Page 1

Magazine

? 6 ge de a ho aar gin Te -w pa Z r O a W na a G

wonendoejezo Editie # 01 juli 2013

Editie #02 feb 2014

Woontips... De leukste woonweetjes Notaris FinanciĂŤle spin in het web Bijzondere Woonwens wonen in een vormalige kerk Milieucentraal Isoleren van uw huis Woontips Uw nieuwe WOZbeschikking

Home Made Je eigen fotolijstje

Woningaanbod In uw regio


wonen & slapen

ONTDEK DE VOORJAARSTRENDS in onze winkels Lodge

Eetkamertafel (140x100cm). Normaal 799,–

NU

699,– Butterfly Eetkamerstoel Normaal 149,–

NU

99,–

IEDERE ZONDAG OPEN * Kijk voor de routebeschrijving of openingstijden op www.goossens.nl/winkels

AMSTERDAM VILLA ARENA • BAARLE-NASSAU XXL-STORE WOONBOULEVARD • BREDA WOONBOULEVARD • HEERLEN WOONBOULEVARD LEIDERDORP WOONBOULEVARD WOOON • NUENEN XXL-STORE WOONBOULEVARD • PEER XL-STORE WOONBOULEVARD PEER ROERMOND WOONBOULEVARD VRIJVELD • ROTTERDAM ALEXANDRIUM • UTRECHT WOONBOULEVARD • ZEVENAAR WOONBOULEVARD

www.goossens.nl 130809 Advertentie Wonen doe je zo februari 2014 230x300mm.indd 1

BANKEN | FAUTEUILS | WOONACCESSOIRES | DRESSOIRS | HOEKBANKEN | TAFELS | STOELEN | KASTEN | BOXSPRINGS | LEDIKANTEN | MATRASSEN | KINDERKAMERS | BANKEN | FAUTEUILS | WOONACCESSOIRES | DRESSOIRS | HOEKBANKEN |

Goossens

03/02/14 16:05


Je hebt jouw woning verkocht. Inhoud

Gefeliciteerd! En nu op zoek naar een nieuwe woning...

Laat je door WonenDoeJeZo

Magazine

adviseren, inspireren en begeleiden in dit proces. Je ontvangt het WonenDoeJeZo Magazine de eerste drie maanden nadat je jouw woning (onder voorbehoud) verkocht hebt.

Wij wensen je veel

Uw nieuwe woning... Woontips

4

De leukste woonweetjes

Notaris Financiële spin in het web bij verkopen woning

7

Bijzondere woonwens

8

Wonen in een voormalige kerk

Uw regio uitgelicht...

leesplezier!

Woningaanbod en veel meer De helft van jou spullen gebruik je nauwelijks!

11

Uw nieuwe interieur... Home Style De nieuwste woontrends

Inspiratieboek Tips, trends en ideeën

Home made

8

Fotolijstje

12 14 16

Wordt energie bewust... Isoleren van uw huis

18

WonenDoeJeZo Magazine verschijnt 12x per jaar. Bezorgklachten Kun je melden via info@wonendoejezo.com Uitgever WonenDoeJeZo - Lijnbaan 17a - 3231 AE Brielle T 0181-355100 - info@wonendoejezo.com

14

16 Facebook.com/wonendoejezo “Like” onze facebookpagina en ontvang de leukste acties en aanbiedingen op woongebied.

Twitter @Woontweets. Volg onze tweets en blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws, stylingtips en sfeertrends.

Disclaimer Niets uit deze uitgave mag, in welke vorm en op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij samenstelling van WonenDoeJeZo Magazine is uiterste zorgvuldigheid betracht. Indien desondanks onvolkomenheden in de inhoud van het magazine voorkomen, dan aanvaardt de uitgever voor eventuele schade die hieruit voortvloeit geen enkele aansprakelijkheid.

Inhoud

3


Woontips Let op uw brievenbus U heeft hem al ontvangen of gaat dit binnenkort doen: uw nieuwe WOZ-beschikking met de waarde van uw woning, zoals door de gemeente vastgesteld. Ieder jaar weer een verrassing en het maakt altijd vele tongen los. Het geeft immers een inzicht in de marktwaarde van je woning per 1 januari 2013. De hoogte van uw WOZwaarde is ook belangrijk omdat er meerdere belastingen en hefďŹ ngen op zijn gebaseerd. Het is dan ook van groot belang te controleren of de beschikking klopt met de u bekende marktwaarde. U kunt dit eenvoudig checken door het taxatierapport bij de gemeente op te vragen. Daarnaast kunt u ook zelf kijken naar woningen in de buurt, die rond de peildatum zijn verkocht. Bij het Kadaster kunt u voor 1,50 euro de koopsom opvragen van een vergelijkbare woning bij u in de buurt. Geen enkele (bestaande) woning is precies hetzelfde. Er zijn dus vaak unieke zaken die de waarde kunnen beĂŻnvloedden. Let hier goed op en mocht u twijfelen, maak bezwaar!

Verhuizing in 2014 Was u op 1 januari eigenaar van het pand? Dan betaalt u de onroerendezaakbelasting (OZB) voor dit jaar. Wanneer u na 1 januari verhuist, heeft dit geen invloed op de OZB. De eigenaar of gebruiker op 1 januari is belastingplichtig en moet betalen. Dit staat in de wet en geldt dus voor alle gemeenten in Nederland. Meestal verrekent de notaris de eigenarenbelasting tussen de koper en verkoper. De verkopende partij moet dan de OZB aan de gemeente betalen.

n e t r a a k chten Beurs! s i t a r g Win bouwen + Inri uis Ver Eigen H

4 Woon Tips

Ga naar facebook.com/wonendoejezo en wordt vrienden met ons! Je maakt dan ook gelijk kans op 2 gratis toegangskaarten voor de Beurs Eigen Huis Verbouwen + Inrichten op 21 t/m 23 maart in Jaarbeurs Utrecht.


0:00 AM

Erkende verhuizers App van de maand De Organisatie voor Erkende Verhuizers heeft dit jaar een eigen app gelanceerd. De gratis app geeft toegang tot een interactieve checklist waarin klant en verhuisbedrijf samen de verhuizing voorbereiden. De app helpt de klant stap voor stap met de voorbereidingen, de Erkende Verhuizer kan de vorderingen live volgen en de klant daar waar gewenst ondersteunen. Verhuizen wordt vaak genoemd als een van de meest stressverhogende gebeurtenissen. Dit heeft twee belangrijke oorzaken. Verhuizen is vaak het directe gevolg van een andere ingrijpende gebeurtenis en verhuizen is voor de meeste mensen iets wat maar een paar keer in hun leven gebeurt. De meeste mensen krijgen dus nooit echt handigheid in verhuizen, grote uitzondering daarop zijn de Erkende Verhuizers. De Erkende Verhuizers hebben met hun kennis en ervaring hun eigen app gelanceerd die de klant stapsgewijs door de hele verhuizing kan begeleiden. De app biedt toegang tot een interactieve verhuischecklist die de klant kan afwerken in voorbereiding op zijn verhuizing. Door de checklist in een app te verwerken kan de klant makkelijk via zijn smartphone of tablet zijn eigen verhuizing organiseren. Via de app kan hij ook gratis offertes bij Erkende Verhuizers opvragen en makkelijk contact zoeken met een Erkende Verhuizer naar keuze. Zodra de klant een overeenkomst sluit met een Erkende Verhuizer krijgt hij inloggegevens en vullen ze samen de interactieve checklist in. Dit geeft de consument meer houvast en overzicht en voorkomt stress in aanloop naar zijn verhuizing. Uniek in deze app

is dat de klant zelfs live kan chatten met de Erkende Verhuizer. De Erkende Verhuizers app is onderdeel van de nieuwe campagne van de Erkende Verhuizers. De veelzijdige, vertrouwde en verantwoorde dienstverlening van de Erkende Verhuizers staan hierin centraal. Erkende Verhuizers kunnen de verhuizende consument en zakelijke klant met alles rond de verhuizing ondersteunen. Van alleen grote stukken verhuizen tot alles laten in- en uitpakken, binnen dezelfde straat verhuizen of naar een ander land. De Erkende Verhuizers kennen voor iedere wens en ieder budget een oplossing. Dat doen ze ook! is de slogan die deze veelzijdigheid onderstreept. De Organisatie voor Erkende Verhuizers is de brancheorganisatie voor de professionele verhuisbedrijven in Nederland met 260 aangesloten leden. Gezamenlijk verzorgen de Erkende Verhuizers jaarlijks ruim 100.000 kleine en grote verhuizingen. Download de Erkende Verhuizers app via de App store of kijk voor meer informatie op www.erkendeverhuizers.nl.

