Page 27

Lokaal is Hip!

Geniet, proef en ervaar bij restaurant Old Skool Sinds 1 mei 2015 heeft Druten er een culinaire trekker bij! Aan de Hooistraat 22 openden Milena en Johan Visser restaurant Old Skool, als verlengstuk van hun lunchrestaurant Genieten & Meer. Bij Old Skool geniet u van een uitstekend diner, bereid met dagverse en seizoensgebonden producten, in een behaaglijke en sfeervolle ambiance.

Milena vertelt: “Onze jarenlange horeca-ervaring leidde ertoe dat we verder wilden kijken dan Genieten & Meer. We wilden niet alleen lunches aanbieden, maar ook op diner-gebied van toegevoegde waarde zijn in Druten en dat bleef kriebelen. Toen we hoorden dat het pand aan de Hooistraat te huur was zijn we met de eigenaar gaan praten. Nadat we een en ander hadden laten bezinken besloten we dat het een goede plek zou zijn om onze ambities verder vorm te geven. Dat leidde uiteindelijk tot de opening van Old Skool.”

Kwaliteitswijnen Uiteraard kunt u bij Old Skool ook genieten van topwijnen uit de hele wereld. Milena: “We willen ook onze passie voor wijn graag met onze gasten delen. Het wijnarrangement is dan ook geheel op het menu afgestemd. Bij ieder gerecht een bijpassende wijn. Om onze gasten te betrekken in onze keuzes organiseren wij regelmatig wijn/spijs-­diners, een fantastische combinatie van lekker eten en uitgebreide uitleg over de wijnen.”

Wisselende menu’s Old Skool werkt met drie maandelijks wisselende menu’s. Milena: “Het menu ‘Old Skool’ biedt vooral de klassiekere gerechten, het menu ‘New Skool’ vooral gerechten in een nieuwe stijl. Daarnaast hebben we een speciaal vegetarisch menu, ‘Veggie Skool’ genaamd. Onze gasten kunnen niet alleen een van die drie menu’s bestellen, maar ook hun eigen menu samenstellen door hun favoriete gerechten te kiezen uit de menu’s. Ieder seizoen wordt bij ons 10 dagen lang in de ‘picture’ gezet. Zo organiseren we de asperge 10-daagse en de kreeften 10-daagse.”

Passie Wij genieten van ons vak, iedere dag is voor ons een unieke belevenis. Graag willen we die met de gasten delen en het beste bieden van wat Restaurant Old Skool in zich heeft. Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.

We hebben een jong enthousiast team dat zorgt voor de persoonlijke service, ongedwongen gastvrijheid een fijn oog voor detail om de verwachtingen continue te overtreffen. De keuken tekent voor een originele, inventieve en verfijnde stijl waarbij de smaak van de gerechten altijd het belangrijkst is. Met respect voor de seizoenen wordt met pure ingrediënten gewerkt.

Old Skool is geopend van dinsdag t/m zaterdag, vanaf 18.00 uur.

Hooistraat 22 Druten Tel. 0487-769003 www.restaurantoldskool.nl

Lokaal is Hip!

27

Profile for Business Media....4All

Tiel XL Rivierenland 4All  

Het grootste onafhankelijke full colour tabloid magazine in de regio Tiel, Geldermalsen en Neder Betuwe.

Tiel XL Rivierenland 4All  

Het grootste onafhankelijke full colour tabloid magazine in de regio Tiel, Geldermalsen en Neder Betuwe.

Profile for bm4a