Page 1

wonendoejezo 1

V E R H U I S P O C K E T

De beste

adressen voor u w verhuismom

ent

Verhuizen ging nog nooit zo makkelijk!

Sfeermakers

in huis

Rockin’ Romance

Daglicht belangrijk voor kopers

8

42

67

Innovatief nieuws Badkamer

04

GREEN

KEEPS GROWING

ZOALS JE HUIS IS.. ZO BEN JIJ OOK


2

Een leven lang zorgeloos genieten van de kunststof kozijnen van Alkuplus. U wilt nieuwe kozijnen, deuren of hefschuifpuien? Omdat de oude te slecht zijn geworden of omdat u bijvoorbeeld uw nieuwe droomhuis gaat bouwen? Kies dan voor Alkuplus. Met Alkuplus plaatst u topkwaliteit in uw huis, waarvan u minstens een leven lang zorgeloos kunt genieten. Kom langs in onze showroom en laat u overtuigen van de vele voordelen.

Alkuplus Ontdekkingscentrum Klarinetweg 5, Middelburg | Tel. 0800 - 255 87 58

www.alkuplus.nl

(GRATIS)


Beste lezer, De geboorte van deze Verhuispocket valt samen met mijn tweede zwangerschapsperiode. Als de bevalling net zo plezierig verloopt als de totstandkoming van deze pocket van WonenDoeJeZo die nu voor u ligt dan wordt het volgend jaar dubbel feest. Niets is leuker om het elke dag over wonen en alle facetten daarom heen te hebben. Zoals het (ver)kopen van een woning en het verhuizen daarna. Voor alle verhuizende consumenten in Nederland is er nu deze handige pocket. Woonspecialisten vertellen in deze uitgave alle tips en aanbiedingen die komen kijken voor, tijdens of na het verhuismoment. Alles met een positieve insteek, want woongenot staat bij ons hoog in het vaandel. Zeker als dat gepaard gaat met een mix van leuke woonomgevingen en exclusieve interieurs. Verhuizen betekent vernieuwen. Vernieuwen is spannend en verfrissend. Ja,..nieuw is lekker. Zelf ben ik onlangs ook verhuisd. Mijn privéleven bevindt zich momenteel in rustig vaarwater. Met mijn zoon, nieuwe spruit en lieve vriend was de babykamer het enige waar ik me druk om maakte. Wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken, weet ik als 38-jarige vrouw en medesamensteller van deze woonpocket als geen ander. Ik voel me één met mijn doelgroep: de doorstromers. Wilt u het met mij eens hebben over verhuizen? Neem contact met me op en misschien kunnen we in de volgende editie van de Verhuispocket iets voor elkaar betekenen!

Vriendelijke verhuisgroet,

Radna Klink WonenDoeJeZo WonenDoeJeZo Verhuispocket

P.S. Heb je suggesties, ideeën of tips? Laat het ons vooral weten! Mail verhuizen@cubicmedia.nl


Colofon De WDJZ Verhuispocket wordt postaal verzonden naar alle woningverkopers in Nederland.

20 IB-InSide Interior-Design & Styling

Uitgeverij: Cubic*Media Lijnbaan 17a 3231 AE Brielle

42

0181-355 100 verhuizen@cubicmedia.nl www.cubicmedia.nl www.wonendoejezoin.nl

Riverdale Rockin’ Romance

Algemeen Directeur Joël Boyreau Commercieel Directeur Ernst van Dijk Bladmanagement Amy van Prooijen Accountmanagers Radna Klink Carole Hendriks Redactie Gerrit van Loon Art Directon/Opmaak B&M Design Copyright 2013. Druk- en zetfouten voorbehouden. Bezorgklachten kunt u melden via klachten@cubicmedia.nl

52 Een begrip in Zeeland

106 Zwemmen in uw eigen vijver


Inhoudsopgave

Lifestyle

Haarden en kachels

6

Bewust omgaan met energie

Woontips

14

Trends, items en meer...

Styling

17

Woning sneller verkopen met verkoopstyling

Wonen

24

Sfeervol, modern

Verf en wand

44

Je interieur er stoer laten uitzien

Inrichting

49

Ontdek je eigen stijl

Parket, laminaat

54

Ontdek de nieuwe trends

Keukens

60

Voor iedere smaak

Vloerenspecialist

71

Kwaliteit begint bij goede voorlichting

Kasten

74

Kastruimte zoals u dat wilt

Lichtkoepels

76

Daglicht belangrijk voor kopers

Slaapkamer

81

Verhuist uw bed ook mee?

Woondecoratie

84

De sfeermakers

Badkamers

88

Vloerverwarming, tegels en meer...

Tuinen

104

Van uw tuin is er maar ĂŠĂŠn

Verhuizen

110

Tot in de puntjes geregeld

Verbouwen De helpende hand bij uw verbouwing

118


Interieur.7

Hout gestookte cv-haarden

Bewust omgaan met energie Bij Ooms Warmtewereld merken wij dat er steeds meer vraag is naar alternatieve verwarmingsmogelijkheden. Er zijn natuurlijk vele alternatieven, maar ook de milieuvriendelijke oplossing, de houtkachel (of pellet kachel) met een CV aansluiting komt sterk in trek. Tegenwoordig is er een steeds omvangrijker assortiment beschikbaar dat eenvoudig gecombineerd kan worden met bestaande CV installaties. Een CV houtkachel kunt u combineren met uw radiatoren of vloerverwarming zodat niet alleen de woonkamer maar veel meer ruimtes tegelijkertijd verwarmd kunnen worden. Wie zich goed wil laten voorlichten is bij ons aan het juiste adres. Ook voor deskundig advies bij u thuis. Kom kijken in onze showroom aan de Zuidweg 20a te Zonnemaire of neem een kijkje op onze website www.oomswarmtewereld.nl voor o.a. ideeĂŤn en de openingstijden. Wij zijn gevestigd bij Interieur Paauwe.

Openingstijden Maandag op afspraak Dinsdag 09:30 - 17:30 Woensdag 09:30 - 17:30 Donderdag 09:30 - 17:30 Vrijdag 09:30 - 17:30 Zaterdag 09:30 - 17:00 Zondag Gesloten Ooms Warmtewereld Zuidweg 20a 4316 LB, Zonnemaire 0111-463496 info@oomswarmtewereld.nl www.oomswarmtewereld.nl


8

Haarden en kachels de sfeermakers in huis


I n t e r Ii e u r . 2 9

Ooms Warmtewereld levert en plaatst kachels en haarden op hout, gas, elektrisch en op pellets van diverse bekende merken. In onze showroom in Zonnemaire staan hier een groot aantal voorbeelden van. Of het nu gaat om een houthaard van Harrie Leenders of een gashaard van Bellfires met een natuurstenen schouw: alles wordt op een vakkundige en professionele wijze door ons gemonteerd. Wie zich goed wil laten voorlichten over de vele mogelijkheden is bij ons aan het juiste adres. Ook voor deskundig advies bij u thuis. Wilt u er de komende tijd lekker warmpjes bij zitten, kom dan kijken in onze showroom aan de Zuidweg 20a te Zonnemaire of neem een kijkje op onze website www.oomswarmtewereld.nl voor o.a. ideeĂŤn en de openingstijden. Wij zijn gevestigd bij Interieur Paauwe.


10


I InnStteArLiLeAutrI e 2 . 1. 1

Zonnepaneelinstallaties

Wij gaan groen, dat zou u ook moeten doen! Zonnepanelen zijn nieuw bij Ooms Installaties en Ooms Warmtewereld. Met zonnepanelen wek je stroom op, onafhankelijk van de energieleverancier. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen. En de prijs is steeds minder een drempel: zonnestroom concurreert steeds beter met netstroom (de kosten voor zonnepanelen dalen) en er is landelijke subsidie. Deze subsidie bedraagt 15% van de totale aanschafkosten (zonder de montagekosten) met een maximum van â‚Ź 650,- . Voor 2012 was er 22 miljoen euro subsidie beschikbaar, inmiddels is dat volledige bedrag aangevraagd aan subsidie. Maar u kunt nog steeds een aanvraag doen: tot in 2013 is er nog 30 miljoen beschikbaar. Na 2013 stopt deze subsidieregeling voor zonnepanelen. Neem contact met ons op voor de voorwaarden, de mogelijkheden of een uitgebreide offerte. Of neem een kijkje op onze websites www.oomsinstallaties.nl of www.oomswarmtewereld.nl. Wij zijn gevestigd aan de Oudestraat 14 in Bruinisse en aan de Zuidweg 20a in Zonnemaire (bij Interieur Paauwe).


bulthaup b3 Gelooft niet in snelle trends. Maar in eigen kracht. Een bulthaup staat voor individualiteit en precisie in optima forma.

BeForm Keuken & Interieur B.V. Livingstoneweg 50 4462 GL Goes T: +31 113 222 770 info@beform.nl

Meer via QR-code of op www.goes.bulthaup.nl


Be original.. en laat uw nieuwe keuken, kast of tafel, op maat maken bij Beform. Beform een nieuwe naam, maar een vertrouwd adres. U kent ons van Slabbekoorn interieurbouw. Bij Beform richten wij ons helemaal op de particuliere klant. We blijven de kwaliteitskeukens van bulthaup leveren, en we ontwerpen en maken daarnaast keukens, kasten, tafels en ander meubilair op maat in onze eigen werkplaats. U bent van harte welkom in onze showroom. Daar luisteren we goed naar uw wensen. We laten u direct wat schetsen en mogelijkheden zien. Er zijn geen beperkingen in uitvoering, kleur, model, materiaal en budget. Modern of klassiek? Wij leveren wat u wilt. Met dezelfde passie, deskundigheid, en kwaliteit als u van Slabbekoorn gewend bent. Beform keuken & interieur BV

Livingstoneweg 50, 4462 GN Goes telefoon 0113 222 770 info@beform.nl www.beform.nl


14

woontips

Green keeps growing De invloed van groen en groen denken zien we nog steeds overal terug in het interieur. Het goed behandelen van onze moederaarde is namelijk niet slechts een vluchtige hipe van vorig seizoen, maar een essentiële doelstelling die we steeds meer integreren in ons dagelijks leven. Groen is cool en zorgdragen voor onze aarde zelfs nog cooler! Grootste nieuwkomer in deze, verf die milieuvriendelijker is.

Boxer Plus biedt de ideale combinatie door het snelle binnenwerk dat eenvoudig op bedrijfstemperatuur komt en de trage zijstenen die de warmte extra lang vasthouden. Kortom: uitgekiend, gebruiksvriendelijk en oerdegelijk. Van Harrie Leenders Haardkachels

Neon based on Sea Life Snelle connecties via internet, een overkill aan sociale media en de uitgebreide smart phones geven een behoefte weer aan totale verbondenheid met alles. De “Sea Life” trend speelt hier mooi op in.


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 1. 5

Warm Autuhm influences melt with culture Mensen en diverse culturen smelten steeds meer samen. Deze samensmelting wordt in de (woon)mode weergegeven door het gebruik van moderne silhouetten in etnische dierlijke en tribel elementen.

Verder blijven homemade artikelen die ons terug brengen naar grootmoeders roots erg hot. Ook humoristische en positieve prints en twisten worden booming. In opkomst is “theatraal�. We willen weer lekker gek doen na alles waarin we vast hebben gezeten enhalen onze inspiratie regelrecht uit het theater met al zijn gekke kostuums.


16

InterIeur.1

Bouwbedrijf van de Water

Allround beeld

Bert van de Water (47) en zijn vrouw Ellen zijn uitermate tevreden over het resultaat dat een recente verbouwing van hun pand aan de Polyanderweg te Heenvliet heeft opgeleverd. Liefst 160 m² groot is de vernieuwde showroom, die een allround beeld biedt wat Bouwbedrijf van de Water b.v. allemaal te bieden heeft. Aanbouw, verbouw en renovatie “Onze specialiteit is het verrichten van renovatie en verbouw van woningen. Daar valt uiteraard ook het maken van aanbouwen voor een keuken onder en tal van andere werkzaamheden zoals het plaatsen van een gemetselde garage. Dakkapellen Het maken van nieuwe dakkapellen en dakopbouwen behoort ook tot onze werkzaamheden.” zegt Bert van de Water. De laatste tien jaar zijn er zoveel schitterende materialen op de markt gekomen, die kunnen leiden tot een fraaie woonomgeving. Houten- en kunststof kozijnen Uiteraard leveren wij ook nog steeds ouderwetse houten kozijnen, die worden gemaakt door Lamberts uit Flakkee. Serres Wie niet zou zijn huis, of dit nu een bungalow is, een vrijstaande woning of een eengezinswoning, graag willen verfraaien met een mooie serre? Bouwbedrijf Van de Water laat in haar showroom zien dat er heel veel mogelijkheden zijn Wooncomfort in veel varianten Bouwbedrijf van de Water is van allerlei markten thuis als het gaat om het verbeteren van uw wooncomfort. Of het nu een nieuwe voordeur met politiekeurmerk betreft, het vernieuwen van een dakgoot met bijzondere kunststof panelen, een aanbouw van uw huis of wat ook op bouwkundig gebied.

Openingstijden Ma. t/m Vr. 09:30 - 16:00 Zaterdag 10:00 - 12:00 Bouwbedrijf van de Water b.v. Polyanderweg 2 3218 XT Heenvliet t.: 0181 - 662133 f.: 0181 - 663981 info@bouwbedrijfvandewater.nl www.bouwbedrijfvandewater.nl

Zes dagen per week bent u er welkom en desgewenst is een vrijblijvend bezoek aan huis ook mogelijk.


A iDeVuI r e .S1. 1 Inter 7

Impulse Styling

Woning sneller verkocht met verkoopstyling In uw oude huis aan de slag gaan lijkt onnodig energie verspillen, maar verkoopstyling door Impulse Styling is van groot belang voor een betere verkoop van de woning! De juiste presentatie van de woning is bepalend voor het verkoopsucces, die eerste indruk is erg belangrijk. Door met verkoopstyling de ruimtes te neutraliseren, de juiste sfeer te creĂŤren en de accenten op de juiste plekken te leggen zal uw woning zichtbaar opvallen tussen andere te koop staande woningen. Leegstaande woningen lijken kleiner omdat de verhoudingen moeilijk zijn in te schatten.Hiervoor verhuurt Impulse Styling meubelen en woonaccessoires in diverse soorten en maten, zodat uw woning er weer pico bello uitziet en klaar is om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken. De styliste van Impulse Styling verzorgt tevens interieuradvies voor uw nieuwe woning en kunt u deelnemen aan diverse workshops.

Impulse Styling Waalstraat 11 4335 KK Middelburg Telefoon 06-30895695 E-mail info@impulsestyling.nl verkoopstyling meubelverhuur interieurstyling workshops www.impulsestyling.nl


18

Nieuw goossens ideeënboek 2013

Volop inspiratie en nieuwe trends in alle stijlen Het nieuwe Goossens woon- en slaapideeënboek 2013 is uit! Een bron van inspiratie, sfeer en beleving met de allernieuwste internationale woontrends. Daarnaast staat het boordevol tips van onze adviseurs om het interieur te creëren waarin u zich thuis voelt! Speciaal voor lezers van Wonen doe je Zo is het ideeënboek als eerste aan te vragen, helemaal gratis op www.goossens.nl De eindeloze mogelijkheden die Goossens wonen & slapen biedt, komen via de verschillende merken uitgebreid aan bod in het ideeënboek. Het begint met Pure: stijlvolle en hoogwaardige meubelen. Ambachtelijk vervaardigd van hoogwaardige,

natuurlijke materialen. Pure geeft karakter aan je interieur. Kies uit vele verschillende houtkleuren en afwerkingen voor de juiste touch en uitstraling van je interieur. En uiteraard profiteer je bij Goossens van een branche overschrijdende garantie tot maar liefst 25 jaar! Alles in huis

Creatief directrice Margareth Goossens zegt over de collectie en het ideeënboek: “Of je nu houdt van een landelijke stijl, liefhebber bent van design of juist advies wilt krijgen over de laatste meubeltrends, wij hebben alles in huis om je te verrassen met de mooiste ideeën voor je woning. We screenen het hele jaar door de nieuwste trends


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 1. 9

en luisteren naar wensen van klanten om een complete en continu vernieuwende collectie aan te bieden.” Mix en Match is daar uit uitstekend voorbeeld van. Dat is een wereld waarin alles kan en eindeloze combinaties mogelijk zijn. Zo’n persoonlijke stijl geeft wonen balans en sfeer. Je creëert een eigen stijl waarin je je thuis voelt. Lekker mixen en matchen is lekker leven. Betaalbaar wonen & slapen

Een jong, dynamisch en uitermate betaalbaar woonprogramma in de collectie van Goossens is MyHome. Met MyHome verzeker je je van een wereldwijde collectie van kwaliteitsmeubelen tegen wereldprijzen. Een eigentijdse vormgeving, goede materiaalsoorten en nieuwe trendkleuren. “Wij zijn in staat om grootschalig, direct in te kopen en produceren in eigen beheer. En juist dat is de reden dat we betaalbare meubelen tegen de beste prijs kunnen leveren”, zegt Margareth Goossens. Tel daar de uitstekende garantievoorwaarden en de uitgebreide service van Goossens bij op en je weet waar je naartoe moet! Wij wensen je veel winkelplezier in MyHome! Complete slaapcollectie

De afgelopen jaren heeft Goossens zich verrijkt met een complete slaapcollectie en is op dit gebied uitgegroeid tot een absolute specialist in de Benelux. Je vindt er boxsprings in alle comfort- en prijsklassen, maar ook ledikanten, kasten, commodes, matrassen en bodems. Uiteraard allemaal van Goossens kwaliteit tegen uitermate scherpe prijzen én met uitgebreide garantie. Onze adviseurs voorzien je van een persoonlijk slaapadvies, want eenderde van ons leven brengen we in bed door. Een uitstekend slaapsysteem is dus van levensbelang. Eindeloze keuzemogelijkheden

Pure, Mix en Match en My Home zijn slechts enkele van de vele merken van Goossens. “Onze

collectie kent 1001 smaken en stijlen: warm, rustig, strak, stijlvol... of ergens er tussen in? Bij ons ben je verzekerd van de laatste trends”, zegt Margareth Goossens. “We hebben in onze uitgebreide stof- en ledercollectie meer dan 2000 kleuren. Als je dat naast onze collectie van meer dan 250 hoekbanken of 1.500 eetkamercombinaties legt, dan is de keuze dus eindeloos.” Gratis interieuradvies

Het (opnieuw) inrichten van je huis is natuurlijk harstikke spannend! Past de bank of kiezen we voor een leefhoek? Een tafel met 4 stoelen of kunnen we nog een maatje groter kwijt? Houden we voldoende loopruimte over? Wordt het niet te druk? Hoe creëer ik een apart hoekje in mijn kamer? Welke kleur moet ik dan kiezen? Al deze – en nog veel meer vragen – komen aan bod bij het inrichten van je huis. En als je daar wat hulp bij kunt gebruiken staan onze professionele stylistes voor je klaar. Zij voorzien je helemaal gratis van een afgestemd advies. Maar ook de zakelijke markt wordt niet vergeten door Goossens. Ook op dit gebied worden projecten opgepakt, van gedegen advies voorzien en compleet ingericht! Kortom, wij heten u van harte welkom in een van onze filialen! Kijk hiervoor op www.goossens.nl


20

Ilonka Broekaart (1979) richtte 6 jaar geleden met succes het bedrijf IB-InSide Interior-Design & Styling op. Een bedrijf gespecialiseerd in interieurstyling, verkoopstyling, interieurontwerp en aanverwante zaken zoals trendwatching en trendforecasting. Ilonka Broekaart: “IB-InSide (Ook wel IB genoemd) is de denker die interieurwensen vertaalt naar visuele realiteit. Door inspiratie opgedaan uit persoonlijke gesprekken en door de ogen en oren altijd wijd open te houden, wordt een idee uitgewerkt en succesvol vormgegeven binnen de wensen van de klant�.


