WONINGAANBOD SINT MAARTENSDIJK - VROUWENPOLDER

Sint Maartensdijk Haven 20

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 74 m2 Inhoud: 248 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 95 m2 € 129.900,- k.k.

Sluiskil Vergaertstraat 48

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 511,- p/mnd

Sluiskil Bosjesweg 65

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1948 Perceeloppervlakte: 132 m2 € 70.000,- k.k.

Terneuzen Vivaldiplein 62

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2011 Woonlaag: 1 € 762,- p/mnd

Terneuzen Schuttershof 85

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 112 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2009 Woonlaag: 4 € 825,- p/mnd

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Ass.& Bedrijfsadviesburo Van Meerendonk T 0115-471691 www.van-meerendonk.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Terneuzen Margrietstraat 4

Terneuzen Zuidlandstraat 17

Terneuzen Axelsestraat 125

Terneuzen Modempark 10

Terneuzen Stadhuisplein 19

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1948 Perceeloppervlakte: 166 m2 € 87.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 148 m2 € 89.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1933 Perceeloppervlakte: 196 m2 € 121.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: 2010 Woonlaag: 0 € 159.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 280 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1996 Woonlaag: 1 € 169.500,- k.k.

Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Terneuzen Bachlaan 1d

Terneuzen Jan van Galenstraat 30

Tholen Voorerf 9

Tholen Binnenkamer 30

Vlissingen Breitnerlaan 28

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 216 m2 € 174.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 485 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 274 m2 € 219.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 223 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 647 m2 Prijs op aanvraag aangepast

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 540 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 261 m2 € 279.900,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 280 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1948 Perceeloppervlakte: 95 m2 € 119.500,- k.k.

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Vlissingen Van Hallstraat 89

Vlissingen Boulevard de Ruijter 282.

Vlissingen Boulevard Bankert 730

Vlissingen Boulevard Evertsen 72

Vrouwenpolder Schorrestraat 13

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1969 Perceeloppervlakte: 171 m2 € 185.000,- k.k. Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1964 Woonlaag: 5 € 299.000,- k.k. Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: 13 € 305.000,- k.k. Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 380 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1979 Woonlaag: 1 € 359.000,- k.k. Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 420 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 704 m2 € 479.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372474 www.ruiterplaatmakelaardij.nl


[Advertorial]

Ruimte om samen te wonen

Ruimte om te leven

Ruimte voor kleiner wonen

Ruimte om te ondernemen

De helft van jouw spullen

gebruik je nauwelijks! De woningmarkt is gestagneerd en het gemiddelde huishouden is allang niet meer een gehuwd paar met kinderen. De prijzen van koopwoningen zijn tussen het derde kwartaal van 2008 en 2012 met gemiddeld 16 procent gedaald en de woningdoorstroming bevindt zich in een lastig te doorbreken neerwaartse spiraal (Bron: CBS/Kadaster). Grote groepen mensen verkeren al tijden in onzekerheid over hun financieringsmogelijkheden. Andere tijden vragen juist om flexibiliteit De tijdsgeest vraagt in de basis om flexibele extra ruimte. En mini opslag biedt deze benodigde extra ruimte om veranderingen in een mensenleven op te vangen. Het fenomeen mini opslag, selfstorage, komt oorspronkelijk uit Amerika. Hier is het ge-

bruik van mini opslag om extra ruimte in huis en op kantoor te creëren al lange tijd ‘a way of life’. Eind 90-er jaren bestond de mogelijkheid tot selfstorage in Nederland nog niet. Omdat ruimte ook in Nederland een kostbaar goed is, opende ALLSAFE Mini Opslag in 1999 zijn eerste vestiging. Levensruimte creëren met mini opslag Mensen zijn zich vaak niet bewust van het feit dat ze veel meer ruimte in hun huis of werkomgeving kunnen hebben dan wel creëren. Ze kunnen veel ruimer leven en werken dan ze denken. Er zijn mensen die veel spullen hebben waardoor ze alsmaar het gevoel hebben dat ze groter moeten wonen. En er zijn mensen die kleiner willen wonen, alleen geen afstand van hun spullen willen doen. Ook zijn er situaties waarin mensen op zoek zijn naar ruimte voor een babykamer of thuiswerk-

