Page 1

adviseren - tekenen - coördineren

TEKENINGEN BEHEER B+ M CLOUD

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat het tekeningen- en documentenbeheer goed geregeld moet zijn. Het ontbreekt veel bedrijven aan een helder overzicht van de tekeningen en documenten die men heeft en eenvoudig en snel inzicht in een document dat men zoekt. Als het juiste document eindelijk gevonden is moet men nog wel over juiste software beschikken om het bestand te kunnen openen. Door de snelle ontwikkelingen op ICT-gebied is het mogelijk om tekeningen-/documentenbeheer centraal te regelen. Met name de ‘cloud’-oplossingen zijn hiervoor een uitstekende keuze. Tekeningen en documenten komen hiermee op een centrale plaats op internet te staan en kunnen beschikbaar gemaakt worden voor een grote groep gebruikers. Deze zijn zonder cad-software te raadplegen omdat deze via het beheersysteem inzichtelijk zijn.

Via onze online webapplicatie kunnen wij uw project inrichten en via een rechtenstructuur instellen wie bepaalde tekeningen en andere documenten mogen inzien en eventueel downloaden. Gebruikers kunnen vervolgens via hun eigen webbrowser inloggen op het systeem en zo de tekeningen bekijken, downloaden en printen.


Gedurende alle fases van een project wordt door de deelnemende partijen de online database (Cloud) continue gevoed met de laatste tekeningen. Zo hebben alle deelnemers altijd de beschikking over de laatste gegevens, en heeft u als opdrachtgever beter inzicht en controle op de geproduceerde tekeningen.

Bij het opleveren van een project worden de revisiedocumenten in de Cloud opgeslagen. Vooral voor partijen welke meerdere panden in gebruik of bezit hebben geeft dit direct inzicht in de beschikbare actuele tekeningen. Het voordeel van deze oplossing is dat alle betrokken partijen altijd toegang hebben tot alle beschikbare documenten en weten waar zij die terug kunnen vinden. Gebruikers kunnen ook direct zien of zij de laatste versie van een document hebben.

Afhankelijk van uw wensen en documenten maken wij in overleg met u een structuur die bij uw organisatie past. Op die manier kunt u optimaal gebruik maken van ons online beheersysteem. Alle cloud-data staat op een .nl-domein en blijft dus gegarandeerd binnen de Nederlandse grenzen.

De kosten van ĂŠĂŠn account bedraagt 450,- euro per jaar met een datalimit van 2,5 GB. Extra ruimte is mogelijk en bij meerdere accounts worden de kosten lager. Bij de eerste inrichting van de database worden eenmalig opstartkosten in rekening gebracht. Graag komen wij bij u langs om onze werkwijze aan u uit te leggen. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

adviseren - tekenen - coĂśrdineren

B+M Den Haag Zwaardstraat 16 2584 TX Den Haag

+31(0)70 358 62 62 info@bplusm.nl www.bplusm.nl

B+M Cloud  

Online document hosting / tekeningenbeheer

Advertisement