Page 1

komt e woonbode ast z n o n a v eg alv e editie De volgend nsen wij u via deze w ! e w d 2013 in 2013 dus en een goe n e ag d st fijne fee

magazine voor huizenaanbod

ijs komen op de huizenmarkt

Wij doen onze uiterste best het hele jaar door een onderscheidende makelaar te zijn, ook in de media. Lees op pagina 12 alles over onze laatste mediastunt!

>>

Verder in deze uitgave:

05

NVM Verkoop Event

08

WIN met onze PRIJSvraaG!

16

Bon voor waardebepaling

>>

Buitenkans bij Spans

Scan de QR code en bekijk de woningen met uitgebreide fotoreportages direct online!

Nieuwleusen Jagersweg 8b â‚Ź 245.000,-

Nieuwleusen Burg. Hoekstrastraat 10 â‚Ź 295.000,-

Kijk ook op blz. 6

Kijk ook op blz. 7

Spans woonbode | 2e jaargang | editie 5 - 2012 | oplage: 32.000 exemplaren

>> Ook in de winter beslagen ten


magazine voor huizenaanbod

Een huis kopen. Weet ik genoeg? Denk je alles al te weten van het kopen van een huis? Of juist niet. Vul de test in en bekijk of jij er helemaal klaar voor bent.

Doe de online test. En ontvang de gratis pocket 'Hoe koop ik mijn woning?'

Doe de online test. En ontvang de gratis Rabobank. Eenkoop bank met ideeën. pocket ‘Hoe ik mijn woning?’ Rabobank. Een bank met ideeën.

Scan de QR code en bereken hoeveel jij kunt lenen. www.rabobank.nl/vvs

Voor al uw (ver)bouwplannen! www.heetebrij.nl

Woningbouw Utiliteitswerken Verbouw Renovatie Verhuur

www.heetebrij.nl 2 | advertenties

Aannemersbedrijf Heetebrij BV Meeleweg 78 7711 EP Nieuwleusen Tel. 0529 - 481 527 Fax. 0529 - 484 255 mail: info@heetebrij.nl

Met Spans meer kans, ook op uw droomhuis! | 088 30 30 900


Deelnemende huizen aan het NVM-Verkoop Event zijn herkenbaar aan dit label:

Kijk ook op blz. 6!

magazine voor huizenaanbod

Voorwoord >> Verbondenheid Een golf van media aandacht hebben we de afgelopen tijd weer gehad. Wie had kunnen bedenken dat ‘een dorp te koop’, zoveel reacties zou geven. En wat zijn er veel mensen met prachtige ideeën. Mooi om te zien en een stimulans om wat meer te doen. ND, Trouw, De Telegraaf, Elsevier en op heel veel nieuwssites. We hebben op de site van Het Betere Boerenerf een tabblad ‘in het nieuws’. Daar vind u diverse links en artikelen. Leuk om eens te bekijken.

Knipsel uit dagblad Trouw - één van de vele artikelen over onze mediastunt waarover werd geschreven in allerlei (landelijke) kranten!

Meeliften Zowel voor Het Betere Boerenerf als Spans Makelaardij heeft al die media aandacht positieve gevolgen. En daarmee ook voor onze opdrachtgevers. Alle verkopers zien hun kans vergroten op belangstellenden. Onze sites zijn zichtbaar vele malen meer bekeken. De statistieken vlogen omhoog. Als iemand dan toch op onze site kijkt is de kans groot dat hij ook even naar een andere boerderij of woning kijkt. Andere verkopers liften dus mee op deze publiciteit. Zeker een reden om de verkoop van uw woning of woonboerderij door ons te laten verzorgen.

De wijze waarop we iedere verkoop aanpakken is erg belangrijk. Dit hebben we de afgelopen maanden weer mogen ondervinden door de hele media aandacht die we kregen. Via ons label ‘Het Betere Boerenerf’ hebben we een terpdorp te koop in Hamingen. We zorgen er altijd voor dat we pas de markt opgaan als alles klaar is. Foto’s moeten zijn gemaakt. De brochure moet klaar zijn. De plattegronden moeten kloppen. De bestemmingplaninformatie moet beschikbaar zijn en al dat soort zaken. Voor Hamingen hadden we ook nog met een soort helikopter foto’s van bovenaf

Zorgboerderijen, collectieve huisvesting Opvallend is het aantal belangstellenden voor Hamingen. Binnen no-time, zo’n 160 geïnteresseerden! We zien allerlei prachtige initiatieven. Veel stichtingen met een maatschappelijke doelstelling die op wat voor manier dan ook zorg willen geven aan anderen. Vaak vanuit een Christelijk oogpunt. Zorgboerderijen met dagbesteding. Ook veel particulieren die samen met anderen een wooncollectief willen starten. Zorg voor elkaar, omzien naar elkaar, er zijn voor de ander. Een

gemaakt. We stonden in de startblokken; de aparte site die we hadden laten maken van dorptekoop.nl ging online en de media reageerde. De Stentor belde of we een foto hadden voor op de voorpagina, RTV Oost wilde ons live in de radio uitzending en maakte er een nieuwsitem van voor op tv. Hart van Nederland kwam en maakte een reportage voor de avonduitzending. En dan alle kranten, fantastisch om te zien hoe een sneeuwbal klein begint en groot eindigt. Ik ben de tel kwijt maar we stonden onder meer in De Stentor, De Meppeler Courant, NRC, Het Parool, RD,

>> Fotogeniek?!

De vele belangstellenden hebben we geïnventariseerd. Omdat we voor Hamingen maar één of twee huurders of kopers blij kunnen maken zijn we voor de rest op zoek naar zorgboerderijen of wooncomplexen. Heeft u iets of weet u iets geef het aan ons door. We stellen dat bijzonder op prijs! Schroom niet om uw woning of (oude) woonboerderij bij ons te melden of in de verkoop te doen. We onderzoeken graag de mogelijkheden. Veel oude woonboerderijen kunnen op die manier een herbestemming krijgen. Naast een mooie invulling van ons landschap gaan we op een verantwoorde wijze om met ons rentmeesterschap! NVM Verkoop Event Ook een vorm van verbondenheid maar dan van ander aard is ons gezamenlijke initiatief van NVM makelaars uit onze regio, het zogenaamde NVM Event. Meer informatie hierover vindt u verderop in dit magazine. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak. Bel ons dan. We zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Harry Spans > directeur / beëdigd makelaar en taxateur o.g

>> Colofon

Goede foto’s zijn essentieel voor de verkoop van uw huis, dit weten we bij Spans als geen ander! In de rubriek ‘fotogeniek’ laten we iedere keer een opmerkelijke foto zien van een woning die elders te koop aangeboden wordt... Het draait allemaal om details. Met onze jarenlange ervaring letten wij op alle kleine dingen in het maken van een goede fotoreportage. Vaak begint dit bij een opgeruimde, nette keuken met schone tafel...→

prachtige verbondenheid. Mooie ideeën waar we graag ons steentje aan bijdragen om dit gerealiseerd te krijgen.

bron: www.foutehuizen.nl

>> Ontwerp magazine Comceptum | reclame en communicatie Nijverheidstraat 19a, 8281 PB Genemuiden 038 - 385 68 48

>> Service Vragen of opmerkingen over dit magazine? U kunt altijd contact opnemen met Spans Makelaardij! Bel dan 088 30 30 900

>> Advertentieverkoop Spans Makelaardij | T 088 30 30 900

>> Alhoewel dit magazine uiteraard met de grootste zorg opgemaakt en samengesteld is, kan geen van de betrokken partijen aansprakelijk worden gesteld op eventueel voorkomende (druk)fouten.