plek. Of ze ervaren dat ze juist geen plek hebben voor spullen die je alleen ‘s zomers of ‘s winters gebruikt, of maar een paar keer per jaar nodig hebt. Meer dan de helft van je spullen raak je in een halfjaar tijd niet eens één keer aan. Daar biedt ALLSAFE Mini Opslag dé oplossing voor. ALLSAFE Mini Opslag is er om al die mensen een plek te bieden waar zij hun spullen onbezorgd kwijt kunnen waardoor ze extra ruimte in huis of op het werk krijgen en ervaren. ALLSAFE Mini Opslag geeft mensen ruimte en flexibiliteit in alles fasen van hun leven. P.S. Op vertoon van bijgevoegde flyer huur je nú 1 maand gratis mini opslag! Kijk op www.allsafe.nl voor een locatie in de buurt of bel gratis 0800-6464677.

All Safe

11


Home 1

5 1. Salerno Lantern Deze Salerno Lantern heeft een mooie bolle vorm en is gemaakt van zogenaamd ‘wooden chips’, waar je de charme van het hout optimaal in terug ziet. Het mooiste effect creëer je met meerdere lantaarns, in verschillende maten, bij elkaar. Medium: € 59,95 Large: € 99,95 Rivièra Maison

2 3

2. Breton Basic Belt Pillow 60x60 De Bretonse streep zien we terug in dit kussen, afgezet met witte ‘riemen’ en stoere gespen. De voorkant van de kussenhoes is effen wit met het Breton Basic thema in donkerblauw. € 49,95

6

Rivièra Maison

3. RM Rattan Lantern Mooie rattan lantaarn die prachtig licht verspreidt. De combinatie van het witte houten frame met de rattan inleg, met daarop in het wit de letters R en M geschilderd, zorgen voor een warm, sfeervol beeld. € 49,95 Rivièra Maison

4. Catch Of The Day Fish Plate en Catch Of The Day Fish Cutlery, Lighthouse Salt & Pepper Set Catch Of The Day Fish Plate S: € 8,95 Catch Of The Day Fish Plate M: € 19,95 Catch Of The Day Fish Plate L: € 29,95 Fish Cutlery: € 27,95 Catch Of The Day Fish Bowl: € 9,95 Lighthouse Salt & Pepper Set: € 11,95 Rivièra Maison

4 12 Home Style

5. Dressoir Lodge Dressoir Lodge is een blikvanger met het Italiaans oog voor detail! Het trendy ontwerp verraadt invloeden van lang vervlogen tijden. Fraai afgerond, en in prachtig geolied eikenhout bent u verzekerd van een stijlvol woonmeubel! In massief eiken met wit zijdeglans, smal (135x60cm).Normaal € 809,-. Nu € 649,Goossens Wonen & Slapen

8


style

6. Complete boxspring Orlando Boxspring Orlando is zéér voordelig, zonder enige concessies te doen in de kwaliteit en/of slaapcomfort. Alle onderdelen zijn geheel volgens de kwaliteitsnormen van Goossens wonen & slapen uitgevoerd. Deze uitvoering, gestoffeerd en met hoofdbord in chique, donkergrijze print stof zal elke slaapkamer omtoveren in een sterrenhotelkamer. Met stevig pocketvering matras, afgedekt met luxafoam, en comfortabele matrastopper voor een heerlijke nacht. Complete boxspring met hoofdbord, pootjes, matras en matrastopper. Alvast goede nacht! Normaal vanaf € 2477,-. Nu vanaf € 1099,-.

9

Goossens Wonen & Slapen

7. Elektrische boxspring Comfort Een compleet elektrisch verstelbare boxspring verkrijgbaar voor deze enorm scherpe prijs. Dat vindt u nergens. Deze boxspring is inclusief pocketveringmatrassen en luxe matrastopper! Boxspring Comfort is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Kom proefliggen in één van onze 12 gespecialiseerde slaapwinkels. Complete elektrische boxspring inclusief matrassen en matrastopper. (140x200cm) in 9 kleuren. Normaal € 3.129,-. Nu € 1.899,Meerdere uitvoeringen mogelijk Goossens Wonen & Slapen

8. Complete boxspring Comfort & Style Alle aandacht voor stijlvol en comfortabel slapen. Net dat beetje extra keuze in materialen en comfort. Comfort & Style de nieuwe topcollectie van Norma. Complete boxspring inclusief luxe matrassen en matrastopper. Nu vanaf € 2.495,Meerdere uitvoeringen mogelijk.

