Page 1

Het meest complete en actuele aanbod van de NVM-makelaars

De Makelaar

Nieuwe woonbuurt Meulenspie woonrijp gemaakt

5e jaargang 16e editie - nov. 2012

Een greep

uit ons aanbod Den Hout

Hespelaar 15

In opdracht van de gemeente Breda zijn de firma’s Van den Elshout en De Bont BV begonnen met het woonrijp maken van Meulenspie fase 1 op de grens bij Teteringen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in juni afgerond. De aannemer gaat de openbare ruimte van Meulenspie fase 1 definitief inrichten en begint met het grondwerk van het park. Vervolgens worden de rijwegen, parkeervakken en trottoirs aangelegd. De beplanting en de bomen volgen in het najaar van 2013. De nieuwe woonbuurt Meulenspie, op de grens tussen Breda en Teteringen, wordt gebouwd in de jaren dertig stijl; nostalgische architectuur met symmetrische vormen en een rijke detaillering. De huizen worden ambachtelijk en degelijk gebouwd en zijn ruime, zowel van binnen als buiten. De wijk bestaat vooral uit royale tweekappers en vrijstaande villa's. Alle huizen hebben een voor- en achtertuin en een garage.

Meer woningen verkocht in laatste kwartaal 2012 In heel Nederland zijn in het laatste kwartaal van 2012 meer woningen verkocht dan in het 3e kwartaal. Nieuwe hypotheekregels per 1 januari deden veel kopers besluiten nog snel hun slag te slaan. Ook in Breda en omgeving leefde de verkoop op. In het 4e kwartaal werden er in Breda en directe omgeving 538 woningen verkocht. In het 3e kwartaal waren er dat maar 425. Een stijging van 26,7%. Het aantal transacties van hoekhuizen (104) en vrijstaande woningen (58) steeg voor beide met 34%. De gemiddelde transactieprijs lag het laatste kwartaal op €218.000,-. In het 3e kwartaal lag de gemiddelde prijs op €216.000,Uiteindelijk zijn er over heel 2012 circa 115.000 woningen verkocht, waarvan ruim 85.000 door NVM-makelaars. In het vierde kwartaal werden naar schatting bijna 34.000 woningen verkocht, waarvan ruim 25.000 door NVM-makelaars. Dit is 31,8% meer dan in het derde kwartaal. De invoering van de nieuwe hypotheekregels per 1 januari 2013 heeft veel kopers doen besluiten om in het laatste kwartaal hun slag te slaan. Ze hebben willen profiteren van de gunstige regels en de lagere woonlasten onder het oude regime. In de nieuwe situatie moet een hypotheek namelijk binnen 30 jaar worden afgelost om voor hypotheek-

Nieuwe straatnamen nieuwbouwlocaties

In buitengebied, doch op korte afstand van voorz. en A59 gelegen, uitgebouwd herenhuis. Inhoud ca. ca. 565 m3, het riante perceel is ca. 2.520 m2 groot. Vraagprijs: € 449.000,- k.k. Biemans Made makelaardij o.z. Tel.: 0162 – 67 24 24 Wernhout

Kleine Heistraat 10

Vrijstaande boerderijwoning met diverse opstallen en percelen cultuurgrond, gelegen buiten de bebouwde kom met vrij uitzicht.

renteaftrek in aanmerking te komen, terwijl voorheen 50% aflossingsvrij mocht worden geleend.

Vraagprijs € 519.000,- k.k. Van Hassel makelaars o.g. Tel.: 076-5975900

Ger Hukker, voorzitter NVM: “We zien dat consumenten langzamerhand beginnen te wennen aan de nieuwe situatie. Er is nu meer politieke duidelijkheid over de leencapaciteit van kopers. De regels zijn weliswaar strenger, maar de financiering van een eigen woning is voor de meeste mensen nog altijd mogelijk. Daarbij komt dat er een groot aanbod is van steeds scherper geprijsde koopwoningen. Ondanks de strengere hypotheekregels is de betaalbaarheid goed. Mensen beseffen steeds meer dat je een woning niet puur als beleggingsproduct koopt: het gaat primair om het creëren van een ‘thuis’. Aflossen wordt weer als steeds normaler beschouwd. Het kopen van een woning wordt de komende jaren nog aantrekkelijker nu op de huurmarkt de prijzen naar verwachting een opwaartse lijn gaan vertonen. Bestaande koopwoningen worden interessanter, zeker voor scheefwoners die op flinke extra huurverhoging kunnen gaan rekenen."

Rijen

De Gemeente Breda heeft op twee nieuwbouwlocaties nieuwe straatnamen bekend gemaakt. Het gaat om de Luciastraat op de locatie van de Liesboslaan en de Nieuwe Daalakker in Bavel, in de hoek waar de Roosbergseweg, Hoge Daalakker en Brigidastraat liggen. De Luciastraat is de naam van een nieuwe straat die op de locatie van de Liesboslaan in Breda wordt ontwikkeld. Dit ten behoeve van een nieuwbouwproject. Bestaande bebouwing wordt gesloopt en er komt een nieuwe straat waaraan 67 appartementen en 36 woningen gekoppeld zijn. De Nieuwe Daalakker begint aan de Hoge Daalakker en eindigt aan de Roosbergseweg. Omdat de straatnamen in de nabijheid van het bouwplan verwijzen naar Daalakker en Akkerveld ligt een verwijzing voor de hand. Ook de vindbaarheid is door deze straatnaam bevorderd aangezien de Lage Daalakker en het Daalakkerpad in de nabije omgeving liggen.

Constance Gerlingsstraat 33

Op zeer centrale locatie nabij openbaar vervoer en winkels gelegen, verzorgd en royaal 3-kamer hoek-appartement met zonnig balkon, berging en garage. Prijs Vanaf € 189.000,- k.k. Kin ERA makelaars Rijen Tel.: (0161)244844 Oosterhout

Ketenbaan 15

Vrijstaande semi-bungalow met gastenverblijf, hobby-partyruimte en opslagruimte op een prachtige locatie in de “Boswachterij Dorst”. Vraagprijs € 1.410.000,- k.k. Biemans Makelaardij & Assurantiën Tel.: 0162 472 950


Kom nu lang voor een s GRATIS METI en over NG tuig uzelf de keus is groot... proefliggen in een winkel heeft geen zin... een miskoop is snel gedaan...

Hoe kiest u het juiste bed? U bent Uniek!

Kort, lang, slank, stevig , holle rug, brede of smalle heupen of schouders? Niemand heeft dezelfde lichaamsbouw. Iedereen heeft zijn eigen lichaamsprofiel en SlaapDNA. Daardoor zijn de standaard bedden bijna altijd ongeschikt en betekent vaak een miskoop. U kunt hooguit kiezen uit hard of zacht. Met vaak rug- en nekklachten als gevolg. Huberts Slaapcomfort heeft de oplossing:

Meten = Weten

Om uw lichaamsprofiel en uw SlaapDNA te bepalen zijn wij in het bezit van diverse meetsystemen.

Kies nu eenvoudig het juiste bed

Na een zorgvuldige analyse van uw lichaamsprofiel kunnen wij u het beste en lekkerste bed voor uw lichaam adviseren.

Niet meer tevreden?

Wij passen het bed aan op uw lichaamsprofiel. Ook jaren na aankoop. Zoals bij verandering van lichaamsgewicht of specifieke klachten.

Huberts Slaapcomfort Burgerhoutsestraat 34, Roosendaal T. 0165-568898 ‘s-Maandags gesloten www.Huberts-Slaapcomfort.nl

10 minuten meten Verbetert je nachtrust voor vele jaren


Woonnieuws uit de regio

De Makelaar

3

Column

Overgangsjaar met mogelijkheden Namens het bestuur van de NVMKring Breda en alle NVM-makelaars uit de regio wens ik u voor 2013 veel voorspoed en gezondheid. Met name staan we stil bij het makelaarskantoor Van de Sande en wensen onze collega’s aldaar veel sterkte de komende tijd. Terwijl ik naar buiten kijk waar het volop sneeuwt, hoor ik op de radio dat we in Nederland een record hebben gebroken: 1007 km file. Om maar even een bruggetje te maken. Zouden we na het recordaantal woningverkopen van het 4e kwartaal van 2012 ook in 2013 records gaan breken? We hebben een fantastische eindspurt gehad in 2012 en daardoor zijn er in Nederland toch nog heel wat woningen verkocht. Breda is daarvan een mooie afspiegeling. In het 4e kwartaal van 2012 zijn er in Breda 538 woningen verkocht. Ten opzichte van een jaar eerder zijn de prijzen iets gedaald, -4,4%. Dit is echter veel minder dan de door enkele topmannen voorspelde 10%. Wat mag u van 2013 verwachten? Iedereen die ik spreek denkt hetzelfde: 2013 wordt een overgangsjaar waarin de woningprijzen nog wel iets zullen dalen, maar waarin de bodem echt in zicht is. Ger Hukker, voorzitter van de NVM, geeft aan dat we vorig jaar natuurlijk gebruik gemaakt hebben van de ‘oude’ financieringsregeling maar dat in 2013 de financieringsmogelijkheden voor starters zeker nog veel mogelijkheden bieden. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de NVM sprak onze minister van Wonen, Stef Blok, eveneens over een overgangsjaar waarin gedurende het jaar de effecten zichtbaar komen van al de maatregelen welke het kabinet heeft genomen.