>> Verspreiding Axender | 055 - 5994500

redactioneel | 3


magazine voor huizenaanbod

gem. Hardenberg Wonen in de prachtige en natuurrijke gemeente Hardenberg? Ook dit kan via Spans makelaardij. Met diverse woningen in bijvoorbeeld Balkbrug zijn er diverse opties om hier mooi te wonen!

Balkbrug | De Haar 4-23 Keurig onderhouden recreatiebungalow met berging en rondom gelegen tuin. Prachtige natuurrijke omgeving. Praktische indeling met alle woonoppervlakte op de begane grond. Mooie privacyvolle ligging. Royale en netjes aangelegde tuin. Perc.opp.: 760 m2.

(Scan de QR-code voor meer info over gem. Hardenberg)

vr.pr. € 100.000,<< in PRIJS VERLAAGD!

Ook te huur!

gem. Dalfsen In de gemeente Dalfsen heeft Spans Makelaardij relatief het grootste aanbod. Nieuwleusen is de thuisbasis van ons bedrijf en uiteraard helpen wij u graag bij het aan- of verkopen van uw woning in deze gemeente!

Nieuwleusen | Weth. Nijboerstraat 43

Mooie woning met garage; duurzame materialen; mog. voor slaap- en badk. beg. gr. Grote achtertuin op zuiden. Perc. opp 570 m². Aanvaarding in overleg.

Geschakelde bungalow met alle woonruimte op de begane grond. Aantrekkelijke locatie nabij het centrum. Netjes onderhouden woning met woonkamer, keuken, bijkeuken, twee slaapkamers en badkamer. Ideaal voor zowel starters als senioren. Perc.opp.: 142 m².

Prijs op aanvraag

vr.pr. € 159.000,- k.k.

<< in PRIJS VERLAAGD!

(Scan de QR-code voor meer info over gem. Dalfsen)

Nieuwleusen | Heideslag 7

Nieuwleusen | Weth. Nijboerstraat 75

Nieuwleusen | Kon. Julianalaan 129

Nieuwleusen | Pr. Bernhardlaan 19

Ideale locatie voor senioren of starters! Zeer gunstig gelegen geschakelde bungalow met berging. Dichtbij centrum. Prima onderhouden en afgewerkt. Recent vernieuwde dakbedekking, schilderwerk, badk. en c.v.-ketel. Perc.opp.: 145 m².

Perfecte seniorenwoning met berging. Uitstekende ligging. 2 slaapkamers en badkamer op begane grond. Mogelijkheid voor slaapkamer op de verdieping. Nette voor- en achtertuin. Perc.opp. 180 m².

De gezins- of starterswoning bij uitstek! Ruime, goed onderhouden woning met stenen berging. Nette keuken, moderne badkamer en 4 mooie slaapkamers. Fraaie en groenrijke woonomgeving. Perc.opp 146 m².

vr.pr. € 168.000,- k.k.

vr.pr. € 169.000,- k.k.

vr.pr. € 186.000,- k.k.

Nieuwleusen | Magnolialaan 26

Nieuwleusen | Burg. Backxlaan 36k

Goed onderhouden tussenwoning met berging op een mooie plek. UIitgebouwd in 2007. Bijzonder ruime keuken met mooie inrichting, goed afwerkingsniveau, bijkeuken, drie slaapkamers en ruime zolderkamer. Ruime voor- en achtertuin. Perc.opp.: 182 m².

Ruim driekamerapp. met balkon en garage in centrum van Nieuwleusen. Prachtig hoeklocatie met fraai uitzicht. Goed onderhouden en afgewerkt. Woonopp. ca. 93 m² met o.a. ruime woonkamer en twee royale slaapkamers (ca. 16 en 11 m²).

vr.pr. € 194.000,- k.k.

vr.pr. € 198.000,- k.k.

4 | huizenaanbod

Haverland 6, Oudleusen Tel 06 13 66 48 87

www.van-leussen.nl

Spans is mans genoeg, ook uw huis te verkopen! | 088 30 30 900


Deelnemende huizen aan het NVM-Verkoop Event zijn herkenbaar aan dit label:

Kijk ook op blz. 6!

magazine voor huizenaanbod

NOG 3 WONINGEN BESCHIKBAAR!

Mooie 2/1-kapwoning met garage in het hart van het centrum van Nieuwleusen-Zuid. Riante slaapkamer (20 m2) en badkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping. Achtertuin op het zuiden. Perc.opp.: 308 m2.

Nieuwleusen | Nieuwbouwproject ‘Achter de Burcht Westerbouwlanden Nieuwleusen’. Westerbouwlanden-Noord Nieuwe open, natuurlijk ingerichte woonwijk. Een prachtig woongebied waarvan ‘wonen aan het water’ een essentieel deel uitmaakt. Een wijk die aansluit bij het landschap en de bijbehorende traditionele bouw. Met duurzame en stijlvolle woningen. Van de 6 ééngezinswoningen zijn er nog 3 beschikbaar! - Traditioneel in stijl en ambachtelijk in kwaliteit

Nieuwleusen | Weth. Nijboerstraat 2

Nog beschikbaar: - bouwnummer 40 - kaveloppervlakte 148 m² tussenwoning met berging;

vr.pr. € 208.000,- k.k.

- bouwnummer 42 - kaveloppervlakte 148 m² tussenwoning met berging; - bouwnummer 44 - kaveloppervlakte 154 m² hoekwoning met berging.

Koopsom v.a. € 188.000,- v.o.n.

- Modern in duurzaamheid en comfort - Veel leefruimte aan de tuinzijde, open keuken met uitzicht op het water - 3 mooie slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet - Brede zolder bereikbaar via vaste trap, ruimte voor extra kamer - Tuin van maar liefst 16 meter diep - Inclusief buitenberging en parkeerplaats op eigen erf

Een perfecte woning voor senioren met slaap- en badkamer op de begane grond! Mooie 2/1-kapwoning met garage. Netjes onderhouden. Verdieping met twee mooie (slaap)kamers. Ruime voor- en achtertuin. Perc.opp.: 275 m2.

Keurig verzorgde 2/1-kapwoning met berging in rustige en leuke woonwijk. Indeling met o.a. Ruime woonkamer, 3 slaapkamers en zolderkamer. Prima afgewerkt. Ruime vrije tuin op het zuiden. Perfect voor starters! Perc.opp. 183 m².

Zeer royale driekamerapp. in het centrum van Nieuwleusen! V.v. parkeerpl. en berging. Ideale ligging, alle voorz. binnen handbereik en prachtig uitzicht over de Grote Markt. Grote woonopp. van min. 100 m2 met o.a. riante woonk., keuken, twee slaapk. en inpandige berging. Nr. 17 heeft een mooi balkon op het zuiden.

vr.pr. € 209.000,- k.k.

vr.pr. € 214.000,- k.k.

vr.pr. v.a. € 217.000,- k.k. Nieuw in verkoop!

Koop in 2012 met extra korting! >>> Nieuwleusen | Grote Markt 17 en 19

Nieuw in verkoop!

Nieuwleusen | Weegbree 67

Nieuw in verkoop!