Jaaragenda 2014 Hieronder treft u enkele belangrijke data aan voor dit ‘woonjaar’ 2014. Noteer ze nu al in uw agenda, dan komt u niet voor verrassingen te staan. WonenDoeJeZo besteedt iedere uitgave natuurlijk ook ruim aandacht aan deze dagen en helpt u hiermee in uw zoektocht naar een nieuwe droomwoning en de inrichting ervan! Landelijke Open Huizen Dagen - Zaterdag 5 april - Zaterdag 4 oktober Nieuwbouwdagen - Zaterdag 12 april - Zaterdag 24 mei - Zaterdag 27 september - Zaterdag 22 november Feestdagen 2e Paasdag: maandag 21 april Hemelvaartsdag: donderdag 29 mei 2e Pinksterdag: maandag 9 juni Woonbeurzen - Woonbeurs Amsterdam: dinsdag 30 september t/m zondag 5 oktober - Excellent Wonen & Leven Beurs: vrijdag 12 t/m maandag 15 december

Woon Tips

5


Te hoge WOZ-waarde? U heeft hem waarschijnlijk alweer ontvangen: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u onroerendezaak-, inkomsten-, erf- en waterschapsbelasting. In veel gevallen is de WOZ-waarde door uw gemeente te hoog vastgesteld of zijn er bijzondere omstandigheden die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen. WOZ-Consultants is samen met een groot landelijk team van juristen en taxateurs gespecialiseerd in het voor u op basis van no cure, no pay verlagen van de WOZ-waarde. Als gevolg hiervan betaalt u als eigenaar van een woning al snel honderden euro’s per jaar minder belasting.

No cure, no pay. Hoe werkt dat?

Fantastisch, regel het maar...

Indien de gemeente de WOZ-waarde verlaagt op basis van het bezwaar- of beroepschrift van WOZ-Consultants, worden de gemaakte proceskosten via een regeling uit de Wet vergoed. Deze vergoeding dekt grotendeels de door ons gemaakte kosten. Aanvullend betaalt u bij een verlaging van de WOZ-waarde slechts 25% van het voor u gerealiseerde belastingvoordeel op de gemeentelijke belastingen.

Bezwaar maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde moet binnen 6 weken na dagtekening van de aanslag gemeentelijke belastingen. Daarom is het belangrijk dat u tijdig contact met ons opneemt.

Dus als u bijvoorbeeld € 200,- terugkrijgt vande gemeente betaalt u ons € 50,- excl. BTW (€ 60,50 incl. BTW). Alle bijkomende financiële voordelen in de inkomstenbelasting en overige WOZ gerelateerde belastingen zijn natuurlijk 100% voor uzelf.

U kunt de aanvraag voor het beoordelen van uw WOZ-waarde eenvoudig online indienen. Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij uw WOZ-waarde direct op juistheid. Pas nadat u de opdracht verstrekt, tekenen wij bezwaar voor u aan bij de gemeente. Kijkt u voor meer informatie en het inschrijfformulier op wozconsultants.nl. Hulp nodig of geen internet? Bel ons gerust, wij helpen u graag!

Uw WOZ-waarde kan in de meeste gevallen met succes worden verlaagd als: De WOZ-waarde hoger is dan de (ver)koopprijs

an Al meer d gen in n o w 40.000 s in met succe aagd! rl e waarde v

De WOZ-waarde hoger is dan 95% van de vraagprijs Uw woning nog in aanbouw is Er een grote renovatie gaande is Er sprake is van achterstallig onderhoud

WOZ-Consultants Nieuwe Kade 16 6827 AB Arnhem

T: 026 - 4721076 E: info@wozconsultants.nl www.wozconsultants.nl

Arnhem

Etten-Leur

Mobiel uw aanvraag indienen? Scan de QR-code of ga naar wozconsultants.nl/mobile

Den Haag

Leeuwarden


[Advertorial]

Notaris financiële spin in het web bij verkopen woning

Wat voor problemen kunnen er ontstaan? Natuurlijk denkt u dat er in uw situatie geen vuiltje aan de lucht is, maar de problemen ontstaan vaak juist als u het helemaal niet verwacht. Bijvoorbeeld de woningverdeling na een scheiding. Weet u zeker dat de woning nu echt alleen van u is? Anders moet uw ex-partner misschien nog meetekenen. En wat als de koper op het laatste moment afhaakt? Heeft u hiervoor wel een boeteclausule laten opnemen in de koopakte? Laat u niet verrassen. Ga op tijd naar de notaris.

Meer informatie Wilt u advies, neem dan contact op met een notaris uit de buurt. Via de zoekfunctie op de website www.notaris.nl is het eenvoudig om een notaris in de buurt te vinden. Bereid het eerste bezoek aan de notaris goed voor en lees de tips op www.notaris.nl/op-gesprek.

U gaat uw woning verkopen. Een spannende tijd. Komt u eruit met de koper? Heeft u al een andere woning? Zijn er geen addertjes onder het gras? U heeft dus veel om over na te denken. Maar heeft u ook al nagedacht over uw bezoek aan de notaris? Want de notaris is de financiële spin in het web bij de verkoop van uw woning. Hij krijgt die ‘addertjes’ boven tafel. Waarom naar de notaris? In Nederland regelt de notaris alle juridische zaken rond de overdracht. Hij is ook de enige die dat mag doen. Daardoor weten alle partijen zeker waar ze aan toe zijn. De notaris is onafhankelijk en onpartijdig en kijkt daarom naar uw belangen én naar die van de koper. Zoveel doet een notaris toch niet? De notaris doet juist heel veel voor u. Maar het meeste daarvan ziet u niet. De notaris doet veel werk namelijk al vooraf. Zodat u straks alleen nog uw handtekening onder de verschillende aktes hoeft te zetten. Zo doet hij ook allerlei onderzoeken naar uw achtergrond en die van de koper, het huis, de hypotheeksituatie en mogelijke bijzonderheden in de gemeente. Als er iets niet in orde is en problemen kan opleveren, trapt hij direct op de rem en zorgt ervoor dat die worden opgelost. Wat regelt de notaris allemaal? De notaris is de financiële spin in het web. Hij zorgt ervoor dat de koper de koopsom betaalt en dat uw bank en eventuele schuldeisers hun geld

krijgen. Ook zorgt hij ervoor dat u een deel van uw gemeentebelastingen terugkrijgt en dat de eventuele overwaarde naar u wordt overgemaakt. En uiteraard regelt hij alle juridische zaken rond de overdracht en lost eventuele problemen op. Zodat u zeker bent van een vlekkeloze verkoop. Waarom zou ik de koopakte door een notaris laten opstellen? Niet voor alles heeft u een notaris nodig. Een koopakte kunt u bijvoorbeeld samen met de koper opstellen. Maar het kan wel verstandig zijn de notaris om advies te vragen vóór u de akte ondertekent. Hij zorgt ervoor dat belangrijke ‘kleine lettertjes’ niet worden vergeten. Is zo’n akte niet standaard knip- en plakwerk voor een notaris? De notaris kan de koopakte voor u opstellen. Dat is altijd maatwerk, want iedere situatie is anders. Bepaalde stukken tekst zijn wel hetzelfde of lijken in ieder geval erg op elkaar. Dat moet ook wel. Het is belangrijk dat in de akten omschrijvingen en begrippen staan die wettelijk geldig zijn.

De KNB is de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Alle (kandidaat-)notarissen zijn verplicht aangesloten bij de KNB.

Gratis brochure ‘Woning verkopen’ In de brochure ‘Woning verkopen’ vindt u alles op een rijtje waar u aan moet denken als u een koper heeft gevonden. Denk hierbij aan onderwerpen als het koopcontract, de ontbindende voorwaarden, bedenktijd van de koper en verborgen gebreken. Maar ook wat u kunt doen als de koop niet doorgaat. Op al deze vragen, en nog veel meer, geeft dit boekje antwoord. Op notaris.nl kunt u de brochures downloaden of de doorbladerbare versies online lezen. Bij veel notariskantoren zijn de brochures ook af te halen. Nieuw Op notaris.nl kunt u de filmpjes ‘Een huis verkopen’ en ‘Een huis kopen’ bekijken. Ontdek waar u op moet letten en doe ook eens de online test op notaris.nl.

EEn woning kopEn of vErkopEn? Wat moet u regelen? Wat zijn veelvoorkomende problemen? En waarom moet u eigenlijk naar de notaris? Op www.notaris.nl is alles voor u op een rijtje gezet. Doe de online test en ontvang vrijblijvend advies op maat.

www.notaris.nl Je regelt het bij de notaris.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

7


Bijzondere woonwens

Niet één woonwens is hetzelfde. Modern of klassiek, strak of landelijk, felle of juist neutrale kleuren. Het maakt niet uit hoeveel verschillende interieurs je bekijkt, ze zijn allemaal anders. Er zijn zelfs mensen met een wel heel bijzondere woning. Petra Jordens Rehorst is één van hen. Samen met haar man, fysiotherapeut Sjaco en hun vijf kinderen woont zij in een voormalige kerk, in Krimpen aan de Lek.

