Page 1

Werken met 100% inzet en passie voor relaties en kandidaten.


De Laurensgroep. Gespecialiseerd dienstverlener in de procesindustrie, logistiek en scheepvaart als het gaat om zowel tijdelijk als vast, hooggekwalificeerd personeel. Van ervaren operators, maintenance technici en verladers tot leerlingen die door middel van uitgekiende leer | werktrajecten de generatie van morgen vormen. Onze missie. De beste zijn in ons vakgebied. Dat doen we al sinds 1988. Met een permanente focus op de optimale, duurzame match van beide kanten. Dienstverlening die iets toevoegt. Mensen waarop je kunt rekenen.

Zoeken, vinden en matchen van 100% professionals voor de procesindustrie. PCS is sinds 1988 actief in de procesindustrie als specialist in de personele dienstverlening. PCS bemiddelt zowel tijdelijke als vaste professionals op het gebied van process operations, maintenance, startup services en project support. Het vinden van échte vakmensen is in dit vakgebied de grote uitdaging. PCS zoekt, vindt en matcht die echte 100% professionals. Mensen die zich onderscheiden door de unieke combinatie van vakmanschap,

We weten de weg, we weten wat er speelt en we kennen de mensen.

Professionals in verladingsoperators.

Het specialisme van PRODEX is werving, selectie, opleiding en begeleiding van gemotiveerde, gekwalificeerde leerling procesoperators en maintenance technici. Uiteraard voor de procesindustrie. PRODEX werkt volgens het principe ‘u de lusten, wij de lasten’. Oftewel, PRODEX neemt het volledige traject voor haar rekening. Opdrachtgevers krijgen alleen die talenten waarvan zeker is dat profiel en achtergrond naadloos aansluiten op de bedrijfsspecifieke vraag,

OMS heeft professionele, enthousiaste en gemotiveerde verladingoperators in dienst. Vuistregel bij OMS: afspraak is afspraak. De verladingoperators zijn veelal werkzaam bij tankopslagbedrijven en olieraffinaderijen. OMS kent de eigen mensen door en door en weet wat ieders sterke eigenschappen en kwaliteiten zijn. Noodzakelijk om de juiste mensen te matchen voor een project. Zo goed als OMS de mensen kent, zo goed kennen de

O I L M O V E M E N T S E R V I C E S B.V.

passie voor het vak en hart voor het bedrijf waar ze werken. Ook als dat tijdelijk is. Concreet vertaald naar de werkvloer: 100% gemotiveerd, 100% verantwoordelijk, 100% betrouwbaar.

eisen, wensen en bedrijfscultuur. Na afloop van een leer | werktraject kan een kandidaat in vaste dienst genomen worden. Logisch dat veel opdrachtgevers daarvan gebruik maken.

medewerkers ook de specifieke eisen en wensen van opdrachtgevers. Ze zijn daardoor in staat om altijd direct in te spelen op iedere vorm van personeelsbehoefte. Natuurlijk altijd met de beste mensen.

www.pcs-pro.nl

www.prodex.nl

www.oms.nl


De betere kandidaten? De praktijk is ons beste bewijs.

Werken en leren in de logistiek. Werk voor een echte specialist.

QualityFlex is gespecialiseerd in (back) officefuncties in de sectoren scheepvaart, logistiek en procesindustrie. De consultants van QualityFlex beschikken over uitgebreide kennis en kunde van deze sectoren. Ze weten daardoor zowel kandidaten als bedrijven te vinden en duurzaam te (ver)binden. Dat kan op het gebied van uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. Opleiding en werkervaring zijn belangrijk maar QualityFlex wil, op weg naar die 100% match,

Ondernemen is vooruitzien. Daarom is het zinvol om nu te investeren in leerlingen die leren met werken combineren in een BBL-opleiding. Logidex bemiddelt sinds 2001 succesvol tussen leerling en leerbedrijf in de logistiek. Circa 40 procent van de logistieke BBL-leerlingen in de regio Rotterdam vindt via Logidex zijn of haar leer | werkplek. Onze consultants zijn specialisten in logistiek en/of onderwijs. Dat maakt Logidex de betere carrièrebegeleider.

graag de mens achter een cv leren kennen. De ambities, de wensen en de drijfveren. Immers, als je die kent weet je waar iemand ‘t beste tot z’n recht komt en het meest aan een organisatie kan toevoegen.

De dienstverlening van Logidex bestaat uit specifieke leer | werktrajecten voor logistiek personeel. Onder meer voor de scheepvaart, transport, expeditie, warehouse, planning en douane.

www.qualityflex.nl

www.logidex.nl


Wij timmeren aan de toekomst. Bouwt u met ons mee?

De proces- en petrochemische industrie, logistiek en scheepvaart zijn voor de Laurensgroep van oudsher bekend terrein. Als geen ander kennen onze werkmaatschappijen de bedrijven, de mensen en de kandidaten in dit dynamische vakgebied. Een innovatieve wereld waar veiligheid, verantwoordelijkheid en hoogwaardige technologie de boventoon voeren. Kenmerkend voor de mentaliteit en werkwijze van ‘onze’ mensen is de 100% passie en inzet. Voor zowel relaties als kandidaten. 100% professionals die 100% kwaliteit leveren. Onze klanten verwachten dat, wij leveren dat en onze kandidaten zijn dat. 7 dagen per week, 24 uur van de dag. Dat is waar alle werkmaatschappijen van de Laurensgroep voor staan. Continuïteit door kwaliteit.

Laurens Groep B.V. Karel Doormanweg 9B, 3115 JD Schiedam Tel. +31 (0)10 42 726 90, Fax +31 (0)10 42 726 99

info@laurensgroep.nl www.laurensgroep.nl

Brochure LaurensGroep