Nieuwleusen | Kon. Julianalaan 137

Nieuwleusen | De Marke van Leusen 7

Nieuwleusen | Alexanderplein 6

Nieuwleusen | Meeleweg 49

Prachtig wonen in een mooi opgezette wijk op steenworp afstand van de centrumvoorzieningen! Goed onderhouden 2/1-kapwoning met berging en achtertuin op het zuiden. Rustige en fraai opgezette woonomgeving. Mooie indeling met o.a. ruime woonkamer en riante slaapkamers. Perc.opp.: 225 m2.

Schitterende kans voor starters! Ruime 2/1-kapwoning met gar. en grote tuin. Rustige woonomg. met a.d. voorzijde mooie groenvoorzieningen. Goed onderh. woning. Praktische ind. met o.a. ruime woonk., nette keuken en 4 royale slaapk. Keurig aangelegde, grote en vrij gelegen tuin. Perc.opp. 312 m².

Op zeer mooie locatie in het buitengebied gesitueerde halfvrijst. woning met schuur, tuin en weiland. Aan de voorzijde prachtig zicht op het eigen weiland dat ideaal is voor het houden van kleinvee. De ind. van de woning, met o.a. woonkeuken, bijkeuken en vijf slaap-/werkk., biedt div. mog. Perc.opp. ca. 4.000 m².

vr.pr. € 219.000,- k.k.

vr.pr. € 228.000,- k.k.

vr.pr. € 228.000,- k.k. huizenaanbod | 5


magazine voor huizenaanbod

U heeft interesse in één van onze deelnemende woningen en heeft al een prijs in gedachten? >>

Kom zaterdag 8 december naar het NVM Verkoop Event

Het NVM Verkoop Event wordt op zaterdag 8 december bij De Koperen Hoogte aan de A28 georganiseerd door de NVM afdeling Zwolle. Hier worden circa 100 woningen middels een biedsysteem aangeboden. Daarbij worden geen vraagprijzen meer gehanteerd. Voor u als koper een unieke kans om uw droomhuis te kopen voor de prijs die u bevalt. Doe een bieding op één van de aangemelde woningen vóór of tijdens het Event! Wij doen uiteraard mee aan dit evenement; deelnemende woningen hebben wij gemarkeerd met het label dat hiernaast is weergegeven!

Bezichtigingen Alle woningen zijn op za. 24 november en za. 1 december van 10:00 tot 12:00 uur zonder afspraak te bezichtigen. Uiteraard kunt u na een belletje met ons ook op een andere datum de woning bezichtigen. Het aanbod bekijken Tijdens het Event worden alle woningen verkocht conform de standaard NVM koopovereenkomst. De overeenkomst zal vooraf door ons opgesteld worden en op de site www.nvmverkoopevent.nl komen te staan. Daarbij zijn drie dagen bedenktijd van toepassing en worden alle woningen onder voorbehoud van financiering verkocht. Vóór het NVM Verkoop Event bieden? Al vóór het NVM Verkoop Event kunt u een

bieding doen op een woning. Komt u met de verkoper tot overeenstemming, dan wordt de koopovereenkomst gesloten en zal de woning niet meer deelnemen aan het NVM Verkoop Event.

Wat zijn de kosten? Alle woningen worden kosten koper aangeboden. Dit houdt in dat u de overdrachtsbelasting, kadasterkosten en de notariskosten moet betalen.

Biedsysteem Op de dag van het evenement zullen de woningen ten overstaan van het publiek middels een biedsysteem worden aangeboden. Daarbij wordt begonnen met een startbedrag. Vanaf dit bedrag gaat het stapsgewijs naar beneden. Zodra het bedrag genoemd wordt waarvoor u de woning wilt kopen roept u “MIJN”. Vervolgens ondertekend u direct de koopovereenkomst behorende bij de woning.

De aankoopmakelaar staat voor u klaar! Het kopen van een woning is een hele stap. Daarom is het verstandig om u te laten bijstaan door Spans Makelaardij als aankoopmakelaar. Wij kunnen u helpen met het bepalen van een reële bieding en het geven van een deskundig advies.

De verkoper mag elk bod weigeren Als de verkoper niet tevreden is met de opbrengst, mag hij het hoogste bod altijd weigeren. Hij zal dan de koopovereenkomst na het NVM Verkoop Event niet ondertekenen. Er komt dan geen koop tot stand.

izen zijn Deelnemende hu dit label! n herkenbaar aa

<< in PRIJS VERLAAGD!

Het aanbod Zoals hierboven staat, in deze woonbode

zijn de deelnemende woningen voorzien van een speciaal label dat hiernaast weergegeven staat. Ook kunt u het aanbod terugvinden op www.nvmverkoopevent.nl.

<< in PRIJS VERLAAGD!

Stel u voor: een woning kopen die voldoet aan al uw wensen, waarbij u zelf een bepaalde prijs in gedachten heeft. Pak dan nu uw kans en maak werk van één van de aangemelde woningen voor het NVM Verkoop Event!

Nieuwleusen | Plaggenslag 38

Nieuwleusen | Burg. Hoekstrastraat 14

Nieuwleusen | Kon. Wilhelminalaan 33

Keurige en modern afgewerkte 2/1-kapwoning met berging en bijkeuken. Perfecte gezinswoning met fraaie keuken, prachtige badkamer, drie slaapkamers en zolder. Strakke en moderne afwerking in neutrale kleuren. Nette tuin. Perc.opp. 200 m².

Wonen in een vrijstaande woning voor een aantrekkelijke prijs! Semi-bungalow met garage en berging. Zeer mooie locatie nabij alle voorzieningen. Nette woning met o.a. ruime woonkamer, eetkamer, slaap-/werkkamer en mooie ruime slaapkamers. Keurig aangelegde tuin. Perc.opp.: 393 m2.

Bijz. ruime 2/1-kapwoning met gar., carport en mooi vrij uitzicht! Schitterende locatie tegenover het Zuiderpark. Netjes onderhouden woning met ruime woonk., keuken, bijkeuken, 3 slaapk., badkamer en extra slaap-/hobbykamer. Perc.opp. 294 m2.

vr.pr. € 229.000,- k.k.

vr.pr. € 235.000,- k.k.

vr.pr. € 236.000,- k.k.

Nieuwleusen | Jagersweg 8b

Nieuwleusen | Merellaan 8

Bouwkavel van 1.300 m2 op prachtige plek in buitengebied. Mogelijkheid voor de bouw van een vrijst. woning met bijgeb. Ook een kangoeroewoning is mogelijk. De koper is, binnen de regels van de gemeente, vrij in het ontwerpen van de woning. Tevens vrije keuze aannemer.

Vrijst. semi-bungalow met ruime garage en rondom keurige tuin. Schitterende hoeklocatie in rustige woonomgeving. Slaap- en badk. op b.g. en 3 slaapk. op de verdieping. Ideaal voor zowel senioren als gezinnen. Perc.opp. 454 m².

vr.pr. € 245.000,- k.k.

vr.pr. € 249.000,- k.k.

6 | huizenaanbod

Oost west, Spans best! | 088 30 30 900


Deelnemende huizen aan het NVM-Verkoop Event zijn herkenbaar aan dit label:

Kijk ook op blz. 6!

magazine voor huizenaanbod

Nieuwleusen | Vechtland 58

Dalfsen | Baarsmastraat 1

Nieuwleusen | Burg. Backxlaan 103

Royale en keurig afgewerkte 2/1-kapwoning met ruime garage. Schitterend uitzicht over waterpartij. Perfect onderhouden. Ruim inged. woning met ca. 150 m2 woonopp. Ruime woonk., luxe keuken, fraaie badk. en mooie ruime slaapkamers. Tuin op het zuiden. Perc.opp.: 275 m2.

