Page 1

VBO.NLMagazine Editie #07 mei 2013

Zeeland, Noord-Brabant en Limburg

NHG-grens verruimd Schitterende stulpjes

Wonen in een kubus “We hebben hier nog nooit ons hoofd gestoten�

20691-A-N56-cover.indd 16

14-05-13 16:51


2 NHG

NHG- kostengrens gaat naar €290.000,-

I 0

Bespaar honderden euro’s per jaar

0

0

1

Vanaf 1 juli 2013 wordt de NHG - kostengrens verlaagd naar €290.000,-. De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie die van toepassing is op hypotheken. Op dit moment geldt de garantie op hypotheken tot een bedrag van €320.000,-. Op het moment dat u uw hypotheek niet meer kunt betalen - door bijvoorbeeld scheiding, werkeloosheid of het overlijden van uw partnerkan het zijn dat uw huis verkocht moet worden en u blijft zitten met een restschuld.

Rentekorting Een hypotheek met NHG zorgt ook voor korting op uw hypotheekrente. De rentekorting kan oplopen tot maar liefst 0,6%. Daarmee kunt u maandelijks mogelijk veel geld besparen. Tot wel honderden euro’s per jaar.

Heeft u een NHG-garantie dan betaalt de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen deze restschuld aan de hypotheekverstrekker. Voorwaarde is wel dat u er alles aan hebt gedaan een restantschuld te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Zo wordt voorkomen dat u met een schuld achterblijft.

Wijzigingen Tot 1 juli 2013 is de NHG-grens vastgesteld op €320.000,-. Dit houdt in dat, om voor NHG in aanmerking te komen, het hypotheekbedrag niet meer mag zijn dan €320.000,-. U dient hierbij wel rekening te houden met bijkomende kosten. Dit zijn bijvoorbeeld notariskosten en overdrachtsbelasting.

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 2

Het percentage bijkomende kosten voor bestaande woningen en nieuwbouw woningen heeft NHG standaard op 5% gesteld. De koopsom of koop-/aanneemsom plus eventuele verbouwingskosten/meerwerk van uw woning mag tot 1 juli 2013 niet meer dan €304.761,90 bedragen. Vanaf 1 juli 2014 wordt de NHG-grens verder verlaagd naar €265.000,-. Energiebesparende voorzieningen Een andere nieuwe regel is dat meer voorzieningen worden aangemerkt als energiebesparend. Dit biedt u als (ver)koper mogelijkheden omdat deze voorzieningen meegefinancierd kunnen worden in de NHG-lening. Onder energiebesparende maatregelen vallen o.a.: Leidingisolatie, energiezuinige kozijnen, deuren en te stellen constructieonderdelen, warmteterugwinning, energiezuinige ventilatie inclusief hoog rendement ventilatoren.

14-05-13 14:30


INHOUD 3

Inhoud 02 NHG-grens verruimd

05

Waarom ontvang ik het VBO.nl Magazine?

Mooi rood

U heeft uw woning

is niet lelijk

te koop staan bij een VBO Makelaar

06

Wonen in een kubus

Uw woning is onlangs

10

verkocht

Schitterende stulpjes

Colofon

VBO.NLMagazine Editie #04 februari 2013

Zuid-H olland , Zeelan d, Noord -Braba nt en Limbu rg

VBO.nl Magazine is een initiatief van VBO Makelaar 2e jaargang, editie #07, mei 2013 VBO Makelaar Gildeweg 5a, 2632 BD Nootdorp (ZH) Directeur Hans van der Ploeg Manager Ledenservice Richard Biesta Manager Beleid & Communicatie Rogier Spoel Marketing en communicatie Arlette Vos Uitgever Cubic*Media BV, 0181-355100 Algemeen directeur Joël Boyreau Sales manager Emile van der Veen Bladmanagement Angelique Raadtgever Art direction, conceprealisatie B&M Design, www.bm-design.nl Disclaimer Niets uit deze uitgave mag, in welke vorm en op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij de samenstelling van VBO.nl Magazine is uiterste zorgvuldigheid betracht. Indien desondanks onvolkomenheden in de inhoud van VBO.nl voorkomen, dan aanvaard de uitgever voor eventuele schade die hieruit voortvloeit geen enkele aansprakelijkheid. VBO Makelaar heeft zijn best gedaan om de rechten van de rechthebbenden te respecteren. Voor sommige beelden kan VBO Makelaar wellicht niet alle rechthebbenden achterhalen. Indien u rechthebbende meent te zijn, dan wordt u verzocht contact op nemen met de redactie van VBO.nl Magazine. Copyright Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd zonder vooraf gegeven toestemming van de uitgever. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Uitzicht op België

De kans is groot...

dat u nog geen nieuwe woning heeft gekocht. Het VBO.nl Magazine is een woonmagazine met interessante artikelen en het actuele woningaanbod in uw regio.

Wonen in een

meelfabriek

Leuk om te lezen, op de hoogte te blijven van de woontrends en woongerelateerde evenementen... De mooiste woningen

Puzzel mee en win!

Woonitems:

places to go....

...en misschien komt u uw droomwoning wel tegen tussen het woningaanbod!

VBO Makelaar Online www.facebook.com/VBOMakelaar

“Like” onze facebookpagina en blijf zo op de hoogte van onze acties en het laatste (woon) nieuws.

www.vbo.nl

Kijk voor het actuele woningaanbod op www.vbo.nl of download de VBO Makelaar app.

www.twitter.com/VBOMakelaar

“Follow” onze tweets en blijf automatisch op de hoogte van ons actuele woonnieuws!

Retouradres VBO.nl MediaMix, Lijnbaan 17a, 3231 AE Brielle

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 3

14-05-13 16:46


4 WOOONTRENDS

Mooi rood is niet lelijk Je kunt er gewoonweg niet omheen. De kleur rood komt er aan. Ook in ons interieur. Eigenlijk is rood terug van-nooit-weg-geweest. Gedurende langere tijd was rood in ons interieur echter wat naar de achtergrond verschoven. Dat kwam vooral door de overvloed aan grijstinten die de interieurs van de afgelopen jaren hebben gedomineerd. Maar daar komt dus binnenkort verandering in. Want we willen weer meer kleur, vrolijkheid en warmte in onze huiskamer. Rood is dan de kleur bij uitstek om hieraan tegemoet te komen. Maar welke kleur rood kiezen we dan? Er zijn namelijk oneindig veel schakeringen in rood. En er is geen enkele kleur die zoveel verschillende variaties heeft die ook allemaal een eigen naam hebben. Wat te denken van scharlakenrood, tomatenrood, ossenbloedrood, koraalrood, Ferrarirood, of kardinaalrood. En zo kunnen we nog wel even door gaan. Met name koraalrood gaat ons interieur veroveren. Koraalrood is een warme, maar niet al te felle kleur rood. En die past uitstekend als een overgang van het grijspalet van de afgelopen jaren naar een interieur met meer kleur. Koraalrood komt dan ook terug in diverse collecties die dit voorjaar zijn gelanceerd. In behang, gordijnstoffen, accessoires maar ook in de diverse verfpaletten. Kijk maar eens naar ons verfpalet van dimago速 New Traditionals. Prachtige softe tonen rood die in elk interieur toepasbaar zijn. Ga voor kleur en je zult zien dat je interieur maar ook jijzelf daar echt vrolijker van wordt. Bij Deco Home en Verf & Wand weten ze alles van kleur. Kom naar een van de bijna 200 winkels en laat u adviseren. Kijk op internet voor een winkel bij u in de buurt!