.21

Personal impuls Ieder mens is uniek en dit zien we steeds meer terug in onze hedendaagse keuzes waarbij onze voorkeur uitgaat naar persoonlijke invloeden. Een interieur is immers een expressie van onze persoonlijkheid en het gaat er om dat vooral de bewoners zich goed voelen in hun huis. De sleutel tot wederzijds succes zit hem dan ook in het vermogen om door de ogen van de opdrachtgever te kijken en deze niet uit het oog te verliezen, maar juist samen de koers te bepalen. We leveren dan ook voornamelijk maatwerk en stellen interieurs samen die naadloos aansluiten bij de wensen, voorkeuren en persoonlijkheid van de bewoners. Ontzorgen IB-InSide stelt op maat gemaakte meubelpakketten samen compleet met materiaallijsten, budgetoverzichten en 2D/3D impressies. Maar hier blijft het niet bij. Alles wat door IB wordt aangeboden, kan des gewenst ook geleverd worden! Daarnaast is het pakket zodanig opgebouwd dat “zelfshoppen” aan de hand van het overzicht ook tot de mogelijkheden behoort.

Ook is een turn-key opleveringen waarbij de klant van A tot Z volledig ontzorgt wordt, een optie.

Voor iedereen IB houdt altijd rekening met de smaak en het budget van de klant zodat iedereen met welk budget of welke smaak ook, gebruik kan maken van onze diensten. Ilonka Broekaart: “Een juiste inrichting van een huis verbetert ons welzijn. Hier staan we misschien niet altijd bij stil, maar uit diverse psychologische omgevingsonderzoeken is dit gebleken. IB-Inside vindt het erg belangrijk een mogelijkheid te bieden aan iedereen die hiervoor openstaat”.


22

Verkoopstyling Een toegankelijk interieur zorgt voor een goede eerste indruk en vergroot de groep potentiële kopers aanzienlijk. Doordat uit onderzoek is gebleken dat het “verkoopklaar” maken van een woning doeltreffender is dan het laten zakken van de vraagprijs, verdient een verkoopstyling zich altijd terug. Jeroen Stoop, directeur Makelaarsland: “Omdat gerestylede huizen vaak beter in de markt liggen en stijgen in waarde, verdient verkoopstyling zich in negen van de tien gevallen zonder meer terug”. Met eventuele kleine aanpassingen wordt er een ruimtelijk, fris, overzichtelijk en geneutraliseerd interieur neergezet wat voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk is. IB kan direct voor u aan de slag gaan volgens het hands-on concept, maar kan u ook voorzien van een verkoopklaarraport vol met handige tips & trucs waarmee u zelfs uit de voeten kunt. Als verkoper is het belangrijk potentiele kopers enthousiast te krijgen. Hierin zijn visualisatie en ruimtebeleving bepalend voor een snelle verkoop. Door het inrichten van lege ruimtes wordt de potentie van een ruimte direct zichtbaar. IB biedt de mogelijkheid om de potentie van lege ruimtes te laten zien zonder grote investeringen. Dit kan doormiddel van meubelhuur, maar ook door middelen van kartonnen modules die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Zo kan de potentiele koper eventueel gemakkelijk zelf een opstelling bepalen en meteen inzicht krijgen in de meerdere mogelijkheden. In de kartonnen modules zijn onder andere keukens, badkamers, woonen slaapkamers snel, eenvoudig en op alle denkbare manieren in te richten. IB-InSide is gecertificeerd in verkoopstyling en aangesloten bij House of KIKI. Het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten.


InterIeur.23


te 1 I nI n te rr i eI e uu rr . 2. 5

Le Bazar Wonen Sfeervol modern...

Al vanaf 1995 staat Le Bazar Wonen voor sfeervolle moderne interieurs. De persoonlijke benadering en eigenzinnige collectie zorgen voor een winkelsfeer die prettig en bijzonder aanvoelt. Behalve het overwegend moderne en stoere meubelaanbod biedt Le Bazar ook sfeerproducten als shutters en blinds van Jasno en krijtverven van Painting The Past. Net als kwaliteit van de producten zijn service en montage in de ogen van de betrokken eigenaren zeer belangrijk. Inmiddels heeft Le Bazar ook een flinke ervaring met het ontwerpen en monteren van prachtige Italiaanse wandmeubels. Door het gebruik van veel verschillende elementen en kleuren wordt elk ontwerp uniek. Van een klein TV-meubeltje op poten tot een grote hangende boekenwand... Alles is mogelijk. Voorbeelden vindt u elders in deze pocket en op de website www.lebazar.nl

Openingstijden Maandag gesloten Dinsdag 09:30 - 17:30 Woensdag 09:30 - 17:30 Donderdag 09:30 - 21:00 Vrijdag 09:30 - 17:30 Zaterdag 09:30 - 17:00 Zondag Gesloten

Le Bazar Wonen Marconistraat 30 4461 HH Goes 0113-220204 info@lebazar.nl www.lebazar.nl


26

Le Bazar Wonen Het is gewoon heel leuk! Op het gemak met de klant een mooi wandmeubel ontwerpen en uitwerken in een 3-dimensionale computertekening. Vervolgens na goedkeuring van de klant de benodigde onderdelen bestellen in de gewenste materialen en uiteindelijk na een week of acht het meubel bij de klant plaatsen. Het nauwkeurig ophangen en afstellen, maar ook het maken van aanpassingen als kabelgaten en uitsparingen voor stopcontacten, zorgen voor de finishing touch.

www.lebazar.nl


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 2. 7

Van het kastje...

...aan de muur!

De combinatie van de kwaliteit en de talloze mogelijkheden van het kastsysteem, de mooie 3D- visualisatie van de ontwerpen, de vakkundige montage en een goede service achteraf zorgen samen voor een perfect resultaat. En daar doen we het voor...


28


.29

SPECIAALZAAK IN VEROUDERDE VLOEREN, LAMINAAT, SPECIAALZAAK SPECIAALZAAK IN PARKET, INPARKET, PARKET, VEROUDERDE VEROUDERDE VLOEREN, VLOEREN, LAMINAAT, LAMINAAT, KURK, KLEIN TIMMERWERK, (TRAP)RENOVATIE & MONTAGE KURK, KURK, KLEIN KLEIN TIMMERWERK, TIMMERWERK, (TRAP)RENOVATIE (TRAP)RENOVATIE & MONTAGE & MONTAGE

www.levroparket.nl

www.levroparket.nl www.levroparket.nl


30

Sinds 1997 is Levro Parket een begrip op het gebied van houten kwa-

Levro richt zich op zowel de consumenten- als de projectenmarkt en is gespecialiseerd in vooral houten vloeren, met planken tot veertig centimeter breed. Houten vloeren zijn tijdloos en krijgen in de loop der jaren steeds meer karakter. Bovenal hebben ze een natuurlijke uitstraling en is het woon-/leefgenot ongeëvenaard. Daarom kiezen veel mensen voor een houten vloer. Om u te in inspireren, nodigen we u uit in onze grote nieuwe showroom van 350 vierkante meter in de Mercuriusstraat in Breskens. Hier komt ons assortiment vloeren in de met zorg ingerichte sfeerkamers prachtig tot zijn recht, gecombineerd met meubelen, accessoires en verlichting van Eicholtz. Inrichtingen in verschillende stijlen worden gepresenteerd op onze vertrouwde Levro vloeren. Een originele Levro parketvloer is een waardevol bezit, waar u jarenlang onbezorgd van kunt genieten. In Zeeuws-Vlaanderen heten we bezoekers graag van harte welkom. U proeft hier de gemoedelijkheid en de Bourgondische sfeer: het beste van twee werelden in een grensgebied, met de beste keuken van Nederland: die van Oud Sluis, en de meeste sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking!

www.levroparket.nl

Bij Levro Parket krijgt elk project - groot en klein - de aandacht die het verdient, en wordt een vloer met zorg gelegd en tot in de puntjes afgewerkt. Onze service is de beste garantie voor tevreden klanten. Informeer vrijblijvend naar de bijzondere projecten waar wij een

vloer mochten leveren: restaurants, industrie, B&B’s/guesthouses, modezaken en kantoorprojecten. Voor elke wens van de klant - zakelijk en privé - hebben we een passende oplossing. Levro levert daarom niet alleen parket; ook kurk, laminaat, lamelparket en pvc maken deel uit van het assortiment. Van belang is dat een vloer past bij de toepassing die u voor ogen heeft en bij uw persoonlijke wensen. Houten vloeren zijn er in vele soorten: van bijna zwart tot trendy eiken, strak/modern of dubbelgerookt wit eiken. De juiste vloer benadrukt de sfeer van de omgeving en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Droomt u ook van een nieuwe vloer? Kom vooral een kijkje nemen! Zoekt u niet alleen een nieuwe vloer, maar heeft u nog andere, speciale woonwensen? Wij verzorgen ook klein timmerwerk, als tegemoetkoming naar onze klanten. Tevens zijn wij gespecialiseerd in renovatie en montage van bestaande vloeren. Bezoek onze website www.levroparket.nl met soms leuke aanbiedingen!


.31

Onze openingstijden / de showroom is geopend: maandag

:

gesloten

dinsdag en woensdag :

op afspraak*

donderdag en vrijdag :

10.00u - 12.00u / 13.30u - 17.30u

zaterdag

10.00u - 12.00u / 13.30u - 16.00u

:

* Om u nog beter van dienst te zijn werken wij vanaf 1 oktober op dinsdag en woensdag volgens afspraak

Levro Parket

Mercuriusstraat 6

T 0117-385000

M +31(0)6229 68863

4511 CP Breskens info.levroparket.nl


Recept om zelf een smaêkelijke echte Zêêuwse bolus te bakken Dì voe ei je nôôdig: • Êên pond = (vuufonderd gram) blom • 1 zaksje gedrôôgde gist • 7 grammen zout • 7 grammen kraêksuuker • Êên oenderei (een end-ei mag ok) • 35 gramman goeie beuter • 300 cc volle melk • doenkere bruune suuker mie kenêêl d’r deur • Begunnen mie den blom deur een zifte in een schaêle te doen. • Dan in ‘t midden van d’n blom een pitje maêken en de gist dì in doen. • Wat suuker over de gist strôôien en dat een stuitje laêten staên. • Een klein bitje melk bie de beuter in een pannetje doen en iet of wat laêuw maêken. • Dan die melk en de beuter bie d’n blom doen en goed deur mekaren knee-ën. • À alles goed deurkneed is, d`r een ôôrevol zout deur doen. • Dan ’t êêle spul onder een natte theedoek een alf uurtje litten riezen. • En dan de dêêgdotte in possies (zòvee à je voe êên bolus nôôdig ei) verdêêlen. • Op d’n taêfel in sliengers uutrollen toet een lingte van 30 cm. Dan kom de kunst van ’t draaien, ! • Mie d’n duum en wiesvienger van je lienkerand ’t uutènde vastouwen en dan mie je’n anderen and, zôô de rest van de slienger in de rondte draaien, môôi in vurm. • Dan verzichtig op ’t bakpapier van de bakplaête neerlèn , zòdaênig à middelpuntje goed in ’t midden kom te liggen en dan drie kwartier litten riezen. • Naêdien de plaête in ’t midden van d’n oven lèn en tien menuten op 180 graden bakken.

”Smaêkelijke smul!”


te 1 I nI n te rr i eI e uu rr . 3. 3

Le Bon Ton

Van linnenwinkel tot lifestylewinkel Le Bon Ton staat al ruim 25 jaar bekend als de speciaalzaak op het gebied van linnengoed. Steeds meer mensen ontdekken dat Le Bon Ton de laatste jaren is uitgegroeid tot een complete lifestylewinkel waar U ook terecht kunt voor een uniek programma in meubels zoals de eetkamertafel Kentuckey, de comfortabele bank Sylvana. Leverbaar in kleuren, maten en opstellingen voor een persoonlijk interieur. Ook onze sfeervolle fauteuils zullen U verrassen. Als stijlpartner van PTMD zult U ontdekken wat deze stijlvolle, sobere en stoere decoraties en verf met uw interieur kunnen doen. Uiteraard is een advies op maat vanzelfsprekend voor ons. Met de ledikanten Kakatoe of Samos, geleverd met het matras Sphinx en lattenbodem Calypso 5000, combineert u een eigen sfeer met heerlijk slaapcomfort. De uitstraling van een boxspring, maar met een unieke persoonlijke ondersteuning van de lattenbodem; Dat is onze visie op goed slapen. Kom ideeĂŤn op doen voor je nieuwe huis, laat je inspireren en vrijblijvend adviseren. Voel je thuis, bij Le Bon Ton.

Openingstijden Maandag 13:00 - 17:30 Dinsdag 09:30 - 17:30 Woensdag 09:30 - 17:30 Donderdag 09:30 - 21:00 Vrijdag 09:30 - 17:30 Zaterdag 09:00 - 17:00 Zondag 1e zondag van de maand Le Bon Ton Nieuwstraat 2 Spijkenisse bonton@lebonton.nl www.lebonton.nl


34

Verkopen doe je zo

Spannend; de kogel is eindelijk door de kerk. Je gaat je woning verkopen. In de zoektocht naar een nieuwe eigenaar komt er veel op je af. Wij geven hieronder een checklist zodat je zaken in elk geval niet over het hoofd ziet bij de verkoop van je woning. Alvast veel succes.


A iDeVuI r e .S3. 2 Inter 5

Informeer

Vastleggen

Bij een verkoop heb je informatieplicht. Je moet open kaart moet spelen over alle gebreken en verplichtingen omtrent je woning. Doe je dat niet en later worden schade of gebreken toch kenbaar, dan ben je aansprakelijk voor eventuele schade. Zelfs als de gebreken je niet bekend waren.