Op mooie locatie aan de rand van het centrum gesitueerde 2/1-kapwoning met grote garage (ca. 5,3 x 6,8 m). Prima woning voor zowel senioren, starters als jong gezin. Slaap- en badk. op de b.g. en 3 slaapk. op de verd. Mooie vrije tuin op het zuiden. Perc.opp. 359 m2.

Netjes onderhouden 2/1-kapwoning met garage. Mooie slaap- en badkamer op de begane grond en diverse ruime kamers op de verdieping. Vanuit de woonkamer mooi vrij zicht. Mooie locatie met het centrum en alle voorzieningen binnen ca. 350 meter. Perc.opp. 301 m2.

vr.pr. € 275.000,- k.k.

vr.pr. € 258.000,- k.k.

vr.pr. € 276.000,- k.k.

vr.pr. € 279.000,- k.k.

vr.pr. € 279.000,- k.k.

<< in PRIJS VERLAAGD!

Nieuwleusen | Kalmoes 12 Royale 2/1-kapwoning met uitbouw, berging en fraaie tuin. Een prima onderhouden woning met onder meer woonkamer, eetkamer, bijkeuken en maar liefst vijf slaapkamers. Rustige omgeving. Keurig aangelegde tuin. Perc.opp.: 373 m2.

<< in PRIJS VERLAAGD!

Nieuwleusen | Burg. Baron van Dedemstraat 7 Onlangs gerenoveerde vrijst. woning met berging. Tot in de details prachtig en modern afgewerkt en onderhouden. Indeling met o.a. woonk., keuken, bijkeuken, 3 slaapk. en grote badk. Ruime, keurig aangelegde tuin. Perc.opp.: 430 m².

Nieuwleusen | Burg. Hoekstrastraat 10

Nieuwleusen | Den Hulst 1

Uitstekend onderhouden vrijstaande semuibungalow met garage en carport op goede locatie. Prima en modern afgewerkte woning. Mooie ind. met o.a. ruime woonk. en luxe keuken. Slaap- en badkamer op de begane grond! In 2007 grondig gerenoveerd. Keurige tuin. Perc.opp.: 382 m².

Prachtige woonboerderij met twee grote schuren (ca. 225 m²). Net buiten het dorp gelegen. Diverse kamers en grote deel. Nette keuken en keurig sanitair. Mooie uitstraling. Perc.opp. 3.929 m².

vr.pr. € 295.000,- k.k.

vr.pr. € 297.000,- k.k.

Nieuwleusen | Raiffeisenstraat 6

Nieuwleusen | Gerstewiek 6

Nieuwleusen | Wiedenland 4

Compleet gerenoveerde en uitgebouwde vrijstaande bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond en rondom tuin. Gunstige locatie ten opzichte van alle voorzieningen. Uitstekend afgewerkt in fraaie kleurstellingen en goed onderhouden. Houten schuur aanwezig. Carport mogelijk. Perc.opp. 402 m2.

Aan mooie woonhof goed onderhouden geschakeld herenhuis met aangebouwde garage. Royale achtertuin. 5 slaapkamers, praktische bijkeuken. Verrassend grote achtertuin. Perc.opp. 413 m².

Prachtige 2/1-kapwoning met garage, carport, berging en royale tuin. Verrassend ruime woning in mooie woonomgeving. Woonopp. ca. 150 m2. Grote woonkamer, royale slaapkamers en riante zolderruimte. Uitstekend afgewerkt en modern ingericht. Zeer diepe achtertuin. Perc.opp.: 397 m2.

vr.pr. € 298.000,- k.k.

vr.pr. € 300.000,- k.k.

vr.pr. € 317.000,- k.k. huizenaanbod | 7


magazine voor huizenaanbod

Vragen waar u als (ver)koper mee vast kunt lopen, wij bieden u graag een helpende hand >>

Het team van Spans Makelaardij beantwoord uw vragen! Wat is een NWWI-taxatie? Spans Makelaardij: “Wanneer u uw (toekomstige) woning laat taxeren wilt u uiteraard dat het taxatierapport eerlijk en betrouwbaar is; het rapport moet zekerheid geven over de waarde van een woning. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw hypotheekverstrekker. Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) valideert (keurt) taxatierapporten van aangesloten taxateurs. Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Een taxateur die zich wil aanmelden bij het NWWI dient aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. Wordt uw woning met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gefinancierd, dan wordt alleen

een taxatierapport geaccepteerd dat is uitgebracht door tussenkomst van een gecertificeerd validatie-instituut. Het NWWI is daar een voorbeeld van. Er zijn zelfs steeds meer geldverstrekkers die ook bij een niet-NHG financiering een gevalideerd taxatierapport verplicht stellen.” Ik wil mijn huis verkopen. Wat moet ik uitzoeken voordat ik het te koop zet? Spans Makelaardij: “Je hebt als verkoper te maken met een zogenaamde mededelingsplicht. Dit betekent dat je een potentiële koper op de hoogte moet brengen van de staat waarin de woning verkeert en alle vragen die hij stelt naar waarheid moet beantwoorden.

Verder moet je bijvoorbeeld ook kunnen vertellen of de grond waarop je huis is gebouwd van jou is. Rusten er bepaalde erfdienstbaarheden of voorkeursrechten op je woning? En hoe liggen de kadastrale grenzen? Kortom: voordat je het bord ‘te koop’ in de voortuin kunt zetten, moet je dus behoorlijk wat onderzoek doen. Maar niet getreurd, je kunt daar ons voor inschakelen.”

hierover dus zelf afspraken maken. Het kabinet heeft in een wetsvoorstel aan de Kamer voorgelegd om sancties op te leggen als het label ontbreekt. Zo mogen notarissen dan pas de akte van levering passeren als er een energielabel is. Het wetsvoorstel moet nog worden goedgekeurd door de Tweede Kamer en Eerste Kamer. Pas wanneer door beide Kamers goedkeuring word gegeven zal de wet in werking treden.”

Is een energielabel verplicht in 2013? Spans Makelaardij: “Het energielabel is al enkele jaren verplicht bij verkoop en nieuwe verhuur van alle gebouwen zoals woningen, kantoren, winkels, scholen en ziekenhuizen. Er is echter geen sanctie als het niet aanwezig is en partijen kunnen

t.w.v. 10, 20 PAKKETTEN KERST 3 de n va n Win éé Boerenerf! re te Be et H or do d el st ge r of 30 euro, beschikbaa

PRIJSVRAAG In plaats van de standaard ‘vraagprijs’ die we bij Spans gewoon zijn, draaien we het vanaf nu om in deze rubriek! Vraagprijs wordt namelijk PRIJSVRAAG. Beantwoord de vragen en stuur deze op via een briefkaart naar: Spans Makelaardij, Westerveen 3, 7711 DA te Nieuwleusen. Doormailen van uw antwoorden kan ook, via info@spansmakelaardij.nl. Vermeldt wel uw volledige naam, adres, telefoonnummer en e-mail.

1. Hoe heet het dorp waarmee Het Betere Boerenerf

veel publiciteit heeft gekregen?

van 8 december?

woningen in deze woonbode?

