Page 1

w w w .g o

Home made Buitenkeuken

l

Woningaanbod in uw regio

n

Gekocht! Vanuit de stad naar een rustig dorp

s.

Woonagenda Leuke uitjes voor de vakantie

n

VerhuizenDoeJeZo Door de ogen van een kind

e

Zo werkt het! Kantoor aan huis

ss

Editie #02 augustus 2013

o

wonendoejezo


Laat je inspireren

bij Goossens boekenkast Ramos

1.199,–

fauteuil Stylio

vanaf 619,–

Krachtige kleuren Spelen met kleuren frist niet alleen uw interieur op. U zult merken dat u zelf ook nog vrolijker de dag door komt.

/

schilderij Abloom

80×80 cm normaal 249,– nu 149,–

kussen Knit

64,–

/

hanglamp Colour Caps normaal 239,– nu 179,–

Kijk voor de openingstijden op www.goossens.nl/winkels Nuenen, XXL store 14.000 m2 Duivendijk 4

Rotterdam, Alexandrium Alexandrium woonmall 117-119 en 215

Zevenaar, woonboulevard Edisonstraat 56e

Waalwijk Prof. Kamerlingh Onnesweg 1a

Heerlen, woonboulevard In de cramer 172

Leiderdorp, Woonboulevard Elisabethhof 30

Roermond, woonboulevard Vrijveld Dr. philipslaan 49

Utrecht Kaap de Goede Hooplaan 40 en 70

Onze nieuwe winkels! Opening medio oktober

Amsterdam, Villa Arena Villa arena 112-130 en 148-154

Advertentie - Wonen doe je zo - juli 2013 - 230x300mm.indd 1

7/22/13 4:47 PM


Inhoud Je hebt jouw woning verkocht. Gefeliciteerd!

Woontips

En nu op zoek naar een nieuwe woning...

Handige weetjes over wonen

Laat je door WonenDoeJeZo

Magazine

adviseren, inspireren en begeleiden in dit proces. Je ontvangt het WonenDoeJeZo Magazine de eerste drie maanden nadat je jouw woning (onder voorbehoud) verkocht hebt.

Gekocht

Uitgelicht Kantoor aan huis

De nieuwste woontrends

VerhuizenDoeJeZo Door de ogen van een kind

Home made Koken in de buitenlucht

Woonagenda Noteer alvast in je agenda

Anders Wonen Wonen in een Watertoren

14

6

Aan de rand van St. Philipsland

Home style

Wij wensen je veel leesplezier!

4

10 14 38 44 46 48

WonenDoeJeZo is een initiatief van Cubic*Media. WonenDoeJeZo Magazine verschijnt 12 x per jaar. Bezorgklachten Kun je melden via klachten@cubicmedia.nl

47

Uitgever Cubic*Media BV - Lijnbaan 17a - 3231 AE Brielle T 0181-355100 - wonendoejezo@cubicmedia.nl

10 Facebook.com/wonendoejezo “Like� onze

Twitter @Woontweets. Volg onze tweets en

facebookpagina en ontvang de leukste acties

blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws,

en aanbiedingen op woongebied.

stylingtips en sfeertrends.

Disclaimer Niets uit deze uitgave mag, in welke vorm en op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij samenstelling van WonenDoeJeZo magazine is uiterste zorgvuldigheid betracht. Indien desondanks onvolkomenheden in de inhoud van het magazine voorkomen, dan aanvaardt de uitgever voor eventuele schade die hieruit voortvloeit geen enkele aansprakelijkheid.


Woontips

De zon is gaan schijnen… Ook op de woningmarkt!

De zomerkriebels hebben nu ook op de woningmarkt toegeslagen. De marktstagnatie van de afgelopen jaren heeft tot verschillende regelingen en initiatieven geleid waardoor het nu extra aantrekkelijk is om een woning te kopen. Het kan tegenwoordig zelfs zo uitpakken dat je afhankelijk van de keuze voor een hypotheek, voor een gemiddelde woning tot wel € 185,- minder aan netto maandlasten betaalt, dan een paar jaar geleden. In eerste instantie is de verlaging van maandlasten een logisch gevolg van de lagere huizenprijzen. Iemand die op zoek is naar een woning kan op het moment kiezen uit een groot aantal woningen, de verkoper zal er alles aan moeten doen om de potentiële koper voor zich te winnen. Ook de hypotheekrente staat op het moment gunstig voor de koper. Er zou zelfs sprake zijn van een naderend laagterecord. Wil je graag weten in hoeverre jij hiervan kunt profiteren? Loop dan gerust eens binnen bij de lokale makelaar of hypotheekadviseur.

Dagje weg Op zoek naar een leuk uitstapje? De redactie van WonenDoeJeZo zette speciaal voor jou de leukste uitjes op een rijtje. Er is voor ieder wat wils! 1. Met Natuurmonumenten op zoek naar reeën ‘s Avonds, als de schemering valt, laten de reeën zich voorzichtig zien. In verschillende natuurgebieden bij jou in de buurt organiseert Natuurmonumenten excursies om deze sierlijke dieren van dichtbij te ontmoeten. Bekijk de agenda van Natuurmonumenten en kies een mooie zomerse avond om de Nederlandse natuur te bewonderen.

4

Woon tips

2. Mountainbiken in de ruige bossen van Hattem Maak een prachtige tocht over de NoordVeluwe. Dit gedeelte van de Veluwe leent zich uitstekend voor een uitdagende mountainbiketocht! Daarna staat er een heerlijke lunch voor je klaar in het Paviljoen. 3. Het Geldmuseum in Utrecht Het Geldmuseum is een bijzonder museum. Geen zalen vol munten, maar een overwegend multimediale en interactieve vaste presentatie waarin iedereen zich kan vermaken en verrijken! Ontdek het antwoord op de vraag: ‘Wat doen mensen met geld?’.

Leermoment Woningkopers opgelet! Rosanne van Dijk en haar vriend Edwin Bakker kochten onlangs hun eerste huis; een gezellige eengezinswoning. Als starter lieten zij zich zo goed mogelijk informeren. Uiteindelijk vonden ze een hypotheek die het beste bij hun persoonlijke situatie aansloot, voor een maandbedrag waar zij zich prettig bij voelden. Alles leek te kloppen, totdat er een rekening op de mat viel van de notaris. Wanneer je net een huis gekocht hebt krijg je al te maken met veel kosten rondom de verbouwing. Deze extra kosten waren dan ook een onaangename verrassing. Wat Rosanne en Edwin hiervan geleerd hebben is dat zij in het vervolg de notariskosten laten opnemen in de hypotheek. “Door deze rekening hebben wij bepaalde verbouwingsplannen moeten uitstellen”, aldus Rosanne. “Wij kunnen dus wel degelijk spreken van een leermoment, hier vergissen we ons nooit meer in.”

En misschien nog wel belangrijker: ‘Wat doet geld met mensen?’ Geld heeft een magische aantrekkingskracht en speelt al duizenden jaren een rol in ons dagelijks leven. Je lijkt er al je dromen mee te kunnen vervullen. Maar echt belangrijke zaken zoals een goede gezondheid, liefde en geluk zijn niet te koop. Of wel? 4. Tip van de redactie: PIXAR: 25 Years of Animation Ontdek de wereld van Pixar, tijdens deze betoverende tentoonstelling in de Amsterdam Expo. Jong en oud kennen Pixar als het creatieve brein achter animatieklassiekers als Finding Nemo, Toy Story, Up en Wall-E. Ontdek zelf hoe een animatiefilm tot stand komt, van schets tot compleet verhaal. De tentoonstelling is te zien tot en met 27 oktober.


WoningApp van de maand Stel het interieur van je nieuwe woning samen met de Pinterest App. Via dit online prikbord kun je gemakkelijk moodboards samenstellen en inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld de inrichting van jouw woning. WonenDoeJeZo kon natuurlijk niet achterblijven. Pinterest® is een app waarmee je online inspiratie op kunt doen op het gebied van mode, gezondheid, voeding, kunst, bruiloften, beauty, kinderen, noem maar op. Ook op het gebied van wonen zijn er veel leuke ideeën te vinden. Je stelt je eigen online ‘moodboards’ of prikborden samen, die je vervolgens kunt delen met jouw vrienden en volgers. Zo kun je ook hen inspireren en laten weten wat jou bezighoudt. Volg WonenDoeJeZo op Pinterest voor de leukste interieurtips, tuinideeën en inspirerende DIY-projecten (doe het zelf). Zo heb je de laatste trends en meest originele interieur- en exterieurtips altijd bij de hand!

5

TOP Duurzame verbeteringen aan de woning

Energie besparen door bijvoorbeeld isolatie, dubbel glas of zonnepanelen, zorgt voor een lagere energierekening, comfortabeler wonen en mogelijk een hogere waarde van het huis. Je verdient de kosten voor maatregelen die het energieverbruik verminderen dus vaak terug! Benieuwd welke duurzame verbeteringen je het meeste rendement opleveren? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Low budget Heb je net een verhuizing in het vooruitzicht of achter de rug, dan is een vakantie misschien niet het eerste waar je jouw zuurverdiende centen aan uit wil geven. Toch heb je in deze periode vaak juist behoefte aan ontspanning, even weg uit de verhuisstress. Thuis blijven hoeft gelukkig ook niet. Er zijn voldoende alternatieven om een leuke dag te beleven, zonder dat je hier veel geld aan hoeft uit te geven. Gratis evenementen Iedere gemeente organiseert in de zomermaanden gratis evenementen en festivals. Je kunt natuurlijk in jouw eigen gemeente blijven, maar informeer ook eens naar gratis zomerevenementen in andere plaatsen. Zo kom je ook nog eens ergens! Tip: leen het boek Nederland voor nop bij jouw plaatselijke bibliotheek. Dit boek staat boordevol leuke gratis uitjes.

1 2 3 4 5

Dicht alle gaten en kieren Dubbelglas

Een goede HR cv-ketel

Zonnepanelen

Breng meer groen in de tuin of op het dakterras

Bespaar op eten en drinken Ergens anders lunchen dan thuis? Vaak zoek je een gezellig terrasje op in de zon, maar de kosten van een dergelijke maaltijd kunnen snel oplopen. Een goedkoper alternatief is een pickick in het park of in het bos. Trommel al jouw vrienden of vriendinnen op, ga boodschappen doen en bereid gezamenlijk de lekkerste hapjes. Stop alles in een mand, stap op de fiets en zoek een leuk plekje op. Zo zie je maar weer dat goedkoop ook heel leuk en gezellig kan zijn! Word vakantiebegeleider Wil je graag even weg uit Nederland en vind je het leuk om met mensen bezig te zijn? Geef je dan op als vrijwilliger bij vakanties voor ouderen of invaliden. Je bent nuttig bezig, geeft anderen de vakantie van hun leven en hebt zelf ook meteen vakantie. Ook voor kinderen worden vaak diverse kinderkampen georganiseerd. Als je zelf in de organisatie gaat, heb jij ook meteen een aparte vakantie-ervaring.

Woon tips

5


Gekocht

Rust & ruimte Aan de rand van St. Philipsland, in de schaduw van de duinen die het land beschermen tegen het water van de Krabbenkreek, heeft mevrouw Klijn net haar nieuwe woning aan de Eikenlaan betrokken. De rust die zij zocht heeft ze hier eindelijk gevonden. Of ze nu in het zonnetje in haar tuin zit of ’s avonds een wandeling over de dijk maakt, St. Philipsland ademt harmonie. Mevrouw Klijn is hier echt gelukkig. Lia Klijn werd geboren in Nibbikswoud, een plaatsje in Noord-Holland. Na meerdere verhuizingen kwamen zij en haar man terecht in Maassluis, waar zij de afgelopen jaren fijn gewoond hebben. Toen mevrouw Klijn er alleen voor kwam te staan, stond ze voor de keuze om terug te gaan naar Noord-Holland, of om hierheen te verhuizen. “Ik kwam hier al graag”, vertelt ze. “Ik heb hier meerdere vrienden en kennissen wonen en ik houd enorm veel van de zee. Iemand die is opgegroeid in een rustig dorp gaat daar ooit weer naar verlangen, dat had ik ook. Uiteindelijk ben ik op mijn gevoel af gegaan en dat leidde me naar St. Philipsland.” Op zoek naar de juiste woning De keuze voor St. Philipsland was snel gemaakt. Toch kwam er bij de keuze voor de juiste woning wel meer kijken. “In eerste instantie wilde ik een huis gaan huren”, legt mevrouw Klijn uit. “Drie jaar geleden stond ik hier al ingeschreven voor een huurwoning, maar na wat wikken en wegen kwam ik erachter dat dit toch niet de manier was waarop ik wilde wonen. In een koopwoning kun je toch meer van jezelf stoppen en dat was voor mij erg belangrijk. Aan de andere kant heb je wel de verplichting om het huis netjes te onderhouden.” Met dit alles in overweging besloot ze op zoek te gaan naar een jonge koopwoning, die weinig onderhoud zou vergen. “Ik wilde in ieder geval een tuin”, vervolgt ze. “Deze moest niet te groot zijn, maar wél groot genoeg om mijn kinderen en kleinkinderen in te

6

Gekocht

kunnen ontvangen. Ik heb verschillende woningen bekeken, waaronder ook twee bungalows, maar het was óf niet mijn smaak, óf er moest teveel aan gebeuren. Uiteindelijk bestonden mijn opties uit dit huis en een huis twee straten verderop. Ik heb het toen even laten bezinken en na een week zag ik mezelf hier al helemaal in de keuken staan. Ik ben toen nog een keer teruggegaan met mijn zoon om te bekijken of de staat van het huis in orde was. Ik heb zelf al wel wat ervaring met het kopen van huizen, dus ik wist wel waar ik op moest letten, maar toch kun je wel eens iets over het hoofd zien. Mijn zoon kon gelukkig geen gekke dingen vinden en ook hij vond het huis echt bij mij passen.” Een eerlijk advies Ondanks dat ze het aanvankelijk niet van plan was, heeft mevrouw Klijn zich bij de koop van haar droomwoning toch laten bijstaan door een aankoopmakelaar. “Ik had al zo vaak een huis gekocht, dat ik dacht geen makelaar nodig te hebben. Toch was het dit keer anders. Ik kocht voor het eerst alleen een huis, zonder mijn man, en dat was toch wel spannend. Het is erg fijn als je met iemand kan overleggen over de verschillen tussen de woningen en over geldzaken. Ik kwam met mijn aankoopmakelaar, Van den Ouden Makelaardij, in aanraking toen ik drie van zijn te koop staande woningen ging bezichtigen. Hij was toen zo eerlijk en oprecht over de woningen en wat er nog aan moest gebeuren, hij liet echt alles zien. Dit maakte een hele goede indruk op mij.”


7


“Een interieurstylist heeft mijn wensen vertaald naar een interieur dat bij mij past”


Goede zet “Ik raakte met hem aan de praat over het kopen van een huis en liet doorschemeren dat ik het best wel lastig vond om in mijn eentje te onderhandelen. Hij vertelde mij dat hij hierbij kon helpen, dus ik vroeg hem wat ik daarvan kon verwachten. Hij beloofde mij een eerlijk advies en dat hij er alles uit zou halen wat mogelijk was. Bovendien zou hij de kosten die ik aan hem kwijt zou zijn terugverdienen. En dat is hem gelukt. Hij heeft zijn belofte aan mij absoluut waargemaakt. Zelf had ik nooit zo ver durven gaan, dus het is voor mij een hele goede zet geweest.” Ook haar hypotheek bracht ze onder bij deze makelaar. Want hoewel ze zeer zelfstandig is en zich prima redt in haar eentje, is het best lastig om alles plotseling zelf te moeten regelen. De kunst van het inrichten Op een paar kleine zaken na, kon mevrouw Klijn vrijwel meteen haar nieuwe woning betrekken. Op de tweede verdieping moest een afvoer komen voor de wasmachine en mevrouw Klijn liet een grote houtkachel plaatsen in de woonkamer. “Hiervoor moest natuurlijk nog wel een schoorsteen gemaakt worden. Er kwam iemand speciaal uit België om een gat voor de schoorsteen te boren. Dat was best wel spannend hoor!” bekent ze. Verder moest er natuurlijk behangen en geverfd worden en alle meubelen kregen een plek in het huis. “Ik dacht dat alle meubelen wel in het huis zouden passen, maar dat viel toch tegen. Daarom heb ik mij bij de inrichting laten helpen door een interieurstylist. Hij heeft mijn wensen goed kunnen vertalen naar een interieur dat bij mij past.” Verhuistips Hoewel mevrouw Klijn al heel wat verhuizingen heeft meegemaakt en goed voorbereid was, kwam zij tijdens de verhuizing toch nog enkele struikelblokken tegen. “Ik heb een verhuisbedrijf ingehuurd om al mijn spullen vanuit Maassluis hierheen te vervoeren”, vertelt ze, “maar dit ging niet helemaal zoals gepland. Ik merkte tijdens het inladen van de spullen al dat ze erg gehaast te werk gingen. Toen had ik er al niet zo’n goed gevoel over, maar ik heb er maar niets van gezegd. Achteraf is het toch te ruig gegaan, want bij het uitpakken van de dozen kwam ik erachter dat sommige meubels beschadigd waren. Toen ik hier melding van maakte werd er in eerste instantie niet op mijn klacht ingegaan, omdat ik niet binnen de geldende termijn van twee dagen aan de bel trok. Ik wil andere verhuizers dan ook meegeven om meteen na het uitladen van de spullen alles te controleren op schade. Dit kan je een hoop ellende besparen!”

Ondergrondse eigenaardigheden Ook waren er wat probleempjes rondom de telefoonaansluiting. “Ik had netjes mijn telefoon laten oversluiten zodat ik hier meteen kon bellen. Maar toen ik hier kwam deed de telefoon het niet. Na wat onderzoek kwamen we erachter dat er helemaal geen aansluiting naar dit huis leidde en er was ook geen ruimte meer op de kabel in de straat. Ze hebben toen een kabel moeten leggen vanuit een straat verderop, om mij van een telefoonlijn te voorzien. Achteraf kan ik er wel om lachen!” Tot slot wil ze andere woningzoekenden meegeven om bij het bezichtigen van een woning ook de tuin goed te controleren. “Ik stond er niet bij stil om te vragen of de verkopers de tuinverlichting wilden aanzetten”, legt ze uit. “Toen ik deze verlichting voor het eerst aanzette deden de lampjes het niet. Achteraf kwam dit doordat de kabels in de grond niet goed beschermd waren, waardoor ze vochtig waren geworden. Hierdoor was kortsluiting ontstaan. Ik heb alles er toen uit laten halen, maar zit nu nog steeds met het probleem dat de pomp van de vijver het niet doet.” Nog een tip: vraag of er tekeningen beschikbaar zijn van de bekabeling onder de grond.

“In een koopwoning kun je meer van jezelf stoppen” Stevig eiken aan de Eikelaan Nu alle obstakels overwonnen zijn, voelt ze zich helemaal thuis in haar nieuwe woning. Haar favoriete plekje is de achtertuin, al moet hier nog wel een en ander gaan groeien. “Ik kom hier helemaal tot rust. Ik kan er echt van genieten om hier in de tuin te zitten, met het geluid van spelende kinderen op de achtergrond. In mijn vorige woning in Maassluis hoorde je continu auto’s over de A20 scheuren. Hier hoor je niets! Van de week ben ik bijvoorbeeld om een uur of tien ’s avonds over de dijk gaan wandelen. Heerlijk, die rust, die ruimte, in de verte wat bootjes op het water… ik wil hier de rest van mijn leven blijven wonen. Nu alleen nog mijn sociale leven oppakken. Ik heb me ingeschreven bij een zangkoor en wil vrijwilligerswerk gaan doen. Dat deed ik in Maassluis ook al en geeft mij veel voldoening. Voor de rest heb ik niets nodig, ik heb hier alles. Tegen kennissen zeg ik altijd dat ik nu stevig ga ‘eiken’ aan de Eikenlaan.”

Gekocht

9


Kantoor aan huis... zo werkt het!

‘Het nieuwe werken’, ‘werken 2.0’ of gewoon ‘thuiswerken’. Steeds meer mensen werken aan huis, uit duurzaamheidoverwegingen vanuit het bedrijf of omdat ze voor zichzelf werken. Voor veel mensen is het de ideale oplossing, maar in huis raak je gemakkelijker afgeleid dan op kantoor. Wij geven je tips om jouw werkplek aan huis efficiënt in te richten. Jouw kantoor in huis is van grote invloed op je productiviteit. Daarom is het aan te raden een werkplek in te richten in een aparte kamer die je kunt afsluiten. Op die manier kun je je overdag afsluiten van de rest van het huis, om minder snel afgeleid te raken. En buiten werktijden genieten van je vrije tijd, zonder het werk te zien liggen. Het is belangrijk dat je voor jouw kantoor een ruimte kiest waar voldoende licht naar binnen schijnt en de temperatuur aangenaam is, zodat je je optimaal kunt concentreren. Kleur Als je de ruimte van jouw nieuwe kantoor hebt gekozen, is het tijd voor de sfeerbepaling. Door voor een lichte, neutrale kleur te kiezen op de muren, behoud je de rust voor jezelf. Felle kleuren stralen onrust uit. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om felle accenten aan te brengen met kleine accessoires, zoals bloempotjes of een schilderij. Ook voor de vloer kun je het beste een egale, rustige kleur gebruiken. Denk hierbij aan parket, laminaat of een effen tapijt. Inrichting Nu kan het inrichten beginnen! Het belangrijkste voor jouw nieuwe werkruimte is een groot bureau, en goede bureaustoel, een computer of

laptop en lampen die voldoende licht geven. Zorg er daarnaast voor dat er voldoende opbergruimte is. Ook een whiteboard of schoolbord is geen overbodige luxe. Je kunt hier al je taken op schrijven, waardoor je een beter overzicht houdt. Je hoeft natuurlijk niet per se een schoolbord op te hangen, je kunt er ook één verven op de muur, met behulp van schoolbordverf. Of gebruik deze verf op de binnenkant van je deur, voor een extra groot bord. Verder is het belangrijk dat je planten in de kamer zet. Planten werken stressverlagend en verhogen je productiviteit. Je kunt het nieuwe kantoor een persoonlijk tintje geven door bijvoorbeeld motiverende teksten op de muur te verven, of een paar fotolijstjes op te hangen. Zo wordt thuiswerken voor iedereen leuk! Efficiënt en effectief omgaan met ruimte Helaas heeft niet iedereen de luxe van een groot kantoor aan huis. Toch hoeft een kamer echt niet groot te zijn om te dienen als werkruimte. Maak gebruik van de volgende tips om een kleine ruimte om te toveren tot een praktische werkplek: • Maak gebruik van hoeken. Vaak worden de hoeken van een kamer niet gebruikt, maar je kunt hier prima een computer of printer neerzetten. • Houd rekening met de locaties van stopcontacten in de kamer. Vaak heb je deze juist rondom je bureau het hardste nodig. • Een kleine ruimte houd je opgeruimd door te zorgen voor voldoende opbergruimte. Dit kun je doen door kasten in de kamer te zetten, of planken aan de muren te bevestigen. Zorg er voor dat alles een vaste plek heeft, zodat er geen spullen rondslingeren op het bureau. Zo houd je je hoofd ook opgeruimd. • Koele, lichte en rustige kleuren maken de ruimte optisch groter.

10 Uitgelicht

Do’s & dont’s voor thuiswerkers Do’s: • Zorg voor een aparte telefoonlijn. Zo kun je voorkomen dat bijvoorbeeld de kinderen zakelijke telefoontjes beantwoorden. • Zoek thuiswerkers in de buurt om een keer in de week bijvoorbeeld gezamenlijk te gaan lunchen. Je voorkomt zo eenzaamheid en bouwt ook nog eens aan je netwerk! • Zorg voor routine. Ga eerst goed ontbijten, de kinderen naar school brengen en de hond uitlaten voor je aan je werk begint. Dont’s: • Stap niet in de ‘je bent toch thuis’-valkuil. Voor vrienden of familie kan het lastig zijn om te begrijpen dat je ook echt aan het werk bent als je thuis bent en dus niet af kunt spreken. • Sla geen pauzes over. Natuurlijk werk je nog even een uurtje door als je in de ‘flow’ zit, maar compenseer dit op een later moment. • Blijf niet de hele dag binnen. Buitenlucht is goed voor je en je krijgt er energie van. Neem ook echt een lunchpauze en loop een rondje door het park of naar de supermarkt. Je zal zien dat je hierna veel gemotiveerder bent.


11


www.hypotheekshop.nl www.hypotheekshop.nl

UU R R II NN G G

DD

OPP SSHHO

YYPPOOTTHHEEEEKK EEHH

PP AA DD VV II EE SS

r e v o n e k a w j i W e d n e p o l je ! k e e h t o p hy

EERR IIOODDIIEEKKEE KKEE

Onze Onze APK APK Service Service geeft geeft je je fifinanciële nanciële nachtrust nachtrust Wellicht Wellichtsta stajejeer erniet nietbij bijstil stildat datjejehypotheek hypotheekgoed goedonderhouden onderhoudenmoet moetworden. worden.Er Erkan kan immers immersvan vanalles allesgedurende gedurendede delooptijd looptijdin injejepersoonlijke persoonlijkesituatie situatiewijzigen. wijzigen.Daarom Daarom hebben hebbenwij wijde deAdvies AdviesPeriodieke PeriodiekeKeuring KeuringService Serviceontwikkeld. ontwikkeld.De DeAPK APKService Servicehoudt houdt jouw jouwhypotheek hypotheekcontinu continuin inde degaten gatenen enzorgt zorgter eronder onderandere anderevoor voordat datjejenooit nooitte teveel veel betaalt. betaalt.Zo Zokun kunje, je,zonder zonderdat datjejeer erzelf zelfnaar naarhoeft hoeftom omte tekijken, kijken,vaak vaakduizenden duizendeneuro’s euro’s besparen. besparen.Geniet Genietstraks straksook ookvan vanfifinanciële nanciëlenachtrust nachtrusten enkom komvandaag vandaagnog noglangs! langs!

W


HYPOTHEEKSHOP.NL

De Hypotheekshop bij u in de regio Dordrecht - Johan de Wittstraat 168 078 - 613 54 33 hypotheek-dordrecht.com www.hypotheekshop.nl/dordrecht/johandewittstraat dordrecht1320@hypotheekshop.nl www.facebook.com/hypotheekshop @hypotheekshop

Goes - Grote Kade 2 0118 - 64 20 07 hypotheek-zeeland.nl www.hypotheekshop.nl/goes goes1560@hypotheekshop.nl www.facebook.com/HypotheekshopZeeland @hypotheekshopzl

Hellevoetsluis - Rijksstraatweg 53 0181 - 39 05 56 hypotheek-hellevoetsluis.nl www.hypotheekshop.nl/hellevoetsluis/rijksstraatweg hellevoetsluis1355@hypotheekshop.nl www.facebook.com/hypotheekshop @hypotheekshop

Middelburg - Molenwater 97 0118 - 64 20 07 hypotheek-zeeland.nl www.hypotheekshop.nl/middelburg middelburg1570@hypotheekshop.nl www.facebook.com/HypotheekshopZeeland @hypotheekshopzl

Wil je ook genieten van financiële nachtrust? 4 vragen over de APK Service Hypotheken

Schiedam - Hargplein 117 010 - 247 22 11 hypotheek-schiedam.nl www.hypotheekshop.nl/schiedam/spaland schiedam1270@hypotheekshop.nl www.facebook.com/hypotheekshop @hypotheekshop

Spijkenisse - M.A. Ruijterstraat 2 0181 - 69 85 75 hypotheek-spijkenisse.nl www.hypotheekshop.nl/spijkenisse/centrum spijkenisse1215@hypotheekshop.nl www.facebook.com/hypotheekshopspijkenisse @hypotheekshop

Oud-Beijerland - Nobelstraat 25 0186 - 62 73 00 hypotheek-oudbeijerland.nl www.hypotheekshop.nl/oud-beijerland oudbeijerland1325@hypotheekshop.nl www.facebook.com/hypotheekshopobl @hypotheekshop

Zierikzee - Havenpark 3 0118 - 64 20 07 hypotheek-zeeland.nl www.hypotheekshop.nl/zierikzee zierikzee1557@hypotheekshop.nl www.facebook.com/HypotheekshopZeeland @hypotheekshopzl

1. Wat is de APK Service Hypotheken? De Advies Periodieke Keuring (APK) Service Hypotheken is bedoeld om te bepalen of je nog steeds de hypotheek hebt die het beste bij je past. Tijdens de tweejaarlijkse gesprekken, die onderdeel zijn van de APK Service, kijkt De Hypotheekshop of je hypotheek en de bijbehorende verzekeringen verbeterd kunnen worden. 2. Waarom is de APK Service Hypotheken zo belangrijk? Het is vrijwel zeker dat er na het afsluiten van je hypotheek iets verandert. Dat kan in je persoonlijke situatie zijn. Je krijgt bijvoorbeeld een beter salaris, een andere baan, je krijgt kinderen, of je krijgt een erfenis. Maar ook de rentestand en wetgeving kunnen veranderen. Al dit soort veranderingen kunnen consequenties hebben voor de hypotheek die het beste bij je past. Met de APK Service Hypotheken houden wij je hypotheek ook tijdens de looptijd in de gaten. Zo geniet je van financiële nachtrust.

bijbehorende verzekeringen verbeterd kunnen worden. Daarnaast houdt De Hypotheekshop je door middel van het Hypotheekalarm en het APK Nieuws tussentijds op de hoogte van belangrijke rente- en wetswijzigingen en laat zij het je direct weten als je huidige hypotheek voordeliger en/of beter kan. Of als de premie voor je overlijdensrisicoverzekering omlaag kan. 4. En als je nog meer zekerheid wilt? Met de APK Service Hypotheken weet je dus goed of je hypotheek nog aansluit bij je persoonlijke situatie. Onderdeel van de APK Service is de Hypotheekshop Garantie, die ervoor zorgt dat je ook in de toekomst voldoende inkomen overhoudt om je hypotheek te kunnen blijven betalen als het onverwacht tegenzit. Bij overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid heb je met deze garantie de zekerheid dat je de hypotheek kunt blijven betalen. Laat je door je Hypotheekshop-adviseur informeren over de exacte voorwaarden.

3. Wanneer heb je de APK Service nodig? Eens in de twee jaar heb je een persoonlijk gesprek met je Hypotheekshop-adviseur. Daarbij wordt gekeken of je hypotheek en de

HYPOTHEEKSHOP VOOR DE REGIO RIJNMOND EN ZEELAND


7

1 1. Houten kastje Houten kastje met 13 laden, verweerd hout, mix colours. Prijs: € 349,Intratuin

2. Uil Leuk te gebruiken als vaas, maar bijvoorbeeld ook als windlicht. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Prijs: € 10,95

6

Intratuin

3. Make your own Consumenten willen graag zelf creëren en daarmee een duidelijk eigen stempel drukken op hun interieur. dimago® ontwikkelde speciaal voor deze groep de behangcollectie New Structures. De collectie bestaat uit een groot aantal 3d-dessins die na het aanbrengen op de muur geschilderd kunnen worden in elke gewenste kleur en glansgraad. Hiermee is het eindresultaat voor iedereen uniek. Deco Home / Verf & Wand

2

4. Zitmeubel More Nieuw: Onzichtbaar relax-systeem! Een uniek relaxsysteem, waarbij het voetengedeelte verdwijnt onder de zitting. Zo behoudt dit meubel zijn ranke uitstraling. Maar eenmaal uitgeklapt is het heerlijk ontspannen. Handmatig verstelbare 2-zits in leder vanaf € 1.699,- en elektrisch verstelbaar vanaf € 2.199,Goossens Wonen & Slapen

5. Floraal Nadat jarenlang de uni’s onze woonkamers hebben gedomineerd, zien we nu floraal- en bladdessins terugkomen in het interieur. Het kleurenpalet strekt zich uit over vrijwel het gehele kleurenspectrum. De dimago® collectie New Naturals speelt in op deze trend. Gestileerde bloemen worden in deze collectie moeiteloos gecombineerd met strepen, ruiten en prachtige uni’s. Dessinnummer 46465 Deco Home / Verf & Wand

6. Eetkamerstoel President Nonchalante eetkamerstoel met houten poten met kruisverbinding. Afgewerkt in stof met dikke naadranden als apart detail. Goossens Wonen & Slapen

3 14 Home style

4

5


Home 7. Boxspring Rosan Top boxspring voor een waanzinnig scherpe prijs. Elektrische uitvoering (140x200cm) Prijs € 1.349,-

style

Goossens Wonen & Slapen

8. Grote vaas Van gerecycled glas. Past in ieder interieur. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Prijs: € 39,95

12

Intratuin

9. Lijnenspel In het interieur van 2013-2014 spelen lijnen en vage strepen een hoofdrol. dimago® zou dimago® niet zijn als ze daar geen eigen invulling aan geeft. De behangcollectie Contour is het resultaat. Het lijnenspel is in ieder dessin anders toegepast waardoor binnen de trend een grote variatie is ontstaan. Deco Home / Verf & Wand

10. Retro kussen Kussen met retro print, vrolijk met een knipoog. Prijs: € 39,95

8

Intratuin

9

11. Eetkamertafel Bole en stoel Sturdy Tafel met karakteristieke uitstraling door gebruik van volledig massief grof eiken en unieke pootmogelijkheden. Kenmerkend voor deze tafel is het gebruik van grof hout met open noesten en scheuren. In vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar. 180x100 cm normaal vanaf € 1.349,- nu vanaf € 949,-. Eetkamerstoel Sturdy is een echte tijdloze en stijlvolle designstoel. Sturdy normaal vanaf € 359,- nu vanaf € 249,Goossens Wonen & Slapen

12. Insecten hor(r)en buiten de deur! Vliegen, wespen en muggen houdt u eenvoudig buiten met horren. Bij Deco Home en Verf & Wand kunt u terecht voor vele soorten horren. Naast de standaard horren zijn er vele speciale uitvoeringen, zoals de dubbele plisséhordeur voor schuifpuien en inklemhorren voor kiepramen. Voor de schuifpui kunt u nu ook kiezen voor een plisséhordeur van maar liefst 2 meter uit één stuk. Desgewenst worden horren voor u ingemeten en gemonteerd.

