Page 24

Rust, gastvrijheid en service op een unieke plek ’t Veerhuis Wamel: zowel voor privé als zakelijk verblijf Aan de Waal, direct tegenover de stad Tiel, ligt Hotel Restaurant ’t Veerhuis van Ans en Harry Broekhof. Het karakteristieke hotel beschikt over 14 kamers, allen met uitzicht over de uiterwaarden en de rivier. Een unieke plek om privé of zakelijk te verblijven, van een heerlijke lunch of een uitstekend diner te genieten of om gewoon een kop koffie of een drankje te nuttigen op het schitterend gelegen terras. Bedrijfs­ leider John Keurhorst vertelt wat ’t Veerhuis zo bijzonder maakt.

John Keurhorst Unieke ligging, typische gastvrijheid John vervolgt: “Het allereerste wat ’t Veerhuis zo uniek maakt is natuurlijk de ligging, want waar vind je zo’n karakteristiek rivierenlanduitzicht nog meer? Maar ook de gezelligheid van ons hotel-restaurant, met de typisch Maas en Waalse gastvrijheid, maken het verblijf hier een waar genot. We bieden zowel 1-daagse overnachtingen als diverse arrangementen en hebben daarvoor 14 comfortabele kamers beschikbaar: vijf kamers met douche en toilet, vier kamers met bad, douche en toilet, vier eenpersoonskamers en één suite.”

De inwendige mens In ’t Veerhuis kunnen de gasten ook uitstekend lunchen en dineren. John: “Lunch wordt vanaf 12.00 uur geserveerd en vanaf dat moment kunnen gasten ook á la carte eten. Voor het diner is tevens een uitgebreide menukaart aanwezig en elke maand serveren we een andere complete maaltijd voor slechts € 14,75, die we ‘de daghap’ hebben gedoopt. Daarnaast is er bij ’t Veerhuis in overleg mogelijk om feesten, vergaderingen of bijeenkomsten te organiseren, desgewenst met overnachting. Ook hebben we door het jaar heen diverse culinaire activiteiten, zoals een mossel-, asperge- en wildproeverij.”

Gemakkelijk bereikbaar Veel bezoekers van ’t Veerhuis keren er volgens John terug. “Ze vinden het vaak heerlijk om vanuit Tiel de overtocht met het pontje te maken, te genieten van onze uitstekende maaltijden of gewoon van een borrel op het terras en dan weer terug te keren. Vanuit Tiel kom je hier écht in een oase van rust en gezelligheid. Helaas vaart het pontje in het winterseizoen niet meer op zondagen (m.u.v. koopzondagen, red.), maar via de Prins

Willem-Alexanderbrug is de overtocht slechts twaalf minuten langer. Geen reden dus om niet van de geweldige sfeer hier te komen proeven.”

Een toekomst voor de gasten John werkt nu drie jaar op een zeer prettige manier samen met Ans en Harry en zijn passie voor ‘t Veerhuis heeft inmiddels geleid tot allerlei nieuwe ideeën om het verblijf er nóg aangenamer te maken. “Op het moment zijn we bezig met alle opties te inventariseren en te kijken wat er allemaal haalbaar is. In ieder geval kunnen onze gasten voor de nabije toekomst nog het een en ander van ons verwachten. De gezelligheid, behaaglijkheid en gastvrijheid zal echter niet veranderen, want daar staan we om bekend. Bij hotel-restaurant ’t Veerhuis bent u geen nummer, maar nog écht te gast!”

Hotel-restaurant ’t Veerhuis Veerweg 2 6659 KD Wamel tel: (0487)-501254 www.hotelveerhuis.nl

Profile for Business Media....4All

Tiel XL Rivierenland 4All  

Het grootste onafhankelijke full colour tabloid magazine in de regio Tiel, Geldermalsen en Neder Betuwe.

Tiel XL Rivierenland 4All  

Het grootste onafhankelijke full colour tabloid magazine in de regio Tiel, Geldermalsen en Neder Betuwe.

Profile for bm4a