8 Ons Verhaal

Ons Verhaal


De eerste keer dat Petra haar huidige woning zag, was zij 18 jaar. “Ik wist toen meteen al dat ik hier ooit wilde wonen”, vertelt Petra, “er was meteen al een klik met het gebouw.” Dit speelde zich 31 jaar geleden af, op dat moment was de voormalige kerk in handen van een aannemingsbedrijf. Enkele jaren daarna werd het pand verkocht, waarna er twee aparte woonhuizen van gemaakt zijn. Tien jaren streken er voorbij, voordat één van de twee huizen te koop kwam te staan en Petra haar droomwoning kon betrekken. Haken en ogen Zo kochten Petra en Sjaco 17 jaar geleden al de eerste helft van het pand. Zij woonden hier prachtig, maar met vijf kinderen was het toch wel wat krapjes. Toen twee jaar geleden het andere woonhuis te koop kwam, waren zij dan ook vastbesloten om dit deel er ook bij te kopen en er weer één groot pand van te maken. “Dit idee had nog wel wat haken en ogen”, legt Petra uit. “Wij kochten het huis natuurlijk van onze buurvrouw en zij wist dat wij echt alleen dít huis wilden hebben. De woning werd in eerste instantie te hoog getaxeerd. Wij hebben zelfs meerdere aankoopmakelaars in de armen genomen voordat we er een vonden waarmee het klikte. Uiteindelijk zijn wij door deze makelaar uitstekend geholpen en hebben wij het huis voor een redelijke prijs kunnen kopen.” Een goed begin… Vijf aannemers mochten een offerte uitbrengen en ideeën opperen voor de renovatie van het pand. “We hebben de beste ideeën eruit gefilterd en op basis daarvan een keuze gemaakt voor een aannemer. Daarnaast hebben wij een architect ingeschakeld.” Petra, die zelf de opleiding tot Grafisch Ontwerper en Interieur heeft gevolgd aan de kunstacademie en jarenlang voor het magazine ‘VT Wonen’ heeft gewerkt, wist al heel goed hoe ze het wilde hebben, maar voor de technische aspecten liet ze zich goed informeren. “We hadden er ook nog eens mee te maken dat het een gemeentelijk monument is. Wil je dit renoveren, dan moet je aan bepaalde eisen voldoen. Het heeft dan ook wel een jaar geduurd voordat we alles rond hadden en konden beginnen met de verbouwing.” Verbouwing in stijl Op het moment dat Sjaco en Petra de sleutel in handen kregen lagen de bouwtekeningen al klaar De aannemer Klaas van der Kooij stond al in de startblokken, er kon meteen begonnen worden met de verbouwing. De achtergevel werd eruit gezaagd en werd vervangen door openslaande deuren. Ook de tussenmuren, die de twee woningen eens van elkaar scheidden, werden voorzien van grote deuren zodat je

gemakkelijk heen en weer kunt lopen. “Eigenlijk is alles heel goed verlopen”, vertelt Petra. “Het is natuurlijk geen doorsnee huis en de aannemer dacht heel goed met ons mee om het geheel ‘in stijl’ te verbouwen, dit was heel fijn.” Authentieke uitstraling De kerk werd gebouwd in 1910. Deze functie heeft het pand tot en met 1968 bekleed. Alle elementen die het verleden van het pand als kerk nu nog verraden, zijn behouden gebleven. Petra en Sjaco hebben hier bewust voor gekozen. “Je kunt het nu nog zien aan de toren op het dak en aan de glas-in-loodramen. Maar ook de originele ingang is in ere gebleven. De buitenkant van het gebouw is nog helemaal authentiek. Ook bij de inrichting hebben we hier rekening mee gehouden. We hebben gekozen voor een klassieke, brocante uitstraling met antieke en houten meubelen. Een modern interieur zou afbreuk doen aan dit mooie gebouw”, aldus Petra. Hobby? Als we Petra vragen of ze tijdens de verbouwing struikelblokken tegen zijn gekomen, lacht ze: “Geld, haha. Veel geld”, waarna ze meteen vervolgt: “Maar verder is echt alles heel soepel verlopen. Het is één keer voorgekomen dat de kinderen een feest gaven voor 60 personen en we precies die dag ontdekten dat er een balk in de vloer doorgerot was. Als daar 60 man op was gaan staan hadden we een groot probleem gehad, maar de aannemer is toen meteen onder de vloer gekropen om de balk te vervangen. Dat soort dingen zullen we nog wel vaker tegenkomen, het is nu eenmaal een oud pand. Het moet wel echt een hobby van je zijn als je aan zo’n project begint. Mensen zeggen wel eens ‘een eigen huis is nooit af’, maar dat geldt zeker voor een huis als dat van ons.”

“Ik wist toen meteen al dat ik hier ooit wilde wonen”

Op de toekomst! Afgelopen december rondde de aannemer zijn werkzaamheden aan het huis van de familie Jordens af en was ook het tweede deel van de woning bewoonbaar. Het is precies wat ze ervan verwacht hadden. “Ik hoop hier de komende 30 jaar nog zeker te wonen. We voelen ons hier thuis en veilig en zijn blij dat we zo’n fijne plek hebben om thuis te komen. Ik voel me bevoorrecht om in dit mooie huis op deze heerlijke plek te mogen wonen.” Met deze mooie woorden sluit Petra het gesprek af. Woon jij zelf ook in een bijzonder huis of op een bijzondere plek en wil je graag jouw verhaal teruglezen in één van de volgende edities van WonenDoeJeZo Magazine? Stuur dan een mailtje naar info@wonendoejezo.com

Ons Verhaal

9


“De achtergevel werd eruit gezaagd en werd vervangen door openslaande deuren.�

10 Ons Verhaal


VBO.NLWoonaanbod De VBO-makelaar doet meer!

Altijd op de hoogte zijn? www.vbo.nl

Aantrekkelijk woonaanbod


22 UW UWVBO VBOMAKELAAR MAKELAAR Vereniging Verenigingvoor voormakelaars makelaarsenentaxateurs taxateurs

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar

Altijd Altijd op op de de hoogte hoogte zijn? zijn? Ga Ganu nunaar naarwww.vbo.nl, www.vbo.nl,vul vuluw uwzoekprofiel zoekprofielinin

en enontvang ontvangdagelijks dagelijksper permail mailhet hetnieuwste nieuwste

En Endat datniet nietalleen alleenvoor voorde desuccesvolle succesvolleverkoop verkoop

woningaanbod woningaanboddat datvoldoet voldoetaan aanuw uwwensen! wensen!

van vanuw uwwoning, woning,maar maarook ookmet metvele veleandere andere deeldiensten. deeldiensten.Aan Aanuude dekeuze! keuze!Van Vandeskundige deskundige taxaties taxatiesdoor doorgecertifi gecertificeerde ceerdetaxateurs taxateurstot totproprofessionele fessionelebegeleiding begeleidingbij bijde deaankoop aankoopvan vanuw uw nieuwe nieuwewoning! woning!

••

Noord-Holland Noord-Holland

Emmelien EmmelienHuisman HuismanMakelaardij Makelaardij Uithoorn, Uithoorn,0297-526711 0297-526711 www.emmelienhuisman.nl www.emmelienhuisman.nl Erik ErikLuiken Luiken Hoorn HoornNH, NH,0229-210839 0229-210839 www.uwwooncoach.nl www.uwwooncoach.nl G&O G&OMakelaars Makelaars IJmuiden, IJmuiden,0255-524660 0255-524660 www.g-omakelaars.nl www.g-omakelaars.nl G&O G&OMakelaars Makelaars Haarlem, Haarlem,023-5400560 023-5400560 www.g-omakelaars.nl www.g-omakelaars.nl Gerro Gerrode deBoer BoerMakelaardij Makelaardij&& Taxaties Taxatieso.g. o.g. Edam, Edam,0299-417874 0299-417874 www.gerrodeboer.nl www.gerrodeboer.nl Grin Grin Vastgoed VastgoedBV BV Lutjebroek, Lutjebroek,0228-520982 0228-520982 www.grinvastgoed.nl www.grinvastgoed.nl HB HBHousing HousingB.V. B.V. Amsterdam, Amsterdam,020-6170379 020-6170379 www.hbhousing.nl www.hbhousing.nl H.J.M. H.J.M. de deKonink Konink Vastgoed VastgoedBV BV Amsterdam, Amsterdam,06-51414727 06-51414727 www.dekonink.nl www.dekonink.nl Hippisch HippischAdviesbureau Adviesbureau Bak BakBV BVBem. Bem. &&O.G. O.G. Loosdrecht, Loosdrecht,035-5825301 035-5825301 www.hippischadviesbureaubak.nl www.hippischadviesbureaubak.nl Holland HollandHouse HouseO.Z. O.Z. Bussum, Bussum,035-7725771 035-7725771 www.hollandhousemakelaars.nl www.hollandhousemakelaars.nl Hommes Hommes&&Oussoren Oussoren Makelaardij Makelaardij V.O.F. V.O.F. Haarlem, Haarlem,023-5511832 023-5511832 www.hommesenoussorenmakelaardij.nl www.hommesenoussorenmakelaardij.nl Hommes Hommes&&Oussoren Oussoren Makelaardij Makelaardij V.O.F. V.O.F. Duivendrecht, Duivendrecht,020-6003640 020-6003640 www.hommesenoussorenmakelaardij.nl www.hommesenoussorenmakelaardij.nl Hoogendoorn HoogendoornMakelaardij MakelaardijO.G. O.G. Aalsmeer, Aalsmeer,0297-591122 0297-591122 www.hoogendoorn-makelaardij.nl www.hoogendoorn-makelaardij.nl CollectiefMakelaars Makelaars Collectief Housing Housing You YouMakelaars Makelaars Amsterdam, Amsterdam, 020-5356868 020-5356868 Amsterdam, Amsterdam,020-6242627 020-6242627 www.collectiefmakelaars.nl www.collectiefmakelaars.nl www.housingyoumakelaars.nl www.housingyoumakelaars.nl

