Page 1

w w w .g o

Woningaanbod in uw regio

l

Niki Nieuwbouw dag 28 september 11.00 - 15.00

n

Landelijk e NVM Open Hu i 5 oktobe s r 2013

s.

Woonagenda Alles over wonen bij u in de buurt

n

VerhuizenDoeJeZo Door de ogen van een kind

e

Gekocht! Vanuit de stad naar een rustig dorp

ss

Editie #04 oktober 2013

o

wonendoejezo


Inhoud Je hebt jouw woning verkocht. Gefeliciteerd!

Woontips

En nu op zoek naar een nieuwe woning...

Handige weetjes over wonen

Laat je door WonenDoeJeZo

Magazine

adviseren, inspireren en begeleiden in dit proces. Je ontvangt het WonenDoeJeZo Magazine de eerste drie maanden nadat je jouw woning (onder voorbehoud) verkocht hebt.

Gekocht

Uitgelicht Koken in stijl

De nieuwste woontrends

Anders Wonen Wonen in een watertoren

VerhuizenDoeJeZo Door de ogen van een kind

De bezichtiging Waar let je op

Home Made Maak je eigen fotolijstje

10

6

Aan de rand van St. Philipsland

Home Style

Wij wensen je veel leesplezier!

4

Woonagenda Noteer alvast in je agenda

10 14 27 30 32 36 38

WonenDoeJeZo is een initiatief van Cubic*Media. WonenDoeJeZo Magazine verschijnt 12 x per jaar. Bezorgklachten Kun je melden via klachten@cubicmedia.nl

14

Uitgever Cubic*Media BV - Lijnbaan 17a - 3231 AE Brielle T 0181-355100 - wonendoejezo@cubicmedia.nl

04 Facebook.com/wonendoejezo

Twitter @Woontweets.

“Like� onze facebookpagina en ontvang de

Volg onze tweets en blijf op de hoogte van het

leukste acties en aanbiedingen op woongebied.

laatste woonnieuws, stylingtips en sfeertrends.

Disclaimer Niets uit deze uitgave mag, in welke vorm en op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij samenstelling van WonenDoeJeZo magazine is uiterste zorgvuldigheid betracht. Indien desondanks onvolkomenheden in de inhoud van het magazine voorkomen, dan aanvaardt de uitgever voor eventuele schade die hieruit voortvloeit geen enkele aansprakelijkheid.


Woontips Leermoment Rosanne van Dijk en haar vriend Edwin Bakker kochten onlangs hun eerste huis; een gezellige eengezinswoning. Zij lieten zich zo goed mogelijk informeren. Uiteindelijk vonden ze een hypotheek die het beste bij hun persoonlijke situatie aansloot, voor een maandbedrag waar zij zich prettig bij voelden. Alles leek te kloppen, totdat er op een gegeven moment een rekening op de mat viel van de notaris. Wanneer je net een huis gekocht hebt krijg je al te maken met veel kosten rondom de verbouwing, deze extra kosten waren dan ook een onaangename verrassing. Wat Rosanne en Edwin hiervan geleerd hebben is dat zij in het vervolg de notariskosten laten opnemen in de hypotheek. “Door deze rekening hebben wij bepaalde verbouwingsplannen moeten uitstellen”, aldus Rosanne. “Wij kunnen dus wel degelijk spreken van een leermoment, hier vergissen we ons nooit meer in.”

Oktober is

woonmaand!

Het is ineens weer koud buiten. De zon heeft plaatsgemaakt voor harde wind en regen. Met dit abrupte einde van de zomer, breekt tegelijkertijd een nieuw seizoen aan. En hoe kunnen we de herfst beter inluiden dan door het weer gezellig te maken in huis? Gelukkig is daar dan op 5 oktober de landelijke Open Huizen Dag. Een dag die geheel in het teken staat van wonen. En behalve de Open Huizen Route, die je langs veel te koop staande woningen leidt, zijn er in heel de maand oktober veel woonbeurzen waar je de nodige interieurinspiratie op kunt doen. Op deze beurzen

4

Woon tips

zijn veelal woningmarktprofessionals aanwezig, die jou alle informatie kunnen geven over financiële vraagstukken. Er zijn de afgelopen maanden voor het eerst weer positieve berichten rondom de woningmarkt in het nieuws verschenen. Wonen staat de komende maand dan ook geheel in een positief daglicht!

Dag van de nieuwbouw Op zaterdag 28 september 2013 vindt de Landelijke Nieuwbouwdag plaats. Tijdens de Nieuwbouwdag zijn verschillende nieuwbouwprojecten opengesteld. Je kunt deze projecten tussen 11.00 uur en 15.00 uur bezoeken. Misschien vind je wel het huis van je dromen! “Nieuwbouwdag in teken van kostenvoordeel” is het thema waar bij de informatievoorziening de nadruk op zal liggen. Binnen dit kader zal er informatie verstrekt worden over de energiebesparende technieken en de duurzame materialen die worden gebruikt. Naast de nieuwbouwprojecten zullen ook veel nieuwbouwinformatiecentra hun deuren openen tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag. Kijk voor een volledig overzicht van het deelnemende aanbod en organisaties op nieuwbouwdag.nl.


WoningApp van de maand Stel het interieur van je nieuwe woning samen met behulp van de app Pinterest. Via dit online prikbord kun je gemakkelijk moodboards samenstellen en inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld de inrichting van jouw woning. Ook WonenDoeJeZo kon natuurlijk niet achterblijven. Pinterest is een app waarmee je online inspiratie op kunt doen op het gebied van mode, gezondheid, voeding, kunst, bruiloften, beauty, kinderen, noem maar op. Ook op het gebied van wonen zijn er veel leuke ideeën te vinden. Je stelt je eigen online ‘moodboards’ of prikborden samen, die je vervolgens kunt delen met jouw vrienden en volgers. Zo kun je ook hen inspireren en laten weten wat jou bezighoudt.

5

Duurzame verbeteringen aan de woning

Energie besparen door bijvoorbeeld isolatie, dubbel glas of zonnepanelen, zorgt voor een lagere energierekening, comfortabeler wonen en mogelijk een hogere waarde van het huis. Je verdient de kosten voor maatregelen die het energieverbruik verminderen dus vaak terug! Benieuwd welke duurzame verbeteringen je het meeste rendement opleveren? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

De landelijke Open Huizen Dag op zaterdag 5 oktober biedt veel kansen! Veel opdrachtgevers van makelaars doen al mee. Op deze dag kunt u vrijblijvend en zonder afspraak aanbellen bij de deelnemende woningen. Een goede kans om je breed te oriënteren. Hieronder vertellen we welke voordelen de Open Huizen Dag voor bezoekers biedt en waarom je juist nu een huis zou moeten kopen. • Geen gedoe over het maken van afspraken voor een bezichtiging, aanbellen is voldoende. De bezichtiging is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Volg WonenDoeJeZo op Pinterest voor de leukste interieurtips, tuinideeën en inspirerende ‘Do It Yourself’-projecten. Zo heb je de laatste trends en meest originele interieur- en exterieurtips altijd bij de hand!

TOP

Open Huizen Dag

• De sfeer is informeler. Je kunt alle tijd nemen om de woning rustig te bekijken of juist snel weggaan, als de woning niet aan jouw wensen voldoet.

1 2 3 4 5

Dicht alle gaten en kieren Dubbelglas

Een goede HR cv-ketel

Zonne-energie

Breng meer groen aan in de tuin, op het dakterras

• De Open Huizen Dag is de ideale gelegenheid om je te oriënteren op de huizenmarkt. Je kunt woningen bezoeken die je altijd al eens van binnen hebt willen bekijken of die voor jou aantrekkelijk zouden kunnen zijn. Je neemt wellicht ook een kijkje in woningen waarvoor je anders misschien geen afspraak voor een bezichtiging zou hebben gemaakt. En wie weet… bevalt het je beter dan je eerst dacht! • Je wordt hoogstpersoonlijk ontvangen door de bewoners voor een uitgebreide rondleiding. Je hebt dus direct contact met de verkopers. Bij bezichtigingen via de makelaar is dat niet altijd het geval. De verkopers die jou rondleiden, kun je specifieke vragen stellen die zij als bewoners het best kunnen beantwoorden. En waarom wachten met een huis kopen? Nu een huis kopen is een prima idee, als je toe bent aan een andere woning. Natuurlijk, je kunt wachten op nog lagere huizenprijzen en ja, het is fijn als je weet hoe het woonakkoord precies uitpakt, maar deze argumenten zijn niet sterk genoeg voor uitstel. Als je wacht op lagere prijzen, mis je tot die tijd het woongenot van een ander huis. Bovendien is er geen garantie dat de prijzen verder dalen. Op dit moment is het aanbod van woningen zeer ruim. De kans dat je een huis vindt dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen is dus groot. Daar komt bij dat de koper nu een sterke onderhandelingspositie heeft en de hypotheekrente erg laag staat. Doe hier je voordeel mee!

Woon tips

5


Gekocht

Rust & ruimte Aan de rand van St. Philipsland, in de schaduw van de duinen die het land beschermen tegen het water van de Krabbenkreek, heeft mevrouw Klijn net haar nieuwe woning aan de Eikenlaan betrokken. De rust die zij zocht heeft ze hier eindelijk gevonden. Of ze nu in het zonnetje in haar tuin zit of ’s avonds een wandeling over de dijk maakt, St. Philipsland ademt harmonie. Mevrouw Klijn is hier echt gelukkig. Lia Klijn werd geboren in Nibbikswoud, een plaatsje in Noord-Holland. Na meerdere verhuizingen kwamen zij en haar man terecht in Maassluis, waar zij de afgelopen jaren fijn gewoond hebben. Toen mevrouw Klijn er alleen voor kwam te staan, stond ze voor de keuze om terug te gaan naar Noord-Holland, of om hierheen te verhuizen. “Ik kwam hier al graag”, vertelt ze. “Ik heb hier meerdere vrienden en kennissen wonen en ik houd enorm veel van de zee. Iemand die is opgegroeid in een rustig dorp gaat daar ooit weer naar verlangen, dat had ik ook. Uiteindelijk ben ik op mijn gevoel af gegaan en dat leidde me naar St. Philipsland.” Op zoek naar de juiste woning De keuze voor St. Philipsland was snel gemaakt. Toch kwam er bij de keuze voor de juiste woning wel meer kijken. “In eerste instantie wilde ik een huis gaan huren”, legt mevrouw Klijn uit. “Drie jaar geleden stond ik hier al ingeschreven voor een huurwoning, maar na wat wikken en wegen kwam ik erachter dat dit toch niet de manier was waarop ik wilde wonen. In een koopwoning kun je toch meer van jezelf stoppen en dat was voor mij erg belangrijk. Aan de andere kant heb je wel de verplichting om het huis netjes te onderhouden.” Met dit alles in overweging besloot ze op zoek te gaan naar een jonge koopwoning, die weinig onderhoud zou vergen. “Ik wilde in ieder geval een tuin”, vervolgt ze. “Deze moest niet te groot zijn, maar wél groot genoeg om mijn kinderen en kleinkinderen in te

6

Gekocht

kunnen ontvangen. Ik heb verschillende woningen bekeken, waaronder ook twee bungalows, maar het was óf niet mijn smaak, óf er moest teveel aan gebeuren. Uiteindelijk bestonden mijn opties uit dit huis en een huis twee straten verderop. Ik heb het toen even laten bezinken en na een week zag ik mezelf hier al helemaal in de keuken staan. Ik ben toen nog een keer teruggegaan met mijn zoon om te bekijken of de staat van het huis in orde was. Ik heb zelf al wel wat ervaring met het kopen van huizen, dus ik wist wel waar ik op moest letten, maar toch kun je wel eens iets over het hoofd zien. Mijn zoon kon gelukkig geen gekke dingen vinden en ook hij vond het huis echt bij mij passen.” Een eerlijk advies Ondanks dat ze het aanvankelijk niet van plan was, heeft mevrouw Klijn zich bij de koop van haar droomwoning toch laten bijstaan door een aankoopmakelaar. “Ik had al zo vaak een huis gekocht, dat ik dacht geen makelaar nodig te hebben. Toch was het dit keer anders. Ik kocht voor het eerst alleen een huis, zonder mijn man, en dat was toch wel spannend. Het is erg fijn als je met iemand kan overleggen over de verschillen tussen de woningen en over geldzaken. Ik kwam met mijn aankoopmakelaar, Van den Ouden Makelaardij, in aanraking toen ik drie van zijn te koop staande woningen ging bezichtigen. Hij was toen zo eerlijk en oprecht over de woningen en wat er nog aan moest gebeuren, hij liet echt alles zien. Dit maakte een hele goede indruk op mij.”


7


“Een interieurstylist heeft mijn wensen vertaald naar een interieur dat bij mij past” 8


Goede zet “Ik raakte met hem aan de praat over het kopen van een huis en liet doorschemeren dat ik het best wel lastig vond om in mijn eentje te onderhandelen. Hij vertelde mij dat hij hierbij kon helpen, dus ik vroeg hem wat ik daarvan kon verwachten. Hij beloofde mij een eerlijk advies en dat hij er alles uit zou halen wat mogelijk was. Bovendien zou hij de kosten die ik aan hem kwijt zou zijn terugverdienen. En dat is hem gelukt. Hij heeft zijn belofte aan mij absoluut waargemaakt. Zelf had ik nooit zo ver durven gaan, dus het is voor mij een hele goede zet geweest.” Ook haar hypotheek bracht ze onder bij deze makelaar. Want hoewel ze zeer zelfstandig is en zich prima redt in haar eentje, is het best lastig om alles plotseling zelf te moeten regelen. De kunst van het inrichten Op een paar kleine zaken na, kon mevrouw Klijn vrijwel meteen haar nieuwe woning betrekken. Op de tweede verdieping moest een afvoer komen voor de wasmachine en mevrouw Klijn liet een grote houtkachel plaatsen in de woonkamer. “Hiervoor moest natuurlijk nog wel een schoorsteen gemaakt worden. Er kwam iemand speciaal uit België om een gat voor de schoorsteen te boren. Dat was best wel spannend hoor!” bekent ze. Verder moest er natuurlijk behangen en geverfd worden en alle meubelen kregen een plek in het huis. “Ik dacht dat alle meubelen wel in het huis zouden passen, maar dat viel toch tegen. Daarom heb ik mij bij de inrichting laten helpen door een interieurstylist. Hij heeft mijn wensen goed kunnen vertalen naar een interieur dat bij mij past.” Verhuistips Hoewel mevrouw Klijn al heel wat verhuizingen heeft meegemaakt en goed voorbereid was, kwam zij tijdens de verhuizing toch nog enkele struikelblokken tegen. “Ik heb een verhuisbedrijf ingehuurd om al mijn spullen vanuit Maassluis hierheen te vervoeren”, vertelt ze, “maar dit ging niet helemaal zoals gepland. Ik merkte tijdens het inladen van de spullen al dat ze erg gehaast te werk gingen. Toen had ik er al niet zo’n goed gevoel over, maar ik heb er maar niets van gezegd. Achteraf is het toch te ruig gegaan, want bij het uitpakken van de dozen kwam ik erachter dat sommige meubels beschadigd waren. Toen ik hier melding van maakte werd er in eerste instantie niet op mijn klacht ingegaan, omdat ik niet binnen de geldende termijn van twee dagen aan de bel trok. Ik wil andere verhuizers dan ook meegeven om meteen na het uitladen van de spullen alles te controleren op schade. Dit kan je een hoop ellende besparen!”

Ondergrondse eigenaardigheden Ook waren er wat probleempjes rondom de telefoonaansluiting. “Ik had netjes mijn telefoon laten oversluiten zodat ik hier meteen kon bellen. Maar toen ik hier kwam deed de telefoon het niet. Na wat onderzoek kwamen we erachter dat er helemaal geen aansluiting naar dit huis leidde en er was ook geen ruimte meer op de kabel in de straat. Ze hebben toen een kabel moeten leggen vanuit een straat verderop, om mij van een telefoonlijn te voorzien. Achteraf kan ik er wel om lachen!” Tot slot wil ze andere woningzoekenden meegeven om bij het bezichtigen van een woning ook de tuin goed te controleren. “Ik stond er niet bij stil om te vragen of de verkopers de tuinverlichting wilden aanzetten”, legt ze uit. “Toen ik deze verlichting voor het eerst aanzette deden de lampjes het niet. Achteraf kwam dit doordat de kabels in de grond niet goed beschermd waren, waardoor ze vochtig waren geworden. Hierdoor was kortsluiting ontstaan. Ik heb alles er toen uit laten halen, maar zit nu nog steeds met het probleem dat de pomp van de vijver het niet doet.” Nog een tip: vraag of er tekeningen beschikbaar zijn van de bekabeling onder de grond.

“In een koopwoning kun je meer van jezelf stoppen” Stevig eiken aan de Eikelaan Nu alle obstakels overwonnen zijn, voelt ze zich helemaal thuis in haar nieuwe woning. Haar favoriete plekje is de achtertuin, al moet hier nog wel een en ander gaan groeien. “Ik kom hier helemaal tot rust. Ik kan er echt van genieten om hier in de tuin te zitten, met het geluid van spelende kinderen op de achtergrond. In mijn vorige woning in Maassluis hoorde je continu auto’s over de A20 scheuren. Hier hoor je niets! Van de week ben ik bijvoorbeeld om een uur of tien ’s avonds over de dijk gaan wandelen. Heerlijk, die rust, die ruimte, in de verte wat bootjes op het water… ik wil hier de rest van mijn leven blijven wonen. Nu alleen nog mijn sociale leven oppakken. Ik heb me ingeschreven bij een zangkoor en wil vrijwilligerswerk gaan doen. Dat deed ik in Maassluis ook al en geeft mij veel voldoening. Voor de rest heb ik niets nodig, ik heb hier alles. Tegen kennissen zeg ik altijd dat ik nu stevig ga ‘eiken’ aan de Eikenlaan.”

Gekocht

9


Koken in stijl De keuken is een speciale plek in huis. Door het drukke leven van vandaag de dag neemt de behoefte om tijd door te brengen met het gezin, of samen, toe. Dit begint vaak in de keuken. Functionaliteit en sfeer komen bij elkaar in de keuken. Daarom in deze editie van WonenDoeJeZo extra aandacht voor de meest culinaire ruimte in jouw woning! Het aanschaffen van een keuken kan een lastige opgave zijn. Mensen met keukenverdriet zijn helaas eerder regel dan uitzondering. Toch zijn er dingen waar je zelf op kunt letten zodat jouw keukendroom niet verandert in een nachtmerrie. Om te beginnen is het aan te raden om je van tevoren al goed te oriënteren. Bedenk alvast welke stijl je mooi vindt en welke wensen je hebt. Je kunt op het internet en in woonbladen al veel inspiratie opdoen, zonder dat je hiervoor ook maar één keukenzaak hoeft te bezoeken. Spreek ook alvast af welk bedrag je ongeveer wilt besteden. Tips Als je ongeveer weet hoe jouw ideale keuken eruit ziet, kun je op zoek gaan naar een betrouwbare leverancier. Ook in deze zoektocht is het internet jouw grote vriend. Kijk altijd eerst naar recensies van verschillende keukenzaken en vraag mensen om je heen wat hun ervaringen zijn. Heb je een aantal keukenzaken gevonden waarover de reacties lovend zijn, bezoek deze dan gerust om zelf een indruk te krijgen. Blijf tijdens dit bezoek wel kritisch. Bij een goede en betrouwbare keukenzaak mag je documenten inzien en is er openheid van zaken. Een eigen montagedienst is een pre. In tegenstelling tot bij een ingehuurd bedrijf werken de monteurs namens hun eigen werkgever. Dit komt de betrokkenheid en de motivatie om tot een perfect eindresultaat te komen ten goede. Trends De keuken wordt steeds meer een verlengstuk van de woonkamer, een zogenoemde ‘leefkeuken’. Anno 2013 wordt de meest culinaire ruimte in het huis gekenmerkt door een sterk persoonlijk karakter. Druk jouw eigen stempel op de keuken door kleuren en materialen af te stemmen op de rest van het interieur, zodat de keuken één geheel vormt met de woonkamer. Natuurlijke kleuren en materialen zijn populair dit najaar. Nostalgie, klassiek en handgemaakt zijn sleutelwoorden. We zien veel hout(tinten), composiet, keramiek en aardekleuren. Iets gewaagder is het combineren van verschillende stijlen, bijvoorbeeld houten keukenkasjes met een hooglans wit aanrechtblad. Dit geeft een zeer bijzonder effect.

10 Uitgelicht


Koken wordt een feest! Koken wordt een feest met de nieuwste kooktrends. Inductie koken neemt in populariteit toe. Een inductiekookplaat werkt met een magnetisch veld. De pan vangt de energie van het magneetveld op en zet die vervolgens om in warmte. Hierdoor maakt het dus niet uit waar je een pan plaatst, de warmte wordt vanzelf naar dat punt toegebracht. Ook ideaal voor het koken met een teppanyaki; je plaatst deze rechtstreeks op de kookplaat en bespaart zo dus ruimte op het aanrecht. Een andere opvallende innovatie is te zien op het gebied van afzuiging. Dit grote, onhandige apparaat verdient normaal gesproken niet de schoonheidsprijs. Verschillende fabrikanten hebben hiervoor de oplossing: design afzuigingen in het plafond, in de vorm van een lamp boven de kookplaat, of zelfs geïntegreerd in het aanrechtblad. Koning onder de mixers Een gadget die echt niet mag ontbreken in de keuken van de kookliefhebber is de keukenrobot

van KitchenAid. Deze ‘koning’ onder de mixers onderscheidt zich op alle vlakken: met zijn opvallende design en een oneindigheid aan accessoires is deze musthave om te toveren tot een onmisbare keukenhulp. Naast het maken van deeg en beslag, dient deze mixer ook als voedselmolen, fruit- en groentezeef, groenterasp, citruspers, blikopener, graanmolen, roomijsmaker en zelfs pastamaker. De opzetstukken zijn los verkrijgbaar, je beslist dus zelf welke accessoires je aanschaft. Hecht familiebedrijf De keukenbranche heeft het moeilijk. In een markt waarin vorig jaar 250 winkels hun deuren moesten sluiten en in de eerste helft van dit jaar al 100, overleven alleen de sterksten. Een organisatie die hier over mee kan praten is Tieleman Keukens. Dit hechte familiebedrijf is gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland. Vader Jan en zijn twee zoons leiden het bedrijf vanuit de gedachte dat het kopen van een keuken een feest moet zijn. Dit motto

komt tot uiting in de uitgebreide showroom, de persoonlijke service en het professionele traject na aankoop van de keuken, waarbij de monteur pas vertrekt wanneer je 100% tevreden bent. Tieleman Keukens heeft voor iedere woonwens en voor iedere portemonnee een geschikte keuken.

