Page 1

Het meest complete en actuele aanbod van de nvM-makelaars

De Makelaar

e

5 jaargang e 4 editie - september 2013

OPEN HUIS 3 1 0 2 R E B O T K 5O

R E B O T 9 OK 11:00 - 15:00 uur

Breda en5omstreken :00 u u r

11:00 - 1


VE

wonen & recreëren in

Made-Oost W W

TYPE AMBER

29

W W

W W

. .

M W

A O

D N

E E

10.

D UIM E OPEKOM N DE N OP HUIZEAAR EN ING N DAG ST IJD ! EN

RR

00

F O R T H E S T A R T . N N M A D E O O S T . N L

L

-15

.00

UU

OPEN DAG

GESCHAKELDE WONINGEN

R

ZA. 5 OKTOBER Kom op zaterdag 5 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar de open dag op de bouwplaats aan De Dorsvlegel te Made waar de in deze aankondiging vermelde woningen in aanbouw te bezichtigen zijn.

In de - op aanvraag - te verkrijgen verkoopbrochure krijgt u een volledig beeld van de gepresenteerde woningen. De woningen hebben een hoogwaardig afwerkingniveau met onder andere exclusief tegelwerk en sanitair zoals een 6-hoekig ligbad. Tevens worden alle woningen uitgevoerd met een luxe hoekkeuken-opstelling met inbouwapparatuur zoals onder andere een vaatwasser. De v.o.n.-prijs van de hierboven beschreven woningen bedraagt € 212.000,00 V.O.N.

AANNEMER

Daarnaast verstrekt de aannemer aan DE STARTER op de woningmarkt tevens de mogelijkheid om - voor een beperkt aantal woningen - voor een aanvangsprijs vanaf:

€ 170.000,00 V.O.N. voor een tussenwoning en € 221.000,00 V.O.N. voor een hoekwoning met garage een woning te verwerven.

Vraag naar de voorwaarden!

Mon Plaisir 31 4879 AK Etten-Leur

MAKELAARS

Kom op maandag 1 april tussen 10.00 en 14.00 uur og & Hooimijt Onteigeningszaken naar de open dag op de bouwplaats aan DeMakelaardij Bredaseweg Lodewijk Napoleonlaan 77 te Made waar Oude de in deze 58 aankondiging vermelde 4872 AG Etten-Leur 4904 LH Oosterhout woningen glas- Ten winddicht zijn te bezichtigen. 076-5012009 T 0162 - 426348 www.zegersmakelaardij.nl

www.klijsen.nl


Uw NVM-makelaar aan het woord

Miranda van steen Heijblom Makelaardij etten-Leur Hoe in de makelaardij terecht gekomen? “Ik wist al snel dat ik makelaar wilde worden. Toen ik mijn atheneumdiploma behaald had, koos ik er dan ook bewust voor om de opleiding tot makelaar te gaan volgen aan de HEAO. Eenmaal afgestudeerd heb ik eerst een aantal jaren ervaring opgedaan als Assistent Makelaar. Later ben ik als makelaar aan de slag gegaan bij Heijblom Makelaars.” Wat is het mooie aan het makelaarsvak? “De veelzijdigheid. De verschillende mensen, verschillende huizen, maar vooral veel verschillende bijzondere verhalen. Geen uur is voor mij hetzelfde. Als makelaar heb je te maken met

starters, die voor het eerst in hun leven een huis kopen, maar op dezelfde dag kun je te maken hebben met mensen die het huis van een overleden ouder moeten verkopen. Dat vraagt om een geheel andere aanpak en inlevingsvermogen. De dag van een makelaar loopt nooit zoals verwacht en dat is tegelijkertijd wat mij zo aanspreekt in het vak.” Wat is de kracht van Makelaars? “Heijblom Makelaars bestaat uit drie ervaren makelaars, die hun krachten, kennis en kunde bundelen om de beste resultaten te boeken. Onze kracht ligt in de gezamenlijke ervaring die wij met zijn drieën door de jaren heen hebben

Waarom is het zo fijn wonen in etten-Leur? “Etten-Leur is eigenlijk een stad, met alle gemakken die daarbij horen, maar met een sterk dorps karakter. Het heeft eigenlijk het beste van twee werelden; het kleinschalige van een dorp met de daarbij horende ‘ons kent ons’ sfeer, maar toch ook alle voorzieningen die je nodig hebt lekker dichtbij. Ik voel me hier in ieder geval thuis en ben niet van plan om ooit nog weg te gaan uit Etten-Leur.”

Iedereen maakt zich wederom op voor een dag met kansen, de nationale NVM Open Huizen Dag. Verkopers zijn hoopvol gestemd, zij hebben hun huis opgepoetst en hier en daar nog een likje verf aangebracht. Kopers hebben een lijstje gemaakt met favorieten woningen. Ze hebben familie en vrienden gemobiliseerd om mee te gaan. Uiteraard komen ze beslagen ten ijs, ze hebben een hypotheekadviseur al geraadpleegd. De makelaars hebben alles in het werk gesteld om er een mooie dag van te maken. Publicaties op internet, in de dagbladen en de huis aan huis bladen. Posters en ander promotiemateriaal zijn rondgebracht en de verkopers hebben een laatste instructie gekregen.

thomaswaard, Biesbosch

De Thomaswaard is een zeer bijzondere recreatiewoning, gelegen in het natuurgebied De Biesbosch. Binnen een mum van tijd kreeg Klijsen Makelaardij meer dan 200 reacties binnen op deze woning. Naar aanleiding van het grote enthousiasme organiseerde het makelaarskantoor drie kijkmiddagen, waarbij kijkers per boot naar het pand gebracht werden. Enkele weken later werd het pand verkocht. In totaal heeft de woning nog geen maand te koop gestaan. Makelaar Ard Klijsen: “De Thomaswaard is het eerste huis in De Biesbosch dat te koop werd aangeboden door Staatsbosbeheer. Binnenkort wordt er nog een recreatiewoning beschikbaar gesteld. Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar info@klijsen.nl. Wij nemen contact met u op zodra de woning te koop is.” Klijsen Makelaardij is één van de 15 Buitenstate makelaars in Nederland. Buitenstate is een samenwerkingsverband van NVM makelaars dat zich richt op bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Een Buitenstatewoning is in de meeste gevallen een vrijstaande woning buiten de bebouwde kom, met een beleving van rust en ruimte. Als specialist in woningen in het buitengebied, kan Klijsen Makelaardij u als geen ander helpen bij het succesvol aan- en verkopen van uw bijzondere woning. Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende afspraak.

nvM Open Huizen Dag, 5 oktober 2013

opgebouwd. Hierdoor kunnen wij voor iedere opdracht een persoonlijke aanpak realiseren.”

Succesvol verkocht

Bijzondere woningen hebben vaak een bijzonder verhaal. Dit geldt ook zeker voor de panden Thomaswaard in Biesbosch en Overaseweg 188 in Breda, beiden succesvol verkocht door Klijsen Makelaardij.

Column

nieuw in de verkoop

Catharinastraat 18-20c te Breda Uitstekend onderhouden, karakteristiek, ruim vierkamerappartement met een oppervlakte van 156 m2 in een uniek monumentaal pand, gelegen op de eerste verdieping. Het appartement bestaat uit 2 separate appartementen (nr. 18C en 20C), die in 2007 zijn samengevoegd. Indien gewenst kan het appartement weer eenvoudig worden opgesplitst in 2 appartementen. Het unieke monumentale pand is ondanks de centrale ligging gelegen in een rustige en karakteristieke straat vol met historie, aan het stadspark Het Valkenberg, op een steenworp afstand van de gezellige winkelstraten, de grote markt van Breda en de stadsschouwburg. De aanliggende sfeervolle Merkxtuin is te gebruiken als buitenruimte voor

de bewoners van Catharinastaete'. De woning is gebouwd in ca. 1850 en werd in 1996 compleet gerenoveerd. Het appartement heeft een inhoud van 465 m2. De vraagprijs bedraagt € 398.000,k.k. Om een goede indruk te krijgen van deze zeer bijzondere woning, nodigt Roga Makelaars u uit een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging te maken.

Wist u dat Schonck, Schul & Compagnie…

1. Een brede, dynamische en servicegerichte organisatie is? 2. Al ruim 85 jaar actief is in de vastgoedmarkt? 3. Zich onderscheidt door een originele en proactieve aanpak met sportmentaliteit? 4. Ook verhuurmakelaar is? 5. Ook goed scoort als aankoopmakelaar? 6. Een positief resultaat verwacht van de open huizenroute?

Al deze energie moet toch wat opleveren. Uit de voorgaande Open Huizen Dagen is gebleken dat menigeen een huis koopt en dus ook verkoopt. Ook in deze tijd wordt er dan vaak bijgezegd. Als een woning goed geprijsd is en iets extra’s biedt zijn er zeker kansen. Natuurlijk is er een koper voor iedere woning. Verkopers gaan eerder in gesprek met kopers. En toch is deze Open Huizen Dag anders. Steeds meer personen geven aan dat de bodem bereikt is. We merken dat starters weer gaan (kunnen) kopen, de starterswoning is bereikbaar, met of zonder starterslening. Het gevolg hiervan is dat de doorstroom naar andere woningsegmenten langzaam op gang komt. Je ziet dat woningen tot 300.000 euro steeds vaker binnen 3 maanden verkocht worden. Bij deze waarschuw ik de koper: als je jouw droomwoning gevonden hebt, wacht niet te lang en sla je slag, voordat je het weet is deze al verkocht. De koopjesjagers kunnen nu nog hun slag slaan. Laat je in ieder geval goed informeren door een aankoopmakelaar. Deze kan precies vertellen hoe lang de woning te koop staat, wat een vergelijkbare woning heeft opgebracht en welke aankoopstrategie er gehanteerd kan worden. Ik wens een ieder veel plezier en succes op 5 oktober en wellicht tot ziens.

Robbert Poell NVM kringvoorzitter Breda


De Makelaar Achtmaal

Achtmaal - Alphen - Baarle Nassau - Bavel - Breda

Alphen

Marienvillestraat 1a

€ 465.000,-k.k.

Alphen

Goedentijd 23C

Open Huis zat. 5 okt. 11.00 - 15.00 uur

€ 519.000,-k.k.

Alphen

Goedentijd 9

open huis

4

€ 199.000,-k.k.

Boskriek 17e.v.

open huis

€ 311.000,-v.o.n.

open huis van 11:00 t/m 13:00

Zeer bijzonder en rustig gelegen witte woonboerderij (ca. 635 m2) met dubbele garage in schitterende stijl met perfecte sfeer, uitstraling en privacy.

Grote vrijstaande woning met aanbouw, tuinkamer en carport, omgeven door een schitterende onder architectuur aangelegde tuin.

Op een goede locatie, dicht bij het centrum met een vrij uitzicht vanuit de achtertuin gelegen uitgebouwde 2/1-kap woning met ruime garage/berging.

Op een prachtige locatie in Alphen, reeds in aanbouw zijnde, 6 hafvrijstaande herenhuizen met een bijzondere uitstraling en karakter.

Bouwjr: 1920 Inhoud: 635 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 2.130 m2

Bouwjr: 1980 Inhoud: 915 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 1.726 m2

Bouwjr: 1956 Inhoud: 440 m3 Kamers: 10 Perc.opp.: 390 m2

Bouwjr: 2012 Inhoud: 580 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 239 m2

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Baarle Nassau

www.wirkenmakelaardij.nl

013-5082047

Baarle Nassau

Baroniestraat 3

€ 185.000,-k.k.

0161-492371

Baarle Nassau

Sperwerstraat 6

open huis

www.broeders.com

€ 264.500,-k.k.

0161-492371

Baarle Nassau

Grens 21

open huis

www.broeders.com

€ 350.000,-k.k.

Bredaseweg 4

open huis

€ 459.000,-k.k.

open huis

Nabij het centrum gelegen zeer ruime tussenwoning met garage en ruime hobbyruimte /atelier en achtertuin gelegen op het westen.

Fraaie, in jaren 30 stijl uitgevoerde, uitgebouwde tweeonder-één-kap woning met garage en keurige achtertuin, gelegen op een goede lokatie.

In het buitengebied gelegen, zeer ruime vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen/schuren, tuin en weiland. VERKOOP TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD!

Aan de rand van het dorp gelegen, onder speelse architectuur gebouwde, goed onderhouden vrijstaande villa met inpandige garage op een royaal perceel.

Bouwjr: 1968 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 236 m2

Bouwjr: 2004 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 206 m2

Bouwjr: 1906 Inhoud: 685 m3 Kamers: 9 Perc.opp.: 7.010 m2

Bouwjr: 1983 Inhoud: 910 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 1.432 m2

www.broeders.com

0161-492371

Bavel

www.broeders.com

0161-492371

Bavel

Tiendweg 3

€ 325.000,-k.k.

0161-492371

Bavel

Tweeschaar 40

Open Huis

www.broeders.com

€ 335.000,-k.k.

0161-492371

Bavel

Beemd 17

€ 345.000,-k.k.

Lage Zijde 2

€ 350.000,-k.k.

OPEN HUIS

OPEN HUIS

In het buitengebied van Bavel, op prachtige locatie en ruim perceel gelegen, grotendeels gerenoveerde 2/1-kapwoning met serre, carport en bergingen.

Zeer royale en uitgebouwde halfvrijstaande woning met aanpandige garage in woonwijk De Bunder.

Zeer royale twee-onder-één kapwoning met een flink volume en tuin, onderhoudsvrije kozijnen, strakke keuken, open haard, open rit en 4 slaapkamers.

Ruime bungalow met garage en royale tuin rondom, gelegen op een rustige en groene woonlocatie in Bavel, op de hoek van de Lage Zijde en de Hoge Zijde.

Bouwjr: 1954 Inhoud: 360 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 982 m2

Bouwjr: 1996 Inhoud: 457 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 285 m2

Bouwjr: 1970 Inhoud: 465 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 322 m2

Bouwjr: 1972 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 604 m2

www.lambregtsmakelaardij.nl

Open Huis

www.broeders.com

076-520 14 58

Bavel

www.gimbrere-makelaardij.nl

076-5602222

Bavel

Kloosterstraat 57

€ 497.000,-k.k.

open huis

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Breda

Egeltjeslaar 1

€ 499.000,-k.k.

open huis

woonaccent.nl/breda

076-5310900

Breda

Bavelselaan 484

€ 90.000,-k.k.

open huis

Teteringsedijk 246

€ 115.000,-k.k.

open huis

Een karakteristiek, vrijst. rijksmonumentaal gerenoveerd en uitgeb. woonhuis met een vern. rieten kap., 1slpk. en badk. op b.g., 2 slpk. op 1e verd.

Zeer moderne vrijst gesch. woning met garage, slpkr, badk., ruime lichte living, moderne luxe keuken op de b.g., 2 slpkrs en badk. op de 1e verd.

Goed onderh. royaal en zonnig 3-kamerapp. op de 1e verd. met een zonneterras, 2 bergingen in het souterrain en een inpandige garage met elektr. deur.

Scherp geprijsd starterappartement met balkon op het zuiden en eigen parkeerterrein achter het gebouw, gelegen aan de rand van de wijk Brabantpark.