11

Deco Home / Verf & Wand

10 Home style

15


Zierikzee Grevelingenstraa t 33  0111 45 4000 contact@walhou twonen.nl www.walhoutw onen.nl

Uw persoonlijk interieuradviseur


Bekijk het woningaanbod

in uw regio!

Uw droomwoning gevonden

in het WonenDoeJeZo magazine? Neem contact op met de lokale makelaar.


[Advertorial]

Ruimte om samen te wonen

Ruimte om te leven

Ruimte voor kleiner wonen

Ruimte om te ondernemen

De helft van jouw spullen

gebruik je nauwelijks! De woningmarkt is gestagneerd en het gemiddelde huishouden is allang niet meer een gehuwd paar met kinderen. De prijzen van koopwoningen zijn tussen het derde kwartaal van 2008 en 2012 met gemiddeld 16 procent gedaald en de woningdoorstroming bevindt zich in een lastig te doorbreken neerwaartse spiraal (Bron: CBS/Kadaster). Grote groepen mensen verkeren al tijden in onzekerheid over hun financieringsmogelijkheden. Andere tijden vragen juist om flexibiliteit De tijdsgeest vraagt in de basis om flexibele extra ruimte. En mini opslag biedt deze benodigde extra ruimte om veranderingen in een mensenleven op te vangen. Het fenomeen mini opslag, selfstorage, komt oorspronkelijk uit Amerika. Hier is het ge-

18 ALLSAFE Mini Opslag

bruik van mini opslag om extra ruimte in huis en op kantoor te creëren al lange tijd ‘a way of life’. Eind 90-er jaren bestond de mogelijkheid tot selfstorage in Nederland nog niet. Omdat ruimte ook in Nederland een kostbaar goed is, opende ALLSAFE Mini Opslag in 1999 zijn eerste vestiging. Levensruimte creëren met mini opslag Mensen zijn zich vaak niet bewust van het feit dat ze veel meer ruimte in hun huis of werkomgeving kunnen hebben dan wel creëren. Ze kunnen veel ruimer leven en werken dan ze denken. Er zijn mensen die veel spullen hebben waardoor ze alsmaar het gevoel hebben dat ze groter moeten wonen. En er zijn mensen die kleiner willen wonen, alleen geen afstand van hun spullen willen doen. Ook zijn er situaties waarin mensen op zoek zijn naar ruimte voor een babykamer of thuiswerk-

plek. Of ze ervaren dat ze juist geen plek hebben voor spullen die je alleen ‘s zomers of ‘s winters gebruikt, of maar een paar keer per jaar nodig hebt. Meer dan de helft van je spullen raak je in een halfjaar tijd niet eens één keer aan. Daar biedt ALLSAFE Mini Opslag dé oplossing voor. ALLSAFE Mini Opslag is er om al die mensen een plek te bieden waar zij hun spullen onbezorgd kwijt kunnen waardoor ze extra ruimte in huis of op het werk krijgen en ervaren. ALLSAFE Mini Opslag geeft mensen ruimte en flexibiliteit in alles fasen van hun leven. P.S. Op vertoon van bijgevoegde flyer huur je nú 1 maand gratis mini opslag! Kijk op www.allsafe.nl voor een locatie in de buurt of bel gratis 0800-6464677.


VBO.NLWoonaanbod De VBO-makelaar doet meer!

Altijd op de hoogte zijn? www.vbo.nl

Aantrekkelijk woonaanbod


2 VBO.NL

Kopers weten

waar zij aan toe zijn Een aantal weken geleden klonken er sinds een lange tijd weer positieve geluiden vanuit de woningmarkt. Langzaam begint de huizenmarkt weer uit het dal te kruipen waarin het lange tijd heeft gezeten... Directeur van VBO Makelaar, Hans van der Ploeg, signaleert ook tekenen van herstel op de woningmarkt. “Het valt ons op dat hoofdzakelijk starters hun kans pakken op de bodem van de markt,” legt

Van der Ploeg uit. “Zij hebben gewacht op het juiste moment om een huis te kopen. Nu dat moment aangebroken is, zien we het aantal bezichtigingen en verkopen toenemen. Dit komt mede door de lage rente en stijgende huren, maar ook door verkopers die realistische vraagprijzen stellen.” Op zich klinkt dit allemaal logisch, maar het valt wel op dat een grote groep starters ervan overtuigd is dat zij juist nú moeten kopen. Hoe weten zij zo zeker dat de huizenprijzen niet nog lager worden? Ook hier heeft Van der Ploeg een verklaring voor. “De recent genomen kabinetsmaatregelen spelen ons inziens tevens een belangrijke rol. Potentiële kopers weten nu waar zij aan toe zijn, waardoor het vertrouwen weer toeneemt en zij weer durven te kopen.”

VBO Makelaar ziet nu al met grote vreugde het enthousiasme weer in de markt terugkeren. Ook de individuele VBO-makelaars zijn positief en gaan proactief aan de slag, wat leidt tot een toename van het aantal bezichtigingen en het aantal verkopen. Tot slot benadrukt Hans van der Ploeg het belang van het vertrouwen van de starter in de woningmarkt. “Zodra de starters weer op gang komen, werkt dat door in de gehele woningmarkt...” “Immers, de toetredende starter zorgt er voor dat een verkoper ook weer door kan schuiven naar zijn droomhuis.”


UW VBO-MAKELAAR 3

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige

Zuid-Holland

2V Makelaars Rotterdam, 010-7074911 www.2vmakelaars.nl

Adwil Vastgoed BV Rotterdam, 010-4818187 www.adwil.nl

• • •

Agro AdviesBuro Naaldwijk, 0174-637637 www.agroadviesburo.nl Ahuys Makelaars Rotterdam, 010-4265620 www.ahuys.nl AJK Makelaardij ‘s-Gravenhage, 070-3627526 www.ajk-makelaars.nl Alblasserwaard Makelaars en Taxateurs Sliedrecht, 0184-670733 www.alblasserwaard.nl Alblasserwaard Makelaars en Taxateurs Hardinxveld-Giessendam Hardinxveld-Giessendam, 0184-670733 www.alblasserwaardmakelaardij.nl Alkemade Makelaardij Roelofarendsveen, 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl Areaal Makelaardij Bleiswijk, 010-5222266 www.areaal.nl Arnold Taal Makelaardij ‘s-Gravenhage, 070-7071240 www.arnoldtaal.nl

Beverwaard Makelaars Rotterdam, 06-11959398 www.beverwaardmakelaars.nl Blijdorp Makelaardij Rotterdam, 010-8441018 www.blijdorpmakelaardij.nl Blokland Makelaardij B.V. Zoeterwoude, 071-5809955 www.blokland-makelaardij.nl BOG Makelaardij Westland B.V. ‘s-Gravenzande, 0174-419061 www.bogmakelaardijwestland.nl Boek 7 Dordrecht, 078-8902226 www.boek7.com Boek 7 Makelaarsdiensten Noordwijkerhout, 078-8902226 www.boek7.com

• •

Freek Fontein Makelaardij Rijswijk (ZH), 070-3030051 www.freekfontein.nl

At Home Makelaardij Barendrecht, 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

Bothof Makelaardij Poortugaal, 010-5069130 www.bothofmakelaardij.nl

De Drie Linden Makelaardij Dirksland, 0187-600425 www.de3linden.com De Groot Makelaars O.Z. Oud-Beijerland, 0186-615233 www.degrootmakelaarsoz.nl

B&N makelaardij Nootdorp, 015-3107200 www.bnmak.nl

www.dejongmakelaardij.nl

www.dejongmakelaardij.nl

De Jong Makelaardij Voorburg, 070-3874200 www.dejongmakelaardij.nl

B&N makelaardij Pijnacker, 015-3107200 www.bnmak.nl

B&L Vastgoed Alphen aan den Rijn, 0172-245902 www.benlvastgoed.nl Beroepsopleiding Makelaars BV Nootdorp, 070-3563200 www.makelaarsopleidingen.nl

De Raad Makelaars BV Katwijk, 071-4051500 www.deraadmakelaars.nl De Raedt Vastgoed Consultancy B.V. ‘s-Gravenhage, 06-54358700 www.deraedt.nl

Orange Makelaars C.V. Rijswijk (ZH), 070-7113456 www.orangemakelaars.nl Overduin Makelaardij Giessenburg, 0184-654010 www.overduinmakelaardij.nl Oviron makelaars en taxateurs Zoetermeer, 079-2600004 www.oviron.nl AM Makelaardij & Financieel Advies Dordrecht, 078-6543131 www.pammakelaardij.nl Paul van der Hoek Capelle aan den IJssel, 06-45330486 www.paulvdhoek.nl Piet Warmerdam Makelaardij Noordwijkerhout, 0252-377090 www.pietwarmerdammakelaardij.nl

Post Makelaardij Pijnacker, 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Profit Makelaardij Van Heiningen Middelharnis, 0187-482606 www.profitmakelaardij.nl R. Van der Hart Makelaardij Spijkenisse, 0181-453999 www.hartmakelaardij.nl RE/MAX Adviseurs Leidschendam Leidschendam, 070-3016060 www.remax.nl/adviseurs Regio Makelaardij Waddinxveen, 0182-526861 www.regiomakelaardij.info Regio Makelaardij ‘s-Gravenhage, 06-24898096 www.regiomakelaardij.info RE/MAX Makelaarsgilde Leiden Leiden, 071-5162370 www.remax.nl/leiden

• •

RE/MAX Hofstad Makelaars ‘s-Gravenhage, 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

• •

RE/MAX Totaal Makelaars Rotterdam, 010-4535920 www.remax-totaal.nl Rick Real Estate Makelaardij ‘s-Gravenhage, 070-3466497 www.rickrealestate.nl Ridder Huizen makelaardij o.z Ridderkerk, 0180-413666 www.ridderhuizen.nl Rieke Vastgoed B.V. Rozenburg, 0181-219339 www.riekevastgoed.nl Rosier & Van den Burg BV Wassenaar, 070-5175591 www.rosier.org Rotterdam Estate BV Rotterdam, 0104122221 www.rotterdamestate.nl Schippers Makelaardij ‘s-Gravenhage, 070-7503750 www.schippers.nu Schneider Advies BV Schiedam, 010-4266230 www.schneidermakelaardij.nl Staetelande Makelaardij B.V. Zoetermeer, 079-7502362 www.staetelande.nl Stapper Vastgoed BV Capelle aan den IJssel, 010-2844444 www.stappervastgoed.nl

• •

• • •

MTL Makelaars Spijkenisse, 0181-760011 www.mtlmakelaars.nl MTL Makelaars Dordrecht, 078-7600018 www.mtlmakelaars.nl MTL Makelaars Rotterdam, 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl MTV Makelaardij BV ‘s-Gravenhage, 070-3467579 www.mtvmakelaardij.nl Mugoma BV Naaldwijk, 0174-626386 Noordam Makelaardij De Lier, 0174-528828 www.noordam-makelaardij.nl Nugteren Makelaardij Hendrik-Ido-Ambacht, 078-6849104 www.nugteren-makelaardij.nl Obèr Makelaardij Leiderdorp, 071-5419957 www.obermakelaardij.nl

• •

• •

t Goeie Huys Vastgoed B.V. Brielle, 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. Hellevoetsluis, 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl

Onesta Vastgoed ‘s-Gravenhage, 070-3459522 www.onesta-vastgoed.com

Swijnenburg & Valk Makelaardij Krimpen aan den IJssel, 0180-510090 www.svmakelaardij.nl ‘t Goeie Huys Vastgoed BV Capelle aan den IJssel, 010-2028211 www.goeiehuys.nl

Koophuis Makelaars Rotterdam, 010-2809256 www.koophuis.nl

Steef Makelaars Alblasserdam, 078-6991344 www.steef.nl

Meesters Makelaars ‘s-Gravenhage, 06-28024077 www.meestersmakelaars.nl

MTL Makelaars Hellevoetsluis, 0181-760017 www.mtlmakelaars.nl

RE/MAX Makelaarsgroep Barendrecht, 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Optimakelaars B.V. Nootdorp, 015-2516171 www.optimakelaars.nl

Match Makelaars Rotterdam, 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Mom Makelaardij Rotterdam, 010-4322355 www.mom-makelaardij.nl

De Jong Makelaardij ‘s-Gravenhage, 070-3947272 www.dejongmakelaardij.nl

AXA Makelaardij Voorburg, 070-3466288 www.aeig.nl

Meliormakelaar/Meliorhypotheek De Lier, 0174-540654 www.melior.nl Meliormakelaar/Meliorhypotheek Hoek van Holland, 0174-310311 www.melior.nl Mia Makelaar Oegstgeest, 06-41399791 www.miamakelaar.nl Molenaar Cové Makelaars B.V. Alblasserdam, 078-8907999 www.molenaarcove.nl

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Conform Makelaars Rotterdam, 010-4144753 www.conformmakelaars.nl

Huurintermediair.nl Rotterdam, 010-2040660 www.huurintermediair.nl Immobilia Makelaardij & Vastgoed Management B.V. Berkel en Rodenrijs, 010-5110545 www.immobilia.nl Johan Ros adviseur onroerend goed Rotterdam, 010-4660056 www.johanros.nl JS Vastgoed Barendrecht, 0180-397338 www.jsvastgoed.nl Kanaalveste Makelaars & Taxateurs Capelle aan den IJssel, 010-4580575 www.kanaalveste.nl Kaptein Vastgoed BV Ter Aar, 0172-475123 www.kapteinvastgoed.nl Klavis Makelaardij Maasdijk, 0174-520304 www.klavis-makelaardij.nl Kok Makelaars Capelle aan den IJssel, 010-4506777 www.kok-makelaars.nl Kool Makelaardij Pijnacker, 015-3614473 www.koolmakelaardij.nl

• •

BVA Makelaardij Rotterdam, 010-3040198 www.bvamakelaardij.nl Centraal Taxatie Bureau B.V. Papendrecht, 078-6440588 www.centraaltaxatiebureau.nl

Atta Makelaars Rotterdam, 010-4335710 www.atta.nl

• • •

Bremmer Onroerend Goed VOF Zwijndrecht, 078-6772792 www.bremmer.nl

MAKELAARDIJ

• •

Goedhart Makelaars & Taxateurs Alphen aan den Rijn, 0172-441275 www.goedhartvastgoed.nl Goedhart Makelaars & Taxateurs Leiden, 071-5146056 www.goedhartvastgoed.nl Goedhart Makelaars & Taxateurs Rijnsaterwoude, 0172-509973 www.goedhartvastgoed.nl Goud Bedrijfshuisvesting B.V. Nieuwerkerk a/d IJssel, 0180-318222 www.goud-bhv.nl Gouwestad Makelaardij Waddinxveen, 0182-636021 www.gouwestadmakelaardij.nl Graafstroom Vastgoed Ameide, 0183-589901 Groene Hart Vastgoed ‘s-Gravenhage, 070-3067220 Groesbeek Taxaties o.g. Rotterdam, 06-51814978 GW Makelaars Vlaardingen, 010-2480220 www.gwmakelaars.nl Hameeteman Makelaardij Ouddorp, 0187-684407 www.hameetemanmakelaardij.nl Heerenhuijs Makelaardij Leerbroek, 0345-599047 www.heerenhuijs.nl Heliport Makelaardij Rotterdam, 010-4656010 www.heliportmakelaardij.nl Hoevens Makelaardij BV Katwijk, 071-2020202 www.hoevensmakelaardij.nl Hometaxaties B.V. Groot-Ammers, 0184-669097 www.hometaxaties.nl

Lagendijk Vastgoed Delft, 015-2570247 www.lagendijk-vastgoed.nl Laros Makelaardij Noordwijkerhout, 0252-341538 www.larosmakelaardij.nl M.A.G. Taxaties ‘s-Gravenhage, 06-41497112 Maarten Makelaardij VOF Rotterdam, 010-8181487 www.maartenmakelaardij.nl Makelaar Lagendijk Nieuwerkerk a/d IJssel, 0180-323124 www.makelaarlagendijk.nl Makelaar zonder Stropdas B.V. Delft, 015-2630091 www.makelaarzonderstropdas.nl Makelaardij Gebuijs Nieuwerkerk aan den IJssel, 010-3414552 www.vbo.nl Makelaardij Mart-Goed B.V. Poeldijk, 0174-243011 www.martgoed.nl Makelaardij Stuij & van Dijk B.V. Hardinxveld-Giessendam, 0184-630650 www.stuijenvandijk.nl Makelaarshuis ‘s-Gravenhage, 070-3229087 www.makelaarshuis.nl Makelaarskantoor van Stralen Voorschoten, 071-5620000 www.makelaarskantoorvanstralen.nl Makor Makelaars Numansdorp, 0186-615612 www.makormakelaars.nl Malkenhorst Makelaars Naaldwijk, 0174-628628 www.malkenhorstmakelaars.nl MaMaison Makelaars Wateringen, 06-51273165 www.mamaisonmakelaars.nl Marcel Bal Makelaardij Sommelsdijk, 0187-484044 www.mbmakelaardij.nl

Bonnike Makelaardij Noordwijk ZH, 071-3619365 www.bonnike.nl

at home

• •

MAKELAARDIJ

makelaardij bv

nieuwe woning!

Ongewoongenot Ouddorp, 0187-680095 www.vbo.nl

LaClé Makelaars ‘s-Gravenhage, 070-3001820 www.lacle.info

fessionele begeleiding bij de aankoop van uw

Kriga Real Estate B.V. ‘s-Gravenhage, 070-8919155 www.krigarealestate.com

taxaties door gecertificeerde taxateurs tot pro-

at home

De Taxatiespecialist Zoetermeer, 079-7112121 www.taxatiespecialist.com De Wekker Makelaardij Leiderdorp, 071-5896193 www.dewekkermakelaardij.nl Definer Capelle aan den IJssel, 010-7200210 www.definer.nl Den Braber & Ram Vastgoed ‘s-Gravenhage, 070-3557483 www.braberram.nl Den Haan Makelaardij Noordwijk ZH, 071-3612103 www.vbo.nl DPS Properties B.V. ‘s-Gravenhage, 070-3283906 www.dpsproperties.nl Du Buf Makelaardij B.V. Oostvoorne, 0181-483302 www.dubufmakelaardij.nl Duijvestijn Waarde voor Wonen Wateringen, 0174-768000 www.waardevoorwonen.nl Edward Peeters Makelaardij Maasland, 010-5924444 www.edwardpeeters.nl Erbeva Makelaars B.V. ‘s-Gravenhage, 070-3459559 www.erbeva.nl Esmeijer Makelaardij & Taxatieburo Spijkenisse, 0187-490143 www.esmeijermakelaardij.nl Flaton makelaars en taxateurs V.O.F. Pijnacker, 015-3612691 www.flatonmt.nl Fred Imholz Makelaardij Zoetermeer, 079-3466288 www.imholz.nl

• •

‘t Jachthuis Taxaties Barendrecht, 0180-532060 www.jachthuistaxaties.nl Taxare Makelaardij Stolwijk, 0182-343747 www.taxare.nl Taxatiebureau Bening B.V. Haastrecht, 0182-502229


UW VBO-MAKELAAR 4 4WONINGAANBOD ALBLASSERDAM € 150.000,- k.k. - € 207.000,- k.k. Vereniging voor makelaars en taxateurs

Taxatiebureau RUVADO Brielle, 0181-477140 www.ruvado.nl Taxatiebureau Wim Advocaat Kinderdijk, 078-6919502 www.wimadvocaat.nl Taxatrust B.V. Zoetermeer, 079-3622655 www.taxatrust.nl Tulp Vastgoed Den Haag ‘s-Gravenhage, 070-3889361 www.tulpvastgoed.nl

Van der Wiel Makelaardij & Taxaties Rotterdam, 010-4978441 www.wielmak.nl

Van Egmond Van Hirtum Rijnsburg, 071-4024141 www.ruimteomteleven.nl Van Graafeiland Makelaardij & Taxatie BV Rijswijk (ZH), 070-3651662 www.vangraafeiland.nl

kelaar

Uw ma

Van Alphen Makelaardij Middelharnis, 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij Rotterdam, 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Van der Elst Makelaardij Delft, 015-7009729 www.vanderelst.com

Van der Elst Makelaardij Rotterdam, 010-3100213 www.vanderelst.com

Van der Meer Adviesgroep Roelofarendsveen, 071-3319019 www.meer-advies.nl Van der Plas Makelaardij Hellevoetsluis, 0181-321318 www.vdrplas.nl Van der Vinden Makelaars B.V. Oud-Beijerland, 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. Strijen, 078-6743622 www.vandervindenmakelaars.nl

Vollebregt-Barten O.Z. Glastuinbouw B.V. Honselersdijk, 0174-631131 www.volbar.nl Waterstad Makelaars Rotterdam, 010-4047757 www.waterstadmakelaars.nl Way of Living Makelaardij Hoogvliet Rotterdam, 06-20406163 www.wolmakelaardij.nl Werk Makelaardij B.V. Leiden, 071-7400004 www.werkmakelaardij.nl Wessels Makelaardij B.V. ‘s-Gravenhage, 070-7780510 www.wesselsmakelaardij.nl

• • •

Westmaas Makelaardij Nootdorp, 015-3108873 www.westmaasmakelaardij.nl Wilburg Makelaars VOF ‘s-Gravenhage, 070-3996010 www.wilburg.nl WitteWoning Makelaars Delft, 015-2157000 www.wittewoningmakelaars.nl Woonhart Noordwijk ZH, 071-3647602 www.woonhartmakelaars.nl Woonkoers Makelaardij Dordrecht, 078-6146633 www.woonkoers.nl

Van Leerdam Makelaardij Den Hoorn, 015-2573898 www.vanleerdammakelaardij.nl Van Schieveen Taxaties Gouda, 0182-582237 Van Wijnen Makelaardij Leerdam, 0345-610951 www.vanwijnenmakelaardij.nl Van Zundert Makelaars Wateringen, 06-55153568 www.van-zundert.nl

ZebraHuis ‘s-Gravenhage, 070-3602334 www.zebrahuis.nl

Woonvreugde Hoek van Holland, 0174-388301 www.woonvreugde.nl Zuidstad Makelaars Rotterdam, 010-2404142 www.zuidstad.nl Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur Aankoopmakelaar en taxateur

• •

• • •

VBO Makelaar Kooitje Makelaarsdiensten Katwijk, 071-3015748 www.kooitjemakelaarsdiensten.nl

VBO Secretariaat Nootdorp, 070-3458703 www.vbo.nl Veenland Makelaardij Oude Wetering, 071-3313484 www.veenlandmakelaardij.nl Verkerk Vastgoed Alphen aan den Rijn, 06-27414161 www.verkerkvastgoed.nl Verlaan Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen Zoetermeer, 079-3620555 www.verlaanmakelaardij.nl

VBO Makelaar doet meer

Wij staan voor no-nonsense en duidelijke communicatie, zodat u

precies weet waar u aan toe bent. De

verkoop van uw woning kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Veth Makelaardij Papendrecht, 078-6154204 www.vethmakelaardij.nl

Vivienda Makelaardij Capelle aan den IJssel, 06-51067586 www.viviendamakelaardij.nl

Alblasserdam Nedersassen 59

Alblasserdam Willem Dreeshof 17

www.vbo.nl

Alblasserdam Lindelaan 7

Alblasserdam Kastanjelaan 42

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Zuid-Holland.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1973 Woonlaag: 3 € 150.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Alblasserdam Groen van Prinstererstraat 16

Alblasserdam Magnoliastraat 12

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 345 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1964 Perceeloppervlakte: 175 m2 € 192.500,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 113 m2 Inhoud: 335 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 253 m2 € 200.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 89 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1990 Perceeloppervlakte: 110 m2 € 159.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Woning Taxaties Delft - Westland Rotterdam - Rijnmond

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 179 m2 € 175.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 176 m2 € 185.000,- k.k.

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Alblasserdam Ratelaar 36

Alblasserdam Van Eesterensingel 154

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 319 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 119 m2 € 200.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 104 m2 Inhoud: 319 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 160 m2 € 207.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl


WONINGAANBOD 5 ALBLASSERDAM - BARENDRECHT

Alblasserdam Plantageweg 120c

Alblasserdam Vijverhof 18

Alblasserdam Oost Kinderdijk 151A

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 246 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2004 Woonlaag: 2 € 209.000,- k.k.

Ameide Broekseweg 27

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 109 m2 Inhoud: 332 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1954 Perceeloppervlakte: 304 m2 € 245.000,- k.k.

Portiekwoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 1 € 300.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 276 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 155 m2 € 169.000,- k.k.

Barendrecht Elandenburg 46

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 130 m2 € 890,- p/mnd

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Mutters Makelaardij Vianen T 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Barendrecht Riedermeet 76*

Barendrecht Avenue Carre 214

Barendrecht Middeldijkerplein 290

Barendrecht Talmaweg 27

Barendrecht Scheldestraat 89

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 121 m2 € 1.000,- p/mnd At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 345 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2004 Woonlaag: 4 € 1.100,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 96 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2006 Woonlaag: 11 € 1.150,- p/mnd

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 102 m2 € 159.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1963 Woonlaag: 3 € 169.000,- k.k.

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Barendrecht Akkerwinde 5

Barendrecht Cipreshout 46

Barendrecht Schaatsbaan 140

Barendrecht Bachlaan 13

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!

Barendrecht Riedermeet 39

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 295 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 114 m2 € 212.500,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 145 m2 € 189.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 260 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2006 Woonlaag: 2 € 200.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 248 m2 € 209.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 308 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 141 m2 € 212.500,- k.k.

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Barendrecht Riedermeet 59

Barendrecht Riedermorgen 47

Barendrecht Mozartstraat 18

Barendrecht Geitenburg 2

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 295 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 119 m2 € 217.500,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 136 m2 € 219.500,- k.k. At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1991 Perceeloppervlakte: 127 m2 € 227.000,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Nieuw in verkoop Maisonnette Woonoppervlakte: 118 m2 Inhoud: 380 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2006 Woonlaag: 1 € 239.500,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht


6 WONINGAANBOD BARENDRECHT - DIRKSLAND

Barendrecht Van Ravesteyndreef 23

Barendrecht Sluisleede 41

Barendrecht Aalborg 8

Bergschenhoek Riviermos 1

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 380 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 131 m2 € 250.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 410 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 151 m2 € 289.500,- k.k.

Bedrijfspand Bouwjaar: 2004

€ 1.250.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1991 Perceeloppervlakte: 152 m2 € 239.000,- k.k.

BOG Taxaties

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Post Makelaardij T 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Delft - Westland Rotterdam - Rijnmond

Bergschenhoek Stampioendreef 4

Brielle Voorstraat 69

Capelle aan den IJssel Monteverdistraat 27

Capelle aan den IJssel Ringvaartpark 16

Capelle aan den IJssel Pulsi Balonishof 28

Nieuw in verhuur Herenhuis Woonoppervlakte: 210 m2 Inhoud: 455 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 458 m2 € 795.000,- k.k.

Benedenwoning Woonoppervlakte: 111 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1870 Woonlaag: 1 € 1.250,- p/mnd

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 416 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 153 m2 € 1.450,- p/mnd

Nieuw in verhuur Villa Woonoppervlakte: 230 m2 Inhoud: 560 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 500 m2 € 1.650,- p/mnd

Immobilia Makelaardij & Vastgoed Management B.V. T 010-5110545 www.immobilia.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Dirksland Achterdorp 18

Dirksland Philipshoofjesweg 40

Dirksland Kastanjelaan 23 0ONG

Dirksland Kastanjelaan 25 0ONG

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 138 m2 Inhoud: 430 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 344 m2 € 439.000,- k.k. Vivienda Makelaardij T 06-51067586 www.viviendamakelaardij.nl

Volg ons ook op

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 111 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 160 m2 € 134.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 208 m2 € 219.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 468 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 292 m2 € 239.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 468 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 287 m2 € 239.000,- v.o.n.

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Dirksland Kastanjelaan 19 0ONG

Dirksland Kastanjelaan 21 0ONG

Dirksland Kastanjelaan 15 0ONG

Dirksland Kastanjelaan 17 0ONG

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 471 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 301 m2 € 242.500,- v.o.n. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 471 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 296 m2 € 242.500,- v.o.n. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 471 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 310 m2 € 245.000,- v.o.n. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 471 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 304 m2 € 245.000,- v.o.n. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

facebook.com/ vbomakelaar Dirksland Kastanjelaan 11 0ONG

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 468 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 318 m2 € 247.000,- v.o.n. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl


WONINGAANBOD 7 DIRKSLAND - HOEK VAN HOLLAND

Dirksland Kastanjelaan 13 0ONG

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 468 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 314 m2 € 247.000,- v.o.n.

Dirksland Kastanjelaan 7 0ONG

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 468 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 327 m2 € 249.000,- v.o.n.

Dirksland Kastanjelaan 9 0ONG

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 468 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 323 m2 € 249.000,- v.o.n.

Dirksland Kastanjelaan 27 0ONG

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 195 m2 Inhoud: 599 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 605 m2 € 329.000,- v.o.n.

Dordrecht Amazone 200

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 800 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 248 m2 € 515.000,- k.k.

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Reimus Makelaardij & Hypotheken T 076-5933134 www.reimus-makelaardij.nl

Dordrecht Maartensgat 8

Everdingen Kerkweg 53

Hardinxveld Giessendam Wisboomhof 17

Heerjansdam Veldbloemlaan 5

Heinenoord Buitenlanden 19

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 530 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1924 Perceeloppervlakte: 140 m2 € 550.000,- k.k.

Villa Woonoppervlakte: 195 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 1.495 m2 € 749.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 365 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 231 m2 Prijs op aanvraag

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 135 m2 € 285.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1990 Perceeloppervlakte: 227 m2 € 299.500,- k.k.

Molenaar Cové Makelaars B.V. T 078-8907999 www.molenaarcove.nl

2V Makelaars T 010-7950141 www.2vmakelaars.nl

Makelaardij Stuij & van Dijk B.V. T 0184-630650 www.stuijenvandijk.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

Hellevoetsluis Korenschoof 31

Hellevoetsluis Vlaswiek 58

Hellevoetsluis Das 11

Hellevoetsluis Klokkenweide 9

Hendrik Ido Ambacht Onderdijk 91

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1977 Perceeloppervlakte: 117 m2 € 159.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning met garage Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1977 Perceeloppervlakte: 127 m2 € 175.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 265 m2 € 219.000,- k.k.

Herenhuis Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 205 m2 € 238.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1800 Perceeloppervlakte: 49 m2 € 129.000,- k.k.

't GoeieHuys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

't GoeieHuys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Van der Plas Makelaardij T 0181-321318 www.vdrplas.nl

Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. T 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Herwijnen Onderweg 15

Hoek van Holland Lichttorenstraat 19a

Hoek van Holland Hoekse Brink 227e

Hoek van Holland Schoolstraat 14b

Hoek van Holland Schoolstraat 12

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1894 Perceeloppervlakte: 6.070 m2 € 398.000,- k.k. Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Nieuw in verhuur

Nieuw in verhuur

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Bovenwoning Woonoppervlakte: 86 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1928 Woonlaag: 1 € 750,- p/mnd

Galerijflat Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1999 Woonlaag: 4 € 875,- p/mnd

Galerijflat Woonoppervlakte: 68 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1995 Woonlaag: 1 € 159.000,- k.k.

Galerijflat Woonoppervlakte: 96 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1995 Woonlaag: 1 € 185.000,- k.k.

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl


8 WONINGAANBOD HOEK VAN HOLLAND - NIEUW-LEKKERLAND

Hoek van Holland Schelpweg 22

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 102 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 246 m2 € 225.000,- k.k.

Hoek van Holland Strandweg 48

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 165 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 245 m2 € 399.000,- k.k.

Hoek van Holland Fortweg 32

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1981 Perceeloppervlakte: 577 m2 € 475.000,- k.k.

Hoogvliet Henk Sneevlietstraat 10

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 96 m2 Inhoud: 260 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1984 Perceeloppervlakte: 100 m2 € 730,- p/mnd

Hoogvliet Schout Palspad 2

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 310 m2 € 199.000,- k.k.

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Mom Makelaardij T 010-4322355 www.mom-makelaardij.nl

Krimpen aan de Lek Breekade 37

Leerdam Kerkstraat 13d

Leerdam Parallelweg 29

Leerdam Violierlaan 57

Leerdam Spoorstraat 11

Nieuw in verhuur Villa Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 280 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1984 Perceeloppervlakte: 300 m2 € 850,- p/mnd

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 72 m2 Inhoud: 195 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 2 € 199.000,- k.k.

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Lekkerkerk Broereshof 9

Meerkerk Prins Bernhardstraat 14

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 102 m2 Inhoud: 294 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 110 m2 € 695,- p/mnd

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 139 m2 € 209.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 170 m2 Inhoud: 440 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 1.260 m2 € 398.000,- k.k. Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 177 m2 Inhoud: 492 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 390 m2 € 400.000,- k.k. Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Aankoop makelaar

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop Bouwkavel Perceeloppervlakte: 775 m2

€ 125.000,- k.k.

Mutters Makelaardij Vianen T 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Delft - Westland Rotterdam - Rijnmond

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Middelharnis Mercatorweg 5D

Middelharnis Frans Halslaan 6

Middelharnis Simon Stevinweg 22

Nieuw-Lekkerland Schokkerstraat 4

Nieuw in verhuur

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 405 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 499 m2 € 349.000,- k.k. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Melissant Molendijk 110

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Bedrijfspand Woonoppervlakte: 300 m2 Inhoud: 900 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 2012 Perceeloppervlakte: 580 m2 € 1.800,- p/mnd

Herenhuis Woonoppervlakte: 414 m2 Inhoud: 1.784 m3 Kamers: 10 Bouwjaar: 1883 Perceeloppervlakte: 2.782 m2 € 985.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Woonoppervlakte: 1.600 m2 Inhoud: 5.000 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 2.475 m2 € 795.000,- k.k. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!

