Page 1

Magazine

? 6 ge de a ho aar gin Te -w pa Z r O a W na a G

wonendoejezo Editie # 01 juli 2013

Editie #02 feb 2014

Woontips... De leukste woonweetjes Notaris FinanciĂŤle spin in het web Bijzondere Woonwens wonen in een vormalige kerk Milieucentraal Isoleren van uw huis Woontips Uw nieuwe WOZbeschikking

Home Made Je eigen fotolijstje

Woningaanbod In uw regio


wonen & slapen

ONTDEK DE VOORJAARSTRENDS in onze winkels Lodge

Eetkamertafel (140x100cm). Normaal 799,–

NU

699,– Butterfly Eetkamerstoel Normaal 149,–

NU

99,–

IEDERE ZONDAG OPEN * Kijk voor de routebeschrijving of openingstijden op www.goossens.nl/winkels

AMSTERDAM VILLA ARENA • BAARLE-NASSAU XXL-STORE WOONBOULEVARD • BREDA WOONBOULEVARD • HEERLEN WOONBOULEVARD LEIDERDORP WOONBOULEVARD WOOON • NUENEN XXL-STORE WOONBOULEVARD • PEER XL-STORE WOONBOULEVARD PEER ROERMOND WOONBOULEVARD VRIJVELD • ROTTERDAM ALEXANDRIUM • UTRECHT WOONBOULEVARD • ZEVENAAR WOONBOULEVARD

www.goossens.nl 130809 Advertentie Wonen doe je zo februari 2014 230x300mm.indd 1

BANKEN | FAUTEUILS | WOONACCESSOIRES | DRESSOIRS | HOEKBANKEN | TAFELS | STOELEN | KASTEN | BOXSPRINGS | LEDIKANTEN | MATRASSEN | KINDERKAMERS | BANKEN | FAUTEUILS | WOONACCESSOIRES | DRESSOIRS | HOEKBANKEN |

Goossens

03/02/14 16:05


Je hebt jouw woning verkocht. Inhoud

Gefeliciteerd! En nu op zoek naar een nieuwe woning...

Laat je door WonenDoeJeZo

Magazine

adviseren, inspireren en begeleiden in dit proces. Je ontvangt het WonenDoeJeZo Magazine de eerste drie maanden nadat je jouw woning (onder voorbehoud) verkocht hebt.

Wij wensen je veel

Uw nieuwe woning... Woontips

4

De leukste woonweetjes

Notaris Financiële spin in het web bij verkopen woning

7

Bijzondere woonwens

8

Wonen in een voormalige kerk

Uw regio uitgelicht...

leesplezier!

Woningaanbod en veel meer De helft van jou spullen gebruik je nauwelijks!

11

Uw nieuwe interieur... Home Style De nieuwste woontrends

Inspiratieboek Tips, trends en ideeën

Home made

8

Fotolijstje

12 14 16

Wordt energie bewust... Isoleren van uw huis

18

WonenDoeJeZo Magazine verschijnt 12x per jaar. Bezorgklachten Kun je melden via info@wonendoejezo.com Uitgever WonenDoeJeZo - Lijnbaan 17a - 3231 AE Brielle T 0181-355100 - info@wonendoejezo.com

14

16 Facebook.com/wonendoejezo “Like” onze facebookpagina en ontvang de leukste acties en aanbiedingen op woongebied.

Twitter @Woontweets. Volg onze tweets en blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws, stylingtips en sfeertrends.

Disclaimer Niets uit deze uitgave mag, in welke vorm en op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij samenstelling van WonenDoeJeZo Magazine is uiterste zorgvuldigheid betracht. Indien desondanks onvolkomenheden in de inhoud van het magazine voorkomen, dan aanvaardt de uitgever voor eventuele schade die hieruit voortvloeit geen enkele aansprakelijkheid.

Inhoud

3


Woontips Let op uw brievenbus U heeft hem al ontvangen of gaat dit binnenkort doen: uw nieuwe WOZ-beschikking met de waarde van uw woning, zoals door de gemeente vastgesteld. Ieder jaar weer een verrassing en het maakt altijd vele tongen los. Het geeft immers een inzicht in de marktwaarde van je woning per 1 januari 2013. De hoogte van uw WOZwaarde is ook belangrijk omdat er meerdere belastingen en hefďŹ ngen op zijn gebaseerd. Het is dan ook van groot belang te controleren of de beschikking klopt met de u bekende marktwaarde. U kunt dit eenvoudig checken door het taxatierapport bij de gemeente op te vragen. Daarnaast kunt u ook zelf kijken naar woningen in de buurt, die rond de peildatum zijn verkocht. Bij het Kadaster kunt u voor 1,50 euro de koopsom opvragen van een vergelijkbare woning bij u in de buurt. Geen enkele (bestaande) woning is precies hetzelfde. Er zijn dus vaak unieke zaken die de waarde kunnen beĂŻnvloedden. Let hier goed op en mocht u twijfelen, maak bezwaar!

Verhuizing in 2014 Was u op 1 januari eigenaar van het pand? Dan betaalt u de onroerendezaakbelasting (OZB) voor dit jaar. Wanneer u na 1 januari verhuist, heeft dit geen invloed op de OZB. De eigenaar of gebruiker op 1 januari is belastingplichtig en moet betalen. Dit staat in de wet en geldt dus voor alle gemeenten in Nederland. Meestal verrekent de notaris de eigenarenbelasting tussen de koper en verkoper. De verkopende partij moet dan de OZB aan de gemeente betalen.

n e t r a a k chten Beurs! s i t a r g Win bouwen + Inri uis Ver Eigen H

4 Woon Tips

Ga naar facebook.com/wonendoejezo en wordt vrienden met ons! Je maakt dan ook gelijk kans op 2 gratis toegangskaarten voor de Beurs Eigen Huis Verbouwen + Inrichten op 21 t/m 23 maart in Jaarbeurs Utrecht.


0:00 AM

Erkende verhuizers App van de maand De Organisatie voor Erkende Verhuizers heeft dit jaar een eigen app gelanceerd. De gratis app geeft toegang tot een interactieve checklist waarin klant en verhuisbedrijf samen de verhuizing voorbereiden. De app helpt de klant stap voor stap met de voorbereidingen, de Erkende Verhuizer kan de vorderingen live volgen en de klant daar waar gewenst ondersteunen. Verhuizen wordt vaak genoemd als een van de meest stressverhogende gebeurtenissen. Dit heeft twee belangrijke oorzaken. Verhuizen is vaak het directe gevolg van een andere ingrijpende gebeurtenis en verhuizen is voor de meeste mensen iets wat maar een paar keer in hun leven gebeurt. De meeste mensen krijgen dus nooit echt handigheid in verhuizen, grote uitzondering daarop zijn de Erkende Verhuizers. De Erkende Verhuizers hebben met hun kennis en ervaring hun eigen app gelanceerd die de klant stapsgewijs door de hele verhuizing kan begeleiden. De app biedt toegang tot een interactieve verhuischecklist die de klant kan afwerken in voorbereiding op zijn verhuizing. Door de checklist in een app te verwerken kan de klant makkelijk via zijn smartphone of tablet zijn eigen verhuizing organiseren. Via de app kan hij ook gratis offertes bij Erkende Verhuizers opvragen en makkelijk contact zoeken met een Erkende Verhuizer naar keuze. Zodra de klant een overeenkomst sluit met een Erkende Verhuizer krijgt hij inloggegevens en vullen ze samen de interactieve checklist in. Dit geeft de consument meer houvast en overzicht en voorkomt stress in aanloop naar zijn verhuizing. Uniek in deze app

is dat de klant zelfs live kan chatten met de Erkende Verhuizer. De Erkende Verhuizers app is onderdeel van de nieuwe campagne van de Erkende Verhuizers. De veelzijdige, vertrouwde en verantwoorde dienstverlening van de Erkende Verhuizers staan hierin centraal. Erkende Verhuizers kunnen de verhuizende consument en zakelijke klant met alles rond de verhuizing ondersteunen. Van alleen grote stukken verhuizen tot alles laten in- en uitpakken, binnen dezelfde straat verhuizen of naar een ander land. De Erkende Verhuizers kennen voor iedere wens en ieder budget een oplossing. Dat doen ze ook! is de slogan die deze veelzijdigheid onderstreept. De Organisatie voor Erkende Verhuizers is de brancheorganisatie voor de professionele verhuisbedrijven in Nederland met 260 aangesloten leden. Gezamenlijk verzorgen de Erkende Verhuizers jaarlijks ruim 100.000 kleine en grote verhuizingen. Download de Erkende Verhuizers app via de App store of kijk voor meer informatie op www.erkendeverhuizers.nl.

Jaaragenda 2014 Hieronder treft u enkele belangrijke data aan voor dit ‘woonjaar’ 2014. Noteer ze nu al in uw agenda, dan komt u niet voor verrassingen te staan. WonenDoeJeZo besteedt iedere uitgave natuurlijk ook ruim aandacht aan deze dagen en helpt u hiermee in uw zoektocht naar een nieuwe droomwoning en de inrichting ervan! Landelijke Open Huizen Dagen - Zaterdag 5 april - Zaterdag 4 oktober Nieuwbouwdagen - Zaterdag 12 april - Zaterdag 24 mei - Zaterdag 27 september - Zaterdag 22 november Feestdagen 2e Paasdag: maandag 21 april Hemelvaartsdag: donderdag 29 mei 2e Pinksterdag: maandag 9 juni Woonbeurzen - Woonbeurs Amsterdam: dinsdag 30 september t/m zondag 5 oktober - Excellent Wonen & Leven Beurs: vrijdag 12 t/m maandag 15 december

Woon Tips

5


Te hoge WOZ-waarde? U heeft hem waarschijnlijk alweer ontvangen: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u onroerendezaak-, inkomsten-, erf- en waterschapsbelasting. In veel gevallen is de WOZ-waarde door uw gemeente te hoog vastgesteld of zijn er bijzondere omstandigheden die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen. WOZ-Consultants is samen met een groot landelijk team van juristen en taxateurs gespecialiseerd in het voor u op basis van no cure, no pay verlagen van de WOZ-waarde. Als gevolg hiervan betaalt u als eigenaar van een woning al snel honderden euro’s per jaar minder belasting.

No cure, no pay. Hoe werkt dat?

Fantastisch, regel het maar...

Indien de gemeente de WOZ-waarde verlaagt op basis van het bezwaar- of beroepschrift van WOZ-Consultants, worden de gemaakte proceskosten via een regeling uit de Wet vergoed. Deze vergoeding dekt grotendeels de door ons gemaakte kosten. Aanvullend betaalt u bij een verlaging van de WOZ-waarde slechts 25% van het voor u gerealiseerde belastingvoordeel op de gemeentelijke belastingen.

Bezwaar maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde moet binnen 6 weken na dagtekening van de aanslag gemeentelijke belastingen. Daarom is het belangrijk dat u tijdig contact met ons opneemt.

Dus als u bijvoorbeeld € 200,- terugkrijgt vande gemeente betaalt u ons € 50,- excl. BTW (€ 60,50 incl. BTW). Alle bijkomende financiële voordelen in de inkomstenbelasting en overige WOZ gerelateerde belastingen zijn natuurlijk 100% voor uzelf.

U kunt de aanvraag voor het beoordelen van uw WOZ-waarde eenvoudig online indienen. Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij uw WOZ-waarde direct op juistheid. Pas nadat u de opdracht verstrekt, tekenen wij bezwaar voor u aan bij de gemeente. Kijkt u voor meer informatie en het inschrijfformulier op wozconsultants.nl. Hulp nodig of geen internet? Bel ons gerust, wij helpen u graag!

Uw WOZ-waarde kan in de meeste gevallen met succes worden verlaagd als: De WOZ-waarde hoger is dan de (ver)koopprijs

an Al meer d gen in n o w 40.000 s in met succe aagd! rl e waarde v

De WOZ-waarde hoger is dan 95% van de vraagprijs Uw woning nog in aanbouw is Er een grote renovatie gaande is Er sprake is van achterstallig onderhoud

WOZ-Consultants Nieuwe Kade 16 6827 AB Arnhem

T: 026 - 4721076 E: info@wozconsultants.nl www.wozconsultants.nl

Arnhem

Etten-Leur

Mobiel uw aanvraag indienen? Scan de QR-code of ga naar wozconsultants.nl/mobile

Den Haag

Leeuwarden


[Advertorial]

Notaris financiële spin in het web bij verkopen woning

Wat voor problemen kunnen er ontstaan? Natuurlijk denkt u dat er in uw situatie geen vuiltje aan de lucht is, maar de problemen ontstaan vaak juist als u het helemaal niet verwacht. Bijvoorbeeld de woningverdeling na een scheiding. Weet u zeker dat de woning nu echt alleen van u is? Anders moet uw ex-partner misschien nog meetekenen. En wat als de koper op het laatste moment afhaakt? Heeft u hiervoor wel een boeteclausule laten opnemen in de koopakte? Laat u niet verrassen. Ga op tijd naar de notaris.

