Bm byggeindustri

Page 1

EN STÆRK PARTNER SIDEN 1978


KVALITETSBYGGERI SIDEN 1978 BM Byggeindustri A/S’ værdier har rødder helt tilbage til grundlæggelsen af virksomheden i 1978, og ejer Poul Mikkelsen går gerne forrest for, at virksomheden bevarer og fastholder bevidstheden for værdierne. I det daglige er ånden, at vi respekterer vores kolleger samt vores samarbejdspartnere. Herigennem opnår vi et godt socialt engagement og løfter opgaverne i samlet flok. - Godt købmandsskab - Vi leverer projektet til tiden - Vi lægger vægt på kvalitet - Vi er fleksible Ovenstående gør BM Byggeindustri A/S til EN STÆRK PARTNER. BM Byggeindustri A/S har ambitioner om at blive en endnu stærkere aktør på markedet for entrepriser og industrielt byggeri. Scan QR-koden, og se en præsentationsvideo om vores arbejdsproces med præfabrikerede moduler.


MEDARBEJDERE, DER SKABER VÆRDI Alle medarbejdere hos BM Byggeindustri A/S er kompetente i deres fag, og de har stor passion for deres arbejde. Mange af vores medarbejdere har været hos os i mange år, og de har dermed stor erfaring i deres fag. Den deler de med vores nyuddannede medarbejdere, så alle medarbejdere derved får et meget højt niveau i deres kompetencer. Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere på kurser – det kan være kurser i LEAN-effektivisering eller opgraderende kurser i brug af maskiner og værktøj.

Vores medarbejderes vigtigste kompetence er dog at skabe værdi for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi har en stor grad af åbenhed i vores arbejde, hvor en aftale er en aftale. Vi bruger også vores erfaring til at sparre med alle projektets involverede, eksempelvis om muligheder for optimerede arbejdsgange for opnåelse af et bedre resultat. Scan QR-koden, og kom direkte til vores hjemmeside, hvor du kan møde alle vores medarbejdere.


BM BYGGEINDUSTRI A/S TAGER ANSVAR Hos BM Byggeindustri A/S arbejder vi aktivt på at inddrage bæredygtighed i vores produktion. Vi har kompetencerne til at indgå samarbejde med bygherre og rådgivere om at tilføre stor grad af bæredygtighed i projektet. Eksempelvis gennem Passivhus-konceptet, Svanemærkede huse, Indeklimaordningen og den danske DGNB-certificeringsordning.

BÆREDYGTIGHED MED CERTIFICERET TRÆ Træ har været brugt som byggemateriale i tusindvis af år, og det har store miljømæssige fordele, fordi træ er en 100% fornyelig ressource. Dermed kan vi blive ved med at bruge træ, hvis vi selvfølgelig husker at plante nye træer. Hos BM Byggeindustri A/S bruger vi certificeret bæredygtigt træ, når vi producerer vores moduler. Dermed er vi med til at sikre genplantning af træer og social ansvarlighed for skovdyrkerne i verdens skove.

– Din totalleverandør…

XLHOBRO.DK BYGGECENTER & PROFFCENTER GØR DET ORDENTLIGT


MÆNGDEOPTIMERING OG AFFALDSSORTERING I brugen af træ og andre træbaserede produkter har BM Byggeindustri A/S et særligt fokus på optimal udnyttelse af produktet og minimering af spild. Vi opskærer træet, så der produceres mindst muligt spild. For optimal genanvendelse af materialer er det nødvendigt at kildesortere dem, så de rene produkter kan genbruges. Hos BM Byggeindustri A/S kildesorteres alt byggeaffaldet, inden det afleveres på genbrugsstationerne.


SOCIALT ANSVAR FOR VORES MEDARBEJDERE Hos BM Byggeindustri A/S tager vi ikke kun hånd om naturen. Vi har også fokus på at uddanne fremtidens håndværkere. Derfor har vi altid cirka 10 lærlinge i vores organisation – de kommer fra de tekniske skoler og fra EUX Tømrer, hvor der er et års sammenhængende praktik. Vi er glade for alle de ambitiøse lærlinge, hvor nogle af dem vender tilbage til os efter endt uddannelse.