Renovatie Ligt een compleet nieuwe keuken nog even buiten bereik, maar kan de bestaande keuken wel een ‘facelift’ gebruiken? Dan is renovatie een prima oplossing. Door de kastdeurtjes, handgrepen en het aanrechtblad te vervangen, krijgt de keuken al een hele andere uitstraling. Ook kun je ervoor kiezen om de apparatuur (gedeeltelijk) te vervangen. Je kunt hiermee qua energieverbruik aanzienlijk besparen; de apparaten van tegenwoordig verbruiken minder dan de helft van de energie dan soortgelijke apparaten van 10 jaar geleden.

Uitgelicht

11


[Advertorial]

Zorgeloos en veilig genieten van uw haard of kachel? Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft onder voor u gunstige voorwaarden. Een haardenzaak die is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) waarborgt die zekerheid in drie V’s.

✔ vakmanschap ✔ verantwoordelijkheid ✔ veiligheid

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt, nemen de SVG-detaillistenen hun personeelsleden regelmatig deel aan opfriscursussen. De expertise van onze leden kleurt niet alleen hun advies aan u als consument, maar ook de wijze waarop zij een haard of kachel installeren. Verantwoordelijkheid De SVG-detaillist installeert de door u gekochte haard of kachel altijd zelf of laat dat doen onder zijn verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid strekt zich uit over het gehele proces, van ontwerp tot en met oplevering en nazorg. Een lid van ons gilde verkoopt alleen haarden en kachels van geselecteerde fabrikanten. Zij leveren immers een kwaliteit met dezelfde hoge standaard als die van zijn eigen vakmanschap. Het gaat tenslotte om uw sfeerbeleving.

Vakmanschap De ruim tachtig SVG-detaillisten zijn niet zomaar lid geworden van het gilde. Zij hebben een passie voor alles wat te maken heeft met vuur in en om het huis. Belangrijker nog: zij moeten voldoen aan strenge eisen. Door regelmatige controles ziet het SVG erop toe dat leden en hun personeel ook kwalitatief upto-date blijven. Om lid te worden, dient de detaillist Veiligheid te beschikken over het diploma Vakopleiding InVakmanschap en verantwoordelijkheid staan beide stallateur Haarden, Kachels en Rookkanalen. Deze in dienst van de veiligheid. Om zorgeloos te kunnen opleiding heeft de overheid geaccrediteerd. Alleen genieten van de sfeer die een haard of kachel uitdit diploma geeft recht op de eveneens door de SVG straalt, moet u aankunnen op de veiligheid ervan. SVG aderkenning 205 x 137,5_Opmaak 1 10-09-13 vereiste van de Stichting EVIS. 13:13 Pagina De 1SVG-detaillist is zich daarvan zeer bewust.

In zijn advies aan u speelt het leefmilieu in en rond uw woning dan ook een belangrijke rol. Hij beoordeelt de randvoorwaarden die nodig zijn voor een veilig en zorgeloos genieten. Indien nodig kijkt hij hoe die geoptimaliseerd kunnen worden. Hij installeert alleen een haard of kachel als een duurzaam veilige werking daarvan mogelijk is. Verstandig kiezen voor sfeerverwarming is kiezen voor Het Sfeerverwarmingsgilde Gegarandeerde Kwaliteit Door alle accent te leggen op de drie V’s, kan het SVG Gegarandeerde Kwaliteit bieden. Hebt u bij een SVG-detaillist een haard of kachel gekocht waarover u onverhoopt niet tevreden bent? Dankzij de Gegarandeerde Kwaliteit doet een onafhankelijke geschillencommissie dan snel een bindende uitspraak. De branche garandeert dat deze uitspraak vlot en volledig wordt nagekomen. Uw oriëntatie op een gezellige en betrouwbare haard of kachel móet daarom haast wel beginnen in een van de tachtig showrooms van detaillisten die zijn aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde. U vindt hun adressen op: www.sfeerverwarmingsgilde.nl

Leden van Het Sfeerverwarmingsgilde bieden Gegarandeerde Kwaliteit Leden van Het Sfeerverwarmingsgilde zijn vakbekwame installeurs van sfeerverwarming. Als u daar een haard of kachel koopt, bent u er zeker van dat u een uitstekend product krijgt dat veilig en volgens de voorschriften wordt geïnstalleerd. Bovendien overhandigen zij u bij de oplevering een officieel certificaat, waarin deze kwaliteit nog eens wordt gegarandeerd. En mocht daarover onverhoopt een geschil met uw leverancier ontstaan, dan geeft dit certificaat recht op een bindend advies van de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming, waarvan de nakoming door de branche wordt gegarandeerd.* Honderd procent zekerheid en echte Gegarandeerde Kwaliteit dus! Dat biedt alleen een lid van de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde. Hun adressen vindt u op onderstaande site.

* Het Sfeerverwarmingsgilde kent ook aspirant leden. Dit zijn bedrijven die, met betrekking tot de erkenningsregeling, nog niet voldoen aan de lidmaatschapscriteria van het Sfeerverwarmingsgilde. Aspirant leden mogen daarom (nog) niet de Gegarandeerde Kwaliteit van het Sfeerverwarmingsgilde aanbieden.

www.sfeerverwarmingsgilde.nl

12

Brancheorganisatie Het Sfeerverwarmingsgilde


[Advertorial]

Weer naar binnen? Ervaar de geborgenheid van je huis

Nu de dagen korter en koeler worden, verruilen we het zomerse buitenleven voor de behaaglijke warmte van binnen. We nestelen ons op de bank en steken op een extra kille avond de open haard al een keertje aan. Uiteraard willen we dat onze leefruimte gezelligheid, warmte en comfort biedt. Om dat te bereiken, hebben onze winkels weer de allernieuwste producten en materialen in huis gehaald en vertalen ze moeiteloos de nieuwste (kleur)trends naar jouw interieur. Ervaar wat kleur met je kan doen Een goede kleurbalans in je interieur is van belang voor je welzijn. Dat maakt echt het verschil! Gelukkig doet kleur weer zijn intrede in het interieur. Na jaren van vooral grijstinten zien we steeds meer kleuren toegepast. Van een voorzichtige pastel tot een wat fellere variant. Authenticiteit is een belangrijke algemene trend die we ook in het kleurgebruik terug zien. Vervaagde, poederachtige kleuren zijn daarom veelgebruikt. Het palet van de dimago® New Traditionals verfcollectie bevat maar liefst 80 prachtige traditionele matte verfkleuren. In de Deco Home en Verf & Wand winkels zijn handgeschilderde A4-stalen verkrijgbaar van de complete collectie. Om een kleur te proberen, zijn er van elke kleur testers van 200cc verkrijgbaar. Ervaar het comfort van zachte vloerbedekking De laatste jaren hebben harde vloerbedekkingssoorten als laminaat, parket, tegels, PVC etc. de Nederlandse woonkamers veroverd. Niet verwonderlijk want naast mooi zijn sommige van deze vloeren ook uitermate praktisch. Toch missen ze het comfort en de zachtheid die tapijt wel heeft. Vandaar dat karpetten heel belangrijk gaan worden in het komende seizoen. Hiermee behoud je de uitstraling van je fraaie parket- of tegelvloer, maar creëer je een wooneiland met het ultieme comfort van tapijt. Veel leveranciers kunnen van kamerbreed tapijt karpetten op maat maken, waardoor je grootte, vorm en afwerking precies kunt afstemmen op jouw behoefte.

zijn er nog meer exclusieve mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vernieuwde rolgordijnencollectie; prachtige stoffen en schitterende nieuwe manieren om het naar persoonlijke wensen af te werken. Raamdecoratie is maatwerk. Niet alleen qua afmetingen maar ook qua uitvoering. Daarom adviseren onze specialisten in de Verf & Wand en Deco Home winkels je op vakkundige wijze en wordt dimago® raamdecoratie thuis ingemeten en vakkundig gemonteerd. dimago® is het exclusieve merk van Deco Home en Verf & Wand. De collectie bestaat uit: verf, behang, stoffen, raamdecoratie, shutters, vloeren en tapijt. Deze collectie is met veel zorg op kleur samengesteld, zodat combineren heel makkelijk is.

Op dimago.nl is nu gratis de dimago® New Traditionals kleurkaart te bestellen.

Ervaar de sfeer van dimago® raamdecoratie op maat Zoveel kleuren, zoveel materialen, zoveel variaties. De dimago® raamdecoratie collectie biedt echt oneindig veel mogelijkheden waardoor voor elke situatie een passende oplossing te vinden is. Ook in 2013 is de collectie verder uitgebreid en

Kijk voor een winkel in de buurt op: www.verfenwand.nl en www.decohome.nl

dimago®

13


7

1 1. Houten kastje Houten kastje met 13 laden, verweerd hout, mix colours. Prijs: € 349,Intratuin

2. Uil Leuk te gebruiken als vaas, maar bijvoorbeeld ook als windlicht. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Prijs: € 10,95

6

Intratuin

3. dimago® verf Kwalitatieve hoogwaardige verf. Verkrijgbaar in diverse kwaliteiten van krijtverf tot hoogglans. Een kleur testen? Vraag een tester aan in de winkel. 200cc vanaf € 8,25 Deco Home / Verf & Wand

2

4. Zitmeubel More Nieuw: Onzichtbaar relax-systeem! Een uniek relaxsysteem, waarbij het voetengedeelte verdwijnt onder de zitting. Zo behoudt dit meubel zijn ranke uitstraling. Maar eenmaal uitgeklapt is het heerlijk ontspannen. Handmatig verstelbare 2-zits in leder vanaf € 1.699,- en elektrisch verstelbaar vanaf € 2.199,Goossens Wonen & Slapen

5. dimago® raamdecoratie Wordt exact op maat gemaakt. En kan op professionele wijze worden ingemeten en gemonteerd. Deco Home / Verf & Wand

6. Eetkamerstoel President Nonchalante eetkamerstoel met houten poten met kruisverbinding. Afgewerkt in stof met dikke naadranden als apart detail. Goossens Wonen & Slapen

3 14

4 Home style

5


ER,

GROEN GROEN,

! T S N E O GR erovert GROEN v ederlandse r de N dit najaa kamers! huis

Home

7. Boxspring Rosan Top boxspring voor een waanzinnig scherpe prijs. Elektrische uitvoering (140x200cm) Prijs € 1.349,Goossens Wonen & Slapen

8. Grote vaas Van gerecycled glas. Past in ieder interieur. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Prijs: € 39,95

style 12

Intratuin

9. Behang dimago® New Structures: behang met een structuur. Wat de collectie echt uniek maakt, is dat het behang overschilderbaar is in elke gewenste kleur. Elk interieur met New Structures op de wand wordt daardoor volkomen uniek. Vanaf € 21,50 per rol.

8

Deco Home / Verf & Wand

9

10. Retro kussen Kussen met retro print, vrolijk met een knipoog. Prijs: € 39,95 Intratuin

11. Eetkamertafel Bole en stoel Sturdy Tafel met karakteristieke uitstraling door gebruik van volledig massief grof eiken en unieke pootmogelijkheden. Kenmerkend voor deze tafel is het gebruik van grof hout met open noesten en scheuren. In vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar. 180x100 cm normaal vanaf € 1.349,- nu vanaf € 949,-. Eetkamerstoel Sturdy is een echte tijdloze en stijlvolle designstoel. Sturdy normaal vanaf € 359,- nu vanaf € 249,Goossens Wonen & Slapen

12. Exclusief behang Arte Travertine €22,00 p/m2 Deco Home / Verf & Wand

11

10 Home style

15


www.hypotheekshop.nl www.hypotheekshop.nl

UU R R II NN G G

DD

OPP SSHHO

YYPPOOTTHHEEEEKK EEHH

PP AA DD VV II EE SS

r e v o n e k a w j i W e d n e p o je l ek! e h t o p y h

EERR IIOODDIIEEKKEE KKEE

Onze Onze APK APK Service Service geeft geeft je je fifinanciële nanciële nachtrust nachtrust Wellicht Wellichtsta stajejeer erniet nietbij bijstil stildat datjejehypotheek hypotheekgoed goedonderhouden onderhoudenmoet moetworden. worden.Er Erkan kan immers immersvan vanalles allesgedurende gedurendede delooptijd looptijdin injejepersoonlijke persoonlijkesituatie situatiewijzigen. wijzigen.Daarom Daarom hebben hebbenwij wijde deAdvies AdviesPeriodieke PeriodiekeKeuring KeuringService Serviceontwikkeld. ontwikkeld.De DeAPK APKService Servicehoudt houdt jouw jouwhypotheek hypotheekcontinu continuin inde degaten gatenen enzorgt zorgter eronder onderandere anderevoor voordat datjejenooit nooitte teveel veel betaalt. betaalt.Zo Zokun kunje, je,zonder zonderdat datjejeer erzelf zelfnaar naarhoeft hoeftom omte tekijken, kijken,vaak vaakduizenden duizendeneuro’s euro’s besparen. besparen.Geniet Genietstraks straksook ookvan vanfifinanciële nanciëlenachtrust nachtrusten enkom komvandaag vandaagnog noglangs! langs!

W


[Advertorial]

Groei door gedrevenheid In februari 2011 werd het Leidse S&F Design opgericht. Dit bedrijf startte als sanitair- en tegelshowroom, maar deze benaming dekt allang de lading niet meer. Binnen twee jaar groeide het bedrijf uit tot een fullservice specialist op het gebied van sanitair, keukens, tegels en natuursteen. Het succes van deze organisatie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is het resultaat van de passie en toewijding van eigenaren Hans de Snoo en Erdal Demir, in combinatie met hun expertise en vakmanschap. “Alle nieuwe kansen die op ons pad komen grijpen wij met beide handen aan”, leggen zij uit. Dankzij het brede en betrouwbare netwerk van bedrijven waar wij mee samenwerken, aangevuld met onze eigen kennis en specialismen, kunnen we tegenwoordig echt een totaalpakket aanbieden.” Niet alleen doen De Snoo en Demir er alles aan om te blijven groeien, ook loopt S&F Design continu voorop in trends. “Zo zien wij dat er de laatste tijd steeds meer vraag is naar natuurlijke elementen.

Dit geldt niet alleen voor keukens, maar ook voor badkamers. Er zijn tegenwoordig bijvoorbeeld mooie robuuste badmeubels van massief eikenhout verkrijgbaar.” In de showroom aan de Hoge Rijndijk zijn al deze trends te bewonderen. Natuurlijk kan S&F Design een rol spelen in nieuwbouwprojecten, maar het grootste deel van de werkzaamheden bestaat op dit moment uit renovatieprojecten. Heb je verbouwplannen voor jouw nieuwe woning? Dankzij de expertise van S&F Design kun je met jouw gehele opdracht bij hen terecht. Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, dat geeft een gerust en vertrouwd gevoel. De kundige en ervaren installateurs staan voor je klaar.

S&F Design Hoge Rijndijk 94-G, 2313 KL Leiden, T. 071-5120081 info@senfdesign.nl, www.senfdesign.nl

Groei door gedrevenheid

17


[Advertorial]

Notaris neemt onwetendheid over erven huis weg

weken worden betaald. Ook als het huis nog niet is verkocht. En daarbij gaat het vaak meteen om een flinke aanslag. Mocht het huis nog niet zijn verkocht en het geld niet voorhanden zijn, kan de erfgenaam de Belastingdienst om uitstel vragen. Niet betalen is geen optie, want dat kan uiteindelijk leiden tot een gedwongen verkoop. De opbrengst ligt dan een stuk lager. Onterecht verkocht

Soms is nog niet goed uitgezocht wie het huis uit de erfenis mag verkopen. Want ook al ben je erfgenaam, dan betekent dat nog niet dat jij degene bent die mag verkopen. Mag dit niet en wordt dit wel gedaan, dan kan het huis vaak niet worden geleverd. Grote kans dat er in dat geval 10 procent boete moet worden betaald aan de koper. Vraag daarom altijd de notaris om advies. Dan weet je zeker of je erfgenaam bent, wat de rechten en plichten zijn en wat er allemaal moet worden geregeld.

Een huis verkopen in deze tijd is niet gunstig. Er is veel aanbod, woningen staan lang te koop en brengen weinig op. Maar wat als je een huis te koop moet zetten omdat het onderdeel is van een nalatenschap? Onwetendheid kan voor financiële problemen zorgen. Welke bezittingen en schulden mensen aan wie nalaten staat in een testament dat wordt opgesteld door een notaris. Zodra iemand overlijdt, kun je bij de notaris opvragen of er een testament is en of je erfgenaam bent. Alle testamenten zijn vastgelegd bij het Centraal Testamentenregister (CTR). Naast de notaris kunnen ook particulieren via een schriftelijke aanvraag bij het CTR nagaan of de overledene een testament heeft. Als er geen testament is, bepaalt de wet wie erfgenaam is. De notaris legt graag uit wie dit zijn en wat het betekent om erfgenaam te zijn. Beneficiair aanvaarden

Als erfgenaam ben je niet alleen verantwoordelijk voor de bezittingen, maar ook aansprakelijk voor de schulden, ook die in een woning. En soms zijn er zoveel schulden in de nalatenschap, dat er niets meer overblijft. Sterker nog, het is zelfs mogelijk dat een erfgenaam resterende schulden moet afbetalen met eigen geld. Het is daarom belangrijk om goed na te denken of je als erfgenaam de erfenis zuiver wilt aanvaarden, verwerpen of beneficiair wilt aanvaarden. Een notaris kan hier goed in adviseren. In het laatste geval wordt de erfenis aanvaard onder voorwaarde van een boedelbeschrijving. Hierdoor is de erfgenaam niet verantwoordelijk voor de schulden. Om beneficiair te aanvaarden of de erfenis te verwerpen, moet een verklaring worden afgelegd bij de rechtbank. Dit kan ook worden gedaan door de notaris.

18

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Waarde woning

Zodra er is besloten of een erfenis wordt geaccepteerd of niet, is het belangrijk om te kijken wat hier allemaal onder valt. Als het gaat om een woning, moet deze worden getaxeerd. Dit is voor de verkoop van het huis het beste. Voor de erfbelasting die je moet gaan betalen is echter geen taxatie nodig. Die wordt bepaald door de WOZ-waarde van het vorige jaar. Niet met elkaar eens

Het komt vaak voor dat er meerdere erfgenamen zijn en dat deze het niet eens kunnen worden over de waarde van de woning. Of over wat er in het koopcontract moet staan. Het wordt dan moeilijk om de woning te verkopen. Dit is vervelend voor alle erfgenamen. Niet alleen kunnen erfgenamen dan heel lang wachten op het erfdeel, ook moeten de woningkosten langer worden doorbetaald. Ook hierbij kan een notaris helpen. Veel notarissen zijn tegenwoordig ook mediator en bemiddelen tussen mensen die een geschil met elkaar hebben. Erfbelasting

Erfbelasting is de belasting die u betaalt over uw erfenis. Het te betalen bedrag is afhankelijk van de hoogte van de erfenis en uw relatie met de overledene. Over het algemeen duurt het even voordat de Belastingdienst een aanslag stuurt. Meestal komt die pas na een paar maanden. Maar als de aanslag eenmaal binnen is, moet die binnen zes

Meer informatie

Wilt u advies, neem dan contact op met een notaris uit de buurt. Via de zoekfunctie op de website www.notaris.nl is het eenvoudig om een notaris in de buurt te vinden. Bereid het eerste bezoek aan de notaris goed voor en lees de tips op www.notaris.nl/op-gesprek. De KNB is de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Alle (kandidaat-)notarissen zijn verplicht aangesloten bij de KNB. Alles over erfenis in handzaam boekje

In de brochure ‘Erfrecht, een erfenis wat nu?’ zijn alle aspecten waar u mee te maken kunt krijgen voor u op een rijtje gezet. U kunt de brochure downloaden via de website van de KNB: www.notaris.nl/uw-nalatenschap-regelen. Of bekijk online de doorbladerbare versie.


VBO.NLWoonaanbod De VBO-makelaar doet meer!

Altijd op de hoogte zijn? www.vbo.nl

Aantrekkelijk woonaanbod


2 vbo.nl

Kopers weten

waar zij aan toe zijn Een aantal weken geleden klonken er sinds een lange tijd weer positieve geluiden vanuit de woningmarkt. Langzaam begint de huizenmarkt weer uit het dal te kruipen waarin het lange tijd heeft gezeten... Directeur van VBO Makelaar, Hans van der Ploeg, signaleert ook tekenen van herstel op de woningmarkt. “Het valt ons op dat hoofdzakelijk starters hun kans pakken op de bodem van de markt,” legt

Van der Ploeg uit. “Zij hebben gewacht op het juiste moment om een huis te kopen. Nu dat moment aangebroken is, zien we het aantal bezichtigingen en verkopen toenemen. Dit komt mede door de lage rente en stijgende huren, maar ook door verkopers die realistische vraagprijzen stellen.” Op zich klinkt dit allemaal logisch, maar het valt wel op dat een grote groep starters ervan overtuigd is dat zij juist nú moeten kopen. Hoe weten zij zo zeker dat de huizenprijzen niet nog lager worden? Ook hier heeft Van der Ploeg een verklaring voor. “De recent genomen kabinetsmaatregelen spelen ons inziens tevens een belangrijke rol. Potentiële kopers weten nu waar zij aan toe zijn, waardoor het vertrouwen weer toeneemt en zij weer durven te kopen.”