Schoolwoningen te koop in Etten-Leur De gemeente Etten-Leur biedt vijf schoolwoningen aan de Graspieper te koop aan. De vier twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaand geschakelde woning grenzen direct aan het nieuwe Hooghuispark. Het complex van 5 woningen wordt in zijn geheel door Gemeente Etten-Leur te koop aangeboden in de staat waarin ze zich nu bevinden. Aan deze schoolwoningen dient het nodige te worden aangepast en geklust om ze geschikt te maken als woningen. Bezoek aan de kijkdagen wordt ten zeerste aanbevolen. Een collectief van particulieren kan op dit aanbod inschrijven. Daarna is er maximale keuzevrijheid binnen de grenzen van het gezamenlijke budget, de mogelijkheden van de woning, de technische en gemeentelijke bouwregelgeving en voorschriften. Geïnteresseerden die zich wil aansluiten bij een collectief kunnen de informatiefolder en het aanmeldformulier opvragen bij

Heijblom Makelaardij aan de Markt 17 in Etten-Leur. Het aanmeldformulier dient uiterlijk op 31 januari 2013, ingevuld en ondertekend, ingeleverd te zijn bij de makelaar. Waarborgsom Om te bewerkstelligen dat alleen serieuze gegadigden aanmelden, moet bij elke aanmelding een waarborgsom van € 250,00 gestort worden. Deze waarborgsom dient uiterlijk op 7 februari 2013 door de Gemeente Etten-Leur ontvangen te zijn en zal worden gerestitueerd indien de inschrijvingsprocedure geen doorgang vindt danwel er geen toewijzing op een aanbod is verkregen.

Lichtmasten

in nieuwbouwwijk In 't Park. Er komen lichtmasten in nieuwbouwwijk In ’t Park in EttenLeur. De gemeente Etten-Leur maakt een einde aan de duisternis in deze nieuwbouwbuurt aan de Concordialaan. Omdat projectontwikkelaar Heja failliet ging, werd de plek niet verder bouwrijp gemaakt. Op eigen kosten heet de gemeente Etten-Leur verharde wegen en rioleringskolken aan laten leggen voor de bewoners van 41 appartementen en 33 huizen.

Enkele weetjes voor 2013: weet u dat wanneer u uw bestaande hypotheek met aflossingsvrije hypotheek meeverhuist naar een andere woning deze onder de ‘oude’ regeling valt. Ook na 1 april. Weet u dat tot 1 april 2013 uw aflossingsvrije hypotheek is over te sluiten met behoud van het fiscale voordeel? En dat de toetsing voor starters in 2013 hetzelfde is als in 2012? Van veel starters hoor ik dat ze blij zijn met een structurele aflossing op hun hypotheek. Al met al zal 2013 echt een overgangsjaar worden waar ik voor velen zeker mogelijkheden zie. Te meer daar uit VEH-onderzoek blijkt dat iets minder dan 50% van de Nederlanders een verhuisbehoefte heeft. Als eenieder nu eens opstaat en aan de slag gaat om te verhuizen, maken we met elkaar van 2013 een heel mooi jaar. Als laatste wens ik vanuit deze plaats Edmond veel sterkte toe.

Robbert Poell NVM kringvoorzitter Breda

Vitaal Wagenberg 2012 - 2020 Diverse bouwinitiatieven in Wagenberg kunnen worden uitgevoerd. Een meerderheid van de gemeenteraad van Drimmelen stemde in met het rapport Vitaal Wagenberg, een dorpsvisie voor de periode 2012-2020. De gemeente zet met investeerders en ontwikkelaars vaart achter bouwplannen, zoals op de locaties Dorpsstraat 2 en 45, Verlengde Elsakker, Nieuwstraat en op de hoek van de Kerkstraat met de Dorpsstraat. De raadsleden zijn bezorgd

over de toekomst van het dorpshart en willen niet wachten met het nadenken over definitieve toekomstplannen. Wethouder Jan-Willem Stoop gaf in de gemeenteraadsvergadering aan snel actie te ondernemen.


De Makelaar Achtmaal Achtmaalseweg 198

Achtmaal - Bavel - Breda - Chaam

Achtmaal € 214.000,-v.o.n

Sint Corneliusstraat 1

Achtmaal € 267.500,-k.k.

Marienvillestraat 1a

4

Bavel € 495.000,-k.k.

Bijgaard 4

€ 309.000,-k.k.

Deze ruime hoekwoning wordt u ook aangeboden i.c.m. het BijZonderPlan (kopen zonder grond), de koopsom van deze woning is dan € 139.500,- v.o.n.

Een verrassend ruime (inhoud ca. 775 m³) en goed afgewerkte woning met garage en dakterras.

Zeer bijzonder en rustig gelegen witte woonboerderij (ca. 635 m2) met dubbele garage in schitterende stijl met perfecte sfeer, uitstraling en privacy.

Goed onderhouden, garage geschakelde woning met veel leefruimte op de bg. Boven 3 slaapkamers en badkamer met bad en douche. Tuin op het zuiden.

Bouwjr: 2011 Inhoud: 393 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 217 m2

Bouwjr: 1991-2000 Inhoud: 775 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 211 m2

Bouwjr: 1920 Inhoud: 635 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 2.130 m2

Bouwjr: 1981-1990 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 267 m2

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Bavel Bosmuizenlaar 16

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Bavel € 325.000,-k.k.

Beemd 17

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Breda € 345.000,-k.k.

HÄNDELLAAN 158

hdkmakelaardij.nl

06-11734248

Breda € 142.000,-k.k.

Hooilaan 83

€ 182.500,-k.k.

Lichte, ruime eengezinswoning met stenen berging. Woonkamer met open keuken. Drie slaapkamers; badkamer met ligbad en douche. Grote, hoge zolder.

Zeer royale twee-onder-één kapwoning met een flink volume en tuin, onderhoudsvrije kozijnen, strakke keuken, open haard, open rit en 4 slaapkamers.

Zonnig en licht 2-kamer appartement op 5e woonlaag met o.a. balkon op het westen, berging, lift en recreatieruimte aanwezig.

Royale, gemoderniseerde hoekdrive-inwoning met o.a. 2 garages en diepe tuin. Uitstekend geschikt voor combinatie wonen en werken.

Bouwjr: 2001-2010 Inhoud: 425 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 171 m2

Bouwjr: 1970 Inhoud: 465 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 322 m2

Bouwjr: 1974 Inhoud: Kamers: Perc.opp.: - m2

Bouwjr: 1969 Inhoud: 525 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 172 m2

hdkmakelaardij.nl

06-11734248

Breda Mgr. Leijtenstraat 79

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Breda € 199.000,-k.k.

Isenburgstraat 67

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Breda € 280.000,-k.k.

Nonnenveld 573

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Breda € 389.000,-k.k.

Weerdstraat 0ong

€ 415.000,-k.k.

Op de bovenste verdieping gelegen appartement, woonkamer met balkon, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet. Overdekte parkeerplaats.

Instapklare, verrassend ruime hoekwoning met niveauverschillen, royale living, kantoorruimte (b.g.g.), berging, carport en ruime tuin (Z) met veranda.

In het Chasse-park gelegen 4-kamerapp. op de 12e verd. met een fantastisch uitzicht over de stad, het app. beschikt over een p.p. in de parkeerkelder.

Bouwkavel in het groen!! Zeer bijzondere en ruime bouwkavel van ca. 6000 m2, gelegen in het groenrijke en buitengebied van Breda.

Bouwjr: 2009 Inhoud: 225 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 3

Bouwjr: 1977 Inhoud: 410 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 272 m2

Bouwjr: 2001 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Woonlaag: 12

Bouwjr: Kamers: -

hdkmakelaardij.nl

06-11734248

Breda Rithsestraat 148

www.lambregtsensweep.nl

076-5227194

Breda € 590.000,-k.k.

Rijsbergseweg 472

schonckschul.com

076-5656056

Breda € 675.000,-k.k.

Hartelweg 9

Inhoud: Woonlaag: 0

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Chaam € 735.000,-k.k.

Horst 11

€ 275.000,-k.k.

Rustig en strategisch gelegen vrijstaande woning (ca. 790 m³), op maar liefst 3875 m2 grond met ruime garage (75 m2) en twee schuren (227 m2).

Fraai gelegen landhuis met ruime garage en grote schuur. Gelegen in het groenrijke buitengebied van Breda op ca. 7000 m2.

Royale authentieke woonboerderij met grote inpandige schuur op een royaal perceel. Met mooie aangelegde tuin en een weiland nabij landgoed "De Hartel"

Op een uitermate kindvriendelijke locatie, aan een speelveld gelegen vrijstaande woning met inpandige garage, tuinhuis en achtertuin op het zuiden.

