Page 1

Kees Dรถrr Makelaardij Magazine April 2013

Open Huizen Dag 6 april

11.00 tot 14.0

0 uur

www.kdmakelaardij.nl Beneden Zandpad 13A l 3241 GA Middelharnis l T 0187 48 63 43 l E info@kdmakelaardij.nl | T twitter.com/kdmakelaardij

101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 1

21-03-13 14:39


OPEN HUIS

KEES Is een Makel NVM-

Kees D Bened 3241 T 0187 E info www.k

PROD Cubic* Lijnba 3231 T 0181

ONTW B&M Postbu 3230 T 0181

6 APRIL

r u u 0 0 : 4 1 0 11:0

facebook.com/NVMopenhuis

Kom vrijblijvend kijken: er is meer mogelijk dan u denkt!

Ke

Op zaterdag 6 april is het weer NVM Open Huizen Dag! Een mooie kans om geheel vrijblijvend binnen te kijken bij vele huizen. Doordat deze vaak aantrekkelijk zijn geprijsd, kan het interessant zijn om de overstap naar een grotere of leukere woning te maken. Bent u starter of huurder die wil kopen? Ook dan is er vaak meer mogelijk dan u nu wellicht denkt. Als u een leuk huis heeft gezien op de NVM Open Huizen Dag, schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij kan u nader informeren over huizen die u heeft bezocht, onderhandelingen voeren en u bij de aankoop ontzorgen. Kijk op nvm.nl voor meer informatie en op funda.nl voor de deelnemende huizen. Goed gevoel. NVM.

101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 2

Beneden Zandpad 1

21-03-13 14:39


Voorwoord

KEES DÖRR MAGAZINE Is een initiatief van Kees Dörr Makelaardij, beëdigd NVM-register makelaar o.g. Kees Dörr Makelaardij Beneden Zandpad 13A 3241 GA Middelharnis T 0187 48 63 43 E info@kdmakelaardij.nl www.kdmakelaardij.nl PRODUCTIE: Cubic*Media Lijnbaan 17a 3231 AE Brielle T 0181 355 100 ONTWERP: B&M Design Postbus 94 3230 AB Brielle T 0181 41 84 55

www.kdmakelaardij.nl

POSITIEVE ONTWIKKELINGEN

Graag informeren wij u over de ontwikkelingen bij Kees Dörr Makelaardij. Wij zijn blij dat wij in deze periode van negatief economisch nieuws, u deze veranderingen kunnen melden en daarmee een positieve impuls geven aan de huizenmarkt op Goeree-Overflakkee.

Kees Dörr Makelaardij Magazine April 2013

Open Huizen Dag 6 april

11.00 tot 14.00

uur

www.kdmakelaardij.nl Beneden Zandpad 13A l 3241 GA Middelharnis l T 0187 48 63 43 l E info@kdmakelaardij.nl | T twitter.com/kdmakelaardij

Op onze vacatures in de sociale media hebben heel veel mensen gereageerd. Wij zijn blij u te kunnen meedelen, dat wij uit al deze sollicitanten iemand hebben kunnen vinden die geschikt is voor de werkzaamheden op ons kantoor. Onze nieuwe collega heet Jessica Durinck . Zij zal per april met haar werkzaamheden bij Kees Dörr Makelaardij starten. Jessica is ervaren in huizenbranche. Zij werkt momenteel bij een groot makelaarskantoor in Rotterdam. Wij hopen dat Jessica een fijne en prettige tijd heeft op ons kantoor en een goede aanvulling geeft op onze dienstverlening. Wij hopen dat ook het contact tussen u en Jessica goed klikt. In de afgelopen periode zijn al onze dossiers gedigitaliseerd. Dit betekent dat

Kees Dörr Makelaardij zich moderniseert en daarmee ook een verbeterslag kan maken in de dienstverlening naar u als klant en adequaat reageert op de ontwikkelingen in de huidige huizenmarkt. Hierdoor hebben wij ook minder kantoorruimte nodig. Om deze reden sloten we in de afgelopen periode de bovenverdieping van ons huidige pand. De ruimte beneden is ruim en voldoende, maar zodanig ingericht dat er momenteel geen spreekkamer is. Om bovengenoemde redenen gaan óók wij verhuizen! Per 1 juni is ons kantoor gevestigd aan de Oostdijk 2 te Middelharnis. Wij zijn ontzettend trots u te kunnen melden dat wij kantoor gaan houden in dit monumentale pand. In de maand mei zult u ons hier actief bezig zien met verf, kwasten en dergelijke.