Meer informatie Wilt u advies, neem dan contact op met een notaris uit de buurt. Via de zoekfunctie op de website www.notaris.nl is het eenvoudig om een notaris in de buurt te vinden. Bereid het eerste bezoek aan de notaris goed voor en lees de tips op www.notaris.nl/op-gesprek.

U gaat uw woning verkopen. Een spannende tijd. Komt u eruit met de koper? Heeft u al een andere woning? Zijn er geen addertjes onder het gras? U heeft dus veel om over na te denken. Maar heeft u ook al nagedacht over uw bezoek aan de notaris? Want de notaris is de financiële spin in het web bij de verkoop van uw woning. Hij krijgt die ‘addertjes’ boven tafel. Waarom naar de notaris? In Nederland regelt de notaris alle juridische zaken rond de overdracht. Hij is ook de enige die dat mag doen. Daardoor weten alle partijen zeker waar ze aan toe zijn. De notaris is onafhankelijk en onpartijdig en kijkt daarom naar uw belangen én naar die van de koper. Zoveel doet een notaris toch niet? De notaris doet juist heel veel voor u. Maar het meeste daarvan ziet u niet. De notaris doet veel werk namelijk al vooraf. Zodat u straks alleen nog uw handtekening onder de verschillende aktes hoeft te zetten. Zo doet hij ook allerlei onderzoeken naar uw achtergrond en die van de koper, het huis, de hypotheeksituatie en mogelijke bijzonderheden in de gemeente. Als er iets niet in orde is en problemen kan opleveren, trapt hij direct op de rem en zorgt ervoor dat die worden opgelost. Wat regelt de notaris allemaal? De notaris is de financiële spin in het web. Hij zorgt ervoor dat de koper de koopsom betaalt en dat uw bank en eventuele schuldeisers hun geld

krijgen. Ook zorgt hij ervoor dat u een deel van uw gemeentebelastingen terugkrijgt en dat de eventuele overwaarde naar u wordt overgemaakt. En uiteraard regelt hij alle juridische zaken rond de overdracht en lost eventuele problemen op. Zodat u zeker bent van een vlekkeloze verkoop. Waarom zou ik de koopakte door een notaris laten opstellen? Niet voor alles heeft u een notaris nodig. Een koopakte kunt u bijvoorbeeld samen met de koper opstellen. Maar het kan wel verstandig zijn de notaris om advies te vragen vóór u de akte ondertekent. Hij zorgt ervoor dat belangrijke ‘kleine lettertjes’ niet worden vergeten. Is zo’n akte niet standaard knip- en plakwerk voor een notaris? De notaris kan de koopakte voor u opstellen. Dat is altijd maatwerk, want iedere situatie is anders. Bepaalde stukken tekst zijn wel hetzelfde of lijken in ieder geval erg op elkaar. Dat moet ook wel. Het is belangrijk dat in de akten omschrijvingen en begrippen staan die wettelijk geldig zijn.

De KNB is de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Alle (kandidaat-)notarissen zijn verplicht aangesloten bij de KNB.

Gratis brochure ‘Woning verkopen’ In de brochure ‘Woning verkopen’ vindt u alles op een rijtje waar u aan moet denken als u een koper heeft gevonden. Denk hierbij aan onderwerpen als het koopcontract, de ontbindende voorwaarden, bedenktijd van de koper en verborgen gebreken. Maar ook wat u kunt doen als de koop niet doorgaat. Op al deze vragen, en nog veel meer, geeft dit boekje antwoord. Op notaris.nl kunt u de brochures downloaden of de doorbladerbare versies online lezen. Bij veel notariskantoren zijn de brochures ook af te halen. Nieuw Op notaris.nl kunt u de filmpjes ‘Een huis verkopen’ en ‘Een huis kopen’ bekijken. Ontdek waar u op moet letten en doe ook eens de online test op notaris.nl.

EEn woning kopEn of vErkopEn? Wat moet u regelen? Wat zijn veelvoorkomende problemen? En waarom moet u eigenlijk naar de notaris? Op www.notaris.nl is alles voor u op een rijtje gezet. Doe de online test en ontvang vrijblijvend advies op maat.

www.notaris.nl Je regelt het bij de notaris.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

7


Bijzondere woonwens

Niet één woonwens is hetzelfde. Modern of klassiek, strak of landelijk, felle of juist neutrale kleuren. Het maakt niet uit hoeveel verschillende interieurs je bekijkt, ze zijn allemaal anders. Er zijn zelfs mensen met een wel heel bijzondere woning. Petra Jordens Rehorst is één van hen. Samen met haar man, fysiotherapeut Sjaco en hun vijf kinderen woont zij in een voormalige kerk, in Krimpen aan de Lek.

8 Ons Verhaal

Ons Verhaal


De eerste keer dat Petra haar huidige woning zag, was zij 18 jaar. “Ik wist toen meteen al dat ik hier ooit wilde wonen”, vertelt Petra, “er was meteen al een klik met het gebouw.” Dit speelde zich 31 jaar geleden af, op dat moment was de voormalige kerk in handen van een aannemingsbedrijf. Enkele jaren daarna werd het pand verkocht, waarna er twee aparte woonhuizen van gemaakt zijn. Tien jaren streken er voorbij, voordat één van de twee huizen te koop kwam te staan en Petra haar droomwoning kon betrekken. Haken en ogen Zo kochten Petra en Sjaco 17 jaar geleden al de eerste helft van het pand. Zij woonden hier prachtig, maar met vijf kinderen was het toch wel wat krapjes. Toen twee jaar geleden het andere woonhuis te koop kwam, waren zij dan ook vastbesloten om dit deel er ook bij te kopen en er weer één groot pand van te maken. “Dit idee had nog wel wat haken en ogen”, legt Petra uit. “Wij kochten het huis natuurlijk van onze buurvrouw en zij wist dat wij echt alleen dít huis wilden hebben. De woning werd in eerste instantie te hoog getaxeerd. Wij hebben zelfs meerdere aankoopmakelaars in de armen genomen voordat we er een vonden waarmee het klikte. Uiteindelijk zijn wij door deze makelaar uitstekend geholpen en hebben wij het huis voor een redelijke prijs kunnen kopen.” Een goed begin… Vijf aannemers mochten een offerte uitbrengen en ideeën opperen voor de renovatie van het pand. “We hebben de beste ideeën eruit gefilterd en op basis daarvan een keuze gemaakt voor een aannemer. Daarnaast hebben wij een architect ingeschakeld.” Petra, die zelf de opleiding tot Grafisch Ontwerper en Interieur heeft gevolgd aan de kunstacademie en jarenlang voor het magazine ‘VT Wonen’ heeft gewerkt, wist al heel goed hoe ze het wilde hebben, maar voor de technische aspecten liet ze zich goed informeren. “We hadden er ook nog eens mee te maken dat het een gemeentelijk monument is. Wil je dit renoveren, dan moet je aan bepaalde eisen voldoen. Het heeft dan ook wel een jaar geduurd voordat we alles rond hadden en konden beginnen met de verbouwing.” Verbouwing in stijl Op het moment dat Sjaco en Petra de sleutel in handen kregen lagen de bouwtekeningen al klaar De aannemer Klaas van der Kooij stond al in de startblokken, er kon meteen begonnen worden met de verbouwing. De achtergevel werd eruit gezaagd en werd vervangen door openslaande deuren. Ook de tussenmuren, die de twee woningen eens van elkaar scheidden, werden voorzien van grote deuren zodat je

gemakkelijk heen en weer kunt lopen. “Eigenlijk is alles heel goed verlopen”, vertelt Petra. “Het is natuurlijk geen doorsnee huis en de aannemer dacht heel goed met ons mee om het geheel ‘in stijl’ te verbouwen, dit was heel fijn.” Authentieke uitstraling De kerk werd gebouwd in 1910. Deze functie heeft het pand tot en met 1968 bekleed. Alle elementen die het verleden van het pand als kerk nu nog verraden, zijn behouden gebleven. Petra en Sjaco hebben hier bewust voor gekozen. “Je kunt het nu nog zien aan de toren op het dak en aan de glas-in-loodramen. Maar ook de originele ingang is in ere gebleven. De buitenkant van het gebouw is nog helemaal authentiek. Ook bij de inrichting hebben we hier rekening mee gehouden. We hebben gekozen voor een klassieke, brocante uitstraling met antieke en houten meubelen. Een modern interieur zou afbreuk doen aan dit mooie gebouw”, aldus Petra. Hobby? Als we Petra vragen of ze tijdens de verbouwing struikelblokken tegen zijn gekomen, lacht ze: “Geld, haha. Veel geld”, waarna ze meteen vervolgt: “Maar verder is echt alles heel soepel verlopen. Het is één keer voorgekomen dat de kinderen een feest gaven voor 60 personen en we precies die dag ontdekten dat er een balk in de vloer doorgerot was. Als daar 60 man op was gaan staan hadden we een groot probleem gehad, maar de aannemer is toen meteen onder de vloer gekropen om de balk te vervangen. Dat soort dingen zullen we nog wel vaker tegenkomen, het is nu eenmaal een oud pand. Het moet wel echt een hobby van je zijn als je aan zo’n project begint. Mensen zeggen wel eens ‘een eigen huis is nooit af’, maar dat geldt zeker voor een huis als dat van ons.”

“Ik wist toen meteen al dat ik hier ooit wilde wonen”

Op de toekomst! Afgelopen december rondde de aannemer zijn werkzaamheden aan het huis van de familie Jordens af en was ook het tweede deel van de woning bewoonbaar. Het is precies wat ze ervan verwacht hadden. “Ik hoop hier de komende 30 jaar nog zeker te wonen. We voelen ons hier thuis en veilig en zijn blij dat we zo’n fijne plek hebben om thuis te komen. Ik voel me bevoorrecht om in dit mooie huis op deze heerlijke plek te mogen wonen.” Met deze mooie woorden sluit Petra het gesprek af. Woon jij zelf ook in een bijzonder huis of op een bijzondere plek en wil je graag jouw verhaal teruglezen in één van de volgende edities van WonenDoeJeZo Magazine? Stuur dan een mailtje naar info@wonendoejezo.com

Ons Verhaal

9


“De achtergevel werd eruit gezaagd en werd vervangen door openslaande deuren.�

10 Ons Verhaal


VBO.NLWoonaanbod De VBO-makelaar doet meer!

Altijd op de hoogte zijn? www.vbo.nl

Aantrekkelijk woonaanbod


22 UW UWVBO-MAKELAAR VBO MAKELAAR VBO-MAKELAAR

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar

••

De De Taxatiespecialist Taxatiespecialist Zoetermeer, Zoetermeer,079-7112121 079-7112121 www.taxatiespecialist.com www.taxatiespecialist.com De De Wekker WekkerMakelaardij Makelaardij Leiderdorp, Leiderdorp,071-5896193 071-5896193 www.dewekkermakelaardij.nl www.dewekkermakelaardij.nl Defi Defi ner ner Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,010-7200210 010-7200210 www.defi www.defi ner.nl ner.nl Den DenBraber Braber&&Ram Ram Vastgoed Vastgoed ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3557483 070-3557483 www.braberram.nl www.braberram.nl Den DenHaan HaanMakelaardij Makelaardij Noordwijk NoordwijkZH, ZH,071-3612103 071-3612103 www.vbo.nl www.vbo.nl DPS DPSProperties PropertiesB.V. B.V. ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3283906 070-3283906 www.dpsproperties.nl www.dpsproperties.nl Du DuBuf BufMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. Oostvoorne, Oostvoorne,0181-483302 0181-483302 www.dubufmakelaardij.nl www.dubufmakelaardij.nl Duijvestijn Duijvestijn Waarde Waardevoor voor Wonen Wonen Wateringen, Wateringen,0174-768000 0174-768000 www.waardevoorwonen.nl www.waardevoorwonen.nl Edward EdwardPeeters PeetersMakelaardij Makelaardij Maasland, Maasland,010-5924444 010-5924444 www.edwardpeeters.nl www.edwardpeeters.nl Erbeva ErbevaMakelaars MakelaarsB.V. B.V. ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3459559 070-3459559 www.erbeva.nl www.erbeva.nl Esmeijer EsmeijerMakelaardij Makelaardij&& Taxatieburo Taxatieburo Spijkenisse, Spijkenisse,0187-490143 0187-490143 www.esmeijermakelaardij.nl www.esmeijermakelaardij.nl Flaton Flatonmakelaars makelaarsenentaxateurs taxateurs V.O.F. V.O.F. Pijnacker, Pijnacker,015-3612691 015-3612691 www.fl www.fl atonmt.nl atonmt.nl Fred FredImholz ImholzMakelaardij Makelaardij Zoetermeer, Zoetermeer,079-3466288 079-3466288 www.imholz.nl www.imholz.nl