Bouwjr: 1875 Inhoud: 370 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 570 m2

Bouwjr: 2006 Inhoud: 670 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 375 m2

Bouwjr: 1976 Inhoud: 320 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 2

Bouwjr: 1975 Inhoud: 140 m3 Kamers: 2 Woonlaag: 1

schonckschul.com

076-5656056

schonckschul.com

076-5656056

schonckschul.com

076-5656056

woonaccent.nl/breda

076-5310900


De Makelaar Breda

Breda (€ 120.000,- tot € 179.000,-) Breda

Bavelselaan 336

€ 120.000,-k.k.

Breda

Beekstraat 7

€ 124.800,-k.k.

5

Breda

Antwerpenstraat 208

€ 130.000,-k.k.

Nieuwe Dieststraat 212

€ 134.000,-k.k.

open huis

open huis

Open Huis

Groot 3-kamer appartement op de 3e verdieping van “Belvédère Nieuw Wolfslaar”, met balkon op het Zuiden en berging in het souterrain.

Goed onderhouden 2-kamerappartement op de b.g. met ca. 15 m diepe achtertuin en grote garage. Het appartement is gel. in een kleinschalig gebouw.

Direct opleverbare, frisse, opgeknapte en lichte 4-kamerwoning op de 6e verdieping met balkon op het zuiden, gelegen op korte afstand van het centrum.

Comfortabel en instapklaar tweekamerappartement met balkon op zuidwesten gelegen op de 1ste verdieping in het centrum. Kortom ideaal voor een starter!

Bouwjr: 1976 Inhoud: 320 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 3

Bouwjr: 1920 Inhoud: 150 m3 Kamers: 2 Woonlaag: 1

Bouwjr: 1965 Inhoud: 215 m3 Kamers: 4 Woonlaa: 6

Bouwjr: 1982 Inhoud: 150 m3 Kamers: 2

schonckschul.com

076-5656056

Breda

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Breda

Ginnekenweg 292D

€ 135.000,-k.k.

woonaccent.nl/breda

Open Huis

076-5310900

Breda

Bavelselaan 494

open huis

€ 148.000,-k.k.

076 -888 19 29

Breda

Postlaan 45

open huis

www.burgmansrijken.nl

€ 148.000,-k.k.

Houtmarkt 84

open huis

€ 157.500,-k.k.

open huis

Op een steenworp afstand van het historische en bruisende “Ginnekenmarktje”gelegen goed onderhouden 2-kamerappartement gelegen op de tweede verdieping

Op fraaie lokatie, in het mooie service- appartementencomplex Belvédére gelegen zeer royaal 3-kamer appartement voorzien van lift en berging.

Op loopafstand van de sfeervolle Ginnekenmarkt gelegen, goed onderhouden 2-kamerappartement met zonnige tuin op het westen en stenen berging.

Centraal gelegen midden in ’t centrum van Breda. De maisonnette is goed onderhouden en heeft een ruim terras (17 m2) gelegen op het zuidwesten.

Bouwjr: 1990 Inhoud: 180 m3 Kamers: 2 Woonlaag: 2

Bouwjr: 1976 Inhoud: 348 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 3

Bouwjr: 1987 Inhoud: 130 m3 Kamers: 2 Woonlaag: 1

Bouwjr: 1978 Inhoud: 240 m3 Kamers: 4 Woonlaag: 1

www.broeders.com

0161-492371

Breda

www.rogamakelaars.nl

076-5148656

Breda

Bernard de Wildestraat 620

€ 165.000,-k.k.

www.stoofzuyderleven.nl

076-5310410

Breda

Beverweg 123

OPEN HUIS

€ 167.000,-k.k.

076-8881929

Breda

Johanna Ufkesstraat 39

€ 169.000,-k.k.

Graaf Engelbertlaan 17A

€ 173.500,-k.k.

open huis

open huis

Schitterend en luxe appartement gelegen op de vierde verdieping met een prachtig uitzicht over de omgeving aan de rand van de nieuwe wijk Waterdonken.

In het “Brabantpark” gelegen fraai, luxe, instapklaar 3 kamerhoek-appartement op de 3e woonlaag met prive parkeerplaats

Keurige tussenwoning met fraaie achtertuin a/h water, 2 bergingen en 2 eigen parkeerpltsen, gel. in een rustige straat in de wijk de Haagse Beemden.

Goed gelegen in 't Ginneken ruim driekamerappartement op de eerste woonlaag met balkon met zicht naar het groen en een eigen berging.

Bouwjr: 2009 Inhoud: 190 m3 Kamers: 2 Woonlaag: 6

Bouwjr: Kamers: 3

Bouwjr: 1982 Inhoud: 240 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 183 m2

Bouwjr: 1952 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 1

woonaccent.nl/breda

open huis

burgmansrijken.nl

076-5310900

Breda

Inhoud: 200 m3

schonckschul.com

076-5656056

Breda

Doelen 26

€ 175.000,-k.k.

Open Huis

www.noudkopsmakelaardij.nl

0162-455025

burgmansrijken.nl

€ 175.000,-k.k.

Boeimeerlaan 10a

Breda

Oude Bogerd 40

€ 175.000,-k.k.

Breda

Tielrodestraat 4

€ 179.000,-k.k.

open huis

open huis

Tussenwoning met vrijstaande garage, berging en ruime zonnige achtertuin. Gelegen nabij de dorpskern van Princenhage. Modernisering is noodzakelijk.

In de wijk " Blauwe Kei" gelegen opknapwoning met doorkijk naar pleintje, met 3 slprs. en de mogelijkheid op zolder een extra kamer te creëren.

Goed onderhouden, ruime patiobungalow met berging en achtertuin. De woning is volledig geisoleerd en is gelegen in de woonwijk Hoge Vucht.

Op gewilde locatie in de wijk Boeimeer gelegen 3 kamerhoekappartement met vrij uitzicht over het Boeimeerpark! Op loopafstand van het stadscentrum!

Bouwjr: 1950 Inhoud: 300 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 231 m2

Bouwjr: 1961 Inhoud: 325 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 157 m2

Bouwjr: 1992 Inhoud: 300 m3 Kamers: 2 Perc.opp.: 156 m2

Bouwjr: 1956 Inhoud: 225 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 2

www.lambregtsmakelaardij.nl

Open Huis

076-8881929

076-520 14 58

www.schonckschul.com

076-5656056

www.rogamakelaars.nl

076-5148656

burgmansrijken.nl

076-8881929


De Makelaar Breda

Breda (€ 185.000,- tot € 275.000,-) Breda

Marksingel 35C

€ 185.000,-k.k.

Breda

Heuvelplein 286a

€ 199.000,-k.k.

6

Breda

Bavelselaan 317

€ 200.000,-k.k.

Arenberglaan 348

€ 205.000,-k.k.

open huis

OPEN HUIS

OPEN HUIS

Open Huis

Driekamerapp. gelegen op de 3de verdieping aan de rand van het centrum van Breda. Het ruime, privacybiedende balkon (zuidwesten) met zicht op de Mark!

Karakteristieke royale bovenwoning met fraai uitzicht, inpandige berging begane grond, dakterras en bergzolder.

Karakteristieke eindwoning met aangebouwde garage gelegen op een zeer royaal perceel (uitbouwmogelijkheden) aan de rand van populaire wijk Ginneken.

In de wijk Haagse Beemden ligt deze traditioneel gebouwde middenwoning met 4 slaapkamers en dubbele garage op een rustige locatie.

Bouwjr: 1987 Inhoud: 165 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 3

Bouwjr: 1960 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Woonlaag: 1

Bouwjr: 1925 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 351 m2

Bouwjr: 1988 Inhoud: 340 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 138 m2

burgmansrijken.nl

076-8881929

Breda

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Breda

Eksterstraat 3

€ 212.500,-k.k.

076-5310900

Breda

Verlengde Frobelstraat 8

open huis

woonaccent.nl/breda

€ 214.000,-k.k.

open huis

www.ehp-makelaardij.nl

076-5440545

Breda

Burgemeester Wermenbolstraat 14€ 225.000,-k.k.

Balk 1

€ 239.000,-k.k.

5 Oktober 11-15 uur Open Huis

Open Huis

In de wijk Belcrum gelegen goed onderhouden hoekwoning met o.a.: Woonkamer met open haard; woonkeuken; volledige badkamer; 2 slaapkamers en zolder

Goed afgewerkte moderne eindwoning met luxe keuken en 4 slaapkamers aan een rustige doodlopende straat in de groene kindvriendelijke wijk Princenhage.

UNIEKE AANKOOPKANS! Deze aantrekkelijk geleg. tussenwoning (type drive-in) m. garage en tuin, wordt aangeboden met 'n scherpe vanafprijs: € 225.000,-.

Splitlevel grote variant: ca. 490 m3. Goed onderhouden hoekwoning met ruim dakterras, zonnige achtertuin en speelse indeling door niveauverschillen.

Bouwjr: Kamers: 4

Bouwjr: 1995 Inhoud: 330 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 119 m2

Bouwjr: 2000 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 144 m2

Bouwjr: 1979 Inhoud: 490 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 123 m2

Inhoud: 300 m3 Perc.opp.: 150 m2

www.gimbrere-makelaardij.nl

076-5602222

Breda

www.stoofzuyderleven.nl

076-5310410

Breda

Sterrenkroos 196

€ 239.900,-k.k.

www.smienkmakelaars.nl

076-5411344

Breda

Buitenerf 171

€ 243.000,-k.k.

www.lambregtsmakelaardij.nl

076-520 14 58

Breda

Veerdonk 2

€ 249.000,-k.k.

Bernard de Wildestraat 654

€ 269.000,-k.k.

Open Huis

open huis

Open Huis

open huis

Met uitzicht over de singel staat in de rustige woonwijk "De Kroeten" deze royale en instapklare splitlevelwoning met inpandige garage.

Uitstekend onderhouden en ruime hoekwoning met voor- en achtertuin, carport, ruime woonkeuken, kantoorruimte, 3 slaapkamers, aanpandige berging.

Vrijstaande woning met garage, aangebouwde werkkamer aan de achterzijde, voor en achtertuin op uitstekende, rustige (geen doorgaande weg) locatie.

Schitterend uitzicht vanaf de zevende verdieping! Een goed gelegen en licht driekamerappartement op de 7de woonlaag met loggia en een parkeerplaats.

Bouwjr: 2000 Inhoud: 390 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 153 m2

Bouwjr: 1982 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 255 m2

Bouwjr: 1989 Inhoud: 395 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 290 m2

Bouwjr: 2008 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 7

www.vanwensenmakelaars.nl (0168) 40 14 67

www.stoofzuyderleven.nl

Breda

076-5310410

Breda

Viandenlaan 1a

€ 269.000,-k.k.

076-5440545

Breda

Karel Doormanlaan 25

open huis

www.ehp-makelaardij.nl

€ 275.000,-k.k.

Open Huis

burgmansrijken.nl

076-8881929

Breda

Mathenessestraat 55 B 4

€ 275.000,-k.k.

Open Huis

Generaal Maczekstraat 137

€ 275.000,-k.k.

UNIEKE KANS

Zeer goed onderhouden 3-kamerhoekapp. op de 2e verdieping met parkeerplaats en berging op afgesloten binnenterrein, gelegen nabij het Ginnekenmarktje.

Sfeervolle goed onderhouden tussenwoning met een fraai aangelegde en privacy biedende achtertuin met achteruitgang en vrijstaande stenen berging. De woning is gelegen op een rustige en centrale locatie in de wijk Boeimeer, aan een groenstrook, met op loopafstand het Mastbos, diverse winkels en scholen.

3-kamerhoekappartement in woonwijk IJpelaar met zonnig balkon, grote berging en parkeerplaats in de parkeerkelder.

ENKEL T/M DE OPEN HUIZEN ROUTE IS DIT ROYALE 3-KAMER APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS TE KOOP VOOR € 275.000,- K.K.

Bouwjr: 2001 Inhoud: 340 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 3

Bouwjr: 1955 Inhoud: 325 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 147 m2

Bouwjr: 2008 Inhoud: 670 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 227 m2

Bouwjr: 2005 Inhoud: 280 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 2

schonckschul.com

076-5656056

www.steverink.nl

076 - 560 77 82

www.gimbrere-makelaardij.nl

076-5602222

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900


De Makelaar Breda

Breda (€ 275.000,- tot € 495.000,-) Breda

Keizerstraat 47

€ 275.000,-k.k.

Breda

Postillonstraat 39

open huis

€ 285.000,-k.k.

7

Breda

Dillenburgstraat 26b

€ 299.000,-k.k.

Overakkerstraat 3

€ 315.000,-k.k.

open huis

open huis

Geen verkooprisico eigen woning! Luxe 3-kamer app. op de 2e verd. met royale living, moderne semi-open keuken, luxe badk. en balkon op het Zuiden.

In Princenhage gelegen een zeer royaal halfvrijstaand woonhuis met grote garage/bedrijfsruimte en tuin.

Op een gewilde locatie midden in het Ginneken gelegen, goed onderhouden woning met voortuin, zonnige achtertuin op het Z. en een eigen parkeerplaats.

Karakteristieke en sfeervolle hoekwoning met erker, balkon en gezellige achtertuin met berging. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven.

Bouwjr: 2003 Inhoud: 280 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 2

Bouwjr: 1950 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 216 m2

Bouwjr: 2011 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 108 m2

Bouwjr: 1926 Inhoud: 320 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 117 m2

schonckschul.com

076-5656056

Breda

www.gimbrere-makelaardij.nl

076-5602222

Breda

Regenwulp 29

€ 315.000,-k.k.

076-5656056

Breda

Honderdbunder 49

open huis

schonckschul.com

Open Huis

€ 319.000,-k.k.

076-520 14 58

Breda

Asterdkraag 59

Open Huis

www.lambregtsmakelaardij.nl

€ 325.000,-k.k.

Spank 56

Open Huis

€ 329.000,-k.k.

Open Huis

Op een verzorgde en rustige locatie (alleen bestemmingsverkeer) gelegen, mooie en goed onderhouden, uitgebouwde 2/1 kapwoning met luxe badkamer.

Ruime, vrijstaande, met garage geschakelde woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, voor- en achtertuin, gelegen op uitstekende locatie!

Royale, goed onderhouden helft van twee-onder-één-kapwoning met dakopbouw, praktijkruimte/garage (ca. 34 m2) in spouw, Tuin op het zuid-westen

Royale (ca 625 m³), vrijstaand – met garage geschakeld – herenhuis met ca. 20 meter diepe achtertuin pal op het zuiden. 2 woonkamers en 4 slaapkamers.

Bouwjr: 1988 Inhoud: 540 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 292 m2

Bouwjr: 1991 Inhoud: 530 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 321 m2

Bouwjr: 1989 Inhoud: 475 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 243 m2

Bouwjr: 1980 Inhoud: 625 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 360 m2

hendriks.nl

076-5247788

Breda

www.ehp-makelaardij.nl

076-5440545

Breda

Nonnenveld 527

€ 345.000,-k.k.

076-5440545

Breda

Driehoefijzersstraat 1

open huis

www.ehp-makelaardij.nl

€ 375.000,-k.k.

076-5440545

Breda

Posthoornstraat 29

€ 375.000,-k.k.

Nonnenveld 571

€ 379.000,-k.k.