VBO Makelaar ziet nu al met grote vreugde het enthousiasme weer in de markt terugkeren. Ook de individuele VBO-makelaars zijn positief en gaan proactief aan de slag, wat leidt tot een toename van het aantal bezichtigingen en het aantal verkopen. Tot slot benadrukt Hans van der Ploeg het belang van het vertrouwen van de starter in de woningmarkt. “Zodra de starters weer op gang komen, werkt dat door in de gehele woningmarkt...” “Immers, de toetredende starter zorgt er voor dat een verkoper ook weer door kan schuiven naar zijn droomhuis.”


UW VBO-MAKELAAR 3

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige

Zuid-Holland

2V Makelaars Rotterdam, 010-7074911 www.2vmakelaars.nl

Adwil Vastgoed BV Rotterdam, 010-4818187 www.adwil.nl

• • •

Agro AdviesBuro Naaldwijk, 0174-637637 www.agroadviesburo.nl Ahuys Makelaars Rotterdam, 010-4265620 www.ahuys.nl AJK Makelaardij ‘s-Gravenhage, 070-3627526 www.ajk-makelaars.nl Alblasserwaard Makelaars en Taxateurs Sliedrecht, 0184-670733 www.alblasserwaard.nl Alblasserwaard Makelaars en Taxateurs Hardinxveld-Giessendam Hardinxveld-Giessendam, 0184-670733 www.alblasserwaardmakelaardij.nl Alkemade Makelaardij Roelofarendsveen, 071-3316438 www.alkemademakelaardij.nl Areaal Makelaardij Bleiswijk, 010-5222266 www.areaal.nl Arnold Taal Makelaardij ‘s-Gravenhage, 070-7071240 www.arnoldtaal.nl

Beverwaard Makelaars Rotterdam, 06-11959398 www.beverwaardmakelaars.nl Blijdorp Makelaardij Rotterdam, 010-8441018 www.blijdorpmakelaardij.nl Blokland Makelaardij B.V. Zoeterwoude, 071-5809955 www.blokland-makelaardij.nl BOG Makelaardij Westland B.V. ‘s-Gravenzande, 0174-419061 www.bogmakelaardijwestland.nl Boek 7 Dordrecht, 078-8902226 www.boek7.com Boek 7 Makelaarsdiensten Noordwijkerhout, 078-8902226 www.boek7.com

• •

Freek Fontein Makelaardij Rijswijk (ZH), 070-3030051 www.freekfontein.nl

At Home Makelaardij Barendrecht, 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

Bothof Makelaardij Poortugaal, 010-5069130 www.bothofmakelaardij.nl

De Drie Linden Makelaardij Dirksland, 0187-600425 www.de3linden.com De Groot Makelaars O.Z. Oud-Beijerland, 0186-615233 www.degrootmakelaarsoz.nl

B&N makelaardij Nootdorp, 015-3107200 www.bnmak.nl

www.dejongmakelaardij.nl

www.dejongmakelaardij.nl

De Jong Makelaardij Voorburg, 070-3874200 www.dejongmakelaardij.nl

B&N makelaardij Pijnacker, 015-3107200 www.bnmak.nl

B&L Vastgoed Alphen aan den Rijn, 0172-245902 www.benlvastgoed.nl Beroepsopleiding Makelaars BV Nootdorp, 070-3563200 www.makelaarsopleidingen.nl

De Raad Makelaars BV Katwijk, 071-4051500 www.deraadmakelaars.nl De Raedt Vastgoed Consultancy B.V. ‘s-Gravenhage, 06-54358700 www.deraedt.nl

Optimakelaars B.V. Nootdorp, 015-2516171 www.optimakelaars.nl

Orange Makelaars C.V. Rijswijk (ZH), 070-7113456 www.orangemakelaars.nl Overduin Makelaardij Giessenburg, 0184-654010 www.overduinmakelaardij.nl Oviron makelaars en taxateurs Zoetermeer, 079-2600004 www.oviron.nl AM Makelaardij & Financieel Advies Dordrecht, 078-6543131 www.pammakelaardij.nl Paul van der Hoek Capelle aan den IJssel, 06-45330486 www.paulvdhoek.nl Piet Warmerdam Makelaardij Noordwijkerhout, 0252-377090 www.pietwarmerdammakelaardij.nl

Post Makelaardij Pijnacker, 015-3615566 www.postmakelaardij.nl

Profit Makelaardij Van Heiningen Middelharnis, 0187-482606 www.profitmakelaardij.nl R. Van der Hart Makelaardij Spijkenisse, 0181-453999 www.hartmakelaardij.nl RE/MAX Adviseurs Leidschendam Leidschendam, 070-3016060 www.remax.nl/adviseurs Regio Makelaardij Waddinxveen, 0182-526861 www.regiomakelaardij.info Regio Makelaardij ‘s-Gravenhage, 06-24898096 www.regiomakelaardij.info RE/MAX Makelaarsgilde Leiden Leiden, 071-5162370 www.remax.nl/leiden

• •

Meesters Makelaars ‘s-Gravenhage, 06-28024077 www.meestersmakelaars.nl

RE/MAX Hofstad Makelaars ‘s-Gravenhage, 070-4483150 www.remax-hofstad.nl

• •

RE/MAX Totaal Makelaars Rotterdam, 010-4535920 www.remax-totaal.nl Rick Real Estate Makelaardij ‘s-Gravenhage, 070-3466497 www.rickrealestate.nl Ridder Huizen makelaardij o.z Ridderkerk, 0180-413666 www.ridderhuizen.nl Rieke Vastgoed B.V. Rozenburg, 0181-219339 www.riekevastgoed.nl Rosier & Van den Burg BV Wassenaar, 070-5175591 www.rosier.org Rotterdam Estate BV Rotterdam, 0104122221 www.rotterdamestate.nl Schippers Makelaardij ‘s-Gravenhage, 070-7503750 www.schippers.nu Schneider Advies BV Schiedam, 010-4266230 www.schneidermakelaardij.nl Staetelande Makelaardij B.V. Zoetermeer, 079-7502362 www.staetelande.nl Stapper Vastgoed BV Capelle aan den IJssel, 010-2844444 www.stappervastgoed.nl

• •

MTL Makelaars Hellevoetsluis, 0181-760017 www.mtlmakelaars.nl

• • •

MTL Makelaars Spijkenisse, 0181-760011 www.mtlmakelaars.nl MTL Makelaars Dordrecht, 078-7600018 www.mtlmakelaars.nl MTL Makelaars Rotterdam, 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl MTV Makelaardij BV ‘s-Gravenhage, 070-3467579 www.mtvmakelaardij.nl Mugoma BV Naaldwijk, 0174-626386 Noordam Makelaardij De Lier, 0174-528828 www.noordam-makelaardij.nl Nugteren Makelaardij Hendrik-Ido-Ambacht, 078-6849104 www.nugteren-makelaardij.nl Obèr Makelaardij Leiderdorp, 071-5419957 www.obermakelaardij.nl

• •

• •

t Goeie Huys Vastgoed B.V. Brielle, 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. Hellevoetsluis, 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl

Onesta Vastgoed ‘s-Gravenhage, 070-3459522 www.onesta-vastgoed.com

Swijnenburg & Valk Makelaardij Krimpen aan den IJssel, 0180-510090 www.svmakelaardij.nl ‘t Goeie Huys Vastgoed BV Capelle aan den IJssel, 010-2028211 www.goeiehuys.nl

Koophuis Makelaars Rotterdam, 010-2809256 www.koophuis.nl

Steef Makelaars Alblasserdam, 078-6991344 www.steef.nl

RE/MAX Makelaarsgroep Barendrecht, 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Match Makelaars Rotterdam, 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Mom Makelaardij Rotterdam, 010-4322355 www.mom-makelaardij.nl

De Jong Makelaardij ‘s-Gravenhage, 070-3947272 www.dejongmakelaardij.nl

AXA Makelaardij Voorburg, 070-3466288 www.aeig.nl

Meliormakelaar/Meliorhypotheek De Lier, 0174-540654 www.melior.nl Meliormakelaar/Meliorhypotheek Hoek van Holland, 0174-310311 www.melior.nl Mia Makelaar Oegstgeest, 06-41399791 www.miamakelaar.nl Molenaar Cové Makelaars B.V. Alblasserdam, 078-8907999 www.molenaarcove.nl

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Conform Makelaars Rotterdam, 010-4144753 www.conformmakelaars.nl

Huurintermediair.nl Rotterdam, 010-2040660 www.huurintermediair.nl Immobilia Makelaardij & Vastgoed Management B.V. Berkel en Rodenrijs, 010-5110545 www.immobilia.nl Johan Ros adviseur onroerend goed Rotterdam, 010-4660056 www.johanros.nl JS Vastgoed Barendrecht, 0180-397338 www.jsvastgoed.nl Kanaalveste Makelaars & Taxateurs Capelle aan den IJssel, 010-4580575 www.kanaalveste.nl Kaptein Vastgoed BV Ter Aar, 0172-475123 www.kapteinvastgoed.nl Klavis Makelaardij Maasdijk, 0174-520304 www.klavis-makelaardij.nl Kok Makelaars Capelle aan den IJssel, 010-4506777 www.kok-makelaars.nl Kool Makelaardij Pijnacker, 015-3614473 www.koolmakelaardij.nl

• •

BVA Makelaardij Rotterdam, 010-3040198 www.bvamakelaardij.nl Centraal Taxatie Bureau B.V. Papendrecht, 078-6440588 www.centraaltaxatiebureau.nl

Atta Makelaars Rotterdam, 010-4335710 www.atta.nl

• • •

Bremmer Onroerend Goed VOF Zwijndrecht, 078-6772792 www.bremmer.nl

MAKELAARDIJ

• •

Goedhart Makelaars & Taxateurs Alphen aan den Rijn, 0172-441275 www.goedhartvastgoed.nl Goedhart Makelaars & Taxateurs Leiden, 071-5146056 www.goedhartvastgoed.nl Goedhart Makelaars & Taxateurs Rijnsaterwoude, 0172-509973 www.goedhartvastgoed.nl Goud Bedrijfshuisvesting B.V. Nieuwerkerk a/d IJssel, 0180-318222 www.goud-bhv.nl Gouwestad Makelaardij Waddinxveen, 0182-636021 www.gouwestadmakelaardij.nl Graafstroom Vastgoed Ameide, 0183-589901 Groene Hart Vastgoed ‘s-Gravenhage, 070-3067220 Groesbeek Taxaties o.g. Rotterdam, 06-51814978 GW Makelaars Vlaardingen, 010-2480220 www.gwmakelaars.nl Hameeteman Makelaardij Ouddorp, 0187-684407 www.hameetemanmakelaardij.nl Heerenhuijs Makelaardij Leerbroek, 0345-599047 www.heerenhuijs.nl Heliport Makelaardij Rotterdam, 010-4656010 www.heliportmakelaardij.nl Hoevens Makelaardij BV Katwijk, 071-2020202 www.hoevensmakelaardij.nl Hometaxaties B.V. Groot-Ammers, 0184-669097 www.hometaxaties.nl

Lagendijk Vastgoed Delft, 015-2570247 www.lagendijk-vastgoed.nl Laros Makelaardij Noordwijkerhout, 0252-341538 www.larosmakelaardij.nl M.A.G. Taxaties ‘s-Gravenhage, 06-41497112 Maarten Makelaardij VOF Rotterdam, 010-8181487 www.maartenmakelaardij.nl Makelaar Lagendijk Nieuwerkerk a/d IJssel, 0180-323124 www.makelaarlagendijk.nl Makelaar zonder Stropdas B.V. Delft, 015-2630091 www.makelaarzonderstropdas.nl Makelaardij Gebuijs Nieuwerkerk aan den IJssel, 010-3414552 www.vbo.nl Makelaardij Mart-Goed B.V. Poeldijk, 0174-243011 www.martgoed.nl Makelaardij Stuij & van Dijk B.V. Hardinxveld-Giessendam, 0184-630650 www.stuijenvandijk.nl Makelaarshuis ‘s-Gravenhage, 070-3229087 www.makelaarshuis.nl Makelaarskantoor van Stralen Voorschoten, 071-5620000 www.makelaarskantoorvanstralen.nl Makor Makelaars Numansdorp, 0186-615612 www.makormakelaars.nl Malkenhorst Makelaars Naaldwijk, 0174-628628 www.malkenhorstmakelaars.nl MaMaison Makelaars Wateringen, 06-51273165 www.mamaisonmakelaars.nl Marcel Bal Makelaardij Sommelsdijk, 0187-484044 www.mbmakelaardij.nl

Bonnike Makelaardij Noordwijk ZH, 071-3619365 www.bonnike.nl

at home

• •

MAKELAARDIJ

makelaardij bv

nieuwe woning!

Ongewoongenot Ouddorp, 0187-680095 www.vbo.nl

LaClé Makelaars ‘s-Gravenhage, 070-3001820 www.lacle.info

fessionele begeleiding bij de aankoop van uw

Kriga Real Estate B.V. ‘s-Gravenhage, 070-8919155 www.krigarealestate.com

taxaties door gecertificeerde taxateurs tot pro-

at home

De Taxatiespecialist Zoetermeer, 079-7112121 www.taxatiespecialist.com De Wekker Makelaardij Leiderdorp, 071-5896193 www.dewekkermakelaardij.nl Definer Capelle aan den IJssel, 010-7200210 www.definer.nl Den Braber & Ram Vastgoed ‘s-Gravenhage, 070-3557483 www.braberram.nl Den Haan Makelaardij Noordwijk ZH, 071-3612103 www.vbo.nl DPS Properties B.V. ‘s-Gravenhage, 070-3283906 www.dpsproperties.nl Du Buf Makelaardij B.V. Oostvoorne, 0181-483302 www.dubufmakelaardij.nl Duijvestijn Waarde voor Wonen Wateringen, 0174-768000 www.waardevoorwonen.nl Edward Peeters Makelaardij Maasland, 010-5924444 www.edwardpeeters.nl Erbeva Makelaars B.V. ‘s-Gravenhage, 070-3459559 www.erbeva.nl Esmeijer Makelaardij & Taxatieburo Spijkenisse, 0187-490143 www.esmeijermakelaardij.nl Flaton makelaars en taxateurs V.O.F. Pijnacker, 015-3612691 www.flatonmt.nl Fred Imholz Makelaardij Zoetermeer, 079-3466288 www.imholz.nl

• •

‘t Jachthuis Taxaties Barendrecht, 0180-532060 www.jachthuistaxaties.nl Taxare Makelaardij Stolwijk, 0182-343747 www.taxare.nl Taxatiebureau Bening B.V. Haastrecht, 0182-502229


4 4WONINGAANBOD UW VBO-MAKELAAR SPIJK - BARENDRECHT Vereniging voor makelaars en taxateurs

Taxatiebureau RUVADO Brielle, 0181-477140 www.ruvado.nl Taxatiebureau Wim Advocaat Kinderdijk, 078-6919502 www.wimadvocaat.nl Taxatrust B.V. Zoetermeer, 079-3622655 www.taxatrust.nl Tulp Vastgoed Den Haag ‘s-Gravenhage, 070-3889361 www.tulpvastgoed.nl

Van der Wiel Makelaardij & Taxaties Rotterdam, 010-4978441 www.wielmak.nl

Van Egmond Van Hirtum Rijnsburg, 071-4024141 www.ruimteomteleven.nl Van Graafeiland Makelaardij & Taxatie BV Rijswijk (ZH), 070-3651662 www.vangraafeiland.nl

kelaar

Uw ma

Van Alphen Makelaardij Middelharnis, 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij Rotterdam, 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Van der Elst Makelaardij Delft, 015-7009729 www.vanderelst.com

Van der Elst Makelaardij Rotterdam, 010-3100213 www.vanderelst.com

Van der Meer Adviesgroep Roelofarendsveen, 071-3319019 www.meer-advies.nl Van der Plas Makelaardij Hellevoetsluis, 0181-321318 www.vdrplas.nl Van der Vinden Makelaars B.V. Oud-Beijerland, 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. Strijen, 078-6743622 www.vandervindenmakelaars.nl

Vollebregt-Barten O.Z. Glastuinbouw B.V. Honselersdijk, 0174-631131 www.volbar.nl Waterstad Makelaars Rotterdam, 010-4047757 www.waterstadmakelaars.nl Way of Living Makelaardij Hoogvliet Rotterdam, 06-20406163 www.wolmakelaardij.nl Werk Makelaardij B.V. Leiden, 071-7400004 www.werkmakelaardij.nl Wessels Makelaardij B.V. ‘s-Gravenhage, 070-7780510 www.wesselsmakelaardij.nl

• • •

Westmaas Makelaardij Nootdorp, 015-3108873 www.westmaasmakelaardij.nl Wilburg Makelaars VOF ‘s-Gravenhage, 070-3996010 www.wilburg.nl WitteWoning Makelaars Delft, 015-2157000 www.wittewoningmakelaars.nl Woonhart Noordwijk ZH, 071-3647602 www.woonhartmakelaars.nl Woonkoers Makelaardij Dordrecht, 078-6146633 www.woonkoers.nl

Van Leerdam Makelaardij Den Hoorn, 015-2573898 www.vanleerdammakelaardij.nl Van Schieveen Taxaties Gouda, 0182-582237 Van Wijnen Makelaardij Leerdam, 0345-610951 www.vanwijnenmakelaardij.nl Van Zundert Makelaars Wateringen, 06-55153568 www.van-zundert.nl

ZebraHuis ‘s-Gravenhage, 070-3602334 www.zebrahuis.nl

Woonvreugde Hoek van Holland, 0174-388301 www.woonvreugde.nl Zuidstad Makelaars Rotterdam, 010-2404142 www.zuidstad.nl Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur Aankoopmakelaar en taxateur

• •

• • •

VBO Makelaar Kooitje Makelaarsdiensten Katwijk, 071-3015748 www.kooitjemakelaarsdiensten.nl

VBO Secretariaat Nootdorp, 070-3458703 www.vbo.nl Veenland Makelaardij Oude Wetering, 071-3313484 www.veenlandmakelaardij.nl Verkerk Vastgoed Alphen aan den Rijn, 06-27414161 www.verkerkvastgoed.nl Verlaan Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen Zoetermeer, 079-3620555 www.verlaanmakelaardij.nl

VBO Makelaar doet meer

Wij staan voor no-nonsense en duidelijke communicatie, zodat u

precies weet waar u aan toe bent. De

verkoop van uw woning kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Veth Makelaardij Papendrecht, 078-6154204 www.vethmakelaardij.nl

Vivienda Makelaardij Capelle aan den IJssel, 06-51067586 www.viviendamakelaardij.nl

Spijk Zuiderlingedijk Heukelum 89

Alblasserdam Van Eesterensingel 55

www.vbo.nl

Alblasserdam Pijlstoep 17

Alblasserdam Lindelaan 7

Vanaf hier vindt u het aanbod van de provincie Zuid-Holland.

Alblasserdam Kalmoes 37

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 650 m2 Inhoud: 2.150 m3 Kamers: 10 Bouwjaar: 1760 Perceeloppervlakte: 5965m2 € 1.250.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 78 m2 Inhoud: 220 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1956 Woonlaag: 1 € 125.000,- k.k.

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 179m2 € 175.000,- k.k.

Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Alblasserdam Vijverhof 18

Alblasserdam Oost Kinderdijk 151A

Ameide Iepenlaan 23

Barendrecht Lijsterbeswede 101

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 328 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 128m2 € 187.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 115 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 80m2 € 145.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 109 m2 Inhoud: 332 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1954 Perceeloppervlakte: 304m2 € 245.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Portiekwoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 1 € 265.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 395 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1966 Perceeloppervlakte: 253m2 € 750,- p/mnd Mutters Makelaardij Vianen T 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Maisonnette Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2001 Woonlaag: 1 € 189.500,- k.k. RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht


WONINGAANBOD 5 BARENDRECHT - CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Barendrecht Boeier 40

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 130m2 € 199.000,- k.k.

Barendrecht Tjalk 21

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 138m2 € 200.000,- k.k.

Barendrecht Patrijs 14

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 305 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 116m2 € 205.000,- k.k.

Barendrecht Aak 25

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 103 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1980 Perceeloppervlakte: 129m2 € 213.000,- k.k.

Barendrecht Kempenaar 68

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 380 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 156m2 € 229.500,- k.k.

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

Barendrecht Van der Dussenvliet 15

Barendrecht Brahmsstraat 71

Barendrecht Avenue Carnisse 136

Barendrecht Lauwersmeer 14

Barendrecht Riedermorgen 51

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 420 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 139m2 € 239.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 395 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1998 Perceeloppervlakte: 143m2 € 249.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2003 Woonlaag: 2 € 275.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 127 m2 Inhoud: 460 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 240m2 € 289.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 385 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 219m2 € 289.500,- k.k.

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Barendrecht Eriks-akker 15

Barendrecht Noorderhoeve 6

Bergschenhoek Fresiatuin 4

Bergschenhoek Rottekade 261

Bergschenhoek Leeuwenhoekstraat 8

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 304m2 € 465.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 180 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 570m2 € 600.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 210m2 € 1.200,- p/mnd

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 89 m2 Inhoud: 239 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1925 Perceeloppervlakte: 191m2 € 1.250,- p/mnd

Nieuw in verkoop Bouwgrond

Prijs op aanvraag

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Optimakelaars B.V. T 015-2516171 www.optimakelaars.nl

Bergschenhoek Stampioendreef 4

Brielle Sleepseweg 15

Brielle van Alkemadelaan 50

Capelle aan den IJssel Fidelio 1

Capelle aan den IJssel Heer Halewijnburg 64

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 210 m2 Inhoud: 455 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 458m2 € 795.000,- k.k. IMMOBILIA.NL | Uw verkoop- en verhuurmakelaar T 010-5110545 www.immobilia.nl

Villa Woonoppervlakte: 555 m2 Inhoud: 1.850 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 18350m2 Prijs op aanvraag t Goeie Huys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 92 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 123m2 € 138.000,- k.k. Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. T 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 208 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1980 Woonlaag: 4 € 464,- p/mnd MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 63 m2 Inhoud: 185 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1981 Perceeloppervlakte: 15m2 € 124.500,- k.k. Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl


6 WONINGAANBOD CAPELLE AAN DEN IJSSEL - KINDERDIJK

Capelle aan den IJssel Stadsplein 23

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 236 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1998 Woonlaag: 4 € 169.500,- k.k.