Bouwjr: 1936 Inhoud: 790 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 3.875 m2

Bouwjr: 1991 Inhoud: 750 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 7.000 m2

Bouwjr: 1906-1930 Inhoud: 1.100 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 14.710 m2

Bouwjr: 1988 Inhoud: 480 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 317 m2

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

www.broeders.com

0161-492371


NVM-nieuws uit de regio

De Makelaar

»

Uw NVM-Makelaar aan het woord

5

De Vang 39 te Zevenbergschen Hoek

Succesvol verkocht

Naam Agnes Tomesen Makelaardij Agnes Tomesen makleaardij uit Etten-Leur Hoe ben je in de makelaardij terecht gekomen? “Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening, waar ik veelvuldig in aanraking kwam met de financiering van onroerend goed, heb ik door mijn affiniteit met deze markt uiteindelijk de switch gemaakt naar de makelaardij.” Wat is het mooie aan het vak? “Het tastbare van een woning, en, zeker in deze veranderende markt, het meedenken en meeleven met de klant. Ondersteuning bieden met betrekking tot (advies in) verkoop c.q. aankoop van een woning. Bijvoorbeeld wanneer er de behoefte is om groter/kleiner te wonen, maar ook bij echtscheiding, ziekte en/of overlijden. Het zoeken van een woning/koper die qua woonwensen en omgeving het beste bij de klant/woning past.” Waarom is het zo fijn wonen in Breda en omgeving? “’Bourgondisch Breda’ met wijde omgeving is een dynamische plek met een centrale ligging ten opzichte van de Randstad en België. Er is veel recreatie en groen in de directe omgeving aanwezig. Tips voor woningverkopers? “Zorg dat de woning er tip-top uitziet en ga voor een realistische verkoopprijs. Realiseer je daarbij, dat je momenteel ook voor zo’n zelfde realistische prijs een woning terug kunt kopen.”

Nieuw in verkoop Boeimeerlaan 18a te Breda

Ruim driekamerappartement uit 1956 met balkon gelegen op de 1e etage tegenover stadspark ‘Boeimeer’. Het appartement heeft een ruime hal, toiletruimte met duoblok met fonteintje, ruime living, type doorzon met aan de achterzijde balkon die uitkijkt op de recent aangelegde gezamenlijke besloten achtertuin. Het balkon aan de achterzijde heeft een zonnige ligging op het westen. Het appartementengebouw is gesitueerd in een rustige, gewilde woonomgeving met voldoende parkeergelegenheid rondom het complex. Vanuit het appartement heeft men fraai uitzicht over het stadspark en het stroomgebied de Mark grenzend aan de achterzijde

Het kan dus nog steeds! Keurig, binnen 2 maanden een woning verkopen. Half april vorig jaar werd Biemans Made makelaardij door de heer en mevrouw Korsmit benaderd. Zij waren eigenaar van de woning aan De Vang 39 en wilden dichter bij voorzieningen gaan wonen. Vandaar dat zij plannen hadden om te verhuizen van Zevenbergschen Hoek naar Zevenbergen. Jack Biemans: “We zijn toen allereerst begonnen met een grondige opname van de woning. Korte tijd later hebben we met hen onze bevindingen doorgepraat en een reëel prijsadvies voorgelegd. Om in de huidige tijd te kunnen verkopen, is het van belang om een scherpe vraagprijs te hanteren. Ook dit biedt geen garantie, maar biedt wel

de grootste kans op respons en kijkers uit de markt.” Gelukkig zag de familie Korsmit dit ook in en besloot om het prijsadvies te volgen. Het gevolg was dat ze er binnen 2 maanden in slaagden om met een kijker tot overeenstemming te komen. Bijkomend voordeel is dat kandidaatkopers een scherpe vraagprijs herkennen en dus minder geneigd zijn om zwaar te onderhandelen. Zodoende wijkt de uiteindelijk koopprijs niet al te veel af van de gehanteerde vraagprijs. Verhuisplannen en geïnteresseerd in een vrijblijvend verkoopgesprek? Laat het Biemans Made makelaardij weten via de email; info@biemansmade.nl of telefonisch op 0162-672424.

van de Baronielaan. Het stadscentrum, het Ginneken, het Mastbosch en een winkelcentrum alsmede diverse uitvalswegen naar Rotterdam, Tilburg en Antwerpen zijn op korte afstand bereikbaar. In 2006 en 2007 heeft de Vereniging van Eigenaren van het gehele appartementencomplex groot onderhoud uit laten voeren aan het gehele gebouw. Onder meer is er een nieuw dak met pannen aangebracht, de gevels zijn gereinigd, nieuw voegwerk en er is renovatie aan balkon en balustrades uitgevoerd. Vraagprijs: €169.000,- kosten koper. Barendsen Makelaardij | Breda Email.: info@barendsenvanbavel.nl T: 076-5610200

Wist u dat

Arsibel Makelaardij & Hypotheken & Verzekeringen ... 1. …inmiddels ruim 25 jaar bestaat en zich richt op makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

2. ...op ieder terrein zijn eigen specialist heeft. 3. ...verkoopstyling en professionele fotografie biedt bij elke nieuwe verkoopopdracht. 4. ...taxatierapporten van Arsibel door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd.


De Makelaar Chaam Langstraat 41

Chaam - Den Hout - Etten Leur - Gilze - Hooge Zwaluwe - Kaatsheuvel - Klein Zundert - Lage Zwaluwe - Made Den Hout

€ 368.000,-k.k.

Stelvenseweg 7

6

Etten Leur € 350.000,-k.k.

Hoge Vaartkant 191

€ 625.000,-k.k.

In een nieuwbouw woonwijk “Den Brabander” gelegen, zeer ruime en luxe afgewerkte, vrijstaande woning met aanpandige garage en een keurige achtertuin.

Vrijstaande woning met ruime garage/schuur, prachtig gelegen in het buitengebied van Den Hout op een unieke locatie met veel privacy en ruimte.

Uniek in het groen gelegen vrijstaande woning met schuren. Gelegen aan een zeer rustige weg in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur.

Bouwjr: 2001-2010 Inhoud: 548 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 415 m2

Bouwjr: 1967 Inhoud: 445 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 1.850 m2

Bouwjr: 1953 Kamers: 5

www.broeders.com

0161-492371

Gilze Geren 5

www.klijsen.nl

0162-426348

Hooge Zwaluwe € 275.000,-k.k.

Wethouder Marcuslaan 10

Inhoud: 415 m3 Perc.opp.: 21.895 m2

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Kaatsheuvel € 247.000,-k.k.

Achterste Hoeve 2

Klein Zundert € 499.000,-k.k.

Palmbosstraat 9b

€ 695.000,-k.k.

Op een mooie lokatie gelegen ruime 2/1 kap-woning met vrijstaande garage, royale oprit en diepe achtertuin.

Met vrij uitzicht op uitstekende locatie in gewilde villawijk, gelegen vrijstaand geschakelde villa met 2 slaapkamers en badkamer op begane grond.

Unieke vrijstaande woonboerderij met rieten kap en paardenstallen op 7.440 m2 grond (erfpacht) gelegen in natuurgebied Loonse en Drunense Duinen.

Zeer bijzonder, nieuw, rustig en vrij gelegen modern landhuis met aangebouwde garage en vrijstaande berging/stal van ca. 70 m2. Meer grond mogelijk.

Bouwjr: 1974 Inhoud: 470 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 418 m2

Bouwjr: 1973 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 433 m2

Bouwjr: 1906-1930 Inhoud: 1.350 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 7.440 m2

Bouwjr: 2009 Inhoud: 600 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 2.745 m2

www.broeders.com

0161-492371

biemansmakelaardij.nl

€ 695.000,-k.k.

J C Hoevenaarstraat 2

Klein Zundert Raambergweg 7

0162-472950

www.klijsen.nl

€ 169.000,-k.k.

Dorpsstraat 3

Lage Zwaluwe

0162-426348

Lage Zwaluwe

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Lage Zwaluwe € 179.000,-k.k.

Dorpsstraat 39

€ 195.000,-k.k.

Landelijk en rustig gelegen karakteristieke woonboerderij met bijgebouwen en een gastenverblijf (voormalige bakhuis) in privacy biedende achtertuin.

Ruime en aantrekkelijk gelegen goed onderhouden eengezinswoning met zonnige tuin VOOR EEN ZEER INTERESSANTE PRIJS! Nieuwe keuken en badkamer!

Aantrekkelijk gelegen, sfeervol karakteristiek goed onderhouden vrijstaand woonhuis met garage en prachtige bloementuin. Uitstekend geisoleerd.

Aantrekkelijk op royaal perceel gelegen karakteristiek vrijstaand uitgebouwd woonhuis met diepe zonnige tuin met berging en garage box.

Bouwjr: 1931-1944 Inhoud: 800 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 9.835 m2

Bouwjr: 1990 Inhoud: 390 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 130 m2

Bouwjr: 1920 Inhoud: 300 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 179 m2

Bouwjr: 1906-1930 Inhoud: 325 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 523 m2

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Lage Zwaluwe Dominee Jamesstraat 33

www.ormeling.nl

0168-483746

Lage Zwaluwe € 229.000,-k.k.

Utrechtlaan 41

www.ormeling.nl

0168-483746

Lage Zwaluwe € 239.500,-k.k.

www.ormeling.nl

0168-483746

Made

J C Hoevenaarstraat 16+ ACTIE€ 425.000,-k.k.

Van den Houtstraat 29+ ACTIE € 199.000,-k.k.

Aantrekkelijke rustig gelegen twee-onder-een-kap met serre, garage, rolluiken en zonnige tuin. Nieuw sanitair en inbouwkeuken. Vaste trap naar 2e verd

Zeer aantrekkelijk in gewild wijkje gelegen luxe geschakeld woonhuis met berging en zonnige tuin. Grote woonkamer, luxe keuken, luxe badkamer!