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 4

WOON www.decohome.nl

TRENDS

www.verfenwand.nl

14-05-13 16:45

k


WOOONTRENDS 5

Kinderkamers zijn belangrijk. Hier groeien, spelen, slapen en dromen onze kinderen. Het behang moet

Eindelijk - cool kinderkamer behang!

daarom leuk én brutaal zijn. Lilleby, Boråstapeter’s behangcollectie voor kinderen, laat een speels en fantasierijk aanbod zien in eindeloze variaties. Deze leuke en brutale behangcollectie voor kinderen is verkrijgbaar via behangspeciaalzaken.

www.borastapeter.com Om de aanpak van een zolder verbouwing te vereenvoudigen heeft VELUX een digitale zolderplanner ontwikkeld. Met dit computerprogramma kunnen bewoners ‘spelen’ met de indeling van hun zolder en visualiseren hoe de zolder er na het toevoegen van daglicht uit kan komen te zien. Het effect van daglicht zelf ervaren kan in het Daglicht Advies Centrum van VELUX in De Meern. De nieuwe typen dakramen zijn hier in allerlei afmetingen en afwerkingen te zien in verschillende demonstratiezolders. Voor meer informatie:

www.velux.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 5

14-05-13 14:32


6 ANDERS WONEN

‘Wonen in een Kubuswoning is spectaculair’ ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 6

14-05-13 14:31


ANDERS WONEN 7

Wonen in een Kubuswoning in het centrum van Rotterdam is een bewuste keuze. Liesbeth Mantel woonde met haar vriend vijf jaar lang in de woning waar slechts enkele rechte muren van binnen staan. De sfeer in haar huis en met de buren was knus. “Kubuswoningen trekken een apart soort mensen.” Wereldwijd zijn de Kubuswoningen aan de Overblaak in het centrum van Rotterdam beroemd. Vanwege het opvallende ontwerp van architect Piet Blom (hij draaide een kubusvormig huis 45 graden en zette deze op een zeshoekige pyloon) komen drommen toeristen op de 38 woningen af. “Daar heb ik niet echt last van gehad”, vertelt Liesbeth Mantel. “Natuurlijk zag je weleens cameraflitsen door de ramen. Maar je komt bij je voordeur via een promenade. Buren onderling gaan goed met elkaar om, we organiseerden bijvoorbeeld barbecues. Je zit boven een weg, maar het is er erg stil en rustig. Je verwacht er stadsgeluiden, maar als je de ramen en deuren dichthoudt krijg je niets mee van buiten. De Kubuswoningen vormen een dorpje binnen de stad.”

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 7

Stadsnomade Waarom ze er ging wonen? “Mijn vriend en ik kwamen allebei uit een appartement. We bezochten meer dan 20 woningen, maar kwamen er maar niet uit. Toen viel onze blik op een Kubuswoning die te koop stond. Ik was altijd al erg gecharmeerd van aparte woningen. Ik wil op verschillende aparte plekken in de stad Rotterdam wonen. Wat dat betreft ben ik wel een stadsnomade, ja.” Lichtinval De huizen hebben drie verdiepingen met een woonoppervlakte van ongeveer 100m2. “Op de 3e etage heb je een schitterend uitzicht over Rotterdam”, vertelt Liesbeth die geen problemen kende met het plaatsen van haar meubels in de woning.

14-05-13 14:32


8 ANDERS WONEN

“In die vijf jaar dat we er woonden, hebben we nooit ons hoofd gestoten” “De keuken hebben we op maat laten maken, maar voor de rest kon ik zo alle meubelstukken neerzetten. Je moet alleen even goed puzzelen. Voor een beeld: mijn vriend en ik zijn lang: 1,80 en bijna 2 meter. In die vijf jaar dat we er woonden, hebben we nooit ons hoofd gestoten. Zoals je op de foto’s kunt zien: er zijn veel ramen. Dat betekent veel lichtinval. Dat maakt het wonen voor mij prettig. Wonen in een Kubuswoning is spectaculair.” Slapen Niet alleen de woningeigenaren kunnen ervaren hoe het is om in een Kubuswoning te bivakkeren. Eigenaar Ed de Graaf heeft zijn Kubuswoning opengesteld voor publiek. Het huis- de Kijkkubusis overdags te bezoeken. Slapen in een kubuswoning? Dat kan ook. In één van de twee megakubussen –aan de zijkanten van de 38 woningen- bevindt zich het StayOkay Hostel Rotterdam. Creatief om gaan met het benutten van ruimte, is het idee. Zeeziek Het benutten van ruimte lukten Liesbeth en haar vriend goed. Toen we gingen verhuizen werd één van onze verhuizers zeeziek. Zo’n aparte woning is echt wennen. Wat ook mooi aan het wonen hier is”, besluit Liesbeth. “Geen enkele Kubuswoning is het zelfde. De mogelijkheden zijn groot. De paal in het midden staat vast, maar alle muren daarom heen zijn weg te halen of te verplaatsen. Je kunt helemaal een eigen indeling maken binnenshuis. Qua interieur heb je een enorme vrijheid. Terugkijkend ben ik trots op het feit dat ik in een Kubuswoning heb gewoond.”

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 8

14-05-13 14:31

03703-a


Vereniging voor makelaars en taxateurs

VBO Makelaar doet meer

Wij nemen u graag alle zorg uit handen. Van bezichtiging tot overdracht: wij kunnen het gehele (ver)kooptraject voor u regelen.

www.vbo.nl

03703-aK-n56-VBO+9a_ADV-zoek.indd ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 9 1

13-05-13 14:31 15:49 14-05-13


10 UW VBO-MAKELAAR

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar

Vereniging voor makelaars en

En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop

Monique Wurth Makelaardij Vlissingen, 06-19663514 www.wurthmakelaardij.nl

Schrijver Versluys Makelaars Goes, 0113-223946 www.schrijverversluys.nl Sonja Boogaard Makelaardij Middelburg, 0118-639925 www.sonjaboogaard.nl Taxatie & Adviesbureau Minderhoud Westkapelle, 0118-571903 www.taxatie-minderhoud.nl Taxatieburo A. Kooman V.O.F. Middelburg, 0118-616251 www.vbo.nl Taxatiekantoor Zeeland Clinge, 06-24930117 www.taxatiekantoor-zeeland.nl Taxaties & Zaken Middelburg, 0118-506141 www.taxatiezaken.nl

V.O.F. Leunis Makelaars Tholen, 0166-604522 www.leunis.nl

Neeskens Makelaars Yerseke, 0113-573100 www.neeskens.com Ongewoongenot Noordgouwe, 0187-680095 www.vbo.nl Putter Vastgoed BV Terneuzen, 0115-611489 www.puttervastgoed.nl R+ Makelaardij Kwadendamme, 0113-644398 www.rplusmakelaardij.nl taxateurs Reham Vastgoed BV Zaamslag, 0115-432514 www.reham.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs Vlissingen, 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Van den Ouden Makelaardij VOF Bruinisse, 0111-420020 www.vandenouden.nl Versluijs makelaardij Oostburg, 0117-440009 www.versluijsmakelaardij.nl

Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur BV Terneuzen, 0115-618344 www.witteboussen.nl WOOONmakelaardij Goes, 06-23363754 www.wooonmakelaardij.nl Zwin Regio Makelaardij Sluis, 0117-420688 www.zwinregiomakelaardij.nl

• Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur • Aankoopmakelaar en taxateur

Ruiterplaat Makelaardij O.G. Kamperland, 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

van uw woning, maar ook met vele andere

• •

Minnaard Makelaardij BV ‘s-Gravenpolder, 0113-232480 www.minnaardmakelaardij.nl Monique Facchin Makelaars & Taxateurs Heinkenszand, 0113-850466 www.facchinmakelaars.nl

deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige taxaties door gecertificeerde taxateurs tot professionele begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning! Zeeland

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Anthonise Makelaars Goes, 0113-270406 www.anthonise.nl Ass.& Bedrijfsadviesburo Van Meerendonk Sluiskil, 0115-471691 www.van-meerendonk.nl Ben Makelaar Hulst, 0114-320212 www.benmakelaar.nl Bos Wonen Heinkenszand, 0113-562969 www.vbo.nl Bouwkundig Expertise/Adviesbureau en Makelaarskantoor de Nooijer Arnemuiden, 0118-602154 www.denooijer-makelaars.nl Compiet en Kemp Taxatie- en adviesbureau Terneuzen, 0115-610516 www.compietenkemp.nl

Houmes Makelaars Westkapelle, 0118-571539 www.houmesmakelaars.nl Immo de Nijs Cadzand, 0117-391613 www.denijs.info Immoregio Wemeldinge, 0113-622000 www.immoregio.nl JMC Onroerende Zaken Goes, 06-53705835 www.jmc-oz.nl Kater Makelaardij Nieuwerkerk, 0111-641000 www.katermakelaardij.nl Kooiker Makelaar en Taxateur O.Z. Kwadendamme, 0113-312315 www.vbo.nl Kooijman Makelaardij B.V. Nieuwerkerk, 0111-644145 www.kooijmanmakelaardij.nl Krijger & Dieleman Makelaars en Taxateurs Vlissingen, 0118-764036 www.krijgerdieleman.nl

