Page 1

VBO.NLMagazine Editie #07 mei 2013

Noord-Nederland, Oost-Nederland en Utrecht

NHG-grens verruimd Schitterende stulpjes

Wonen in een kubus “We hebben hier nog nooit ons hoofd gestoten�


2 NHG

NHG- kostengrens gaat naar €290.000,Bespaar honderden euro’s per jaar

Vanaf 1 juli 2013 wordt de NHG - kostengrens verlaagd naar €290.000,-. De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie die van toepassing is op hypotheken. Op dit moment geldt de garantie op hypotheken tot een bedrag van €320.000,-. Op het moment dat u uw hypotheek niet meer kunt betalen - door bijvoorbeeld scheiding, werkeloosheid of het overlijden van uw partnerkan het zijn dat uw huis verkocht moet worden en u blijft zitten met een restschuld.

Rentekorting Een hypotheek met NHG zorgt ook voor korting op uw hypotheekrente. De rentekorting kan oplopen tot maar liefst 0,6%. Daarmee kunt u maandelijks mogelijk veel geld besparen. Tot wel honderden euro’s per jaar.

Heeft u een NHG-garantie dan betaalt de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen deze restschuld aan de hypotheekverstrekker. Voorwaarde is wel dat u er alles aan hebt gedaan een restantschuld te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Zo wordt voorkomen dat u met een schuld achterblijft.

Wijzigingen Tot 1 juli 2013 is de NHG-grens vastgesteld op €320.000,-. Dit houdt in dat, om voor NHG in aanmerking te komen, het hypotheekbedrag niet meer mag zijn dan €320.000,-. U dient hierbij wel rekening te houden met bijkomende kosten. Dit zijn bijvoorbeeld notariskosten en overdrachtsbelasting.

Het percentage bijkomende kosten voor bestaande woningen en nieuwbouw woningen heeft NHG standaard op 5% gesteld. De koopsom of koop-/aanneemsom plus eventuele verbouwingskosten/meerwerk van uw woning mag tot 1 juli 2013 niet meer dan €304.761,90 bedragen. Vanaf 1 juli 2014 wordt de NHG-grens verder verlaagd naar €265.000,-. Energiebesparende voorzieningen Een andere nieuwe regel is dat meer voorzieningen worden aangemerkt als energiebesparend. Dit biedt u als (ver)koper mogelijkheden omdat deze voorzieningen meegefinancierd kunnen worden in de NHG-lening. Onder energiebesparende maatregelen vallen o.a.: Leidingisolatie, energiezuinige kozijnen, deuren en te stellen constructieonderdelen, warmteterugwinning, energiezuinige ventilatie inclusief hoog rendement ventilatoren.


INHOUD 3

Inhoud 02 NHG-grens verruimd

05

Waarom ontvang ik het VBO.nl Magazine?

Mooi rood

U heeft uw woning

is niet lelijk

te koop staan bij een VBO Makelaar

06

Wonen in een kubus

Uw woning is onlangs

10

verkocht

Schitterende stulpjes

Colofon

VBO.NLMagazine Editie #04 februari 2013

Zuid-H olland , Zeelan d, Noord -Braba nt en Limbu rg

VBO.nl Magazine is een initiatief van VBO Makelaar 2e jaargang, editie #07, mei 2013 VBO Makelaar Gildeweg 5a, 2632 BD Nootdorp (ZH) Directeur Hans van der Ploeg Manager Ledenservice Richard Biesta Manager Beleid & Communicatie Rogier Spoel Marketing en communicatie Arlette Vos Uitgever Cubic*Media BV, 0181-355100 Algemeen directeur Joël Boyreau Sales manager Emile van der Veen Bladmanagement Angelique Raadtgever Art direction, conceprealisatie B&M Design, www.bm-design.nl Disclaimer Niets uit deze uitgave mag, in welke vorm en op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij de samenstelling van VBO.nl Magazine is uiterste zorgvuldigheid betracht. Indien desondanks onvolkomenheden in de inhoud van VBO.nl voorkomen, dan aanvaard de uitgever voor eventuele schade die hieruit voortvloeit geen enkele aansprakelijkheid. VBO Makelaar heeft zijn best gedaan om de rechten van de rechthebbenden te respecteren. Voor sommige beelden kan VBO Makelaar wellicht niet alle rechthebbenden achterhalen. Indien u rechthebbende meent te zijn, dan wordt u verzocht contact op nemen met de redactie van VBO.nl Magazine. Copyright Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd zonder vooraf gegeven toestemming van de uitgever. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Retouradres VBO.nl MediaMix, Lijnbaan 17a, 3231 AE Brielle

Uitzicht op België

De kans is groot...

dat u nog geen nieuwe woning heeft gekocht. Het VBO.nl Magazine is een woonmagazine met interessante artikelen en het actuele woningaanbod in uw regio.

Wonen in een

meelfabriek

Leuk om te lezen, op de hoogte te blijven van de woontrends en woongerelateerde evenementen... De mooiste woningen

Puzzel mee en win!

Woonitems:

places to go....

...en misschien komt u uw droomwoning wel tegen tussen het woningaanbod!

VBO Makelaar Online www.facebook.com/VBOMakelaar

“Like” onze facebookpagina en blijf zo op de hoogte van onze acties en het laatste (woon) nieuws.

www.twitter.com/VBOMakelaar

“Follow” onze tweets en blijf automatisch op de hoogte van ons actuele woonnieuws!

www.vbo.nl

Kijk voor het actuele woningaanbod op www.vbo.nl of download de VBO Makelaar app.


4 WOOONTRENDS

Mooi rood is niet lelijk Je kunt er gewoonweg niet omheen. De kleur rood komt er aan. Ook in ons interieur. Eigenlijk is rood terug van-nooit-weg-geweest. Gedurende langere tijd was rood in ons interieur echter wat naar de achtergrond verschoven. Dat kwam vooral door de overvloed aan grijstinten die de interieurs van de afgelopen jaren hebben gedomineerd. Maar daar komt dus binnenkort verandering in. Want we willen weer meer kleur, vrolijkheid en warmte in onze huiskamer. Rood is dan de kleur bij uitstek om hieraan tegemoet te komen. Maar welke kleur rood kiezen we dan? Er zijn namelijk oneindig veel schakeringen in rood. En er is geen enkele kleur die zoveel verschillende variaties heeft die ook allemaal een eigen naam hebben. Wat te denken van scharlakenrood, tomatenrood, ossenbloedrood, koraalrood, Ferrarirood, of kardinaalrood. En zo kunnen we nog wel even door gaan. Met name koraalrood gaat ons interieur veroveren. Koraalrood is een warme, maar niet al te felle kleur rood. En die past uitstekend als een overgang van het grijspalet van de afgelopen jaren naar een interieur met meer kleur. Koraalrood komt dan ook terug in diverse collecties die dit voorjaar zijn gelanceerd. In behang, gordijnstoffen, accessoires maar ook in de diverse verfpaletten. Kijk maar eens naar ons verfpalet van dimago速 New Traditionals. Prachtige softe tonen rood die in elk interieur toepasbaar zijn. Ga voor kleur en je zult zien dat je interieur maar ook jijzelf daar echt vrolijker van wordt. Bij Deco Home en Verf & Wand weten ze alles van kleur. Kom naar een van de bijna 200 winkels en laat u adviseren. Kijk op internet voor een winkel bij u in de buurt!

WOON www.decohome.nl

www.verfenwand.nl

TRENDS


WOOONTRENDS 5

Kinderkamers zijn belangrijk. Hier groeien, spelen, slapen en dromen onze kinderen. Het behang moet

Eindelijk - cool kinderkamer behang!

daarom leuk én brutaal zijn. Lilleby, Boråstapeter’s behangcollectie voor kinderen, laat een speels en fantasierijk aanbod zien in eindeloze variaties. Deze leuke en brutale behangcollectie voor kinderen is verkrijgbaar via behangspeciaalzaken.

www.borastapeter.com Om de aanpak van een zolder verbouwing te vereenvoudigen heeft VELUX een digitale zolderplanner ontwikkeld. Met dit computerprogramma kunnen bewoners ‘spelen’ met de indeling van hun zolder en visualiseren hoe de zolder er na het toevoegen van daglicht uit kan komen te zien. Het effect van daglicht zelf ervaren kan in het Daglicht Advies Centrum van VELUX in De Meern. De nieuwe typen dakramen zijn hier in allerlei afmetingen en afwerkingen te zien in verschillende demonstratiezolders. Voor meer informatie:

www.velux.nl


6 ANDERS WONEN

‘Wonen in een Kubuswoning is spectaculair’


ANDERS WONEN 7

Wonen in een Kubuswoning in het centrum van Rotterdam is een bewuste keuze. Liesbeth Mantel woonde met haar vriend vijf jaar lang in de woning waar slechts enkele rechte muren van binnen staan. De sfeer in haar huis en met de buren was knus. “Kubuswoningen trekken een apart soort mensen.” Wereldwijd zijn de Kubuswoningen aan de Overblaak in het centrum van Rotterdam beroemd. Vanwege het opvallende ontwerp van architect Piet Blom (hij draaide een kubusvormig huis 45 graden en zette deze op een zeshoekige pyloon) komen drommen toeristen op de 38 woningen af. “Daar heb ik niet echt last van gehad”, vertelt Liesbeth Mantel. “Natuurlijk zag je weleens cameraflitsen door de ramen. Maar je komt bij je voordeur via een promenade. Buren onderling gaan goed met elkaar om, we organiseerden bijvoorbeeld barbecues. Je zit boven een weg, maar het is er erg stil en rustig. Je verwacht er stadsgeluiden, maar als je de ramen en deuren dichthoudt krijg je niets mee van buiten. De Kubuswoningen vormen een dorpje binnen de stad.”