Open Huis

open huis

Uitstekend onderhouden, luxe 3-kamerappartement (voorheen 4 kamers) gelegen op de 1e verdieping met een berging en een eigen parkeerplaats!

Ruime karakt. hoekw. aan de singelrand van het centrum, met aangebouwde serre, 6 slpkrs. gezellige tuin op z-w en v.v. div. authentieke elementen.

Goed onderhouden semi bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage, oprit, houten berging en fraai aangelegde zonnige tuin

4-Kamerapp. gelegen op de 12e verd. van woontoren 2, met fantastisch uitzicht over de stad Breda, het Wilhelminapark en de skyline van Breda en p.p.

Bouwjr: 2000 Inhoud: 410 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 1

Bouwjr: 1925 Inhoud: 550 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 129 m2

Bouwjr: 1900 Inhoud: 478 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 313 m2

Bouwjr: 2001 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Woonlaag: 12

tomesenmakelaardij.nl

Open Huis

www.ehp-makelaardij.nl

076-5269973

Breda

www.schonckschul.com

076-5656056

Breda

Zuilenstraat 65

€ 417.000,-k.k.

076-5440545

Breda

Parkstraat 15

Open Huis

www.ehp-makelaardij.nl

€ 425.000,-k.k.

Open Huis

schonckschul.com

076-5656056

Breda

Burgemeester Sutoriusstraat 2D14 € 450.000,-k.k.

open huis

Waterlelie 6

€ 489.000,-k.k.

Open Huis

In Princenhage gelegen compleet in 30-er jaren stijl gerenoveerde en gemoderniseerde 2-onder 1 kapwoning met diepe zonnige tuin en vrijstaande garage.

Het appartement ligt op een steenworp afstand van de sfeervolle Wilhelminastraat/Ginnekenweg met haar luxe winkels, restaurants, supermarkt en postkantoor. Ook het bruisende stadscentrum is op loopafstand bereikbaar.

Een gigantisch dakterras en een zeer ruime woonkamer zijn een tweetal kenmerken van dit fantastische en gerieflijke penthouse, gelegen in Princenhage.

In villawijk (Kroetenpark) gelegen traditioneel gebouwd vrijstaand woonhuis met garage, oprit, tuin grenzend aan waterloop.

Bouwjr: 1931 Inhoud: 405 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 303 m2

Bouwjr: 1989 Inhoud: 405 m3 Kamers: 3

Bouwjr: 1995 Inhoud: 500 m3 Kamers: 5 Woonlaag: 4

Bouwjr: 2001 Inhoud: 560 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 564 m2

www.burgmansrijken.nl

076 -888 19 29

www.steverink.nl

076 - 560 77 82

woonaccent.nl/breda

076-5310900

www.HenSmakelaardij.nl

076-5430800


5 OKTOBER r u u 0 0 : 5 1 0 0 : 1 1


De Makelaar Breda

Breda - Chaam

Breda

Arenberglaan 223

€ 495.000,-k.k.

Breda

Donkslagen 55

€ 495.000,-k.k.

Breda

Franklin Rooseveltlaan 46

open huis

Open Huis

9

€ 555.000,-k.k.

Liesboslaan 7

open huis

€ 595.000,-k.k.

open huis

Comfortabele woonboerderij in de Haagse Beemden met tuin rondom en oprit.

Woningruil is bespreekbaar! Gezellig vrijst. familiehuis, gelegen op een zeer rustige, kindvriendelijke locatie met fraai uitzicht over een watertje.

Een halfvrijstaand en karakteristiek herenhuis met oprit, garage, berging en privacy biedende achertuin (zw).

Zeer ruim vrijst. woonhuis met dubbele garage en praktijk aan huis, met ruime living, leefkeuken, wijnkelder, 5 slpkrs, 2 badk. en grote zolderverd.

Bouwjr: 1922 Inhoud: 650 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 1.128 m2

Bouwjr: 1995 Inhoud: 630 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 458 m2

Bouwjr: 1935 Inhoud: 540 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 298 m2

Bouwjr: 1973 Inhoud: 1.200 m3 Kamers: 9 Perc.opp.: 1.082 m2

www.gbmakelaardij.nl

076-5300501

Breda

schonckschul.com

076-5656056

Breda

Draaiboom 6

€ 599.000,-k.k.

www.gbmakelaardij.nl

076-5300501

Breda

Leursebaan 440

€ 629.000,-k.k.

schonckschul.com

076-5656056

Breda

Het Bolwerk 70

€ 635.000,-k.k.

Kapelstraat 25

€ 645.000,-k.k.

open huis

open huis

open huis

open huis

Royale, vrijstaande woning, aanpandige garage en een riante tuin rondom uitgerust met buitenzwembad. De woning is voorzien van een luxe keuken.

Deze woning is uitermate geschikt voor:Dubbele bewoning, i.v.m.een aparte hoofd-/bijwoning, pardenliefhebbers, autoliefhebbers, prktijk aan huis.

Aan de zuidzijde van het Chassé Park, op loopafstand van het gezellige centrum is deze Parkvilla gelegen v.v. van grote glaspartijen en hoge plafonds.

Ruime vrijst. villa in de wijk Heusdenhout, op een fraai aangelegd perceel, met inpandige garage, lichte living, 4 slpkrs. en parkachtige tuin rondom

Bouwjr: 1975 Inhoud: 600 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 560 m2

Bouwjr: 1990 Inhoud: 800 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 10.690 m2

Bouwjr: 2004 Inhoud: 800 m3 Kamers: 6

Bouwjr: 1974 Inhoud: 750 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 1.000 m2

www.stoofzuyderleven.nl

076-5310410

Breda

schonckschul.com

076-5656056

Breda

Liesboslaan 93

€ 700.000,-k.k.

schonckschul.com

076-5656056

schonckschul.com

€ 729.000,-k.k.

Ginnekenweg 203

Breda

Ravellaan 21

open huis

€ 725.000,-k.k.

Breda

Koninginnestraat 32

open huis

076-5656056

open huis

€ 750.000,-k.k.

open huis

Goed afgewerkte vrijstaande villa aan de rand van Princenhage met 5 ruime slaapkamers, een complete keuken en fraai aangelegde tuin op het zuiden.

In villapark “Ruitersbos”, een woonlocatie in Breda Zuid, vrijst. villa met tuin rondom, achtertuin op het Z. dubbele garage, oprit en 4 slpkrs.

Royaal sfeervol karakteristiek herenhuis met voor- en achtertuin, ruime living, wijnkelder, keuken, 2 badkamer, 5 slaapkamers en bergzolder.

In hartje Ginneken gelegen een smaakvol herenhuis met 32 meter diepe tuin.

Bouwjr: 1966 Inhoud: 670 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 1.089 m2

Bouwjr: 1967 Inhoud: 710 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 753 m2

Bouwjr: 1899 Inhoud: 725 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 223 m2

Bouwjr: 1901 Inhoud: 950 m3 Kamers: 9 Perc.opp.: 336 m2

www.stoofzuyderleven.nl

076-5310410

Breda

schonckschul.com

076-5656056

Chaam

Valkrustdreef 59

€ 795.000,-k.k.

open huis

Keizershof 

schonckschul.com

076-5656056

Chaam € 199.000,-v.o.n.

open huis van 11:00 t/m 13:00

www.gbmakelaardij.nl

076-5300501

Chaam

Schootakkerstraat 61

€ 235.000,-k.k.

open huis

keizershof bouwnummer 12

€ 318.250,-v.o.n.

open huis van 11:00 t/m 13:00

Zeer royaal 4-kamerhoekapp. gelegen op de b.g., met fraai uitzicht op het aan de achterzijde gelegen gemeenschappelijke tuin en het prachtig Markdal.

In aanbouw zijnde, 5 ruime geschakelde woningen in het centrum van Chaam. Functioneel en betaalbaar voor starters, slechts nog 1 beschikbaar

Op een rustige lokatie, in de directe nabijheid van het centrum gelegen, netjes onderhouden, 2/1 kapwoning met carport, berging en diepe achtertuin.

Ruime 2/1 kap woning gelegen in project Keizershof met Kwaliteit, comfort en ruimte, de ingrediënten voor het optimale woongenot. Zijn in aanbouw.

Bouwjr: Kamers: 4

Bouwjr: 2013 Inhoud: 370 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 95 m2

Bouwjr: 1963 Inhoud: 370 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 322 m2

Bouwjr: 2013 Inhoud: 550 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 217 m2

Inhoud: 540 m3 Woonlaag: 1

schonckschul.com

076-5656056

www.broeders.com

0161-492371

www.broeders.com

0161-492371

www.broeders.com

0161-492371


De Makelaar Chaam

Chaam - Dorst - Drimmelen - Etten Leur

Chaam

Ulicotenseweg 27

€ 449.000,-k.k.

Dorst

Kloosterstraat 3

€ 899.000,-k.k.

10

Dorst

Rijksweg 61+garage

€ 159.500,-k.k.

Rijksweg 181A

Open Huis

Open Huis

Sfeervolle vrijstaande woning met carport, vrijstaande praktijkruimte (ca. 25 m2)/gastenverblijf, gelegen op een prachtige aangelegd perceel met vrij uitzicht over de landerijen.

Deze prachtige woonboerderij ligt fraai gesitueerd aan enerzijds de landerijen en anderzijds de uitgestrekte bossen, aan de rand van het dorp Chaam.

Dit betreft een VANAF PRIJS! Op steenworp afstand van Breda gelegen, gemod. tussenw. met 4 slprs, ruime garage, dakterras. ECHT EEN BEZICHTIGING WAARD

Vrijstaande erkerwoning met aanpandige ruime garage, ruime oprit en zonnige tuin, gunstig gelegen aan de rand van Dorst. De woning is luxe afgewerkt.

Bouwjr: 1953 Inhoud: 380 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 880 m2

Bouwjr: 1890 Inhoud: 1.100 m3 Kamers: 9 Perc.opp.: 3.812 m2

Bouwjr: 1930 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 100 m2

Bouwjr: 2007 Inhoud: 630 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 518 m2

www.steverink.nl

076 - 560 77 82

www.steverink.nl

€ 535.000,-k.k.

Torenvalk 69

Drimmelen

open huis

€ 469.500,-k.k.

076-5607780

Etten Leur

Herengracht 8

schonckschul.com

open huis

076-5656056

Etten Leur € 161.000,-k.k.

burgmansrijken.nl

076-8881929

Etten Leur

Korte Dreef 27

€ 164.900,-k.k.

Orgelhof 20

€ 179.000,-k.k. open huis

open huis

open huis

open huis

starterslening mogelijk!

Prachtig gelegen monumentaal herenhuis met vrijstaande garage, gelegen aan de idylissche Herengracht. Zeer ruime living en keuken.

Keurig onderhouden, instapklare benedenwoning met 2 slaapkamers, een voortuin, een patio/binnentuin, berging en een gezamenlijke fietsenstalling!

Goed onderhouden 3-kamerappartement op de 2e verdieping met een ruim balkon op het oosten en berging op de begane grond, gelegen op een toplocatie!

Deze instapklare tussenwoning met stenen berging en riante ±17m diepe zonnige achtertuin (west) is gelegen in een rustige zeer kindvriendelijke straat

Bouwjr: 1830 Inhoud: 900 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 1.013 m2

Bouwjr: 1984 Inhoud: 210 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 1

Bouwjr: 1994 Inhoud: 185 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 2

Bouwjr: 1979 Inhoud: 330 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 197 m2

www.danielsstokvis.nl

0162-673333

Etten Leur

tomesenmakelaardij.nl

076-5269973

Etten Leur

Hobodreef 150

€ 184.000,-k.k.

tomesenmakelaardij.nl

076-5269973

Etten Leur

Europalaan 35

€ 187.500,-k.k.

www.zegersmakelaardij.nl

076-5012009

Etten Leur

Brederolaan 85

€ 199.000,-k.k.

Houtduif 27

€ 199.500,-k.k. open huis

Open Huis

open huis

KEURIG AFGEWERKT!

Ruime middenwoning met 4 grote slaapkamers, voor- en achtertuin, berging en carport, gelegen aan een plantsoen!

open huis

Zoekt u een goed onderhouden 5-kamerwoning met het winkelcentrum en openbaar vervoer op loopafstand? Dan is deze woning zeker de moeite waard!!

Recentelijk, volledig gerenoveerde en gemoderniseerde tussenw. met een nieuwe luxe keuken, doorzon woonkamer, 4 slkrs, luxe nieuwe badkamer.

Moderne, keurig afgewerkte tussenwoning met luxe keuken, dubbele dakkapel en fijne achtertuin met stenen berging is gelegen op een rustige locatie.

Bouwjr: 1975 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 181 m2

Bouwjr: 1970 Inhoud: 380 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 189 m2

Bouwjr: 1970 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 178 m2

Bouwjr: 1986 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 130 m2

www.vanwensenmakelaars.nl (0168) 40 14 67

schonckschul.com

tomesenmakelaardij.nl

076-5269973

Etten Leur

Etten Leur

Kruisberg 32

€ 239.000,-k.k.

076-5656056

Etten Leur

Wielewaal 32

€ 249.000,-k.k.

www.zegersmakelaardij.nl

076-5012009

Etten Leur

Slagveld 165

€ 255.000,-k.k.

Geerkade 43

€ 325.000,-k.k.

open huis

nabij centrum en openbaar vervoer

open huis

open huis

Open Huis

Deze moderne tussenwoning met 4 slaapkamers en fijne achtertuin is gelegen in een zeer rustige straat in de jonge wijk ‘Lage Banken’.

Verrassend royale 2/1 kapwoning met 4 slaapkamers, gelegen op een mooi perceel van 259 m2, met kantoor-/hobbyruimte op de begane grond!

Keurig onderhouden, ruim hoekappartement gelegen op de 2e woonlaag met 3 slaapkamers, een ruim balkon en een prachtig en vrij uitzicht over de haven!

Schitterend gelegen aan de “Leurse Haven” deze royale, luxe afgewerkte en modern vormgegeven hoekwoning met 4 grote slaapkamers en 2 badkamers!

Bouwjr: 1998 Inhoud: 340 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 136 m2

Bouwjr: 1983 Inhoud: 400 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 259 m2

Bouwjr: 2000 Inhoud: 310 m3 Kamers: 4 Woonlaag: 2

Bouwjr: 2005 Inhoud: 700 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 100 m2

www.zegersmakelaardij.nl

076-5012009

tomesenmakelaardij.nl

076-5269973

tomesenmakelaardij.nl

076-5269973

www.tomesenmakelaardij.nl

076-526 99 73


De Makelaar Etten Leur

Etten Leur - Fijnaart - Galder - Geertruidenberg - Gilze - Hank - Hooge Zwaluwe

Etten Leur

Boegspriet 20

€ 374.000,-k.k.

Etten Leur

Turfijker 24

open huis

€ 386.000,-k.k.

Etten Leur

Harpdreef 74

Open Huis

11

€ 398.000,-k.k.

Koekoekstraat 9

open huis

€ 425.000,-k.k.

open huis

Zeer ruime, uitgebouwde 2/1 kapwoning met 4 grote slaapkamers en garage gelegen op een royaal perceel van maar liefst 355m2 (achtertuin ca. 25m diep)!