Op zoek naar een woning? www.vbo.nl •

De Zeeuwsche Makelaar Goes, 0113-220220 www.dezeeuwschemakelaar.nl Delta Makelaardij VOF Zierikzee, 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Geerse Advies o.z. Middelburg, 06-20509899 www.geerseaoz.nl Haas Vastgoed Scharendijke, 0111-672270 www.haasvastgoed.nl Het Taxatiehuis Zeeland Oostkapelle, 0118-583958 www.hettaxatiehuis.com

Kindt & Biesbroeck Makelaardij Hulst, 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij Terneuzen, 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Makel B.V. Veere, 06-51276001 www.woonbest.nl Makelaardij en Adviesbureau ‘De Oosterschelde’ Bruinisse, 0111-482277 www.betaalbarekwaliteit.nl Makelaardij Ruud de Meijer Sas van Gent, 0115-454544 www.ruuddemeijer.nl Makelaardij van der Peijl BV Terneuzen, 0115-696774 www.vanderpeijl.info Makelaardij Van Gassen Vastgoed Ossenisse, 0114-686377 www.vangassenvastgoed.nl Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV Domburg, 0118-580055 www.wissevastgoed.nl Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV Oostkapelle, 0118 580000 www.wissevastgoed.nl Marijke Berrevoets Makelaardij Ouwerkerk, 0111-417299 www.mbm-makelaardij.nl

VBO Makelaar doet meer

Wij leveren kwaliteit en deskundigheid. Wij taxeren uw woning grondig en leveren kwalitatief goede taxatierapporten die door alle banken worden erkend.

• •

• •

www.vbo.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 10

14-05-13 14:33


WONINGAANBOD 11 AXEL - KAMPERLAND

Axel Zuidsingel 30

Burgh Haamstede Hoge Hilleweg 14

Burgh Haamstede Daleboutsweg 3--91

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Zeeland.

Cadzand Sincfal 5

Nieuw in verhuur Bungalow Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 200 m2 € 395,- per contract

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 350 m2 Inhoud: 777 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 1.730 m2 € 490.000,- k.k.

Villa Woonoppervlakte: 290 m2 Inhoud: 990 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 986 m2 Prijs op aanvraag

Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur BV T 0115-618344 www.witteboussen.nl

Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Goes Weegbreepad 70

Hoek Gruttolaan 50

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 212 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1999 Woonlaag: 2 € 184.900,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 412 m2 € 149.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Uw woning op het netvlies brengen bij de woningkopers in uw provincie? Gebruik dit magazine daarvoor!

Hulst Absdaalseweg 7

Nieuw in verhuur Bedrijfspand Bouwjaar: 1996

€ 2.800,- p/mnd

Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Hulst Meridiaan 11

Kamperland A van Heestraat 14

Kamperland Nieuwe Achterweg 9

Kamperland Spieringweg 1

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 301 m2 € 227.000,- k.k. Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Hulst Zoutestraat 72

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 750 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1998 Perceeloppervlakte: 3.488 m2 Prijs op aanvraag Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Wist u dat: Nieuw in verkoop Bouwgrond

€ 75,- per m2 excl. B.T.W.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 295 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 209 m2 € 146.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1928 Perceeloppervlakte: 210 m2 € 149.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 87 m2 Inhoud: 260 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 194 m2 € 169.000,- k.k.

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Kamperland Molenweg 46

Kamperland Banjaard Boulevard 1GOLF 7

Kamperland Banjaard Boulevard 1DUIND15

Kamperland Molenweg 7

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 295 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1934 Perceeloppervlakte: 830 m2 € 189.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 11

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 379 m2 € 215.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 94 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 337 m2 € 232.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 430 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1938 Perceeloppervlakte: 529 m2 € 235.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

De woningverkoper van nu, is de koper van morgen!

Kamperland Banjaard Boulevard 1DUIND1

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 354 m2 € 249.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

14-05-13 14:34


12 WONINGAANBOD KERKWERVE - SINT ANNALAND

Kerkwerve Ring 8

Kloosterzande Groenendijk 68

Oostkapelle Berkenlaan 6

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 220 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 738 m2 € 320.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 415 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 205 m2 € 124.500,- k.k.

Philippine 't Hof van Philippine 1-5

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 1.020 m2 € 599.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 445 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 245 m2 € 219.000,- v.o.n.

Renesse Hoogenboomlaan 44--58

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 150 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 240 m2 € 139.500,- k.k.

Van den Ouden Makelaardij VOF T 0111-420020 www.vandenouden.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV T 0118 580000 www.wissevastgoed.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Renesse Duinwekken 5--10

s Heer Arendskerke Nieuwe Rijksweg 53

Scherpenisse Dorpsweg 4

Serooskerke Luijksberglaan 8

Sint Annaland Tienhoven 27

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 387 m2 € 317.000,- k.k. Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 1.045 m2 € 295.000,- k.k. Anthonise Makelaars T 0113-270406 www.anthonise.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 82 m2 Inhoud: 357 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1948 Perceeloppervlakte: 240 m2 € 139.900,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 151 m2 € 155.000,- k.k. Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV T 0118 580000 www.wissevastgoed.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 62 m2 Inhoud: 190 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1924 Perceeloppervlakte: 284 m2 € 99.500,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Vereniging voor makelaars en taxateurs

Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/vbomakelaar

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 12

14-05-13 14:34


WONINGAANBOD 13 SINT ANNALAND - ZIERIKZEE

Sint Annaland Schoolstraat 32

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 141 m2 Inhoud: 457 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1964 Perceeloppervlakte: 368 m2 € 239.500,- k.k.

Sint Philipsland Schoolstraat 22

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 94 m2 Inhoud: 316 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1954 Perceeloppervlakte: 227 m2 € 139.500,- k.k.

Sint Philipsland Schoolstraat 54

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 79 m2 Inhoud: 323 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1965 Perceeloppervlakte: 322 m2 € 159.500,- k.k.

Sluiskil Vergaertstraat 36

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 10 m2 Inhoud: 10 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 485,- p/mnd

Terneuzen Wilhelminaplantsoen 20

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 356 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1938 Perceeloppervlakte: 134 m2 € 129.000,- k.k.

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Terneuzen Bachlaan 1d

Tholen Stoofstraat 2

Tholen Havenweg 19

Tholen Schelde-Rijnweg 32

Vlissingen De Beaufortstraat 16

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 216 m2 € 179.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 97 m2 Inhoud: 294 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1896 Perceeloppervlakte: 110 m2 € 119.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 356 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2012 Perceeloppervlakte: 375 m2 € 239.500,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 164 m2 Inhoud: 745 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 175 m2 € 439.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 123 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 318 m2 € 172.000,- k.k.

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Monique Wurth Makelaardij T 06-19663514 www.wurthmakelaardij.nl

Vrouwenpolder Breezand 20

Vrouwenpolder Hopman de Rijklaan 7

Vrouwenpolder Breezand 11

Wolphaartsdijk Veerweg 37

Zierikzee Maarstraat 4-02*

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 160 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 82 m2 € 289.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 406 m2 € 325.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1958 Perceeloppervlakte: 86 m2 € 429.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 250 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 10 Bouwjaar: 1932 Perceeloppervlakte: 760 m2 € 445.000,- k.k.

Bedrijfspand Bouwjaar: 2013

€ 840,- p/mnd

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV T 0118 580000 www.wissevastgoed.nl

Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Zierikzee Korte St. Janstraat 15

Zierikzee Korte St. Janstraat 15

Zierikzee Kabbelaarsbank 41

Zierikzee Oude Haven 44

Zierikzee Louise de Colignylaan 9

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 146 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1850 Perceeloppervlakte: 117 m2 € 149.000,- k.k. Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 13

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Bouwjaar: 1850

€ 149.000,- k.k. Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 183 m2 € 199.000,- k.k. Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 430 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1800 Perceeloppervlakte: 88 m2 € 329.000,- k.k. Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Landhuis Woonoppervlakte: 409 m2 Inhoud: 1.563 m3 Kamers: 9 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 1.053 m2 € 695.000,- k.k. Delta Makelaardij VOF T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

14-05-13 14:34


AON_12047_AON_advert_205x285_HAH(c).pdf

1

18-01-13

14:59

Hoeveel gaat u dit jaar BESPAREN OP UW VERZEKERINGEN? Check uw voordeel en sluit direct af via www.aondirect.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 14

14-05-13 14:34

15637-A


UW VBO-MAKELAAR 15

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige taxaties door gecertificeerde taxateurs tot professionele begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning!