Uitstekend onderhouden, vrijstaande semi-bungalow met garage op royaal perceel gelegen. De rondom gelegen tuin biedt optimale privacy.

Uitstekend onderhouden middenwoning met garage gelegen aan een fraaie laan, op loopafstand van de Madese kern en de voorzieningen.

Bouwjr: 1973 Inhoud: 375 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 261 m2

Bouwjr: 1978 Inhoud: 425 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 193 m2

Bouwjr: 1987 Inhoud: 550 m3 Kamers: 9 Perc.opp.: 538 m2

Bouwjr: 1972 Inhoud: 365 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 176 m2

www.ormeling.nl

0168-483746

www.ormeling.nl

0168-483746

www.biemansmade.nl

0162-672424

www.biemansmade.nl

telefoon_makelaar


De Makelaar Made Irisstraat 21

Made - Oosteind - Oosterhout

Made

Made

Made

Burgemeester van Campenhoutstraat 66+ ACTIE€ 249.000,-k.k.

Berkenlaan 8

Op rustige woonlokatie tegenover groenvoorziening gelegen, keurige 6-kamer bungalow met rijpad en garage en tuin op het zuidwesten.

Zeer royaal opgezette 2 onder 1 kapwoning met carport en aanpandige garage. De woning is zowel gelegen nabij de dorpskern als nabij het buitengebied.

Op fraaie woonlocatie tegenover gemeentehuis en stadspark gelegen, keurig afgewerkte 2 o. 1 kapwoning met aangebouwde serre en woonkamer van ca. 40 m2

UW HUIDIGE WONING DUS ALTIJD VERKOCHT! Zeer fraaie en modern afgewerkte 2 onder 1 kapwoning met garage, volop parkeergel. en diepe tuin.

Bouwjr: 1965 Inhoud: 340 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 398 m2

Bouwjr: 1984 Inhoud: 465 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 291 m2

Bouwjr: 1959 Inhoud: 380 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 245 m2

Bouwjr: 1986 Inhoud: 370 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 269 m2

www.biemansmade.nl

€ 219.000,-k.k.

7

0162-672424

Made Antwerpsestraat 57+ ACTIE

www.biemansmade.nl

0162-672424

www.biemansmade.nl

€ 298.000,-k.k.

Dennenhof 15+ ACTIE

Made € 275.000,-k.k.

Puttershof 2

€ 259.000,-k.k.

Elzenstraat 1+ ACTIE

0162-672424

www.biemansmade.nl

€ 299.000,-k.k.

Emmaweg 28+ ACTIE

Made

€ 269.000,-k.k.

0162-672424

Made € 299.000,-k.k.

Zeer fraaie, karakteristieke Franse kap/erkerwoning met tal van authentieke elementen en bad- slaapkamer/kantoor op de begane grond.

Op uitstekende stand in aantrekkelijke woonomgeving gelegen, ruim opgezette 2 o. 1 kapwoning met aangebouwde serre, rijpad, carport en garage.

In aantrekkelijke woonwijk gelegen, fraaie 2 onder 1 kapwoning met rijpad, garage en berging. Diepe tuin op het westen.

Royaal vrijstaand woonhuis met slaap- en badkamer op de begane grond, 3-tal slk. en badk. 1e verdieping, parkeergel. en ruime tuin op het zuiden.

Bouwjr: 1930 Inhoud: 450 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 295 m2

Bouwjr: 1976 Inhoud: 445 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 361 m2

Bouwjr: 1989 Inhoud: 375 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 242 m2

Bouwjr: 1965 Inhoud: 455 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 315 m2

www.biemansmade.nl

0162-672424

Made Heidestraat 4+ ACTIE

www.biemansmade.nl

0162-672424

Made € 335.000,-k.k.

Julianastraat 60+ ACTIE

www.biemansmade.nl

0162-672424

Oosteind € 398.000,-k.k.

Provincialeweg 57- 59

www.biemansmade.nl

0162-672424

Oosteind € 485.000,-k.k.

Groenendijk 28

€ 735.000,-k.k.

Zeer degelijk gebouwde, vrijst. woning met bijkeuken, garage en tuinhuis, aan rustige straat. Meeste voorzieningen van de plaats op loopafstand.

Onder fraaie, moderne architectuur gebouwde halfvrijstaande woning met garage gelegen op een aantrekkelijke woonlokatie in de kern van de plaats.

Vrijstaande woning met vrijstaande bedrijfsruimte gelegen op een ruim perceel van 935 m2 in het landelijke dorp Oosteind.

Uniek in het groen gelegen woonboerderij met paardenstallen, aan een zeer rustige weg in het buitengebied van Oosteind op een perceel van 10.220 m2.

Bouwjr: 1971-1980 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 270 m2

Bouwjr: 2004 Inhoud: 521 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 229 m2

Bouwjr: 1912 Inhoud: 700 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 935 m2

Bouwjr: 1971-1980 Inhoud: 1.550 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 10.220 m2

www.biemansmade.nl

0162-672424

Oosterhout Van Dubbelmondestraat 13

www.biemansmade.nl

0162-672424

Oosterhout € 215.000,-k.k.

Appelaar 40

www.klijsen.nl

0162-426348

Oosterhout € 225.000,-k.k.

Trekbeemd 9

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Oosterhout € 310.000,-k.k.

Bouwlingplein 76

€ 364.000,-k.k.

Uitgebouwde tussenwoning met aangeb. berging en voor- en achtertuin, gelegen aan een doodlopende, kindvriendelijke straat in het centrum van O'hout!

Goed onderhouden royale eengezinswoning met 4 ruime slaapkamers!, diepe tuin met achterom en berging. Uitstekende ligging met vrij uitzicht.

Grote, uitgebouwde 2/1-kapwoning met praktijk/kantoorruimte, voor- en achtertuin, stenen berging, gelegen aan een rustige straat met vrij uitzicht.

In complex "De Regentes" schitterend gel. 3-kamerappartement op de 3e etage met balkon op zuid en eigen parkeerplaats in het souterrain.

Bouwjr: 1974 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 118 m2

Bouwjr: 1978 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 151 m2

Bouwjr: 1985 Inhoud: 445 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 232 m2

Bouwjr: 2005 Inhoud: 380 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 3

www.noudkopsmakelaardij.nl

0162-455025

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

www.noudkopsmakelaardij.nl

0162-455025

biemansmakelaardij.nl

0162-472950


8

De Makelaar

Stijlvol thuiskomen in Teteringen...!

nog 1 woning Buitenpoor�

e t s t a a L s! kan

START BOUW OP ZEER KORTE TERMIJN MOGELIJK !

3 9 9 . 0 0 0, v rij op n a am €

www.depoortershof.nl

Verkoop: T: 076-524 24 00

T: 076-514 74 53

Ontwikkeling & realisatie:

Nog te koop 8 appartementen, 2 stadsvilla’s en 1 praktijkwoning » » » » » » »

Prachtige architectuur Centraal gelegen Grote buitenruimtes Opleveringsgereed Appartementen vanaf € 169.000,- von Stadsvilla’s vanaf € 309.000,- von Praktijkwoning vanaf € 439.000,- von

Locatie: Valkenierslaan, Breda

KOM NAAR DE MODELWONING zaterdag 2 februari van 11.00 tot 13.00 uur

STACK STAAT KLAAR! Verkoop & informatie

T: 076 514 74 53 www.vandersande.nl

T: 076 524 24 00 www.vandewatergroep.nl


De Makelaar Oosterhout Ketenbaan 15

Oosterhout - Prinsenbeek

Oosterhout € 1.410.000,-k.k.

Schaepmanlaan 32

Oosterhout € 184.500,-k.k.

Resedastraat 9

9

Oosterhout € 189.000,-k.k.

Van Wijngaardestraat 8

€ 189.000,-k.k.

Vrijstaande semi-bungalow met gastenverblijf, hobbypartyruimte en opslagruimte op een prachtige locatie in de “Boswachterij Dorst”.

Ruime en goed onderh. tussenwoning met 2 bergingen, verz. voor- en achtertuin, gel. in een rustige straat, nabij het centrum. Aankoop garage mogelijk!

Moderne, goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning met twee ruime bergingen, gelegen in een mooie woonwijk in Oosterhout-Zuid.

Aan de rand van het centrum, bijzonder rustig gelegen, over de volle breedte uitgebouwde tussenwoning met tuin op het westen, berging en achterom.

Bouwjr: 1970 Inhoud: 1.100 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 9.720 m2

Bouwjr: 1963 Inhoud: 334 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 181 m2

Bouwjr: 1960-1970 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 152 m2

Bouwjr: 1974 Inhoud: 370 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 130 m2

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

Oosterhout Schellingstraat 11

www.noudkopsmakelaardij.nl

0162-455025

Oosterhout € 210.000,-k.k.

Sikkelstraat 34

www.klijsen.nl

0162-426348

Oosterhout € 439.000,-k.k.

Prof. Rommehoek 26

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

Oosterhout € 585.000,-k.k.

Warandelaan 43

€ 699.000,-k.k.

Traditioneel gebouwde 2/1 kapwoning met carport, royale garage, grote berging, bloemenserre en via poort bereikbare vrije achterruin op het oosten.

