Sneglefælde fra EB RØR

Page 1

Sneglefælde

Fanger 150 - 200 dræbersnegle i døgnet

Testet af Det Danske Haveselskab og TV/MIDTVEST


Nyt effektivt produkt til bek Dette snegledepot består af et sort plastrør i to dele. Den nederste del af snegledepotet graves ca. 15 cm. ned i området, hvor dræbersneglene observeres, herefter sættes en plastpose i den nedgravede del af snegledepotet, så hældes en alm. øl i posen, nu kan den øverste del af snegledepotet sættes på. Dette snegledepot er blevet testet på TV/MIDTVEST med et meget positivt resultat. Udover dette har de fleste landsdækkende aviser her i Danmark skrevet om dette snegledepot. Det unikke ved dette snegledepot er, at man ikke kommer i berøring med dræbersneglene. Sneglene kravler ind gennem de to huller i låget ned i øllet og drukner. Når posen er fuld af dræbersnegle bindes blot en knude på posen, smides væk og en ny pose sættes i.


kæmpelse af dræbersnegle. Dette snegledepot kan tage op til 150 - 200 dræbersnegle i døgnet. Låget hindrer regn i at komme ind i røret og fortynde øllet. Låget har to huller som koncentrerer lugten af øllet. Udover dette er snegledepotet fremstillet af genanvendelige plastmaterialer og er således både miljøvenlig, vejrbestandig, effektiv og hygiejnisk. Ved brug af dette snegledepot hele året vil man opnå et acceptabelt niveau, som gør at det ikke bliver så svært, at leve med disse dræbersnegle.


EB-RØR · Råkjærvej 7 · Box 27 · DK-7790 Thyholm Telefon: +45 9787 2524 · Fax: +45 9787 2545 · CVR: 12322887 E-Mail: mail@eb-ror.dk · www.eb-ror.dk