• •

Langenberg Taxaties Bergen op Zoom, 06-28077225 www.langenbergtaxaties.nl Looije Makelaars B.V. Made, 0162-438489 www.looije-og.nl M&M Makelaardij Riel, 0135-441243 www.mm-makelaar.nl MA/COM Stad- en Regio Makelaars Eindhoven, 040-2141780 www.macom.nu Maatvast Makelaars Boxtel, 0411-688855 www.maatvastmakelaars.nl MACOM Makelaarsteam Roosendaal, 0165-569441 www.macommakelaarsteam.nl Makelaardij Hellen van der Heijden Ledeacker, 0485-380903 www.hellenvanderheijden.nl Makelaardij HLW Schijndel, 073-5495212 www.makelaardijhlw.nl Makelaardij Van Breugel - T.N.B. Oisterwijk, 06-53387276 www.vbo.nl

Reimus Makelaardij & Hypotheken Terheijden, 076-5933134 www.reimus-makelaardij.nl

Roland Jansen Makelaars Rijen, 0161-224618 www.rolandjansenmakelaars.nl Rullens Makelaardij BV Raamsdonksveer, 0162-521055 www.rullensmakelaardij.com Samen-Wonen Vastgoed Eindhoven, 040-2055455 www.samenwonenvastgoed.nl

• •

Schots Makelaardij

Sol Makelaardij Son en Breugel, 0499-477777 www.solmakelaardij.nl Smart Housing & Makelaars Eindhoven, 040-2366700 www.smarthousing.nl Makelaardij Staal Makelaars BV Van den Boer Made, 0162-570471 Helvoirt, 0411-642116 www.staalmakelaars.nl www.vandenboerog.nl Steeneke BV Adviseur O.Z. Rosmalen, 073-5214954 www.steeneke.nl Marc Tummers Makelaardij Taxatie- en Adviesbureau Janssen Schijndel, 073-5432042 Hilvarenbeek, 013-5055393 www.tummersmakelaardij.nl www.taxatiejanssen.nl Mariska Franken Vastgoed Taxatiebureau Denissen B.V. Breda, 076-5217010 Hulsel, 06-25020288 www.mfvastgoed.nl www.vbo.nl MD Makelaars & Taxateurs Taxatiebureau Erik van den Berg Hoeven, 0165-502211 Oss, 06-27478885 www.mdmakelaars.nl www.woningophetoog.nl Mechel B.V. Taxatieburo Den Bosch Breda, 076-5154203 ‘s-Hertogenbosch, 073-6892160 www.mechel.nl www.taxatieburodenbosch.nl Mr. J.H.T. van Orsouw BV Thieu Jansen makelaardij en taxaties Oss, 0412-636861 Bladel, 0497-387459 www.joopvanorsouw.nl www.vbo.nl Noeverman Makelaardij Tilburg Taxatie en Taxaties Tilburg, 06-36353461 Almkerk, 0183-400113 www.tilburg-taxatie.nl www.vbo.nl TvdH Taxatiecentrale en Ossenblok Taxatieservices VOF Vereniging voor makelaars en taxateurs Makelaardij Steenbergen, 0167-562166 Eindhoven, 06-46434237 www.ossenblok.nl www.tvdh-taxatie.nl Pieter Vloet Vastgoed en Advies Van Beers Verzekeringen Mill, 0485-453754 Hapert, 0497-380888 www.vloetvastgoed.nl www.vanbeersverzekeringen.nl Van de Wiel Makelaardij BV Pennings Onroerende Prinsenbeek, 076-5412976 Zaken www.vandewielmakelaardij.nl Rosmalen, 073-5221193 Van den Dungen & Wijngaarden www.penningsoz.nl Makelaars en Taxateurs Oirschot, 06-28354129 www.vandendungenwijngaarden.nl Postema Vastgoed BV Van Lunen Adviesgroep Maren-Kessel, 0412-479731 Boxmeer, 0485-573439 www.postemavastgoed.nl www.vanlunenmakelaardij.nl RegioNL Makelaars & Huisvesting Van Os & Partners Eindhoven, 040-2351234 Aankoopmakelaardij en Taxaties www.regionl.nl Boekel, 0492-326140 www.vanosenpartners.nl VDP Makelaardij RE/MAX WoonWens Rijen, 0161-222570 Makelaars www.vdp-makelaardij.nl Roosendaal, 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

• •

Noord-Brabant

• •

Berg & Broek Makelaardij Oss, 0412-639982 www.bergenbroek.nl

• •

De Makelaars van Altena Woudrichem, 0183-307040 www.demakelaarsvanaltena.nl De Makelaars van Altena Wijk en Aalburg, 0416-696966 www.demakelaarsvanaltena.nl De Wekker Makelaardij Oudenbosch, 0165-326727 www.dewekkermakelaardij.nl De Wekker Makelaardij Boxtel, 0411-632189 www.dewekkermakelaardij.nl DLV Makelaardij BV Uden, 0413-336850 www.dlvmakelaardij.nl Doomen Makelaardij Eindhoven, 013-5470377 www.vbo.nl Eijkemans Bedrijfsmakelaardij & Taxaties Gemert, 0492-371337 www.eijkemans.nl Frank Sweegers Makelaardij Breda, 076-5600404 www.franksweegersmakelaardij.nl G. Coppens Vastgoed Veldhoven, 040-2534757 www.vbo.nl Geert van Breukelen Vastgoed Taxaties Eindhoven, 0499-842632 www.gvbvastgoedtaxaties.nl Gervas Makelaardij & Taxaties Halsteren, 0164-257505 www.gervas.nl Het Taxatiehuis West Brabant Roosendaal, 06-21414616 www.hettaxatiehuis.nl

• •

• •

15637-A-N56-VBO-Logopagina-NoordBrabant.indd 15 ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 15

• •

• •

• •

• •

Woonkenners.nl Kaatsheuvel, 0416-283939 www.woonkenners.nl

Wouters Makelaardij B.V. Schijndel, 073-5430683 www.woutersmakelaardij.nl

Zeeland V.O.F. Leunis Makelaars Tholen, 0166-604522 www.leunis.nl

• Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur • Aankoopmakelaar en taxateur

Altijd op de hoogte zijn?

Ga nu naar www.vbo.nl, vul uw zoekprofiel in

en ontvang dagelijks per mail het nieuwste

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Best Intermediair Groep Best, 0499-398725 www.best-intermediair.nl Besttaxaties.nl Breda, 076-5436066 www.besttaxaties.nl Bliek Vastgoed Oosterhout, 0162-456356 www.bliekvastgoed.nl Breemaat Makelaardij Bergen op Zoom, 0164-261585 www.breemaat-makelaardij.nl Breure & Breure Vastgoed Dinteloord, 0167-522614 www.breurevastgoed.nl Buurman Taxaties Breda, 076-5145004 www.buurmantaxaties.nl Cantrijn Makelaardij Breda, 076-5225700 www.cantrijnmakelaardij.nl Cournot Taxateurs Zevenbergen, 0900-4636969 www.wozspecialisten.nl De Bekker Taxatie Service Helvoirt, 0411-644070 www.debekkertaxatieservice.nl De Makelaars van Altena Sprang-Capelle, 0416-540225 www.demakelaarsvanaltena.nl

• •

• •

Verhagen Taxaties & Adviesbureau Bergen op Zoom, 06-24446968 www.verhagen-taxatie.nl Versendaal Makelaardij Lage Zwaluwe, 0168-482570 www.versendaalmakelaardij.nl Verton Makelaardij OG Veldhoven, 040-2052908 www.verton-makelaardij.nl Vijverhof Makelaars BV Vught, 073-6843851 www.vijverhofmakelaars.nl Vollenberg Taxatie Mill, 06-57587101 www.vollenbergtaxaties.nl VTO Vastgoed B.V. Den Hout, 06-21135676 www.vtovastgoedbv.nl Walboomers & Timmers woning-/ bedrijfsmakelaars Heesch, 0412-455496 www.walboomers-timmers.nl Wiericx & Geerdink Makelaars Bergen op Zoom, 0164-237713 www.wiericx-geerdink.nl Wijk-Regio Makelaardij Oud Gastel, 0165-522044 www.wijk-regio.nl Wijk-Regio Makelaardij Roosendaal, 0165-522044 www.wijk-regio.nl Willems Taxaties O.G. Erp, 06-53872467 www.vbo.nl Woonflex Roosendaal, 0165-559832 www.woonflex.nl