Op uitstekende locatie, bij prachtig bosgebied, gelegen uitst. onderhouden vrijstaande woning met garage, royale oprit (3 auto's) en fraaie vrije tuin

In roy. opgezette wijk “Dommelbergen” gel royale vrijstaande woning met garage en strak aangelegde tuin met vijver, jacuzzi en berging

Aan de mooiste laan van Oosterhout gelegen, geheel in hout opgetrokken karakteristiek vrijstaand woonhuis met garage, atelier (ca. 85m2) en bostuin.

Bouwjr: 1935 Inhoud: 375 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 385 m2

Bouwjr: 1994 Inhoud: 435 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 368 m2

Bouwjr: 1991 Inhoud: 600 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 427 m2

Bouwjr: 1955 Inhoud: 475 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 1.330 m2

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

Oosterhout Abraham Bloemaerthoek 16

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

Oosterhout € 745.000,-k.k.

Warandelaan 45

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

Prinsenbeek € 995.000,-k.k.

STRAATWEIDE 43

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

Prinsenbeek € 189.000,-k.k.

Hesseling 16

€ 219.000,-k.k.

Geheel onder hedendaagse architectuur uitgebouwde ('06) vrijstaande villa met inpandig bereikbare garage en fraaie tuin op z/w. Uniek object!

Aan de mooiste laan van Oosterhout en nabij prachtig bosgebied gelegen, vrijstaande villa met dubbele garage en omgeven door een fraaie tuin.

Compleet en modern ingerichte woning met o.a. tuin en berging gelegen in wijk “De Neel”.

Aantrekkelijk gelegen en goed onderhouden, royale uitgebouwde middenwoning met o.a. bijkeuken, overdekt terras en grote berging.

Bouwjr: 1980 Inhoud: 700 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 693 m2

Bouwjr: 1953 Inhoud: 860 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 2.330 m2

Bouwjr: 2009 Inhoud: 245 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 121 m2

Bouwjr: 1989 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 154 m2

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

Prinsenbeek Rode Baan 5

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

Prinsenbeek € 225.000,-k.k.

Markt 11a

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Prinsenbeek € 235.000,-k.k.

Heiveld 9

www.smienkmakelaars.nl

076-5411344

Prinsenbeek € 239.000,-k.k.

Hesseling 13+garage

€ 249.000,-k.k.

Royale 2/1 kap woning gelegen in een rustige straat met o.a. aangebouwde serre, garage, oprit voor meerdere auto’s en voor- en achtertuin.

Ruime geschakelde 2 onder 1 kapwoning in gezellig dorpscentrum met o.a. grote woonkeuken. Vrij zicht op de Markt en winkels op loopafstand!

Op goede lokatie in de wijk ‘de Neel’ tegenover groenvoorziening met speeltoestellen gelegen jonge goed onderhouden middenwoning met fraaie tuin.

Ruime woning MET GARAGE, oprit, tuin op het zuiden, 3 slaapkamers, royale zolder met mogelijkheid creëren 2 extra kamers, gelegen in wijk Moleneind.

Bouwjr: 1970 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 265 m2

Bouwjr: 1972 Inhoud: 480 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 140 m2

Bouwjr: 1999 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 139 m2

Bouwjr: 1990 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 208 m2

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

www.smienkmakelaars.nl

076-5411344

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

HenSmakelaardij.nl

076-5430800


De Makelaar Prinsenbeek Pastoor Oomenlaan 21

Prinsenbeek - Raamsdonk - Raamsdonksveer - Rijen

Prinsenbeek € 259.000,-k.k.

Molenstraat 46

Prinsenbeek € 275.000,-k.k.

Vliet 36

10

Prinsenbeek € 279.000,-k.k.

Hesseling 18

€ 288.000,-k.k.

2/1 kapwoning met oprit, royale garage (42 m2) en 2 multifunctionele bergingen (16 en 7 m2): een ideaal object voor bedrijf aan huis of ZZP-er!!

Nabij dorpscentrum gelegen helft van 2 onder 1 kapwoning met inpandige garage, type CHALET, met o.a. grote woonkeuken en zonnige tuin op het westen.

Aan watertje gelegen uitgebouwde 2/1 kap woning met 4 slaapkamers, oprit, garage en tuin op het westen.

Fraaie hoekwoning met 5 slaapkamers en ruime garage, gelegen aan de rand van Prinsenbeek in de gewilde jonge wijk 'Moleneind'.

Bouwjr: 1940 Inhoud: 290 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 280 m2

Bouwjr: 1972 Inhoud: 400 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 300 m2

Bouwjr: 1968 Inhoud: 425 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 267 m2

Bouwjr: 1988 Inhoud: 547 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 238 m2

www.lambregtsensweep.nl

076-5227194

Prinsenbeek Mulderspad 9

www.smienkmakelaars.nl

076-5411344

Prinsenbeek € 289.000,-k.k.

Spoorstraat 18

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Prinsenbeek € 325.000,-k.k.

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Prinsenbeek

Wethouder van der Westenplein 8€ 349.000,-k.k.

Verloren Hoek 5

€ 435.000,-vrij op naam

Goed onderhouden geschakelde semi-bungalow met o.a. tuin, garage en oprit. Het complete woonprogramma bevindt zich op de begane grond.

Gelegen op een royaal perceel aan de rand van Prinsenbeek doch op korte afstand van het centrum,vrijstaand woonhuis met o.a. garage, oprit.

Half-vrijstaande semi-bungalow met van binnenuit bereikbare garage, tuin, berging en achterom. Compleet woonprogramma op de begane grond.

Unieke groenrijke locatie met vrijstaande woning, schuur en garage (ca. 116 m2). Op ruim perceel grond van ca. 3370 m2

Bouwjr: 1991 Inhoud: 425 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 258 m2

Bouwjr: 1957 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 654 m2

Bouwjr: 1996 Inhoud: 425 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 235 m2

Bouwjr: 1945-1959 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 3.370 m2

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Raamsdonk Engelse wal 1

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Raamsdonksveer € 695.000,-k.k.

Ambachtsherenlaan 45

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Raamsdonksveer € 185.000,-k.k.

Koningstraat 70

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Raamsdonksveer € 195.000,-k.k.

Brederolaan 9

€ 585.000,-k.k.

Uniek rietgedekt landhuis met vrijstaande kantoor-/praktijkruimte in casco staat van onderhoud op de mooiste locatie van Raamsdonk.

Ruime uitgebouwde hoekwoning met garage en berging.

2/1-kapwoning met tuin, berging en carport gelegen in een rustige straat nabij het centrum en aan de achterzijde grenzend aan een fraai wandelpark!

vrijst. villa, dub garage, tuin op zuid (veel privacy)

Bouwjr: 2009 Inhoud: 740 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 1.416 m2

Bouwjr: 1958 Inhoud: 386 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 215 m2

Bouwjr: 1921 Inhoud: 270 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 186 m2

Bouwjr: 1990 Inhoud: 830 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 625 m2

www.klijsen.nl

0162-426348

Rijen Constance Gerlingsstraat 33

www.joosenenvanderjagt.nl

0162-513529

Rijen € 189.000,-k.k.

Hoofdstraat 112

www.noudkopsmakelaardij.nl

0162-455025

Rijen € 225.000,-k.k.

Dreesstraat 17

www.joosenenvanderjagt.nl

0162-513529

Rijen € 239.000,-k.k.

Stoomlederplein 53

€ 239.000,-k.k.

Op zeer centrale locatie nabij openbaar vervoer en winkels gelegen, verzorgd en royaal 3-kamer hoek-appartement met zonnig balkon, berging en garage.

Karakteristieke, uitgebouwde woning met flinke berging en fraai aangelegde tuin. Deze sfeervolle woning beschikt nog over vele authentieke elementen.

Op een kindvriendelijke locatie gelegen 2/1 kapwoning met tuin op het zonnige westen en stenen berging.

Deze UNIEKE instapklare geschakelde bungalow met alle voorzieningen op de begane grond is gunstig gelegen op loopafstand van winkels en NS-station.

Bouwjr: 2003 Inhoud: 240 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 2

Bouwjr: 1941 Inhoud: 400 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 269 m2

Bouwjr: 1970 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 223 m2

Bouwjr: 2002 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 237 m2

www.kinmakelaars.nl

0161-244844

www.kinmakelaars.nl

0161-244844

www.kinmakelaars.nl

0161-244844

www.kinmakelaars.nl

0161-244844


De Makelaar Rijen Riekevoort 15

Rijen - Rijsbergen - Rucphen

Rijen € 249.000,-k.k.

Willem Alexanderhof 2

Rijen € 249.000,-k.k.

11

Rijen

Nassaulaan 72

€ 275.000,-k.k.

Scholverbos 64

€ 275.000,-k.k.

Goed onderhouden 2/1 kapwoning met carport, oprit, berging, praktijkruimte aan huis en een diepe, fraaie achtertuin op het westen georiënteerd.

Op een rustige locatie gelegen, goed onderhouden en ruim uitgebouwde 2/1 kapwoning met inpandige garage.

Op een mooie locatie aan een ventweg gelegen, goed onderhouden vrijstaand woonhuis met tuin rondom, oprit en garage.