Stadsnomade Waarom ze er ging wonen? “Mijn vriend en ik kwamen allebei uit een appartement. We bezochten meer dan 20 woningen, maar kwamen er maar niet uit. Toen viel onze blik op een Kubuswoning die te koop stond. Ik was altijd al erg gecharmeerd van aparte woningen. Ik wil op verschillende aparte plekken in de stad Rotterdam wonen. Wat dat betreft ben ik wel een stadsnomade, ja.” Lichtinval De huizen hebben drie verdiepingen met een woonoppervlakte van ongeveer 100m2. “Op de 3e etage heb je een schitterend uitzicht over Rotterdam”, vertelt Liesbeth die geen problemen kende met het plaatsen van haar meubels in de woning.


8 ANDERS WONEN

“In die vijf jaar dat we er woonden, hebben we nooit ons hoofd gestoten” “De keuken hebben we op maat laten maken, maar voor de rest kon ik zo alle meubelstukken neerzetten. Je moet alleen even goed puzzelen. Voor een beeld: mijn vriend en ik zijn lang: 1,80 en bijna 2 meter. In die vijf jaar dat we er woonden, hebben we nooit ons hoofd gestoten. Zoals je op de foto’s kunt zien: er zijn veel ramen. Dat betekent veel lichtinval. Dat maakt het wonen voor mij prettig. Wonen in een Kubuswoning is spectaculair.” Slapen Niet alleen de woningeigenaren kunnen ervaren hoe het is om in een Kubuswoning te bivakkeren. Eigenaar Ed de Graaf heeft zijn Kubuswoning opengesteld voor publiek. Het huis- de Kijkkubusis overdags te bezoeken. Slapen in een kubuswoning? Dat kan ook. In één van de twee megakubussen –aan de zijkanten van de 38 woningen- bevindt zich het StayOkay Hostel Rotterdam. Creatief om gaan met het benutten van ruimte, is het idee. Zeeziek Het benutten van ruimte lukten Liesbeth en haar vriend goed. Toen we gingen verhuizen werd één van onze verhuizers zeeziek. Zo’n aparte woning is echt wennen. Wat ook mooi aan het wonen hier is”, besluit Liesbeth. “Geen enkele Kubuswoning is het zelfde. De mogelijkheden zijn groot. De paal in het midden staat vast, maar alle muren daarom heen zijn weg te halen of te verplaatsen. Je kunt helemaal een eigen indeling maken binnenshuis. Qua interieur heb je een enorme vrijheid. Terugkijkend ben ik trots op het feit dat ik in een Kubuswoning heb gewoond.”


UW VBO-MAKELAAR 9

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige taxaties door gecertificeerde taxateurs tot pro-

J.W.A. van der Heide-Brummelhuis Hoogeveen, 0528-262801 www.woningtaxatie.info Jaap Jaspers Makelaardij Eext, 0592-263447 www.jaapjaspersmakelaardij.nl Keizer Makelaardij Dieverbrug, 0521-591159 www.keizermakelaardij.nl Loves Makelaardij Emmer-Compascuum, 0591-353475 www.lovesmakelaardij.nl

Dijk Vastgoed Scheemda Scheemda, 0597-593529 www.dijk-vastgoed.nl

Makelaardij Schut & Lambers Veendam Veendam, 0598-619326 www.schutenlambers.nl Makelaardij Th. van der Laan Marum, 0594-643034 www.makelaardijvanderlaan.nl Makelaardij Th. van der Laan Leek, 0594-518271 www.makelaardijvanderlaan.nl Makelaardij van der Wier O.G. Opende, 0594-657401 www.makelaardijvanderwier.nl Mece Makelaardij Nieuwe Pekela, 0597-647121 www.mecemakelaardij.nl Muchall Musselkanaal, 0599-454005 www.muchall.com

• • •

Desegno Groningen, 050-5731050 www.desegno.nl Harm Stuut Makelaardij Heiligerlee, 0597-431604 www.stuutmakelaardij.nl

Ommeland Makelaardij en Assurantiën Veendam, 0598-350700 www.ommelandmakelaardij.nl

Havinga Makelaardij Briltil, 0594-500476 www.havingamakelaardij.nl

IBB Makelaardij BV Groningen, 050-3145500 www.ibbmak.nl

Reitdiep Makelaardij Groningen, 050-5798391 www.reitdiepmakelaardij.nl S & R Beheer BV Groningen, 050-3119994 www.stadenregio.nl Stavast-de Vries BV Stadskanaal, 0599-612043 www.stavastdevries.nl Vermeer Vastgoed Groningen, 050-5281521 www.vermeer-vastgoed.nl VKM Makelaars Groningen, 06-20404889 www.vkm-makelaars.nl Woonraad Makelaars Loppersum, 030-2972182 www.woonraadmakelaars.nl Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur Aankoopmakelaar en taxateur

• •

• •

• •

• •

• •

Ludwig Makelaardij O.Z. Sleen, 0591-361388 www.ludwig.nl

MD Makelaardij Emmen, 06-54767821 www.mdmakelaardij.com Otten Bemiddeling en Adviezen BV Hoogeveen, 0528-270422 www.boerderijen.nl

• •

Huys Makelaars Hoogeveen, 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Pat Makelaardij Schoonebeek, 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Taxatiebureau Bart Ek Grolloo, 0592-309305 www.taxatiebureaubartek.nl Vodoz Makelaardij vof Coevorden, 0591-317681 www.vodoz.nl

• •

Vodoz Makelaardij vof Klazienaveen, 0591-317681 www.vodoz.nl

VBO Makelaar Ton Meijer Emmen, 06 - 28967898 www.vbomakelaartonmeijer.nl Woonaccept Tynaarlo, 06-46162143 www.vbo.nl

De Blesse Oldeberkoop, 06-15094833 www.aankoopmakelaar-uendewit.nl Agricola Makelaardij Bolsward, 0515-577585 www.agricola.nl Annelies Atsma makelaar en taxateur Gorredijk, 06-14506552 www.anneliesatsma.nl AQ Raad makelaardij Lemmer, 0514-568350 www.aqraadmakelaardij.nl Aukema Makelaardij Waterrijk Wonen Friesland Sint Nicolaasga, 0513-418622 www.waterrijkwonenfriesland.nl A-Z Taxaties Achlum, 06-53147018 www.a-z.taxatie-service.com Beke Hendriksma Aankoopmakelaar Terwispel, 0513-462258 www.mijnbuitenplaats.nl Budgetmakelaars Sneek, 0515-438875 www.budgetmakelaars.nl De Bruin VBO-Makelaar De Westereen, 0511-442598 www.de-bruin-vastgoed.nl Dijkman Makelaardij Lemmer, 0514-569540 www.dijkmanmakelaardij.nl FactorNoord Makelaars & Taxateurs Dokkum, 0519-220708 www.factornoord.nl FactorNoord Makelaars & Taxateurs Burgum, 0511-462685 www.factornoord.nl Germ Wijnia Vastgoed Sneek, 0515-559019 www.germwijnia.nl Heerenwal Makelaars en adviseurs Heerenveen, 0513-651906 www.heerenwal.nl Jan Doeksen Jzn. Bemiddeling O.G. & Taxaties Baaiduinen, 0562-448962 www.vbo.nl

• •

Omny Vastgoed B.V. Leeuwarden, 058-2941633 www.omnyvastgoed.nl Optima Taxaties en Projecten Appelscha, 0516-471020 www.optima-taxaties.nl Taxatie- en adviesbureau Noord-Nederland BV St.-Annaparochie, 0518-401555 www.tann.nl Taxatieteam - Paula Boom Drachten, 06-54214178 www.paulaboom.nl van Amerongen en Boskma Makelaardij Stiens, 058-2571300 www.amerongenboskma.nl Van den Berg Taxaties Heerenveen, 0513-682225 www.vdbergtaxaties.nl Van der Schaaf & Schievink Kollum, 0511-452221 www.vanderschaafschievink.nl Van Tuinen Makelaardij Berltsum, 0518-462426 www.vbo.nl Vastgoed Trynwâlden Gytsjerk, 058-2562329 www.trynwalden.eu Veenstra Makelaardij Heerenveen, 0513-650055 www.veenstramakelaardij.nl Woonstijlmakelaars BV Gorredijk, 0513-460064 www.woonstijlmakelaars.nl

