Page 1

Specialist in keukens en badkamers

Techniek en afbouw

Schuurbiers, van idee tot realisatie!


Specialist in

Schuurbiers van a tot z

Mogen wij ons even aan u voorstellen? Het bedrijf Schuurbiers is gevestigd in Wouw. Van origine is Schuurbiers een echt familiebedrijf met inmiddels meer dan 100 jaar ervaring en tevens ĂŠĂŠn van de mooiste showrooms van West-Brabant. Wij bieden u op 1500m2 een prachtige collectie keukens, badkamers, sanitair, tegelvloeren en nog veel meer. Kom ons uitgebreide assortiment nationale en internationale keukens bekijken. Of laat u verrassen en inspireren door de nieuwste trends op het gebied van badkamers en sanitair. Tevens beschikken wij over een geavanceerd tekenprogramma zodat u het keukenontwerp, badkamerontwerp of het

toiletontwerp direct fotorealistisch kunt bewonderen. Daar Schuurbiers een gecertificeerd bedrijf is, bent u er dus van verzekerd dat alleen vakkundige monteurs bij u over de vloer komen. Vanzelfsprekend wordt alles eerst vakkundig door ons ingemeten alvorens wij tot bestellen over gaan. Ook montage en het aanpassen van uw leiding- en elektrawerk behoren tot onze vele mogelijkheden. Wilt u uw gehele woning van binnen en wellicht ook van buiten aanpassen? Ook dit is geen enkel probleem. Speciaal voor de kleintjes onder ons hebben wij een speelhoek ingericht. Terwijl zij zich vermaken tussen het speelgoed, kunt u op uw gemak rondkijken. Tevens is onze showroom voorzien van een lift en is toegankelijk voor mindervaliden. Heel graag verwelkomen wij u in onze showroom. Onze deskundige adviseurs staan u graag te woord !!


badkamers zetten, stukadoren, plafonds, tegelwerk, elektrische vloerverwarming en nog veel meer. Ook kunt u bij ons terecht voor uw badkamer- en toiletrenovatie. Wat denkt u van een nieuw badkamermeubel, een designradiator, nieuwe kranen, een nieuwe douchewand of zelfs vervanging van uw bestaande tegelwerk en sanitair? Laat u verrassen door Schuurbiers. Uw specialist in keukens en badkamers, techniek en afbouw.

Baderie Alles onder een dak!

Badkamers en meer... De badkamer is een plek in huis geworden waar je heerlijk tot rust wilt komen. Graag lichten wij u uitgebreid voor waarbij individuele wensen en persoonlijke begeleiding nog voorop staan. Of u nu de geringe ruimte zo optimaal mogelijk wilt benutten, of van uw badkamer een echte wellness oase wilt maken? Met ons kunt u echt alle kanten op en voor elk budget. Naast A-merk baden, douches en wastafelcombinaties beschikken wij ook over de nieuwste stoomcabines, sauna’s en whirlpools. Uiteraard is het ook mogelijk om uw badkamer of toilet door ons te laten monteren en aansluiten. Onze monteurs kunnen alle denkbare werkzaamheden voor u uitvoeren; o.a. elektra- en installatiewerk, hak- en breekwerk, binnenmuren

Schuurbiers is een gecertificeerd bedrijf en aangesloten bij Baderie, al 30 jaar dé sanitairspecialist van Nederland. Baderie is een landelijke organisatie van samenwerkende sanitair installateurs en specialisten. Baderie werkt alleen met vakmensen die u garanderen dat het geleverde werk ook vakwerk is. Bovendien geeft Schuurbiers, úw Baderie speciaalzaak, u vijf jaar garantie op de uitgevoerde installatie werkzaamheden. Als bewijs van de garantie ontvangt u zelfs na het afronden van de installatie van uw badkamer een garantie certificaat van Baderie. Zoals u leest wordt je dus niet zomaar Baderie speciaalzaak. Wederom een goede reden om uw badkamer en ander sanitair aan te schaffen en te laten installeren door Schuurbiers. U bent dan absoluut verzekerd van een perfect eindresultaat. Laat u verrassen door Schuurbiers… uw Baderie speciaalzaak !!


techniek & afbouw Montage, installatie en nog veel meer

Het is mogelijk om uw keuken, badkamer of toilet door ons te laten monteren en aansluiten. Onze gespecialiseerde monteurs kunnen alle denkbare werkzaamheden voor u uitvoeren; o.a. elektra- en installatiewerk, hak- en breekwerk, het vernieuwen van uw meterkast, het plaatsen van binnenmuren, stukadoren, plafonds, tegelwerk en zelfs (op aanvraag) de afbouw van uw woning. Ook kunnen wij de demontage en afvoer van o.a. de oude keuken, badkamer of toilet voor u verzorgen.

Stucplafond

Vloerverwarming

Installatie van cv ketel

Vakmanschap met een goede prijs kwaliteit verhouding!