Vi ønsker også at hjælpe mennesker, som i en periode er kommet uden for arbejdsmarkedet. Vi har ansatte, som har været langtidssygemeldte af forskellige grunde. Gennem et godt samarbejde med Mariagerfjord Kommune er de nu alle tilbage i fuldtidsarbejde.


Nedbrydningsbranchen er en nichebranche, som IF Nedbrydning A/S har en bred erfaring inden for.

Vores kerneområder er nedbrydning af: - Private boliger og landbrug - Offentlige ejendomme (hospitaler, skoler m.v.) - Boligkomplekser - Kontor- & butiksejendomme - Fabriksanlæg - Broer, belægninger m.v. - Div. specialopgaver (bunkers, rensningsanlæg, siloer, skorstene m.v.)

IF Nedbrydning A/S udfører alle former for totalnedrivninger, indvendige nedrivnings- og rydningsopgaver, miljøsaneringsopgaver, samt miljøscreeningsanalyser. IF Nedbrydning A/S udfører nedbrydning samt miljøsanering for BM Byggeindustri på afdeling 19 på Sallingsundvej og afdeling 22 på Tambosundvej. Der er i alt tale om renovering af 364 boliger. De to afdelinger skal igennem en større renovering. Hele klimaskærmen skiftes, og der etableres nye adgangstrapper og veje/stier. Imellem de to afdelinger opføres et nyt Aktivitetshus. For at skabe plads til Aktivitetshuset, nedrives der en blok i afdeling 19.

Medlem af Dansk Byggeri – Nedbrydningssektionen

IF Nedbrydning A/S • Savannevej 2 • 9220 Aalborg Ø • Tlf. 98 93 59 20 CVR 35227431 • www.ifnedbrydning.dk

IF Recycling A/S modtager industri-, bygge- og anlægsaffald til sortering, neddeling, forarbejdning og genanvendelse. Vi har også salg af forarbejdede genbrugsmaterialer. Vi modtager de fleste typer affald, som sorteres og genbruges. IF Recycling A/S’s målsætning er, at 98 % af affaldet genbruges i form af forarbejdede genbrugsmaterialer såsom knust beton- og asfalt. Andre dele af affaldet bliver efter sortering og neddeling kørt til vores faste samarbejdspartner, som bruger det i deres produktion som et råstof. Kun 2 % af affaldet må deponeres, og deponeringen sker kun til godkendte kommunale modtagelsespladser. IF Recycling A/S sælger IF Blocks® , der er en kombination af fleksible løsninger og høj kvalitet – samtidig passes der på miljøet, da blokkene er lavet af genbrugsmaterialer. Desuden er IF Blocks® lydisolerende og brandhæmmende. Genbrugspladser på adresserne: Savannevej, 9220 Ålborg Ø Speditørvej, 9000 Ålborg Farøvej 31, 9800 Hjørring Toftegårdsvej 28, 9620 Aalestrup

IF Recycling A/S • Savannevej 2 • 9220 Aalborg Ø • Tlf. 98 93 59 20 CVR 32337767 • www.ifrecycling.dk


BADEKABINER BM Byggeindustri A/S har siden 2010 produceret præfabrikerede badekabiner af høj kvalitet. Vores badekabiner og alle materialer opfylder alle krav ift. reglementer, normer, SBI 200 samt CE-mærkning mv. Kabinerne er opbygget på en støbt betonbund med opkanter og har indbygget faldopbygning mod gulvafløb iht. SBI 200. Gulve udføres med vådrumssikring samt gulvbelægning/ klinker iht. anvisninger og normalvis med vandbåret gulvvarmeinstallation. Vægge udføres som lette vægge med fibergips monteret på stålskelet, hvorpå der udføres vådrumssikring, fliser og malerbehandling iht. anvisninger. Lofter udføres som malerbehandlede fibergips lofter på stål/ træskelet. Der anvendes sanitet og VVS-armaturer mv. af anerkendt fabrikater som f.eks. Duravit, Ifö eller Grohe. Fliser er ligeledes i højeste kvalitet, eksempelvis Villeroy & Boch.