Nieuw-Lekkerland Lekdijk 173

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 109 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 117 m2 € 195.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Herenhuis Woonoppervlakte: 476 m2 Inhoud: 1.550 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1899 Perceeloppervlakte: 312 m2 € 549.000,- k.k. Molenaar Cové Makelaars B.V. T 078-8907999 www.molenaarcove.nl


WONINGAANBOD 9 NUMANSDORP - ROTTERDAM

Numansdorp Fazantstraat 19

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 58 m2 Inhoud: 228 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 120 m2 € 136.350,- k.k.

Numansdorp Eikenlaan 6

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 74 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1959 Perceeloppervlakte: 133 m2 € 136.800,- k.k.

Ooltgensplaat Molendijk 2

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 200 m2 € 199.000,- k.k.

Oosterwijk Lingedijk 177

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 83 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 625 m2 € 239.000,- k.k.

Oud-Beijerland van Brakelstraat 17

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 245 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1954 Perceeloppervlakte: 109 m2 € 157.500,- k.k.

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Oud-Beijerland Mariniersweg 58

Oud-Beijerland Karrespoor 5

Oud-Beijerland Ranonkelstraat 111

Oudenhoorn Kaatsbaan 8

Papendrecht Tinbergenplantsoen 10

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 82 m2 Inhoud: 338 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 260 m2 € 160.200,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1981 Perceeloppervlakte: 108 m2 € 185.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1965 Perceeloppervlakte: 286 m2 € 215.000,- k.k.

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Rhoon Dorpsdijk 111d

Ridderkerk Reggestraat 38

Ridderkerk Kerksingel 20

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 425 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 130 m2 € 170.000,- k.k. RE/MAX Hofstad Makelaars T 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 271 m2 € 295.000,- k.k. Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl

Rotterdam Mathenesserlaan 375B k1

Volg ons ook op

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 140 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1984 Woonlaag: 1 € 115.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 47 m2 Inhoud: 125 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1977 Woonlaag: 5 € 69.500,- k.k.

Nieuw in verhuur Woonboerderij Woonoppervlakte: 265 m2 Inhoud: 1.030 m3 Kamers: 9 Bouwjaar: 1870 Perceeloppervlakte: 477 m2 € 598.000,- k.k.

Bothof Makelaardij T 010-5069130 www.bothofmakelaardij.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Ridder Huizen makelaardij o.z T 0180-413666 www.ridderhuizen.nl

Rotterdam Deensestraat 33A

Rotterdam Mathenesserlaan 375BII

Rotterdam Quadenoord 126

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1938 Woonlaag: 1 € 560,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 34 m2 Inhoud: 102 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1908 Woonlaag: 1 € 560,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 67 m2 Inhoud: 190 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1964 Woonlaag: 1 € 586,- p/mnd Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

facebook.com/ vbomakelaar Rotterdam Weizichtstraat 3B

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 190 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1926 Woonlaag: 1 € 625,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Bovenwoning Woonoppervlakte: 32 m2 Inhoud: 100 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1910 Woonlaag: 1 € 540,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Heemraadssingel 97

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 55 m2 Inhoud: 140 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1911 Woonlaag: € 680,- p/mnd MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl


10 WONINGAANBOD ROTTERDAM € 748,- p/mnd - € 1.095,- p/mnd

Rotterdam Mathenesserweg 11C

Rotterdam Eksterstraat 20B

Nieuw in verhuur

Nieuw in verhuur

Bovenwoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1925 Woonlaag: 3 € 748,- p/mnd

Portiekflat Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1948 Woonlaag: € 750,- p/mnd

Rotterdam Mathenesserweg 23B03

Energie prestatie advies

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 62 m2 Inhoud: 193 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1924 Woonlaag: 3 € 750,- p/mnd

Rotterdam Laan op Zuid 302

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 94 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 3 € 770,- p/mnd

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Delft - Westland Rotterdam - Rijnmond

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Ernest Groosmanplein 11

Rotterdam Laan op Zuid 112

Rotterdam Laan op Zuid 118

Rotterdam Lumeystraat 20A

Rotterdam Stekelbrem 44

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 260 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 3 € 790,- p/mnd

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 99 m2 Inhoud: 277 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 3 € 895,- p/mnd

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 99 m2 Inhoud: 277 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 4 € 900,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1937 Woonlaag: 1 € 900,- p/mnd

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 133 m2 Inhoud: 345 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 150 m2 € 920,- p/mnd

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Beukelsdijk 31A

Rotterdam Laan op Zuid 172

Rotterdam Hoge Boezem 16C

Rotterdam Ernest Groosmanplein 13H

Rotterdam Gravin Adelastraat 43

Nieuw in verhuur Portiekwoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2009 Woonlaag: 1 € 922,- p/mnd

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 99 m2 Inhoud: 378 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 13 € 925,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 116 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2004 Woonlaag: 4 € 936,- p/mnd

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 308 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 4 € 965,- p/mnd

Nieuw in verhuur Maisonnette Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1979 Woonlaag: € 995,- p/mnd

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Rotterdam Hoge Boezem 16E

Rotterdam Laan op Zuid 76

Rotterdam Groen van Prinstererstraat 79B

Rotterdam Laan op Zuid 110

Rotterdam Willem Molenbroekplein 72

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 116 m2 Inhoud: 313 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2004 Woonlaag: 4 € 1.005,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Portiekwoning Woonoppervlakte: 113 m2 Inhoud: 380 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 2 € 1.040,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1933 Woonlaag: 2 € 1.050,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 378 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 3 € 1.070,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Beneden + Bovenwoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 1 € 1.095,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl


WONINGAANBOD 11 ROTTERDAM € 1.100,- P/MND - € 109.500,- K.K.

Rotterdam Gravin Adelastraat 43

Nieuw in verhuur Maisonnette Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 238 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1983 Woonlaag: 1 € 1.100,- p/mnd

Rotterdam Laan op Zuid 144

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 378 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 8 € 1.115,- p/mnd

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Erasmussingel 60B

Rotterdam Laan op Zuid 2

Rotterdam Claes de Vrieselaan 162A

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 525 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1951 Woonlaag: 1 € 1.155,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Willaertpad 8H

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 280 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1958 Woonlaag: 2 € 1.200,- p/mnd

Rotterdam Scheepmakerskade 29

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 272 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1981 Woonlaag: 2 € 1.295,- p/mnd

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Oostmaaslaan 294h

Rotterdam Karel de Stouteplein 9B

Volg ons ook op

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 260 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1928 Perceeloppervlakte: 70 m2 € 1.350,- p/mnd

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 97 m2 Inhoud: 252 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: 14 € 1.350,- p/mnd

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Conform Makelaars T 010-4144753 www.conformmakelaars.nl

Rotterdam Mahatma Gandhistraat 100

Rotterdam Flakkeesestraat 124a

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 270 m2 Inhoud: 648 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 270 m2 € 3.500,- p/mnd

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 130 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1940 Woonlaag: 1 € 71.500,- k.k.

Nieuw in verhuur

facebook.com/ vbomakelaar Rotterdam Goereesestraat 90b

Portiekflat Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 363 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1977 Woonlaag: 9 € 1.350,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

Rotterdam Bas Jungeriusstraat 232a

Rotterdam Rijnvoorde 90

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 55 m2 Inhoud: 160 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1939 Woonlaag: 2 € 73.500,- k.k.

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1911 Woonlaag: 2 € 1.500,- p/mnd

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 130 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 92.500,- k.k.

Portiekflat Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 165 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1960 Woonlaag: 3 € 99.500,- k.k.

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

Rotterdam Ruigoord 24

Rotterdam Sint-Annalandstraat 94

Rotterdam Oostervantstraat 66

Rotterdam Prins Hendriklaan 35B

Rotterdam Platostraat 75

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 68 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1966 Woonlaag: 4 € 99.500,- k.k. Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1961 Woonlaag: 4 € 99.900,- k.k. Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Portiekflat Woonoppervlakte: 78 m2 Inhoud: 195 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1987 Woonlaag: 3 € 102.500,- k.k. Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 176 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1954 Woonlaag: 2 € 109.000,- k.k. Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 185 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1964 Woonlaag: 3 € 109.500,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht


12 WONINGAANBOD ROTTERDAM € 115.000,- k.k. - € 175.000,- k.k.

Rotterdam Den Hertigstraat 41

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 92 m2 Inhoud: 292 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1939 Woonlaag: 1 € 115.000,- k.k.

Rotterdam Platostraat 93

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 185 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 2 € 119.000,- k.k.

Rotterdam Stuart Millstraat 12

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1964 Woonlaag: € 122.500,- k.k.

Rotterdam Aelbrechtskade 140A

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 388 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1927 Woonlaag: 2 € 130.000,- k.k.

Rotterdam Weena 1117

Nieuw in verkoop Maisonnette Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1978 Woonlaag: 3 € 139.500,- k.k.

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Mom Makelaardij T 010-4322355 www.mom-makelaardij.nl

Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Rotterdam Cordell Hullplaats 75

Rotterdam Kelloggplaats 186

Rotterdam Oostervantstraat 3AB

Rotterdam Koninginneweg 221

Rotterdam Ahornlaan 3

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Woonlaag: 7 € 145.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Woonlaag: 5 € 145.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 198 m2 Inhoud: 595 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1904 Perceeloppervlakte: 81 m2 € 145.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1934 Perceeloppervlakte: 162 m2 € 149.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1961 Woonlaag: 2 € 149.500,- k.k.

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Rotterdam Schildmeer 95

Rotterdam Kelloggplaats 64

Rotterdam Strevelsweg 32b

Rotterdam Blokmakersstraat 21a

Rotterdam Jan Sonjestraat 32AB

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 111 m2 € 155.000,- k.k. UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 257 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Woonlaag: 7 € 159.000,- k.k. Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Rotterdam Regenboogkade 97

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 200 m2 Inhoud: 690 m3 Kamers: 9 Bouwjaar: 1906 Perceeloppervlakte: 101 m2 € 169.500,- k.k.

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Rotterdam Veerlaan 6

Rotterdam Oldenoord 27

Rotterdam Koninginneweg 187

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Maisonnette Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1898 Woonlaag: 1 € 170.000,- k.k.

Delft - Westland Rotterdam - Rijnmond

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1954 Perceeloppervlakte: 71 m2 € 169.500,- k.k.

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Nieuw in verkoop

Bovenwoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1993 Woonlaag: 10 € 169.500,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 420 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1934 Woonlaag: 1 € 159.500,- k.k.

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 370 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1964 Perceeloppervlakte: 136 m2 € 174.500,- k.k. Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1934 Perceeloppervlakte: 282 m2 € 175.000,- k.k. Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl


WONINGAANBOD 13 ROTTERDAM € 175.000,- K.K. - € 915.000,- K.K.

Rotterdam Platostraat 256

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1962 Perceeloppervlakte: 126 m2 € 175.000,- k.k.

Rotterdam Tiesselinswaard 4

Nieuw in verkoop Maisonnette Woonoppervlakte: 104 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: 1 € 175.000,- k.k.

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Rotterdam Annie Salomonspad 18

Rotterdam Wim Lagendaalpad 38

Rotterdam Nolensstraat 37A

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1932 Woonlaag: 1 € 189.000,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Rotterdam Maashavenstraat 57

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2009 Woonlaag: 5 € 189.500,- k.k.

Rotterdam Liede 46

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 378 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 141 m2 € 195.000,- k.k.

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Rotterdam De Vliegerstraat 34b

Rotterdam Wijnkade 58

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 200 m2 € 199.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 120 m2 € 199.500,- k.k.

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Rotterdam Schietbaanlaan 104AB

Rotterdam Henegouwerlaan 61b

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 280 m2 Inhoud: 900 m3 Kamers: 12 Bouwjaar: 1906 Perceeloppervlakte: 125 m2 € 245.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 139 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1907 Woonlaag: 1 € 249.500,- k.k.

Nieuw in verkoop

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!

Rotterdam Piet van de Polsingel 110

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 114 m2 € 259.500,- k.k.

Benedenwoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1909 Woonlaag: 1 € 205.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekwoning Woonoppervlakte: 108 m2 Inhoud: 280 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1980 Woonlaag: 1 € 212.500,- k.k.

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Rotterdam Essenburgsingel 143AB

Rotterdam Marie Baronstraat 8

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 350 m2 Inhoud: 1.150 m3 Kamers: 12 Bouwjaar: 1926 Perceeloppervlakte: 244 m2 € 350.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 475 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 117 m2 € 425.000,- k.k.

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Rotterdam Beukelsweg 36

Rotterdam Kromme Zandweg 74

Rotterdam Mathenesserlaan 324

Rotterdam Mathenesserlaan 324*

Rotterdam Mahatma Gandhistraat 100

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 300 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 13 Bouwjaar: 1906 Perceeloppervlakte: 197 m2 € 535.000,- k.k. Immobilia Makelaardij & Vastgoed Management B.V. T 010-5110545 www.immobilia.nl

Herenhuis Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 364 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1924 Perceeloppervlakte: 960 m2 € 535.500,- k.k. MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Bouwjaar: 1906

€ 725.000,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 360 m2 Inhoud: 1.120 m3 Kamers: 11 Bouwjaar: 1906 Perceeloppervlakte: 304 m2 € 725.000,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 270 m2 Inhoud: 648 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 270 m2 € 915.000,- k.k. MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl


14 WONINGAANBOD ‘S-GRAVENDEEL - ZUIDLAND

's-Gravendeel Lindehof 152

Nieuw in verkoop Maisonnette Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: 2 € 179.500,- k.k.

Schiedam Edisonstraat 51B

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 71 m2 Inhoud: 216 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1978 Woonlaag: 2 € 550,- p/mnd

Schiedam Slot Assumburgpad 32

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 106 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 100 m2 € 845,- p/mnd

Sommelsdijk Havenkom 40

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 485 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 155 m2 € 289.000,- k.k.

Sommelsdijk Groene Zoom 78

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 505 m2 € 325.000,- v.o.n.

Van der Vinden Makelaars B.V. T 078-6743622 www.vandervindenmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Sommelsdijk Groene Zoom 80

Sommelsdijk Groene Zoom 82

Sommelsdijk Oudelandsedijk 29-31

Spijkenisse Beverveen 420

Spijkenisse Aidastraat 50

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 491 m2 € 325.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 175 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 480 m2 € 325.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 190 m2 Inhoud: 523 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 495 m2 € 349.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 125 m2 € 148.000,- k.k.

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

't GoeieHuys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Streefkerk Leliestraat 10

Strijen Nieuwestraat 29

Tinte Weidehof 22

Vianen Rijsenborch 57

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 164 m2 € 169.500,- k.k. Conform Makelaars T 010-4144753 www.conformmakelaars.nl

Volg ons ook op

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 128 m2 € 212.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1850 Perceeloppervlakte: 240 m2 € 255.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 183 m2 € 199.500,- k.k.

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 87 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: 3 € 813,- p/mnd

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 078-6743622 www.vandervindenmakelaars.nl

t Goeie Huys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Mutters Makelaardij Vianen T 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Vianen Wilhelmina van Haeftendreef 28

Vierpolders Veckdijk 42

Zuid-Beijerland Margrietlaan 1

Zuidland Prins Bernhardstraat 74

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 336 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 126 m2 € 209.000,- k.k. Mutters Makelaardij Vianen T 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

facebook.com/ vbomakelaar Zuidland Weverslaan 9

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 170 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 815 m2 € 249.000,- k.k.

Villa Woonoppervlakte: 220 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1958 Perceeloppervlakte: 588 m2 € 425.000,- k.k.

Hoek Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 195 m2 € 164.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 190 m2 Inhoud: 585 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1998 Perceeloppervlakte: 420 m2 € 390.000,- k.k.

t Goeie Huys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Makor Makelaars T 0186-615612 www.makormakelaars.nl

't GoeieHuys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

t Goeie Huys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl


UW VBO-MAKELAAR 15

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar

Minnaard Makelaardij BV ‘s-Gravenpolder, 0113-232480 www.minnaardmakelaardij.nl Monique Facchin Makelaars & Taxateurs Heinkenszand, 0113-850466 www.facchinmakelaars.nl

En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere

Monique Wurth Makelaardij Vlissingen, 06-19663514 www.wurthmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Yerseke, 0113-573100 www.neeskens.com Ongewoongenot Noordgouwe, 0187-680095 www.vbo.nl

Vereniging voor makelaars en taxateurs

• •

Schrijver Versluys Makelaars Goes, 0113-223946 www.schrijverversluys.nl Sonja Boogaard Makelaardij Middelburg, 0118-639925 www.sonjaboogaard.nl Taxatie & Adviesbureau Minderhoud Westkapelle, 0118-571903 www.taxatie-minderhoud.nl Taxatieburo A. Kooman V.O.F. Middelburg, 0118-616251 www.vbo.nl

Van den Ouden Makelaardij VOF Bruinisse, 0111-420020 www.vandenouden.nl Versluijs makelaardij Oostburg, 0117-440009 www.versluijsmakelaardij.nl

V.O.F. Leunis Makelaars Tholen, 0166-604522 www.leunis.nl

Taxatie- en Adviesbureau Anita Sinke Middelburg, 06-46706652 www.anitasinke.nl

Taxatiekantoor Zeeland Clinge, 06-24930117 www.taxatiekantoor-zeeland.nl Taxaties & Zaken Middelburg, 0118-506141 www.taxatiezaken.nl

Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur BV Terneuzen, 0115-618344 www.witteboussen.nl WOOONmakelaardij Goes, 06-23363754 www.wooonmakelaardij.nl Zwin Regio Makelaardij Sluis, 0117-420688 www.zwinregiomakelaardij.nl Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur Aankoopmakelaar en taxateur

• •

deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige taxaties door gecertificeerde taxateurs tot professionele begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning! Zeeland Anthonise Makelaars Goes, 0113-270406 www.anthonise.nl

Het Taxatiehuis Zeeland Oostkapelle, 0118-583958 www.hettaxatiehuis.com

Ben Makelaar Hulst, 0114-320212 www.benmakelaar.nl Bos Wonen Heinkenszand, 0113-562969 www.vbo.nl Bouwkundig Expertise/Adviesbureau en Makelaarskantoor de Nooijer Arnemuiden, 0118-602154 www.denooijer-makelaars.nl Compiet en Kemp Taxatie- en adviesbureau Terneuzen, 0115-610516 www.compietenkemp.nl De Zeeuwsche Makelaar Goes, 0113-220220 www.dezeeuwschemakelaar.nl

Delta Makelaardij VOF Zierikzee, 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Ass.& Bedrijfsadviesburo Van Meerendonk Sluiskil, 0115-471691 www.van-meerendonk.nl

Houmes Makelaars Westkapelle, 0118-571539 www.houmesmakelaars.nl Immo de Nijs Cadzand, 0117-391613 www.denijs.info Immoregio Wemeldinge, 0113-622000 www.immoregio.nl JMC Onroerende Zaken Goes, 06-53705835 www.jmc-oz.nl Kater Makelaardij Nieuwerkerk, 0111-641000 www.katermakelaardij.nl Kooiker Makelaar en Taxateur O.Z. Kwadendamme, 0113-312315 www.vbo.nl Kooijman Makelaardij B.V. Nieuwerkerk, 0111-644145 www.kooijmanmakelaardij.nl Krijger & Dieleman Makelaars en Taxateurs Vlissingen, 0118-764036 www.krijgerdieleman.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij Hulst, 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Geerse Advies o.z. Middelburg, 06-20509899 www.geerseaoz.nl Haas Vastgoed Scharendijke, 0111-672270 www.haasvastgoed.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij Terneuzen, 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Op zoek naar een woning? www.vbo.nl

Makel B.V. Veere, 06-51276001 www.woonbest.nl Makelaardij en Adviesbureau ‘De Oosterschelde’ Bruinisse, 0111-482277 www.betaalbarekwaliteit.nl Makelaardij Ruud de Meijer Sas van Gent, 0115-454544 www.ruuddemeijer.nl Makelaardij van der Peijl BV Terneuzen, 0115-696774 www.vanderpeijl.info Makelaardij Van Gassen Vastgoed Ossenisse, 0114-686377 www.vangassenvastgoed.nl Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV Domburg, 0118-580055 www.wissevastgoed.nl Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV Oostkapelle, 0118 580000 www.wissevastgoed.nl Marijke Berrevoets Makelaardij Ouwerkerk, 0111-417299 www.mbm-makelaardij.nl

• •

• www.vbo.nl

Putter Vastgoed BV Terneuzen, 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

R+ Makelaardij Kwadendamme, 0113-644398 www.rplusmakelaardij.nl Reham Vastgoed BV Zaamslag, 0115-432514 www.reham.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs Vlissingen, 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. Kamperland, 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

VBO Makelaar doet meer

Wij leveren kwaliteit en deskundigheid. Wij taxeren uw woning grondig en leveren kwalitatief goede taxatierapporten die door alle banken worden erkend.


16 WONINGAANBOD ARNEMUIDEN - HULST

Arnemuiden Muidenweg 3P25

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 170 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2012 Perceeloppervlakte: 450 m2 € 289.000,- k.k.

Axel Evertsenstraat 8a

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 88 m2 Inhoud: 264 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2012 Woonlaag: 1 € 705,- p/mnd

Axel Walstraat 54

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 337 m2 € 92.500,- k.k.

Breskens Scheldekade 33-201

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 184 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2007 Woonlaag: 2 € 1.300,- p/mnd

Breskens Scheldekade 33-401

Nieuw in verkoop Penthouse Woonoppervlakte: 205 m2 Inhoud: 615 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2007 Woonlaag: 5 € 898.000,- k.k.

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Bruinisse Deltastraat 1

Burgh Haamstede Binnenduin 37

Burgh Haamstede J.J. Boeijesweg 4ong.

Burgh Haamstede Boeijesbosch 40

Colijnsplaat Voorstraat 17

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Villa Woonoppervlakte: 196 m2 Inhoud: 850 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 1.475 m2 Prijs op aanvraag

Bouwkavel Perceeloppervlakte: 458 m2

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Domburg Brouwersbuurt 2

Ellewoutsdijk Zomerstraat 8

Goes Nieuwe Diep 38

Heinkenszand Hof van Zeeland 111

Hulst Reinaertsteeg 2N

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 670 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 518 m2 € 569.000,- k.k.

in prijs verlaagd Eengezinswoning Woonoppervlakte: 62 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 175 m2 € 79.000,- k.k.

€ 158.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 190 m2 Inhoud: 694 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 905 m2 € 589.000,- k.k.

Villa Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 920 m2 € 569.000,- k.k.

Nieuw in verkoop

Villa Woonoppervlakte: 215 m2 Inhoud: 625 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 2.340 m2 € 575.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 632 m2 € 125.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2006 Perceeloppervlakte: 204 m2 € 289.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Garage Perceeloppervlakte: 14 m2

€ 70,- p/mnd

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Van den Ouden Makelaardij VOF T 0111-420020 www.vandenouden.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Hulst Malburgplein 8

Hulst Malburgplein 6

Hulst van der Maelstedeweg 98

Hulst Basiliekstraatje 26

Hulst Vondelstraat 26

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 69 m2 Inhoud: 207 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2010 Woonlaag: 1 € 528,- p/mnd Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 69 m2 Inhoud: 207 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2010 Woonlaag: 1 € 549,- p/mnd Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 100 m2 € 625,- p/mnd Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 299 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2007 Woonlaag: 3 € 823,- p/mnd Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 199 m2 € 89.000,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl


WONINGAANBOD 17 HULST - KAMPERLAND

Hulst Nieuweweg 16

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 198 m2 € 179.000,- k.k.

Hulst Houtenkwartier 1

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 120 m2 € 184.500,- k.k.

Hulst Leeghwaterstraat 2

Hulst Bierkaaistraat 10A

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

2-Onder-1-Kapwoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 415 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 287 m2 € 217.000,- k.k.

Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 750 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 187 m2 € 319.000,- k.k.

Hulst Liduinapark 60

Nieuw in verkoop Penthouse Woonoppervlakte: 173 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1995 Woonlaag: 5 € 492.500,- k.k.

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Hulst Akkerwinde 4

Kamperland Neptunuslaan 16

Kamperland Banjaard Boulevard 1OOST3

Kamperland Banjaard Boulevard 1NVB39

Kamperland Banjaard Boulevard 1KER04

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 210 m2 Inhoud: 825 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 1.000 m2 € 529.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 604 m2 € 195.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 288 m2 € 205.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 355 m2 € 219.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 88 m2 Inhoud: 265 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 372 m2 € 235.000,- k.k.

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Kamperland Banjaard Boulevard 1NZB47

Kamperland Wilgenlaan 9

Kamperland Banjaard Boulevard 1NZB30

Kamperland Banjaard Boulevard 1NZB28

Kamperland Banjaard Boulevard 1WAT 9

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 486 m2 € 235.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 220 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1977 Perceeloppervlakte: 505 m2 € 235.000,- k.k.

Villa Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 587 m2 € 259.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 117 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 563 m2 € 265.000,- k.k.

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Kamperland Havenweg 7Bnr. 1

Kamperland Banjaard Boulevard 1HELM 15

Kamperland Heer Janszdorp 2

Kamperland Sternlaan 10

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 113 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 552 m2 € 289.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 73 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: € 295.000,- v.o.n. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 476 m2 € 309.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 515 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1987 Perceeloppervlakte: 2.575 m2 € 368.500,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Villa Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 910 m2 € 749.500,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!


18 WONINGAANBOD KERKWERVE - S HEER ARENDSKERKE

Kerkwerve Ring 8

Kloosterzande Trompstraat 16

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 220 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 738 m2 € 299.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 127 m2 € 87.500,- k.k.

Kloosterzande Marijkeplein 16

Kortgene Kaaidijk 23

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 175 m2 € 105.000,- k.k.

Kortgene Spuikom 26

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 68 m2 Inhoud: 215 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1938 Perceeloppervlakte: 271 m2 € 139.950,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 202 m2 € 199.000,- k.k.

Van den Ouden Makelaardij VOF T 0111-420020 www.vandenouden.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Anthonise Makelaars T 0113-270406 www.anthonise.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Kortgene Botterlaan 43

Koudekerke Tramstraat 42

Nieuw Namen Langestraat 2

Oostkapelle Veldzigt 102

Oostkapelle Berkenlaan 6

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 190 m2 Inhoud: 725 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1969 Perceeloppervlakte: 825 m2 € 499.995,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 124 m2 Inhoud: 366 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1959 Perceeloppervlakte: 362 m2 € 249.000,- k.k.

Woonboerderij Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 570 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 3.920 m2 € 339.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 191 m2 Inhoud: 540 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: € 425.000,- k.k.

Villa Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 1.020 m2 € 599.000,- k.k.

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Monique Wurth Makelaardij T 06-19663514 www.wurthmakelaardij.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV T 0118 580000 www.wissevastgoed.nl

Oud Vossemeer Ring 9

Oud Vossemeer Molenstraat 26

Oud Vossemeer Secretaris Rijstenbilstraat 28

Oud Vossemeer Kalisbuurt 17

Ouwerkerk Oostweg 2--17

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 157 m2 Inhoud: 544 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1820 Perceeloppervlakte: 479 m2 € 159.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Woonoppervlakte: 206 m2 Inhoud: 635 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 486 m2 € 215.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 127 m2 Inhoud: 475 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 650 m2 € 245.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 268 m2 Inhoud: 1.265 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1910 Perceeloppervlakte: 1.045 m2 € 299.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 280 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 490 m2 € 185.000,- k.k.

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Philippine Posthoornstraat 8

Poortvliet Zuidplantsoen 9

Renesse Lange Reke 36

Rilland Adriaan Butijnweg 26

s Heer Arendskerke Nieuwe Rijksweg 53

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 123 m2 Inhoud: 960 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1938 Perceeloppervlakte: 1.729 m2 € 1.300,- p/mnd Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 118 m2 Inhoud: 536 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1957 Perceeloppervlakte: 411 m2 € 199.900,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2011 Woonlaag: 2 € 798,- p/mnd Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 55 m2 Inhoud: 175 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1925 Perceeloppervlakte: 252 m2 € 89.000,- k.k. RE/MAX WoonWens Makelaars T 0165-520295 www.woonwensmakelaars.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 1.045 m2 € 295.000,- k.k. Anthonise Makelaars T 0113-270406 www.anthonise.nl


WONINGAANBOD 19 SCHERPENISSE - TERNEUZEN

Scherpenisse Maluslaan 14

Serooskerke Luijksberglaan 8

Sint Annaland Tuinstraat 15

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 123 m2 Inhoud: 408 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 339 m2 € 235.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 151 m2 € 155.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 76 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1957 Perceeloppervlakte: 111 m2 € 89.500,- k.k.

Sint Annaland Schoolstraat 3

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 319 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 163 m2 € 157.500,- k.k.

Sint Jansteen Den Walhoeck 6

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 385 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1983 Perceeloppervlakte: 205 m2 € 182.500,- k.k.

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV T 0118 580000 www.wissevastgoed.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Sint Maartensdijk Westpoort 28

Sint Philipsland Prins Hendrikstraat 9

Sint Philipsland Zuiddijk 10

Sint Philipsland Mosselkreekstraat 33

Terneuzen Vivaldiplein 48

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 233 m2 € 195.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 93 m2 Inhoud: 306 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1957 Perceeloppervlakte: 104 m2 € 79.900,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 94 m2 Inhoud: 283 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1910 Perceeloppervlakte: 125 m2 € 149.500,- k.k.

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 118 m2 Inhoud: 390 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 441 m2 € 289.500,- k.k.

Galerijflat Woonoppervlakte: 77 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2011 Woonlaag: 2 € 606,- p/mnd

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 165

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 174

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 175

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 177

Terneuzen Alberdingk Thijmstraat (Maria van Artois) 47

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 241 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 4 € 850,- p/mnd

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 92 m2 Inhoud: 276 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 4 € 925,- p/mnd

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 92 m2 Inhoud: 276 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 4 € 925,- p/mnd

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 92 m2 Inhoud: 276 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 6 € 925,- p/mnd

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 243 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2012 Woonlaag: 1 € 1.050,- p/mnd

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Terneuzen Pattistpark (woontorens) 0ong

Terneuzen van Swietenstraat 4

Terneuzen Rivierenpark 73

Terneuzen Oosterscheldestraat 27

Terneuzen Alberdingk Thijmstraat (Maria van Artois) 59

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 405 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 6 Prijs op aanvraag Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 153 m2 € 112.000,- k.k. Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1983 Perceeloppervlakte: 170 m2 € 119.500,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 138 m2 € 139.000,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 76 m2 Inhoud: 228 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 2 € 177.000,- v.o.n. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl


20 WONINGAANBOD TERNEUZEN - THOLEN

Terneuzen Alberdingk Thijmstraat (Maria van Artois) 91

Terneuzen Bachlaan 1d

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 76 m2 Inhoud: 228 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 3 € 179.000,- k.k.

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 121

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 216 m2 € 179.000,- k.k.

Galerijflat Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 241 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 1 € 185.000,- v.o.n.

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 122

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 241 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 1 € 185.000,- v.o.n.

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 123

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 1 € 185.000,- v.o.n.

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 160

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 170

Terneuzen Alberdingk Thijmstraat (Maria van Artois) 61

Terneuzen Alberdingk Thijmstraat (Maria van Artois) 93

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 125

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 241 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 5 € 192.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 241 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 6 € 192.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 243 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 2 € 194.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 243 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 3 € 196.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 92 m2 Inhoud: 276 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 2 € 209.000,- v.o.n.

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Terneuzen Alberdingk Thijmstraat (Maria van Artois) 71

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 146

Terneuzen Churchilllaan 688

Terneuzen Willem de Zwijgerlaan 6

Terneuzen Waterfront 200a

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 99 m2 Inhoud: 297 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 2 € 221.000,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 132 m2 Inhoud: 396 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 4 € 273.500,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 208 m2 Inhoud: 425 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1981 Woonlaag: € 299.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 186 m2 Inhoud: 560 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 684 m2 € 349.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 165 m2 Inhoud: 465 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 2 € 369.000,- k.k.

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Tholen Garnalenstraat 82

Tholen Hoogstraat 56

Tholen Rosarium 5

Tholen Oude Werf 66

Tholen Prinses Beatrixstraat 7

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 98 m2 Inhoud: 344 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 133 m2 € 165.000,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 247 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1931 Perceeloppervlakte: 113 m2 € 187.500,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 122 m2 Inhoud: 420 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 292 m2 € 295.000,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 2 € 375.000,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 169 m2 Inhoud: 585 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 316 m2 € 385.000,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl


WONINGAANBOD 21 THOLEN - ZONNEMAIRE

Tholen Windsingel 28

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 234 m2 Inhoud: 840 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 816 m2 € 699.500,- k.k.

Tholen Hertenkamp 3

Nieuw in verkoop Landhuis Woonoppervlakte: 400 m2 Inhoud: 1.525 m3 Kamers: 10 Bouwjaar: 1903 Perceeloppervlakte: 4.000 m2 € 999.000,- k.k.

Vlissingen Rubenslaan 36

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 374 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2010 Woonlaag: 3 € 1.062,- p/mnd

Vlissingen Paul Krugerstraat 2-31

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1973 Woonlaag: 3 € 125.000,- k.k.

Vlissingen Troelstraweg 421

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 330 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 125 m2 € 162.500,- k.k.

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Vlissingen Coosje Buskenstraat 186

Vlissingen Boulevard de Ruijter 234

Vlissingen Boulevard de Ruijter 282

Vlissingen Boulevard Bankert 676

Vlissingen Boulevard Bankert 698

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1993 Woonlaag: 2 € 189.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1964 Woonlaag: 4 € 275.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1964 Woonlaag: 5 € 309.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: 7 € 319.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: 9 € 319.000,- k.k.