De laatste stap bij de verkoop van je woning is het opstellen van het koopovereenkomst. Hieraan zijn nogal wat juridische consequenties verbonden. Een notaris weet alle in en outs van een koopovereenkomst. Zodra de handtekeningen van beide partijen zijn gezet, is de verkoop helemaal afrond. Gefeliciteerd!

uitbesteden of zelf doen

De vraag is of je de verkoop gaat uitbesteden aan een makelaar of (gedeeltelijk) zelf gaat doen? Een makelaar heeft veel expertise en kan je veel tijd uit handen nemen. Ga je met een makelaar in zee, onderhandel dan over de prijs en zet afspraken op papier. Regel je de verkoop van je huis zelf dan kan dat duizenden euro’s schelen, maar je huis staat misschien langer dan nodig te koop. Bovendien gaat er veel tijd zitten in de administratieve rompslomp en in bezichtigingen. Stylen

Een eerste indruk van bezoekers aan je te koopstaande woning is cruciaal! Met hulp van eenvoudige verkoopstyling, al dan niet in combinatie met een verkoopstylist(e) maak je je huis verkoopklaar, Zowel van binnen als van buiten. bezichtigingen

Straks staan de eerste kijkers voor de deur. Haal zoveel mogelijk uit de bezichtiging. Wijs vooral op de mogelijkheden van de woning. onderhandelen

Een belangrijke, maar lastige fase. Goed onderhandelen is een kunst op zich. Makelaars zijn er experts in. Bedenk dat anno 2012 de huizenprijzen niet meer op het zelfde niveau als in 2008 liggen. Wees realistisch met de vraagprijs, maar laat je door kopers ook niet in je hemd uitzetten. Het gaat wel om je grootste bezit. Vraag advies een de makelaar.


landelijk | nieuw klassiek | stoer | chic | design

landelijk | nieuw klassiek | stoer | chic | design landelijk | nieuw klassiek | stoer | chic | design 36

meubelen | stoffen | accessoires | advies | styling meubelen | advies | styling meubelen| |stoffen stoffen| accessoires | accessoires | advies | styling

rie ur Int II nt nteeerie r i eur ur

Nuance design & for kids Nuance New Classic Nuance design17, & for kids New Classic Havendam 3262 AE Oud-Beijerland Havendam Nuance 5, 3262 AE Oud-Beijerland Nuance design & for kids Nuance New Classic 3262- AE Havendam 5, 3262 AE Oud-Beijerland telefoon17, (0186) 62 Oud-Beijerland 06 55 telefoon (0186) - 61 05 03Havendam Havendam 17, 3262 AE Oud-Beijerland Havendam 5, 3262 AE Oud-Beijerlandtelefoon (0186) - 62 06 55 telefoon (0186) - 61 05 03

telefoon (0186) - 61 05 03

telefoon (0186) - 62 06 55

www.nuance-interieur.nl www.nuance-interieur.nl

www.nuance-interieur.nl


te 1 I nI n te rr i eI e uu rr . 3. 7 houden. Dat doen we door bijvoorbeeld iemands meegenomen trofeeën uit verre bestemmingen erin op te nemen. Familiebedrijf Lumi en Cees Eekman zijn 25 jaar geleden klein begonnen. Nu wordt het bedrijf voornamelijk gerund door hun kinderen Vincent, Liza, Ghislaine en schoonzoon Piet. ‘Onze ouders hebben de winkels opgebouwd. In 2000 kwam het tweede pand, een oude sherrybottelarij, erbij. De mensen die ervaring met ons hebben, weten dat we altijd erg betrokken zijn. Onze advisering beperkt zich niet tot onze openingstijden. Wij adviseren graag. Verschillende nuances Wie het gezellige familiebedrijf Nuance in Oud-Beijerland niet kent, wordt aangeraden toch eens een bezoek aan deze interieurwinkels te brengen. Liza Eekman, mede-eigenaar: ‘we staan bekend om onze grote betrokkenheid’. bij de mensen thuis, om een goede indruk van het huis en de bewoners te krijgen.

Nuances New Classic Wie het gezellige familiebedrijf Nuance in OudBeijerland niet kent, wordt aangeraden toch eens een bezoek aan deze interieurwinkels te brengen. Liza Eekman, mede-eigenaar: ‘we staan bekend om onze grote betrokkenheid’. In het ene historische pand aan de Havendam vind je Nuance New Classic. In het pand iets verderop Nuance Design & for Kids. De namen zeggen het al: je kunt er terecht voor meubels in nieuw klassieke stijl of juist modern. Liza: ‘We zijn gespecialiseerd op het totale interieur. Dat betekent dat we onze klanten graag adviseren over onder andere indeling van het interieur, de vloer, meubelen en gordijnen. Maar we geven ook kleuradvies of stylen een huis met interieuraccessoires. Een Nuance-interieur moet wel een persoonlijk karakter

De Proeverij Op 1 november ‘opent’ De Proeverij haar deuren. De koffie- en theesalon bevindt zich achterin Nuance New Classic. Liza vertelt er enthousiast over: ‘Lumi kwam 15 jaar geleden op het idee een theeschenkerij te beginnen. Nu pas hebben we de knoop doorgehakt en kan iedereen hier straks bijzondere koffie en thee proeven met allerlei heerlijkheden van de Koekela, de taarten specialist uit Rotterdam. Het wordt een kleurrijke ruimte die in eerste instantie op vrijdag en zaterdag open is voor publiek.

NUANCES NEW CLASSIC Havendam 5 Oud Beijerland 0186-610503 Nuance design & for kids Havendam 17 oud beijerland 0186-620655 www.nuance-interieur.nl


“DE NIEUWE RIVIERA MAISON SHOP IS ECHT MAGNIFIEK!”

Onze merken » PTMD » RICHMOND » BOCX » RIVERDALE » RIVIERA MAISON » CASAMANCE » CASADECO » EIJFFINGER » KOBÉ » ROMO » VILLA NOVA » VT WONEN » ETC. ETC.

m sfeer

3.000

2

VOOR WOONKAMER » EETKAMER » SHUTTERS » VERLICHTING » WOONTEXTIEL » ACCESSOIRES »

ECHT THUIS MET WALHOUT WONEN Wonen begint zodra je thuiskomt. Belangrijk is dat je dan in een omgeving komt waar je kunt ontspannen. De dagelijkse hectiek zorgt ervoor dat we vol adrenaline thuiskomen. Om die reden kijken de adviseurs van Walhout Wonen altijd verder dan de eerste indruk. Coert Walhout: “We proberen ons in te leven in het ritme en leven van de klant en kijken dan samen met hen hoe we de prettigste leefomgeving kunnen creëren.”

HAARDEN » OUTLET » LAMINAATSHOP » KORTOM, UW COMPLETE INTERIEUR!

BijzonDere keuze in laminaat volg ons ook op...

WALHOUT WOONPROMENADE Grevelingenstraat 33, Zierikzee Tel. (0111) 45 4000 www.walhoutwonen.nl

UiT onzE riverDale SHOp >

WALHOUTWONEN.NL

Excellente GorDijN CollectiE


VERNIEUWDE KADOSHOP VAN


Landelijk wonen

BEGINT BIJwonen WALHOUT Landelijk BEGINT BIJ WALHOUT

HET POLDERMODEL

HET POLDERMODEL van Walhout

van Walhout

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF de hoogte blijven van Landelijke Op deOp hoogte blijven van Landelijke trends,trends, Inspiratie & aanbiedingen? Inspiratie & aanbiedingen? Schrijf Schrijf je nu injeennu ontvang direct direct in en ontvang onderstaand KADO* KADO* onderstaand

WA L H O U T

dEcEmbEr 2012

KADO KADO

dEcEmbEr 2012

Orgineel fotolijstje van PTMD Orgineel ter waardefotolijstje van 19,95 van PTMD ter waarde in bruin ofvan grijs19,95 Inschrijven voor de nieuwsbrief kan in bruin of grijs via facebook of op de website

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via facebook of op de website

WOONNIEUWS

*

WALHOUT WALHOUT MET MET KARAKTER

KARAKTER

*) lees de voorwaarden op de website

JJoouurnranlal

*

WA L H O U T

VA N

WOONNIEUWS

VA N

WALHOUT WOONPROMENADE GREVELINGENSTRAAT 33 ZIERIKZEE TELEFOON 0111 45 4000 WWW.WALHOUTWONEN.NL

WALHOUT WOONPROMENADE GREVELINGENSTRAAT 33 ZIERIKZEE TELEFOON 0111 45 4000 WWW.WALHOUTWONEN.NL


42


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 4. 3

ROCKIN’

ROMANCE Een zwoele zomeravond, stof dat opwaait wanneer er een oud busje langsrijdt, op de radio de melodie van een Franse chanson. De robuuste buitentafel is gedekt met het mooiste servies, een kleurig veldboeket en subtiel geurende kaarsen. Zo moet de zomer zijn! De collectie Rockin’ Romance van Riverdale kenmerkt zich door producten met een natuurlijke uitstraling. Linnen, katoen, aardewerk, hout en glas zijn materialen die je ruimschoots in de collectie terugvindt. Eyecatchers zijn bijvoorbeeld de nieuwe lantaarns van aardewerk in wit met ‘shuttereffect’ en in zachtroze met romantisch bloemdessin. Deze verspreiden een speels en toverachtig licht. Zet er meerdere bij elkaar en je waant je in een sprookje. Voor het ultieme loungegevoel deze zomer bekleed je je bank (of bed) royaal met kussens in linnen en katoen. In fris wit, stoer naturel, maar ook in zachtroze en fuchsia. De mix van vierkante en langwerpige kussens met het woord ‘love’ en ronde kussens met kantdessin laten je elke keer weer zien waar je beslist niet zonder kunt, namelijk liefde en romantiek. Naast nieuwe bijzettafels, tijdschriftenrekken, kapstokhaken en fotolijsten in naturel en wit hout komt Riverdale met een uitbreiding op de succesvolle “mail” serie, namelijk een handige opberger voor notitieblokken, enveloppen, A4 papier en pennen. Kortom, de zomer staat bol van de romantiek en Riverdale geeft er een stoer tintje aan. Rockin’ Romance dus! P.S. De afgelopen najaar geïntroduceerde collectie JOY. zal worden aangevuld met de geur Wild Rose, diffusers en candlepots in trendy roze! Kijk op riverdale.nl voor de collectie, stylingtips & tricks en verkooppunten.


1 44

Je interieur er stoer laten uitzien? Een saai meubelstuk of oude kandelaareen stoerdere uitstraling geven. Met het nieuwe product ‘paste wax’ van Painting the Past krijgt een saaie houtkleur een vergrijsde ‘look’. Hoe ze op het idee kwam, weet Sabine Markgraaf, eigenaresse van Painting the Past niet meer zo goed, zegt ze lachend. “Ik heb zoveel ideeën en wil ze allemaal graag uitvoeren”. Maar sinds kort is haar nieuwe product toegevoegd aan de collectie van Painting the Past. “Ik wilde graag een krijtwas die gebruikt kon worden bij de met Painting the Past geverfde meubels en accessoires, zodat je deze meubels en accessoires een landelijke, stoere uitstraling kunt geven in je interieur”, legt ze uit. “Vergrijsde tinten zijn op dit moment een belangrijke trend in interieurs. Accessoires met een poederachtige uitstraling sluiten daar mooi bij aan. Vandaar deze nieuwe lijn”. De nieuwe lijn is geen verf te noemen. Het is eigenlijk een soort pasta wax. “We hebben krijt toegevoegd aan de was om het dekkend te maken. Je zou het dus ook krijtwas kunnen noemen. Door de toegevoegde krijt komt de was tot diep in de poriën en naadjes van het hout. Het kan ook gebruikt worden over onze matte houtverf, vertelt Markgraaf. De was wordt gemaakt volgens een oud recept op basis van bijenwas met veel krijt. Dat resulteert in was met een poederige, doorleefde structuur. Het wordt zo heel sfeervol”. Interieurs sfeervoller en stoerder maken dat is iets waar Markgraaf bekend mee is. Ze is erin gespecialiseerd om interieurs geschiedenis te laten uitstralen. De verf van Painting the Past speelt daar een belangrijke rol in. “Veel mensen hebben houten meubels of houtsnijwerken thuis staan die ze eigenlijk niet meer mooi vinden. Van die saaie houtkleur kun je met deze was iets heel moois maken. Het is voor iedereen


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 4. 5

heel eenvoudig. Je hoeft je meubelstuk of oude kandelaar maar een keer te waxen met een doek of een kwast en daarna lichtjes op te boenen en je bent klaar”. En niet alleen je meubelstuk is daarna een plaatje om te zien. Ook de blikken waar de verf of was in zit zijn prachtig. “We besteden niet alleen veel aandacht aan de verf of was die in het blik zit, maar ook aan de buitenkant”. Painting the Past werd twaalf jaar geleden in de badkamer geboren. Markgraaf: “Ik wilde sfeer creëren, maar alle kleuren verf die ik zag waren of te glanzend of te mat. Ik miste bepaalde kleuren, daarom ben ik toentertijd zelf gaan mengen”. Ze zette verschillende lagen verf op de muur tot dat ze tevreden was. En niet alleen zij, ook iedereen die het zag was enthousiast. “Zo is Painting the Past ontstaan. En eigenlijk doe ik het nog steeds op deze manier met mengen. Zo is het bijvoorbeeld ook gegaan met deze krijtwas. Ik heb de krijtwas zelf ontwikkeld door steeds een beetje meer of minder krijt eraan toe te voegen. Totdat ik tevreden was”. En dat is ze. De pasta wax is niet alleen in Nederland te koop. Painting the Past maakt een enorme groei door en verkoopt in tal van Europese landen. Wat het volgende unieke product van Markgraaf is, wil ze nog niet verklappen. Ook geen tipje van de sluier. “Behalve dan, dat we niet stil zitten”, lacht ze.


46


A iDeVuI r e .S4. 2 Inter 7

De sleutel tot succes Tijden veranderen, mensen veranderen. Er komt veel meer kijken bij het verkopen van je huis dan een bord van de makelaar in de tuin. Hier een aantal handige tips om je huis beter te kunnen verkopen.

“Door het grote aanbod is het heel belangrijk geworden dat jouw huis eruit springt. Er is immers zoveel keus, als het ene huis niet bevalt, dan kijk je toch gewoon naar het andere. Het is daarom belangrijk dat jouw huis helemaal klaar oogt. Het moet er gewoon ‘super’ uit zien. De laatste jaren zijn steeds meer makelaarsprogramma’s en klusprogramma’s op televisie te zien, daar zijn kopers een stuk wijzer van geworden.” En hoe doe je dat, je huis er ‘super’ uit laten zien? Daar zijn dus bijvoorbeeld de diverse styling- en designwinkels voor. “Zorg dat je huis er gezellig uitziet, een paar leuke kussentjes op de banken of een leuk bloemenvaasje doen al wonderen. Zelf hebben we onlangs een huis laten inrichten door een woonwinkel. Het huis zag er zoveel beter uit dat de prijs zelfs iets verhoogd kon worden voor het werd verkocht.” Zorg ook dat de basis van het huis in orde is. Goede kozijnen, dubbel glas en een likje verf zorgen voor de juiste uitstraling van je woning. “De nieuwe generatie kopers heeft graag een kant en klare woning. Ze betalen liever iets meer voor een huis met een goede keuken of badkamer dan dat ze naast de verhuizing ook nog een verbouwing moeten doorstaan.”

“De nieuwe generatie kopers heeft graag een kant en klare woning”


Hameeteman Woninginrichting | Dorpsweg 1 | 3253 AG Ouddorp | T: 0187-681288 F: 0187-681237 | E: info@hameetemanwonen.nl | I: www.hameetemanwonen.nl


Interieur.49

Schilderachtig

prachtig sinds 1802! Sinds 1802 heeft Huis & Decoratieschilders Verhoeff kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals woonhuizen, schuren, boerderijen, fabrieken, monumenten en kunstwerken in heel Nederland. De tijden veranderen, Huis & Decoratieschilders Verhoeff echter niet... Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar de kwaliteit van ons werk staat voorop. Daarin zijn we geen spat veranderd: zo was het in 1802, zo is het nu. De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij Huis & Decoratieschilders Verhoeff zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs. Huis & Decoratieschilders Verhoeff is uw adres voor: • onderhoudsschilderwerk • behang- & glasvlies aanbrengen • sauswerk

• decoratieve wandafwerking • kleuradviezen • vergulden en letterzetten • hout- en marmerimitaties

Wilhelminastraat 45 3271 BX Mijnsheerenland Tel. 0186-572796 Mob. 06-21206643 info@schildersbedrijfverhoeff.nl www.schildersbedrijfverhoeff.nl


Volg ons op Twitter en Facebook: facebook.com/HaarVanBovenNZijVanBeneden @hvbNzvb

G o r t s t r a at 2 8

4331 LC MiddeLburG

t. 0 1 1 8 6 1 7 6 5 2

w w w . b o v e n e n b e n e d e n . n l


te I nI n te rr i eI e uu rr . 5. 1

Haar van boven

en zij van beneden HAAR VAN BOVEN EN ZIJ VAN BENEDEN is een begrip in Middelburg en heel Zeeland. Dit bijzondere winkelconcept, waarbij een hippe woonwinkel overloopt in een trendy kapperszaak op de eerste verdieping, is al meer dan 10 jaar gevestigd in het centrum van de Zeeuwse hoofdstad. ZIJ VAN BENEDEN is meer dan een interieurzaak; je vind er de laatste designideeĂŤn. Weet je niet hoe je de woonkamer in je nieuwe huis het beste kan indelen, of heb je raad nodig over de verlichting? Teun Brooymans en zijn medewerkers geven ook advies. Bij ZIJ VAN BENEDEN vind je o.a. banken van Gelderland en Vitra, kasten en stoelen van MDF Italia, verlichting van Artemide, Diesel en Flos, en accessoires van Iittala, Royal VKB en Hay. Wil je een indruk krijgen van de collectie? Dan kan je ook in onze webshop kijken: www.bovenenbeneden.nl Ga je verhuizen? Dan is een bezoek aan deze inspirerende winkel zeker de moeite waard!

Openingstijden: Maandag Gesloten Dinsdag 10.00 - 18.00 uur Woensdag 10.00 - 18.00 uur Donderdag 10.00 - 18.00 uur Vrijdag 10.00 - 18.00 uur Zaterdag 10.00 - 17.00 uur Zondag Gesloten

HAAR VAN BOVEN EN ZIJ VAN BENEDEN Gortstraat 28 4331 LC Middelburg T. 0118 617652 www.bovenenbeneden.nl


52

Al zo’n 10 jaar een begrip in Zeeland! HAAR VAN BOVEN EN ZIJ VAN BENEDEN is een begrip in Middelburg en heel Zeeland. Dit bijzondere winkelconcept, waarbij een hippe woonwinkel overloopt in een trendy kapperszaak op de eerste verdieping, is al meer dan 10 jaar gevestigd in het centrum van de Zeeuwse hoofdstad.