• • •

Schots Makelaardij Prinsenbeek, 076-5411609 www.schots-makelaardij.nl

A & T Service Kaatsheuvel, 0416-280063 www.atservice.nl A. Theunisse Haren, 0412-483655 www.vbo.nl AD-Vi Makelaardij B.V. Veldhoven, 040-2535573 www.advi.nl AgriTeam Makelaars Zuid-Oost Brabant Reusel, 0497-620064 www.agriteam.nl Akker Makelaardij Heesch, 0412-474687 www.akkermakelaardij.nl Akkermans Makelaardij Wouw, 0165-303900 www.akkermans-makelaardij.nl Allround Makelaardij Tilburg, 013-5920080 www.allroundmakelaardij.nl Allure Vastgoed ‘s-Hertogenbosch, 06-22024950 www.allurevastgoed.nl André Boschman Taxaties O.Z. Beek en Donk, 0492-468791 www.boschmantaxaties.nl APC Vastgoed Nuland, 073-5325056 www.apcvastgoed.nl AvE makelaardij o.g. Eindhoven, 040-2413907 www.avemakelaardij.nl

Van Veldhuizen Makelaardij Leende, 040-2261174 www.vanveldhuizenmakelaardij.nl

woningaanbod dat voldoet aan uw wensen!

• •

Huysveldt Makelaardij Helmond, 0492-530853 www.huysveldt.nl Huysveldt Makelaardij Deurne, 0493-322337 www.huysveldt.nl J.C.M. van Gestel Taxaties o.z. Berkel-Enschot, 013-5051162 www.vbo.nl Jenneskens Makelaardij Cuijk, 0485-313693 www.jenneskensmakelaardij.nl Jurgen Jaspers Makelaardij B.V. Wouw, 0165-308558 www.jaspersmakelaardij.nl KB Taxaties Sint-Oedenrode, 0413-476046 www.kbtaxaties.nl Klomp Advies Mill, 0485-455959 www.klomp-advies.nl Kuijpers Makelaardij B.V. Noordhoek, 0168-407320 www.kuijpersmakelaardij.nl L.A. van Amstel BV Wilbertoord, 0485-478825 www.vbo.nl

www.vbo.nl

13-05-13 14:34 15:57 14-05-13


16 WONINGAANBOD BERGEN OP ZOOM - KAATSHEUVEL

Bergen op Zoom Antwerpsestraat 68

Boxtel Prins Hendrikstraat 28

Boxtel van Merheimstraat 19

Boxtel Oosterpoort 6

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Noord-Brabant.

Boxtel Mijlstraat 42

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 166 m2 Inhoud: 553 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 185 m2 € 272.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 510 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 265.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 575 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2008 Perceeloppervlakte: 310 m2 € 445.000,- k.k.

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

De Wekker Makelaardij T 0411-632189 www.dewekkermakelaardij.nl

De Wekker Makelaardij T 0411-632189 www.dewekkermakelaardij.nl

De Wekker Makelaardij T 0411-632189 www.dewekkermakelaardij.nl

Breda Antwerpenstraat 32

Breda Buitenerf 82

Breda Asterdse Sluis 4

Cromvoirt St.-Lambertusstraat 106

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 900 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1989 Perceeloppervlakte: 1.105 m2 € 545.000,- k.k.

Maisonnette Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2006 Woonlaag: 2 € 259.500,- k.k.

Bovenwoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 3 € 135.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 312 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 192 m2 € 169.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 210 m2 Inhoud: 730 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2008 Perceeloppervlakte: 963 m2 € 799.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 1.495 m2 € 249.000,- k.k.

De Wekker Makelaardij T 0411-632189 www.dewekkermakelaardij.nl

Reimus Makelaardij & Hypotheken T 076-5933134 www.reimus-makelaardij.nl

Schots Makelaardij T 076-5411609 www.schots-makelaardij.nl

Mariska Franken Vastgoed T 076-5217010 www.mfvastgoed.nl

Makelaardij Van den Boer T 0411-642116 www.vandenboerog.nl

Goirle Tilburgseweg 59

Haaren Handboogstraat 6

Haaren Mgr Zwijsenstraat 3

Haaren Kerkeind 27

Haaren Ruiting 8

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Bouwjaar: 2000

€ 735.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 435 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 258 m2 € 299.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Perceeloppervlakte: 2.000 m2

€ 324.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 9 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 1.092 m2 € 339.000,- k.k.

Landhuis Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 1.215 m2 € 489.000,- k.k.

Woonkenners.nl T 0416-283939 www.woonkenners.nl

Makelaardij Van den Boer T 0411-642116 www.vandenboerog.nl

Makelaardij Van den Boer T 0411-642116 www.vandenboerog.nl

Makelaardij Van den Boer T 0411-642116 www.vandenboerog.nl

Makelaardij Van den Boer T 0411-642116 www.vandenboerog.nl

Haaren Burg. Van de Venstraat 24

Heerle Wilgenstraat 20

Heesch De Rogge 16

Kaatsheuvel Berndijksestraat 17

Kaatsheuvel Hoge Zandschel 3

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 650 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1977 Perceeloppervlakte: 679 m2 € 569.500,- k.k. Woonflex T 0165-559832 www.woonflex.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 16

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 365 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 296 m2 € 179.500,- k.k. RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 447 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1987 Perceeloppervlakte: 227 m2 € 750,- p/mnd Berg & Broek Makelaardij T 0412-639982 www.bergenbroek.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 540 m2 € 349.000,- k.k. Woonkenners.nl T 0416-283939 www.woonkenners.nl

Perceeloppervlakte: 2.810 m2

€ 389.000,- k.k. Woonkenners.nl T 0416-283939 www.woonkenners.nl

14-05-13 14:34


WONINGAANBOD 17 KAATSHEUVEL - RIJSBERGEN

Kaatsheuvel Dongenseweg 4

Katwijk Nb Mariagaarde 18

Leende Freesialaan 30

Lith Engwijkpad 26

Megen Hoge Hofstraat 3

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 220 m2 Inhoud: 750 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 19.100 m2 € 415.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 187 m2 Inhoud: 685 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 590 m2 € 349.500,- k.k.

Benedenwoning Woonoppervlakte: 74 m2 Inhoud: 193 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2006 Perceeloppervlakte: 74 m2 € 186.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 174 m2 Inhoud: 455 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 731 m2 € 379.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 121 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1965 Perceeloppervlakte: 729 m2 € 329.000,- k.k.

Woonkenners.nl T 0416-283939 www.woonkenners.nl

Jenneskens Makelaardij T 0485-313693 www.jenneskensmakelaardij.nl

Van Veldhuizen Makelaardij T 040-2261174 www.vanveldhuizenmakelaardij.nl

Berg & Broek Makelaardij T 0412-639982 www.bergenbroek.nl

Berg & Broek Makelaardij T 0412-639982 www.bergenbroek.nl

Moerstraten De Gebrande Hoef 17

Nispen Nispenseweg 99

Nuland Industriestraat 4

Oss Hertogin Johannasingel 19

Oss Van Nesstraat 3

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 540 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 555 m2 € 298.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 108 m2 Inhoud: 470 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 16.791 m2 € 475.000,- k.k.

Nieuw in verhuur

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 143 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1962 Perceeloppervlakte: 479 m2 € 248.000,- k.k.

Herenhuis Woonoppervlakte: 178 m2 Inhoud: 592 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1957 Perceeloppervlakte: 406 m2 € 1.000,- p/mnd

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 89 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1957 Perceeloppervlakte: 215 m2 € 188.000,- k.k.

RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

Pennings Onroerende Zaken T 073-5221193 www.penningsoz.nl

Berg & Broek Makelaardij T 0412-639982 www.bergenbroek.nl

Berg & Broek Makelaardij T 0412-639982 www.bergenbroek.nl

Oss Seringenhof 5

Oss Kromstraat 60

Oss Harnas 53

Oss Lisztgaarde 37

Oss Oijenseweg 87

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 386 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 138 m2 € 199.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1928 Perceeloppervlakte: 257 m2 € 245.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 180 m2 Inhoud: 585 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 224 m2 € 329.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 202 m2 Inhoud: 630 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 493 m2 € 418.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 217 m2 Inhoud: 715 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 643 m2 € 660.000,- k.k.