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Vlissingen P.A. de Genestetlaan 2

Vrouwenpolder Nieuwstraat 20

Vrouwenpolder Brouwershoofd 50

Vrouwenpolder Dingmanshoofd 9

Wissenkerke Wilhelminastraat 1-60

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 260 m2 Inhoud: 725 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1954 Perceeloppervlakte: 620 m2 € 579.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1966 Perceeloppervlakte: 319 m2 € 189.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 210 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 933 m2 € 309.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1986 Perceeloppervlakte: 796 m2 € 395.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 71 m2 Inhoud: 291 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 216 m2 € 174.000,- v.o.n.

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Wolphaartsdijk Muidenweg 133

Zierikzee Grevelingenstraat 10e

Zierikzee Hoofdpoortstraat 29

Zierikzee Sloestraat 42

Zonnemaire Rietdijk 3

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 260 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1987 Perceeloppervlakte: 295 m2 € 159.000,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Nieuw in verhuur Bedrijfspand Bouwjaar: 1800 Perceeloppervlakte: 120 m2

€ 275,- p/mnd Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 96 m2 € 750,- p/mnd Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 432 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 172 m2 € 139.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 635 m2 € 300.000,- k.k.

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl


Op de hoogte van ons huizenaanbod

Barendrecht Palmhout 23 Tussenwoning Kamers :4 Slaapkamers : 3 Bouwjaar : 2007 Perceelopp. : 135 m2 Woonopp. : 125 m2

Rotterdam Immanuel Kantstraat 238 Appartement Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 1965 Verdieping : 3 Woonopp. : 80 m2

Bieden vanaf : € 250.000,- k.k. Makelaar : Jan-Jaap de Vin

Vraagprijs Makelaar

Barendrecht Talmaweg 103 Tussenwoning Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1960 Perceelopp. : 525 m2 Woonopp. : 98 m2

Rhoon Doelwijck 22 2- onder -1- kapwoning met garage Kamers :6 Slaapkamers : 5 Bouwjaar : 2002 Perceelopp. : 236 m2 Woonopp. : 160 m2

Vraagprijs Makelaar

: € 195.000,- k.k. : Jan-Hein Schilderman

Barendrecht Talmaweg 150 2 onder-1-kapwoning Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1960 Perceelopp. : 525 m2 Woonopp. : 100 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 289.000,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Barendrecht Reling 277 Appartement Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 2006 Verdieping : 3 Woonopp. : 86 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 179.500,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Vraagprijs Makelaar

: € 107.500,- k.k. : Marco Bos

: € 409.000,- k.k. : Jan-Hein Schilderman

Barendrecht Van Beethovensingel 8 Riante villa met vrijstaande garage Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1994 Perceelopp. : 646 m2 Woonopp. : 250 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 875.000,- k.k. : Jan-Hein Schilderman

Barendrecht Middeldijkerplein 51 Appartement met eigen parkeerplaats Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 2001 Verdieping : 3 Woonopp. : 90 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 174.500,- k.k. : Marco Bos

Barendrecht Elandenburg 46 Tussenwoning Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 2005 Perceelopp. : 130 m2 Woonopp. : 120 m2

Barendrecht Middeldijkerplein 78 Appartement met berging en parkeerplaats Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 2003 Verdieping : 5 Woonopp. : 112 m2

Bieden vanaf : € 230.000,- k.k. Makelaar : Jan-Jaap de Vin

Vraagprijs Makelaar

Barendrecht Schoener 69 Tussenwoning Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1977 Perceelopp. : 145 m2 Woonopp. : 130 m2

Barendrecht Avenue Carre 215 Appartement met eigen parkeerplaats Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 2005 Verdieping : 4 Woonopp. : 115 m2

Vraagprijs Makelaar

: € 205.000,- k.k. : Lisa Hagens

Barendrecht Schokker 54 Tussenwoning Kamers :4 Slaapkamers : 3 Bouwjaar : 1981 Perceelopp. : 124 m2 Woonopp. : 120 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 239.500,- k.k. : Marco Bos

Barendrecht Kempenaar 133 Geschakelde villa met oprit en garage Kamers :4 Slaapkamers : 3 Bouwjaar : 1974 Perceelopp. : 550 m2 Woonopp. : 165 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 395.000,- k.k. : Jan-Hein Schilderman

Vraagprijs Makelaar

: € 200.000,- k.k. : Marco Bos

: € 179.500,- k.k. : Marco Bos

Barendrecht Essenwede 25 Maisonnette Kamers :4 Slaapkamers : 3 Bouwjaar : 2000 Verdieping : 1 en 2 Woonopp. : 100 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 189.500,- k.k. : Marco Bos

Barendrecht Rietgors 84 Tussenwoning Kamers :4 Slaapkamers : 3 Bouwjaar : 1981 Perceelopp. : 110 m2 Woonopp. : 110 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 169.500,- k.k. : Marco Bos

Kijk voor meer aanbod op: www.remax.nl/makelaarsgroep RE/MAX Makelaarsgroep • Bijdorp-Oost 42, 2992 LA Barendrecht • T 0180 - 615 233


Op de hoogte van ons huizenaanbod

Barendrecht Boeier 168 Vrijstaande villa met ruime oprit Kamers :6 Slaapkamers : 5 Bouwjaar : 1978 Perceelopp. : 695 m2 Woonopp. : 250 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 575.000,- k.k. : Jan- Hein Schilderman

Ridderkerk Pieter de Hoochstraat 10 4 kamer appartement met 2 balkons Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 1965 Verdieping : 3 Woonopp. : 75 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 136.000,- k.k. : Jan-Hein Schilderman

Barendrecht Wesdijkleede 5 Maisonnette Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 2009 Verdieping : 1 en 2 Woonopp. : 90 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 184.500,- k.k. : Marco Bos

Barendrecht Veluwemeer 10 Tussenwoning Kamers :6 Slaapkamers : 5 Bouwjaar : 1999 Perceelopp. : 263 m2 Woonopp. : 160 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 339.500,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Barendrecht Handelstraat 3 Tussenwoning Kamers :4 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 1992 Perceelopp. : 150 m2 Woonopp. : 115 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 214.500,- k.k. : Marco Bos

Rotterdam Grenenplein 9 Tussenwoning Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1988 Perceelopp. : 107 m2 Woonopp. : 115 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 189.000,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Barendrecht Sandelhout 1 Hoekwoning Kamers :6 Slaapkamers : 5 Bouwjaar : 2006 Perceelopp. : 241 m2 Woonopp. : 135 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 299.000,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Rotterdam Wijnbrugstraat 88 Appartement Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 2008 Verdieping : 6 Woonopp. : 82 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 189.500,- k.k. : Marco Bos

Barendrecht Weerkant 37 Hoekwoning met garage en kantoor/pratijkruimte Kamers :5 Slaapkamers : 3 Bouwjaar : 2002 Perceelopp. : 213 m2 Woonopp. : 150 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 299.000,- k.k. : Marco Bos

Barendrecht Rietvelddreef 58 herenhuis met garage Kamers :6 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1998 Perceelopp. : 154 m2 Woonopp. : 185 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 342.000,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Rhoon Malachiet 23 Hoekwoning met garage Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 2006 Perceelopp. : 141 m2 Woonopp. : 150 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 314.000,- k.k. : Jan- Hein Schilderman

Heerjansdam Waterlelie 3 2 onder-1-kapwoning Kamers :6 Slaapkamers : 5 Bouwjaar : 2000 Perceelopp. : 283 m2 Woonopp. : 165 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 428.000,- k.k. : Marco Bos

Barendrecht Nocturnestraat 1 maisonnette met dakterras Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 1998 Verdieping : 1 Woonopp. : 60 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 156.000,- k.k. : Jan-Hein Schilderman

Barendrecht Noldijk 29 Dijkhuis met garage. Kamers :4 Slaapkamers : 3 Bouwjaar : 1890 Perceelopp. : 1120 m2 Woonopp. : 170 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 379.000,- k.k. : Jan-Hein Schilderman

Barendrecht Botter 43 Tussenwoning Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1973 Perceelopp. : 146 m2 Woonopp. : 125 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 222.000,- k.k. : Marco Bos

Rotterdam Zonnehof 31 Tussenwoning Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1988 Perceelopp. : 99 m2 Woonopp. : 115 m2 Bieden vanaf : € 153.000,- k.k. Makelaar : Marco Bos

Kijk voor meer aanbod op: www.remax.nl/makelaarsgroep RE/MAX Makelaarsgroep • Bijdorp-Oost 42, 2992 LA Barendrecht • T 0180 - 615 233


Rotterdam Bovenstraat 82 2 onder-1-kapwoning Kamers :6 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1897 Perceelopp. : 145 m2 Woonopp. : 170 m2 Vraagprijs Makelaar

Ridderkerk Reggestraat 47 Appartement Kamers :2 Slaapkamers : 1 Bouwjaar : 1977 Verdieping : 6 Woonopp. : 45 m2

: € 249.500,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Vraagprijs Makelaar

: € 89.500,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Heerjansdam Dorpsstraat 201 Vrijstaande woning Kamers :6 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1889 Perceelopp. : 510 m2 Woonopp. : 187 m2 excl. souterrain Vraagprijs Makelaar

Barendrecht Hazenburg 10 Maisonnette Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 2007 Verdieping : bg en 1 Woonopp. : 75 m2

: € 350.000,- k.k. : Marco Bos

Vraagprijs Makelaar

: € 197.500,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Kijk voor overig aanbod op www.remax.nl Barendrecht Julianastraat 8 2- onder-1-kapwoning met garage Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 1934 Perceelopp. : 256 m2 Woonopp. : 130 m2 Vraagprijs Makelaar

: € 350.000,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Barendrecht Reuchlinhaven 88 Appartement Kamers :5 Slaapkamers : 4 Bouwjaar : 2006 Verdieping : 7 Woonopp. : 167 m2 Vaste prijs Makelaar

: € 475.000,- k.k. : Jan-Jaap de Vin

Barendrecht Middeldijkerplein 254 Appartement Kamers :3 Slaapkamers : 2 Bouwjaar : 2006 Verdieping : 2 Woonopp. : 90 m2 Bieden vanaf : € 180.000,- k.k. Makelaar : Jan-Jaap de Vin

Kijk voor meer aanbod op: www.remax.nl/makelaarsgroep RE/MAX Makelaarsgroep • Bijdorp-Oost 42, 2992 LA Barendrecht • T 0180 - 615 233

Verkoeling schreeuwt om aircodiscount. Uw partner voor een optimaal leefcomfort. Voor onderhoud, montage en/of een vrijblijvende offerte kan u ons telefonisch bereiken.

U hebt al een airco vanaf €399,- incl. BTW en excl. montage. Waarom zou u wachten tot de zomer met aanschaf van een airco? Terwijl als u nu beslist er in de zomer al koeltjes en in het voor en najaar er warmpjes bij zou kunnen zitten. Ja, ja u leest het goed warmpjes want met een airco kunt u ook voordeliger verwarmen!

AIRCO DISCOUNT NEDERLAND TEL. 06 48 889 539 06 57 940 448 info@aircodiscount-nederland.nl


[Advertorial]

De zomer in huis

Gebruik de zon en houd huis en hoofd koel De zomer is eindelijk begonnen! Natuurlijk geniet u zelf van de zon. Maar wist u dat u ook energie kunt opwekken uit de zon? Met zonnepanelen maakt u gebruik van zonlicht om energie op te wekken. Tegelijkertijd bespaart u aanzienlijk op de stroomkosten. En u spaart het milieu, want bij het opwekken van zonnestroom komen geen broeikasgassen en andere schadelijke stoffen vrij. Bovendien vormt de prijs steeds minder een obstakel: de prijzen van zonnepanelen zijn flink gedaald. Milieu Centraal

Een gemiddeld zonnepanelensysteem (10 m2, 1.400 watt-piek) kost momenteel inclusief installatie ongeveer 2.900 euro. Zo’n systeem produceert bijna 1.200 kWh elektriciteit per jaar. Op dit moment betekent dat een besparing van 280 euro per jaar aan energiekosten. Een ontwikkeling die aanschaf van zonnepanelen nóg aantrekkelijker maakt, is dat de energieprijs de komende jaren waarschijnlijk alleen maar stijgt, terwijl zonnepanelen gratis energie opwekken! Milieu Centraal rekende onlangs uit dat investeren in zonnepanelen een rendement oplevert, vergelijkbaar met een rente van zes procent op een spaarrekening. Zo zijn zonnepanelen een uitstekende investering voor nu en in de toekomst! Kijk voor alle voordelen en advies op maat op www.milieucentraal.nl/zonnepanelen.


Wist u dat u ook de warmte van de zon kunt gebruiken? Met een zonneboiler verlaagt u uw kosten voor warm water met bijna de helft! Er zijn drie soorten zonneboilers die warm kraanwater leveren: de standaard zonneboiler, de cv-zonneboiler en de compacte zonneboiler. Daarnaast is er de zonneboilercombi, die verwarmt ook het huis. Alle mogelijkheden staan op www.milieucentraal.nl/zonneboiler. Houd hoofd en huis koel De zomer is natuurlijk ook de tijd om uw huis (én hoofd) koel te houden. Het belangrijkste is te voorkomen dat het huis sterk opwarmt. Dat kunt u bereiken door overdag de ramen dicht te houden, de zonneschermen omlaag of de gordijnen dicht te doen. Toch meer verkoeling nodig? Let dan op de volgende tips van Milieu Centraal: • Gebruik ventilatoren. Airco’s zijn niet aan te raden omdat zij heel veel stroom verbruiken: meer dan drie keer zoveel als een wasmachine. Een ventilator verbruikt veel minder stroom en brengt de gevoelstemperatuur al enkele graden omlaag. Dat bespaart ook kosten: een ventilator kost gemiddeld 3 euro per jaar aan elektriciteit tegenover 95 euro per jaar bij een airco. • Hoe groter de waaier, hoe meer lucht de ventilator verplaatst. Kies dus liever één grotere ventilator dan meerdere kleine. • Combineer een ventilator met een ontvochtiger: die zorgt voor een lagere luchtvochtigheid, waardoor de warmte draaglijker wordt.

• Heeft u toch echt een airco nodig? Kies dan een zogeheten splitmodel met een passend koelvermogen en energielabel A. En gebruik het apparaat zo energiezuinig mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.milieucentraal.nl/airco-en-ventilatoren

• Veel airco’s hebben standen waarin ze alleen ontvochtigen of ventileren. Als u daar gebruik van maakt, zorgt dat voor een aangenamer en koeler binnenklimaat, bij een lager energieverbruik.

Zuinige koelkast Niet alleen een koel huis, ook koel eten en drinken is fijn als het buiten warm wordt. Eén op de drie Nederlanders heeft meer dan één koelkast in huis. De extra koelkast wordt vaak in de zomer gebruikt. Bijvoorbeeld voor koude drankjes bij de barbecue. Milieu Centraal berekende dat een tweede koelkast zo’n 40 euro aan elektriciteit per jaar verbruikt. Dat bedrag is nog hoger als het om een oude, onzuinige koelkast gaat. Het energieverbruik en de bijbehorende kosten kunt u verlagen door bijvoorbeeld een tweede koelkast de deur uit te doen. Dat is zeker aan te raden als de extra koelkast iedere dag aanstaat en niet alleen af en toe gebruikt wordt, bijvoorbeeld voor een feestje. Heeft u bijna altijd extra koelruimte nodig? Vervang dan de twee losse koelkasten door één grote, energiezuinige nieuwe koelkast. Dat spaart stroom en kosten.

Energiezuinige koelkasten herkent u aan het A+++ label. Zo’n type koelkast bespaart jaarlijks tientallen euro’s ten opzichte van een minder zuinig exemplaar. Het maakt ook nog uit waar een koelkast staat. Een koelkast voor in huis bijvoorbeeld kan niet goed koelen als deze in de schuur of garage staat, en vice versa. Dit heeft te maken met verschillen in klimaatklasse. De klimaatklasse geeft aan in welk soort ruimte de koelkast het best gebruikt kan worden; het stroomverbruik is dan het laagst. Let u er daarom op dat de klimaatklasse van een koelkast past bij de ruimte waarin u de koelkast gaat neerzetten. Tot slot; gaat u op vakantie? Schakel de koelkast of vriezer uit als u deze lange tijd niet gebruikt. Dat scheelt een hoop stroom. Wel eerst al het eten erin opeten! Kijk voor meer informatie op: www.milieucentraal.nl/koelkast

Milieu Centraal


Turnhoutsebaan 75 • 2970 Schilde Bredabaan 391 • 2990 Wuustwezel BEL NU VOOR UW GRATIS SCHATTING! 03-383 50 60 BRASSCHAAT

BRASSCHAAT

KLASSIEKE FRANSE STIJLVILLA OP 2.900 M²

ENGELS LANDHUIS IN VILLAWIJK VRIESDONK

Toplocatie Vriesdonk: aangenaam ingedeelde villa met veel mogelijkheden, grote tuin met bijgebouw en zwembad.

Op 1.550m²: 5 slpks, 2 badks. Zeer luxueuze afwerking met de beste materialen! Onmiddellijk beschikbaar!

Ref.2399. EPC: 379 kWh/m². UC: 1389588. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref. 1798. EPC: 180 kWh/m². UC: 11008GVV-2006/B/193/EP06290/E00. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 900.000,PULDERBOS

PARKDOMEIN IN LANDELIJKE OMGEVING OP 3,8 HA

HALLE

AGATHA CHRISTIE VILLA PALEND AAN KALMTHOUTSE HEIDE

MODERNE LUXUEUS AFGEWERKTE VILLA MET PARKTUIN

Op 2.500m2: Bureel 17 m2, L-vorm living 75 m OH, HO kkn, gar voor 2 wagens 3 slpks, 2 badks. Verw zwembad 4m x 9m en poolhouse

Op 5.600m²: 5 slpks, 2 badks, kelder 80m². Prachtige tuin m verw zwemb, tenniscourt en siervijver.

Ref. 2021. EPC: 198 kWh/m². UC: 1180857. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, GVV

22.000 m²: Het Cuylitshof anno 1928. Prachtige auth materialen! Voll onderkelderd, salon - eetkmr, kkn allen met OH, 2 burelen, 9 slks, 2 badks. Prachtige parktuin! Ref.1757. EPC: 836 kWh/m². UC: 611497. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 1.395.000,-

Vraagprijs € 890.000,-

Vraagprijs € 1.695.000,-

Vraagprijs € 995.000,-

PULLE

‘s GRAVENWEZEL

‘s GRAVENWEZEL

‘s GRAVENWEZEL

UNIEK GELEGEN VILLA OP 4.205 M²

4 slpks, 3 badks, ruim bureel. Geïsoleerde zolder 82m², geschikt vr uitbreiding! Bijgebouwen 200m² + 120m².

Op 3.010m : lichte living, voll geïnst leefeetkkn, bureel, 3 slpk, 2 badks. Studio m 2 slpks en badk. Mooi aangel tuin m open en overdekte terrassen.

Ref. 2177. EPC: 373 kWh/m². UC: 1309937. Vg, Lwag, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 1.395.000,‘s GRAVENWEZEL

Ref. 2290. EPC: 349 kWh/m². UC: 955301. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

RUIME VILLA MET PRACHTIGE ZUIDOOSTTUIN

SCHITTERENDE VILLA OP TOPLOCATIE

Op 4.205m : L-vormige living 80 m , kkn 21 m2, 5 slpks, 2 badks. Zolder 28m2 + 20m2. Garage vr 2 wagens. Kelder 16 m2. Zr private tuin!

Op 6.300m : Gezellige living 70 m , eetkeuken 20 m2, 3 slpks, 2 badks2, garage 32 m2, kelder 40 m2. Prachtige tuin m zwemvijver!

2580 m². Lichte en ruime living op natuursteen m OH, luxe leefeetkkn, 3 slks, 2 badks, dubb inpand gar. Prachtige parktuin met aangelegde vijver.

Ref. 1814. EPC: 273 kWh/m². UC: 1069351. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref. 2282. EPC: 414 kWh/m². UC: 518477. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref. 1766. EPC: 187 kWh/m². UC: 271911. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv

Ref. 2385. EPC: 259 kWh/m². UC: 1079490. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 1.195.000,-

Vraagprijs € 875.000,-

Vraagprijs € 895.000,-

Vraagprijs € 995.000,-

‘s GRAVENWEZEL

‘s GRAVENWEZEL

‘s GRAVENWEZEL

‘s GRAVENWEZEL

2

Op 2.135 m2: Gezellige woning, gebouwd in 2000, afgewerkt met hoogwaardige materialen: ruime living m OH, leefeetkkn, 5 slpks, 2 badks. Ref. 9746. EPC: 155 kWh/m². UC: 68776. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

LOENHOUT

MOOI AFGEWERKTE PASTORIJVILLA, ZICHT OP WEILANDEN

INSTAPKLARE VILLA MET AU-PAIR GEDEELTE

HEDENDAAGSE HERENWONING MET EEN STATIG ALLURE

KALMTHOUT

SCHITTERENDE MANOIR MET LIFT Op 2.532m²: liv, salon m oh, eetkamer, kkn voorz vn alle toest, familyroom m oh, 6 slpks, 3 badks, zolder 84m², kelder, gar vr 2 wagens. Overdekt terras m oh. Lift vn glvl nr 1ste en 2de. Ref. 1375. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv

2

2

LUXUEUS AFGEWERKTE VLAAMSE KASTEELHOEVE

2

2

UNIEKE CHARMEVILLA OP TOPLOCATIE

Op 4.025 m2: rme liv m OH, bureelged, salon m OH, luxueuze leefkkn in Engelse stijl, wijnberging, 4 slpks, 2 badks. Verzorgde tuin m strak aangelegde vijver. Ref. 1899. EPC: 270 kWh/m². UC: 1150590. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Op 5710 m²: ruim salon m gashaard, eetk, luxe leefeetkkn, kantoor. 2 slks en badk op glvl, 3 slks en badk op verd, grote polyval rmte en aparte dubb gar. Prachtig aangel tuin m vijver en terrassen. Ref.1524. EPC: 149 kWh/m². UC: 826317. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

FRANS LANDHUIS OP RUSTIGE RESIDENTIELE LOCATIE Op 3.730m²: 4 slpks, 3 badks, 2 kantoren. Mooie tuin m verw zwemb, poolhouse, open en overdekte terrassen. Ref. 2276. EPC: 327 kWh/m². UC: 1349558. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 1.050.000,-

Vraagprijs € 1.175.000,-

Vraagprijs € 1.195.000,-

Vraagprijs € 1.195.000,-

Vraagprijs € 1.195.000,-

‘s GRAVENWEZEL

‘s GRAVENWEZEL

‘s GRAVENWEZEL

‘s GRAVENWEZEL

‘s GRAVENWEZEL

MANOIR MET PARKTUIN EN ABSOLUTE PRIVACY

ENGELS LANDHUIS MET HERITAGE SUMMER/ POOLHOUSE

Ref. 2266. EPC: 171 kWh/m². UC: 1339530. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv

Toplocatie! Lichte living m OH, apart bureel en TV salon, luxe leefeetkkn, 4 slks, 3 badks. Prachtig aangeleg tuin m strakke siervijver en zonneterrassen. Ref.2342. EPC: 202 kWh/m². UC: 1045518. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

LUXUEUS EN HOOGWAARDIG AFGEWERKTE NIEUWBOUWVILLA Op 3419 m2: gezellige living m OH, TV-salon, bureel, luxueuze leefeetkkn, 6 slpks, 5 badks, polyv rmte. Mooi aangel zw-tuin m grote terrassen Ref. 2262. EPC: 111,8 kWh/m². UC: 11039-G2007_10542/A001/D01/SD. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv

Vraagprijs € 1.325.000,-

Vraagprijs € 1.395.000,-

Vraagprijs € 1.799.000,-

Vraagprijs € 1.995.000,-

LUXUEUZE MANOIR MET BUITENZWEMBAD Op 2.000m²: 4 slpks, 3 badks, fitness 47m², zolder 40m². Mooie tuin m veel privacy en verw zwemb.

Op 2.468m²: 5 slpks, 3 badks. Prachtig aangelegde tuin met verwarmd zwembad 5m x 10m en riante poolhouse met o.a. fitnessruimte. Ref. 1813. UC: 11039-G-200630/VG02151/ I031/D0. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv

WWW.IMMOPOINT.BE

ENGELSE HERENWONING OP TOPLOCATIE Op 2.982m²: 4 slpks, 2 badks. Mooi aangel tuin m overloopzwemb. Voorz vn alle hedendaags comfort! Ref. 1386. EPC: 136 kWh/m². UC: 1088449. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 2.090.000,-


Turnhoutsebaan 75 • 2970 Schilde Bredabaan 391 • 2990 Wuustwezel BEL NU VOOR UW GRATIS SCHATTING! 03-383 50 60 ‘s GRAVENWEZEL

‘s GRAVENWEZEL

SCHILDE

NIEUWBOUWVILLA OP 2249 M²

NIEUWBOUWVILLA OP 4.393 M²

Living met openhaard, bureel, Tv-salon, leefeetkkn met prachtig zicht op tuin, 6 slpks, 2 badks, garage voor 2 wagens. ONDER BTW STELSEL

Living m OH, aparte zithoek, tv-salon, ruime leefeetkkn, 5 slpks, 5 badks. polyvalente ruimte 50m2, Fraai aangel en verzorgde tuin.

Ref. 1947. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

VLASSAK - VERHULST VILLA IN DOODLOPENDE STRAAT

Ref. 1946. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Op 2.356m²: Living m OH, leefeetkkn. 4 slpks, 2 badks. Magnifiek aangel tuin, verw zwembad, koi-vijver, poolhouse en terrassen. Woning wordt volledig bemeubeld verkocht! Ref. 2248 EPC: 184 kWh/m². UC: 1272134. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

SCHILDE

SCHILDE

APPARTEMENT IN EXCLUSIEF PROJECT “PARK”

SMAAKVOL INGERICHTE PASTORIJVILLA

Exclusieve villa-appartement op wandelafstand van het centrum van Schilde in een uniek, tijdloos en modern project met zicht op een prachtig park!

Op 2.114m²: 3 slpks, 2 badks, zolder 75m². Fraai aangel tuin m verw zwemb en grote vijverpartij. Ref. 1969. EPC: 87,33 kWh/m². UC: 11055-G2008_6559/A001/D01/SD0. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref. AP2146. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 2.150.000,-

Vraagprijs € 2.895.000,-

Vraagprijs € 875.000,-

Vraagprijs € 895.000,-

Vraagprijs € 939.000,-

SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

VILLA MET MOOI AANGELEGDE TUIN OP TOPLOCATIE

ZEER LUXUEUS GELIJKVLOERSAPPARTEMENT IN CENTRUM

LUXUEUZE MANOIR OP RUSTIGE EN RESIDENTIELE LOCATIE

Volledige gelijkvl verd m 2 slpks en 2 badks. Ondergr gar vr 2 wagens. Voorzien vn stijlvolle stores en designverlichting! Ref. AP2178. EPC: 153,67 kWh/m². UC: 11039G-2008_11372/A001/D03/SD. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Op 2.160m²: 4 slpks, 3 badks, bureel. Polyvalente ruimte 180m², ideaal voor uitbreiding! Garage 100m² voor 6 wagens. Prachtige tuin met strakke siervijver. Ref. 1695. EPC: 122 kWh/m². UC: 862700. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

VILLA IN HOF TER LINDEN MET PRACHTIGE ZUIDTUIN

VILLA OP ABSOLUTE TOPLOCATIE Op 5.235m : Bureel 20 m , Living 55 m , Franse landelijke kkn, garage 35 m2, 5 slpks, 2 badks. West-tuin met waterpartij. 2

Op 2722m²: zeer ruime en lichte living m OH, eetkamer en luxe kkn. 4 slks, 2 badks. Prachtige tuin m vijver, zwembad en terrassen.

2

2

Ref.2407. EPC: 212 kWh/m². UC: 1409435. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref. 1946. EPC: 304 kWh/m². UC: 1117223. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Op 4.274m2: Liv m grote OH in Fr. zandst, rme en lichte leefeetkkn, 5 slpks, 3 badks, gar vr 2 wagens. Voll omh en prachtig aangel parktuin m siervijver en fontein. Ref. 1545. EPC: 358 kWh/m². UC: 842994. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv

Vraagprijs € 999.000,-

Vraagprijs € 1.145.000,-

Vraagprijs € 1.150.000,-

Vraagprijs € 1.175.000,-

Vraagprijs € 1.250.000,-

SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

CHARMANTE ENGELS GETINTE VILLA MET PRACHTIGE TUIN

VILLA PALEND AAN KASTEEL - PARKZONE

GERENOVEERDE FRANSE STIJLVILLA OP CENTRALE LIGGING

KEMPISCHE STIJLVILLA op 3670 m²

GEKLASSEERDE HERENWONING M VERGUNNING UITBREIDING

Ref 2383. EPC: 222 kWh/m². UC: 1393048. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Op 2.165m2: Zeer ruime living 80 m2, leefeetkkn 24 m2, 5 slpks, 3 badks, garage vr 2 wagens. Droge kelder 25 m2. Mooi aangel tuin m verw zwembad. Ref. 2285. EPC: 210 kWh/m². UC: 1341165. EPC: 171 kWh/m². UC: 1339530. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 1.250.000,-

Vraagprijs € 1.295.000,-

Vraagprijs € 1.450.000,-

Vraagprijs € 1.495.000,-

Vraagprijs € 1.795.000,-

SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

Op 2663 m²: ruime living op parket, bureel, leefeetkkn, 3 slks, 3 badks. Zeer private tuin m terrassen en zwemb.

Op 4.368 m²: Zeer ruime en lichte liv, oranjerie, landel kkn, 5 slpks, 2 badks. Voll omheinde tuin.

Salon op parket m OH, eetk, TV-salon m OH, ruime leefeetkkn, 3 ruime slks, 2 badks. Volledig omheinde en aangel tuin m rondom terrassen, “Heritage” carport en tuinberg.

2995m²: Living op parket m openhaard, kkn en bijkkn, 2 burelen, 3 slpks, badk, zolder, garage en kelder. Kan ook verhuurd worden.

Ref.1525. EPC: 424 kWh/m². UC: 538033. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref.1543. EPC: 277 kWh/m². UC: 1012063. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref 1784. EPC: 659 kWh/m². UC: 1070546. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

INSTAPKLARE VILLA MET VEEL LICHTINVAL

PRACHTIG LANDGOED OP 10.303M²

VLAAMSE KASTEELHOEVE OP 10.000 M²

RIANTE VILLA MET PARKTUIN OP +/- 9400 M².

MANOIR IN RUSTIGE DOODLOPENDE STRAAT

Op 2.000m²: 5 slpks, 2 badks. Ontspanningsruimte 75m². Prachtige tuin met verw zwemb en poolhouse.

Rme liv m grote OH. Tv- / speelkmr, leefeetkkn m ontbijth in oranjerie, 5 slpks, 5 badks, studio 65m² m badk, opbergzolder 100m², wijnkelder. Rustige parktuin m overd terras m OH / bbq en bijgebouw 65m². Ref. 1873. EPC: 303 kWh/m². UC: 1130359. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Bew. Opp. 770 m : Lichte living 150 m , bureel/ extra slk, luxe kkn, dub gar, 4 slks, 2 badks, zolder 70 m2.

Ref. 2184. EPC: 155 kWh/m². UC: 1301415. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Unieke villa m origin materialen palend aan natuurgeb, bew.opp.780m²! Inpandig zwembad, paardenstallen, event paddock+weide, tenniscourt. Zuidtuin in een oase van rust en privacy! Ref. 9337. EPC: 377 kWh/m². UC: 1083165. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Op 3671m2: bureel/wijnproeverij, ontvangstsalon, tv-salon, eetk, voll geïnst kkn, orangerie. 4 slpks & 4 badks. polyval rmte 95m2 m badk. Voll aangel tuin m zwembad, poolhouse en tuinhuis. Ref. 1869. EPC: 190 kWh/m². UC: 1105274. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 1.890.000,-

Vraagprijs € 1.995.000,-

Vraagprijs € 2.075.000,-

Vraagprijs € 2.195.000,-

2

2

Ref. 2422. EPC: 242 kWh/m². UC: 1194606. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

WWW.IMMOPOINT.BE

Vraagprijs € 2.275.000,-


Turnhoutsebaan 75 • 2970 Schilde Bredabaan 391 • 2990 Wuustwezel BEL NU VOOR UW GRATIS SCHATTING! 03-383 50 60 SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

VILLA OP ZEER DISCRETE EN RESIDENTIELE LIGGING

MOOIE VILLA MET KANTOREN OP ABSOLUTE TOPLOCATIE

Op 8.208m2: ruim bureel, salon, oranjerie, grote leefeetkkn, 6 slpks, 3 badks. Prachtig binnenzwembad in Heritage stijl.

Ref. 9092. EPC: 150 kWh/m². UC: 254348. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

STIJLVOL INGERICHTE VILLA MET PERFECTE ORIËNTATIE Gerealiseerd door Vlassak Verhulst. Luxueus wonen op een absolute toplocatie! Ruime en lichte Living m OH, zithoek, tv-salon, ruime leefkkn, 5 slpks, 5 badks. polyv. ruimte 50m2, Fraai aangel en verzorgde tuin. Ref.1743. EPC: 280 kWh/m². UC: 1051738. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref. 2051. EPC: 175 kWh/m². UC: 361131. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

4000 m²: mog wonen/werken in uniek kader. Living m OH, kkn, 5 slks, 2 badks. Kantoorged ca 140m² m sanitair en kitchinette. Volwassen tuin m verw zwembad en oprit m parkeerpl. Ref. 1671 EPC: 391 kWh/m². UC: 956501. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 2.290.000,-

Vraagprijs € 2.400.000,-

Vraagprijs € 2.495.000,-

Vraagprijs € 2.600.000,-

Vraagprijs € 2.990.000,-

SCHILDE

SCHOTEN

SCHOTEN

SCHOTEN

SCHOTEN

RUIME & INSTAPKLARE VILLA OP RUSTIGE LOCATIE Op 5.254m²: salon m oh, eetkamer, bureel, tvsalon, rme leefeetkkn m extra kkn, 4 slpks, 3 badks. Prachtig aangel tuin. Luxe afwerking!