Zij van beneden is meer dan een interieurzaak; je vind er de laatste designideeĂŤn. Weet je niet hoe je de woonkamer in je nieuwe huis het beste kan indelen of heb je raad nodig over de verlichting? Teun Brooymans en zijn medewerkers geven ook advies. Bij ZIJ VAN BENEDEN vind je o.a. banken van Gelderland en Vitra, kasten en stoelen van MDF Italia, verlichting van Artemide, Diesel en Flos, en accessoires van Iittala, Royal VKB en Hay.


InterIeur.53

Wil je een indruk krijgen van de collectie? Dan kan je ook in onze webshop kijken: www.bovenenbeneden.nl Ga je verhuizen? Dan is een bezoek aan deze inspirerende winkel zeker de moeite waard!


54


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 5. 5

Parket Tree

Openingstijden Maandag

Parket Tree is specialist in harde-vloerbedekking. Parket Tree heeft een groot assortiment vloeren, Traditioneel Parket, Duo Planken, Massieve Planken, Lamel Parket, Laminaat, Kurk en PVC vloeren. Met ruim 25 jaar Deskundigheid Bied Parket Tree sinds 1985 kwaliteit en een correcte uitvoering van uw opdracht. Onze klanten verwachten niet alleen een hoogwaardige vloer, maar ook een sfeervolle uitstraling, warmte isolerende eigenschappen, duurzaamheid en hygiëne. Parket Tree heeft daarom, door strenge beoordeling, een selecte groep leveranciers die aan deze eisen kunnen voldoen. Ook bied Parket Tree u een serie vloeren “sterk in eigen merk” aan, waarbij u prijstechnisch een voordelige keuze kunt maken.

Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Sta op een echte vloer

Numansdorp - Parket Tree - Edisonstraat 8 - 3281 NC Numansdorp Barendrecht - Parket Tree - Escudostraat 8-36 - 2991 XV Barendrecht Rotterdam - Parket Tree - Nieuwe Binnenweg 98 - 3015 BD Rotterdam Roosendaal - Parket Tree - Belder 49A - 4704 RK Roosendaal Telefoonnummer: 0186-655886 e-mail adres: info@parkettree-plaatsnaam.nl (bijv. info@parkettree-barendrecht.nl)

Zaterdag Zondag

13:00 - 17:30 Numansdorp 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30/ 19:00 - 21:00 Numansdorp/ Barendrecht 10:00 - 16:00 gesloten

www.parkettree.com


36 5

Parket Tree het team

In al onze vestigingen in Nederland, vindt u enthousiaste adviseurs die u alles kunnen vertellen over parket-, planken-, lamel-, kurk-, en laminaat vloeren. Een nieuwe trend zijn PVC- en laminaat vloeren met een kurk demping. Alle eigenschappen zetten wij samen met u op een rijtje om zo voor u tot de beste oplossing te komen voor uw woning. Want zeg nou eerlijk “smaken verschillen”. Parket Tree werkt samen met select leveranciers die wij selecteren op innovaties, prijsstellingen, duurzaamheid, garanties en vakbekwaamheid. Zo werken wij bijvoorbeeld met Amorim. Deze leverancier heeft haar fabriek in Portugal staan, wat zorgt voor een optimale kurk productie. Ook vind u een serie “sterk in eigen merk” vloeren, zo kunnen wij u voorzien van de beste prijs- kwaliteit verhouding. Wij ontvangen u graag in één van onze winkels, hierbij alvast een korte introductie.

25 jaar en bijbehorende kennisoverdracht kan ik u voorzien van een gedegen advies omtrent uw vloerkeuze. Als u zorg draagt voor de benodigde gegevens, kunnen wij gezamenlijk een afgewogen beslissing nemen, waardoor u jaren na aanschaf nog altijd plezier aan uw vloer zult ervaren. Ik hoop u te mogen treffen in mijn vloerenshowroom waar wij onder het genot van een drankje verder kunnen praten over uw voorkeuren en ideeën.” Uw adviseur Ed Kollen

Parket Tree Barendrecht

“In mijn winkel, gelegen tegenover de WoonExpress XL te Barendrecht, kunt u op uw gemak een keuze maken uit onze collectie van parket, lamelparket, planken, laminaat, pvc- en kurkvloeren. Door onze ervaring van meer dan

Feitje: Parket Tree is aangesloten als Herstel Verzekerd bedrijf. Ik ontvang dagelijks klanten die met schades kampen. Heeft u schade aan uw parket vloer? Dan kunt u contact opnemen met Parket Tree Nederland voor al uw verzekeringswerk (tel: 0186-653705).


te 4 I nI n te rr i eI e uu rr . 5. 7

Parket Tree Rotterdam

Parket Tree Numansdorp

“Graag verwelkom ik u aan de Nieuwe Binnenweg 98 te Rotterdam. Voor een zorgeloos en comfortabel advies over uw (nieuwe) vloer bent u bij mij aan het juiste adres. Ik leg u in alle rust de verschillen uit tussen onze diverse systemen en houtsoorten zodat u uiteindelijk de juiste beslissing kunt nemen voor de vloer van uw keuze. Als u een plattegrond meeneemt dan reken ik direct een vrijblijvende offerte voor u uit. Bent u opzoek naar een nieuwe vloer, maar ziet u door de bomen het hout niet meer? Dan zie ik u graag een keer op de gezelligste en authentiekste straat van Rotterdam om u bij te staan in uw vloerkeuze.”

In het kloppende hart van de Hoeksche Waard zit aan de Edisonstraat 8 in Numansdorp een recent verbouwde winkel. Waar u onder het genot van een kopje koffie diverse vloeren kunt bezichtigen. “Wij denken graag met u mee, qua kleur, stijl of een ander idee. Hierdoor kunt u een andere invalshoek krijgen en op nieuwe plannen komen voor de vloer van uw dromen. En wellicht gaat u de deur uit met een verassende keuze. Wilt u graag show borden mee naar huis nemen? Ook dat is geen probleem! Wij zien ernaar uit om u te helpen.

Uw adviseuse Rianne Kitzmann

Feitje: doordat Rotterdam vele oude en monumentale panden rijk is, verkoopt Parket Tree Rotterdam het meest traditioneel parket zoals mozaïek en visgraat vloeren. Deze kunnen wij vanzelfsprekend ook voor u renoveren. Parket Tree Roosendaal

“Ik heet u van harte welkom in onze ruime en overzichtelijke showroom aan de Belder 49a in Roosendaal(afslag 20). In het assortiment is er altijd een vloer die voldoet aan uw voorwaarden en die past bij uw interieur. Graag adviseer ik u daarbij over de mogelijkheden en de nieuwste trends. De vloer vormt de basis van elke ruimte, daarvoor neem ik graag samen met u de tijd om een vloer uit te zoeken die volledig aan uw wens voldoet. Als u de vloer niet zelf wilt plaatsen maar alles door Parket Tree wilt laten voorzien, regel ik dat graag voor u. Parket Tree werkt met eigen parketteurs die vakkundig de vloer voor u kunnen leggen. Met 25 jaar ervaring in vloeren zorgen wij voor jarenlang woongenot.” Graag tot ziens. Uw adviseur Edwin Kollen

Feitje: In de vestiging Roosendaal komen er geregeld “doe-het-zelvers” langs, dus ook voor al uw schuurklussen en onderhoudsspullen kunt u bij ons terecht.

Uw Adviseuses Plonie Mouthaan & Gabrielle Zuurveld Feitje: In Numansdorp is ons hoofdkantoor en daarom wij beschikken hier over een groot magazijn waar talloze plinten, ondervloeren en basis materialen voor schuurklussen ruim op voorraad zijn.


58

Jongeneel Bring back the fire into your life


Interieur.59

Jongeneel Open Haarden

Uw betrouwbare leverancier voor haarden, kachels en schouwen Jongeneel Open Haarden levert en plaatst al bijna 35 jaar alle vormen van sfeer en functionele verwarming. In onze showroom in Spijkenisse hebben wij vele modellen gepresenteerd staan en adviseren u dan ook graag om tot de realisatie van uw ideale haard te komen. Of u nou op zoek bent naar een mooie design haard, een natuursteen schouw, een vrijstaande kachel of aanverwante artikelen. Jongeneel Open Haarden heeft alles in huis en draagt zorg voor een betrouwbare installatie door ons eigen team. Graag verwelkomen wij u in onze vernieuwde showroom onder het genot van een bakje koffie of op onze website om vele voorbeelden te bekijken.

Openingstijden Maandag Gesloten Dinsdag 10:00 - 17:00 Woensdag 10:00 - 17:00 Donderdag 10:00 - 17:00 Vrijdag 10:00 - 17:00 Zaterdag 10:00 - 16:00 Zondag Gesloten Koopavond op afspraak Jongeneel Open Haarden Oberonweg 2 3208 PE Spijkenisse Tel: 0181-638288 www.open-haard.com


60

EERLIJKE KEUKENS EERLIJKE PRIJZEN!

Een Svea keuken is helder, eerlijk, eigentijds en bovenal stijlvol. Je vindt precies wat bij je past, je kiest wat je wilt en je krijgt wat je wenst. Zoek je dit in een keuken? Dan is Svea jouw winkel.

Svea Spijkenisse Lucebertstraat 26 (Woonboulevard Spijkenisse) tel.: 0181 - 648951 sveakeukens.nl/spijkenisse


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 6. 1

EERLIJKE KEUKE EERLIJKE PRIJZ Voor iedere smaak

een Svea keuken Bij Svea Keukens Spijkenisse vind je eerlijke keukens, voor eerlijke prijzen. Een Svea keuken is helder, eerlijk, uiterst eigentijds en bovenal stijlvol. Je vindt precies wat bij je past, je kiest wat je wilt en krijgt wat je wens. Zoek je dit in een keuken? Dan is Svea jouw winkel. Daarnaast maken we bij Svea Keukens Spijkenisse een 3D ontwerp, zodat je een realistisch beeld krijgt van jouw nieuwe Svea keuken. Deze tekening maken we naar aanleiding van jouw keukenwensen. Uiteraard krijg je daarbij persoonlijk advies van onze keukenadviseurs. Samen ontwerpen we jouw droomkeuken! Bij Svea kom je nooit voor verrassingen te staan. De prijzen zijn altijd eerlijk en duidelijk. Uiteraard kun je rekenen op service met een grote S. Neem eens een kijkje in onze showroom of bel voor een afspraak.

Openingstijden Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

gesloten 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 – 21:00 09:30 - 17:30 10:00 - 17:00 gesloten

Svea Keukens Spijkenisse Lucebertstraat 26 (Woonboulevard Spijkenisse) Een Svea keuken is helder, eerlijk, eigentijds 0181 - 648951

stijlvol. Je vindt precies wat bij je past, je k wilt en je krijgt wat je wenst. Zoek je dit in e www.sveakeukens.nl Dan is Svea jouw winkel.

Svea Spijken

Lucebertstraat 26 (Woonboulevard Spijkenis tel.: 0181 - 648951 sveakeukens.nl/spijkeniss


Keukens in topdesign...

62

Bij Van den Berg in Numansdorp zijn deze te bewonderen.

SieMatic SmartDesign SieMatic heeft een grote naam, maar niet alleen voor grote keukens. Meer dan de helft van alle keukens is niet groter dan 10 m². Natuurlijk hebben we daar bij SieMatic ook veel goede ideeën voor. Op basis van onze populairste keukenseries en de meest voorkomende keukenafmetingen ontwierpen we tientallen slimme oplossingen. Die passen in vrijwel elke woning, maar ook in bijna elk keukenbudget.

Een echt familiebedrijf, waar u voldoende aandacht krijgt om tot de juiste keuze te komen. Alle voordelen van individueel design en eerlijk persoonlijk advies, goed naar u luisteren en u beter begrijpen resulteren in een keuken die 100% bij u past. Daar zult u meer en veel langer tevreden over zijn.

Ook voor o nze

De keukens worden onder eigen regie en door eigen monteurs geplaatst. Betrokkenheid en uitmuntende service gegarandeerd.

hu colleisctie h et be s adre te s!

Van den Berg Edisonstraat 12 • Numansdorp Tel. 0186 - 654122 info@vandenbergkasten.nl www.siematicnumansdorp.nl Siematic 1-1 aug12.indd 1

16-08-2012 14:30:35


Interieur.63

Bij SieMatic in Numansdorp

maken ze uw dromen waar SieMatic in Numansdorp is een echt familie bedrijf, daar nemen ze ruimschoots de tijd voor u. Geen snelle jongens die hun targets moeten halen, maar een bedrijf waar de klant koning is, dat voel je direct! Het zijn eigenlijk geen verkopers, maar meer adviseurs. Alle voordelen van individueel design en persoonlijk advies, goed naar u luisteren en u beter begrijpen resulteert in een keuken die 100% bij u past. Daar zult u langer tevreden over zijn. De kwaliteit en uitstraling van SieMatic: de beste materialen, de mooiste afwerking , de meeste pluspunten. Doordacht design, pure stijl voor elke smaak. Kortom de hoogst toegevoegde waarde voor uw woning. SieMatic in Numansdorp werkt met vaste monteurs die voor de klant klaar staan en gedegen vakwerk leveren, altijd onder de regie en de verantwoordelijkheid van SieMatic Numansdorp ’t liefst een keuken van SieMatic in Numansdorp.

Openingstijden Maandag gesloten Dinsdag 09.30 - 17.00 Woensdag 09.30 - 17.00 Donderdag 09.30 - 17.00 vrijdag 09.30 - 17.00 Zaterdag 09.30 - 17.00 Zondag gesloten

SieMatic Edisonstraat 12 Numansdorp 0186 654 122 www.SieMaticNumansdorp.nl


64

Betaalbaar keuken- en baddesign

â‚Ź7.950 Inclusief: combimagnetron, koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, design afzuigkap

â‚Ź5.950 Inclusief: douche met glazen deur, badmeubel met dubbele wastafel, spiegel, ligbad.

Grando Keukens & Bad Hoogvliet Nieuwe Langeweg 41, tel.: 010 - 490 44 70. 1e en laatste zondag van de maand koopzondag.

grando.nl

Helemaal mijn smaak!


tr e ireI u eu 2 I nI n te r .r6. 5

Stijlvol & volledig

volgens uw smaak Betaalbaar keuken- en baddesign, dat is waar Grando Hoogvliet voor staat. Een goede keuken of badkamer staat of valt bij het comfort en het gebruiksgemak. Afgestemd op uw levensstijl en persoonlijke wensen kiezen wij met u de juiste ingrediënten voor een passend ontwerp. Laat u bij uw keuze leiden door uw gevoel en zoek de juiste sfeer. Wij bieden service voor, tijdens en zeker zo belangrijk ná de levering. Er wordt naar u geluisterd en vertalen dit in persoonlijk plan op maat, met uiteraard een perfecte levering, vakkundige montage en 5 jaar CBW garantie.

Openingstijden Maandag: 11:00 - 17:30 Dinsdag: 09:30 - 17:30 Woensdag: 09:30 - 17:30 Donderdag: 09:30 - 17:30 Vrijdag: 09:30 - 21:00 Zaterdag: 09:30 - 17:00 Koopzondag: iedere eerste en laatste zondag van de maand van 11.00 – 17.00 uur. Grando Keukens & Bad Hoogvliet Nieuwe Langeweg 41 grando.nl/hoogvliet

Voor al uw keuken- en badkamerinspiratie bent u van harte welkom in onze showroom.


1 66

Welkom thuis bij Tieleman Keukens

De Beste Zelfstandige Winkel van Nederland!

Het kopen van een keuken moet een feest zijn! Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hĂŠt kookeiland van Nederland! De keukenspecialist levert en monteert wereldwijd keukens aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Tieleman is pas tevreden als u 100% tevreden bent! Tieleman gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan

gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens de positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat Tieleman er alles aan doet deze eervolle positie te handhaven. 50 jaar ervaring in kwaliteit en service! Tieleman Keukens is een bedrijf dat al ruim 50 jaar ervaring heeft op het gebied van kwaliteitskeukens. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 6. 7

De mooiste keukenshowroom van Nederland! In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. De showroom, op het kookeiland van Nederland, biedt nog veel meer: een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstationcentre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en unieke omgeving.


3 68

Bijkeuken

Tieleman Keukens is al drie keer uitgeroepen tot Beste Keukenspecialist van Nederland!  In 2003, 2004 en 2009 is Tieleman Keukens naar aanleiding van onafhankelijke onderzoeken bij onze klanten, leveranciers en collega’s tot drie keer toe uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Tieleman Keukens weet goed te scoren op alle relevante criteria voor de consument en is bovendien een welkome inspiratiebron. Criteria als klantvriendelijkheid, gedegen advies, goede service en een eigen montageteam wogen zwaar mee.