Friesland

Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal Stadskanaal, 0599-616967 www.schutenlambers.nl

nieuwe woning! De Moderne Makelaar Hoogeveen, 0528-722203 www.demodernemakelaar.nl De Weide Brink Makelaardij Dwingeloo, 0521-594100 www.weidebrink.nl Duyndam Makelaardij Weiteveen, 0524-541521 www.duyndam-makelaardij.nl Fikkert Agra-Vastgoed Bruntinge, 0593-552254 www.fikkertagra.nl

Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg Akkrum, 0566-650070 www.wiebzandberg.nl

All in Wonen Makelaardij Groningen, 050-5277880 www.all-in-wonen.nl Beter Wonen Makelaars Groningen, 050-3182041 www.beter-wonen.nl Bouwmeester Vastgoed Advisering & Taxaties Zuidbroek, 0598-450770 www.bouwmeestervastgoed.nl Brongers Vastgoed Onstwedde, 0599-637794 www.brongersvastgoed.nl

Lienhoeve Vastgoed Aduard, 050-4030588 www.lienhoevevastgoed.nl Makelaardij Bultena Oude Pekela, 0597-675010 www.makelaardijbultena.nl Makelaardij Kok Stadskanaal, 0599-617542 www.makelaar-kok.nl Makelaardij Minerva Groningen, 050-3112482 www.makelaardij-minerva.nl Makelaardij Pieter Kooi Groningen Kropswolde, 0598-350664 www.makelaardijpieterkooi.nl Vereniging voor makelaars en taxateurs ADV Vastgoed Makelaardij Reilink Vastgoed Groningen, 050-3112303 Siddeburen, 0598-432920 www.adv-vastgoed.nl www.reilink-vastgoed.nl

fessionele begeleiding bij de aankoop van uw Drenthe

• • •

Makelaardij Marten Groothof Lippenhuizen, 0516-463488 www.martengroothof.nl Makelaardij Noord Nederland Drachten, 0512-540090 www.makelaardijnoordnederland.nl Makelaardij Noord Nederland Appelscha, 0516-431510 www.makelaardijnoordnederland.nl

VBO Makelaar doet meer

Jikke Overdiep Makelaardij Heerenveen, 0513-610118 www.jikkeoverdiepmakelaardij.nl Leenstra Taxaties O.G. Heerenveen, 0513-623245 www.leenstrataxaties.nl Makelaardij Bijstra Tjerkgaast, 0514-531958 www.bijstra.nl Makelaardij van Keulen Terschelling B.V. Midsland, 0562-448433 www.makelaardijterschelling.nl Makelaardij Fisker Jubbega, 0513-466275 www.vbo.nl Makelaardij Hommes Homes LEEUWARDEN, 0513-625332 www.hommeshomes.nl

Wij nemen u graag alle zorg uit handen. Van

bezichtiging tot overdracht: wij kunnen het gehele (ver)kooptraject voor u regelen.

• www.vbo.nl


10 WONINGAANBOD ALTEVEER - GRONINGEN

Alteveer Beumeesweg 42a

Briltil Hoendiep Westzijde 36-1

Grijpskerk Kievitsweg 23

Groningen Briljantstraat 205kamer, 1e

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Groningen.

Groningen Prinsesseweg 44kamer 4

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 14 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 250,- p/mnd

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 163 m2 Inhoud: 800 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 1.165 m2 € 315.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Nieuw in verhuur

Bedrijfspand Bouwjaar: 1981-1990

Bedrijfspand Bouwjaar: 2012

€ 250.000,- k.k.

Prijs op aanvraag

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 10 m2 Inhoud: 22 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1970 Woonlaag: 2 € 225,- p/mnd

Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal T 0599-616967 www.schutenlambers.nl

Havinga Makelaardij T 0594-500476 www.havingamakelaardij.nl

Havinga Makelaardij T 0594-500476 www.havingamakelaardij.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Rabenhauptstraat 3a-kamer

Groningen Rijnstraat 28a-kamer 4

Groningen Oosterhavenstraat 2a-kamer 3

Groningen Briljantstraat 73kamer-bg-a

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 13 m2 Inhoud: 25 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 250,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 12 m2 Inhoud: 30 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 260,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 18 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 2 € 280,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 16 m2 Inhoud: 35 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1970 Woonlaag: 1 € 300,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Meeuwerderbaan 8kamer 2

Groningen Eyssoniusstraat 4a-kamer

Groningen Peperstraat 31a-kamer,1e

Groningen Parkweg 123kamer, keu

Groningen Lage der A 20kamer 2

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 20 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1925 Woonlaag: 1 € 300,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 17 m2 Inhoud: 35 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1929 Woonlaag: 2 € 315,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 15 m2 Inhoud: 30 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1915 Woonlaag: 2 € 320,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 19 m2 Inhoud: 40 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 325,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 18 m2 Inhoud: 45 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 350,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Tuinbouwstraat 10studio 4

Groningen Wassenberghstraat 34kamer 1

Groningen Damsterdiep 8a-kamer 4

Groningen Westerbinnensingel 2studio 10

Groningen Korreweg 8studio 1

Nieuw in verhuur

Nieuw in verhuur

Benedenwoning Woonoppervlakte: 23 m2 Inhoud: 60 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1960

Benedenwoning Woonoppervlakte: 25 m2 Inhoud: 75 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930

€ 360,- p/mnd

€ 380,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 31 m2 Inhoud: 65 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 425,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 27 m2 Inhoud: 50 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1860 Woonlaag: 2 € 454,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 25 m2 Inhoud: 50 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1915 Woonlaag: 2 € 475,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl


WONINGAANBOD 11 GRONINGEN - Slochteren

Groningen Korreweg 8studio 3

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 25 m2 Inhoud: 50 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1915 Woonlaag: 3 € 475,- p/mnd

Groningen Rijnstraat 4a-kamer 5

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 32 m2 Inhoud: 90 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1960 € 475,- p/mnd

Groningen Meeuwerderbaan 8a-appartem

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 90 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 550,- p/mnd

Groningen Nieuwe Sint Jansstraat 60d-studio (

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 27 m2 Inhoud: 60 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 3 € 575,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Tuinbouwdwarsstraat 23app. 1

Groningen Nieuwe Sint Jansstraat 60a-studio (

Groningen Meeuwerderweg 106a-appartem

Groningen Jozef Israelsstraat 55d-appartem

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 37 m2 Inhoud: 100 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1920 € 650,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 34 m2 Inhoud: 75 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 1 € 675,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 115 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1930 € 725,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Hoendiep 18617-penthouse

Groningen Moesstraat 57a-woonhuis

Groningen Petrus Campersingel 3129-app.

Groningen Gorechtkade 121c-app.-3 s

Nieuw in verhuur

Nieuw in verhuur

Nieuw in verhuur

Bovenwoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 144 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1930

Bovenwoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1978

€ 780,- p/mnd

€ 800,- p/mnd

€ 1.000,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 35 m2 Inhoud: 70 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1970 Woonlaag: 1 € 595,- p/mnd IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 35 m2 Inhoud: 90 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 775,- p/mnd

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Penthouse Woonoppervlakte: 48 m2 Inhoud: 115 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1930

Groningen Briljantstraat 1132 kamers+k

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 160 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Woonlaag: 3 € 1.100,- p/mnd

Uw woning op het netvlies brengen bij de woningkopers in uw provincie? Gebruik dit magazine daarvoor!

Groningen Mutua Fidesstraat 1a

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 55 m2 Inhoud: 155 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 € 112.000,- k.k.

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Groningen Heymanslaan 45a

Musselkanaal Schoolkade 90

Opende De Dobbe 6

Oude Pekela Compagniesterwijk 27

Slochteren Twee Kerspelenweg 12

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 € 124.500,- k.k. IBB Makelaardij BV T 050-3145500 www.ibbmak.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 179 m2 Inhoud: 585 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1928 Perceeloppervlakte: 665 m2 € 125.000,- k.k. Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal T 0599-616967 www.schutenlambers.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 404 m2 € 258.000,- k.k. Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 357 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 410 m2 € 114.500,- k.k. Ommeland Makelaardij en Assurantiën T 0598-350700 www.ommelandmakelaardij.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 122 m2 Inhoud: 415 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 449 m2 € 219.000,- k.k. Makelaardij Reilink Vastgoed T 0598-432920 www.reilink-vastgoed.nl


12 WONINGAANBOD Stadskanaal - oldenholtpade

Stadskanaal Kwikstaarthof 18

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1987 Perceeloppervlakte: 298 m2 € 150.000,- k.k. Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal T 0599-616967 www.schutenlambers.nl

Stadskanaal Hemenweg 26

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 265 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1990 Woonlaag: 1 € 175.000,- k.k.

Stadskanaal Handelskade 59

Veendam Beneden Oosterdiep 105

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 137 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1925 Perceeloppervlakte: 722 m2 € 249.500,- k.k.

Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 990 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2100 Perceeloppervlakte: 217 m2 € 149.000,- k.k.