7

Goossens Wonen & Slapen

9. Eetkamerstoel Sturdy Sturdy is een Italiaanse designstoel in hand ingewassen leder; een stoere mix van oud en modern. De retro uitstraling door het doorgestikte, cognackleurig leder in combinatie met het stoere ijzeren sledemodel frame zet een prettige toon in uw interieur. Eetkamerstoel in cognac hand ingewassen leder. Normaal € 349,-. Nu € 239,Goossens Wonen & Slapen

10. Hoekbank Ravenia Ravenia heeft een tijdloos ontwerp met een vleugje romantiek. Deze ruime loungebank geeft u door de gekoppelde elementen de mogelijkheid om eindeloos te combineren met opstellingen en stofkleuren. 2-zits met chaise longue in stof. Normaal vanaf € 1.649,-. Nu vanaf € 1.249,Goossens Wonen & Slapen

10 Home Style

13


Een nieuw inspiratieboek

boordevol tips, trends en ideeën! Een hele speciale uitgave, dat is het nieuwe Goossens inspiratieboek, want het is de 20e editie. En daarnaast viert familiebedrijf Goossens wonen & slapen dit jaar het 60-jarig bestaan. U hoeft dus niet naar Milaan, New York, Keulen of Parijs voor de nieuwste trends, want dat hebben wij al voor u gedaan. Van chique klassiek tot luxe lounge en van minimalistisch design tot nieuw romantisch, u vindt het allemaal in het nieuwe inspiratieboek. Maar voor de echte belevenis, de details en de verwondering kunt u in één van de 15 winkels terecht.

14 Goossens Wonen & Slapen


[Advertorial]

Het inspiratieboek kent een wonen en een slapen gedeelte en is overzichtelijk ingedeeld in verschillende merken die ieder hun eigen stijl vertegenwoordigen. Pure is stijlvol wonen en slapen. De Pure collectie geeft karakter aan uw interieur met aandacht voor stijl en hoogwaardige materialen. Pure, massieve en natuurlijk materialen waarborgen authenticiteit en topkwaliteit. Wilt u ongekende keuzemogelijkheden om uw interieur naadloos bij uw persoonlijkheid te laten aansluiten? Dan is collectie van N-Joy of Mix&Match u op het lijf geschreven. Een eindeloos aanbod aan mogelijkheden en kleuren, ieder seizoen weer vernieuwend. Combineer alles tot uw ideale persoonlijke stijl waarin u zich thuis voelt. Van luxe tot design De tijd dat design gelijk stond aan duur, hebben we al lang achter ons gelaten. Ontwerpen van het Italiaanse merk Cantomobili combineren een strakke belijning met een functioneel ontwerp. Hoogwaardig en comfortabel design. Of neigt u meer naar Collezione Manzoni met de mooiste ledersoorten: unieke meubelen met een onovertroffen kwaliteit en functionaliteit. Ieder meubel is een kunstwerk op zich, waarbij u door de vele keuzemogelijkheden zelf zorgt voor de ďŹ nishing touch!

Thuiskomen is gezellig, warm en sfeervol in de collectie van House of Living. Engelse romantiek met een vleugje Frans vernuft, uitgebreid en sfeervol gedecoreerd. Persoonlijk advies Naast alle inspiratie uit het boek en het proeven van de sfeer in de winkel, kunt u nog op veel meer zaken rekenen bij Goossens. Zoals een uitgebreid en persoonlijk advies. Meubelaankopen zijn belangrijke en weloverwogen beslissingen waarbij u er zeker van wilt zijn dat u jarenlang plezier beleeft aan uw aankoop. Onze deskundige adviseurs vertellen u alles over de beste oplossing voor uw situatie. Van materiaal en kleuradvies op onze wonen afdeling tot de kleinste details over matrassen en slaapsystemen op onze slaapafdeling waardoor u optimaal geniet van uw nachtrust. En heeft u behoefte aan een totaalplaatje van uw interieur, dan staan onze persoonlijke interieuradviseuses gratis op afspraak voor u klaar. U gaat gegarandeerd naar huis met prachtige meubelcombinaties, verrassende opstellingen en een afgestemd kleuradvies. Maar alles begint met inspiratie, dus kijk op www.goossens.nl voor meer informatie, maar zeker ook om het inspiratieboek 2014 aan te vragen. U ontvangt het geheel gratis!