2. Hoeveel woningen doen er mee met het NVM Event 3. Wat is het totaal bedrag van alle ‘in prijs verlaagde’ winnaars van de vorige editie! de t er te ici fel ij rd laa ke Ma s an Sp

Onder de goede inzenders verloten wij 3 kerstpakketten t.w.v. 10, 20 en maar liefst 30 euro! De prijzen worden beschikbaar gesteld door Het Betere Boerenerf. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. In ons volgende magazine worden de winnaars bekend gemaakt. Inzenden kan tot 20 dec. 2012. 8 | redactioneel

en. . Kok (Rouveen) met hun prijz ver (Sint Jansklooster) en Mw Kla . het bij Mw rt zijn ig itee wez felic aan ks) (lin niet tje as Jan hela tman-van Dijk (Staphorst) kon rd! De derde prijswinnaar; Mw. Har d. Allemaal van harte gefelicitee zorg isbe thu ds ree is prijs r maken van de foto, haa


Kijk ook op blz. 6!

magazine voor huizenaanbod

Nieuw in verkoop!

Deelnemende huizen aan het NVM-Verkoop Event zijn herkenbaar aan dit label:

Nieuwleusen | De Marke van Leusen 14

Nieuwleusen | Kievitlaan 31

Keurig onderhouden vrijstaande woning met garage en ruime tuin. Mooie ligging in rustige, en kindvriendelijke woonomgeving nabij alle dorpsvoorzieningen. Goede afwerking. Slaap- en badkamer beneden en drie slaapkamers op de verdieping. Keurig aangelegde tuin. Perc.opp. 360 m2.

Royale vrijst. woning met grote garage + vliering. Kenmerkend zijn de grote vertrekken/kamers en mooie, rustige locatie. Ruime indeling met o.a. woonkamer, woon-/eetkeuken en 5 slaapkamers. Keurig onderhouden en afgewerkt. Privacyvolle tuin. Perc.opp. 613 m2.

vr.pr. € 319.000,- k.k.

vr.pr. € 324.000,- k.k.

Nieuwleusen | Magnolialaan 7

Nieuwleusen | De Marke van Leusen 28

Vrijst. woning met garage en berging met verrassende kenmerken! Veel ruimte, 5 grote slaapkamers, ideale locatie, groot perceel en een prima onderhoudsniveau. Dit alles in combinatie met een uiterst scherpe prijs maakt de woning zeer aantrekkelijk! Keurige tuin. Perc.opp. 596 m2.

Vrijstaande semi-bungalow met carport en berging. Ideaal gelegen in het centrum. Zeer ruime slaap- en badkamer op begane grond. Perfect afgewerkt en onderhouden. Perc. opp. 329 m².

vr.pr. € 324.000,- k.k.

vr.pr. € 326.000,-

vr.pr. € 338.000,- k.k.

Nieuw in verkoop!

Nieuwleusen | Veenslag 9 Gelegen op fraaie hoeklocatie, vrijst. woning met garage, carport en ruime tuin. Op korte afst. van speelterrein en dorpsvoorzieningen. Ruim opgezette woning met o.a. mooie woonk. met werkk., bijzonder grote keuken, praktische bijkeuken, slaap-/werkk. en 3 slaapk. Vrij gelegen achtertuin op het zuiden. Perc.opp. 519 m2.

Nieuwleusen | Burg. Backxlaan 275

Nieuwleusen | Gentiaan 3

Op rustige locatie gelegen vrijst. woning met garage en ruime tuin. Uitst. ligging a.d. rand van de bebouwing met fraai zicht naar de landerijen. Pluspunten: goede ligging, slaap-/werkk. op de b.g. en de 4 mooie slaapk. Van de bijkeuken kan een extra badk. worden gemaakt. Perc.opp.: 514 m2.

Mooie vrijstaande semibungalow met garage en slaap- en badk. op de begane grond. Prachtige locatie nabij alle voorzieningen. Verder zijn er o.a. een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken en twee riante slaapk. op de verdieping. Royale en nette tuin. Netjes onderhouden en afgewerkt. Perc.opp.: 830 m².

Prima afgewerkte en goed onderhouden vrijst. woning met inpandige garage. Zeer mooie ligging in rustige woonwijk. Deze praktisch ingedeelde woning is van alle gemakken voorzien. O.a. luxe keuken en badk., grote woonk. en mooie slaapkamers. Keurig aangelegde tuin. Perc.opp.: 519 m2.

vr.pr. € 338.000,- k.k.

vr.pr. € 359.000,- k.k.

vr.pr. € 362.000,- k.k.

Nieuw in verkoop!

Nieuwleusen | Kalmoes 7

Nieuwleusen | Den Hulst 3

Nieuwleusen | Veenslag 13

Nieuwleusen | Meeleweg 60

Prachtig object voor paardenliefhebbers of om in het buitengebied te wonen! Net buiten het dorp gel. vrijst. woning met paardenstal, berging en weiland. Verrassend inged. woning met slaap- en badk. beneden en verder o.a. nog 3 slaapk. Achtertuin (zuiden) met zicht over weilanden. Perc.opp. 6.284 m2.

Op zeer mooie plek, vrijstaande woning met garage en werkkamer op begane gr. 4 mooie slaapk. op verdieping. Percc. opp 505 m². Aanvaarding in overleg.

vr.pr. € 369.000,- k.k.

vr.pr. € 389.000,- k.k.

Prachtig gelegen vrijstaande woning met grote garage (6 x 9,5 m). Keurige afwerking in mooi stijl. Indeling met o.a. woonkamer, eetkamer en vier slaapkamers. Rondom schitterend aangelegde tuin. Uitstekend geschikt voor kleine zelfstandigen, zzp-ers en etc. Perc.opp. 1.740 m2.

vr.pr. € 389.000,- k.k. huizenaanbod | 9


magazine voor huizenaanbod

Herontwikkeling ‘oude postkantoor’ Zandspeur in Nieuwleusen >>

Twee nieuw te bouwen vrijstaande semi-bungalows en twee nieuw te bouwen 2/1-kapwoningen te koop

KOOPSOM: v.a. € 260.000,- V.o.n. Belangstelling? Bel voor meer info 088 30 30 900 of kom even langs op ons kantoor!

NR 10 BOXSPRING DE NIEUWSTE BOXSPRING VAN EASTBORN

NIEUW! Nu al vanaf

€ 1.999,inclusief BTW

Gegarandeerd een prima- en bewezen duurzame kwaliteit. En dan die prijs, supervoordelig. U hebt deze boxspring al op uw slaapkamer staan vanaf € 1.999,-!

Den Hulst 33 7711 GK Nieuwleusen

Bij aankoop van € 44,95 aan MelanO sieraden ontvangt u een Cateye bal t.w.v. € 2,95 naar keuze!

Tel. 0529 48 12 23 Fax 0529 48 45 62 info@bosbedden.nl

DenHulst.indd 1

10 | advertenties

1-11-2012 11:30:25

Zoals het klokje bij Spans tikt, tikt het nergens! | 088 30 30 900


Kijk ook op blz. 6!

magazine voor huizenaanbod

<< in PRIJS VERLAAGD!

Deelnemende huizen aan het NVM-Verkoop Event zijn herkenbaar aan dit label:

Nieuwleusen | Westerveen 21

Nieuwleusen | Oosterhulst 35

Dalfsen | Korte Kampen 13

Vrijst. woning met aangeb. garage, carport en berging op fantastische locatie aan bomenrijke laan nabij centrum. Indeling met o.a. royale woonk. met prachtige serre en vijf ruime slaapk. Schitterende tuin grenzend. Perc.opp.: 1.125 m².

Riante woonboerderij met degelijke stenen schuur, hooiberg en houten schuren. Opp. bijgebouwen 190 m2. Prachtige ligging tussen Nieuwleusen en Balkbrug. Perc.opp. vanaf 5.000 m².