Capelle aan den IJssel Buizerdhof 233

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 93 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2010 Woonlaag: 7 € 239.500,- k.k.

Capelle aan den IJssel Donizettistraat 83

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 410 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 225m2 € 300.000,- k.k.

Dirksland Staakweg 53

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1973 Woonlaag: 2 € 48.000,- k.k.

Dordrecht Planckstraat 53*

Nieuw in verhuur Bedrijfspand Bouwjaar: 1994

€ 3.600,- p/mnd

Vivienda Makelaardij T 06-51067586 www.viviendamakelaardij.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Dordrecht Ceramstraat 12

Dordrecht Planckstraat 53

Dordrecht Maartensgat 8

Hardinxveld Giessendam Wisboomhof 17

Heenvliet Hugo van Voorneweg 10

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 102 m2 Inhoud: 445 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 127m2 n.o.t.k.

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Bouwjaar: 1994

€ 430.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Herenhuis Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 530 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1924 Perceeloppervlakte: 140m2 € 550.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 365 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 231m2 € 0,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 159m2 € 1.500,- p/mnd

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Molenaar Cové Makelaars B.V. T 078-8907999 www.molenaarcove.nl

Makelaardij Stuij & van Dijk B.V. T 0184-630650 www.stuijenvandijk.nl

t Goeie Huys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Heerjansdam Lisdodde 4

Heinenoord Buitenlanden 19

Heinenoord Buitenlanden 19

Hellevoetsluis Vlaswiek 58

Hellevoetsluis Potgieterstraat 32

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 383 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2001 Perceeloppervlakte: 131m2 € 269.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1990 Perceeloppervlakte: 227m2 € 1.000,- p/mnd

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1990 Perceeloppervlakte: 227m2 € 299.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1977 Perceeloppervlakte: 127m2 € 775,- p/mnd

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 145m2 € 159.500,- k.k.

Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl

At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

t Goeie Huys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Hellevoetsluis Das 11

Hoek van Holland President van Heelstraat 36

Hoogvliet Lokkertsemolenweg 284

Hoogvliet Schakelweg 100

Kinderdijk Beatrixweg 14

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 315 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 265m2 € 219.000,- k.k. Van der Plas Makelaardij T 0181-321318 www.vdrplas.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 295 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1969 Perceeloppervlakte: 150m2 € 800,- p/mnd Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Nieuw in verkoop Galerijflat Woonoppervlakte: 104 m2 Inhoud: 240 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 4 € 159.500,- k.k. Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 221m2 € 179.000,- k.k. Bothof Makelaardij T 010-5069130 www.bothofmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 262 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1938 Perceeloppervlakte: 291m2 € 219.000,- k.k. Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl


WONINGAANBOD 7 KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - PAPENDRECHT

Krimpen aan den IJssel Zilverschoon 28

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 131 m2 Inhoud: 437 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 154m2 € 219.000,- k.k.

Leerdam Hernosand 9

Leerdam Violierlaan 57

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 114 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1990 Perceeloppervlakte: 143m2 € 279.000,- k.k.

Maassluis Pelmolen 13

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 177 m2 Inhoud: 492 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 390m2 € 400.000,- k.k.

Herenhuis Woonoppervlakte: 154 m2 Inhoud: 475 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 199m2 € 285.000,- k.k.

Meerkerk Scheepjesbrug 222

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 247m2 € 129.000,- k.k.

Vivienda Makelaardij T 06-51067586 www.viviendamakelaardij.nl

Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Mutters Makelaardij T 0345-616101 www.muttersmakelaardij.nl

Woonvreugde T 0174-388301 www.woonvreugde.nl

Mutters Makelaardij Vianen T 0347-343543 www.muttersmakelaardij.nl

Middelharnis Zandpad 104-106

Middelharnis Schoolstraat 8

Nieuw-Lekkerland Planetenlaan 14

Nieuw-Lekkerland Lekdijk 173

Numansdorp Fazantstraat 29

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 170 m2 Inhoud: 1.500 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1950 Perceeloppervlakte: 465m2 € 40.000,- p/jr

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 10 m2 Inhoud: 10 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1936 Perceeloppervlakte: 102m2 € 139.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 131 m2 Inhoud: 387 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 386m2 € 265.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 476 m2 Inhoud: 1.550 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1899 Perceeloppervlakte: 312m2 € 549.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 58 m2 Inhoud: 228 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1994 Perceeloppervlakte: 84m2 € 128.700,- k.k.

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Molenaar Cové Makelaars B.V. T 078-8907999 www.molenaarcove.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Ooltgensplaat Voorstraat 1

Oostvoorne Buitenhof 4

Oud-Beijerland Zinkweg 70

Oud-Beijerland Scholekster 8

Ouddorp Hazersweg 36

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 470 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: voor 1906 Perceeloppervlakte: 160m2 € 219.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 235m2 € 289.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 10 m2 Inhoud: 10 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1906_1930 Perceeloppervlakte: 156m2 € 139.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 149m2 € 165.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 190m2 € 1.250,- p/mnd

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

t Goeie Huys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 0186-613644 www.vandervindenmakelaars.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Ouddorp Oude Nieuwlandseweg 65*

Ouddorp Zuidweg 12

Oude Tonge Schoolstraat 40

Papendrecht Menno ter Braakstraat 70

Papendrecht Grondel 3

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Villa Woonoppervlakte: 465 m2 Inhoud: 1.400 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2002 Perceeloppervlakte: 3160m2 Prijs op aanvraag

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 7390m2 € 875.000,- k.k.

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 305 m2 Inhoud: 900 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1954 Perceeloppervlakte: 1423m2 € 569.000,- k.k. Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Woonlaag: 4 € 175.000,- k.k. Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 410 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 120m2 € 249.000,- k.k. Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl


8 WONINGAANBOD POORTUGAAL - ROTTERDAM

Poortugaal Doen Beijenszlaan 48

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 201m2 € 269.000,- k.k.

Puttershoek Hamal 10

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 385 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 154m2 € 214.500,- k.k.

Rhoon Hofnar 44

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 127m2 € 199.000,- k.k.

Rhoon Turkoois 83

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 230 m2 Inhoud: 870 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2006 Perceeloppervlakte: 427m2 € 549.000,- k.k.

Ridderkerk Stadhouderslaan 345

Nieuw in verhuur Bungalow Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1961 Perceeloppervlakte: 538m2 € 1.300,- p/mnd

Bothof Makelaardij T 010-5069130 www.bothofmakelaardij.nl

Huizenlinq T 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Bothof Makelaardij T 010-5069130 www.bothofmakelaardij.nl

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Ridderkerk de Wetstraat 22

Ridderkerk Rijksstraatweg 352

Ridderkerk Kerksingel 20

Rockanje Dorpsplein 11

Rockanje Kortedreef 10

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1964 Perceeloppervlakte: 153m2 € 139.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 89 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 131m2 € 139.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 265 m2 Inhoud: 1.030 m3 Kamers: 9 Bouwjaar: 1870 Perceeloppervlakte: 477m2 € 598.000,- k.k.

Maisonnette Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 1 € 149.900,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 163 m2 Inhoud: 455 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2008 Woonlaag: 1 € 525.000,- k.k.

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Ridder Huizen makelaardij o.z T 0180-413666 www.ridderhuizen.nl

Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. T 0181-399910 www.objectmakelaardij.nl

t Goeie Huys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Rockanje Kortedreef 22

Rotterdam Wieringerstraat 6B

Rotterdam Dr. de Visserstraat 36B

Rotterdam Freericksplaats 32A

Rotterdam Polderlaan 30

Nieuw in verkoop Penthouse Woonoppervlakte: 390 m2 Inhoud: 1.600 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2008 Woonlaag: 3 € 995.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 59 m2 Inhoud: 174 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1940 Woonlaag: 2 € 495,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 40 m2 Inhoud: 110 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1934 Woonlaag: 1 € 545,- p/mnd

Nieuw in verhuur Portiekwoning Woonoppervlakte: 47 m2 Inhoud: 160 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1929 Woonlaag: 1 € 650,- p/mnd

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 223 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1927 Woonlaag: 1 € 650,- p/mnd

t Goeie Huys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Schalkeroord 6*

Rotterdam Everaertstraat 239

Rotterdam Azaleastraat 18A

Rotterdam Ruigoord 99

Rotterdam Oostzeedijk Beneden 35C03

Nieuw in verhuur Portiekwoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1965 Woonlaag: 3 € 650,- p/mnd Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 185 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1969 Woonlaag: 2 € 750,- p/mnd MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 111 m2 Inhoud: 373 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1933 Woonlaag: 1 € 790,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 66 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1966 Woonlaag: 2 € 795,- p/mnd MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 61 m2 Inhoud: 164 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1904 Woonlaag: 3 € 837,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl


WONINGAANBOD 9 ROTTERDAM € 896,- P/MND - € 1.750,- P/MND

Rotterdam Maashavenkade 25

Rotterdam Lumeystraat 28B

Nieuw in verhuur

Nieuw in verhuur

Bovenwoning Woonoppervlakte: 94 m2 Inhoud: 244 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2010 Woonlaag: 2 € 896,- p/mnd

Bovenwoning Woonoppervlakte: 61 m2 Inhoud: 174 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1937 Woonlaag: 1 € 900,- p/mnd

Rotterdam Weena 1153

Aankoop makelaar

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 230 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1981 Woonlaag: 6 € 900,- p/mnd

Rotterdam Hoge Boezem 14D

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 314 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2004 Woonlaag: 2 € 906,- p/mnd

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Delft - Westland Rotterdam - Rijnmond

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Van Duylstraat 10

Rotterdam Beukelsdijk 31J

Rotterdam Boergoensevliet 37B

Rotterdam Heegermeer 24

Rotterdam Lumeystraat 22A

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 111 m2 Inhoud: 378 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2008 Woonlaag: 1 € 923,- p/mnd

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 101 m2 Inhoud: 290 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2009 Woonlaag: 4 € 961,- p/mnd

Nieuw in verhuur

Nieuw in verhuur

Beneden + Bovenwoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1934 Woonlaag: 2 € 995,- p/mnd

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 107 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 140m2 € 1.050,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 365 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1937 Woonlaag: 2 € 1.050,- p/mnd

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Westersingel 24A3

Rotterdam Beukelsdijk 31D

Rotterdam Hondiusstraat 2a

Rotterdam Schiehavenkade 290

Rotterdam Gedempte Zalmhaven 249

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 84 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1882 Woonlaag: 3 € 1.050,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 118 m2 Inhoud: 356 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2009 Woonlaag: 1 € 1.088,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Laan op Zuid 244

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 135 m2 Inhoud: 378 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 8 € 1.150,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

BOG Taxaties Delft - Westland Rotterdam - Rijnmond

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 225 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1997 Woonlaag: 1 € 1.095,- p/mnd

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 312 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2008 Woonlaag: 9 € 1.096,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 118 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 24 € 1.147,- p/mnd

Freek Fontein Makelaardij T 070-3030051 www.freekfontein.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Rotterdam Schiekade 14

Rotterdam Gedempte Zalmhaven 597

Rotterdam Lloydstraat 232

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 102 m2 Inhoud: 312 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1948 Woonlaag: 4 € 1.150,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 128 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Woonlaag: 19 € 1.361,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 260 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2007 Woonlaag: 5 € 1.750,- p/mnd MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl


10 WONINGAANBOD ROTTERDAM € 2.000,- p/mnd - € 169.000,- k.k.

Rotterdam Martinus Burkensstraat 1

Rotterdam Frans Bekkerstraat 78c

Nieuw in verhuur

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 314m2 € 2.000,- p/mnd

Portiekflat Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 160 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1934 Woonlaag: 3 € 69.500,- k.k.

Rotterdam Van Blommesteynweg 26

Energie prestatie advies

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 165 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1963 Woonlaag: 1 € 79.500,- k.k.

Rotterdam Pleinweg 92C

Nieuw in verkoop Bovenwoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 3 € 85.000,- k.k.

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Delft - Westland Rotterdam - Rijnmond

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Rotterdam Zandkreek 12

Rotterdam Wilbertoord 100

Rotterdam Bas Jungeriusstraat 232a

Rotterdam Sint-Annalandstraat 94

Rotterdam Schieweg 221B

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 175 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1964 Woonlaag: 1 € 85.000,- k.k. UW VBO Makelaar T 038-4223151 www.uwvbomakelaar.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 175 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1966 Woonlaag: 2 € 89.500,- k.k. Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Rotterdam Batavenoord 17

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 130 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 92.500,- k.k.

Portiekflat Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 180 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1961 Woonlaag: 4 € 99.900,- k.k.

Bovenwoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1933 Woonlaag: 4 € 100.000,- k.k.

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Rotterdam Professor Poelslaan 3c

Rotterdam Bredestraat 5C

Rotterdam Molecatensingel 16

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 55 m2 Inhoud: 155 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1980 Woonlaag: 3 € 105.000,- k.k. Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Rotterdam Libellenstraat 14A

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 55 m2 Inhoud: 160 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1937 Woonlaag: 1 € 145.000,- k.k. Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Nieuw in verkoop

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!

Rotterdam Dordtsestraatweg 709

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 127 m2 Inhoud: 380 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1915 Perceeloppervlakte: 198m2 € 149.500,- k.k. Mom Makelaardij T 010-4322355 www.mom-makelaardij.nl

Benedenwoning Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 160 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1937 Woonlaag: 1 € 114.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 135 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1954 Woonlaag: 2 € 125.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 109m2 € 139.900,- k.k.

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Rotterdam Noordmolenwerf 19

Rotterdam Starstraat 120

Rotterdam Koninginneweg 306

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 69 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1979 Woonlaag: 1 € 149.500,- k.k. Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Nieuw in verkoop Portiekflat Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1997 Woonlaag: 9 € 159.500,- k.k. Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1941 Perceeloppervlakte: 130m2 € 169.000,- k.k. Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl


WONINGAANBOD 11 ROTTERDAM - SCHIEDAM

Rotterdam Zevenbergsedijkje 9

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 295 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1933 Perceeloppervlakte: 249m2 € 169.500,- k.k.

Rotterdam C.D.Tuinenburgstraat 135

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1938 Perceeloppervlakte: 201m2 € 175.000,- k.k.

Rotterdam Loevesteinsingel 5

Rotterdam Reyerdijk 33a

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1983 Perceeloppervlakte: 106m2 € 175.000,- k.k.

Maisonnette Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 235 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1998 Woonlaag: 15 € 179.500,- k.k.

RE/MAX Makelaarsgroep T 0180-615233 www.remax.nl/barendrecht

Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Delft - Westland Rotterdam - Rijnmond

Van der Wiel Makelaardij & Taxaties T 010-4978441 www.wielmak.nl

Rotterdam Slotboomplein 16

Rotterdam Blauwgras 73

Rotterdam Bergweg 304a

Rotterdam Provenierssingel 1K

Rotterdam Bree 87

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1931_1944 Perceeloppervlakte: 100m2 € 190.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 144m2 € 219.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Benedenwoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1908 Woonlaag: 1 € 225.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Penthouse Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 357 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1956 Woonlaag: 5 € 229.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 235 m2 Inhoud: 570 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 126m2 € 239.500,- k.k.

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

2V Makelaars T 010-7950141 www.2vmakelaars.nl

Van den Berg & Opschoor Makelaardij T 010-4412541 www.bergopschoor.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Rotterdam Piet van de Polsingel 110

Rotterdam Paul Schuitemastraat 52

Rotterdam Binnenwegplein 11

Rotterdam Beukelsweg 36

Schiedam Francois Haverschmidtlaan 191e

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 114m2 € 249.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 370 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 117m2 € 250.000,- k.k.

Koophuis Makelaars T 010-2809256 www.koophuis.nl

At Home Makelaardij T 0180-556117 www.athome-makelaardij.nl

Schiedam Gordonstraat 18A

Schiedam Aleidastraat 129b

Nieuw in verhuur

Nieuw in verhuur

Benedenwoning Woonoppervlakte: 50 m2 Inhoud: 50 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1926 Woonlaag: 1 € 560,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Benedenwoning Woonoppervlakte: 60 m2 Inhoud: 172 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1928 Woonlaag: 1 € 575,- p/mnd Schots Makelaardij T 076-5411609 www.schots-makelaardij.nl

Woonoppervlakte: 36 m2 Inhoud: 120 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 2003 Perceeloppervlakte: 36 m2 € 425.000,- k.k. Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Woning Taxaties Delft - Westland Rotterdam - Rijnmond

Nieuw in verhuur Herenhuis Woonoppervlakte: 300 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 13 Bouwjaar: 1906 Perceeloppervlakte: 197m2 € 535.000,- k.k.

Bovenwoning Woonoppervlakte: 56 m2 Inhoud: 168 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1932 Woonlaag: 1 € 550,- p/mnd

IMMOBILIA.NL | Uw verkoop- en verhuurmakelaar T 010-5110545 www.immobilia.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Schiedam Westerkade 8A

Schiedam Westerkade 4D

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 106 m2 Inhoud: 282 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 1 € 735,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Benedenwoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 1 € 760,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl


12 WONINGAANBOD SCHIEDAM - ZWIJNDRECHT

Schiedam Westerkade 8C

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 104 m2 Inhoud: 282 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 1 € 761,- p/mnd

Schiedam Westerkade 8M

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 104 m2 Inhoud: 282 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2005 Woonlaag: 3 € 761,- p/mnd

Schiedam Heenvlietsestraat 47

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 124 m2 Inhoud: 365 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1918 Perceeloppervlakte: 90m2 € 798,- p/mnd

Schiedam Heenvlietsestraat 25

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 123 m2 Inhoud: 365 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1918 Perceeloppervlakte: 90m2 € 884,- p/mnd

Schiedam Sint Liduinastraat 21

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 390 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 140m2 € 1.250,- p/mnd

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Schiedam Koekoekslaan 9

Schiedam Lange Nieuwstraat 109

Schiedam Tollensstraat 35

Sommelsdijk Ringstraat 42

Spijkenisse Beverveen 439

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 390 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 150m2 € 1.300,- p/mnd

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 420 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1851 Woonlaag: 2 € 1.495,- p/mnd

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 410 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 178m2 € 150.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 91 m2 Inhoud: 252 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 119m2 € 149.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 127m2 € 154.000,- k.k.

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Adwil Vastgoed BV T 010-4818187 www.adwil.nl

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

t Goeie Huys Vastgoed B.V. T 0181-409000 www.goeiehuys.nl

Stad aan t Haringvliet Voorstraat 5

Streefkerk Molenakker 5

Strijen Groene Zoom 3

Strijen Waleweg 10

Vlaardingen Holysingel 504

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 127 m2 Inhoud: 425 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 125m2 € 159.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 331 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 133m2 € 200.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 335 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 175m2 € 210.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Landhuis Woonoppervlakte: 170 m2 Inhoud: 800 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 1500m2 € 549.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Portiekflat Woonoppervlakte: 52 m2 Inhoud: 143 m3 Kamers: 2 Bouwjaar: 1970 Woonlaag: 8 € 650,- p/mnd

Van Alphen Makelaardij T 0187-476555 www.vanalphenmakelaardij.nl

Steef Makelaars T 078-6991344 www.steef.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 078-6743622 www.vandervindenmakelaars.nl

Van der Vinden Makelaars B.V. T 078-6743622 www.vandervindenmakelaars.nl

Conform Makelaars T 010-4144753 www.conformmakelaars.nl

Vlaardingen Tollensstraat 20

Vlaardingen Handelstraat 8

Zuid-Beijerland Margrietlaan 1

Zwijndrecht Lodewijk van Nassaustraat 72

Zwijndrecht Willem de Goedeweg 12

Nieuw in verhuur Portiekwoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Woonlaag: 1 € 1.100,- p/mnd MTL Makelaars T 010-7600237 www.mtlmakelaars.nl

Nieuw in verhuur Bovenwoning Woonoppervlakte: 123 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1938 Woonlaag: 1 € 1.150,- p/mnd Match Makelaars T 010-2330101 www.matchmakelaars.nl

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 220 m2 Inhoud: 700 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1958 Perceeloppervlakte: 588m2 € 425.000,- k.k. Makor Makelaars T 0186-615612 www.makormakelaars.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 117m2 € 165.000,- k.k. Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1969 Perceeloppervlakte: 170m2 € 175.000,- k.k. Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl


-MAKELAAR 15 13 UW VBO VBO-MAKELAAR

Uw VBOmakelaar staat voor u klaar

Minnaard Makelaardij BV ‘s-Gravenpolder, 0113-232480 www.minnaardmakelaardij.nl Monique Facchin Makelaars & Taxateurs Heinkenszand, 0113-850466 www.facchinmakelaars.nl

En dat niet alleen voor de succesvolle verkoop van uw woning, maar ook met vele andere

Monique Wurth Makelaardij Vlissingen, 06-19663514 www.wurthmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Yerseke, 0113-573100 www.neeskens.com Ongewoongenot Noordgouwe, 0187-680095 www.vbo.nl

Vereniging voor makelaars en taxateurs

• •

Schrijver Versluys Makelaars Goes, 0113-223946 www.schrijverversluys.nl Sonja Boogaard Makelaardij Middelburg, 0118-639925 www.sonjaboogaard.nl Taxatie & Adviesbureau Minderhoud Westkapelle, 0118-571903 www.taxatie-minderhoud.nl Taxatieburo A. Kooman V.O.F. Middelburg, 0118-616251 www.vbo.nl

Van den Ouden Makelaardij VOF Bruinisse, 0111-420020 www.vandenouden.nl Versluijs makelaardij Oostburg, 0117-440009 www.versluijsmakelaardij.nl

V.O.F. Leunis Makelaars Tholen, 0166-604522 www.leunis.nl

Taxatie- en Adviesbureau Anita Sinke Middelburg, 06-46706652 www.anitasinke.nl

Taxatiekantoor Zeeland Clinge, 06-24930117 www.taxatiekantoor-zeeland.nl Taxaties & Zaken Middelburg, 0118-506141 www.taxatiezaken.nl