Modern, royaal en luxe afgewerkt herenhuis met carport, 6 slaapkamers en tuin op het zuiden gelegen op een goede locatie in het centrum van Leur!

Ruime, vrijstaande woning met maar liefst 6 slaapkamers, een prachtige royale tuin rondom, vrijstaande garage, berging en een oprit!

Vrijstaande semi-bungalow met vrijstaande garage en slaapen badkamer op de begane grond, landelijk gelegen op een prachtige locatie ad rand vh bos!

Bouwjr: 1998 Inhoud: 547 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 355 m2

Bouwjr: 2008 Inhoud: 694 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 172 m2

Bouwjr: 1976 Inhoud: 650 m3 Kamers: 9 Perc.opp.: 450 m2

Bouwjr: 1969 Inhoud: 350 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 735 m2

tomesenmakelaardij.nl

076-5269973

Etten Leur

www.tomesenmakelaardij.nl

076-526 99 73

Fijnaart

Lage Bremberg 10

€ 495.000,-k.k.

open huis

tomesenmakelaardij.nl

076-5269973

Galder

van Eijckstraat 9

€ 175.000,-k.k.

Open huis 5 oktober 11.00-15.00 uur

tomesenmakelaardij.nl

076-5269973

Geertruidenberg

Leeuwkesdries 11

€ 384.000,-k.k.

Buitenvest 32

Open Huis zat. 5 okt. 11.00 - 15.00 uur

€ 499.000,-k.k.

open huis

Perfect onderhouden, vrijstaande woning met garage, 4 slaapkamers en tuin op het zuidoosten gelegen aan de rand van het buitengebied!

Goed onderhouden, gerenoveerde en gemoderniseerde 2 onder 1 kapwoning met groot houten tuinhuis en voor-, zijen fraai aangelegde achtertuin.

Fraaie vrijstaande bungalow met garage, gelegen in een gemoedelijke en rustige woonwijk in Galder op een ruime kavel van maar liefst 787 m2 grond.

Geen verkooprisico eigen woning! Uitst. onderhouden, vrijst. villa, 5 slpkrs, met 1 op de b.g., 2 badkrs. inpandige garage, nabij in-/uitvalswegen

Bouwjr: 1951 Inhoud: 480 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 970 m2

Bouwjr: 1965 Inhoud: 350 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 227 m2

Bouwjr: 1967 Inhoud: 465 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 787 m2

Bouwjr: 1972 Inhoud: 645 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 769 m2

tomesenmakelaardij.nl

076-5269973

Geertruidenberg

www.bonmakelaardij.nl

0168-335855

Gilze

Strijenlaan 5

€ 649.000,-k.k.

076-5964171

Gilze

Snaphaan 6

open huis

www.vermeerenmakelaardij.nl

€ 199.500,-k.k.

076-5656056

Gilze

Geren 5

open huis

schonckschul.com

€ 259.000,-k.k.

Pastoor van Dijkplein 5

open huis

€ 294.000,-k.k.

open huis

Fraai gelegen, statig vrijstaande woning met mogelijkheid praktijk-/kantoorruimte en een garage. Bijzonder fraaie onder architectuur aangelegde tuin.

Op een uitstekende locatie, nabij het park “Water aan de Warande” gelegen royale uitgebouwde tussenwoning met berging.

Op een mooie lokatie gelegen ruime 2/1 kap-woning met vrijstaande garage, royale oprit en diepe achtertuin.

Aan een plein, met veel groen, gelegen ruim en goed onderhouden, geschakelde vrijstaande woning met aanpandige garage en berging.

Bouwjr: 1951 Inhoud: 960 m3 Kamers: 9 Perc.opp.: 1.154 m2

Bouwjr: 1979 Inhoud: 385 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 139 m2

Bouwjr: 1974 Inhoud: 470 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 418 m2

Bouwjr: 1990 Inhoud: 377 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 252 m2

www.danielsstokvis.nl

0162-673333

Gilze

www.broeders.com

0161-492371

Gilze

Augustinastraat 25

€ 349.000,-k.k.

open huis

www.broeders.com

0161-492371

Hank

Ridderstraat 15

€ 369.000,-k.k.

www.broeders.com

0161-492371

Hooge Zwaluwe

Korte Dijk 11

€ 289.500,-k.k.

Prinses Margrietstraat 39

€ 215.000,-k.k.

open huis

open huis

open huis

Op een goede locatie, aan de rand van het dorp gelegen, vrijstaande woning met aanpandige garage, tuinhuis en vrij gelegen achtertuin.

Op een goede locatie gelegen karakteristieke, sfeervol afgewerkte en goed onderhouden vrijstaand woonhuis met ruim multifunctioneel bijgebouw/ garage.

Gezellige goed afgewerkte en onderhouden dijkwoning met een werkelijk prachtig uitzicht op weilanden met een tuin volledig op het Zuiden gesitueerd.

Zeer fraai afgewerkte en “instapklare” 2 o. 1 kapwoning met luxe en moderne keuken- en badkamerinrichting, rijpad en garage.

Bouwjr: 1992 Inhoud: 500 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 435 m2

Bouwjr: 1909 Inhoud: 600 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 344 m2

Bouwjr: -190 Inhoud: 300 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 426 m2

Bouwjr: 1971 Inhoud: 370 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 234 m2

www.broeders.com

0161-492371

www.broeders.com

0161-492371

www.vmg-makelaars.nl

0162-499666

www.biemansmade.nl

0162-672424


De Makelaar Hooge Zwaluwe

Hooge Zwaluwe - Klundert - Lage Zwaluwe - Langeweg - Made

Klundert

Havenstraat 14

€ 475.000,-k.k.

12

Klundert

Noordschans 8

Schanspoort 34

€ 149.500,-k.k.

Open Huis 11.00-12.00

Open Huis

Ruime vrijstaande woning met grote garage. Fraaie ligging aan een wiel. Geschikt voor dubbele bewoning of combinatie wonen/werken.

Deze schitterende villa op 1200 m2 grond is nooit bewoond geweest en alleen als modelwoning gebruikt. De verkoop gaat bij inschrijving. U kunt alle voorwaarden en informatie vinden op www.vanwensenmakelaars.nl

Sfeervolle starterswoning met 3 slaapkamers, riante tuin met aan de achterzijde een rustig pleintje en een prima staat van onderhoud

Bouwjr: 1977 Inhoud: 1.000 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 555 m2

Bouwjr: 2006 Kamers: 5

Bouwjr: 1906 Inhoud: 250 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 137 m2

Open Huis

www.danielsstokvis.nl

0162-673333

Klundert

Inhoud: 680 m3 Perc.opp.: 1.200 m2

www.vanwensenmakelaars.nl Klundert

Schansweg 9

€ 250.000,-k.k.

www.vanwensenmakelaars.nl (0168) 40 14 67

€ 435.000,-k.k.

Flierstraat 1a

Klundert

Hoogstraat 10

Open Huis

(0168) 40 14 67

€ 299.000,-k.k.

Lage Zwaluwe

Rondeel 23

open huis

te koop / te huur

€ 149.000,-k.k.

open huis

Op een perceel grond van maar liefst 844 m2 vindt u deze vrijstaande woning met schuur van ca. 240 m2 en uitzicht over de vestingwerken.

Karakteristiek, groot, multifunctioneel, centrale ligging. Dit is van toepassing op dit woonhuis met schuur en extra ingebouwd 3-kamer appartement.

Vrijstaande woning op een perceel eigen grond van bijna 1000m2. Tevens is deze woning te huur voor EURO 1.250,-p/m.

Fraai gelegen 3-kamer appartement op de begane grond van het gewilde app. gebouw 'Vegetas', met berging en eigen parkeerplaats. Ideale starterswoning!

Bouwjr: 1910 Inhoud: 280 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 844 m2

Bouwjr: 1900 Inhoud: 1.100 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 298 m2

Bouwjr: 1996 Inhoud: 530 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 972 m2

Bouwjr: 1998 Inhoud: 175 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 1

www.vanwensenmakelaars.nl (0168) 40 14 67

www.vanwensenmakelaars.nl

Lage Zwaluwe

0168-401467

Lage Zwaluwe

Dorpsstraat 26

€ 169.000,-k.k.

0168-401467

Lage Zwaluwe

Griendwerkerstraat 18

open huis

www.vanwensenmakelaars.nl

€ 199.000,-k.k.

www.ormeling.nl

0168-483746

Lage Zwaluwe

Utrechtlaan 33

€ 229.000,-k.k.

Loonsedijk 16

€ 259.000,-k.k.

open huis

open huis

Aantrekkelijk gelegen stijlvol gerenoveerde halfvrijstaande dijkwoning met carport en dakterras en schitterend uitzicht over de landerijen. Mooi huis!

Op gunstige woonlokatie nabij basisschool en voorzieningen gelegen, keurig onderhouden en netjes afgewerkte middenwoning met 4 slaapkamers.

Fraai in gewild wijkje gelegen stijlvol gerenoveerde schakelwoning met grote woonkamer, kunststof kozijnen, berging, carport en tuin op het zuiden!

Volledig en stijlvol gerenoveerde royale halfvrijstaande dijkwoning met dakterras, berging, zonnige tuin en weids uitzicht! Beslist een bezoek waard!

Bouwjr: 1920 Inhoud: 225 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 87 m2

Bouwjr: 1985 Inhoud: 375 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 135 m2

Bouwjr: 1978 Inhoud: 375 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 196 m2

Bouwjr: 1900 Inhoud: 460 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 285 m2

www.ormeling.nl

0168-483746

Lage Zwaluwe

www.biemansmade.nl

0162-672424

Langeweg

Noord-Hollandlaan 3

€ 269.000,-k.k.

Schoolstraat 5

www.ormeling.nl

open huis

0168-483746

Made € 229.000,-k.k.

www.ormeling.nl

0168-483746

Made

Kalverstraat Amber

€ 170.000,-v.o.n.

€ 174.000,-k.k.

open huis

Open huis 5 oktober 11.00-15.00 uur

Fraai en rustig tegenover villa's gelegen royale uitgebouwde luxe twee-onder-een-kap met inpandige garage en diepe zonnige tuin. Bijzonder mooi huis!

Met aan voorzijde vrij uitzicht, in rustige straat gelegen goed onderhouden vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage, voor, zij- en achtertuin.

Van 10 - 15 uur is de bouwplaats open. Prijzen vanaf: tussenwoning € 170.000,- VON./ hoekwoning met garage € 221.000,- VON. Vraag naar de voorwaarden.

Recent gemodeniseerde middenwoning met fraaie en luxe keuken en badkamer en diepe achtertuin op het zuidoosten.

Bouwjr: 1980 Inhoud: 440 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 268 m2

Bouwjr: 1950 Inhoud: 325 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 288 m2

Bouwjr: 2011 Inhoud: 377 m3 Kamers: 4

Bouwjr: 1954 Inhoud: 240 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 150 m2

www.ormeling.nl

0168-483746

www.bonmakelaardij.nl

0168-335855

open huis

Nieuwelaan 59

www.klijsen.nl

open huis

0162-426348

www.biemansmade.nl

0162-672424


De Makelaar Made

Made - Oosterhout

Made

Meidoornlaan 11

€ 235.000,-k.k.

Made

Antwerpsestraat 57

€ 249.000,-k.k.

13

Oosterhout

Godfried Schalckenstraat 60

€ 299.000,-k.k.

Heinsiusstraat 8

open huis

open huis

Aan fraaie laan tegenover stadspark en nabij de voorzieningen van de plaats gelegen 2 o. 1 kapwoning met 4 slaapkamers, riante tuin, rijpad en garage.

Fraaie, karakteristieke Franse kap/erkerwoning. Met bad- en slaapkamer op de begane grond is deze woning tevens geschikt om enkel beneden te bewonen.

Nabij de dorpskern en de voorzieningen van de plaats gelegen, riante 2 o. 1 kapwoning met aangebouwde serre, een 6-tal slaapkamers en garage.

Goed onderhouden tussenwoning met grote berging / werkruimte en ca. 14 meter diepe achtertuin met achterom welke op het westen is gelegen.

Bouwjr: 1957 Inhoud: 350 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 267 m2

Bouwjr: 1930 Inhoud: 450 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 295 m2

Bouwjr: 1971 Inhoud: 620 m3 Kamers: 9 Perc.opp.: 295 m2

Bouwjr: 1962 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 154 m2

www.biemansmade.nl

0162-672424

Oosterhout

www.biemansmade.nl

open huis

€ 150.000,-k.k.

0162-672424

www.biemansmade.nl

€ 165.000,-k.k.

Van Kinschotstraat 27

Oosterhout

Resedastraat 9

€ 162.500,-k.k.

open huis

0162-672424

Oosterhout

Arkendonk 79

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Oosterhout € 165.000,-k.k.

Everdonk 12

open huis

open huis

Moderne, goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning met twee ruime bergingen, gelegen in een mooie woonwijk in Oosterhout-Zuid.

Uitstekend onderhouden 3-kamerappartement met balkon, berging, liftinstallatie en vrij uitzicht, gelegen bij het winkelcentrum “Arkendonk”.

Nabij het centrum gelegen royale compleet gerenoveerde eindwoning met achtertuin met achterom en vrijstaande stenen berging.

Gezellige tussenwoning met open haard gelegen aan een rustige straat. Open keuken, ruime entree en 3 slaapkamers met een luxe badkamer.

Bouwjr: Kamers: 4

Bouwjr: 1991 Inhoud: 190 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 2

Bouwjr: Kamers: 6

Bouwjr: 1971 Inhoud: 340 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 164 m2

Inhoud: 310 m3 Perc.opp.: 152 m2

www.klijsen.nl

0162-426348

Oosterhout

www.noudkopsmakelaardij.nl

open huis

€ 184.500,-k.k.

0162-455025

Oosterhout

open huis

Inhoud: 265 m3 Perc.opp.: 170 m2

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Oosterhout € 189.000,-k.k.

www.vmg-makelaars.nl

0162-499666

Oosterhout

Van Hogendorpstraat 5&garage€ 185.000,-k.k.

Huize Limburgstraat 6

Kastanjelaan 121

Op korte afstand van het stadscentrum gel. nette, uitgebouwde tussenwoning met garage, berging en voor- en achtertuin, gelegen in een rustige straat.

Op toplocatie, in de wijk Slotjes, gelegen karakteristieke middenwoning met fraaie tuin en vrijst. stenen bergen gesitueerd op het zuiden.

In 2010 geheel uitgebouwde en verbouwde middenwoning met grote berging, 2 slaapk. 2 badk. en vaste trap naar zolder, alles fraai afgewerkt

In de wijk Strijen gelegen, recent gebouwde en optimaal geïsoleerde, starters(tussen)woning met tuin, berging en eigen parkeerplaats aan achterzijde.

Bouwjr: 1963 Inhoud: 335 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 211 m2

Bouwjr: Kamers: 6

Bouwjr: 1966 Inhoud: 350 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 216 m2

Bouwjr: 2010 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 111 m2

open huis

www.noudkopsmakelaardij.nl

0162-455025

Oosterhout

0162 472 950

Oosterhout

Ridderstraat 140

€ 219.000,-k.k.