Goossens Wonen & Slapen

15


Eén van de leukste dingen aan verhuizen is het inrichten van de kamers. De lege ruimten kun je één voor één naar jouw eigen smaak invullen. Toch duurt het vaak even voordat je je helemaal thuis voelt in een nieuw huis. De beste manier om jouw nieuwe woning snel een persoonlijk tintje te geven is door foto’s op te hangen. Daarom in deze editie van WDJZ een leuk home made fotolijstje!

16 Home made


Home made fotolijstje Benodigdheden • karton • houten wasknijpers • schaar • lijm • schilderijhangertje • veel foto’s!

Tip! Liever een kleurrijke lijst? Verf het karton en de wasknijpers dan in de gewenste kleur. Je kunt natuurlijk ook gekleurde wasknijpers kopen.

1

2

Knip het karton in de gewenste vorm. Wij kozen voor een cirkel maar laat jouw creativiteit gerust de vrije loop.

Plak de wasknijpers met gelijke tussenruimte op het karton.

3

4

Bevestig het schilderijhangertje aan de achterzijde van de fotolijst en hang hem aan de muur.

Vul de lijst met al jouw favoriete foto’s!

Meer inspiratie? Volg WonenDoeJeZo op Pinterest voor meer doe-het-zelf inspiratie en leuke ideeën om jouw interieur persoonlijk te maken.

Home Made

17


Isoleren

van uw huis Nu het buiten weer iets kouder is, heeft u misschien wel last van koude voeten in uw huis. Door uw huis beter te isoleren, voorkomt u tochtproblemen en zorgt u voor meer comfort in huis. Bovendien is isolatie tegenwoordig ook vaak een stuk eenvoudiger en goedkoper dan veel mensen denken. Ook voor doe-het-zelvers. Veel oudere woningen zijn maar deels of matig geïsoleerd. Een slecht geïsoleerde woning gebruikt per jaar 2.200 m3 gas voor verwarming. Terwijl een woning met goede isolatie maar 700 m3 gas nodig heeft. Dat scheelt bijna 975 euro op jaarbasis, zo berekende voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Er zijn diverse vormen van isolatie, zoals dak-, muur- en vloerisolatie. Iedere vorm van isolatie heeft zijn eigen besparingen. Om koude voeten te verhelpen, zou vloerisolatie aan de onderzijde van de vloer al een goede oplossing zijn. Woningen met vloerisolatie verwarmen een stuk gelijkmatiger en hebben minder last van tocht en vocht vanuit de kruipruimte. Voor een doorgewinterde doe-‘t-zelver is het bovendien prima zelf te doen. Zo spaart u veel kosten uit! En zit u er in de winter warmpjes bij. U kunt het ook laten doen, dan verdient u de investering iets minder snel terug.

18 Uitgelicht

Kijk voor diverse vormen van isolatie en doe-hetzelf tips op www.milieucentraal.nl/isoleren Isolatie: dichten van kieren en naden Stel: uw nieuwe huis tocht aan alle kanten. En de verwarming hoger zetten, helpt niet echt. Wat kunt u er wel aan doen? De verwarming hoger zetten, zorgt er alleen maar voor dat uw stookkosten stijgen. En het wordt niet comfortabeler. Zonde dus! Tocht kan verschillende oorzaken hebben: een koude vloer of muur, enkelglas, een open trapgat, maar ook open naden en kieren waardoor de koude wind naar binnen waait. Dat laatste is gelukkig makkelijk te verhelpen en kunt u heel goedkoop zelf doen. Bijvoorbeeld met tochtstrips of tochtband. Deze maakt u eenvoudig op maat en plakt of spijkert u op de gewenste plek. Dit geldt ook voor tochtborstels, die u bij de drem-

pel van de buitendeur bevestigt. Als u zelf aan de slag gaat om naden en kieren dicht te maken, dan bent u alleen materiaalkosten kwijt en die zijn niet hoog. Bovendien verdient u zulke kosten al snel terug omdat de energierekening omlaag gaat. Bij een gemiddelde eengezinswoning kan deze besparing al oplopen tot 50 euro per jaar, volgens voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Als de naden en kieren van uw huis goed gedicht zijn, is het wel belangrijk om goed te blijven ventileren. Gebeurt dat niet, dan raakt de lucht binnen vervuild en ontstaat er schimmel. De kans op gezondheidsklachten stijgt. Zorg dus altijd, ’s zomers én ’s winters, voor voldoende aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht. Meer informatie op www.milieucentraal.nl/nadenenkieren


Wilt u kunststof kozijnen in uw nieuwe woning? Kunststof kozijnen (laten) plaatsen is meestal één van de eerstgekozen ingrepen bij een nieuwe woning. De woning gaat er meteen een stuk mooier en netter uitzien. Bovendien hoeven de kozijnen niet meer geschilderd te worden en het isoleert nog eens extra goed tegen de kou en tegen geluid. Kozijncompany levert en plaatst kunststof kozijnen in heel Nederland.