••

2727Huis HuisMakelaars MakelaarsBV BV Amsterdam, Amsterdam,020-4280721 020-4280721 www.27Huis.nl www.27Huis.nl A1 A1Makelaars Makelaars Amsterdam, Amsterdam,084-4300010 084-4300010 www.a1makelaars.com www.a1makelaars.com Adelbrecht Adelbrecht Vastgoed VastgoedBeheer BeheerBV BV Amsterdam, Amsterdam,020-6170211 020-6170211 www.adelbrecht.nl www.adelbrecht.nl All AllininHousing Housing Amsterdam AmsterdamZuidoost, Zuidoost,0346-550057 0346-550057 www.allinhousing.nl www.allinhousing.nl Allround Allround Vastgoed VastgoedAdvies Advies Haarlem, Haarlem,023-5732630 023-5732630 www.allroundvastgoed.nl www.allroundvastgoed.nl Amsterdam AmsterdamHousing Housing Amsterdam, Amsterdam,020-6717266 020-6717266 www.amsterdamhousing.nl www.amsterdamhousing.nl Anita Anitavan vanDelft DelftMakelaardij Makelaardij Amstelveen, Amstelveen,020-6438171 020-6438171 www.vandelftmakelaardij.nl www.vandelftmakelaardij.nl Atsma AtsmaMakelaardij Makelaardijen enAssurantiën Assurantiën Amstelveen, Amstelveen,020-3453273 020-3453273 www.atsma.nl www.atsma.nl Attentiv AttentivMakelaars Makelaars Team Team Haarlem, Haarlem,023-5262540 023-5262540 www.attentivmakelaarsteam.nl www.attentivmakelaarsteam.nl Auk AukKootstra Kootstra Vastgoed Vastgoed Enkhuizen, Enkhuizen,0228-325555 0228-325555 www.aukkootstravastgoed.nl www.aukkootstravastgoed.nl B2 B2Makelaars Makelaars&& Taxateurs Taxateurs Haarlem, Haarlem,023-8200198 023-8200198 www.b2makelaars.nl www.b2makelaars.nl C&N C&NGroup GroupB.V. B.V. Amsterdam, Amsterdam,020-4703960 020-4703960 www.cn-group.nl www.cn-group.nl Cindy CindyReus ReusMakelaardij Makelaardij Lutjebroek, Lutjebroek,06-22119593 06-22119593 www.vbo.nl www.vbo.nl

••

••

•• ••

••

••

••

••

•• ••

••

••

••

••

•• •• ••

•• ••

••

••

••

••

••

••

••

••

Cocq CocqMakelaars Makelaars Amsterdam, Amsterdam,020-7077978 020-7077978 www.cocqmakelaars.nl www.cocqmakelaars.nl De DeBeukelaer BeukelaerMakelaardij Makelaardij Hoorn HoornNH, NH,0229-278424 0229-278424 www.dbfc.nl www.dbfc.nl De DeGroot Groot Vastgoed VastgoedAdviseurs AdviseursBV BV Uitgeest, Uitgeest,0251-312394 0251-312394 www.degroot-uitgeest.nl www.degroot-uitgeest.nl De DeHeren Herenvan vanSnoek Snoek Makelaardij Makelaardijv.o.f. v.o.f. Amsterdam, Amsterdam,020-4630100 020-4630100 www.deherenvansnoek.nl www.deherenvansnoek.nl De De Taxatie TaxatieExpert Expert Zuid-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,06-53549617 06-53549617 www.de-taxatie-expert.nl www.de-taxatie-expert.nl De De Taxatieman Taxatieman Laren, Laren,035-5335334 035-5335334 www.detaxatieman.nl www.detaxatieman.nl Dick DickIbo Ibo Taxateur Taxateuro.g. o.g. Amsterdam, Amsterdam,06-52559906 06-52559906 www.dickibotaxateur.nl www.dickibotaxateur.nl De De Vasteprijsmakelaar Vasteprijsmakelaar Amsterdam, Amsterdam,088-6606000 088-6606000 www.devasteprijsmakelaar.nl www.devasteprijsmakelaar.nl Dima Dima Taxaties Taxaties&& Vastgoedadvies Vastgoedadvies Hoorn, Hoorn,0682002740 0682002740 www.vbo.nl www.vbo.nl

••

Huizenlinq Huizenlinq Lemmer, Lemmer,0514-534161 0514-534161 www.huizenlinq.nl www.huizenlinq.nl

••

••

•• •• ••

•• ••

••

Huis Huis&&Co CoMakelaardij Makelaardij Haarlem, Haarlem,06-46025328 06-46025328 www.huisco.nl www.huisco.nl Huizon HuizonBV BV Heerhugowaard, Heerhugowaard,072-5744993 072-5744993 www.huizon.nl www.huizon.nl Huyssteede HuyssteedeMakelaars Makelaars Berkhout, Berkhout,0229-551876 0229-551876 www.huyssteede.nl www.huyssteede.nl Ineke InekeBekkers BekkersMakelaardij Makelaardij Amsterdam, Amsterdam,06-29515403 06-29515403 www.bekkersmakelaardij.nl www.bekkersmakelaardij.nl Ing. Ing. Roelfzema Roelfzema Vastgoedadviseurs VastgoedadviseursBV BV Amsterdam, Amsterdam,020-6768086 020-6768086 www.roelfzema.com www.roelfzema.com Ingemar IngemarReal RealEstate Estate Amsterdam, Amsterdam,06-10857874 06-10857874 www.ingemarrealestate.nl www.ingemarrealestate.nl J.H.W. J.H.W. Mulder Mulder Vastgoed Vastgoed Management ManagementBV BV Den DenHelder, Helder,0223-615409 0223-615409 www.mulderbeheer.nl www.mulderbeheer.nl

••

••

••

•• ••

••

www.vbo.nl www.vbo.nl

••

JBs JBs Wonen Wonenbv bv Beverwijk, Beverwijk,0251-226252 0251-226252 www.jbswonen.nl www.jbswonen.nl Jimmink Jimmink Taxatie TaxatieBureau Bureau Krommenie, Krommenie,075-6280756 075-6280756 www.vbo.nl www.vbo.nl JVA JVA Vastgoed VastgoedAdviseurs AdviseursB.V. B.V. Amsterdam, Amsterdam,020-6624444 020-6624444 www.jva.nl www.jva.nl Kiemeney KiemeneyMakelaardij Makelaardij Hoofddorp, Hoofddorp,06-54653938 06-54653938 www.kiemeney.com www.kiemeney.com Koggen KoggenMakelaars Makelaars Avenhorn, Avenhorn,0229-540987 0229-540987 www.koggenmakelaars.nl www.koggenmakelaars.nl Koophuis KoophuisMakelaardij Makelaardij Nieuw Nieuw Vennep Vennep Nieuw-Vennep, Nieuw-Vennep,0252-681825 0252-681825 www.koophuis.nl www.koophuis.nl Koster KosterDiDiGiacomo Giacomo Weesp, Weesp,0294-484441 0294-484441 www.kdg.nu www.kdg.nu Kuijper KuijperMakelaars Makelaars Alkmaar, Alkmaar,072-5200650 072-5200650 www.kuijper.vrijehuizenmarkt.nl www.kuijper.vrijehuizenmarkt.nl Laan LaanMakelaars Makelaars Den DenHelder, Helder,0223-627596 0223-627596 www.laanmakelaars.nl www.laanmakelaars.nl Makelaardij MakelaardijAmsterdam Amsterdam Zuidoost ZuidoostB.V. B.V. Amsterdam AmsterdamZuidoost, Zuidoost,020-6005205 020-6005205 www.makelaardijamsterdamzuidoost.nl www.makelaardijamsterdamzuidoost.nl Makelaardij Makelaardij Texel Texel Vastgoed Vastgoed VOF VOF Den DenBurg, Burg,0222-313025 0222-313025 www.texelvastgoed.nl www.texelvastgoed.nl Makelaardij Makelaardij Westhuis Westhuis Schagen, Schagen,0224-217119 0224-217119 www.makelaardijwesthuis.nl www.makelaardijwesthuis.nl Makelaarskantoor MakelaarskantoorRob Robvan vanRijn Rijn Oterleek, Oterleek,06-26274300 06-26274300 www.vbo.nl www.vbo.nl Marina Marinavan vanSchaik Schaik Makelaardij MakelaardijO.G. O.G. Amsterdam, Amsterdam,020-6628942 020-6628942 www.marinavanschaik.nl www.marinavanschaik.nl Marko MarkoGielens GielensMakelaardij Makelaardij Schagen, Schagen,0224-296397 0224-296397 www.markogielensmakelaardij.nl www.markogielensmakelaardij.nl Martin Martinde deRegt RegtMakelaars Makelaarso.g. o.g. Beverwijk, Beverwijk,0251-263000 0251-263000 www.martinderegt.nl www.martinderegt.nl MHG MHGAdvies Advies Muiden, Muiden,0294-262705 0294-262705 www.mhg-advies.nl www.mhg-advies.nl Mie-Lan Mie-LanKok KokMakelaardij MakelaardijO.G. O.G. BV BV Heemstede, Heemstede,023-5475941 023-5475941 www.mielankok.nl www.mielankok.nl Mooij Mooij Wonen Wonenmakelaardij makelaardij Dirkshorn,, Dirkshorn,,06-28643228 06-28643228 www.mooijwonen.nl www.mooijwonen.nl