Oudenhove 9

Open Huis

Inhoud: 330 m3 Perc.opp.: 229 m2

biemansmakelaardij.nl

€ 195.000,-k.k.

www.mrmakelaardij.nl

open huis

0162-434937

biemansmakelaardij.nl

€ 225.000,-k.k.

Wiardi Beckmanhof 38

Oosterhout

Van Someren-Downerlaan 72 € 225.000,-k.k.

€ 199.000,-k.k.

0162 472 950

Oosterhout

Willem van Oranjestraat 41

Open Huis

Open Huis

Nabij het centrum, goed onderhouden halfvrijst. woning met woonk. 32 m2, keuken 14 m2, bijkeuken, badk. en 4 slaapks. Tevens achterom, berging, stadstuin op zuid.

Nu bieden vanaf € 185.000, appartement met balkon (13 m2) op zuid, woonk. (43 m2), 2 slaapkamers, voll. badkamer en ondergrondse parkeerplaats.

Op loopafstand van de binnenstad gel., ruime traditioneel gebouwde hoekwoning met garage, aparte berging, balkon en ca. 22m. diepe achtertuin (oost)

Bijzonder rustig gel. geschakelde helft van 2/1 kapwoning met royale garage/berging, oprit voor 2 auto's, omsloten tuin.

Bouwjr: 1940 Inhoud: 440 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 172 m2

Bouwjr: 1992 Inhoud: 330 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 3

Bouwjr: Kamers: 5

Bouwjr: 1989 Inhoud: 445 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 225 m2

www.mrmakelaardij.nl

0162-434937

www.mrmakelaardij.nl

open huis

€ 249.000,-k.k.

0162-434937

open huis

Inhoud: 377 m3 Perc.opp.: 350 m2

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950


31 woningen Zandstraat te Made G O N

E L E

: W U 13 BO 20 T ER R A OB T S T K O

K OP N E KO TE

Woningen vanaf € 160.000- v.o.n €589,- p/m netto maandlasten www.zwaluwebouw.nl/zandstraat Een ontwikkeling van

www.biemansmade.nl

www.danielsstokvis.nl

0162 - 67 24 24

0162 - 67 33 33

www.zwaluwebouw.nl


8 twee-onder-één-kapwoningen Prinsenpolder te Made : W U 13 BO 20 T ER R A OB T S T K O

Woningen vanaf € 269.000- v.o.n. €988,- p/m netto maandlasten

www.zwaluwebouw.nl/prinsenpolder Een ontwikkeling van

www.biemansmade.nl

www.danielsstokvis.nl

0162 - 67 24 24

0162 - 67 33 33

www.zwaluwebouw.nl


De Makelaar Oosterhout

Oosterhout - Oudemolen

Oosterhout

Kloosterstraat 18

€ 249.500,-k.k.

Oosterhout

Bouwlingstraat 12

open huis

€ 274.500,-k.k.

16

Oosterhout

Wilhelminalaan 8

open huis

€ 289.000,-k.k.

Zeislaan 83

open huis

€ 295.000,-k.k.

open huis

Unieke onder architectuur gerenoveerde monumentale moderne stadswoning met gezamenlijke patio en private parkeergarage in het centrum van Oosterhout.

Op één van de mooiste locaties in het centrum van O'hout gelegen karakteristiek vrijstaand jaren '30 woning met omsloten tuin op west met achterom.

In het centrum gel. hoekwoning (2011 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd) met berging, omsloten sfeervol aangelegde stadstuin. Uniek object!

Modern, zeer goed onderhouden appartement met eigen inpandige garage op de begane grond, fraai gelegen met uitzicht over het water.

Bouwjr: 2004 Inhoud: 490 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 62 m2

Bouwjr: 1933 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 168 m2

Bouwjr: 1937 Inhoud: 400 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 170 m2

Bouwjr: 1995 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Woonlaag: 1

www.vmg-makelaars.nl

0162-499666

Oosterhout

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Oosterhout

Trekbeemd 9

€ 299.000,-k.k.

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Oosterhout

Waterkerslaan 52

€ 299.000,-k.k.

www.klijsen.nl

0162-426348

Oosterhout

Markkant 102

open huis

€ 315.000,-k.k.

Bouwlingplein 76

€ 330.000,-k.k.

open huis

open huis

Grote, uitgebouwde 2/1-kapwoning met vrijstaande praktijk/ kantoorruimte, voor- en achtertuin, berging, gel. aan een rustige straat met vrij uitzicht!

In de kruidenbuurt gelegen zeer ruim en zeer goed onderhouden 2/1 kapwoning met garage, tuin op west, 5 slaapkamers en een hobbykamer.

Op één van de mooiste locaties, aan het Markkanaal gelegen, goed onderhouden, schitterende geschakelde "sluiswoning" met carport en fraaie patiotuin.

In complex "De Regentes" (centrum O'hout) schitterend gel. 3-kamerappartement op de 3e etage met balkon op zuid en eigen parkeerplaats in souterrain.

Bouwjr: 1985 Inhoud: 445 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 232 m2

Bouwjr: 1973 Inhoud: 450 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 236 m2

Bouwjr: 2001 Inhoud: 550 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 99 m2

Bouwjr: 2005 Inhoud: 380 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 3

www.noudkopsmakelaardij.nl

0162-455025

Oosterhout

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Oosterhout

Stadhouderslaan 32

€ 375.000,-k.k.

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Oudemolen

Nassaustraat 24

€ 379.000,-k.k.

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Oosterhout

Stadsedijk 12

€ 395.000,-k.k.

Toernooiveld 24

€ 499.000,-k.k.

open huis

open huis

Open huis 5 oktober 11.00-15.00 uur

Open huis

Dit appartement is ruim en luxueus opgezet en voorzien van een grote living, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een ruim balkon op het zuiden.

Nabij het stadscentrum gelegen sfeervolle, ruim uitgebouwde, vrijstaande woning met eigen oprit, 24m. diepe tuin en grote berging.

Op unieke locatie met vrij uitzicht over landerijen gelegen karakteristiek vrijstaand woonhuis met inpandige garage en fraai aangelegde tuin rondom.

Prachtige, uitgebouwde 2/1-kapwoning met berging, balkon, oprit, carport en voor- en achtertuin, beschut en mooi gelegen in hartje centrum van O'hout.

Bouwjr: 2003 Inhoud: 450 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 2

Bouwjr: 1955 Inhoud: 600 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 465 m2

Bouwjr: 1988 Inhoud: 500 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 2.221 m2

Bouwjr: 1976 Inhoud: 620 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 407 m2

schonckschul.com

076-5656056

Oosterhout

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Oosterhout

Prof. Rommehoek 26

€ 550.000,-k.k.

www.bonmakelaardij.nl

0168-335855

Oosterhout

Maalsteen 17

€ 570.000,-k.k.

www.noudkopsmakelaardij.nl

0162-455025

Oudemolen

Burgemeester van Oerslaan 56€ 585.000,-k.k.

€ 625.000,-k.k.

open huis

open huis

In royaal opgezette wijk “Dommelbergen” gelegen royale vrijstaande woning met garage en strak aangelegde tuin met vijver, jacuzzi en berging

Onder architectuur gebouwde moderne villa met ruime indeling en aanpandige garage gelegen op goede locatie op loopafstand van centrum.

Op uitstekende locatie in Oosterhout-Zuid gel. ruim opgezette semi-bungalow met gr. garage gesitueerd op een royaal perceel met privacybiedende tuin

Grenzend aan natuurgebied, in landelijke omgeving nabij Willemstad en Oudemolen gelegen gerenoveerde woonboerderij met grote landbouwschuur en weide.

Bouwjr: 1991 Inhoud: 600 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 427 m2

Bouwjr: 1990 Inhoud: 770 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 990 m2

Bouwjr: Kamers: 6

Bouwjr: 1901 Inhoud: 950 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 13.810 m2

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

www.wirkenmakelaardij.nl

open huis

Zuidlangeweg 4

013-5082047

Open huis 5 oktober 11.00-15.00 uur

Inhoud: 660 m3 Perc.opp.: 683 m2

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

www.bonmakelaardij.nl

0168-335855


De Makelaar Oudenbosch

Oudenbosch - Prinsenbeek - Raamsdonksveer - Rijen - Rijsbergen

Prinsenbeek

Oost Vaardeke 49

€ 150.000,-k.k.

Prinsenbeek

Kapelstraat 10h

€ 165.000,-k.k.

17

Prinsenbeek

Valdijk 10A

€ 225.000,-k.k.

Meidoorn 39

Open huis 5 oktober 11.00-15.00 uur

OPEN HUIS

Ruim 3-kamer appartement op de 1e verdieping van een klein appartementencomplex met vrij uitzicht over de jachthaven, ruim balkon en aparte berging.

In het centrum op de bovenste woonlaag/2e verdieping gesitueerd 3-kamer appartement met o.a. lift, balkon op het zuiden en eigen berging.

UNIEKE AANKOOPKANS. Dit aantrekkelijk gelegen appartement met berging en parkeerplaats wordt aangeboden met een scherpe vanafprijs van € 225.000,=!

In geliefde en kindvriendelijke woonwijk gelegen, keurig onderhouden halfvrijstaande woning met o.a. tuin op het zuiden met achterom,oprit en berging.

Bouwjr: 1999 Inhoud: 250 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 1

Bouwjr: 1988 Inhoud: 240 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 2

Bouwjr: 2006 Inhoud: 220 m3 Kamers: 3 Woonlaag: 2

Bouwjr: 1997 Inhoud: 338 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 183 m2

www.bonmakelaardij.nl

0168-335855

Prinsenbeek

HenSmakelaardij.nl

5 Oktober 11-15 uur Open Huis

€ 249.000,-k.k.

076-5430800

Prinsenbeek

Spoorstraat 18

€ 275.000,-k.k.

076-5411344

Prinsenbeek

Vianendreef 42

OPEN HUIS

www.smienkmakelaars.nl

€ 287.000,-k.k.

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Prinsenbeek

Vlaggestraat 8

€ 289.000,-k.k.

Vianendreef 36

€ 325.000,-k.k.

Open Huis

OPEN HUIS

Gelegen op een royaal perceel aan de rand van Prinsenbeek doch op korte afstand van het centrum,vrijstaand woonhuis met o.a. garage, oprit.

Aantrekkelijk gelegen, modern afgewerkte woning, type 2 0/1 kap, met garage. Buitenzijde zeer recent opnieuw geschilderd. In 2012 badkamer en toiletruimte vernieuwd.

Aan een rustige woonerf gelegen ruime bungalow met tuin rondom, 3 slpkrs. garage en voldoende parkeergelegenheid. De woning is geheel gelijkvloers.!

Deze uitgebouwde, goed gesitueerde ruime woning biedt onder andere een erker,een garage/berging, een voortuin en een diepe achtertuin.

Bouwjr: 1957 Inhoud: 350 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 654 m2

Bouwjr: 1973 Inhoud: 415 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 296 m2

Bouwjr: 1968 Inhoud: 500 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 440 m2

Bouwjr: 1973 Inhoud: 500 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 301 m2

HenSmakelaardij.nl

Open Huis

OPEN HUIS

076-5430800

Prinsenbeek

www.smienkmakelaars.nl/

076-5411344

Prinsenbeek

Wethouder van der Westenplein 8€ 349.000,-k.k.

www.schonckschul.com

076-5656056

Prinsenbeek

Molen De Beerstraat 27

€ 374.500,-k.k.

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Prinsenbeek

Verloren Hoek 5

€ 395.000,-k.k.

Burgemeester Baetenspark 6 € 598.000,-k.k.

OPEN HUIS

open huis

Open Huis zat. 5 okt. 11.00 - 15.00 uur

open huis

Half-vrijstaande semi-bungalow met van binnenuit bereikbare garage, tuin, berging en achterom. Compleet woonprogramma op de begane grond.

Een uitstekend onderhouden, hoogwaardig afgewerkte luxe 2/1 kapwoning met aanp. garage, uitgeb. living, 4 slpkrs en achtertuin op het zuid-oosten.

Unieke groenrijke locatie met vrijstaande woning, schuur en garage (ca. 116 m2). Op ruim perceel grond van ca. 3370 m2

Op uitst. locatie gelegen, vrijst. instapklare villa/semibungalow met aanpandige garage en fraai aangelegde tuin, 1 slaapkamer en badkamer op de b.g.

Bouwjr: 1996 Inhoud: 425 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 235 m2

Bouwjr: 2003 Inhoud: 450 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 224 m2

Bouwjr: 1945 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 3.370 m2

Bouwjr: 1996 Inhoud: 650 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 566 m2

HenSmakelaardij.nl

076-5430800

Raamsdonksveer

schonckschul.com

076-5656056

Raamsdonksveer

Simon Vestdijkstraat 28€ 250.000,- k.k. of € 935,- p/mnd

open huis

Mozartlaan 5

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Rijen € 395.000,-k.k.

open huis

schonckschul.com

076-5656056

Rijsbergen

van Glabbeekstraat 12

€ 399.000,-k.k.

open huis

Bredaseweg 1c

€ 299.000,-k.k.

Open Huis zat. 5 okt. 11.00 - 15.00 uur

Op een zeer aantrekkelijke, en rustige locatie gelegen, ruime twee onder een kap woning met eigen oprit, garage en op zuid gelegen achtertuin.

Goed onderhouden, onder architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis met grote garage op een prachtig perceel.

Richtprijs! Zeer bijz. vrijst. woning, met een mediterrane uitstraling, onder architectuur geb., met speelse lichte living, luxe leefkeuken en 4 slp.

Leuke vrijstaande woning met royale vrijstaande garage. Gelegen op een zichtlocatie met een ruim perceel grond en met een verrassende ruime achtertuin

Bouwjr: 1993 Inhoud: 360 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 228 m2

Bouwjr: 1975 Inhoud: 660 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 702 m2

Bouwjr: 1999 Inhoud: 610 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 497 m2

Bouwjr: 1965 Inhoud: 360 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 595 m2

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

www.danielsstokvis.nl

0162-673333

schonckschul.com

076-5656056

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171


De Makelaar Rijsbergen

Rijsbergen - Rucphen - ‘s-Gravenmoer - Sprundel - Standdaarbuiten - Terheijden

Rijsbergen

Overasebaan 41a

€ 498.000,-k.k.

Rijsbergen

Antwerpseweg 23

€ 545.000,-k.k.

Open Huis

Overasebaan 37

18

Rijsbergen € 600.000,-k.k.

Pannenhoef 1

€ 785.000,-k.k.

Open Huis zat. 5 okt. 11.00 - 15.00 uur

Open Huis zat. 5 okt. 11.00 - 15.00 uur

Landelijk gelegen een ruime vrijstaande semi-bungalow met fraai aangelegde tuin (z).

Vrijstaande woning gelegen op een prachtige locatie met uitzicht over het Beekdal. Tevens te koop bouwkavel van ca. 3000 m2 voor € 325.000 k.k.

Royale bungalow met garage en vrijstaande schuur (ca. 100 m2), gelegen op een bijzonder en uniek gelegen perceel. Slaap- en badkamer op begane grond.

Mooi, bijzonder en karakteristiek landhuis "Arendsberg"(ca. 850 m³), bouwjaar 1910. Prachtig gelegen middenin het natuurgebied de Pannenhoef.