Zuidhorn Hoofdstraat 31

Nieuw in verhuur Bedrijfspand Bouwjaar: 1995

Prijs op aanvraag

Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal T 0599-616967 www.schutenlambers.nl

Makelaardij Schut & Lambers Stadskanaal T 0599-616967 www.schutenlambers.nl

Harm Stuut Makelaardij T 0597-431604 www.stuutmakelaardij.nl

Havinga Makelaardij T 0594-500476 www.havingamakelaardij.nl

Aldeboarn Ald Swettebuorren 6

Appelscha Boslaan 48

Blesdijke Markeweg 27

Bontebok Eerste Compagnonsweg 36

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Friesland.

Gorredijk Aak 7

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 220 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 185 m2 € 129.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 847 m2 € 297.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 250 m2 Inhoud: 625 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1936 Perceeloppervlakte: 4.625 m2 € 345.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1913 Perceeloppervlakte: 570 m2 € 189.000,- k.k.

Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg T 0566-650070 www.wiebzandberg.nl

Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Woonstijlmakelaars BV T 0513-460064 www.woonstijlmakelaars.nl

Woonstijlmakelaars BV T 0513-460064 www.woonstijlmakelaars.nl

Hallum Griene dyk 2

Hijum Ekersein 1

Jirnsum Gravinnewei 4

Langedijke Klokhuisdijk 13c

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 465 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 285 m2 € 232.500,- k.k. Annelies Atsma makelaar en taxateur T 06-14506552 www.anneliesatsma.nl

Uw woning op het netvlies brengen bij de woningkopers in uw provincie?

Ga naar vbo.nl/actie

Bungalow Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 464 m2 € 179.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 560 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 1.112 m2 € 349.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 152 m2 € 129.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 1.950 m2 € 325.000,- k.k.

van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg T 0566-650070 www.wiebzandberg.nl

Aankoopmakelaar U& De Wit T 06-15094833 www.aankoopmakelaar-uendewit.nl

Lemmer Het Brekkense Wiel 157

Nieuwehorne Kalverkamp 1

Nij Beets Tolhekbuurt 29a

Oldeholtpade Westerse Kamp 5

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 1 m2 € 219.000,- k.k. Waterrijk wonen Friesland T 0513-418622 www.waterrijkwonenfriesland.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 475 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 362 m2 € 200.000,- k.k. Annelies Atsma makelaar en taxateur T 06-14506552 www.anneliesatsma.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 335 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1969 Perceeloppervlakte: 695 m2 € 149.500,- k.k. Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg T 0566-650070 www.wiebzandberg.nl

Bungalow Woonoppervlakte: 155 m2 Inhoud: 485 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 563 m2 € 298.000,- k.k. Aankoopmakelaar U& De Wit T 06-15094833 www.aankoopmakelaar-uendewit.nl


WONINGAANBOD 13 NOORDWOLDE - HOOGEVEEN

Siegerswoude Binnenwei 26a

Ook uw woning in het VBO.nl Magazine?

Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

ok op Facebook Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 233 m2 € 175.000,- k.k.

ok op Facebook

van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

Sumar Solcamastraat 30-11

St Jacobiparochie Nieuwebildtdijk 418

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 286 m2 Inhoud: 820 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1924 Perceeloppervlakte: 3.020 m2 € 260.000,- k.k.

Stiens Ljurkstrjitte 21

Vraag uw VBO-makelaar naar de mogelijkheden of ga naar www.vbo.nl/actie voor de speciale actie!

Sint Nicolaasga Langwarderdyk 16--20

Tzummarum Bargereed 48

Bungalow Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 415 m2 € 139.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 1.585 m2 € 189.000,- k.k.

Waterrijk wonen Friesland T 0513-418622 www.waterrijkwonenfriesland.nl

van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

Stiens Ljurkstrjitte 5

Stiens Petterhusterdyk 33

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 147 m2 Inhoud: 407 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1967 Perceeloppervlakte: 376 m2 € 198.000,- k.k.

Woonboerderij Woonoppervlakte: 220 m2 Inhoud: 650 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 1.000 m2 € 349.000,- k.k.

van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

van Amerongen en Boskma Makelaardij T 058-2571300 www.amerongenboskma.nl

Assen Volmachtendreef 29

Barger Compascuum Limietweg 73

Vanaf hier vindt u het Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 664 m2 € 229.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2001_2010 Perceeloppervlakte: 460 m2 € 199.500,- k.k.

Waterrijk wonen Friesland T 0513-418622 www.waterrijkwonenfriesland.nl

Woonkenners.nl T 0416-283939 www.woonkenners.nl

De Wijk De Doelenkamp 23

Erica De Welhaak 41

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1983 Perceeloppervlakte: 166 m2 € 169.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 93 m2 Inhoud: 487 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1932 Perceeloppervlakte: 815 m2 € 159.500,- k.k.

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

aanbod van de provincie Drenthe.

Hoogeveen Valkenstede 74

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 260 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1976 Woonlaag: 5 € 550,- p/mnd Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 94 m2 Inhoud: 282 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1991 Perceeloppervlakte: 156 m2 € 152.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 600 m2 € 595,- p/mnd

Ommeland Makelaardij en Assurantiën T 0598-350700 www.ommelandmakelaardij.nl

Vodoz Makelaardij vof T 0591-317681 www.vodoz.nl

Hoogeveen Tamboerlaan 301

Hoogeveen Berberisstraat 23

Nieuw in verkoop Maisonnette Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 235 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 1 € 109.500,- k.k. Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 63 m2 Inhoud: 190 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 3 € 112.500,- k.k. Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl


Vereniging voor makelaars en taxateurs

VBO Makelaar doet meer

Wij nemen u graag alle zorg uit handen. Van bezichtiging tot overdracht: wij kunnen het gehele (ver)kooptraject voor u regelen.

www.vbo.nl


WONINGAANBOD 15 HOOGEVEEN - UELSEN, DUITSLAND

Hoogeveen Zuiderweg 53

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1934 Perceeloppervlakte: 331 m2 € 124.500,- k.k.

Hoogeveen Schutsplein 24

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 265 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1993 Woonlaag: 1 € 165.000,- k.k.

Hoogeveen Schuttevaer 37a

Nieuw in verkoop

Hoogeveen van Leeuwenhoekstraat 46

Nieuw in verkoop

Hoogeveen Zuiderweg 9

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 122 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 142 m2 € 175.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 170 m2 € 175.000,- k.k.

2-Onder-1-Kapwoning Woonoppervlakte: 118 m2 Inhoud: 365 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1931 Perceeloppervlakte: 249 m2 € 217.500,- k.k.

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Hoogeveen Bakkerneslaan 6

Klazienaveen Helmkruid 3

Klazienaveen De Korenmolen 7

Klazienaveen Verlengde Bladderswijk WZ 3

Noordscheschut Hoveniersland 28

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Vodoz Makelaardij vof T 0591-317681 www.vodoz.nl

Ludwig Makelaardij O.Z. T 0591-361388 www.ludwig.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Pesse Tonckenspad 4

Schoonebeek Ratelaar 35

Schoonebeek Beekpunge 95

Schoonebeek Flintenpad 40

Schoonebeek De Toeslag 4

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 123 m2 € 132.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 102 m2 Inhoud: 362 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2008 Perceeloppervlakte: 124 m2 € 149.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 137 m2 Inhoud: 489 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 345 m2 € 209.500,- k.k.

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Schoonebeek Waterbies 61

Spier Wijsterseweg 15--22

Bungalow Woonoppervlakte: 260 m2 Inhoud: 1.275 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 2.217 m2 € 325.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 561 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 425 m2 € 214.500,- k.k.

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 155 m2 Inhoud: 575 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 462 m2 € 239.500,- k.k.

Nieuw in verkoop

Herenhuis Woonoppervlakte: 155 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 429 m2 € 349.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 137 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1962 Perceeloppervlakte: 1.007 m2 € 209.500,- k.k. Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Spier

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 147 m2 Inhoud: 635 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 491 m2 € 249.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 155 m2 Inhoud: 542 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1966 Perceeloppervlakte: 619 m2 € 239.500,- k.k. Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

Uelsen, Duitsland Johann Niehoff Strasse 18

Vereniging voor Moraineweg makelaars en taxateurs 12

Woningen Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 169 m2 Inhoud: 640 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2008 Perceeloppervlakte: 345 m2 € 244.500,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 148 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 619 m2 € 124.000,- k.k.

Pat Makelaardij T 0524-531030 www.patmakelaardij.nl

De Weide Brink Makelaardij T 0521-594100 www.weidebrink.nl

Woonboerderij Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 625 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1981 Perceeloppervlakte: 3.020 m2 € 299.000,- k.k.

in het buitenland.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1984 Perceeloppervlakte: 880 m2 € 199.000,- k.k.