RESIDENTIE “DEN BOOMGAERD”

MODERNE VILLA OP 2.353 m²

8 halfopen luxe nieuwbouwwoningen op ca. 900 m2. Verschillende variaties mogelijk! Onder REG en BTW.

Rme living m plafondh van 3,2m. Bureel, voll geïnst kkn, 5 slpks, 2 badks. Voll omh ZW-tuin m zwembad en terras. Aparte garage.

Ref 2322 Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

SCHILDE

SCHILDE

MANOIR IN CLASSIC “LIGHT” op 4.178 m². Living 142 m², kkn 24 m², 6 slpks, 4 badks. Volledig omheinde en zeer mooi aangelegde tuin met zuid gericht terras 40 m². Ref. 2415. EPC: in aanvraag. Vg, WG, Gdv, Gvkr, Gvv.

CHARMANTE RIETENKAPVILLA IN KONINGSHOF

VOLLEDIG GERENOVEERDE VILLA OP RUSTIGE LOCATIE

INSTAPKLAAR LUXE APPARTEMENT RESIDENTIE “IEPENBURG”

Op 2.024m²: ruime living m openhaarden, voll inger leefeekkn, 3 slks, 2 badks, tuin m zwemb en terrassen.

Ref. 2368. EPC: 207 kWh/m². UC: 1098472. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Op 3.305m2: Living 62 m2 m OH/sierschouw. Strakke kkn 19 m2. 4 slpks, 2 badks. Garage 38 m2. Kelder 41 m2. Verz tuin m zwembad en Heritage bijgebouw. Ref. 2068. EPC: 451 kWh/m². UC: 1222545. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref.2410. EPC: 333 kWh/m². UC: 1409259. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Op 1ste verd -170m² bew opp: ruime en lichte living op parket m OH, TV salon m OH, toeg ZWterras, luxekkn, 2 slks, 2 badks. Incl verlichting en stores! 2 ondergr gar. Ref.AP2344. EPC: 136 kWh/m². UC: 872719. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 535.000,-

Vraagprijs € 890.000,-

Vraagprijs € 895.000,-

Vraagprijs € 895.000,-

Vraagprijs € 920.000,-

SCHOTEN

SCHOTEN

SCHOTEN

SCHOTEN

WESTMALLE

PRACHTIGE PENTHOUSE IN PARKDOMEIN “IEPENBURG”

PASTORIJVILLA MET PRAKTIJKGEDEELTE TE “KONINGSHOF”

LUXUEUS GERENOVEERDE VILLA MET VEEL PRIVACY

ZEER CHARMANTE EN LUXUEUS AFGEWERKTE VILLA OP 3.300 M2

Bew. opp. 250m²: 2 slpks, 2 badks, versch terrassen. Overd zwemb m poolhouse in apart bijgebouw!

Toplocatie! 2231 m²: ruime lichte living, luxekkn, bureel, 5 slks - 3 bdks. Prachtig aangel tuin m verw zwembad en terrassen.

Bureel 15m2. Living 36 m2 m grote OH en bureelgedeelte. Landelijke keuken 47 m2. 3 slpks, 2 badks. Garage 62 m2. Mooi aangel tuin.

Op 5.629m2: Riante inkomhal, prachtige liv m OH, stijlvol inger Tv-kamer. Leesk. Luxueuze kkn. Dub gar. 4 slpks, 4 badks. Zeer mooie tuin met zwembad!

Ref. AP1611. EPC: 148 kWh/m². UC: 1172016. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Op 3.179m2: lichte en ruime living op parket met antieke OH, landelijke luxe kkn, 7 slpks, 4 badks, polyvalente ruimte 78m2. Voll aangel tuin m koivijver. Ref. 1762. EPC: 249 kWh/m². UC: 1000895. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref.2348. EPC: 249 kWh/m². UC: 1331756. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref. 2173. EPC: 241 kWh/m². UC: 1165138. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref. 2297. EPC: 405 kWh/m². UC: 667327. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 1.100.000,-

Vraagprijs € 1.395.000,-

Vraagprijs € 1.490.000,-

Vraagprijs € 1.500.000,-

Vraagprijs € 795.000,-

ZOERSEL

ZOERSEL

ZOERSEL

ZOERSEL

ZOERSEL

MOOIE LANDELIJKE VILLA MET VERWARMD BUITENZWEMBAD

ZEER RUIME VILLA MET INDOOR ZWEMBAD 650 M3

LANDELIJKE KASTEELHOEVE MIDDEN IN HET GROEN

FRANSE MEESTERWONING

VOLLEDIG GERENOVEERDE HERENHOEVE MET ZICHT OP WEILANDEN

Bew. Opp. 770 m : Lichte living 150 m , bureel/ extra slk, luxe kkn, dub gar, 4 slks, 2 badks, zolder 70 m2. 2

KARAKTERVOLLE VILLA MET VEEL PRIVACY

2

Op 3.407m2: Living 45 m2 m OH. Tv-kamer/ home theater 30 m2. Eetkamer 35 m2. Kkn 35 m2. Biljartk 80 m2 m OH, 5 slpks, 2 badks. 100m vd grens vn Schilde! Ref.1574. EPC: 250 kWh/m². UC: 860308. Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Vv

Op 3.929m²: 4 slpks, 3 badks. Inp. zwembadged. Onder architectuur aangel tuin mt Zuid oriëntatie. Nieuwe terrassen 100m². Gerenoveerd 2010! Ref. 2037. EPC: 294 kWh/m². UC: 1194984. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Op 68.685m²: 5 slpks, 4 badks. Bureel 15m², zolder 70m², kelder 110m². Tuin mt prachtige vijver en 3 paardenstallen. Ref. 2314. EPC: 556 kWh/m². UC: 1382239. Vg, Ng, Gdv, Gvkr, Gvv

Ref. 2222. EPC: 119,34 kWh/m². UC: 11055-G-2008_6937/N026/D01/SD0. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

Op 16.200 m2: Liv m OH, bureel, leefeetkkn, 4 slks, 3 badks, wijnkelder, dubb garage. Prachtig aangelegde tuin met bbq-house, strakke siervijver en terrassen. Ref.9970. EPC: 174 kWh/m². UC: 260539. Vg, Ng, Gdv, Gvkr, Gvv

Vraagprijs € 795.000,-

Vraagprijs € 945.000,-

Vraagprijs € 945.000,-

Vraagprijs € 1.095.000,-

Vraagprijs € 1.775.000,-

WWW.IMMOPOINT.BE


Jansenglas Voor al uw glas!

Dorpsweg 20, 3235 AG Rockanje Tel. 0181 - 401700

info@jansenglaswestvoorne.nl

Leen Noordermeer Hoveniersbedrijf

Hoonaardweg 10

3231 LD

www.leennoordermeer.nl

Brielle

0181-415293

leennoordermeer@planet.nl


méér makelaar

Brielle - Maarland Noordzijde 76

Hellevoetsluis - Muiderslotpad 30

Hellevoetsluis - Dibbetzplantsoen 42

Sfeervol woonhuis op 1 van de mooiste plekjes van Brielle met uitzicht op de haven. Deze interessante woning beschikt onder meer over een fraaie karakteristieke entree, diepe woonkamer met fraaie oude houten vloer, serre met openslaande tuindeuren, lichte keuken, praktische bijkeuken, 2 ruime slaapkamers, badkamer op de verdieping, fraaie spanten en aangelegde diepe achtertuin. Bijzonderheden: keurig bewoonde woning; centrale verwarming; isolatieglas; dakisolatie; perceeloppervlakte 162 m2.

Lekker centraal wonen in het centrum van Hellevoetsluis. Ideaal voor diegene die alles onder handbereik wil hebben. Dit 3-kamerappartement is keurig verzorgd. Er is een afgesloten portiek met trappenhuis, lift en toegang tot de bergingen. Appartement: Hal met luxe betegeld toilet. Moderne badkamer met douche. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is v.v. een inloopkast. De woonkamer heeft grenen vloerdelen en een schuifpui naar het terras. De open keuken heeft een hoekopstelling v.v. oven en gaskookplaat. Hier bevindt zich tevens de inpandige berging met cv.

Ruime eengezinswoning met 5 kamers, gelegen op één van de mooiste plekjes van Hellevoetsluis, aan een voetpad, met vrij uitzicht en nabij de vesting. Deze keurig bewoonde woning beschikt over hardhouten kozijnen, keuken met inbouwapparatuur, standaard badkamer, 4 slaapkamers, voortuin en achtertuin met stenen schuur.

Hellevoetsluis - Koperslager 6

Hellevoetsluis - Wulpstraat 80

Hellevoetsluis - Papenweide 4

Deze vrij gelegen, keurig afgewerkte woning is ideaal voor de hele familie. Ind. b.g.: moderne entree met trapkast geeft toegang tot een lichte woonkmr.Aansluitend, de keuken die is v.v. kasten tot aan het plafond aan beide zijde en ingebouwde vaatwasser, oven, 4-pitsgasplaat en losse koel/vriescombi. Ind. 1e verd.: 3 slaapkmrs., moderne badkmr. incl. douche, 2e toilet en badkamermeubel. Ind. 2e verd: vaste trap naar zolder met witgoedasl. en CV(Atag, 2011), 4e kmr. met dakraam en toegang tot vliering. De woonkmr. geeft toegang tot een zonnig, vrij gelegen achtertuin incl. houten tuinhuis.

Fraai appartement van circa 90 m2. Op de 2e woonlaag in het recent gerealiseerde complex Midden van project Vogelrand. Dit aantrekkelijke appartement beschikt over een living van 43,8 m2, 2 ruime slaapkamers, moderne hoekkeuken, luxe badkamer, groot balkon op het zuiden, parkeerplaats in de ondergelegen garage en een berging. Deze keurig afgewerkte woning is vrijwel niet gebruikt en kan zo worden bewoond. Gunstig gelegen in HellevoetsluisWest, nabij winkels, de historische Vesting, uitvalswegen, recreatiegebieden en sportverenigingen.

Bijzonder ruim opgezet herenhuis voor een zeer redelijke prijs. Deze woning met uitgebouwde woonkamer is zeker iets voor ruimtezoekers. Het voordeel zit mede in de recht opgetrokken gevels waardoor ook de 2e verdieping geheel gebruikt kan worden. Prima gelegen aan de rand van de jonge woonwijk Ravense Hoek en nabij het park. De woning beschikt over een moderne keuken en sanitair (2e toilet apart op overloop), Jotoba vloerdelen op de begane grond, een aanbouw en een verzorgde tuin.

Hellevoetsluis - Klaverruiter 23

Hellevoetsluis - Debussystraat 11

Tinte - Achterweg 1a

Zeer royaal herenhuis met achtergelegen garage. Deze bijzondere split-levelwoning heeft 6/7 kamers, een moderne afwerking, 2 badkamers en netjes aangelegde tuinen, waarvan de achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Gunstig gelegen aan een voetpad met singel, nabij het Haringvliet, winkelcentrum Struytse Hoeck en voorzieningen. Voorzijde uitzicht in het groen en achterzijde besloten (met privacy). Bouwjaar 1977; deze woning met royale afmeting (220 m2 woonoppervlakte & 620 m3 inhoud, incl. de garage) heeft een bijzonder speelse indeling en is modern afgewerkt; 7/8 kamers mogelijk.

Ruime twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage en gunstige ligging in rustige straat & achterzijde fraai vrij en zonnig op het zuidwesten. De tuin en ligging zorgen voor een gevoel van ‘leven als God in Frankrijk’! Deze woning is keurig bewoond en beschikt onder meer over een L-vormige woonkamer met gashaard, complete moderne keuken, modern sanitair toilet & badkamer, 4 kamers (5e mogelijk, is doorgebroken), ruime garage, voortuin met parkeerplaats en grote zonnig & fraai vrij gelegen achtertuin op het zuidwesten. In de gewilde woonwijk Den Bonsen Hoek.

Landelijk, zeer rustig, uitzicht, verrassend grote woning met mogelijkheden, praktische schuur en ruim perceel. Kortom, garantie voor fijn buiten wonen!! Landelijk gelegen vrijstaande woning met aangebouwde garage (samen circa 625 m3), grote schuur van 93 m2, oprit en tuin rondom, op een perceel van 2140 m2. Zeer gunstig gelegen in het buitengebied van Tinte, aan een rustige doodlopende weg, met een fraai vrij uitzicht over de polder. Centraal gelegen, nabij plaatsen zoals Brielle (10 minuten fietsen), Oostvoorne, Rockanje en Hellevoetsluis. Op 30 minuten autoafstand van Rotterdam.

Zuidland - Oostendeelplein 21

Zwartewaal - Henry Fordstraat 13

Locatie, locatie, locatie ….dat is wat er altijd gezegd wordt door degene die het schijnen te weten als het gaat om goed wonen! Nou dan is dát wat hier zéker van toepassing is, maar biedt meer alleen dát! Deze moderne woning heeft verder nog 4 slaapkamers die de moeite waard zijn én als klap op de vuurpijl een waanzinnig diepe tuin! Dan hebben we hier dus veel meer moois te pakken dan alleen de ligging. Verder zien we gewoon een verzorgd huis waar u zonder problemen heerlijk kunt wonen.

Ruime vrijstaande woning met grote aangebouwde garage (2 auto’s mogelijk). Deze woning ligt op een aantrekkelijke locatie met achterzijde tegen het groen en beschikt onder meer over 6 kamers waaronder de ruime woonkamer met open haard en schuifpui, eetkeuken met schuifpui, bijkeuken, grote voortuin met parkeerplaatsen en royale vrij gelegen achtertuin aan het water. Gunstig gelegen in het voormalige vissersdorpje Zwartewaal, nabij jachthaven en uitvalswegen. Op een perceel van 915 m2 eigen grond.Ruime vrijstaande woning met grote aangebouwde garage. WONINGINRUIL MOGELIJK / BESPREEKBAAR!!

Vraagprijs € 259.000,- k.k.

Vraagprijs € 169.900,- k.k.

Vraagprijs € 277.000,- k.k.

Vraagprijs € 199.000,- k.k.

HT OUD C O K H VER OORBE

RV E D ON

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Vraagprijs € 195.000,- k.k.

Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Vraagprijs € 399.000,- k.k.

T H C O K R E V

Vraagprijs € 159.000,- k.k.

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

T UD H C KO RBEHO R E V O

VO R E OND

Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Het Mediaplan maakt dit mogelijk!

Mediaplan

méér makelaar

Bel ons voor meer info: 0181 - 312669

www.kemperskoppenol.nl Hellevoetsluis 0181 - 312669 • Spijkenisse 0181-636688 • Rotterdam 010-4670808


1 Laminaat - incl. ondervloer, plinten en plaatsen

27,95

2 Tapijt - uw dichte trap incl. tapijt, rubberondertapijt

350,-

3 Tapijt - uw open trap incl. tapijt, rubberondertapijt

450,-

Keuze uit 18 kleuren! Per m 2:

Leg- en lijmkosten geheel voor de prijs van: Leg- en lijmkosten geheel voor de prijs van:

4 Vinyl - 400 cm breed geheel geplaatst

Keuze uit diverse kleuren! Per mtr, 400 cm breed:

44,95

5 PVC vloeren - informeer naar onze zeer exclusieve all-in prijzen Openingstijden:

MA DI WO DO VR ZA

GESLOTEN 12.00 - 18.00 12.00 - 18.00 12.00 - 18.00 12.00 - 21.00 10.00 - 17.00

Tevens ook op afspraak geopend

WW_JETE.indd 2

14-05-12 10:43


kamer isch gelegen 4 00,nette. € 150.0

e Land aristraat 70

me grond woning Leuke begane ,00 9.0 12 tuin.

Kralingen Boszoom 62

Feijenoord aat 42 Dillenburgstr

pwoe 2 onder 1 ka Karakteristiek ,00 9.0 18 ning. €

legen 4 kamer Fantastisch ge 150.000,€ . maisonnette

ning e 4-kamer wo 5.000,-

alingen t 78 Jerichostraa

appartement dern 3-kamer 38.000,-

ralingen oenenstraat 21

ment in gewilde kamer apparte 00,alingen. € 124.0 Kr n va g vin ge m

Hillesluis 1c Immobilialaan woning apte 3 kamer Recent opgekn € 64.000,-

n Nieuwe Weste at 12 2L ra Essenburgst

Oude Westen sstraat 34a Bloemkweker

Hillesluis 1c Immobilialaan woning apte 3 kamer Recent opgekn € 64.000,-

KOOPHUIS? HUURHUIS? JOUWHUIS! rtement 3-kamerappa Ruim en licht 5.000,met tuin. € 12

Centrum Kolk 150

t er appartemen Prachtig 3 kam € 151.000,-

Hillesluis traat 44b Beijerlandses g starterswonin Leuke 3 kamer 0,€ 74.00

Spangen dijk 30f Mathenesser appartement Mooi 3 kamer 0,.50 92 €

ent mer appartem Superstrak 3 ka ,00 € 110.0

Feijenoord aat 42 Dillenburgstr

Overschie t 60 Vosmaerstraa appartement Leuk 3 kamer 0,.00 78 €

Centrum 7 Vasteland 11 n de appartement aa 00,Leuk 3-kamer . € 144.0 ug br us m as voet van de Er

n Nieuw Weste 30 t Veeluststraa im terras rtement met ru 3 kamer appa € 79.000,-

Overschie at 23b Beeningerstra appartement Ruim 5 kamer € 140.000,-

Feijenoord aat 42 Dillenburgstr

Lage Land 70 Vasaristraat

legen 4 kamer Fantastisch ge 150.000,€ . maisonnette

Oosterflank Kobelaan 270

Centrum Kolk 150

appartement Ruim 4 kamer ,00 € 125.0

t er appartemen Prachtig 3 kam € 151.000,-

Bloemhof at 57b Narcissenstra

Hillesluis at 119 Hollandsestra

woning mer eengezins Zeer ruime 5 ka € 147.000,-

rsappar3 kamer starte Aantrekkelijk 0,tement. € 57.50

Kralingen t 21 Koenenstraa

Oosterflank Kobelaan 270

lde rtement in gewi 00,3 kamer appa . € 124.0 en ng ali Kr n va omgeving

appartement Ruim 4 kamer € 125.000,-

n Nieuwe Weste at 12 2L ra st Essenburg

Hillesluis 1c Immobilialaan apte Recent opgekn € 64.000,-

VIND DE WONING DIE JOU legen 4 kamer Fantastisch ge 00,0.0 15 € . nette PAST OP JOUWHUIS.NU maison

g 3 kamer wonin

Koophuis, huurhuis... bij Woonstad Rotterdam draait het vooral om jouw huis, in jouw wijk. Wat zijn jouw wensen? In welke wijk wil je wonen? Wil je rust en ruimte, of de levendigheid van het bruisende stadshart? Ben je alleenstaand, heb je een gezin of zijn de kinderen al het huis uit? Heb je iets tijdelijks nodig of wil je je voor langere tijd vestigen?

ent mer appartem Superstrak 3 ka ,00 0.0 € 11

Je vindt ons complete aanbod op jouwhuis.nu 010-4408800 atrotterdam JouwHuisRdam

WOONSTAD ROTTERDAM HEEFT DE WONING DIE JOU PAST

er woning Ruime 4-kam ,00 5.0 € 12

Centrum 7 Vasteland 11

appartement aa Leuk 3-kamer musbrug. € 14 as voet van de Er

Kralingen t 21 Koenenstraa

rtement in gew 3 kamer appa Kralingen. € 1 n va omgeving

Hillesluis 1c Immobilialaan

apte 3 kame Recent opgekn 0,.00 € 64

n Nieuwe Weste at ra st rg bu Essen

mer app Superstrak 3 ka € 110.000,-

Overschie t Vosmaerstraa

apparte Leuk 3 kamer € 78.000,-

Overschie Sleutelring 30

HOE Keurig 3 kamer ,00 5.0 € 11

Nieuw Weste Veeluststraa

rtem 3 kamer appa € 79.000,-

Overschie Beeningers

a Ruim 5 kamer € 140.000,-

Centrum Kolk 150


[Advertorial]

DIEKE fauteuil

Piet Boon style Piet Boon® Collection De series KEK, FEDDE en DIEKE van Piet Boon® Collection zijn uitgebreid met een aantal nieuwe modellen.

De stijlvolle DIEKE fauteuil heeft een ongeëvenaard zitcomfort. Kruip lekker weg met een boek in de diepe zitting. Deze sterke en tegelijkertijd zachte fauteuil, met brede armleuningen, geeft een extra dimensie aan de klassieke DIEKE familie met nog meer mogelijkheden om te combineren. Het materiaal is een combinatie van stof en leer.

DIEKE sofa

Met zijn diepe zitting en modulaire elementen geeft de DIEKE bank elke kamer een ontspannen, karaktervolle uitstraling. Combineer de DIEKE met een poef, zak achterover in de leren of stoffen bekleding en ervaar het gevoel van klassiek en comfortabel loungen. De robuuste, flexibele DIEKE bank met optionele sierkussens past zich aan, aan elke luxueuze lifestyle.

KEK side

& coffee Table De KEK koffie- en bijzettafels worden gekenmerkt door een sobere en functionele vorm. Het stalen of marmeren tafelblad geeft het eenvoudige design een verfijnde uitstraling. Bij de ontwikkeling van deze tafels was het uitgangspunt, perfecte verhoudingen te combineren met een optimaal gebruiksgemak. De side table is ook verkrijgbaar in het bruin en zwart.

FEDDE sofa De FEDDE serie komt tegemoet aan het verzoek om een compacte lijn te ontwikkelen. Bij het ontwerp hebben wij ons laten inspireren door de casual, relaxte sfeer van onze beach houses. Daarom heeft deze praktische bank een brede, nonchalante zoom en een heerlijk zachte arm- en rugleuning. Nieuw in de collectie is de FEDDE met smalle arm en de FEEDE in leer. De FEDDE serie bestaat uit verschillende banken, een loveseat, een fauteuil en een poef. De meubels uit deze serie zijn makkelijk te reinigen en hebben afneembare hoezen.

Piet Boon


Verhuizen? Van der Ent Top Movers weet van aanpakken! • Nationale- en internationale verhuizingen; • Bedrijfs- en projectverhuizingen; • Handymanservice; • Moderne inboedelopslagfaciliteiten; • Emigratieverpakkingen; • Archiefbeheer- en opslag; • Verkoop en verhuur van materiaal.

Van der Ent Top Movers Spijkenisse - Den Haag - Leiderdorp Gouda - Bergen op Zoom Hoofdkantoor/headoffice: Lorentzweg 25, Spijkenisse Postadres: P.O. Box 250, 3200 AG Spijkenisse BEL GRATIS 0800-022 78 66 E-mail: info@entopmovers.com Internet: www.entopmovers.com

0181 60 00 00 • info@entopmovers.com • www.entopmovers.com

Welke warmtebron u ook zoekt: Gas, hout of elektrisch Al 90 jaar uw warmte specialist

Kom naar onze showroom in Dubbeldam en ontdek hoe u de winter warm en sfeervol door kunt komen

Bij Van de Merwe vindt u alles wat wonen fijn maakt Burgemeester Jaslaan 35 3319 AB Dordrecht Tel.: 078-6160364

www.vdmerwe.nl


Wij zi de heLjn zome e vak anropen!tie

Laat u inspireren in de mooiste en compleetste showrooms voor kunststof kozijnen! In onze showrooms ziet u een enorme keuze aan kunststof kozijnen, deuren, hefschuifpuien, dakkapellen en ontelbare accessoires. Er staan praktische proefopstellingen waar u van dichtbij de kwaliteit kunt zien en voelen. Kom geheel vrijblijvend langs in ĂŠĂŠn van onze showrooms en laat u overtuigen van de vele voordelen en mogelijkheden!

alKuplus tiLburg

alKuplus middeLburg

Zevenheuvelenweg 70 Tilburg Tel. 013 - 54 34 519

Klarinetweg 5 Middelburg Tel. 0118 - 628 707

Kijk voor openingstijden op www.alkuplus.nl


Woningaanbod Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Rotterdam

Acacia 27

Softbalpad 9

Clausstraat 114

Sint-Jobskade 652

Tussenwoning Woonopp.: 135 m2 Inhoud: 400 m3 Perceeloppervlakte: 127 m2

Bouwjaar: 1979 Kamers: 4

Tussenwoning Woonopp.: 125 m2 Inhoud: 360 m3 Perceeloppervlakte: 130 m2

Bouwjaar: 1975 Kamers: 5

Hoekwoning Woonopp.: 113 m2 Inhoud: 420 m3 Perceeloppervlakte: 119 m2

Bouwjaar: 2008 Kamers: 4

Vraagprijs € 199.000,- k.k.

Vraagprijs € 199.000,- k.k.

Vraagprijs € 339.000,- k.k.

Xtra makelaardij 0181-323793

Xtra makelaardij 0181-323793

Goeman makelaars en taxateurs 0181-321200

xtramakelaardij.nl

xtramakelaardij.nl

Portiekflat Woonopp.: 100 m2 Inhoud: 260 m3 Woonlaag: 5

Vraagprijs € 235.000,- k.k. www.goeman.nl

Van der Eijk Makelaars 010-4701130

Schiedam

Schiedam

Schiedam

Schiedam

Rotterdamsedijk 191D

Rembrandtlaan 133

Bouwmeesterweg 65

Atalantahof 80

Portiekflat Woonopp.: 60 m2 Inhoud: 162 m3 Woonlaag: 4

Bouwjaar: 1950 Kamers: 3

Penthouse Woonopp.: 66 m2 Inhoud: 225 m3 Woonlaag: 8

Bouwjaar: 1997 Kamers: 3

Maisonnette Woonopp.: 75 m2 Inhoud: 250 m3 Woonlaag: 1

Bouwjaar: 2004 Kamers: 3

Bouwjaar: 1985 Kamers: 3

Vrijstaande woning Woonopp.: 175 m2 Inhoud: 623 m3 Perceeloppervlakte: 496 m2

rodekmakelaardij.nl

Bouwjaar: 1992 Kamers: 5

Vraagprijs € 99.500,- k.k.

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Vraagprijs € 159.999,- k.k.

Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Van der Eijk Makelaars 010-4701130

Van der Eijk Makelaars 010-4701130

D & S Makelaardij B.V. 010-4737555

Van der Eijk Makelaars 010-4701130

rodekmakelaardij.nl

rodekmakelaardij.nl

densmakelaars.nl

rodekmakelaardij.nl

Asto Keukens bestaat 40 jaar! ...en wie jarig is trakteert! Ruime collectie, keukens voor élk budget!

Bezoek ons Miele Innovation Centre.

Bij aankoop van 5 Siemens apparaten krijgt u nu van ons een Siemens wasmachine óf wasdroger cadeau!

Ervaar onze unieke Colourstudio.

K E U K E N S

Driemanssteeweg 170, 3084 CB Rotterdam, Tel.: 010 443 02 10, www.astokeukens.nl Meer keuken, meer smaak. SINDS 1973


Zonnige tijden

breken aan op de woningmarkt! Het was nog nooit zo voordelig om een woning te kopen. Met de huizenprijzen die op het moment extreem laag staan en verschillende maatregelen vanuit de overheid om het aantrekkelijker te maken een huis te kopen, lijkt nu dan eindelijk een eind te komen aan de malaise op de huizenmarkt. Een NVM Makelaar kan u helpen optimaal te profiteren van deze gunstige factoren. De betrouwbare aankoopmakelaars van NVM bieden u de garantie dat u de laagste prijs betaalt voor uw droomhuis, dat uw belang voorop staat en dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien bepaalt het succes van de aankoop de kosten die u kwijt bent aan uw makelaar. Succesverhalen De landelijke makelaarsorganisatie NVM heeft al veel mensen succesvol mogen helpen bij de aankoop van hun droomhuis. Jij droomt verder over jouw droomwoning, jouw makelaar onderhan-

delkoop van Woning Aankoopmakelaar is een prettige businesspartner. Hij denkt met je mee, volgt op en toont initiatief. Op deze gebieden is hij duidelijk onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. Zijn persoonlijke aanpak sprak ons erg aan. Bij onze aankoop zat een aantal lastige zaken. Hij heeft hier goed op ingespeeld met als resultaat een prachtig huis tegen een aannemelijke prijs.”

delt voor de beste prijs en ondersteunt het gehele aankoopproces. Door de jarenlange ervaring en expertise in de woningmarkt en door scherp en slim te onderhandelen, kan een NVM Makelaar je helpen veel geld te besparen. Bijvoorbeeld het prachtige vrijstaande pand aan de Waaldijk 147 te Vuren. Woning Aankoopmakelaars (NVM) wist dit pand aan te kopen voor een bedrag dat bijna € 100.000,- goedkoper was dan de originele vraagprijs!

Ook de nieuwe bewoners van de woning aan de Lingedijk 22 te Gellicum hebben veel voordeel kunnen halen uit de service van hun NVM Makelaar. Deze dijkwoning stond net te koop. Toch hebben zij door goed de waarde van het pand te beoordelen, circa € 30.000,- onderhandelingsresultaat weten te bereiken. “NVM Makelaar Stefan van Middelkoop heeft kennis van zaken en is gemotiveerd. Bovendien kan hij snel schakelen als dat nodig is en is hij betrokken. Eigenschappen die in deze branche lastig te vinden zijn,” aldus een tevreden koper.

De nieuwe bewoners zijn zeer tevreden met dit resultaat. Zij willen hun ervaring graag delen met andere woningzoekenden: “Stefan van Mid-

Benieuwd wat een NVM Makelaar voor jou kan betekenen? Kijk dan op www.nvm.nl voor een makelaar bij jou in de buurt!

Aankoop makelaar


Krimpen aan den IJssel Sierra Nova

6 MAANDEN VRIJ WONEN BIJ KOOP! Vraag naar de voorwaarden

Het appartementencomplex Sierra Nova is gesitueerd op de plek

Huurwoning

van de voormalige Fordgarage. Het complex bestaat uit 52 stijlvolle

Woonoppervlakte Aantal kamers Parkeerplaats Huurprijs kaal Servicekosten Min. bruto inkomen Huurprijs

en luxe appartementen omsloten door een groen binnenhof, waardoor alle appartementen een rustige kant hebben, waarvan sommige met een terras. Onder het gebouw bevindt zich een afgesloten parkeergarage alsmede een berging.

97 m2 3 ja € 790,13 € 44,00 € 3.000,00 € 834,13 per maand

Koopwoning

Ligging • Perfecte ligging ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer en het winkelcentrum “Crimpenhof” nabij landelijke omgeving • Busstation is op loopafstand • Openbaar vervoer in nabije omgeving

Parkeerplaats Er is een beveiligde parkeergarage met ruime bergingen voor elk appartement. De parkeerplaats is bij de huurpijs inbegrepen. De koopprijs bedraagt € 25.000,- vrij op naam.

Van der Vorm Vastgoed B.V. Postbus 23313, 3001 KH Rotterdam Telefoon (010) 436 92 18 Telefax (010) 436 92 39 E-mail verhuur@vormvastgoed.nl www.vormvastgoed.nl

Woonoppervlakte Aantal kamers Parkeerplaats Vraagprijs

97 m2 3 ja € 247.500,- k.k.


Rotterdam -

Molecatensingel 88

Rotterdam - Feijenoord

Rotterdam - Feijenoord

Oranjeboomstraat 280d

Koopvaardijhof 191

Rotterdam - Hillesluis

Beverstraat 100b

Vraagprijs € 149.500,- k.k.

Vraagprijs € 75.000,- k.k.

Koopsom € 142.500,- k.k.

Koopsom € 50.000,- k.k.

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Hillesluis

Hollandsestraat 119

Immobilialaan 9d

Westerbeekstraat 60e

Noordpolderstraat 23

Koopsom € 57.500,- k.k.

Koopsom € 65.000,- k.k.

Koopsom € 67.000,- k.k.

Koopsom € 67.500,- k.k.

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Hillesluis

Riederlaan 36b

Schildstraat 14

Vlasakkerstraat 41d

Janne Bouwensstraat 35d

Koopsom € 67.500,- k.k.

Koopsom € 70.000,- k.k.

Koopsom € 70.000,- k.k.

Koopsom € 75.000,- k.k.

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Hillesluis

Slaghekstraat 108b

Beverstraat 154

Walravenstraat 6a

Wapenstraat 39a

Koopsom € 80.000,- k.k.

Koopsom € 84.000,- k.k.

Koopsom € 120.000,- k.k.

Koopsom € 125.000,- k.k.

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Pendrecht

Rotterdam - Zuidwijk

Adriaen Nimantsstraat 39b Koopsom € 134.000,- k.k.

Borselaarstraat 19 Koopsom € 195.000,- k.k.

Krabbendijkestraat 328 Vraagprijs € 205.000,- k.k.

Borselaarstraat 27b 2e Koopsom € 225.000,- k.k.