In mooi buitengebied gelegen, woonboerderij met o.a. diverse kamers op beg.g rond en 6 slaapkamers. Prachtige vergezichten over weilanden. Diverse schuren (455 m²). Perc. opp. 5.000 m². Let op: Meer grond (max. tot 4,75 ha.) mogelijk!

vr.pr. € 397.000,- k.k.

vr.pr. € 397.000,- k.k.

vr.pr. € 398.000,- k.k.

Nieuwleusen | Veenslag 1

Nieuwleusen | Westeinde 152

Royaal vrijstaand woonhuis op een schitterende en rustige locatie met waterpartij en veel groen! Zeer complete woning met bijzonder veel ruimte en o.a. 4 slaapkamers en 2 slaap-/werkkamers. Netjes afgewerkt. Perc.opp. 480 m².

Rietgedekte woonboerderij met ruime vrijstaande garage. 4 ruime slaapkamers waarvan 2 slaapkamers en badkamer beneden. Nieuwe keuken. Eventueel meer grond beschikbaar, Perc.opp. 2.220 m².

vr.pr. € 398.000,- k.k.

vr.pr. € 398.000,- k.k.

Turfslag 16 7711 MG Nieuwleusen telefoon: 0529 - 480448 mobiel: 06 - 15 15 25 49

Nieuwleusen | Bolsterslag 10

Nieuwleusen | Haagwinde 18

Onder architectuur (Kappelhof) gebouwde vrijst. woning met gar. en rondom grote tuin. Mooie hoeklocatie nabij parkachtig aangelegde waterpartij. Goed onderhouden woning met tuingerichte woonk., slaap- en badk. op de b.g. en daarnaast nog 4 slaapk. Prachtig aangelegde tuin. Perc.opp. 669 m2.

Complete, moderne en ruime woning. Prachtige locatie met fantastisch uitzicht. Keurige afwerking. Nieuwe luxe keuken, grote woonkamer, 4 slaapkamers met ruim uitzicht! Perc.opp. 540 m².

Prima afgewerkte vrijst. woning met garage. Praktische ind. met mooie woonk., zeer grote slaap- en badk. op de b.g. en riante slaapk. op de verd. Keurig onderhouden. Schitterende tuin op het zuidwesten. Fraai zicht naar het buitengebied met weilanden en bomenrijen. Perc.opp. 585 m2.

vr.pr. € 421.000,- k.k.

vr.pr. € 435.000,- k.k.

vr.pr. € 437.000,- k.k. Nieuw in verkoop!

Nieuwleusen | Kolkland 17

Nieuwleusen | Pr. Beatrixlaan 14

Dalfsen | Grutterserf 3

Grote semi-bungalow met veel kantoor- c.q. praktijkruimte (ca. 125 m²). Grote inpandige bereikbare garage (ca. 75 m²) en extra schuur en tuinhuisje. 4 slaapk. verd met badk en extra wasruimte. Prachtig object voor bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, zzp-ers of een inwoonsituatie. Perc.opp. 1.413 m².

Riante vrijst. woning met inpandige gar. en rondom tuin. Mooie ligging in rustige woonwijk. De fraai ontworpen woning is ruim van opzet en heeft een woonopp. van ca. 200 m2. B.g. met o.a. royale slaapk., badk. en royale woonk. met zicht op de aangelegde tuin. 3 slaapk. en badk.

vr.pr. € 485.000,- k.k.

op de verd. Perc.opp. 719 m2.

vr.pr. € 486.000,- k.k. huizenaanbod | 11


Dorp te koop!

Een mede initiatief van Het Betere Boerenerf. Niet voor niets gespecialiseerd in woonboerderijen.

/ lling voor koop rden) e st g n la e b e m r het Noo Eno n: Dagblad van ro (b n e g in huur dorp Ham

cht denken. nis! lli e w u lt u z ’ rp te koop? een dagelijkse gebeurte o d n ee , h u ‘H t is bepaald nie n Altijd al een heel dorp wille Logisch, het orp Haminge d n bezitten? te le p m o c het in n Di a p t v is lo uw o n v ka e d ns n . ie (br b ke on: Frisbelegen.nl) Met het aan oerenerf de laatste we n tot zelfs B e e nt r a r te en ale k is Het Be . Van regionuw, Hart van Nederland st ee w e g s w het nieu dia als dagblad Tro landelijke me ‘Eigenaar en makelaar kwamen samen om een ! S O N e d ook ief te bedenken. En dat lukte.’ (bron: NRC) fens lop media iaof o med v l a f r e n e Boer e Het Betere bij aankoop van een ld aa h r e d r e E koe t de ‘Gratis aandacht me ’. ctie ek boerderij - a nstant op zo er)kopen. o c ij w n ij z f erderij te (v re Boerener Bij Het Bete manier om een woonbo n ee e naar de best t naamsbekendheid ons ns weer uit lke lp Natuurlijk he eg en zo zijn wij ook te re Boerenerf bekend w heel stuk op ketingstunts om Het Bete liek. r b a op unieke m n zo groot mogelijk pu n van datgene waar ee e ‘Op een zeker moment stonden hier tegelijkerte maken bij maar 1 doel: Het verkop t tijd twee cameraploegen.’ (bron: Elsevier) Dit alles me n: woonboerderijen! ij z in wij goed ens de Harry Spans tijd van Nederland! opnames van Hart

de koop” is er om te p r o D “ n a g o ) ‘De sl kken’ (bron: Trouw aandacht te tre We hebben de laatste tijd veel belangstellenden voor zorgboerderijen en oude agrarische objecten. Heeft of weet u iets? Wij helpen u graag verder, bellen dus!

www.hetbetereboerenerf.nl Bel voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling: 088 30 30 930


Deelnemende huizen aan het NVM-Verkoop Event zijn herkenbaar aan dit label:

Kijk ook op blz. 6!

magazine voor huizenaanbod

Nieuwleusen | Den Hulst 93

Nieuwleusen | Westeinde 27

Vrijst. woning met inpandige gar., groot souterrain (ca. 120 m2). Mooie hoeklocatie tegenover groenstrook in rustige woonomg. Ruime ind. met o.a. mooie woonk., royale woonkeuken en vier riante slaapk. Souterrain is ideaal voor mensen met hobby, opslagruimte of speel-/werkk. Grote en vrij gelegen tuin. Perc.opp. 748 m2.

Royale vrijst. woning met vrijst. garage (ca. 84 m²) a.d. rand van het dorp. Ideale locatie met privacy. Woning ademt een warme sfeer en karakter uit. Bijv. door de mooie gebinten en de sporenkap. Keurige tuin met imposante oprit. Perc.opp.: 2.025 m².

Schitterende woonboerderij met schuur (12 x 8,5 m), berging, paardenboxen en weiland. Ideale en zeer mooie locatie net buiten het dorp. Perfect onderhouden en afgewerkt. Ind. met o.a. 5 slaapkamers en 2 badkamers (2 slaapk. + 1 badk. beneden). Perc.opp.: 14.465 m2.

vr.pr. € 498.000,- k.k.

vr.pr. € 500.000,- k.k.

vr.pr. € 548.000,- k.k.

Nieuw in verkoop!

Dalfsen | Grutterserf 7

Nieuwleusen | Burg. Backxlaan 321

Nieuwleusen | Jagtlusterallee 15

Vrijst. woning met gar. in centrum Nieuwleusen. Prachtige jaren ’30 stijl met authentieke elementen (bv. kozijnen, glas-in-loodramen). Royale woning met o.a. woonk., tuink., werkk, keuken en grote slaapk. die elk toegang hebben tot balkon. Grote aangelegde tuin. Perc.opp.: 1.155 m2.