Volg ons ook op Facebook Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

www.facebook.com/vbomakelaar

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl


16 UW VBO-MAKELAAR

Flevoland

Buisman Register Makelaars Lelystad, 06-44894247 www.buismanregistermakelaars.nl D.A.M. Vastgoed Zeewolde, 036-5223400 www.damvastgoed.nl Gert Muis vastgoed taxaties Emmeloord, 06-29383896 www.gertmuis-taxaties.nl Hermus Makelaardij Lelystad, 0320-282882 www.hermusmakelaardij.nl Kam & Bronotte Makelaars BV Lelystad, 0320-411211 www.marktmakelaar.nl Kuipers Makelaardij Zeewolde, 036-5220996 www.kuipersmakelaars.nl Leyten & Van der Linde Rentmeesters en Makelaardij BV Dronten, 0321-388790 www.leyten-vdlinde.nl

Makelaardij Thijssen B.V. Emmeloord, 0527-697768 www.makelaardijthijssen.nl

Mart Bolle Vastgoed Urk, 0527-683735 www.martbolle.nl

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige

RV Estate Almere, 06-41537372 www.rvestate.nl Sloterwijk & Heinen (Bedrijfs) Makelaars Lelystad, 0527-610260 www.shmakelaars.nl Takken Taxaties Almere, 06-54964778 www.vbo.nl Taxatiebureau Van Putte Swifterbant, 0321-322208 www.vanputtetaxatie.nl Uw Zekerheid B.V. Lelystad, 0320-233233 www.uw-zekerheid.nl Yska Makelaardij Emmeloord, 0527-623310 www.yska-makelaardij.nl

taxaties door gecertificeerde taxateurs tot professionele begeleiding bij de aankoop van uw

Droomhuis Makelaardij Rheden, 026-4951666 www.droomhuismakelaardij.nl Douwma Makelaardij Terwolde, 0571-291308 www.douwma-makelaardij.nl Enneman Vastgoed Wehl, 0314-683873 www.ennemanvastgoed.nl Erik Buwalda Makelaar/Taxateur OZ Vaassen, 0578-573226 www.erikbuwalda.nl Hangohr Taxaties Opheusden, 0488-441651 www.hangohr.nl Hermeling Makelaardij O.G. Driel, 026-4790880 www.hermeling-driel.nl

Braam Makelaardij Oosterbeek, 026-3229673 www.braam.nu

• •

Buiten Makelaars & Adviseurs Beuningen Gld, 024-3888958 www.buiten.nu Buiten Makelaars & Adviseurs Oosterbeek, 026-3338285 www.buiten.nu Caboma BV Maurik, 0344-692976 www.caboma.nl De Aankoopmakelaar Martin Willemsen Duiven, 0316-281089 www.de-aankoop-makelaar.nl

De Roo Van Klaveren Makelaars BV Apeldoorn, 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

• •

Meeks van Oijen B.V. Beuningen Gld, 024-6773238 www.meeksvanoijen.nl

De Graaf Vastgoed Randwijk, 0488-491700 www.degraafvastgoed.nl DEMAKELAAR Bezorgt U Meerwaarde Wijchen, 024-3481978 www.demakelaar.info

• •

Diesman Taxaties & Makelaardij Ermelo, 0341-436090 www.diesmantaxaties.nl Dirk van der Houwen Makelaardij Vorden, 0575-555582 www.dirkvanderhouwen.nl Doreco Gaanderen, 0315-340170 www.dorecomakelaardij.nl Dorrestijn Vastgoed Advies BV Scherpenzeel, 033-2770705 www.dva-bv.nl

Mutters Makelaardij Heukelum, 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Niesink Makelaardij Doetinchem, 0314-333793 www.niesinkmakelaardij.nl Oude Keizer Makelaardij Berg en Dal, 024-6844965 www.oude-keizer.nl

Peters Vastgoed bv Bennekom, 0318-419600 www.petersvastgoed.nl

Gerjan Wegereef Mak. & Tax. oz Hengevelde, 0547-352307 www.wegereef.nl Gjaltema Assurantiën & Makelaardij Dalfsen, 0529-488000 www.gjaltema.net Hanze Staete Makelaardij Kampen, 038-3556770 www.hanzestaetemakelaardij.nl Hemmink Taxaties Almelo, 0546-815920 www.vbo.nl Hoebert Taxaties en Advies o.z. Deventer, 0570-763000 www.hoeberttaxaties.nl ImmoYou Giethoorn, 0521-360022 www.immoyou.nl Keupink Makelaardij & Financieel Advies Ootmarsum, 0541-291598 www.keupink.nl Makelaardij Peter de Wolf Steenwijk, 06-45140415 www.makelaardijpeterdewolf.nl Makelaardij Wapstra Steenwijk, 0521-520016 www.makelaardijwapstra.nl Makelaarskantoor Bakker Ommen, 0529-451032 www.makelaarskantoorbakker.nl Maxx Vastgoed B.V. Zwolle, 038-4222280 www.maxxvastgoed.nl Middelbrink, agrarische- en woonmakelaardij Blokzijl, 0527-253370 www.middelbrink.info Middelbrink, agrarische- en woonmakelaardij Steenwijk, 0521-820210 www.middelbrink.info

• •

Moes Taxaties B.V. Dedemsvaart, 0523-612436 www.moes-makelaardij.nl Morsink Bouwadvies & Makelaardij Goor, 0547-261795 www.morsink.net

Munninghoff Makelaardij Borne, 06-14186885 www.m-makelaardij.nl Orjohn Taxaties Deventer, 0570-511017 www.orjohntaxaties.nl Pereboom Makelaardij Steenwijk, 0521-521366 www.pereboommakelaardij.nl Pigge buitenmakelaars O.G. BV Bornerbroek, 0546-816751 www.buitenmakelaars.nl Real Assist Almelo, 0546-459589 www.realassist.nl

Valk Vastgoed Makelaardij Den Ham, 0546-673950 www.vvmmakelaardij.nl Van Brussel Makelaardij Enter, 0547-381755 www.vanbrusselmakelaardij.nl Van der Lelij Vastgoed VOF IJsselmuiden, 038-3338357 www.lelij.nl Van der Reijd Makelaars BV Zwolle, 038-4213290 www.vanderreijd.nl Van Ommen Makelaardij Almelo, 0546-455631 www.vanommenmakelaardij.nl Van Stenwic Makelaardij en Taxaties Onna, 06-51912336 www.vanstenwic.nl Vastgoed Beheer Twente Hengelo, 06-42970030 www.vastgoedbeheertwente.nl Vos Vastgoed Adviesbureau Zwartsluis, 038-3865565 www.vosvastgoedadvies.nl Wagemaakers Taxaties Delden, 074-8511819 www.vbo.nl Welbions Hengelo, 074-2468300 www.welbions.nl Withaar Makelaardij B.V. Kampen, 038-3316868 www.withaar-makelaardij.nl Woningcorporatie Domijn Enschede, 0900-3350335 www.domijn.nl Woonstaat IJsselmuiden, 038-7502995 www.woonstaat.nl Zomer Vastgoed Zwolle, 038-7440050 www.zomermakelaars.nl

UW VBO Makelaar Zwolle, 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

• • •

Overige

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Mutters Makelaardij Vianen Vianen, 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Ommeland Makelaardij en Assurantiën Veendam, 0598-350700 www.ommelandmakelaardij.nl

Verburg F. Vastgoed BV Ophemert, 0344-662041 www.fverburg.nl

• •

• •

Vastgoed Visie Culemborg, 06-16594282 www.vastgoedvisie.com

• •

AAGEE Makelaardij & Taxaties Denekamp, 0541-350670 www.aagee.eu Aarnink Makelaardij en Taxaties Nutter, 0541-670644 www.aarninkmakelaardij.nl Abe Dijkstra Makelaardij B.V. Oldemarkt, 0561-452382 www.abedijkstra.nl AgroFundus B.V. Den Ham, 0546-841012 www.agrofundus.nl Asbroek Makelaardij Enter, 0547-383868 www.asbroekmakelaardij.nl Berg Makelaardij B.V. IJsselmuiden, 038-3335620 www.bergmakelaardij.nl Bloem Vastgoed Enschede, 06-22815556 www.bloemvastgoed.nl Bouwhuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV Vroomshoop, 0546-642771 www.bouwhuismakelaardij.nl

IMMO Van Wijk Makelaardij Tiel, 0344-633333 www.immovanwijk.nl Impact Makelaardij & Hypotheken Wijchen, 024-3243113 www.impactadvies.nl J.J.B. Vastgoed BV Hall, 0575-476524 www.wij-wonen.nl Klematax Overasselt, 024-6222035 www.klematax.nl Koophuis Makelaars Nijmegen Nijmegen, 024-3603895 www.koophuis.nl Legemaat Makelaardij Voorthuizen, 0342-476623 www.legemaatmakelaardij.nl Living Changes Makelaardij Westervoort, 026-3194694 www.livingchanges.nl Makelaardij Bommelerwaard Hedel, 073-6315680 www.makelaardijbommelerwaard.nl Makelaardij De Wit Delwijnen, 0418-553100 www.makelaardijdewit.nl