••

••

••

van vanuw uwwoning, woning,maar maarook ookmet metvele veleandere andere

deeldiensten. deeldiensten.Aan Aanuude dekeuze! keuze!Van Vandeskundige deskundige

••

LaCléMakelaars Makelaars LaClé ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage, 070-3001820 070-3001820 www.lacle.info www.lacle.info

••

•• •• ••

••

••

••

••

••

••

•• ••

••

••

••

••

••

••

fessionele fessionelebegeleiding begeleidingbij bijde deaankoop aankoopvan vanuw uw

••

•• •• ••

m a k eml a ka er dl ai aj rbdvi j b v

••

2VMakelaars Makelaars 2V Rotterdam, Rotterdam,010-7074911 010-7074911 www.2vmakelaars.nl www.2vmakelaars.nl

••

Adwil Adwil Vastgoed VastgoedBV BV Rotterdam, Rotterdam,010-4818187 010-4818187 www.adwil.nl www.adwil.nl

••

Agro AgroAdviesBuro AdviesBuro Naaldwijk, Naaldwijk,0174-637637 0174-637637 www.agroadviesburo.nl www.agroadviesburo.nl Ahuys AhuysMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-4265620 010-4265620 www.ahuys.nl www.ahuys.nl AJK AJKMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3627526 070-3627526 www.ajk-makelaars.nl www.ajk-makelaars.nl Alblasserwaard AlblasserwaardMakelaars Makelaarsen en TaxaTaxateurs teurs Sliedrecht, Sliedrecht,0184-670733 0184-670733 www.alblasserwaard.nl www.alblasserwaard.nl Alblasserwaard AlblasserwaardMakelaars Makelaarsen en TaxaTaxateurs teursHardinxveld-Giessendam Hardinxveld-Giessendam Hardinxveld-Giessendam, Hardinxveld-Giessendam,0184-670733 0184-670733 www.alblasserwaardmakelaardij.nl www.alblasserwaardmakelaardij.nl Alkemade AlkemadeMakelaardij Makelaardij Roelofarendsveen, Roelofarendsveen,071-3316438 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl www.alkemademakelaardij.nl Areaal AreaalMakelaardij Makelaardij Bleiswijk, Bleiswijk,010-5222266 010-5222266 www.areaal.nl www.areaal.nl Arnold Arnold Taal TaalMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-7071240 070-7071240 www.arnoldtaal.nl www.arnoldtaal.nl

•• ••

••

••

••

••

••

at athome home

••

MAKELAARDIJ MAKELAARDIJ

AtAtHome HomeMakelaardij Makelaardij Barendrecht, Barendrecht, 0180-556117 0180-556117 at athome home MAKELAARDIJ MAKELAARDIJ www.athome-makelaardij.nl www.athome-makelaardij.nl

•• •• ••

•• ••

••

••

••

•• •• •• ••

••

••

••

••

••

•• ••

•• ••

••

••

••

••

••

••

••

••

••

••

Huizenlinq Huizenlinq Lemmer, Lemmer,0514-534161 0514-534161 www.huizenlinq.nl www.huizenlinq.nl

BVA BVAMakelaardij Makelaardij Rotterdam, Rotterdam,010-3040198 010-3040198 www.bvamakelaardij.nl www.bvamakelaardij.nl Centraal Centraal Taxatie TaxatieBureau BureauB.V. B.V. Papendrecht, Papendrecht,078-6440588 078-6440588 www.centraaltaxatiebureau.nl www.centraaltaxatiebureau.nl

••

••

Huurintermediair.nl Huurintermediair.nl Rotterdam, Rotterdam,010-2040660 010-2040660 www.huurintermediair.nl www.huurintermediair.nl ConformMakelaars Makelaars Conform ImmobiliaMakelaardij Makelaardij&& Vastgoed Vastgoed Rotterdam, Rotterdam,010-4144753 010-4144753 Immobilia ManagementB.V. B.V. www.conformmakelaars.nl www.conformmakelaars.nl Management Berkel BerkelenenRodenrijs, Rodenrijs,010-5110545 010-5110545 www.immobilia.nl www.immobilia.nl Johan JohanRos Rosadviseur adviseuronroerend onroerendgoed goed De DeDrie DrieLinden LindenMakelaardij Makelaardij Rotterdam, Rotterdam,010-4660056 010-4660056 Dirksland, Dirksland,0187-600425 0187-600425 www.johanros.nl www.johanros.nl www.de3linden.com www.de3linden.com JSJS Vastgoed Vastgoed Barendrecht, Barendrecht,0180-397338 0180-397338 De DeGroot GrootMakelaars MakelaarsO.Z. O.Z. Oud-Beijerland, Oud-Beijerland,0186-615233 0186-615233 www.jsvastgoed.nl www.jsvastgoed.nl www.degrootmakelaarsoz.nl www.degrootmakelaarsoz.nl Kanaalveste KanaalvesteMakelaars Makelaars&& Taxateurs Taxateurs Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,010-4580575 010-4580575 www.kanaalveste.nl www.kanaalveste.nl DeJong JongMakelaardij Makelaardij Kaptein Kaptein Vastgoed VastgoedBV BV De ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage, 070-3947272 070-3947272 Ter TerAar, Aar,0172-475123 0172-475123 www.dejongmakelaardij.nl www.kapteinvastgoed.nl www.kapteinvastgoed.nl www.dejongmakelaardij.nl www.dejongmakelaardij.nl www.dejongmakelaardij.nl Klavis KlavisMakelaardij Makelaardij Maasdijk, Maasdijk,0174-520304 0174-520304 www.klavis-makelaardij.nl www.klavis-makelaardij.nl Kok Kok Makelaars Makelaars De DeJong JongMakelaardij Makelaardij Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,010-4506777 010-4506777 Voorburg, Voorburg,070-3874200 070-3874200 www.kok-makelaars.nl www.dejongmakelaardij.nl www.dejongmakelaardij.nl www.dejongmakelaardij.nl www.dejongmakelaardij.nl www.kok-makelaars.nl Kool KoolMakelaardij Makelaardij Pijnacker, Pijnacker,015-3614473 015-3614473 www.koolmakelaardij.nl www.koolmakelaardij.nl De DeRaad RaadMakelaars MakelaarsBV BV Katwijk, Katwijk,071-4051500 071-4051500 KoophuisMakelaars Makelaars www.deraadmakelaars.nl www.deraadmakelaars.nl Koophuis Rotterdam, Rotterdam,010-2809256 010-2809256 De DeRaedt Raedt Vastgoed VastgoedConsultancy ConsultancyB.V. B.V. www.koophuis.nl www.koophuis.nl ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,06-54358700 06-54358700 www.deraedt.nl www.deraedt.nl

••

••

Atta AttaMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-4335710 010-4335710 www.atta.nl www.atta.nl

••

••

••

••

••

AXA AXAMakelaardij Makelaardij Voorburg, Voorburg,070-3466288 070-3466288 www.aeig.nl www.aeig.nl

••

B&Nmakelaardij makelaardij B&N Nootdorp, Nootdorp,015-3107200 015-3107200 www.bnmak.nl www.bnmak.nl

••

B&N B&Nmakelaardij makelaardij Pijnacker, Pijnacker,015-3107200 015-3107200 www.bnmak.nl www.bnmak.nl

••

B&L B&L Vastgoed Vastgoed Alphen Alphenaan aanden denRijn, Rijn,0172-245902 0172-245902 www.benlvastgoed.nl www.benlvastgoed.nl Beroepsopleiding BeroepsopleidingMakelaars MakelaarsBV BV Nootdorp, Nootdorp,070-3563200 070-3563200 www.makelaarsopleidingen.nl www.makelaarsopleidingen.nl

••

••

••

taxaties taxatiesdoor doorgecertifi gecertificeerde ceerdetaxateurs taxateurstot totpropro-

Zuid-Holland Zuid-Holland

Ongewoongenot Ongewoongenot Ouddorp, Ouddorp,0187-680095 0187-680095 www.vbo.nl www.vbo.nl

Lagendijk Vastgoed Lagendijk Vastgoed Delft, Delft,015-2570247 015-2570247 www.lagendijk-vastgoed.nl www.lagendijk-vastgoed.nl Laros LarosMakelaardij Makelaardij Noordwijkerhout, Noordwijkerhout,0252-341538 0252-341538 www.larosmakelaardij.nl www.larosmakelaardij.nl M.A.G. M.A.G. Taxaties Taxaties ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,06-41497112 06-41497112 Maarten MaartenMakelaardij Makelaardij VOF VOF Rotterdam, Rotterdam,010-8181487 010-8181487 www.maartenmakelaardij.nl www.maartenmakelaardij.nl Makelaar MakelaarLagendijk Lagendijk Nieuwerkerk Nieuwerkerka/d a/dIJssel, IJssel,0180-323124 0180-323124 www.makelaarlagendijk.nl www.makelaarlagendijk.nl Makelaar Makelaarzonder zonderStropdas StropdasB.V. B.V. Delft, Delft,015-2630091 015-2630091 www.makelaarzonderstropdas.nl www.makelaarzonderstropdas.nl Makelaardij MakelaardijGebuijs Gebuijs Nieuwerkerk Nieuwerkerkaan aanden denIJssel, IJssel,010-3414552 010-3414552 www.vbo.nl www.vbo.nl Makelaardij MakelaardijMart-Goed Mart-GoedB.V. B.V. Poeldijk, Poeldijk,0174-243011 0174-243011 www.martgoed.nl www.martgoed.nl Makelaardij MakelaardijStuij Stuij&&van vanDijk DijkB.V. B.V. Hardinxveld-Giessendam, Hardinxveld-Giessendam,0184-630650 0184-630650 www.stuijenvandijk.nl www.stuijenvandijk.nl Makelaarshuis Makelaarshuis ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3229087 070-3229087 www.makelaarshuis.nl www.makelaarshuis.nl Makelaarskantoor Makelaarskantoorvan vanStralen Stralen Voorschoten, Voorschoten,071-5620000 071-5620000 FreekFontein Fontein Freek www.makelaarskantoorvanstralen.nl www.makelaarskantoorvanstralen.nl Makelaardij Makelaardij MakorMakelaars Makelaars Rijswijk Rijswijk(ZH), (ZH), 070-3030051 070-3030051 Makor Numansdorp, Numansdorp,0186-615612 0186-615612 www.freekfontein.nl www.freekfontein.nl www.makormakelaars.nl www.makormakelaars.nl Malkenhorst MalkenhorstMakelaars Makelaars Naaldwijk, Naaldwijk,0174-628628 0174-628628 Goedhart GoedhartMakelaars Makelaars&& Taxateurs Taxateurs www.malkenhorstmakelaars.nl www.malkenhorstmakelaars.nl Alphen Alphenaan aanden denRijn, Rijn,0172-441275 0172-441275 MaMaison MaMaisonMakelaars Makelaars www.goedhartvastgoed.nl www.goedhartvastgoed.nl Wateringen, Wateringen,06-51273165 06-51273165 Beverwaard Beverwaard Makelaars Makelaars Goedhart GoedhartMakelaars Makelaars&& Taxateurs Taxateurs Rotterdam, Rotterdam, 06-11959398 06-11959398 www.mamaisonmakelaars.nl www.mamaisonmakelaars.nl Leiden, Leiden,071-5146056 071-5146056 Marcel MarcelBal BalMakelaardij Makelaardij www.beverwaardmakelaars.nl www.beverwaardmakelaars.nl www.goedhartvastgoed.nl www.goedhartvastgoed.nl Blijdorp BlijdorpMakelaardij Makelaardij Sommelsdijk, Sommelsdijk,0187-484044 0187-484044 Goedhart Goedhart Makelaars Makelaars&& Taxateurs Taxateurs Rotterdam, Rotterdam,010-8441018 010-8441018 www.mbmakelaardij.nl www.mbmakelaardij.nl Rijnsaterwoude, Rijnsaterwoude,0172-509973 0172-509973 www.blijdorpmakelaardij.nl www.blijdorpmakelaardij.nl www.goedhartvastgoed.nl www.goedhartvastgoed.nl Blokland BloklandMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. Goud GoudBedrijfshuisvesting BedrijfshuisvestingB.V. B.V. MatchMakelaars Makelaars Zoeterwoude, Zoeterwoude,071-5809955 071-5809955 Match Nieuwerkerk Nieuwerkerka/d a/dIJssel, IJssel,0180-318222 0180-318222 Rotterdam, Rotterdam,010-2330101 010-2330101 www.blokland-makelaardij.nl www.blokland-makelaardij.nl www.goud-bhv.nl www.goud-bhv.nl www.matchmakelaars.nl www.matchmakelaars.nl BOG BOGMakelaardij Makelaardij Westland WestlandB.V. B.V. Gouwestad GouwestadMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenzande, ‘s-Gravenzande,0174-419061 0174-419061 Waddinxveen, Waddinxveen,0182-636021 0182-636021 www.bogmakelaardijwestland.nl www.bogmakelaardijwestland.nl www.gouwestadmakelaardij.nl www.gouwestadmakelaardij.nl Boek Boek7 7 Graafstroom Graafstroom Vastgoed Vastgoed Dordrecht, Dordrecht,078-8902226 078-8902226 Ameide, Ameide,0183-589901 0183-589901 Meesters MeestersMakelaars Makelaars www.boek7.com www.boek7.com ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage, Groene GroeneHart Hart Vastgoed Vastgoed Boek Boek7 7Makelaarsdiensten Makelaarsdiensten ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage, 070-3067220 070-3067220 06-28024077 06-28024077 Noordwijkerhout, Noordwijkerhout,078-8902226 078-8902226 www.meestersmakelaars.nl www.meestersmakelaars.nl Groesbeek Groesbeek Taxaties Taxatieso.g. o.g. www.boek7.com www.boek7.com Rotterdam, Rotterdam,06-51814978 06-51814978 GW GWMakelaars Makelaars Vlaardingen, Vlaardingen,010-2480220 010-2480220 Meliormakelaar/Meliorhypotheek Meliormakelaar/Meliorhypotheek Bonnike BonnikeMakelaardij Makelaardij De DeLier, Lier,0174-540654 0174-540654 www.gwmakelaars.nl www.gwmakelaars.nl Noordwijk NoordwijkZH, ZH, 071-3619365 071-3619365 Hameeteman HameetemanMakelaardij Makelaardij www.melior.nl www.melior.nl www.bonnike.nl www.bonnike.nl Ouddorp, Ouddorp,0187-684407 0187-684407 Meliormakelaar/Meliorhypotheek Meliormakelaar/Meliorhypotheek www.hameetemanmakelaardij.nl www.hameetemanmakelaardij.nl Hoek Hoekvan vanHolland, Holland,0174-310311 0174-310311 Heerenhuijs HeerenhuijsMakelaardij Makelaardij www.melior.nl www.melior.nl Leerbroek, Leerbroek,0345-599047 0345-599047 Mia MiaMakelaar Makelaar Bothof BothofMakelaardij Makelaardij Oegstgeest, Oegstgeest,06-41399791 06-41399791 www.heerenhuijs.nl www.heerenhuijs.nl Poortugaal, Poortugaal,010-5069130 010-5069130 Heliport www.miamakelaar.nl www.miamakelaar.nl HeliportMakelaardij Makelaardij www.bothofmakelaardij.nl www.bothofmakelaardij.nl Rotterdam, Rotterdam,010-4656010 010-4656010 Molenaar MolenaarCové CovéMakelaars MakelaarsB.V. B.V. Alblasserdam, Alblasserdam,078-8907999 078-8907999 www.heliportmakelaardij.nl www.heliportmakelaardij.nl www.molenaarcove.nl www.molenaarcove.nl Hoevens HoevensMakelaardij MakelaardijBV BV Katwijk, Katwijk,071-2020202 071-2020202 BremmerOnroerend Onroerend Bremmer www.hoevensmakelaardij.nl www.hoevensmakelaardij.nl MomMakelaardij Makelaardij Mom Goed VOF Goed VOF Hometaxaties HometaxatiesB.V. B.V. Rotterdam, Rotterdam,010-4322355 010-4322355 Zwijndrecht, Zwijndrecht,078-6772792 078-6772792 Groot-Ammers, Groot-Ammers,0184-669097 0184-669097 www.mom-makelaardij.nl www.mom-makelaardij.nl www.bremmer.nl www.bremmer.nl www.hometaxaties.nl www.hometaxaties.nl