Witte-Boussen Vastgoed en Verhuur BV Terneuzen, 0115-618344 www.witteboussen.nl WOOONmakelaardij Goes, 06-23363754 www.wooonmakelaardij.nl Zwin Regio Makelaardij Sluis, 0117-420688 www.zwinregiomakelaardij.nl Verkoop-/ aankoopmakelaar en taxateur Aankoopmakelaar en taxateur

• •

deeldiensten. Aan u de keuze! Van deskundige taxaties door gecertificeerde taxateurs tot professionele begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning! Zeeland Anthonise Makelaars Goes, 0113-270406 www.anthonise.nl

Het Taxatiehuis Zeeland Oostkapelle, 0118-583958 www.hettaxatiehuis.com

Ben Makelaar Hulst, 0114-320212 www.benmakelaar.nl Bos Wonen Heinkenszand, 0113-562969 www.vbo.nl Bouwkundig Expertise/Adviesbureau en Makelaarskantoor de Nooijer Arnemuiden, 0118-602154 www.denooijer-makelaars.nl Compiet en Kemp Taxatie- en adviesbureau Terneuzen, 0115-610516 www.compietenkemp.nl De Zeeuwsche Makelaar Goes, 0113-220220 www.dezeeuwschemakelaar.nl

Delta Makelaardij VOF Zierikzee, 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Huizenlinq Lemmer, 0514-534161 www.huizenlinq.nl

Ass.& Bedrijfsadviesburo Van Meerendonk Sluiskil, 0115-471691 www.van-meerendonk.nl

Houmes Makelaars Westkapelle, 0118-571539 www.houmesmakelaars.nl Immo de Nijs Cadzand, 0117-391613 www.denijs.info Immoregio Wemeldinge, 0113-622000 www.immoregio.nl JMC Onroerende Zaken Goes, 06-53705835 www.jmc-oz.nl Kater Makelaardij Nieuwerkerk, 0111-641000 www.katermakelaardij.nl Kooiker Makelaar en Taxateur O.Z. Kwadendamme, 0113-312315 www.vbo.nl Kooijman Makelaardij B.V. Nieuwerkerk, 0111-644145 www.kooijmanmakelaardij.nl Krijger & Dieleman Makelaars en Taxateurs Vlissingen, 0118-764036 www.krijgerdieleman.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij Hulst, 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Geerse Advies o.z. Middelburg, 06-20509899 www.geerseaoz.nl Haas Vastgoed Scharendijke, 0111-672270 www.haasvastgoed.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij Terneuzen, 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Op zoek naar een woning? www.vbo.nl

Makel B.V. Veere, 06-51276001 www.woonbest.nl Makelaardij en Adviesbureau ‘De Oosterschelde’ Bruinisse, 0111-482277 www.betaalbarekwaliteit.nl Makelaardij Ruud de Meijer Sas van Gent, 0115-454544 www.ruuddemeijer.nl Makelaardij van der Peijl BV Terneuzen, 0115-696774 www.vanderpeijl.info Makelaardij Van Gassen Vastgoed Ossenisse, 0114-686377 www.vangassenvastgoed.nl Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV Domburg, 0118-580055 www.wissevastgoed.nl Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV Oostkapelle, 0118 580000 www.wissevastgoed.nl Marijke Berrevoets Makelaardij Ouwerkerk, 0111-417299 www.mbm-makelaardij.nl

• •

• www.vbo.nl

Putter Vastgoed BV Terneuzen, 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

R+ Makelaardij Kwadendamme, 0113-644398 www.rplusmakelaardij.nl Reham Vastgoed BV Zaamslag, 0115-432514 www.reham.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs Vlissingen, 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. Kamperland, 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

VBO Makelaar doet meer

Wij leveren kwaliteit en deskundigheid. Wij taxeren uw woning grondig en leveren kwalitatief goede taxatierapporten die door alle banken worden erkend.


14 WONINGAANBOD ZWIJNDRECHT - KAMPERLAND

Zwijndrecht Wilhelminastraat 26

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 95 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1907 Perceeloppervlakte: 82m2 € 185.000,- k.k.

Zwijndrecht Hofwijk 4

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 173 m2 Inhoud: 575 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 302m2 € 469.000,- k.k.

Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl

Bremmer Onroerend Goed VOF T 078-6772792 www.bremmer.nl

Burgh Haamstede Daleboutsweg 3--80

Burgh Haamstede Hogeweg 44--62

Axel Piet Mondriaanstraat 16

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 355 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1984 Perceeloppervlakte: 259m2 € 219.000,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Axel Aendijkestraat 31

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 495 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 433m2 € 398.000,- k.k.

Burgh Haamstede Grevelingenlaan 34

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 165 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 648m2 Prijs op aanvraag

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Burgh Haamstede Binnenduin 29

Ellemeet Kuijerdamseweg 23

Nieuwe woning kopen? Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 93 m2 Inhoud: 308 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 432m2 € 208.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 235 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlakte: 281m2 € 229.000,- k.k.

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Ellewoutsdijk Zomerstraat 8

Goes Wilsonstraat 64

in prijs verlaagd Eengezinswoning Woonoppervlakte: 62 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 175m2 € 79.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 335 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 132m2 € 154.500,- k.k.

Nieuw in verkoop

Schakel uw VBO aankoopmakelaar in!

Hoek Marijkestraat 18

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 162m2 € 575,- p/mnd

Villa Woonoppervlakte: 476 m2 Inhoud: 1.600 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 2008 Perceeloppervlakte: 1693m2 € 1.100.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 170 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1928 Perceeloppervlakte: 730m2 € 349.000,- k.k.

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Hoek Irisstraat 17A

Hulst Reinaertsteeg 2F

Nieuw in verkoop

Nieuw in verhuur

Vrijstaande Woning Woonoppervlakte: 230 m2 Inhoud: 690 m3 Kamers: 1 Bouwjaar: 1964 Perceeloppervlakte: 847m2 € 97.000,- k.k.

€ 70,- p/mnd

Van den Ouden Makelaardij VOF T 0111-420020 www.vandenouden.nl

Anthonise Makelaars T 0113-270406 www.anthonise.nl

Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Hulst Oude Polderstraat 55

Hulst Frans van Waesberghestraat 59A

Hulst Riet- en Wulfsdijkweg 26

Kamperland Waterhoenlaan 6a**

Kamperland Waterhoenlaan 6a*

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 130m2 € 117.500,- k.k. Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 130 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 8 Bouwjaar: 1925 Perceeloppervlakte: 130m2 € 195.000,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Woonboerderij Woonoppervlakte: 145 m2 Inhoud: 530 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 11905m2 € 679.000,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 440 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 695m2 € 1.250,- p/mnd Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 440 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 695m2 Prijs op aanvraag Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl


WONINGAANBOD 15 KAMPERLAND - KOEWACHT

Kamperland Wilgenlaan 9

Kamperland Banjaard Boulevard 1DUIND3

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 65 m2 Inhoud: 220 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1977 Perceeloppervlakte: 505m2 € 235.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 265 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 295m2 € 249.000,- k.k.

Kamperland Golfslag 17

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 568m2 € 249.000,- k.k.

Kamperland Banjaard Boulevard 1HELM28

Kamperland Heer Janszdorp 2

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 505m2 € 310.000,- k.k.

Bungalow Woonoppervlakte: 125 m2 Inhoud: 515 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1987 Perceeloppervlakte: 2575m2 € 368.500,- k.k.

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Kamperland Iepenlaan 19

Kapelle Dijkwelsestraat 49

Kapelle Mauritsstraat 10

Kerkwerve Ring 8

Koewacht Henry Dunantstraat 11

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 440 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 2012 Perceeloppervlakte: 815m2 € 449.500,- k.k. Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 285 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1907 Perceeloppervlakte: 224m2 € 142.500,- k.k. Anthonise Makelaars T 0113-270406 www.anthonise.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 372m2 € 229.000,- k.k. Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 220 m2 Inhoud: 550 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 738m2 € 299.000,- k.k. Van den Ouden Makelaardij VOF T 0111-420020 www.vandenouden.nl

Perceeloppervlakte: 593 m2

€ 115.000,- v.o.n. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0114-314797 www.kindtenbiesbroeck.nl

Vereniging voor makelaars en taxateurs

Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/vbomakelaar


16 WONINGAANBOD KORTGENE - S HEER ARENDSKERKE

Kortgene Kaaidijk 23

Kortgene Veerse Meerdreef 79

Koudekerke Tramstraat 42

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 68 m2 Inhoud: 215 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1938 Perceeloppervlakte: 271m2 € 139.950,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 155 m2 Inhoud: 390 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 486m2 € 249.000,- k.k.

Koudekerke Drie Turkenlaan 21b

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 124 m2 Inhoud: 366 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1959 Perceeloppervlakte: 362m2 € 239.000,- k.k.

Bovenwoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2011 Woonlaag: 2 € 450.000,- k.k.

Noordgouwe Ring 3

in prijs verlaagd Herenhuis Woonoppervlakte: 295 m2 Inhoud: 1.050 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1870 Perceeloppervlakte: 748m2 € 385.000,- k.k.

Anthonise Makelaars T 0113-270406 www.anthonise.nl

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Monique Wurth Makelaardij T 06-19663514 www.wurthmakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Van den Ouden Makelaardij VOF T 0111-420020 www.vandenouden.nl

Noordgouwe de Vetpot 3

Oost Souburg Amstelstraat 23

Oost Souburg Bermweg 95

Oostkapelle Berkenlaan 6

Oud Vossemeer Molenstraat 26

Nieuw in verkoop Landhuis Woonoppervlakte: 240 m2 Inhoud: 770 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 4185m2 € 649.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 114 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 110m2 € 157.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 108 m2 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 164m2 € 164.900,- k.k.

Villa Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 600 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 1020m2 € 599.000,- k.k.

Woonoppervlakte: 206 m2 Inhoud: 635 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 486 m2 € 215.000,- k.k.

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Anthonise Makelaars T 0113-270406 www.anthonise.nl

Anthonise Makelaars T 0113-270406 www.anthonise.nl

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV T 0118-580000 www.wissevastgoed.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Oud Vossemeer Secretaris Rijstenbilstraat 28

Oud Vossemeer Philips van Dorpstraat 31

Ouwerkerk Oostweg 2-124*

Poortvliet Noordstraat 24

Poortvliet Burgemeester van Oeverenstraat 13

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 127 m2 Inhoud: 475 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 650m2 € 245.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 148 m2 Inhoud: 493 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlakte: 454m2 € 285.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 235 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 550m2 € 900,- p/mnd

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 58 m2 Inhoud: 191 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1912 Perceeloppervlakte: 60m2 € 99.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 76 m2 Inhoud: 281 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1953 Perceeloppervlakte: 130m2 € 137.500,- k.k.

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Poortvliet Paasdijkweg 1

Renesse Bremweg 1*

Renesse Jan van Renesseweg 26

Renesse Duinweg 10

s Heer Arendskerke Nieuwe Rijksweg 53

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 71 m2 Inhoud: 309 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1963 Perceeloppervlakte: 430m2 € 179.500,- k.k. V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlakte: 925m2 Prijs op aanvraag Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Villa Woonoppervlakte: 230 m2 Inhoud: 800 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1968 Perceeloppervlakte: 2000m2 Prijs op aanvraag Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 87 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1954 Perceeloppervlakte: 531m2 € 259.000,- k.k. Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 120 m2 Inhoud: 375 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1930 Perceeloppervlakte: 1045m2 € 295.000,- k.k. Anthonise Makelaars T 0113-270406 www.anthonise.nl


WONINGAANBOD 17 SAS VAN GENT - TERNEUZEN

Sas van Gent Beneluxstraat 13

Scherpenisse Maluslaan 14

Serooskerke Luijksberglaan 8

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 105 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1965 Perceeloppervlakte: 138m2 € 450,- p/mnd

Sint Annaland Burgemeester Smithstraat 12G10

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 123 m2 Inhoud: 408 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlakte: 339m2 € 235.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 325 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlakte: 151m2 € 155.000,- k.k.

Perceeloppervlakte: 18 m2

€ 75,- p/mnd

Sint Annaland Voorstraat 12

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 106 m2 Inhoud: 335 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1938 Perceeloppervlakte: 162m2 € 169.500,- k.k.

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed BV T 0118-580000 www.wissevastgoed.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Sint Philipsland Oostdijk 38

Sint Philipsland Deensestraat 20

Sint Philipsland Mosselkreekstraat 33

Sluiskil Bovenweg 73

Stavenisse Dijkweg 42

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 87 m2 Inhoud: 313 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1936 Perceeloppervlakte: 199m2 € 117.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 147 m2 Inhoud: 480 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 365m2 € 209.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 118 m2 Inhoud: 390 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlakte: 441m2 € 289.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 275 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1925 Perceeloppervlakte: 177m2 € 87.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 168 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte: 234m2 € 117.500,- k.k.

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Stavenisse Kerkstraat 17

Terneuzen Vivaldiplein 82

Terneuzen Walstraat 1a

Terneuzen Schuttershof 72

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 169

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 138 m2 Inhoud: 465 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1953 Perceeloppervlakte: 416m2 € 165.000,- k.k.

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 255 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2011 Woonlaag: 2 € 745,- p/mnd

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 370 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 2007 Perceeloppervlakte: 104m2 € 787,- p/mnd

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 112 m2 Inhoud: 336 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2009 Woonlaag: 4 € 825,- p/mnd

Nieuw in verhuur Galerijflat Woonoppervlakte: 81 m2 Inhoud: 241 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 4 € 850,- p/mnd

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Terneuzen Axelsestraat 151

Terneuzen Lange Reksestraat 21Q

Terneuzen Frederik Hendrikstraat 7

Terneuzen Bachlaan 1d

Terneuzen Pattistpark (MAXIMA) 132

Nieuw in verhuur Eengezinswoning Woonoppervlakte: 87 m2 Inhoud: 1.311 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 359m2 € 1.700,- p/mnd Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Bedrijfspand Bouwjaar: 2009

Prijs op aanvraag Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1938 Perceeloppervlakte: 146m2 € 149.000,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 310 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 216m2 € 179.000,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Galerijflat Woonoppervlakte: 92 m2 Inhoud: 276 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Woonlaag: 1 € 219.000,- k.k. Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl


18 WONINGAANBOD TERNEUZEN - ZIERIKZEE

Terneuzen van Speykstraat 10

Nieuw in verkoop Bungalow Woonoppervlakte: 140 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 595m2 € 234.000,- k.k.

Terneuzen Kamerlingh Onnesstraat 4

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 251 m2 Inhoud: 787 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 1153m2 € 439.000,- k.k.

Tholen Hoogstraat 49

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 70 m2 Inhoud: 270 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 95m2 € 82.500,- k.k.

Tholen Ter Vate 6

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 64 m2 Inhoud: 226 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 79m2 € 89.500,- k.k.

Tholen Molenvlietsestraat 24

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 90 m2 Inhoud: 320 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 1935 Perceeloppervlakte: 170m2 € 159.500,- k.k.

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

Kindt & Biesbroeck Makelaardij T 0115-622731 www.kindtenbiesbroeck.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Tholen Garnalenstraat 6

Tholen Hoogstraat 56

Tholen Prinses Beatrixstraat 7

Tholen Slabbecoornweg 66

Vlissingen Troelstraweg 399

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 108 m2 Inhoud: 327 m3 Kamers: 5 Bouwjaar: 1976 Perceeloppervlakte: 122m2 € 169.500,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 75 m2 Inhoud: 247 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1931 Perceeloppervlakte: 113m2 € 187.500,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 169 m2 Inhoud: 585 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 316m2 € 385.000,- k.k.

Woonoppervlakte: 579 m2 Bouwjaar: 1993 Perceeloppervlakte: 2.260 m2

€ 499.000,- k.k.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 115 m2 Inhoud: 335 m3 Kamers: 6 Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 159m2 € 179.000,- k.k.

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

V.O.F. Leunis Makelaars T 0166-604522 www.leunis.nl

Theelen & Partners makelaars en taxateurs T 0118-430777 www.tpmakelaars.nl

Vrouwenpolder Nieuwstraat 20

Wissenkerke Wilhelminastraat 1-62/5

Wissenkerke Wilhelminastraat 1-64/4

Wissenkerke Wilhelminastraat 1-66/3

Wissenkerke Wilhelminastraat 1-68/2

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 150 m2 Inhoud: 400 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1966 Perceeloppervlakte: 319m2 € 189.000,- k.k.

Eengezinswoning Woonoppervlakte: 71 m2 Inhoud: 291 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 207m2 € 168.500,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 71 m2 Inhoud: 291 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 207m2 € 168.500,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 71 m2 Inhoud: 219 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 207m2 € 168.500,- v.o.n.

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 71 m2 Inhoud: 291 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 207m2 € 168.500,- v.o.n.

Ruiterplaat Makelaardij O.G. T 0113-372473 www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Wissenkerke Wilhelminastraat 1-70/1

Zaamslag Riemensstraat 8

Zierikzee Poststraat 33

Zierikzee Grevelingenstraat 0ong

Zierikzee Hem 26

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 71 m2 Inhoud: 291 m3 Kamers: 3 Bouwjaar: 2013 Perceeloppervlakte: 237m2 € 179.000,- v.o.n. Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop Eengezinswoning Woonoppervlakte: 80 m2 Inhoud: 200 m3 Kamers: 4 Bouwjaar: 1920 Perceeloppervlakte: 98m2 Prijs op aanvraag Putter Vastgoed BV T 0115-611489 www.puttervastgoed.nl

Nieuw in verkoop Herenhuis Woonoppervlakte: 205 m2 Inhoud: 1.500 m3 Kamers: 7 Bouwjaar: 1800 Perceeloppervlakte: 339m2 Prijs op aanvraag Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Nieuw in verkoop

Nieuw in verkoop

Perceeloppervlakte: 1.920 m2

Perceeloppervlakte: 177 m2

€ 150,- k.k.

€ 75.000,- k.k.

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij T 0111-417808 www.deltamakelaardij.nl


Rotterdam - Hillesluis

Rotterdam - Kop van Zuid

Barendrecht

Rotterdam - Zomerland

Ziedewijdsedijk 116 Buitenkansje op unieke locatie! Compleet gerenoveerde dijkwoning met fantastisch uitzicht op het achtergelegen polderlandschap. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 160 m2 en staat op 466 m2 eigen grond.

Fop van Drielstraat 35 incl PP Keurige en zeer ruim 3-kamer hoekappartement op de 2e verd. gelegen in de wijk Zomerland. De woning heeft een riante woonkamer, half open keuken, 2 slaapkamers en een nette badkamer. Bouwjaar: 1992, woonopp: ± 110 m2. Eigen grond. Parkeerplaats incl

Vraagprijs € 645.000,- k.k.

Vraagprijs € 217.000,- k.k.

Rotterdam - Kop van Zuid

Rotterdam - Kop van Zuid

Rotterdam - Kop van Zuid

Randweg 86B Royale bovenwoning gelegen op de 1e en 2e verdieping aan een mooie groene singel. De woning is maar liefst 125 m2 groot en heeft sfeervolle authentieke details.

W.G. Witteveenplein 86 Leuk loftapp. gelegen op de 4e verd. Dit riante appartement is vzv van een ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon, nette half-open keuken en badkamer en aan de voorzijde de slpkmr. De gehele woning is vzv een mooie grenen houtenvloer.

Laan op Zuid 714 Ruim 3/4 kamer hoekapp. op de 6e verd in complex Brigantijn I op de Kop van Zuid. Dit appartement is 120 m2 en erg ruim opgezet. De woonkamer is maar liefst 47 m2! Verder zijn er 2 slaapkmrs (mogelijkheid tot een 3e kamer) een nette keuken en badkmr.

W.G. Witteveenplein 105 Geweldig ruime loftwoning, voorzien van een riante living (50 m2), twee ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, douchecabine en wastafelmeubel, diverse bergruimtes, grote raampartijen en een zonnige serre. Het woonoppervlak is ± 130 m2.

Laan op Zuid 170 incl PP Schitterend 3-kmr (voorheen 4-kmr) appartement met eigen parkeerplaats gelegen op de 13e etage met een magnifiek panoramisch uitzicht. De gehele woning is vzv een schitterende houten vloer en gladgestucte wanden. De woonkmr met open keuken is 85 m2!

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Vraagprijs € 169.500,- k.k.

Koopsom € 225.000,- k.k.

Vraagprijs € 259.000,- k.k.

Vraagprijs € 309.000,- k.k.

Rotterdam - Kop van Zuid

Rotterdam - Kralingen

Rotterdam - Veranda

Rotterdam - Veranda

Rotterdam - Veranda

Wierdsmaplein 31 incl PP Uitermate royaal en bijzonder luxe 4-kmr appartement gelegen op de 8e etage van de prestigieuze woontoren Montevideo met een eigen parkeerplaats. De woonkamer is maar liefst 62 m2 en heeft fenomenaal uitzicht! De keuken en badkamer zijn ook erg luxe.

Ramlehweg 13A Op loopafstand van de Kralingse Plas gelegen leuk en praktisch 2-kamer appartement op de begane grond. De sfeervolle woonkamer is vzv een open haard, schuifpui naar de ruime achtertuin en een half open keuken. De badkamer is volledig en netjes.

Jan Pettersonstraat 26 Leuk 3-kamerapp, gelegen in een centraal gelegen wijk aan de Maas. De woning is vzv een ruime woonkmr, half open kkn, twee slpkmrs en een nette badkmr. Vanuit de woon- en slpkmrs is het over de gehele breedte van de woning gelegen balkon bereikbaar.

Bas Paauwestraat 66 Fantastisch gelegen 3-kamer appartement met ruim balkon op de 8e etage van het nieuwe 'Rubensgebouw'. De woning is voorzien van een ruime, lichte woonkamer met luxe open keuken, twee slaapkamers en een nette badkamer met een ligbad en douchecabine.

Cor Kieboomplein 286 incl PP In het nieuwe Rubensgebouw gelegen schitterend 3-kamerapp. op de 5e etage met fenomenaal uitzicht over de Maas. Indeling: woonkamer met luxe keuken, berging, 2 slaapkmrs en badkamer. Bjr: 2004/2005, woonopp: ± 105 m2. Eigen grond! Opl: in overleg

Vraagprijs € 598.000,- k.k.