Berg & Broek Makelaardij T 0412-639982 www.bergenbroek.nl

Berg & Broek Makelaardij T 0412-639982 www.bergenbroek.nl

Berg & Broek Makelaardij T 0412-639982 www.bergenbroek.nl

Berg & Broek Makelaardij T 0412-639982 www.bergenbroek.nl

Berg & Broek Makelaardij T 0412-639982 www.bergenbroek.nl

Oud Gastel Argon 15O

Oud Gastel Roosendaalsebaan 22

Prinsenbeek Hertenhoek 1

Rijsbergen Tiggeltsestraat 2b

Rijsbergen Oekelsbos 31

Nieuw in verhuur Bedrijfspand Bouwjaar: 2008

€ 112,- p/jr RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 17

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 395 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 314 m2 € 219.500,- k.k. RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 228 m2 Inhoud: 1.000 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 1.038 m2 € 749.000,- k.k. Van de Wiel Makelaardij BV T 076-5412976 www.vandewielmakelaardij.nl

Bungalow Woonoppervlakte: 180 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1964 Perceeloppervlakte: 8.960 m2 € 519.000,- k.k. Woonflex T 0165-559832 www.woonflex.nl

Landhuis Woonoppervlakte: 300 m2 Inhoud: 750 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 1.372 m2 € 749.000,- k.k. Schots Makelaardij T 076-5411609 www.schots-makelaardij.nl

14-05-13 14:34


Kom nu langs voor een GRATIS METI en overt NG uig uzelf de keus is groot... proefliggen in een winkel heeft geen zin... een miskoop is snel gedaan...

Hoe kiest u het juiste bed? U bent Uniek!

Kort, lang, slank, stevig , holle rug, brede of smalle heupen of schouders? Niemand heeft dezelfde lichaamsbouw. Iedereen heeft zijn eigen lichaamsprofiel en SlaapDNA. Daardoor zijn de standaard bedden bijna altijd ongeschikt en betekent vaak een miskoop. U kunt hooguit kiezen uit hard of zacht. Met vaak rug- en nekklachten als gevolg. Huberts Slaapcomfort heeft de oplossing:

Meten = Weten

Om uw lichaamsprofiel en uw SlaapDNA te bepalen zijn wij in het bezit van diverse meetsystemen.

Kies nu eenvoudig het juiste bed

Na een zorgvuldige analyse van uw lichaamsprofiel kunnen wij u het beste en lekkerste bed voor uw lichaam adviseren.

Niet meer tevreden?

Wij passen het bed aan op uw lichaamsprofiel. Ook jaren na aankoop. Zoals bij verandering van lichaamsgewicht of specifieke klachten.

Huberts Slaapcomfort Burgerhoutsestraat 34, Roosendaal T. 0165-568898 ‘s-Maandags gesloten www.Huberts-Slaapcomfort.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 18

10 minuten meten Verbetert je nachtrust voor vele jaren

15-05-13 12:47


WONINGAANBOD 19

Roosendaal Amarildijk 91

Roosendaal Frans Halslaan 59

Roosendaal Diamantdijk 339

Roosendaal Telefoonstraat 80

Wist u dat: Nieuw in verkoop

De woningverkoper van nu, is de koper van morgen!

Roosendaal Tanzanietdijk 82

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 141 m2 € 150.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 470 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 145 m2 € 185.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 133 m2 Inhoud: 485 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 309 m2 € 239.500,- k.k.

RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

Rosmalen Hoogstraat 66

Rosmalen Hoogstraat 66A

Rosmalen Kruisstraat 47a

's-Hertogenbosch Willem Barentszstraat 56

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 640 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 546 m2 € 500.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 355 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 140 m2 € 159.000,- k.k.

Portiekflat Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 194 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 1 € 187.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 77 m2 Inhoud: 232 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 1 € 225.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1965 Perceeloppervlakte: 1.410 m2 € 395.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Maisonnette Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1962 Woonlaag: 3 € 975,- p/mnd

RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

Pennings Onroerende Zaken T 073-5221193 www.penningsoz.nl

Pennings Onroerende Zaken T 073-5221193 www.penningsoz.nl

Makelaardij Van den Boer T 0411-642116 www.vandenboerog.nl

Makelaardij Van den Boer T 0411-642116 www.vandenboerog.nl

's-Hertogenbosch Burgemeesters Godschalxstraat 2A

Sprang Capelle Hendrikstraat 7

Sprang Capelle Julianalaan 4

Sprang Capelle Raadhuisstraat 77

St Willebrord Rugstraat 13

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 144 m2 Inhoud: 460 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1957 Perceeloppervlakte: 910 m2 € 350.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 207 m2 € 225.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 620 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1952 Perceeloppervlakte: 582 m2 € 438.000,- k.k.

Herenhuis Woonoppervlakte: 420 m2 Inhoud: 1.200 m3 Kamers: 10 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 960 m2 € 498.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 106 m2 Inhoud: 395 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 378 m2 € 199.500,- k.k.

Pennings Onroerende Zaken T 073-5221193 www.penningsoz.nl

Woonkenners.nl T 0416-283939 www.woonkenners.nl

Woonkenners.nl T 0416-283939 www.woonkenners.nl

Woonkenners.nl T 0416-283939 www.woonkenners.nl

MD Makelaars & Taxateurs T 0165-502211 www.mdmakelaars.nl

Terheijden Raadhuisstraat 83

Veldhoven Schans 3

Waalwijk Cortembergstraat 111

Wouw Molensingel 64

Zegge Nieuwstraat 12

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 385 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1965 Perceeloppervlakte: 155 m2 € 950,- p/mnd Reimus Makelaardij & Hypotheken T 076-5933134 www.reimus-makelaardij.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 19

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 178 m2 Inhoud: 525 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1989 Perceeloppervlakte: 302 m2 € 378.000,- k.k. Woonflex T 0165-559832 www.woonflex.nl

Benedenwoning Woonoppervlakte: 134 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2002 Woonlaag: 1 Tegen elk aannemelijk bod Woonkenners.nl T 0416-283939 www.woonkenners.nl

Bovenwoning Woonoppervlakte: 54 m2 Inhoud: 265 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1979 Woonlaag: 3 € 119.500,- k.k. RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

Bungalow Woonoppervlakte: 138 m2 Inhoud: 430 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 622 m2 € 274.500,- k.k. MD Makelaars & Taxateurs T 0165-502211 www.mdmakelaars.nl

14-05-13 16:44


120UWWONINGAANBOD VBO-MAKELAAR BORN - HERKENBOSCH

Limburg

AB Makelaardij Venlo, 077-4729244 www.ab-makelaardij.nl AB-Plaza Vastgoed Landgraaf, 045-5330330 www.ab-plaza.nl Alert Makelaardij Milsbeek, 0485-523130 www.alertmakelaardij.nl AUB HoubenHuis Makelaardij BV Hoensbroek, 045-5272711 www.aubhoubenhuis.nl Biermans Makelaardij BV Echt, 0475-485006 www.biermansmakelaardij.nl Boon Vastgoed Margraten, 043-4582122 www.boon-vastgoed.nl Brouwers Makelaars VOF Venlo, 077-3210128 www.uwwoning.nl Carla Frissen Vastgoed Bunde, 043-3580722 www.carlafrissenvastgoed.nl Coen Absil Onroerende Zaken Broekhuizen, 077-4633987 www.coenabsil.nl Consten Vastgoed Cadier en Keer, 043-4073020 www.nuco.nl Continue Vastgoed Sittard, 046-4000060 www.continue-vastgoed.nl Corio international beheer BV Valkenburg, 043-3628050 www.coriomakelaars.nl De WoonlinQ Venlo, 077-3551177 www.woonlinq.com Dennis Schmitz Makelaardij Vlodrop, 0475-403050 www.schmitz-makelaardij.nl

• •

Faust Vastgoed Geleen www.vbo.nl Har Peters Makelaar Taxateur o.z. Echt, 0475-411415 www.harpetersmakelaardij.nl Harrie Derks Makelaardij BV Merselo, 0478-580505 www.harriederksmakelaardij.nl