Kommende projekt: Entrehuset, Sverige

PÅ VEJ MOD NYE MARKEDER BM Byggeindustri A/S i Hobro var blandt de første byggevirksomheder, som for alvor satsede på modulbyggeri kombineret med traditionelt tømrerarbejde. I dag vælges vi også som total- og hovedentreprenør på projekter for både private, erhvervslivet og det offentlige. Vi er markedsledende inden for vores felt i Danmark, og det er vores ambition fortsat at præge udviklingen af industrielt byggeri – ikke kun i Danmark, men nu også i resten af Skandinavien. Således har vi i 2014 færdiggjort byggeriet VEGA I, som består af 14 lavenergiboliger i to plan, opført i Stokholm. Vi fik efterfølgende kontrakt på endnu en etape, Vega II. 2015 byder derudover på opførelsen af 37 lavenergiboliger ved Alsike, syd for Uppsala, Sverige. Endelig er det også i 2015, vi tager spadestik på vores første byggeprojekter i Norge.


ALMEN BOLIG+ RAMMEAFTALE 3 Danmarksgrunden, 2610 Rødovre Omfang: 72 boliger i 2- og 3-plans byggeri Antal moduler: 211 Bygherre: KAB Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten Ingeniør: Esbensen Rådgivende Ingeniører, Sloth Møller Energiklasse: 2015 Nomineret til årets almene boligbyggeri i 2012. Scan QR-koden, og se mere om projektet.WISA®® Plywood –– Effi Efficiency ciency Made Made Easy™ Easy™ PEFC/02-31-112 PEFC/02-31-112 Promoting Promoting Sustainable Sustainable Forest Forest Management Management www.pefc.org www.pefc.org

Miljø Miljøcertificeret certificeretWISA WISAKrydsfiner. Krydsfiner. Stærke, Stærke,tekniske tekniskeprodukter produktertiltiltiden. tiden. www.wisaplywood.dk www.wisaplywood.dk


MARGRETHEHOLM I OG II Refshaleøen, 1432 København Totalentreprise: BM Byggeindustri A/S Omfang: 80 boliger Antal moduler: 240 Bygherre: Sjælsø Arkitekt: Vandkunsten Ingeniør: Erik Pedersen Energiklasse: 2015VESTERPORT AFD. 30 Gl. Skagensvej, 9900 Frederikshavn Totalentreprise: BM Byggeindustri A/S Omfang: 84 Ìldrevenlige almene boliger i 2 til 5 etager Antal moduler: 168 Bygherre: Boligforeningen Vesterport Arkitekt: Prisme Arkitekter, LUMO Arkitekter Ingeniør: MOE Energiklasse: 2020


VESTERPORT AFD. 31 Gl. Skagensvej, 9900 Frederikshavn Totalentreprise: BM Byggeindustri A/S Omfang: 29 plejeboliger samt servicecenter Antal moduler: 72 Bygherre: Boligforeningen Vesterport Arkitekt: Prisme Arkitekter, LUMO Arkitekter Ingeniør: MOE Energiklasse: 2020

VI VIL VÆRE DIN FORETRUKNE SAMARBEJDSPARTNER HG Electric er din el-tekniske servicepartner og totalleverandør af alle typer el-projekter til både private og erhverv. Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet omsætter vi vores kompetencer og dine visioner til el-tekniske løsninger, der gør en forskel. Vi er repræsenteret i Danmark, Norge og Grønland. Vi er DNV ISO-certificeret, certificeret af KMO og medlem af Tekniq.

El-entreprise Totalleverandør i el ”Vores viden – din styrke”

HG Electric A/S · Bløden 2 · 9900 Frederikshavn · Tlf. +45 98 42 60 70

SIKKERHEDSSYSTEMER TIL PRIVATE OG ERHVERV HG Electric leverer også alt i alarm til både private og erhverv. Det være sig indbrudsalarm, videoovervågning, tågesikring, røgalarm. Intet er for stort, og intet er for småt. Vi er medlem af SikkerhedsBranchen, arbejder sammen med et certificeret vagtselskab, og vi er tilsluttet en professionel kontrolcentral. Vi gør, hvad vi kan, for at du kan være sikker i dit hjem og i din virksomhed.