En Endat datniet nietalleen alleenvoor voorde desuccesvolle succesvolleverkoop verkoop

nieuwe nieuwewoning! woning!

••

Kriga KrigaReal RealEstate EstateB.V. B.V. ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-8919155 070-8919155 www.krigarealestate.com www.krigarealestate.com

••

••

••

••

••

•• ••

•• ••

••

••

MTL MTLMakelaars Makelaars Hellevoetsluis, Hellevoetsluis, 0181-760017 0181-760017 www.mtlmakelaars.nl www.mtlmakelaars.nl

•• •• ••

MTL MTLMakelaars Makelaars Spijkenisse, Spijkenisse, 0181-760011 0181-760011 www.mtlmakelaars.nl www.mtlmakelaars.nl MTL MTLMakelaars Makelaars Dordrecht, Dordrecht, 078-7600018 078-7600018 www.mtlmakelaars.nl www.mtlmakelaars.nl MTL MTLMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam, 010-7600237 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl www.mtlmakelaars.nl MTV MTVMakelaardij MakelaardijBV BV ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3467579 070-3467579 www.mtvmakelaardij.nl www.mtvmakelaardij.nl Mugoma MugomaBV BV Naaldwijk, Naaldwijk,0174-626386 0174-626386 Noordam NoordamMakelaardij Makelaardij De DeLier, Lier,0174-528828 0174-528828 www.noordam-makelaardij.nl www.noordam-makelaardij.nl Nugteren NugterenMakelaardij Makelaardij Hendrik-Ido-Ambacht, Hendrik-Ido-Ambacht,078-6849104 078-6849104 www.nugteren-makelaardij.nl www.nugteren-makelaardij.nl Obèr ObèrMakelaardij Makelaardij Leiderdorp, Leiderdorp,071-5419957 071-5419957 www.obermakelaardij.nl www.obermakelaardij.nl

••

••

•• ••

••

ObjectMakelaardij Makelaardij Object HellevoetsluisB.V. B.V. Hellevoetsluis Hellevoetsluis, Hellevoetsluis, 0181-399910 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl www.objectmakelaardij.nl

••

••

Onesta Onesta Vastgoed Vastgoed ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3459522 070-3459522 www.onesta-vastgoed.com www.onesta-vastgoed.com

••

OptimakelaarsB.V. B.V. Optimakelaars Nootdorp, Nootdorp,015-2516171 015-2516171 www.optimakelaars.nl www.optimakelaars.nl

•• ••

Orange OrangeMakelaars MakelaarsC.V. C.V. Rijswijk Rijswijk(ZH), (ZH), 070-7113456 070-7113456 www.orangemakelaars.nl www.orangemakelaars.nl Overduin OverduinMakelaardij Makelaardij Giessenburg, Giessenburg,0184-654010 0184-654010 www.overduinmakelaardij.nl www.overduinmakelaardij.nl Oviron Ovironmakelaars makelaarsen entaxateurs taxateurs Zoetermeer, Zoetermeer,079-2600004 079-2600004 www.oviron.nl www.oviron.nl AM AMMakelaardij Makelaardij&&Financieel FinancieelAdvies Advies Dordrecht, Dordrecht,078-6543131 078-6543131 www.pammakelaardij.nl www.pammakelaardij.nl Paul Paulvan vander derHoek Hoek Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,06-45330486 06-45330486 www.paulvdhoek.nl www.paulvdhoek.nl Piet Piet Warmerdam WarmerdamMakelaardij Makelaardij Noordwijkerhout, Noordwijkerhout,0252-377090 0252-377090 www.pietwarmerdammakelaardij.nl www.pietwarmerdammakelaardij.nl

••

••

••

••

••

PostMakelaardij Makelaardij Post Pijnacker, Pijnacker,015-3615566 015-3615566 www.postmakelaardij.nl www.postmakelaardij.nl

••

Profi Profi t Makelaardij t Makelaardij Van VanHeiningen Heiningen Middelharnis, Middelharnis,0187-482606 0187-482606 www.profi www.profi tmakelaardij.nl tmakelaardij.nl R.R. Van Vander derHart HartMakelaardij Makelaardij Spijkenisse, Spijkenisse,0181-453999 0181-453999 www.hartmakelaardij.nl www.hartmakelaardij.nl RE/MAX RE/MAXAdviseurs AdviseursLeidschendam Leidschendam Leidschendam, Leidschendam,070-3016060 070-3016060 www.remax.nl/adviseurs www.remax.nl/adviseurs Regio RegioMakelaardij Makelaardij Waddinxveen, Waddinxveen,0182-526861 0182-526861 www.regiomakelaardij.info www.regiomakelaardij.info Regio RegioMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,06-24898096 06-24898096 www.regiomakelaardij.info www.regiomakelaardij.info RE/MAX RE/MAXMakelaarsgilde MakelaarsgildeLeiden Leiden Leiden, Leiden,071-5162370 071-5162370 www.remax.nl/leiden www.remax.nl/leiden

••

••

•• ••

RE/MAX RE/MAX Makelaarsgroep Makelaarsgroep Barendrecht, Barendrecht, 0180-615233 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht www.remax.nl/barendrecht

••

RE/MAX RE/MAX Hofstad HofstadMakelaars Makelaars ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage, 070-4483150 070-4483150 www.remax-hofstad.nl www.remax-hofstad.nl

••

RE/MAX RE/MAX Totaal TotaalMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-4535920 010-4535920 www.remax-totaal.nl www.remax-totaal.nl Rick RickReal RealEstate EstateMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3466497 070-3466497 www.rickrealestate.nl www.rickrealestate.nl Ridder RidderHuizen Huizenmakelaardij makelaardijo.z o.z Ridderkerk, Ridderkerk,0180-413666 0180-413666 www.ridderhuizen.nl www.ridderhuizen.nl Rieke Rieke Vastgoed VastgoedB.V. B.V. Rozenburg, Rozenburg,0181-219339 0181-219339 www.riekevastgoed.nl www.riekevastgoed.nl Rosier Rosier&& Van Vanden denBurg BurgBV BV Wassenaar, Wassenaar,070-5175591 070-5175591 www.rosier.org www.rosier.org Rotterdam RotterdamEstate EstateBV BV Rotterdam, Rotterdam,0104122221 0104122221 www.rotterdamestate.nl www.rotterdamestate.nl Schippers SchippersMakelaardij Makelaardij ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-7503750 070-7503750 www.schippers.nu www.schippers.nu Schneider SchneiderAdvies AdviesBV BV Schiedam, Schiedam,010-4266230 010-4266230 www.schneidermakelaardij.nl www.schneidermakelaardij.nl Staetelande StaetelandeMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. Zoetermeer, Zoetermeer,079-7502362 079-7502362 www.staetelande.nl www.staetelande.nl Stapper Stapper Vastgoed VastgoedBV BV Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,010-2844444 010-2844444 www.stappervastgoed.nl www.stappervastgoed.nl

•• ••

••

••

•• ••

••

••

••

SteefMakelaars Makelaars Steef Alblasserdam, Alblasserdam, 078-6991344 078-6991344 www.steef.nl www.steef.nl

••

Swijnenburg Valk Swijnenburg&& ValkMakelaardij Makelaardij Krimpen Krimpenaan aanden denIJssel, IJssel,0180-510090 0180-510090 www.svmakelaardij.nl www.svmakelaardij.nl ‘t‘tGoeie GoeieHuys Huys Vastgoed VastgoedBV BV Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel,010-2028211 010-2028211 www.goeiehuys.nl www.goeiehuys.nl

••

t Goeie t GoeieHuys Huys Vastgoed VastgoedB.V. B.V. Brielle, Brielle,0181-409000 0181-409000 www.goeiehuys.nl www.goeiehuys.nl

••

•• ••

‘t‘tJachthuis Jachthuis Taxaties Taxaties Barendrecht, Barendrecht,0180-532060 0180-532060 www.jachthuistaxaties.nl www.jachthuistaxaties.nl Taxare TaxareMakelaardij Makelaardij Stolwijk, Stolwijk,0182-343747 0182-343747 www.taxare.nl www.taxare.nl Taxatiebureau TaxatiebureauBening BeningB.V. B.V. Haastrecht, Haastrecht,0182-502229 0182-502229

••


UW UWVBO-MAKELAAR VBO-MAKELAAR 33

Vereniging Verenigingvoor voormakelaars makelaarsenentaxateurs taxateurs

••

Van Vander der Wiel Wiel Makelaardij Makelaardij&& Taxaties Taxaties Rotterdam, Rotterdam,010-4978441 010-4978441 www.wielmak.nl www.wielmak.nl

Taxatiebureau TaxatiebureauRUVADO RUVADO Brielle, Brielle,0181-477140 0181-477140 www.ruvado.nl www.ruvado.nl Taxatiebureau Taxatiebureau Wim WimAdvocaat Advocaat Kinderdijk, Kinderdijk,078-6919502 078-6919502 www.wimadvocaat.nl www.wimadvocaat.nl Taxatrust TaxatrustB.V. B.V. Zoetermeer, Zoetermeer,079-3622655 079-3622655 www.taxatrust.nl www.taxatrust.nl Tulp Tulp Vastgoed VastgoedDen DenHaag Haag ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3889361 070-3889361 www.tulpvastgoed.nl www.tulpvastgoed.nl