WWW.WOONVISIEMAKELAARS.NL

Bel voor een gratis waardebepaling

Reyerdijk 123 3079 NC Rotterdam ijsselmonde@woonvisie.nl T 010-292 30 00


Wonen in Schiedam Eengezinswoningen vanaf â‚Ź 170.000,- k.k. ET KOPEN MS ! EEN PLU

Kijk voor meer informatie op:

www.woonplus.nl Valeriusstraat 3-5 3122 AM Schiedam T. (010) 204 51 00

Woonplus Schiedam

werkt aan

uw woonwens


Dordrecht, Abeelstraat 129 Traditionele, onder tijdloze architectuur gebouwde grote vrijstaande villa op het allermooiste plekje in Dubbeldam met 1550 m2 eigen grond direct grenzend aan een oeroud dijklandschap en aan de Zuidpolder. Gelegen aan de rand van de fraaie wijk Middenhoeve met scholen, winkels en overige faciliteiten in de nabijheid. (INRUIL BESTAANDE WONING BESPREEKBAAR). Begane grond: Hal (ca. 22 m2) met imposante trappenpartij, Belgisch hardstenen vloer, garderobe toilet en dubbele openslaande deuren naar woonruimten. Garderobe, toilet. Living met eetgedeelte (ca. 67 m2) met openhaard, massief houten vloer, openslaande deuren naar terrassen en tuin. Aparte tv-/studeerkamer (ca. 760 x 360) met massief houten vloer en dubbele openslaande deuren. Woon-/eetkeuken (ca. 600 x 360) voorzien van: • koelkast; • vaatwasmachine; • keramische kookplaat;

• dubbele spoelunit; • graniet aanrechtblad. • plavuizen vloer met vloerverwarming; • quooker;

Souterrain (met daglicht!): Dubbele garage (ca. 600 x 600) met elektrische overhead deur. Hal met kasten. Wasruimte (ca. 260 x 300). Voorraadruimte (ca. 300 x 360) met schuifkastenwand. 1e verdieping: Overloop met trapvide. Hoofdslaapkamer (ca. 550 x 470), met parketvloer, openslaande deuren naar balkon, ingebouwde schuifkastwanden en aangrenzende complete badkamer voorzien van: • ligbad (jetstream); • douche;

• wastafelmeubel; • aparte (afsluitbare) toiletruimte.

Slaapkamer II (ca. 430 x 360) met ingebouwde kasten, parketvloer Slaapkamer III (ca. 360 x 360) met ingebouwde kasten, parketvloer Slaapkamer IV (ca. 430 x 360) met parketvloer Slaap-/studeerkamer V (ca. 360 x 360) met parketvloer Tweede badkamer voorzien van: • douche; • urinoir; • hangend toilet; • wastafelmeubel. 2e verdieping: Grote ruimte (ca. 1000 x 600) met vaste kasten Slaapkamer VI (ca. 700 x 600) Algemeen: Eigen grond Perceeloppervlakte: 1550 m2 Bouwjaar: 1994 Woonoppervlakte ca. 440 m2 + Souterrain (ca. 66 m2) / Inhoud ca. 1600 m3 Verwarming + warm water doormiddel van HR ketel Rondom optimaal geïsoleerd Centraal stofzuigsysteem Hoge plafonds

Vraagprijs € 1.450.000 k.k.

Stad & Land NVM-Makelaars • Prinsenstraat 5 • Dordrecht Tel.: 078 635 66 66 • info@stadenland.nl • www.stadenland.nl


Schildtvoorde Makelaardij o.g.

Uw Makelaar gespecialiseerd in • verkoop • aankoop • taxaties • nieuwbouw

Dit is een greep uit ons aanbod Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Klaverstraat 116c

Mijnsherenlaan 132b

Plein 1953 169

Kruiningenstraat 188

De woning is ideaal voor een starter, maar zeker ook voor die persoon die een leuke woning voor een zeer mooie prijs zoekt.

Voor-tussen-achter appartement met een fraaie afwerking. De originele indeling is veranderd in een voor- en achterkamer met een nette keuken en badkamer.

Sfeervolle 3 kamerwoning met moderne badkamer en goed verzorgd. Het appartement is gelegen op de 10e verdieping met voor uitzicht op “de stad”.

Keurig 4 kamerappartement met luxe keuken en badkamer en geheel dubbele beglazing. De woning is fraai afgewerkt en direct te betrekken!

Woonoppervlakte: 50 m2 Woonlaag: 3 Inhoud: 140 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1947

Woonoppervlakte: 62 m2 Woonlaag: 1 Inhoud: 181 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1938

Woonoppervlakte: 55 m2 Woonlaag: 10 Inhoud: 148 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1960

Woonoppervlakte: 70 m2 Woonlaag: 1 Inhoud: 183 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1958

Vraagprijs € 67.500,- k.k.

Vraagprijs € 69.500,- k.k.

Vraagprijs € 87.000,- k.k.

Vraagprijs € 87.500,- k.k.

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Steenvoorde 77

Plein 1953 137

Hekelingenstraat 29a

Kruisvoorde 12

Royaal en sfeervol 3 kamer hoekappartement op de derde verdieping met berging in de onderbouw in een goed onderhouden complex. Maak gerust een afspraak om de woning te bekijken!

Gelegen aan het plein 1953; de “ Karel de Stouteflat” in Rotterdam Pendrecht. Hier ligt dit prettig ingedeelde 3 kamer appartement.

Gelegen in de gezellige Rotterdamse wijk Tarwewijk ligt dit ruime 4 kamer appartement. De woning is gelegen aan een rustige weg met in de nabijheid gezellige winkels.

Nu aangeboden, een leuke gelegen 2 (voorheen 3) kamerwoning. De woning is gelegen op de hoek van een kleinschalig complex en heeft een prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde.

Woonoppervlakte: 61 m2 Woonlaag: 3 Inhoud: 176 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1960

Woonoppervlakte: 56 m2 Woonlaag: 7 Inhoud: 151 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1960

Woonoppervlakte: 93 m2 Woonlaag: 1 Inhoud: 249 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1935

Woonoppervlakte: 60 m2 Woonlaag: 1 Inhoud: 165 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1960

Vraagprijs € 92.500,- k.k.

Vraagprijs € 94.000,- k.k.

Vraagprijs € 94.000,- k.k.

Vraagprijs € 98.000,- k.k.

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Nieuw in verkoop Mijnsherenlaan 161b

Schere 244

Zuiderterras 120

Kruisvoorde 76

Leuk 3 (voorheen 5) kamerappartement gelegen op de 3e en 4e verdieping. Dit appartement is altijd keurig bewoond en ideaal voor de starter die bij allerlei voorzieningen wil wonen

Een geheel instapklaar 3 kamer hoekappartement in een keurig complex. De woning is modern en strak afgewerkt en heeft goede voorzieningen.

Snel beschikbaar met een heerlijk uitzicht vanaf de 13e verdieping. Een comfortabel 2 kamer appartement in een goed onderhouden complex naast het winkelcentrum Zuidplein.

Praktisch ingedeelde 3 (voorheen 4) kamerwoning met heerlijke hoekligging. Het complex is gelegen in de woonwijk Zuidwijk en is keurig onderhouden.

Woonoppervlakte: 111 m2 Woonlaag: 3 Inhoud: 310 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1938

Woonoppervlakte: 63 m2 Woonlaag: 1 Inhoud: 172 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1962

Woonoppervlakte: 66 m2 Woonlaag: 13 Inhoud: 171 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1979

Woonoppervlakte: 66 m2 Woonlaag: 3 Inhoud: 173 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1960

Vraagprijs € 99.500,- k.k.

Vraagprijs € 99.500,- k.k.

Vraagprijs € 107.000,- k.k.

www.schildtvoorde.nl

Vraagprijs € 107.500,- k.k.

Schildtvoorde Makelaardij o.g. • Slinge 170, 3085 EX Rotterdam • tel. 010 - 480 30 88 • fax 010 - 480 12 88


Schildtvoorde Makelaardij o.g.

Uw Makelaar gespecialiseerd in • verkoop • aankoop • taxaties • nieuwbouw

Dit is een greep uit ons aanbod Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Langenhorst 319

Lange Hilleweg 444

Zwijndrechtsestraat 16

Ruigenhoek 61

Op een leuke locatie gelegen 3 kamer maisonnette. En dat ook nog eens super voordelig! Deze woning gelegen op de 3e en 4e verdieping heeft uitzicht over de Slinge.

Verreikend uitzicht, mooie vergezichten vanuit een keurig verzorgd 2 kamerappartement met eigen parkeerplaats. Maak gerust een afspraak om de woning te bekijken!

Sfeervolle woning van omstreeks 1900 met authentieke details en achterplaats. De woning is altijd netjes onderhouden en is deels vzv dubbele beglazing en een c.v.-combiketel.

In de gezellige wijk Zuidwijk gelegen 3 (voorheen 4) kamer appartement op de begane grond met ruime voor-, zij- en achtertuin! Maak gerust een afspraak om de woning te bekijken!

Woonoppervlakte: 75 m2 Woonlaag: 3 Inhoud: 191 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1961

Woonoppervlakte: 68 m2 Woonlaag: 9 Inhoud: 187 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1982

Woonoppervlakte: 90 m2 Perceeloppervlakte: 81 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1906

Woonoppervlakte: 70 m2 Woonlaag: 1 Inhoud: 182 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1962

Vraagprijs € 110.000,- k.k.

Vraagprijs € 115.000,- k.k.

Vraagprijs € 119.000,- k.k.

Vraagprijs € 119.500,- k.k.

Rotterdam

Rotterdam

Capelle aan den IJssel

Rotterdam

Langenhorst 361

Ogierssingel 289

Filomeentje erf 36

Vlissingenplein 112

Keurige 3 kamermaisonnette woning gelegen op de 3e en 4e verdieping met leuk uitzicht. Winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid gelegen.

Leuk 4 kamerappartement op 3e verdieping op fijne locatie. Netjes en v.z.v een keurige keuken en badkamer met ligbad. Rondom voorzien van dubbel glas en er is centrale verwarming.

Gelegen aan een klein park met waterpartij; een goed onderhouden en fraai afgewerkt appartement met parkeerplaats. De afwerking is fraai afgewerkt en ideaal om snel te betrekken.

Gelegen in de wijk Pendrecht ligt dit verzorgde en volledig afgewerkte 3-kamer hoekappartement op de 1e verdieping van een modern wooncomplex uit 2003. Een bezichtiging zeker waard!

Woonoppervlakte: 64 m2 Woonlaag: 3 Inhoud: 167 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1961

Woonoppervlakte: 73 m2 Woonlaag: 3 Inhoud: 201 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1966

Woonoppervlakte: 64 m2 Woonlaag: 2 Inhoud: 167 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1980

Woonoppervlakte: 88 m2 Woonlaag: 1 Inhoud: 223 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2003

Vraagprijs € 120.000,- k.k.

Vraagprijs € 124.900,- k.k.

Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Vraagprijs € 144.500,- k.k.

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Nieuw in verkoop Scherpenhoek 66

Zierikzeestraat 59d

Verboomstraat 277

Heenvlietstraat 26

Luxe afgewerkt 3 kamer hoekappartement gelegen in het moderne complex de “Residentie Slinge Oost”. Een ruime woning met veel lichtinval.

Een scherpe prijs, voor een erg comfortabele eengezinswoning met eigen parkeerplaats! De woning uit 2006 is netjes afgewerkt en voorzien van een zonnige tuin op het zuiden.

Ruim 85m2 modern woongenot in een keurig complex aan de rand van een plas. De 3 kamerwoning is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een nette afwerking.

Goed onderhouden, instapklaar en ruime tussenwoning van omstreeks 1928. Het betreft hier een geheel pand met drie volledige verdiepingen en een ruime bergvliering.

Woonoppervlakte: 83 m2 Woonlaag: 6 Inhoud: 223 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2001

Woonoppervlakte: 130 m2 Perceeloppervlakte: 97 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2006

Woonoppervlakte: 85 m2 Woonlaag: 3 Inhoud: 231 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005

Woonoppervlakte: 134 m2 Perceeloppervlakte: 150 m2 Inhoud: 410 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1928

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Vraagprijs € 160.000,- k.k.

Vraagprijs € 169.000,- k.k.

www.schildtvoorde.nl

Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Schildtvoorde Makelaardij o.g. • Slinge 170, 3085 EX Rotterdam • tel. 010 - 480 30 88 • fax 010 - 480 12 88


Schildtvoorde Makelaardij o.g.

Uw Makelaar gespecialiseerd in • verkoop • aankoop • taxaties • nieuwbouw

Dit is een greep uit ons aanbod Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Beijerlandselaan 8f

Schulpplein 12b

Herkingenstraat 62c

Nachtegaalplein 30

Sunset Boulevard Zuid! Zoals de naam al doet vermoeden. Een nieuw en fris complex aan het eind van een verfraaide winkelstraat. Wij bieden u een ruim opgezet 4-kamer app. aan.

Heerlijk ruim en bijzonder ingedeelde eengezinswoning met diepe tuin. De woning heeft 4 woonlagen, namelijk het souterrain, de begane grond, de eerste verdieping, zolderverdieping.

Keurige eengezinswoning met achtertuin in een rustige straat van een relatief jonge wijk. De woning is jong en heeft een goed onderhoudsniveau (Schilderwerk is in 2012 gedaan).

Wie wil er niet wonen aan het mooiste plein van Charlois? En dat op Eigen grond! Hier treft u een nette moderne hoek eengezinswoning (bouwjaar 1988) met een fraaie en zonnige tuin.

Woonoppervlakte: 105 m2 Woonlaag: 9 Inhoud: 263 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2009

Woonoppervlakte: 108 m2 Perceeloppervlakte: 117 m2 Inhoud: 355 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1990

Woonoppervlakte: 98 m2 Perceeloppervlakte: 105 m2 Inhoud: 276 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2005

Woonoppervlakte: 110 m2 Perceeloppervlakte: 155 m2 Inhoud: 295 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1988

Vraagprijs € 195.000,- k.k.

Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Vraagprijs € 209.500,- k.k.

Rotterdam

Woning verkocht? Uw droomhuis gevonden? Wester Hordijk 290 Ruim en comfortabel wonen in deze fijne nieuwbouw ( 2010) tussenwoning met riante gelegen achtertuin. De woning voorziet in de moderne wensen en is voorzien van alle gemakken! Woonoppervlakte: 109 m2 Perceeloppervlakte: 130 m2 Inhoud: 266 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2010

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Rotterdam

Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning! Bij ons heeft u keuze uit meerdere aankooppakketten! U krijgt van ons: • Hoogwaardige dienstverlening • Deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijkheid • Hoge service

Nijenburg 86 Gunstig en rustig gelegen 4 kamer eengezinswoning met achtertuin EN EIGEN PARKEERPLAATS. Het betreft hier een tweelaagse woning met een zeer goed voorzieningenniveau. Woonoppervlakte: 100 m2 Woonlaag: 1 Inhoud: 260 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2007

Laat u verrassen en neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Schildtvoorde Makelaardij o.g.

De juiste keuze als het om aankopen, taxeren en verkopen van een woning gaat!

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

www.schildtvoorde.nl

Schildtvoorde Makelaardij o.g. • Slinge 170, 3085 EX Rotterdam • tel. 010 - 480 30 88 • fax 010 - 480 12 88


Vlietlanden NVM Makelaars 010 - 460 19 00 Waalstraat 59 3131 CS Vlaardingen

Vlietlanden NVM Makelaars @Vlietlandenvld

www.vlietlanden.info Schiedam, Swammerdamsingel 73c

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal woonlagen: Inhoud: Aantal kamers:

Bovenwoning 1934 80 m2 2 210 m3 4

Vlaardingen, Korte Hoogstraat 28d

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Woonlaag: Inhoud: Aantal kamers:

Portiekflat 1956 75 m2 3 225 m3 3

Vlaardingen, Mendelssohnplein 29d

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Woonlaag: Inhoud: Aantal kamers:

Portiekflat 1951 75 m2 4 175 m3 3

Vlaardingen, Rontgenstraat 22a

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Aantal kamers:

Benedenwoning 1934 80 m2 - m2 180 m3 2

Vlaardingen, Kuiperstraat 59

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Woonlaag: Inhoud: Aantal kamers:

Maisonnette 1979 80 m2 2 200 m3 3

Koopsom € 149.900,- k.k.

Vraagprijs € 89.000,- k.k.

Vraagprijs € 95.000,- k.k.

Vraagprijs € 99.500,- k.k.

Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Vlaardingen, Parallelweg 54

Vlaardingen, Zeemanstraat 114

Vlaardingen, Richard Holstraat 84

Vlaardingen, Veerplein 93

Vlaardingen, Jozef Israelsstraat 53

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Woonlaag: Inhoud: Aantal kamers:

Bovenwoning 1935 100 m2 1 250 m3 7

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Woonlaag: Inhoud: Aantal kamers:

Maisonnette 86 m 1 235 m3 5 2

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Woonlaag: Inhoud: Aantal kamers:

Bovenwoning 1935 95 m2 1 240 m3 4

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Woonlaag: Inhoud: Aantal kamers:

Galerijflat 1961 75 m2 5 240 m3 2

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Aantal kamers:

Hoekwoning 1927 92 m2 126 m2 245 m3 4

Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Vraagprijs € 129.500,- k.k.

Vraagprijs € 129.500,- k.k.

Vraagprijs € 182.500,- k.k.

Vlaardingen, Handelstraat 29

Vlaardingen, Insulindesingel 30

Vlaardingen, Hartmansstraat 55a

Vlaardingen, Carry Pothuiskade 116

Vlaardingen, Binnensingel 68

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Aantal kamers:

Tussenwoning 1937 140 m2 134 m2 350 m3 7

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Aantal kamers:

Tussenwoning 1942 110 m2 137 m2 335 m3 4

Vraagprijs € 194.500,- k.k.

Vraagprijs € 224.500,- k.k.

Vlaardingen, Schiedamseweg 87

Vlaardingen, Gustav Stresemannring 11

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Woonlaag: Inhoud: Aantal kamers:

Penthouse 1999 121 m2 5 315 m3 5

Vraagprijs € 347.500,- k.k.

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Aantal kamers:

Hoekwoning 1994 120 m2 242 m2 320 m3 3

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Aantal kamers:

Hoekwoning 1902 235 m2 224 m2 700 m3 10

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Met Vlietlanden NVM Makelaars staat u als koper of als verkoper van een huis een stuk zekerder. Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Aantal kamers:

Halfvrijstaande woning 1896 240 m2 245 m2 750 m3 7

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Aantal kamers:

Vrijstaande woning 1991 155 m2 227 m2 500 m3 6

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Wij staan met plezier voor u klaar!

Bel ons voor meer informatie: 010 - 460 19 00


Bezichtiging waard!

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Hekelingen

Brielle

Senioren woning

Fraai appartement

Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Vraagprijs € 234.000,- k.k.

Vraagprijs € 139.000,- k.k.

Vraagprijs € 159.000,- k.k.

Wonen op “hoog” nivo!!

Hellevoetsluis

Vaargeul 74 Op fraaie locatie, op de 3e verd. gesit. modern 2-kamer hoekapp. met parkeerpl.  berging in de gem. parkeergar. en afgesloten entree met liftinstall. en trappenhuis. Ind.: Het app. is behoudens de badk. geheel v.v. een parketvloer. Entree/gang, Ruime woonkamer. Open keuken met in wandopstelling geplaatste keukeninr. v.v. granieten bovenblad en inbapp., toegang tot balkon o/h z/o met uitzicht over Haringvliet. Door matglazen wand gescheiden slpk. van 280x430. Geheel bet. badkamer v.v. electr. vloerverw., ligbad, ap. douche met cabine, tlt., bidet en wast. in marmer blad.

Hellevoetsluis

Cornelis van Kleiburgstraat 23 Goed onderhouden tussenwoning met berging in de achtertuin (O) en achtergelegen (hoek)garage in boxencomplex aan pleintje. Bwjr 1963. 102 m2 eig.gr. (wh), 21 m2 (gar.). Bijna geh. v.v. dub. glas + h.h. koz. De garage is apart te koop voor € 19.500,-- K.K. (voorkeur verkoop wh + gar.). Ind. o.a.: Entr./ gang. Toilet. Gesloten keuken met lichte keukeninr. v.v. inbouwapp. Woonkamer met houten plankenvloer, schoorsteenkanaal en balkenplafond. 1e Verd.: Overl., 3 slaapkamers. Doucheruimte, wastafel. 2e Verd.: Middels vlizotrap bereikbare zolder met Nefit combi HR ketel, bwjr 2010, klein raampje.

Hellevoetsluis

Achterweg 26 In de dorpskern gesit. 2/1-kapwoning met aangeb. garage alsmede ruime vrijstaande garage/werkplaats met vliering, houten berging en tuin op 305 m2 eig.gr. Bwjr 1955. Gr.deels v.v. dub. glas in h.h. kozijnen. Ind.: Entr./gang, toilet. Kelderkast met water/gasmeter. Woonkamer met extra zijraam, rolluiken. Woonkeuken met witte landhuisstijl keukeninr. v.v. inb.app. Achterentree met aansl. wasapp. Badkamer met ligbad, aparte douche, badkamermeubel met dub. wastafel. 1e Verd.: 3 slaapkamers, plat (dakterras). 2e Verd.: Middels vlizotrap bereikbare zolder met dakvenster en c.v.ketel (ca. 1995).

Hellevoetsluis

Oever 65 Op prima locatie gesit., ruim 3-kamerapp. (ca. 105 m2) op de 1e verd. in app.complex Les Rives, berging, parkeerplaats op de beg.gr. Bwjr 2004. Politie keurmerk. VVE bijdrage thans ca. € 202,80 p/m. Op ca. 750 m loopafstand v/d binnenstad Brielle. Ind.: Centr. hal/gemeenschappelijke entree met videofooninstallatie, trappenhuis, liftinstallatie. WH: Entr./ gang met bergkast, toilet, cv kast. Ruime badkamer met douche + cabine, wastafelmeubel, aansl. wasapp. 2 slaapkamers, wv één met aangr. badkamer, schuifwandkast. Roy. woonkamer met balkon. Open keuken in L-vorm, Ivoorkleurig en v.v. inbouwapp.

Vraagprijs € 174.000,- k.k.

Koopsom € 209.000,- k.k.

Vraagprijs € 252.500,- k.k.

Vraagprijs € 264.000,- k.k.

Altijd al gelijkvloers willen wonen?

Verkocht onder voorbehoud

Hellevoetsluis

Willem- en Maryplein 212 In fraai app.complex Residentie Coninckx Bolwerk op de 2e verdieping gesit. modern 3-kamer app. met ruim overdekt inpandig zonneterras en let wel, 2 autoparkeerplaatsen, en fietsenberging in ondergelegen parkeergarage. Bwjr 2003. Uitstekend verzorgd. Woonkamer/keuken 50 m2. Mod. keukeninr. en sanitaire voorz. Gr.deels spuitwerk wanden. Fraaie locatie binnen de Vesting met uitzicht op stadswallen, veste water, Haringvliet en jachthaven. V.v. fraaie siergrindvloer. Afgesloten hal/entree met videofoon en lift. Servicekosten V.V.E. € 149,01 p/m voor het app. en € 27,15 p/m per parkeerplaats.

Hellevoetsluis

Philips van Almondestraat 17 Rustig gesitueerd, goed onderhouden herenhuis met inpandige garage en vrije achtertuin (O) en alle centrumvoorzieningen op loopafstand. Bwjr 1991. Ind.: Entree/hal met mk, L-kamer met schuifpui naar tuin. Open keuken met L-inr., 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, vriezer, afzuigkap, tegelvloer. Tussenhal met toilet, toegang tot garage met aansl. wasm. en keukenblok. 1e verd.: overloop met vaste kast en berging met combiketel (2007), 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, afgeschermde douche, toilet en wastafel. Gehele woning v.v. isolerende beglazing alsmede gevel/dakisolatie.

Hellevoetsluis

Molenstraat 32 Luxe, gezellige mod. 4-kamerwoning! Wonen op fraaie locatie pal tegenover het historische fort Haarlem binnen de stadswallen, ligt nu binnen uw bereik! Bwjr 2004/2005. Compleet geïsoleerd. Elektr. beveiligd. G.I.W. garantie. Beschermd stads- en dorpsgezicht. Ind.: Roy. entr. Toilet. Woonkamer. Mod./luxe open keuken v.v. inbouwapp. 1e Verd.: Overl. 2 slaapkamers. Badkamer. 2e verd.: Roy. overloop met o.a. toegang tot zonnedakterras met geweldig uitzicht! Berging met opstelling c.v.-combiketel (2005) en “Stork” warmte terugwinsysteem. Aansl. wasapp. 3e slaapkamer. Overdr.bel. voor rek. verkoper!

Hellevoetsluis

Landhoofd 8 In karakteristieke woontoren “Centerpoint” op 3e etage gesitueerd 3-kamer appartement met balkon/serre en kelderberging. Bwjr 1999. Ind.: ruime entree/hal met toilet. Living met eethoek en balkon met uitzicht op Kanaal door Voorne, Open keuken met kunststof inrichting in L-vorm met o.a. inbouw 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, koelkast, vriezer, vaatwasser.Recent vernieuwde geheel betegelde badkamer met wastafel met 1 gats kraan, afgeschermde douche met thermostaatkraan, aansluiting voor wasm. en aansluitpunt voor 2e toilet. Slaapkamer met toegang tot balkon, 2e slaapkamer.

Dag Hammarskjoldlaan 22

Meeuwenlaan 37

Redoute 10

Kleiweg 10A

Tot in de puntjes verzorgde luxe 2/1-kapwoning met oprit en carport in de voortuin en grote nw houten tuinberging in de flinke achtertuin op het oosten. Bouwjaar 1988. 271 m2 eiggr. Elektronisch beveiligd. Compleet nw elektr. groepenkast. Ind. o.a.: Beg.gr. lichte plavuizenvloer + vloerverwarming. Woonkamer ca. 40 m2 met spanplafond, schuifpui. Luxe woonkeuken ca. 22 m2 v.v. alle apparatuur, siergrind vloer, lichtkoepel. 1e Verd.: Luxe badkamer met o.a. ligbad, douche, toilet, wastafelmeub. 2 (vh 3) slaapkamers, vw 1 met dakkapel, en 1 met schuifkastenwand. 2e Verd.: 3e slaapk. Stookruimte.

Prima onderhouden moderne ruime bungalow met inp. garage, tuinhuis en besloten zonnige tuin met meerdere terrassen aan de oost en zuidzijde + parkeerplaats voor 2 auto’s. Bwjr.: 1973. 431 m2 e.grd. Kunststof kozijnen en dubb. begl. Houten tuinhuis met infrarood sauna. Indeling o.a: ruime hal met toegang tot gar. Royale L-living met open (gas) haard en schuifpui is onderverdeeld in woon- en eetkamer, tezamen 51 m2. Ruime open keuken met L-vorm witte hoogglans keukeninr. v.v. inbouwapp. Bijkkn. 2 Slaapk. (eenv. te splitsen in 3 kamers). Bet. badk. met ligbad, douche, wastafelmeubel en designrad.

Op misschien wel de mooiste locatie in de wijk “Groote Weergors” nabij de oude Vesting gesitueerde ruime vrijstaande semi-bungalow met garage en aangebouwde serre op 1397 m2 eigen grond. Omvattende: Royale living 60 m2, woonkeuken, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

In het buitengebied gesitueerd., luxe uitgevoerd en degelijk gebouwd nieuw landhuis. Bwjr.: 2012. Inhoud ca. 1000 m3 met kelder, op 9305 m2 eigen grond. Bijzonderheden: Tuinhuis van 25 m2. Fraaie Tinello keukeninrichting. Hoogwaardig materiaal gebruik. Hoge plafonds. Woonkamer + Woonkeuken tezamen 87 m2! Aparte werk/kantoorkamer op de begane grond. Woonoppervlak 300 m2. Tuin nog aan te leggen.

Vraagprijs € 299.000,- k.k.

Vraagprijs € 307.500,- k.k.

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Vraagprijs € 945.000,- k.k.

Het adres voor aan- en verkoopbemiddeling • taxaties • huur/verhuur • verzekeringen • hypotheken

www.vanderhoekmakelaars.nl

Vestiging Oostvoorne Voorweg 2 Tel.: 0181 - 484000 info@vanderhoekmakelaars.nl


Oostvoorne

Oostvoorne

Oostvoorne

Oostvoorne

Spectaculair in prijs verlaagd!

Bosweg 26 Fraai aan bosrand gesit. vrijstaande woning met garage, carport en tuin. Bwjr 1933 o.a. in 1982 gemoderniseerd. 438 m2 eig.gr. Op loopafstand van bos en duinen. Ged. isolerende beglazing; ged. glas in lood en voorzetramen. Ind.: Gang met granol wanden, verdiepte trapkast, mk. Woonkamer met erker, parketvloer, ged. granol/steenstrips wanden, schoorsteen. Keuken met kunststof inr. Bijkeuken met aansl. wasapp., HR combiketel. Toilet. Douche. 1e Verd.: Via bordestrap. Overloop met luik naar bergzolder, inloopkast, bergkast. Gr. slaapkamer (az) met bergruimte, wastafel, deur naar plat. Slaapkamer.

Vraagprijs € 234.000,- k.k.

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Vraagprijs € 295.000,- k.k.

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Ouddorp Zh

Inruil eigen woning mogelijk, vraag naar de voorwaarden!

Nieuw in verkoop

Oudenhoorn

Koekoekslaan 13 Gunstig gesitueerd, ruim herenhuis (2/1-kap) met garage en tuin (ZW). Bouwjaar 1968. 308 m2 eig.gr. Ged. iso. beglazing. Spouw en vloer woonkamer geïsoleerd. Ind.: Hal, vernieuwd. Trapkast. L-vormige woonkamer met marmeren vensterbanken, open haard, doorgeefwand naar keuken, schuifpui, convectorgoot. Keuken met plavuizen, inb.app. Verw. garage met aansl. wasapp. 1e Verd.: Overloop. Badkamer met douche, toilet, wastafel, designradiator. 3 Slaapkamers, wv 1 met balkon. 2e Verd.: Overloop, berging en grote bergkast waarin nw Atag HR combiketel.  Slaapk met dakkapel, wastafel, veel bergruimte.

Oostvoorne

Schoutweg 18 Goed verzorgde, roy. eengezinswoning met stenen berging, tuin. Bwjr 1973. 133 m2 eig.gr. Spouw/dakisolatie. Gr.deels dub. beglazing. Nabij alle centrumvoorz., Mildenburg bos. Ind.: Entr. met parket, granolwanden, vern. toilet. Woonkamer met parket, granolwanden. Vouwdeur naar keuken met lichte plavuizenvlr, vern. inr. v.v. inb.app., bartafel. 1e Verd.: Overl., toilet. Recent gemod. badkamer met douche, wastafelmeubel, vloerverw. 3 slaapkamers met laminaat. 2e Verd.: Overl. met aansl. wasapp., velux dakraam. Gr. slaapkamer met MDF-plafond + inb.spots, gr. bergruimte, VR combiketel (+/10 jaar).

Oostvoorne

Kruisbooglaan 7 WEG=WEG!!! Vraagprijs € 100.000,--verlaagd! Roy. goed onderhouden hoekwoning met carport. Het strand, de Voornse duinen, dorpscentrum in de directe nabijheid. Ind.: Entree met garderobe, toilet, plavuisvloer, roy. woonkamer met open haard, opensl. deuren naar de tuin, terras. Vm garage thans ruime woonkeuken, Siematic, v.v. alle inbouwapp., aansluitend bijkeuken, schuur. 1e verd.: Overl., 2 (vh 3) ruime slaapkamers, vern. badkamer met wastafelmeubel, douchecabine, toilet, ligbad, des.radiator, mech. ventilatie. 2e verd.: Voorzolder, veel opbergruimte, roy. slaapkamer met groot Velux dakraam.

Uitstekend onderhouden kom kijken!!

Vraagprijs € 589.000,- k.k.

Vraagprijs € 800.000,- k.k.

Vraagprijs € 945.000,- k.k.

Vraagprijs € 475.000,- k.k. Rockanje

Molendijk 32 Landelijk gesitueerd perfect onderhouden vrijstaande dijkwoning op 2048 m2 eigen grond, met fraai aangelegde tuin met tuinhuisje, hobbyschuur en schapenweitje met paardenstal voor stalling van 2 paarden, op slechts 2 km van Hellevoetsluis. Bijzonderheden: Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1903. Ingrijpende renovatie met aanbouw in 2005. Luxe keukeninrichting en sanitaire voorzieningen. Parkeren op eigen terrein. Inhoud ca. 500 m3, woonoppervlak 160 m2. Woonkamer + woonkeuken tezamen ruim 60 m2. Dakisolatie en dubbel glas, aanbouw v.v. complete isolatie. Absoluut en bezichtiging waard!

Rockanje

Zuidweg 10A A/d rand van Ouddorp met zicht op beschermd natuurgebied Pitweije gesit. mod. uitst. onderhouden vrijst. villa met dub. inpandige garage, onder architectuur aangelegde zonnige tuin en tuinhuis nabij jachthaven aan het Grevelingenmeer. Bwjr 2003. Elektronisch beveiligd. 1955 m2 eigen grond, met parkeerplaats voor meerdere auto’s. Modern hoogwaardig materiaalgebruik. Kunststof kozijnen + dub. glas, elektrische rolluiken. Vol. geïsoleerd. Beg.gr. v.v. granieten vloertegels + vloerverw. als hoofdverwarming. Luxe Italiaanse design keuken. Uitst. sanitaire voorzieningen. Woonkamer met airco.  

Rockanje

Parnassialaan 4 Recent geh. gemod. semibungalow met garage en tuin ZW. 986 m2. Fraaie ligging in bungalowpark De Warande, op loopafstand van duinen. Onder architectuur gebouwd in 1975. Dak/spouw geïsoleerd, dub. glas. Wanden met fraai schoonmetselwerk/glad stuukwerk. Marmeren vloeren met vloerverw. Alarminstallatie. Parkeerplaats voor meerdere auto’s. Veel privacy. Tuin en schilderwerk; 2010. Ind. o.a.: Ruime hal met vide, garderobehoek, toilet, gr living (68 m2), verd. waarop entresol, bergruimte, slaap/hobbyruimte. Roy. woonkeuken. 3 slaapkamers met lichtkoepels. Luxe badkamer. Gr. bijkeuken/berging.