Royaal vrijstaand woonhuis met grote schuur (ca. 240 m²). Keurig onderhouden. Ruime indeling met onder andere mooie woonkamer, riante woonkeuken, 4 slaapkamers, kantoorkamer en werkkamer. Perc. opp. 1.748 m².

vr.pr. € 558.000,- k.k.

vr.pr. € 598.000,- k.k.

Nieuwleusen | Merellaan 29

Dalfsen | Westerkampen 32

Dalfsen | Welsummerweg 29

Veelzijdig object met veel gebruiksmogelijkheden! Zeer groot vrijstaand woonhuis v.v. een multifunctionele praktijk-/werkruimte die voor allerlei doeleinden geschikt is. Woonopp. ca. 300 m2, Inhoud ca. 1.100 m3. Perc.opp. 1.310 m².

Riant, recent gebouwde, vrijst. woonhuis met bijz. grote bedrijfshal (ca. 540 m ) en garageboxen. De bedrijfshal met onder andere kantoor- en kantineruimte is voor vele doeleinden geschikt. Prachtig gelegen in het buitengebied, omgeven door uitgestrekte landerijen. Perceelsopp.: 4.923 m2.

Woonb. met bedrijfspand (ca. 735 m2) op zeer mooie locatie. Unieke combinatie van een karakteristieke woonboerderij met modern bedrijfspand (2003). Het bedrijfspand bestaat uit showr./kant., bedrijfshal met entresol. De ruim inged. woonb. biedt div. mog. en heeft mooi zicht over weilanden. Perc.opp. 2.590 m2.

vr.pr. € 649.000,- k.k.

vr.pr. € 795.000,- k.k.

vr.pr. € 798.000,- k.k.

2

gem. Ommen Gem. Ommen staat voor een rijke variatie aan veel natuurschoon en is daarom ook een bekend vakantieoord. De bossen en het Sallandse landschap zijn een rustgevende plek om te wonen, welkom in Ommen!. (Scan de QR-code voor meer info over gem. Ommen)

Ommen | Hessenweg West 9 Tussen landerijen en bos schitterend gesitueerde vrijstaande woning met garage en schuren (ca. 485 m²). Ruime woonkeuken, 4 slaapkamers. Aangrenzend bosperceel kan worden bijgekocht. Perc.opp. 6.140 m².

vr.pr. € 428.000,- k.k. huizenaanbod | 13


magazine voor huizenaanbod

gem. Staphorst de Gemeente Staphorst bestaat met name uit een typische lintbebouwing langs de Oude Rijksweg. Veel authentieke bouw, maar ook aantrekkelijke nieuwbouw-woningen in een beschermde omgeving.

Rouveen | Iepenlaan 2

Aantrekkelijke vrijstaande woning met garage, carport en berging. In prachtig natuurrijke omgeving. Slaap-/ werkkamer op begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping. Keurig aangelegde tuin grenzend aan weilanden. Perc.opp 617 m².

Vrijstaande woning met kantoor-/slaapkamer op begane grond. Goed onderhouden woning met ruime woonkamer, woonkeuken, bijkeuken en 4 slaapkamers. Fraai aangelegde tuin. Mooie hoeklocatie in rustige wijk. Perc.opp.: 460 m².

vr.pr. € 279.000,- k.k.

vr.pr. € 295.000,- k.k. Nieuw in verkoop!

(Scan de QR-code voor info over de gemeente Staphorst)

Punthorst | Ir. J. Nijsinghstraat 12

Punthorst | B. H. Spijkerweg 5

Rouveen | Goudenregenstraat 10

Punthorst | Evenboersweg 50

Vrijst. woning met schuur en carport op een schitterende plek in het buitengebied. Fraaie vergezichten over landerijen terwijl men woont in de nabijheid van enkele buren. Keurig afgewerkte woning met o.a. ruime woonk., mooie keuken, vier slaapk. en praktische bijkeuken. Grote,prachtige tuin. Perc.opp. 1.429 m2.

Zeer royaal vrijst. woonhuis met dubbele garage. De woning is geheel onderkelderd en heeft een bijzonder grote inhoud en oppervlakte. Totaal 6 slaapkamers,2 badkamers en diverse kamers in de kelder. Prachtig uitzicht over landerijen. Perc.opp. 891 m².

Prachtige locatie in ‘t buitengebied met vergezichten over de weilanden! Dat is de plek waar deze vrijst. woning met schuren (ca. 125 m2), paardenboxen, paardenbak en weiland zich bevindt. Goed onderhouden woning met o.a. mooie woonk., ruime woonkeuken en 4 royale slaapk. Perc.opp.: 21.688 m2.

vr.pr. € 379.000,- k.k.

vr.pr. € 449.000,- k.k.

vr.pr. € 478.000,- k.k.

U ziet een interessante woning die aangeboden wordt door een andere makelaar?

Neem ons mee als aankoopmakelaar! ‘Waarom?’ denkt u misschien. Ik kan het toch prima zelf. Ja, misschien wel... de praktijk wijst echter anders uit. Kopers die zich door ons hebben laten bijstaan waren uiteindelijk beter af: - Wij gaan met u mee met de bezichtiging. We weten precies waar we op moeten letten: bouwkundig (onderhoudstoestand /gebreken) en juridische zaken (erfdienstbaarheden). - We onderzoeken de bestemmingsmogelijkheden.

- Wij onderzoeken hoelang de woning te koop staat, wat de huidige eigenaar er voor betaald heeft en wat de woning nu écht waard is. Dan gaan wij voor u onderhandelen over prijs en voorwaarden. - Als we er uit komen zorgen wij ervoor dat alles goed op papier komt te staan.

Het Betere Boerenerf is een landelijk werkende NVM-makelaarsorganisatie, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woonboerderijen. Wij zijn makelaars met passie voor woonboerderijen!

Ook verkoopplannen? Bel voor een afspraak! tel.: 088 - 30 30 930 | mail: info@hetbetereboerenerf.nl

www.hetbetereboerenerf.nl

Heeft u nog een eigen woning dan adviseren wij om eerst te verkopen. Ook dat doen we graag voor u. Voor meer info, bel 088-30 30 900 of mail ons: info@spansmakelaardij.nl. Vergroot uw kans, koop via makelaar Spans!

ONTWERP, AANLEG, ONDERHOUD, RENOVATIE

Buitenhuis Hoveniers staat al ruim 15 jaar voor tuinervaring, deskundigheid, gedrevenheid en gedegen kwaliteit. Ontstaan en geworteld in het Overijsselse Dalfsen, herkennen wij ons in een nuchtere cultuur, waarbij we zeggen wat we doen en doen wat wij zeggen. U kunt daarom op ons rekenen vanaf het eerste ontwerp tot ver voorbij de oplevering van uw nieuwe tuin. hoveniersbedrijf Buitenhuis Korte Kampen 5 7722 TN Dalfsen

14 | huizenaanbod

M 06 - 55 155 070 T 0529 - 47 11 47 F 0529 - 47 11 55

info@hoveniersbedrijfbuitenhuis.nl www.hoveniersbedrijfbuitenhuis.nl

Spans is ook úw makelaar, dat staat als een huis! | 088 30 30 900


Deelnemende huizen aan het NVM-Verkoop Event zijn herkenbaar aan dit label:

Kijk ook op blz. 6!

magazine voor huizenaanbod

Punthorst | Dekkersweg 31

Punthorst | Rollecate 42

Prachtige rietgedekte woonboerderij met gastenverblijf. Prachtige karaktervolle uitstraling. Alle woonfuncties op begane grond. Grote houten schuur. Schitterende ligging verscholen in het groen. Perc.opp. 8.410 m².