••

••

••

••

VanEgmond Egmond VanHirtum Hirtum Van Van Rijnsburg, Rijnsburg,071-4024141 071-4024141 www.ruimteomteleven.nl www.ruimteomteleven.nl Van VanGraafeiland Graafeiland Makelaardij Makelaardij&& Taxatie TaxatieBV BV Rijswijk Rijswijk(ZH), (ZH), 070-3651662 070-3651662 www.vangraafeiland.nl www.vangraafeiland.nl

••

••

kelaarkelaar Uw ma Uw ma

Van VanAlphen Alphen Makelaardij Makelaardij Middelharnis, Middelharnis, 0187-476555 0187-476555 VanLeerdam LeerdamMakelaardij Makelaardij www.vanalphenmakelaardij.nl www.vanalphenmakelaardij.nl Van Den DenHoorn, Hoorn,015-2573898 015-2573898 www.vanleerdammakelaardij.nl www.vanleerdammakelaardij.nl Van VanSchieveen Schieveen Taxaties Taxaties Van Vanden denBerg Berg&& Gouda, Gouda,0182-582237 0182-582237 Opschoor OpschoorMakelaardij Makelaardij Van Van Wijnen WijnenMakelaardij Makelaardij Rotterdam, Rotterdam,010-4412541 010-4412541 Leerdam, Leerdam,0345-610951 0345-610951 www.bergopschoor.nl www.bergopschoor.nl www.vanwijnenmakelaardij.nl www.vanwijnenmakelaardij.nl Van VanZundert ZundertMakelaars Makelaars Wateringen, Wateringen,06-55153568 06-55153568 www.van-zundert.nl www.van-zundert.nl Van Vander derElst Elst Makelaardij Makelaardij VBO VBO Makelaar Makelaar Kooitje Kooitje Delft, Delft,015-7009729 015-7009729 Makelaarsdiensten Makelaarsdiensten www.vanderelst.com www.vanderelst.com Katwijk, Katwijk,071-3015748 071-3015748 www.kooitjemakelaarsdiensten.nl www.kooitjemakelaarsdiensten.nl

••

••

•• ••

Van Vander derMeer MeerAdviesgroep Adviesgroep Roelofarendsveen, Roelofarendsveen,071-3319019 071-3319019 www.meer-advies.nl www.meer-advies.nl Van Vander derPlas PlasMakelaardij Makelaardij Hellevoetsluis, Hellevoetsluis,0181-321318 0181-321318 www.vdrplas.nl www.vdrplas.nl Van Vinden Vander der Vinden Makelaars MakelaarsB.V. B.V. Oud-Beijerland, Oud-Beijerland, 0186-613644 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl www.vandervindenmakelaars.nl

••

••

Van Vander der Vinden Vinden Makelaars MakelaarsB.V. B.V. Strijen, Strijen,078-6743622 078-6743622 www.vandervindenmakelaars.nl www.vandervindenmakelaars.nl

••

••

••

••

•• ••

••

Westmaas WestmaasMakelaardij Makelaardij Nootdorp, Nootdorp,015-3108873 015-3108873 www.westmaasmakelaardij.nl www.westmaasmakelaardij.nl Wilburg WilburgMakelaars Makelaars VOF VOF ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3996010 070-3996010 www.wilburg.nl www.wilburg.nl WitteWoning WitteWoningMakelaars Makelaars Delft, Delft,015-2157000 015-2157000 www.wittewoningmakelaars.nl www.wittewoningmakelaars.nl Woonhart Woonhart Noordwijk NoordwijkZH, ZH,071-3647602 071-3647602 www.woonhartmakelaars.nl www.woonhartmakelaars.nl Woonkoers WoonkoersMakelaardij Makelaardij Dordrecht, Dordrecht,078-6146633 078-6146633 www.woonkoers.nl www.woonkoers.nl

•• ••

••

••

••

ZebraHuis ZebraHuis ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-3602334 070-3602334 www.zebrahuis.nl www.zebrahuis.nl

••

Woonvreugde Woonvreugde Hoek Hoekvan vanHolland, Holland, 0174-388301 0174-388301 www.woonvreugde.nl www.woonvreugde.nl Zuidstad ZuidstadMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-2404142 010-2404142 www.zuidstad.nl www.zuidstad.nl Verkoop-/ Verkoop-/aankoopmakelaar aankoopmakelaarenen taxateur taxateur Aankoopmakelaar Aankoopmakelaarenentaxateur taxateur

•• ••

•• •• ••

••

Van Vander derElst Elst Makelaardij Makelaardij Rotterdam, Rotterdam,010-3100213 010-3100213 www.vanderelst.com www.vanderelst.com

Vollebregt-Barten Vollebregt-BartenO.Z. O.Z. Glastuinbouw GlastuinbouwB.V. B.V. Honselersdijk, Honselersdijk,0174-631131 0174-631131 www.volbar.nl www.volbar.nl Waterstad WaterstadMakelaars Makelaars Rotterdam, Rotterdam,010-4047757 010-4047757 www.waterstadmakelaars.nl www.waterstadmakelaars.nl Way WayofofLiving LivingMakelaardij Makelaardij Hoogvliet HoogvlietRotterdam, Rotterdam,06-20406163 06-20406163 www.wolmakelaardij.nl www.wolmakelaardij.nl Werk WerkMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. Leiden, Leiden,071-7400004 071-7400004 www.werkmakelaardij.nl www.werkmakelaardij.nl Wessels WesselsMakelaardij MakelaardijB.V. B.V. ‘s-Gravenhage, ‘s-Gravenhage,070-7780510 070-7780510 www.wesselsmakelaardij.nl www.wesselsmakelaardij.nl

••

••

VBO VBOMakelaar Makelaardoet doetmeer meer

VBO VBOSecretariaat Secretariaat Nootdorp, Nootdorp,070-3458703 070-3458703 www.vbo.nl www.vbo.nl Veenland VeenlandMakelaardij Makelaardij Oude OudeWetering, Wetering,071-3313484 071-3313484 www.veenlandmakelaardij.nl www.veenlandmakelaardij.nl Verkerk Verkerk Vastgoed Vastgoed Alphen Alphenaan aanden denRijn, Rijn,06-27414161 06-27414161 www.verkerkvastgoed.nl www.verkerkvastgoed.nl Verlaan VerlaanMakelaardij, Makelaardij, Hypotheken Hypothekenen en Verzekeringen Verzekeringen Zoetermeer, Zoetermeer,079-3620555 079-3620555 www.verlaanmakelaardij.nl www.verlaanmakelaardij.nl

••

Wij Wij staan staan voor voor no-nonsense no-nonsense en en duidelijke duidelijke communicatie, communicatie, zodat zodat uu

••

precies preciesweet weetwaar waaruuaan aantoe toebent. bent.De De

••

verkoop verkoopvan vanuw uwwoning woningkunt kuntuumet met een eengerust gerusthart hartaan aanons onsoverlaten. overlaten.

••

Veth VethMakelaardij Makelaardij Papendrecht, Papendrecht, 078-6154204 078-6154204 www.vethmakelaardij.nl www.vethmakelaardij.nl

••

Vivienda ViviendaMakelaardij Makelaardij Capelle Capelleaan aanden denIJssel, IJssel, 06-51067586 06-51067586 www.viviendamakelaardij.nl www.viviendamakelaardij.nl

Berkel en Rodenrijs Brouwershavenstraat 25

Delfgauw Melkdragerhof 187

www.vbo.nl www.vbo.nl

Delfgauw Wethouder Sonneveldhof 48

Delfgauw Wethouder Sonneveldhof 45

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Zuid-Holland.

Delfgauw Zuideindseweg 98

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 140 m2 € 225.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 78 m2 Inhoud: 218 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2003 Woonlaag: 4 € 175.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 411 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 132 m2 € 289.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 174 m2 Inhoud: 532 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 321 m2 € 450.000,- k.k. Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Delft van de Spiegelstraat 8

Delft Stalpaert van der Wieleweg 8

Katwijk Zh Hoorneslaan 0ong

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 156 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1967 Perceeloppervlakte: 1500 m2 € 649.000,- k.k. Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 265 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1906 Woonlaag: 1 € 1.395,- p/mnd Freek Fontein Makelaardij T 070-3030051 www.freekfontein.nl

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1920 Woonlaag: 1 € 139.500,- k.k. Optimakelaars B.V. T 015-2516171 www.optimakelaars.nl

Nieuw in verkoop Garagebox

€ 34.000,- k.k. VBO Makelaar Kooitje Makelaarsdiensten T 071-3015748 www.kooitjemakelaarsdiensten.nl

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!


4 WONINGAANBOD NOORDWIJK - RIJSWIJK

Noordwijk Nicolaas Barnhoornweg 9

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 45 m2 Inhoud: 115 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1950 Woonlaag: 1 € 585,- p/mnd

Nootdorp Hercules 8

Pijnacker Curielaan 2

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Villa Woonoppervlakte: 299 m2 Inhoud: 915 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 2008 Perceeloppervlakte: 515 m2 € 785.000,- k.k.

Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: Perceeloppervlakte: 18 m2 € 25.000,- k.k.

Pijnacker Vlielandseweg 135

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 280 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 205 m2 € 199.000,- k.k.

Pijnacker Vrouwenrecht 19

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1994 Woonlaag: 2 € 199.000,- k.k.

Bonnike Makelaardij T 071-3619365 www.bonnike.nl

Freek Fontein Makelaardij T 070-3030051 www.freekfontein.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Pijnacker Oostlaan 116

Pijnacker Geerbron 16

Pijnacker Katwijkerlaan 56

Pijnacker Katwijkerlaan 58

Pijnacker Park Berkenoord 40

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 86 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: 3 € 200.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 149 m2 Inhoud: 480 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1977 Perceeloppervlakte: 217 m2 € 280.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 274 m2 € 299.000,- k.k.

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Pijnacker Ru Paresingel 4

Pijnacker Rosa Spierstraat 7

Pijnacker Delftsestraatweg 26

Pijnacker Kerkweg 56

Poeldijk Jan Barendselaan -32

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 185 m2 Inhoud: 603 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 243 m2 € 449.000,- k.k.

Villa Woonoppervlakte: 165 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 627 m2 € 595.000,- k.k.

Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: Perceeloppervlakte: 1.850 m2 € 425.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Villa Woonoppervlakte: 202 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 643 m2 € 669.000,- k.k.

Woonboerderij Woonoppervlakte: 270 m2 Inhoud: 750 m3 Kamers: 10 Bouwjaar: 1656 Perceeloppervlakte: 1203 m2 € 1.100.000,- k.k.

B&N Makelaardij. T 015-3107200 www.bnmak.nl

B&N Makelaardij. T 015-3107200 www.bnmak.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Rijnsburg Oegstgeesterweg 14

Rijswijk Steenvoordelaan 181.

Rijswijk Huis te Landelaan 424-202

Rijswijk van Vredenburchweg 72

Bungalow Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 393 m2 € 440.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 336 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 292 m2 € 1.100,- p/mnd LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

Volg ons ook op

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1926 Perceeloppervlakte: 235 m2 € 270.000,- k.k. VBO Makelaar Kooitje Makelaarsdiensten T 071-3015748 www.kooitjemakelaarsdiensten.nl

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 6 € 895,- p/mnd Freek Fontein Makelaardij T 070-3030051 www.freekfontein.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 308 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2002 Woonlaag: 3 € 1.400,- p/mnd LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

Nieuw in verhuur Villa Woonoppervlakte: 275 m2 Inhoud: 720 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1910 Perceeloppervlakte: 540 m2 € 2.150,- p/mnd LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

facebook.com/ vbomakelaar


WONINGAANBOD 5 RIJSWIJK - ‘S-GRAVENHAGE

Rijswijk Penninglaan 23

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Woonoppervlakte: Inhoud: Kamers: Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 0 € 69.500,- k.k.

Rijswijk Steenvoordelaan 181

Rijswijk Mr. Beerninkplantsoen 168

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 6 € 169.000,- k.k.

's-Gravenhage Vreeswijkstraat 338

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 117 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1987 Perceeloppervlakte: 180 m2 € 299.500,- k.k.

Bovenwoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1940 Woonlaag: 1 € 650,- p/mnd

's-Gravenhage Van Zeggelenlaan 198

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 680,- p/mnd

De Jong Makelaardij T 070-3874200 www.dejongmakelaardij.nl

Freek Fontein Makelaardij T 070-3030051 www.freekfontein.nl

Wessels Makelaardij B.V. T 070-7780510 www.wesselsmakelaardij.nl

LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

's-Gravenhage Vlierboomstraat 282*

's-Gravenhage Lavendelstraat 56

's-Gravenhage Frankenslag 310

's-Gravenhage Cees Laseurlaan 241

's-Gravenhage Muzenstraat 40*

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1929 Woonlaag: 1 € 700,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 168 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1926 Woonlaag: 1 € 850,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1905 Woonlaag: 2 € 950,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 53 m2 Inhoud: 140 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1974 Woonlaag: 1 € 1.250,- p/mnd

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: 2 € 1.250,- p/mnd

LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

's-Gravenhage Thomsonlaan 23

's-Gravenhage Wingerd 119

's-Gravenhage Wingerd 198

's-Gravenhage Schlegelstraat 6

's-Gravenhage Van Ruysbroekstraat 115

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 390 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1917 Woonlaag: 2 € 1.395,- p/mnd

Nieuw in verhuur

Nieuw in verhuur

Nieuw in verkoop

Villa Woonoppervlakte: 203 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 162 m2 € 2.850,- p/mnd

LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

Freek Fontein Makelaardij T 070-3030051 www.freekfontein.nl

Freek Fontein Makelaardij T 070-3030051 www.freekfontein.nl

De Jong Makelaardij T 070-3947272 www.dejongmakelaardij.nl

RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

's-Gravenhage Jan ten Brinkstraat 48

's-Gravenhage Bilthovenselaan 56

's-Gravenhage Capadosestraat 78

's-Gravenhage Goeverneurlaan 276

's-Gravenhage Jan ten Brinkstraat 46

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 185 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 1 € 90.000,- k.k. De Jong Makelaardij T 070-3947272 www.dejongmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Portiekwoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1929 Woonlaag: 2 € 95.000,- k.k. RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 73 m2 Inhoud: 190 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 1 € 100.000,- k.k. De Jong Makelaardij T 070-3947272 www.dejongmakelaardij.nl

Bovenwoning Woonoppervlakte: 72 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 2 € 84.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Villa Woonoppervlakte: 169 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 278 m2 € 2.795,- p/mnd

Nieuw in verkoop Portiekwoning Woonoppervlakte: 78 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 2 € 109.500,- k.k. De Jong Makelaardij T 070-3947272 www.dejongmakelaardij.nl

Portiekwoning Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 155 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 89.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 72 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1935 Woonlaag: 1 € 130.000,- k.k. De Jong Makelaardij T 070-3947272 www.dejongmakelaardij.nl


6 WONINGAANBOD ‘S-GRAVENHAGE - ZOETERMEER

's-Gravenhage Troelstrakade 423

Nieuw in verkoop Portiekwoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 137.500,- k.k.

's-Gravenhage Bunschotensestraat 11

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 252 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1927 Perceeloppervlakte: 72 m2 € 157.500,- k.k.

's-Gravenhage Hugo Verrieststraat 38

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 265 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 105 m2 € 167.500,- k.k.

's-Gravenhage Veenendaalkade 256

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1952 Woonlaag: 1 € 170.000,- k.k.

's-Gravenhage Paul Krugerlaan 35

Nieuw in verkoop Woon-/Winkelpand Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1902 Perceeloppervlakte: - m2 € 200.000,- k.k.

RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

De Jong Makelaardij T 070-3947272 www.dejongmakelaardij.nl

RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

's-Gravenhage Vaalrivierstraat 23

's-Gravenhage Elandstraat 127

's-Gravenhage Vosmaerstraat 50

's-Gravenhage Kokkelsingel 27

's-Gravenhage Burgemeester Waldeckstraat 71

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 124 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2010 Perceeloppervlakte: 95 m2 € 249.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 410 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1908 Perceeloppervlakte: 91 m2 € 250.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 390 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 119 m2 € 260.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 155 m2 Inhoud: 461 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 123 m2 € 322.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 147 m2 Inhoud: 361 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1998 Perceeloppervlakte: 128 m2 € 325.000,- k.k.

LaClé Makelaars T 070-3001820 www.lacle.nl

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

De Jong Makelaardij T 070-3947272 www.dejongmakelaardij.nl

RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

Meesters Makelaars T 06-28024077 website_makelaar

's-Gravenhage Rijswijkse Landingslaan 189

Sassenheim Landauer 18

Sassenheim Berline 3

Sassenheim Caleche 19

Voorburg Prins Bernhardlaan 159

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 180 m2 Inhoud: 525 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 158 m2 € 325.000,- k.k. Freek Fontein Makelaardij T 070-3030051 www.freekfontein.nl

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1981_1990 Perceeloppervlakte: 1 m2 € 804,- p/mnd

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1981_1990 Perceeloppervlakte: 1 m2 € 834,- p/mnd

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1981_1990 Perceeloppervlakte: 1 m2 € 834,- p/mnd

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1952 Woonlaag: 1 € 139.500,- k.k.

VBO Makelaar Kooitje Makelaarsdiensten T 071-3015748 www.kooitjemakelaarsdiensten.nl

VBO Makelaar Kooitje Makelaarsdiensten T 071-3015748 www.kooitjemakelaarsdiensten.nl

VBO Makelaar Kooitje Makelaarsdiensten T 071-3015748 www.kooitjemakelaarsdiensten.nl

De Jong Makelaardij T 070-3874200 www.dejongmakelaardij.nl

Waddinxveen Henegouwerweg 94*

Zoetermeer Parijsstraat 17

Zoetermeer Rene Clairstrook 20

Zoetermeer Van Coehoornschans 18

Volg ons ook op Kom en Kijk Vrijd. 7 mrt. van 19.00 - 21.00 u. Zat. 8 mrt. van 12.00 - 15.00 u.

facebook.com/ vbomakelaar

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 495 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1934 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 270.000,- k.k. JS Vastgoed T 0180-397338 www.jsvastgoed.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 73 m2 Inhoud: 160 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1984 Woonlaag: 3 € 165.000,- k.k. RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 116 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 116 m2 € 225.000,- k.k. RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 295 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 76 m2 € 225.000,- k.k. RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl


Compleet & vertrouwd

in sanitair, keukens & tegels Wij zijn uw complete vakspecialist voor alles op het gebied van sanitair, keukens, tegels en natuursteen. Wij denken met u mee bij het ontwerp van uw badkamer, keuken, toilet of woonkamervloer en werken uitsluitend met A-kwaliteit producten. Door een combinatie van de juiste inkoopkanalen voor het sanitair, keukens, de eigen import van natuursteen en tegels en een eigen werkplaats voor het bewerken en zagen van natuursteen, leveren wij niet alleen maatwerk, maar ook zeer aantrekkelijke prijzen. Met onze expertise kunnen wij u desgewenst compleet ontzorgen in het gehele traject (inclusief installatiewerk) van ontwerp tot de oplevering van uw project. Kom eens langs en laat u verrassen door ouderwetse service en betaalbare prijzen.

Greeploos meubel Iris

Inloopdouche

Hoogglans badmeubel op 120 cm breed. Met soft closing lades. Ook leverbaar met een hardstenen wastafelblad en in de maten 60 cm, 80 cm en 100 cm

Inloopdouche van veiligheidsglas. Leverbaar op 80, 95, 105 en 115 cm. Ideaal in combinatie met een zijwand van 30 of 40 cm à € 75,-.

1485.

00

Mooie collectie tegelvloeren

249. vanaf

00

Hardstenen fontein inclusief luxe kraan en sifon

149.

00

• 3 jaar garantie op installatie • Wij zijn CBW-erkend • Ons eigen installatieteam staat altijd voor u klaar

INCLUSIEF LEGGEN

995.

00

vanaf

74.

95 pm2

Aktie wandtegel 30x60 cm hoogglans of matwit gerectificeerd. Geschikt voor een minimale voeg.

INCLUSIEF LEGGEN

24.95 pm2

Hoge Rijndijk 94-G 2313 KL Leiden Tel. 071 - 512 00 81

www.senfdesign.nl


Turnhoutsebaan 75 • 2970 Schilde Bredabaan 391 • 2990 Wuustwezel BEL NU VOOR UW GRATIS SCHATTING! 03-383 50 60 ZOERSEL

SCHILDE

INSTAPKLARE VILLA OP 2050 M²

VILLA

UNIEKE CHARMEVILLA OP TOPLOCATIE

5000m²: ruime living op parket m OH, tv salon, luxe landel kkn, bureel, 5 slks, 2 badks. Prachtige tuin m terrassen, zwembad, jacuzzi en poolhouse.

5710 m²: ruim salon op parket m gashaard, eetk, luxe leefeetkkn, kantoor. 2 slks en badk op glvl, 3 slks en badk op verd, grote polyval rmte en aparte dubb gar. Prachtig aangel tuin m vijver en terrassen.

Ref. 2581 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 368 kWh/m² UC: 1390677

Ref. 1524 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 149 kWh/m² UC: 826317

Vraagprijs: € 995.000,-

Vraagprijs: € 1.175.000,-

Vraagprijs: € 1.195.000,-

‘S GRAVENWEZEL

SCHOTEN

SCHILDE

LUXUEUZE MANOIR MET BUITENZWEMBAD

LUXUEUS GERENOVEERDE VILLA MET VEEL PRIVACY

ZONNIGE RECENTE VILLA OP TOPLOCATIE

Op 2.000m²: 4 slaapkamers, 3 badkamers, fitness 47m², zolder 40m². Mooie tuin met veel privacy en verwarmd zwembad.

Toplocatie! 2230 m²: ruime lichte living, luxe keuken, bureel, 5 slaapkamers - 3 badkamers. Prachtig aangelegde tuin met verwarmd zwembad en terrassen.

Op 3.280m²: 5 slaapkamers, 2 badkamers. Onder architectuur aangelegde tuin met zwemvijver. Doordachte ruimteverdeling en zeer energiezuinig!

Ref. 2266 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv EPC: 171 kWh/m² UC: 1339530

Ref. 2348 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 249 kWh/m² UC: 1331756

Ref. 1935 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 174 kWh/m² UC: 11039-G-2009_11792/A001/D01/SD

Vraagprijs: € 1.490.000,-

Vraagprijs: € 1.695.000,-

Rustig gelegen: living op parket met open haard, strakke landelijke keuken, familyroom, bureel, 4 slaapkamers, 2 badkamers. Prachtige tuin met terrassen, zwembad en sauna.

Ref. 2518 Vg, Wp, Gdv, Gvkr EPC: 169 kWh/m² UC: 1475840

Vraagprijs: € 1.250.000,-

GEZELLIGE RIETBEDEKTE MET ZWEMBAD

‘S GRAVENWEZEL

WWW.IMMOPOINT.BE


Turnhoutsebaan 75 • 2970 Schilde Bredabaan 391 • 2990 Wuustwezel BEL NU VOOR UW GRATIS SCHATTING! 03-383 50 60 SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

STIJLVOLLE MEESTERWONING OP TOPLOCATIE

STIJLVOL INGERICHTE VILLA MET PERFECTE ORIËNTATIE

RUIME & INSTAPKLARE VILLA OP RUSTIGE LOCATIE

ca 4.220m². Prachtig afgewerkte villa, bj 1999, met 4 slaapkamers en studio, alsook 4 badkamers. Mooi aangelegde zuidtuin met boomgaardje. Deze villa heeft vele extra’s!

Gerealiseerd door Vlassak Verhulst, gerenoveerd in 2009. Luxueus wonen op een absolute toplocatie! Ruime en lichte living op parket m OH, strakke leefkeuken, bureel, 4 slks, 3 badks, prachtige tuin m verw zwembad.

Op 5.254m²: salon m oh, aparte eetkamer, bureel, tvsalon, rme leefeetkkn m aanp extra kkn, 4 slpks, 3 badks. Prachtig aangel tuin. Luxe afwerking!

Ref. 1658 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 222 kWh/m² UC: 966477

Ref. 1743 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 280 kWh/m² UC: 1051738

Ref. 9092 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 150 kWh/m² UC: 254348

Vraagprijs: € 1.895.000,-

Vraagprijs: € 2.200.000,-

Vraagprijs: € 2.290.000,-

SCHILDE

BRASSCHAAT

‘S GRAVENWEZEL

TOSCAANSE STIJLVILLA GENAAMD “PALAZZO DEL CUSTODE”

LUXUEUS EN HOOGWAARDIG AFGEWERKTE NIEUWBOUWVILLA

Op 6.000m²: 4 slaapkamers, 4 badkamers. Zwembadgedeelte 120m². Kantoorgebouw 210m². Kelder 230m² met ondergrondse garage voor 6 wagens.

Op 3.419 m²: 6 slaapkamers, 5 badkamers. Mooi aangelegde ZW-tuin. Rustig gelegen! Verkoop onder BTW.