Binnenkort spreken wij met u uit ervaring! Nu Kees Dörr Makelaardij zoveel positieve veranderingen doormaakt kan een wijziging van ons logo niet achterblijven. Sinds de oprichting van Kees Dörr makelaardij heeft onze makelaardij nog steeds hetzelfde logo. Nu we gaan verhuizen, biedt dit een mooie gelegenheid om ook over een nieuw logo na te denken. Samen met Kees Dörr hebben we ons hierover gebogen en binnenkort hopen we u te verrassen.

Kees Dörr Makelaardij Actief als geen ander, Albert van Rossum, makelaar/taxateur NVM

3

101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 3

21-03-13 14:39


! de prijs Gewijzig

www.kdmakelaardij.nl

Den Bommel – Boven Oostdijk 29

Dirksland – Molenzicht 90

Deze halfvrijstaande dijkwoning met berging is ontstaan uit twee woningen en is gelegen op een ruim perceel van 973 m2 eigen grond. Deze woning dient geheel gemoderniseerd te worden. Aan de achterzijde is een heerlijk vrij uitzicht aanwezig. Een mooie mogelijkheid voor handige vaklui voor het creëren van een eigen woning met grote achtertuin.

Groter dan deze royale uitgebouwde 2/1 kapwoning kan niet, deze is gelegen in een woonwijk op 265 m2 eigen grond. De woning beschikt over een slaapkamer op de beg.grond (voormalige garage). Op de 1e verd. zijn 4 slaapkamers aanwezig. Op de 2e verd. beschikt de woning over een overloop en 5e slaapkamer. Aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst. Huurders van Fideswonen informeer naar de korting.

Vraagprijs: € 149.000,- k.k.

Vraagprijs: € 265.000,- k.k.

raagd!

v Bod ge

OPEN HUIS 6 A P R IL

11 :0 0 - 14 :0 0 uu r

Dirksland – Bromelia 10 Vrijstaande woning met garage op 688 m2 eigen grond aan de rand van het dorp met aan de achterzijde een schitterend uitzicht! In 1997 is de woonkamer aan de achterzijde uitgebouwd. Op de begane vloer beschikt u over een woonkamer, dichte keuken, bijkeuken, slaapkamer en badkamer. Op de 1e verdieping overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Vraagprijs: € 290.000,- k.k.

de Gewijzig

prijs!

Dirksland – Maannezee 5

Kom vrijblijvend kijken: er is meer mogelijk dan u denkt! Kijk voor de deelnemende huizen op funda.nl

e prijs!

d Gewijzig

Melissant – Molendijk 140

Vrijblijvend bieden wij deze royale woning met vrijstaande schuur, 7 slaapkamers en 2 badkamers te koop aan. De woning is de laatste twee jaar geheel gerenoveerd en alles is aangepast aan de eisen van deze tijd. De woning en vrijstaande schuur staan op een perceel ter grootte van 470 m2 en is gelegen in een kindvriendelijke rustige woonwijk. Uitgebreide kleurenbrochure beschikbaar.

Op zoek naar een “opknapper” of wilt u graag een geheel nieuwe woning bouwen? Deze dijkwoning met uniek polderzicht, gelegen op 1.074 m2 eigen grond, nabij het dorpscentrum en ‘De Slikken’ is geschikt voor beide opties. Het vrijstaande woonhuis kan geheel gemoderniseerd en ingedeeld worden, zoals u het graag ziet. U kunt ook het enorme perceel grond gebruiken voor het realiseren van uw droomwoning

Vraagprijs: € 359.000,- k.k.