Uw complete keukenrenovatie! Is uw keuken toe aan een nieuwe ‘look’? Is uw gezinssituatie gewijzigd zodat uw keuken niet meer voldoet? Of voldoet de apparatuur niet meer naar aan uw wensen? Situaties welke met een metamorfose of renovatie op te lossen zijn. Nieuwe fronten en een nieuw aanrechtblad geven uw keuken een geheel ander gezicht. Het omhoog plaatsen van apparatuur en sloten op de kasten maken de keuken kindvriendelijk. Met een stoomoven of een Teppan Yaki bent u weer bij de tijd. Keukenrenovatie is één van de specialiteiten van Tieleman, door jarenlange ervaring en een team van eigen vakmensen ziet uw keuken er weer als nieuw uit. Wij streven er met het voltallige team naar de beste te zijn en onze klanten 100% tevreden te stellen. Kom naar de mooiste keukenwinkel van Nederland!


te 4 I nI n te rr i eI e uu rr . 6. 9

Openingstijden Zondag gesloten Maandag 08:30 - 17:00 Dinsdag 08:30  - 17:00 Woensdag 08:30  - 17:00 Donderdag 08:30  - 17:00 Vrijdag 08:30  - 21:00 Zaterdag 09:30  - 17:00 Tieleman Keukens Korendreef 15 3241 AS  Middelharnis 0187-602555 www.tielemankeukens.nl www.tielemanexclusief.nl Twitter: @TielemanKeukens Facebook: facebook.com/tielemankeukens.middelharnis


70

Het Stylinghuys Brielle

Adviesbureau voor interieurstyling Interieuradvies Gaat u verhuizen of verbouwen of bent u toe aan een nieuw interieur? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Een goed advies begint met een oriënterend gesprek. Wij vertalen uw wensen naar een sfeer en interieurplan die bij u past. Op basis van uw wensen en budget gaan wij aan de slag. Ook voor kleuradvies, verlichting, raambekleding & accessoires kunt u terecht. Verkoopstyling De perfecte oplossing om uw woning sneller te verkopen voor een hogere prijs. Met kleine ingrepen maken wij u woning klaar voor de verkoop. De eerste kennismaking met uw woning is vaak via internet. De presentatie van de woning is bepalend voor het verkoopsucces. Goede foto’s en de eerste indruk zijn belangrijk. Hierdoor zal uw woning zichtbaar opvallen tussen andere te koop staande woningen. Na de verkoopstyling maken we foto’s voor een goede woningpresentatie op internet. Voor leegstaande woningen bieden wij de mogelijkheid om deze te meubileren.

InterIeur.1

Openingstijden Maandag op afspraak Dinsdag 09:00 - 17:00 Woensdag 09:00 - 17:00 Donderdag 09:00 - 17:00 Vrijdag 09:00 - 17:00 Zaterdag 10:00 - 17:00 Zondag Gesloten Het Stylinghuys Brielle Turfkade 19 3231 AR Brielle T :0181-870050 E: info@hetstylinghuys.nl www.hetstylinghuys.nl


Interieur.71

Melaard Parket

Uw vloerenspecialist Melaard Parket bestaat vanaf 1989 en is gevestigd in Middelharnis. We zijn gespecialiseerd in parket, laminaat, pvc-vloeren en traprenovatie. Kwaliteit is niet op zichzelf staand, het is de combinatie van kennis en vakmanschap in advies en uitvoering. Kwaliteit begint bij goede, duidelijke en eerlijke voorlichting. Bij uw bezoek aan onze showroom zullen wij dan ook alle tijd voor u nemen om tot een verantwoorde keuze te komen.

Openingstijden Maandag 10.00-17.00* Dinsdag 10.00-17.00* Woensdag 10.00-17.00* Donderdag 10.00-17.00* Vrijdag 10.00-17.00* 18.00-20.00 Zaterdag 10.00-16.00* Zondag Gesloten *Tussen 12.00 en 13.00 gesloten Melaard Parket Beneden Zandpad 170 3241GA Middelharnis 0187-470279 info@melaardparket.nl www.melaardparket.nl


72

Den Boer

Al meer dan 130 jaar wonen en slapen Vroeger was het Joh. den Boer bedden en galanterieën, tegenwoordig is het den Boer Woonmode en Slaapcomfort. De jarenlange praktijk is van vader op zoon overgebracht, in het verleden hebben we zelfs nog matrassen “op maat” gemaakt. Gezien het assortiment nu zeer ruim is te noemen, zowel in vloerbedekkingen als gordijnstoffen, werken wij met ervaren personeel om alle voorkomende werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Daarom hebben wij voor bijna al uw wensen in de woninginrichting of voor een goede nachtrust een pasklare oplossing. Om ook het zonnetje buiten te houden hebben wij een ruime collectie binnen- en buitenzonwering. Gewoon een bezoekje brengen aan ons bedrijf en uw wensen kenbaar maken, dan komt het allemaal in orde. Lukt dit overdag niet dan nemen wij daar ’s avonds de tijd voor.

InterIeur.1

Openingstijden Maandag gesloten Dinsdag 09:30 - 17:30 Woensdag 09:30 - 17:30 Donderdag 09:30 - 17:30 19:00 - 21:00 Vrijdag 09:30 - 17:30 Zaterdag 09:30 - 17:00 Zondag Gesloten Den Boer St. Domusstraat 76 4301 CR Zierikzee 0111-412345 denboer@zeelandnet.nl www.denboerwonen.nl


VI n et re br oiuew ue rn . 7. 1 3

Bouw Kombinatie Schouwen-Duiveland

daar kun je op bouwen...

Jarenlange ervaring gebundeld tot één krachtig bedrijf: BKSD. Uitgesproken Zeeuws, en dat zie je terug in onze gerealiseerde projecten. Niet alleen in details, maar ook in materiaalgebruik. Gewoon degelijk, duurzaam en ook nog eens betaalbaar. Dus, denkt u aan een nieuwe woning of aan verbouwen? Wij kunnen u met raad en daad bijstaan. Ook als het gaat om regulier onderhoud, een aanbouw, serre, schuur of dakkapel. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.

Bouw Kombinatie Schouwen-Duiveland Industrieweg 44, Zierikzee Postbus 32, 4306 ZG Nieuwerkerk info@bksd.nl www.bksd.nl Gijs Tieleman 06 - 51 38 49 51 Christian Schot 06 - 22 60 60 77


Maatwerk in: schuifdeuren, boekenkasten en inloopkasten

U bent uniek, uw woning is uniek, waarom zou u genoegen nemen met standaardoplossingen? Noteborn Individuals is een nieuwe definitie van maatwerk. Kastwanden, dressings, inloopkasten en sideboards met een heel eigen karakter. Volledig aangepast aan uw voorkeuren, persoonlijke smaak en interieur.

Maatwerk gaat om veel meer dan de juiste afmetingen, het gaat om een oplossing die volledig bij u past. Noteborn Individuals zijn stuk voor stuk persoonlijkheden. Unieke oplossingen in opbergen en organiseren. De kasten worden onder eigen regie en door eigen monteurs geplaatst. Betrokkenheid en uitmuntende service gegarandeerd. Van den Berg Edisonstraat 12 Numansdorp Tel. 0186 - 654122 info@vandenbergkasten.nl www.vandenbergkasten.nl

Cade het ka au: sten insp ira van No tieboek tebor n

Kastenwanden op maat gemaakt


te 1 I nI n te rr i eI e uu rr . 7. 5

Kastruimte zoals u dat wilt

Openingstijden Maandag gesloten In oudere woningen kom je ze nog wel vaak tegen. De vaste kasten. In de Dinsdag 09:30 - 17:00 hedendaagse nieuwbouw zul je er echter tevergeefs naar zoeken. Vaste kasten Woensdag 09:30 - 17:00 zijn bij architecten al geruime tijd uit de gratie en worden niet meer vanzelfspre- Donderdag 09:30 - 17:00 kend ingebouwd. Een nadeel? Dat hoeft niet. Vrijdag 09:30 - 17:00 Zaterdag 09:30 - 17:00 Van den Berg kasten heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van “kasten op Zondag Gesloten maat”. Zowel wat betreft het kastfront als interieur hebben ze de grootste keuze in systemen, kleuren en in vele prijsklassen. Van den Berg kasten Edisonstraat 12 De beste manier om ideeën op te doen is door even naar de toonzaal te rijden Numansdorp in Numansdorp. De kastopstellingen die u daar ziet, werken inspirerend en la- 0186 654 122 ten niets aan toeval over. Rondkijkend ziet u allerlei voorbeelden van schuifdeurkasten op maat. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt dan maakt een van www.bergkasten.nl de medewerkers een schets met begroting. Zorg dus dat u een bouwtekening meeneemt. Bent u eenmaal tevreden over het gewenste resultaat dan zorgen de vakbekwame monteurs voor de rest. Zij meten de ruimte op en zorgen voor de montage. Kortom, van den Bergkasten dat zijn kastenwanden op maat!


1 76


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 7. 7

Daglicht belangrijk voor kopers

VELUX zorgt voor lichte en leefbare kamers Door de recessie staat de huizenmarkt onder druk. In vrijwel heel Nederland daalt het aantal transacties en staan woningen langer te koop. Een woning toch verkopen? Zorg dan dat de woning veel daglicht heeft. Uit onderzoek van Woonkennis blijkt dat acht op de tien potentiële huizenkopers let op de hoeveelheid daglicht die een woning heeft bij hun keuze voor een nieuwe woning. Met relatief kleine investeringen kan een woning dus beter verkoopbaar worden. Dit kan door bijvoorbeeld lichtkoepels te plaatsen op een uitbouw of een donkere rommelzolder met het plaatsen van dakramen of daglichtsystemen om te toveren in een lichte extra kamer. “Deze investering leidt bovendien tot een uitbreiding van het woonoppervlak, waardoor de woning in waarde stijgt en beter verkoopbaar wordt,” aldus Michel Kalis, Commercieel Directeur van daglichtspecialist VELUX. Voldoende daglicht belangrijk voor gezondheid Daglicht neemt in ons leven een belangrijke plaats in. Het beïnvloedt onze biologische klok en allerlei processen in ons lichaam, zoals de aanmaak van hormonen en van stoffen die ons wakker houden of juist doen slapen. Te weinig daglicht kan uiteindelijk leiden tot gezondheidsklachten, slaapstoornissen, stress en allerlei gevoelens van onbehagen. Uit onderzoek blijkt dat steeds meer toekomstige bewoners zich in hun keuze voor een nieuwe woning deels laten leiden door de hoeveelheid daglicht in de woning. Voor 82 procent van de jongeren onder de 35 jaar is daglicht (zeer) belangrijk bij hun keuze voor een nieuwe woning en bij 55-plussers is dit 75 procent. woning beter verkoopbaar met meer daglicht Met relatief kleine investeringen kan een woning beter verkoopbaar worden gemaakt. Op een uitbouw van een woonkamer of keuken kunnen

bijvoorbeeld lichtkoepels worden geplaatst. Houd hierbij wel rekening met de opklimbaarheid. Vooral bij een uitbouw is het belangrijk dat de toegepaste daglichtoplossing inbraakwerend is. Speciale VELUX dakramen en alle vaste en ventilerende lichtkoepels van VELUX voldoen aan inbraakwerenheidklasse 2 en komen hiermee in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Het extra glaselement met HR++ veiligheidsbeglazing direct onder de koepel zorgt er tevens voor dat de VELUX lichtkoepels één van de hoogste isolatiewaardes heeft. Creëer met daglicht extra leefruimte op zolder Een donkere rommelzolder kan met een aantal dakramen worden omgetoverd tot een lichte extra kamer die gebruikt kan worden als thuiswerkruimte, slaapkamer of relaxruimte. De uitbreiding van het woonoppervlak leidt bovendien tot een waardestijging van de woning. Een ongebruikte zolder wordt normaal gesproken door makelaars bij woningtaxaties voor slechts één derde van de vierkante meterprijs meegerekend. Met een volwaardige woonruimte kan de zolder tweederde meer waard worden. Bij een gemiddelde zolderoppervlakte van 31 m2 is dat een behoorlijke waardevermeerdering. zolderplanner helpt bij ontwerp Om het creëren van een lichte zolder te vereenvoudigen heeft VELUX Nederland een digitale zolderplanner ontwikkeld. Deze kan gratis worden gebruikt via www.velux.nl om de indeling van de zolder te visualiseren. Met het programma is het mogelijk een daktype te kiezen, de afmetingen van de zolder in te voeren en VELUX daglichtsystemen toe te voegen. Zo kunt u gelijk zien welke dakramen of daglichtsystemen het beste bij uw woonsituatie passen. Kijk voor meer informatie op www.velux.nl of bezoek ons Daglicht Advies Centrum in De Meern.


18 7

Aankopen doe je zo

Je hebt het huis van je dromen gevonden. Mooie locatie, fijne buurt en een lekkere tuin. Zo op het eerste gezicht. Emoties overheersen. Voordat je daadwerkelijk een handtekening zet onder het koopcontract geven we je een checklist van waar je op moet letten bij de bezichtigingen en onderhandeling alvorens over te gaan tot aankoop. Een aankoopmakelaar kan daarbij helpen.


A D V I e S7. 9 2

Omgeving • Ligt de tuin op het zuiden, ten opzichte van de zon? • Is er ruimte om te parkeren? • Moet er een parkeervergunning aangevraagd worden? • Zijn er voorzieningen als winkels, scholen, openbaar vervoer? • Is het een kindveilige buurt? • Hoe zien omliggende woningen er uit? • Zijn er recreatiemogelijkheden? Sportclubs? • De hoogte van onroerendgoed- en waterschapsbelastingen? • Wat staat er in het bestemmingsplan voor deze buurt? • Is er vervuilde grond? • Rusten er erfdienstbaarheden op het pand? (Recht van overpad) Buitenkant • Zijn het dak, de goten en de afwatering in goede staat? • Is de tuinafscheiding in orde? • Krijg je er een garage of schuur(tje) bij? • Zijn die binnendoor bereikbaar? • Zijn er mogelijkheden tot uitbouw? • Is er een aparte ingang naar de tuin? • Is er een kruipruimte onder de vloer? • Is de kruipruimte droog? Binnenkant • Hoe zijn de voorzieningen in kamer, badkamer, keuken en slaapkamers • Is er genoeg ventilatie? • Hoe is de staat van onderhoud? • Zijn tegels en voegen nog goed? • Hoe wordt er verwarmd? Verwarming en water • Hoe oud is de cv-ketel? • Zitten de radiatoren of kachels op de juiste plekken? • Hoe wordt het warm water verzorgd? • Is de capaciteit van de warmwatervoorziening groot genoeg?

• Hoeveel bedragen de verwarmingskosten? • Zijn er genoeg kranen? • Is er een buitenkraan? Isolatie en ventilatie • Is er dubbel glas aanwezig? • Zijn muren, plafonds, dak en vloeren geïsoleerd? • Zijn verwarmingsbuizen geïsoleerd? • Zijn ramen en deuren voorzien van tochtstrips? • Gaan ramen makkelijk open en dicht? Elektriciteit • Hoe oud is de bedrading? Moet er veel vernieuwd worden? • Zijn er voldoende groepen in de meterkast? • Is er een aardlekschakelaar? • Zijn er genoeg lichtpunten? Kijk hierbij ook naar zolder, kelder, garage en in de tuin Mochten de meeste punten in orde zijn of makkelijk te verbeteren, overleg dan met de aankoopmakelaar over de te bieden prijs. In de huidige markt hebben kopers het voor het zeggen. Voor jou geen tien anderen. Dat was in 2007 zo, niet in 2012. Mocht de woning of verkoopprijs je niet bevallen, kijk dan nog eens rustig rond. Voor het aankopen van je droomwoning moet je goed de tijd nemen.


Verbouwen.1

80

Klussenier Kees de Jong

Vertrouwd Verbouwen De veelzijdige Klussenier staat voor kwaliteit en vakmanschap. Om u nog meer zekerheid te geven is elke Klussenier aangesloten bij de Geschillencommissie Klussenbedrijven (VLOK). Beschouwt u het maar als een extra garantie. en nog veel meer extra garantie. Vertrouwd Verbouwen! Net als al mijn collega’s sta ik voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bel mij vrijblijvend voor een afspraak om úw opdracht en wensen door te nemen. U krijgt persoonlijk advies én een prima offerte. Een goede voorbereiding staat garant voor het beste resultaat. Ik ga graag voor u aan de slag!

Uw Klussenier: Kees de Jong Patrijzenweg 22 Oud Vossemeer 0166-610772 06-51311707 k.dejong@klussenier.nl

Bouwwerkzaamheden als: • innovatie/renovatie • sanitair plaatsen • aan-/verbouwingen • serres • tegelwerk • dakramen • keukens plaatsen • dakkapellen

www.klussenier.nl • vloeren • plafonds • betimmeringen ... en nog veel meer


te I nI n te rr i eI e uu rr . 8. 1

Slaapboulevard Kwakernaat

Verstand van Slapen

Alle bekende kwaliteitsmerken voor de slaapkamer onder één dak in combinatie met productadviezen als slaapspecialist. Dit is al vele jaren de succesformule van Slaapboulevard Kwakernaat bij Heinenoord. Vergelijk het assortiment van o.a. Auping, Tempur, Pullman, Hülsta en Vi-Spring. Ontdek het gemak van de comfortmeubels of laat u uitgebreid voorlichten over hoofdkussens, dekbedden of kastenwanden. Omdat u tijdens een verhuizing al genoeg te doen heeft komen we uw aanschaf natuurlijk gratis thuisbezorgen en monteren. Onze meubelmakers kunnen desgewenst uw aankoop verder op maat maken.