Ref. 2490 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 170 kWh/m² UC: 1287481

Ref. 2277 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv EPC: 86,93 kWh/m² UC: 11008-G-2010/B/217/EP02727/A00

Ref. 1584 Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv EPC: 111,8 kWh/m² UC: 11039-G2007_10542/A001/D01/SD

Vraagprijs: € 3.250.000,-

Vraagprijs: € 3.700.000,-

Prijs op aanvraag

KASTEELVILLA OP 3.750 M² Absolute toplocatie! Klassevol en luxueus afgewerkte villa met lift, 5 slaapkamers en 4 badkamers. Prachtige tuin met zwembad en terrassen.

WWW.IMMOPOINT.BE


INNOVATIEF

VAKBEKWAAM

OMVANGRIJKE KEUZE

ODIJK & JASPER, DE SPECIALISTEN IN VLOEREN Bij de inrichting van een woning of bedrijf is de keuze van de vloer de belangrijkste. Al 40 jaar zijn de Project- en woningdecorateurs van Odijk & Jasper de aangewezen specialisten voor fantastische vloeren. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van marmoleum-, linoleum- en PVC-vloeren. “De vraag naar PVC-vloeren is groot. Ideaal bij vloerverwarming. Bovendien vochtbestendig, onderhoudsvrij, hygiënisch, geluiddempend en slijtvast.” PVC-vloeren hebben de uitstraling van een echte houten of natuurstenen vloer. Het onderhoud van de houten of natuurstenen vloer heeft u met de PVC vloer echter niet, u hoeft nooit meer te schuren en te lakken en de tegels kunnen niet stuk gaan. Als de vloer eenmaal ligt, ziet niemand het verschil tussen echt hout of steen.

“De laatste tijd is er ook veel vraag naar in de particulieren markt in verband met de vloerverwarming. Door de uitstekende geleiding, is de PVC vloer uitermate geschikt voor het leggen op vloerverwarming en door de isolerende werking is de vloer een prima alternatief voor bijvoorbeeld een parketvloer. Wij kunnen u adviseren of assisteren bij het maken van een origineel ontwerp.” Om een goed eindproduct af te leveren dient er vakkundig geëgaliseerd te worden of een MDF ondervloersysteem te worden gelegd voordat het PVC gelegd kan worden. Het verwerken van PVC stroken gebeurt altijd door eigen stoffeerders van Odijk & Jasper, zodat zij een optimale kwaliteit kunnen garanderen. “Kom gerust naar onze showroom en maak uw wensen kenbaar. Deskundig advies krijgt u er gratis bij.” Forbo Marmoleum - Therdex - Handyfloor - Quickstep Livyn - Novilon Parade - Desso -Jabo - Green Floor Design flooring - Expona - Ambiant -Dersimo -TFD - MFlor

Odijk & Jasper PROJECT- EN WONINGDECORATEURS

Prinsegracht 31 | 2512 EW ‘s-Gravenhage | 070 - 388 84 84 info@odijkenjasper.nl | www.odijkenjasper.nl

www.huizebrocante.nl www.huizebrocante.nl Gezelligheid van vroeger,

www.huizebrocante.nl www.huizebrocante.nl landelijke sfeer van nu Gezelligheid van vroeger,

Gezelligheid van vroeger, Gezelligheid van vroeger, landelijke sfeer van nu landelijke sfeer landelijke sfeer van nuvan nu

webwinkel ~ brocante ~ webwinkel webwinkel webwinkel landelijke woonaccessoires ~ ~~ ~ brocante brocante brocante woonparty

~ ~ ~ landelijke woonaccessoires landelijke woonaccessoires landelijke woonaccessoires info@huizebrocante.nl ~ Tel.: 06-55706970 ~ ~ ~ woonparty woonparty woonparty info@huizebrocante.nl ~ Tel.: 06-55706970 info@huizebrocante.nl ~ Tel.: 06-55706970

info@huizebrocante.nl

Welke warmtebron u ook zoekt: Gas, hout of elektrisch Al 90 jaar uw warmte specialist

Kom naar onze showroom in Dubbeldam en ontdek hoe u de winter warm en sfeervol door kunt komen

Bij Van de Merwe vindt u alles wat wonen fijn maakt Burgemeester Jaslaan 35 3319 AB Dordrecht Tel.: 078-6160364

www.vdmerwe.nl


[Advertorial]

Gedreven door

passie

In februari 2011 gestart als sanitair- en tegelshowroom is het Leidse S&F Design inmiddels uitgegroeid tot een complete specialist op het gebied van sanitair, keukens, tegels en natuursteen. Het enthousiasme van eigenaren Hans de Snoo en Erdal Demir in combinatie met hun expertise en vakmanschap maakt van S&F Design een florerend bedrijf dat blijft vernieuwen en kansen aangrijpt om te groeien. “Er komen steeds weer nieuwe dingen op ons pad. Die kansen benutten we met veel plezier. We kunnen tegenwoordig echt een totaalpakket aanbieden aan onze klanten. Het resultaat van ons goede en betrouwbare netwerk van bedrijven waar we mee samenwerken in combinatie met onze eigen specialismen en kennis.” De wil om te blijven vernieuwen, te blijven leren en de drang om de klanten volledig te ontzorgen zorgde ervoor dat het nog jonge bedrijf sinds dit jaar ook een eigen keukenshowroom aan het bedrijf heeft toegevoegd. Aan de overkant van de bestaande showroom laat het jonge bedrijf op zo’n honderd vierkante meter de laatste trends op keukengebied aan hun klanten zien. “Wat die trends zijn? Op het gebied van keukens zien we dat er meer vraag komt naar natuurlijke elementen. De strakke, witte keuken verdwijnt wat meer uit het wensenpakket van de klant.”

Vakmanschap en expertise Uiteraard kan S&F Design een belangrijke rol spelen in een nieuwbouwproject, maar de enthousiast vertellende eigenaren geven aan dat het merendeel van hun opdrachten op het moment bestaat uit renovatieprojecten. “In plaats van verhuizen of bouwen, kiezen de mensen tegenwoordig toch vaker voor het renoveren van hun bestaande woning. En ga maar na, dan kies je toch al snel voor een nieuwe badkamer, nieuwe keuken of nieuwe vloer. Met onze expertise kunnen ze met hun hele opdracht bij ons terecht. Het fijne is dat ze bij ons één aanspreekpunt hebben. Dat geeft een gerust en vertrouwd gevoel”, aldus Hans de Snoo, die aangeeft dat Erdal Demir en hij ook altijd terug kunnen vallen op vaste medewerker Nick Boots. “Hij is echt een wandelende encyclopedie. Ongelooflijk wat hij allemaal over dit vak weet. Daarnaast hebben we gelukkig ook de beschikking over enkele zeer kundige en ervaren installateurs.”

Warmere kleuren Niet alleen in de keuken ziet Hans een verschuiving richting de natuurlijke elementen, ook in de badkamer en wat betreft sanitair komt deze vraag vaker voor. “Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan badmeubels van massief eikenhout. Maar ook de keuze voor de natuursteen of tegels schuift van wit naar de meer warme kleuren en tevens de grootte van de tegels wordt groter. Daarnaast zien we bij de afwerking dat er meer en meer wordt gekozen voor watervast stucwerk. Een nieuwe vorm van afwerking waarin we ons gespecialiseerd hebben en wat een fraaie sfeer schept in de badkamer”, aldus Hans, die aanstipt dat klanten ook bij S&F Design terechtkunnen voor losse accessoires voor in de badkamer of toilet. “Of een droom is uitgekomen? Nou, we werken met heel veel plezier, elke dag weer. Het hele traject, van ontvangst tot ontwerp en van realisatie tot oplevering is interessant en leuk. Zeker ook omdat elk project en elke klant weer anders is. Iets dat overigens betekent dat al onze projecten weer maatwerk zijn. Erdal en ik zitten op onze plek bij S&F Design, dat is een ding dat zeker is.” S&F Design Hoge Rijndijk 94-G 2313 KL Leiden Tel. 071 5120081 E info@senfdesign.nl I: www.senfdesign.nl


laat u inspireren in de mooiste en grootste showrooms voor kunststof kozijnen In onze showrooms ziet u een enorme keuze aan kunststof kozijnen, deuren, hefschuifpuien, dakkapellen en ontelbare accessoires. Er staan praktische proefopstellingen waar u van dichtbij de kwaliteit kunt zien en voelen. Kom geheel vrijblijvend langs en laat u overtuigen van de vele voordelen en mogelijkheden!

alKuplus tilburg

alKuplus middelburg

Zevenheuvelenweg 70 Tilburg Tel. 013 - 54 34 519

Klarinetweg 5 Middelburg Tel. 0118 - 628 707

Kijk voor openingstijden op www.alkuplus.nl

ALK-ZP1310xx AdvZomerWonenDoeJeZoDEF.indd 1

15-10-13 12:25


[Advertorial]

Ruimte om samen te wonen

Ruimte om te leven

Ruimte voor kleiner wonen

Ruimte om te ondernemen

De helft van jouw spullen

gebruik je nauwelijks! De woningmarkt is gestagneerd en het gemiddelde huishouden is allang niet meer een gehuwd paar met kinderen. De prijzen van koopwoningen zijn tussen het derde kwartaal van 2008 en 2012 met gemiddeld 16 procent gedaald en de woningdoorstroming bevindt zich in een lastig te doorbreken neerwaartse spiraal (Bron: CBS/Kadaster). Grote groepen mensen verkeren al tijden in onzekerheid over hun financieringsmogelijkheden. Andere tijden vragen juist om flexibiliteit De tijdsgeest vraagt in de basis om flexibele extra ruimte. En mini opslag biedt deze benodigde extra ruimte om veranderingen in een mensenleven op te vangen. Het fenomeen mini opslag, selfstorage, komt oorspronkelijk uit Amerika. Hier is het ge-

bruik van mini opslag om extra ruimte in huis en op kantoor te creëren al lange tijd ‘a way of life’. Eind 90-er jaren bestond de mogelijkheid tot selfstorage in Nederland nog niet. Omdat ruimte ook in Nederland een kostbaar goed is, opende ALLSAFE Mini Opslag in 1999 zijn eerste vestiging. Levensruimte creëren met mini opslag Mensen zijn zich vaak niet bewust van het feit dat ze veel meer ruimte in hun huis of werkomgeving kunnen hebben dan wel creëren. Ze kunnen veel ruimer leven en werken dan ze denken. Er zijn mensen die veel spullen hebben waardoor ze alsmaar het gevoel hebben dat ze groter moeten wonen. En er zijn mensen die kleiner willen wonen, alleen geen afstand van hun spullen willen doen. Ook zijn er situaties waarin mensen op zoek zijn naar ruimte voor een babykamer of thuiswerk-

plek. Of ze ervaren dat ze juist geen plek hebben voor spullen die je alleen ‘s zomers of ‘s winters gebruikt, of maar een paar keer per jaar nodig hebt. Meer dan de helft van je spullen raak je in een halfjaar tijd niet eens één keer aan. Daar biedt ALLSAFE Mini Opslag dé oplossing voor. ALLSAFE Mini Opslag is er om al die mensen een plek te bieden waar zij hun spullen onbezorgd kwijt kunnen waardoor ze extra ruimte in huis of op het werk krijgen en ervaren. ALLSAFE Mini Opslag geeft mensen ruimte en flexibiliteit in alles fasen van hun leven. P.S. Op vertoon van bijgevoegde flyer huur je nú 1 maand gratis mini opslag! Kijk op www.allsafe.nl voor een locatie in de buurt of bel gratis 0800-6464677.

All Safe

11


Home 1

5 1. Salerno Lantern Deze Salerno Lantern heeft een mooie bolle vorm en is gemaakt van zogenaamd ‘wooden chips’, waar je de charme van het hout optimaal in terug ziet. Het mooiste effect creëer je met meerdere lantaarns, in verschillende maten, bij elkaar. Medium: € 59,95 Large: € 99,95 Rivièra Maison

2 3

2. Breton Basic Belt Pillow 60x60 De Bretonse streep zien we terug in dit kussen, afgezet met witte ‘riemen’ en stoere gespen. De voorkant van de kussenhoes is effen wit met het Breton Basic thema in donkerblauw. € 49,95

6

Rivièra Maison

3. RM Rattan Lantern Mooie rattan lantaarn die prachtig licht verspreidt. De combinatie van het witte houten frame met de rattan inleg, met daarop in het wit de letters R en M geschilderd, zorgen voor een warm, sfeervol beeld. € 49,95 Rivièra Maison

4. Catch Of The Day Fish Plate en Catch Of The Day Fish Cutlery, Lighthouse Salt & Pepper Set Catch Of The Day Fish Plate S: € 8,95 Catch Of The Day Fish Plate M: € 19,95 Catch Of The Day Fish Plate L: € 29,95 Fish Cutlery: € 27,95 Catch Of The Day Fish Bowl: € 9,95 Lighthouse Salt & Pepper Set: € 11,95 Rivièra Maison

4 12 Home Style

5. Dressoir Lodge Dressoir Lodge is een blikvanger met het Italiaans oog voor detail! Het trendy ontwerp verraadt invloeden van lang vervlogen tijden. Fraai afgerond, en in prachtig geolied eikenhout bent u verzekerd van een stijlvol woonmeubel! In massief eiken met wit zijdeglans, smal (135x60cm).Normaal € 809,-. Nu € 649,Goossens Wonen & Slapen

8


style

6. Complete boxspring Orlando Boxspring Orlando is zéér voordelig, zonder enige concessies te doen in de kwaliteit en/of slaapcomfort. Alle onderdelen zijn geheel volgens de kwaliteitsnormen van Goossens wonen & slapen uitgevoerd. Deze uitvoering, gestoffeerd en met hoofdbord in chique, donkergrijze print stof zal elke slaapkamer omtoveren in een sterrenhotelkamer. Met stevig pocketvering matras, afgedekt met luxafoam, en comfortabele matrastopper voor een heerlijke nacht. Complete boxspring met hoofdbord, pootjes, matras en matrastopper. Alvast goede nacht! Normaal vanaf € 2477,-. Nu vanaf € 1099,-.