ALARM

OVERVÅGNING


DAGINSTITUTION DE SYV HAVE Gerlevvej, 2700 Brønshøj Totalentreprise: BM Byggeindustri A/S Omfang: 1300 m2 samt udeopholdsarealer Antal moduler: 27 Bygherre: Københavns Kommune Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten Ingeniør: Sloth Møller Energiklasse: 2015

I NDIVIDUELLE LØSNI NGER I STÅL OG RUS T F RI T

ALBIA · Lupinvej 11 · 9500 Hobro Tlf. 98 51 13 33 · post@albia.dk · www.albia.dk

Tune Parkvej 5 · 4030 Tune Tlf.: 43 52 65 65 · Fax: 46 15 18 99 info@dk.bea-group.com · www.bea-group.com


HARESKOVENS LILLESKOLE Hareskoven, 2750 Ballerup Totalentreprise: BM Byggeindustri A/S Omfang: Fire klasseværelser samt fællesrum Antal moduler: 10 Bygherre: Hareskovens Lilleskole Arkitekt: KANT Arkitekter Ingeniør: ALECTIA Energiklasse: BR 2010

CE-mærket bygningsstål og stålkonstruktioner

Brøndum Stål er klar til at hjælpe dig med…  Bygningsstål  Maskinkonstruktioner  Trapper, altaner, værn og gangbroer

 Pladebearbejdning med plasmaskærer og kantpresser  Konsoller/bæringer  Halvfabrikata

Brøndum Stål ApS │ Industrivej 29 │ 8800 Viborg T: 87 25 03 00 │ staal@brondum.dk │ www.brondumstaal.dk


DAGINSTITUTION VESTERMARKEN Vestermarken 2, 8260 Viby J Totalentreprise: BM Byggeindustri A/S Omfang: 1076 m2 daginstitution Antal moduler: 20 Bygherre: Aarhus Kommune, Børn og Unge Arkitekt: Frost Larsen Ingeniør: Stokvad & Kerstens Energiklasse: 2015

Vi er din samarbejdspartner Revision og rådgivning er vores speciale Smedevej 1 B 9500 Hobro Tlf. 98 52 09 99

www.beierholm.dk


Energioptimering 360 grader rundt 50 % af det samlede energiforbrug bruges i bygninger. Det har der været meget lidt fokus på indtil nu, selvom der ofte kan spares 15 - 20 % på energiforbruget. • 360 graders eftersyn indebærer en gennemgang af dine bygninger og tekniske anlæg med henblik på energioptimeringer. • Vi rådgiver og tilbyder totalløsninger, hvor blandt andet IT bruges til at optimere energiforbruget. • Vi afdækker, hvad der er interessant at arbejde videre med og kommer med en prioriteret plan for, hvordan vi griber det an. • Alt, hvad vi foretager os, er ud fra en tilgang med fokus på din forretning. Caverion har mange års erfaring med teknologi og service på alle bygningssystemer, lige fra el, ventilation og varmestyring til VVS, og er således en partner, der favner alle de tekniske fag. Vi kan objektivt vurdere og prioritere muligheder under hensyntagen til de afhængigheder, der er mellem teknologierne.

Caverion A/S Tlf. 7623 2323 caverion.dk


SPINDEKROGEN Glødelampegrunden, 2730 Herlev Omfang: 47 boliger, 3 og 4 etager Antal moduler: 111 Bygherre: DAB Arkitekt: RUBOW Arkitekter Ingeniør: Dominia Energiklasse: 2015

Stærk rådgivning om entreprise og udbud MAQS Law Firm tilbyder højtkvalificeret rådgivning inden for alle entreprise- og udbudsretslige spørgsmål. Vi er 10 partnere, yderligere 4 advokater og en stribe højtspecialiserede juridiske medarbejdere, som behersker alle discipliner inden for disse områder. Kontakt advokat Hans Erik Steffensen - T: 40 19 90 90 E: hans.erik.steffensen@dk.maqs.com MAQS LAW FIRM er en internationalt orienteret virksomhed med både danske, nordiske og globale klienter. MAQS Law Firm Advokatpartnerselskab Pilestræde 58 · DK-1112 Copenhagen K · T: +45 3312 4522 Klostergade 58 · DK-8000 Aarhus c · T: +45 3312 4522 WWW.MAQS.COM

AARHUS · COPENHAGEN · GOTHENBURG · MALMOE · RIGA · STOCKHOLM · TALLINN · VILNIUS


LUKSUSBOLIGER Birkerød Bymidte, 3460 Birkerød Omfang: 40 boliger Antal moduler: 92 Bygherre: Schaumann Development Arkitekt: Arkitema Ingeniør: COWI Energiklasse: BR10

Niels Urich Pedersen A/S

Konstruktionstræ til fremtidens byggeri, leverer vi til BM Byggeindustri A/S.

