Page 18

De Woonstee by ARJAN SCHAAP

De lente begint in zicht te komen en dus begint het al een beetje te kriebelen. De dagen worden langer,de hoogste tijd om het huis wat op te frissen met leuke accessoires en aankleding die aan zwoele zomers doen denken. De voorjaarscollecties van Rivièra Maison en Pot en Mand liggen al te schitteren in onze woonwinkel. Een mooi moment om weer eens binnen te lopen en wat inspiratie op doen voor het komende seizoen. Wilt u het wat grootser aanpakken en wat grotere items in uw interieur vervangen? Ook daar hebben we weer frisse ideeën voor u klaar staan.

In de 16 jaar van ons bestaan hebben we veelal kleine Hollandse bedrijfjes om ons heen weten te verzamelen als toeleveranciers, waardoor we dus niet alleen kasten en tafels, maar ook banken en stoelen op maat kunnen laten maken of geheel naar eigen ontwerp kunnen samenstellen. Kom gerust eens vrijblijvend langs en vraag aan onze stylist of adviseurs om meer informatie.

Daarbij hoort interieuradvies bij u thuis uiteraard tot de mogelijkheden. Dit zijn enerzijds complete interieuradviezen van meubelen, vloer, wandafwerking, verlichting, gordijnen en aankleding. Anderzijds hebben we een stylingadvies. Hierbij geeft u aan dat er eigenlijk geen grote meubelen worden aangeschaft, maar dat door middel van een nieuwe indeling, kleurtje op de wand, wat andere accessoires of lampen het interieur wordt opgefrist.

Bij deze adviezen, gebaseerd zijn op onze jarenlange ervaring, is het mogelijk om alles eventueel op maat of op kleur te bestellen. Van banken en fauteuils tot tafels en kasten, alles is naar uw wens te bestellen. Uiteraard hebben we ook een ruime keuze in onze woonwinkel. Wij vinden het belangrijk dat het interieur dat wij creëren, aansluit op uw wensen en dat u zich er in thuis zult voelen.

Uw mening is daarbij heel belangrijk en met datgene wat u mooi vindt en met onze brede ervaringen en ideeën, stellen we het interieur samen. U kunt natuurlijk ook tijdschriften met foto’s en sfeerbeelden meebrengen om aan te geven wat u mooi vindt.

Om hierbij zo veel mogelijk aan uw wensen te voldoen, komen we eerst bij u langs om een indeling te maken en een impressie te krijgen van uw huis en uw stijl. We geven dan alvast een paar kleine indrukken van hoe het zou kunnen worden. Daarna spreken we af in onze woonwinkel om specifieker aan te geven welke kast, kleur, bank of lamp mooi zou kunnen staan. Op basis daarvan maken we een offerte, waarbij u uiteindelijk beslist wat u wilt bestellen. Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken, mail of bel dan gerust.

Creëer uw thuis!

www.dewoonsteetiel.nl Plein 47 4001 LH Tiel T. 0344 - 621 608 E. info@dewoonsteetiel.nl

Profile for Business Media....4All

Tiel XL Rivierenland 4All  

Het grootste onafhankelijke full colour tabloid magazine in de regio Tiel, Geldermalsen en Neder Betuwe.

Tiel XL Rivierenland 4All  

Het grootste onafhankelijke full colour tabloid magazine in de regio Tiel, Geldermalsen en Neder Betuwe.

Profile for bm4a