Overijssel

HETWoonhart Herveld, 0488-481566 www.hetwoonhart.nl

Reynaert Makelaardij Zwolle, 038-4202628 www.reynaertmakelaardij.nl Roeloffzen Makelaardij Hengelo, 074-2567979 www.roeloffzenmakelaardij.nl RVO Makelaardij B.V. Oldenzaal, 0541-537555 www.rvomakelaardij.nl Schotman Vastgoed Deventer, 0570-510969 www.schotman-vastgoed.nl Schutte Agrarisch Vastgoed Hardenberg, 06-53207894 www.vbo.nl Silderhuis Makelaardij Saasveld, 074-3494284 www.silderhuismakelaardij.nl SMQ Group b.v. Hengelo, 074-2566602 www.smq.nl Snel Hypotheken & Taxaties Hardenberg, 0523-270766 www.snelhypotheken.nl Taxatiebureau Robert ten Dam Hengevelde, 06-51997937 www.taxatiebureauroberttendam.nl Temmink Exclusief Makelaardij Hengelo, 074-3491485 www.temminkexclusief.nl Tijink Taxatie & Advies Tilligte, 0541-221396 www.vbo.nl Twentehuis Makelaardij Vriezenveen, 0546-568988 www.twentehuismakelaardij.nl Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. Oldemarkt, 0561-450606 www.unicusmakelaardij.nl Uniek Makelaars B.V. Enter, 0547-381823 www.uniekmakelaars.nl

EXTRA Makelaars Enschede, 053-4303075 www.extramakelaars.nl

• •

Aaerde Interhuys Putten Putten, 0341-360146 www.interhuys.nl B&B Vastgoed Ermelo, 06-53106820 www.bbvastgoed.nl Basten Assurantiën en Makelaardij Ooij, 024-6631510 www.verzekeringsplaneet.nl Bell Makelaardij Velp, 026-4450818 www.bellmakelaardij.nl Berkien Onroerend Goed Assurantiën Lent, 024-3222155 www.berkienonroerendgoed.nl Bosman Makelaardij Emst, 0578-661844 www.bosman-makelaardij.nl

RAS Makelaars & Hypotheken Zetten, 0488-420044 www.rasmakelaars.nl Recreatiewoningtekoop.nl Ermelo, 0341-556066 www.recreatiewoningtekoop.nl Regio Bronckhorst Makelaardij Hengelo (Gld), 0575-845717 www.rbmwonen.nl Rijnlandhaven Makelaardij BV Silvolde, 0315-324126 www.rijnlandhaven.nl RIKJO Makelaardij Groesbeek, 024-3995340 www.rikjo.nl SDS Senior Makelaardij Neerijnen, 0345-568616 www.seniormakelaardij.nl t Gantvoort BV Aalten, 0543-476980 www.gantvoort.nl T&A Van Es Makelaardij Scherpenzeel, 033-2770669 www.makelaarscherpenzeel.nl Taxateam Doornenburg, 0481-453821 www.vbo.nl Taxxo Nijkerk, 033-2454967 www.taxxo.nl Ter Avest Taxaties o.z. Harskamp, 0318-631019 www.taxatiegelderland.nl Thuis in de Achterhoek Ulft, 0315-696000 www.wonion.nl Twan Kesseler Makelaar-Taxateur Malden, 024-3880804 www.twankesseler.nl Uw Huismakelaar Beuningen Gld, 024-6775711 www.uwhuismakelaar.info Van Arendonk Makelaardij Herwijnen, 0418-584258 www.vanarendonkmakelaardij.nl Van de Wetering Vastgoed Brakel, 0418-672610 www.weteringvastgoed.nl Van den Berg Taxaties & Advies Lienden, 0344-604559 www.vandenbergtaxaties.nl Van der Louw Makelaardij Dodewaard, 06-28348137 www.vanderlouwmakelaardij.nl Van Doorn Advies Culemborg, 0345-521010 www.financieelgoed.nl Van Pijkeren Makelaardij B.V. Harderwijk, 0341-417870 www.vanpijkerenmakelaardij.nl Van ‘t Slot Makelaardij Harderwijk, 06-17800312 www.vantslotmakelaardij.nl Van Zelst Taxaties Doorwerth, 026-3391558 www.zelsttaxaties.nl

Gelderland

Vernooij Makelaardij & Taxaties Nijmegen, 0481-454003 www.vernooijmakelaardij.nl Vreeman Makelaardij Gendringen, 0315-685025 www.vreemanmakelaardij.nl Woonderijen Babberich, 0316-248768 www.woonderijen.nl

• •

nieuwe woning!

Vermeulen Verzekeringen Vastgoed Millingen aan de Rijn, 0481-431859 www.vermeulenvastgoed.nl

• • Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur • Aankoopmakelaar en taxateur


WONINGAANBOD 17 DALFSEN - ZWOLLE

Dalfsen De Horst 7

Enschede Ahuislanden 297

Enschede Klokkenplas 9

Enschede Zuiderstraat 20

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Overijssel.

Enschede B.W. ter Kuilestraat 272

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Enschede Molukkenstraat 86

Enschede Wooldriksweg 207

Enschede Kuipersdijk 60-24

Enschede Nagelkruidlaan 1

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 295 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 166 m2 € 159.000,- k.k.

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Enschede Roomweg 170-48

Enschede Mallumbrink 77

€ 109.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 200 m2 € 179.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 72 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1951 Perceeloppervlakte: 250 m2 € 139.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Portiekflat Woonoppervlakte: 133 m2 Inhoud: 359 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2002 Woonlaag: 2 € 195.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 191 m2 € 215.000,- k.k.

Temmink Exclusief Makelaardij T 074-3491485 www.temminkexclusief.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Enschede Fugastraat 5

Goor Kerkstraat 63

Hengelo Oelerweg 124

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 465 m2 € 300.000,- k.k.

Portiekflat Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1992

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 117 m2 € 105.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1954 Perceeloppervlakte: 176 m2 € 140.000,- k.k.

Portiekwoning Woonoppervlakte: 154 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2006 Woonlaag: 7 € 299.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 435 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 250 m2 € 264.900,- k.k.

Villa Woonoppervlakte: 481 m2 Inhoud: 1.329 m3 Kamers: 12 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 1.137 m2 € 550.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1966 Perceeloppervlakte: 522 m2 € 119.000,- k.k.

Herenhuis Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 525 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 765 m2 € 315.000,- k.k.

Temmink Exclusief Makelaardij T 074-3491485 www.temminkexclusief.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Morsink Bouwadvies & Makelaardij T 0547-261795 www.morsink.net

EXTRA Makelaars T 053-4303075 www.extramakelaars.nl

Kloosterhaar Verlengde Broekdijk 41

Olst Hendrik Droststraat 25A

Sibculo Sibculoseweg 109

Zwolle Van Twickelomarke 14

Zwolle Lindestraat 63

Nieuw in verhuur Woonboerderij Woonoppervlakte: 260 m2 Inhoud: 870 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 3.680 m2 € 375.000,- k.k. Temmink Exclusief Makelaardij T 074-3491485 www.temminkexclusief.nl

Bovenwoning Woonoppervlakte: 155 m2 Inhoud: 380 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1971 Woonlaag: 1 € 725,- p/mnd De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 850 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1990 Perceeloppervlakte: 14.732 m2 € 675.000,- k.k. Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 140 m2 € 199.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 120 m2 € 199.500,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl


18 WONINGAANBOD ZWOLLE - APELDOORN

urs

Ook uw woning in het VBO.nl Magazine?

ok

Vraag uw VBO-makelaar op naarFacebook de mogelijkheden of ga naar www.vbo.nl/actie voor de speciale actie!

ns ook op Facebook Zwolle Dahliastraat 17

Zwolle Bisschop Willebrandlaan 65

Zwolle Weerschijnvlinder 15

Zwolle Zomertalinghof 23

Zwolle Nilantsweg 77

kelaar Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1921 Perceeloppervlakte: 115 m2 € 210.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1906 Perceeloppervlakte: 261 m2 € 218.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 155 m2 € 219.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 146 m2 € 224.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 445 m2 € 250.000,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Huys Makelaars T 0528-229050 www.huysmakelaars.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Andelst 't Boogstuk 29

Apeldoorn Hofveld 115

Apeldoorn Albardastraat 58

Apeldoorn Karkietweg 58

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Gelderland.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 126 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 140 m2 € 229.000,- k.k. HETWoonhart T 0488-481566 www.hetwoonhart.nl

Portiekwoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 238 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Woonlaag: 2 € 137.500,- k.k. De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

Portiekflat Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 234 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1960 Woonlaag: 1 € 138.000,- k.k. De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 84 m2 Inhoud: 332 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 112 m2 € 149.750,- k.k. De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl


WONINGAANBOD 19 APELDOORN - HERVELD

Apeldoorn Heliosstraat 55A

Apeldoorn Heliosstraat 97

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 126 m2 Inhoud: 394 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 155 m2 € 198.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 142 m2 Inhoud: 403 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1989 Perceeloppervlakte: 245 m2 € 305.000,- k.k.

Arnhem Thomas Ettylaan 54

Dinxperlo De Marke 11

Groesbeek Breitnerweg 14

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 1 € 250.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 274 m2 € 225.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 298 m2 € 179.500,- k.k.

De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

De Roo Van Klaveren Makelaars BV T 055-3561888 www.deroovanklaveren.nl

Braam Makelaardij T 026-3229673 www.braam.nu

Rijnlandhaven Makelaardij BV T 0315-324126 www.rijnlandhaven.nl

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

Groesbeek Helfrichstraat 21

Groesbeek Mansberg 20

Groesbeek Bredeweg 41A

Groesbeek Paulus Potterweg 6

Groesbeek Albert Schweitzerstraat 23

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 223 m2 € 198.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 365 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 145 m2 € 199.500,- k.k.

Bovenwoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1975 Woonlaag: 2 € 200.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 408 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 232 m2 € 225.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 547 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 351 m2 € 250.000,- k.k.

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

Groesbeek Nieuweweg 47

Groesbeek Mansberg 28

Groesbeek Hobbemaweg 109

Groesbeek 1e Colonjes 3

Groesbeek William Boothstraat 3

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1967 Perceeloppervlakte: 392 m2 € 269.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 193 m2 € 289.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 147 m2 Inhoud: 475 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 280 m2 € 320.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1937 Perceeloppervlakte: 455 m2 € 350.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 453 m2 € 365.000,- k.k.

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

Groesbeek van de Veldeweg 75

Groesbeek Cranenburgsestraat 158

Herveld Het Dorpsplein 32

Herveld Onderstalstraat 11

Herveld Bredestraat-Zuid 9--11

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1981 Perceeloppervlakte: 700 m2 € 475.000,- k.k. RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 460 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1948 Perceeloppervlakte: 4.130 m2 € 495.000,- k.k. RIKJO Makelaardij T 024-3995340 www.rikjo.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 242 m2 € 227.500,- k.k. HETWoonhart T 0488-481566 www.hetwoonhart.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 252 m2 Inhoud: 650 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 11.910 m2 € 460.000,- k.k. HETWoonhart T 0488-481566 www.hetwoonhart.nl

Villa Woonoppervlakte: 450 m2 Inhoud: 1.125 m3 Kamers: 9 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 814 m2 € 469.000,- k.k. HETWoonhart T 0488-481566 www.hetwoonhart.nl


20 WONINGAANBOD HEUMEN - RUTTEN

Heumen De Hosterd 76

Millingen aan de Rijn Heerbaan 125d

Millingen aan de Rijn Zeelandsestraat 19

Nijmegen Weezenhof 2038

Overasselt Zesakkerlaan 18

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 155 m2 Inhoud: 580 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 462 m2 € 319.000,- k.k.

Bovenwoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 3 € 179.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 410 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1926 Perceeloppervlakte: 435 m2 € 259.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 475 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 187 m2 € 225.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 477 m2 € 339.000,- k.k.

Twan Kesseler Makelaar-Taxateur T 024-3880804 www.twankesseler.nl

Vermeulen Verzekeringen Vastgoed T 0481-431859 www.vermeulenvastgoed.nl

Vermeulen Verzekeringen Vastgoed T 0481-431859 www.vermeulenvastgoed.nl

Twan Kesseler Makelaar-Taxateur T 024-3880804 www.twankesseler.nl

Twan Kesseler Makelaar-Taxateur T 024-3880804 www.twankesseler.nl

Overasselt Hoogstraat 51

Wageningen Thorbeckestraat 418

Wezep Prinses Marijkelaan 5

Wijchen Aalsburg 1805

Zetten Het Wiep 17

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 570 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1962 Perceeloppervlakte: 2.880 m2 € 398.000,- k.k. Twan Kesseler Makelaar-Taxateur T 024-3880804 www.twankesseler.nl

Galerijflat Woonoppervlakte: 76 m2 Inhoud: 215 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1965 Perceeloppervlakte: 830 m2 € 129.500,- k.k. Braam Makelaardij T 026-3229673 www.braam.nu

Zutphen Emmalaan 27

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 250 m2 Inhoud: 850 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 1.407 m2 € 650.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 165 m2 Inhoud: 555 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 281 m2 € 269.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 195 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 419 m2 € 375.000,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

DEMAKELAAR Bezorgt U Meerwaarde T 024-3481978 www.demakelaar.info

HETWoonhart T 0488-481566 www.hetwoonhart.nl

Almere Hyacintpad 6

Almere Wessel Ilckenstraat 29a

Almere Parkwijklaan 166-

Vanaf hier vindt u het Portiekflat Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1998 Woonlaag: 1 € 225.000,- k.k. Dirk van der Houwen Makelaardij T 0575-555582 www.dirkvanderhouwen.nl

Almere De Hoopstraat 17

aanbod van de provincie Flevoland.

Dronten Buitenplaats 111

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1989 Perceeloppervlakte: 135 m2 € 157.000,- k.k.

Bovenwoning Woonoppervlakte: 54 m2 Inhoud: 165 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1989 Woonlaag: 1 € 168.500,- k.k.

RV Estate T 06 4153 7372 www.rvestate.nl

Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

RV Estate T 06 4153 7372 www.rvestate.nl

Dronten Buitenplaats 54

Emmeloord Gorechtpad 16

Rutten Veneweg 14D

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 453 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 161 m2 € 209.000,- k.k. RV Estate T 06 4153 7372 www.rvestate.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 144 m2 € 174.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 40 m2 Inhoud: 170 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 176 m2 € 71.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 170 m2 € 129.500,- k.k.

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 147 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1990 Perceeloppervlakte: 216 m2 € 159.500,- k.k. Makelaardij Thijssen B.V. T 0527-697768 www.makelaardijthijssen.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 1.123 m2 € 219.500,- k.k. Makelaardij Thijssen B.V. T 0527-697768 www.makelaardijthijssen.nl


puzzel mee 21

PUZZEL MEE

en win een abonnement op de

VTWONEN! L

W

O

L

E

E

T

S

A

K

D

N

A

Z

Z

P

E

A

N

I

S

N

C

N

I

S

T

S

IJ

O

N

E

L

E

W

U

E

K

T

O

A

L

T

T

S

N

S

D

E

E

Z

K

I

D

O

Z

R

O

T

R

G

S

U

A

J

M

H

A

N

R

N

U

J

E

A

A

A

O

Z

G

R

A

E

C

N

A

E

A

D

P

L

N

N

N

M

I

W

R

D

E

S

D

Z

M

R

B

S

D

I

D

D

R

A

V

E

L

U

O

B

E

R

T

E

W

C

E

V

B

S

E

R

T

M

W

I

A

E

A

S

A

N

R

H

S

A

S

T

M

A

N

P

W

N

W

W

C

N

G

A

G

E

L

P

C

O

M

N

I

A

K

A

H

E

A

N

N

L

S

R

H

D

H

E

E

E

R

K

T

T

N

G

I

G

Z

F

L

M

O

N

E

L

R

M

I

E

G

M

D

D

A

U

L

O

S

A

R

A

P

I

T

N

R

A

D

N

N

L

L

O

T

T

F

I

I

R

J

E

I

T

E

I

D

A

V

A

G

D

E

O

L

V

Z

T

E

K

R

W

S

U

R

F

B

O

A

R

D

S

E

N

O

S

I

N

E

D

A

B

E

J

T

O

O

P

V

I

S

G

N

B

BAL BIKINI BOULEVARD BRANDING CATAMARAN DUIN EMMER ETEN FLANEREN FLES FOTO’S GOLF HANGMAT HORIZON IJSJE KOUD KRAB KUIL KWAL PARASOL PIER POOTJEBADEN REDDINGSBRIGADE RUST SCHELP

SCHEPJE SLOEP STRAND STRANDBAL STRANDPAVILJOEN STRANDSTOEL STRANDWACHT SURFBOARD TERRAS VIS VLAG VLOED WARM WARMTE WIND WINDSCHERM ZAND ZANDBANK ZANDKASTEEL ZEE ZEEMEEUW ZEEWATER ZON ZONSONDERGANG ZWEMPAK

© www.ruiterpuzzel.nL Elk woord bevat minstens een letter die maar op één manier is weg te Elk woord bevat minstens een letter die maar opaantal één manier is weg strepen. strepen. Als alle woorden zijn weggestreept, blijft er een letters over. Leestedeze letters Als alle woorden zijn weggestreept, blijft er een aantal letters over. Lees deze regel voor regelvoor van boven zo vindt u de oplossing. Veel puzzelplezier. letters regel regelnaar vanbeneden, boven naar beneden, zo vindt u de oplossing. Veel puzzelplezier. © www.ruiterpuzzel.nL BAL BIKINI BOULEVARD BRANDING CATAMARAN DUIN EMMER ETEN FLANEREN FLES FOTO’S GOLF HANGMAT

HORIZON IJSJE KOUD KRAB KUIL KWAL PARASOL PIER POOTJEBADEN REDDINGSBRIGADE RUST SCHELP SCHEPJE

SLOEP STRAND STRANDBAL STRANDPAVILJOEN STRANDSTOEL STRANDWACHT SURFBOARD TERRAS VIS VLAG VLOED WARM WARMTE

WIND WINDSCHERM ZAND ZANDBANK ZANDKASTEEL ZEE ZEEMEEUW ZEEWATER ZON ZONSONDERGANG ZWEMPAK

Winnaar puzzel april uitgave De redactie van het VBO.nl Magazine is blij met de vele reacties op de puzzel van de april uitgave. Met de juiste oplossing van de puzzel heeft Ad de Groot uit Waddinxveen een Bongo Weekendtrip cadeaubon gewonnen.

