Page 1

SINIAT Siniat UTFORING

Utforing

Siniat-utforingen er en enkel og tidsbesparende løsning for innvendige utforinger for alle renoveringsog nybyggprosjekter. Alle som jobber med gips vet at det tar lang tid å få utforinger til å se bra ut, det er et arbeid som krever konsentrasjon og presisjon. Utforingen fra Siniat er den ideelle løsningen for dette. Utforingen fra Siniat gir deg en tidsbesparelse på ikke mindre enn 60 % per utforing! I tillegg til tidsbesparelsen blir også arbeidet med utforingen en enklere oppgave!

Fordeler 1. Garantert en perfekt, stram og elegant finish. 2. 60 % tidsbesparelse = tid er penger! 3. Kostnadsbesparelse. 4. Ikke lenger nødvendig med snekkerarbeid. 5. Forbindelsesprofilen fanger opp vibrasjonene i karmen, på denne måten reduseres sjansen for sprekkdannelser i topplaget. 6. Fullstendig ren overgang til karmen.

Systemoppbygging Utforingen fra Siniat er bygget opp av en gipsplate og en hjørneprofil i kunststoff, eventuelt med fibre. Siniat-utforingen plasseres mot karmen i en innovativ overgangsprofil.

Før

Denne overgangsprofilen er utstyrt med en kraftig klebestripe, som gjør at det er raskt og enkelt å plassere utforingen fra Siniat mot karmen. Forbindelsesprofilen er også utstyrt med en myk pvc-flens,

Etter

– en sikker leverandør av byggevarer i 25 år

– en sikker leverandør av byggevarer i 25 år

som gjør at sjansen for sprekkdannelser i topplaget reduseres. Ved hjelp av hjørneprofilen med eventuelle fibre er finpussen av veggen en enkel jobb.

Siniat Gipsutforinger  
Advertisement