••

••

••

••

••

••

••

••

••

••

••

••

•• ••

••

••

••

•• •• ••

Onderhands.nl Onderhands.nl Amsterdam, Amsterdam,06-24280888 06-24280888 www.onderhands.nl www.onderhands.nl RE/MAX RE/MAXAction Action Medemblik, Medemblik,0227-540744 0227-540744 www.goedegebeure.nl www.goedegebeure.nl RE/MAX RE/MAX Wonen Wonen Heerhugowaard, Heerhugowaard,072-5720066 072-5720066 www.remax.nl/Tesselaar www.remax.nl/Tesselaar Sinnige SinnigeMakelaardij Makelaardij Driehuis DriehuisNH, NH,0255-525771 0255-525771 www.sinnigemakelaardij.nl www.sinnigemakelaardij.nl Smaalders SmaaldersMakelaardij Makelaardij Hilversum, Hilversum,035-6229100 035-6229100 www.vbo.nl www.vbo.nl Smit SmitHousing Housing&&Business Businessbv bv Amsterdam, Amsterdam,020-4110305 020-4110305 www.shbvastgoed.nl www.shbvastgoed.nl Smit Smit Vastgoed Vastgoed Zwaag, Zwaag,0229-214333 0229-214333 www.smitvastgoed.nl www.smitvastgoed.nl Staetenhof StaetenhofMakelaars Makelaars Oudorp, Oudorp,072-5114141 072-5114141 www.staetenhof.com www.staetenhof.com Steengoed SteengoedMakelaar Makelaar Heemskerk, Heemskerk,06-21237195 06-21237195 www.steengoedmakelaar.nl www.steengoedmakelaar.nl Steneker Steneker&& Van Van Westen Westen Vastgoed VastgoedBV BV Hoogkarspel, Hoogkarspel,0228-564600 0228-564600 www.stenekervanwestenvastgoed.nl www.stenekervanwestenvastgoed.nl Stolp StolpMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. Wormerveer, Wormerveer,06-53582632 06-53582632 www.stolpmakelaardij.nl www.stolpmakelaardij.nl TaxatieTaxatie-&&Adviesbureau AdviesbureauIJmond IJmond Heemskerk, Heemskerk,06-10921861 06-10921861 www.taxatieadviesbureau-ijmond.nl www.taxatieadviesbureau-ijmond.nl The The Way WayHome Homemakelaardij makelaardij Wormer, Wormer,06-46017941 06-46017941 www.thewayhome.nl www.thewayhome.nl TM TM Vastgoed Vastgoed De DeKoog, Koog,0222-310314 0222-310314 www.tmvastgoed.nl www.tmvastgoed.nl Tol TolMakelaardij Makelaardij Hoofddorp, Hoofddorp,023-7114342 023-7114342 www.tolmakelaardij.nl www.tolmakelaardij.nl Toonen Toonen Taxaties Taxaties Amsterdam, Amsterdam,020-6243138 020-6243138 www.toonentaxaties.nl www.toonentaxaties.nl Uw Uwvbo-er vbo-er Amsterdam, Amsterdam,084-0037636 084-0037636 www.uwvbo-er.nl www.uwvbo-er.nl Van Vander der Veer Veer&&Partners Partners V.O.F. V.O.F. Amsterdam, Amsterdam,020-6165567 020-6165567 www.vdvp.nl www.vdvp.nl Van VanLierop LieropAdviesgroep Adviesgroep Breezand, Breezand,0223-521234 0223-521234 www.vanlieropadviesgroep.nl www.vanlieropadviesgroep.nl Van VanRoemburg RoemburgMakelaardij Makelaardij Amsterdam, Amsterdam,020-7555440 020-7555440 www.vanroemburgmakelaardij.nl www.vanroemburgmakelaardij.nl

••

••

••

••

•• ••

••

••

••

••

••

•• ••

••

••

••

Van Van ‘t‘tRiet RietMakelaars Makelaars Heerhugowaard, Heerhugowaard,072-5766366 072-5766366 www.vanhetrietmakelaars.nl www.vanhetrietmakelaars.nl VastgoedAdviesgroep Adviesgroep Vastgoed Makelaars V.O.F. Makelaars V.O.F. Haarlem, Haarlem,023-5314310 023-5314310 www.vastgoedadviesgroep.nl www.vastgoedadviesgroep.nl

••

••

Vastgoed VastgoedAmsterdam Amsterdam Amsterdam, Amsterdam,020-4711999 020-4711999 www.vastgoedamsterdam.nl www.vastgoedamsterdam.nl Vastgoedhuis Vastgoedhuis Spanbroek, Spanbroek,0226-357722 0226-357722 www.vastgoedhuis.nl www.vastgoedhuis.nl Verschuur VerschuurMakelaardij Makelaardij Hoofddorp, Hoofddorp,023-5563633 023-5563633 www.udomein.com www.udomein.com Verschuur VerschuurMakelaardij Makelaardij Amstelveen, Amstelveen,020-6764154 020-6764154 www.udomein.com www.udomein.com Vikas Vikas Vastgoed Vastgoed Amsterdam AmsterdamZuidoost, Zuidoost,020-7780187 020-7780187 www.vikasvastgoed.nl www.vikasvastgoed.nl VIP VIPMakelaars Makelaars Nieuw-Vennep, Nieuw-Vennep,0252-682182 0252-682182 www.vipmakelaars.nl www.vipmakelaars.nl Vision VisionMakelaars MakelaarsBV BV Badhoevedorp, Badhoevedorp, 020-3411760 020-3411760 www.visionmakelaars.nl www.visionmakelaars.nl VTH VTHMakelaardij Makelaardij Bussum, Bussum,035-6911116 035-6911116 www.vthmakelaardij.nl www.vthmakelaardij.nl Warnars WarnarsMakelaardij Makelaardij Den DenHelder, Helder,0223-617044 0223-617044 www.warnarsmakelaardij.nl www.warnarsmakelaardij.nl Westfries WestfriesGoed GoedMakelaars Makelaars&& Adviseurs Adviseurs Hoorn HoornNH, NH,0229-284090 0229-284090 www.westfriesgoed.nl www.westfriesgoed.nl Wevers WeversHome HomeMakelaardij MakelaardijO.G. O.G. Amsterdam, Amsterdam,06-29565065 06-29565065 www.wevershome.com www.wevershome.com XL-ent XL-ent Taxateurs Taxateurs && Aankoopmakelaars Aankoopmakelaars Amsterdam, Amsterdam,0900-2220008 0900-2220008 www.xl-ent.nl www.xl-ent.nl Zonneveld ZonneveldMakelaars Makelaars Heemskerk, Heemskerk,0251-218027 0251-218027 www.zonneveldmakelaars.nl www.zonneveldmakelaars.nl Zuurbier ZuurbierMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. Breezand, Breezand,0223-522716 0223-522716 www.zuurbiermakelaardij.nl www.zuurbiermakelaardij.nl

••

•• ••

•• ••

•• ••

••

••

•• ••

••

••

••

••

••Verkoop-/ Verkoop-/aankoopmakelaar aankoopmakelaarenentaxateur taxateur ••Aankoopmakelaar Aankoopmakelaarenentaxateur taxateur


WONINGAANBOD 3 BLARICUM - RIJSENHOUT

Blaricum Langwagen 5

Haarlem Van Leeuwenhoekstraat 5-60

Kudelstaart Kudelstaartseweg 207

Rijsenhout Aalsmeerderdijk 653

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Noord-Holland.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 498 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 129 m2 € 220.000,- k.k. UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 45 m2 Inhoud: 120 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1961 Woonlaag: 6 € 113.999,- k.k. Vastgoed Adviesgroep Makelaars V.O.F. T 023-5314310 www.vastgoedadviesgroep.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 149 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 610 m2 € 375.000,- k.k. Hoogendoorn Makelaardij O.G. T 0297-591122 www.hoogendoorn-makelaardij.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 240 m2 Inhoud: 750 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 476 m2 € 699.000,- k.k. Hoogendoorn Makelaardij O.G. T 0297-591122 www.hoogendoorn-makelaardij.nl


[Advertorial]

Met de BeeBoxx verhuisdoos verhuis je goedkoper, eenvoudiger en duurzamer!

De BeeBoxx verhuisdoos leveren wij binnen 24 uur bij u thuis of op kantoor. • Vandaag besteld, morgen in huis. • U bestelt de BeeBoxx, wij komen ze brengen. • U pakt in en verhuist. • Wij halen ze weer op.


[Advertorial]

Eindelijk komt er een einde aan de monopolie van de onhandige, dure en milieubelastende kartonnen verhuisdozen. BeeBoxx is vorig jaar gestart met de verhuur van duurzame, stevige en goedkope verhuisdozen van gerecycleerd kunststof. De BeeBoxxen kunnen eenvoudig via de website www.beeboxx.nl danwel telefonisch besteld worden. Binnen 24 uur worden ze dan thuis afgeleverd. Met deze innovatie bieden wij u een goedkoper, milieuvriendelijker en eenvoudiger alternatief voor de dure en vervuilende kartonnen verhuisdoos. Beeboxx combineert de verhuur met een hoog serviceniveau: de dozen worden thuisgebracht, de klant pakt in en verhuist en BeeBoxx haalt na gebruik de lege verhuisdozen weer op. Ondernemer Peter-Jan Hulsebosch zag na zijn eigen verhuizing tot grote frustratie tientallen kartonnen verhuisdozen deels gescheurd, werkeloos en waardeloos op zolder liggen. Hij zocht naar een duurzamer, goedkoper en eenvoudiger alternatief en stuitte op herbruikbare kunststof verhuisdozen. In Noord-Amerika is de verhuur van kunststof verhuisdozen uiterst succesvol. Hulsebosch ontwikkelde met een Nederlandse leverancier een 100% gerecycleerd kunststof verhuisdoos waardoor de duurzaamheid verder werd vergroot. Oprichter Peter-Jan Hulsebosch: “Jaarlijks gaan veel kartonnen dozen bij het afval, per jaar zo’n 1.500 ton, terwijl onze Beeboxx jaren meegaat. Na deze lange levensduur worden ze vermalen en opnieuw tot BeeBoxx verhuisdoos geperst. Een perfect voorbeeld van Cradle to Cradle.”