Wat een mogelijkheden... Vaak speelt bij het vernieuwen van uw keuken of badkamer ook uw CV-ketel een belangrijke rol. Past uw huidige installatie nog wel bij uw nieuwe situatie? Ook uw CV-ketel kan door ons vervangen en onderhouden worden. Met meer dan 100 jaar ervaring bent u verzekerd van vakmanschap. Daarnaast kunnen wij ook uw vloerverwarming als bijverwarming of als hoofdverwarming leveren; gefreesd, gebonden of elektrisch. Desgewenst kunnen wij ook de zandcementen dekvloer aanbrengen. Kom uw mogelijkheden bespreken en ervaar het zelf!

Vloertegels Ook hebben wij een prachtige collectie vloertegels voor zowel binnen als buiten. Voor elke ruimte in uw woning kunt u bij ons vloertegels uitzoeken. U kunt dus bijvoorbeeld direct nieuwe vloertegels uitzoeken welke bij uw keuken passen. Wilt u dat de tegels door ons worden gelegd? Misschien wilt u dan ook gelijk vloerverwarming? Allemaal geen probleem bij Schuurbiers.


keukens

Service staat voorop!

Keukens naar Ăşw wens Het kopen van een keuken moet een feestje zijn! Een nieuwe keuken bestaat uit meer dan alleen de prijs of de korting. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies, persoonlijke aandacht, kwaliteit en vakmanschap. Schuurbiers begeleidt u stap voor stap naar uw nieuwe keuken. Samen met u bekijken wij de verschillende mogelijkheden rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar design, modern, romantisch-klassiek, nostalgisch of brocant, wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Tevens beschikken wij over een zeer ruim assortiment daar wij dealer zijn van meerdere keukenmerken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw keuken door ons te laten monteren en aansluiten. Onze monteurs kunnen alle denkbare werkzaamheden voor u uitvoeren; o.a. elektra- en installatiewerk, hak- en breekwerk, het

vernieuwen van uw meterkast, binnenmuren, stukadoren, plafonds, tegelwerk en nog veel meer. Ook kunnen wij de demontage en afvoer van de oude keuken voor u verzorgen. Vanzelfsprekend wordt alles eerst vakkundig ingemeten alvorens wij tot bestellen overgaan. Samen met u ontwerpen wij uw droomkeuken!

Keukenrenovatie Een complete renovatie van uw keuken is geen eenvoudig doe-het-zelf klusje. Schuurbiers is ook uw specialist als het gaat om het renoveren van uw keuken. Denkt u daarbij eens aan een nieuwe kraan, een ander werkblad, nieuwe fronten, moderne inbouwapparatuur of wellicht een andere indeling van uw keuken. Met enkele aanpassingen geven wij uw keuken een geheel nieuwe uitstraling!


- Keukens - Badkamers en sanitair - Woningaanpassingen voor mindervaliden - Elektrotechniek - Loodgieterswerkzaamheden - CV- installaties - Onderhoud en service - Timmerwerkzaamheden - Metselwerkzaamheden/ Schoonmetselwerk - Binnenmuren verplaatsen en zetten - Complete of gedeeltelijke aanbouw - Plafond- en muurafwerking - Diverse plafonds - Schilder- en behangwerkzaamheden - Stukadoorswerkzaamheden - Verlichting - Kozijnen en binnendeuren - Egaliseren van vloeren - Complete vloerverwarming - Tegel- en natuursteenvloeren - RVS Maatwerk (o.a balustrades) - Maatwerk in douchewanden, glas en spiegels - Klimaatbeheersing - Domotica - Alarm en camerasystemen - Interieurbouw - Groothandel

Wij zijn uw totaalpartner! Steeds vaker worden wij gevraagd voor het uitvoeren van de volledige afbouw van nieuwbouwprojecten, pand(en) van particuliere opdrachtgevers en renovatieprojecten. Dit omdat wij als totaalpartner in staat zijn de volledige coรถrdinatie en uitvoering voor onze rekening te nemen. Ook projectmatig kunt u bij ons terecht voor o.a. projectkeukens en project-sanitair inclusief installatiewerkzaamheden en tegelwerk. Tevens hebben wij een uitvoerder ter plaatse welke aanwezig kan zijn op bouwvergaderingen, woningen kan opnemen waar werk in is geleverd en is tevens uw aanspreekpunt. Wij kunnen u dus volledig ontzorgen. U kunt dus met een gerust hart alle werkzaamheden uit handen geven. Tot onze vaste klanten behoren o.a. projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, recreatieondernemers, vastgoedbeheerders, beleggers en zorginstellingen.

Geen zorgen meer over uw verbouwing, Schuurbiers is uw totaalpartner!

Specialist in keukens en badkamers

Contactgegevens Techniek en afbouw

Donkenweg 23 4724 SN Wouw t | +31 165 30 38 34 f | +31 165 30 20 19 e | info@schuurbiers.nl w | www.schuurbiers.nl

Schuurbiers  
Schuurbiers  

Brochure Schuurbiers