Page 21

’90-ből: Előfeladatok: „Péntekre szervezzetek falusi búcsút a kolesz elé! (Céllövölde, ringlispíl, vásározók, medvetáncoltatók, csepűrágók, tűznyelő, erőművész stb.)” „Alakítsatok ki a kollégium valamelyik emeletén folyosóvégi pihenőt! (Amely a legkellemesebb pihenést nyújtja az ott meghúzódóknak)” Ez utóbbi igencsak jól sikerülhetett az egyik csapatnak: „… olyan gyorsan akadt fel a szeme a zsűrinek Sityi folyosó végi pihenője (pontosabban annak topless táncosnője) láttán.”

’95-ből:

Előfeladatok: „1. Készítsetek mutatós (analóg) LAZOMÉTERT, amely a koncentrációt és a vörösbor évjáratát mutatja tetszőleges mértékegységben. 2. Készítsetek kétkerekű, maximum 3 lóerős (római) HARCISZEKERET. 3.Készítsétek el a HÁZ KULCSÁT. 4. Adjatok fel partnerkereső hirdetést a Miapánkjelölt nevének jeligéjével. A szövegben szerepeljen az alábbi szavak közül legalább négy: apa, SLIP, alattvaló, nyúl.”

SLIP 2014 Szakmai programok nKapu Tibi

Idén a megnövekedett létszámmal és lelkesedéssel rendelkező Ceremónia Bizottság új, szakmai programokkal is várja a gépész hallgatókat a SLIPre. A maguk között csak „Szakmai hét”-nek nevezett projekt a SLIP délelőttjein lévő szakmai előadásokat és céges bemutatkozókat foglalja magában. A CB nem titkolt szándéka, hogy az eddig a SLIP iránt kevésbé, de tanulmányaikért annál inkább lelkesedő hallgatók számára is tudjon olyat nyújtani, amiért megéri eljönni a Goldmann térre április 22. és 25. között. Többek között ez a motiváció segítette a szervezőket abban, hogy erre külön hangsúlyt fektetve, fáradtságos munkával létrehozzák és lebonyolítsák a Szakmai Hetet. Na de hogy is fog kinézni ez pontosan? A SLIP minden napján 10:00 és 14:00 óra között szakmai előadások várnak titeket a nagy rendezvénysátorban. Ezek főleg a támogató cégek által küldött képviselők előadásai, témájukat tekintve pedig leginkább cégük profilját, annak termékeit, projektjeit mutatják be. A Ceremónia Bizottság szeretne olyan témákat eljuttatni hozzátok, melyek az egyetemen tanultak gyakorlati megvalósításait jelenti; ez alapvető szempont volt a szervezés alatt is. Ám ez még nem minden! Az előadások mellett egy külső sátorban, úgynevezett expo pavilonban személyesen is megismerkedhettek ezen cégekkel, feltehetitek kérdéseiteket, kapcsolatokat szerezhettek! Ne hagyjátok ki ezeket a lehetőségeket! Nézegessétek a www.facebook.com/bmeslip, és a slip.ktk.bme.hu honlapokat, ott minden ezzel és a SLIPpel kapcsolatos infót megtaláltok!

2014. áprilisi szám  

2014. áprilisi szám

2014. áprilisi szám  

2014. áprilisi szám

Advertisement