Vraagprijs: € 124.500,- k.k.

4

101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 4

21-03-13 14:39


OPEN HUIS 6 A P R IL

Middelharnis – Sluuslaan 28 Goed onderhouden vrijstaande woning met tuin op het zuiden en steiger aan het water. Deze prachtige woning is gelegen op bungalowpark Nieuw Zeeland nabij het Haringvliet. De totale perceelsoppervlak bedraagt maar liefst 280 m2 eigen grond. Bestemming: Permanente huisvesting. Uitgebreide kleurenbrochure beschikbaar. Vraagprijs: € 217.500,- k.k.

Kom vrijblijvend kijken: er is meer mogelijk dan u denkt! Kijk voor de deelnemende huizen op funda.nl

Ooltgensplaat – Havendijk 10-12

Comfortabel en eersterangs wonen, in een goed onderhouden en prachtig gelegen torenwoning met royale berging en uitzicht over de haven van Middelharnis; Haringvliet en Park Nieuw Zeeland. Het geheel is gelegen op 479 m2 eigen grond en heeft de bestemming “permanente huisvesting”. Parkeergelegenheid voor 4 auto’s op eigen terrein aanwezig. Uitgebreide kleurenbrochure beschikbaar.

Deze woning is gelegen op het recreatiepark “De Weipolder” net buiten het dorp. Het park siert zich door de rust en ruimte en natuurlijk door de mooie ligging in de natuur en nabij de haven van Ooltgensplaat. In het verleden is deze woning uitgebreid met twee slaapkamers, waardoor het nu een volwaardige recreatiewoning is geworden. Verder is de woning v.v. CV en grotendeels van kunststof kozijnen.

Vraagprijs: € 272.000,- k.k.

Vraagprijs: € 95.000,- k.k.

www.kdmakelaardij.nl

Middelharnis – Sluuslaan 1

11 :0 0 - 14 :0 0 uu r

! de prijs ig z ij w e G

Ooltgensplaat – Slikdijk 20

Ouddorp Zh – Oude Nieuwlandseweg 43Homp 2

Stijlvol, in 2003 nieuw gebouwde, royale en goed onderhouden eengezinswoning met berging gelegen op een perceel van 118 m2 e.g. Deze woning kunt u zo betrekken en beschikt aan de achterzijde over een vrij uitzicht over de haven van Ooltgensplaat, waar u heerlijk kunt genieten in de onderhoudsvrije tuin. De woning is ruimer dan de voorkant u doet vermoeden en beschikt over maar liefst 5 slaapkmrs.

Graag uw aandacht voor deze aantrekkelijk geprijsde, vrijstaande recreatiewoning, gelegen nabij de duinen van Ouddorp. De woning is goed onderhouden en wordt aangeboden inclusief inventaris. Het geheel beschikt over 3 slaapkamers en is gelegen op een zonnig perceel van 350 m2 eigen grond. Uitgebreide kleurenbrochure beschikbaar.

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.

Vraagprijs: € 174.000,- k.k.

5

101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 5

21-03-13 14:40


Mediaplan Bij Struijk & Struijk Makelaardij staat uw woning in de spotlights! Anno 2012 is het essentieel waar je

Mediaplan

als makelaar in adverteert. Struijk & Struijk Makelaardij presenteert het woningaanbod effectief door de inzet van web, print en actiematige media met een landelijke, regionale en lokale invulling.

De verkoop van uw woning of appartement is vaak een afscheid van een bepaalde levensfase of periAantoonbaar resultaat dedeinzet het mediaplan: ode. Bij de verkoop vansneller uw woning ligt daaromdoor voor ons taak omvan het zo makkelijk mogelijk te maken en de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij stellen in overleg met u een plan op, waarbij de prijs en verkoopmogelijkheden worden bepaald. Aan de hand van dit verkoopplan gaan wij van start. Natuurlijk houden wij u geregeld op de hoogte van de ontwikkelingen rond uw woning.