Afvalberg Per jaar worden er in Nederland naar schatting 35 miljoen kartonnen verhuisdozen gebruikt en na bewezen diensten veelal zinloos opgeslagen of simpelweg weggegooid. Bijna een kwart van al het afval bestaat uit papier en karton en hiervan wordt slechts 63% ingezameldenhergebruikt.Bijna13miljoenkartonnen verhuisdozen liggen dus ergens nutteloos te zijn of komen op de afvalberg terecht. Voor de productie van kartonnen dozen wordt vers houtpulp gebruikt, bomen en hun habitat zijn hierdoor de dupe. Daarbij zijn bij deze productie ook nog eens grote hoeveelheden energie, chemicaliën en schoon water gemoeid. De BeeBoxx is niet alleen een praktische oplossing, het gebruik ervan draagt ook bij aan een beter milieu! Bestel nu de Beeboxx voor uw verhuizing en ontvang een korting van €10,- op uw bestelling! Actiecode: WDJZ2014


Turnhoutsebaan 75 • 2970 Schilde Bredabaan 391 • 2990 Wuustwezel BEL NU VOOR UW GRATIS SCHATTING! 03-383 50 60 ZOERSEL

SCHILDE

INSTAPKLARE VILLA OP 2050 M²

VILLA

UNIEKE CHARMEVILLA OP TOPLOCATIE

5000m²: ruime living op parket m OH, tv salon, luxe landel kkn, bureel, 5 slks, 2 badks. Prachtige tuin m terrassen, zwembad, jacuzzi en poolhouse.

5710 m²: ruim salon op parket m gashaard, eetk, luxe leefeetkkn, kantoor. 2 slks en badk op glvl, 3 slks en badk op verd, grote polyval rmte en aparte dubb gar. Prachtig aangel tuin m vijver en terrassen.

Ref. 2581 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 368 kWh/m² UC: 1390677

Ref. 1524 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 149 kWh/m² UC: 826317

Vraagprijs: € 995.000,-

Vraagprijs: € 1.175.000,-

Vraagprijs: € 1.195.000,-

‘S GRAVENWEZEL

SCHOTEN

SCHILDE

LUXUEUZE MANOIR MET BUITENZWEMBAD

LUXUEUS GERENOVEERDE VILLA MET VEEL PRIVACY

ZONNIGE RECENTE VILLA OP TOPLOCATIE

Op 2.000m²: 4 slaapkamers, 3 badkamers, fitness 47m², zolder 40m². Mooie tuin met veel privacy en verwarmd zwembad.

Toplocatie! 2230 m²: ruime lichte living, luxe keuken, bureel, 5 slaapkamers - 3 badkamers. Prachtig aangelegde tuin met verwarmd zwembad en terrassen.

Op 3.280m²: 5 slaapkamers, 2 badkamers. Onder architectuur aangelegde tuin met zwemvijver. Doordachte ruimteverdeling en zeer energiezuinig!

Ref. 2266 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv EPC: 171 kWh/m² UC: 1339530

Ref. 2348 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 249 kWh/m² UC: 1331756

Ref. 1935 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 174 kWh/m² UC: 11039-G-2009_11792/A001/D01/SD

Vraagprijs: € 1.490.000,-

Vraagprijs: € 1.695.000,-

Rustig gelegen: living op parket met open haard, strakke landelijke keuken, familyroom, bureel, 4 slaapkamers, 2 badkamers. Prachtige tuin met terrassen, zwembad en sauna.

Ref. 2518 Vg, Wp, Gdv, Gvkr EPC: 169 kWh/m² UC: 1475840

Vraagprijs: € 1.250.000,-

GEZELLIGE RIETBEDEKTE MET ZWEMBAD

‘S GRAVENWEZEL

WWW.IMMOPOINT.BE


Turnhoutsebaan 75 • 2970 Schilde Bredabaan 391 • 2990 Wuustwezel BEL NU VOOR UW GRATIS SCHATTING! 03-383 50 60 SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

STIJLVOLLE MEESTERWONING OP TOPLOCATIE

STIJLVOL INGERICHTE VILLA MET PERFECTE ORIËNTATIE

RUIME & INSTAPKLARE VILLA OP RUSTIGE LOCATIE

ca 4.220m². Prachtig afgewerkte villa, bj 1999, met 4 slaapkamers en studio, alsook 4 badkamers. Mooi aangelegde zuidtuin met boomgaardje. Deze villa heeft vele extra’s!

Gerealiseerd door Vlassak Verhulst, gerenoveerd in 2009. Luxueus wonen op een absolute toplocatie! Ruime en lichte living op parket m OH, strakke leefkeuken, bureel, 4 slks, 3 badks, prachtige tuin m verw zwembad.

Op 5.254m²: salon m oh, aparte eetkamer, bureel, tvsalon, rme leefeetkkn m aanp extra kkn, 4 slpks, 3 badks. Prachtig aangel tuin. Luxe afwerking!

Ref. 1658 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 222 kWh/m² UC: 966477

Ref. 1743 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 280 kWh/m² UC: 1051738

Ref. 9092 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 150 kWh/m² UC: 254348

Vraagprijs: € 1.895.000,-

Vraagprijs: € 2.200.000,-

Vraagprijs: € 2.290.000,-

SCHILDE

BRASSCHAAT

‘S GRAVENWEZEL

TOSCAANSE STIJLVILLA GENAAMD “PALAZZO DEL CUSTODE”

LUXUEUS EN HOOGWAARDIG AFGEWERKTE NIEUWBOUWVILLA

Op 6.000m²: 4 slaapkamers, 4 badkamers. Zwembadgedeelte 120m². Kantoorgebouw 210m². Kelder 230m² met ondergrondse garage voor 6 wagens.

Op 3.419 m²: 6 slaapkamers, 5 badkamers. Mooi aangelegde ZW-tuin. Rustig gelegen! Verkoop onder BTW.

Ref. 2490 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 170 kWh/m² UC: 1287481

Ref. 2277 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 86,93 kWh/m² UC: 11008-G-2010/B/217/EP02727/A00

Ref. 1584 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv EPC: 111,8 kWh/m² UC: 11039-G2007_10542/A001/D01/SD

Vraagprijs: € 3.250.000,-

Vraagprijs: € 3.700.000,-

Prijs op aanvraag

KASTEELVILLA OP 3.750 M² Absolute toplocatie! Klassevol en luxueus afgewerkte villa met lift, 5 slaapkamers en 4 badkamers. Prachtige tuin met zwembad en terrassen.

WWW.IMMOPOINT.BE


[Advertorial]

Gedreven door

passie

In februari 2011 gestart als sanitair- en tegelshowroom is het Leidse S&F Design inmiddels uitgegroeid tot een complete specialist op het gebied van sanitair, keukens, tegels en natuursteen. Het enthousiasme van eigenaren Hans de Snoo en Erdal Demir in combinatie met hun expertise en vakmanschap maakt van S&F Design een florerend bedrijf dat blijft vernieuwen en kansen aangrijpt om te groeien. “Er komen steeds weer nieuwe dingen op ons pad. Die kansen benutten we met veel plezier. We kunnen tegenwoordig echt een totaalpakket aanbieden aan onze klanten. Het resultaat van ons goede en betrouwbare netwerk van bedrijven waar we mee samenwerken in combinatie met onze eigen specialismen en kennis.” De wil om te blijven vernieuwen, te blijven leren en de drang om de klanten volledig te ontzorgen zorgde ervoor dat het nog jonge bedrijf sinds dit jaar ook een eigen keukenshowroom aan het bedrijf heeft toegevoegd. Aan de overkant van de bestaande showroom laat het jonge bedrijf op zo’n honderd vierkante meter de laatste trends op keukengebied aan hun klanten zien. “Wat die trends zijn? Op het gebied van keukens zien we dat er meer vraag komt naar natuurlijke elementen. De strakke, witte keuken verdwijnt wat meer uit het wensenpakket van de klant.”

Vakmanschap en expertise Uiteraard kan S&F Design een belangrijke rol spelen in een nieuwbouwproject, maar de enthousiast vertellende eigenaren geven aan dat het merendeel van hun opdrachten op het moment bestaat uit renovatieprojecten. “In plaats van verhuizen of bouwen, kiezen de mensen tegenwoordig toch vaker voor het renoveren van hun bestaande woning. En ga maar na, dan kies je toch al snel voor een nieuwe badkamer, nieuwe keuken of nieuwe vloer. Met onze expertise kunnen ze met hun hele opdracht bij ons terecht. Het fijne is dat ze bij ons één aanspreekpunt hebben. Dat geeft een gerust en vertrouwd gevoel”, aldus Hans de Snoo, die aangeeft dat Erdal Demir en hij ook altijd terug kunnen vallen op vaste medewerker Nick Boots. “Hij is echt een wandelende encyclopedie. Ongelooflijk wat hij allemaal over dit vak weet. Daarnaast hebben we gelukkig ook de beschikking over enkele zeer kundige en ervaren installateurs.”