• •

• •

• •

TIM Vastgoed Maastricht043-3506900 www.timvastgoed.nl Timmers & Timmers Assurantiën en Makelaardij B.V. Heerlen, 045-5718587 www.timmersentimmers.nl Van Bergen Makelaardij Baarlo, 077-4772238 www.vbam.nl Van Kempen Makelaars B.V. Venlo, 077-3524333 www.vankempenmakelaars.nl Van Loo Vastgoed BV Kerkrade, 045-5428600 www.vanloovastgoed.nl Van Rijn & Partners Makelaardij Venlo, 077-3523546 www.vanrijnpartners.nl VeTeBe BV Tegelen, 077-3262600 www.vetebe.nl Vesta Vastgoed Maastricht, 043-3440168 www.vestavastgoed.nl Wijnands Tilli Makelaardij Maastricht, 043-3610969 www.wijnandstilli.nl

Paul Horsten Makelaardij Beek, 046-4362624 www.paulhorsten.nl Peerboom Makelaardij Maastricht, 06-21474344 www.peerboommakelaardij.nl

Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs Echt, 0475-486766 www.peters-jacobs.nl

Poels Makelaars Venlo, 077-3101039 www.poelsmakelaars.nl Quaden Makelaars & Taxateurs Munstergeleen, 046-4519644 www.quadenmakelaars.nl

W

www.rendersmakelaars.nl | 043-3653346

Rentmeesterskantoor Aerwinckel BV Sint Odilienberg, 06-20242358 www.vbo.nl Stef Brinkmans Makelaardij B.V. Roermond, 06-23333181 www.vbo.nl

K

N

A

Stephan Laenen Makelaardij Weert0495-450680 www.laenen.nl

Stienstra Makelaars BV Voerendaal, 045-5732555 www.stienstra.eu

L

A

Renders Makelaars Meerssen, 043-3653346 www.rendersmakelaars.nl

Born Geentstraat 10

Leudal Makelaardij v.o.f. Roggel, 0475-493049 www.leudal-makelaardij.nl Maasland Makelaardij BV Maasbracht, 0475-466566 www.maaslandonline.nl Maasstreek Makelaardij BV Echt, 0475-486565 www.maasstreek.nl Makelaarshuis Limburg Paula Cox Wachelder Roosteren, 046-4495660 www.makelaarshuislimburg.nl Makelaars & Taxateurs Eugëne Schreinemachers Venlo, 077-3544402 www.eugeneschreinemachers.nl Makelaarskantoor Wolters Velden, 077-3541690 www.makelaarwolters.nl Marjon van Bergen Makelaardij Venray, 06-43165806 www.vanbergenmakelaardij.com Martens Vastgoed Geleen, 06-51121320 www.gerardmartens.nl Mertens BOG Advies Gulpen, 043-4502333 www.mertens.nl Mertens Makelaardij Gulpen, 043-4502333 www.mertens.nl

Goossens Vastgoed Roosteren, 046-7113629 www.goossensvastgoed.nl

Offermans en Snijder Verzekeringen & Vastgoed Kerkrade, 045-5410500 www.offermansensnijder.nl

Jamin Onroerend Goed Hulsberg, 043-3672635 www.vbo.nl Jannot Vastgoed Beek, 046-4371855 www.jannotvastgoed.nl Jo Dohmen Makelaardij Tegelen, 077-3230707 www.jodohmen.nl Jong & Jong Makelaars en Taxateurs Horst, 077-3988560 www.jongenjong.nl Kent Vastgoed Sittard, 046-4007533 www.kentvastgoed.nl Kicken Makelaardij Landgraaf, 045-5447171 www.kickenmakelaardij.nl Kreuwels Vastgoed Sint Geertruid, 043-4502890 www.kreuwelsvastgoed.nl LASSOO Makelaars en Financieel Adviseurs Geleen, 046-4810346 www.lassoo.nl

Taxatiebureau Hermanns Berg en Terblijt, 06-13139642 www.taxatiehermanns.nl

Naus Makelaardij Weert, 0495-450883 www.nausmakelaardij.nl

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Mol Makelaardij Brunssum, 06-46235355 www.molmakelaardij.com

En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige taxaties door gecertificeerde taxateurs tot professionele begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning! Hélène Opreij Makelaardij Margraten, 043-4581568 www.heleneopreij.nl

pantone 222c pantone 200c

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar

Z

• •

E Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur Aankoopmakelaar en taxateur

E

W Echt Begoniastraat 29

Echt Begoniastraat 24

A

Echt Dorpstraat 106

T

E

Vanaf hier

R

vindt u het

T

aanbod van de provincie Limburg.

Echt Houtstraat 118

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 168 m2 Inhoud: 530 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 456 m2 € 249.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 96 m2 Inhoud: 366 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1969 Perceeloppervlakte: 295 m2 € 149.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 113 m2 Inhoud: 405 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1969 Perceeloppervlakte: 285 m2 € 189.000,- k.k.

R

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 164 m2 Inhoud: 660 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 1.440 m2 € 279.000,- k.k.

Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs T 0475-486766 www.peters-jacobs.nl

Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs T 0475-486766 www.peters-jacobs.nl

Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs T 0475-486766 www.peters-jacobs.nl

Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs T 0475-486766 www.peters-jacobs.nl

Heide Groeneweg 22h

Herkenbosch Reewoude 23

Herkenbosch Ereprijs 68

Herkenbosch Wijngaardstraat 4

N

© stE rel

B B B B C D E E F F F G H

W D d

M u W g

CA

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 142 m2 Inhoud: 650 m3 Kamers: 11 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 400 m2 € 289.000,- k.k. Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs T 0475-486766 www.peters-jacobs.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 20

Vrijstaande Woning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 480 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2010 Perceeloppervlakte: 291 m2 Prijs op aanvraag Pieter Vloet Vastgoed en Advies T 0485-453754 www.vloetvastgoed.nl

Bungalow Woonoppervlakte: 119 m2 Inhoud: 335 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 605 m2 € 198.000,- k.k. Dennis Schmitz Makelaardij T 0475-403050 www.schmitz-makelaardij.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 428 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 302 m2 € 199.000,- k.k. Biermans Makelaardij BV T 0475-485006 www.biermansmakelaardij.nl

v

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 967 m2 € 249.000,- k.k.

U n e a

Biermans Makelaardij BV T 0475-485006 www.biermansmakelaardij.nl

14-05-13 16:02


PUZZEL MEE 21

PUZZEL MEE

en win een abonnement op de

VTWONEN! L

W

O

L

E

E

T

S

A

K

D

N

A

Z

Z

P

E

A

N

I

S

N

C

N

I

S

T

S

IJ

O

N

E

L

E

W

U

E

K

T

O

A

L

T

T

S

N

S

D

E

E

Z

K

I

D

O

Z

R

O

T

R

G

S

U

A

J

M

H

A

N

R

N

U

J

E

A

A

A

O

Z

G

R

A

E

C

N

A

E

A

D

P

L

N

N

N

M

I

W

R

D

E

S

D

Z

M

R

B

S

D

I

D

D

R

A

V

E

L

U

O

B

E

R

T

E

W

C

E

V

B

S

E

R

T

M

W

I

A

E

A

S

A

N

R

H

S

A

S

T

M

A

N

P

W

N

W

W

C

N

G

A

G

E

L

P

C

O

M

N

I

A

K

A

H

E

A

N

N

L

S

R

H

D

H

E

E

E

R

K

T

T

N

G

I

G

Z

F

L

M

O

N

E

L

R

M

I

E

G

M

D

D

A

U

L

O

S

A

R

A

P

I

T

N

R

A

D

N

N

L

L

O

T

T

F

I

I

R

J

E

I

T

E

I

D

A

V

A

G

D

E

O

L

V

Z

T

E

K

R

W

S

U

R

F

B

O

A

R

D

S

E

N

O

S

I

N

E

D

A

B

E

J

T

O

O

P

V

I

S

G

N

B

BAL BIKINI BOULEVARD BRANDING CATAMARAN DUIN EMMER ETEN FLANEREN FLES FOTO’S GOLF HANGMAT HORIZON IJSJE KOUD KRAB KUIL KWAL PARASOL PIER POOTJEBADEN REDDINGSBRIGADE RUST SCHELP

SCHEPJE SLOEP STRAND STRANDBAL STRANDPAVILJOEN STRANDSTOEL STRANDWACHT SURFBOARD TERRAS VIS VLAG VLOED WARM WARMTE WIND WINDSCHERM ZAND ZANDBANK ZANDKASTEEL ZEE ZEEMEEUW ZEEWATER ZON ZONSONDERGANG ZWEMPAK