Op kindvriendelijke en rustige locatie gelegen fors uitgebouwde twee-onder-één kapwoning met inpandige garage, bijkeuken en flinke tuin.

Bouwjr: 1976 Inhoud: 470 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 273 m2

Bouwjr: 1982 Inhoud: 420 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 256 m2

Bouwjr: 1968 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 348 m2

Bouwjr: 1988 Inhoud: 585 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 297 m2

www.kinmakelaars.nl

0161-244844

Rijen Kennedylaan 14

www.kinmakelaars.nl

0161-244844

Rijen € 339.000,-k.k.

Spoorlaan Zuid 45

www.kinmakelaars.nl

0161-244844

Rijsbergen € 549.000,-k.k.

www.kinmakelaars.nl

0161-244844

Rijsbergen

Heiveld 21

€ 255.000,-k.k.

Bredaseweg 1c

€ 299.000,-k.k.

In zeer bosrijke en kindvriendelijke omgeving gelegen, uitgebouwde 2/1 kapwoning met een tot berging verbouwde garage, oprit en tuin.

Vrijstaande woning met inp. garage, 10 garageboxen, grote garage, gelegen op ca. 4400m2 grond op het zuiden. Nieuwbouw behoort tot de mogelijk.

Ruime twee-onder-een-kapwoning met eigen oprit en garage, bijzonder en zeer rustig gelegen in een mooie woonwijk van Rijsbergen.

Leuke vrijstaande woning met royale vrijstaande garage. Gelegen op een zichtlocatie met een ruim perceel grond en met een verrassende ruime achtertuin

Bouwjr: 1970 Inhoud: 500 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 302 m2

Bouwjr: 1927 Inhoud: 500 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 4.400 m2

Bouwjr: 1983 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 210 m2

Bouwjr: 1965 Inhoud: 360 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 595 m2

www.kinmakelaars.nl

0161-244844

Rijsbergen Pannenhoefsebaan 44

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

Rijsbergen € 370.000,-k.k.

Paandijksestraat 6

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Rijsbergen € 374.000,-k.k.

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Rijsbergen

Kruispad 18

€ 375.000,-k.k.

Breedschotsestraat 20

€ 399.000,-k.k.

Landelijk op een ruim bosperceel gelegen, nabij natuurgebied 'De Pannenhoef', gezellige bungalow met praktische indeling, overdekt terras en berging.

Rustig gelegen helft van een verbouwde en uitgebouwde voormalige boerderij, gelegen op een ruim perceel met een dubbele garage en ruime carport.

Landelijk gelegen vrijstaande karakteristieke langgevelboerderij met bakhuis, Vlaamse schuur, garage gelegen op ruim perceel in het buitengebied.

Mooie vrijstaande woning (ca. 470 m³) op ruim perceel met 2 schuren en weiland, rustig gelegen op ca. 3148 m2 grond in het buitengebied van Rijsbergen

Bouwjr: 2008 Inhoud: 520 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 3.525 m2

Bouwjr: 1956 Inhoud: 515 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 1.495 m2

Bouwjr: 1930 Inhoud: 1.000 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 2.000 m2

Bouwjr: 1965 Inhoud: 470 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 3.148 m2

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Rijsbergen Warande 27

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Rucphen

076-5975900

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Rucphen

van der Zijpedreef 3Rucphen € 315.000,-k.k.

Vasseurdreef 78

Vrijst. woning met 5 sl.kamers, 2 badkamers, ruime woonkamer, dichte eetkeuken, inpandige garage en aangeb. verblijf-/ praktijkruimte met eigen entree.

Fraaie gemoderniseerde woning met garage, gelegen op een mooie en rustige locatie in een rustige woonwijk van Rucphen op ca. 315 m2.

Zeer luxe ruime vrijst. villa met o.a. inpandig verwarmd zwembad, sauna, dubbele garage, atelier en personenlift welke tot de vier woonlagen reikt.

Bouwjr: 1987 Inhoud: 770 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 765 m2

Bouwjr: 1980 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 315 m2

Bouwjr: 1980 Kamers: 7

www.vanhasselmakelaars.nl

€ 479.000,-k.k.

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

€ 899.000,-k.k.

Inhoud: 1.900 m3 Perc.opp.: 811 m2

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900


De Makelaar Schijf Pastoor van Waesstraat 22

Schijf - Sprundel - Teteringen - Waspik - Wernhout - Zundert

Schijf € 375.000,-k.k.

Sprundel

Achtmaalsebaan 24

€ 450.000,-k.k.

Sint Janstraat 59

12

Sprundel € 185.000,-k.k.

Rucphensebaan

€ 223.000,-vrij op naam

Mooie vrijstaande woning (ca. 575 m³) met garage in een woonwijk gelegen op ca. 510 m2 grond in het groenrijke plaatsje Schijf.

Leuke vrijstaande en geheel onderkelderde woning (ca. 860 m³ incl. kelder en inpandige garage) op een ruim en geheel omheind perceel.

Helft van twee-onder-één kap woning met diverse bijgebouwen op ruim perceel met een ontsluiting aan voor- en achterzijde.

Op een rustige locatie nabij het dorpscentrum van Sprundel worden vier twee-onder-één kapwoningen gerealiseerd. Perceeloppervlakte vanaf 158 m2.

Bouwjr: 2003 Inhoud: 575 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 510 m2

Bouwjr: 1971-1980 Inhoud: 860 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 3.376 m2

Bouwjr: 1954 Inhoud: 340 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 770 m2

Bouwjr: 2013 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 158 m2

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Sprundel Fatimastraat 65

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Sprundel € 310.000,-k.k.

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Teteringen

Vissenbergdreef 9

€ 395.000,-k.k.

Adriaan Oomenstraat 39

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Waspik € 475.000,-k.k.

Koperwiek 6

€ 250.000,-k.k.

Rustig gelegen en zeer ruime vrijstaande woning (610 m³ incl. inpandige garage) met een ruime achtertuin.

Rustig en fraai gelegen zeer ruime bungalow met garage op ca. 1500 m2 met slaap- en badkamer op de begane grond en een prachtige diepe achtertuin.

Centraal in het centrum van Teteringen gel. royale vrijstaande semi-bungalow met inpandig bereikbare garage en royale oprit op een perceel van 700m2.

Aan de rand van Waspik gel., royale goed onderhouden 2/1 kapwoning met uitgebouwde sfeervolle serre, berging en privacy biedende tuin op het westen.

Bouwjr: 1960-1970 Inhoud: 610 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 368 m2

Bouwjr: 1971 Inhoud: 580 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 1.500 m2

Bouwjr: 1967 Inhoud: 615 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 726 m2

Bouwjr: 1986 Inhoud: 380 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 206 m2

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Waspik Benedenkerkstraat 95

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Waspik

0162-472950

Wernhout

biemansmakelaardij.nl

0162-472950

Wernhout

Schotse Hooglandersstraat 33 € 745.000,-k.k.

Kleine Heistraat 16-416

Mooie in stijl gebouwde woning met grote achtertuin en een groot weiland met poel en evt. paardenstallen op een perceel van 17.595 m2.

Royale, goed onderhouden, vrijstaande woonboerderij met vrijstaande stal, garage, hobbykas, op een prachtig perceel nabij natuurgebied De Veste

Moderne vrijst. recreatiewoning met kantoorruimte, royale woonkamer, open goed ingerichte keuken, drie slaapkamers en luxe badkamer op de verdieping.

Twee-onder-één kap woning met grote garage en enkele berg-/opslagruimtes op ruim perceel met inrit aan de rand van de dorpskern van Wernhout.

Bouwjr: 1906-1930 Inhoud: 625 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 17.595 m2

Bouwjr: 1850 Inhoud: 925 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 12.660 m2

Bouwjr: 1999 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 635 m2

Bouwjr: 1945-1959 Inhoud: 340 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 730 m2

www.vermeerenmakelaardij.nl

€ 635.000,-k.k.

biemansmakelaardij.nl

076-5964171

Wernhout Kleine Heistraat 10

www.klijsen.nl

0162-426348

Wernhout € 519.000,-k.k.

www.vanhasselmakelaars.nl

€ 179.000,-k.k.

076-5975900

Zundert

Kleine Heistraat 8

€ 549.000,-vrij op naam

Het Laar 120

Wernhoutseweg 97a

www.vanhasselmakelaars.nl

€ 259.000,-k.k.

076-5975900

Zundert prijs op aanvraag

Molenstraat 113a

€ 179.000,-k.k.

Vrijstaande boerderijwoning met diverse opstallen en percelen cultuurgrond, gelegen buiten de bebouwde kom met vrij uitzicht.

Prachtig mooie ruime en perfect afgewerkte vrijstaande woning met grote dubbele inpandige garage en grote schuur op een mooie groene locatie.

Ruim, luxe penthouse met 2 parkeerplaatsen en grote privé berging, gelegen op de tweede verdieping met landelijk uitzicht.

Leuke begane grond woning met lichte woonkamer, open keuken, badkamer, 1 slaapkamer, eigen binnenplaats (patio) en stenen garage.

Bouwjr: 1928 Inhoud: 555 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 35.900 m2

2001-2010 Kamers: 5

Bouwjr: 2008 Inhoud: 650 m3 Kamers: 7 Woonlaag: 2

Bouwjr: 1993 Inhoud: 210 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 0

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Inhoud: 850 m3 Perc.opp.: 10.005 m2

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900


De Makelaar Zundert Caspar Damstraat 45

Zundert

Zundert € 193.000,-k.k.