Kozijncompany verzorgt het voor een scherpe prijs!

Mooie, in Nederland gefabriceerde kunststof kozijnen .... Ramen en deuren bepalen voor een belangrijk deel het uiterlijk van uw woning. En dat moeten ze een hele lange tijd doen. U wilt dus zeker zijn dat u de juiste keuze maakt. Kozijncompany biedt u deze zekerheid. Zowel in het mooiste design en de beste kwaliteit. Met de productie in eigen beheer spelen wij in op de nieuwste ontwikkelingen op gebied van kwaliteit, gebruikersgemak, inbraakpreventie en isolatie. Een ander voordeel van eigen productie is de snelheid. Levertijden vanaf 3 weken voor de meest voorkomende kleuren, ook met houtnerfstructuur. voo Erg belangrijk in deze tijd: wij weten de prijs scherp te houden! En mocht het toch te duur zijn of wilt u uw spaargeld het liefst ongedeerd laten: u heeft bij ons ook mogelijkheid voor een nanciering.

... ook voor krappe budgetten! Het maximale hypotheekbedrag daalt steeds verder. Er zijn steeds minder middelen om een pas aangekochte woning op te knappen. Kozijncompany begrijpt dit en speelt hierop in. Doordat de kozijnen in eigen huis gefabriceerd worden kunnen wij scherpe tarieven rekenen. Daarbij komt dat wij als landelijk leverancier efficiènt kunnen werken met onze vele particuliere en zakelijke klanten, met als resultaat: Een kwalitatief hoogstaand Nederlands

product

uit

eigen

fabriek,

gemaakt van Duitse en Nederlandse onderdelen, voor een scherpe prijs. Geeft u ons uw wensen door of bespreek deze telefonisch en wij maken een complete en overzichtelijke offerte. Een offerte waarbij u per kozijn en zelfs per onderdeel ziet wat het kost. Op onze website staat veel informatie: www.kozijncompany.nl Graag persoonlijk kennis komen maken? Bel of mail voor bijvoorbeeld een showroom- of farieksbezoek in Apeldoorn.

Kozijncompany Vlijtseweg 188d 7317 AL Apeldoorn

055 301 43 53

e-mail info@kozijncompany.nl internet

www.kozijncompany.nl


UUde roze bril, de roze bril, wij de scherpe wij de scherpe

Kies voorzekerheid. zekerheid.Word Word nu nu lid lid via Kies voor via eigenhuis.nl/wordlid eigenhuis.nl/wordlid Een nieuw huis kopen begint met een lidmaatschap

Een nieuw huis kopen begint met een lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis. Neem alleen al onze van Vereniging Eigen Huis. Neem alleen al onze aankoopkeuring. Daarmee weet u v贸贸r u gaat aankoopkeuring. u v贸贸r u gaat onderhandelenDaarmee alles over weet de bouwkundige staat onderhandelen alleshuis. overMet de een bouwkundige staat van uw nieuwe contractbeoordeling van uw nieuwe huis. Met een contractbeoordeling door onze juridische specialisten hoeft u zich niet door druk onzetejuridische specialisten hoeft zich niet maken om de kleine lettertjes.u Gebruik standaard contracten. Die geven u een druk onze te maken om de kleine lettertjes. Gebruik onze standaard contracten. Die geven u een

stevig juridisch fundament. En schrijf u in voor onze

stevig juridisch fundament. En schrijf u in voor onze gratis E-planner Huis Kopen. Dan krijgt u alle gratis E-planner Huis Kopen. Dan krijgt u alle relevante informatie tijdens het aankoopproces relevante tijdensu het in uw mail,informatie precies wanneer het aankoopproces nodig heeft. in uwons mail, u het Met aanprecies uw kantwanneer kunt u met een nodig gerustheeft. hart Met ons aan uw kant kunt u met een gerust hart verliefd worden op uw nieuwe huis. verliefd worden op uw nieuwe huis. eigenhuis.nl/wordlid

eigenhuis.nl/wordlid

WonenDoeJeZo, regio Zuid-West Nederland  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you