Openingstijden Maandag 13:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 21:00 Zaterdag 09:00 - 17:00 Zondag gesloten Slaapboulevard Kwakernaat Boonsweg 7 3274 LH Blaaksedijk Ind.terrein Heinenoord 0186 – 601355 info@slaapboulevard.nl www.slaapboulevard-kwakernaat.nl


82

Slaapboulevard Kwakernaat Heeft u verhuisplannen? Dan breekt een leuke, maar ook drukke tijd aan, waarin u van alles gaat kiezen en beslissen. U heeft ook vast plannen voor de slaapkamer. Bezoek dan zeker onze showroom voor inspiratie voor alles op het gebied van slapen. Verhuist uw bed ook mee? Of denkt u aan iets anders? Bij Slaapboulevard Kwakernaat vindt u meer dan 4000 m2 inspiratie voor de slaapkamer. Dat scheelt u veel tijd en reiskosten. Bovendien geven onze adviseurs u persoonlijk, eerlijk en vakkundig advies over wat u maar wilt weten over lekker slapen. Is de bedombouw nog prima, maar bent u toe aan nieuwe matrassen? Of wilt u mooi nieuw bedtextiel? Of eindelijk zo’n ruime inloopkast? Of u denkt misschien aan een nieuw slaapsysteem? Bij ons vindt u alle grote merken onder een dak.

In onze showroom staan alle soorten slaapsystemen van de beste merken, zoals Auping, Tempur, Carpe Diem en Pullman. Van lattenbodems met matras tot de meest luxe boxspringcombinaties. Vanzelfsprekend leveren we uw aankoop op een door u aangegeven tijdstip bij u af en zorgen we ervoor dat u de spullen direct kunt gebruiken. Als een standaardproduct niet past, maken onze meubelmakers het op precies op maat. Graag tot ziens bij Slaapboulevard Kwakernaat.


InterIeur.83

Openingstijden Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

13:00 - 17:30 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30 09:00 - 21:00 09:00 - 17:00 gesloten

Slaapboulevard Kwakernaat Boonsweg 7 3274 LH Blaaksedijk Ind.terrein Heinenoord 0186 – 601355 info@slaapboulevard.nl www.slaapboulevard.nl


Donkersloot Woondecoratie Molendijk 38 Oud-Beijerland Te bereiken onder 0186-612031 www.donkersloot-woondecoratie.nl


te 1 I nI n te rr i eI e uu rr . 8. 5

Donkersloot Woondecoratie

Sfeermakers sinds 1960! Bij Donkersloot Woondecoratie vindt u alles voor de muren, plafonds, ramen en vloeren van uw huis. Naast een ruime keuze aan behang en verf, treft u er tapijten, vinyl, PVC en laminaat, gordijnstoffen, op maat gemaakte schuifwandsystemen en binnen- en buitenzonwering aan. In alle productgroepen zijn de betere merken goed vertegenwoordigd. Donkersloot Woondecoratie heeft standaard 500 soorten behang op voorraad en wie niet kan slagen uit de voorraad kan uit een van de 450 behangboeken kiezen. Verder treft u honderden stalen tapijt en vinyl en duizenden stalen gordijnen. Uiteraard wordt u persoonlijk geholpen en voorzien van deskundig advies, zodat u uit het brede aanbod tot een juiste keuze komt. Wie een keuze gemaakt heeft kan bij Donkersloot vanzelfsprekend rekenen op een complete montage en afwerking. Dat zit standaard in de service, al meer dan 50 jaar! De eigen stoffeerders komen de vloerbedekking gratis bij u meten en leggen.

Openingstijden Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 18:00 en 19:00 - 21:00 Zaterdag 09:00 – 17.00 Zondag Gesloten Donkersloot Woondecoratie BV Molendijk 38 3262 AK Oud-Beijerland 0186 – 612031 info@donkersloot-woondecoratie.nl www.donkersloot-woondecoratie.nl


86

Donkersloot Woondecoratie

Sfeermakers sinds 1960!

Al meer dan 50 jaar is Donkersloot een bekende naam op het gebied van woningdecoratie. Vanuit het pand aan de Molendijk 38, gelegen in het centrum van Oud-Beijerland, is de heer Donkersloot begonnen als zelfstandige schilder met een verf- en behangwinkel. Halverwege de jaren ’60 hebben de heer en mevrouw Donkersloot zich volledig toegelegd op de verkoop van verf, behang en toebehoren. Door aansluiting bij de doe-het-zelf-keten Hubo in 1970 werd het assortiment uitgebreid met doe-het-zelf-artikelen. In 1996 werd het naastgelegen pand aan de Molendijk gekocht en werd de winkel weer een flink stuk groter. Begin 2001 werd het pand aan de Molendijk weer verbouwd; de gehele bovenverdieping is er toen bijgetrokken en er is een rolstoellift in het pand aangebracht. Zo is er een ruime winkel ontstaan met een totale oppervlakte van ca. 800 vierkante meter. Sinds begin 2001 is Arthur Andeweg, al van jongs af aan betrokken bij de familie Donkersloot,

algemeen directeur geworden van het woondecoratie-bedrijf. Het bedrijf is sterk servicegericht en de klant wordt op een ongedwongen manier geholpen bij de inrichting van zijn of haar huis. Op vier etages is alles te vinden op het gebied van verf, behang, gordijnen, vloerbedekking, binnenen buitenzonwering, ijzerwaren en gereedschappen. Er is een grote keuze aan standaardkleuren van alle bekende verfmerken: Sikkens, Sigma, Wijzonol, Cetabever en ons Huismerk Niveau. Tevens zijn er drie computergestuurde verfmeng-


te 3 I nI n te rr i eI e uu rr . 8. 7

machines aanwezig om vrijwel elke kleur te maken. Met behulp van een fotospectrometer kan de kleur van bijvoorbeeld een stukje gordijnstof, tapijt of hout gemeten worden. Eén van de drie mengmachines kan deze kleur dan in vrijwel elke type verf aanmaken. De behangafdeling is het stokpaardje van het bedrijf. Er zijn minimaal 500 soorten behang op voorraad en alle bekende merken zijn vertegenwoordigd: Eijffinger, Esta,Noordwand, Arte, AS Creations, Rasch, Marburg, etc. Naast de zeer uitgebreide voorraad zijn er ook nog zo’n 450 stalenboeken aanwezig. Achterin de winkel bevindt zich de tapijtafdeling waar honderden stalen tapijt en vinyl van de meest gerenommeerde fabrikanten aanwezig zijn, zoals: Parade, Desso, Bonaparte, Forbo Novilon, Belakos, Alle tapijten en vinylsoorten worden gratis gemeten en gelegd door eigen vakkundige stoffeerders. Naast de ‘zachte’ vloeren is er ook een groot aanbod in ‘harde’ vloeren: vele soorten laminaat en PVC vloeren zijn in de showroom te bewonderen. Op de gordijnenafdeling bevinden zich duizenden stalen van gordijnen, ‘in-betweens’, vitrages, ‘ausbrenners’, etc. van bekende merken, zoals: Eijffinger, Ado, Vriesco, Holland Haag, etc. Alle gordijnen en vitrages worden uiteraard door een gerenommeerd atelier op maat gemaakt. Alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering wordt gepresenteerd op de derde etage: Rolgordijnen, jaloeziëen, verticale lamellen, plissé-gordijnen, vouwgordijnen, rolluiken, zonneschermen, screens, etc. Natuurlijk zijn ook hier de bekende merken vertegenwoordigd: Luxaflex, B&C, Verosol en Velux. Hiernaast wordt ook een kwalitatief en betaalbaar huismerk gevoerd. Alle zonweringsproducten, gordijnen en vitrages worden door de buitendienst gratis gemeten en eventueel tegen een kleine vergoeding vakkundig gemonteerd. Kortom: Bij Donkersloot Woondecoratie heeft u een uitgebreide keuze aan topmerken voor al uw wensen op het gebied van woningdecoratie!


V 8e 8rbouwen.1

Keukens Badkamers

Keukens

Badkamers

Op onze keukenafdeling met een oppervlakte van ca. 300m2 vindt u keukenopstellingen in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Daarnaast hebben we een groot assortiment inbouwapparatuur met vele bekende merken, zoals Atag, Etna, Pelgrim, Siemens, Bosch, Boretti en vele andere merken. Ook voor de werkbladen is er een grote keuze. U kunt kiezen van kunststof tot graniet en van rvs tot hardhouten bladen. Ook is er een ruime sortering in spoelbakken, kranen en andere accessoires.

Op de badkamerafdeling met een oppervlakte van ruim 400m2, vindt u badkameropstellingen in diverse stijlen. Wij werken met vele bekende merken zoals Sphinx, V&B, Keramag en Laufen en bieden een ruime keuze in badkamermeubelen, kranen, radiatoren en accessoires.

Tevens is er de mogelijkheid tot een complete installatie van uw keuken.

Kom gerust eens lang in ons showroom voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk uw badkamer in het geheel te laten installeren.


VI e . 29 nr tb eo ru i ewuern. 8 Vloerverwarming

Ook vloerverwarming voor zowel de woonkamer als de badkamer kunnen we voor u verzorgen. Als bijverwarming of als hoofdverwarming, traditioneel of elektrisch. Ook kunnen we voor het installeren van de vloerverwarming zorgen. Dit gebeurd door gespecialiseerde bedrijven. Tegels

Naast onze badkamershowroom hebben we ook een uitgebreide afdeling met ruim 1000 soorten wandtegels en 250 soorten vloertegels, van klassiek tot modern. Tevens kunnen wij er voor zorgen dat uw vloer compleet wordt gelegd.


Kerkweg 9 - Zuidland - 0181-451203

www.vannoortzuidland.nl - KEUKENS - BOUWMATERIALEN - VERF/BEHANG - INLOOPKASTEN

Volg ons ook op:

- BADKAMERS - WAND- EN VLOERTEGELS - SIERBESTRATING - SCHUIFDEURKASTEN

en ontvang nog meer informatie en aanbiedingen


VI n er br o iuew te ue rn . 9. 4 1

Van Noort BV

Alles wat u voor bouw en verbouw nodig heeft. Van Noort is een bedrijf wat Keukens, Badkamers en Bouwmaterialen verkoopt. Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en heeft sinds 1985 een showroom die in de loop der tijd is uitgebreid tot ruim 1000 m2. Hierin vindt u een grote keus uit keukens, inbouwapparatuur, badkamers, wand- en vloertegels. Naast deze showroom heeft Van Noort sinds kort ook een showroom voor de bouwmaterialen met daarin vele soorten binnen- en buitendeuren, massief houten vloeren, inloop- en schuifdeurkasten, verf en behang. Verder is Van Noort al jaren hét adres voor alle soorten bouwmaterialen zoals, hout, plaatmaterialen, tuinhout, tuintegels en cv-radiatoren. Kortom, alles wat u voor bouw of verbouw nodig heeft vindt u “scherp” geprijsd bij: Van Noort BV. Tevens heeft Van Noort een eigen bezorgdienst. Is uw aankoop te groot om zelf te vervoeren? Dan kunnen ze met eigen vrachtwagen en chauffeur zorgen dat uw aankoop veilig bij u thuis afgeleverd wordt.

Openingstijden Maandag (showroom gesloten) 08:00 - 17:30 Dinsdag 08:00 - 17:30 Woensdag 08:00 - 17:30 Donderdag 08:00 - 17:30 Vrijdag 08:00 - 17:30 Zaterdag 08:00 - 16:00 Zondag Gesloten Van Noort BV Kerkweg 9 3214 VB Zuidland 0181-451203 vannoort@vannoortzuidland.nl www.vannoortzuidland.nl


92


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 9. 3

R-styled

Openingstijden Maandag gesloten Dinsdag gesloten Vanuit de showroom/winkel te Oostvoorne biedt R-styled alles op Woensdag 10:00 - 17:30 het gebied van interieur aan zowel particulier als de zakelijke markt Donderdag 10:00 - 17:30 op hoogstaand niveau. Of het nu gaat om in- of exterieur, complete Vrijdag 10:00 - 17:30 make-over, bouwbegeleiding, of een kleuradvies, inrichting, styling of Zaterdag 10:00 - 16:30 decoratie, de mogelijkheden zijn eindeloos‌ Zondag Gesloten Of op afspraak Brigitte van Latesteijn, de grote kracht achter R-styled, helpt de klant zijn/haar woning eigen te maken doormiddel van een interessante R-STYLED (R-styled) mix van modern, landelijk, en nieuwklassiek samen te Zandweg 1 smelten en deze te combineren met bijzondere stukken. 3233 ER Oostvoorne Sobere kleuren als basis om rust te creÍren, gecombineerd met 0181-484825 06-42272165 meubels van natuurlijke materialen, mooie accessoires en sfeervolle info@rstyled.com verlichting geven een tijdloze en unieke ambiance.

natural difference

R-styled werkt met gerenommeerde toeleveranciers en partners die beschikken over diverse disciplines o.a.: vloeren, haarden, stoffering, en maatwerk om samen met u uw wensen te verwezenlijken.

www.rstyled.com


94

Inrichten

is meer dan meubels neerzetten De handtekening van Brigitte van Latesteijn-Braaf van R-Styled is het beste te omschrijven als een combinatie van non-colours, aangevuld met subtiele kleuraccenten. Het gebruik van natuurlijke materialen en mixen van verschillende stijlen in zowel meubels als accessoires geeft telkens een eigen - uniek - eindresultaat. Door het gebruik van deze materialen en kleuren ontstaat er een tijdloos interieur. Zeker door de bijzondere stukken die toegepast worden. Om een goede impressie van R-Styled te krijgen werkt deze vanuit een Showroom/Winkel te Oostvoorne waar een warme en authentieke sfeer u verwelkomt.


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 9. 5

Custom made Na een oriëntatie gesprek maken wij een custommade plan waarna wij eventueel samen diverse showrooms met u bezoeken. Door ervaring kennen wij de weg en weten we waar de beste materialen binnen het budget kunnen worden gekocht. Origineel authentiek en duurzaam Durf te creëren, je huis is je baken. R-Styled fungeert altijd als een kompas en begeleid in de juiste richting, het mooie erfstuk of dat speciale kastje. Wij zullen dit altijd een plaats binnen het nieuwe geven, daarnaast gaan wij op zoek en vinden de aanvullingen die nodig zijn om het interieur uw karakter te geven. Samen met gereformeerde meubelmerken en partners als een gordijnatelier, timmerman, aannemer, architect etc.etc. wordt dit custommade plan uitgevoerd waarbij de klant altijd centraal staat. Bij R-Styled kunt u terecht voor advies maar ook voor een totaal inrichting van uw woon- of werkomgeving dit geldt voor zowel het in-als exterieur. Van een kleuradvies tot het bepalen en leveren van meubelen en accessoires wij komen bij u kijken en luisteren naar uw wensen om samen met u tot een mooi eindresultaat te komen. Dit kan ook voor de zakelijke markt ook de werkplek heeft een goede sfeer nodig, zelfs wanneer er een bepaalde huisstijl vereist is wordt daar rekening mee gehouden en geïntrigeerd in het plan. Werkwijze: Voor R-Styled geldt een werkwijze die de klant ontzorgt en alle aspecten samenbrengt om tot het gewenste resultaat te komen waarbij het budget altijd als uitgangspunt wordt genomen ook als er in fases wordt gewerkt, denk hierbij aan een zorgvuldig gekozen kleur op de muur dit doet vaak al wonderen, per ruimte werken behoort ook tot de mogelijkheid. Door R-STYLED gespot op de beurzen in Binnen en Buitenland.

Woontrends en Kleuren 2013: • Retro invloeden • Natuurlijke materialen • Mix van diverse stijlen • Oud en nieuw mix • Mat en Hoogglans • Mat gekleurd glas Kleuren: • Diverse pastels • Nude en wit tinten • Blauw van ijsblauw tot jeansblauw • Warm oranje, framboos tot koraalrood • Okergeel, Kerriegeel, goud en brons Stoffen: • Linnen • Katoen • Wol


1.

www.grinwisdeurenenkasten.nl www.grinwisdeurenenkasten.nl www.grinwisdeurenenkasten.nl

KIJK NAAR ACTIES: KIJKONZE NAAR ONZE ACTIES:

Binnen-, buitenen garagedeuren Binnen-, buitenen garagedeuren Carports en terrasoverkappingen Carports en terrasoverkappingen Schuif-, draaien vouwdeurkasten op maat op maat Schuif-, draaien vouwdeurkasten KIJK NAAR Boekenkasten op maat ONZE ACTIES: Boekenkasten op maat Binnen-, buiten- en garagedeuren Kantoormeubelen: kasten, bureaus en stoelen NIEUW NIEUW Kantoormeubelen: kasten, bureaus en stoelen Carports en terrasoverkappingen Kozijnen in hout en kunststof Schuif-, draaien vouwdeurkasten op maat Kozijnen in hout en kunststof Verhuur van opslagruimte Boekenkasten op maat Verhuur van opslagruimte NIEUW Digitaal inmeten en CNC Houtbewerking NIEUW Kantoormeubelen: kasten, en stoelen NIEUW Digitaal inmeten enbureaus CNC Houtbewerking

Kozijnen in hout en kunststof Verhuur van opslagruimte Provincialeweg 10a NIEUW Digitaal inmeten en CNC Houtbewerking

3252 LR Goedereede Provincialeweg Tel. 0187 - 49210a 800 3252 LR Goedereede Fax 0187 - 492 622 Tel. 0187 - 492 800 info@grinwisdeurenenkasten.nl Fax 0187 - 492 622 info@grinwisdeurenenkasten.nl


te 2 I nI n te rr i eI e uu rr . 9. 7

Grinwis Deuren & Kasten

Professionals in maatwerk Hoeveel keren per dag openen en sluiten wij gedachteloos een deur? Twintig keer? Honderd keer? Overal om ons heen zijn deuren, voordeuren, achterdeuren, binnendeuren, garagedeuren, kastdeuren etc. Daarom moet u als u een nieuwe deur of kast nodig heeft eigenlijk altijd langs bij Grinwis Deuren & Kasten. Ook voor terrasoverkappingen, kozijnen en opslagruimteverhuur kunt u bij Grinwis terecht. De showroom telt meer dan 400 m2 met deuren en kasten en dat zijn er heel wat! Het bedrijf ademt de sfeer van een traditioneel familiebedrijf. De showroom, welke geopend is van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag avond van 18.30 tot 20.30 uur, word bemand door de heer en mevrouw Grinwis zelf. Ook op de website van Grinwis vindt u veel informatie omtrend de mogelijkheden.