© www.ruiterpuzzel.nL Elk woord bevat minstens een letter die maar op één manier is weg te Elk woord bevat minstens een letter die maar opaantal één manier is weg strepen. strepen. Als alle woorden zijn weggestreept, blijft er een letters over. Leestedeze letters Als alle woorden zijn weggestreept, blijft er een aantal letters over. Lees deze regel voor regelvoor van boven zo vindt u de oplossing. Veel puzzelplezier. letters regel regelnaar vanbeneden, boven naar beneden, zo vindt u de oplossing. Veel puzzelplezier. © www.ruiterpuzzel.nL BAL BIKINI BOULEVARD BRANDING CATAMARAN DUIN EMMER ETEN FLANEREN FLES FOTO’S GOLF HANGMAT

HORIZON IJSJE KOUD KRAB KUIL KWAL PARASOL PIER POOTJEBADEN REDDINGSBRIGADE RUST SCHELP SCHEPJE

SLOEP STRAND STRANDBAL STRANDPAVILJOEN STRANDSTOEL STRANDWACHT SURFBOARD TERRAS VIS VLAG VLOED WARM WARMTE

WIND WINDSCHERM ZAND ZANDBANK ZANDKASTEEL ZEE ZEEMEEUW ZEEWATER ZON ZONSONDERGANG ZWEMPAK

Winnaar puzzel april uitgave De redactie van het VBO.nl Magazine is blij met de vele reacties op de puzzel van de april uitgave. Met de juiste oplossing van de puzzel heeft Ad de Groot uit Waddinxveen een Bongo Weekendtrip cadeaubon gewonnen.

Cubic WZ mei 2013 strand Allespeciale deelnemers bedankt

VBO.nl MediaMix Lijnbaan 17A 3231 AE Brielle mediamix@vbo.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 21

Wie koopt uw huis? Dat is voor u de vraag. Uw woning concurreert met 27 andere woningen, in 2013 is er per 28 woningen één koper. Zorg dat diegene uw woning vindt! Van alle woningverkopers heeft 90% nog geen nieuwe woning.

voor het enthousiasme! U kunt het antwoord van de nieuwe puzzel opsturen (per e-mail of post) naar het volgend adres, doe dit voor 3 juni.

Ook uw woning in het VBO.nl Magazine?

Het VBO.nl Magazine richt zich op die doelgroep, woningverkopers. Iedere maand wordt het VBO.nl Magazine verstuurd naar alle mensen waarvan de woning recent is verkocht, deze mensen zijn vrij om te kopen. Én naar alle woningverkopers die hun woning te koop hebben staan bij een VBO-makelaar. Vraag uw VBO-makelaar naar de mogelijkheden of ga naar www.vbo.nl/actie voor de speciale actie!

14-05-13 15:39


Sneller uw huis verkopen? Zorg dan dat het goed in de verf zit! Het is best lastig om uw huis nu snel te verkopen. Zorg er dan in ieder geval voor dat zowel het buiten- als het binnenschilderwerk er goed uitziet. Een woning met schrale verf en beschadigingen toont niet en is in de ogen van een koper meteen minder waard. Dit wordt helaas nog veel te vaak onderschat waardoor kopers afhaken of niet eens een bezichtiging willen. Geef uw woning daarom voor de verkoop nog een goede schilderbeurt. De kosten vallen best mee en verdient u makkelijk terug door het huis sneller te verkopen. Uiteraard kiest u voor neutrale kleuren, omdat uitgesproken kleuren ook kopers kunnen afschrikken. Voor het buitenschilderwerk adviseren wij altijd professionele verf. Makkelijker verwerkbaar en duurzamer. In onze winkels vindt u naast verf ook behang, raamdecoratie, shutters, gordijnen en vloeren! Kom dus langs in een van onze ca. 200 speciaalzaken of bestel nu ook online via onze webshop.

Professionele verf is verkrijgbaar bij:

Kom langs in onze winkel of bestel nu ook via de webshop! www.decohome.nl - www.verfenwand.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 22

15-05-13 12:42


WONINGAANBOD 23 HOENSBROEK - WEERT

Hoensbroek Amperestraat 4

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 76 m2 Inhoud: 317 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1952 Perceeloppervlakte: 243 m2 € 129.000,- k.k.

Hulsberg Raadhuisstraat 75

Uw woning op het netvlies brengen bij de woningkopers in uw provincie?

Ga naar vbo.nl/actie

Mol Makelaardij T 06-46235355 www.molmakelaardij.com

Maasbracht Voortstraat 2

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 121 m2 Inhoud: 420 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 275 m2 € 198.000,- k.k.

Maastricht Wethouder van Caldenborghlaan 34-36

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 466 m2 Inhoud: 5.600 m3 Kamers: 24 Bouwjaar: 1716 Perceeloppervlakte: 3.519 m2 Prijs op aanvraag

Kerkrade Finefrau 67

Kerkrade Hagtingiushof 8

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 565 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1926 Perceeloppervlakte: 1.873 m2 € 225.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 140 m2 € 129.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 187 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 261 m2 € 268.000,- k.k.

Mol Makelaardij T 06-46235355 www.molmakelaardij.com

Offermans en Snijder Verzekeringen & Vastgoed T 045-5410500 www.offermansensnijder.nl

Offermans en Snijder Verzekeringen & Vastgoed T 045-5410500 www.offermansensnijder.nl

Maastricht Brusselsestraat 93

Maastricht Heugemerkerkstraat 17

Maastricht Balsemienbeemd 71C

Nieuw in verkoop Perceeloppervlakte: 10 m2

€ 22.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 264 m2 Inhoud: 740 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1905 Perceeloppervlakte: 400 m2 € 249.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2004 Woonlaag: 2 € 269.000,- k.k.

Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs T 0475-486766 www.peters-jacobs.nl

TIM Vastgoed T 043-3506900 www.timvastgoed.nl

TIM Vastgoed T 043-3506900 www.timvastgoed.nl

TIM Vastgoed T 043-3506900 www.timvastgoed.nl

TIM Vastgoed T 043-3506900 www.timvastgoed.nl

Maria Hoop Kerkweg 25

Meerssen Geuldalweg 12

Montfort Markt 6

Nieuwstadt Cremerstraat 15

Posterholt Roermondseweg 51

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 553 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1969 Perceeloppervlakte: 1.145 m2 € 329.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 85 m2 € 179.000,- k.k.

Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs T 0475-486766 www.peters-jacobs.nl

Renders Makelaars T 043-3653346 www.rendersmakelaars.nl

Susteren Kavinksbosch 21

Vlodrop Populierenlaan 15

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 153 m2 Inhoud: 605 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1952 Perceeloppervlakte: 358 m2 € 239.500,- k.k. Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs T 0475-486766 www.peters-jacobs.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 106 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1925 Perceeloppervlakte: 670 m2 € 169.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 445 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1953 Perceeloppervlakte: 1.110 m2 € 210.000,- k.k.

Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs T 0475-486766 www.peters-jacobs.nl

Naus Makelaardij T 0495-450883 www.nausmakelaardij.nl

Vlodrop Bergerweg 37

Weert Philips van Hornestraat 29

Wist u dat: Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 258 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 182 m2 € 79.000,- k.k. Goossens Vastgoed T 046-7113629 www.goossensvastgoed.nl

ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 23

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 480 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 280 m2 € 219.000,- k.k. Biermans Makelaardij BV T 0475-485006 www.biermansmakelaardij.nl

De woningverkoper van nu, is de koper van morgen!

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 590 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 512 m2 € 275.000,- k.k. Dennis Schmitz Makelaardij T 0475-403050 www.schmitz-makelaardij.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 84 m2 Inhoud: 345 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1951 Perceeloppervlakte: 248 m2 € 199.900,- k.k. Stephan Laenen Makelaardij T 0495-450680 www.laenen.nl

14-05-13 14:35


Vereniging voor makelaars en taxateurs

Altijd op de hoogte zijn? Ga nu naar www.vbo.nl, vul uw zoekprofiel in

en ontvang dagelijks per mail het nieuwste woningaanbod dat voldoet aan uw wensen!

www.vbo.nl

03702-aK-n56-VBO+9a_ADV-zoek.indd ZLD NBR LMB_VBO Magazine.indd 24 1

13-05-13 14:35 15:45 14-05-13

VBO.nl Magazine ZEE, NB en LIM  

VBO.nl Magazine Zeeland, Noord-Brabant en Limburg

VBO.nl Magazine ZEE, NB en LIM  

VBO.nl Magazine Zeeland, Noord-Brabant en Limburg