Bouwjr: 2008 Inhoud: 1.050 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 1.440 m2

Bouwjr: 1985 Inhoud: 600 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 7.310 m2

Bouwjr: 1973 Inhoud: 610 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 15.005 m2

Bouwjr: 1910 Inhoud: 850 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 9.750 m2

www.gimbrere-makelaardij.nl

076-5602222

Rucphen

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Rucphen

Zundertseweg 16

€ 159.000,-k.k.

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

's-Gravenmoer

Vasseurdreef 78

€ 899.000,-k.k.

aantrekkelijk geprijsd

Kerkebosdreef 61

€ 349.000,-k.k.

exclusief wonen

Hoekwoning met Franse kap, diepe achtertuin op het westen, badkamer op BG en 2 slaapkamers. Gelegen aan doorgaande weg nabij de dorpskern van Rucphen.

Zeer luxe ruime vrijstaande villa met o.a. inpandig verwarmd zwembad, sauna, dubbele garage, atelier en personenlift welke tot de vier woonlagen reikt. De woning is gelegen op een hoekperceel.

In een bosrijke en rustige omgeving gelegen geschakelde bungalow met alle faciliteiten op de begane grond, o.a. een tuingerichte woonkamer van 52m2, e

Bouwjr: 1930 Inhoud: 265 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 355 m2

Bouwjr: 1980 Kamers: 7

Bouwjr: 1971 Inhoud: 447 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 415 m2

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Sprundel

Inhoud: 1.900 m3 Perc.opp.: 811 m2

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Sprundel

Rucphensebaan

€ 217.000,-v.o.n.

Gersteberg 5

nieuwbouw

€ 298.000,-k.k.

zeer nette woning

Op een rustige locatie nabij het dorpscentrum van Sprundel worden vier twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd. Heerlijk wonen in hartje Sprundel!

Goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde serre aan de achterzijde en inpandige garage met carport. Rustig gelegen aan een woonerf.

Bouwjr: 2013 Inhoud: 400 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 200 m2

Bouwjr: 1977 Inhoud: 545 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 492 m2

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Standdaarbuiten Oesterzwam 29

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Terheijden € 359.000,-k.k.

Open huis 5 oktober 11.00-15.00 uur

Ravelijn 5

€ 449.000,-k.k.

Open huis

Vrijstaande semibungalow met aangebouwde garage, bijkeuken, verwarmd overdekt terras en fraaie voor-, zij- en achtertuin met houten tuinhuis.

Zeer ruime, uitgebouwde, moderne twee onder een kapwoning op een mooie locatie. Volledig geisoleerd. Living 70 m2, moderne keuken, 5 slaapkamers.

Bouwjr: 1990 Inhoud: 650 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 520 m2

Bouwjr: 2000 Inhoud: 665 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 487 m2

www.bonmakelaardij.nl

0168-335855

www.danielsstokvis.nl

0162-673333

www.kinmakelaars.nl

(0161)244844


De Makelaar Terheijden

Terheijden - Teteringen - Ulicoten - Ulvenhout - Wagenberg

Teteringen

Ruitersvaartseweg 3

€ 449.000,-k.k.

Teteringen

Schijfstraat 96

open huis

€ 300.000,-k.k.

19

Teteringen

Schijfstraat 30

Adriaan Oomenstraat 39

€ 445.000,-k.k.

open huis

open huis

Ruime, vrijstaande villa met een grote garage. Slaapkamer en badkamer op de begane grond. Volledig geisoleerd.

Halfvrijstaand woonhuis met ruime oprit, carport, grote garage en tuin.

Fantastisch opgeknapte, verbouwde en uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met grote garage en apart multifunctioneel gebouw, gelegen op een ruim perceel.

Centraal in het centrum van Teteringen gel. royale vrijstaande semi-bungalow met inpandig bereikbare garage en royale oprit op een perceel van 700m2.

Bouwjr: 1990 Inhoud: 700 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 613 m2

Bouwjr: 1970 Inhoud: 465 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 262 m2

Bouwjr: 1974 Inhoud: 525 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 441 m2

Bouwjr: 1967 Inhoud: 615 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 726 m2

www.danielsstokvis.nl

open huis

€ 410.000,-k.k.

0162-673333

Teteringen

www.gbmakelaardij.nl

076-5300501

woonaccent.nl/breda

€ 589.000,-k.k.

Oosterhoutseweg 67

Teteringen

Neerhof 1

€ 449.000,-k.k.

076-5310900

Teteringen

Bremhorst 3

open huis

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Teteringen € 595.000,-k.k.

Vossenberg 10

€ 699.000,-k.k.

open huis

open huis

Vrijstaande woning met inpandige garage en slpkmr en bdkmr op de BG. Verdieping met ruimte voor 3 slpkmrs en extra bdkmr. Fraaie tuin en ligging.

Op schitterende locatie gelegen, degelijk gebouwde en goed onderhouden vrijstaande woning met inpandige garage en slaapkamer op de begane grond.

karakteristiek vrijstaand herenhuis met 5 slprs, kamer ensuite, nwe leefkeuken met serrekamer (Niek Roos), zwembad en fraai aangelegde tuin rondom.

Bijzonder mooi gesitueerde vrijst. semi-bungalow op ruim perceel, gelegen aan een fraai plantsoen, met 6 slpkrs, dubbele garage en tuin op zuid-oost.

Bouwjr: 1997 Inhoud: 485 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 509 m2

Bouwjr: Kamers: 5

Bouwjr: Kamers: 7

Bouwjr: 1972 Inhoud: 780 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 1.056 m2

www.vmg-makelaars.nl

0162-499666

Ulicoten

Inhoud: 697 m3 Perc.opp.: 764 m2

biemansmakelaardij.nl

0162 472 950

Ulicoten

Wilhelminastraat 1

€ 169.000,-k.k.

Inhoud: 600 m3 Perc.opp.: 704 m2

schonckschul.com

076-5656056

Ulvenhout

Dorpsstraat 24a

open huis

Open Huis

€ 219.500,-k.k.

076-5656056

Ulvenhout

Pennendijk 53

open huis

www.schonckschul.com

€ 325.000,-k.k.

Mouterijstraat 11

open huis

€ 495.000,-k.k.

open huis

Op een goede locatie, op een rustige plek, aan de rand van de bebouwde kom, gelegen hoekwoning met inpandige berging, garage en berging en tuin.

In de dorpskern gelegen, keurig afgewerkte, instapklare, 2/1-kapwoning met aanpandige garage, ruime oprit voor 2 auto’s en keurige achtertuin.

Een sfeervolle, instapklare, uitgebouwde twee-onder-een kap woning/semi bungalow met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Een royaal, traditioneel gebouwd vrijstaand woonhuis met oprit, garage, berging en achtertuin (z). Schitterend uitzicht aan voorzijde op de Pekhoeve.

Bouwjr: 1947 Inhoud: 433 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 325 m2

Bouwjr: 2005 Inhoud: 320 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 191 m2

Bouwjr: 1920 Inhoud: 310 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 416 m2

Bouwjr: 1971 Inhoud: 530 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 449 m2

www.broeders.com

0161-492371

Ulvenhout

www.broeders.com

0161-492371

Ulvenhout

Molenstraat 44

€ 545.000,-k.k.

open huis

www.steverink.nl

076-5607780

Ulvenhout

Vlasaard 9

€ 729.000,-k.k.

open huis

www.gbmakelaardij.nl

076-5300501

Wagenberg

Wolvenhoek 9

€ 849.000,-k.k.

open huis

Linnenwever 7

€ 317.500,-k.k.

open huis

Op een uitst. woonlocatie t.o. een groenstrook gelegen vrijst. royale lichte woning, met vrijst. diepe garage en een aanpandige werk-/praktijkruimte.

Royale vrijst.villa met fraai aangelegde tuin rondom, oprit t.b.v. meerdere auto’s, 2 garages, 4 slpkrs en 2 badk. royale living en dakterras.

Goed onderh. royale villa met oprit voor 2 auto’s en tuin rondom met veel privacy, royale living, slpk/badk. op de b.g. 2 slpk/badk. op 1e verd.

In zeer aantrekkelijk woonhofje gelegen, riante 2 onder 1 kapwoning met 3 slk. (mogelijkheid 4), rijpad en garage.

Bouwjr: 1970 Inhoud: 675 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 613 m2

Bouwjr: 1986 Inhoud: 825 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 713 m2

Bouwjr: 1960 Inhoud: 850 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 845 m2

Bouwjr: 1997 Inhoud: 435 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 274 m2

schonckschul.com

076-5656056

schonckschul.com

076-5656056

schonckschul.com

076-5656056

www.biemansmade.nl

0162-672424


De Makelaar Wagenberg

Wagenberg - Waspik - Wernhout - Willemstad - Zegge - Zevenbergen Zevenbergschen Hoek - Zundert - Bavel Wagenberg

Withuisstraat 22

€ 350.000,-k.k.

Waspik

Brandestraat 12

€ 645.000,-k.k.

20

Wernhout

Koperwiek 6

€ 235.000,-k.k.

Kleine Heistraat 8

Open Huis

Open Huis zat. 5 okt. 11.00 - 15.00 uur

Zeer modern afgew. semi-bungalow met carport en garage, o.a. royale woonk. met serre, speel-/hobbyruimte, open keuken en erker, 4 slpkrs en 2 badk.

Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor-/praktijkruimte, verblijfsruimte (totaal ca. 1498 m³) en vrijstaande opslagruimte op ca. 5945 m2

Aan de rand van Waspik gel., royale goed onderhouden 2/1 kapwoning met uitgebouwde sfeervolle serre, berging en privacy biedende tuin op het westen.

Prachtig mooie ruime en perfect afgewerkte vrijstaande woning met grote dubbele inpandige garage en grote schuur op een mooie groene locatie.

Bouwjr: 1995 Inhoud: 720 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 705 m2

Bouwjr: 1919 Inhoud: 1.498 m3 Kamers: 7 Perc.opp.: 5.945 m2

Bouwjr: 1986 Inhoud: 380 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 206 m2

Bouwjr: 2001 Inhoud: 850 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 10.005 m2

www.schonckschul.com

076-5656056

Willemstad

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Zegge

Callenburghlaan 30

€ 429.000,-k.k.

open huis

€ 495.000,-k.k.

biemansmakelaardij.nl

Open Huis zat. 5 okt. 11.00 - 15.00 uur

0162 472 950

Zevenbergen

Spoorstraat 12

€ 449.000,-k.k.

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Zevenbergen

Lage Wipstraat 71

€ 199.500,-v.o.n.

Galgenweg 9

open huis

Open Huis zat. 5 okt. 11.00 - 15.00 uur

Uitstekend onderhouden vrijstaande woning met circa 48m2 aanbouw op de begane grond. De woning staat op een perceel eigen grond van maar liefst 704m2.

Mooie ruime vrijstaande woning met garage en kantoorruimte/gastenverblijf op een royaal perceel en op een fraaie locatie in het buitengebied van Zegge

Bijzonder royale 2-1 kapwoning nabij het centrum van Zevenbergen. Deze woning biedt veel leefruimte met een woonkamer van maar liefst 11 meter diep!

Op goede locatie gelegen vrijstaand woonhuis. De benedenverdieping is fraai uitgebouwd en gemoderniseerd, waardoor deze veel luxe leefruimte biedt.

Bouwjr: 1976 Inhoud: 620 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 703 m2

Bouwjr: 1991 Inhoud: 590 m3 Kamers: 6 Perc.opp.: 3.561 m2

Bouwjr: 2012 Inhoud: 450 m3 Kamers: 4 Perc.opp.: 168 m2

Bouwjr: Kamers: 4

www.vanwensenmakelaars.nl

0168-401467

Zevenbergen

www.vermeerenmakelaardij.nl

076-5964171

Zevenbergen

Korenbloem 45

€ 399.000,-k.k.

€ 530.000,-k.k.

Wonen met historie in hartje centrum Zevenbergen! Dat kan in de woning waar in 1864 de beroemde schilder Vincent van Gogh zijn intrek nam.

Bouwjr: 1997 Inhoud: 700 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 502 m2

Bouwjr: 1862 Inhoud: 1.900 m3 Kamers: 8 Perc.opp.: 855 m2

0168-335855

Zevenbergschen Hoek Ewoudsdam 8

www.bonmakelaardij.nl

0168-335855

Vossenlaar 9

€ 475.000,-k.k.

www.vanwensenmakelaars.nl (0168) 40 14 67 Zundert

€ 229.000,- k.k.

0168-401467

Inhoud: 500 m3 Perc.opp.: 406 m2

Te Koop

In gewilde ruim opgezette woonwijk gelegen vrijstaande semi bungalow met aangebouwde, inpandig te bereiken garage en fraaie voor-, zij- en achtertuin.

www.bonmakelaardij.nl

www.vanwensenmakelaars.nl

Open huis 5 oktober 11.00-15.00 uur

Bavel

Stationsstraat 16

Open huis 5 oktober 11.00-15.00 uur

te koop

€ 339.000,-k.k.

Zandakker 12

€ 298.000,-v.o.n.

Open Huis zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 15.00uur Goed onderhouden, opvallend ruim herenhuis met garage, oprit, vooren achtertuin, gelegen in ruim opgezette wijk “Nieuw Wolfslaar”.

instapklaar Vrij gelegen, vrijstaande woning met garage aan de rand van Zevenbergschen Hoek, met uitzicht over de velden en op korte afstand van de oprit A16 Rott

Royale patiowoning met ruime woonkamer, compleet ingerichte keuken, luxe badkamer en slaapkamer op BG, vrij indeelbare verdieping en inpandige garage.

Bouwjr: 1925 Inhoud: 240 m3 Kamers: 5 Perc.opp.: 563 m2

Bouwjr: 2011 Inhoud: 458 m3 Kamers: 3 Perc.opp.: 175 m2

www.groenendijkenvanveen.nl

0168-336957

www.vanhasselmakelaars.nl

076-5975900

Bouwjr: 2003 Kamers: 5 Inhoud: 540 m3 Perc.opp.: 271 m2

www.deboerstorimans.nl

076-5226090


Breda Buitenerf 44

Breda Walenburgstraat 142

OPEN HUIS

OPEN HUIS

Breda Dirk Hartogstraat 199

OPEN HUIS

Breda Leidekkerstraat 30

OPEN HUIS

Breda Beyerd 7+PP

OPEN HUIS

Keurig onderhouden 2-kamer maisonnette gelegen aan een woonerf in de wijk “Kievitsloop” in de Haagse Beemden.Woonkamer 29 m2, balkon op het Zuiden

Royaal 3-kamerappartement gelegen op de vierde woonlaag in een compleet gerenoveerd, kleinschalig appartementencomplex vv een lift, nabij winkels

Op fraaie locatie op de 5e verd. gel. instapklaar 3-kamerappartement met fantastisch uitzicht over Breda eo! Woonk. 32 m2, balkon 13,5 m2, 2 slpk, pp

Op rustige en leuke locatie in de wijk “Princenhage” gelegen, ruime tussenwoning met 16 meter diepe achtertuin, berging, roy. woonk, 4 slpk.

Gemod. 3-kamerappartement, woonkamer ca. 49 m2, moderne keuken met inbouwapp., 2 ruime slpk, gelegen in centrum, prijs inclusief eigen parkeerplaats!