Rockanje

Nieuweweg 22a INRUIL EIGEN WONING MOGELIJK, VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN Karakteristiek vrijstaande villa (740 m3) in dertiger jaren stijl met vrijstaande garage. Mooie lokatie nabij Mildenburgbos en centrumvoorzieningen op loopafstand.Bouwjaar: 2005 met toepassing van hoogwaardige materialen- Tot.grondopp: 503 m2 Veranda aan achterzijde Indeling o.a. moderne open keuken, grote L-vormige woonkamer (ca. 47 m2) met 2 houtkachels en openslaande deuren naar veranda,hobby/studeerkamer. 1e verdieping: 3 royale slaapkamers en luxe badkamer v.v. 2 regendouches. Achtertuin met veranda en zonneterras.

Polarisstraat 24

Vogelgaarde 39

H v Andelstraat 29

Tiendweerde 4

Goed onderhouden rustig gesitueerde tussenwoning met tuin en berging. Bouwjaar 1969. 123 m2 eig.gr. Geheel v.v. h.h. kozijnen + dub. beglazing. Spouw nageïsoleerd. Achtergevel gereinigd. Ind.: Gang met plavuizenvloer, meter- en trapkast, toilet. Woonkamer met parket, schoorsteen en schuifdeur naar gang. Keuken met kunststof inr. (2000). 1e Verd.: Overloop met inbouwkast. 3 Slaapkamers. Recent vernieuwde badkamer met douche en wastafelmeubel. Vlizotrap naar 2e Verd.: Open zolder met Velux raam en HR combiketel van mei 2011. Mogelijkheid voor het maken van een slaapkamer.

Op prachtige locatie, a/d rand v/h dorp gelegen hoekherenhuis met aangeb. garage ( + bergzolder) en bijzonder grote tuin (O), grenzend aan singel. 401 m2 eig.gr. Bwjr 1977. H.h. kozijnen, geh. dub. glas. Beg.gr. gr.deels hardstenen vloer + vloerverw. 2010 buitenzijde geschilderd. Zinken goten in 2011 vern. Ind.: Hal, toilet, mk. Woonkamer met open haard, open keuken inb.app + close in boiler, bijkeuken met aansl. wasapp. 1e verd.: Overl. 3 slaapkamers. Badkamer met ligbad, douchecabine, toilet, wtl + meubel. 2e verd.: Open zolder, c.v.-combiketel (ca. 4 jaar oud). Mogelijkheid extra kamer.

Op loopafstand van strand en uniek duingebied staat deze halfvrijstaande en uitgebouwde  “torenwoning” met inp. garage, parkeergelegenheid op eigen erf. Tuin aan 3 zijden. Grondopp: 239 m2. Bouwjr: 1970. Ind: Hal, kast met HR combiketel (2007), meterkast + alarminstallatie. Gang met toilet. L-woonkmr met open haard. Keuken: wit kunststof inr. en inbouwapp. 1e verd: Overloop: deur naar ruim balkon (zuiden). Wasruimte met toilet, aansl. wasm. en wastfl. Badkmr met ligbad, whirlpool, douche en wastfl.meubel, 3 slaapkamers (2 groot). En een royale inloopkast. 2e verd: Achtkantige torensl.kamer.

Keurig onderhouden (2012 buitenzijde geh. geschilderd) en zeer royaal (520 m3) herenhuis (hoek) met inp. garage op 298m2 eigen grond. Ind: Hal/entree met plavuisvloer, toiletruimte, toegang tot de inpandige garage met elektra en deur naar tuin. Ruime woonkamer met schuifpui naar de achtertuin. De woonkeuken is aan de achterzijde gelegen, heeft een plavuisvloer en in L-vorm geplaatst keukenblok met spoelbak en inbouwapp als keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en oven, aangrenzende bijkeuken. Op de verdieping zijn 5 kamers en de badkamer met douchecab, toilet en vaste wastafel.

Vraagprijs € 172.500,- k.k.

Vraagprijs € 268.000,- k.k.

Vraagprijs € 299.000,- k.k.

Vraagprijs € 319.000,- k.k.

Het adres voor aan- en verkoopbemiddeling • taxaties • huur/verhuur • verzekeringen • hypotheken

www.vanderhoekmakelaars.nl

Vestiging Oostvoorne Voorweg 2 Tel.: 0181 - 484000 info@vanderhoekmakelaars.nl


Tinte

Rockanje

Rockanje

Rockanje

Boomweg 24

Ommeloop 10

Konneweg 4

Op aardige locatie, vrij gesit. woonboerderij met schuren, garage/paardenstal met hooizolder, hobbykas, wei naast en achter het pand. Ideaal voor het houden van paarden c.q. vrij wonen en hobbyen. Bwjr 1929. Tot. 3820 m2 eig.gr. Evt te koop met aangr. weiland 8020 m2 Ind.: Entree met Vaillant c.v.ketel (1987), aansl. wasapp., ruime bet. badruimte met wasbak, douche, toilet, elektr. verwarming. Woonkeuken met eiken inr., close-in boiler. Aangrenzende kamer/kantoor met spiltrap naar verd. Woonkamer in voorhuis. Inp. berging met trap naar achterzolder (berging). 1e Verd.: Overl. 3 slaapkamers.

Aan een rustige straat ligt deze vrijstaande witte bungalow (bwjr 1957) met gastenverblijf, gelegen naast de Westvoornse duinen en op 5 minuten loopafstand van het Noordzee strand. De woning is in 2011 geheel gerenoveerd en staat op 835 m2 eigen grond met oude bomen en duingrassen rondom. Ind.: hal met toilet. Zonnige woonkamer met openhaard en opensl. deuren naar terras. Eetkamer met opensl. deur naar terras. Zijkamer. Mod. keuken met ind. kookplaat, hete luchtoven, vaatwasser. 3 slaapkamers. Badkamer met bad, douche en toilet. Gastenverblijf met badkamer, douche en toilet en wasaansl.

Prima verzorgd vrijstaand woonhuis (type woonboerderij) met garage/stallen, blokhut + infraroodsauna, erf en tuin in poldergebied tussen Brielle en Oostvoorne. Tot. grondopp: 1940 m2; Bwjr: 1994; Prakt. gehele beg. gr. met vloerverw.; Vloer, dak- en spouwisol. Ind. o.a: hal, toilet, woonkamer, woonkeuken met granieten bladen, Boretti-fornuis, koelkast, vriezer en vaatwasser, serre, h.h. terras, bijkeuken, badruimte. Verd: slpk met inloopkast, berging en 2x Velux dakramen, slpk. met dakkapel, badkamer met ligbad, wastafel en dakkapel. Bijgebouwen: carport, garage, 4 paardenstallen en berging.

Koopsom € 538.000,- v.o.n.

Vraagprijs € 575.000,- k.k.

Vraagprijs € 649.000,- k.k.

Vraagprijs € 479.000,- k.k.

Zuidland

Kortedreef 14 Nieuwbouw-hoekappartement op 1e woonlaag in de fraaie Residence DE DREEF.Entree met garderobehoek en geheel bet. toilet + design wasbak en hangend closet. Woonk. met toegang tot balkon. De open keuken heeft luxe Kellerinrichting in L-vorm met o.a. granieten aanrechtblad, am. koelkast, magnetron, vaatwasser, ind.-kookpl. + afzuigkap. Bijkeuken met centrale stofzuig-unit, warmte-terugwinningsinstallatie en aansl. voor wasm.Betegelde badk. met ligbad, wastafelmeubel met dub. wastafel, aparte douche en hangend closet. 2 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot balkon.

Mr P J Oudweg 11 Ruime 5-kamer hoekwoning met voortuin en houten + stenen berging in de zonnige achtertuin (O), in rustige woonbuurt. Bwjr 1969. 196 m2 eig.grond. H.h. kozijnen + dub. glas. Spouwmuurisolatie, ged. dakisolatie. Ind.: Entr./hal, toilet. Woonkamer met o.a. granol wanden, houtkachel. Keuken met laminaatvlr, wanden in spachtelputz, v.v. inbouwapp. 1e Verd.: Overl., 3 slaapkamers, 2 met vaste kasten. Badkamer met ligbad, 2e toilet, wastafel, aansl. wasapp. 2e Verd.: Overl. met kopgevelraam, bergkasten, c.v.-ruimte/hobbykamer met Remeha HR combiketel, 2010. 4e slaapkamer met vaste kasten, dakkapel.

Op zoek naar een woning?

Zuidland

Vraagprijs € 174.000,- k.k.

Kerkweg 38A Aan de rand van het dorp gelegen vrijstaande woning met garage en tuin. Bouwjaar 1963/1967, garage +/- 1970. 461 m2 eig.gr. Mod. sanitaire voorzieningen. Praktisch geh. dub. glas. Ind.: Gang, mk, nw toilet. Kamer-ensuite bestaande uit: Voorkamer. Achterkamer met gashaard. Aangr. werk/studeerkamer. Keuken met kunststof inr., graniet blad, inb.app., ruime kelderkast. Bijkeuken met pomp op regenbak, douchecabine, cv combiketel (+/- 1994). Verd.: 4 slaapkamers, wv 3 met vaste kast en 1 met deur naar plat. Vanaf overloop vlizotrap naar zolder.

Schrijf u nu in als woningzoekende op onze website www.vanderhoekmakelaars.nl of scan de code met uw mobiel

Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Het adres voor aan- en verkoopbemiddeling • taxaties • huur/verhuur • verzekeringen • hypotheken

www.vanderhoekmakelaars.nl

Vestiging Oostvoorne Voorweg 2 Tel.: 0181 - 484000 info@vanderhoekmakelaars.nl


PERSOONLIJK & EERLIJK ADVIES Persoonlijke adviseurs

VOOR UW OP MAAT GEMAAKTE KEUKEN voor iedereen, voor elk budget!

De keukenmerken SieMatic, Keller & SmartSelect.

Onze score bij klantenonderzoek van Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

9,5 Eigen montage

Levering op maat

Bekijk al onze keukens en keukenapparatuur op: www.keukenstudiomaassluis.nl voor iedereen, voor elk budget!


TE HUUR SlagHEkSTRaaT 8b, 10a En 10b · Keuze uit 1 benedenwoning met 3 slaapkamers en 2 bovenwoningen met 2 slaapkamers · Inkomen min. € 41.000,- bruto per jaar

nog SlEcHTS 3 TE HUUR VanaF € 802,- P/M · Ruime, lichte woning met zonnige tuin of balkon op het zuid-westen · Luxe keuken met inbouwapparatuur · Luxe badkamer met inloopdouche · veel bergruimte · dichtbij scholen, winkels, openbaar vervoer en gelegen op een rustige, groene plek

Luxe RuIme NIeuwbouwwoNINgeN IN eeN vaN de gezeLLIge buuRteN ‘op zuId’ Kijkje nemen? Neem contact met ons op of kijk op jouwhuis.nu 010-4408800 atrotterdam JouwHuisRdam

t in: Specialis te ok Houtgesto n e CV Haard

Van de Merwe

Sfeermakers & Wooncomfort

ekt: Welke warmtebron u ook zo. Gas, hout of elektrisch Bij Van de Merwe vindt u alles wat wonen fijn maakt

Kom naar onze showroom in Dubbeldam en ontdek hoe u de winter warm en sfeervol door kunt komen.

Burgemeester Jaslaan 35 3319 AB Dordrecht Tel.: 078-6160364

www.vdmerwe.nl

wooNStad RotteRdam HeeFt de WONING DIE JOU PAST


[Advertorial]

Groei door gedrevenheid In februari 2011 werd het Leidse S&F Design opgericht. Dit bedrijf startte als sanitair- en tegelshowroom, maar deze benaming dekt allang de lading niet meer. Binnen twee jaar groeide het bedrijf uit tot een fullservice specialist op het gebied van sanitair, keukens, tegels en natuursteen. Het succes van deze organisatie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is het resultaat van de passie en toewijding van eigenaren Hans de Snoo en Erdal Demir, in combinatie met hun expertise en vakmanschap. “Alle nieuwe kansen die op ons pad komen grijpen wij met beide handen aan”, leggen zij uit. Dankzij het brede en betrouwbare netwerk van bedrijven waar wij mee samenwerken, aangevuld met onze eigen kennis en specialismen, kunnen we tegenwoordig echt een totaalpakket aanbieden.” Niet alleen doen De Snoo en Demir er alles aan om te blijven groeien, ook loopt S&F Design continu voorop in trends. “Zo zien wij dat er de laatste tijd steeds meer vraag is naar natuurlijke elementen.

Dit geldt niet alleen voor keukens, maar ook voor badkamers. Er zijn tegenwoordig bijvoorbeeld mooie robuuste badmeubels van massief eikenhout verkrijgbaar.” In de showroom aan de Hoge Rijndijk zijn al deze trends te bewonderen. Natuurlijk kan S&F Design een rol spelen in nieuwbouwprojecten, maar het grootste deel van de werkzaamheden bestaat op dit moment uit renovatieprojecten. Heb je verbouwplannen voor jouw nieuwe woning? Dankzij de expertise van S&F Design kun je met jouw gehele opdracht bij hen terecht. Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, dat geeft een gerust en vertrouwd gevoel. De kundige en ervaren installateurs staan voor je klaar.

S&F Design Hoge Rijndijk 94-G, 2313 KL Leiden, T. 071-5120081 info@senfdesign.nl, www.senfdesign.nl


kunt u wel wat meer ruimte gebruiken?

Eindelijk eens iedere dag wakker worden met een mooi uitzicht?

Bezoek de modelwoning elke woensdag van 11.00 - 14.00 uur en elke 3 e zaterdag van de maand van 11.00 - 13.00 uur

Bouw is in volle gang oplevering zomer 2014

Al vanaf

de meeste ruimte... voor de laagste prijs! ijk tijdel

€ 179.950,-v.o.n. een fantastisch uitzicht vanuit je ruime, nieuwe appartement!

in het leukste dorp van Rotterdam

• halfvrijstaande herenhuizen • riante woonkamer / keuken / slaapkamers • prachtige tuin aan het water

s slecht

kortom... ruimte voor het hele gezin

van

* v.o.n.

REC | 21229

voor

*O.b.v. volledig eigendom (geen erfpacht), excl. keuzekorting.

huren vanaf

Ga voor het mooiste uitzicht, het grootste woongenot vlakbij Rotterdam en alle andere voordelen naar de website of bezoek zaterdag a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur het informatiecentrum op de bouwplaats (Hoek Koninginnelaan/Boulevard te Rozenburg) en ontdek wat je al die jaren hebt gemist!

per maand

www.demeesteruimte.nl

Verkoop:

www.rozenburgboulevard.nl

0181 21 93 39


gewoon een goed gevoel!

• Gedreven verkopers • Vernieuwend bezig • Meeste transacties • Méér media-aandacht door uniek mediaplan • 70% verkocht met plan en 30% zonder • U bepaalt wat u betaalt!

Woning verkopen??? Bel voor gratis en vrijblijvende waardebepaling Brielle Voorstraat 145--147

Brielle Langestraat 36

Brielle Rochus Meeuwiszweg 416

Brielle Regentes 1

Vraagprijs € 374.500,- kosten koper

Vraagprijs € 374.900,- kosten koper

Koopsom € 398.000,- kosten koper

Vraagprijs € 599.900,- kosten koper

Den Bommel Emmastraat 55

Den Bommel Beneden Oostdijk 34

Dirksland Tuinstraat 14

Dirksland Deurloo 13

Vraagprijs € 174.900,- kosten koper

Vraagprijs € 197.500,- kosten koper

Vraagprijs € 149.000,- kosten koper

Vraagprijs € 169.000,- kosten koper

Dirksland Straatdijk 40

Dirksland Bloemendaal 3

Hellevoetsluis Dreef 74

Hellevoetsluis Garnaal 12

Vraagprijs € 199.000,- kosten koper

Vraagprijs € 249.500,- kosten koper

Vraagprijs € 159.900,- kosten koper

Vraagprijs € 179.500,- kosten koper

Hellevoetsluis Dreef 82

Hellevoetsluis Willem-Alexanderplaats 40

Herkingen Peuterdijk 4524A

Herkingen Peuterdijk 21

Vraagprijs € 199.000,- kosten koper

Vraagprijs € 199.000,- kosten koper

Vraagprijs € 67.500,- kosten koper

Koopsom € 149.900,- kosten koper

Herkingen Stoofweg 7

Herkingen Nieuwstraat 1

Herkingen Krammerstraat 3

Herkingen Molendijk 36

Vraagprijs € 169.000,- kosten koper

Vraagprijs € 224.500,- kosten koper

Vraagprijs € 285.000,- kosten koper

Vraagprijs € 499.000,- kosten koper

Kantoor Middelharnis Langeweg 2a | 3241 KA Middelharnis | Tel. 0187 - 47 02 72 • Kantoor Brielle | Markt 10 | 3231 AH Brielle | Tel. 0181 - 41 58 33

www.struijkstruijk.nl | www.funda.nl | www.euromakelaar.nl


gewoon een goed gevoel!

• Gedreven verkopers • Vernieuwend bezig • Meeste transacties • Méér media-aandacht door uniek mediaplan • 70% verkocht met plan en 30% zonder • U bepaalt wat u betaalt!

Woning verkopen??? Bel voor gratis en vrijblijvende waardebepaling Melissant Julianaweg 82

Middelharnis Christiaan de Vrieslaan 14

Middelharnis Singelkade 84

Middelharnis Singelkade 108

Vraagprijs € 259.000,- kosten koper

Vraagprijs € 199.500,- kosten koper

Vraagprijs € 237.500,- kosten koper

Vraagprijs € 239.000,- kosten koper

Middelharnis Dieklaan 10

Middelharnis Gedempt Kanaal 38

Middelharnis Ring 36

Nieuwe Tonge Koningin Julianastraat 59

Vraagprijs € 299.500,- kosten koper

Vraagprijs € 399.000,- kosten koper

Vraagprijs € 445.000,- kosten koper

Vraagprijs € 359.000,- kosten koper

Ooltgensplaat Havendijk 12--26

Ooltgensplaat Stoofstraat 6

Oude Tonge Molendijk 77

Oude Tonge Julianastraat 20

Vraagprijs € 73.000,- kosten koper

Vraagprijs € 149.500,- kosten koper

Vraagprijs € 174.900,- kosten koper

Vraagprijs € 179.900,- kosten koper

Oude Tonge Molendijk 7

Oude Tonge Nieuwstraat 35

Oude Tonge Kaai 18

Oude Tonge Tramweg 3-5

Vraagprijs € 199.500,- kosten koper

Vraagprijs € 209.000,- kosten koper

Vraagprijs € 222.222,- kosten koper

Vraagprijs € 799.000,- kosten koper

Sommelsdijk Zwaluwstraat 29

Sommelsdijk Lijster 8

Stad aan t Haringvliet Molendijk 30A

Stellendam Narcissenpad 36

Vraagprijs € 169.500,- kosten koper

Vraagprijs € 208.500,- kosten koper

Vraagprijs € 299.000,- kosten koper

Vraagprijs € 395.000,- kosten koper

Kantoor Middelharnis Langeweg 2a | 3241 KA Middelharnis | Tel. 0187 - 47 02 72 • Kantoor Brielle | Markt 10 | 3231 AH Brielle | Tel. 0181 - 41 58 33

www.struijkstruijk.nl | www.funda.nl | www.euromakelaar.nl


Kijk voor een volledig overzicht van ons aanbod of voor meer informatie op WWW.LOBS.NL OF WWW.FUNDA.NL Abbenbroek Ring 10

Hellevoetsluis Moriaanseweg West 133

Hellevoetsluis de Gruno 23

Hellevoetsluis Vloedlijn 24

Aan de Ring van Abbenbroek gelegen vrijstaand woonhuis met royale (hobby)schuur en tuin op 213m2 eigen grond. De woning is in recente jaren gemoderniseerd/verbeterd en geschikt voor kantoor aan huis met mogelijkheid tot parkeerplaats op eigen terrein

LET OP SCHERPE VRAAGPRIJS! halfvrijstaande woning met berging en achtertuin op 208m2 eigen grond gelegen. Woonkamer v.v. open haard. Open keuken in L-opstelling. Badkamer v.v. douchecabine, ligbad en wandcloset. 3 slaapkamers met dakkapel en zolder.

Op een rustige lokatie in de wijk Struytse Hoeck gelegen sterk verbeterde en vergrote hoek eensgezinswoning met diepe achtertuin en stenen berging op 120 m2 eigen grond. Een onderhoudsarme woning met extra woonruimte middels een extra verdieping

Twee onder 1 kap woning met garage en berging op 277m2 e.g. met tuin op het zuiden en veel privacy. L-vormige woonkamer met eiken parket en zonnige aangebouwde serre. Open keuken. 3 Slaapkamers (voorheen 4). Badkamer o.a. met toilet, douche, ligbad.

Vraagprijs € 299.000,- k.k. Hellevoetsluis Rijksstraatweg 316

Geschikt voor paarden/-dierenliefhebbers, gelegen op 4700m2 eigen grond!!In het buitengebied gelegen vrijstaande woonboerderij met vrij uitzicht op het polderlandschap, met schuur en 2 paardenboxen, bouwjaar circa 1926 geheel verbouwd en gerenoveerd.

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Vraagprijs € 169.000,- k.k. Oudenhoorn Ruigendijk 12

Vraagprijs € 183.000,- k.k.

Vraagprijs € 224.900,- k.k.

Zwartewaal Dorpsstraat 19

Riante herenboerderij met aangebouwde landbouwschuur (totaal 2900 m3) div. bijgebouwen waaronder een wagenschuur/garage, oprit/ oprijlaan, erf en tuin. Boerderij is na 2005 volledig verbouwd en gerenoveerd. Het geheel is gelegen op 6953 m2 e.g.

In het centrum met uitzicht over de haven, klassiek, met originele details, royaal herenhuis met vrijstaande (voormalige) garage en tuin met achterom op 273 m2 e.g. Zit-/ woonkamer, woonkeuken, eetkamer, 3 slaapkamers, badkamer en grote zolderruimte.

Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Bemiddeling bij aankoop en verkoop en verhuur van onroerend goed, taxaties voor diverse doeleinden, grondpacht-en onteigeningszaken.

Kleur kan heel wat veranderen. Uw keuken, bijvoorbeeld.

Ook in de zomermaanden zijn wij u graag van dienst!

Rijksstraatweg 36 3237 LR Brielle Tel. 0181-418640 | Fax 0181-418491

OP ZOEK NAAR BETAALBAAR SCANDINAVISCH DESIGN? Kvik biedt u keuken, badkamer en garderobe oplossingen voor een verrassend scherpe prijs. Dit innovatieve Deense bedrijf viert dit jaar haar 30 jarige jubileum en komt daarvoor met nieuwe kleurlijnen voor uw huidige of nieuwe keuken. Met de unieke Verner Panton collectie presenteert Kvik de meest kleurrijke accessoires van dit seizoen: vier kleuren en twee verschillende patronen die u kunt combineren om een echte, persoonlijke uitstraling te creëren. We nodigen u van harte uit de totale Kvik collectie in onze showroom in Barendrecht te komen bekijken.

Verner Panton (1926-1998) wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke meubel- en interieurontwerpers van Denemarken. Hij creëerde niet alleen een aantal ontwerpklassiekers maar durfde de hedendaagse normen uit te dagen om een verschil te maken. Net als Kvik.

Kvik Barendrecht Keukenboulevard Reijerwaard, Pesetastraat 34a, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 483 32 60


[Advertorial]

Van harte gefeliciteerd

met uw nieuwe woning! Maak van uw huis, uw droomhuis.

Nú is het moment om uw droomhuis van binnen en buiten naar eigen smaak in te richten. U heeft vast al ideeën over hoe u het wilt inrichten. Maar met die enorme keuze in kleuren en materialen is dat niet eenvoudig. De leukste fase van verhuizen of een enorme last? Bij Deco Home en Verf & Wand denken ze graag met u mee. In de bijna 200 speciaalzaken vindt u een enorm assortiment verf van topkwaliteit. De verf kunnen ze in elke kleur mengen. Kies voor het schilderwerk van uw nieuwe huis voor een professionele verf. Het is in aanschaf wel iets duurder, maar eenvoudiger verwerkbaar en het geeft een langdurige bescherming. Dit betekent dat u veel minder vaak de ladder op hoeft, waardoor u uiteindelijk voordeliger uit bent.

Welke verf voor welke klus het meest geschikt is, kunnen de specialisten u vertellen, want verf is al heel lang hét specialisme van Deco Home en Verf & Wand. Ook behang is een prima middel om uw interieur de uitstraling te geven die u wenst. Trendy, klassiek, kleurrijk, sober, ingetogen of juist heel uitbundig. Voor elke interieurstijl is er een enorme keuze in behangcollecties van bekende merken, zoals Eijffinger, dimago® en Arte.

Voor de ramen kiest u dan bijpassende raamdecoratie. Hieronder verstaan we jaloezieën, vouw- en rolgordijnen, lamellen en plissé- en paneelgordijnen. Shutters worden nu in Nederland ook steeds populairder. Deze van oorsprong mediterrane houten binnenluiken met verstelbare lamellen, geven een prachtige uitstraling aan elke ruimte. Bij de Deco Home en Verf & Wand winkels vindt u naast verf, behang en raamdecoratie ook een ruime collectie gordijnstoffen, tapijt, laminaat en vinyl. En omdat alle assortimenten onder een dak te vinden zijn, is het alles op elkaar afstemmen heel gemakkelijk. Door het alles in 1 concept heeft u geen zorgen over de planning.

Kijk voor een winkel in de buurt op: www.verfenwand.nl en www.decohome.nl

dimago®

35


VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bergschenhoek

Kijk voor meer info op www.funda.nl

WONINGAANBOD ZUID-HOLLAND

Zwaluwplein 14 Vraagprijs € 187.500,- k.k. • Herenhuis • Bouwjaar: 1972 • Woonopp.: 160 m2

• Perceelopp.: 110 m2 • Kamers: 6 • Slaapkamers: 4

LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA

facebook.com/namacoNL

Dordrecht

Dordrecht

Schipbeekstraat 216 Vraagprijs € 82.500,- k.k.

Anna van Burenstraat 40 Vraagprijs € 89.000,- k.k.

• Portiekflat • Bouwjaar: 1968 • Woonopp.: 90 m2

• Portiekflat • Bouwjaar: 1953 • Woonopp.: 70 m2

Kijk voor meer info op www.funda.nl

Kijk voor meer info op www.funda.nl

• Woonlaag: 1 • Kamers: 4 • Slaapkamers: -

• Woonlaag: 2 • Kamers: 3 • Slaapkamers: 2

Dordrecht

Dordrecht

Piersonstraat 95 Vraagprijs € 90.000,- k.k.

Sandenburg 79 Vraagprijs € 165.000,- k.k.

• Benedenwoning • Bouwjaar: 2008 • Woonopp.: 40 m2

• Eengezinswoning • Bouwjaar: 1977 • Woonopp.: 120 m2

Kijk voor meer info op www.funda.nl

Kijk voor meer info op www.funda.nl

• Woonlaag: 1 • Kamers: 1 • Slaapkamers: 1

Kijk voor meer info op www.funda.nl

Krimpen aan de Lek

Hoek van Holland

Kijk voor meer info op www.funda.nl

Wilgenlaan 14 Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Huydecoperstraat 25 Vraagprijs € 100.000,- k.k.

• Eengezinswoning • Bouwjaar: 1963 • Woonopp.: 127 m2

• Bovenwoning • Bouwjaar: 1945 • Woonopp.: 72 m2

• Perceelopp.: 225 m2 • Kamers: 4 • Slaapkamers: 3

• Woonlaag: 2 • Kamers: 3 • Slaapkamers: 2

Rotterdam

Kijk voor meer info op www.funda.nl

VERKOCHT

Kijk voor meer info op www.funda.nl

VERKOCHT

Rotterdam

VERKOCHT

Dordrecht

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Woning uitgelicht

• Perceelopp.: 127 m2 • Kamers: 5 • Slaapkamers: 4

Maasstraat 9 Vraagprijs € 329.000,- k.k. Op mooie en groene locatie gelegen royale splitlevel hoekwoning met vijf ruime slaapkamers, 2 moderne badkamers, sfeervolle woonkamer met openhaard en een woonkeuken voorzien van een moderne inbouwkeuken. Woning ligt op een kavel van 336 m2 eigen grond, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de achterzijde ligt de woning aan het water met een eigen steiger.

Blankershoek 55 Vraagprijs € 75.000,- k.k.

Professor Poelslaan 66c Vraagprijs € 75.000,- k.k.

• Eengezinswoning • Bouwjaar: 1976 • Woonopp.: 170 m2

• Portiekflat • Bouwjaar: 1961 • Woonopp.: 65 m2

• Portiekwoning • Bouwjaar: 1937 • Woonopp.: 90 m2

1

• Perceelopp.: 336 m2 • Kamers: 7 • Slaapkamers: 5

• Woonlaag: 4 • Kamers: 3 • Slaapkamers: 1

Bekijk het complete aanbod op namaco.nl

• Woonlaag: 3 • Kamers: 3 • Slaapkamers: 2

1


Rotterdam

Swiftstraat 18 Vraagprijs € 75.000,- k.k.

Wilgenplaslaan 358 Vraagprijs € 100.000,- k.k.

• Portiekflat • Bouwjaar: 1963 • Woonopp.: 65 m2

• Galerijflat • Bouwjaar: 1966 • Woonopp.: 70 m2

Kijk voor meer info op www.funda.nl

VERKOCHT

Rotterdam

Kijk voor meer info op www.funda.nl

• Woonlaag: 4 • Kamers: 3 • Slaapkamers: 2

• Woonlaag: 3 • Kamers: 3 • Slaapkamers: 2

Rotterdam

Robert Kochplaats 289 Vraagprijs € 137.500,- k.k.

IJsselmondselaan 236 Vraagprijs € 150.000,- k.k.

• Galerijflat • Bouwjaar: 1973 • Woonopp.: 90 m2

• Eengezinswoning • Bouwjaar: 1928 • Woonopp.: 100 m2

Kijk voor meer info op www.funda.nl

Kijk voor meer info op www.funda.nl

VERKOCHT

Rotterdam

BEKIJK HET COMPLETE AANBOD OP

www.namaco.nl

• Woonlaag: 6 • Kamers: 4 • Slaapkamers: 3

Vlaardingen

Frans Halsstraat 75b Vraagprijs € 89.500,- k.k.

Lepelaarsingel 272 Vraagprijs € 109.000,- k.k.

• Bovenwoning • Bouwjaar: 1964 • Woonopp.: 60 m2

• Galerijflat • Bouwjaar: 1966 • Woonopp.: 88 m2

Kijk voor meer info op www.funda.nl

• Woonlaag: 3 • Kamers: 2 • Slaapkamers: 1

Kijk voor meer info op www.funda.nl

Vlissingen

Wilhelminastraat 17 Vraagprijs € 60.000,- k.k.

Pieter Poststraat 93 Vraagprijs € 75.000,- k.k.

• Benedenwoning • Bouwjaar: 1952 • Woonopp.: 50 m2

• Maisonnette • Bouwjaar: 1986 • Woonopp.: 60 m2

• Woonlaag: 1 • Kamers: 4 • Slaapkamers: 3

VIND UW NIEUWE WONING

WONINGAANBOD

• Woonlaag: 0 • Kamers: 4 • Slaapkamers: 3

Vlissingen

Kijk voor meer info op www.funda.nl

VERKOCHT

Spijkenisse

• Perceelopp.: 156 m2 • Kamers: 4 • Slaapkamers: 3

ZEELAND

Kijk voor meer info op www.funda.nl

• Woonlaag: 0 • Kamers: 2 • Slaapkamers: 1

Bezoek de website of download de Namaco Apps in de Appstore

Bekijk het complete aanbod op namaco.nl

2


Een verhuizing is iets waar je vaak erg naar uitkijkt. Eindelijk kun je in dat grotere of mooiere huis gaan wonen, in die leuke buurt. Maar kinderen kunnen vaak erg tegen een verhuizing opzien. Ze moeten hun vriendjes en vriendinnetjes achterlaten, weg uit hun vertrouwde buurt en naar een andere school. Daarnaast kan een verhuizing voor stress, of in ieder geval spanningen zorgen. Maak de verhuizing ook leuk voor de kinderen door er samen over te praten.

38


VerhuizenDoeJeZo

Omgevingsfactoren door de ogen van een kind Al op hele jonge leeftijd kunnen kinderen de invloed van een verhuizing merken. Je zou misschien denken dat een baby zich nog zo weinig bewust is van zijn omgeving, dat deze niet veel merkt van een verhuizing. Toch zijn baby’s erg gevoelig voor veranderingen en voor de energie die je als ouder uitstraalt. Brengt een verhuizing voor jou veel stress met zich mee, dan zal je baby zich ook gestresst voelen. Je kunt daarom het beste tijdens de verhuizing zoveel mogelijk hetzelfde houden voor de baby. Wacht liever nog even met het kopen van allemaal nieuwe spulletjes voor in de babykamer en houdt in het begin nog het eigen bedje, gordijnen, dezelfde kleuren en dekens. Jouw kleine zal zich zo het snelste op zijn gemak voelen in de nieuwe woning. Verhuizen met een peuter Peuters kun je van tevoren voorbereiden op de verhuizing. Lees samen een boekje over verhuizen, waardoor je jouw kind leert wat ‘verhuizen’ inhoudt. Breng ook alvast een bezoekje aan de nieuwe woning en de nieuwe buurt, zodat je samen de nieuwe school en bijvoorbeeld een speeltuin in de buurt kan bekijken. Misschien mag hij of zij zelfs al een keertje op ‘proef’ komen op de nieuwe peuterschool. Soms lijken peuters in eerste instantie geen moeite te hebben met een verhuizing, maar

als het eenmaal tot hen doordringt dat ze niet meer teruggaan naar de oude buurt zorgt dit alsnog voor problemen. In dit geval is een flinke dosis begrip en geduld de beste remedie. Jouw peuter zal na verloop van tijd wennen aan de nieuwe woning en de nieuwe omgeving. Verhuizen met een kleuter Vanaf een jaar of vier/vijf kan een kind echt betrokken worden bij de verhuizing. Neem jouw zoon of dochter mee naar het nieuwe huis en laat hem of haar een eigen kamer uitkiezen en een eigen behang of kleur op de muur. Je kunt alvast vertellen waar alle spullen komen te staan en hoe het er straks uit komt te zien. Ook op deze leeftijd kun je vragen of jouw kind al een dagje op de nieuwe school mag meelopen. Als de verhuizing dichterbij komt kun je jouw kind vragen om te helpen met het inpakken van zijn of haar eigen spulletjes. Stop tijdens de verhuizing een spelletje, knuffeltje en eventueel iets te eten en drinken in een rugzakje, zodat hij of zij zich niet hoeft te vervelen. Zorg er wel voor dat je af en toe aandacht hebt voor je kind of breng hem of haar even bij een oppas. Zo voorkom je dat jouw kind zich ‘verloren’ voelt tussen alle dozen. Verhuizen tijdens de puberteit Oudere kinderen zullen wat makkelijker beseffen wat een verhuizing precies inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. Toch wil dat niet zeggen dat de verhuizing zelf voor hen ook makkelijker zal zijn. Kinderen in de leeftijdscategorie 11 tot 15 jaar krijgen al veel veranderingen voor hun kiezen die hen onzeker kunnen maken; denk hierbij aan de overstap naar de middelbare school, de puberteit en lichamelijke veranderingen. Een verhuizing kan op zo’n moment nét even teveel zijn. Betrek een puber zoveel en zo vroeg mogelijk bij de verhuizing, zo geef je het gevoel dat je hem of haar serieus neemt. Het kan ook helpen om hem of haar zelf een nieuwe school te laten kiezen en de nieuwe kamer zelf te laten inrichten.

