Page 16

Onze kennis met u verbonden Financieel bewegen is óók gezond! ALH van Herwijnen & co accountants beweegt met u mee ALH van Herwijnen & co accountants is al meer dan 30 jaar een echte vertrouwenspartner in fiscaal advies en administratieve dienst­ verlening. Betrokkenheid bij de klant combineren zij met een hoog kwaliteitsniveau dat vergelijkbaar is met dat van grote, landelijk opererende organisaties. Bewegen is voor de dienstverleners van het kantoor bijzonder belangrijk, zowel letterlijk als figuurlijk. Wat dat voor de klant betekent, leggen Martin Hommersom en Antonie Berends, partners bij het kantoor, graag aan u uit.

Fysiek en mentaal gezond Dat bewegen gezond is voor geest en lichaam erkennen Martin en Antonie onmiddellijk; “Het houdt je fit, is een uitlaatklep, zorgt voor innerlijke balans, helpt je om je gedachten te verzetten en tot nieuwe ideeën te komen. Vandaar dat wij op ons kantoor veel aandacht besteden aan bewegen en gezondheid. We stimuleren ons personeel om te sporten en geven zelf daarin het goede voorbeeld. Daarnaast organiseren we jaarlijks diverse activiteiten waar lichamelijke en geestelijke gezondheid een rol spelen. We skiën samen, doen mee aan een spinningmarathon voor een goed doel, lopen mee met de Rode Kruis Bloesemtocht en profileren ons met denksport. Op deze manier blijven we scherp en in staat om mee te denken, te rekenen en vooruit te kijken.”

Financieel gezond Figuurlijk in beweging blijven is volgens ALH van Herwijnen & co accountants, net als het letterlijke bewegen, van groot belang, ook financieel. “Je creëert daarmee balans in je dagelijks leven en anticipeert ermee op de toekomst die komt. Als accountants en fiscalisten onderscheiden we ons door niet alleen terug te kijken. Dat is weliswaar verbonden aan ons vak maar in tegenstelling tot veel van onze collega’s, onderscheiden wij ons door zowel zakelijk als privé met u vooruit te kijken. Of het nu gaat om uw zakelijke financiën of om de financiële toekomst van huwelijkspartners, de financiële gevolgen van echtscheidingen of om uw pensioen, wij coachen u proactief en dragen op die manier bij aan de balans in uw financiële huishouding.”

gaven en die goed te beheersen. Deskundig advies kan u helpen om de juiste balans te vinden en niet voor verrassingen komen te staan. Particulieren en ondernemers raden wij dan ook aan om daar eens per maand rustig voor te gaan zitten en vooruit te kijken.” ALH van Herwijnen & co accountants wil voor zijn klanten vooral een goede coach en dienstverlener zijn. Betrokkenheid en deskundigheid zijn daarom net zo belangrijk als (mee)bewegen. Of zoals Martin en Antonie het zeggen:

“Wees niet alleen zorgvuldig met je lichamelijke gezondheid, maar ook met je financiële! ALH van Herwijnen & co accountants maakt onderdeel uit van het platform onze kennis met u verbonden.nl. Hiertoe behoren ook ALH Hommersom & co belastingadviseurs en Kellenstaete Business Services en ALH Hommersom & co pensioenadviseurs.

In de werkkostenregeling (WKR) zijn leuke oplossingen mogelijk om uw werknemers (nog meer) in beweging te krijgen. De onderstaande voorbeelden zijn vrijgesteld in de WKR en kunt u dus onbelast aanbieden aan uw werknemers. • Bedrijfsfitness op de werkplek. Naast fitness valt hieronder ook yoga. • Bootcamp op het bedrijfsterrein. • Fitness en bootcamp mogen ook op een externe locatie onbelast door de w ­ erkgever worden aangeboden indien het werkgerelateerde fitness betreft. Werkgerelateerd wil zeggen dat de fitness bedoeld is voor het onderhouden van de fitheid die vereist is voor de uitoefening van de werkzaamheden door de werknemers. De werkgever ziet risico’s voor de gezondheid van zijn werknemers die hij met een gericht fitnessprogramma, die is opgenomen in het Arbobeleidsplan, wil wegnemen. Tot slot mag u onbelast stoelmassage tijdens werktijd aan de werknemers aanbieden om bijvoorbeeld nek en schouder klachten te voorkomen. Voor zowel werkgerelateerde fitness als stoelmassage geldt dat geen eigen bijdrage aan de werknemer mag worden gevraagd.

Vooruit kijken Het bewegen tussen verleden en heden is volgens Martin en Antonie van belang om te bepalen hoe je naar de toekomst wil kijken. “Het is niet alleen van belang om je financiën goed te regelen, maar ook om dat goed te kunnen blijven doen. Daarom is het van belang dat u inzicht creëert in uw inkomsten en uit-

De werkkostenregeling maakt uw werknemers vitaal!

ALH van Herwijnen & co accountants Stephensonstraat 19, 4004 JA Tiel Tel. 0344 - 62 12 22 www.van-herwijnen.nl

Bent u nieuwsgierig geworden naar nog meer mogelijkheden in de WKR, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Meer informatie: onzekennismetuverbonden.nl

Profile for Business Media....4All

Tiel XL Rivierenland 4All  

Het grootste onafhankelijke full colour tabloid magazine in de regio Tiel, Geldermalsen en Neder Betuwe.

Tiel XL Rivierenland 4All  

Het grootste onafhankelijke full colour tabloid magazine in de regio Tiel, Geldermalsen en Neder Betuwe.

Profile for bm4a