1. Méér bezichtigingen 2. Méér verkopen 3. kunt Méér bezoekers op onze website Wat u van Kees Dörr Makelaardij verwachten? 4. Méér media-aandacht voor uw woning √ Actief als geen ander: actieve benadering van de markt vanaf het eerste moment √5. Méér Deskundig aantoonbaar advies en betrokkenheid doorsneller beëdigd makelaar/taxateur resultaat √

Uitgebreid advies over de juiste verkooptactiek

Vakkundige begeleiding bij bezichtigingen en onderhandelingen

Werkwijze conform de NVM-gedragsregels en erecode

Bij veel deelnemers is het mediaplan na 4 maanden al succesvol gebleken! Struijk & Struijk Makelaardij brengt uw woning maximaal onder de aandacht!

Totaal mediampe aToktaakl et diapakket voorvasn l€e1c69h, -tvsoor

€ 79,-

€ 36,per maand excl

. BTW

per maand incl. BTW 6 uitingen gedure nde 12 maanden Struijk & Struijk

Gewoon een goed gevoel!

Waarom een optimale mediamix? 1. 8% van de markt is actief op zoek naar een nieuwe

andering van de woon-omgeving. Deze belangrijke

woning. Deze actieve groep gebruikt vooral internet

groep gebruikt vooral de gratis huis-aan-huisbladen om

om zich op de huizenmarkt te oriënteren. Een

zich te informeren over het aanbod in haar of zijn regio.

verkoopproces met als resultaat een voorspoedige

goede internetcampagne mag niet ontbreken in uw

Vandaar dat wij ook een sterke printcampagne inzetten.

transactie.

mediaplan. 2. 29% van de markt heeft een latente behoefte aan ver-

3. 7 0 %

van

de

mensen

binnen

de

Media-aandacht op lokaal niveau mag niet ontbreken. 4. Adverteren versnelt in 90% van alle gevallen het

regio

verhuist binnen een straal van 15 kilometer.

Bron: NVM en CBS

Struijk & Struijk weet uw mogelijke koper te bereiken! 101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 6

21-03-13 14:40


OPEN HUIS 6 A P R IL

11 :0 0 - 14 :0 0 uu r

ken de .

!

Kijk voor de deelnemende huizen op funda.nl

Oude Tonge – Bastingstraat 10

het

dige

CBS

Vraagprijs: € 849.000,- k.k.

Oude Tonge – Zuiddijk 61A-111

Een ruime uitgebouwde half-vrijstaande woning gelegen in een rustige straat nabij scholen en winkels op een perceel van 123 m2 eigen grond. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor de keuken een ruime opstelling heeft gekregen. In de tuin is een stenen berging aanwezig. Uitgebreide kleurenbrochure beschikbaar.

Op rustig park gelegen, goed onderhouden, royale recreatiewoning met inpandige berging, gelegen op een perceel van 470 m2 eigen grond. Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht en ook vanuit de tuin kunt u zomers genieten van de rustige omgeving en zonnige tuin op het zuid-oosten. Aan de voorzijde zijn 3 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Vraagprijs: € 220.000,- k.k.

Vraagprijs: € 224.500,- k.k.

Oude Tonge – Dabbestraat 71A

eken.

Op prachtige locatie in het centrum van Ouddorp, staat deze karakteristieke, vrijstaande woning met garage. De woning beschikt over vele authentieke details en is door een aanbouw aan de achterzijde vergroot, waardoor er een schitterende tuinkamer is ontstaan, waar u kunt genieten van de royale, mooi aangelegde achtertuin. Het totaalplaatje is gelegen op een ruim perceel van 1.423 m2 eigen grond.

www.kdmakelaardij.nl

a jk

Kom vrijblijvend kijken: er is meer mogelijk dan u denkt!

Ouddorp Zh – Molenblok 16

Rockanje – Kortedreef 16

Vrijstaand geschakelde woning met garage, gelegen op een perceel van 396 m2 eigen grond. Deze in 1990 gebouwde, degelijke woning heeft een royale tuin en 3 slaapkamers op de verdieping. Gelegen nabij het winkelcentrum en vele andere voorzieningen. Op 30 autominuten van Rotterdam/Breda. Gelegen in rustige straat in woonwijk, nabij uitvalswegen, met vrij uitzicht aan de voorzijde van de woniing.