STA Skandinavisk Trælastagentur

Fra vore savværker i Tvärskog og Myresjô i Sverige leverer vi konstruktionstræ til bærende trækonstruktioner orig. lgd. som skarvet lgt. i op til 13,20 m.

Import, eksport, trælast, engros Roskildevej 10 A DK-3400 Hillerød Tlf.: +45 48 47 51 71 Fax: + 45 48 47 51 72 E-mail: niels@nup.dk

Konstruktionsklasser C 24 og op til C 35 Dimensioner 45x70 op til 45x245 mm, 45x295 som C18 Dimensioner 70x145 til 220 mm C 24 + C 30


Falkevej 9 • 8800 Viborg Tlf.: 86 62 35 35 • Mobil: 40 74 27 95 el. 20 75 27 95 www.munkognielsen.dk • maler@munkognielsen.dk Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket sikrer dig som kunde, da alle opgaver udføres under Danske Malermestres garanti. Malerfirmaet Munk & Nielsen ApS er placeret i Viborg, men udfører opgaver i hele Danmark.


PASSIVHUSE Unit House Svanemosevej, 6400 Sønderborg Totalentreprise: BM Byggeindustri A/S Antal moduler: 24 Bygherre: Domea Kolding/Salus Sønderborg Arkitekt: Prisme Arkitekter Ingeniør: Bascon

PASSIVHUSE AI Sunshine Gunnarsager Dalby, 6000 Kolding Totalentreprise: BM Byggeindustri A/S Antal moduler: 30 Bygherre: Domea Kolding/Salus Sønderborg Arkitekt: AI-Gruppen Ingeniør: AI-Gruppen

Det er os der løfter...! Myhlenberg Byg A/S Myhlenbergvej 56 9510 Arden

+45 98 56 12 11 www.myhlenberg.dk

Mølbakvej 4 • 9750 Øster Vrå Tlf.: 21 40 53 45 • www.nhløft.dk


PETERSMINDE Snapagervej, 8230 Åbyhøj Hovedentreprise: BM Byggeindustri A/S Omfang: 26 seniorboliger og 63 ungdomsboliger Antal moduler: 115 Bygherre: AL2bolig Arkitekt: Prisme Arkitekter Ingeniør: COWI Energiklasse: BR08

Bygma, vi leverer kvalitets produkter til BM Byggeindustri

KM Kranbyg ApS Tlf.: 40 43 02 70 Bygma Aars ∙ Hjortkjærsvej 2 ∙ 9600 Aars Tlf. 98 62 11 22 ∙ www.bygma.dk

karl.markmann@jubii.dk www.liftket.de


EGMONT STUDENTERGÅRD Tranekærvej, 8240 Risskov Omfang: 42 penthouse-ungdomsboliger Antal moduler: 54 Bygherre: Egmont Studentergård Arkitekt: Frost Larsen Ingeniør: Stokvad & Kerstens Energiklasse: 2020

Før

Efter

Let-Byg til de professionelle Knauf A/S er din kompetencepartner på lette gipsbyggesystemer samt akustiske loft- og vægløsninger.

En erfaren samarbejdspartner, også når det gælder totalløsninger Med Invita som samarbejdspartner får du en kvalitetsbevidst og erfaren leverandør af kreative og kundetilpassede totalløsninger. Kig ind i butikken og hør hvordan vi kan hjælpe med dit projekt. Invita Aalborg . Stenbukken 11 . Tlf. 98 18 77 33. www.invita.dk


AARHUS UNIVERSITETSHOSPITAL Nørrebrogade, 8000 Aarhus Totalentreprise: BM Byggeindustri A/S Omfang: 1000 m2 nybyggeri Antal moduler: 17 Bygherre: Region Midt Arkitekt: Region Midt Ingeniør: BM Byggeindustri Energiklasse: BR10

Torben Rafn & Co. A/S er et moderne, International vognmandsfirma med ca. 90 ansatte, som råder over 60 trækkende enheder, 150 blok-sættevogne, sengetrailere til transport af moduler, samt trailere til entreprenørmaskiner. Vi kan derfor tilbyde transporter i hele Danmark samt Nord- og Sydeuropa. En af vores fornemmeste værdigrundlag er naturligvis at yde god service og kvalitet.