Bouwjaar: 1982 Kamers: 2 Woonopp.: 85 m2 Woonlaag: 2

Bouwjaar: 1971 Kamers: 3 Woonopp.: 90 m2 Woonlaag: 4

Bouwjaar: 2010 Kamers: 3 Woonopp.: 75 m2 Woonlaag: 5

Bouwjaar: 1974 Kamers: 5 Woonopp.: 115 m2 Perceelopp.: 160 m2

Bouwjaar: 1988 Kamers: 3 Woonopp.: 105 m2 Woonlaag: 2

Vraagprijs € 134.000,- k.k. Breda Nijenrodestraat 11

Vraagprijs € 159.000,- k.k. Breda Wildenborgstraat 99

OPEN HUIS

OPEN HUIS

Vraagprijs € 198.000,- k.k.

Vraagprijs € 200.000,- k.k.

Breda Breda Menno van Coehoornstraat 2D20 de Vlieger 44

OPEN HUIS

OPEN HUIS

Vraagprijs € 219.500,- k.k. Breda Roelandshof 4

OPEN HUIS

Op rustige loc. in gewilde woonwijk IJpelaar (Breda-Zuid) gelegen, royale, uitgebouwde en uitstekend onderh. tussenwoning met berging en achtertuin

In de gewilde wijk “IJpelaar” op kindvr. loc. gelegen goed onderhouden, uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers en ruime tuin, woonkamer ca. 48 m2!

In het centrum van Breda gelegen zeer luxe afgewerkt 3-kamerappartement met fraai uitzicht op de Grote Kerk van Breda, berging en pp in parkeergarage

Op ideale locatie in de wijk Zandberg aan een hofje gelegen tussenwoning met woonkamer ca. 35 m2, 2 slaapkamers, tuin op het Z en aparte berging.

Op zeer centrale doch rustige loc. aan een autoluw hof gelegen ruime, instapklare tussenw. met lichte woonkamer (ca. 40 m2), 3 slpk, tuin op Z, 2 pp

Bouwjaar: 1965 Kamers: 5 Woonopp.: 140 m2 Perceelopp.: 147 m2

Bouwjaar: 1969 Kamers: 5 Woonopp.: 130 m2 Perceelopp.: 175 m2

Bouwjaar: 2007 Kamers: 3 Woonopp.: 95 m2 Woonlaag: 3

Bouwjaar: 1901 Kamers: 3 Woonopp.: 80 m2 Perceelopp.: 79 m2

Bouwjaar: 2010 Kamers: 4 Woonopp.: 105 m2

Vraagprijs € 224.500,- k.k. Breda Mgr. de Vetstraat 55

OPEN HUIS

Vraagprijs € 224.500,- k.k. Breda Nonnenveld 553

OPEN HUIS

Vraagprijs € 239.500,- k.k. Breda Prins Hendrikstraat 25

OPEN HUIS

Vraagprijs € 239.500,- k.k. Oosterhout Willem Dreeslaan 24

OPEN HUIS

Vraagprijs € 250.000,- k.k. Prinsenbeek Hertenhoek 106+garage

OPEN HUIS

Op gunstige locatie en op steenworp afstand van voorzieningen gelegen instapklaar, royaal 3-kamerappartement met living (ca. 63m2), pp, balkon op Z.

Op de 7e verd. met prachtig uitzicht gelegen 4-kamerapp met roy. woonkamer (ca. 51 m2), wintertuin (ca. 23 m2), 3 slaapkamers, 2 badk, en pp

Op geliefde en centrale locatie in ‘t Ginneken gelegen sfeervolle, karakteristieke en instapklare woning met ruime living ca. 50m2, 5 slpk, roy. tuin

Smaakvol gemoderniseerde, instapklare twee onder een kapwoning met garage, oprit, L-vorm woonk, 4 slpk. Gel. op gewilde loc.

Op een kindvriendelijke woonlocatie gelegen goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning met 3 slaapkamers, garage en een 12 meter diepe achtertuin.

Bouwjaar: 2009 Kamers: 3 Woonopp.: 117 m2 Woonlaag: 3

Bouwjaar: 2001 Kamers: 4 Woonopp.: 140 m2 Woonlaag: 7

Bouwjaar: 1934 Kamers: 6 Woonopp.: 140 m2 Perceelopp.: 208 m2

Bouwjaar: 1988 Kamers: 5 Woonopp.: 120 m2 Perceelopp.: 211 m2

Bouwjaar: 1965 Kamers: 4 Woonopp.: 120 m2 Perceelopp.: 202 m2

Vraagprijs € 255.000,- k.k.

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Vraagprijs € 445.000,- k.k.

Vraagprijs € 237.500,- k.k.

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

DIETVORST BORMAN MAKELAARS ULVENHOUTSELAAN 5 BREDA T 076-5152018 I www.dietvorstborman.nl E info@dietvorstborman.nl


Markt 17, Etten-Leur

076 504 15 00

www.heijblommakelaardij.nl Bosschenhoofd

Etten Leur

Amalialaantje 2

Komt u ook naar de landelijke

Donkerstraat kavelnr. 2 0ong

Open Huizen Dag? Onze deelnemers hebben de deur voor u open staan! Tot ziens op de Open huizen Dag op 5 oktober 2013!!

Zie de betreffende woningen voor de bezoektijden Etten Leur

Etten Leur

Etten Leur

11.00 - 13.00 u

10.00 - 13.00 uur

Koopsom € 299.000,- v.o.n.

Koopsom € 166.500,- k.k.

8 ruime halfvrijstaande woningen rustiek gelegen aan de buitenrand van Bosschenhoofd. BOUW IS GESTART!

OPEN HUIS BIJ KANTOOR HEIJBLOM MAKELAARDIJ - nog 1 bouwkavel (555 m2, uitbreiding mogelijk) te koop voor het bouwen van een vrijstaande woning.

Bouwjaar: 2012

Bouwjaar: -

Perceelopp.: 365 m2

Etten Leur

Perceelopp.: 555 m2

Etten Leur

Vedelring 20

Klaroenring 1

Rochussenlaan 39

Rochussenlaan 46

Kasteellaan bnr. 2 en 3 0ong

Vraagprijs € 169.000,- k.k.

Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Vraagprijs € 229.000,- k.k.

Koopsom € 270.000,- v.o.n.

In plan Grauwe Polder op rustige locatie gelegen middenwoning met tuin op zonzijde en berging op 142 m2 eigen grond

In plan Grauwe Polder gelegen keurige hoekwoning op mooi hoekperceel (167 m2) met flinke achtertuin en mogelijkheid voor garage.

In uitstekende staat verkerende middenwoning met leuke tuin op zuiden, berging en achterom op 162 m2

In Centrum-West gelegen volledig uitgebouwde hoekwoning met garage en berging op zeer royaal perceel van 385 m2.

OPEN HUIS BIJ KANTOOR HEIJBLOM MAKELAARDIJ - 3 riante 2/1-kapwoningen van ca. 503 m3 met eigen oprit en garage, perceelopp. 213-290 m2

Bouwjaar: 1975

Bouwjaar: 1977

Bouwjaar: 1971

Bouwjaar: 1965

Bouwjaar: 2013

10.00 - 13.00 uur

Perceelopp.: 142 m2

Etten Leur

Perceelopp.: 167 m2

Etten Leur

Perceelopp.: 162 m2

Perceelopp.: 385 m2

Etten Leur

Etten Leur

Perceelopp.: 213 m2

Etten Leur

Rijsbergseweg 49a

Schalmei 45

Brandseweg 46

Lange Brugstraat 93a

Schipperstraat cluster 6 0ong

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Vraagprijs € 287.000,- k.k.

Vraagprijs € 295.000,- k.k.

Koopsom € 306.500,- v.o.n.

Koopsom € 307.000,- v.o.n.

Aan doorgaande weg in buitengebeid gelegen royale helft 2 o.e. kapwoning met grote garage/ opslag 9.70 x 5.50 m en aparte tuinberging op 390 m2

Op leuke locatie aan rand Grauwe Polder gelegen royale 2/1-kapwoning met garage en grote carport/overkapping entree, zonnige tuin op westen op 260 m2

In plan De Keen gelegen volledig uitgebouwde hoekwoning met garage, dakopbouw en royale achtertuin met volop privacy op 250 m2.

OPEN HUIS BIJ KANTOOR HEIJBLOM MAKELAARDIJ - 4 ruime (463 - 486 m3) halfvrijstaande woningen op grote percelen (491 - 585 m2) aan de Lange Brugstraat

OPEN HUIS BIJ KANTOOR HEIJBLOM MAKELAARDIJ - 8 2/1-kapwoningen (565 m3) met unieke uitstraling, eigen garage en oprit op perceel van 230 - 319 m2

Bouwjaar: 1970

Bouwjaar: 1978

Bouwjaar: 1999

Bouwjaar: 2013

Bouwjaar: 2013

10.00 - 13.00 uur

Perceelopp.: 390 m2

Etten Leur

Perceelopp.: 260 m2

Etten Leur

Perceelopp.: 250 m2

Perceelopp.: 585 m2

10.00 - 13.00 uur

Perceelopp.: - m2

Etten Leur

Etten Leur

Boegspriet 52

Thorbeckelaan 4

Gitaarhof 11

Jozefhof 14

Zwaan 4

Vraagprijs € 365.000,- k.k.

Vraagprijs € 365.000,- k.k.

Vraagprijs € 374.000,- k.k.

Vraagprijs € 399.000,- k.k.

Vraagprijs € 399.000,- k.k.

In plan De Keen gelegen royaal, vrijstaand geschakeld woonhuis met aanpandige garage en mooi aangelegde tuin op 279 m2.

In plan Groot Sander tegenover park gelegen royale (620 m3) halfvrijst. woning (recent uitgebouwd) met inp garage/berging en aangelegde tuin op 251 m2

Aan rand Grauwe Polder gelegen uitstekend onderhouden vrijstaande semi-bungalow met aanpandige grote garage/berging, leuke tuin op zonzijde op 623 m2

Op korte afstand van het centrum en winkelcentrum Kerkwerve gelegen royale semibungalow met aanp. garage, badk + slpk op bgg en ruime tuin op 472 m2

In plan Parcstaete fraaie uitstekend onderhouden karakteristieke (jaren '30 stijl) 2/1-kapwoning met garage, tuin op zuiden op 348 m2

Bouwjaar: 2000

Bouwjaar: 1994

Bouwjaar: 1976

Bouwjaar: 1993

Bouwjaar: 2002

Perceelopp.: 279 m2

Perceelopp.: 251 m2

Perceelopp.: 623 m2

Etten Leur

Perceelopp.: 472 m2

LANDELIJKE NVM OPEN HUIZEN DAG 05 OKTOBER 11.00 TOT 15.00 uur Neem een kijkje in deze woningen zonder voorafgaande afspraak

Perceelopp.: 348 m2


Markt 17, Etten-Leur

076 504 15 00

www.heijblommakelaardij.nl Etten Leur

Etten Leur

Lange Brugstraat 93

Etten Leur

Etten Leur

Etten Leur

Zeepziederstraat 28

Pas Buiten 26

Molenas 11

Schimmelpennincklaan 7

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Koopsom € 455.000,- v.o.n.

Vraagprijs € 459.000,- k.k.

Vraagprijs € 485.000,- k.k.

Vraagprijs € 529.000,- k.k.

Op mooie locatie gelegen vrijstaand woonhuis (boerderijstijl) met inpandige garage, o.a. slpk en badk op beg.grond en grote tuin op 1000 m2

Royale 2/1-kapwoning type Pijlriet van meer dan 800 m3 met aangebouwde garage op ca. 370 m2. Nagenoeg opleveringsgereed!

Nabij het centrum van Leur, aan verkeersluwe staat gelegen prachtig vrijstaand woonhuis met garage op een ruim perceel van 535 m2.

In plan Achter de Molen gelegen vrijst. royale woning met grote garage, half open tuinveranda, mooi aangelegde tuin met div terrassen op 831 m2

Riante vrijstaande woning met grote garage/ praktijk/hobby 10.00 x 4.75m mooi aangelegde tuin op zonzijde met fraaie zichtlijnen op perceel van 719 m2

Bouwjaar: 1991

Bouwjaar: 2012

Bouwjaar: 2003

Bouwjaar: 1995

Bouwjaar: 1993

11.00 - 13.00 u

Perceelopp.: 1000 m2

Etten Leur

Perceelopp.: 370 m2

Etten Leur

Perceelopp.: 535 m2

Etten Leur

Perceelopp.: 831 m2

Hoeven

Perceelopp.: 719 m2

Hoeven

Hoofdmanweg 6

Zwaluw 100

Bankenstraat 14

Klaproos 0ong

Pioenroos 0ong

Vraagprijs € 549.000,- k.k.

Vraagprijs € 595.000,- k.k.

Koopsom € 749.000,- k.k.

Koopsom € 189.000,- v.o.n.

Koopsom € 287.000,- v.o.n.

In Schoenmakershoek gelegen luxe vrijstaande woning met garage en onder architectuur aangelegde achtertuin op zuiden op 515 m2.

Aan rand Etten-Leur, rustig gelegen uitgebouwde klassieke vrijstaande villa met zwembad en rondom fraai aangelegde tuin op zonzijde op 810 m2

Vrijstaande boerderij met uitzicht over landerijen, groot bijgebouw en prachtige tuin op 2315 m2.

OPEN HUIS BIJ KANTOOR HEIJBLOM MAKELAARDIJ - uniek voor starters! 9 stijlvolle woningen met diepe achtertuinen op zuiden met kavels tot ruim 200 m2

OPEN HUIS BIJ KANTOOR HEIJBLOM MAKELAARDIJ - 8 royale 2/1-kapwoningen (ruim 525 m3) met uitzicht op parkje, eigen oprit en garage op 294 - 302 m2

Bouwjaar: 2006

Bouwjaar: 1988

Bouwjaar: 1900

Bouwjaar: 2013

Bouwjaar: 2013

10.00 - 13.00 uur

Perceelopp.: 515 m2

Moerdijk

Perceelopp.: 810 m2

Perceelopp.: 2315 m2

Perceelopp.: - m2

10.00 - 13.00 uur

Perceelopp.: 294 m2

Oudenbosch

Prinsenbeek

Prinsenbeek

Julianastraat 1A

Fenkelstraat 14

Kapittelhof 12

Vossenberg 19

Sint Janstraat 54a

Vraagprijs € 173.500,- k.k.

Vraagprijs € 289.000,- k.k.

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Vraagprijs € 419.000,- k.k.

Vraagprijs € 198.000,- k.k.

Op korte afstand van natuurgebied gelegen uitstekend onderhouden instapklare tussenwoning met leuk aangelegde diepe tuin op 196 m2

Midden in dorpskern gelegen statig herenhuis in goede staat van onderhoud met zonnige achtertuin en garage op 243 m2.

Op goede locatie gelegen helft van twee o.e. kapwoning met aanpandige garage en tuin op het oosten op 233 m2, rondom kunststof kozijnen.