Openingstijden Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Vrijdagavond Zaterdag

10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 18:30 - 20:30 10:00 - 17:00

Grinwis deuren en kasten Provincialeweg 10a 3252 LR Goedereede Tel. 0187 - 492 800 Fax 0187 - 492 622 info@grinwisdeurenenkasten.nl www.grinwisdeurenenkasten.nl www.deur.com www.freeslijndeuren.nl


98


te 2 i nI n te rr i eI e uu rr . 9. 9

Bechthum verf & wonen

uw interieur & verfspecialist Voor al uw persoonlijke interieur en kleuradviezen kunt u terecht bij onze geheel vernieuwde winkel aan de Hoflaan in Middelharnis. In deze knusse, gezellig ingerichte winkel kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee, terecht voor een persoonlijk advies op het gebied van kleur, schilderwerk, gordijnen, behang en raamdecoratie. In de winkel staan drie enthousiaste medewerksters met een goede kennis van de producten. Middels scholing worden ze het hele jaar door opgeleid om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends, zodat u altijd de juiste informatie krijgt! Indien gewenst komt één van onze medewerkers bij u thuis langs om gericht advies te geven! In de winkel treft u een uitgebreide collectie aan met merken als Sikkens, Flexa, B&C raamdecoratie, Jotun, Esta, Eijffinger en Voca. Ook is een ruime collectie gordijnstalen aanwezig zodat u makkelijk op één adres alles bij elkaar kunt combineren! Bechthum heeft de grootste collectie behangboeken staan in de regio die ook uitgeleend worden, zodat het mogelijk is om thuis in alle rust een keuze te maken uit het grote aanbod.

Openingstijden Van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 12.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Graag tot ziens in onze winkel!

Bechthum verf & wonen Hoflaan 27a 3241 GK Middelharnis 0187-484739 www.bechthumverf.nl


100

Landelijke keuken perfect gespoten met een zwart granieten blad

Heart of the home

Timmerbedrijf den Herder maakt al meer dan 20 jaar keukens op maat. Samen met de klant wordt gezocht naar de allerbeste oplossing voor het samenstellen van het keukenmeubel. Het resultaat is een kwaliteitsproduct. Sinds enkele jaren wordt samengewerkt met KeukenAtelier Astrid. Dochter Astrid heeft het maken van keukens, kasten en tafels van haar vader geleerd. Zowel keukens in moderne, landelijke of Victoriaanse stijl in hout of in kleur geschilderd of gespoten zijn mogelijk. Evenals een tafel passend bij de stijl van de keuken in elke gewenste maat. Theo en Astrid den Herder maken kwaliteitsproducten in de werkplaats aan de Smokkelhoekweg 9 in Kapelle. Keuken van oude eiken vloerplanken uit een treinwagon met de hand geschilderd.

Op afspraak wordt vrijblijvend een offerte gemaakt. T (0113) 34 19 65.


Interieur.101

Een badkamer meubel in vergrijsd eiken met Belgisch hardstenen blad en daarboven en kastje met spiegeldeuren en niet zichtbare scharnieren.

Wandmeubel met de hand geschilderd Alle soorten en maten tafels. Deze is van Amerikaans eiken met perfecte vingerlasverbinding.

Timmerbedrijf den Herder

Smokkelhoekweg 9 4421 JH KAPELLE 0113-341965 • 06-53749082 www.timmerbedrijfdenherder.nl herde185@planet.nl Ontwerpen maken gebeurt in samenwerking met de klant. Het maken en plaatsen gebeurt door ons zelf zonder tussenpersonen. EÊn aanspreekpunt dit voorkomt veel problemen.

Massief eiken keuken met kolommen naast de fronten


102

JMB

Gardensupplies.nl

...net even mooier!

Nu bij JMB...

Top kwaliteit grenen schuttingplanken komo-wax geïmpregneerd in diverse lengtes leverbaar voor maar € 1.05 per meter!!! Diverse geïmpregneerde palen nu ook met korting.

Uw adres voor: Volledig handgemaakte tuinschermen al vanaf € 40,-. Wij zijn ook het adres voor maatwerk, poorten met verstelbaar stalen frame en ingebouwde RVS cilindersloten, alle soorten tuin- en timmerhout en levering en plaatsing van hout-betonsystemen en andere erfachscheidingen. Ook voor blokhutten, carpoorten, prieelen, sauna’s, tuinmeubelen enz. bent u bij ons aan het juiste adres.

JMB Gardensupplies.nl Raadsheerenhoek 6 3214 VR Zuidland T. 06 - 546 34 425 E. info@jmbgrdensupplies.nl I. www.JMBGArdensupplies.nl


tuIn 1 T Iuei r ne . 1n0. 3

Frans Toledo

Van uw tuin is er maar één Vanuit deze visie geven wij zorgvuldig een invulling aan uw tuin. Wij beschikken over moderne gereedschappen, zijn goed geïnformeerd over de laatste tuintrends en gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen en vitale beplantingen. Een groot deel van onze opdrachten bestaat uit het aanleggen van nieuwe tuinen en het renoveren van bestaande tuinen. Dit gebeurt volgens een door ons gemaakt ontwerp of een geleverde tekening van een tuinontwerper/ tuinarchitect. In ieder geval kunnen wij u bijstaan met het uitwerken en uitvoeren van uw toekomstige tuinplannen. In goed overleg met u wordt het project voorbereid zodat wanneer de schop de grond ingaat er een duidelijk plan van aanpak is. Neem eens contact op met ons hoveniersbedrijf voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertalen uw wensen naar onze visie en realiseren zo een tuin waar er echt maar één van is. Voor een impressie van ons bedrijf: www.franstoledo.nl

Hoveniersbedrijf Frans Toledo Molendijk 22 3233 LN Oostvoorne 0181-481347 info@franstoledo.nl www.franstoledo.nl

MOLENDIJK 22 3233 LN OOSTVOORNE T (0181) 48 13 47 E info@franstoledo.nl


104

tuInIeren.1

Met de klant en voor de klant

Een bloeiend hoveniersbedrijf Het in 1986 opgerichte bedrijf is in 27 jaar tijd uitgegroeid tot een bloeiend hoveniersbedrijf met vaste, vakbekwame medewerkers. De opdrachtgevers bestaan uit particulieren, sportverenigingen, petrochemische bedrijven, dienstverlenende bedrijven, overheden en scholen in de regio Voorne-Putten. Of het nu gaat om het aanleggen van een kleine voortuin of een groot landgoed, een koivijver met verlichting of het onderhoud van een sportcomplex, alles is mogelijk en vanuit onze visie ‘met de klant en voor de klant’ benaderen wij het project vanuit de klantwensen.

Frans van den Bos Hoveniers B.V. Kloosterweg 17a 3232 LB Brielle Tel: 0181-412345 Fax: 0181-413045 E-mail: info@fransvandenbos.nl

Aan de hand van het beoogde gebruik en gewenste beeld van de tuin, wat in overleg wordt geïnventariseerd met de klant, maken wij een passende offerte en indien gewenst kunnen wij een 3-D ontwerp verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in kant en klaarhagen, vijverbouw, groene daken van sedum. Wij leveren kwaliteit, vakmanschap en garantie en zijn VCA en Groenkeur gecertificeerd. Door onze all-inclusive formule, wat inhoud dat wij bijna alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren of begeleiden en alles vooraf goed afspreken, komt de klant achteraf niet voor verrassingen te staan.

www.fransvandenbos.nl


tuIn 1 T Iuei r ne . 1n0. 5

Bosman Tuinadvies

Uw tuin in goede handen! Wij ontwerpen en realiseren tuinen en groenprojecten voor particulier, instellingen en bedrijven. Van kleine stadstuinen tot landschapstuinen, in alle gewenste stijlen. Bosman Tuinadvies staat borg voor betaalbare kwaliteit op tuingebied. Voor exclusieve tuinen en low-budget tuinen. Realisatie Wij kunnen voor u de gehele aanleg realiseren. Dit begint al bij het uitzetten, het uitvoeren van grondwerk, rooien van bestaande beplanting, het vakkundig uitvoeren van straatwerk. Onderhoud Een tuin kan niet zonder vakkundig onderhoud. Snoeien, bemesten, maaien, onkruid vrijhouden, bestrijding van ziekten en plagen, het zijn allemaal werkzaamheden die moeten plaats vinden. Bosman Tuinadvies kan dit voor een redelijk tarief voor u verzorgen. Ons uitgangspunt is de gezondheid van plant en bodemleven te bevorderen zodat ziekten en plagen niet snel toeslaan. Winterbeurten, Voorjaarsbeurten, zomersnoei, ook dit is mogelijk, al dan niet op contractbasis. Voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Bosman Tuinadvies Stationsstraat 1 4675 CG, St. Philipsland 0167- 573924 info@bosmantuinadvies.nl Koudekerke Karreveld 41 4371 GA Koudekerke telefoon 0118 - 618091 fax 0118 - 618611 mobiel 06 - 22212881 info@bosmantuinadvies.nl www.bosmantuinadvies.nl


106


tuIn 2 T Iuei r ne . 1n0. 7

Zwemmen in uw eigen vijver Lijkt het u ook niet geweldig? Blijf niet dagdromen, want de mogelijkheden liggen binnen handbereik! Bosman Tuinadvies introduceerde begin vorig jaar het nieuwe concept. Er zijn enorm veel mogelijkheden, zeker in vormgeving. Er kan al een zwemvijver aangelegd worden van 3 bij 5 meter. De zwemvijvers worden door Bosman Tuinadvies zelf aangelegd. Met een vestiging op Walcheren en een vestiging in Sint-Philipsland zijn ze makkelijk te bereiken door de hele provincie. Bosman Tuinadvies is de enige dealer van de gardenSwimm zwemvijvers in Zeeland. Er blijkt veel animo voor te zijn. Men is toe aan iets nieuws en kiest voor puur natuur. Een zwembad wordt niet meer zo snel gekozen. Een uitkomst dus, die zwemvijvers” en het is nog onderhoudvriendelijk ook”. Het onderhoud van een zwemvijver staat in geen verhouding tot het onderhoud dat er aan een zwembad zit. Ook daar kiezen veel mensen tegenwoordig voor. Er moet niet teveel werk aan de tuin zitten. Als men eerst het water in het zwembad moet verschonen op een warme zomerse dag voordat er in gezwommen kan worden, is dat niet motiverend. Dat probleem is dus definitief opgelost met een zwemvijver. Want wat is het verschil nu met een zwembad? De planten doen het meeste werk. gardenSwimm zwemvijvers zijn bekleed met hoogwaardig rubberfolie. Het water wordt door een helofytenfilter gepompt, waar moerasplanten in groeien. Deze planten nemen afvalstoffen als voeding op. Het resultaat: prachtig helder water. In een zwemvijver worden geen chemicaliën gebruikt. Dus geen geïrriteerde ogen of uitgebleekte huid, maar heerlijk zacht zwemwater. Het is zelfs heel goed mogelijk om uw oude zwembad om te bouwen naar een zwemvijver.

Veel variatie Het hoveniersvak kent veel variatie. Bosman Tuinadvies is breed georienteerd, van advies en ontwerp tot het uiteindelijke resultaat, een prachtige tuin. Van kleine stadstuinen tot landschapstuinen, in alle gewenste stijlen. Ook kan men er voor kiezen Bosman Tuinadvies het onderhoud te laten doen. Er wordt bijgehouden wanneer de nieuwe tuin een onderhoudsbeurt nodig heeft. Tegen die tijd nemen we contact op met de klant. De wensen van de klant staan centraal bij ons. We gaan voor 100% tevredenheid. Zo geven we een jaar garantie op de beplanting: lopen de planten niet uit of gaan ze dood, dan krijgt de klant gratis nieuwe planten. Het bedrijf is sinds de start erg gegroeid, in aantal klanten, maar ook in personeel en materialen. Lijkt het u ook niet geweldig om op een zomerse dag te kunnen zwemmen in uw eigen vijver? Kijk voor meer informatie op onze website. www.bosmantuinadvies.nl


1


tuIn 2 T Iuei r ne . 1n0. 9

Een mooie tuin, een duurzame tuin Uit een recent tuinbelevingsonderzoek bleek, dat mensen graag iets met duurzaamheid in hun tuin willen maar niet weten wat de mogelijkheden zijn. Daarom heeft Branchevereniging VHG, de vereniging van hoveniers- en groenvoorzienersbedrijven, het concept van De Levende Tuin ontwikkeld. Aan de hand van een model met vijf bloemblaadjes, worden tuinen duurzaam ingericht en onderhouden. De bloemblaadjes staan voor water, energie, voedsel, dieren en bodem. De VHG-hoveniers beschikken over diverse (voorlichtings-)materialen van de Levende Tuin om hiermee de tuinliefhebber te inspireren. Een huis met een mooie tuin of in de nabijheid van groen is al gauw 10% meer waard. Voor veel mensen is dat niet de belangrijkste reden om in hun tuin te investeren. Want is het niet heerlijk om op een mooie zomerdag in de tuin te zitten of er te barbecueën met vrienden? Egbert Roozen, directeur van Branchevereniging VHG: “Ik zie de trend, dat we in deze jachtige wereld meer balans willen. We zoeken harmonie met onszelf en onze omgeving, dicht bij huis het gezellig maken. De tuin is de plek waar we die balans vinden. In het groen, een stukje natuur dichtbij. Zelfs op het balkon willen we het groen dichtbij halen.” Mooi, professioneel Een stenen tuin is uit. Egbert Roozen: Het is een misvatting te denken, dat een stenen tuin goedkoper is of gemakkelijker bij te houden. In de tuin moet er een juiste balans zijn tussen grijs en groen. VHG heeft daarom het concept van De Levende Tuin ontwikkeld. Het is een handboek met een korte film geworden met tal van tips die de hovenier aan de tuinliefhebber kan geven. Ik zeg het in mijn uitleg altijd zo: “Als ik als hovenier bij de klant kom, dan is mijn belofte dat ik een mooie tuin ga maken en sta voor professioneel onderhoud. Een tuin die helemaal “jij”, dus afgestemd op de wensen en behoeften van de klant, is. Als je door de ruimte loopt waar die tuin is of zal komen, dan weet je als hovenier waar je op moet letten. Dichte schuttingen maken het in de zomer erg heet. In een dichtgeslagen grond kunnen planten niet groeien. Waar laat je het regenwater? Hoe zorg je ervoor, dat de klant

de wens om vogels in zijn tuin te krijgen vervuld ziet? Of zelf aardbeien in zijn tuin kan kweken? Als hovenier heb je verstand van groen en heb je de creativiteit om aan al deze wensen invulling te geven. Op verschillende manieren en afgestemd op de beschikbare oppervlakte en budget. Deze principes gelden zowel voor de aanleg als het onderhoud van de tuin. Meer weten over De Levende Tuin? Vraag de VHG-hovenier. Op www.vhg.org zijn de leden van VHG te vinden en kunt u zelf een hoveniersbedrijf bij u in de buurt zoeken. Op www.youtube.com zijn korte filmpjes over De Levende Tuin te vinden, zodat u alvast wat inspiratie kunt opdoen.

egbert roozen


110

Bij ieder mens past een kunststof kozijn


AiLzLeAnt.I1e1. 1 2 V IenrShtu

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Na de eerste plaatsingen, ruim 40 jaar geleden heeft een kwart van alle woningen in Nederland kunststof kozijnen. Niet meer dan logisch, als u bedenkt dat de techniek en het uiterlijk van kunststof kozijnen elk jaar weer verbetert. Vaak wekt het kunststof kozijn bij de meeste mensen een plastisch en koud gevoel op. Echter is het Alkuplus kozijn hèt bewijs dat een kozijn voor de meeste mensen al niet meer van hout te onderscheiden is. Door de vele opties die mogelijk zijn tijdens het samenstellen van het Alkuplus kozijn past werkelijk “Bij ieder mens past een kunststof kozijn” Ruimte in een ander licht. Uw gehele ruimte zal opleven na het vervangen van uw kozijnen. De verbeteringen zitten het hem niet alleen in de voor de hand liggende technische aspecten zoals isolatie, veiligheid en geluidswerendheid. Maar ook in de minder tastbare dingen als licht, ruimtelijkheid, stijl en geborgenheid. Onderzoeken hebben uitgewezen dat daglicht een positieve invloed heeft op de gezondheid, prestaties en leercapaciteit van mensen. Het is daarom belangrijk daglicht als bouwelement te gebruiken in iedere ruimte in huis. Al meer dan 20 jaar staat het Alkuplus kozijn synoniem voor kwalitatief hoogwaardige en innovatieve kozijnoplossingen voor iedere ruimte. Een leven lang zorgeloos genieten! Een Alkuplus kozijn zorgt ervoor dat die prettige studeerkamer waar je je ’s avonds rustig terug kan trekken, die ruimte waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen of jullie droomslaapkamer straks werkelijkheid wordt. Comfort staat voorop bij het Alkuplus kozijn. Alkuplus bewijst met haar kozijnen dat zowel een elegant en tijdloos design perfect samengaat met hoge kwaliteit, duurzame materialen en complete afwerking door de beste vakmensen. Van perfecte isolatie en veiligheid tot innovatieve details, duurzaamheid en een exclusieve uitstraling die in de tijd niet aan kracht inboet. Kijk op www.alkuplus.nl voor meer inspiratie of technische informatie!