Torben Rafn & Co. A/S Ingeniørvej 10 DK - 6560 Sommersted Tlf. +45 74 50 44 48 Fax +45 74 50 47 33

info@torben-rafn.dk www.torben-rafn.dk


HIMMERLANDS BOLIGFORENING Sallingsundvej - Tambosundvej, 9220 Aalborg Ø Fag-/tømrerentreprise: BM Byggeindustri A/S Omfang: Renovering af 364 boliger Bygherre: Himmerlands Boligforening Arkitekt: C. F. Møller Ingeniør: COWI Energiklasse: BR10

JYSK TAGPAP

KVALITET TIL TIDEN

Tlf.: 74 67 28 70 www.jysktagpap.dk

JUNCKERS TOTALLØSNING

LEVEL 78+

Strø- og opklodsningssystem med indbygget dæmpning af trinlyd


72.000 kvm. industrijord

INDUSTRIGRUND VED ONSILD, AFKØRSEL 36 PÅ E45 BM Byggeindustri A/S råder over 72.000 m2 attraktiv industrijord, der tilbydes som projektsalg med mulighed for større eller mindre andel. Direkte ud til E45 ved Hobro og med rigtig gode tilkørselsforhold. Jordstykket har en unik placering i forhold til virksomhedsprofilering. Med 58 km til Aalborg, 26 km til Randers og 28 km til Viborg har jordstykket en rigtig attraktiv logistikmæssig beliggenhed.

Din komplette udlejningspartner Pitzner gør din virksomhed effektiv og sparer dig penge med vores skræddersyede løsninger og services inden for udlejning af arbejdsplatforme, hejs, anlægsmateriel, lifte, stillads, letvogne, moduler og pavilloner. Telefon 70 12 13 15 | info@pitzner.dk | www.pitzner.dk

STARK Hobro Brogade 1 • 9500 Hobro • Tlf. 9852 0344


IGANGVÆRENDE OG KOMMENDE PROJEKTER Netto-dagligvarebutik samt boliger i 3500 Værløse Hovedentreprise: BM Byggeindustri A/S Omfang: 1000 m2 butik og 15 boliger Antal moduler: 30 Bygherre: Jeudan Arkitekt: Prisme Arkitekter Ingeniør: Arne Elkjær Energiklasse 2015

Alsike + Vega I og Vega II

Malerfirmaet Sadolin Farveland/Nordsjö 9500 Hobro • Tlf.: 98 52 46 00

Altid kvalitets malerarbejde leveret til tiden!


ALMEN BOLIG+ RAMMEAFTALE 3 Skibstedgård, 3670 Veksø Omfang: 15 boliger Antal moduler: 43 Bygherre: KAB Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten Ingeniør: Sloth Møller Energiklasse: 2015

ALMENE BOLIGER+ RAMMEAFTALE 4 Alment boligbyggeri, Gyldenstensvænge, 3600 Frederikssund Omfang: 36 boliger Antal moduler: 108 Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten Ingeniør: Sloth Møller Energiklasse 2020

Kontakt os for en uforpligtende snak om din næste ventilationsopgave. Sammen finder vi den rigtige løsning, som opfylder netop dine behov. Ventilationshuset ApS

- luft til bolig, erhverv og industri

Slåenvej 2C | 8930 Randers NØ Tlf. 86 42 41 33 E-mail: post@ventilationshuset.dk www.ventilationshuset.dk

En god bygning d trappe – Fortjener en go Træd ind i vores verden af trapper og besøg os på

www.WOOD-STEP.dk Tlf. 86 47 66 66 · woodstep@woodstep.dk


På vores hjemmeside - www.bmbyggeindustri.dk - kan du læse mere om vores løsninger. Scan QR-koden med din smartphone eller tablet, og kom direkte til vores hjemmeside.

• Concept: JS Media Tools A/S • 9427 • www.jsdanmark.dk

Kontakt BM Byggeindustri A/S uforpligtende for spørgsmål til dit forestående projekt. Sammen finder vi den rette løsning.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.