Mooi gel. in prachtig buitengebied, zeer grote woonboerderij met div. schuren (ca. 480 m²). Zeer geschikt voor dubbele bewoning c.q. inwoning (of mantelzorg). Gesplitst in 2 woongedeelten. Fraaie tuin, dierenweide en groot bestraat terrein. Grote gar. en vier schuren. Perc.opp.: 4.965 m2.

Op mooie locatie gesitueerde vrijst. woning met grote schuur (ca. 450 m2). Perfecte ligging, fraaie vergezichten. Uitstekend object voor hobbyboer, paardenliefhebber of het houden van kleinvee. Bijz. groot woonhuis, van alle gemakken voorzien. Perceelsopp.: 32.293 m2 (kopen met minder grond is mogelijk).

vr.pr. € 498.000,- k.k.

vr.pr. € 728.000,- k.k.

vr.pr. € 785.000,- k.k.

<< in PRIJS VERLAAGD!

Punthorst | B.H. Spijkerweg 15

gem. Zwartewaterland

(Scan de QR-code voor info over gem. Zwartewaterland)

Hasselt | Hendrik van Viandenstraat 32

Hasselt | De Horst 56

Ruime tussenwoning met berging op gunstige locatie. Perfecte woning voor starters! Praktische indeling met o.a. ruime woonkamer, nette keuken en badk., drie slaapkamers en zolderkamer. Ruime achtertuin op het westen. Perc.opp.: 185 m².

Vrijst. woning met dubbele gar. en carport. Mooie en rustige woonomg. Keurig onderh. Royale woonopp. bestaande uit grote woonk. met serre, mooie keuken, luxe badk. en vijf ruime slaapk. Kantoor/praktijk aan huis mogelijk. Ruime, vrij gel. tuin op het zuiden. Perc.opp.: 561 m².

vr.pr. € 155.000,- k.k.

vr.pr. € 450.000,- k.k. Nieuw in verkoop!

Gemeente Zwartewaterland is een kleurrijke gemeente in Overijssel, in het stroomgebied van het Zwartewater. Hasselt is één van de plaatsen waarin Spans ook woningen te koop aanbiedt!

gem. Zwolle

(Scan de QR-code voor info over de gemeente Zwolle)

Zwolle | Obrechtstraat 289

Zwolle | Lindenhorststraat 4

Ruim en keurig 4-kamerappartement (maisonnette) met berging. Gesitueerd op de bovenste lagen van het gebouw. Zeer mooie en praktische locatie t.o.v. de binnenstad, openbaar vervoer en winkels. Onder meer 3 slaapkamers en balkon (zuiden).

Moderne (starters)woning met berging en tuin. Uitstekend afgewerkt, luxe keuken, mooie badkamer, ruime slaapkamers en zeer praktische dakkapel. Rustige en kindvriendelijke locatie nabij alle voorzieningen. Fraai aangelegde tuin. Perc.opp. 101 m2.

vr.pr. € 130.000,- k.k.

vr.pr. € 175.000,- k.k. Nieuw in verkoop!

Gemeente Zwolle. Wie kent Zwolle niet? Een stad met veel diversiteit en een regio functie. Volop mogelijkheden voor elke soort bewoning, van buitengebied tot de karakteristieke binnenstad!

gem. Steenwijkerland Gemeente Steenwijkerland is een mooie gemeente in Overijssel. In veelal een rustige omgeving kunt u prachtig wonen. Ook hier is Spans Makelaardij actief in bijvoorbeeld Sint Jansklooster. (Scan de QR-code voor info over de gem. Steenwijkerland)

Kuinre | Bouwdijk 23

Willemsoord | Steenwijkerweg 185

Op mooie locatie gelegen bouwkavel. Direct aan het water gelegen en met grote steiger. Bouwvergunning aanwezig voor vrijstaande woning met trekkershutjes. Informeer naar de mogelijkheden.

Vrijst. woning met dub. gar., schuur en rondom vrij gel. tuin op schitterende locatie. Opp. bijgeb.: ca. 195 m2. Fraaie vergezichten over uitgestrekte landerijen. Natuurgebieden op fietsafstand. Bereikbaar vanuit Steenwijk, Wolvega en de A32. Netjes onderh. woning met o.a ruime woonk. en drie slaapk. Perc.opp.: 2.480 m2.

vr.pr. € 168.000,- k.k.

vr.pr. € 325.000,- k.k. huizenaanbod | 15


Meer informatie? Stuur dan deze bon in! Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en verplicht het u tot niets. O Aankoop. Ik wil een woning kopen en wil daar graag hulp bij. Wat kost het mij als jullie mij hierbij helpen? Bel mij voor meer informatie en misschien voor een afspraak.

Naam:...................................................................................................................

O

Postcode + plaats:.............................................................................................

Verkoop. ik wil mijn woning verkopen. We willen graag weten wat jullie allemaal doen. Wat is het verschil met andere makelaars en wat zijn jullie kosten? Ik heb mijn woning al te koop staan, maar ben ontevreden over mijn huidige makelaar/adviseur. Komen jullie eens praten? Bel of mail mij voor een afspraak.

O Taxatie. Ik heb een woning gekocht en heb een taxatierapport nodig. Of ik ga scheiden en we willen weten wat onze woning waard is. Bel ons om de kosten van een taxatie door te geven.

Adres:................................................................................................................... Telefoon:.............................................................................................................. mobiel:................................................................................................................. E-mail:..................................................................................................................

O Hypotheek. Woning kopen? Of al gekocht. We brengen u graag in contact met onze hypotheekadviseur. O Verhuren. Ik of wij hebben een woning die we (misschien) willen verhuren. Wat doen jullie bij verhuur of beheer. Wat is dat beheer? Graag wordt ik gebeld of gemaild met meer info hierover.

Stuur deze bon op naar antw.nr. 2066, 7710 WB Nieuwleusen (postzegel niet nodig). U kunt ons ook rechtstreeks bellen (088 - 30 30 900) of mailen (info@spansmakelaardij.nl).

>> Modern en vernieuwend, ook in de media!

Zoals dat met alles is zijn er ook in de media constant vernieuwingen. Spans Makelaardij gaat met de tijd mee en maakt ook volop gebruik van nieuwe media zoals Facebook, Twitter en Youtube. Dit alles met maar ĂŠĂŠn doel: Uw (droom)huis (ver)kopen met een doelbewuste aanpak!

Download nu ook de unieke mobiele App van Spans Makelaardij in de Appstore en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod! Wilt u op de hoogte blijven van nieuw aanbod en meedoen met speciale acties? Wordt dan fan van Spans Makelaardij op Facebook! Blijf via Twitter op de hoogte van het laatste nieuws, onze activiteiten en actuele informatie. Volg ons via @spansmakelaars.

Nog niet in de gelegenheid geweest het huis te bezichtigen? Bekijk de woning alvast digitaal via ons Youtube-kanaal!

>>

Spans Makelaardij Westerveen 3 7711 DA Nieuwleusen 088 - 30 30 900 info@spansmakelaardij.nl www.spansmakelaardij.nl

>>

nieuwe editie volgt in januari 2013

Spans Magazine  

Magazine voor huizenaanbod

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you