Page 120

Footwear Waterproof Technologies

waterproof

BREATHABLE, windproof and

FOR READY

action

Onze waterdichte technologieĂŤn in actie Hydrofiel ademend systeem voert waterdamp weg door de stof en houdt u comfortabel Voering van waterdicht membraan, om water buiten te houden Winddichte prestatie, om windchill te voorkomen

Het bovenschoen is behandeld met de ATL duurzame waterdichte technologie om water van de schoenen te laten parelen Durable Water Repellency

Waterdicht, ademend en winddicht Isotex is een hoog presterend waterdicht, ademend en winddicht membraan speciaal ontwikkeld voor ons en onafhankelijk getest door leidinggevende organisaties. Dankzij uitstekende technische eigenschappen is het de ideale stof voor de voering in de constructie van schoenen - voor waterdicht schoeisel.

Waterdichte constructie Alle naden van de waterdichte stijlen zijn intern afgedicht om te voorkomen dat water zou binnendringen.

Duurzaam waterafstotend vermogen Al onze waterdichte leren stijlen worden behandeld met Atl, een bescherming die twee intelligente taken uitvoert – het stoot water af zodat regen weg druppelt, en het betekent dat modder en vlekken eenvoudiger kunnen worden verwijderd.

Softshell XPT Waterproof Regatta softshell is een waterdichte, wind resistente, lichtgewicht, zeer goed ademende stretch stof.

Regatta SS2011  
Regatta SS2011  
Advertisement