Jasmijnring 26

Zundert € 215.000,-k.k.

Kastanjehof

13

Zundert € 226.000,-vrij op naam

Prinsenstraat 12

€ 234.000,-k.k.

Appartement gelegen op bg,voorzien van dubbel glas met eigen entree/hal, badkamer, ruime slaapkamer en woonkamer en twee terrassen aan de voorzijde.

Royale hoekwoning met ruime woonkamer (40 m2), aangebouwde eetkeuken en 3 slaapkamers. Voor- en achtertuin met vrijstaande stenen berging en achterom.

In project 'Kastanjehof', in het centrum van Zundert, worden 4 rijwoningen en 2 patiowoningen gerealiseerd. Perceelopp. v.a. 105 m2, Inhoud 400 m³.

Moderne ruime hoekwoning gelegen aan een doorgaande weg in een rustige woonhof met ruimtelijke inrichting, achtertuin en royaal dakterras.

Bouwjr: 1977 Inhoud: 150 m3 Kamers: 2 Woonlaag: 0

Bouwjr: 1983 Inhoud: 415 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 207 m2

Bouwjr: 2012 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 105 m2

Bouwjr: 2008 Inhoud: 377 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 105 m2

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Zundert

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Zundert

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Zundert

Zundert

Wielewaal 3

Laatste patiowoningen in "De Schakel" met slaapkamer en badkamer op begane grond, ruime verdieping en garage.

Zeer ruime geschakelde bungalow gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum met o.a. 2 slaapk., ruime woonkamer en een fraai aangelegde patio.

Rustig gelegen geschakelde bungalow ("nul treden woning") in woonhofje met o.a. woonkamer van ca. 55 m2 met schuifdeuren naar patiotuin.

Royale 2-onder-1-kapwoning met inpandige garage (perfect voor kantoor/praktijk of speelkamer) en losse berging/ garage.

Bouwjr: 2013 Inhoud: 455 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 164 m2

Bouwjr: 1992 Inhoud: 360 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 211 m2

Bouwjr: 1992 Inhoud: 340 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 171 m2

Bouwjr: 1979 Inhoud: 500 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 231 m2

076-5975900

Zundert Eikenlaan 34

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Zundert € 312.000,-k.k.

Veilingstraat 18

Wielewaal 4

076-5975900

Zandakker bouwnr. 50€ 256.500,-vrij op naam

www.vanhasselmakelaars.nl

€ 272.000,-k.k.

www.vanhasselmakelaars.nl

€ 274.000,-k.k.

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Zundert € 324.000,-k.k.

Zandakker 19

Leeuwerikstraat 72

€ 274.500,-k.k.

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Zundert € 335.000,-k.k.

Pastoorsdreef 2

€ 389.000,-vrij op naam

Zeer gunstig gelegen ruime vrijstaande woning met aangebouwde garage en bijkeuken/berging. Achtertuin met o.a. houten tuinhuis, terras en veel privacy

In 2004 gebouwde en netjes afgewerkte helft van een twee-onder-één-kap woning met garage, bijkeuken en ruime zolderkamer met veel lichtinval.

Sfeervol vrijstaand huis in Oud Hollandse stijl met slaapkamer en badkamer op begane grond en een eigen oprit. Voorzieningen zijn op loop-fietsafstand

Zelfstandige woon-/ werkwoning met een ruime leefkeuken van ca. 30 m2 en patiotuin in kloostersfeer in hartje Zundert.

Bouwjr: 1971 Inhoud: 460 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 355 m2

Bouwjr: 2004 Inhoud: 529 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 207 m2

Bouwjr: 1930 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 510 m2

Bouwjr: 2012 Inhoud: 837 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 265 m2

076-5975900

www.vanhasselmakelaars.nl

Houd ook in 2013 uw brievenbus in de gaten voor De Makelaar Breda!

076-5975900

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Uitgeverij Cubic*Media Lijnbaan 17 A 3231 AE Brielle Tel. 0181-35 51 00 nvmbreda@cubicmedia.nl

COLOFON

www.vanhasselmakelaars.nl

www.vanhasselmakelaars.nl

Het meest complete

De Makelaar en actuele aanbod van

Redactie Gerrit van Loon Oplage 150.000 exemplaren Bezorgklachten kunt u melden via: klachten@cubicmedia.nl Druk- en zetfouten voorbehouden

de NVM-makelaars

Nieuwe woonbuurt

Meulenspie woonrijp

5e jaargang 16e editie - nov. 2012

Een greep

uit ons aanbod

gemaakt

Den Hout

Hespelaar 15

In opdracht van de gemeente de firma’s Van den Elshout Breda zijn en De Bont BV begonnen met het woonrijp maken van Meulenspie fase 1 op de Teteringen. Naar verwachtinggrens bij zijn de werkzaamheden in juni afgerond.

Accountmanager Carole Hendriks Traffic Amy van Prooijen

076-5975900

De aannemer gaat de openbare ruimte van Meulenspie fase 1 definitief inrichten en begint met het grondwerk van het park. Vervolgens worden de parkeervakken en trottoirs rijwegen, De beplanting en de bomenaangelegd. volgen in het najaar van 2013.

Meer woningen verkocht

De nieuwe woonbuurt Meulenspie, op de grens tussen Breda en Teteringen, wordt gebouwd in de jaren dertig stijl; nostalgische architectuur met symmetrische vormen en een rijke detaillering. De huizen worden ambachtelijk en degelijk gebouwd en zijn ruime, zowel van binnen als buiten. De wijk bestaat vooral uit royale tweekappers en vrijstaande villa's. Alle huizen hebben een voor- en achtertuin en een garage.

in laatste kwartaal 2012

In heel Nederland zijn in het laatste kwartaal verkocht dan in het van 2012 meer woningen 3e kwartaal. Nieuwe hypotheekregels per veel kopers besluiten 1 januari deden nog snel hun slag te slaan. Ook in Breda leefde de verkoop op. en omgeving In het 4e kwartaal werden er in Breda en directe omgeving 538 woningen verkocht. In het 3e kwartaal dat maar 425. Een stijging waren er van 26,7%. Het aantal transacties van hoekhuizen (104) en vrijstaande woningen (58) steeg voor beide met 34%. De gemiddelde transactieprijs lag het laatste kwartaal op €218.000,-. In het 3e kwartaal lag de gemiddelde prijs op €216.000,Uiteindelijk zijn er over heel 115.000 woningen verkocht, 2012 circa waarvan ruim 85.000 door NVM-makelaars . In het vierde kwartaal werden naar schatting bijna 34.000 woningen verkocht, ruim 25.000 door NVM-makelaarswaarvan . Dit is 31,8% meer dan in het derde kwartaal. De invoering van de nieuwe hypotheekregels per 1 januari 2013 heeft veel kopers doen besluiten om in het laatste kwartaal hun slag te slaan. Ze hebben willen profiteren van de gunstige regels en de lagere woonlasten onder het oude regime. In de nieuwe situatie moet een hypotheek namelijk binnen 30 jaar worden afgelost om voor hypotheek-

Nieuwe straatnamen nieuwbouwlocaties

renteaftrek in aanmerking te komen, terwijl voorheen 50% aflossingsvrij mocht worden geleend. Ger Hukker, voorzitter NVM: “We zien dat consumenten langzamerhand beginnen te wennen aan de nieuwe situatie. Er is nu meer politieke duidelijkheid over de leencapaciteit van kopers. weliswaar strenger, maar De regels zijn de financiering van een eigen woning is voor mensen nog altijd mogelijk. de meeste Daarbij komt dat er een groot aanbod is van steeds scherper geprijsde koopwoningen. Ondanks de strengere hypotheekregels is de betaalbaarheid goed. Mensen beseffen steeds meer dat je een woning niet puur als beleggingsproduct koopt: het gaat primair om het creëren van een ‘thuis’. Aflossen wordt weer als steeds normaler beschouwd. Het kopen van wordt de komende jaren een woning nog aantrekkelijker nu op de huurmarkt verwachting een opwaartsede prijzen naar lijn gaan vertonen. Bestaande koopwoningen worden interessanter, zeker voor scheefwoners die op flinke extra huurverhoging kunnen gaan rekenen."

In buitengebied, doch op korte afstand van voorz. en A59 gelegen, uitgebouwd herenhuis. Inhoud ca. ca. 565 m3 , het riante perceel is ca. 2.520 m2 groot. Vraagprijs: € 449.000,k.k. Biemans Made makelaardij o.z. Tel.: 0162 – 67 24 24 Wernhout

Kleine Heistraat 10

Vrijstaande boerderijwoning met diverse opstallen en percelen cultuurgrond, gelegen buiten de bebouwde kom met vrij uitzicht. Vraagprijs € 519.000,k.k. Van Hassel makelaars o.g. Tel.: 076-5975900 Rijen

De Gemeente Breda heeft op twee nieuwbouwlocaties nieuwe straatnamen bekend gemaakt. Het gaat om de Luciastraat op de locatie van de Liesboslaan en de Nieuwe Daalakker in Bavel, in de hoek waar de Roosbergseweg, Hoge Daalakker en Brigidastraat liggen. De Luciastraat is de naam van een nieuwe straat die op de locatie van de Liesboslaan in Breda wordt ontwikkeld. Dit ten behoeve van een nieuwbouwproject. Bestaande bebouwing wordt gesloopt en er komt een nieuwe straat waaraan 67 appartementen en 36 woningen gekoppeld zijn. De Nieuwe begint aan de Hoge Daalakker Daalakker en eindigt aan de Roosbergseweg. Omdat de straatnamen in de nabijheid van het bouwplan verwijzen naar Daalakker en Akkerveld ligt een verwijzing voor de hand. Ook de vindbaarheid is door deze straatnaam bevorderd aangezien de Lage Daalakker en het Daalakkerpad in de nabije omgeving liggen.

