Page 8

CV-installaties

Klimaattechniek Megi_alg_A6_lig_FC_Zak

Meet- en regeltechniek

Loodgieterswerk Duurzame technieken 24 uursservice Technisch beheer

Nijverheidsweg 5, Druten

• 0487 58 15 10 • www.wijmakenhetgoed.nl

We beheren deze systemen op afstand. Zo kunnen wij eventuele onvolkomenheden corrigeren voordat u er als klant last van krijgt. Dit heeft voor u als voordeel dat al uw wensen in het systeem ingericht kunnen worden en dat wij deze bewaken. Natuurlijk in overleg met u!

Particuliere werkzaamheden Voor particulieren verrichten wij loodgieterswerkzaamheden, servicewerkzaamheden aan bijvoorbeeld uw cv-ketel en airconditioning. Daarnaast hebben we professionals in dienst die de ambacht van dak- en zinkwerk tot in perfectie uitvoeren. Ook voor complete badkamers (inclusief tegelwerk en elektrotechniek) bent u bij ons aan het goede adres.Onze servicedienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar zodat we u snel kunnen helpen bij onvolkomenheden!

Megens Installaties is actief in alle segmenten. Onderwijs, Vastgoed, Zorg, Retail en Particulieren. Samen met de opdrachtgever gaan we om tafel om het maximale uit uw wensen te halen. Hierbij denken we mee en adviseren we zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw nieuwbouw- of renovatieplannen blijven we bewaken en samen met u sturen we snel bij mocht dit nodig zijn. Zowel het adviseren, calculeren, tekenen, engineeren, installeren en beheren doen we allemaal zelf, u heeft dus maar 1 aanspreekpunt voor het gehele traject!

Ook voor de beveiliging van uw pand bent u bij Megens Installaties aan het goede adres. Inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en camerasystemen installeren en beheren wij. Zo houdt u het veilige gevoel van de omgeving waarin u zich bevindt. Dit niet alleen voor particulier maar ook voor bedrijf!

Nijverheidsweg 5, Druten • 0487 58 15 10 www.wijmakenhetgoed.nl

Profile for Business Media....4All

Tiel XL Rivierenland 4All  

Het grootste onafhankelijke full colour tabloid magazine in de regio Tiel, Geldermalsen en Neder Betuwe.

Tiel XL Rivierenland 4All  

Het grootste onafhankelijke full colour tabloid magazine in de regio Tiel, Geldermalsen en Neder Betuwe.

Profile for bm4a