9

Goossens Wonen & Slapen

7. Elektrische boxspring Comfort Een compleet elektrisch verstelbare boxspring verkrijgbaar voor deze enorm scherpe prijs. Dat vindt u nergens. Deze boxspring is inclusief pocketveringmatrassen en luxe matrastopper! Boxspring Comfort is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Kom proefliggen in één van onze 12 gespecialiseerde slaapwinkels. Complete elektrische boxspring inclusief matrassen en matrastopper. (140x200cm) in 9 kleuren. Normaal € 3.129,-. Nu € 1.899,Meerdere uitvoeringen mogelijk Goossens Wonen & Slapen

8. Complete boxspring Comfort & Style Alle aandacht voor stijlvol en comfortabel slapen. Net dat beetje extra keuze in materialen en comfort. Comfort & Style de nieuwe topcollectie van Norma. Complete boxspring inclusief luxe matrassen en matrastopper. Nu vanaf € 2.495,Meerdere uitvoeringen mogelijk.

7

Goossens Wonen & Slapen

9. Eetkamerstoel Sturdy Sturdy is een Italiaanse designstoel in hand ingewassen leder; een stoere mix van oud en modern. De retro uitstraling door het doorgestikte, cognackleurig leder in combinatie met het stoere ijzeren sledemodel frame zet een prettige toon in uw interieur. Eetkamerstoel in cognac hand ingewassen leder. Normaal € 349,-. Nu € 239,Goossens Wonen & Slapen

10. Hoekbank Ravenia Ravenia heeft een tijdloos ontwerp met een vleugje romantiek. Deze ruime loungebank geeft u door de gekoppelde elementen de mogelijkheid om eindeloos te combineren met opstellingen en stofkleuren. 2-zits met chaise longue in stof. Normaal vanaf € 1.649,-. Nu vanaf € 1.249,Goossens Wonen & Slapen

10 Home Style

13


Een nieuw inspiratieboek

boordevol tips, trends en ideeën! Een hele speciale uitgave, dat is het nieuwe Goossens inspiratieboek, want het is de 20e editie. En daarnaast viert familiebedrijf Goossens wonen & slapen dit jaar het 60-jarig bestaan. U hoeft dus niet naar Milaan, New York, Keulen of Parijs voor de nieuwste trends, want dat hebben wij al voor u gedaan. Van chique klassiek tot luxe lounge en van minimalistisch design tot nieuw romantisch, u vindt het allemaal in het nieuwe inspiratieboek. Maar voor de echte belevenis, de details en de verwondering kunt u in één van de 15 winkels terecht.

14 Goossens Wonen & Slapen


[Advertorial]

Het inspiratieboek kent een wonen en een slapen gedeelte en is overzichtelijk ingedeeld in verschillende merken die ieder hun eigen stijl vertegenwoordigen. Pure is stijlvol wonen en slapen. De Pure collectie geeft karakter aan uw interieur met aandacht voor stijl en hoogwaardige materialen. Pure, massieve en natuurlijk materialen waarborgen authenticiteit en topkwaliteit. Wilt u ongekende keuzemogelijkheden om uw interieur naadloos bij uw persoonlijkheid te laten aansluiten? Dan is collectie van N-Joy of Mix&Match u op het lijf geschreven. Een eindeloos aanbod aan mogelijkheden en kleuren, ieder seizoen weer vernieuwend. Combineer alles tot uw ideale persoonlijke stijl waarin u zich thuis voelt. Van luxe tot design De tijd dat design gelijk stond aan duur, hebben we al lang achter ons gelaten. Ontwerpen van het Italiaanse merk Cantomobili combineren een strakke belijning met een functioneel ontwerp. Hoogwaardig en comfortabel design. Of neigt u meer naar Collezione Manzoni met de mooiste ledersoorten: unieke meubelen met een onovertroffen kwaliteit en functionaliteit. Ieder meubel is een kunstwerk op zich, waarbij u door de vele keuzemogelijkheden zelf zorgt voor de ďŹ nishing touch!

Thuiskomen is gezellig, warm en sfeervol in de collectie van House of Living. Engelse romantiek met een vleugje Frans vernuft, uitgebreid en sfeervol gedecoreerd. Persoonlijk advies Naast alle inspiratie uit het boek en het proeven van de sfeer in de winkel, kunt u nog op veel meer zaken rekenen bij Goossens. Zoals een uitgebreid en persoonlijk advies. Meubelaankopen zijn belangrijke en weloverwogen beslissingen waarbij u er zeker van wilt zijn dat u jarenlang plezier beleeft aan uw aankoop. Onze deskundige adviseurs vertellen u alles over de beste oplossing voor uw situatie. Van materiaal en kleuradvies op onze wonen afdeling tot de kleinste details over matrassen en slaapsystemen op onze slaapafdeling waardoor u optimaal geniet van uw nachtrust. En heeft u behoefte aan een totaalplaatje van uw interieur, dan staan onze persoonlijke interieuradviseuses gratis op afspraak voor u klaar. U gaat gegarandeerd naar huis met prachtige meubelcombinaties, verrassende opstellingen en een afgestemd kleuradvies. Maar alles begint met inspiratie, dus kijk op www.goossens.nl voor meer informatie, maar zeker ook om het inspiratieboek 2014 aan te vragen. U ontvangt het geheel gratis!

Goossens Wonen & Slapen

15


Eén van de leukste dingen aan verhuizen is het inrichten van de kamers. De lege ruimten kun je één voor één naar jouw eigen smaak invullen. Toch duurt het vaak even voordat je je helemaal thuis voelt in een nieuw huis. De beste manier om jouw nieuwe woning snel een persoonlijk tintje te geven is door foto’s op te hangen. Daarom in deze editie van WDJZ een leuk home made fotolijstje!

16 Home made


Home made fotolijstje Benodigdheden • karton • houten wasknijpers • schaar • lijm • schilderijhangertje • veel foto’s!

Tip! Liever een kleurrijke lijst? Verf het karton en de wasknijpers dan in de gewenste kleur. Je kunt natuurlijk ook gekleurde wasknijpers kopen.

1

2

Knip het karton in de gewenste vorm. Wij kozen voor een cirkel maar laat jouw creativiteit gerust de vrije loop.

Plak de wasknijpers met gelijke tussenruimte op het karton.

3

4

Bevestig het schilderijhangertje aan de achterzijde van de fotolijst en hang hem aan de muur.

Vul de lijst met al jouw favoriete foto’s!

Meer inspiratie? Volg WonenDoeJeZo op Pinterest voor meer doe-het-zelf inspiratie en leuke ideeën om jouw interieur persoonlijk te maken.

Home Made

17


Isoleren

van uw huis Nu het buiten weer iets kouder is, heeft u misschien wel last van koude voeten in uw huis. Door uw huis beter te isoleren, voorkomt u tochtproblemen en zorgt u voor meer comfort in huis. Bovendien is isolatie tegenwoordig ook vaak een stuk eenvoudiger en goedkoper dan veel mensen denken. Ook voor doe-het-zelvers. Veel oudere woningen zijn maar deels of matig geïsoleerd. Een slecht geïsoleerde woning gebruikt per jaar 2.200 m3 gas voor verwarming. Terwijl een woning met goede isolatie maar 700 m3 gas nodig heeft. Dat scheelt bijna 975 euro op jaarbasis, zo berekende voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Er zijn diverse vormen van isolatie, zoals dak-, muur- en vloerisolatie. Iedere vorm van isolatie heeft zijn eigen besparingen. Om koude voeten te verhelpen, zou vloerisolatie aan de onderzijde van de vloer al een goede oplossing zijn. Woningen met vloerisolatie verwarmen een stuk gelijkmatiger en hebben minder last van tocht en vocht vanuit de kruipruimte. Voor een doorgewinterde doe-‘t-zelver is het bovendien prima zelf te doen. Zo spaart u veel kosten uit! En zit u er in de winter warmpjes bij. U kunt het ook laten doen, dan verdient u de investering iets minder snel terug.

18 Uitgelicht

Kijk voor diverse vormen van isolatie en doe-hetzelf tips op www.milieucentraal.nl/isoleren Isolatie: dichten van kieren en naden Stel: uw nieuwe huis tocht aan alle kanten. En de verwarming hoger zetten, helpt niet echt. Wat kunt u er wel aan doen? De verwarming hoger zetten, zorgt er alleen maar voor dat uw stookkosten stijgen. En het wordt niet comfortabeler. Zonde dus! Tocht kan verschillende oorzaken hebben: een koude vloer of muur, enkelglas, een open trapgat, maar ook open naden en kieren waardoor de koude wind naar binnen waait. Dat laatste is gelukkig makkelijk te verhelpen en kunt u heel goedkoop zelf doen. Bijvoorbeeld met tochtstrips of tochtband. Deze maakt u eenvoudig op maat en plakt of spijkert u op de gewenste plek. Dit geldt ook voor tochtborstels, die u bij de drem-

pel van de buitendeur bevestigt. Als u zelf aan de slag gaat om naden en kieren dicht te maken, dan bent u alleen materiaalkosten kwijt en die zijn niet hoog. Bovendien verdient u zulke kosten al snel terug omdat de energierekening omlaag gaat. Bij een gemiddelde eengezinswoning kan deze besparing al oplopen tot 50 euro per jaar, volgens voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Als de naden en kieren van uw huis goed gedicht zijn, is het wel belangrijk om goed te blijven ventileren. Gebeurt dat niet, dan raakt de lucht binnen vervuild en ontstaat er schimmel. De kans op gezondheidsklachten stijgt. Zorg dus altijd, ’s zomers én ’s winters, voor voldoende aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht. Meer informatie op www.milieucentraal.nl/nadenenkieren


UUde roze bril, de roze bril, wij de scherpe wij de scherpe

Kies voorzekerheid. zekerheid.Word Word nu nu lid lid via Kies voor via eigenhuis.nl/wordlid eigenhuis.nl/wordlid Een nieuw huis kopen begint met een lidmaatschap

Een nieuw huis kopen begint met een lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis. Neem alleen al onze van Vereniging Eigen Huis. Neem alleen al onze aankoopkeuring. Daarmee weet u v贸贸r u gaat aankoopkeuring. u v贸贸r u gaat onderhandelenDaarmee alles over weet de bouwkundige staat onderhandelen alleshuis. overMet de een bouwkundige staat van uw nieuwe contractbeoordeling van uw nieuwe huis. Met een contractbeoordeling door onze juridische specialisten hoeft u zich niet door druk onzetejuridische specialisten hoeft zich niet maken om de kleine lettertjes.u Gebruik standaard contracten. Die geven u een druk onze te maken om de kleine lettertjes. Gebruik onze standaard contracten. Die geven u een

stevig juridisch fundament. En schrijf u in voor onze

stevig juridisch fundament. En schrijf u in voor onze gratis E-planner Huis Kopen. Dan krijgt u alle gratis E-planner Huis Kopen. Dan krijgt u alle relevante informatie tijdens het aankoopproces relevante tijdensu het in uw mail,informatie precies wanneer het aankoopproces nodig heeft. in uwons mail, u het Met aanprecies uw kantwanneer kunt u met een nodig gerustheeft. hart Met ons aan uw kant kunt u met een gerust hart verliefd worden op uw nieuwe huis. verliefd worden op uw nieuwe huis. eigenhuis.nl/wordlid

eigenhuis.nl/wordlid

WonenDoeJeZo, in regio Midden-West Nederland  
WonenDoeJeZo, in regio Midden-West Nederland  

WonenDoeJeZo Magazine valt iedere maand bij alle woningen, die in de afgelopen drie maanden (onder voorbehoud) verkocht zijn, op de mat. Zo...