Constance Gerlingsstraat

Op zeer centrale locatie nabij en winkels gelegen, verzorgd openbaar vervoer en royaal 3-kamer hoek-appartement met zonnig balkon, berging en garage.

Prijs Vanaf € 189.000,k.k. Kin ERA makelaars Rijen Tel.: (0161)244844 Oosterhout

Ketenbaan 15

Vrijstaande semi-bungalow met gastenverblijf, hobby-partyruimte en opslagruimte op een prachtige locatie in de “Boswachterij Dorst”. Vraagprijs € 1.410.000,k.k. Biemans Makelaardij & Assurantiën Tel.: 0162 472 950

33


Gangboord 2 4941 RE Raamsdonksveer

Nieuwstraat 22 4901 JH Oosterhout

0162 - 521 297

www.verbrugge.com Geertruidenberg

Geertruidenberg

Elfhuizen 10*

Jacq. Stalkade 17

TE HUUR

Woning kopen? Woningruil werkt ook in 2013!

Geertruidenberg Frederik Hendrikwal 23

WONING IN BEELD

ORIGINELE DETAILS

De Elantshoorn is een fraai gerestaureerd monumentaal herenhuis en gelegen op de gezellige markt van Geertruidenberg met vele andere markante panden, terrasjes en winkeltjes. Deze prachtige woning is met veel liefde, zorg, vakmanschap gerestaureerd en verkeert in een prima staat van onderhoud.

Heerlijk wonen aan het water! 3-kamer appartement met een zeer ruime badkamer en een fraai uitzicht. Berging, videofoon en lift aanwezig.

Unieke woning in het autoluwe Oranjebastion. Veel lichtinval door de grote ramen. De woning met zijn 4 woonlagen is uiterst energiezuinig.

Aan de historische Markt van Geertruidenberg gelegen Monument. Geheel gemoderniseerd, goede staat van onderhoud en zeer diepe tuin met ontsluiting.

€ 1.000,- p/mnd

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Vraagprijs € 299.000,- k.k.

Vraagprijs € 637.500,- k.k.

Hank

FANTASTISCH UITZICHT

Geertruidenberg Markt 20

Oosterhout

Buitenkade 24

Oosterhout

Keiweg 118

INSTAPKLAAR

Oosterhout

Krommebeemd 7

NIEUW IN DE VERKOOP

TUIN OP ZUIDWESTEN

Woningruil gewenst. Deze recent gerenoveerde woning met nieuwe garage is gelegen tussen dorpskernen van Hank en Nieuwendijk aan een landelijke weg.

Op rustige locatie in het centrum gelegen karakteristieke woning met berging, garage en privacy biedende tuin op het zuidwesten.

Op nette locatie aan de rand van de Beemdenbuurt gelegen twee-onder-een-kapwoning met garage en privacy biedende achtertuin op het zuidoosten.

Ruime hoekwoning met inpandige garage op een kindvriendelijke locatie in de wijk Dommelbergen. Op loopafstand van de polder. Achtertuin op zuidwesten.

Vraagprijs € 557.500,- k.k.

Vraagprijs € 167.500,- k.k.

Vraagprijs € 239.000,- k.k.

Vraagprijs € 257.500,- k.k.

Oosterhout

STARTERS OPGELET!

Wiardi Beckmanhof 24

Raamsdonk

Merijntje Gijzenstraat 30

NIEUW IN VERKOOP

Raamsdonksveer

Heemraadsingel 22

WONING IN BEELD

van Wijngaardenstraat 6

STARTERS OPGELET

Raamsdonksveer Jan van Beekhof 18

STARTERS OPGELET!

Op goede locatie, met vrije ligging aan de voorzijde, gelegen royale eengezinswoning, type hoekwoning met berging en verzorgd aangelegde achtertuin op het zuiden.

Een heerlijke op een hoek gelegen twee-onder-één-kap woning met garage en aparte berging.

Aan doorgaande weg gelegen, te moderniseren uitgebouwde tussenwoning met stenen berging en tuin op het zuidwesten. Wie pakt deze kans?

Op een gewilde woonlocatie, in een kleinschalig appartementen complex, schitterend nieuwbouw tweekamer appartement op de begane grond met een leuke voortuin.

Vraagprijs € 289.000,- k.k.

Vraagprijs € 229.000,- k.k.

Vraagprijs € 135.000,- k.k.

Vraagprijs € 162.500,- k.k.

Raamsdonksveer Baksweer 226

STARTERS OPGELET!

Raamsdonksveer P. Ketelaarstraat 42

STARTERS OPGELET!

Raamsdonksveer Roemer Visscherstraat 21

NIEUW IN VERKOOP

Raamsdonksveer Zandheuvel 24

SEMIBUNGALOW

Ruime tussenwoning met berging in een woonwijk, nabij scholen, winkels en de uitvalswegen naar de A-27 en de A-59. Moderne badkamer en 4 slaapkamers.

Tussenwoning in de kindvriendelijke woonwijk Achter de Hoeven. Fraai aangelegde achtertuin op zuidoosten met een stenen berging en achterom.

Goed onderhouden hoekwoning met garage in een kindvriendelijke buurt. Een speeltuintje en kinderboerderij op steenworp afstand.

Aan een rustig hofje staat deze geschakelde semibungalow met garage. Parking op eigen terrein en tuin op zuidoosten met veel privacy.

Vraagprijs € 179.000,- k.k.

Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Vraagprijs € 229.000,- k.k.


Gangboord 2 4941 RE Raamsdonksveer Nieuwstraat 22 4901 JH Oosterhout Raamsdonksveer

0162 - 521 297 www.verbrugge.com

Raamsdonksveer

Ramsweer 7

Raamsdonksveer

Parklaan 64

NIEUW IN VERKOOP

Woning kopen? Woningruil werkt ook in 2013! Raamsdonksveer

Koningstraat 44

NIEUW IN VERKOOP

Sandoel 49

MET GARAGE

WONING IN BEELD

In een kindvriendelijke wijk gelegen fantastisch gemoderniseerde en riant uitgebouwde hoekwoning met een losstaande garage en houten berging.

Een uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning van 436 m3 met garage en carport.

Deze heerlijke vrijstaande woning is in een oude wijk van het dorp gelegen en heeft vele mogelijkheden voor hobby of werk.

Gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning met serre, garage, berging en overkapping. Fraai aangelegde tuin met sierbestrating en moderne vijverpartij.

Vraagprijs € 237.500,- k.k.

Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Raamsdonksveer

Waspik

Tolbrugplein 89

Lindenheuvel 6

Waspik Open huis

Waspik

Benedenkerkstraat 2

Havendijk 11

FANTASTISCH UITZICHT

ZATERDAG 2 FEB. VAN 12.00 TOT 14.00 UUR

WONING IN BEELD

Exclusief en duurzaam appartement met fascinerend uitzicht, 2 parkeerplaatsen en berging.

Op rustige locatie tegenover sportpark Lindenheuvel gelegen vrijstaand woonhuis met praktijkruimte, carport, onderkelderde berging en privacy biedende tuin op het zuidwesten.

Vrijstaande woning met extra grote garage en behandelruimte. Heerlijke woning nabij de dorpskern met een bad- en slaapkamer op de begane grond.

Vrijstaande woning met berging aan een idyllisch straatje gelegen. De ouderslaapkamer en badkamer zijn op de begane grond gesitueerd.

Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Vraagprijs € 255.000 k.k.

Vraagprijs € 270.000,- k.k.

Vraagprijs € 309.000,- k.k.

Landelijk wonen in Sprundel

In de gezellige wijk Vissenberg, aan de rand van Sprundel en dichtbij de landerijen worden vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen met een zeer hoogwaardige afwerking gerealiseerd. Echter, kunt u nu ook kiezen voor een aantrekkelijk geprijsde ruwbouw oplevering! • tweekappers € 275.000 v.o.n. ruwbouw € 254.500 v.o.n. • vrijstaande v.a. € 369.000 v.o.n. ruwbouw v.a. € 341.500 v.o.n.

Perceel: 228 m2 - 401 m2 Inhoud: 491 m3 - 614 m3

BEL Van HassEL MakELaars: 076 597 59 00 of THuisVEsTEr: 0162 49 11 00

www.thuisvester.nl

BENEDEN SLAPEN


AON_12047_AON_advert_205x285_HAH(c).pdf

1

18-01-13

14:59

Hoeveel gaat u dit jaar BESPAREN OP UW VERZEKERINGEN? Check uw voordeel en sluit direct af via www.aondirect.nl

De Makelaar Breda  

De krant voor de verhuizende consument in de omgeving van Breda en omstreken.