Vraagprijs € 159.500,- k.k.

Vraagprijs € 170.000,- k.k.

Vraagprijs € 215.000,- k.k.

Vraagprijs € 220.000,- k.k.

Rotterdam - Veranda

Rotterdam - Veranda

Rotterdam - Kop van Zuid

Rotterdam - Kop van Zuid

Rotterdam - Kop van Zuid

Adriaan Kooningsstraat 27 Riant 4-kamerhoekappartement met uitzicht op de Maas! Dit ruime appartement van 115 m2 is voorzien van een woonkamer, aparte eetkamer met toegang tot het balkon, keuken met 'kookeiland', twee slaapkamers en een mooie volledige badkamer.

Kees Pijlstraat 35 Fraaie stadsvilla nabij de Maas met een woonoppervlakte van 180 m2 en twee dakterrassen waarvan de grootste 50 m2 is! De woning is verdeeld over 4 verdiepingen en wordt nu gebruikt als kantoor. Er worden ook twee parkeerplaatsen apart aangeboden.

Helmersstraat 47 Goed onderhouden 3-kmr maisonnette met gedeeltelijk uitzicht over de Erasmusbrug, gelegen op de 5e en 4e verd. Deze leuke woning heeft op de 5e verd. een wnkmr met halfopen kkn. De 4e verd. heeft twee slpkmrs, badkmr met ligbad en een aparte berging.

Spoorweghaven 104 Royaal 3-kamerapp. Gelegen op de 1e etage van een net appartementencomplex. Indeling: 1e etage: entree, toilet, woonkamer, loggia, open keuken,, badkamer, 2 slaapkamers. Bouwjaar: 1996, woonopp.: ± 100m2,inhoud: 270m3. EIGEN GROND!

W.G. Witteveenplein 103 Ruim opgezet (loft-)appartement op de 3e etage met een zeer ruime woonkamer van maar liefst 60 m2! De woning heeft een grote keuken met inbouwapp., 2 slaapkamers, een nette badkamer en 2 ruime bergingen. Ook is er een eigen berging in de onderbouw.

Vraagprijs € 249.000,- k.k.

Vraagprijs € 365.000,- k.k.

Vraagprijs € 209.000,- k.k.

Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Vraagprijs € 239.000,- k.k.

Rotterdam

Rotterdam - Tarwewijk

Rotterdam - Veranda

Rotterdam - Veranda

Merbaustraat 3 In een nette, rustige woonwijk bieden wij u deze scherp geprijsde ééngezinswoning met ruime achtertuin aan. De woning heeft een woonkmr met open keuken, 3 slpkmrs, ruime zolder en een badkmr met een ligbad, douchecabine, wastafel en een 2e toilet.

Brielselaan 42 In de directe omgeving van de Maashaven gelegen zeer ruime 5-kamer maisonnette op de 1e en 2e etage. Het appartement is voorzien van alle comfort en is zeer luxe afgewerkt met op elke verdieping een schitterende houten vloer en nette wandafwerking.

Bas Paauwestraat 148 Bijzonder mooi afgewerkt 4-kamerapp. aan de Maas met bijzonder ruim en fantastisch uitzicht! Eigen grond! 8e verdieping: Woonkmr, balkon ± 20 m2, open keuken met div. inbouwapp. 3 slaapkmrs, badkamer, berging. Bouwjaar: 2004/2005. Woonopp: ± 125 m2

Piet Smitkade 368 Over twee lagen verdeeld, 3-kamermaisonnette (voorheen 4-kamers), gelegen op de 11e en 10e verdieping. De woning is maar liefst 110 m2 groot en o.a. voorzien van een woonkmr met glazen schuifpui naar balkon met mooi uitzicht en een riante eetkamer.

Vraagprijs € 199.900,- k.k.

Vraagprijs € 200.000,- k.k.

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Vraagprijs € 239.000,- k.k.

OPEN HUIS ZATERDAG 5 OKTOBER VAN 11.00 - 15.00 UUR KIJK OP LOKKERBOL.NL VOOR ALLE DEELNEMENDE PANDEN!

lokkerbol.nl | 010 - 404 77 49 | Laan op Zuid 786 | Rotterdam


Asto Keukens bestaat 40 jaar! ...en wie jarig is trakteert! Ruime collectie, keukens voor élk budget!

Bezoek ons Miele Innovation Centre.

Bij aankoop van 5 Siemens apparaten krijgt u nu van ons een Siemens wasmachine óf wasdroger cadeau!

Ervaar onze unieke Colourstudio.

K E U K E N S

Driemanssteeweg 170, 3084 CB Rotterdam, Tel.: 010 443 02 10, www.astokeukens.nl Meer keuken, meer smaak. SINDS 1973

Verkoeling schreeuwt om aircodiscount. Uw partner voor een optimaal leefcomfort. Voor onderhoud, montage en/of een vrijblijvende offerte kan u ons telefonisch bereiken.

U hebt al een airco vanaf €399,- incl. BTW en excl. montage. Waarom zou u wachten tot de zomer met aanschaf van een airco? Terwijl als u nu beslist er in de zomer al koeltjes en in het voor en najaar er warmpjes bij zou kunnen zitten. Ja, ja u leest het goed warmpjes want met een airco kunt u ook voordeliger verwarmen!

AIRCO DISCOUNT NEDERLAND TEL. 06 48 889 539 06 57 940 448 info@aircodiscount-nederland.nl


CAL_cubicmedia_205x280_Opmaak 1 26-08-13 14:05 Pagina 1

Door hun slimme maatoplossing, konden wij hier toch kopen en bleven onze woonlasten laag.

• Al voor 75% bewoond! • Rotterdam centrum (dichtbij CS) • Vanaf €230.000,- v.o.n. (vanaf 80 m2) • Bemande servicedesk in het atrium • Eigen woning nog niet verkocht? Wij bieden oplossingen op maat! • Open Huis: Iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 - 14.00 u.

TE BESO N

WO L EA

D

2013

apartments rotterdamcitycenter


Jansenglas Voor al uw glas!

Dorpsweg 20, 3235 AG Rockanje Tel. 0181 - 401700

info@jansenglaswestvoorne.nl


PERSOONLIJK & EERLIJK ADVIES Persoonlijke adviseurs

VOOR UW OP MAAT GEMAAKTE KEUKEN voor iedereen, voor elk budget!

De keukenmerken SieMatic, Keller & SmartSelect.

Onze score bij klantenonderzoek van Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

9,5 Eigen montage

Levering op maat

Bekijk al onze keukens en keukenapparatuur op: www.keukenstudiomaassluis.nl voor iedereen, voor elk budget!


Nieuw Milk Keuken â‚Ź 1.676*,-

Ook kleine keukendromen verdienen de aandacht van een expert. Juist bij kleine keukens is een goed advies van groot belang, dus is het de moeite waard om naar een winkel te gaan waar ze meer dan 30 jaar keukenervaring hebben, want elke centimeter ruimte is waardevol. Onze vriendelijke keukenexperts maken graag met zorg een opstelling voor u zodat u nog jaren kunt genieten van uw keuken. Bezoek onze Kvik-winkel en laat ons u helpen bij het realiseren van uw keukendromen. Kvik Barendrecht: Keukenboulevard Reijerwaard, Pesetastraat 34a, tel. 010 483 32 60

*De prijs is incl. kasten, plinten, handgrepen en werkblad en excl. spoelbak, kraan, apparatuur en verlichting.

kvik.nl


Huis verkopen?

Een huis dat goed in de verf staat en in de juiste kleur verkoopt wel! • Wij geven advies aan de doe-het-zelver. • U kunt het ook door ons laten uitvoeren. • Al sinds 1929 het adres voor schilder- en behangwerk.

Schilders- en behangersbedrijf

www.decohomedewinter.nl | Burg. Winklerplein 8 | Sliedrecht

verf • behang • raamdecoratie • vloeren

Leen Noordermeer Hoveniersbedrijf

Hoonaardweg 10

3231 LD

www.leennoordermeer.nl

Brielle

0181-415293

leennoordermeer@planet.nl


1 Laminaat - incl. ondervloer, plinten en plaatsen

27,95

2 Tapijt - uw dichte trap incl. tapijt, rubberondertapijt

350,-

3 Tapijt - uw open trap incl. tapijt, rubberondertapijt

450,-

Keuze uit 18 kleuren! Per m 2:

Leg- en lijmkosten geheel voor de prijs van: Leg- en lijmkosten geheel voor de prijs van:

4 Vinyl - 400 cm breed geheel geplaatst

Keuze uit diverse kleuren! Per mtr, 400 cm breed:

44,95

5 PVC vloeren - informeer naar onze zeer exclusieve all-in prijzen Openingstijden:

MA DI WO DO VR ZA

GESLOTEN 12.00 - 18.00 12.00 - 18.00 12.00 - 18.00 12.00 - 21.00 10.00 - 17.00

Tevens ook op afspraak geopend

WW_JETE.indd 2

14-05-12 10:43


Verhuizen? Van der Ent Top Movers weet van aanpakken! • Nationale- en internationale verhuizingen; • Bedrijfs- en projectverhuizingen; • Handymanservice; • Moderne inboedelopslagfaciliteiten; • Emigratieverpakkingen; • Archiefbeheer- en opslag; • Verkoop en verhuur van materiaal.

Van der Ent Top Movers Spijkenisse - Den Haag - Leiderdorp Gouda - Bergen op Zoom Hoofdkantoor/headoffice: Lorentzweg 25, Spijkenisse Postadres: P.O. Box 250, 3200 AG Spijkenisse BEL GRATIS 0800-022 78 66 E-mail: info@entopmovers.com Internet: www.entopmovers.com

0181 60 00 00 • info@entopmovers.com • www.entopmovers.com


Wageningen Nude / Thorbeckestraat (Sterflat)

Prachtig uitzicht. Alle woningen zijn voorzien van een balkon. Lift aanwezig. Op loopafstand van het centrum van Wageningen. Veiligheid: Afgesloten entree met huistelefoon. Afgesloten toegang tot kelderboxen. Let op: Om in Wageningen te mogen wonen heeft u een economische of sociale binding nodig. Bij twijfel dient u contact op te nemen met de gemeente Wageningen.

Van der Vorm Vastgoed B.V. Postbus 23313, 3001 KH Rotterdam Telefoon (010) 436 92 18 Telefax (010) 436 92 39 E-mail verhuur@vormvastgoed.nl www.vormvastgoed.nl

Woonoppervlakte Aantal kamers Parkeerplaats Huurprijs kaal Servicekosten Stookkosten Min. bruto inkomen Huurprijs

50 m2 2 nee € 525,69 € 53,00 € 46,00 € 1.800,00 € 624,69 per maand

Woonoppervlakte Aantal kamers Parkeerplaats Huurprijs kaal Servicekosten Stookkosten Min. bruto inkomen Huurprijs

84 m2 4 nee € 644,37 € 53,00 € 70,00 € 2.500,00 € 767,37 per maand

Woonoppervlakte Aantal kamers Parkeerplaats Huurprijs kaal Servicekosten Stookkosten Min. bruto inkomen Huurprijs

67 m2 3 nee € 634,06 € 53,00 € 57,00 € 2.200,00 € 744,06 per maand

Woonoppervlakte Aantal kamers Parkeerplaats Huurprijs kaal Servicekosten Stookkosten Min. bruto inkomen Huurprijs

84 m2 5 nee € 649,54 € 53,00 € 70,00 € 2.500,00 € 772,54 per maand


HYPOTHEEKSHOP.NL

De Hypotheekshop bij u in de regio Dordrecht - Johan de Wittstraat 168 078 - 613 54 33 hypotheek-dordrecht.com www.hypotheekshop.nl/dordrecht/johandewittstraat dordrecht1320@hypotheekshop.nl www.facebook.com/hypotheekshop @hypotheekshop

Goes - Grote Kade 2 0118 - 64 20 07 hypotheek-zeeland.nl www.hypotheekshop.nl/goes goes1560@hypotheekshop.nl www.facebook.com/HypotheekshopZeeland @hypotheekshopzl

Hellevoetsluis - Rijksstraatweg 53 0181 - 39 05 56 hypotheek-hellevoetsluis.nl www.hypotheekshop.nl/hellevoetsluis/rijksstraatweg hellevoetsluis1355@hypotheekshop.nl www.facebook.com/hypotheekshop @hypotheekshop

Middelburg - Molenwater 97 0118 - 64 20 07 hypotheek-zeeland.nl www.hypotheekshop.nl/middelburg middelburg1570@hypotheekshop.nl www.facebook.com/HypotheekshopZeeland @hypotheekshopzl

Wil je ook genieten van financiële nachtrust? 4 vragen over de APK Service Hypotheken

Schiedam - Hargplein 117 010 - 247 22 11 hypotheek-schiedam.nl www.hypotheekshop.nl/schiedam/spaland schiedam1270@hypotheekshop.nl www.facebook.com/hypotheekshop @hypotheekshop

Spijkenisse - M.A. Ruijterstraat 2 0181 - 69 85 75 hypotheek-spijkenisse.nl www.hypotheekshop.nl/spijkenisse/centrum spijkenisse1215@hypotheekshop.nl www.facebook.com/hypotheekshopspijkenisse @hypotheekshop

Oud-Beijerland - Nobelstraat 25 0186 - 62 73 00 hypotheek-oudbeijerland.nl www.hypotheekshop.nl/oud-beijerland oudbeijerland1325@hypotheekshop.nl www.facebook.com/hypotheekshopobl @hypotheekshop

Zierikzee - Havenpark 3 0118 - 64 20 07 hypotheek-zeeland.nl www.hypotheekshop.nl/zierikzee zierikzee1557@hypotheekshop.nl www.facebook.com/HypotheekshopZeeland @hypotheekshopzl

1. Wat is de APK Service Hypotheken? De Advies Periodieke Keuring (APK) Service Hypotheken is bedoeld om te bepalen of je nog steeds de hypotheek hebt die het beste bij je past. Tijdens de tweejaarlijkse gesprekken, die onderdeel zijn van de APK Service, kijkt De Hypotheekshop of je hypotheek en de bijbehorende verzekeringen verbeterd kunnen worden. 2. Waarom is de APK Service Hypotheken zo belangrijk? Het is vrijwel zeker dat er na het afsluiten van je hypotheek iets verandert. Dat kan in je persoonlijke situatie zijn. Je krijgt bijvoorbeeld een beter salaris, een andere baan, je krijgt kinderen, of je krijgt een erfenis. Maar ook de rentestand en wetgeving kunnen veranderen. Al dit soort veranderingen kunnen consequenties hebben voor de hypotheek die het beste bij je past. Met de APK Service Hypotheken houden wij je hypotheek ook tijdens de looptijd in de gaten. Zo geniet je van financiële nachtrust.

bijbehorende verzekeringen verbeterd kunnen worden. Daarnaast houdt De Hypotheekshop je door middel van het Hypotheekalarm en het APK Nieuws tussentijds op de hoogte van belangrijke rente- en wetswijzigingen en laat zij het je direct weten als je huidige hypotheek voordeliger en/of beter kan. Of als de premie voor je overlijdensrisicoverzekering omlaag kan. 4. En als je nog meer zekerheid wilt? Met de APK Service Hypotheken weet je dus goed of je hypotheek nog aansluit bij je persoonlijke situatie. Onderdeel van de APK Service is de Hypotheekshop Garantie, die ervoor zorgt dat je ook in de toekomst voldoende inkomen overhoudt om je hypotheek te kunnen blijven betalen als het onverwacht tegenzit. Bij overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid heb je met deze garantie de zekerheid dat je de hypotheek kunt blijven betalen. Laat je door je Hypotheekshop-adviseur informeren over de exacte voorwaarden.

3. Wanneer heb je de APK Service nodig? Eens in de twee jaar heb je een persoonlijk gesprek met je Hypotheekshop-adviseur. Daarbij wordt gekeken of je hypotheek en de

HYPOTHEEKSHOP VOOR DE REGIO RIJNMOND EN ZEELAND


WonenDoeJeZo Online! t in: Specialis te ok to Houtges en d r a CV Ha

Van de Merwe

Sfeermakers & Wooncomfort

ekt: Welke warmtebron u ook zo. Gas, hout of elektrisch Bij Van de Merwe vindt u alles wat wonen fijn maakt

Kom naar onze showroom in Dubbeldam en ontdek hoe u de winter warm en sfeervol door kunt komen.

Burgemeester Jaslaan 35 3319 AB Dordrecht Tel.: 078-6160364

Like onze Facebookpagina en ontvang de leukste acties en aanbiedingen van onze partners!

facebook.com/wonendoejezo

www.vdmerwe.nl

TE HUUR SlagHEkSTRaaT 8b, 10a En 10b · Keuze uit 1 benedenwoning met 3 slaapkamers en 2 bovenwoningen met 2 slaapkamers · Inkomen min. € 41.000,- bruto per jaar

nog SlEcHTS 3 TE HUUR VanaF € 802,- P/M · Ruime, lichte woning met zonnige tuin of balkon op het zuid-westen · Luxe keuken met inbouwapparatuur · Luxe badkamer met inloopdouche · veel bergruimte · dichtbij scholen, winkels, openbaar vervoer en gelegen op een rustige, groene plek

Luxe RuIme NIeuwbouwwoNINgeN IN eeN vaN de gezeLLIge buuRteN ‘op zuId’ Kijkje nemen? Neem contact met ons op of kijk op jouwhuis.nu 010-4408800 atrotterdam JouwHuisRdam

wooNStad RotteRdam HeeFt de WONING DIE JOU PAST


Steenoven 7 te Oostvoorne

OPEN HUIS ZATERDAG 5 OKTOBER VAN 11.00 - 15.00 UUR In Oostvoorne staat deze goed onderhouden vrijstaande villa, type landhuis, in een rustige wijk! Het landhuis staat op 740 m2 grondoppervlakte met rondom tuin. De tuin is verzorgd aangelegd en heeft meerdere terrassen van waaruit je vrij uitzicht hebt op de weide. Via de hal met vide en dubbele deuren bereikt u de woonkamer met serre en open haard in een fraaie schouw. Via het eetgedeelte met schuifpui komt u in de open keuken volledig ingericht met de benodigde apparatuur. De bijkeuken biedt ruimte voor diverse wasapparatuur en opbergruimte. De verdieping is ingedeeld met 3 ruime slaapkamers en voorzien van eiken vloerdelen en een complete badkamer.

Vraagprijs: â‚Ź 615.000,- k.k. Neem voor meer informatie contact op met Van der Hoek Makelaars: 0181-484000.

www.vanderhoekmakelaars.nl


Overal nieuwbouw kijken tijdens de Nieuwbouwdag Goedkoper dan bestaande bouw Lange tijd moest nieuwbouw opboksen tegen het beeld dat het te duur zou zijn. Die tijd is voorbij, zegt Van der Schoot. “Koop je een nieuwbouwwoning, dan zijn je totale maandlasten zelfs lager dan wanneer je een vergelijkbaar bestaand huis koopt.”

Nieuwbouw, gemakkelijk en betaalbaar. Dat is het motto van de Landelijke Nieuwbouwdag van zaterdag 28 september. Tijdens deze open dag zijn overal in het land nieuwbouwprojecten open voor het publiek. Naar verwachting gaat het om zo’n 110 projecten. De meeste projecten zijn van 11.00 uur tot 15.00 uur open.

Eerlijke voorlichting Hoewel de woningmarkt uit het dal lijkt te kruipen, profiteert de consument nog altijd van de voordelen van de crisis. “Er is nog altijd volop keuze en veel van dat aanbod is opgeleverd en deels bewoond. Dat heeft twee voordelen: de buurt of het gebouw lééft al en bovendien hoef je bij veel projecten niet van een tekening of impressie te kopen. Jouw toekomstige huis kun je immers gewoon ín. Je kunt de sfeer proeven, je kunt zien hoe de woningen ten opzichte van de zon liggen, je ervaart hoe groot de kamers zijn en je weet wat jouw uitzicht wordt. Ook belangrijk: je kunt de buurt bekijken en de omgevingsgeluiden horen. Dat is pas eerlijke voorlichting.”

“Het gemak van nieuwbouw zit ‘m in het grote wooncomfort en het feit dat je er in de eerste jaren niet of nauwelijks onderhoud aan hebt”, zegt directeur Rob van der Schoot van de Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, die de Nieuwbouwdag organiseert. “De betaalbaarheid zit ‘m niet alleen in de scherpe prijzen waarvoor marktpartijen nieuwbouwwoningen ontwikkelen, maar ook in de goede isolatie en de zuinige verwarmingstechnieken. Daardoor is de energierekening, bij normaal verbruik, een stuk lager. Bovendien betaal je bij de aankoop van een nieuwbouwhuis geen overdrachtsbelasting.”

kunt u wel wat meer ruimte gebruiken?

ren? Liever Huuur-

*

3 extra h ten en appartem ar a b ik h c s e b p/m ,0 9 v.a. € 7

R.E.C | 31348

elke woensdag van 11.00 - 14.00 uur en elke 3e zaterdag van de maand van 11.00 - 13.00 uur

de meeste ruimte... voor de laagste prijs! ijk

Ervaar zelf het uitzicht a.s. zaterdag van 11.00 - 13.00 uur

in het leukste dorp van Rotterdam

Bouw in volle gang. Oplevering 1e en 2e kwartaal 2014

• halfvrijstaande herenhuizen • riante woonkamer / keuken / slaapkamers • prachtige tuin aan het water

s slecht

kortom... ruimte voor het hele gezin

van

* v.o.n.

voor

REC | 21229

De Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, die ook de partij is achter de landelijke nieuwbouwsite niki.nl, wordt bij de organisatie ondersteund door de NVB en de Neprom, de brancheorganisaties van projectontwikkelaars.