Residence de Dreef aan zee is wonen in stijl. Het complex is in 2008 gebouwd en bestaat uit 11 luxe villa-appartementen. Unieke locatie, ruime afmetingen, grote buitenruimten, parkeergarage en degelijke bouw zijn de speerpunten van dit complex. Het appartement beschikt over een entree met garderobe, toiletruimte, hal met badkamer en bergruimte, woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en balkon.

Vraagprijs: € 349.500,- k.k.

Vraagprijs: € 535.000,- k.k.

7

101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 7

21-03-13 14:41


Kees Dörr Makelaardij

een greep uit onze panden die zijn

T H C RKO

VE

www.kdmakelaardij.nl

Ooltgensplaat - ‘t Meulentje 6

CHT

VERKO

Melisant - Binnenweg 2

CHT

VERKO

Vraagprijs: € 269.000,- k.k.

Vraagprijs: € 199.000,- k.k.

Middelharnis - Singelkade 80

Stad aan het Haringvliet - Aleijd van Puttenstraat 23

CHT

VERKO

CHT

VERKO

Vraagprijs: € 234.500,- k.k.

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

Den Bommel - Voorstraat 11

Stellendam - Botter 10

CHT

VERKO

Vraagprijs: € 298,000,- k.k.

CHT

VERKO

Vraagprijs: € 224.500,- k.k.

8

101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 8

21-03-13 14:41

1318227-2


hart van dirksland START VANUIT JE HART

hart van dirksland WONEN IN HET MIDDELPUNT

T

8 Nog p! o o k e t Inruil eigenelijk ng woni

Uniek uitzicht en centraal wooncomfort

mog

Ruime appartementen vanaf €194.000,- v.o.n. Centrale ligging

Woonopp. ca. 97 m2,

Variërend in ruimte

exclusief berging

Levensloop bestendig

Ruime fietsenberging

Ruime loggia of terras

begane grond

Onder: Enkele gedetailleerde plattegronden van de zeven verschillende modelllen.

Kijkdag Bezoek de bouwplaats op zaterdag 13 april van 10:00-12:00 uur!

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Kees Dörr Makelaardij | 0187-486 343 | www.kdmakelaardij.nl

1318227-2 A4.indd 1 101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 9

12-03-13 (Week 11) 17:12 21-03-13 14:41


Nieuwbouw: In prijs verlaagd!

OUDDORP - Elzenhof 6

www.kdmakelaardij.nl

Dichtbij zee, aan de rand van Ouddorp, staat deze geschakelde, levensloopbestendige woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond op 230 m2 eigen grond met een heerlijke tuin op het zuiden. In de directe omgeving zijn vele wandelen fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Koopsom € 349.000,- V.O.N.

OUDDORP - Parklaan 11 Prachtig appartementencomplex, waarvan nog 1 appartement te koop is! Dit appartement beschikt over een royale woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een comfortabele badkamer. De woonkamer biedt door middel van een schuifpui toegang tot het balkon. In de parkeergarage zijn twee parkeerplaatsen voor dit appartement gereserveerd. Koopsom € 299.000,- V.O.N.

Van Dijk Bijdevaate Verzekeringen BV, uw hypotheekadviseur!

Van Dijk Bijdevaate Verzekeringen en Hypotheken! Waarom Van Dijk Bijdevaate Verzekeringen BV: • U krijgt een hypotheek die u begrijpt. • U krijgt een hypotheek die bij u past. • Wij zijn altijd (nu en in de toekomst) bereikbaar voor uw vragen. • Wij vertellen u exact wat de kosten zijn van uw hypotheek en van ons advies. • Een totaaladvies op het gebied van hypotheken verzekeringen en alles wat daar bij komt kijken. • Kortom een onafhankelijk expert die uw belangen centraal stelt! Voor onafhankelijk en integer advies bent u bij ons aan het goede adres. Eerlijk, recht door zee en maatwerk leveren wat écht op uw situatie afgestemd is. Omdat we alle onderdelen van de financiële huishouding combineren ontstaat een samenhangend en afgerond geheel. Geen overlappingen, geen hiaten. Door onze onafhankelijkheid wordt uw financieel plan samengesteld uit de beste financiële producten. Langeweg 48 3241 KA Middelharnis Tel. 0187- 48 33 99 Email vandijk@bijdevaate.nl Internet www.vandijkbijdevaate.nl