Warmere kleuren Niet alleen in de keuken ziet Hans een verschuiving richting de natuurlijke elementen, ook in de badkamer en wat betreft sanitair komt deze vraag vaker voor. “Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan badmeubels van massief eikenhout. Maar ook de keuze voor de natuursteen of tegels schuift van wit naar de meer warme kleuren en tevens de grootte van de tegels wordt groter. Daarnaast zien we bij de afwerking dat er meer en meer wordt gekozen voor watervast stucwerk. Een nieuwe vorm van afwerking waarin we ons gespecialiseerd hebben en wat een fraaie sfeer schept in de badkamer”, aldus Hans, die aanstipt dat klanten ook bij S&F Design terechtkunnen voor losse accessoires voor in de badkamer of toilet. “Of een droom is uitgekomen? Nou, we werken met heel veel plezier, elke dag weer. Het hele traject, van ontvangst tot ontwerp en van realisatie tot oplevering is interessant en leuk. Zeker ook omdat elk project en elke klant weer anders is. Iets dat overigens betekent dat al onze projecten weer maatwerk zijn. Erdal en ik zitten op onze plek bij S&F Design, dat is een ding dat zeker is.” S&F Design Hoge Rijndijk 94-G 2313 KL Leiden Tel. 071 5120081 E info@senfdesign.nl I: www.senfdesign.nl


[Advertorial]

Ruimte om samen te wonen

Ruimte om te leven

Ruimte voor kleiner wonen

Ruimte om te ondernemen

De helft van jouw spullen

gebruik je nauwelijks! De woningmarkt is gestagneerd en het gemiddelde huishouden is allang niet meer een gehuwd paar met kinderen. De prijzen van koopwoningen zijn tussen het derde kwartaal van 2008 en 2012 met gemiddeld 16 procent gedaald en de woningdoorstroming bevindt zich in een lastig te doorbreken neerwaartse spiraal (Bron: CBS/Kadaster). Grote groepen mensen verkeren al tijden in onzekerheid over hun financieringsmogelijkheden. Andere tijden vragen juist om flexibiliteit De tijdsgeest vraagt in de basis om flexibele extra ruimte. En mini opslag biedt deze benodigde extra ruimte om veranderingen in een mensenleven op te vangen. Het fenomeen mini opslag, selfstorage, komt oorspronkelijk uit Amerika. Hier is het ge-

bruik van mini opslag om extra ruimte in huis en op kantoor te creëren al lange tijd ‘a way of life’. Eind 90-er jaren bestond de mogelijkheid tot selfstorage in Nederland nog niet. Omdat ruimte ook in Nederland een kostbaar goed is, opende ALLSAFE Mini Opslag in 1999 zijn eerste vestiging. Levensruimte creëren met mini opslag Mensen zijn zich vaak niet bewust van het feit dat ze veel meer ruimte in hun huis of werkomgeving kunnen hebben dan wel creëren. Ze kunnen veel ruimer leven en werken dan ze denken. Er zijn mensen die veel spullen hebben waardoor ze alsmaar het gevoel hebben dat ze groter moeten wonen. En er zijn mensen die kleiner willen wonen, alleen geen afstand van hun spullen willen doen. Ook zijn er situaties waarin mensen op zoek zijn naar ruimte voor een babykamer of thuiswerk-

plek. Of ze ervaren dat ze juist geen plek hebben voor spullen die je alleen ‘s zomers of ‘s winters gebruikt, of maar een paar keer per jaar nodig hebt. Meer dan de helft van je spullen raak je in een halfjaar tijd niet eens één keer aan. Daar biedt ALLSAFE Mini Opslag dé oplossing voor. ALLSAFE Mini Opslag is er om al die mensen een plek te bieden waar zij hun spullen onbezorgd kwijt kunnen waardoor ze extra ruimte in huis of op het werk krijgen en ervaren. ALLSAFE Mini Opslag geeft mensen ruimte en flexibiliteit in alles fasen van hun leven. P.S. Op vertoon van bijgevoegde flyer huur je nú 1 maand gratis mini opslag! Kijk op www.allsafe.nl voor een locatie in de buurt of bel gratis 0800-6464677.

All Safe

11


Home 1

5 1. Salerno Lantern Deze Salerno Lantern heeft een mooie bolle vorm en is gemaakt van zogenaamd ‘wooden chips’, waar je de charme van het hout optimaal in terug ziet. Het mooiste effect creëer je met meerdere lantaarns, in verschillende maten, bij elkaar. Medium: € 59,95 Large: € 99,95 Rivièra Maison

2 3

2. Breton Basic Belt Pillow 60x60 De Bretonse streep zien we terug in dit kussen, afgezet met witte ‘riemen’ en stoere gespen. De voorkant van de kussenhoes is effen wit met het Breton Basic thema in donkerblauw. € 49,95

6

Rivièra Maison

3. RM Rattan Lantern Mooie rattan lantaarn die prachtig licht verspreidt. De combinatie van het witte houten frame met de rattan inleg, met daarop in het wit de letters R en M geschilderd, zorgen voor een warm, sfeervol beeld. € 49,95 Rivièra Maison

4. Catch Of The Day Fish Plate en Catch Of The Day Fish Cutlery, Lighthouse Salt & Pepper Set Catch Of The Day Fish Plate S: € 8,95 Catch Of The Day Fish Plate M: € 19,95 Catch Of The Day Fish Plate L: € 29,95 Fish Cutlery: € 27,95 Catch Of The Day Fish Bowl: € 9,95 Lighthouse Salt & Pepper Set: € 11,95 Rivièra Maison

4 12 Home Style

5. Dressoir Lodge Dressoir Lodge is een blikvanger met het Italiaans oog voor detail! Het trendy ontwerp verraadt invloeden van lang vervlogen tijden. Fraai afgerond, en in prachtig geolied eikenhout bent u verzekerd van een stijlvol woonmeubel! In massief eiken met wit zijdeglans, smal (135x60cm).Normaal € 809,-. Nu € 649,Goossens Wonen & Slapen

8


style

6. Complete boxspring Orlando Boxspring Orlando is zéér voordelig, zonder enige concessies te doen in de kwaliteit en/of slaapcomfort. Alle onderdelen zijn geheel volgens de kwaliteitsnormen van Goossens wonen & slapen uitgevoerd. Deze uitvoering, gestoffeerd en met hoofdbord in chique, donkergrijze print stof zal elke slaapkamer omtoveren in een sterrenhotelkamer. Met stevig pocketvering matras, afgedekt met luxafoam, en comfortabele matrastopper voor een heerlijke nacht. Complete boxspring met hoofdbord, pootjes, matras en matrastopper. Alvast goede nacht! Normaal vanaf € 2477,-. Nu vanaf € 1099,-.

9

Goossens Wonen & Slapen

7. Elektrische boxspring Comfort Een compleet elektrisch verstelbare boxspring verkrijgbaar voor deze enorm scherpe prijs. Dat vindt u nergens. Deze boxspring is inclusief pocketveringmatrassen en luxe matrastopper! Boxspring Comfort is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Kom proefliggen in één van onze 12 gespecialiseerde slaapwinkels. Complete elektrische boxspring inclusief matrassen en matrastopper. (140x200cm) in 9 kleuren. Normaal € 3.129,-. Nu € 1.899,Meerdere uitvoeringen mogelijk Goossens Wonen & Slapen

8. Complete boxspring Comfort & Style Alle aandacht voor stijlvol en comfortabel slapen. Net dat beetje extra keuze in materialen en comfort. Comfort & Style de nieuwe topcollectie van Norma. Complete boxspring inclusief luxe matrassen en matrastopper. Nu vanaf € 2.495,Meerdere uitvoeringen mogelijk.

7

Goossens Wonen & Slapen

9. Eetkamerstoel Sturdy Sturdy is een Italiaanse designstoel in hand ingewassen leder; een stoere mix van oud en modern. De retro uitstraling door het doorgestikte, cognackleurig leder in combinatie met het stoere ijzeren sledemodel frame zet een prettige toon in uw interieur. Eetkamerstoel in cognac hand ingewassen leder. Normaal € 349,-. Nu € 239,Goossens Wonen & Slapen

10. Hoekbank Ravenia Ravenia heeft een tijdloos ontwerp met een vleugje romantiek. Deze ruime loungebank geeft u door de gekoppelde elementen de mogelijkheid om eindeloos te combineren met opstellingen en stofkleuren. 2-zits met chaise longue in stof. Normaal vanaf € 1.649,-. Nu vanaf € 1.249,Goossens Wonen & Slapen

10 Home Style

13


Een nieuw inspiratieboek

boordevol tips, trends en ideeën! Een hele speciale uitgave, dat is het nieuwe Goossens inspiratieboek, want het is de 20e editie. En daarnaast viert familiebedrijf Goossens wonen & slapen dit jaar het 60-jarig bestaan. U hoeft dus niet naar Milaan, New York, Keulen of Parijs voor de nieuwste trends, want dat hebben wij al voor u gedaan. Van chique klassiek tot luxe lounge en van minimalistisch design tot nieuw romantisch, u vindt het allemaal in het nieuwe inspiratieboek. Maar voor de echte belevenis, de details en de verwondering kunt u in één van de 15 winkels terecht.