Benieuwd? Bezoek nu ook de volledig ingerichte modelwoning

Bezoek de modelwoning

tijdel

Van 11.00 uur tot 15.00 uur Aan de Nieuwbouwdag doen landelijk vele tientallen ontwikkelaars en woningcorporaties mee. Zij stellen zowel koop- als huurwoningen open. Deskundige medewerkers verzorgen rondleidingen en geven antwoord op vragen. De Nieuwbouwdag duurt van 11.00 uur tot 15.00 uur. Aanbieders die andere tijden hanteren, geven dit in hun communicatie duidelijk aan.

*O.b.v. volledig eigendom (geen erfpacht), excl. keuzekorting.

huren vanaf

Al vanaf € 179.950,een fantastisch uitzicht vanuit uw ruime, nieuwe appartement!

Ga voor het mooiste uitzicht, het grootste woongenot in Rozenburg en alle andere voordelen naar de website of bezoek a.s. zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur de volledig ingerichte modelwoning (Hoek Koninginnelaan/Boulevard te Rozenburg) en ontdek wat u al die jaren heeft gemist!

per maand

www.demeesteruimte.nl

v.o.n.

Verkoop:

www.rozenburgboulevard.nl * Verhuurinformatie van deze 3 appartementen is te verkrijgen bij Rieke Vastgoed BV

0181 21 93 39


KOZIJNEN EN DEUREN KUNSTSTOF - ALUMINIUM - HOUT

Serres, dakkapellen, schuifpuien, garagedeuren, zonwering, screens en rolluiken

TEL. 0181 31 31 30

www.belisol.nl


mer ch gelegen 4 ka ,ette. € 150.000

Land ristraat 70

g Leuke begane tuin. 129.000,-

Kralingen Boszoom 62

Feijenoord aat 42 Dillenburgstr

pwoe 2 onder 1 ka Karakteristiek ,00 9.0 18 ning. €

legen 4 kamer Fantastisch ge 150.000,€ . maisonnette

g 4-kamer wonin 000,-

lingen t 78 Jerichostraa

partement ern 3-kamer ap ,8.000

alingen oenenstraat 21

ment in gewilde amer apparte 00,alingen. € 124.0 mgeving van Kr

Hillesluis 1c mmobilialaan

woning apte 3 kamer Recent opgekn € 64.000,-

n Nieuwe Weste at 12 2L ra st Essenburg

Oude Westen sstraat 34a Bloemkweker

Hillesluis 1c Immobilialaan woning apte 3 kamer Recent opgekn € 64.000,-

KOOPHUIS? HUURHUIS? JOUWHUIS! rtement 3-kamerappa Ruim en licht ,5.000 met tuin. € 12

Centrum Kolk 150

t er appartemen Prachtig 3 kam € 151.000,-

Hillesluis traat 44b Beijerlandses g starterswonin Leuke 3 kamer 0,€ 74.00

Spangen dijk 30f Mathenesser appartement Mooi 3 kamer € 92.500,-

ent mer appartem Superstrak 3 ka ,00 € 110.0

Feijenoord aat 42 Dillenburgstr

Overschie t 60 Vosmaerstraa appartement Leuk 3 kamer € 78.000,-

Centrum 7 Vasteland 11 n de appartement aa 00,Leuk 3-kamer ug. € 144.0 br us m as Er voet van de

n Nieuw Weste 30 t aa Veeluststr im terras rtement met ru 3 kamer appa € 79.000,-

Overschie at 23b Beeningerstra appartement Ruim 5 kamer € 140.000,-

Feijenoord aat 42 Dillenburgstr

Lage Lan 70 Vasaristraat

legen 4 kamer Fantastisch ge 150.000,€ . tte maisonne

Oosterflank Kobelaan 270

Centrum Kolk 150

appartement Ruim 4 kamer ,00 5.0 € 12

t er appartemen Prachtig 3 kam € 151.000,-

Bloemhof at 57b Narcissenstra

Hillesluis at 119 Hollandsestra

woning mer eengezins Zeer ruime 5 ka € 147.000,-

rsappar3 kamer starte Aantrekkelijk 0,tement. € 57.50

Kralingen t 21 Koenenstraa

Oosterflank Kobelaan 270

lde rtement in gewi 00,3 kamer appa . € 124.0 en ng ali Kr n va omgeving

appartement Ruim 4 kamer € 125.000,-

n Nieuwe Weste at 12 2L ra st Essenburg

Hillesluis 1c Immobilialaan apte Recent opgekn € 64.000,-

VIND DE WONING DIE JOU legen 4 kamer Fantastisch ge 00,0.0 15 € . tte ne PAST OP JOUWHUIS.NU maison

g 3 kamer wonin

Koophuis, huurhuis... bij Woonstad Rotterdam draait het vooral om jouw huis, in jouw wijk. Wat zijn jouw wensen? In welke wijk wil je wonen? Wil je rust en ruimte, of de levendigheid van het bruisende stadshart? Ben je alleenstaand, heb je een gezin of zijn de kinderen al het huis uit? Heb je iets tijdelijks nodig of wil je je voor langere tijd vestigen?

ent mer appartem Superstrak 3 ka ,00 0.0 € 11

Je vindt ons complete aanbod op jouwhuis.nu 010-4408800 atrotterdam JouwHuisRdam

WOONSTAD ROTTERDAM HEEFT DE WONING DIE JOU PAST

er woning Ruime 4-kam ,00 5.0 € 12

Centrum 7 Vasteland 11

appartement a Leuk 3-kamer musbrug. € 1 as voet van de Er

Kralingen t 21 Koenenstraa

rtement in ge 3 kamer appa Kralingen. € n va g omgevin

Hillesluis 1c Immobilialaan

apte 3 kam Recent opgekn 0,.00 € 64

n Nieuwe Weste a ra st rg bu Essen

mer ap Superstrak 3 ka € 110.000,-

Overschie t Vosmaerstraa

appart Leuk 3 kamer € 78.000,-

Overschie Sleutelring 3

HO Keurig 3 kamer ,00 5.0 11 €

Nieuw West Veeluststra

rte 3 kamer appa € 79.000,-

Overschie Beeninger Ruim 5 kamer € 140.000,-

Centrum Kolk 150


Kantoor aan huis... zo werkt het!

‘Het nieuwe werken’, ‘werken 2.0’ of gewoon ‘thuiswerken’. Steeds meer mensen werken aan huis, uit duurzaamheidoverwegingen vanuit het bedrijf of omdat ze voor zichzelf werken. Voor veel mensen is het de ideale oplossing, maar in huis raak je gemakkelijker afgeleid dan op kantoor. Wij geven je tips om jouw werkplek aan huis efficiënt in te richten. Jouw kantoor in huis is van grote invloed op je productiviteit. Daarom is het aan te raden een werkplek in te richten in een aparte kamer die je kunt afsluiten. Op die manier kun je je overdag afsluiten van de rest van het huis, om minder snel afgeleid te raken. En buiten werktijden genieten van je vrije tijd, zonder het werk te zien liggen. Het is belangrijk dat je voor jouw kantoor een ruimte kiest waar voldoende licht naar binnen schijnt en de temperatuur aangenaam is, zodat je je optimaal kunt concentreren. Kleur Als je de ruimte van jouw nieuwe kantoor hebt gekozen, is het tijd voor de sfeerbepaling. Door voor een lichte, neutrale kleur te kiezen op de muren, behoud je de rust voor jezelf. Felle kleuren stralen onrust uit. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om felle accenten aan te brengen met kleine accessoires, zoals bloempotjes of een schilderij. Ook voor de vloer kun je het beste een egale, rustige kleur gebruiken. Denk hierbij aan parket, laminaat of een effen tapijt. Inrichting Nu kan het inrichten beginnen! Het belangrijkste voor jouw nieuwe werkruimte is een groot bureau, en goede bureaustoel, een computer of

laptop en lampen die voldoende licht geven. Zorg er daarnaast voor dat er voldoende opbergruimte is. Ook een whiteboard of schoolbord is geen overbodige luxe. Je kunt hier al je taken op schrijven, waardoor je een beter overzicht houdt. Je hoeft natuurlijk niet per se een schoolbord op te hangen, je kunt er ook één verven op de muur, met behulp van schoolbordverf. Of gebruik deze verf op de binnenkant van je deur, voor een extra groot bord. Verder is het belangrijk dat je planten in de kamer zet. Planten werken stressverlagend en verhogen je productiviteit. Je kunt het nieuwe kantoor een persoonlijk tintje geven door bijvoorbeeld motiverende teksten op de muur te verven, of een paar fotolijstjes op te hangen. Zo wordt thuiswerken voor iedereen leuk! Efficiënt en effectief omgaan met ruimte Helaas heeft niet iedereen de luxe van een groot kantoor aan huis. Toch hoeft een kamer echt niet groot te zijn om te dienen als werkruimte. Maak gebruik van de volgende tips om een kleine ruimte om te toveren tot een praktische werkplek: • Maak gebruik van hoeken. Vaak worden de hoeken van een kamer niet gebruikt, maar je kunt hier prima een computer of printer neerzetten. • Houd rekening met de locaties van stopcontacten in de kamer. Vaak heb je deze juist rondom je bureau het hardste nodig. • Een kleine ruimte houd je opgeruimd door te zorgen voor voldoende opbergruimte. Dit kun je doen door kasten in de kamer te zetten, of planken aan de muren te bevestigen. Zorg er voor dat alles een vaste plek heeft, zodat er geen spullen rondslingeren op het bureau. Zo houd je je hoofd ook opgeruimd. • Koele, lichte en rustige kleuren maken de ruimte optisch groter.

Uitgelicht

Do’s & dont’s voor thuiswerkers Do’s: • Zorg voor een aparte telefoonlijn. Zo kun je voorkomen dat bijvoorbeeld de kinderen zakelijke telefoontjes beantwoorden. • Zoek thuiswerkers in de buurt om een keer in de week bijvoorbeeld gezamenlijk te gaan lunchen. Je voorkomt zo eenzaamheid en bouwt ook nog eens aan je netwerk! • Zorg voor routine. Ga eerst goed ontbijten, de kinderen naar school brengen en de hond uitlaten voor je aan je werk begint. Dont’s: • Stap niet in de ‘je bent toch thuis’-valkuil. Voor vrienden of familie kan het lastig zijn om te begrijpen dat je ook echt aan het werk bent als je thuis bent en dus niet af kunt spreken. • Sla geen pauzes over. Natuurlijk werk je nog even een uurtje door als je in de ‘flow’ zit, maar compenseer dit op een later moment. • Blijf niet de hele dag binnen. Buitenlucht is goed voor je en je krijgt er energie van. Neem ook echt een lunchpauze en loop een rondje door het park of naar de supermarkt. Je zal zien dat je hierna veel gemotiveerder bent.


59


Heerlijk wonen nabij de Vlaardingse Vaart en Broekpolder

START VERKO OP

ZATERD AG 28 S TIJD E

7 Eengezinswoningen in een groene en kindvriendelijke omgeving Prijzen vanaf € 299.750 v.o.n. (woonoppervlakte 140 m2)

ENS OP PTEM OPEN V EN HUIS FAMIL BER A IE FLAMIN N 11.00 - 16.00 DAG GO FAM UUR KW HAV ILIETHEATER, EN VLAARD ZZ 10, INGEN

• Tuingerichte woonkamer met open keuken • Standaard drie (slaap)kamers op de 1e verdieping • Optioneel 2 kamers op de zolderverdieping • Royale badkamer met ligbad en aparte douche • Vloerverwarming op de begane grond • Meerdere opties mogelijk zoals uitbouw woonkamer • Speeltuin om de hoek, natuurgebied op loopafstand

In Park Hoog Lede komen in totaal circa 225 woningen met een klassieke architectuur. Er is een grote diversiteit aan woningtypes: van eengezinswoningen met een royale tuin tot appartementen met een balkon of terras. Een groot deel van de woningen is al gebouwd of in aanbouw. Kijk op de website voor foto’s van de nieuwe wijk.

WWW.PARKHOOGLEDE.NL Ons infocentrum aan de Holysingel bij de entree van Park Hoog Lede is elke vrijdag geopend van 14.00 - 17.00 uur.

V E R K O O P E N I N F O R M AT I E :

WWW.FUNDAMENT-ADVIES.NL

TEL. 010-474 37 71

TEL. 010-460 19 00

TEL. 010-460 89 00


Leuk huis gezien en weten of het haalbaar is?

Kom langs voor een speeddate op 5 oktober!

Annemieke en Jennifer. Aangenaam! Zin in een bakkie? Wil jij weten wat er op financieel gebied komt kijken bij het kopen van een huis? Kom dan op 5 oktober naar de Rottenburgseweg. Annemieke & Jennifer nemen graag de tijd om dit aan je uit te leggen, natuurlijk onder het genot van een lekker bakkie!

Rabo Wonen Speeddates. Zaterdag 5 oktober 10.00 - 15.00 uur. Samen sterker. Dat is het idee van coรถperatief bankieren.


Wonen in

de Watertoren van IJmuiden 27


“Dat is mijn toren”, dacht Karin. Ze woonde 30 jaar tegenover de Watertoren in IJmuiden. Wanneer ze met haar hondje in de duinen wandelde, torende de 42 meter hoge toren uit 1915 boven alles uit. “Daar woon ik, zei ik toen al”, vertelt Karin die er een jaar geleden ook echt in ging wonen.

Ze greep de mogelijkheid aan om haar eigen woning in te ruilen voor de koop van een appartement in de Watertoren. Een ruilkoop via Arjen de Pagter van Rijksmonumenten in Zeeland, die meerdere Watertorens in bezit hebben. In de Watertoren IJmuiden zijn elf loftappartementen gesitueerd met rondom een adembenemend uitzicht. Hoe hoger je gaat, hoe duurder de appartementen worden. De leefoppervlaktes variëren van 65m2 tot 185m2.

28

Anders wonen

Karin woont onderin. “Ik begin beneden en eindig boven. Maar alle gekheid op een stokje: elke verdieping is uniek. Die van mij heeft een U-vorm. Ik had wat betreft de indeling inspraak waar de keuken en de badkamer zouden komen. De inrichting, vloeren, wanden en de materialen ervan kon ik mee bepalen. Mijn uitzicht is op het park. Gek genoeg wist mijn hondje precies waar hij wezen moest toen we hier gingen wonen. Zelf pakte ik in het begin nog weleens een verkeerde deur.


Je zou kunnen zeggen dat deze woning letterlijk op mijn pad kwam, het Watertorenpad. Dit is mijn woondroom.” Het oude statige gebouw in IJmuiden verloederde. Vele organisaties vonden dat doodzonde en Rijksmonumenten Zeeland liet bouwer Tom de Boer er nieuwe loftappartementen in realiseren. Via een lift is met een ingenieus toegangssysteem tot midden in het loftappartement te komen. Negen van de elf appartementen hebben een inpandige buitenruimte, een overdekt balkon. Op de begane grond zijn de bergingen waar bewoners fietsen en dergelijke kwijt kunnen. “Al horen die, vind ik, niet in de mooie hal.” Toen de mogelijkheid voor Karin zich voordeed om hier te komen wonen, aarzelde ze geen seconde. “Mijn gezinssituatie was zo dat ik dit kon doen. Maar ik tekende wel pas toen alles klaar was. Je weet nooit of je voor onverwachte dingen komt te staan. Ik wilde wel gelijkvloers wonen, met het oog op mijn slechte enkel en de toekomst. Dat doe ik nu en ze moeten me hier later echt uit wegdragen.” Over twee jaar bestaat de toren 100 jaar.

“Deze Watertoren is toch een symbool voor IJmuiden” Karin hoopt op een feestje. Er is een niet erg actieve VvE aanwezig. De meeste appartementen worden verhuurd. Haar hoop is op de gemeente gevestigd. “Deze Watertoren is toch een symbool voor IJmuiden. Wanneer die een eeuw oud wordt mag dat toch niet onopgemerkt voorbij gaan?” Dat Karin begaan is met de toren moge duidelijk zijn. “Wanneer ik in de schitterende hal een voetstap zie, maak ik dat zelf even schoon. Ik wil de hal qua aanzien gewoon netjes houden. Die is namelijk zo mooi.” Karin praat enkel in superlatieven wanneer ze het over haar woning in de Watertoren heeft. “Toen ik mijn woning net betrok waren de bouwvakkers nog bezig met de bovenliggende appartementen. Ze bivakkeerden zelf tijdens de bouw ook in de toren. Ik kon altijd terecht met vragen en ze losten zaken snel op. Ik hoefde maar te kikken en ze stonden voor me klaar. Erg prettig. Dat heeft mij een goed thuisgevoel gegeven en daar ben ik ze nu nog dankbaar voor. Wanneer ik thuiskom, kijk ik altijd naar de sterrenhemel. Die lijkt dan helder en duidelijker dan voorheen. En ik kijk even naar het bootje (de windvaan) bovenop de Watertoren. Als ik dan naar binnen loop, besef ik weer hoe uniek ik woon.”

Anders wonen

29


Een verhuizing is iets waar je vaak erg naar uitkijkt. Eindelijk kun je in dat grotere of mooiere huis gaan wonen, in die leuke buurt. Maar kinderen kunnen vaak erg tegen een verhuizing opzien. Ze moeten hun vriendjes en vriendinnetjes achterlaten, weg uit hun vertrouwde buurt en naar een andere school. Daarnaast kan een verhuizing voor stress, of in ieder geval spanningen zorgen. Maak de verhuizing ook leuk voor de kinderen door er samen over te praten.

30


VerhuizenDoeJeZo

Omgevingsfactoren door de ogen van een kind Al op hele jonge leeftijd kunnen kinderen de invloed van een verhuizing merken. Je zou misschien denken dat een baby zich nog zo weinig bewust is van zijn omgeving, dat deze niet veel merkt van een verhuizing. Toch zijn baby’s erg gevoelig voor veranderingen en voor de energie die je als ouder uitstraalt. Brengt een verhuizing voor jou veel stress met zich mee, dan zal je baby zich ook gestresst voelen. Je kunt daarom het beste tijdens de verhuizing zoveel mogelijk hetzelfde houden voor de baby. Wacht liever nog even met het kopen van allemaal nieuwe spulletjes voor in de babykamer en houdt in het begin nog het eigen bedje, gordijnen, dezelfde kleuren en dekens. Jouw kleine zal zich zo het snelste op zijn gemak voelen in de nieuwe woning. Verhuizen met een peuter Peuters kun je van tevoren voorbereiden op de verhuizing. Lees samen een boekje over verhuizen, waardoor je jouw kind leert wat ‘verhuizen’ inhoudt. Breng ook alvast een bezoekje aan de nieuwe woning en de nieuwe buurt, zodat je samen de nieuwe school en bijvoorbeeld een speeltuin in de buurt kan bekijken. Misschien mag hij of zij zelfs al een keertje op ‘proef’ komen op de nieuwe peuterschool. Soms lijken peuters in eerste instantie geen moeite te hebben met een verhuizing, maar

als het eenmaal tot hen doordringt dat ze niet meer teruggaan naar de oude buurt zorgt dit alsnog voor problemen. In dit geval is een flinke dosis begrip en geduld de beste remedie. Jouw peuter zal na verloop van tijd wennen aan de nieuwe woning en de nieuwe omgeving. Verhuizen met een kleuter Vanaf een jaar of vier/vijf kan een kind echt betrokken worden bij de verhuizing. Neem jouw zoon of dochter mee naar het nieuwe huis en laat hem of haar een eigen kamer uitkiezen en een eigen behang of kleur op de muur. Je kunt alvast vertellen waar alle spullen komen te staan en hoe het er straks uit komt te zien. Ook op deze leeftijd kun je vragen of jouw kind al een dagje op de nieuwe school mag meelopen. Als de verhuizing dichterbij komt kun je jouw kind vragen om te helpen met het inpakken van zijn of haar eigen spulletjes. Stop tijdens de verhuizing een spelletje, knuffeltje en eventueel iets te eten en drinken in een rugzakje, zodat hij of zij zich niet hoeft te vervelen. Zorg er wel voor dat je af en toe aandacht hebt voor je kind of breng hem of haar even bij een oppas. Zo voorkom je dat jouw kind zich ‘verloren’ voelt tussen alle dozen. Verhuizen tijdens de puberteit Oudere kinderen zullen wat makkelijker beseffen wat een verhuizing precies inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. Toch wil dat niet zeggen dat de verhuizing zelf voor hen ook makkelijker zal zijn. Kinderen in de leeftijdscategorie 11 tot 15 jaar krijgen al veel veranderingen voor hun kiezen die hen onzeker kunnen maken; denk hierbij aan de overstap naar de middelbare school, de puberteit en lichamelijke veranderingen. Een verhuizing kan op zo’n moment nét even teveel zijn. Betrek een puber zoveel en zo vroeg mogelijk bij de verhuizing, zo geef je het gevoel dat je hem of haar serieus neemt. Het kan ook helpen om hem of haar zelf een nieuwe school te laten kiezen en de nieuwe kamer zelf te laten inrichten.

Tips & tricks • Vertel jonge kinderen pas over de verhuizing als je ook echt duidelijkheid kan verschaffen: dáár gaan we wonen, dáár is je nieuwe school en dáár is het nieuwe winkelcentrum. • Bij oudere kinderen is het juist beter om open en eerlijk te zijn en hen zo vroeg mogelijk bij de verhuizing te betrekken. Ze kunnen anders het gevoel krijgen dat je informatie voor hen achterhoudt. • Vertel niet alleen dat, maar vooral ook waarom je gaat verhuizen • Praat veel met jouw kinderen en zorg dat er ook ruimte is voor negatieve gevoelens over de verhuizing • Licht ook alvast de oude school in. Zij zullen er begrip voor hebben als jouw kind het wat moeilijk heeft. • Laat in het oude huis zolang mogelijk één kamer gezellig en vertrouwd, zodat jouw kind zich hierin kan terugtrekken als het even teveel wordt. Zorg er vervolgens in het nieuwe huis voor dat er zo snel mogelijk een plek ingericht wordt met vertrouwde spulletjes. • Laat jouw kind zeker in het begin af en toe vriendjes uit de oude buurt uitnodigen om te komen spelen of logeren. • Houd in het begin goed contact met de nieuwe school. Het kan zijn dat ze hier net een ander lesprogramma volgen of iets voor of achter lopen op het lesprogramma van de oude school.