In jonge woonwijk "Moleneind" op hoekperceel gelegen vrijst. semi-bungalow met slaapk/ badk op bgg, inp. garage/berging, leuk aangelegde tuin op 540 m2

In de dorpskern gelegen prima onderhouden vrijstaande woning met div. leuke elementen, tuin op het zuiden, berging en achterom op perceel van 150m2

Bouwjaar: 2002

Bouwjaar: 1902

Bouwjaar: 1975

Bouwjaar: 1981

Bouwjaar: 1790

Perceelopp.: 196 m2

Perceelopp.: 243 m2

Perceelopp.: 233 m2

Sprundel

Perceelopp.: 540 m2

LANDELIJKE NVM OPEN HUIZEN DAG 05 OKTOBER 11.00 TOT 15.00 uur

5 OKTOBER 11 :0 0 - 15 :0 0 u u r

Perceelopp.: 150 m2


St. Bavostraat 39a, 4891 CG Rijsbergen 076-5937000 www.schalkmakelaardij.nl

Lid NVM Wonen, AOG en BOG

Breda Moerdijkse Postbaan 41 Vraagpr. € 429.000,- k.k.

Chaam Legstraat 16/16a

Op fraaie locatie gelegen vrijstaande woning met ruime garage/schuur, royale tuin en weiland waardoor deze woning geschikt is voor paard aan huis of ander vee.

Royale vrijstaande woning met dubbele woonruimte, twee schuren en een tuin op het zuiden met vrij uitzicht over de prachtige landelijke omgeving.

Fraai landhuis met inpandige garage en mooie tuin met veel privacy en een schitterend uitzicht. Gelegen op een prachtig landelijke locatie.

Vrijstaande woning met 5 slaapkamers, royale schuur en verzorgd aangelegde tuin met veel privacy, gelegen op een ruim perceel in een rustige omgeving.

Bouwjaar: 1933

Bouwjaar: 1884

Bouwjaar: 1992

Bouwjaar: 1971

Etten Leur Havenkwartier 14

Perceelopp.: 4472 m2

Vraagpr. € 339.000,- k.k.

Etten Leur Banjostraat 1

Vraagpr. € 499.000,- k.k.

Perceelopp.: 2500 m2

Vraagpr. € 349.900,- k.k.

Chaam Alphensebaan 7

Etten Leur Liesbosweg 328

Vraagpr. € 595.000,- k.k.

Perceelopp.: 2000 m2

Vraagpr. € 459.000,- k.k.

Dorst Bavelstraat 18

Galder Leeuwkesdries 1

Vraagpr. € 485.000,- k.k.

Perceelopp.: 3000 m2

Vraagpr. € 369.000,- k.k.

Fraai 4-kamer appartement op de 2e verdieping met royale woonkamer en ruime loggia op een gunstige locatie nabij de Leurse Haven en vele voorzieningen.

Royale vrijstaande woning met aanbouw, serre, vrijstaande garage, riante oprit en verzorgd aangelegde tuin. Mooi gelegen in een rustige woonwijk.

Nette vrijstaande woning met schuur, oprit en een royale tuin op een gunstige locatie in het buitengebied, nabij het liesbos en vele voorzieningen.

Fraaie vrijstaande woning met royale schuur, twee slaapkamers en badkamer op begane grond, gelegen op een perceel van 1.415 m² binnen de bebouwde kom.

Bouwjaar: 2006

Bouwjaar: 1977

Bouwjaar: 1980

Bouwjaar: 1961

Woonlaag: 2

Perceelopp.: 454 m2

Klein Zundert Hoge Akker 2

Fraai landhuis met paardenaccommodatie gelegen op een prachtig landelijke locatie met o.a. tweetal geheel omheinde weilanden. Ideaal voor de paardenliefhebbers!

Goed onderhouden semi-bungalow met een slaapen badkamer op begane grond, serre, garage, oprit en nette tuin. Gelegen op een rustige locatie.

Twee-onder-één kapwoning met aanbouw, oprit, garage en diepe achtertuin gelegen aan een doorgaande weg nabij de dorpskern van Rijsbergen.

Fraaie langgevelboerderij met karakteristieke details, royale Vlaamse schuur en tuin met weiland. Gelegen op een mooie locatie in het buitengebied.

Bouwjaar: 1985

Perceelopp.: 12.787 m2

Bouwjaar: 1989

Bouwjaar: 1967

Bouwjaar: 1800

Roosendaal Mozartlaan 10

Vraagpr. € 497.000,- k.k.

Wernhout Wernhoutseweg 47b Vraagpr. € 349.000,- k.k.

Zundert Molenstraat 31c

Royale vrijstaande woning met garage gelegen op een prachtige locatie in villapark "De Verfraaiing" in de nabijheid van het centrum maar ook van diverse uitvalswegen.

Vrijstaande woning met royale schuur en een tuin met schitterend uitzicht over de landerijen, gelegen nabij het centrum van Zundert.

Modern 3-kamer appartement op de 1e en 2e verdieping met eigen balkon en berging op de begane grond, gelegen in het centrum van Zundert.

Nette hoekwoning met vrijstaande berging, garage en royale tuin gelegen in een kindvriendelijke wijk in nabijheid van diverse dorpsvoorzieningen.

Bouwjaar: 1967

Bouwjaar: 1955

Bouwjaar: 1990

Bouwjaar: 1975

Perceelopp.: 320 m2

Perceelopp.: 735 m2

Rijsbergen Ettenseweg 8

Vraagpr. € 289.000,- k.k.

Perceelopp.: 1415 m2

Kaatsheuvel Hoge Zandschel 28 Vraagpr. € 875.000,- k.k.

Perceelopp.: 835 m2

Vraagpr. € 339.000,- k.k.

Perceelopp.: 5000 m2

Perceelopp.: 398 m2

Koopprijs € 179.000,- k.k.

Woonlaag: 1

Rijsbergen Klein Oekelsestraat 9 Vraagpr. € 659.000,- k.k.

Zundert Zwaluwenhof 6

www.schalkmakelaardij.nl

Perceelopp.: 8780 m2

Vraagrpijs € 215.000,- k.k.

Perceelopp.: 281 m2


25

De Makelaar St. Bavostraat 39a, 4891 CG Rijsbergen 076-5937000 www.schalkmakelaardij.nl

Lid NVM Wonen, AOG en BOG Zundert Katerstraat 40a

Zundert Burg. Manderslaan 12 Vraagpr. € 249.000,- k.k.

Zundert Katerstraat 33

Super modern 3-kamerappartement met eigen parkeerplaats en ruim dakterras gelegen op de 1e verdieping van het twee wooneenheden tellende "complex" net buiten het centrum van Zundert.

Fraaie twee-onder-één-kapwoning met aanbouw, oprit, garage en een fraaie tuin op het zuidoosten. Gelegen op een zeer populaire locatie!

Karakteristieke half vrijstaande woning met garage, aanbouw, berging en royale tuin op het zuidwesten. Gelegen op een ruim perceel in het centrum.

Karakteristiek herenhuis met prachtige details, een inpandige berging en diepe achtertuin. Gunstig gelegen in het centrum met vele voorzieningen.

Bouwjaar: 1960

Bouwjaar: 1953

Bouwjaar: 1920

Bouwjaar: 1920

Zundert Nederven 14

Vraagpr. € 225.000,- k.k.

Woonlaag: 1

Perceelopp.: 366 m2

Vraagpr. € 249.000,- k.k.

Perceelopp.: 730 m2

Zundert Molenstraat 122

Vraagpr. € 275.000,- k.k.

Perceelopp.: 370 m2

Vraagpr. € 395.000,- k.k.

kijk voor ons overig aanbod op onze website: Fraaie vrijstaande woning met oprit, garage en verzorgd aangelegde tuin met veranda gelegen op een unieke en zeer rustige locatie nabij het dorpscentrum met vele voorzieningen. Bouwjaar: 1975

Perceelopp.: 656 m2

www.schalkmakelaardij.nl


PLAY

Bekijk ’s o de vide online e

d naar d Benieuw e eerste en van d a? ervaring n Plan A va s er bewon l lan-aa.n p ar na Ga

Een zomeravondborrel:

bewoners vertellen

Zonnige ontmoetingen in Geeren-Zuid Het is alsof ze elkaar al jaren kennen, de bewoners van Plan Aa in de Bredase wijk Geeren-Zuid. Gezellig met elkaar aan een gedekte tafel. Drankje erbij. Anekdotes ophalen en verhalen vertellen. Waarom ze naar GeerenZuid zijn gekomen. En waarom ze het er zo naar hun zin hebben. Want dat is hun ervaring.

over Plan Aa

‘Je koopt een nieuwe woning in een opbloeiende wijk’

Te koop met starterslening Wil je ook in Plan Aa komen wonen? Er zijn nog 14 eengezinswoningen te koop vanaf €196.000 V.O.N. Alle woningen komen in aanmerking voor een starterslening. Kijk voor meer info op www.plan-aa.nl.

KOO

Contact

wonin P V.O.N. vana gen f €196.000,-

Heb je belangstelling voor één van de 14 nieuwe woningen van Plan Aa? Neem dan contact op met AlleeWonen Makelaardij: telefoon 076 523 26 39 of makelaardij@alleewonenmakelaardij.nl.

www.plan-aa.nl

Nieuwe buren gezocht!

Plan Aa is nog niet af. De huidige bewoners zijn naarstig op zoek naar nieuwe buren. Word jij of worden jullie de nieuwe bewoners van één van de leukste buurten in Breda?

voor meer informatie.

wonen met perspectief

MAAK

JE EIGEN PLEK

Ga je een stevige klus niet uit de weg en zoek je een woning met veel mogelijkheden? Kom dan kijken in onze klushuizen! www.klushuizenliniekwartier.nl

WE DOEN MEE MET DE LANDELIJKE OPEN HUIZEN DAG Zaterdag 5 oktober van 11.00 – 15.00 uur Galvaniweg 5, Breda


Van Hassel Makelaars o.g. ERA’S OPEN HUIZEN ROUTE

zaterdag 5 oktober van 11.00 - 15.00 uur Zundert 076 597 59 00

Kijk voor een totaal overzicht van alle deelnemende woningen op : www.vanhasselmakelaars.nl

Achtmaal

Rijsbergen

Rijsbergen

Rijsbergen

Rijsbergen

Heiningstraat 5B Vraagprijs € 265.000,- k.k.

zelf bouwen Parc Tichelt Koopsom v.a. € 264.500,- v.o.n.

centrum Sint Bavostraat 54 Vraagprijs € 254.000,- k.k.

nieuwbouw De Kerkakker Koopsom v.a.€ 322.500,- v.o.n.

Kruispad 18 Vraagprijs € 355.000,- k.k.

Mooi vrij gelegen bouwperceel (ca. 1360 m2) met loods in het buitengebied van het dorp Achtmaal aan de rand van het natuurgebied “De Buissche Heide”.

Ruime bouwkavels variërend van 736 m2 tot 811 m2 gelegen op een rustige, unieke locatie in Rijsbergen. Koopsommen vanaf € 264.500 v.o.n.

Ruim 4-kamer appartement (maisonnette) op de eerste en tweede verdieping met een ruim balkon aan de voorzijde en een berging in de kelder.

Twee ruime geschakelde woningen en 1 vrijstaande woning in karakteristieke jaren 30-stijl, centraal gelegen aan de Kerkakkerstraat te Rijsbergen.

Landelijk gelegen vrijstaande, karakteristieke langgevelboerderij met stalgedeelte, gelegen op een ruim perceel met vrijstaand bakhuis.

Rijsbergen

Wernhout

Wernhout

Zundert

Zundert

zeer fraaie woning Nieuwe Akker 7 Vraagprijs € 395.000,- k.k.

parc patersven Kleine Heistraat 16-416 Vraagprijs € 179.000,- k.k.

landelijk Weimerstraat 8 Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Elzenstraat 30 Vraagprijs € 225.000,- k.k.

nieuwbouw Kastanjehof Koopsom v.a. € 226.000,- v.o.n.

Zeer royale geschakelde woning voorzien van 4 slaapkamers en een ruime vrijgelegen tuin, op een gunstige locatie in een rustig woonhof met speelweide.

Moderne vrijst. recreatiewoning met kantoorruimte, royale woonkamer, goed ingerichte open keuken, drie slaapkamers en luxe badkamer op de verdieping.

Vrijstaand huis met uitstraling en aangebouwde keuken, bijkeuken en badkamer op BG, nette diepe achtertuin en eigen oprit met vrijstaande garage.

Zundert

Zundert

Zundert

Zundert

Zundert

centrum Molenstraat 128 Vraagprijs € 249.000,- k.k.

ruime tweekapper Egelantier 24 Vraagprijs € 274.500,- k.k.

vrijstaande woning Eikenlaan 34 Vraagprijs € 312.000,- k.k.

instapklaar Veilingstraat 24 Vraagprijs € 318.000,- k.k.

aangenaam wonen Willem Passtoorsstraat 19 Vraagprijs € 324.000,- k.k.

Ruime twee onder één kapwoning met luxe keuken, nette badkamer, 3 slaapkamers, vrijstaande garage, ruime oprit en achtertuin gelegen op het zuiden.

Gunstig gelegen vrijst. woning met aangeb. garage en bijkeuken/ berging met achtertuin met veel privacy. Eventueel te huur: € 1207,- p/mnd excl. g/w/l

Goed onderhouden en netjes afgewerkte 2-onder-1-kap woning met 4 slaapkamers, ruime garage en zonnige achtertuin. De eigen oprit is geheel bestraat.

Karakteristiek, goed onderhouden vrijstaand huis met garage en oprit. Leuk aangelegde tuin met veel privacy en tuinberging/ schuurtje.

Zundert

Zundert

Zundert

Zundert

Zundert

sfeervol wonen Zandakker 19 Vraagprijs € 335.000,- k.k.

wonen op locatie Wilhelminahof 1 Vraagprijs € 435.000,- k.k.

Laarpark 3 Vraagprijs € 439.000,- k.k.

penthouse Beukenlaan 45 Vraagprijs € 397.500,- k.k.

vrij en toch centraal Veldstraat 48 Vraagprijs € 479.000,- k.k.

Goed onderhouden en praktisch ingedeeld vrijstaand huis met zonnige tuinkamer, royale tuin, veel privacy, grote garage en unieke ligging in centrum.

Vrijstaande bungalow met souterrain en royale inpandige garage. Prachtig gelegen aan de rand van het dorp in een ruim opgezette wijk.

Karakteristieke hoekwoning/ zakenpand met 3 slaapkamers en schuur in het centrum van Zundert, dichtbij diverse voorzieningen.

Lichtjes op te frissen, charmant vrijstaand huis in Oud Hollandse stijl met slaapk. en badk. op BG. Voorzieningen op loopafstand.

Ruime uitgebouwde 2-onder-1 kap woning met o.a. woonkamer met schuifpui, dichte keuken, 4 slaapkamers, garage en oprit en achtertuin met achterom.

Zeer aantrekkelijk geprijsd appartement met groot balkon, garage en eigen parkeerplaats. Gelegen in het centrum van Zundert.

In project ‘Kastanjehof’, in het centrum van Zundert, worden 4 rijwoningen en 2 patiowoningen gerealiseerd. Perceelopp. v.a. 105 m2, Inhoud 400 m3.

Goed onderhouden uitgebouwde vrijstaande woning met garage, schuur, grote tuin met veel beplanting en fruitbomen, dierenweide en veel privacy.


De Makelaar Breda  

Open Huizen Dag 5 oktober 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you