112

Alkuplus

Bij ieder mens past een kunststof kozijn Alkuplus is met 20 jaar ervaring in het produceren, verkopen en monteren van kunststof kozijnen vanuit de hoofdvestiging in Tilburg een naam van betekenis in Nederland. De productielijn is uitgerust met de nieuwste high-tech machines om u de allerbeste prijskwaliteitverhouding te bieden. Alkuplus staat naast kwaliteit voor betaalbare klasse! Naast zo’n 30 stuks dealers door het land heeft Alkuplus twee ontdekkingscentra ingericht om de optimale beleving van het nieuwe kunststof kozijn over te laten komen bij haar gasten. In de mooiste en meest complete showrooms van Nederland, de Alkuplus Ontdekkingscentra in Tilburg en Middelburg, nemen onze adviseurs graag alles met u door in woord en beeld. Werkelijk aan elke situatie uit de praktijk is gedacht, want kunststof kozijnen koop je niet uit een folder.

I n S tA L L At I e . 1

openingstijden: maandag 9.30u dinsdag 9.30u woensdag 9.30u donderdag 9.30u vrijdag 9.30u zaterdag 9.30u zondag gesloten

18.00u 18.00u 18.00u 18.00u 18.00u 16.00u

Alkuplus Middelburg Klarinetweg 5 4337 RB Middelburg info@alkuplus.nl Bel gratis 0800-255 87 58 www.alkuplus.nl


n1. 1 V eV re br obuowuew ne. 1 3

NU!

over denken te a n olatie ... om gevel is ste tijd n g e it o u o b h f de loer- o dak-, v muur-,

KWALITEIT IN DUURZAAMHEID!

Theco

isolatie Nederland Is een landelijk opererende en professionele isolatie-organisatie, die met hoogwaardige systemen, onder een 10-jarige garantie, energiebesparende werkzaamheden uitvoert aan woningen en gebouwen. Het leveringsprogramma omvat o.a. spouwisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, buitengevelisolatie, vochtbestrijding en gevelrenovaties. De specialisten achter THECO ISOLATIE NEDERLAND beschikken over een enorme ervaring van decennia aan vakkennis; zij zijn volledig ingespeeld op allerlei bouwvormen, situaties en constructies. De Theco organisatie isoleert bouwobjecten van een zeer uiteenlopend karakter. Van een enkele eengezinswoning tot hele woonwijken en in de utiliteitsbouw van kantoor tot fabriek. THECO ISOLATIE NEDERLAND is een onafhankelijke partij zonder directe binding met andere concerns. Wij verwerken uitsluitend producten van gerenommeerde fabrikanten welke allen voorzien zijn van een KOMO-attest. De cliënt, de kwaliteit en het milieu staan bij ons centraal en dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Indien u een woning koopt of verbouwt, hoort daar een optimale isolatie bij. Het resultaat: lagere maandelijkse lasten en een verbetering van uw koopkracht. Informatie/prijsopgave THERMECON E-PROJECT B.V. Banjaartstraat 2 4301 RR Zierikzee Tel. 0111-439400 e-mail: info@theco-isolatie.nl “Uw isolatieobject: onze zorg”


114

Uw verhuizing... ...tot in de puntjes geregeld Verhuizen is vaak een ingrijpende gebeurtenis, die niet ten koste mag gaan van uw productiviteit. Caljouw Rademaker Verhuizingen uit Middelburg is al meer dan een eeuw specialist in het zorgeloos verhuizen.


VeV re hr uh i zueI z ne . 1n1. 2 5

Om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu is het bedrjf VCA gecertificeerd. Daarnaast geeft het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’ u ook de garantie dat de verhuizing tot in de puntjes wordt verzorgd. Met ons gediplomeerd personeel, weet u zeker dat uw spullen veilig overkomen. Ons personeel maakt waar, wat wij beloven

Deze worden verpakt in speciale verhuismaterialen. Veel ervaring is opgedaan met het vervoer van antiekveilingen. Caljouw Rademaker garandeert dat alle kostbaarheden veilig op de plaats van bestemming aankomen. Verhuur Het aantal diensten waarvoor de klant ons inhuurt, bepaalt de prijs van de verhuizing. Wil de klant die helemaal zelf verzorgen, dan kan hij bij ons allerlei materialen huren, zoals verhuisboxen in diverse afmetingen, karren, koffers en dekens. Ook voor deze klanten is Caljouw Rademaker al sinds 1886 de Zorgzame en Erkende Verhuizer. Caljouw Rademaker is gevestigd in Middelburg, Goes, Burgh-Haamstede en Terneuzen.

Zorgvuldig en efficiënt Caljouw Rademaker is een allround verhuisbedrijf. Alles is mogelijk: van een verhuizing naar de overkant van de straat tot aan de verste uithoek van de wereld. Binnen Europa worden de verhuizingen verzorgd met de eigen, ultramoderne luchtgeveerde verhuiswagens. Daarbuiten wordt gebruik gemaakt van vervoer over zee in professionele zeecontainers. Hoewel hun agent in Rotterdam alle douane- en andere formaliteiten verzorgt, is Caljouw Rademaker het aanspreekpunt gedurende het gehele traject. Caljouw Rademaker Verhuizingen beschikt over de expertise en VERHUIZINGEN materialen om elke verhuizing zorgvuldig en efficiënt uit te voeren. Bij hun bent u ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld het schoonmaken van uw oude of nieuwe huis, het ontkoppelen en het aansluiten van uw apparatuur en het afvoeren van overtollige inboedel naar de milieustraat. Veilige opslag Een van de andere specialiteiten is het opslaan van inboedels. Ze beschikken over 2200 m2 beveiligde en verwarmde opslagruimte met klimaatregeling, die voortdurend wordt gecontroleerd op ongedierte. Daarin slaan zij elk gewenst object op in speciale kisten. De klant bepaalt de periode; die kan variëren van enkele dagen tot jaren. Kostbaarheden Het vervoeren van kostbare objecten is een specialisme. Soms is de emotionele waarde daarvan nog hoger dan de materiële. Bijzondere objecten zoals piano’s, kluizen, kunstwerken of antiek krijgen dan ook extra aandacht.


VERHUIZINGEN Verhuizingen in binnen- en buitenland Piano- en vleugeltransport Antiekvervoer Meubelopslag Overzeeverpakkingen

De zorgzame verhuizers sinds 1886 Wij zijn gevestigd te: Kuipersweg 23/25 4338 PH Middelburg

0118 - 626 649

De Roterij 17 4328 BB Burgh-Haamstede

0111 - 650 165

Verrijn Stuartweg 26 4462 GE Goes

0113 - 227 062

Ambachtsstraat 20 4538 AW Terneuzen

0115 - 617 840

w w w . c a l j o u w - r a d e m a k e r. n l


VeV re hr uh i zueI z ne . 1n1. 1 7

Van de overkant van de straat...

tot aan de verste uithoek van de wereld Caljouw Rademaker is een allround verhuisbedrijf. Alles is mogelijk: van een verhuizing naar de overkant van de straat tot aan de verste uithoek van de wereld, van een wasmachine van boven naar beneden tot en met het in- en uitpakken van de dozen, afhalen van de lampen, ophangen van schilderijen etc. Binnen Europa worden de verhuizingen verzorgd met de eigen, ultramoderne luchtgeveerde verhuiswagens. Daarbuiten wordt gebruik gemaakt van vervoer over zee in professionele zeecontainers. Caljouw Rademaker Verhuizingen beschikt over de expertise en materialen om elke verhuizing zorgvuldig en efficiĂŤnt uit te voeren.Tijd betekent immers geld! Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld het schoonmaken van uw oude of nieuwe huis, het ontkoppelen en het aansluiten van uw apparatuur en het bijvoorbeeld het afvoeren van overtollige inboedel naar de milieustraat.

Caljouw Rademaker Verhuizingen Kuipersweg 23 4338 PH Middelburg 0118-626649 info@caljouw-rademaker.nl www.caljouw-rademaker.nl

VERHUIZINGEN


• Isolatieglas • Zonwerendglas • Warmtewerendglas • brandvertragendglas • Enkelglas • Veiligheidsglas • Glazendeuren • Spiegels • glasschadereparaties


Wij leveren alles op het gebied va ruitje voor de schuur, een koelka dan niet inbraakvertragend, zonw isolerend tot hardglazen-deuren trinekasten, spiegels op maat en s

VeV re br ob uo wuew ne . 1n1. 2 9

Wij werkewn voor aannemers vo sbedrijven, collega glashandels m particulieren.

U bent bij ons in het bijzonder a glas in lood, wij zijn gespecialise van glas in lood. Wij maken dit in ons ontwerp.

Jansen Glas Westvoorne Jansenglas vindt u aan de Dorpsweg 20 in Rockanje. Wij zijn hier gevestigd sinds medio 2004, na 18 jaar ervaring te hebben opgedaan in de regio Rotterdam. Nu, een complete glashandel met alles op glasgebied, waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

J A N S E N G L A S W E S T V O O R N E B . V. • T 0181 40 17 00 • F 0181 40 26 E info@jansenglaswestvoorne.nl

Wij leveren alles op het gebied van vlakglas, dus van een ruitje voor de schuur, een koelkastruitje of isolatieglas al dan niet inbraakvertragend, zonwerend of extra warmte isolerend tot hardglazen-deuren, glazen meubelen, vitrinekasten, spiegels op maat en spiegelwanden. Wij werken voor aannemers, schildersbedrijven, collega glashandels maar uiteraard ook voor particulieren. U bent bij ons in het bijzonder aan het juiste adres voor glas in lood, wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van glas in lood. Wij maken dit in ons atelier naar uw of ons ontwerp.

Jansen Glas Westvoorne B.V. Dorpsweg 20 3235 AG Rockanje T. 0181 401700 info@jansenglaswestvoorne.nl

Tevens restaureren wij oud glas in lood, dat wil zeggen het opnieuw in het lood zetten van bestaand glas in lood, waarbij het gereinigd wordt en de eventuele breukruitjes worden vervangen. Wij verkopen ook de benodigde materialen en glas ten behoeve van het vervaardigen van glas in lood. Wij zijn u graag van dienst met al uw glaswensen en heten u welkom in onze winkel/showroom om onze collectie glas en glas in lood (panelen, raamhangers, raamschermen) te bekijken.

www.jansenglaswestvoorne.nl


120

U kunt bij Moree ook terecht voor blokhutten, tuinhuisjes en schuttingen voor uw tuin.


VeV re br ob uo wuew ne . 1n2. 2 1

Moree In 1941 neemt Piet Moree, zonder enige kennis van het assortiment, een bedrijf in agrarische artikelen over. Nu meer dan zeventig jaar later is het familiebedrijf uitgegroeid tot een Doe-Het-Zelf zaak waar Service en Vakkennis met een hoofdletter geschreven worden. Wij streven ernaar u met een ruim assortiment aan ijzerwaren, gereedschappen, verf, deuren, schuifkasten, hout en plaatmateriaal van dienst te zijn. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een technische achtergrond en helpen u graag met al uw vragen op klusgebied. Bovendien bezorgen wij uw bestelling nog altijd gratis thuis en zagen wij uw hout kosteloos op maat. Bent u op zoek naar een schuifkast, die naadloos aansluit bij uw wens en interieur? Kom dan naar onze Garobe-showroom. Garobe is een schitterend aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt. Sublieme kwaliteit, vervaardigd uit eersteklas materiaal voor de meest ideale manier van opbergen. Hangruimte, legplanken of ladeblokken: met Garobe stelt u uw kastruimte samen naar uw inzicht.

Openingstijden Maandag 08.00 - 17.30 Dinsdag 08.00 - 17.30 Woensdag 08.00 - 17.30 Donderdag 08.00 - 17.30 Vrijdag 08.00 - 20.30 Zaterdag 09:00 - 16:30 Zondag gesloten Moree Oostdijk 64 3223 CB Hellevoetsluis Tel. 0181-312415 Fax. 0181-324253 E-mail: info@moreedhz.nl www.moreedoehetzelf.nl


122

Woontips De donkere dagen zijn weer in aantocht. Tijd om wat aandacht te schenken aan het interieur. Een ander kleurtje, een nieuw bankje of een lekkere luie ‘voor-de-open-haard-stoel’. Doen!

Maak je eigen woon ‘moodboard’ Dé stylistentruc om snel een sfeer te creëren; een moodboard maken. Met een zelf samengesteld moodboard heb je in één overzicht een persoonlijke stijlimpressie. Ga nu aan de slag en leef je uit met de gloednieuwe moodboard-tool van VT Wonen. Gebruik de kleuren, beelden en producten uit verschillende categorieën of voeg eigen foto’s toe om jouw stijlimpressie samen te stellen! Ontdek in een paar stappen wat jouw stijl is!


Interieur.123

Hot or not Wij hebben een ‘hot-or-not’ opsomming gemaakt op wonen & interieur gebied.

Verhuizen Natuurlijk kun je zelf je spullen verplaatsen naar je nieuwe woning, maar een verhuisbedrijf inschakelen is wel zo prettig en goed betaalbaar. De kosten wegen zeker op tegen de lasten. Als je de verhuizing laat regelen door een erkend verhuisbedrijf, heeft dat als voordeel dat de spullen zijn verzekerd. Als je zelf een bestelbusje huurt, vergeet dan niet naar het eigen risico te vragen en of het mogelijk is deze te verzekeren.

Hot

Not

Landelijk wonen Sobere luxe Schuursponsje Nostalgie Ambacht Prullenbakken Kaarsen

Kil wit interieur Recessiechic Microvezeldoekje Hightech Massaproductie Opbergsystemen Led Lampjes

Sfeervol groen Planten geven een levendige sfeer aan je interieur. Kleine planten zullen de sfeer intiemer maken in je interieur, plaats je daarentegen enkele grotere planten in je interieur, dan komt het geheel moderner over...


 Renovatie  Verbouwingen  Onderhoud  Tegelwerk  Badkamers  Keukens  Timmerwerk  Dakramen

Patrick Bastemeijer Gaarde 35 3193 EA Hoogvliet

Contact

Tel 010 501 12 60 06 424 491 31 Email p.bastemeijer@klussenier.nl www.patrickbastemeijer.klussenier.nl


V e r b o uAwDeVnI e . 1S2. 1 5

Uw huis verhuren

met een goed gevoel Housing Solutions is een professionele verhuurmakelaar die bemiddelt tussen (zakelijke) woningzoekenden en huisaanbieders. De organisatie heeft meerdere vestigingen in Nederland. Hierdoor opereert Housing Solutions lokaal, maar met een landelijke visie. Wanneer u uw woning aanbiedt voor tijdelijke verhuur, dan volgt een uitgebreid gesprek over de procedure. Vervolgens worden afspraken gemaakt over de hoogte van de verhuursom, een eventuele waarborg en details voor de contracten. Vervolgens voert Housing Solutions het commercieel, administratief en technisch beheer uit. Bent u eigenaar van ĂŠĂŠn of meerdere woningen en heeft u interesse om deze tijdelijk te verhuren? Housing Solutions kan uw woonzorg uit handen nemen.

Vestiging SPIJKENISSE Maria Kleine Gartmanstraat 6 3207 VL Spijkenisse T +31 (0)181 - 846959 voorneputten@housingsolutions.nl Vestiging HELLEVOETSLUIS Amnesty Internationallaan 18 3223 KH Hellevoetsluis T + 31 (0)181 - 771551 voorneputten@housingsolutions.nl Housing Solutions is ook gevestigd in: BREDA, DEN BOSCH, ROTTERDAM, TILBURG www.housingsolutions.nl


126

Verbouwen.1

Kapdak Kapdak B.V. heeft al sinds 1990 ervaring met het vervaardigen van dakkapellen. De laatste 12 jaar heeft Kapdak B.V. zich sterk ontwikkeld op de prefab-markt. Zo kunnen dakkapellen in zowel hout als kunststof en zelfs kant en klare prefab zolders worden geleverd. Kapdak B.V. heeft diverse concepten ontwikkeld voor dakkapellen, of het nu gaat om de traditionele dakkapel (anno 1930) of om een dakkapel voor een dak met een flauwe dakhelling.

Kapdak Van der Waalsweg 34 3241 ME, MIDDELHARNIS 0187-481187 info@kapdak.nl www.kapdak.nl


De smaak van perfectie!

Eigenaar Jan Blom staat met zijn team klaar voor u. • Oude keuken/badkamer afbreken en afvoeren • Verzorgen van leidingwerk, stukwerk. • Persoonlijke begeleiding tot volledige tevredenheid • Eigen montage team • Ook voor renovatie: vervangen apparatuur/werkbladen, etc. • 5 jaar garantie

Grando Keukens & Bad Hoogvliet Nieuwe Langeweg 41, tel.: 010 - 490 44 70. 1e en laatste zondag van de maand koopzondag.

grando.nl

Helemaal mijn smaak!


128

WonenDoeJeZo Verhuispocket VPAGSW/Zeeland Lifestyle  

De Verhuispocket voor de nieuw in verkoop woningen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you