Verhuizen DoeJeZo

31


De bezichtiging‌ waar let je op?

Ben je van plan om woningen te gaan bezoeken tijdens de Open Huizen Dag? Neem dan deze handige checklist mee! Binnen een korte tijd krijg je een hoop informatie te verwerken. Probeer zo goed mogelijk op alle details te letten. Veel mensen zien dingen over het hoofd als de woning op het eerste gezicht helemaal naar wens blijkt te zijn. Je kunt dit voorkomen door deze checklist in te vullen tijdens de bezichtiging. Nog een tip: maak zoveel mogelijk foto’s! Je kunt dan later, eventueel met iemand erbij, nog even rustig alle ruimten binnen de woning bekijken.

32

De bezichtiging...


Bezichtigings checklist! Adres:

Kamers Noteer per kamer de volgende gegevens.

Bouwjaar: Vraagprijs: Bijzonderheden:

Schuur/berging/garage: nee ja, t.w.: Eigen parkeerruimte: ja nee Lichtinval: voldoende

onvoldoende

Opmerkingen:

Geschikt voor huidige meubels: ja nee

Leeftijd cv-ketel:

anders:

Beglazing: dubbel enkel deels dubbel, t.w.: Isolatie: goed matig

nee

Afmeting:

Algemeen Verwarming: cv-ketel gaskachel gevelkachel

Warm water: cv-combiketel boiler elektra gas

Overig Balkon: ja

Algemene staat: goed matig

voldoende slecht

Hoeveelheid kastruimte: goed voldoende matig slecht Opmerkingen:

onveilig

Voldoende winkels: ja nee Voldoende groen: ja nee Goede uitstraling: ja nee

voldoende slecht

Aantal elektragroepen:

Omgeving Straatbeeld: veilig

Tuin Afmeting voortuin:

Scholen in de buurt: ja nee

Aantal aardlekschakelaars: Hang- en sluitwerk: goed voldoende matig slecht Kozijnen: aluminium kunststof hout Onderhoud kozijnen: goed voldoende matig slecht Onderhoud schilderwerk: goed voldoende matig slecht

Ligging voortuin:

Kinderdagverblijf in de buurt: ja nee

Uitzicht voortuin:

Gezondheidscentra in de buurt: ja nee

Afmeting achtertuin:

Openbaar vervoer: voldoende matig

Ligging achtertuin:

Opmerkingen:

Uitzicht achtertuin:

Bijzonderheden:

Aanwezigheid stopcontacten: voldoende onvoldoende Zijn er vochtplekken zichtbaar? ja nee Zijn er scheuren zichtbaar? ja nee

De bezichtiging...

33


OPEN HUIS OPEN HUIS R E B O T K O 5 r u u 0 R E :0 5 B 1 O T 0 K :0 O 115 r u u 0 :0 5 1 0 :0 1 1

facebook.com/NVMopenhuis

facebook.com/NVMopenhuis

twitter.com/@NVMopenhuis

twitter.com/@NVMopenhuis

Kom vrijblijvend kijken: is meer mogelijk dan u denkt! Kom er vrijblijvend kijken:

er is meer mogelijk dan u denkt!

Op zaterdag 5 oktober is het weer NVM Open Huizen Dag! Een mooie kans om geheel vrijblijvend binnen te kijken bij vele huizen. Door het ruime aanbod, de lagere rentestanden en gunstige huizenprijzen, betaalt u nu voor een koophuis maandlasten dan een paar jaarOpen geleden. Een groter huis kopen is daarOp zaterdaglagere 5 oktober is het weer NVM Huizen Dag! Een mooie kans om door ook betaalbaarder geworden. Bent u starter of huurder die wil kopen? Ook geheel vrijblijvend binnen kijkendan bijuvele huizen. Door aanbod, de dan is er vaak meer te mogelijk nu wellicht denkt. Als uhet eenruime leuk huis heeft lagere rentestanden gunstige huizenprijzen, betaalt u nu voor een koophuis gezien op deen NVM Open Huizen Dag, schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij kan u nader huizen die u heeft lagere maandlasten daninformeren een paarover jaar geleden. Eenbezocht, groteronderhandelingen huis kopen is daarvoeren en u bij de aankoop ontzorgen. Kijk op nvm.nl voor meer informatie en door ook betaalbaarder geworden. Bent u starter of huurder die wil kopen? Ook op funda.nl voor de deelnemende huizen. Tot 5 oktober!

dan is er vaak meer mogelijk dan u nu wellicht denkt. Als u een leuk huis heeft gezien op de NVM Open Huizen Dag, schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij kan u nader informeren over huizen die u heeft bezocht, onderhandelingen


[Advertorial]

Ruimte om samen te wonen

Ruimte om te leven

Ruimte voor kleiner wonen

Ruimte om te ondernemen

De helft van jouw spullen

gebruik je nauwelijks! De woningmarkt is gestagneerd en het gemiddelde huishouden is allang niet meer een gehuwd paar met kinderen. De prijzen van koopwoningen zijn tussen het derde kwartaal van 2008 en 2012 met gemiddeld 16 procent gedaald en de woningdoorstroming bevindt zich in een lastig te doorbreken neerwaartse spiraal (Bron: CBS/Kadaster). Grote groepen mensen verkeren al tijden in onzekerheid over hun financieringsmogelijkheden. Andere tijden vragen juist om flexibiliteit De tijdsgeest vraagt in de basis om flexibele extra ruimte. En mini opslag biedt deze benodigde extra ruimte om veranderingen in een mensenleven op te vangen. Het fenomeen mini opslag, selfstorage, komt oorspronkelijk uit Amerika. Hier is het ge-

bruik van mini opslag om extra ruimte in huis en op kantoor te creëren al lange tijd ‘a way of life’. Eind 90-er jaren bestond de mogelijkheid tot selfstorage in Nederland nog niet. Omdat ruimte ook in Nederland een kostbaar goed is, opende ALLSAFE Mini Opslag in 1999 zijn eerste vestiging. Levensruimte creëren met mini opslag Mensen zijn zich vaak niet bewust van het feit dat ze veel meer ruimte in hun huis of werkomgeving kunnen hebben dan wel creëren. Ze kunnen veel ruimer leven en werken dan ze denken. Er zijn mensen die veel spullen hebben waardoor ze alsmaar het gevoel hebben dat ze groter moeten wonen. En er zijn mensen die kleiner willen wonen, alleen geen afstand van hun spullen willen doen. Ook zijn er situaties waarin mensen op zoek zijn naar ruimte voor een babykamer of thuiswerk-

plek. Of ze ervaren dat ze juist geen plek hebben voor spullen die je alleen ‘s zomers of ‘s winters gebruikt, of maar een paar keer per jaar nodig hebt. Meer dan de helft van je spullen raak je in een halfjaar tijd niet eens één keer aan. Daar biedt ALLSAFE Mini Opslag dé oplossing voor. ALLSAFE Mini Opslag is er om al die mensen een plek te bieden waar zij hun spullen onbezorgd kwijt kunnen waardoor ze extra ruimte in huis of op het werk krijgen en ervaren. ALLSAFE Mini Opslag geeft mensen ruimte en flexibiliteit in alles fasen van hun leven. P.S. Op vertoon van bijgevoegde flyer huur je nú 1 maand gratis mini opslag! Kijk op www.allsafe.nl voor een locatie in de buurt of bel gratis 0800-6464677.

ALLSAFE Mini Opslag

35


Eén van de leukste dingen aan verhuizen is het inrichten van de kamers. De lege ruimten kun je één voor één naar jouw eigen smaak invullen. Toch duurt het vaak even voordat je je helemaal thuis voelt in een nieuw huis. De beste manier om jouw nieuwe woning snel een persoonlijk tintje te geven is door foto’s op te hangen. Daarom in deze editie van WDJZ een leuk home made fotolijstje!

36

Home made


Home made fotolijstje Benodigdheden • karton • houten wasknijpers • schaar • lijm • schilderijhangertje • veel foto’s!

Tip! Liever een kleurrijke lijst? Verf het karton en de wasknijpers dan in de gewenste kleur. Je kunt natuurlijk ook gekleurde wasknijpers kopen.

1

2

Knip het karton in de gewenste vorm. Wij kozen voor een cirkel maar laat jouw creativiteit gerust de vrije loop.

Plak de wasknijpers met gelijke tussenruimte op het karton.

3

4

Bevestig het schilderijhangertje aan de achterzijde van de fotolijst en hang hem aan de muur.

Vul de lijst met al jouw favoriete foto’s!

Meer inspiratie? Volg WonenDoeJeZo op Pinterest voor meer doe-het-zelf inspiratie en leuke ideeën om jouw interieur persoonlijk te maken.

Home made

37


Woona agend

Zaterdag 5 oktober 2013

Open Huizen Dag Tijd: Zaterdag 11.00 uur - 15.00 uur Entree: Gratis Waar: Door het gehele land In het hele land openen te koop staande woningen deze dag hun deuren. Tijdens de Open Huizen Dag kun je huizen bezichtigen zonder dat je hier van tevoren een afspraak voor hoeft te maken. Op Funda.nl kun je bekijken welke adressen er meedoen met de landelijke Open Huizen Dag.

Vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2013

Beurs Eigen Huis (Ver)bouwen & Inrichten Tijd: Vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2013 van 10.00 tot 17.00 uur Entree: Toegangsprijs € 15,- p.p. Koop uw kaarten nu in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €11,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar gratis entree. Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig. Vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober vindt een nieuwe najaarseditie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Nieuw is het grootse Interieurpaviljoen, waarbij ingespeeld wordt op de verschillende jaargetijden. Meer lifestyle, meer wooninspiratie!

Dinsdag 1 t/m 6 oktober 2013

Woonbeurs Amsterdam Dinsdag 1 oktober t/m zondag 6 oktober 2013 geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op donderdag en vrijdag geopend tot 21.00 uur Entree: Kaarten aan de deur € 19,00 Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 7,00. Kinderen tot 4 jaar gratis Waar: Amsterdam RAI. Kijk voor bereikbaarheid en parkeerinformatie op www.woonbeurs.nl Tijd:

Op de Woonbeurs Amsterdam vind je alles voor jouw woning onder één dak! Een echte aanrader voor iedereen met grote of kleine verbouwplannen, verhuisplannen en voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het interieur. Ook als je persoonlijk advies wil van een professionele woonexpert mag je deze beurs niet missen. Op de Woonbeurs Amsterdam ontdek je de nieuwste woonproducten om je huis stijlvol aan te kleden.

…je bij PostNL gebruik kunt maken van de Verhuisservice? Via de Verhuisservice informeert u gratis alle belangrijke bedrijven over uw verhuizing (ook bij een verhuizing naar het buitenland). Post die in deze tussenperiode of later nog gericht is aan uw oude adres wordt doorgestuurd naar uw nieuwe adres.

38

Woon agenda

Zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober 2013

Dutch Design Week 2013 Wanneer: Zaterdag 19 t/m/ zondag 27 oktober Waar: Op zo’n 72 locaties in Eindhoven Eindhoven is in de woonmaand het podium voor Dutch Design Week, het grootste designevenement van Nederland. Tijdens de twaalfde editie van Dutch Design Week kun je met eigen ogen zien hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. Slimme oplossingen en inventief ontwerp bieden nieuwe perspectieven die er veelbelovend uitzien. Laat je inspireren door het nieuwste werk van meer dan 1500 ontwerpers, ontmoet de makers en beleef de schoonheid en de kracht van Dutch design vanaf de eerste rang.

…het akkoord van het kabinet over maatregelen voor de woningmarkt gunstig uit kan pakken voor uw verbouwing?

…de gemiddelde Nederlander meerdere onnodige verzekeringen heeft en eigenlijk veel geld kan besparen?

Eén van de belangrijkste aspecten van dit akkoord is de BTW-verlaging in de bouw, van 21% naar 6%. Voor u als consument kan dit positieve gevolgen hebben, omdat bedrijven lagere prijzen zullen hanteren voor verbouwingen. Wilt u bijvoorbeeld uw kozijnen vervangen of een dakkapel plaatsen, dan zal dat dit jaar extra voordelig kunnen.

In Nederland zijn slechts drie verzekeringen verplicht; de ziektekostenverzekering, de WAautoverzekering en brandverzekering voor mensen met een eigen huis. Wees kritisch bij het afsluiten van overige verzekeringen. Vraag je af of ze je echt meer opleveren dan je eraan kwijt bent.


[Advertorial]

Goossens wonen & slapen breidt uit! Bijna 60 jaar na de oprichting staan de Goossens-normen van toen nog steeds als een paal boven water: plezier, toewijding, oog voor kwaliteit én klant. Door de jaren heen heeft dit geleid tot 10 woonwinkels in Nederland met een uitstekend aanbod aan woon- en slaapkamermeubels. Nu komen daar twee Goossens winkels bij: Baarle-Nassau (op de grens met België) en in Peer (België). Daarnaast breidt Goossens eveneens het assortiment uit met trendy kinder- en tienerkamers. De uitbreiding met twee winkels zorgt ervoor dat Goossens heel veel voordeel blijven bieden, zoals: gratis interieuradvies, gratis bezorging, montage door experts en garanties tot wel 25 jaar. Bovendien zijn alle Goossens meubelen prettig geprijsd. Inspiratie in 1001 stijlen Het assortiment omvat 1001 stijlen, smaken en sferen waardoor een zeer brede doelgroep aangetrokken wordt. Van de jonge, hippe en scherp geprijsde my Home collectie tot pure luxe en design van de Luxury collectie. Of van de romantische House of Living meubelen tot de Mix & Match collectie waarbij eindeloos te

combineren valt tot de ultieme mix is bereikt. En alles wat daartussen in zit! Nieuw: kinder- en tienerkamers In de Goossens winkels zijn vanaf september ook kinder- en tienerkamers verkrijgbaar. Van de merken Lifetime en Young Sleepers zal een kwalitatief hoogwaardige en zeer gevarieerde collectie te koop zijn. De collectie speelt uiteraard ook in op de fantasie van kinderen, vandaar dat er naast de meer traditionele ledikanten en kasten ook modellen in de vorm van een boomhut of met een extra uitschuifmogelijkheid om logees te ontvangen in de collectie zijn geplaatst. Naast ledikanten zijn er ook nachtkastjes, commodes, kasten en bureaus te verkrijgen. Als introductie geldt er tijdelijk een voordeel van 10% extra korting bovenop de laatste prijsgarantie op de complete

collectie kinder- en tienerkamers. Bovendien ontvangt iedereen die een kinder- of tienerkamer koopt een gratis voordeelcheque tot €100,- van Hogenboom vakantieparken. Gratis woon- en slaapadvies Vanzelfsprekend kunt u bij Goossens rekenen op uitgebreid advies. De deskundige woon- en slaapadviseurs staan voor u klaar en door voortdurende scholing en training zijn zij uitstekend op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden. En wilt u nog een stapje verder gaan, dan kunt u bij Goossens gebruik maken van een gratis en persoonlijk interieuradvies. Speciaal opgeleide stylistes met een jarenlange ervaring maken in een afspraak een verrassend en praktisch ontwerp voor de inrichting van uw woning. Hetzelfde geldt voor uw slaapkamer. Want heeft u ooit gedacht aan een persoonlijk slaapadvies? De experts van Goossens helpen u graag. En gratis! U zult slapen als nooit te voren. Kijk op www.goossens.nl voor een overzicht van alle locaties, gratis interieuradvies of voor het aanvragen van het gratis inspiratieboek om alvast in de juiste meubelstemming te komen!

Goossens wonen en slapen

39


Zorgeloos Hoe leuk het kopen, betrekken en inrichten van een nieuwe woning ook kan zijn, de verhuizing is vaak iets waar je tegenop ziet. Er komt een hoop regelwerk bij kijken en brengt in de meeste gevallen spanningen met zich mee. Ook voor een verhuizing geldt: een goed begin is het halve werk. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid van start gaat. Van tevoren kun je je alvast verdiepen in de voorschriften en regels die gelden binnen de nieuwe gemeente. Ook kun je spullen die je niet meeneemt naar het nieuwe adres alvast opruimen, verkopen of wegdoen. Dit scheelt straks weer tijdens de verhuizing. Heb je kinderen? Regel dan alvast de inschrijving bij de nieuwe en de opzegging bij de oude school. Maak ook alvast een lijst van de personen en instanties die je moet inlichten over de verhuizing.

Zelf doen of uitbesteden? De meeste mensen die binnen Nederland verhuizen doen dit zelf, of met hulp van vrienden en familie. Toch kan het inschakelen van een verhuisbedrijf in veel gevallen uitkomst bieden. Erkende verhuizers brengen jouw spullen met zorg van het oude naar het nieuwe adres. Je hoeft zelf geen busje of aanhanger te huren en je hoeft ook geen beroep te doen op vrienden of familie. Het comfort en gemak dat een verhuisbedrijf biedt, stelt jou in de gelegenheid om zonder stress te verhuizen en op de dag van de verhuizing nog eventuele overige zaken te regelen. Erkende verhuizers Besluit je een verhuisbedrijf in te huren voor jouw verhuizing, kies dan voor een erkend verhuisbedrijf. Je kunt deze organisaties herkennen aan het ‘Erkende Verhuizers’ keurmerk, dat toegekend wordt aan verhuisbedrijven die aan de norm voldoen op het gebied van opleiding, service, vakkundigheid, MVO, enzovoort. Erkende verhuizers komen hun afspraken na, gaan zeer zorgvuldig met jouw spullen om en mocht er onverhoopt toch schade zijn, dan wordt dit door de verzekering vergoed. Een overzicht van de aangesloten verhuisbedrijven vind je op erkendeverhuizers.nl Familiebedrijf met passie Eén van deze erkende verhuizers is Top Movers Van der Ent. Al meer dan 100 jaar verzorgt Top Movers verhuizingen in binnen- en buitenland. Met de hoofdvestiging in Spijkenisse en nevenvestigingen in Den Haag, Leiderdorp, Gouda en Bergen op Zoom, biedt Top Movers jou een helpende hand bij iedere verhuizing.

40

Zorgeloos verhuizen


verhuizen!

Aan het roer staat Daan van der Ent, de derde generatie. Zijn opa begon jaren geleden een bodedienst vanuit zijn achtertuin, een dienst die uitgroeide tot een sterk familiebedrijf dat verhuizingen over de hele wereld verzorgt. Groen verhuizen Binnen de verhuisbranche is MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) een hot item. Top Movers doet ook wat zij kan om haar steentje bij te dragen aan het behoud van het milieu. Zo beschikt zij over een warmte-koude installatie die warmte en kou omzet in energie om het pand te verwarmen. De verhuiswagens rijden zo zuinig mogelijk en per verhuizing draag Top Movers een klein bedrag af de stichting GroenBalans, een

organisatie die bedrijven helpt Co2-neutraal te worden. Service Het vak van de verhuizer is door de jaren heen aanzienlijk veranderd. In de basis komt het natuurlijk nog steeds op hetzelfde neer; de verhuizers brengen jouw inboedel van A naar B. Maar de complexiteit van de meubelen is de laatste jaren ink toegenomen en de service die verhuisbedrijven leveren wordt steeds breder. Zo is het tegenwoordig zelfs mogelijk om jouw meubelen te laten demonteren, monteren en aansluiten door het verhuisbedrijf. Het is een soort totaaldienstverlener geworden die jouw woning, indien gewenst, turnkey kan opleveren!

Tip verhuizen is betaalbaarder dan je denkt! Neem gerust eens contact op met een verhuisbedrijf voor een vrijblijvend gesprek. Je zult zien dat het uitbesteden van een verhuizing voor iedereen mogelijk is.

Zorgeloos verhuizen

41


[Advertorial]

Van de kaasschaaf en de botte bijl Gek idee eigenlijk. U heeft al jaren een eigen huis. Maar u bent nog niet lid van Vereniging Eigen Huis. Misschien hebben wij u niet goed genoeg verteld waarom dat nodig, handig en vanzelfsprekend is. Juist in deze tijd. De overheid morrelt aan uw zekerheden. Banken maken absurde overwinsten op uw hypotheek. Ge-

Wij hebben er -met succes- voor gevochten. U bent al lid voor vijventwintig euro vijftig per jaar. Dat

meentes vullen de gaten in hun begroting over uw rug. En de huizenmarkt staat nog altijd onder druk.

geeft u de zekerheid dat er altijd iemand aan uw kant staat. Die begrijpt hoe waardevol uw huis voor u is. En die niet bang is naar de botte bijl te grijpen als ze u weer ‘ns met de kaasschaaf te lijf gaan. Wie aan u komt, komt aan ons. Lid worden is dus eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee.

In uw eentje kunt u daar misschien niet veel aan doen. Maar samen met 690.000 andere leden komen we een heel eind. Bijvoorbeeld: als u straks een nieuw huis koopt en geen 6% maar 2% overdrachtsbelasting betaalt, of als u binnen drie dagen toch nog van de koop af wilt zien, denk dan even aan ons.

Kom direct in actie: www.eigenhuis.nl/wordlid.

Klassieke meubelen bestelt U handig en snel op:

kersen-meubelen.nl Binnen 4 weken in huis


U de roze bril, wij de scherpe

Kies voor zekerheid. Word nu lid via eigenhuis.nl/wordlid Een nieuw huis kopen begint met een lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis. Neem alleen al onze aankoopkeuring. Daarmee weet u v贸贸r u gaat onderhandelen alles over de bouwkundige staat van uw nieuwe huis. Met een contractbeoordeling door onze juridische specialisten hoeft u zich niet druk te maken om de kleine lettertjes. Gebruik onze standaard contracten. Die geven u een

VEH_1963_Adv_Wonendoejezo_130918.indd 1

stevig juridisch fundament. En schrijf u in voor onze gratis E-planner Huis Kopen. Dan krijgt u alle relevante informatie tijdens het aankoopproces in uw mail, precies wanneer u het nodig heeft. Met ons aan uw kant kunt u met een gerust hart verliefd worden op uw nieuwe huis. eigenhuis.nl/wordlid

18-09-13 14:02


Bbpdf wdjz zwn  
Bbpdf wdjz zwn