Tips & tricks • Vertel jonge kinderen pas over de verhuizing als je ook echt duidelijkheid kan verschaffen: dáár gaan we wonen, dáár is je nieuwe school en dáár is het nieuwe winkelcentrum. • Bij oudere kinderen is het juist beter om open en eerlijk te zijn en hen zo vroeg mogelijk bij de verhuizing te betrekken. Ze kunnen anders het gevoel krijgen dat je informatie voor hen achterhoudt. • Vertel niet alleen dat, maar vooral ook waarom je gaat verhuizen • Praat veel met jouw kinderen en zorg dat er ook ruimte is voor negatieve gevoelens over de verhuizing • Licht ook alvast de oude school in. Zij zullen er begrip voor hebben als jouw kind het wat moeilijk heeft. • Laat in het oude huis zolang mogelijk één kamer gezellig en vertrouwd, zodat jouw kind zich hierin kan terugtrekken als het even teveel wordt. Zorg er vervolgens in het nieuwe huis voor dat er zo snel mogelijk een plek ingericht wordt met vertrouwde spulletjes. • Laat jouw kind zeker in het begin af en toe vriendjes uit de oude buurt uitnodigen om te komen spelen of logeren. • Houd in het begin goed contact met de nieuwe school. Het kan zijn dat ze hier net een ander lesprogramma volgen of iets voor of achter lopen op het lesprogramma van de oude school.

Verhuizen DoeJeZo

39


Bel voor meer informatie 088 200 2000 Barendrecht

Steekkant 38

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 207 m2 Woonopp.: 150 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2002

Capelle aan den IJssel

Paradijsselpark 166

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 105 m2 Woonopp.: 175 m2 Inhoud: 500 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999

Dordrecht

Huygensstraat 49

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 73 m2 Woonopp.: 90 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1910

Dordrecht

Cannenburg 67

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 161 m2 Woonopp.: 123 m2 Inhoud: 380 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1980

Dordrecht

Branco 133

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 192 m2 Woonopp.: 162 m2 Inhoud: 483 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1996

Vraagprijs € 349.500,- k.k.

Vraagprijs € 345.000,- k.k.

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Vraagprijs € 239.000,- k.k.

Vraagprijs € 289.000,- k.k.

Dordrecht

Dordrecht

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Reeweg Zuid 63

Herenhuis Perceeloppervlakte: 289 m2 Woonopp.: 215 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2000

Hovenlaan 84

Portiekflat Woonlaag: 2 Woonopp.: 164 m2 Inhoud: 525 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2008

Alikruik 2

Buitendijkweide 29

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 140 m2 Woonopp.: 105 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1981

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 247 m2 Woonopp.: 160 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2007

Nicolaas Verschoorstraat 10

Bungalow Perceeloppervlakte: 577 m2 Woonopp.: 153 m2 Inhoud: 520 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1992

Vraagprijs € 425.000,- k.k.

Vraagprijs € 665.000,- k.k.

Vraagprijs € 179.500,- k.k.

Vraagprijs € 380.000,- k.k.

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Kortgene

Maassluis

Maassluis

Middelburg

Noordwelle

Botterlaan 44

Villa Perceeloppervlakte: 1080 m2 Woonopp.: 210 m2 Inhoud: 690 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1978

Dr. Albert Schweitzerdreef 159

Maisonnette Woonlaag: 4 Woonopp.: 93 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1978

Dr. Albert Schweitzerdreef 281

Portiekwoning Woonlaag: 5 Woonopp.: 115 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1978

Louis Armstrongstraat 2

Villa Perceeloppervlakte: 669 m2 Woonopp.: 210 m2 Inhoud: 732 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 2009

Lokkershofweg 1-en 3

Landgoed Perceeloppervlakte: 23070 m2 Woonopp.: 457 m2 Inhoud: 3500 m3 Kamers: 12 Bouwjaar: 1838

Vraagprijs € 165.000,- k.k.

Vraagprijs € 259.000,- k.k.

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Vraagprijs € 2.490.000,- k.k.

Noordwelle

Ooltgensplaat

Papendrecht

Poortugaal

Puttershoek VE RK OC HT

O. V.

Vraagprijs € 695.000,- k.k.

Lokkershofweg 1-en 3*

Landgoed Perceeloppervlakte: 23070 m2 Woonopp.: 457 m2 Inhoud: 3500 m3 Kamers: 12 Bouwjaar: 1838

Vraagprijs € 2.490.000,- k.k.

Langeweg 60

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 504 m2 Woonopp.: 140 m2 Inhoud: 432 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1929

Vraagprijs € 264.500,- k.k.

Ericahof 20

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 120 m2 Woonopp.: 112 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1988

Vraagprijs € 199.000,- k.k.

Rhoonsedijk 40

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 1594 m2 Woonopp.: 143 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1924

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

kijk voor alle huizen www.makelaarsland.nl

Hazelaarstraat 38

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 138 m2 Woonopp.: 110 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1965

Vraagprijs € 162.500,- k.k.


Bel voor meer informatie 088 200 2000 Renesse

Zeedahliaweg 42

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 112 m2 Woonopp.: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1997

Rotterdam

Engelsestraat 19-b

Benedenwoning Woonlaag: 1 Woonopp.: 61 m2 Inhoud: 190 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1936

Rotterdam

Rotterdam

Natersweg 1-A

Zandkreek 50

Benedenwoning Woonlaag: 1 Woonopp.: 52 m2 Inhoud: 150 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1955

Galerijflat Woonlaag: 3 Woonopp.: 65 m2 Inhoud: 175 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1964

Rotterdam

Graaf Balderikstraat 141

Galerijflat Woonlaag: 3 Woonopp.: 42 m2 Inhoud: 135 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1981

Vraagprijs € 237.500,- k.k.

Vraagprijs € 90.000,- k.k.

Vraagprijs € 99.000,- k.k.

Vraagprijs € 104.500,- k.k.

Vraagprijs € 112.500,- k.k.

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Prins Hendrikstraat 17-c

Bovenwoning Woonlaag: 3 Woonopp.: 70 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1951

Cordell Hullplaats 121

Galerijflat Woonlaag: 3 Woonopp.: 90 m2 Inhoud: 265 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970

Volmarijnstraat 33-B

Bovenwoning Woonlaag: 2 Woonopp.: 95 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1896

Rochussenstraat 417

Portiekflat Woonlaag: 2 Woonopp.: 102 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005

Van Heukelomstraat 271

Galerijflat Woonlaag: 2 Woonopp.: 90 m2 Inhoud: 245 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2006

Vraagprijs € 135.000,- k.k.

Vraagprijs € 154.000,- k.k.

Vraagprijs € 183.500,- k.k.

Vraagprijs € 188.000,- k.k.

Vraagprijs € 193.000,- k.k.

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rozenburg

Spangesekade 72-c

Portiekflat Woonlaag: 8 Woonopp.: 97 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2009

Krommenoord 10

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 131 m2 Woonopp.: 125 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1986

Sint-Janshaven 503

Bovenwoning Woonlaag: 1 Woonopp.: 75 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1988

Oostmaaslaan 800

Portiekflat Woonlaag: 1 Woonopp.: 120 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1991

Zilverreiger 8

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 124 m2 Woonopp.: 116 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1981

Vraagprijs € 209.000,- k.k.

Vraagprijs € 215.000,- k.k.

Vraagprijs € 220.000,- k.k.

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Vraagprijs € 179.500,- k.k.

Sint Maartensdijk

Vlaardingen

Vlissingen

Vlissingen

Wissenkerke

Koekoeksweg 8

Woonboerderij Perceeloppervlakte: 1115 m2 Woonopp.: 190 m2 Inhoud: 670 m3 Kamers: 6 Bouwperiode: 1991-2000

Vraagprijs € 336.000,- k.k.

Binnensingel 112

Herenhuis Perceeloppervlakte: 170 m2 Woonopp.: 270 m2 Inhoud: 900 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1900

Vraagprijs € 369.000,- k.k.

Glacisstraat 31-a

Bovenwoning Woonlaag: 2 Woonopp.: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwperiode: 1906-1930

Vraagprijs € 137.500,- k.k.

Vliedberg 26

Eengezinswoning Perceeloppervlakte: 257 m2 Woonopp.: 125 m2 Inhoud: 448 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2001

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

kijk voor alle huizen www.makelaarsland.nl

Kerkstraat 12

Herenhuis Perceeloppervlakte: 535 m2 Woonopp.: 300 m2 Inhoud: 1100 m3 Kamers: 11 Bouwperiode: 1906-1930

Vraagprijs € 399.000,- k.k.


Zorgeloos aankopen met Makelaarsland ‘Hoeveel is het huis waard?’ ‘Zijn er gebreken?’ ‘Wat moet ik bieden?’ De NVM aankoopmakelaars van Makelaarsland behartigen úw belangen. Uw makelaar geeft u inzicht in de waarde van de woning, onderzoekt mogelijke gebreken en voert scherpe onderhandelingen.

Ga voor de unieke formule van Makelaarsland en bespaar duizenden euro’s!

Al vanaf

€295 (incl. btw)

Gratis aankoophulplijn Bel vrijblijvend onze aankoophulplijn voor al uw vragen!

088 200 2000

samen met


[Advertorial]

Woningverkopers lopen te laat

tegen problemen aan

Daar snapte ik niets van. We hebben de lening al tien jaar geleden afgelost.’ Mevrouw Bouwman vult aan: ‘We wisten niet dat de hypotheekakte van onze oude woning nog stond ingeschreven in het hypothekenregister van het Kadaster. Deze inschrijving moesten we door de notaris laten doorhalen. In het koopcontract staat dat wij het huis ‘vrij van hypotheek’ moeten leveren aan de koper.’ Notaris voorkomt boete De notaris vertelt het echtpaar dat de hypotheek niet automatisch verdwijnt als de lening wordt afgelost. Om hier nog een schepje bovenop te doen, bestaat de oude hypotheekbank niet meer. En die moet wel toestemming geven om de hypotheek van het huis af te halen. ‘De notaris wist gelukkig een oplossing, maar die kostte wel tijd. Wij waren ontzettend bang dat we een boete zouden krijgen omdat wij het huis niet op tijd konden opleveren. Maar het ging net goed. Dankzij de notaris!’, aldus Bouwman.

Bestaande koopwoningen zijn de afgelopen jaren steeds goedkoper geworden. Daarnaast staan er ook nog eens veel huizen te koop. De meeste mensen zijn blij als ze hun huis kwijt zijn, zo ook Sander Willemse. Maar veel te laat kwam hij erachter dat hij de handtekening van zijn ex nodig had. Gevolg: een boete omdat zijn woning niet op tijd kon worden verkocht. Jaren geleden kocht Sander Willemse zijn eerste huis. Niet lang daarna ontmoette hij zijn eerste vrouw. Ze trok bij hem in en na enkele jaren trouwden zij in gemeenschap van goederen. Helaas duurde het huwelijk niet erg lang en besloot het echtpaar te scheiden. ‘Ik bleef achter in het huis, want ik had het huis tenslotte zelf gekocht’, aldus Willemse. Huis na scheiding Een paar maanden geleden wilde hij het huis verkopen. Samen met zijn nieuwe liefde heeft hij een nieuwbouwwoning gekocht. Willemse: ‘Alles was al rond en er hoefde alleen nog maar getekend te worden. Helaas bleek toch niet alles goed te zijn geregeld.’ Na de scheiding was nooit een akte ingeschreven waarin stond dat de woning van Willemse bleef. ‘Een koude douche! In het echtscheidingsconvenant stond dat het huis van mij zou blijven. Ik ging er vanuit dat dit voldoende was. Maar nu blijkt dat ik die afspraak officieel bij de notaris had moeten vastleggen’, zegt Willemse. Zijn ex-vrouw moest nu ook tekenen. ‘Om hier nog een schepje bovenop te doen, kwam ik hier veel te laat achter, waardoor ik mijn woning niet op tijd kon leveren. En dit betekende een boete. Als ik eerder naar de notaris was gegaan, had ik dit kunnen voorkomen.’

Boeteclausule In de koopakte staat meestal een boeteclausule. Als de woning niet op tijd wordt overgedragen, moet de verkoper vaak 10 procent van de koopsom als boete betalen. Veel mensen weten dit niet. Of lopen aan het eind van het verkoopproces tegen problemen aan die zij eerder hadden kunnen oplossen als de notaris bijtijds in beeld was gekomen. Notaris eerder in beeld De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie pleit er dan ook voor om de notaris eerder in het koopproces te betrekken. Wanneer het werk van de notaris naar voren schuift, wordt het hele proces efficiënter. De akte van levering is niet langer een ‘reparatieakte’ voor problemen die in de koopfase niet zijn opgelost. Hypotheek al afgelost, toch? Ook de heer en mevrouw Bouwman liepen op het laatste moment tegen problemen aan. Het stel woonde al dertig jaar in hun prachtig verbouwde woning. Toen de kinderen het huis uitgingen, wilden ze graag kleiner gaan wonen. Vlak voor de overdracht van hun oude woning, kregen zij een telefoontje van de notaris. De heer Bouwman: ‘Er zou nog steeds een hypotheek op het huis zitten.

Meer informatie Wilt u advies, neem dan contact op met een notaris uit de buurt. Via de zoekfunctie op de website www.notaris.nl is het eenvoudig om een notaris in de buurt te vinden. Bereid het eerste bezoek aan de notaris goed voor en lees de tips op www.notaris.nl/op-gesprek. De KNB is de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Alle (kandidaat-)notarissen zijn verplicht aangesloten bij de KNB.

EEn woning kopEn of vErkopEn? Wat moet u regelen? Wat zijn veelvoorkomende problemen? En waarom moet u eigenlijk naar de notaris? Op www.notaris.nl is alles voor u op een rijtje gezet. Doe de online test en ontvang vrijblijvend advies op maat.

www.notaris.nl Je regelt het bij de notaris.

Gratis brochure Woning Verkopen U kunt de brochure afhalen bij veel notariskantoren. Of gratis downloaden via de website www.notaris.nl/een-woning-verkopen. Ook beschikbaar online als doorbladerbare versie.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

43


Wanneer de zon weer schijnt, kook je het liefste buiten. Natuurlijk doet de barbecue het altijd goed, maar tegenwoordig zijn de mogelijkheden allang niet meer beperkt tot het bereiden van vlees of vis op de grill. Er is inmiddels een ruime keuze aan buitenkeukens verkrijgbaar, waarmee je ook buiten jouw specialiteiten en culinaire hoogstandjes kunt bereiden.

44

Home made


Home made

Koken in de buitenlucht Ook zo’n handige buitenkeuken voor op je balkon of terras? Met deze klusinstructie maak je hem zelf in een handomdraai. Een paar planken, deurtjes, een bovenblad van Chinees hardsteen en klaar is je buitenkeuken! Benodigdheden: Vurenhout geschaafd (kopmaat 14,3 x 1,8 cm) • 8 x lat van 60,5 cm

Stap 10

Teken met potlood en rolmaat de gewenste lengtes af. In de boodschappenlijst vind je de juiste maten voor elk onderdeel.

Bevestig de vier tussenschotten tussen de staanders op de bodem en op de middenplank.

Stap 2

Monteer de twee louvredeurtjes met de vier scharnieren.

Zaag de latten op maat.

Voor de zijkanten: • 12 x lat van 116,4 cm

Voor de tussenschotten: Vurenhout geschaafd (kopmaat 4,4 x 1,8 cm) • 4 x lat van 56,9 cm

Stap 11

Stap 3

Stap 12

Voor het maken van de zijkanten: leg de latten vier aan vier tegen elkaar. Teken een lijn op 1,8 op 30 en op 58,7 cm, gerekend vanaf de onderkant.

Schuur het geheel. Zet alles in de grondverf en lak het minstens 2 keer af. Plaats als laatste de twee tegels van hardsteen op de bovenkant en zet deze met montagekit vast.

Stap 4

Voor de bovenkant, bodem en middenplank: • 4 x lat van 54,2 cm

Lijm en schroef (35 mm) twee steunen net boven de onderste lijnen vast. De overige vier steunen komen net onder de midden- en bovenlijnen. Tip: boor de schroefgaten voor met een 3 mm houtboor en ruim het gat met behulp van de verzinkboor. Zo ‘kiezen’ de schroeven een rechte weg en vallen de schroefkoppen netjes in het hout.

Stap 5

Voor de staanders: • 6 x lat van 57,8 cm De steunen voor boven- en onderkant en plank: Vurenhout geschaafd (kopmaat 4,4 x 4,4 cm) • 4 x 10 cm (voor de poten) • Grondverf / buitenbeits • Verf (buitenkwaliteit) • Spaanplaatschroeven (3 x 35 mm 3x 50 mm) • Houtlijm (buitenkwaliteit) • Montagekit • 2 x tegel van Chinees hardsteen (60 x 60 cm) • 2 x louvredeurtje (gesloten model 39,4 x 60,1 cm) • 4 x scharnier (50 x 39 mm)

Gereedschappen: • Timmerpotlood • Rolmaat • Schroefmachine • Houtboortje 3 mm • Verzinkboor • Handzaag/afkortzaag

Stap 1

Voor de bodem: lijm en schroef de latten aan de onderkant, tégen de onderste steunen. Laat tussen de latten een ruimte open van 2 mm.

Stap 6 Bevestig de vier poten tegen de onderkant van de planken.

Stap 7 Voor de middenplank: zaag uit twee latten twee inkepingen van 1,8 cm diep. De inkepingen zijn 4,4 cm breed en komen op 34 cm van de buitenzijden. Haal het overtollige stukje hout met de beitel weg. Tip: haal het overtollige hout bij de inkeping in twee of drie keer weg. Als je het in één keer probeert loop je het risico dat de lat gaat splijten.

Stap 8 Lijm en schroef de planklatten op de middelste steunen. Ook hier 2 mm tussenruimte bewaren. Zorg ervoor dat de twee planken met inkepingen aan de buitenkant komen.

• Houtbeitel • 2x schilderset (roller, verfbakje en kwast) • Schuurpapier • Kitspuit

Stap 9 Bevestig de latten voor de bovenkant op de bovenste steunen. Plaats de staanders in de inkepingen van de middenplank en tussen de onder- en bovenkant. Lijm en schroef ze vast.

Tip:

sparante Als je tran gebruikt, ts buitenbei buitenkeu hoef je de d n ro g de ken niet in ! en tt verf te ze

Meer inspiratie? Op de website van KARWEI zijn allerlei leuke DIY-projecten te vinden, variërend van het opleuken van je bestaande, tot het maken van je eigen meubels en decoraties. Er zijn kant en klare handleidingen beschikbaar, die je met één druk op de knop kunt uitprinten. Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij KARWEI. Welk project je ook kiest, er is altijd ruimte voor jouw eigen creativiteit. Zo ben je verzekerd van een uniek eindresultaat, voorzien van jouw eigen ‘touch’. De leukste DIY-ideeën vind je op karwei.nl/inspiratie

Home made

45


Woodna agen

Zaterdag 17 – zondag 18 augustus 2013

Open tuindagen Kwekerij Krijn Spaan, Kortenhoef Tijd: Zaterdag 10.00 uur - 17.00 uur, zondag 11.00 uur - 17.00 uur Entree: Gratis Thema: ‘Bijzondere vaste planten & heesters’ Zin in een leuk dagje uit? Kom gezellig langs op onze Tuinfair! Hier kunt u hobby, passie en ontspanning combineren en heerlijk rondstruinen tussen een zee aan bloemen en planten. U kunt genieten van een assortiment van 1800 soorten vaste planten en vele soorten gewone en bijzondere heesters. Er zijn bekende kwekers uit heel Nederland met hun eigen assortiment, zodat er een compleet aanbod aanwezig is. Zaterdag 31 augustus – zondag 1 september 2013

Proef het Landleven, Posterholt Tijd: 11.00 uur - 18.00 uur Entree: € 4,- per persoon, kinderen en 65+ gratis

Woensdag 21 – zondag 25 augustus 2013

Landgoedfair Mariënwaerdt, Beesd Woensdag, donderdag, zaterdag, zondag: 10.00 - 18.00 uur Vrijdag: 10.00 - 20.00 uur Entree: € 15,- parkeren € 2,- (t.b.v. Stichting BIO Kinderrevalidatie). Vrijdagavond 18.00 uur - 20.00 uur: € 10,-. Kinderen tot en met 12 jaar gratis. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Tijd:

Landgoedfair 2013: Lekker landelijk! De 19e Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt vindt plaats van 21 tot en met 25 augustus 2013. Vijf dagen lang kunnen bezoekers genieten van het echte zomerse buitenleven en de mooie producten en lekkernijen die daarbij horen. De Landgoedfair is één van de meest gezellige en sfeervolle buitenfairs van Nederland. Ruim 160 standhouders bieden een grote variëteit aan buiten- en binnenartikelen en bijzondere kleding en accessoires. Het prachtige landgoed, de rondleidingen door de moestuin en Huize Mariënwaerdt, de bijzondere gerechten, de gezellige terrassen, passende muziek en het spectaculaire demonstratieprogramma in de Grote Parade zorgen samen voor een onvergetelijke dag uit in een lekker landelijke sfeer.

…je bij PostNL gebruik kunt maken van de Verhuisservice? Via de Verhuisservice informeert u gratis alle belangrijke bedrijven over uw verhuizing (ook bij een verhuizing naar het buitenland). Post die in deze tussenperiode of later nog gericht is aan uw oude adres wordt doorgestuurd naar uw nieuwe adres.

46 Woon agenda

Na het succes van 2012 vindt wederom Proef het Landleven plaats op de prachtige locatie Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Er is een zestigtal standhouders met mooie landelijke producten. Met onder andere jams, Ierse producten, groendecoraties, chutneys, weckproducten, airbrush, tiffany, wijnen, fudge, brocante, savon de marseille, oliën en azijnen, sieraden, servies en nog veel meer. Daarnaast zijn er vele demonstraties van o.a. een een valkenier, jachthonden, puppybehendigheid, sterkste mannen van Limburg, schapendrijven, een kunstsmid, een imker en schilderijtechniek van Bob Ross. Zondag 18 augustus 2013

Antiek en Brocantemarkt, Limbricht Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur Entree: € 2,- per persoon Op 18 augustus vindt er op de binnenplaats van Kasteel Limbricht een gezellige Antiek en Brocantemarkt plaats. Er zal een 50-tal kramen aanwezig zijn waar u kunt rondneuzen tussen antiek en brocante. Daarnaast kunt u op het terras van Kasteel Limbricht heerlijk een kopje koffie drinken met een smakelijk stuk vlaai of uitgebreid lunchen of dineren in echte kasteelsferen. De entree is onder de poort van het kasteel en kunt u ter plekke betalen.

…het akkoord van het kabinet over maatregelen voor de woningmarkt gunstig uit kan pakken voor uw verbouwing?

…de gemiddelde Nederlander meerdere onnodige verzekeringen heeft en eigenlijk veel geld kan besparen?

Eén van de belangrijkste aspecten van dit akkoord is de BTW-verlaging in de bouw, van 21% naar 6%. Voor u als consument kan dit positieve gevolgen hebben, omdat bedrijven lagere prijzen zullen hanteren voor verbouwingen. Wilt u bijvoorbeeld uw kozijnen vervangen of een dakkapel plaatsen, dan zal dat dit jaar extra voordelig kunnen.

In Nederland zijn slechts drie verzekeringen verplicht; de ziektekostenverzekering, de WAautoverzekering en brandverzekering voor mensen met een eigen huis. Wees kritisch bij het afsluiten van overige verzekeringen. Vraag je af of ze je echt meer opleveren dan je eraan kwijt bent.


[Advertorial]

Welkom bij

Goossens wonen & slapen

Van het ontwerpen van meubelen tot en met een perfecte aflevering en montage bij u thuis. Goossens heeft dit hele traject in eigen beheer en dat is de reden waarom ze topkwaliteit meubelen tegen de gegarandeerd laagste prijs kunnen leveren. Als gerenommeerd bedrijf met een historie van meer dan een halve eeuw is Goossens uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van kwaliteitsmeubelen in de Benelux en daarbuiten. Het hele jaar door worden de nieuwste trends gevolgd en wordt er geluisterd naar de wensen van klanten voor een continu vernieuwende collectie. Maar het blijft niet bij een mooi ontwerp, want de kwaliteit- en preventiemedewerkers zijn uitermate kritisch op de constructie, materiaalkeuze, afwerking en uitstraling. Daarom testen zij alle materialen en ieder meubel uitvoerig om de kwaliteit en duurzaamheid van de meubelen te kunnen garanderen. Goossens geeft niet voor niets een brancheoverschrijdende garantie van 10 jaar op het grootste deel van de collectie. 10 locaties Op een tiental goed bereikbare locaties in Nederland presenteert Goossens in grote tot XXL-stores compleet uitgewerkte woon- en slaapkamer-

interieurs in 1001 smaken, stijlen en sferen. Onder meer in Amsterdam, Heerlen, Nuenen, Roermond, Rotterdam, Leiderdorp en Zevenaar. Ideaal om ideeën op te doen wat betreft het combineren van meubelen, stijlen en het gebruik van kleuren en accessoires. Kijk voor een overzicht van alle filialen op www.goossens.nl Persoonlijk advies Vanzelfsprekend kunt u bij Goossens rekenen op een uitgebreid advies. De deskundige woon- en slaapadviseurs staan voor u klaar en door voortdurende scholing en training zijn zij uitstekend op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden. En wilt u nog een stapje verder gaan, dan kunt u bij Goossens gebruik maken van een gratis en persoonlijk interieuradvies.

Speciaal opgeleide stylistes met een jarenlange ervaring maken in een afspraak een verrassend en praktisch ontwerp voor de inrichting van uw woning. Hetzelfde geldt voor uw slaapkamer. Want heeft u ooit gedacht aan een persoonlijk slaapadvies? De experts van Goossens helpen u graag. En gratis! U zult slapen als nooit tevoren. Alles is mogelijk Nagenoeg alle meubelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo kiest u bij banken niet alleen uit stof of leder, maar ook uit honderden kleuren, verschillende vullingen en de door u gewenste poten. Bij de houten meubelen – zoals salon- en eetkamertafels, kasten of dressoirs – vindt u vele hout- en kleurstalen om uit te kiezen. En op de slaapkamerafdeling is de keuze in boxsprings, kasten en matrassen ongekend groot en uiteraard ook weer voorzien van een professioneel slaapadvies. Maar ook voor specifieke wensen en meubelen op maat bent u bij Goossens aan het juiste adres. Eigen vakmensen verrichten zeer uiteenlopende aanpassingen. Van het omkleuren en lakken in de eigen spuiterij tot een meubel dat volledig op maat wordt gemaakt. Zo bent u altijd verzekerd van het meubel zoals u het wenst. Uiteraard uitgevoerd volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen die Goossens hanteert.

Goossens wonen & slapen

47


Wonen in

de Watertoren van IJmuiden 48


“Dat is mijn toren”, dacht Karin. Ze woonde 30 jaar tegenover de Watertoren in IJmuiden. Wanneer ze met haar hondje in de duinen wandelde, torende de 42 meter hoge toren uit 1915 boven alles uit. “Daar woon ik, zei ik toen al”, vertelt Karin die er een jaar geleden ook echt in ging wonen.

Ze greep de mogelijkheid aan om haar eigen woning in te ruilen voor de koop van een appartement in de Watertoren. Een ruilkoop via Arjen de Pagter van Rijksmonumenten in Zeeland, die meerdere Watertorens in bezit hebben. In de Watertoren IJmuiden zijn elf loftappartementen gesitueerd met rondom een adembenemend uitzicht. Hoe hoger je gaat, hoe duurder de appartementen worden. De leefoppervlaktes variëren van 65m2 tot 185m2.

Karin woont onderin. “Ik begin beneden en eindig boven. Maar alle gekheid op een stokje: elke verdieping is uniek. Die van mij heeft een U-vorm. Ik had wat betreft de indeling inspraak waar de keuken en de badkamer zouden komen. De inrichting, vloeren, wanden en de materialen ervan kon ik mee bepalen. Mijn uitzicht is op het park. Gek genoeg wist mijn hondje precies waar hij wezen moest toen we hier gingen wonen. Zelf pakte ik in het begin nog weleens een verkeerde deur.

Anders wonen

49


Je zou kunnen zeggen dat deze woning letterlijk op mijn pad kwam, het Watertorenpad. Dit is mijn woondroom.” Het oude statige gebouw in IJmuiden verloederde. Vele organisaties vonden dat doodzonde en Rijksmonumenten Zeeland liet bouwer Tom de Boer er nieuwe loftappartementen in realiseren. Via een lift is met een ingenieus toegangssysteem tot midden in het loftappartement te komen. Negen van de elf appartementen hebben een inpandige buitenruimte, een overdekt balkon. Op de begane grond zijn de bergingen waar bewoners fietsen en dergelijke kwijt kunnen. “Al horen die, vind ik, niet in de mooie hal.” Toen de mogelijkheid voor Karin zich voordeed om hier te komen wonen, aarzelde ze geen seconde. “Mijn gezinssituatie was zo dat ik dit kon doen. Maar ik tekende wel pas toen alles klaar was. Je weet nooit of je voor onverwachte dingen komt te staan. Ik wilde wel gelijkvloers wonen, met het oog op mijn slechte enkel en de toekomst. Dat doe ik nu en ze moeten me hier later echt uit wegdragen.” Over twee jaar bestaat de toren 100 jaar.

“Deze Watertoren is toch een symbool voor IJmuiden” Karin hoopt op een feestje. Er is een niet erg actieve VvE aanwezig. De meeste appartementen worden verhuurd. Haar hoop is op de gemeente gevestigd. “Deze Watertoren is toch een symbool voor IJmuiden. Wanneer die een eeuw oud wordt mag dat toch niet onopgemerkt voorbij gaan?” Dat Karin begaan is met de toren moge duidelijk zijn. “Wanneer ik in de schitterende hal een voetstap zie, maak ik dat zelf even schoon. Ik wil de hal qua aanzien gewoon netjes houden. Die is namelijk zo mooi.” Karin praat enkel in superlatieven wanneer ze het over haar woning in de Watertoren heeft. “Toen ik mijn woning net betrok waren de bouwvakkers nog bezig met de bovenliggende appartementen. Ze bivakkeerden zelf tijdens de bouw ook in de toren. Ik kon altijd terecht met vragen en ze losten zaken snel op. Ik hoefde maar te kikken en ze stonden voor me klaar. Erg prettig. Dat heeft mij een goed thuisgevoel gegeven en daar ben ik ze nu nog dankbaar voor. Wanneer ik thuiskom, kijk ik altijd naar de sterrenhemel. Die lijkt dan helder en duidelijker dan voorheen. En ik kijk even naar het bootje (de windvaan) bovenop de Watertoren. Als ik dan naar binnen loop, besef ik weer hoe uniek ik woon.”

50 Anders wonen


Zonnige tijden voor het kopen van een huis?

2009

€ 880 -, PE R M A A ND

2013

€ 695 -, PE R M A A ND

Uw NVM-aankoopmakelaar laat u graag uw ruimere mogelijkheden zien


Uw nieuwe huis al op het oog? U bent druk met de verkoop van uw huis. Wellicht heeft u uw nieuwe huis al op het oog, of misschien zelfs al gekocht. Natuurlijk maakt u dat weer tot uw eigen paleis met een volledige opfrisbeurt van binnen en buiten. Vergeet dan zeker het buitenschilderwerk niet, want een goede verflaag beschermt uw bezit tegen ons wispelturige klimaat. Voor het buitenschilderwerk adviseren wij altijd professionele verf. Deze is makkelijker verwerkbaar en beschermt uw huis langer, zodat u dus minder snel opnieuw de verfkwast hoeft te hanteren (en dus uiteindelijk voordeliger uit bent). Natuurlijk is het voor de binnenkant van uw nieuwe huis best lastig kiezen; welke kleur verf, welk behang, welke jaloezieĂŤn? Wij adviseren u daarom graag in onze winkels, waar u naast verf ook een groot assortiment behang, raamdecoratie, shutters, gordijnen en vloeren vindt! Kom dus langs in een van onze ruim 190 winkels of bestel nu ook online via onze webshop.

Professionele verf is verkrijgbaar bij:

Verf, behang, raamdecoratie, shutters, gordijnstoffen en vloeren. Kom langs in onze winkel of bestel nu ook via de webshop! www.decohome.nl - www.verfenwand.nl

Bbpdf wdjz zwn week32  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you