14 Goossens Wonen & Slapen


[Advertorial]

Het inspiratieboek kent een wonen en een slapen gedeelte en is overzichtelijk ingedeeld in verschillende merken die ieder hun eigen stijl vertegenwoordigen. Pure is stijlvol wonen en slapen. De Pure collectie geeft karakter aan uw interieur met aandacht voor stijl en hoogwaardige materialen. Pure, massieve en natuurlijk materialen waarborgen authenticiteit en topkwaliteit. Wilt u ongekende keuzemogelijkheden om uw interieur naadloos bij uw persoonlijkheid te laten aansluiten? Dan is collectie van N-Joy of Mix&Match u op het lijf geschreven. Een eindeloos aanbod aan mogelijkheden en kleuren, ieder seizoen weer vernieuwend. Combineer alles tot uw ideale persoonlijke stijl waarin u zich thuis voelt. Van luxe tot design De tijd dat design gelijk stond aan duur, hebben we al lang achter ons gelaten. Ontwerpen van het Italiaanse merk Cantomobili combineren een strakke belijning met een functioneel ontwerp. Hoogwaardig en comfortabel design. Of neigt u meer naar Collezione Manzoni met de mooiste ledersoorten: unieke meubelen met een onovertroffen kwaliteit en functionaliteit. Ieder meubel is een kunstwerk op zich, waarbij u door de vele keuzemogelijkheden zelf zorgt voor de ďŹ nishing touch!

Thuiskomen is gezellig, warm en sfeervol in de collectie van House of Living. Engelse romantiek met een vleugje Frans vernuft, uitgebreid en sfeervol gedecoreerd. Persoonlijk advies Naast alle inspiratie uit het boek en het proeven van de sfeer in de winkel, kunt u nog op veel meer zaken rekenen bij Goossens. Zoals een uitgebreid en persoonlijk advies. Meubelaankopen zijn belangrijke en weloverwogen beslissingen waarbij u er zeker van wilt zijn dat u jarenlang plezier beleeft aan uw aankoop. Onze deskundige adviseurs vertellen u alles over de beste oplossing voor uw situatie. Van materiaal en kleuradvies op onze wonen afdeling tot de kleinste details over matrassen en slaapsystemen op onze slaapafdeling waardoor u optimaal geniet van uw nachtrust. En heeft u behoefte aan een totaalplaatje van uw interieur, dan staan onze persoonlijke interieuradviseuses gratis op afspraak voor u klaar. U gaat gegarandeerd naar huis met prachtige meubelcombinaties, verrassende opstellingen en een afgestemd kleuradvies. Maar alles begint met inspiratie, dus kijk op www.goossens.nl voor meer informatie, maar zeker ook om het inspiratieboek 2014 aan te vragen. U ontvangt het geheel gratis!

Goossens Wonen & Slapen

15


Eén van de leukste dingen aan verhuizen is het inrichten van de kamers. De lege ruimten kun je één voor één naar jouw eigen smaak invullen. Toch duurt het vaak even voordat je je helemaal thuis voelt in een nieuw huis. De beste manier om jouw nieuwe woning snel een persoonlijk tintje te geven is door foto’s op te hangen. Daarom in deze editie van WDJZ een leuk home made fotolijstje!

16 Home made


Home made fotolijstje Benodigdheden • karton • houten wasknijpers • schaar • lijm • schilderijhangertje • veel foto’s!

Tip! Liever een kleurrijke lijst? Verf het karton en de wasknijpers dan in de gewenste kleur. Je kunt natuurlijk ook gekleurde wasknijpers kopen.

1

2

Knip het karton in de gewenste vorm. Wij kozen voor een cirkel maar laat jouw creativiteit gerust de vrije loop.

Plak de wasknijpers met gelijke tussenruimte op het karton.

3

4

Bevestig het schilderijhangertje aan de achterzijde van de fotolijst en hang hem aan de muur.

Vul de lijst met al jouw favoriete foto’s!

Meer inspiratie? Volg WonenDoeJeZo op Pinterest voor meer doe-het-zelf inspiratie en leuke ideeën om jouw interieur persoonlijk te maken.

Home Made

17


Isoleren

van uw huis Nu het buiten weer iets kouder is, heeft u misschien wel last van koude voeten in uw huis. Door uw huis beter te isoleren, voorkomt u tochtproblemen en zorgt u voor meer comfort in huis. Bovendien is isolatie tegenwoordig ook vaak een stuk eenvoudiger en goedkoper dan veel mensen denken. Ook voor doe-het-zelvers. Veel oudere woningen zijn maar deels of matig geïsoleerd. Een slecht geïsoleerde woning gebruikt per jaar 2.200 m3 gas voor verwarming. Terwijl een woning met goede isolatie maar 700 m3 gas nodig heeft. Dat scheelt bijna 975 euro op jaarbasis, zo berekende voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Er zijn diverse vormen van isolatie, zoals dak-, muur- en vloerisolatie. Iedere vorm van isolatie heeft zijn eigen besparingen. Om koude voeten te verhelpen, zou vloerisolatie aan de onderzijde van de vloer al een goede oplossing zijn. Woningen met vloerisolatie verwarmen een stuk gelijkmatiger en hebben minder last van tocht en vocht vanuit de kruipruimte. Voor een doorgewinterde doe-‘t-zelver is het bovendien prima zelf te doen. Zo spaart u veel kosten uit! En zit u er in de winter warmpjes bij. U kunt het ook laten doen, dan verdient u de investering iets minder snel terug.

18 Uitgelicht

Kijk voor diverse vormen van isolatie en doe-hetzelf tips op www.milieucentraal.nl/isoleren Isolatie: dichten van kieren en naden Stel: uw nieuwe huis tocht aan alle kanten. En de verwarming hoger zetten, helpt niet echt. Wat kunt u er wel aan doen? De verwarming hoger zetten, zorgt er alleen maar voor dat uw stookkosten stijgen. En het wordt niet comfortabeler. Zonde dus! Tocht kan verschillende oorzaken hebben: een koude vloer of muur, enkelglas, een open trapgat, maar ook open naden en kieren waardoor de koude wind naar binnen waait. Dat laatste is gelukkig makkelijk te verhelpen en kunt u heel goedkoop zelf doen. Bijvoorbeeld met tochtstrips of tochtband. Deze maakt u eenvoudig op maat en plakt of spijkert u op de gewenste plek. Dit geldt ook voor tochtborstels, die u bij de drem-

pel van de buitendeur bevestigt. Als u zelf aan de slag gaat om naden en kieren dicht te maken, dan bent u alleen materiaalkosten kwijt en die zijn niet hoog. Bovendien verdient u zulke kosten al snel terug omdat de energierekening omlaag gaat. Bij een gemiddelde eengezinswoning kan deze besparing al oplopen tot 50 euro per jaar, volgens voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Als de naden en kieren van uw huis goed gedicht zijn, is het wel belangrijk om goed te blijven ventileren. Gebeurt dat niet, dan raakt de lucht binnen vervuild en ontstaat er schimmel. De kans op gezondheidsklachten stijgt. Zorg dus altijd, ’s zomers én ’s winters, voor voldoende aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht. Meer informatie op www.milieucentraal.nl/nadenenkieren


UUde roze bril, de roze bril, wij de scherpe wij de scherpe

Kies voorzekerheid. zekerheid.Word Word nu nu lid lid via Kies voor via eigenhuis.nl/wordlid eigenhuis.nl/wordlid Een nieuw huis kopen begint met een lidmaatschap

Een nieuw huis kopen begint met een lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis. Neem alleen al onze van Vereniging Eigen Huis. Neem alleen al onze aankoopkeuring. Daarmee weet u v贸贸r u gaat aankoopkeuring. u v贸贸r u gaat onderhandelenDaarmee alles over weet de bouwkundige staat onderhandelen alleshuis. overMet de een bouwkundige staat van uw nieuwe contractbeoordeling van uw nieuwe huis. Met een contractbeoordeling door onze juridische specialisten hoeft u zich niet door druk onzetejuridische specialisten hoeft zich niet maken om de kleine lettertjes.u Gebruik standaard contracten. Die geven u een druk onze te maken om de kleine lettertjes. Gebruik onze standaard contracten. Die geven u een

stevig juridisch fundament. En schrijf u in voor onze

stevig juridisch fundament. En schrijf u in voor onze gratis E-planner Huis Kopen. Dan krijgt u alle gratis E-planner Huis Kopen. Dan krijgt u alle relevante informatie tijdens het aankoopproces relevante tijdensu het in uw mail,informatie precies wanneer het aankoopproces nodig heeft. in uwons mail, u het Met aanprecies uw kantwanneer kunt u met een nodig gerustheeft. hart Met ons aan uw kant kunt u met een gerust hart verliefd worden op uw nieuwe huis. verliefd worden op uw nieuwe huis. eigenhuis.nl/wordlid

eigenhuis.nl/wordlid

WonenDoeJeZo, in regio Noord-West Nederland  

WonenDoeJeZo Magazine valt iedere maand bij alle woningen, die in de afgelopen drie maanden (onder voorbehoud) verkocht zijn, op de mat. Zo...