Cubic WZ mei 2013 strand Allespeciale deelnemers bedankt

Wie koopt uw huis? Dat is voor u de vraag. Uw woning concurreert met 27 andere woningen, in 2013 is er per 28 woningen één koper. Zorg dat diegene uw woning vindt! Van alle woningverkopers heeft 90% nog geen nieuwe woning.

voor het enthousiasme! U kunt het antwoord van de nieuwe puzzel opsturen (per e-mail of post) naar het volgend adres, doe dit voor 3 juni.

Ook uw woning in het VBO.nl Magazine?

VBO.nl MediaMix Lijnbaan 17A 3231 AE Brielle mediamix@vbo.nl

Het VBO.nl Magazine richt zich op die doelgroep, woningverkopers. Iedere maand wordt het VBO.nl Magazine verstuurd naar alle mensen waarvan de woning recent is verkocht, deze mensen zijn vrij om te kopen. Én naar alle woningverkopers die hun woning te koop hebben staan bij een VBO-makelaar. Vraag uw VBO-makelaar naar de mogelijkheden of ga naar www.vbo.nl/actie voor de speciale actie!


UW VBO-MAKELAAR 2210 WONINGAANBOD

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere

Burgland Makelaars Veenendaal B.V. Veenendaal, 0318-628412 www.burglandmakelaars.nl De Loor Bedrijfshuisvesting Breukelen, 0346-261115 www.deloorbedrijfshuisvesting.nl Delta O.G. Makelaars Zeist Zeist, 030-6963266 www.deltaogzeist.nl Ditewig Onroerendgoed Taxatiebureau Veenendaal, 0318-523490 www.ditewig-taxaties.nl Domica Amersfoort Amersfoort, 033-4632499 www.domica.nl Eminent Makelaars Utrecht, 030-8785913 www.eminentmakelaars.nl

• •

Groenendael Makelaardij B.V. Woerden, 0348-416886 www.groenendael-makelaardij.nl

H & P Vastgoed BV Amersfoort, 033-4626204 www.hpvastgoed.nl Heeren van Utrecht Makelaardij Utrecht, 030-2933115 www.hvanu.nl Huis en Zekerheid Amersfoort, 033-4700999 www.huisenzekerheid.nl Huis en Zekerheid Makelaardij Soest, 035-6029061 www.huisenzekerheidsoest.nl Huis en Zekerheid Spakenburg Bunschoten-Spakenburg, 033-2996776 www.topwonen.nl

taxaties door gecertificeerde taxateurs tot professionele begeleiding bij de aankoop van uw

• •

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

nieuwe woning!

Utrecht

AKA Makelaardij Woerden, 0348-446662 www.akamakelaardij.nl Alliances Makelaardij Utrecht, 030-2335100 www.alliancesmakelaardij.nl Astrid Snoijink Makelaardij en Taxaties Amersfoort, 0318-483460 www.snoijink-makelaardij.nl B & S Rental Service Utrecht, 030-2321012 www.bnsrentalservice.nl

BAG-Vastgoed De Bilt, 030-2427010 www.bag-vastgoed.nl Bonnes Makelaardij & Taxaties Amersfoort, 033-4572866 www.bonnesmakelaardij.nl Bouman Makelaars Veenendaal, 0318-507142 www.boumanmakelaars.nl Bouwhuis vastgoed advies Lopik, 0348-553148 www.vbo.nl Broekman & Calis Makelaars Bilthoven, 035-5311703 www.broekman-calis.nl

Karin van der Willigen Makelaardij O.Z. Maarssen, 0346-281444 www.kvdwmakelaardij.nl Kosmeier Projectbegeleiding & Makelaars Baarn, 06-55767373 www.kosmeier-projectbegeleiding.nl LMG Taxatie Breukelen, 0346-250462 www.lmgtaxatie.nl Makelaardij Aldem Utrecht, 030-6668168 www.aldem.nl Makelaardij E.C. Merkens Doorn, 0343-415450 www.merkensmakelaardij.nl Makelaarshuis de Jong Bunschoten-Spakenburg, 033-2990870 www.makelaarshuisdejong.nl Meerwaerde Makelaars Bunschoten-Spakenburg, 033-2981870 www.meerwaerde.info

Vastgoed Concept B.V. Veenendaal, 06-25187156 www.vastgoedconcept.nl

VDB Makelaars Amersfoort, 033-4519574 www.vdbmakelaars.nl

Irea Makelaars BV Utrecht, 030-2883993 www.irea-makelaars.nl Jan Scheffer Vastgoed BV Rhenen, 0317-615111 www.janscheffer.nl Jan Wolters Makelaardij B.V. Nieuwegein, 030-6022110 www.janwoltersmakelaardij.nl Kamta Makelaardij o.z. Utrecht, 06-55877653 www.kamtamakelaardij.nl

• •

Mutters Makelaardij Heukelum, 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Mutters Makelaardij Vianen Vianen, 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Rien Treur Makelaardij BV Woerden, 0348-444146 www.rientreur.nl Soestdijk Makelaardij bv Soest, 035-6090026 www.soestdijkmakelaardij.nl T.W.I. Consultancy BV Wijk bij Duurstede, 0343-592455 www.twi-taxateurs.nl Van Beusekom Makelaardij Bilthoven, 030-2740557 www.vbo.nl

Van Breukelen Vast Goed Soest, 035-6017962 www.vanbreukelenvastgoed.nl

Van den Hoorn Makelaardij Utrecht, 030-2715448 www.vandenhoornmakelaardij.nl

Verschoor Makelaardij & Assurantën BV Montfoort, 0348-471823 www.verschoormakelaardij.nl Wij Makelaardij Utrecht, 030-2710004 www.wijmakelaardij.nl Winvest onroerend goed Wijk bij Duurstede, 0343-552299 www.winvestonroerendgoed.nl Wivema Vastgoed BV Maarsbergen, 0343-431260 www.wivema.nl XL-ent taxateurs & aankoopmakelaars bv Utrecht, 0900-2220008 www.xl-ent.nl Zonnenberg Makelaardij Veenendaal, 0318-559600 www.zonnenbergmakelaardij.nl

deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige

• Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur • Aankoopmakelaar en taxateur

Op zoek naar een woning?

www.vbo.nl

Vereniging voor makelaars en taxateurs

Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/vbomakelaar


WONINGAANBOD 23 AMERSFOORT - WOERDEN

Amersfoort Camera Obscurastraat 109

Houten Bronmos 40

Houten Snoeksloot 15

Utrecht Azielaan 738

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Utrecht.

Utrecht Regentesselaan 36

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 73 m2 Inhoud: 220 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1986 Woonlaag: 1 € 175.000,- k.k. Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Nieuw in verkoop Maisonnette Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 2 € 225.000,- k.k. Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Vianen Reinoud III-straat 15

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 119 m2 Inhoud: 394 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 167 m2 € 245.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekwoning Woonoppervlakte: 102 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Woonlaag: 14 € 172.500,- k.k.

Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Groenendael Makelaardij B.V. T 0348-416886 www.groenendael-makelaardij.nl

Vianen Clarissenhof 12

Wijk Bij Duurstede Tiberius 15

Wist u dat:

or makelaars en taxateurs Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 127 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 155 m2 € 495.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 280 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 137 m2 € 185.000,- k.k.

Schots Makelaardij T 076-5411609 www.schots-makelaardij.nl

Mutters Makelaardij Vianen T 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Woerden Meulmansweg 25G.

Woerden 1e Honthorststraat 14

Nieuw in verkoop

De woningverkoper van nu, is de koper van morgen!

Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 143 m2 € 229.000,- k.k. Mutters Makelaardij Vianen T 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Herenhuis Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 270 m2 € 445.000,- k.k. Winvest onroerend goed T 0343-552299 www.winvestonroerendgoed.nl

or makelaars en taxateurs

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 57 m2 Inhoud: 168 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2012 Woonlaag: 1 € 875,- p/mnd Groenendael Makelaardij B.V. T 0348-416886 www.groenendael-makelaardij.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 98 m2 Inhoud: 312 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1925 Perceeloppervlakte: 97 m2 € 189.000,- k.k.

Ook uw woning in het VBO.nl Magazine?

Groenendael Makelaardij B.V. T 0348-416886 www.groenendael-makelaardij.nl

Vraag uw VBO-makelaar naar de mogelijkheden of ga naar www.vbo.nl/actie voor de speciale actie!

Volg ons ook op Facebook Woerden Jasmijnlaan 1

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 448 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 153 m2 € 309.000,- k.k.

Woerden Pyreneeenstraat 1

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 149 m2 Inhoud: 496 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 277 m2 € 399.000,- k.k.

book.com/vbomakelaar

Volg ons ook op Facebook Groenendael Makelaardij B.V. T 0348-416886 www.groenendael-makelaardij.nl

Groenendael Makelaardij B.V. T 0348-416886 www.groenendael-makelaardij.nl


Vereniging voor makelaars en taxateurs

Altijd op de hoogte zijn? Ga nu naar www.vbo.nl, vul uw zoekprofiel in

en ontvang dagelijks per mail het nieuwste woningaanbod dat voldoet aan uw wensen!

www.vbo.nl

VBO.nl Magazine NNL, ONL en UT  

VBO.nl Magazine Noord-Nederland, Oost-Nederland en Utrecht

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you