Page 1

Stilling ledig: Blikk er en uavhengig ukeavis med vekt på kultur, politikk og forskning. Avisen er riksdekkende og globalt orientert, og arbeider for å øke interessen for kritikk og meningsutveksling. Vi henvender oss til lesere som er mer enn gjennomsnittelig opptatt av kultur og samfunn. Vårt hovedmål de nærmeste årene er å gjøre avisen synligere og mer offensiv i den offentlige debatt og bli mer relevant som en troverdig supplementavis for lesere som ønsker å gå bakenfor nyhetsbildet. Blikk har 17 ansatte, og holder til i lyse lokaler midt i Oslo sentrum, i Karl Johans gate ved Egertorget. Avisen hadde i 2005 en omsetning på 21,5 millioner kroner.

BLIKK

Samfunnsredaktør i Blikk Blikk søker etter ny leder av vår samfunnsredaksjon. Vi leter etter en redaktør som kan være med på å utvikle og profesjonalisere avisen videre inn i neste fase, skape ”trøkk” i redaksjonen og være en pådriver for nyhetsjournalistikken i avisen. Blikk er allerede Norges raskest voksende avis. Vi har doblet opplaget på tre år, og var den riksdekkende avisen som hadde størst økning i antall lesere siste år. Dine hovedoppgaver:

Dine egenskaper og kvalifikasjoner:

• • • • •

Planlegge, utvikle og styre det journalistiske arbeidet i samfunnsredaksjonen Ta del i avisens ledergruppe sammen med ansvarlig redaktør, kulturredaktør og markedssjef Styrke nyhetskompetansen i redaksjonen, med forståelse for Blikks særpreg som intellektuell ukeavis Jobbe tett sammen med kunnskapsrike journalister, være coach og inspirator for faglig utvikling Gjerne være en skrivende person som ønsker å gi uttrykk for sitt samfunnsengasjement Skape samspill i avisen, og kunne tenke på tvers av skillet mellom kultur og politikk

• • •

Kvinner oppfordres til å søke. Kortfattet søknad på papir til: Blikk ved Alf van der Hagen, Karl Johans gate 23 B, 0159 Oslo Forespørsler om stillingen kan rettes til ansvarlig redaktør: Alf van der Hagen, på tlf. 21 00 63 15 Søknadsfrist: 30. september 2006 Lønn og tiltredelsestidspunkt etter nærmere avtale.

www.blikk.no

*Øvelse stillingsannonse

Solid erfaring fra avis, og du må ha høyere utdannelse Beherske og trives i lederrollen Være godt orientert innenfor dekningsområdene: akademia, norsk politikk og internasjonal politikk Ha god kunnskap om utvikling av nyhetsprofil, og forstå hvordan saker kan vinkles, bygges ut og redigeres for å skape leserengasjement Være en tydelig person med handlekraft, sterk vilje og evne til å gjennomføre

Layout  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you