10

101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 10

21-03-13 14:41


spand Bedrijf

Sommelsdijk – Sint Joris Doelstraat 7-9

Sommelsdijk – Klampenmeet 3

In het centrum van Sommelsdijk staat dit royale kantoorpand op een perceel van 275m2 eigen grond. Het pand is geschikt voor gemengde doeleinden. Parkeergelegenheid op loopafstand aanwezig. Uitgebreide kleurenbrochure beschikbaar.

In mooie woonwijk gelegen, staat deze ruime vrijstaande woning met garage op een perceel van 528 m2 eigen grond. De woning beschikt over een ruime, op het zuiden gelegen, achtertuin, waar u heerlijk kunt genieten van uw privacy. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers aanwezig. Ook is de woning zeer geschikt voor thuiswerkers, gezien het kantoor welke zich op de begane grond bevindt.

Vraagprijs: € 495.000,- k.k.

Vraagprijs: € 499.000,- k.k.

Stellendam – Willem de Jagerstraat 58

Graag bieden wij u deze twee-onder-een kapwoning met garage aan, welke aan de achterzijde over een geweldig vrij uitzicht op het polderlandschap beschikt. Deze idyllische woning is gelegen op een ruim perceel van 510 m2 eigen grond en beschikt over een hobbykamer in het souterrain en 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Op de beg. grond is een vierkante woonkamer, dichte keuken en badkamer aanwezig.

Aan het Stellebos gelegen, staat deze goed onderhouden tussenwoning op een perceel van 158 m2 eigen grond. Deze eengezinswoning beschikt over 4 slaapkamers (3 slaapkamers 1e verd. en 1 slaapkamer 2e verd.) en een vernieuwde en uitgebouwde badkamer (2011). Gelegen in een kindvriendelijke omgeving met aan de voorzijde van de woning een speeltuintje.

Vraagprijs: € 174.000,- k.k.

Vraagprijs: € 199.000,- k.k.

www.kdmakelaardij.nl

Stad aan t Haringvliet – Lieve Vrouwepoldersedijk 21

Gratis waardebepaling? Overweegt u uw woning te verkopen? Dan is het altijd handig om te weten hoeveel deze waard is! Vul daarom deze bon in en stuur hem op voor een gratis waardebepaling! Vul hier onder uw informatie in voor de gratis waardebepaling. Naam: _____________________________________________________________________________________________________________________________________ Adres: _____________________________________________________________________________________________________________________________________ Postcode: __________________________________________________________________________________________________________________________________ Woonplaats: ________________________________________________________________________________________________________________________________ Telefoonnummer: ____________________________________________________________________________________________________________________________

Stuur de bon volledig ingevuld en uitgeknipt naar: Beneden Zandpad 13A, 3241 GA Middelharnis, T 0187 48 63 43, E info@kdmakelaardij.nl

11

101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 11

21-03-13 14:41


Een woning willen kopen

en weten dat het realistisch is

Patrick Kooimans uw persoonlijke adviseur voor uw woonvragen Ik werk al jaren bij Rabobank Goeree-Overflakkee. Ik ken de bank en het eiland goed. Hierdoor weet ik wat er speelt en kan u op die manier antwoord geven op uw woonvragen en financieel inzicht bieden. Kom eens vrijblijvend langs.

Bel voor een afspraak (0187) 471 471 Samen sterker. Dat is het idee van coรถperatief bankieren.

101_Kees Dorr Magazine_totaal.indd 12

21-03-13 14:41

Kees Dorr Magazine  

Kees Dorr Magazine mrt 13

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you